#jrm

Instagram photos and videos

#jrm#jamuratumalaya#sendayutinggi#st#bestseller#knalpotracing#beauty#joyoracingmuffler#sendayutinggicheras#hargamurah#igshopmurahmalaysia#lianajrm#lianahalilsendayutinggijrm#lianast#agenst#chocolatefiberlife#pengedarjrm#bmc#stbandarmahkotachera#sendayutinggimurah#dragbikeindonesia#dealearsendayutinggi

Hashtags #jrm for Instagram

Mx King 150cc Karya dari @abakura_jaya siap beri kejutan bersama knalpot andalan JRM muffler

Info dan pemesanan knalpot JRM muffler bisa lebih dekat bagi yang berlokasi di Solo cuss segera merapat ke Store #rcm201racingproject

Info dan pemesanan
πŸ“² wa : 085786555916
πŸ“² BBM : RCM201
🏠 Banyuanyar Solo

#rcm201racingproject #roadraceindonesia #manahangp #corneringindonesia #funraceid #jrm #jrmracingmufflerjkt #jrmsolo #joyoracingmuffler #sunmori #twrace #mxking #mxking150 #keplekmiring #mxking150cc #mxkinglovers


0

Nih yang masih main step standar bos ku, knalpot Bebek 4t tu 130cc JRM muffler, juga ada rediehh banyak bahan Stainless

Info dan pemesanan
πŸ“² wa : 085786555916
πŸ“² BBM : RCM201
🏠 Store : Banyuanyar Solo

#rcm201racingproject #jrm #jrmracingmufflerjkt #jrmsolo #joyoracingmuffler #dragbikeindonesia #dragbikeid #bebek130cc #bebekjahat #jupi #jupiterz #pitungjahat #c70indonesia


0

Knalpot bebek 4t 200cc stainless steel.
.
Harga : 950.000

Info & pemesanan silahkan hubungi :
.Call/wa : 085799114014
Line : rrtracingshop
Pin bbm : DB8F355D

Demi menghindari double order, silahkan pilih salah satu platform diatas ketika melakukan pemesanan.
.
#jrm #155 #satriafu #matic #200cc #yamaha
#joyoracingmuffler #mx
#jrmmuffler #jupitermx
#knalpotracing #matic200cc
#fu #bebek130cc #mac23
#fu200cc #maticrace
#racing #jupiterz #fuamatir
#racingstart #mio
#dragbikeindonesia
#balap #jupi #dragbikeindonesia
#dragliar #yamaha
#130cc
#rrt #rrtracingshop
#infobalapliar


1

OAT BETA GLUKAN
.
Adalah bahan yang ada dalam choc fiber life.
.
.
+Kajian saintifik menunjukkan oat beta glukan boleh menurunkan paras kolestrol dalam darah.
.
+Oat beta glukan mengandungi serat larut yang secara aktif menyerap dan membantu menghapuskan kolestrol berlebihan yang boleh menyumbat arteri anda dan menyebabkan penyakit jantung.
+Pengambilan oat membantu menurunkan tahap kolestrol dan akhirnya menjadikan jantung lebih sihat

#jrmpuchong_hanis #jrmcyberjaya #jrmklcc #jrmputrajaya #freegifr #jrmonline #chocolatefiberlife #jrm


0

Com @mirandolathais iniciando o 6Β°dia do PSC 30 CuiabΓ‘.
Caminhando o caminho... #ibccoaching #IBC #missao #legado #coachingcomalma #JRM


0

Alhamdulillah....tq customer Cik Yah,semoga mendapat & kebaikan produk JRMπŸ’•πŸ’• #jrm #jamuratumalaya #paka #ketengahjaya #rduse #wuja #wujapinkish #hotoil #melong #viniferacccover


0

Nak runcing ni kena rajin. Slowly mmg akan nampak perubahan tau. Sapu 2 kali sehari selepas mandi si bawah dagu. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.

#sendayutinggi #bestseller #shapinggel #lianahalilsendayutinggijrm
#sendayutinggimurah
#agenst #st #lianaST #lianaJRM #dealearsendayutinggi #sendayutinggicheras #stbandarmahkotachera #bmc #jrm
#pengedarjrm #jamuratumalaya
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp n telegram Liana !!!
.
.
http://wasapp.me/60182768083
.
☎️Liana 0182768083
🚩Page : LianaHalil_SendayuTinggi_JRM (LIKE) πŸ“· IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm
πŸ’Œ email : nlianahalil@gmail.com


0

Dapatkan bentuk wajah runcing, tegang dgn Shaping Gel. Ia memgurangkan sembab dan double chin. Rasanya sejuk dan blh disapukan pada badan juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.

