#jerawat

Instagram photos and videos

#jerawat#kulitkusam#jeragat#ketiakhitamjadiputih#resdung#parutjerawat#drkkosmetik#drk#gojessmojess#solitemolite#drkno5#imkkmac2018#kulitgelap#kurusbadan#eczema#putihkulit#sakiturat#kulitsensitif#psoriasis#mmmmac2018#senggugut#imkk2018#buasir#chlush#kotabharu#chlushbydrk#malaysia#bazarpaknilprodukkecantikan

Hashtags #jerawat for Instagram

#Repost @datodrkk_chlush
(@get_repost)
β€’ β€’ β€’
masalah jerawat???
rasa malu??
rasa rendah diri???.
.
.
.
suami cari bini lain??
rumahtangga haru biru??
anak anak bermasalah??
.
.
free mesin buang jeragat😘
.
Berminat boleh walk in terus 😊
. . .. #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush#mmmmmac2018

Ws admin yeen
+60179205390πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

coCLEAR ACTION System
.
3 langkah cerdas menuntaskan jerawat SELAMANYA!
Apa bedanya Clear Action system dengan krim-krim anti jerawat yang beredar di pasaran or yang racikan or yang di klinik-klinik kecantikan yang tentunya perawatannya juga mahaaalll ?
.
Clear Action System dari Nu Skin diformulasikan untuk:
.
1. membantu mengurangi jerawat yang sedang timbul
2. mempercepat pemulihan bekas-bekas jerawat danΒ 
3.menjaga kulit tetap bersih dan segar sehingga bisa mengurangi potensi terjadinya jerawat di masa depan.
.
Telah teruji klinis, BPOM dan juga sertifikat halal.
.
Terdiri dari:
1. FOAMING CLEANSER (membersihkan hingga ke pori-pori untuk mengurangi jerawat)
2. TONER (membuat kulit wajah bersinar dan bersih)
3. DAY TREATMENT (membersihkan tanda-tanda jerawat di masa lalu, saat ini dan di masa depan)
4. NIGHT TREATMENT (membersihkan hingga ke pori-pori untuk mengurangi jerawat)
.
Only 1.490.000 satu paket!
.
More Info:
Wa 085832782758
LINE GALVANICNUSKINJKT

#clearactionsystem #clearactionmurah #clearactionori #clearactionnuskin #penghilangjerawat #jerawat #obatjerawat #produknuskin #epochblemishtreatment #epochblemish #claypak #claypack #maskerclaypak #perawatanwajah #hargamurah #trustedseller #produknuskinasli
#produknuskinoriginal #kosmetikbramded #barangbranded #nuskinjkt #nuskin #nuskinmurah #nuskinbogor #nuskinbandung #nuskinbekasi #nuskinjakarta #lifepakmurah #nuskin #nuskinori #nuskinasli


0

Repost from @datodrkk_chlush @TopRankRepost #TopRankRepost topik:
DUIT FREEE RM1000= kepada siapa yg last sekali repost gambar ini dlm ig .
.
.
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 .

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

MEMPERKENALKAN UBAT SOPAK VITILIGO ORGANICS πŸ‘πŸ‘πŸ‘ βœ”οΈTeknologi Terkini
βœ”οΈDihasilkan Di Australia
βœ”οΈDiluluskan FDA
βœ”οΈPengiktirafan GMP
βœ”οΈPengiktirafan HALAL
βœ”οΈPengiktirafan ISO
βœ”οΈBekesan Dan Mujarab Untuk Menghilangkan Tompok Sopak/ Vitiligo Pada Kulit
βœ”οΈTidak Mengandungi Bahan Kimia
βœ”οΈ100% Bahan Organik
βœ”οΈSesuai Digunakan Oleh Semua Peringkat Umur
.
Tekan link dia bio ig @ubat_penawar_vitiligo Untuk Mendapatkan Harga DISKAUN/ PROMOSI
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada dan sebelum sopak MELARAT
.
Terima Kasih πŸ˜ŠπŸ‘
.
#sopak #ubatsopak #vitiligo #ubatvitiligo #penawarvitiligo #sakitsopak #sakitvitiligo #sakitkulit #kulitsihat #kulitcantik #fattahamin #sopakmalaysia #vitiligomalaysia #naelofarhijab #quputeh #aurawhite #parut #jerawat #shaklee #sitiafiyah #khaibahar #wanyhasrita #duck #ariani #bokitta #minaz


0

coCLEAR ACTION System
.
3 langkah cerdas menuntaskan jerawat SELAMANYA!
Apa bedanya Clear Action system dengan krim-krim anti jerawat yang beredar di pasaran or yang racikan or yang di klinik-klinik kecantikan yang tentunya perawatannya juga mahaaalll ?
.
Clear Action System dari Nu Skin diformulasikan untuk:
.
1. membantu mengurangi jerawat yang sedang timbul
2. mempercepat pemulihan bekas-bekas jerawat danΒ 
3.menjaga kulit tetap bersih dan segar sehingga bisa mengurangi potensi terjadinya jerawat di masa depan.
.
Telah teruji klinis, BPOM dan juga sertifikat halal.
.
Terdiri dari:
1. FOAMING CLEANSER (membersihkan hingga ke pori-pori untuk mengurangi jerawat)
2. TONER (membuat kulit wajah bersinar dan bersih)
3. DAY TREATMENT (membersihkan tanda-tanda jerawat di masa lalu, saat ini dan di masa depan)
4. NIGHT TREATMENT (membersihkan hingga ke pori-pori untuk mengurangi jerawat)
.
Only 1.490.000 satu paket!
.
More Info:
Wa 085832782758
LINE GALVANICNUSKINJKT

#clearactionsystem #clearactionmurah #clearactionori #clearactionnuskin #penghilangjerawat #jerawat #obatjerawat #produknuskin #epochblemishtreatment #epochblemish #claypak #claypack #maskerclaypak #perawatanwajah #hargamurah #trustedseller #produknuskinasli
#produknuskinoriginal #kosmetikbramded #barangbranded #nuskinjkt #nuskin #nuskinmurah #nuskinbogor #nuskinbandung #nuskinbekasi #nuskinjakarta #lifepakmurah #nuskin #nuskinori #nuskinasli


0

#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost)
・・・
Yg last repost gambar ni dlm ig anda masing masing sebelum saya kata stopppp β€’= dapat duit freee rm1000.
.
.

