#jerawathilang

Instagram photos and videos

#jerawathilang#kulitkusam#kulitcerah#produkkecantikan#kulitglowing#jerawat#kulitputih#kulitmulus#kulitflawless#kulitcantik#penghilangjerawat#obatjerawat#beautycare#produkkesihatan#creamjerawat#sayajualshaklee#kulitkering#maskerwajah#flekhitam#skincare#detoxshaklee#kulitberminyak#kurusshaklee#pudarkanparut

Hashtags #jerawathilang for Instagram

Malam batrisyia lovers... Adakah di sini teman2 yang punya keluhan wajah berminyak dan jerawatan?

Ini nih batrisyia punya solusinya. Ga usah ragu, batrisyia pake bahan2 herbal, bumil dan busui pun aman pake.

Kita sudah terdaftar di BPOM yah. Teman2 bisa liat di album saya atau cek sendiri di web BPOM nya. Juga kita dah ngantongin sertifikat halal MUI dan hasil uji lab bebas mercury loh. Insya Allah aman banget ๐Ÿ˜

Eh, paketnya terdiri dari๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
- Facial wash greentea
- Face toner anti acne
- Serum anti acne
- Cream ekslusive acne & oily

Persembahan batrisyia untuk wanita Indonesia. Karena selain cantik juga harus sehat.

Konsultasi & order
Kontak ke bio ya.... #paketjerawat#antiacne#jerawat#jerawathilang#acne#bebasjerawat


0

- [TAG TEMEN KAMU YG PINGIN BEBAS JERAWAT]
.
Daripada pencet jerawat berbahaya mending Maskeran Spirulina Hijau yuuk!๐Ÿ’†
.
< Ini rahasianya solusi kulit putih, bersih, cerah, bebas dari jerawat, dan flek hitam juga komedo pakai masker spirulina>
.
Manfaat Masker Spirulina
-Mengencangkan kulit wajah
-Menghilangkan jerawat
-Memperhalus tekstur kulit wajah
-Mencerahkan kulit wajah
-Memutihkan kulit
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Mengencangkan pori pori
-Menghilangkan flek hitam
-Menghilangkan bekas jerawat
-Mencegah jerawat balik lagi
.
Semua komposisi HALAL, HERBAL, BPOM, ORI, MASKER TERBAIK di DUNIA lohh!! ๐Ÿ˜Ž
.
CHAT :

WA ; 0853-8204-9585
.
Jangan malu2 ya langsung tanya2 aja yuk.. .
*Khusus buat 5 orang pengorder pertama dpt harga promo diskon.. ๐Ÿ˜Š .
BUKTI? Ratusan Testimoni CEK
@TOPMASKER.ID
.
#maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerkefir #maskerjerawat #maskerherbal #maskerspirulina #jerawat #jerawatan #jerawatbatu #jerawathilang #herbal #herbalalami #wajah #wajahkusam #wajahmulus #wajahputih #wajahcerah #wajahberminyak #cantik #cantikalami #putih #putihalami #putihabuabu #spirulina #maskerwajahmurah #greenmask #ganteng


0

๐Ÿ’ž Herraz Glow Serum ๐Ÿ’ž
.
[ Membersihkan liang Pori ]
๐Ÿ’ง Membantu membersihkan liang pori dari tersumbat atau terjadinya whitehead & blackhead.
.
[ Melembabkan kulit Wajah ]
๐Ÿ’งMenjaga kelembaban kulit supaya tidak terhidratsi sekaligus mengawal masalah kulit berminyak pada wajah.
.
[ Mengecutkan Jerawat ]
๐Ÿ’งMembantu mengecutkan jerawat atau meredakan keradang pada kulit wajah.
.
[ Mengatasi Masalah Kulit Kusam ]
๐Ÿ’งMembantu mengatasi masalah kulit kusam pucat dengan membekalkan nutrisi pada kulit agak kulit lebih sihat fresh dan glow.
.
[ Menanjalkan Kulit ]
๐Ÿ’ง Menghasilkan collagen dan menentang radikal bebas yang mampu merosakkan kulit wajah.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


3

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
Kapan ya bisa ada dia dalam rahimku karna sdh cukup lama aku menunggu ... Loh kok di tunggu ? Di jemput dong dengan usaha yg Tepat
Jangan menunggu Keajaiban, sebab keajaiban sebenarnya itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang tepat .. Jangan menunda terlalu lama atas dasar ketakutan dan kecurigaan tanpa pengetahuan dan pemahaman yang benar .. Follow:
@bidan_diah.amd.keb1
@bidan_diah.amd.keb1
@bidan_diah.amd.keb1
๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
๏ธโœ”๏ธ contact person :
Wa : 089664516648


3

โ€œ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... โ€œ
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..."
.
Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan .
๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅRM60.00 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Postage add RM8 sm RM12 ss ๐Ÿšš
.
N/P : RM80.00
.
Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru ๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป
www.wasap.my/60145227639
.
.
#nshhazbeauty #shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationserumplusvitamin #foundationserum #putih #putihgebu #putihpinkish #putihsatubadan #kulit #kulitcerah #kulitcantik #jerawathilang #obatjerawat #bazarpaknil #trustedseller #readystock #boosterwhiteningpremium #bwpremium #promosi #produk #produkkecantikan #produklaris #produkviral #viral #originalproduct #codterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codmarang


0

โ€œ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... โ€œ
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..."
.
Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan .
๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅRM60.00 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Postage add RM8 sm RM12 ss ๐Ÿšš
.
N/P : RM80.00
.
Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru ๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป
www.wasap.my/60145227639
.
.
#nshhazbeauty #shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationserumplusvitamin #foundationserum #putih #putihgebu #putihpinkish #putihsatubadan #kulit #kulitcerah #kulitcantik #jerawathilang #obatjerawat #bazarpaknil #trustedseller #readystock #boosterwhiteningpremium #bwpremium #promosi #produk #produkkecantikan #produklaris #produkviral #viral #originalproduct #codterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codmarang


0

โ€œ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... โ€œ
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..."
.
Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan .
๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅRM60.00 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Postage add RM8 sm RM12 ss ๐Ÿšš
.
N/P : RM80.00
.
Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru ๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป
www.wasap.my/60145227639
.
.
#nshhazbeauty #shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationserumplusvitamin #foundationserum #putih #putihgebu #putihpinkish #putihsatubadan #kulit #kulitcerah #kulitcantik #jerawathilang #obatjerawat #bazarpaknil #trustedseller #readystock #boosterwhiteningpremium #bwpremium #promosi #produk #produkkecantikan #produklaris #produkviral #viral #originalproduct #codterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codmarang


1

Ready stock.
Masker spirulina Original.
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat, bekas jerawat, flek hitam, komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi iritasi
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#readystock #gausahragu #cantikalami #terpercaya #spirulina #beauty #beautycare #maskerspirulina #maskerherbal #maskeralami #jerawathilang #flekhitam #murah #maskerwajahtiens #tiensindonesia #herbal #halal #legal #suplemenherbal #suplemenkesehatan #suplemen


0

#readystock buat kamu. ๐Ÿ˜Š
Masker spirulina Original.
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering
- Aman
- Halal
- Herbal
- Tanpa Efek Samping
โ€ข
โ€ข
Yuk buruan di order produknya free konsultasi juga. kualitas sangat terjamin โ˜‘๏ธ sudah 18 tahun Tiens di indonesia, kalo produknya tidak terjamin khasiatnya mana mungkin bisa bertahan sampai sekarang. lagi ada promo juga lho ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#spirulina #beauty #beautycare #maskerspirulina #jualan #jual #maskerherbal #maskeralami #jerawathilang #flekhitam #murah #maskeraman #maskerwajahtiens #tiensindonesia #herbal #halal #legal #suplemenherbal #suplemenkesehatan #suplemen