#sendayutinggi #bestseller #shapinggel #lianahalilsendayutinggijrm
#sendayutinggimurah
#agenst #st #lianaST #lianaJRM #dealearsendayutinggi #sendayutinggicheras #stbandarmahkotachera #bmc #jrm
#pengedarjrm #jamuratumalaya
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp n telegram Liana !!!
.
.
http://wasapp.me/60182768083
.
☎️Liana 0182768083
🚩Page : LianaHalil_SendayuTinggi_JRM (LIKE) πŸ“· IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm
πŸ’Œ email : nlianahalil@gmail.com


0

SEUMUR HIDUP TAK PERNAH CUCI KOLON‼️ CHOCOLATE FIBER LIFE berfungsi sebagai "berus" yang mampu mencuci usus anda secara natural dan sihat. Disebabkan usus yg kotor itulah boleh mengundang banyak penyakitπŸ˜–

Sekiranya anda mengalami kolesterol tinggi,juga boleh amalkan CHOCO FIBER...selepas seminggu dapatkan pemeriksaan doktor tentang tahap kolestrol anda. 10 dari pengguna kami membuktikan paras kolestrol turun mendadak selepas seminggu mengamalkan Choco Fiber Life.

Atul Jamu Ratu Malaya πŸ“²0169507265

#promosi #jrm #jamuratumalaya #cod #poslaju #agenjrm


1

Moisturiser Brightening Series @sendayu.tinggi_hq ni dah restock ya. Yg ada problem muka ketat nak2 lepas cuci muka kena cuba pelembap ni. Selain tu bgs utk anti ageing & ada whitening sekali. Kalau ke ofis Kak Yatie suka packing dlm bekas lain yg kecil. Senang nak bawa travel πŸ‘πŸ»
.
Tadi live kat facebook pun Kak Yatie guna ni utk buat No Makeup Look. Oh ya, contest yg latest hari tu sy akan announce pemenanh today ya ☺️
.
#sendayutinggi #moisturiser #bestseller #lianahalilsendayutinggijrm
#sendayutinggimurah
#agenst #st #lianaST #lianaJRM #dealearsendayutinggi #sendayutinggicheras #stbandarmahkotachera #bmc #jrm
#pengedarjrm #jamuratumalaya
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp n telegram Liana !!!
.
.
http://wasapp.me/60182768083
.
☎️Liana 0182768083
🚩Page : LianaHalil_SendayuTinggi_JRM (LIKE) πŸ“· IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm
πŸ’Œ email : nlianahalil@gmail.com


0

SHAPING GEL 😍
.
.
Yang dah pernah cuba Shaping Gel pasti tahu keberkesanannya.. yg baru nak cuba, anda amat dialu2kan.. trust us, it works immediate effect and long last effect it digunakan secara konsisten, disiplin, teratur. Yang nak bagi tirus muka, yg nak "firm''kan wajah/bawah dagu/leher, boleh sapu #shapinggel ni kerana ianya tidak panas,malah sejuk. Yang kulit sensitif, boleh basuh selepas 15minit. Yang aktif bersenam, boleh sapu sebelum bersenam. Bukan sekadar reshape, ia juga memperbaiki struktur kulit. Its never too late to have firm-vshape-face. U r most welcome to try 😘
.
.
Jom place order dgn kami πŸ™Š +601113363250 (baiduri)
malas nk save number? DM KAMI DAN TINGGALKAN NUMBER PHONE 😘
.
.
#sendayutinggi #dealership #jrm #like4like #ootd #shapinggel #hargamurah #ahliST #share4share #igshopmurahmalaysia


0

Mara !!! Johnny !!! Wolf !!! 😊 we miss and love you β€οΈπŸ’š we are waiting for news from you πŸ‘‹πŸΌ β€’β€’β€’β€’
#JonathanRhysMeyers thelionandthelambchop β€’β€’β€’β€’β€’
#friends #friendstime #friendsforever #love #lovefamily #happy #JonathanRhysMeyers #actor #best #mood #jrm #TamaraLA πŸ˜ŠπŸ™


2

Info/Order Hubungi :
πŸ“± : 081318508898 ( TLP/WA )
πŸ“± : D6EA6E88 ( BBM )
#knalpot #knalpotracing #knalpotbalap #knalpotjakarta #dragbike #balaplurus #jrm #jrmracingmuffler