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush #chlushbydrk #mmmmac2018 #malaysia

Ws admin DRN +6013_9151831πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost)
・・・
Yg last repost gambar ni dlm ig anda masing masing sebelum saya kata stopppp β€’= dapat duit freee rm1000.
.
.

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush #chlushbydrk #mmmmac2018 #malaysia

Ws admin DRN +6013_9151831πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

Indahnya jerawat di wajah awak, memang xnak buang ke? β€œ

Whatsapp AC ke +60173095774

Remaja masa kini bukan saja gemar menggunakan produk-produk skincare & lain2 untuk merawat kulit wajah bahkan kulit sekitar anggota badan yang bermasalah. Walaupun harganya agak mahal, mereka seakan-akan tidak kisah keluar duit asalkan kulit pulih dan menjadi seperti yang dimahukan. Namun tidak ramai yang menyedari kekerapan menggunakan krim-krim luaran akan menyebabkan kesan yang lebih buruk sekiranya tidak mengambil secara konsisten. Adakah kita perlu selamanya perlu bergantung pada produk2 skincare untuk terus kekal cantik?

Menurut Pakar herbal, Acne Care ini diyakini selamat digunakan kerana rumusan yang terkandung di dalam Acne Care Merupakan 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan kimia terlarang.

Menurut seorang pelanggan, sudah sekian lama dia mencari alternatif terbaik untuk menghilangkan jerawat di muka. β€œPelbagai produk kecantikan yang saya sudah cuba, namun hasilnya mengecewakan. Jerawat di wajah pula semakin banyak dan ramai rakan yang menegur membuatkan saya rasa malu. Setelah sekian lama, akhirnya saya berjumpa jalan penyelesaian masalah kulit saya dengan Acne Care ini, β€œ katanya. β€œSebelum ini saya ada mendapatkan rawatan dengan pakar kulit di sebuah hospital kerajaan tetapi saya hanya diberi krim sapu dan antibiotik kerana tiada peralatan dan mesin yang canggih untuk merawat masalah kulit saya. β€œDari segi kos rawatan pula, saya perlu menyediakan lebih kurang RM2,000 sehingga kulit saya benar-benar pulih,” katanya. Namun Kini Acne Care juga dapat membantu saya menyimpan & berjimat.

Tekan Link Di Bawah Untuk
Sebarang Pertanyaan Melalui Whatsapp
>>>>>>>>>>>>>
+60173095774

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller


0

Repost from @datodrkk_chlush @TopRankRepost #TopRankRepost topik:
DUIT FREEE RM1000= kepada siapa yg last sekali repost gambar ini dlm ig .
.
.
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 .

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

Repost from @datodrkk_chlush @TopRankRepost #TopRankRepost topik:
DUIT FREEE RM1000= kepada siapa yg last sekali repost gambar ini dlm ig .
.
.
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 .

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

Masalah jerawat ? Salah pakai produk dan Takut untuk tukar produk lain ? Haaa jangan risau MBH ANCE SET adalah produk yang terbaik dan sesuai untuk masalah jerawat 😍 .
Dapatkan harga promosu RM109 sahaja
Terus whatsapp 0192325861
.
#mbhmedispa #mbhmedispapalingdipercayai #sgf #parut #jerawat #fattzura #lafazkankalimahcintamu #dermapen #sulambedak #beautyinlovinghand #kulitkering #kulitberminyak #jeragat #jerawat #ajl #awekcendol #badang #carbonlaser #mbhlovers #mbh #cantik #putih #makeupartistmalaysia #muamalaysia #airasia #syurgakedua


0

Yang penting banyak bersabarrrr dan rajin guna dengan konsisten. Good things take time πŸ’ž
.
.
.
Kesayangan semua nak harga special? Meh wasap Sha 😘
.
.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Untuk order dan sebarang pertanyaan mengenai produk
Sila klik link di BIO atau
Whatsapp : +60149545688 (STRICTLY NO CALL) βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#profixtrustedseller #profix #liveitorfixit #improvingdaybyday #profixmalaysia #profixoriginal #boyfriend #profixsarawak #unimas #uitmsamarahan #profixkuching #jerawat #breakout #uitm #uia #uthm #utem #profixmurah #alvabeautyempire #krimmukabreakout #tipskecantikan #krimjerawat #krimresdung #resdung #krimparut #krimparutjerawat #sayajualsayapakai


0

β€œ Meeracle Facial Cleanser Mampu Membuatkan Wajah Anda Kekal Muda ? β€œ
.
Dengan penambahan bahan aktif yg baru seperti Apple Stem Cell dan Avocado, membuatkan wajah anda akan menjadi lebih cerah dan anjal.
.
Kajian menunjukkan, penggunaan Apple Stem Cell mampu meningkatkan lagi pertumbuhan sel dan memanjangkan lagi jangka hayat sel itu, dengan kata lain mampu untuk melambatkan proses penuaan.
.
Manakala kelebihan Avocado yang terdapat di dalam Meeracle Facial Cleanser pula mampu untuk menghilangkan kedutan di wajah, dan memberi kelembapan pada kulit wajah.
.
Dan yg paling istimewa, Meeracle Facial Cleanser ini diperkuatkan lagi dengan #formulagemstone iaitu Malachite-stone.
.
Batu permata yang berwarna hijau,yang mengandungi pelbagai khasiat dan kelebihan untuk kulit wajah. .
HARGA PROMOSI cuma Rm49
Kandungan 50ml
Boleh tahan sampai dua bulan mengikut penggunaan kita.
.
Jom order. DM katie. Atau klik je link kat Bio.
πŸ“² 012-6463166
.
.
MGB0000001020
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#teammeeraclekatie #meeraclekualalumpur #meeraclepuchong #meeracleputrajaya #meeracleshahalam #meeraclebangi #meeracleselangor #skinrepair #skincarenatural #skincareroutine #beautygram #beautyskin #jerawat #jeragat #kulitkusam #poriterbuka #bazarpaknil #igshop #instafamousmalaysia #instashop


