#johorjaya

Instagram photos and videos

#johorjaya#kempas#tamandaya#skudai#tampoi#tiram#austin#codjb#dropshipdiperlukan#bbu#psrgdg#agentwanted#johorbahru#teamhaneezsobellajb#kotatinggi#pasirgudang#tebrau#sobellajb#kulai#masai#shakleetebrau#larkin#perling#utmjohor#utmskudai#tamanuniversiti#plentong#pontian#pekannenas#gelangpatah#ulutiram#permasjaya

Hashtags #johorjaya for Instagram

Baby Breath Rainbow 🌈
彩虹色满天星
甜甜的花束❤️ #买束花送小姐姐 #johorjaya #johorbahru #babybreath #rainbow #新山花店 #满天星 #花束
☎️Whataspp : 019-7573009 / 014-6192577


0

Fuh!!! TAK KELIP MATA MEMANDANG..
Sobella so lawa😍😍😍 Cantik orangnya,bertmbah meletop la dgn sobella.. Senang giler guna eyeshadow sobella katanya,warna pun cantik2.. Lipmatte pun best tahan lama,merawat bibir.

Akk ni pkai eyeshadow VALENTINE
lipmatte PUSPA WANGI..😘😘 Sila wasap klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan
#sobellajohorbahru
#teamhaneezsobellajb
#monsterstokistsobellajb


0

Fuh!!! TAK KELIP MATA MEMANDANG..
Sobella so lawa😍😍😍 Cantik orangnya,bertmbah meletop la dgn sobella.. Senang giler guna eyeshadow sobella katanya,warna pun cantik2.. Lipmatte pun best tahan lama,merawat bibir.

Akk ni pkai eyeshadow VALENTINE
lipmatte PUSPA WANGI..😘😘 Sila wasap klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan
#sobellajohorbahru
#teamhaneezsobellajb
#monsterstokistsobellajb


0

Fuh!!! TAK KELIP MATA MEMANDANG..
Sobella so lawa😍😍😍 Cantik orangnya,bertmbah meletop la dgn sobella.. Senang giler guna eyeshadow sobella katanya,warna pun cantik2.. Lipmatte pun best tahan lama,merawat bibir.

Akk ni pkai eyeshadow VALENTINE
lipmatte PUSPA WANGI..😘😘 Sila wasap klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan
#sobellajohorbahru
#teamhaneezsobellajb
#monsterstokistsobellajb


0

Fuh!!! TAK KELIP MATA MEMANDANG..
Sobella so lawa😍😍😍 Cantik orangnya,bertmbah meletop la dgn sobella.. Senang giler guna eyeshadow sobella katanya,warna pun cantik2.. Lipmatte pun best tahan lama,merawat bibir.

Akk ni pkai eyeshadow VALENTINE
lipmatte PUSPA WANGI..😘😘 Sila wasap klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan
#sobellajohorbahru
#teamhaneezsobellajb
#monsterstokistsobellajb


0

Wahhh cantiknyaaa colour Sobella Chipsmore ni 🍪

Chipsmore ni warna seakan coklat pekat tapi sangat sesuai untuk daily. Sekali tengok pasti terpikat. Betul² warna like chipsmore.
Nak2 lagi kalau nak pergi makan malam. Memang urmphhhh lahh, semua mata mesti memandang uolls💋😍😍 Joom dapatkan SOBELLA CHIPSMORE sebelum dia main cak2 "sekejap ada sekejap takda kat stokist 😂

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#dropshipdiperlukan
#sobellajb
#teamhaneezsobellajb


0

WONDER BLUSH SOBELLA NIE ADA EMPAT KOD TAU 👇 🍐PINK GUAVA-warna dia pink soft,sesuai untk semua jenis kulit, 🍑JUST PEACE-warna dia peach lembut,tak terlalu over,sesuai untuk smua jenis kulit 🍊BROWN SUGAR-warna dia tak terlalu terang,soft n natural jer 🍇DRAGON FRUIT-warna dia pink terang sikit,sngt sesuai untuk org kulit putih

Kalau korang dapatkan keempat empat kod nie sy bagi free gift dan free postage☺️ #codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya #setiatropika
#agentwanted #monsterstokistsobellajb
#dropshipdiperlukan
#teamhaneezsobellajb


0

Cantikk berseri dengan CUBREMI MATTE AND BLUSHER. Tak jemu mate memandang.