0

Jangan lupaaa temu janji kita esok dalam kelas Dato Alha dan Ezal Ezlizan,anjuran @mnsignatures
.Banyak free gifts yg menanti uols 😊

Jom FOLLOW & LIKE
IG: @fybeautyhouse
FB: FY Beauty House

#alhaalfa
#ezalezlizan
#sendayutinggi
#sendayutinggijohor
#jamuratumalaya
#jamuratumalayajohor
#st
#jrm
#johorbahru
#gelangpatah
#jdt
#sg
#singapore
#beauty
#health
#cosmetics
#bazaarpaknil
#ruangrezekihanania
#onlineshopping
#sponsorship
#fybeautyhouse


0

promo minggu ni
minuman kesihatan lelaki & wanita

#jrm
#jamuratumalaya


0

For those yang ada RESDUNG, selalu rasa gatal gatal kat hidung, tekak apa semua tu. Muka naik jerawat ke, NOSYGONE ni memang sangat-sangat menbantu untuk memulihkan masalah resdung korang tu😍
-
-
Bertindak segera! Jangan seksa hidung, mata korang tu. Takkan nak tunggu ulat resdung bersarang dalam hidung tekak korang semua? πŸ˜‚
-
-
Jangan risau, NOSYGONE ni LULUS KKM dan sudah pon bertapak selama 20 tahun dalam SENDAYU TINGGI😘
-
-
TAWARAN HEBAT!!!
πŸ‘ Kami jual HARGA AHLI je uolls😍 (ONLY RM34)
So apa tunggu lagi JOM GRAB SEKARANG!!!
-
-
WS 014-5230741 (ALIYA)
*kalau malas nak save number, DM kami dan tinggalkan number phone andaπŸ˜™

#sendayutinggi #dropship #stlovers #letscantik
#jamuratumalaya #trustedseller #bestseller #letskurus #jrm #igshopmurahmalaysia #hargaahli #hargamurah
#luluskkm #jamuterbaik #nosygone #ubatresdung


0

JAUHI PRODUK YG MEMBUATKAN ANDA TUA SEBELUM USIA
.
.
ROYAL V JAMU RATU MALAYA.
.
βœ”οΈMenyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan
βœ”οΈMeningkatkan tahap metabolisme
βœ”οΈMempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
βœ”οΈMembantu menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita
βœ”οΈMengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
βœ”οΈMengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus
βœ”οΈMengatasi masalah keputihan, sindrom pra-haid dan senggugut
βœ”οΈMelangsingkan tubuh badan
βœ”οΈMenentang serangan kanser payudara dan rahim
βœ”οΈMengecutkan tisu faraj
βœ”οΈMenstabilkan tahap tekanan darah dan kadar gula dalam darah
βœ”οΈMemelihara keanjalan dan keremajaan kulit
βœ”οΈMengurangkan kesan selulit
βœ”οΈMeningkatkan keanjalan dan kecerahan kulit
βœ”οΈMengatasi masalah kulit seperti jerawat, kedutan dan garis-garis halus
βœ”οΈMenganjal dan membesarkan saiz payudara
βœ”οΈMenguatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit
.
RM60
KOSPOS
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❀️HARGA X TERMASUK POS
❀️POSTAGE EVERYDAY
❀️FAST SERVICE
❀️READY STOCK!
❀️TRUSTED SELLER
❀️100% ORIGINAL
❀️FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER πŸ“² WHATSAPP +60173441378
.
#royalv #royalvoriginal #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv
#JusRoyalV #JusRoyalVMurah #JusRoyalVOriginal #RoyalVJus #RoyalVJusMurah #JusRoyalVJRM #JusRoyalVJRMMurah
#RoyalVJamuRatuMalaya