0

Semangat Pagiii πŸ™‚
.
.
Pake Pure Skin...suka!! .
.
Mau cerita nih, mau baca kan? Terimakasiihh... πŸ€—πŸ€—
Jadi gini, udah beberapa bulan terakhir pakek Pure skin muka jadi aluus aja.. .
.
Yang dipakek kebetulan yang face wash/scrub. Dan masih kemasan lama. Jadi ya ada butiran scrub gitu, bagus untuk eksfoliasi. Di kulit wajah, abis dibilas rasanya semriwing sejuukk..bersih
Cobain deh. Kamu pasti suka. .
.
Apalagi kalau kamu punya masalah kulit berjerawat.
Siapa tau Pure Skin adalah jodoh kamu πŸ™‚
.
.
WA 085736882756
.
Image by id.oriflame.com
.
#pureskin #oriflame #jerawat #jerawatbatu #jerawatan #kulitberjerawat #masalahkulit #kulit #problemkulit #kulitsehat #antibakteri #blackhead #eksfoliasi #facewash #facescrub #toner #maskerjerawat #kulitbersih


0

Masalah jerawat ? Salah pakai produk dan Takut untuk tukar produk lain ? Haaa jangan risau MBH ANCE SET adalah produk yang terbaik dan sesuai untuk masalah jerawat 😍 .
Dapatkan harga promosu RM109 sahaja
Terus whatsapp 0192325861
.
#mbhmedispa #mbhmedispapalingdipercayai #sgf #parut #jerawat #fattzura #lafazkankalimahcintamu #dermapen #sulambedak #beautyinlovinghand #kulitkering #kulitberminyak #jeragat #jerawat #ajl #awekcendol #badang #carbonlaser #mbhlovers #mbh #cantik #putih #makeupartistmalaysia #muamalaysia #airasia #syurgakedua


0

TAK MENYESAL BELI JSD
KESANNYA MMG FUHHHH
.
NAK MURAH?
Ajuuum jadi membership jsd
Lagi best dapat Free automember ship jsd.
.
Cara?
Belian minimum Rm100
Terus layak jadi automember jsd
Next belian tanpa syarat minimum boleh dapat less 20% per items tanpa limit belian.
.
Best ke Best?
.
🐝 FEMININE WASH JSD
Dicipta khas untuk :
βœ… 1- Remaja βœ… 2- Wanita βœ… 3- Isteri
βœ… 4- Ibu hamil
βœ… 5- Ibu dalam pantang
.
Kenapa? .
Feminin Wash utk:
🌺 1 - Bebas keputihan
🌺 2 - Bebas kegatalan
🌺 3 - Bebas bauan yang kurang menyenangkan
🌺 4 - Bebas kuman dan fungus
🌺 5 - Merapatkan otot vagina
🌺 6 - Menaikkan keghairahan
🌺 7 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika datang haid 🌺 8 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika keluar darah nifas
🌺 9 - Memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang
InsyaAllah dgn penggunaan yg betul & konsisten dpt membntu mengatasi masalah2 diatas... Pesanan kpd adik2 & kawan2
JANGAN GUNA SABUN BIASA
utk cik bunga yer... Lg pun fw boleh tahan sehingga 3 bulan..
.
Order?
.
Whasap Iman k😘
πŸ“²011.1194.5595
πŸ’“Stokist Sah JSD AndaπŸ’“
.
My Verified IG:
@jsd_malaysia
@jamususukdara.my
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#jamuindahkeluarga
#wedding
#bedungbaby
#femininewashjsd
#anggunpesonasoap
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#jamususukdara
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#susukkekaldara


0

Kenapa Mudmask?????? Karena dijamin aman dan 100% halal

Gk ada tuh yg namanya hydroqinon ataupun zat2 yg gk aman.
Makannya mudmask jafra boleh digunakan oleh ibu menyusui dan ibu hamil.
Konsultasi/order

Wa 085726015091

#jafraindonesia #jafracosmetics #jafrapurwokerto #mudmaskjafra #healthyskincare #maskerwajah #maskerlumpur #jerawat #kulitberminyak #skincarepurwokerto #pemutihwajah #pencerahwajah #skincarehalal #kulitcantik #olshoppurwokerto


0

Repost from @datodrkk_chlush @TopRankRepost #TopRankRepost topik:
DUIT FREEE RM1000= kepada siapa yg last sekali repost gambar ini dlm ig .
.
.
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 .

