#jerawat

Instagram photos and videos

#jerawat#kulitkusam#acne#jeragat#kelantan#drkno5#drk#acnescar#melasma#malaysia#chlush#kotabharu#drkkosmetik#gojessmojess#kurusbadan#eczema#solitemolite#sakiturat#kulitsensitif#parutjerawat#putihkulit#resdung#pigmentation#chlushbydrk#psoriasis#slimming#prp#laser#kulitgelap#whitening#obatjerawat#skincareproduct

Hashtags #jerawat for Instagram

RAWATAN DERMAROLLER MENGEJUTKAN anda kerana ia 100% mampu merawat wajah anda yang bermasalah seperti: =======================================
😒parut jerawat yang berlubang
😒garis-garis halus
😒kedutan
😒parut 😒selulit
😒stretch mark
😒anti - penuaan
😒Jeragat
Ragu-ragu? Tak percaya? KLIK ALBUM #DermarollerHajar dan #TestimoniSnailRepair

Ini bukan Skincare
Ini bukan Pencuci muka
Ini bukan pelembap muka
Ini bukan sejenis krim
Ini bukan masker muka
Ini bukan produk Injection
.
Rasai Keberkesanan Seawal 7 Hari
Ceritakan masalah kulit dulu ye
πŸ“±Whatsapp +6014-5444960(hajar)
.
.

#ParutHitam#ParutPudar
#ParutBerlubang
#ParutLekuk##JerawatBatu
#ParutHilang#KulitGebu
#Dermapen#ParutJerawat
#ParutJerawatHilang
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang#PenawarResdung
#Parut#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang
#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution


0

beberapa hari ini banyak banget berseliweran di TL orang2 berdandan seakan2 memiliki flecles di wajah,.. sedangkan konsumen saya banyak yang datang selalu keluhannya ingin menghilangkan flecles atau segala flek yang ada di wajahnya.. πŸ˜πŸ™ˆπŸ˜‚ yaa tren emang beda2, gak tau jaman berikutnya jaman apalagi πŸ˜‚πŸ™ˆ tetep yaa flek buat sebagian orng pasti sangat mengganggu dan bikin penampilan kurang pede cuss kepoin aku buat cari tau cara ngilangin flecless beph πŸ˜˜πŸ’‹ ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS**
Ega Shop
πŸ’Œ WA : 0877-7088-5952 πŸ‘‰Dropship aman πŸ’―%
πŸ‘‰Member & eceran harga πŸ†—
============================= 😍😍BELLEZKIN beauty from nature😍😍 www.bellezkincare.com
#bellezkin #kosmetik #socialmedia #fjb #jual #jerawat #flekhitam #wanitaindonesia #skincare #hijabers #Olshop #obatjerawat #pemutih #bestseller #terpercaya #onlineshop #iklan #creampemutih #bellezkincare #bersamabellezkin #bersamabahagia @ Sukabumi


0

#jerawat meriah naik huhuhuhuuuu n mata dah #kedut #garis2 uwwaaaaaaaaaa tidaaaaaaakkkkk #amyteohpsycho #amyteohmemangtakutua #stressssss


0

❀️ Hair Tonic ❀️
.
Apa itu Hair Tonic?? πŸ€”
.
Hair Tonic lebih kepada untuk merawat kulit kepala & kesuburan rambut
.
Fungsi Hair Tonic membantu seperti : πŸ“Œ Menyuburkan rambut.
πŸ“Œ Membantu pertumbuhan rambut.
πŸ“Œ Membantu merawat kulit kepala.
πŸ“Œ Menyegarkan kulit kepala.
πŸ“Œ Meningkatkan kualiti & penampilan rambut
.
πŸ‘‰ Siapa yang sesuai guna πŸ‘ˆ.
πŸ’Š Sesuai untuk golongan dewasa.
πŸ’Š Untuk yang mengalami masalah rambut gugur yang kronik.
πŸ’Š Untuk yang mengalami masalah botak yang bertompokΒ².
πŸ’Š Untuk yang mengalami rambut nipis.
πŸ’Š Untuk rambut susah tumbuh dengan subur.
.
πŸ‘‰ Cara Penggunaan Hair Tonic πŸ‘ˆ.
πŸ”₯ Spray kulit kepala,kemudian usap & urut sekejap secara lembut.
πŸ”₯ Di syorkan hanya guna sekali dalam sehari. .
βœ… Mengandungi ektra tumbuh-tumbuhan.
βœ… Formula dari France.
βœ… Tahan selama 6 bulan.
βœ… Rasa sejuk bila di gunakan.
βœ… Mesra solat.
βœ… Isipadu sebanyak 120ml.
.
.
.
#faithfleurmalaysia #shampoo #conditioner #hairserum #tonicrambut #rambutsihat #rambutcantik #rambutgugur #kelemumur #rambutluruh #kutu #rambutbercabang #rambutkembang #halal #luluskkm #bebaskimia #bebasparaben #bebassles #kulitkepalagatal #rambutlembut #kedah #kelantan #penang #perlis #perak #cincin #hantaran #hairmist #jerawat #tudung


0

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina.
.
Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?
.
MANFAAT Masker Spirulina : πŸ‘‡
1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit, Mencegah dan mengatasi jerawat
3. Memudarkan noda jerawat
4. Mencegah flek hitam
5. Mencegah penuaan dini
6. Mengurangi kerutan halus
7. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
8. Meregenerasi sel kulit
9. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit wajah .
(Pemakaian cukup 1x sehari pada malam hari, sekali pemakaian 1 kapsul saja)
.
Kita open DROPSHIP/RESELLER yaa😘 pastinya harga termurah untuk kalian para reseller kita😍
.
Info order dan konsultasi gratis
πŸ’ŒWA : 085890983765
πŸ’ŒLine :Β @ssq1694v

