#jerawathilang

Instagram photos and videos

#jerawathilang#kulitkusam#putihgebu#skincare#cantikalami#jerawat#cantik#roromendutkudus#cemerlang#siapkandirimu#okepunya#roromendutbrotowali#roromendutkds#basmikomedo#roromendutkudusjateng#distributorroromendutkudus#roromendutskincarekudus#daycream#nightcream#krimmalam#bersih#krimpagimalam#kulitcantik

Hashtags #jerawathilang for Instagram

‼️Kebaikan Arsya Serum‼️.
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔Mengecutkan Jerawat
✔Mengecilkan Pori-Pori
✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghilangkan Jerawat
✔Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔Membersihkan Liang Pori Pori
✔Membantu Menengangkan Wajah
✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY )
.
#cshineskincare#cshine#dyxybccream#dyxymurah#dyxycosmetics#kualalumpurcity#suriamalaysia#kitaok#bellaammaralovers#cerah#emmamaembong#fazura#neelofa#mirafilzah#sitinordian#syafiqkyle#terlajaklaris#uqashasenrose#noradanish#jannanick#gebu#kulitcantik#produkkecantikan#astroria#cyberjaya#putrajaya#putihgebu#jerawathilang#pembersihwajah#sapotlokal


0

Jom order...promosi RM 55 shj skrg🤗..Siapa Yg nak Cuba blh WhatsApp Nafa CT 019-3534119

3 DALAM 1
❤DETOX
❤WHITENING
❤SLIMMING
.
.
Kandungannya terdiri daripada Kurma, Lemon, Delima, astaxanthine, L-cysteine, vitamin C dan Lutein. Antara manfaat #SNOWWHITE adalah :
.
✔️ Mencerah & melembabkan kulit
.
✔️ Mengecilkan liang pori
.
✔️ Anti penuaan
.
✔️ Mengurangkam jerawat dan jeragat
.
✔️ Menghasilkan sel-sel kulit baru
.
✔️ Mengawal dan mengurangkan berat badan
.
✔️ Melancarkan haid
.
✔️ Merawat tumit kaki pecah
.
✔️ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
.
✔Mengurangkan masalah rabun mata
.
✔Mengurangkan toksin dalam badan
.
✔Membantu merawat eczemaa
.
✔Membantu menyuburkan rahim bagi yang ingin hamil
.
✔Mengurangkan keguguran rambut
.
✔Membanyakkan susu ibu
.
✔Menjadikan kulit kelihatan glowing
.
✔Melawaskan sistem pembuangan
.
✔Membantu merawat keputihan
.
✔Membantu merawat senggugut
.
✔Membantu merawat gastrik
.
✔Membantu mencerahkan tempat2 yang gelap
.
✔Membantu merawat masalah dalaman wanita
.
✔Membantu mengeratkan hubungan suami isteri
Berminat blh WhatsApp Nafa CT 019-3534119 👄 Harga Vitamin C RM 59.90
👄 Harga Lotion RM 29
👄 SM RM 8
👄 SS RM 12

#snowwhiteviral
#Snowwhite
#sayajualsayapakai
#selangor
#snowwhiteselangor
#SnowWhiteSecret
#lotionviral
#cantik
#putihgebu
#putihbersih
#glowing
#gombak
#selayang
#kualalumpur
#usj
#petalingjaya
#jeragathilang
#jerawathilang
#produklaris
#produkkecantikan
#kesihatan


1

‼️Kebaikan Arsya Serum‼️.
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔Mengecutkan Jerawat
✔Mengecilkan Pori-Pori
✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghilangkan Jerawat
✔Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔Membersihkan Liang Pori Pori
✔Membantu Menengangkan Wajah
✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY )
.
#cshineskincare#cshine#dyxybccream#dyxymurah#dyxycosmetics#kualalumpurcity#suriamalaysia#kitaok#bellaammaralovers#cerah#emmamaembong#fazura#neelofa#mirafilzah#sitinordian#syafiqkyle#terlajaklaris#uqashasenrose#noradanish#jannanick#gebu#kulitcantik#produkkecantikan#astroria#cyberjaya#putrajaya#putihgebu#jerawathilang#pembersihwajah#sapotlokal