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

Promotion SEMPENA PILIHAN RAYA 🌸Set Combo " OSZA "
Herraz Glow Serum 2 BOX
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )
Tidak Tersenarai dalam Lucky draw emas 🌺Set Combo " MARLYA " RM128
Secret Jelly + Herraz Glow Serum
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift. ( *Belum termasuk postage* )
Tersenarai 1 Undian Lucky draw emas 🌸Set Combo " SNOW " RM178
Secret Jelly 2 BOX
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )
Tersenarai 2 undian Lucky draw emas πŸ’ Set Combo " LAURA "
SECRET JELLY + SET HERRAZ
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )

Tersenarai 2 undian Lucky draw emas πŸ’“Dapat Free gift special
Nak flawless dan glowing jom wasap 0185734710

#Feeltabeauty
#StokisFeelta#SecretJelly
#FeeltaGlowSerumHerraz
#TeamWawa#Terserlahkeayuanmu
#FeeltaHerrazSkincare
#Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik#kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitkusam #kulitglowing


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

coCLEAR ACTION System
.
3 langkah cerdas menuntaskan jerawat SELAMANYA!
Apa bedanya Clear Action system dengan krim-krim anti jerawat yang beredar di pasaran or yang racikan or yang di klinik-klinik kecantikan yang tentunya perawatannya juga mahaaalll ?
.
Clear Action System dari Nu Skin diformulasikan untuk:
.
1. membantu mengurangi jerawat yang sedang timbul
2. mempercepat pemulihan bekas-bekas jerawat danΒ 
3.menjaga kulit tetap bersih dan segar sehingga bisa mengurangi potensi terjadinya jerawat di masa depan.
.
Telah teruji klinis, BPOM dan juga sertifikat halal.
.
Terdiri dari:
1. FOAMING CLEANSER (membersihkan hingga ke pori-pori untuk mengurangi jerawat)
2. TONER (membuat kulit wajah bersinar dan bersih)
3. DAY TREATMENT (membersihkan tanda-tanda jerawat di masa lalu, saat ini dan di masa depan)
4. NIGHT TREATMENT (membersihkan hingga ke pori-pori untuk mengurangi jerawat)
.
Only 1.490.000 satu paket!
.
More Info:
Wa 085832782758
LINE GALVANICNUSKINJKT

#clearactionsystem #clearactionmurah #clearactionori #clearactionnuskin #penghilangjerawat #jerawat #obatjerawat #produknuskin #epochblemishtreatment #epochblemish #claypak #claypack #maskerclaypak #perawatanwajah #hargamurah #trustedseller #produknuskinasli
#produknuskinoriginal #kosmetikbramded #barangbranded #nuskinjkt #nuskin #nuskinmurah #nuskinbogor #nuskinbandung #nuskinbekasi #nuskinjakarta #lifepakmurah #nuskin #nuskinori #nuskinasli


0

Promotion SEMPENA PILIHAN RAYA 🌸Set Combo " OSZA "
Herraz Glow Serum 2 BOX
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )
Tidak Tersenarai dalam Lucky draw emas 🌺Set Combo " MARLYA " RM128
Secret Jelly + Herraz Glow Serum
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift. ( *Belum termasuk postage* )
Tersenarai 1 Undian Lucky draw emas 🌸Set Combo " SNOW " RM178
Secret Jelly 2 BOX
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )
Tersenarai 2 undian Lucky draw emas πŸ’ Set Combo " LAURA "
SECRET JELLY + SET HERRAZ
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )

Tersenarai 2 undian Lucky draw emas πŸ’“Dapat Free gift special
Nak flawless dan glowing jom wasap 0185734710
#Feeltabeauty
#StokisFeelta#SecretJelly
#FeeltaGlowSerumHerraz
#TeamWawa#Terserlahkeayuanmu
#FeeltaHerrazSkincare
#Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik#kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitkusam #kulitglowing


0

masalah jerawat???
rasa malu??
rasa rendah diri???.
.
.
.
suami cari bini lain??
rumahtangga haru biru??
anak anak bermasalah??
.
.
free mesin buang jeragat😘
.
Berminat boleh walk in terus 😊
. . .. #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush#mmmmmac2018

Ws admin yeen
+60179205390πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


3

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

Promotion SEMPENA PILIHAN RAYA 🌸Set Combo " OSZA "
Herraz Glow Serum 2 BOX
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )
Tidak Tersenarai dalam Lucky draw emas 🌺Set Combo " MARLYA " RM128
Secret Jelly + Herraz Glow Serum
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift. ( *Belum termasuk postage* )
Tersenarai 1 Undian Lucky draw emas 🌸Set Combo " SNOW " RM178
Secret Jelly 2 BOX
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )
Tersenarai 2 undian Lucky draw emas πŸ’ Set Combo " LAURA "
SECRET JELLY + SET HERRAZ
Setiap pembelian set combo akan berserta free gift.
( *Belum termasuk postage* )

Tersenarai 2 undian Lucky draw emas πŸ’“Dapat Free gift special
Nak flawless dan glowing jom wasap 0185734710

#Feeltabeauty
#StokisFeelta#SecretJelly
#FeeltaGlowSerumHerraz
#TeamWawa#Terserlahkeayuanmu
#FeeltaHerrazSkincare
#Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik#kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitkusam #kulitglowing


0

PhiLings treatment

Manfaat microneedling :
β–ͺ️Peremajaan kulit
β–ͺ️Pengencangan kulit
β–ͺ️Mengurangi garis halus dan kerutan
β–ͺ️Memperbaiki tekstur dan warna kulit
β–ͺ️Memperbaiki bekas luka dan pori besar
β–ͺ️Mengurangi hyperpigmentasi(flek/melasma)

#peremajaan#bekasluka#flek#jerawat#stretchmark#melasma


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

.
Tempatnya beli FIRMAX3 ASLI ya disini @firmax3original.
Jaminan produk FIRMAX3 Original dari Master Stokis terbesar di Indonesia.

Harga resmi dari perusahaan... paket kiriman disertai dengan Brosur-brosur dan petunjuk pemakaian, serta buku panduan bagi member.

Semua pembelian paket akan mendapatkan free member yang berlaku selamanya.

JANGAN AMBIL RESIKO DENGAN MEMBELI PRODUK MURAH TAPI TIDAK DIJAMIN KEASLIANNYA.

Mau yang ASLI dan ORIGINAL hanya disini @firmax3original.

Order dan Konsultasi.

WA: 081226321260.