ALASAN MEMILIH PRODUK KAMI:
- 100TRUSTED SELLER
- SERTIFIKASI INTERNASIONAL, BPOM HALAL MUI DAN FDA
- HERBAL ALAMI
- PELAYANAN CEPAT DAN RAMAH
- HARGA TERMURAH
- GARANSI UANG KEMBALI APABILA TERBUKTI TIDAK ORIGINAL
.
#maskerspirulinaΒ #spirulinatiens#maskerspirulinaoroginalΒ #spirulinaΒ #maskerherbal#maskerjerawatΒ #maskerspirulinamurah#spirulinatermurahΒ #obatjerawatbatuΒ #jerawat#obatjerawatΒ #maskeralamiΒ #maskerjerawat#maskermurahΒ #obatjerawatampuh#obatjerawatherbalΒ #maskerherbalalami#maskerwajahΒ #facemask


1

Happy dapat buat rawatan dengan drk..😍
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Happy dapat buat rawatan dengan drk..😍
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

πŸ’–Happy customer En.WanπŸ’–
.
Jom dengar FEEDBACK dari En.wan 😍
.
.
🎁 Kami akan selesaikan masalah #jerawat & #jeragat anda
.
Rawatan kami sesuai untuk β™‚ Lelaki & ♀Perempuan
.
.
πŸ‘¨β€βš•οΈ 'skin analysis' & 'consultation' dari doktor yang pakar tentang masalah kulit
.
πŸ’° Dijamin harga paling mampu milik untuk rawatan 5⭐️ yang dibukti secara klinikal
.
.
Dijemput SEMUA orang πŸ‡²πŸ‡Ύ#johor & πŸ‡ΈπŸ‡¬#singapore
.
πŸŽ‰ PROMOSI JULY, Slot TERHAD
.
.
☎️ DM / Whatsapp kami SEKARANG di:
. +60149304204
+60149304204
+60149304204
.

#No1affordableMedispa #hannanmedispa #hannanmedispajohor #acne #pigmentation #medispa #beauty #skincare #flawless #cantik #cosmetics


0

Happy dapat buat rawatan dengan drk..😍
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Happy dapat buat rawatan dengan drk..😍
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Happy dapat buat rawatan dengan drk..😍
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

APA KELEBIHAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE? .
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.
Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order > 011-21161831
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik
#sihatsomo #pernu #melaka #kulitputih
#kulitanjal #glowingskin #collagenputih #collagencantik #putihberseri #bakalpengantin #rajasehari #vitaminsihatbyAkmar #shakleetelokmas #shakleepernu #telokmas #mudaremaja #payudaraanjal #jerawat #jeragat #kulitgebu


0

Happy dapat buat rawatan dengan drk..😍
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Hari hari dok jealous tengok body orang lain tapi tak usaha pon. . Hari hari dok merungut body tak lawa la perut flabby la breast kecil la. . Meh sini I kenalkan U dengan.....
.
PINK LADY BODY PERFECTION. PRODUK LEBIH MURAH DARI KUALITI !!! DAH CUBA MACAM MACAM PRODUK TAPI TAK BERJAYA?? Pink Lady adalah solusi anda😍😍 . πŸ’‰ DIJAMIN ORIGINAL πŸ‘™ MENCANTIKKAN BADAN πŸ‘œ SENANG DIBAWA πŸ’„ ATASI MASALAH PERIOD 😑 KAWAL EMOSI πŸ• KURANGKAN NAFSU MAKAN πŸ‘°πŸΌ MENCERAHKAN KULIT πŸ’Έ JIMAT πŸŽ“ PILIHAN TEPAT πŸ‘™ BREAST MONTOK πŸ‘ PUNGGUNG ANJAL πŸ‘‘ MISS V KETAT DARA πŸ™ MUDAH DIMAKAN . .
Semua dalam 1 produk.
.
Whatsapp PL ke 018 2799 531

#bazaronline #bazarpaknil #pinkladykl #sideincomemalaysia #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #baju #dropshipmahal #terlajaklaris #pamoga #produkorganik #nakkurus #mua #zumbamalaysia #besarkanpayudara #terbaik #motifviral #wanita #cantik #sihat #kakishopping #kuputih #jerawat #senggugut #ketat #missvketat #meletop #ubatkurus #dropshiprm25k #dropshippalingmahal


0

SKINCARE YOUTH :
:
πŸ’—Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. :
:
πŸ’—100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
πŸ’—Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
πŸ’—Dan bebas gluten.
:
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
πŸ“² 01126150682 :
:
#pencucimuka #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #kulitjerawat #shakleelukut #skincareproduct #kulitkusam #mppd #kulitberminyak #portdickson #pd #produkkecantikan #cleanser #jerawat #kulitsunburn #shakleebandarsunggala #shakleetelokkemang #shakleens #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #codshakleepd #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #codportdickson #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #pdshaklee #shakleeportdikson #shakleeportdickson


0

SKINCARE YOUTH :
:
πŸ’—Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. :
:
πŸ’—100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
πŸ’—Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
πŸ’—Dan bebas gluten.
:
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
πŸ“² 01126150682 :
:
#pencucimuka #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #kulitjerawat #shakleelukut #skincareproduct #kulitkusam #mppd #kulitberminyak #portdickson #pd #produkkecantikan #cleanser #jerawat #kulitsunburn #shakleebandarsunggala #shakleetelokkemang #shakleens #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #codshakleepd #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #codportdickson #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #pdshaklee #shakleeportdikson #shakleeportdickson


0

Masker Spirulina merupakan masker yang berasal dari Ramuan kuno kerajaan China yang terkenal Ribuan tahun yg lalu. Masker ini Kompoisinya dari Ganggang Biru pilihan kwalitas tinggi yg di racik dan di proses dengn biotehknologi Modern.