0

#readystock buat kamu. ๐Ÿ˜Š
Masker spirulina Original.
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering
- Aman
- Halal
- Herbal
- Tanpa Efek Samping
โ€ข
โ€ข
Yuk buruan di order produknya free konsultasi juga. kualitas sangat terjamin โ˜‘๏ธ sudah 18 tahun Tiens di indonesia, kalo produknya tidak terjamin khasiatnya mana mungkin bisa bertahan sampai sekarang. lagi ada promo juga lho ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#spirulina #beauty #beautycare #maskerspirulina #jualan #jual #maskerherbal #maskeralami #jerawathilang #flekhitam #murah #maskeraman #maskerwajahtiens #tiensindonesia #herbal #halal #legal #suplemenherbal #suplemenkesehatan #suplemen


0

#readystock buat kamu. ๐Ÿ˜Š
Masker spirulina Original.
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering
- Aman
- Halal
- Herbal
- Tanpa Efek Samping
โ€ข
โ€ข
Yuk buruan di order produknya free konsultasi juga. kualitas sangat terjamin โ˜‘๏ธ sudah 18 tahun Tiens di indonesia, kalo produknya tidak terjamin khasiatnya mana mungkin bisa bertahan sampai sekarang. lagi ada promo juga lho ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#spirulina #beauty #beautycare #maskerspirulina #jualan #jual #maskerherbal #maskeralami #jerawathilang #flekhitam #murah #maskeraman #maskerwajahtiens #tiensindonesia #herbal #halal #legal #suplemenherbal #suplemenkesehatan #suplemen


0

Dah berak ke belum harini?
.
Haa kalau belum meh ambil herblax ni!
.
Apa Kebaikan Herb Lax?
.
๐Ÿ’ฉpembersihan najis yang tersekat
๐Ÿ’ฉmeransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
๐Ÿ’ฉmembantu masalah sembelit
๐Ÿ’ฉtindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
๐Ÿ’ฉmengempiskan perut
๐Ÿ’ฉia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. ๐Ÿ’ฉsesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.
.
.
Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ? .
.
๐Ÿ’ฉpengamal tegar ubat tahan sakit
๐Ÿ’ฉmereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit ๐Ÿ’ฉmereka yang banyak jerawat
๐Ÿ’ฉpesakit gout
๐Ÿ’ฉmereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplement
.
Jangan dibiarkan lama ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ tu dalam perut. Bahaya!
.
Dapatkan herblax sekarang!
.
Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshaklee#pengedarshakleeserendahย #shakleeuluyam#shakleerawang#shakleeselayang#shakleedikenaliramaiย #shakleebatangkali#shakleecodsrirampaiย #sayajualshaklee#produkkesihatanย #mamadellshop#kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihatshaklee


0

Dah berak ke belum harini?
.
Haa kalau belum meh ambil herblax ni!
.
Apa Kebaikan Herb Lax?
.
๐Ÿ’ฉpembersihan najis yang tersekat
๐Ÿ’ฉmeransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
๐Ÿ’ฉmembantu masalah sembelit
๐Ÿ’ฉtindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
๐Ÿ’ฉmengempiskan perut
๐Ÿ’ฉia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. ๐Ÿ’ฉsesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.
.
.
Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ? .
.
๐Ÿ’ฉpengamal tegar ubat tahan sakit
๐Ÿ’ฉmereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit ๐Ÿ’ฉmereka yang banyak jerawat
๐Ÿ’ฉpesakit gout
๐Ÿ’ฉmereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplement
.
Jangan dibiarkan lama ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ tu dalam perut. Bahaya!
.
Dapatkan herblax sekarang!
.
Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshaklee#pengedarshakleeserendahย #shakleeuluyam#shakleerawang#shakleeselayang#shakleedikenaliramaiย #shakleebatangkali#shakleecodsrirampaiย #sayajualshaklee#produkkesihatanย #mamadellshop#kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihatshaklee


0

Hati merupakan organ terbesar di dalam tubuh manusia dan berkeupayaan dalam membina semula. Contohnya, serangan jantung akan merosakkan otot atau organ jantung. .
Tetapi, serangan kepada hati akibat pengambilan alcohol berlebihan boleh merosakkan hati. Namun, hati mampu membaiki organnya sendiri.
.
Hati boleh dianggap sebagai INDUSTRI PEMPROSESAN dalam tubuh manusia, menjalankan fungsi-fungsi kritikal*
.
Fungsi Hati:
.
Rembesan Hempedu
.
Bertindak Sebagai Detoksifikasi
.
Mengawal Paras Gula dalam Darah
.
Penting dalam metabolisma lemak
.
Sapa kata hati sentiasa bersih ? Meh bersihkan filter untuk organ kite. Supaya lagi bersih dan sihat!
.
Dapatkan DTX sekarang.
.
Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshaklee#pengedarshakleeserendahย #shakleerawang#shakleeuluyamย #shakleeselayang#shakleecodsrirampaiย #sayajualshaklee#produkkesihatanย #mamadellshopย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihatshaklee


3

#readystock buat kamu. ๐Ÿ˜Š
Masker spirulina Original.
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering
- Aman
- Halal
- Herbal
- Tanpa Efek Samping
โ€ข
โ€ข
Yuk buruan di order produknya free konsultasi juga. kualitas sangat terjamin โ˜‘๏ธ sudah 18 tahun Tiens di indonesia, kalo produknya tidak terjamin khasiatnya mana mungkin bisa bertahan sampai sekarang. lagi ada promo juga lho ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#spirulina #beauty #beautycare #maskerspirulina #jualan #jual #maskerherbal #maskeralami #jerawathilang #flekhitam #murah #maskeraman #maskerwajahtiens #tiensindonesia #herbal #halal #legal #suplemenherbal #suplemenkesehatan #suplemen


1

Hati merupakan organ terbesar di dalam tubuh manusia dan berkeupayaan dalam membina semula. Contohnya, serangan jantung akan merosakkan otot atau organ jantung. .
Tetapi, serangan kepada hati akibat pengambilan alcohol berlebihan boleh merosakkan hati. Namun, hati mampu membaiki organnya sendiri.
.
Hati boleh dianggap sebagai INDUSTRI PEMPROSESAN dalam tubuh manusia, menjalankan fungsi-fungsi kritikal*
.
Fungsi Hati:
.
Rembesan Hempedu
.
Bertindak Sebagai Detoksifikasi
.
Mengawal Paras Gula dalam Darah
.
Penting dalam metabolisma lemak
.
Sapa kata hati sentiasa bersih ? Meh bersihkan filter untuk organ kite. Supaya lagi bersih dan sihat!
.
Dapatkan DTX sekarang.
.
Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshaklee#pengedarshakleeserendahย #shakleerawang#shakleeuluyamย #shakleeselayang#shakleecodsrirampaiย #sayajualshaklee#produkkesihatanย #mamadellshopย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihatshaklee


0

Hati merupakan organ terbesar di dalam tubuh manusia dan berkeupayaan dalam membina semula. Contohnya, serangan jantung akan merosakkan otot atau organ jantung. .
Tetapi, serangan kepada hati akibat pengambilan alcohol berlebihan boleh merosakkan hati. Namun, hati mampu membaiki organnya sendiri.
.
Hati boleh dianggap sebagai INDUSTRI PEMPROSESAN dalam tubuh manusia, menjalankan fungsi-fungsi kritikal*
.
Fungsi Hati:
.
Rembesan Hempedu
.
Bertindak Sebagai Detoksifikasi
.
Mengawal Paras Gula dalam Darah
.
Penting dalam metabolisma lemak
.
Sapa kata hati sentiasa bersih ? Meh bersihkan filter untuk organ kite. Supaya lagi bersih dan sihat!
.
Dapatkan DTX sekarang.
.
Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshaklee#pengedarshakleeserendahย #shakleerawang#shakleeuluyamย #shakleeselayang#shakleecodsrirampaiย #sayajualshaklee#produkkesihatanย #mamadellshop ย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihatshaklee


1

BETUL KE KULIT KUSAM TANDA GANGGUAN EMOSI & MENTAL โ‰๏ธ๐Ÿ˜ฑ
.
Dah makeup pun wajah tetap tak menyerlah . KENAPA macam ni ๐Ÿ˜ฉ
.
Sebab kulit lapisan pertama yang memberi glow kepada kita dan keberkesan sesuatu produk bergantung kepada kesihatan dan penyerapan dari kulit kita . .
Nak LAGI GLOWING macam si cantik ekin ni โ‰๏ธ kulit dah macam kulit telur ๐Ÿ˜ฑ. Nak tahu rahsia ? .
slide right ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป
atau pm link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป .
#cshineskincare
#parutpudar
#shaliciousbeautysecret #jeragatpudar #kulitglowing #putihgebu #putihmelepak #kulitcerah #kulitgelap #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #bekasjerawat #jerawatbatu #jerawatkecut #jerawatnanah #jeragat #kulitlembap #serbukvitaminc #parutjerawat #parutpudar #shaliciousfoundation #hilangkanparut #awetmuda #kulitkusam #kulitsunburn #kulitkusamhilang #kulitflawless #liangporiterbuka #poriporiterbuka


0

STOP..!!! . JANGAN BIARIN PACAR KAMU NGELIRIK ORANG LAIN๐Ÿ˜ญ
CUMA KARNA KAMU JERAWATAN N KUSAM๐Ÿ’” .
Mau kulit cerah bebas kusam dan jerawat?
BEST SELLER PRODUK KECANTIKAN HWI, FRUTABLEND & GLUCELLA,
produk herbal terbaik buatan Indonesia..cintai produk sendiri sist broo.. .
BOSS HERBAL INDONESIA
INFO BISNIS DAN ORDER ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœจ๐Ÿ’ฏ monica Dist HWI Terverified se-Indonesiaโœจ
MONICA BOS HWI
BBM : D311D471
line/wa :081377783978
RESELLER WELCOME ๐Ÿ˜€
NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #frutablend #glucellahwioriginal - #regrann - #regrann


0

#readystock buat kamu. ๐Ÿ˜Š
Masker spirulina Original.
Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering
- Aman
- Halal
- Herbal
- Tanpa Efek Samping
โ€ข
โ€ข
Yuk buruan di order produknya free konsultasi juga. kualitas sangat terjamin โ˜‘๏ธ sudah 18 tahun Tiens di indonesia, kalo produknya tidak terjamin khasiatnya mana mungkin bisa bertahan sampai sekarang. lagi ada promo juga lho ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#spirulina #beauty #beautycare #maskerspirulina #jualan #jual #maskerherbal #maskeralami #jerawathilang #flekhitam #murah #maskeraman #maskerwajahtiens #tiensindonesia #herbal #halal #legal #suplemenherbal #suplemenkesehatan #suplemen


0

KENAPA BAYAR LEBIH? UCAPKAN SELAMAT TINGGAL KEPADA RAWATAN KLINIKAL YANG MAHAL
.
PENAWAR MUJARAB Dan BERKESAN Untuk MENYEMBUHKAN Penyakit Kulit Sopak/ Vitiligo
.
KELEBIHAN VITILIGO ORGANICS:
โœ… Lulus KKM + HALAL
โœ… Mempunyai Pengiktirafan GMP (Amalan Perkilangan Baik).
โœ… Dihasilkan dari sumber 100% Bahan Semulajadi (Organik)
โœ… Kegunaan luaran sahaja (Tiada kesan sampingan jika tertelan).
โœ… Sesuai untuk semua lapisan umur dan semua jenis kulit normal atau sensatif
โœ… Tidak perlu berpantang makan
.
JENIS PRODUK:
Vitiligo Organics (30 ml)
Vitiligo Organics (50 ml)
Vitiligo Organics (125 ml)
.
Untuk Membuat Pertanyaan Lanjut Mengenai Produk, Sila Whatsapp 013-4422821 (http://penawarvitiligo.wasap.my)
Atau Lihat Di Shopee:
https://shopee.com.my/product/68542187/1160351446/
Atau Facebook Page:
Penawar Sakit Sopak/ Vitiligo - Ubatvitiligo
.
#sopak #vitiligo #sakitvitiligo #vitiligomalaysia
#kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat
#kulitgelap #parutjerawat #parut #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #neelofa #zulariffin #fika #kekechallenge #igshopmalaysia #lafazkankalimahcintamu #ubatparut #produkkesihatan #produkkecantikan #igersmalaysia


1

๐Ÿƒ *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda.
.
Ni dia rahsianya!
๐ŸŒฟ *GREENTEA*
๐ŸŒฟ *PEPPERMINT*
๐ŸŒฟ *WALNUT*
๐ŸŒฟ *STEMCELL*
๐ŸŒฟ *ARGAN*
.
GREENTEA MINT FACE SCRUB adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM!
.
Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM!
.
1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan

Berminat wasap 016 4205174


3

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera! ๐Ÿ˜Š
.
Kan dah habaq yang DianzVitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume DianzVitamin jadi peloles wooo! ๐Ÿ˜˜
.
Untuk Membuat Pertanyaan Lanjut Mengenai Produk, Sila Whatsapp 019-5440021 (http://wasap.my/60195440021)
Atau Lihat Di Facebook Page:
Penawar Sakit Sopak/ Vitiligo - Ubatvitiligo
.
#dianz #dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminmurah
#kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitgelap #parutjerawat #parut #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #neelofa #zulariffin #fika #kekechallenge #igshopmalaysia #lafazkankalimahcintamu #ubatparut #produkkesihatan #produkkecantikan #igersmalaysia


1

Back to Malaysia again!! Chewable-C Plus.

Vitamin C for Kids.ย 
Nak boost Imun anak, ni yang terbaik.ย 
Elak selesema, kulit pun jadi cantik.ย 
Lepas Vit Chewable ni Stop kat Malaysia, parents beri Meal Shakes dan Vitalea for kids je kan.

Ade je anak-anak yang tak suke Vitalea for kids walaupun rasa die actually best.ย 
So lepas ni boleh gantikan dengan Chewable-C nie la ye. Ramai suka hati bila dapat tahu chewable masuk Malaysia balik.

Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshakleeselangor#shakleeserendah#shakleeuluyam#rawang#shakleeselayang#sayajualshaklee#produkkesihatanย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihat#chewablecplusshaklee


0

Back to Malaysia again!! Chewable-C Plus.

Vitamin C for Kids.ย 
Nak boost Imun anak, ni yang terbaik.ย 
Elak selesema, kulit pun jadi cantik.ย 
Lepas Vit Chewable ni Stop kat Malaysia, parents beri Meal Shakes dan Vitalea for kids je kan.

Ade je anak-anak yang tak suke Vitalea for kids walaupun rasa die actually best.ย 
So lepas ni boleh gantikan dengan Chewable-C nie la ye. Ramai suka hati bila dapat tahu chewable masuk Malaysia balik.

Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshakleeselangor#shakleeserendah#shakleeuluyam#rawang#shakleeselayang#sayajualshaklee#produkkesihatanย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihat#chewablecplusshaklee


0

Back to Malaysia again!! Chewable-C Plus.

