#johorjaya

Instagram photos and videos

#johorjaya#johorbahru#ulutiram#pasirgudang#tampoi#skudai#kotatinggi#gelangpatah#larkin#kulai#permasjaya#kempas#新山花店#masai#tamandaya#JohorBahru#JohorJaya#nusajaya#KukuCantik#Johor#InaiRaya#InaiJohor#InaiMerah#InaiCelup#InaiJari#InaiKuku#InaiPengantin#HariRaya#InaiTunang#InaiLovers#InaiKahwin#PengantinJohor

Hashtags #johorjaya for Instagram

Sempena bulan Ramadhan ini, Shaklee ada buat special promo untuk supplements yang dapat membantu untuk berikan korang lebih bertenaga supaya ibadah puasa dapat dilakukan dengan lebih sempurna inshaaAllah.
.
1️⃣ ESP
.
Mengoptimumkan penyerapan nutrient. Memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.
.
2️⃣ PERFORMANCE DRINK (PD)
.
PD nih sejenis minuman seperti isotonik tapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Special sempena Ramadhan, ada limited PERFORMANCE DRINK LEMON LIME FLAVOUR. Serious sedap sangat sangat, dah rasa masa National Convention hari tu ❤️.
.
Nak dapatkan harga promosi, boleh whatsapp yana. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


0

Sempena bulan Ramadhan ini, Shaklee ada buat special promo untuk supplements yang dapat membantu untuk berikan korang lebih bertenaga supaya ibadah puasa dapat dilakukan dengan lebih sempurna inshaaAllah.
.
1■ESP
.
Mengoptimumkan penyerapan nutrient. Memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.
.
2■ PERFORMANCE DRINK (PD)
.
PD nih sejenis minuman seperti isotonik tapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Special sempena Ramadhan, ada limited PERFORMANCE DRINK LEMON LIME FLAVOUR. Serious sedap sangat sangat, dah rasa masa National Convention hari tu ❤️.
.
Nak dapatkan harga promosi, boleh whatsapp yana. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


0

Sempena bulan Ramadhan ini, Shaklee ada buat special promo untuk supplements yang dapat membantu untuk berikan korang lebih bertenaga supaya ibadah puasa dapat dilakukan dengan lebih sempurna inshaaAllah.
.
1■ PERFORMANCE DRINK (PD)
.
PD nih sejenis minuman seperti isotonik tapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Special sempena Ramadhan, ada limited PERFORMANCE DRINK LEMON LIME FLAVOUR. Serious sedap sangat sangat, dah rasa masa National Convention hari tu ❤️.
.
2 ■ ESP
.
Mengoptimumkan penyerapan nutrient. Memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.
.
Berminat nak dapatkan harga promosi, boleh whatsapp yana. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


0

Ada 3 supplements yang under promo bulan nih sempena bulan puasa: .
1️⃣ CINCH SHAKE
.
Cinch Shake nih memang sesuai untuk korang yang nak slim dalam masa yang sama nak lebih bertenaga semasa berpuasa. So siapa yang nak loose weight tu, boleh lah consume Cinch Shake nih semasa sahur. InshaaAllah korang akan rasa kenyang lebih lama dan lebih bertenaga dalam masa yang sama leucine dalam Cinch Shake akan membantu untuk mencairkan lemak dalam badan.
.
Ada 3 flavour yang korang boleh pilih iaitu Vanilla, Chocolate or Latte. Kalau tanya Yana, my favourite sememangnya Chocolate and Vanilla.
.
2️⃣ PERFORMANCE DRINK (PD)
.
PD nih sejenis minuman seperti isotonik tapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Special sempena Ramadhan, ada limited PERFORMANCE DRINK LEMON LIME FLAVOUR. Serious sedap sangat sangat, dah rasa masa National Convention hari tu ❤️.
.
3️⃣ MEAL SHAKES
.
Sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Bukan orang dewasa jer boleh consume, Meal Shakes juga sesuai untuk kanak kanak yang baru berlatih dan start berpuasa, inshaaAllah anak anak puasa pun lebih enjoy sebab kurang rasa letih.
.
Nak dapatkan harga promosi, boleh whatsapp yana.
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