Masker Spirulina Herbal kandungan Utama Beta karoten spirulina 25 x lebih kaya dari wortel. Vitamin B12, kandungan Vitamin E spirulina 3 x sangat kaya dari gandum. Spirulina merupakan satu satunya tumbuhan yang mengandung GLA (Gamma Liilonenic Acid) Zat besi spirulina 58 x sangat kaya dari bayam. Masker Spirulina ini 100 persen herbal tanpa bahan kimia, sehingga sangat tidak berbahaya untuk wajah. Karena herbal alami di minum juga boleh. Masker spirulina ini telah memiliki Izin Badan POM Indonesia, selain itu telah bersertifikat Halal MUI, FDA Amerika, TGA Australia, ISO 2001, dan tersebar di 200 Negara lebih

Keunggulan Masker Spirulina : πŸ‘‰ Memutihkan wajah dengn cepat.
πŸ‘‰ Mengangkat komedo.
πŸ‘‰ Membersihkan kulit wajah dari kotoran.
πŸ‘‰ Membasmi Flek Hitam.
πŸ‘‰ Menghilangkan Jerawat dan Bekasnya.
πŸ‘‰ Memperkencang kulit wajah.
πŸ‘‰ Menghaluskan kulit wajah.
πŸ‘‰ Wajah terlihat lebih awet muda.
πŸ‘‰ Mengecilkan Kantong Mata.
πŸ‘‰ Mengurangi Pori Pori.

Konsultasi Hubungi Link yang berada di Home Bio

WA : 0812-2592-5593

Bantu Bagikan ke Temen kamu, Kebaikan kamu jalan Keluar Buat Mereka.

#maskerherbal #maskerherbalmuka #penghilangjerawatjakarta #penghilangjerawatbogor #penghilangjerawatdepok #penghilangjerawattangerang #penghilangjerawatbekasi #jerawat #ubattinggimalaysia #spirulinatiens #maskerterbaikdunia #penghilangjerawatjogja #explorebogor #tiensmalaysia #tienslampung #maskerspirulinaeceran #tiensbogor #supayabersih #explorecirebon #tiensdepok #tiensjakarta #tiensjogja #mahasiswa #tienstangerangΒ  #tiensdepok #explorejakarta #exploretangerang #l4like #f4follow #darizhealthyolshop


0

Simak duluπŸ‘‡masker alami spirulina sedang menjadi tren kecantikan tahun 2018 ini .
tapi apakah kamu yakin tidak ingin mencoba nya bersama ribuan orang di luar sanah ?
Heboh Cocok Untuk Wanita Dan Pria πŸ’‘
apa itu spirulina ?
Spirulina merupakan tumbuhan ganggang biru langka yang hidup di lautan tropis yang kandungan nya setara 1/4 kilogram Bayam /butir.
efek samping masker alami spirulina
Ini masker HERBAL kualitas premium , bahannya alami dan diproses dengan Bioteknologi Modern, jadi ga ada efek samping. Masker ini juga tidak menyebabkan ketergantungan :) Udah dijamin dan lolos uji depkes, bpom RI, bpom fda amerika, juga halal MUI kak. Jadi terjamin banget keamanan dan kualitas nya. :) Manfaat yang di beritakan :
1. Mengatasi kulit kemerahan dan bengkak.
2. bekas luka , bekas jerawat dan jerawat.
3. Alergi, komedo, dan flek hitam.
4. Terbukti mampu mengencangkan, mencerahkan, dan memutihkan wajah untuk pemakaiaan perawatan.

Hal yang harus di perhatikan sebelum membeli spirulina :
1. datangi atau beli di toko resmi @spirukinaalamimasker.id untuk mendapat terapis kecantikan yang profesional dan bersetifikat.πŸ‘‘
2. ada harga ada kualitas . harga murah tidak menjamin tapi kualitas yang akan menjamin . πŸ‘‘
3. dapatkan promo di toko kami mulai dari 100 ribu-an πŸ₯ #miraclemasker_ #kecantikan #perawatan #wajah #artis #indonesia #wardah #biore #masker #promo #exclusive #kekinian #jerawat #bekasjerawat #vidio #wanita #pria #beautiful #bogor #bandung #bali #yogyakarta #skincare #sariayu #jafra #olshop #heboh


0

β€œBeauty is a commitment. β€œ
Especially untuk skin problem seperti jeragat, jerawat, parut perlukan komitmen & susulan untuk the best result. .
Raisya Medispa pentingkan result&perubahan even lepas 1sesi.
Tq Fatin for sharing . 😍 Bertambah syantikk.. πŸ“²013-9477971
#raisyamedispa #drss #drraiskinsolutionhq #jerawat #jeragat #kecilpori #whiteningpeel


0

Free..free
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Sssstttt....simak baik2 yuk.... Buat kalian yg punya keluhanπŸ‘‡
πŸ‘‰Wajah kusam
πŸ‘‰Kulit berjerawat
πŸ‘‰Flek hitam
πŸ‘‰wajah kasar
πŸ‘‰Pori2 kulit wajah besar
πŸ‘‰dan ingin memiliki kebebasan finansial