Vitamin C for Kids.ย 
Nak boost Imun anak, ni yang terbaik.ย 
Elak selesema, kulit pun jadi cantik.ย 
Lepas Vit Chewable ni Stop kat Malaysia, parents beri Meal Shakes dan Vitalea for kids je kan.

Ade je anak-anak yang tak suke Vitalea for kids walaupun rasa die actually best.ย 
So lepas ni boleh gantikan dengan Chewable-C nie la ye. Ramai suka hati bila dapat tahu chewable masuk Malaysia balik.

Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshakleeselangor#shakleeserendah#shakleeuluyam#rawang#shakleeselayang#sayajualshaklee#produkkesihatanย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihat#chewablecplusshaklee


0

UBAT KAMI 100% ORGANIK
.
Tidak perlu risau jika tertelan atau terjilat kerana ianya 100% ekstrak herba dan ianya sangat berkesan bagi menyembuhkan penyakit sopak
.
Jangan ragu-ragu lagi. Dapatkan sementara stok belum kehabisan๐Ÿ˜Š
.
Untuk Membuat Pertanyaan Lanjut Mengenai Produk, Sila Whatsapp 013-4422821 (http://penawarvitiligo.wasap.my)
Atau Lihat Di Shopee:
https://shopee.com.my/product/68542187/1160351446/
Atau Facebook Page:
Penawar Sakit Sopak/ Vitiligo - Ubatvitiligo
.
#sopak #vitiligo #sakitvitiligo #vitiligomalaysia
#kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat
#kulitgelap #parutjerawat #parut #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #neelofa #zulariffin #fika #kekechallenge #igshopmalaysia #lafazkankalimahcintamu #ubatparut #produkkesihatan #produkkecantikan #igersmalaysia


1

Back to Malaysia again!! Chewable-C Plus.

Vitamin C for Kids.ย 
Nak boost Imun anak, ni yang terbaik.ย 
Elak selesema, kulit pun jadi cantik.ย 
Lepas Vit Chewable ni Stop kat Malaysia, parents beri Meal Shakes dan Vitalea for kids je kan.

Ade je anak-anak yang tak suke Vitalea for kids walaupun rasa die actually best.ย 
So lepas ni boleh gantikan dengan Chewable-C nie la ye. Ramai suka hati bila dapat tahu chewable masuk Malaysia balik.

Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshakleeselangor#shakleeserendah#shakleeuluyam#rawang#shakleeselayang#sayajualshaklee#produkkesihatanย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihat#chewablecplusshaklee


0

[ 5 CARA PENJAGAAN MUKA SECARA TRADISIONAL ]
.
.
Setiap orang terutamanya Wanita mengimpikan untuk memiliki kulit wajah yang bersih tanpa kesan cela.
Pertumbuhan jerawat di wajah umpama mimpi ngeri ..
Jerawat yang tumbuh pula sukat untuk dihilangkan dalam masa sehari dua . ๐Ÿ˜ฉ
Lebih merisaukan kalau parut2 jerawat tu kadangkala ambil masa berbulan atau bertahun untuk dihilangkan ๐Ÿ˜‘
.
.
Kita sebagai Wanita memang sangat2 mementingkan penjagaan wajah..Sebab wajah kita nie la yg boleh menyakinkan diri kita bila berhadapan dengan ramai orang.. betul tak ??
.
.
So Kak Dela sediakan tips untuk Wanita2 yang memerlukan cara bagaimana nak jaga kulit wajah kita dengan elok..
.
.
Jangan lupa juga makan Audela HITHION + .. Jaga wajah bukan sahaja jaga luaran, tapi dalaman pun kena jaga juga tau ! ๐Ÿ’‹
.
.
Kak Dela sayang uols semua ! Jom sama2 jaga penampilan kita k ๐ŸŒน
.
.
#AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus


0

Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie.
.
Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah.
.
Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara.
.
" Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? "
.
Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras mencantik dan menjaga dalaman.
.
Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah.
.
Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta).
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0167169495โ€ฌ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feelta.co
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

Back to Malaysia again!! Chewable-C Plus.

Vitamin C for Kids.ย 
Nak boost Imun anak, ni yang terbaik.ย 
Elak selesema, kulit pun jadi cantik.ย 
Lepas Vit Chewable ni Stop kat Malaysia, parents beri Meal Shakes dan Vitalea for kids je kan.

Ade je anak-anak yang tak suke Vitalea for kids walaupun rasa die actually best.ย 
So lepas ni boleh gantikan dengan Chewable-C nie la ye. Ramai suka hati bila dapat tahu chewable masuk Malaysia balik.

Your Shaklee Coach,
Ekin
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468
๐Ÿ“ฒ 0162084468

#pengedarsahshakleeย #pengedarshakleeselangor#shakleeserendah#shakleeuluyam#rawang#shakleeselayang#sayajualshaklee#produkkesihatanย #kulitkusam#pudarkanparutย #kulitglowingย #kulitjeragat#kulitflawlessย #jerawathilangย #kulitcerah#setcantikshakleeย #collagenshaklee#produkkecantikanย #youthย #youthShaklee#detoxshakleeย #kurusshakleeย #kurussihat#chewablecplusshaklee


2

๐Ÿ˜NAK TAHU RAHSIA KEJELITAAN FAZURA?๐Ÿ˜
.
@missfazura
.
MISI CANTIK BAK CINDERELLA ๐Ÿ’‹
.
SET LENGKAP PENJAGAAN KESIHATAN & KECANTIKAN LUAR & DALAM.
.
Kenapa Amyza cakap macam tu?๐Ÿ˜Š
.
Jom baca ringkasan kesan positif setiap satu produk :
.
===================
๐ŸŒนBEAUTY BOOSTER๐ŸŒน
===================
.
๐Ÿ“Mengurangkan jerawat
.
๐Ÿ“Mencerahkan kulit
.
๐Ÿ“Perbaiki sistem sel kulit
.
๐Ÿ“Melembabkan kulit sepanjang masa
.
๐Ÿ“Kulit menjadi lembut, glowing, gebu & pinkish
.
๐Ÿ“Menghilangkan stretch marks & sun burnt
.
===================
โœ…DETOX PROโœ…
===================
.
๐ŸMembaik pulih sistem penghadaman
.
๐ŸMeningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan
.
๐ŸMendapatkan berat badan yang ideal
.
๐ŸMembuang toksin didalam badan
.
===================
๐Ÿ‘ธ๐ŸปVDOLLY JAMU MODEN๐Ÿ‘ธ๐Ÿป
===================
.
๐ŸŒทMembantu masalah senggugut & keputihan.
.
๐ŸŒทMengetatkan & menyuburkan rahim wanita.
.
๐ŸŒทMenghilangkan masalah miss V berbau.
.
๐ŸŒทMerawat masalah haid yg tidak teratur.
.
.
Best kan sayang? Kalau sayang amalkan set trio combo ni insya Allah cukuplah diet pemakanan seharian. Tak perlu nak cari supplement lain. Insya Allah Trudolly & Vdolly by Fazura ni cukup dah.๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•
.
.
Jom Amyza guide sayang semua utk dptkan kulit & bentuk badan idaman sayang!
.
.
#kulitgebu #kulitpinkish #buangtoksin #missvketat #payudaramontok #punggungmontok
.
.
.
Whatsapp 014.7059182
Whatsapp 014.7059182
Whatsapp 014.7059182 .
Atau klik link di bio๐Ÿค—
.
๐Ÿ’•Amyza guna & Amyza jual๐Ÿ’•
.
.
.
.
.
#trudolly #kulitgebu #kulitcerah #buanglemak #buangtoksin #fazura
#produkkecantikan #produkkesihatan #jerawathilang #jeragatpudar