Dah glowing belum wajah korang atau kusam musam jer..meh tempek cubremi matte ni kompen effect woww2 habis..orang sebelah jangan jeles yer😂😂 Stok available 😘

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya #setiatropika
#dropshipdiperlukan
#teamhaneezsobellajb
#wonderblushsobella


0

Patutlah kulit wajah dia flawless awet muda bergetah pengamal JLA #jamulagendaayu x JSP #jamuseripemikat rupenyaaaa☺️😉 Sapa nak kulit mcm dia? Cepat order dari #teamhaneezclv

BERMINAT ?

TINGGALKAN NO TELEFON@https://www.wasap.my/60188747646/JSP

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

Penangan pondesion Cubre Mi dan glowsetter ~ 😍Fuhhh dah macam kulit telo yang direbus pelolesss gittew .
Murah tapi Efek mahaiii tau💥💥
Cube dulu best ke hidak!
Dah cube pasti setia till jannah😍☺️ #CubreMiFoundation
#CubreMiMatte
#teamhaneezcubremijb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya #setiatropika
#dropshipdiperlukan


0

Assalamu’alaikum wr.wb,,,,
Salam pagi penuh semangat 💪💪💪
Bagi anda yang nak mempercantik rumah impian anda dengan memberi warna yang menawan dan nak perlukan renovasi (ubah suai rumah)
Boleh hub : +6011 2165 4657
WhatsApp : +6011 2862 1329
Untuk maklumat lebih lanjut dan sebarang pertanyaan
Kami @naimcahayapaintabadi selalu senang hati melayani anda
Memberikan hasil yang memuaskan
Kinerja kami pun sangat cantik,kemas,bersih,teliti
Harga yang sangat terjangkau
Sekian dan terimakasih 🙏🙏
Kerana anda nak menggunakan jasa / perkhidmatan kami
.
.
#cat #catrumah #catrumahmurah #nipponpaint #duluxpaint #jotun #renovasirumah #renovasikamar #renovasidapur #ubahsuairumah #renovation #construction #contractor #johorbahru #johordarultakzim #johor #johorjaya #bisnisanakmuda #enterpreneur #houses #malaysia


0

WONDER BLUSH SOBELLA NIE ADA EMPAT KOD TAU 👇 🍐PINK GUAVA-warna dia pink soft,sesuai untk semua jenis kulit, 🍑JUST PEACE-warna dia peach lembut,tak terlalu over,sesuai untuk smua jenis kulit 🍊BROWN SUGAR-warna dia tak terlalu terang,soft n natural jer 🍇DRAGON FRUIT-warna dia pink terang sikit,sngt sesuai untuk org kulit putih

Kalau korang dapatkan keempat empat kod nie sy bagi free gift dan free postage☺️ Sila wasap klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted #monsterstokistsobellajb
#dropshipdiperlukan
#teamhaneezsobellajb


0

Wahhh cantiknyaaa colour Sobella Chipsmore ni 🍪

Chipsmore ni warna seakan coklat pekat tapi sangat sesuai untuk daily. Sekali tengok pasti terpikat. Betul² warna like chipsmore.
Nak2 lagi kalau nak pergi makan malam. Memang urmphhhh lahh, semua mata mesti memandang uolls💋😍😍 Joom dapatkan SOBELLA CHIPSMORE sebelum dia main cak2 "sekejap ada sekejap takda kat stokist 😂

Sila wasap klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan
#sobellajb
#teamhaneezsobellajb