0

- HARI GINI MASIH KEPUTIHAN?? Ga banget dheee.. Apalagi sampe keluar bau tak sedap.. tak perlu kuatir karna mimin tau solusinya!!
.
Yuks minum NESV nya skarang, bkin keputihan hilang, tak berbau dan otot vagina kamu semakin kencang like a virgin😚👍
.
Info bisnis & produk:💯Linda Dist. HWI Terverified Se-Indonesia 👇👇👇 LINDA BOSS HWI
Line: lindaelva11
Wa: 087898974250
Ig: @distributor_hwiproduct

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #hwibandung #keputihanbau #keputihanhilang #keputihan #keputihangatal #nesv #nesvoriginalhwi #nesvmurah #jualnesv #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak


0

" KUNYAH-KUNYAH, JERAWAT PUN HILANG”

Bahan yang terdapat dalam MAGNUST adalah 💯% semula jadi tanpa kesan sampingan. Dengan adanya MAGNUST #jerawat ,#jeragat dan #kulitkusam dapat diperbaiki,pengambilan secara konsisten perlu untuk hapus jerawat yang sekian lama bermastautin di wajah anda.

Antara kebaikan MAGNUST : 🙆‍♀️Membunuh bakteria
🙆‍♀️Menyelaraskan aktiviti kalenjar minyak
🙆‍♀️Mencegah pertumbuhan bakteria
🙆‍♀️Meningkatkan imunisasi tubuh
🙆‍♀️Membaiki sel kulit mati
🙆‍♀️Merawat eczema.

Untuk info lanjut boleh tekan link di bawah ini untuk terus ke inbox kami

Whatsapps Kami sekarang :
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
0172422785
0172422785
0172422785

#Magnust#Vital5#tabletbebasjerawat#jerawatwajah#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatbadan#kulitcantik#kulitsehat#singapore#brunei#sarawak#sabah#kunyahkunyah#acnescars#magnustbebasjerawat#magnustpenghapusjerawat#viralmalaysia#supplimentmalaysia#reviewmalaysia#freepostagemalaysia#hapusdariakar#hapusjerawat#byebyejerawat#bencijerawat#cantiktanpajerawat#


0

- Yaaa beda beduuu 💃🏻 happy tak terkata . Jantungku berdegup kencang , gembira sungguh pagi ni . Sah ! Whatapps cust pasti bertubi-tubi masuk tanpa henti .

Haishhh tak menang tangan nak membalasnya . Tapi takpe , akan ku gagahkan juaaa , hanya untuk mu lovely cust ♥ . " HQ buat promo free postage utk set-set meletops "
Yiihaaaaa . Rugi tak grab tau , tak kira sm/ss ciklah tetap akan tanggung postage uolls .
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005-
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #feeltagojess#feeltapenang #feeltabukitmertajam


0

- Yaaa beda beduuu 💃🏻 happy tak terkata . Jantungku berdegup kencang , gembira sungguh pagi ni . Sah ! Whatapps cust pasti bertubi-tubi masuk tanpa henti .

Haishhh tak menang tangan nak membalasnya . Tapi takpe , akan ku gagahkan juaaa , hanya untuk mu lovely cust ♥ . " HQ buat promo free postage utk set-set meletops "
Yiihaaaaa . Rugi tak grab tau , tak kira sm/ss ciklah tetap akan tanggung postage uolls .
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #feeltagojess#feeltapenang #feeltabukitmertajam