1

Selamat malam semua,
.
.
Jom kasi kulit cantik hanya dengan sental sental dengan sabun #AIPUTEH.
.
.
Yelah biar muka dan badan putih gebu kasi hilang daki berkerak dan say Bye Bye kulit kusam dan kulit sunburn!
.
.
Sabun AIPUTEH sesuai dipakai dimuka tanpa rasa kering tau. Lembut je kulit macam baby lepas sental dan bestnya jadi semakin cerah dan muka semakin anjal toink toinkkkkk. Kesan ON THE SPOT kalau yang berdaki tu.
.
.
Muka boleh pakai dan badan pun. Jimat kan! Dah lah bau lemon, segar betul time mandi seronok duduk dalam bilik air hehe.
.
.
AIPUTEH ๐Ÿ’ฏ dari bahan semulajadi antaranya madu, lemon dan bunga sakura.
.
.
Fungsi AIPUTEH
.
โญ๏ธmencerahkan kulit
โญ๏ธmembuang daki berkerak
โญ๏ธmelembutkan kulit
โญ๏ธmengatasi jerawat/jeragat
โญ๏ธhilangkan sunburn
โญ๏ธmerawat kulit kusam
โญ๏ธmenghilangkan parut
โญ๏ธmengecilkan liang pori
โญ๏ธmenghilangkan bintik hitam/putih
โญ๏ธmenganjalkan kulit .
.
Jangan tunggu lelama jommmm cecantik sekarang! .
.
#rahsiakulitputih


2

Tak ada hasil yang mengkhianati usaha .
Masih ragu, takut salah perawatan?? Bingung mau pilih skincare yang zmana ?? ini lohhh Rinna Diazella Skincare BPOM terbukti nyata tanpa janji2..
Benar2 mengatasi masalah kulit anda secara maksimal
Jerawat hilang dan Flek hitam yg membandel pun kabur.. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Cream Rinna Diazella
Solusi Untuk: . * Menghilangkan Flek Diwajah ( Eliminate Spot On Your Skin)
* Mengencangkan Kulit ( Tighten Skin)
* Mengecilkan Pori-Pori ( Shrink Pores)
* Membuat Kulit Tampak Bercahaya ( To Make Skin Look Luminous)
* Meremajakan Kulit ( Rejuvenate Skin)
* Meratakan Lubang Bekas Jerawat ( Levelling Former Pit Pimples)
* Memutihkan Kulit ( Whiten Skin)
* Menghilangkan Jerawat ( Eliminate Pimples)
Wanita Identik Dengan Cantik, Dan Cantik Identik Dengan Wajah Yang Bersih, Mulus, Kinclong, Berseri, Sehat & Sempurna Bagi Yang Pernah Menggunakan Produk Ini Pasti Ngga Akan Ragu-Ragu Lagi.

Cream Rinna Diazella Menawarkan 2 Rangkaian Perawatan :
1. Paket Toner plus t60ml ( Pengelupasan )
1. Paket cleanser (non pengelupasan)

Rangkaian Ini Ditujukan Untuk Yang Memiliki Masalah Kulit Seperti Jerawat, Bekas Jerawat, Flek Tipis Maupun Flek Tebal.
Jaminan ORI 100 %

Konsultasi or tanya:
WA 0812 8463 6109 ย Cream Rinna Diazella ASLI 100 % Di Bekasi
PALSU ....MONEY BACK
Paket SkinCare Rp.350.000
1.Facial Wash
2.Cleanser / Toner
3.Cream Pagi
4.Cream Malam

#creamjerawat #bekasjerawat #obatjerawatampuh #krimjerawat #obatjerawatcowok #solusijerawat #jualobatjerawat #sabunjerawat #jerawathilang #pembersihjerawat #jerawatmeradang #serumjerawat #menghilangkanjerawat#rinnadiazella #rinnadiazellacream #rinnadiazellabpom #rinnadiazellaskincare #rinnadiazellajakarta #rinnadiazellaori #rinnadiazellaasli #rinnadiazellasemarang #rinnadiazellamurah #rinnadiazellapusat #rinnadiazellamedan #rinnadiazellabandung #rinnadiazellajogja #rinnadiazellasolo
#perawatanmuka


0

Tak ada hasil yang mengkhianati usaha .
Masih ragu, takut salah perawatan?? Bingung mau pilih skincare yang zmana ?? ini lohhh Rinna Diazella Skincare BPOM terbukti nyata tanpa janji2..
Benar2 mengatasi masalah kulit anda secara maksimal
Jerawat hilang dan Flek hitam yg membandel pun kabur.. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Cream Rinna Diazella
Solusi Untuk: . * Menghilangkan Flek Diwajah ( Eliminate Spot On Your Skin)
* Mengencangkan Kulit ( Tighten Skin)
* Mengecilkan Pori-Pori ( Shrink Pores)
* Membuat Kulit Tampak Bercahaya ( To Make Skin Look Luminous)
* Meremajakan Kulit ( Rejuvenate Skin)
* Meratakan Lubang Bekas Jerawat ( Levelling Former Pit Pimples)
* Memutihkan Kulit ( Whiten Skin)
* Menghilangkan Jerawat ( Eliminate Pimples)
Wanita Identik Dengan Cantik, Dan Cantik Identik Dengan Wajah Yang Bersih, Mulus, Kinclong, Berseri, Sehat & Sempurna Bagi Yang Pernah Menggunakan Produk Ini Pasti Ngga Akan Ragu-Ragu Lagi.

Cream Rinna Diazella Menawarkan 2 Rangkaian Perawatan :
1. Paket Toner plus t60ml ( Pengelupasan )
1. Paket cleanser (non pengelupasan)

Rangkaian Ini Ditujukan Untuk Yang Memiliki Masalah Kulit Seperti Jerawat, Bekas Jerawat, Flek Tipis Maupun Flek Tebal.
Jaminan ORI 100 %

Konsultasi or tanya:
WA 0812 8463 6109 ย Cream Rinna Diazella ASLI 100 % Di Bekasi
PALSU ....MONEY BACK
Paket SkinCare Rp.350.000
1.Facial Wash
2.Cleanser / Toner
3.Cream Pagi
4.Cream Malam

#creamjerawat #bekasjerawat #obatjerawatampuh #krimjerawat #obatjerawatcowok #solusijerawat #jualobatjerawat #sabunjerawat #jerawathilang #pembersihjerawat #jerawatmeradang #serumjerawat #menghilangkanjerawat#rinnadiazella #rinnadiazellacream #rinnadiazellabpom #rinnadiazellaskincare #rinnadiazellajakarta #rinnadiazellaori #rinnadiazellaasli #rinnadiazellasemarang #rinnadiazellamurah #rinnadiazellapusat #rinnadiazellamedan #rinnadiazellabandung #rinnadiazellajogja #rinnadiazellasolo
#perawatanmuka


0

Tak ada hasil yang mengkhianati usaha .
Masih ragu, takut salah perawatan?? Bingung mau pilih skincare yang zmana ?? ini lohhh Rinna Diazella Skincare BPOM terbukti nyata tanpa janji2..
Benar2 mengatasi masalah kulit anda secara maksimal
Jerawat hilang dan Flek hitam yg membandel pun kabur.. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Cream Rinna Diazella
Solusi Untuk: . * Menghilangkan Flek Diwajah ( Eliminate Spot On Your Skin)
* Mengencangkan Kulit ( Tighten Skin)
* Mengecilkan Pori-Pori ( Shrink Pores)
* Membuat Kulit Tampak Bercahaya ( To Make Skin Look Luminous)
* Meremajakan Kulit ( Rejuvenate Skin)
* Meratakan Lubang Bekas Jerawat ( Levelling Former Pit Pimples)
* Memutihkan Kulit ( Whiten Skin)
* Menghilangkan Jerawat ( Eliminate Pimples)
Wanita Identik Dengan Cantik, Dan Cantik Identik Dengan Wajah Yang Bersih, Mulus, Kinclong, Berseri, Sehat & Sempurna Bagi Yang Pernah Menggunakan Produk Ini Pasti Ngga Akan Ragu-Ragu Lagi.