0

Ada 3 supplements yang under promo bulan nih sempena bulan puasa: .
1️⃣ CINCH SHAKE .
.
Cinch Shake nih memang sesuai untuk korang yang nak slim dalam masa yang sama nak lebih bertenaga semasa berpuasa. So siapa yang nak loose weight tu, boleh lah consume Cinch Shake nih semasa sahur. InshaaAllah korang akan rasa kenyang lebih lama dan lebih bertenaga dalam masa yang sama leucine dalam Cinch Shake akan membantu untuk mencairkan lemak dalam badan.
.
Ada 3 flavour yang korang boleh pilih iaitu Vanilla, Chocolate or Latte. Kalau tanya Yana, my favourite sememangnya Chocolate and Vanilla.
.
2️⃣ PERFORMANCE DRINK (PD)
.
PD nih sejenis minuman seperti isotonik tapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Special sempena Ramadhan, ada limited PERFORMANCE DRINK LEMON LIME FLAVOUR. Serious sedap sangat sangat, dah rasa masa National Convention hari tu ❤️.
.
3️⃣ MEAL SHAKES
.
Sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Bukan orang dewasa jer boleh consume, Meal Shakes juga sesuai untuk kanak kanak yang baru berlatih dan start berpuasa, inshaaAllah anak anak puasa pun lebih enjoy sebab kurang rasa letih.
.
Nak dapatkan harga promosi, boleh whatsapp yana. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


0

Ada 3 supplements yang under promo bulan nih sempena bulan puasa : .
1️⃣ CINCH SHAKE .
.
Cinch Shake nih memang sesuai untuk korang yang nak slim dalam masa yang sama nak lebih bertenaga semasa berpuasa. So siapa yang nak loose weight tu, boleh lah consume Cinch Shake nih semasa sahur. InshaaAllah korang akan rasa kenyang lebih lama dan lebih bertenaga dalam masa yang sama leucine dalam Cinch Shake akan membantu untuk mencairkan lemak dalam badan.
.
Ada 3 flavour yang korang boleh pilih iaitu Vanilla, Chocolate or Latte. Kalau tanya Yana, my favourite sememangnya Chocolate and Vanilla.
.
2️⃣ PERFORMANCE DRINK (PD)
.
PD nih sejenis minuman seperti isotonik tapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Special sempena Ramadhan, ada limited PERFORMANCE DRINK LEMON LIME FLAVOUR. Serious sedap sangat sangat, dah rasa masa National Convention hari tu ❤️.
.
3️⃣ MEAL SHAKES
.
Sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Bukan orang dewasa jer boleh consume, Meal Shakes juga sesuai untuk kanak kanak yang baru berlatih dan start berpuasa, inshaaAllah anak anak puasa pun lebih enjoy sebab kurang rasa letih.
.
Nak dapatkan harga promosi, boleh whatsapp yana. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