0

Pengambilan supplement boleh dijadikan salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC (berusaha untuk hamil)
.
Alhamdulillah, ramai customer yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement shaklee.
.
Ini antara manfaat & kelebihan setiap supplement:
.
UNTUK ISTERI
.
✔GLA - Stabilkan kitar haid & hormon, juga untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✔ALFALFA - Atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai kacip fatimah semasa bersama.
.
✔VITALEA - Multivitamin lengkap untuk pastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✔B COMPLEX - Mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby. Memang disarankan oleh doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil. Juga sebagai anti stress.
.
✔ESP - Menguatkan otot rahim. Sometimes ade yang lekat tapi tak kuat & gugur semula sebagai haid. Inshaa allah ESP bantu untuk perlekatkan lebih kuat.
.
UNTUK SUAMI
.
✔VITAMIN E - Untuk kekerapan penghasilan air mani auami.
.
✔ZINC - Untuk banyakkan sperm count suami & juga untuk hasilkan sperm yang sihat & aktif.
.
Whatsapp atau dm yana untuk order & full consultation akan diberikan. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore


1

Pengambilan supplement boleh dijadikan salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC (berusaha untuk hamil)
.
Alhamdulillah, ramai customer yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement shaklee.
.
Ini antara manfaat & kelebihan setiap supplement:
.
UNTUK ISTERI
.
✔GLA - Stabilkan kitar haid & hormon, juga untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✔ALFALFA - Atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai kacip fatimah semasa bersama.
.
✔VITALEA - Multivitamin lengkap untuk pastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✔B COMPLEX - Mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby. Memang disarankan oleh doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil. Juga sebagai anti stress.
.
✔ESP - Menguatkan otot rahim. Sometimes ade yang lekat tapi tak kuat & gugur semula sebagai haid. Inshaa allah ESP bantu untuk perlekatkan lebih kuat.
.
UNTUK SUAMI
.
✔VITAMIN E - Untuk kekerapan penghasilan air mani auami.
.
✔ZINC - Untuk banyakkan sperm count suami & juga untuk hasilkan sperm yang sihat & aktif.
.
Whatsapp atau dm yana untuk order & full consultation akan diberikan. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore


2

Pengambilan supplement boleh dijadikan salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC (berusaha untuk hamil)
.
Alhamdulillah, ramai customer yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement shaklee.
.
Ini antara manfaat & kelebihan setiap supplement:
.
UNTUK ISTERI
.
✔GLA - Stabilkan kitar haid & hormon, juga untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✔ALFALFA - Atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai kacip fatimah semasa bersama.
.
✔VITALEA - Multivitamin lengkap untuk pastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✔B COMPLEX - Mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby. Memang disarankan oleh doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil. Juga sebagai anti stress.
.
✔ESP - Menguatkan otot rahim. Sometimes ade yang lekat tapi tak kuat & gugur semula sebagai haid. Inshaa allah ESP bantu untuk perlekatkan lebih kuat.
.
UNTUK SUAMI
.
✔VITAMIN E - Untuk kekerapan penghasilan air mani auami.
.
✔ZINC - Untuk banyakkan sperm count suami & juga untuk hasilkan sperm yang sihat & aktif.
.
Whatsapp atau dm yana untuk order & full consultation akan diberikan. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore


1

Pengambilan supplement boleh dijadikan salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC (berusaha untuk hamil)
.
Alhamdulillah, ramai customer yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement shaklee.
.
Ini antara manfaat & kelebihan setiap supplement:
.
UNTUK ISTERI
.
✔GLA - Stabilkan kitar haid & hormon, juga untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✔ALFALFA - Atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai kacip fatimah semasa bersama.
.
✔VITALEA - Multivitamin lengkap untuk pastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✔B COMPLEX - Mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby. Memang disarankan oleh doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil. Juga sebagai anti stress.
.
✔ESP - Menguatkan otot rahim. Sometimes ade yang lekat tapi tak kuat & gugur semula sebagai haid. Inshaa allah ESP bantu untuk perlekatkan lebih kuat.
.
UNTUK SUAMI
.
✔VITAMIN E - Untuk kekerapan penghasilan air mani auami.
.
✔ZINC - Untuk banyakkan sperm count suami & juga untuk hasilkan sperm yang sihat & aktif.
.
Whatsapp atau dm yana untuk order & full consultation akan diberikan. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore


0

Pengambilan supplement boleh dijadikan salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC (berusaha untuk hamil)
.
Alhamdulillah, ramai customer yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement shaklee.
.
Ini antara manfaat & kelebihan setiap supplement:
.
UNTUK ISTERI
.
✔GLA - Stabilkan kitar haid & hormon, juga untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✔ALFALFA - Atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai kacip fatimah semasa bersama.
.
✔VITALEA - Multivitamin lengkap untuk pastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✔B COMPLEX - Mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby. Memang disarankan oleh doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil. Juga sebagai anti stress.
.
✔ESP - Menguatkan otot rahim. Sometimes ade yang lekat tapi tak kuat & gugur semula sebagai haid. Inshaa allah ESP bantu untuk perlekatkan lebih kuat.
.
UNTUK SUAMI
.
✔VITAMIN E - Untuk kekerapan penghasilan air mani auami.
.
✔ZINC - Untuk banyakkan sperm count suami & juga untuk hasilkan sperm yang sihat & aktif.
.
Whatsapp atau dm yana untuk order & full consultation akan diberikan. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore


0

Pengambilan supplement boleh dijadikan salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC (berusaha untuk hamil)
.
Alhamdulillah, ramai customer yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement shaklee.
.
Ini antara manfaat & kelebihan setiap supplement:
.
UNTUK ISTERI
.
✔GLA - Stabilkan kitar haid & hormon, juga untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✔ALFALFA - Atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai kacip fatimah semasa bersama.
.
✔VITALEA - Multivitamin lengkap untuk pastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✔B COMPLEX - Mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby. Memang disarankan oleh doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil. Juga sebagai anti stress.
.
✔ESP - Menguatkan otot rahim. Sometimes ade yang lekat tapi tak kuat & gugur semula sebagai haid. Inshaa allah ESP bantu untuk perlekatkan lebih kuat.
.
UNTUK SUAMI
.
✔VITAMIN E - Untuk kekerapan penghasilan air mani auami.
.
✔ZINC - Untuk banyakkan sperm count suami & juga untuk hasilkan sperm yang sihat & aktif.
.
Whatsapp atau dm yana untuk order & full consultation akan diberikan. 😊
.
Liyana Joehan
017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore


0

SHANTIKKKKKNYAAA AWAK😍😍😍 Pegang apa tuh!!
Tu kat tangan tu Foundation CUBREMI lah.
Full coverage uolls. tutup segala jerawat, jeragat, muka kusam pun no hal. Tepek-tepek je kat muka tu lama-lama glowing.

Cubalah uolls..
Tahan lebih 2 bulan dan glowing lebih 8jam.
Duaplohlapanhingget jenis matte ye sesayang.
Limapuluhsembilanhingget jnis liquid.. Jimat dan kualitinya lak sangat TIP TOP👍🏻👍🏻👍🏻❤❤❤ Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60173656702

#Cubremifoundation #cubremijb #cubremijohorbahru
#stokistcubremijohor
#codjb #tampoi #austin #kempas
#tebrau #pasirgudang #johorjaya #sobellajohorbahru #maeezwhitecoffee #maeezjb


0

SHANTIKKKKKNYAAA AWAK😍😍😍 Pegang apa tuh!!
Tu kat tangan tu Foundation CUBREMI lah.
Full coverage uolls. tutup segala jerawat, jeragat, muka kusam pun no hal. Tepek-tepek je kat muka tu lama-lama glowing.