Cream Rinna Diazella Menawarkan 2 Rangkaian Perawatan :
1. Paket Toner plus t60ml ( Pengelupasan )
1. Paket cleanser (non pengelupasan)

Rangkaian Ini Ditujukan Untuk Yang Memiliki Masalah Kulit Seperti Jerawat, Bekas Jerawat, Flek Tipis Maupun Flek Tebal.
Jaminan ORI 100 %

Konsultasi or tanya:
WA 0812 8463 6109 ย Cream Rinna Diazella ASLI 100 % Di Bekasi
PALSU ....MONEY BACK
Paket SkinCare Rp.350.000
1.Facial Wash
2.Cleanser / Toner
3.Cream Pagi
4.Cream Malam

#creamjerawat #bekasjerawat #obatjerawatampuh #krimjerawat #obatjerawatcowok #solusijerawat #jualobatjerawat #sabunjerawat #jerawathilang #pembersihjerawat #jerawatmeradang #serumjerawat #menghilangkanjerawat#rinnadiazella #rinnadiazellacream #rinnadiazellabpom #rinnadiazellaskincare #rinnadiazellajakarta #rinnadiazellaori #rinnadiazellaasli #rinnadiazellasemarang #rinnadiazellamurah #rinnadiazellapusat #rinnadiazellamedan #rinnadiazellabandung #rinnadiazellajogja #rinnadiazellasolo
#perawatanmuka


0

Penyebabย Keputihanย abnormal adalah pertumbuhan bakteri normal yang berlebihan pada vagina. Dengan gejala, cairan vagina encer, berwarna kuning kehiajuan, berbusa da berbau busuk, vulva agak bengkak, kemerhan, gatal dan meras tidak nyaman, serta nyeri saat berhubungan seksual atau saat kencing.
-
Jangan lupa follow IG kami

@bidan_ummi_hanik.amd.keb
@bidan_ummi_hanik.amd.keb
@bidan_ummi_hanik.amd.keb
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau
๏ธโœ”๏ธ contact person :
๐Ÿ“ฒWa: 08563364680
-
Tekan โ™ฅ๏ธ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! #bidan_ummi_hanik_amd_keb #wisatamalam #obatkuat #minyaklintah #madura #antisocial #kueultah #wisudabandung #tarunanusantara #surabayakuliner #solo #bandung #divisihumaspolri #kuta #malang #banjarmasin #jogja #pontianak #surabayaonlineshop #bromomountain #jakartaolehop #lama #bonekawisuda #nusatenggaratimur #kacamataonline #sepatumurahmeriah #pcosindonesia #barakallah #putihalami #jerawathilang


0

Mengapa kita butuh cleanser ? 1. Untuk mengangkat sel kulit mati, 2. Menghapus bekas make up, 3. Memberikan kesegaran pd kulit dan menjaga kelembaban kulit scr alami

Dgn menggunakan cleanser permukaan kulit menjadi bersih. Dan mampu memaksimalkan efektifitas kerja amoorea. Sekaligus meminimalkan detox

Cara pakainya :
Bersihkan wajah dgn cleanser lalu pakai amoorea selanjutnya pakai am dan sg
Sehabis kita pakai make up hrs dibersihkan dgn cleanser
Permukaan wajah bekas make up tdk bisa dibersihkan dgn amoorea. Jadi kita membutuhkan cleanser yg mampu mengangkat kotoran yg ada dipermukaan kulit dan menyumbat pori kulit Jika pd malam hri permukaan kulit sudah dibersihkan dgn cleanser. Pagi harinya ga perlu pakai cleanser. Langsung saja pakai amoorea. Am dan Sg
Ttpi jika kita memiliki riwayat pemakaian kosmetika racikan. Dianjurkan di pagi hari tetap menggunakan Cleanser no reg BPOM cleanser atas nama mckenna indonesia. Yaitu atas nama pabrik kita sendiri

#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #nakcantik #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #skincareluxury #obatkulit #beautyproduct #penghilangflek #maskerwajah #penghilangflekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo


0

7 benefits of hithioneโค๏ธ
.
1) whitens and brighten your skin
2) increase skin elasticity
3) enhance protection against uv
4) reduce appearance of dark spots
5) increase production of type 1 collagen
6) prevent pimples & white heads
7) enhance healing of wounds
.
To shop ๐Ÿ‘‡
www.audelabeauty.com
______________
#luxuriousbeautydrink #audelabynadzainal #tipskurus #tipskulitcantik
#audelabynadzainal #hithion+ #luxuriousBeautyDrink #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus #audelasemenyih


0

Siapa yang tak gile sale weh!! Semua orang gila sale! So sekarang argania tengah buat sale nie.
.
Jom dapatkan sekang argania kalau nak kulit cantik melepak licin mulus gitu.
.
.
. jom ๐Ÿ“ฒ +60135969771 ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ขfree gift setiap pembelian ๐Ÿ“ข ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ“ข
. .
#arganiaoil #jerawathilang #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitlawa #arganiawonderoil #wonderoil #arganiaterengganu #arganiakualaterengganu #masalahkulit #masalahjerawat #masalahkulitsensitif #masalahporeterbuka #masalahkulitkusam #kulitkusam #muapakai #terengganu #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #visitmyig #followmeplease


0

Kalau zati cerita awk tak percaya, nak bukti. Tp beribu bukti dah Zati share. Malah lebih 5000 testimoni diluar sana yg dah capai impian mereka dengan menggunakan WD je. Haah dear. Produk yang calit calit kat nadi ni la.
.
.
Apa lagi yang diragui kalau dah beribu ribu testimoni dari pengguna WD sendiri . Bukan kata testimoni nak hilangkan jerawat je, malah bermacam macam testimoni bila dah gunakan WD . Dari sekecil kecil masalah sampai ke masalah serius. Takkan nak tunggu makcik jiran sebelah umur 50an lagi gojes dari awak sayang , time tu nk menyesal tiada gunanya๐Ÿ˜ฃ
.
.
Bermacam macam testimoni Zati terima dari pengguna sendiri . Dari yg dulu ada masalah kulit kusam sekarang dah jadi cerah berseri. Kalau dulu pipi meloyot je , nampak garis halus kesan penuan tapi makin anjal , naik segala pipi nampak bulat je tang pipi,hidung makin terletak macam ank dara . Jerawat jangan cakap lah hilang entah ke mana lepas konsisten WD. Kalau dulu asyik tukar produk . Sekarang dah pandai SETIA .
.
.
Itu semua penangan susuk moden WD la . Ekstrak akar Peony bekerja siang malam singkirkan toksin berkeladak dalam badan yang jadi punca masalah utama.Cuci aaluran darah yg kotor dan tersumbat . Ditambah pula dengan ramuan Pueraria Mirifica membantu merawat masalah berkaitan jerawat , menganjalkan serta melambatkan proses penuaan. Sel sel yg selama ni dok diam, dah kembali aktif bekerja utk membina sel kulit baru.
.
.
Masih tak percaya lagi ? Okay takpe sis belanja awak dengan testimoni ni dulu. Nanti orang lain dah cantik bebas jerawat , awak jangan jelesss tau๐Ÿ’ƒ Kalau dah terbuka hati sesila la wassap Zati.
.
.
WD PROMO RM75 SAHAJA
FREE POSTAGE & FREE GUIDE SAMPAI JADI.
.
0123512791 Izzati

OR CLICK LINK ON BIO๐Ÿ‘†


4

"Hai kak. Mau wajah bersih bebas jerawat dengan cara yang ga ribet? Yuk diorder Paket Penghilang Jerawat dari Tiens. Wajah bersih dalam hitungan hari!! Yuk di order Produk Tiens Ori Segel dengan harga paling MURAH! Menyediakan juga :
Peninggi Badan
Pelangsing Badan
Penggemuk Badan
Penghilang Jerawat
Masker Wajah
Pengencang Payudara
Dan untuk berbagai keluhan lainnya!