Solusi nya Di BELLEZKINCARE-in aja sama PRODUCT & BISNIS Bellezkin😎
Karena selain memberikan efek mencerahkan wajah bisa mencerahkan juga masa depan 😍

Join with me and Get Program Leader Building 2019 "
MAKE YOUR BUSINESS MORE FUN" ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS** πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
============================= Ira Yulianti
Wa/sms: 087778678100
πŸ‘‰Dropship aman πŸ’―%
πŸ‘‰Member & eceran harga πŸ†—
============================= 😍😍BELLEZKIN beauty from nature😍😍 www.bellezkincare.com
#bellezkin #kosmetik #socialmedia #fjb #jual #jerawat #flekhitam #wanitaindonesia #skincare #hijabers #Olshop #obatjerawat #pemutih #bestseller #terpercaya #onlineshop #iklan #creampemutih #bellezkincare #bersamabellezkin #bersamabahagia


0

Free..free
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Vco choco cocok untuk kulit kering,jerawat batu

Melembabkan wajah
Jerawat batu menghilg
Bekas jerawat pudar

7.500/20 g
29.000/100 g

Wa 083863447467

#jerawatbatu #jerawat #jerawatpunggunghilang #jerawatpungung #moiskinvcopurbalingga
#kulitkering #kulitkeringkusam #kulitkeringkeriput #kulitkeringkasar


0

Free..free
.
Kulit kering ? πŸ˜ͺ
Kulit kusam & gelap ? 😲
Sering keluar kulit tgn & muka jd xsekata ? 😭
Parut hitam bertempek kat tgn & muka ? πŸ˜₯
.
Suami @ boyfrenz dah tegur ? Takut dicerai ? Malu nak keluar ? Takde keyakinan gara² muka & tgn mcm dayang senandung ? 😫
.
Nak sy bantu ? Ws yer β¬‡οΈβ¬‡οΈπŸ˜˜ kulit lawa & sihat barulah suami @ boyfrenz sayang ❀️❀️❀️ .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin EYNA
0139789072πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

KENAPA PENTING PAKAI SERUM VIT C ?
.
. πŸ“Œ Ini sebab vit c ni banyak terkandung banyak manfaat untuk kulit . antaranya adalah :-
a) Boleh memperlambatkan proses penuaan dan menghilang kan parut
b) Mengecilkan liang pori dan Menyamarkan kerutan pada kulit wajah
c) Mengurangkan garisan halus pada wajah
d) Menglenturkan kulit wajah serta memutihkan wajah
e) Kulit lebih tampak halus dan kenyal
f) Mengurang dan menghilangkan bekas jerawat
g) mengatasi efek dari sinar UV Matahari
h) vitamin c juga sebagai antioksidan bg kulit
i) Juga membantu pembentukan kolagen pada kulit
j) Melembatkan kulit dan memberi nutrisi pada kulit
.
πŸ‘‰πŸ» So kene beringat selain dari pencuci muka , serum jugak penting untuk kulit .
.
πŸ‘‰πŸ» mana nak dapat serum vit c ? senang je , Whatsapp 0175241282 untuk lebih details , mintk nasihat or apa apa la pasal kulit . πŸ™ˆ


1

Hari hari dok jealous tengok body orang lain tapi tak usaha pon. . Hari hari dok merungut body tak lawa la perut flabby la breast kecil la. . Meh sini I kenalkan U dengan.....
.
PINK LADY BODY PERFECTION. PRODUK LEBIH MURAH DARI KUALITI !!! DAH CUBA MACAM MACAM PRODUK TAPI TAK BERJAYA?? Pink Lady adalah solusi anda😍😍 . πŸ’‰ DIJAMIN ORIGINAL πŸ‘™ MENCANTIKKAN BADAN πŸ‘œ SENANG DIBAWA πŸ’„ ATASI MASALAH PERIOD 😑 KAWAL EMOSI πŸ• KURANGKAN NAFSU MAKAN πŸ‘°πŸΌ MENCERAHKAN KULIT πŸ’Έ JIMAT πŸŽ“ PILIHAN TEPAT πŸ‘™ BREAST MONTOK πŸ‘ PUNGGUNG ANJAL πŸ‘‘ MISS V KETAT DARA πŸ™ MUDAH DIMAKAN . .
Semua dalam 1 produk.
.
Whatsapp PL ke 018 2799 531
.
.

#bazaronline #bazarpaknil #pinkladykl #sideincomemalaysia #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #baju #dropshipmahal #terlajaklaris #pamoga #produkorganik #nakkurus #mua #zumbamalaysia #besarkanpayudara #terbaik #motifviral #wanita #cantik #sihat #kakishopping #kuputih #jerawat #senggugut #ketat #missvketat #meletop #ubatkurus #dropshiprm25k #dropshippalingmahal


0

Trulum paling banyak testimoni ya saay, bukan sekedar foto produk

Percayakan perawatan wajah Anda hanya dengan Trulum yang 100% berbahan natural, bebas kimia berbahaya, bebas pengawet berbahaya, sertifikat BPOM dan Halal.
Pakai Trulum aja kalau mau bersih wajahnya dari:
- Keriput (dimanapun letaknya)
- Kantong Mata
- Flek Hitam (dimanapun letaknya)
- Garis Tawa
- Jerawat (dimanapun letaknya)
- Komedo (dimanapun letaknya)
- Bopeng Bekas Jerawat
- Bopeng Bekas Cacar
- Bopeng Keturunan
- Pori-Pori Besar
- Wajah Kusam
- Luka Bekas Jahitan (dimanapun letaknya)
- Strecth Marks (dimanapun letaknya)

Benar-benar Solusi All In One masalah kulit dan wajah Anda
Kembalikan rasa percaya diri Anda dengan Trulum All In One.