Cubalah uolls..
Tahan lebih 2 bulan dan glowing lebih 8jam.
Duaplohlapanhingget jenis matte ye sesayang.
Limapuluhsembilanhingget jnis liquid.. Jimat dan kualitinya lak sangat TIP TOP👍🏻👍🏻👍🏻❤❤❤ Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60173656702

#Cubremifoundation #cubremijb #cubremijohorbahru
#stokistcubremijohor
#codjb #tampoi #austin #kempas
#tebrau #pasirgudang #johorjaya #sobellajohorbahru #maeezwhitecoffee #maeezjb


0

Setia walaupun dah lama . Jangan lupa diriku walaupun dah timbul yang wajah yg baru 😄

Nakkan yang baru?? Apa tu ?
#Cubremi laaa. Setiaanyaa laa kita bawak kemana jew nak travel mana-mana senang bawak dalam beg. Kecik comel jew. Tapi effect dia macam masak lemak cili padi. Berapiii 🔥

Sila wasap klik 👉🏻www.wasap.my/60127371856

#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya #setiatropika
#dropshipdiperlukan


0

Bidadari sobella berlegar-legar dekat wall . Yaa ampun cantiknyaa semua kaler lipmatte sobella nie gaiss.
Cepat-cepat laa grab semua kaler sebelum sobella nie arwah🤪

Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#sobella#sobellajb
#teamhaneezsobellajb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

Bidadari sobella berlegar-legar dekat wall . Yaa ampun cantiknyaa semua kaler lipmatte sobella nie gaiss.
Cepat-cepat laa grab semua kaler sebelum sobella nie arwah🤪

Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#sobella#sobellajb
#teamhaneezsobellajb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

Bidadari sobella berlegar-legar dekat wall . Yaa ampun cantiknyaa semua kaler lipmatte sobella nie gaiss.
Cepat-cepat laa grab semua kaler sebelum sobella nie arwah🤪

Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#sobella#sobellajb
#teamhaneezsobellajb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

Bidadari sobella berlegar-legar dekat wall . Yaa ampun cantiknyaa semua kaler lipmatte sobella nie gaiss.
Cepat-cepat laa grab semua kaler sebelum sobella nie arwah🤪

Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#sobella#sobellajb
#teamhaneezsobellajb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

Bidadari sobella berlegar-legar dekat wall . Yaa ampun cantiknyaa semua kaler lipmatte sobella nie gaiss.
Cepat-cepat laa grab semua kaler sebelum sobella nie arwah🤪

Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#sobella#sobellajb
#teamhaneezsobellajb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

Bidadari sobella berlegar-legar dekat wall . Yaa ampun cantiknyaa semua kaler lipmatte sobella nie gaiss.
Cepat-cepat laa grab semua kaler sebelum sobella nie arwah🤪

Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#sobella#sobellajb
#teamhaneezsobellajb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

Bidadari sobella berlegar-legar dekat wall . Yaa ampun cantiknyaa semua kaler lipmatte sobella nie gaiss.
Cepat-cepat laa grab semua kaler sebelum sobella nie arwah🤪

Sila klik 👉🏻www.wasap.my/60188747646

#sobella#sobellajb
#teamhaneezsobellajb
#codjb #psrgdg #kempas #tampoi #skudai #bbu #austin #tamandaya #tiram #johorjaya
#agentwanted
#dropshipdiperlukan


0

[ TEMPAHAN INAI 2019 BOLEH DIBUAT SEKARANG ] Emmahenna01 nak info kalau tempah inai sekarang ada diskaun menanti ni !!!! .
.
.
BOOKING SEKARANG UNTUK TAHUN DEPAN DAPAT DISKAUN SIAP FREE INAI LAGI 🤩🤩🤩🤩 NAK KE NAK SANGAT ??
.
.
.
.
.

Macam mana nak booking ?? KLIK LINK DI BIO EMMAHENNA01 !!! Ada harga THORBAEKKKK 😱😱😱😱
.
.
.
.
#emmahenna01 #hennapromo #inaijohorbahru #hennasingapore #hennasingapura #inaikualalumpur #hennaboonlay #hennasingapore #inaimurahjb #inaipengantin #inaitunang #inaimurah #johorbahru #johor #servislukisinai #skudai #batupahat #kotatinggi #kempas #tamandaya #senai #tamanputeriwangsa #tiram #johorjaya #inaiputih #whitehenna #servishenna #hennamalaysia #hennamalaysia #hennajohor #whitehennajb


2