#firmax3 #firmax #firmax3asli #firmax3original #firmax3indonesia #firmax3jogja #firmax3solo #firmax3semarang #stroke #diabetes #ambien #jerawat #flek #obatherbal #serum #O2max3 #serumo2max3 #promil #skincare #antioksidan #stemcell #bisnisonline #peluangusaha


1

#ANEILA GOAT’S MILK adalah produk #BESTSELLER sudah terjual ribuan botol ke seluruh Indonesia. Terbuat dari #BahanAlami serta memiliki kandungan #GLUTATHIONE (masternya #antioksidan di muka bumi) didalamnya.

Aneila #GoatMilk juga sudah terdaftar di #BPOM, Dengan No. BPOM NA18150701208
Nah, Aneila goat milk ini BERKHASIAT UNTUK:??
- mengatasi permasalahan pada #jerawat
- membuat kulit lebih #lembut dan #lembab
- memperkecil pori-pori pada kulit sehingga kulit terlihat lbih muda
- membuat kulit lebih cerah dan bersinar
- dapat menyamarkan flek2 hitam pada kulit
- mengangkat sel kulit mati dan berbagai manfaat baik lainnya
- mengandung antioksidan
- menghilangkan stretch mark .
.
??KEUNGGULAN ANEILA GOAT'S MILK:
- #Halal karena terbuat dari #SusuKambing asli.
- ada tambahan glutation (master anti oksidan) yg dgunakan oleh sebuah merk #ProdukKecantikan dan kesehatan dengan harga jutaan.
- Tidak mengandung alkohol
- #Aman untuk kulit. sensitif (kecuali jika alergi pada bahan susu).
- Tidak menggunakan pemutih,sebagai gantinya menggunakan vitC&glycerin untuk #pencerah.
- Kandungan #OliveOil yg lebih banyak dan cocoaminade DEA,menjadi bahan #sabun dan pelembabnya.
- Lembut dan aman karena tidak mengandung SLS,sebagai gantinya digunakan pottasium olivate.
.
Yang lain aja udah ngerasain betapa banyaknya manfaat dan kelembutan ANEILA GOAT’s MILK. Kamu kapan ??? #sabunpemutih #sabungluta #bebasflekhitam #bebasflekhitamdiwajah #kulitputih #kulitcantiksehat #cantik #antikerut #antikerut #maskeralami #bandung
.
.
Mau nyobain ?
Hubungi nomor yang ada di BIO/Profile kami :)


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost)
・・・
Yg last repost gambar ni dlm ig anda masing masing sebelum saya kata stopppp β€’= dapat duit freee rm1000.
.
.

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush #chlushbydrk #mmmmac2018 #malaysia

Ws admin DRN +6013_9151831πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

FLAWLESS DREAM ❀️ Tak cukup sekadar membasuh dengan facial foam tu ya. PORES kita semua tersangatlah kotor kerana seharian kita make up πŸ˜‰ Dekat pores lah bermulanya segala jerawat2 whitehead & blackhead . Jadi sbb itulah scrub district amat membantu untk merawat masalah kulit muka kita πŸ˜™


1

#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah , kulit makin pulih sepenuhnya 😍😍 jerawat & parut makin berkurang 😘 .
Kulit bersih hati pun senang ❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #kelantan #gojessmojess #drk #drkkosmetik #imkk2018 #imkkmac2018 #chlush #mmmmac2018 #chlushbydrk #malaysia

Ws admin TIRAH
+601119777590 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

Promosi Fantastic
18.04.2018 - 30.04.2018

Promosi adalah seperti berikutπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 1) Dengan setiap pembelian Pakej *Silver* / 160BV (@ 1set)
Percuma 1pc Wristlet

2) Dengan setiap pembelian Pakej *Gold* / 480BV (@ 3Set)
Percuma 1 botol Reborn Cream.

3) Dengan setiap pembelian Pakej *Diamond* / 800BV (@ 5set)
Percuma pilihan Produk πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» πŸ‘‰πŸ»4pasang Stokin Vken
*Atau* πŸ‘‰πŸ» 2 botol Reborn Cream
*Atau* πŸ‘‰πŸ» 6pcs Wristlet

Jom rebut promosi ini sekarang..!!
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Wasap/call :
010-2150559
010-2150559
010-2150559
#stokinvken #stokinajaib #stokinajaibvken #stokinrawatdarah #stroke #gout #diabetes #kencingmanis #asma #lelah #asthma #stroke #migrain #pregnant #mengandung #parkinson #periodpain #senggugut #jantungberlubang #sakitlutut #jerawat #sakitkaki #sakittulangbelakang #buasir #hyperthyroid #saraf #buahpinggang #kolestroltinggi #cyst #tuberculosis #testimoni


1

Pink Lady Body Perfection!!
.
Baju raya je ke nak nampak cantik? Tuan baju camana? Ke tak kisah sangat penampilan diri.
.
AlangΒ² pasang baju lawaΒ². Kan best tuan baju 'pasang badan' biar lawa jugak. Kan hakak kan..
.
Tapi takpe, sempat lagi tu. Raya kan sebulan. Kesan pun boleh dilihat seawal 7 hari je.
.
Manfaat Pengambilan PinkLady Body Perfection.
.
- #Kulit cantik bersih, lembut halus je.
- Badan jadi lebih shape.
- Boobs lebih besar, anjal mengancam.
- Butt bulat padu montok je.
- Elakkan 'mood swing'.
- #Rambut makin lebat.
- #Jerawat pun payah dah nak naik.
- #Parut muda pun boleh pudar & hilang.
.
En. suami pun geram duk nengok kita lepas tu. Apa salahnya kan, berhias cantik depan suami. Takdela mata nak melilau tengok yang lain.
.
.
WhatsApp je +60134747141 kalau nak cuba sebotol.


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost)
・・・
Yg last repost gambar ni dlm ig anda masing masing sebelum saya kata stopppp β€’= dapat duit freee rm1000.
.
.