Chat yuk kak!!
Distributor Resmi Tiens Indonesia
WA 0896 5353 4745
LINE: @ WAL7196U (Pakai @nya Ya Guys)
Atau Klik Link di Bio Untuk Add LINE Kami :) * ADMIN TIDAK MEMBALAS DI INSTAGRAM. ADD LINE atau WA UNTUK INFO LEBIH LANJUT

#penghilangjerawat #obatjerawat #jerawatan #jerawatbatu #kulithalus #kulitberminyak #jerawathilang
"


1

Gk instan memang tapi berproses... Tapi percayalah, segala sesuatu yg berproses pasti Indah pada akhirnya... Nu Amoorea, alami, berbpom dan halal pastinya... . . .ย #obatjerawatย ย #jerawatย ย #produkkecantikanย ย #kulitcantikย ย #obatlukabakarย ย #jerawathilangย ย #kulitkusamย ย #kulitmulusย ย #skincareย ย #beautycareย ย #assalamualaikumย ย #obatkulitย ย #beautyproductย ย #penghilangflekย ย #maskerwajahย ย #penghilangflekhitamย ย #perawatanalamiย ย #perawatankulitwajahย ย #penghilangjerawatย ย #pencerahwajahย ย #bebasjerawatย ย #kulitberminyakย ย #kulitkeringย ย #creammalamย ย #creammukaย ย #creamwajahย ย #creamdokterย ย #creamjerawatย ย #amooreaย ย #komedo


0

Ada yang tau apa itu BOPENG??? Cerita dari mbk cantik ini dulu sering bolak balik ke klinik buat ilangin jerawat dan Bopeng eh sejak ketemu amoorea jerawat minggat tanpa tindakan yg menyakitkan.. Alkhamdulillah.. . . . Dapatkan Amoorea series hanya di kami, bisa contact di: . . WA 0813-8387-5504ย #obatjerawatย ย #jerawatย ย #produkkecantikanย ย #kulitcantikย ย #obatlukabakarย ย #jerawathilangย ย #kulitkusamย ย #kulitmulusย ย #skincareย ย #beautycareย ย #assalamualaikumย ย #obatkulitย ย #beautyproductย ย #penghilangflekย ย #maskerwajahย ย #penghilangflekhitamย ย #perawatanalamiย ย #perawatankulitwajahย ย #penghilangjerawatย ย #pencerahwajahย ย #bebasjerawatย ย #kulitberminyakย ย #kulitkeringย ย #creammalamย ย #creammukaย ย #creamwajahย ย #creamdokterย ย #creamjerawatย ย #amooreaย ย #komedo


0

Salah satu fungsi Amoorea adalah membantu mengurangi biji lemak di bawah kantung mata, bisa juga mata panda seperti ini.
Cukup buat busa yang kental, tempel lalu bilas. Lakukan secara teratur 2-3x sehari. Dapatkan kulit sehat...bye bye mata panda ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Dapatkan Amoorea series hanya di distributor resmi :

WA 085773310889 (konsultasi gratis) .
.
.
#obatjerawat #jerawat #kantor #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedoan


0

Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar)
.
1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit

Keutamaan masker spirulina:
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan Jerawat
๐Ÿ‘‰ Mencegah Jerawat
๐Ÿ‘‰ Memudarkan Bekas Jerawat
๐Ÿ‘‰Menghilangkan Flek Hitam & Komedo
๐Ÿ‘‰ Mengurangi Minyak di Wajah
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan Wajah Kusam
๐Ÿ‘‰ Mengencangkan Wajah .
#maskerwajah #masker #maskermurah #maskerjerawat #maskerherbal #maskerspirulina #maskerwajahmurah #greenmask #jerawat ##maskerwajah #masker #maskermurah #maskerjerawat #maskerherbal #maskerspirulina #maskerwajahmurah #greenmask #jerawat #jerawatan #jerawatbatu #jerawathilang #flekhitam #komedo #kerutan #herbal #herbalalam #wajah #wajahkusam #wajahmulus #wajahputih #wajahcerah #wajahberminyak #cantik #ganteng #indonesia #jerawatbatu #jerawathilang #flekhitam


0

- Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie.
.
Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah.
.
Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara.
.
" Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? "
.
Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras mencantik dan menjaga dalaman.
.
Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah.
.
Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta).
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0163145062
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Tau kah.....???! Kecil begini harga'y 1gr emas kadar 70% Dan sesuai harganya.. Exfoliant ini baguss digunakan untuk menghilangkan bekas jerawat, flek hitam dan bopeng.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Aku pun pakai dan merasakan sendiri bukan katanya lagi..!! ASLI bisa ngatasin bekas jrwat, flek hitam + bopeng.. . . . Dapatkan Amoorea series hanya di kami : WA 0813-8387-5504 (konsultasi gratis) . . .ย #obatjerawatย ย #jerawatย ย #produkkecantikanย ย #kulitcantikย ย #obatlukabakarย ย #jerawathilangย ย #kulitkusamย ย #kulitmulusย ย #skincareย ย #beautycareย ย #assalamualaikumย ย #obatkulitย ย #beautyproductย ย #penghilangflekย ย #maskerwajahย ย #penghilangflekhitamย ย #perawatanalamiย ย #perawatankulitwajahย ย #penghilangjerawatย ย #pencerahwajahย ย #bebasjerawatย ย #kulitberminyakย ย #kulitkeringย ย #creammalamย ย #creammukaย ย #creamwajahย ย #creamdokterย ย #creamjerawatย ย #amooreaย ย #komedo


0

Serum letops letops ni menjadi best seller! Sekali Customer order 3 ke 4 unit.ย 
Kesan yang luar biasa. Kualiti terjamin. Kesan 1 Malam. Inshalla.ย 
Jerawat kecut, minyak dimuka terkawal dan pori pori mengecil.ย 
Inilah rahsia kulit wanita cantik diluar sana.
.
Ada hati nak cuba kan?
Wasap Kak Diana now!
WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYAย #0192599709YER DEAR
#serumย #serumwajah#serumnoir#noirย #serumviralย #cleanser#crystalcleanserย #foundationย #foundationmakeup#noirsunblockfoundationย #noirsunblockviral#noirsunblockfoundationspf50ย #noircrystalskinset#amaryllisserumย #amaryllisserumbynoir#amaryllisserumpiteraย #amaryllisserumterbaik#jerawathilangย #jeragathilangย #paruthilang#parutjerawatย #penghilangjerawat#minyakwangimurahย #perfumemeirose#meiroseperfumeย #wangianmurah


1

Patutlah set nie jadi ke gilaan ramai orang bagi love sikit dekat testimoni sis nie. Siapa teringin kulit dia sembuh dari masalah breakout ini lah solutionsnya Herraz Glow Serum & Secret Jelly.
.
Ramai customer kami yang puas hati dgn set combo nie atas sebab kesan sangat cepat bila kita menjaga penjagaan kulit luar dan dalam.
.
Herraz Glow Serum bertindak meredakan keradangan kulit mengecutkan jerawat mengurangkan pengeluaran minyak kulit wajah dan hasilnya kulit wajah akan beransur licin.
.
Secret Jelly bertindak mendetoxkan toksin di dalam tubuh badan agar kulit tidak belaku masalah jerawat dan berfungsi memberi toner kulit yang sekata serta memudarkan masalah parut di seluruh angota badan.
.
Uoss see dua dua produk saling memerlukan satu sama lain, luar dan dalam amat penting jadi hasilnya kulit akan lebih glow flawless gebu dan sihat
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapp 0109655889 atau tekan link kat bio
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


2

Sebelum tidur, wajib kemam UFORA collagen dulu tau! Konsisten utk dapat kesan yg optimum. Kemamยฒ je dah boleh dapat kulit cerah gebu bebas jerawat jeragat bagai tu.
.
Kalau nk sesuatu yg baik, kena usaha lebih sikit. macam jugak kalau u all nk kulit gebu gebas gittew, kemamยฒ je UFORA collagen. Baru laaaaa laki makin sayang ye dak! Haa tepuk! .