0

- MORE BEAUTIFUL SKIN WITH SECRET JELLY
.
kulit kalau cantik mesti nampak kesegaran, tapi kalau kulit kusam why nampak tak bermaya
.
kurangnye nutrisi, vitamin dan kolegen di dalam tubun badan yang meransang kepada sel2 kulit
.
miss ella show kat atas ni kepada uols seribu khasiat supplement secret jelly
.
yang memberikan penjagaan pada setiap inci kulit uols nanti, tapi pastikan uols grab😉
.
nak free product? nak free postage? selama 2month wow! just selfies bersama product😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
📞📞📞📞📞📞+6‭0163145062
AGENT diperlukan
.🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
SETIAP PEMBELIAN DARI IG feelta_ neelamshop_ bangsarkl ada free gift
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

- Yaaa beda beduuu 💃🏻 happy tak terkata . Jantungku berdegup kencang , gembira sungguh pagi ni . Sah ! Whatapps cust pasti bertubi-tubi masuk tanpa henti .

Haishhh tak menang tangan nak membalasnya . Tapi takpe , akan ku gagahkan juaaa , hanya untuk mu lovely cust ♥ . " HQ buat promo free postage utk set-set meletops "
Yiihaaaaa . Rugi tak grab tau , tak kira sm/ss ciklah tetap akan tanggung postage uolls .
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #feeltagojess#feeltapenang #feeltabukitmertajam


0

- Yaaa beda beduuu 💃🏻 happy tak terkata . Jantungku berdegup kencang , gembira sungguh pagi ni . Sah ! Whatapps cust pasti bertubi-tubi masuk tanpa henti .

Haishhh tak menang tangan nak membalasnya . Tapi takpe , akan ku gagahkan juaaa , hanya untuk mu lovely cust ♥ . " HQ buat promo free postage utk set-set meletops "
Yiihaaaaa . Rugi tak grab tau , tak kira sm/ss ciklah tetap akan tanggung postage uolls .
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005-
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #feeltagojess#feeltapenang #feeltabukitmertajam


1

- Yaaa beda beduuu 💃🏻 happy tak terkata . Jantungku berdegup kencang , gembira sungguh pagi ni . Sah ! Whatapps cust pasti bertubi-tubi masuk tanpa henti .

Haishhh tak menang tangan nak membalasnya . Tapi takpe , akan ku gagahkan juaaa , hanya untuk mu lovely cust ♥ . " HQ buat promo free postage utk set-set meletops "
Yiihaaaaa . Rugi tak grab tau , tak kira sm/ss ciklah tetap akan tanggung postage uolls .
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #feeltagojess#feeltapenang #feeltabukitmertajam


0

BESTNYE 3 HARI DAH GEBU
.
3hari je dah gebu uols! tegok result perbezaan kulit sis ni sebelum dah selepas
.
uols yang gelap2 hitam manis tuh, mesti rasa nak cerah nak puteh nak gebu kan, grab la set feelta macam sis ni
.
jangan tunggu if nak cantik, susah hati uols tau, hari2 fikir bila la nak gebu ni kan, ciklah dah suggestkan tau

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltapenang #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #feeltabukitmertajam #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

- STRONG SKIN
.
Dah tenung jerawat berapa minit dah ni yunk oi, adoi usik2 bukan muka you makin bersih, cermin pulak yang licin mengeliter .
Uiii usik apa tu? usik jerawat ea, tulah tak jaga muka, abis mencantas kulit, nah ambik shine serum ni haa! kucutkan jerawat uols nanti! Tea tree, you letak you jerawat terus arwah fuhh! menjadi

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005 -
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #feeltagojess#feeltapenang #feeltabukitmertajam


0

- STRESS SUNBURN PUNCA GELAB
.
Mula la mak2 stress hantok bantal everyday bila anak mogok muka burn! adoi lahai anak
.
ni ciklah nak bantu mak2 yang risaukan kulit muka anak2, shine serum boleh bantu meghilangkan sunburn dalam masa 2 hari jer
.
kasi show testimoni kami yang alami kulit sunburn yang degil, makin di dap2 makin tiada beza kulit dengan susu fuyoo😝