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush #chlushbydrk #mmmmac2018 #malaysia

Ws admin DRN +6013_9151831πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

Mau tampil.cantik

FOLLOW @nyonya.sehat
.
[TAG TEMAN KAMU]
.
Masker Spirulina Tiens adalah masker untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang biru, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar β€œmakanan super” karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.
γ…€γ…€
Masker spirulina tiens banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin E dan juga memiliki kandungan khusus yaitu gamma linoleic acid yang hanya ditemukan pada biji-bijian dan buah-buahan. Kandungan gamma linoleic acid dan 18 asam amino esensial pada spirulina sangat bermanfaat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot.

FUNGSI JIKA DIMINUM :

untuk menutrisi tubuh 4 kapsul = 1 kg sayuran, berguna untuk daya tahan tubuh agar tdk mudah lelah & menghaluskan kulit dari dalam. γ…€γ…€
γ…€γ…€
FUNGSI JIKA DIMASKER :

Jika dijadikan masker wajah dgn dicampurkan air hangat atau putih telur dapat membantu mempercepat Menghilangkan Flek Hitam /Noda Hitam Bekas Jerawat, Melembutkan permukaan kulit, serta Mencerahkan Kulit Wajah! Pemakaian rutin dalam 4 minggu Anda Akan Takjub dengan Hasilnya yg tidak pernah Anda Bayangkan.

Kamu bisa hub. Admin kami yang super duper ramahnya 😁. Segera Dapetin Promo dan Diskon menariknya guys!

WA : πŸ“± +6285795554639
Atau cek bio link nya

@nyonya.sehat

FAST RESPON & HAPPY SHOPPINGγ…€γ…€
γ…€γ…€
#maskerjerawat #maskerpemutih #maskerspirulina #obatjerawatampuh #obatjerawatcowok #obatjerawatalami #creampemutih #jualmaskerjerawat #jualmaskerpemutih #maskerjerawatmurah #maskerjerawatampuh #maskerwajah #jerawat #maskerjerawatherbal #maskermurah #jualmaskermurah #obatjerawatmurah #maskerapirulinamurah #maskerspirulinatiens #olshopmurah #olshopjakarta #jualpeninggi #peninggibadan #jualpelangsing #obatlangsing #makeuptutorial #jerawatan #jerawatbatu #creamjerawat #creamwajah


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


1

KENAPA PERLU PILIH VKEN❓❓❓❓
.
🎯 Hanya SARUNG sahaja pada bila-bila masa dan di mana sahaja untuk stokin membuat rawatan
.
🎯 TIADA ubat tambahan perlu dimakan
.
🎯 Kos MURAH kerana jangka hayat sangat panjang iaitu 5-7 tahun (RM3 sahaja sebulan)
.
🎯 Boleh KONGSI sesama keluarga kerana stokin mempunyai anti-bakteria
.
🎯 Wanita MENGANDUNG sangat sesuai pakai stokin untuk kecergasan diri dan baby
.
🎯 Sesuai dipakai untuk pesakit KENCING MANIS, STROK, GOUT, DARAH TINGGI, SAKIT JANTUNG, SAKIT PINGGANG, KEBAS TANGAN, ASMA, SAKIT LUTUT, SENGGUGUT, FIBROID ,LEMAH TENAGA BATIN dan PELBAGAI PENYAKIT LAGI.
.
🎯 TIADA HAD UMUR di mana bayi seawal usia 2 hari hingga warga emas boleh memakai stokin
.
🎯 Bukan hanya pakai di kaki, tetapi boleh diletakkan di SEMUA ANGGOTA badan yang sakit seperti perut dan leher
.
Whatsapp / DM :
.
+6010-2150559 πŸ“²
+6010-2150559 πŸ“²
+6010-2150559 πŸ“²
.
#stokinvken #stokinajaib #stokinajaibvken #stokinrawatdarah #stroke #gout #diabetes #kencingmanis #asma #lelah #asthma #stroke #migrain #pregnant #mengandung #parkinson #periodpain #senggugut #jantungberlubang #sakitlutut #jerawat #sakitkaki #sakittulangbelakang #buasir #hyperthyroid #saraf #buahpinggang #kolestroltinggi #cyst #tuberculosis


1

#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost)
・・・
Yg last repost gambar ni dlm ig anda masing masing sebelum saya kata stopppp β€’= dapat duit freee rm1000.
.
.

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush #chlushbydrk #mmmmac2018 #malaysia

Ws admin DRN +6013_9151831πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH


0

PROMOSI ESP BERBAKI 4 HARI SAJA LAGI.
korang dah beli ke belum? πŸ˜‰
.
Rata-rata feedback antaranya :
.
β€’ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama - effect BERJAYA KURUS
.
β€’ESP membekalkan tenaga sepanjang hari - bagus bagi sesiapa yang nak berpuasa jugak.
.
β€’ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi- effect SUSU IBU MAKIN BERTAMBAH
.
β€’ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat- effect MAKIN CANTIK
.
β€’ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser - effect MAKIN SIHAT
.
β€’ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapous- bagus bagi yang dalam perancangan untuk dapat babyπŸ‘ΆπŸ»
.
β€’ESP mengawal kepekatan gula dalam darah- effect dapat MENGAWAL KENCING MANIS
.
β€’ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat- effect dalat MENGAWAL KOLESTROL
.
Teringin nak cuba minum ESP tapi tak tau macam nak order?
.
Whatsapp Farah di 0123360620
.
#shaklee #shakleemurah #shakleekl #youth #youthshaklee #youthskincare #coqtrolplus #vivix #omegapromo #omega #jantung #kanser #cancer #diabetes #gla #vitc #vite #esp #herbalblend #ampang #alfalfa #lecithin #herblax #kurus #cantik #kulitputih #jerawat #fattzurafairytale #raya2018
#ajimaura