Yang serius nak UFORA bantu masalah kulit boleh whatsapp hani okay..click je link di bio ye syg2 semua. Tak payah save nombor telefon..senang kan๐Ÿ˜‰
..
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu#cantikgebugebas#vitaminc#vitaminkulit#ubatjerawat#kulitputih#uforaoriginal#collagenuforaoriginal#agensahufora


1

Punya masalah yang sama..??? Coba ikhtiar pake busa nu amoorea ๐Ÿ˜Š Kali aja jodohnya... . . .ย #obatjerawatย ย #jerawatย ย #produkkecantikanย ย #kulitcantikย ย #bopengย ย #jerawathilangย ย #kulitkusamย ย #kulitmulusย ย #skincareย ย #beautycareย #nuamooreaย ย #obatkulitย ย #obatbopengย ย #penghilangflekย ย #maskerwajahย ย #flekhitamย #perawatankulitwajahย ย #penghilangjerawatย ย #pencerahwajahย ย #bebasjerawatย ย #kulitberminyakย ย #kulitkeringย ย #creammalamย ย #creammukaย ย #creamwajahย ย #creamdokterย ย #creamjerawatย ย #amooreaย ย #komedo


0

HANYA DENGAN 1BOX JE DAH BOLEH CERAH? ๐Ÿ˜ฑ
.
terbukti berkesan UFORA collagen. Bkn nak tipu, tapi u all boleh nampk sendiri kesan dan hasil lepas consume UFORA collagen
.
Ramai yg nk mencuba tapi takut x berkesan, hani nk pesan, kalau u all ikut pantang dgn betul n sentiasa konsisten, in sha Allah keberkesanan tu boleh nmpk seawal 7-14hari shj!
.
U alls jgn lepas promo yg sdg berjalan skrg ni, rugi kalau x grab hari ni tau ! .
.
Boleh whatsapp hani skrg!! click aje link di bio okay๐Ÿ˜‰ ..
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu#cantikgebugebas#vitaminc#vitaminkulit#ubatjerawat#kulitputih#uforaoriginal#collagenuforaoriginal#agensahufora


0

HANYA DENGAN 1BOX JE DAH BOLEH CERAH? ๐Ÿ˜ฑ
.
terbukti berkesan UFORA collagen. Bkn nak tipu, tapi u all boleh nampk sendiri kesan dan hasil lepas consume UFORA collagen
.
Ramai yg nk mencuba tapi takut x berkesan, hani nk pesan, kalau u all ikut pantang dgn betul n sentiasa konsisten, in sha Allah keberkesanan tu boleh nmpk seawal 7-14hari shj!
.
U alls jgn lepas promo yg sdg berjalan skrg ni, rugi kalau x grab hari ni tau ! .
.
Boleh whatsapp hani skrg!! click aje link di bio okay๐Ÿ˜‰ .
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu#cantikgebugebas#vitaminc#vitaminkulit#ubatjerawat#kulitputih#uforaoriginal#collagenuforaoriginal#agensahufora


0

YOUTH Shaklee Skincare
๐Ÿ’žRadiance C+E
.
.
Bagi umur dan kulit usia 20-an, penggunaan 2-3x seminggu dah cukup untuk anda. Berbanding dengan usia dan kulit 30-an ke atas, disarankan untuk apply dan pakai hari-hari .
.
Dos sebanyak 20% Vitamin C tulen yang berpaten & Vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah & mengurangkan kehadiran garisan halus & kedutan. Kalau anda perasan, masuk je umur 30-an ke atas, garisan-garisan di bawah mata,garisan di tepi mulut mula muncul bagi sesetengah wanita. Belum lagi masuk part kedutan di wajah .
.
Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit & memperbaiki tona kulit secara menyeluruh .
.
Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan ia selepas menggunakan Youth serum.
.
Kapsul yang mudah digunakan adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegrasi & diformulasikan tanpa bahan pengawet .
.
Bahan - bahan utama :
.
๐Ÿ’‹20% Vitamin C Tulen
๐Ÿ’‹Vitamin E
๐Ÿ’‹Raspberi .
.
KEISTIMEWAAN YOUTH SKIN CARE : - .
.
โœ… Mempunyai 8 PATENT khas
โœ… 100% VEGAN
โœ… KESAN SEAWAL 7 HARI
โœ… TIADA UJIAN KE ATAS HAIWAN DIJALANKAN
โœ… BEBAS DARI 1,500 BAHAN KIMIA DAN BAHAN MERBAHAYA YANG BIASA TERDAPAT DALAM MANA-MANA SKINCARE
โœ… SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT TERMASUK KULIT SENSITIF
โœ… HYPOALLERGENIC
โœ… NON-COMEDOGENIC
โœ… DERMATOLOGIST-TESTED
โœ… OPHTHALMOLOGIST-TESTED ( membuktikan bahawa skincare ini selamat utk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif ) .
.
TERBUKTI secara KLINIKAL .
.
๐Ÿ†100% wanita yang guna skin care YOUTH telah menjadikan kulit mereka kelihatan lebih muda
.
Dan!
.
๐Ÿ†2/3 wanita yang guna skin care YOUTH ni telah menjadikan usia kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia sebenar .
.
.
Jom dapatkan set Youth skincare sekarang.
.
Your Most Wanted SID
SHAMIERA
๐Ÿ“ฒ014 5161371
.
.

#youthskincare #youthshaklee #youthviral #youngerskin #awetmuda #flawlessskin #sunscreen #jeragathilang #jerawathilang #mukaflawless #promoyouthskincare #produkorganik #skincareroutine #skincareorganik #shakleeberkesan #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleepasirmas #shakleetanahmerah #ajimaura #mua #skincarelover #terapiinstagram #skincareshaklee #bazaarpaknil #sayajualshaklee #igshopmalaysia #


0

Kalo kata orang yang belum kenal sama amoo, segini banyak Tapi buat member aktif, segini masih dibilang kurang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ALL PRODUK READY YA GUYS....*kecuali JP ๐Ÿ˜ . . .ย #obatjerawatย ย #jerawatย ย #produkkecantikanย ย #kulitcantikย ย #bopengย ย #jerawathilangย ย #kulitkusamย ย #kulitmulusย ย #skincareย ย #beautycareย ย #nuamooreaย ย #obatkulitย ย #obatbopengย ย #penghilangflekย ย #maskerwajahย ย #flekhitamย ย #perawatankulitwajahย ย #penghilangjerawatย ย #pencerahwajahย ย #bebasjerawatย ย #kulitberminyakย ย #kulitkeringย ย #creammalamย ย #creammukaย ย #creamwajahย ย #creamdokterย ย #creamjerawatย ย #amoorea


0