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #feeltagojess#feeltapenang #feeltabukitmertajam


0

Reposted from @niknadiraarma - Promosi Jualan runtuh... Mai...mai..semua
Jom grab sekarang harga anna kosmetik .. Promosi bermula.. Set Anna Kosmetik

1) kunyit. Rm10
2) sunblock. Rm10
3) pemutih. Rm10
4) toner. Rm8
5) sabun. Rm8
6) pola. Rm6

Total 1set Promosi harga ( Rm52 shj)
Post rm8sm/rm12ss

#annakosmetik #anna #kosmetik #kosmetikmurah #murah #jerawathilang #jerawat #jeragat #parut #segalaparutmuka#pakai
#pakaian #seluar #blouse #skincare #lakukeras #laris #daridulu #sampaisekarang #testimonisendiri
0139813162 (nadira)


0

Nu Amoorea beauty bar cocok untuk yang wajahnya belum pernah memakai perawatan krim dokter, klinik, racikan, farmasi, abal-abal, krim yang mengandung pemutih atau zat berbahaya lainnya

Cara kerjanya sedikit demi sedikit, lapisan demi lapisan kulit, sehingga lebih lama proses purgingnya

1 box 50gram isi 2 bar,
masing-masing 25gram
Dijual eceran & box
.
.
#obatjerawat #jerawat #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #penghilangkomedo #bisnis #pengusahamuda


0

Ada ni haa.. tak dan update lepas balik ambil stock tadi

Balik rumah packing, terus ke poslajuuuu. Fuhhh berpeloh gak lah dengan nak melayan si kenid lagi.

Alhamdulillah rezeki harini 24 WD, 1 LOSYEN.
.
Ramai rupanya ada masalah kulit wajah.Yelah kita orang perempuan ni, kadang kadang tak de masa nak manjakan kulit nak pakai itu ini. Sebab tu Zati suka krim wd ni, mudah pantas dan berkesan penggunaannya.
.
Terima kasih kepada uolls yg sudi dapatkan Krim WD dengan Zati. Fuhh zati jampi uolls yang ada wd esok cantik macam bidadari. Pssttt.. buat tak tips Zati share tuu?🤗 Nak tips special dari Zati, jom la dapatkan WD💃 Okay dah boleh tido dah, esok sambung packing lagi.

GOOD NIGHT, ASSALAMUALIKUM 😊

Nak join postage esok? Wasap Zati 0123512791


1

✨JANGAN PERNAH MENYERAH, ATASI JERAWAT ITU MUDAH✨
.
dear, selain ganggu penampilan, wajah berjerawat juga perih dan menyakitkan! apalagi kalau jerawatnya kesenggol kalau lagi cuci muka, aduh sensitif.
.
👉🏻pakai KRIM TEMULAWAK dari RORO MENDUT💕
.
ampuh basmi jerawat, bruntusan, dan mengatasi minyak berlebih di wajah💃
yang alami emang nggak diragukan lagi, apalagi udah BPOM😚
.
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
✅ NATURAL FORMULA
✅ WATER BASED
✅ PARABEN FREE
✅ NANO INFUSION SYSTEM
✅ SOFT, LIGHT & GENTLE
✅ NON COMEDOGENIC
✅ NON ANIMAL TESTING
✅ CGMP
✅ BPOM
✅ HALAL MUI
.
.
Konsultasi dan pemesanan hubungi SMS/WA
. . 😱SMS/WA: 081-327-661-303
.
#distributorroromendutkudus #roromendutkds #roromendutkudus #roromendutskincarekudus #roromendutkudusjateng #daycream #nightcream #krimmalam #krimpagimalam #bersih #cantikalami #jerawathilang #basmikomedo #roromendutbrotowali #okepunya #siapkandirimu #cemerlang #jerawat #bruntusanhilang