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

πŸ’SIAPA PERLU PAKAI STOKIN VKEN ULTIMATE ENERGY?
.
🌸 Diabetes, strok, Gout, Darah Tinggi, Sakit Jantung, Paru-paru berair, Ketumbuhan, Keputihan, Kebas-kebas kaki tangan, Sakit Pinggang, Sakit lutut, Asma, Migrain, Kaki Cagu, Fibroid, Senggugut tak teratur, Kanser, Angin dalam badan, Barah, Fibroid, Demam Kuning, Demam, Batuk, Selsema, Resdung, Eczema, Sakit Gigi, Tiroid, Sakit Tekak, SAkit Mata, Kejang kaki, Urat timbul, Bengkak kaki tangan, Lelah, Sakit Perut, Cirit birit, Buasir, Usus bengkak dan semua penyakit yang kita alami.
.
🌸Wanita mengandung sangat digalakkan pakai stokin untuk kecergasan diri dan bayi. Wanita lepas bersalin memang bagus . Kaki terasa panas, badan rasa hangat, hilang meroyan, darah cepat bertambah, bisa rahim cepat pulih, ketulan darah cepat keluar...memang best.
.
🌸Bayi yang bermasalah dari umur 2 hari contohnya kembung perut, panas badan.
.
🌸Ahli-ahli sukan dan mereka yang kuat bekerja
.
🌸Mereka yang sihat dan ingin mengekalkan kesihatan dan mencegah penyakit.
.
🌸Sukar mendapat anak...cuba ya INSYAALLAH.
.
.
Whatsapp / DM :
.
+6010-2150559 πŸ“²
+6010-2150559 πŸ“²
+6010-2150559 πŸ“²
.
#stokinvken #stokinajaib #stokinajaibvken #stokinrawatdarah #stroke #gout #diabetes #kencingmanis #asma #lelah #asthma #stroke #migrain #pregnant #mengandung #parkinson #periodpain #senggugut #jantungberlubang #sakitlutut #jerawat #sakitkaki #sakittulangbelakang #buasir #hyperthyroid #saraf #buahpinggang #kolestroltinggi #cyst #tuberculosis


1

MEERACLE FACIAL SERUM
serum yang pertama di Malaysia dan Asia yang melindungi kulit dari pencemaran cahaya biru (blue light [email protected] hev)yang berpunca daripada, ⚑️radiasi telefon bimbit(screen telefon)
⚑️komputer
⚑️laptop ⚑️tablet ⚑️lampu ⚑️television

yang akan membawa kepada kerosakkan kulit
seperti πŸ™…πŸ»β€β™€οΈkulit menjadi gelap
πŸ™…πŸ»β€β™€οΈkulit kering
πŸ™…πŸ»β€β™€οΈkulit akan kelihatan lebih tua dari usia
πŸ™…πŸ»β€β™€οΈberjerawat
πŸ™…πŸ»β€β™€οΈkanser

jangan ingat uv dari cahaya matahari je taw berbahaya dan bunga Verbascum yang terdapat dalam meeracle serum akan 🌼melindungi kulit dari sinaran uv yang berbahaya
🌼mengurangkan radiasi kulit
🌼menghasilkan cahaya perlindungan
🌼membuatkan kulit kelihatan bersinar,lebih muda dan sihat

nanti kita tunjuk demo dan terangkan lebih lanjut k.

kesimpulannya nak tgk tv,nak buat kerja depan computer,nak main telefone,nak duduk bawah lampu lama-lama dll wajib pakai meeracle serum dulu untuk lindungi kulit dari sinaran biru digital yang bahaya!

Inginkan info lebih detail wasap :
https://api.whatsapp.com/send?phone=601116391520=Nak%20Order%20meeracle

#teamMeeracleEyqa
#eyqa_meeracle
#allnewmeeracle
#MeeracleGemstone
#Gemstone #FacialSerum #Glowing #Flawless #Jerawat #Jeragat #bazar #alhaalfa #neelofa #ctdk


0

AH INI NIH PRODUCT AJAIB HWI BUAT KULIT οΏ½οΏ½οΏ½ Iyalah gimana gak ajaib coba! Jerawat pada kabur semua pake FRUTABLEND οΏ½
Kulit jadi sehat cerah bebas jerawat glowing krn FRUTABLEND doang!
Selain itu FRUTABLEND manfaatnya bukan cuman buat kulit doang coy.. Tp BUANYAK BANGET terutama buat kesehatan tubuh juga krn kandungan FRUTABLEND 11 macem buah dan 11 macem sayuran οΏ½οΏ½ ajib benerrrrr οΏ½
Kesehatan anda adalah yang utama!! Bantu perangi produk palsu dan penipuan ]
Info Order Produk Herbal asli HWI hanya di dist resmi HWI

Ririn HWIHWI
wa 085335522619 **** GRATIS konsultasi/ tanya2 sebelum order yah οΏ½οΏ½ Number οΏ½ Online Bussiness
Together we grow
#wmp #frutablend #cmp #nesv #dtozym #diet #langsing #mrpro #herbal #frutablendmurah #wmpmurah #sehat #onlineshop #jualfrutablend #produkhwi #frutablendhwi #olshop #jerawat #chocona #cantik #frutablendoriginal #glucella


0

Feeling overwhelmed? The crisp, lemony fragrance is helpful in providing relaxation when used in an oil burner or atomiser. The oil has a grounding but uplifting effect so it's perfect for calming your mood when you're feeling stressed or anxious. Lemon myrtle essential oil is best used diluted with water or a carrier oil, due to its potency. Take a deep breath and enjoy the soothing effect it has on your senses!

Try one today!