Trulum satu-satunya produk All In One (5 in 1) di kelasnya...
- Face Toner
- Day Cream
- Night Cream
- Bright Cream
- Eye Serum

Dalam 1 x pemakaian Anda mendapatkan 5 rangkaian manfaat sekaligus

Lebih SIMPLE dan PRAKTIS pemakaiannya kurang dari 5 menit untuk melakukan ritual perawatan wajah Anda.
1. Tinggal semprot-semprot
2. Lalu tepuk-tepuk hingga meresap
3. Kemudian urut dari tengah ke arah luar
4. Selesai

Trulum bekerja hingga 3 lapisan kulit dan memperbaiki sel DNA kulit Anda, tidak sebatas bekerja di permukaan kulit yang hanya menekan penyebab namun tidak memperbaiki dan alhasil sifatnya hanya sementara.

Yuk pakai Trulum dari sekarang, dan lihat kembali wajah Anda 2-3 minggu kemudian, yang lebih bersih, lebih halus dan mulus juga lebih kencang.

Info dan Pemesanan harap langsung ke:
WA: 0811-233-8376 (fast response jam kerja)
[email protected]: trulumeffect (pakai symbol @)
Please No DM or Koment (slow response banget)

#trulum
#trulumsynergy
#trulumsemarang
#komedo
#obatkomedo
#pembersihkomedomurmer
#obatjerawat
#jerawat
#penghilangjerawat
#flekhitam
#bopeng
#keriput
#kantungmata
#poriporiterbuka
#poripori
#perawatanwajah
#perawatankulit
#perawatanpayudara
#cantik
#cantikalami
#cantiknya
#vitaline
#vitalinetiens
#vitalinesemarang


0

Gerammm ... puas hati keluar panjang gitu!
.
Jangan biar blackhead anda terpendam... Reveuse medispa Kota Bharu boleh bantu πŸ˜„
.
#blackhead #whitehead #pimplepopper #jerawat #reveusemedispakotabharu #spakotabharu #facialkotabharu


0

Hello The Beauty Hacks lover!
.
Dah scrub badan harini?
.
Kalau belum, jom cuba rangkaian scrub badan by The Beauty Hacks!
.
Kita ada Body Scrub Rice, Turmeric, Tamarind and Charcoal!
.
Semua scrub ada function masing-masing. Nanti miera share in the next post okay!
.
Daki pun berlalu pergi dengan senangnya bila ada Body Scrub TBH. Tak payah nak tonyoh kuat-kuat. Tonyoh-tonyoh manja pun daki boleh hilang 😘
.
Jom jadi TBH lover!
.
Whatsapp 017-5739707 for more inquiries πŸ’œ


1

Jika kamu termasuk orang yang gemas ingin menghilangkan komedo maupun jerawat, memencetnya memang menimbulkan kepuasan tersendiri. Apalagi, terkadang komedo tak bisa tuntas dihilangkan dengan produk skincare di pasaran. Komedo terjadi akibat penumpukan sel kulit mati, minyak, keringat, dan juga kotoran, yang menyumbat pori-pori.

Ada komedo yang tampak seperti titik-titik kehitaman (blackhead) atau mirip jerawat kecil (whitehead). Seperti halnya jerawat, banyak juga orang yang punya kebiasaan memencet komedo untuk mengeluarkan isinya. Namun, memencet komedo sendiri sebenarnya tak disarankan.

Kami menyarankan agar mengaplikasi kan masker spirulina, masker alami dari ganggang biru hijau asli ke wajah yang sensitif ataupun untuk perawatan biasa.

@lestaribeauty
@lestaribeauty
@lestaribeauty
@lestaribeauty *FUNGSI SEBAGAI MASKER WAJAH DAN LULUR TUBUH -Mengencangkan kulit
-Memperhalus/ melembutkan kulit -Mencerahkan dan memutihkan
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Agar kulit normal (tidak berminyak)
-Menghilangkan jerawat
-Anti penuaan dini
-Menghilangkan kerutan, flek hitam, komedo, bintik, bekas luka dan lainya +DAPAT DIPAKAI UNTUK LULUR TUBUH. GUNAKAN KAPSUL SPIRULINA LEBIH BANYAK SESUAI SELERA ANDA.
+FUNGSI LAINNYA DAPAT DIMINUM SEBAGAI SUPLEMEN KESEHATAN 3X2 KAPSUL PERHARI. MENJAGA KONDISI TUBUH,MENGOBATI BERBAGAI KELUHAN PENYAKIT

Untuk order
Dm ke @lestaribeauty

Atau WA ke 0822 8324 5935

GRATIS KUAS CANTIK UNTUK SETIAP PEMBELIAN MASKER SPIRULINA DI BULAN INI

#masker #maskerwajah #maskerkomedo #maskeran #komedo #maskeralami #jerawat #maskerjerawat