0

Minuman Kesihatan Dari Jus Manggis Dan Buah Delima Serta Diperkaya Dengan Royal Jelly. Membantu Meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit sangat bagus untuk kesihatan Wanita.
..Jom tengok Ada 43 Khasiat Royal V.. 1: Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
2: Menguatkan keinginan hubungan seksual.
3: Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
4: Menghilangkan kegatalan dan bau .
5: Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
6: Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
7: Menstabilkan simptom wanita menopaus.
8: Membesar dan menegangkan payudara.
9: Mencantikkan punggung yg jatuh.
10: Meningkatkan pengaliran darah.
11: Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
12: Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
13: Menurunkan kadar kolesterol.
13: Mengurangkan risiko kanser.
14: Mengecutkan saluran peranakan.
15: Menguat rahim utk hamil
16: Merawat masalah tombong
17: Menguatkan lantai pelvic
18: Menguatkan ketahanan badan wanita 19: Menguatkan sistem ketahanan badan
20: Mempercepatkan proses kurus
21: Mengurangkan perut buncit
22: Menyuburkan rahim wanita untuk hamil
22: Merangsangkan pengeluaran hormon.
23: Melancarkan perjalanan haid.
24: Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia.
24: Menguatkan ingatan.
25: Menambah oksigen ke otak utk kuatkan akal dan fizikal.
26: Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi.
27: Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
28: Menegangkan dan mencantikkan kulit.
29 Amat berkhasiat untuk membuang asid 30: urik (gout).
31: Menghalang jangkitan kulat dan virus.
32: Merawat banyak jenis penyakit.
33: Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat.
34: Anti-penuaan dan meningkatkan potensi vitamin E.
35: Merawat masalah sakit sendi dan lutut
36: Tinggi vitamin c untuk rawatan kulit
37: Membina mood ceria
38: Menghilangkan kesedihan
39: Meningkatkan rasa ghairah wanita
39: Menghilangkan bau darah haid
40:Meninggikan hormon wanita
42: Memperbanyakan air susu ibu
43:Muka kemerahan dn jadi muda

#royalv #jrm
#jamuratumalaya
#sendayutinggi_jrm_nurul


0

Hi! Here close up EYES ON ME for NATURAL EYES😍
-
-
cantik sangat kan? Cuba sekali pasti jatuh cinta sbb colournya yang menarik dan nampak elegent!
-
-
TAWARAN HEBAT!!!
πŸ‘ Kami jual HARGA AHLI je uolls😍 (ONLY RM57)
So apa tunggu lagi JOM GRAB SEKARANG!!!
-
-
WS 014-5230741 (ALIYA)
*kalau malas nak save number, DM kami dan tinggalkan number phone andaπŸ˜™

#sendayutinggi #dropship #stlovers #letscantik
#jamuratumalaya #trustedseller #bestseller #letskurus #jrm #igshopmurahmalaysia #hargaahli #hargamurah #eyesonme #naturaleyes


0

promooooo promoooo . cepattt2 grabbb uollssss . sedappp dan puas hatii
Siapa yang memerlukan maca?
β€’ Lelaki dan wanita dewasa
β€’ Ahli sukan
β€’ Andropos, pre dan pasca menopos
β€’ Warga tua
β€’ Masaalah kemandulan lelaki dan wanita
β€’ Masaalah lemah tenaga batin
β€’ Kehidupan yang stress
β€’ Pemulihan luka dan badan selepas kecedaraan atau pembedahan

Khasiat MacaπŸ‘‡πŸ‘‡
β€’ Menambah tenaga, kecergasan, stamina dan
bina badan.
β€’ Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita.
β€’ Merawat mati pucuk (lemah tenaga batin).
β€’ Meningkatkan bilangan sperma lelaki.
β€’ Meningkatkan keghairahan nafsu seks.
β€’ Membetulkan ketidakseimbangan hormon seperti sindrom prahaid, haid tidak menentu, sindrom menopaus (rasa panas, kekeringan faraj,berpeluh malam,kemurungan).
β€’ Mengimbangi mood dan emosi
β€’ Rawatan alternatif kepada HRT
β€’ Menguatkan antibodi .
β€’ Meningkatkan ketajaman dan ketahanan
mental
β€’ Meningkatkan ketahanan fizikal
β€’ Osteoporosis(reput tulang).
β€’ Masalah ingatan
β€’ Masalah urat saraf
β€’ Mencepatkan pemulihan luka
β€’ Anti-kanser
β€’ Anemia.
β€’ Batuk kering TB.
β€’ Kanser perut.
β€’ Masalah kulit seperti jerawat dan lain-lain
β€’ Membuat anda merasa sihat secara keseluruhan.

Khasiat Badang Coffee:-
β€’ Menambah stamina dan tenaga
β€’ Merangsang nafsu seksual lelaki
β€’ Merawat masalah seksual lelaki
β€’ Memantapkan fizikal dan emosi
β€’ Melegakan stress dan kemurungan
β€’ Merangsang kesegaran otak
β€’ Merawat kemurungan
β€’ Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
β€’ Menambah keseimbangan hormon
#coffee #badang #jrm #maca


0