0

✨JANGAN PERNAH MENYERAH, ATASI JERAWAT ITU MUDAH✨
.
dear, selain ganggu penampilan, wajah berjerawat juga perih dan menyakitkan! apalagi kalau jerawatnya kesenggol kalau lagi cuci muka, aduh sensitif.
.
👉🏻pakai KRIM TEMULAWAK dari RORO MENDUT💕
.
ampuh basmi jerawat, bruntusan, dan mengatasi minyak berlebih di wajah💃
yang alami emang nggak diragukan lagi, apalagi udah BPOM😚
.
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
✅ NATURAL FORMULA
✅ WATER BASED
✅ PARABEN FREE
✅ NANO INFUSION SYSTEM
✅ SOFT, LIGHT & GENTLE
✅ NON COMEDOGENIC
✅ NON ANIMAL TESTING
✅ CGMP
✅ BPOM
✅ HALAL MUI
.
.
Konsultasi dan pemesanan hubungi SMS/WA
. . 😱SMS/WA: 081-327-661-303
.
#distributorroromendutkudus #roromendutkds #roromendutkudus #roromendutskincarekudus #roromendutkudusjateng #daycream #nightcream #krimmalam #krimpagimalam #bersih #cantikalami #jerawathilang #basmikomedo #roromendutbrotowali #okepunya #siapkandirimu #cemerlang #jerawat #bruntusanhilang


0

✨JANGAN PERNAH MENYERAH, ATASI JERAWAT ITU MUDAH✨
.
dear, selain ganggu penampilan, wajah berjerawat juga perih dan menyakitkan! apalagi kalau jerawatnya kesenggol kalau lagi cuci muka, aduh sensitif.
.
👉🏻pakai KRIM TEMULAWAK dari RORO MENDUT💕
.
ampuh basmi jerawat, bruntusan, dan mengatasi minyak berlebih di wajah💃
yang alami emang nggak diragukan lagi, apalagi udah BPOM😚
.
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
✅ NATURAL FORMULA
✅ WATER BASED
✅ PARABEN FREE
✅ NANO INFUSION SYSTEM
✅ SOFT, LIGHT & GENTLE
✅ NON COMEDOGENIC
✅ NON ANIMAL TESTING
✅ CGMP
✅ BPOM
✅ HALAL MUI
.
.
Konsultasi dan pemesanan hubungi SMS/WA
. . 😱SMS/WA: 081-327-661-303
.
#distributorroromendutkudus #roromendutkds #roromendutkudus #roromendutskincarekudus #roromendutkudusjateng #daycream #nightcream #krimmalam #krimpagimalam #bersih #cantikalami #jerawathilang #basmikomedo #roromendutbrotowali #okepunya #siapkandirimu #cemerlang #jerawat #bruntusanhilang


0

KALO BISA LEBIH CANTIK, MULUS & GLOWING, KENAPA ENGGA? 😍
.
Jaman skrg bnyk skincare yg diragukan, entah krna ketergntungan atau belum BPOM
.
Tapi kalo yg 1 ini, bnr2 paket komplit. Udah tergistrasi BPOM, ditambah hasilnya PERMANEN karena terbuat dr bahan 100% alami 🌾🍃
.
👉Masalah bekas jerawat & kusam dgn mudahnya bs terusir dgn KRIM REMPAH HITAM ROROMENDUT .
Wajah jadi makin PUTIH, GLOWING, CERAH & BEBAS BEKAS JERAWAT
.
Buktiin sendiri yuk
CHAT NOW📝
.
Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya!
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI
.
.
Konsultasi dan pemesanan hubungi SMS/WA.
. . 😱SMS/WA: 081-327-661-303
.
#distributorroromendutkudus #roromendutkds #roromendutkudus #roromendutskincarekudus #roromendutkudusjateng #daycream #nightcream #krimmalam #krimpagimalam #bersih #cantikalami #jerawathilang #basmikomedo #roromendutbrotowali #okepunya #siapkandirimu #cemerlang #mencerahkanwajah