0

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina.
.
Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?
.
MANFAAT Masker Spirulina : πŸ‘‡
1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit, Mencegah dan mengatasi jerawat
3. Memudarkan noda jerawat
4. Mencegah flek hitam
5. Mencegah penuaan dini
6. Mengurangi kerutan halus
7. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
8. Meregenerasi sel kulit
9. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit wajah .
(Pemakaian cukup 1x sehari pada malam hari, sekali pemakaian 1 kapsul saja)
.
Kita open DROPSHIP/RESELLER yaa😘 pastinya harga termurah untuk kalian para reseller kita😍
.
Info order dan konsultasi gratis
πŸ’ŒWA : +6282367855552
πŸ’ŒLine : .
ALASAN MEMILIH PRODUK KAMI:
- 100TRUSTED SELLER
- SERTIFIKASI INTERNASIONAL, BPOM HALAL MUI DAN FDA
- HERBAL ALAMI
- PELAYANAN CEPAT DAN RAMAH
- HARGA TERMURAH
- GARANSI UANG KEMBALI APABILA TERBUKTI TIDAK ORIGINAL
.
#maskerspirulinaΒ #spirulinatiens#maskerspirulinaoroginalΒ #spirulinaΒ #maskerherbal#maskerjerawatΒ #maskerspirulinamurah#spirulinatermurahΒ #obatjerawatbatuΒ #jerawat#obatjerawatΒ #maskeralamiΒ #maskerjerawat#maskermurahΒ #obatjerawatampuh#obatjerawatherbalΒ #maskerherbalalami#maskerwajahΒ #indonesia


0

SKINCARE YOUTH :
:
πŸ’—Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. :
:
πŸ’—100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
πŸ’—Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
πŸ’—Dan bebas gluten.
:
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
πŸ“² 01126150682 :
:
#pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #kulitjerawat #shakleelukut #skincareproduct #kulitkusam #mppd #kulitberminyak #portdickson #pd #produkkecantikan #cleanser
#jerawat #kulitsunburn #shakleebandarsunggala #shakleetelokkemang #shakleens #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #codshakleepd #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #codportdickson #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #pdshaklee #shakleeportdikson #shakleeportdickson


0

Everwhite Acne Cream (Obat Jerawat) ✨
Menghilangkan jerawat Cepat Tanpa Bekas! Dalam 3 Hari!
Membantu menghilangkan bekas jerawat.
Bisa untuk semua jenis jerawat (Jerawat Besar, batu, bruntusan, dll) 😍
.
Cara pakai: totol / oles pada bagian jerawat, pagi & malam hari.
Mimin pakai 3-4 hari jerawat kempesss!
Muka jadi kinclonggg deh, bisa untuk punggung jg ya.
Isi 15gr, BPOM NA 18170102595 πŸ‘πŸ»
-
Gak perlu pusing lagi sama jerawat yang nempel terus di kulit kamu, totol aja Everwhite Acne Cream, jerawat hilang gak balik lagi! ☺️☺️❀️❀️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#everwhite #skincare #pemutih #pemutihalami #pemutihcollagen #collagen #jualpemutih #jualpemutihbadan #jualpemutihwajah #jualpemutihalami #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihaman #jualpemutihnatural #jualgluta #acnecream #obatjerawat #jualobatjerawat #jualkrimjerawat #byejerawat #byeacne #acne #jerawat


0

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina.
.
Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?
.
MANFAAT Masker Spirulina : πŸ‘‡
1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit, Mencegah dan mengatasi jerawat
3. Memudarkan noda jerawat
4. Mencegah flek hitam
5. Mencegah penuaan dini
6. Mengurangi kerutan halus
7. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
8. Meregenerasi sel kulit
9. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit wajah .
(Pemakaian cukup 1x sehari pada malam hari, sekali pemakaian 1 kapsul saja)
.
Kita open DROPSHIP/RESELLER yaa😘 pastinya harga termurah untuk kalian para reseller kita😍
.
Info order dan konsultasi gratis
πŸ’ŒWA : +6282367855552
πŸ’ŒLine : .
ALASAN MEMILIH PRODUK KAMI:
- 100TRUSTED SELLER
- SERTIFIKASI INTERNASIONAL, BPOM HALAL MUI DAN FDA
- HERBAL ALAMI
- PELAYANAN CEPAT DAN RAMAH
- HARGA TERMURAH
- GARANSI UANG KEMBALI APABILA TERBUKTI TIDAK ORIGINAL
.
#maskerspirulinaΒ #spirulinatiens#maskerspirulinaoroginalΒ #spirulinaΒ #maskerherbal#maskerjerawatΒ #maskerspirulinamurah#spirulinatermurahΒ #obatjerawatbatuΒ #jerawat#obatjerawatΒ #maskeralamiΒ #maskerjerawat#maskermurahΒ #obatjerawatampuh#obatjerawatherbalΒ #maskerherbalalami#maskerwajahΒ #indonesia


0

🐝 Pipi #bambam
🐝 Dagu #berlapis
🐝 #Jeragat / #jerawat / #ketuat

Senang je sayangΒ² semua...Meh sapu #nipis Β² je #SSB kat muka.. confirm dapat hasil yang terbaik...yang penting #konsistent ...#ssb 1001 #kebaikan.. uolss #rajin.. uolss dapat la hasil #terbaikk.. #Aabeauty
#Teamlinda


0

Everwhite Acne Cream (Obat Jerawat) ✨
Menghilangkan jerawat Cepat Tanpa Bekas! Dalam 3 Hari!
Membantu menghilangkan bekas jerawat.
Bisa untuk semua jenis jerawat (Jerawat Besar, batu, bruntusan, dll) 😍
.
Cara pakai: totol / oles pada bagian jerawat, pagi & malam hari.
Mimin pakai 3-4 hari jerawat kempesss!
Muka jadi kinclonggg deh, bisa untuk punggung jg ya.
Isi 15gr, BPOM NA 18170102595 πŸ‘πŸ»
-
Gak perlu pusing lagi sama jerawat yang nempel terus di kulit kamu, totol aja Everwhite Acne Cream, jerawat hilang gak balik lagi! ☺️☺️❀️❀️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#everwhite #skincare #pemutih #pemutihalami #pemutihcollagen #collagen #jualpemutih #jualpemutihbadan #jualpemutihwajah #jualpemutihalami #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihaman #jualpemutihnatural #jualgluta #acnecream #obatjerawat #jualobatjerawat #jualkrimjerawat #byejerawat #byeacne #acne #jerawat


