#jerawat Instagram photos and videos

SET COMBO CILIK

sal nak bg free gift kpd 10 org terawal dengan setiap pembelian set combo . 1 set pelbagai guna .. sembur sembur segar inshaaAllah .. berminat bolehh direct whatsapp sal +601112819077

#agentivmist #agentsungaiplong #codsungaibuloh #codmeru #ivmist #ivkids #ivsoap #pelbagaiguna #resdung #migrain #jerawat


0

STOP!!! JANGAN BIARIN PACAR KAMU NGELIRIK ORANG LAIN
.
CUMA KARNA KAMU JERAWATAN N KUSAM
.
Mau kulit cerah bebas kusam dan jerawat?
.
BEST SELLER PRODUK KECANTIKAN HWI, FRUTABLEND, produk herbal terbaik buatan Indonesia

Info Partner Bisnis/Produk

Retno distributor HWI
BBM.D46EE4A0
WA.08561962759
IG.@hwibrebes
www.instagram.com/hwibrebes/
facebook:
www.facebook.com/annisawijaya/
lineid:retnopurnamasari

#obatjerawat #jualfrutablend #bebasjerawat #frutablendori #frutablend #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #bebasflek #antiaging #pemutih #pemutihkulit #pencerahkulit #frutablendmurah #frutablendhwi #hwi #berkahcinta #anaklangit #ginobel #jerawat #jerawatbatu #solusijerawatbatu #atasijerawatbatu #vitaminkulit #kesehatankulit #cantikalami #hwibandung #kulithalus #produklaris #solusimasalahkulit @RepostIt_app


0

.
Parut berlubang? Pori-pori terbuka luas? Jangan risau, Elanish Serum boleh bantu awak. . Bahan2 PREMIUM yg terkandung dlm serum ni dpt membaiki keadaan kulit kita. Dah ramai yg dpt hasilnya tau...so x kan awak nk biarkan je kulit awak makin teruk dan berkawah?.
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#igshopmalaysia #borongmekap #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #mekapmurah #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #skincaremalaysia #kulitkusam #skincareorganik #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #serum #elanish #kulitputih #onlineshopping #jerawat


0

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BAWA LENGAN HITAM? JERAGAT? CELAH KELENGKANG HITAM? JERAWAT? KULIT KUSAM? SIKU HITAM? LUTUT HITAM? INGINKAM KULIT CERAH LAGU GEBUS GEBAS, DAH CUBA MACAM2 PRODUK PUN TAK OKAY?
KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!! Memperkenalkan Absha Whitening Cream satu-satunya Cream Pemutih yang boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan

KELEBIHAN Absha Whitening Cream - ✅memutih kan dan mencerah kan wajah, ketiak, celah kelengkang
✅menghilangkan sel kulit mati
✅menghilangkan jeragat dan parut jerawat
✅ boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan
✅ tanpa pengelupasan
✅ kulit glowing pinkish dan lembut seperti bayi
✅Suci Dan Selamat
✅Tanpa kesan sampingan
✅100% Selamat
✅Produk Islam
✅Halal dan Suci ✉ Cepat2 Whatsapp +60178199934

#produkkecantikan #jerawat #jeragat #doctorkulit #putihgebu #kulitkusam #produkislam #murahdanberpatutan #bazaarpaknil #p #kedaionline #peniagaonline #kulitcantik #pemutihketiak #abshawhiteningcreamfeedback #putihseluruhbadan


0

Menurut kajian perubatan yang dijalankan di Kanada (Januari 1995), campuran madu asli dan kayu manis nie mampu mencegah serta merawat 14 jenis penyakit.

Berikut adalah kehebatan campuran madu asli dan kayu manis:

1. Jerawat

Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Kemudian, sapukan campuran tue kat muka (bahagian yang ader jerawat) sebelum tidur.

Pada keesokan pagi, bersihkan wajah anda dengan air suam. Amalkan setiap hari selama 2 minggu berturut-turut.

Hasilnya, ia akan menyingkirkan jerawat anda dari akar umbi. Selain tue, kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema.

Kini nak lagi mudah jom beli produk set

Skincare 3in 1 kami kerana kami membuat formula yang berkesan untuk anda

Dan untuk kesan lagi cepat dan berganda

Bagi yang ingin cantik macam mira filzah

Saya syorkan guna produk #skincare5in1

Dengan rm2.68 sen sehari anda mampu jadi secantik artist

Berminat sila whatsap. SUHA +60111 695 2941 .
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding


0

yang mau belajar bikin alis ????
gak luntur an terasa empuk. .

jafra punya loh dengan warna cokelat
pantang keluar sebelum alis cetar,. tanya jafra:
wa 082214119656

#jafra #bisnisjafra #peluangbisnis #jafrafreeongkir #jafraskincare #kosmetik #makeup #pelembab #skincare #komedo #Jerawat #wajahcerah #rediacoveraha #jafrabandung #jaftasulawesi #jafrakalimantan #jafrapontianak #jaframenado #jafralovers #jaframurah