0

KALO BISA LEBIH CANTIK, MULUS & GLOWING, KENAPA ENGGA? 😍
.
Jaman skrg bnyk skincare yg diragukan, entah krna ketergntungan atau belum BPOM
.
Tapi kalo yg 1 ini, bnr2 paket komplit. Udah tergistrasi BPOM, ditambah hasilnya PERMANEN karena terbuat dr bahan 100% alami 🌾🍃
.
👉Masalah bekas jerawat & kusam dgn mudahnya bs terusir dgn KRIM REMPAH HITAM ROROMENDUT .
Wajah jadi makin PUTIH, GLOWING, CERAH & BEBAS BEKAS JERAWAT
.
Buktiin sendiri yuk
CHAT NOW📝
.
Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya!
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI
.
.
Konsultasi dan pemesanan hubungi SMS/WA.
. . 😱SMS/WA: 081-327-661-303
.
#distributorroromendutkudus #roromendutkds #roromendutkudus #roromendutskincarekudus #roromendutkudusjateng #daycream #nightcream #krimmalam #krimpagimalam #bersih #cantikalami #jerawathilang #basmikomedo #roromendutbrotowali #okepunya #siapkandirimu #cemerlang #mencerahkanwajah


0

KALO BISA LEBIH CANTIK, MULUS & GLOWING, KENAPA ENGGA? 😍
.
Jaman skrg bnyk skincare yg diragukan, entah krna ketergntungan atau belum BPOM
.
Tapi kalo yg 1 ini, bnr2 paket komplit. Udah tergistrasi BPOM, ditambah hasilnya PERMANEN karena terbuat dr bahan 100% alami 🌾🍃
.
👉Masalah bekas jerawat & kusam dgn mudahnya bs terusir dgn KRIM REMPAH HITAM ROROMENDUT .
Wajah jadi makin PUTIH, GLOWING, CERAH & BEBAS BEKAS JERAWAT
.
Buktiin sendiri yuk
CHAT NOW📝
.
Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya!
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI
.
.
Konsultasi dan pemesanan hubungi SMS/WA.
. . 😱SMS/WA: 081-327-661-303
.
#distributorroromendutkudus #roromendutkds #roromendutkudus #roromendutskincarekudus #roromendutkudusjateng #daycream #nightcream #krimmalam #krimpagimalam #bersih #cantikalami #jerawathilang #basmikomedo #roromendutbrotowali #okepunya #siapkandirimu #cemerlang #mencerahkanwajah


0

Serum yg bisa ilangin jerawat dan bisa membuat wajah cerah alami, mencegah komedo dll. Recomend bgt⬇😍
.
☆ SERUM ANTI ACNE HANASUI PINK☆ 100% ORIGINAL ☆ {ONLY 19.000}
.
¤ Diformulasikan dengan bahan-bahan tambahan water soluble, sehingga tidak menimbulkan komedo, tidak lengket dan melembabkan kulit muka. Dilengkapi dengan sifat anti inflamasi, Hanasui Serum Anti Acne Pink mencegah pertumbuhan jerawat yang diakibatkan oleh salah penggunaan kosmetik ataupun disebabkan oleh hormon yang tidak seimbang (misalnya kala siklus bulanan menstruasi)
.
¤ Manfaat Anti Acne Hanasui Pink :
~ Mempercepat penyembuhan jerawat dan membantu mencegah sekaligus mengurangi jerawat
~ Membantu mencegah peradangan pada kulit penyebab jerawat
~ Membantu mencegah iritasi pada wajah (kemerahan) akibat jerawat
~ Melembabkan kulit wajah yang kering akibat jerawat
~ Meringkas pori-pori wajah yang besar
~ Membantu mencerahkan kulit wajah
~Memberikan efek dingin di kulit
~Menjaga keseimbangan PH alami kulit
~Mengontrol minyak berlebih
~Mengurangi bopeng dan bekas jerawat
~Mendorong pertumbuhan sel-sel kulit yang baru
~Mencerahkan warna kulit
~Memberikan kelembapan pada kulit agar make up lebih tahan lama
~Membantu mencegah timbulnya komedo pada wajah
.
¤ Cara pakai :
- Bersihkan wajah sebelum memakai serum
- Teteskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan
- Usapkan dengan lembut pada kulit wajah yang berjerawat
- Untuk pencegahan, serum dapat digunakan pada seluruh wajah secara tipis
- Gunakan 2x sehari, saat pagi hari dan malam sebelum tidur
.
MAU TANYA / MAU ORDER? :
🔹 WA : 083895334297
🔹 DIRECT MESSAGE
.
#serumantiacne #hanasuiserum #hanasuiserumantiacne #hanasui #hanasuioriginal #hanasuimurah #hanasuiori #serumjerawat #serumjerawatampuh #obatjerawat #obatkhususjerawat #penghilangjerawat #obatpenghilangjerawat #jerawathilang #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #olshopjakartamurah #olshopterpercaya #olshopjakarta #olshoptrusted #jualobatjerawatmurah #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawatampuh #perawatankulitkusam #penghilangflekhitam #serumjerawat #serumwajah #serumglowing