#lemonmyrtlesoap #lemonmyrtle #lemon #lemonade #seraipedas #lemonmyrtletea #nakkurus #organik #natural #sabun #teh #lemonmyrtlemalaysia #ubatsembelit #sembelit #susahberak #momsnature #bodyacne #jerawat #jerawatbadan
#seraipedas #murah #detox #detoxwater #tehkurus #usus #sihat


0

Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga.
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant
. .
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lokalah #lokalahweh #lokalahbrand #jerawat #ketiakhitamjadiputih #ketiakhitamjadiputih #ketiakbusuk #ketiakhitamhilang
#femininewash #scrubwash #cfsw #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #senggugut #senggugutkeputihanteruk #sengguguthilang #buasir #lukabersalin #lukabersalincepatsembuh #ibuhamil #pantang44hari


0

#Repost @datodrkk_chlush
(@get_repost)
β€’ β€’ β€’
Wahhh , happy diaaaa kulit makin putihhh melepakkk 😍😍😍
.
Boyfrenz makin sayang laa lepasnii 😚
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #kelantan #gojessmojess #drk #drkkosmetik #imkk2018 #imkkmac2018 #chlush #mmmmac2018 #chlushbydrk #malaysia

Ws admin TIRAH
+601119777590 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH
.


0

Beauty Trainer #1 in Malaysia....
.
.
pm utk lokasi trainning berdekatan anda...
.
.
.
PM utk booking facial ada di 0174971096..
.
.
#trainning #facial #facespa #homefacial #mobilespa #mobilefacial #nakcantik #kulitkusam #kulitkering #jeragat #jerawat #parutjerawat #facialseberangjaya #facial #facialkulim #foodporn #facialmurah #cantikskincare #travelblogger #beautyblogger


0

Ramai yang ingat WD ni krim yang perlu disapu di muka. So Shu nak pecahkan satu rahsia kat korang. Shhhh jangan bagitau orang lain okeyy

Sebenarnya wd ni paling besttttt ya ampun sebab kita tak perlu sapu kat muka pun. Tapi effect dia tu tetap sampai ke muka. Eh bukan setakat muka, tapi satu badan haaaa yang dapat kesannya. Best ke tidak?

Eh habis tu nak pakai macam mana? Ok takpe meh Shu bagitau Cara pakai krim WD ni. Sangatlah mudah dik nonnn uiii
.
🌹Calit dekat nadi leher kiri kanan
🌹Calit dekat nadi pergelangan tangan kiri kanan
🌹Calit dekat kawasan ari-ari

Walaupun hanya calit di nadi. Tapi ada banyakkkk manfaat yang wd lovers dapat bila konsisten calit-calit WD ni antaranya
.
πŸ‘Bibir pipi pinkish
πŸ‘Muka awet muda flawless
πŸ‘Aset cunnnn tak gelebeh
πŸ‘Rambut dah tak gugur
πŸ‘Senggugut hilang yeay
πŸ‘Period konsisten
πŸ‘Tumit kaki tak merekah
πŸ‘Parut nakal hilang
πŸ‘Angin dalam badan kurang
πŸ‘Sembelit takde
πŸ‘Badan rasa lebih ringan

Semua ni gara-gara bahan berkualiti tinggi yang ada dalam krim ajaib ni. Antaranya ekstrak akar tree peony, pueraria mirifica & arbutin yang sangat powerful diadun pulak dengan penuh kasih sayang. Fuhhhhh kesan dia memang lain macam mengancam!
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal women desire jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba women desire yang power ni. 😘


1

RUTIN SKiNCARE PALING MUDAH!

SET BASIC ELYSIAN = merupakan gabungan BOOSTER SERUM + RUBY DEEP GEL CLEANSER..πŸ˜€ .
Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain.
.
Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta.
.
Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay?
.
Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian.
.
Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda.
.
Banyak sangat feedback set basic ni yang semuanya positif. .
Masing masing akan update:
.
βœ”οΈ Jerawat kecut
βœ”οΈ Parut pudar
βœ”οΈ Pori makin tertutup
βœ”οΈ Kulit makin cerah
βœ”οΈ Kulit makin lembap
.
Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni.
.
Jadi,yang dah lama intai intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga.
.
.
*Free Postage + free gift menanti anda yang bertuah..😍
.
.
Oder/pertanyaan
Wasap 012-9886007
Wasap 012-9886007


1

:: Bangun pagi langsung minum #Glucola dalam keadaan #perut #kosong dan kasih jedah 30 - 60 menit baru mulai konsumsi makanan, ngemil atau #sarapan :: Manfaat Glucola #Stevia #MCI βœ”οΈMempercepat proses penyembuhan #jerawat dan mencegah timbulnya jerawat baru.
βœ”οΈAdanya kandungan #Gluthatione pada glucola stevia sehingga bermanfaat sebagai #antioksidan bagi #kulit dan #tubuh kita.
βœ”οΈKandungan #kolagen yang membuat kulit menjadi lebih #kenyal. Dapat mengurangi tampilan garis garis #penuaan dan #keriput.
βœ”οΈKulit anda yang dulunya #kusam dan #hitam, akan menjadi putih, #bersih, #halus, #merona untuk jangka waktu yang panjang.
βœ”οΈMeningkatkan #kecerahan dan #kelembutan kulit. Dapat #mengencangkan kulit. Mengurangi warna kulit yang kmerah-merahan akibat peradangan/kulit sensitive.
βœ”οΈBintik-bintik hitam bekas jerawat yang ada pada wajah, akan memudar dan menghilang.
βœ”οΈMembuat #bibir akan berubah warna menjadi merah muda alami yang dikarenakan pengurangan pigmen gelap.
βœ”οΈKulit anda yang kering dan #pecah-pecah akan kembali normal dan halus.
βœ”οΈMemutihkan #siku, #ketiak, #flek-flek hitam, lipatan lipatan pada tubuh yang berwarna hitam secara Alami (tanpa membuat kulit menjadi tipis/sensitif.) Yang mau icip icip juga bisa, langsung chat aja πŸ˜‰


0

The end of the page