1

#projekbajurayabawahrm99mfm
.
Kami cuba untuk menjual baju raya plus size dibawah harga RM99! Woahh best kan? Yg penting cantik, simple dan murah! ❤️❤️ suka tak 🥰🥰
.
Okay ni SET MELUR . Dalam SET MELUR ada #kaftankebayamfm + skirt batik ni. Skirt batik ni nampak je kecik tau tapi memeri lepas tu kalau korang pakai bg effect slimmm mcm pakai pencil skirt sbb cutting mmg pencil skirt punya cutting. CANTIK! 😍😍
.
🔥1 SET MELUR PLUS SIZE RM80 SAHAJA🔥
🔥1 SET MELUR PLUS SIZE RM80 SAHAJA🔥
* harga tidak termasuk kos postage
SM: RM9 | SS RM12
...................................................
❤️SET TAK BOLEH DITUKAR DENGAN COLOR LAIN YE. ORDER AS PER SET YANG KAMI DH UPLOAD❤️
.
💡KAFTAN KEBAYA MFM
.
Material: cotton linen mix (tak panas+ easy ironing+ tak jarang)
Size: 1 ukuran sahaja tapi boleh muat dari size 44|46|48
.
Ukuran penuh baju:
Bahu: drop shoulder
Armhole: 28”
Dada: max 48”
Punggung: 50”
Labuh: 30.5”
Panjang tangan: 26”
Bukaan tangan: 22”
.
💡SKIRT BATIK
Material: polyster (tak jarang/ tak perlu iron)#l
Ukuran:
Pinggang: 28”-54”
Punggung: 30”- 56”
Panjang: 41”
**jenis pleated (effect slim/tinggi)
.
❤️FREE SHIPPING - ORDER MELALU SHOPEE- MISSFARA.MY
.
Order: MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link SHOPEE pada bio lagi mudah
🚫NO DM/NO PM🚫
.
.
#plussizemurah #plussizemodel #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizesg #blouseplussize #bajubesar #topsplussize #sayajualsizebesar #sayajualplussize #bazaarpaknil #bajubesarmurah #peplumtop #peplumplussize #peplumbesar #plussizemurah #bajulaceplussize #johorbahru #tamandaya #plussizejohor #addaheight #bajusizebesar #johorjaya #kebayaplussize #kebayasizebesar #kaftankebayamfm #kebayamurah


0

#projekbajurayabawahrm99mfm
.
Kami cuba untuk menjual baju raya plus size dibawah harga RM99! Woahh best kan? Yg penting cantik, simple dan murah! ❤️❤️ suka tak 🥰🥰
.
Okay ni SET MELUR . Dalam SET MELUR ada #kaftankebayamfm + skirt batik ni. Skirt batik ni nampak je kecik tau tapi memeri lepas tu kalau korang pakai bg effect slimmm mcm pakai pencil skirt sbb cutting mmg pencil skirt punya cutting. CANTIK! 😍😍
.
🔥1 SET MELUR PLUS SIZE RM80 SAHAJA🔥
🔥1 SET MELUR PLUS SIZE RM80 SAHAJA🔥
* harga tidak termasuk kos postage
SM: RM9 | SS RM12
...................................................
❤️SET TAK BOLEH DITUKAR DENGAN COLOR LAIN YE. ORDER AS PER SET YANG KAMI DH UPLOAD❤️
.
💡KAFTAN KEBAYA MFM
.
Material: cotton linen mix (tak panas+ easy ironing+ tak jarang)
Size: 1 ukuran sahaja tapi boleh muat dari size 44|46|48
.
Ukuran penuh baju:
Bahu: drop shoulder
Armhole: 28”
Dada: max 48”
Punggung: 50”
Labuh: 30.5”
Panjang tangan: 26”
Bukaan tangan: 22”
.
💡SKIRT BATIK
Material: polyster (tak jarang/ tak perlu iron)#l
Ukuran:
Pinggang: 28”-54”
Punggung: 30”- 56”
Panjang: 41”
**jenis pleated (effect slim/tinggi)
.
❤️FREE SHIPPING - ORDER MELALU SHOPEE- MISSFARA.MY
.
Order: MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link SHOPEE pada bio lagi mudah
🚫NO DM/NO PM🚫
.
.
#plussizemurah #plussizemodel #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizesg #blouseplussize #bajubesar #topsplussize #sayajualsizebesar #sayajualplussize #bazaarpaknil #bajubesarmurah #peplumtop #peplumplussize #peplumbesar #plussizemurah #bajulaceplussize #johorbahru #tamandaya #plussizejohor #addaheight #bajusizebesar #johorjaya #kebayaplussize #kebayasizebesar #kaftankebayamfm #kebayamurah


0

Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.