0

Tau gak ? Selain faktor genetik, ternyata ada 2 faktor yg lebih menentukan pertumbuhan TINGGI BADAN seseorang :
-
1. Asupan Calcium
2. Kerja hormon HGH
-
Pastikan kamu memenuhi keduanya dan TINGGI BADAN km akan tumbuh maksimal. -
Mau SOLUSI yg bukan hanya sekedar JANJI ??
-
-
Kami sudah membantu RATUSAN konsumen kami mencapai Tinggi Badan ideal :)
-
Free KONSULTASI !!
📲 line official akun :@csw5376m
📲 WA. :081904864479 (FastRespon)
-
#kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #tradisional #olshopmks #olshopmurah #makassar #follow #follback #barangmurah #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #kebutuhanrumahtangga #prettydoll #prettydollshampoo #shampoo #shampo #rambut #kecantikanrambut #kesehatanwanita


1

Testimoni lagi nih.... Buat istrinya jadi semakin puas dan menyerah di ranjang 😂
Yg masih ragu silahkan buktikan sendiri 😁
.
.
UNTUK INFORMASI SEPUTAR PRODUK, KONSULTASI & ORDER SILAHKAN HUBUNGI :
WA +6287786384616
Line Official: @uyx6221u (pakai @ ya) .
.
#kulitberminyak #kulitputih #bebasjerawat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #tradisional #olshopmks #olshopmurah #makassar #follow #follback #barangmurah #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #kebutuhanrumahtangga #prettydoll #prettydollshampoo #shampoo #shampo #rambut #kecantikanrambut #kesehatanwanita


0

Rahsia kecantikan wajah secara total, semestinya marita skin solution.
.

Yg terdiri daripada calm cleanser foam, recovery lotion dan juga overnite lotion.
Pakai-pakai terus cantik berseri-seri.
.

Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹.
.
0139744326 .

#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#joindropship
#joinegent
#joinstokis
#tambahpendapatan
#thrgegarpagi
#pinkish
#awesome
#gebu
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips
#munafik
#music
#skincarenatural
#musicvideo
#skincantik
#skincare
#tips
#makanmakan
#kacak


0

Kulit muka yg sihat, cantik dan bebas daripada masalah kulit muka adalah satu impian dan keinginan semua orang.
.

Nak capai segala impian dan keinginan tersebut kena lah gunakan marita skin solution barulah segalanya akan menjadi realiti.
.

Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹.
.
Order sekarang !!!!!
0139744326 .

#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#joindropship
#joinegent
#joinstokis
#tambahpendapatan
#thrgegarpagi
#produkviral
#pinkish
#awesome
#gebu
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips
#munafik
#music
#skincarenatural
#musicvideo
#skincantik
#skincare
#tips
#makanmakan
#kacak


1