0

.
.
👩🏻👩🏻👩🏻 Nak Detox ?? Nak Putih ?? FAIRY KISSES Membantu Detox Tubuh Dari Toksin & Membantu Flush Out Semua Toksin Dalaman Supaya Kesan Putih Lebih Cepat ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! 🎉🎉🎉
.
#cantik #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #missv #femininewash #serlahcantikhq #skinstories #skinstoriesagent #skinstoriesbeautycare #fairykisses #celebrityfemininescrubwash


0

Kulit wajahmu tipis, mengelupas dan bila terkena panas matahari memerah?
.
Tenang jangan khawatir, hera mau menjelaskan perawatan harian dan mingguan yang basic untuk kulit sensitif. Terdiri dari sabun, krim pagi dan mudmask. Kulit sensitif membutuhkan perawatan yang ekstra dan tepat kenapa? Karena biasanya kulit sensitif itu kulit wajahnya tipis dan kalo kena sinar matahari memerah
.
Sekarang Jafra punya solusinya dengan kandungan alami jafra soothing terdapat Avena Sativa (Oat) Kernel Ekstract, untuk anti iritasi dan anti oksidan dengan keunggulan mengurangi gatal dan peradangan. Juga Komponen aktif Ayurveda multifungsi ekstrak mengandung pitosterol dan polisakarida untuk membantu menenangkan kulit, jadi sangat cocok untuk kulit sensitif yang mengalami iritasi 😊
.
Oder/konsultasi gratis/bisnis chat me 👇
WA: 085865133337
BBM: 7C089B90


1

Wajahmu berminyak? Mudah ditumbuhi jerawat? Kusam? Pasti gak pede! Simak Penyebab Wajah Berminyak
◾Makanan yang berlemak
◾Hormon yang tidak seimbang
◾Salah pilih kosmetik
◾Genetik
.
Cara Menghilangkan Wajah Berminyak
◾Mencuci Muka
◾Banyak minum Air Putih
◾Banyak konsumsi buah dan sayuran berserat
◾Pilih kosmetik yang sesuai untuk kulit berminyak
.
Sekarang ga perlu khawatir Jafra punya solusinya!
Dengan teknologi Intelshield dan pengembangan ramuan yang di teliti selama 7 tahun, Mattifying Advanced Dynamics berfungsi mengendalikan, membersihkan dan menyegarkan kondisi kulit berminyak.
.
Biasanya kulit berminyak memiliki masalah kondisi wajah yang terlihat klimis apalagi disiang hari, hal itu menyebabkan timbulnya jerawat karena menumpuknya kotoran (debu) yang lebih dibanding jenis kulit lainnya.
.
Juga produksi sebum dibawah permukaan kulit sehingga membuat produksi jerawat lebih aktif dan cepat timbul. Oleh karenanya, diperlukan perawatan wajah yang mampu mengontrol minyak dan/tanpa membuat kulit wajah jadi kering atau bahkan terasa ketarik
.
No BPOM
◾Krim pagi: NE34150100269
◾Krim malam: NE34140104035
◾Toner: NE34141206101
◾Sabun:NE34141206186
.
Oder/konsultasi gratis/bisnis chat me👇
WA: 085865133337
BBM: 7C089B90


1

.
.
👩🏻👩🏻👩🏻 Nak Detox ?? Nak Putih ?? FAIRY KISSES Membantu Detox Tubuh Dari Toksin & Membantu Flush Out Semua Toksin Dalaman Supaya Kesan Putih Lebih Cepat ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! 🎉🎉🎉
.
#cantik #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #missv #femininewash #serlahcantikhq #skinstories #skinstoriesagent #skinstoriesbeautycare #fairykisses #celebrityfemininescrubwash


0

Pasti gak pede punya wajah sangat berminyak, mudah berjerawat dan kusam? Tenang, jafra punya solusinya!
.
Mattifying set ini diformulasikan untuk kulit kalian yang berminyak, control smart complex di dalam mattifying set membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan jerawat, menyegarkan kulit berminyak dan membantu mencerahkan
.
Tips untuk kulit berminyak: cuci muka sehari dua kali, menggunakan air dingin ya bukan air hangat. Karena dengan air hangat pori pori kita akan melebar dan produksi minyak semakin banyak. Gunakan toner agar wajah lebih fresh dan segar sepanjang hari.
Gunakan gentle scrub dan mudmask untuk perawatan mingguan kalian❤❤❤
.
Oder/konsultasi gratis/bisnis chat me👇
WA: 085865133337
BBM: 7C089B90


1

.
.
👩🏻👩🏻👩🏻 Nak Detox ?? Nak Putih ?? FAIRY KISSES Membantu Detox Tubuh Dari Toksin & Membantu Flush Out Semua Toksin Dalaman Supaya Kesan Putih Lebih Cepat ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! 🎉🎉🎉
.
#cantik #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #missv #femininewash #serlahcantikhq #skinstories #skinstoriesagent #skinstoriesbeautycare #fairykisses #celebrityfemininescrubwash


0