Klik link di bio


2

—承接开张花篮 传统式站立花篮 现代式三脚架—
欢迎询问 订购热线
WhatsApp: 019-7573009 / 014-6192577
#openingflora #stand #johorjaya #flowers #johorbahru #开张花篮 #开业花篮


0

Untuk bulan puasa, yana selalu rekomenkan produk yang sesuai agar korang lebih bersemangat dan produktif sepanjang Ramadhan.
.
L⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fungsi Set Shaklee yang sesuai untuk bulan puasa:
.
💝ESP:
.
● Mengoptimumkan penyerapan nutrient
● Memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi
● Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan
.
💝MEAL SHAKES
.
● Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan
● SESUAI untuk kanak-kanak yang baru nak bermula untuk belajar nak berpuasa
● Satu hidangannya mencakupi 30% sumber protein harian
● Satu hidangannya mencukupi satu pertiga keperluan vitamin & mineral harian
● Membentuk keseimbangan untuk 9 asid amino asas yang tidak dapat dibuat oleh tubuh
● Penyediaan yang berkhasiat, rendah kolestrol, lemak dan sodium
.
💝PERFORMANCE DRINKS
.
● Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat
● Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari
● Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya
.
Nak dapatkannya, boleh whatsapp yana. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


1

Unlock the secret of flawless skin with FG Walet’s premium bird’s nest drink. Featuring the finest quality bird's nest, it is a health supplement which improves and nourishes your skin inside and out. Giving your skin an indulgence of bird's nest precious beauty properties. It contains essential nutrients existing in a golden proportion which best suits the nutrition needs of human skin cells. The unique water-soluble protein and Epidermal Growth Factor (EGF) of bird's nest encourage cell division, regeneration and rebuilding of tissues, which promote repairing of damaged skin and reactivation of ageing skin cells so that skin appears smoother and firmer. Continuous consumption will result in a healthier and younger looking you. Stay young and feel young with FG Walet’s Premium Bird’s Nest drink.
.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #FGWaletJohor #FGWaletmalaysia #kgmelayu #datoonn #johorjaya #promo #johorbahru #setiatropika


0

Minuman sarang burung walet FG Walet memberikan khasiat turun temurun tanpa kepayahan penyediaan tradisi. Kini menjadi lebih mudah untuk mengamalkan pemakanan sarang burung walet. Hanya buka dan teguk. Minum satu botol sehari.
.
Boleh diambil samada waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum tidur. Ikut kesenangan dan kecenderungan individu. Jika berkemampuan, ambil siang dan malam untuk lebih impak. Apa yang penting, pengambilan berterusan akan memastikan kesihatan dan kecantikan yang berpanjangan. Lebih mudah dengan FG Walet.
.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #FGWaletJohor #FGWaletmalaysia #kgmelayu #datoonn #johorjaya #promo #johorbahru #setiatropika


0

FG Walet’s 75ml premium Instant Bird’s Nest is made from 100% authentic bird nest. It is chocked filled with 100% natural goodness that will contribute to the health and wellbeing of our body.The best from mother nature. One bottle a day. Taken once in the morning or once before bedtime for awesome results. If you can afford it, take it in the morning and at night.
.
Stronger body, healthy lungs, healthy skin, fairer complexion, increased libido and for pregnant moms, awesome minerals and vitamins essential for both mother and child. FG Walet offers only the best bird’s nest and you deserve the best. Make FG Walet part of your daily health regiment.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #FGWaletJohor #FGWaletmalaysia #kgmelayu #datoonn #johorjaya #promo #johorbahru #setiatropika