0

Abg hensem dari Kota Bharu datang buat rawatan resdung 😍
.
Barulah isteri makin hari makin sayang 😘
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.
@chlush_eyna
@chlush_sham
@chlush_yana
@chlush_zunira
@chlush_yeen
@chlush_tirah
@chlush_sity
@chlush_miela
@chlush_datodrk .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmeticsΒ Β #chlush .
WS ADMIN ONLINE +60129546632 (ZUNIRA)
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina.
.
Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?
.
MANFAAT Masker Spirulina : πŸ‘‡
1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit, Mencegah dan mengatasi jerawat
3. Memudarkan noda jerawat
4. Mencegah flek hitam
5. Mencegah penuaan dini
6. Mengurangi kerutan halus
7. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
8. Meregenerasi sel kulit
9. Memberikan nutrisi/ makanan pada kulit wajah .
(Pemakaian cukup 1x sehari pada malam hari, sekali pemakaian 1 kapsul saja)
.
Kita open DROPSHIP/RESELLER yaa😘 pastinya harga termurah untuk kalian para reseller kita😍
.
Info order dan konsultasi gratis
πŸ’ŒWA : +6282367855552
πŸ’ŒLine : .
ALASAN MEMILIH PRODUK KAMI:
- 100TRUSTED SELLER
- SERTIFIKASI INTERNASIONAL, BPOM HALAL MUI DAN FDA
- HERBAL ALAMI
- PELAYANAN CEPAT DAN RAMAH
- HARGA TERMURAH
- GARANSI UANG KEMBALI APABILA TERBUKTI TIDAK ORIGINAL
.
#maskerspirulinaΒ #spirulinatiens#maskerspirulinaoroginalΒ #spirulinaΒ #maskerherbal#maskerjerawatΒ #maskerspirulinamurah#spirulinatermurahΒ #obatjerawatbatuΒ #jerawat#obatjerawatΒ #maskeralamiΒ #maskerjerawat#maskermurahΒ #obatjerawatampuh#obatjerawatherbalΒ #maskerherbalalami#maskerwajahΒ #indonesia


0

Everwhite Acne Cream (Obat Jerawat) ✨
Menghilangkan jerawat Cepat Tanpa Bekas! Dalam 3 Hari!
Membantu menghilangkan bekas jerawat.
Bisa untuk semua jenis jerawat (Jerawat Besar, batu, bruntusan, dll) 😍
.
Cara pakai: totol / oles pada bagian jerawat, pagi & malam hari.
Mimin pakai 3-4 hari jerawat kempesss!
Muka jadi kinclonggg deh, bisa untuk punggung jg ya.
Isi 15gr, BPOM NA 18170102595 πŸ‘πŸ»
-
Gak perlu pusing lagi sama jerawat yang nempel terus di kulit kamu, totol aja Everwhite Acne Cream, jerawat hilang gak balik lagi! ☺️☺️❀️❀️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#everwhite #skincare #pemutih #pemutihalami #pemutihcollagen #collagen #jualpemutih #jualpemutihbadan #jualpemutihwajah #jualpemutihalami #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihaman #jualpemutihnatural #jualgluta #acnecream #obatjerawat #jualobatjerawat #jualkrimjerawat #byejerawat #byeacne #acne #jerawat


0

Sis cantik dari Kota Bharu datang buat rawatan jeragat 😍
.
Barulah cik suami makin hari makin sayang 😘
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.
@chlush_eyna
@chlush_sham
@chlush_yana
@chlush_zunira
@chlush_yeen
@chlush_tirah
@chlush_sity
@chlush_miela
@chlush_datodrk .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmeticsΒ Β #chlush .
WS ADMIN ONLINE +60129546632 (ZUNIRA)
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Uolls dah dapatkan skincare Youth?
.
Jom dapatkan youth sekarang
.
YOUTH dihasilkan dari tumbuhan yang sangat power! Di tanam, diproses dan dituai secara organik! .
.
Setiap ekstrak tumbuhan ini telah dikaji oleh saintis memberi kesan yang positif pada sel kulit manusia.
.
Nak tau apa bahan dalam YOUTH?
.
🍏Apple stem cell
. πŸ‡Muscadine grape.
🌼Lotus Japonicus.
πŸ‡Schisandra Chinensis.
.
Gabungan semua tumbuhan ni sgt powerful.πŸ’ͺ🏻
.
Pastu tambah pulak vital repair complex 😍.
.
Hampir semua pengguna Youth mengakui kulit mereka:-
.
Kurang kedut
Kurang parut
Kurang jeragat
Kurang pigmentasi
Makin lembap
Makin cerah
.
Apa kata hadiahkan 1 set youth ini untuk diri kita?
.
Nak cuba secara loose pun boleh tau
.
Berminat boleh contact Miya ya.
.
017-3874247
#organicskincaremalaysia #jerawat #jeragat #kulitsekata #antipenuaan #kulittegang #kulitcerah #hariibu #hadiahhariibu #cantik #parut #youth #shakleekualaberang #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleekuantan


0

SKINCARE YOUTH :
:
πŸ’—Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. :
:
πŸ’—100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
πŸ’—Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
πŸ’—Dan bebas gluten.
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
πŸ“² 01126150682 :
:
#pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #kulitjerawat #shakleelukut #skincareproduct #kulitkusam #mppd #kulitberminyak #portdickson #pd #produkkecantikan #cleanser
#jerawat #kulitsunburn #shakleebandarsunggala #shakleetelokkemang #shakleens #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #codshakleepd #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #codportdickson #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #pdshaklee #shakleeportdikson #shakleeportdickson


0

Abg hensem dari Kota Bharu datang buat rawatan sakit urat 😍
.
Barulah isteri makin hari makin sayang 😘
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.
@chlush_eyna
@chlush_sham
@chlush_yana
@chlush_zunira
@chlush_yeen
@chlush_tirah
@chlush_sity
@chlush_miela
@chlush_datodrk .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmeticsΒ Β #chlush .
WS ADMIN ONLINE +60129546632 (ZUNIRA)
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Sis cantik dari Kota Bharu datang buat rawatan jeragat 😍
.
Barulah suami makin hari makin sayang 😘
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.
@chlush_eyna
@chlush_sham
@chlush_yana
@chlush_zunira
@chlush_yeen
@chlush_tirah
@chlush_sity
@chlush_miela
@chlush_datodrk .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmeticsΒ Β #chlush .
WS ADMIN ONLINE +60129546632 (ZUNIRA)
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Abg hensem dari Kota Bharu datang buat rawatan resdung 😍
.
Barulah isteri makin hari makin sayang 😘
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.
@chlush_eyna
@chlush_sham
@chlush_yana
@chlush_zunira
@chlush_yeen
@chlush_tirah
@chlush_sity
@chlush_miela
@chlush_datodrk .
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmeticsΒ Β #chlush .
WS ADMIN ONLINE +60129546632 (ZUNIRA)
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. ❌ melekit
❌ berminyak walaupun berpeluh 🌼 PUTIH 🌼GEBU 🌼LICIN

KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : πŸ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam
πŸ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF
πŸ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit
πŸ’Ÿ Menegangkan kulit badan
πŸ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan πŸ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering
πŸ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing
πŸ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit

RM29 exclude pos
50ml

#snowybodylotion #sapu2_gebu #lotionsnowy #lotion3saat #snowhitedungun #snowwhitesecret #losyenviral #losyenpemutih #losyen7saat #losyenwangi #strawberry #cantik #jerawat #putihpinkish #uitm #uitmdungun #dungun #dunguntown


1

SKINCARE YOUTH :
:
πŸ’—Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. :
:
πŸ’—100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
πŸ’—Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
πŸ’—Dan bebas gluten.
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
πŸ“² 01126150682 :
:
#pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #kulitjerawat #shakleelukut #skincareproduct #kulitkusam #mppd #kulitberminyak #portdickson #pd #produkkecantikan #cleanser
#jerawat #kulitsunburn #shakleebandarsunggala #shakleetelokkemang #shakleens #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #codshakleepd #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #codportdickson #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #pdshaklee #shakleeportdikson #shakleeportdickson


0

Regrann from @pjcosmetic - Regrann from @pjcosmetic - Regrann from @pjcosmetic - Kenape Korang perlu cuba set skincare QFPT ni?? Queen Face Polish Treatment merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka macam‡️‡️‡️
πŸ‘‰Kulit kusam teruk
πŸ‘‰Berjerawat/ Berjeragat
πŸ‘‰Kulit kering mengelupas
πŸ‘‰Kulit muka berminyak
πŸ‘‰Warna kulit tak sekata
πŸ‘‰Kulit rosak disebabkan pakai salah produk
.
.
Jika ANDA sedang mengalami masalah πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
Jangan risau Kaklin boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! 😍😍😍
.
.
Satu set ada 1 gel melting cleansing dan 1 unit cream treatment , pakai 2 kali sehari pagi dan malam 😊. Harga Promosi sekarang Rm118 semenanjung /
RM122 untuk sabah & sarawak
harga sudah termasuk pos πŸ˜‰

Kaklin doakan masalah kulit muka yang membelenggu awak dapat diatasi dengan ikhtiar ni.

Insyallah . 😊
.
.
Whatsapp POLISH ke 011288108011
Kak Lin

#queenfacepolishtreatment
#assalamualaikum #selamatmalam #cantikkankulit #kulitcantik #jerawat #jeragat #kulitkusam #setpencerahan #setrawatanwajah #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkecantikanmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #raya2018 #fjurafacepolishtreatment #fjurafacepolishtreatmen - #regrann - #regrann - #regrann


0

.
Bestnya dapat kulit yang diidamkan. Flawless, sihat, cerah dan bermaya.❀️
.
.
Nak dapat kulit yg sebegitu mestilah kena bersabar. Kena konsisten. Yg paling penting sekali produk skincare yg kita gunakan itu selamat dan tidak memudaratkan. Minum air kosong kena cukup. Masa tidur kena jaga. Amalkan gaya hidup sihat. Jangan stress memanjang. Stress bole tapi jgn la over. Kena beriadah. Baru badan sihat. Dari situ kulit pun jadi glowing.πŸ’–
.
.
Jadi, apa tunggu lagi. Ada promosi utk set microdermabrasion & serum C. Meh wasap Sis cepat. Sis bole beri special price & giftπŸŽπŸŽπŸ˜‰
.
.
πŸ’œ, Syarina
Your beauty consultant
πŸ“±0193095153


1