0

❥教你1️⃣招,不需要羡慕其他人肌肤,反倒让其他人羡慕你肌肤

不化妆不能出门❓
才不是呢,我都不化妆的,还是美美出门💖

每天坚持搽玫瑰能量霜,肌肤越来越健康,每天又可以素颜漂亮的出门😁

认识多年的同事一直不敢相信我40岁了,一直都说我保养的真好,我听了心里暗爽,哈哈🤣🤣我迟保养了,如果早保养的话,看起来更加的年轻,还好来得及❤️❤️又开始haolian了🙈

与其羡慕他人倒不如趁现在认真保养
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
April22品牌大使- Venus Ng
💌Wechat: kinyun_0330 💌WhatsApp : https://bit.ly/2UyXx0y
💌Page link https://www.facebook.com/april22venusbeauty/

#April22 #玫瑰能量霜 #一瓶给你好气色 #5大功效 #保湿 #修复 #底妆 #隔离 #物理防晒 #安全护肤 #不阻塞毛孔 #素颜霜 #美白 #淡斑 #祛痘 #哥打丁宜面交 #jb面交 #礼物 #实际 #实用 #自用自分享 #April22hope #roseenegrycream #mountaustin #johorjaya #ulutiram


0

Best wishes and sincere congratulations on your graduation. May this special day be the commencement of the continued series of upward steps to further success.

#毕业典礼 #毕业了
#太阳花手花 #花艺 #手花 #情人节花束
#毕业花束 #气球花束 #结婚手花 #韩式花束 🇲🇾Malaysia johor bahru #jbflorist #florist
#johorjaya #flowerbouquet #KedaiBunga
#FloristShop #FlowerShop
#小天使花屋 #AngelFloristGiftCentre
#꽃가게 #フラワーショップ #손꽃
#新山花店 #花店 07-3546142
#Wechat 010-6608200
#Whatsapp 💌www.wasap.my/60106608200


0

Untuk bulan puasa macam sekarang ni, yana nak rekomenkan produk yang sesuai agar korang lebih bersemangat dan produktif sepanjang Ramadhan. 😊
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fungsi Set Shaklee yang sesuai untuk bulan puasa:
.
💝ESP:
.
● Mengoptimumkan penyerapan nutrient
● Memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi
● Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan
.
💝MEAL SHAKES
.
● Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan
● SESUAI untuk kanak-kanak yang baru nak bermula untuk belajar nak berpuasa
● Satu hidangannya mencakupi 30% sumber protein harian
● Satu hidangannya mencukupi satu pertiga keperluan vitamin & mineral harian
● Membentuk keseimbangan untuk 9 asid amino asas yang tidak dapat dibuat oleh tubuh
● Penyediaan yang berkhasiat, rendah kolestrol, lemak dan sodium.
.
💝PERFORMANCE DRINKS
.
● Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat
● Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari
● Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya
.
Nak dapatkannya, boleh whatsapp yana ok. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore #setpuasashaklee


0

Untuk bulan puasa macam sekarang ni, yana nak rekomenkan produk yang sesuai agar korang lebih bersemangat dan produktif sepanjang Ramadhan 😊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fungsi Set Shaklee yang sesuai untuk bulan puasa:
💝ESP:
.
● Mengoptimumkan penyerapan nutrient
● Memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi
● Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan
.
💝MEAL SHAKES
.
● Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan
● SESUAI untuk kanak-kanak yang baru nak bermula untuk belajar nak berpuasa
● Satu hidangannya mencakupi 30% sumber protein harian
● Satu hidangannya mencukupi satu pertiga keperluan vitamin & mineral harian
● Membentuk keseimbangan untuk 9 asid amino asas yang tidak dapat dibuat oleh tubuh.
● Penyediaan yang berkhasiat, rendah kolestrol, lemak dan sodium
.
💝PERFORMANCE DRINKS
.
● Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat
● Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari
● Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya
.
Berminat nak dapatkannya? Boleh whatsapp yana.
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleemajidee #shakleesingapore #setpuasashaklee


1