#jrm

Instagram photos and videos

#jrm#jamuratumalaya#jamuratumalayaonline#bondarozitaibrahim#jrmonline#mustanir#putiktelagadara#royalv#kurmadhuha#kopiratu#jamu#jrmmurah#produkherba#sendayutinggi#sayajual#jrmjb#testimoni#chocolatefiberlife#wujapinkish#jamuviral#posseluruhmalaysia#shahalam#bondarozita#pengedarsah#jrmfeedback#bestseller

Hashtags #jrm for Instagram

by @jamuratumalayanoreen

・・・
SAKIT PINGGANG.. SAKIT TUMIT.. PERUT MASUK ANGIN.. GASTRIK.. SLIP DISK.. KENTUT VAGINA.. MIGRAIN
.
Semua benda tergendala sbbkan sakit sana sini.. hubungan suami isteri pun sampai terganggu.. hilang terus keyakinan diri
.
Kurma Dhuha produk yg paling terlaku dn terlaris di rumah hutan..!!..
.
Mmg tersgt banyak feedback positif.. alhamdulillah.. utk lelaki sgt bagus utk naikkan nafsu seks.. dn bagi perempuan yg ada masalah keputihan.. ingin bentukkan kembali payudara.. mmg boleh cuba KURMA DHUHA..!!
.
.
Kurma Dhuha (RM100)
.
#kurmadhuha
#jamuratumalaya
#jrm
#jrmonline


0

by @jrm_jamuratumalaya_maryam

Apakah beza Royal V lama dan Royal V formulasi baru? Jom dengarkan penerangan bonda perbezaan antara keduanya ❤
.
.
Dapatkan Royal V readystok daripada maryam😍
Nak jimat dan murah? Cukupkan pembelian RM80 utk produk JRM pada single receipt dan berpeluang untuk mendaftar sebagai ahli. Next purchase boleh dapat beli barangan JRM pada harga diskaun less 10%😘🤗
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 SAAZ TKH AS003
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-6261 0908
📱011-6261 0908
📱011-6261 0908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #royalv #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #jrmshahalam #wujapinkish #nur #kulitsihat #royalv #mustanir #jrm #jamuratumalayaonline #jamuratumalayashahalam #mustanir #ziniamagenta #marjanoil #ootd #nur #kurmadhuha #terapiinstagram #shahalam #shahalamresident #healthy #dalamansihat #jamu #promosijrm


0

by @pinkladyhq.original

KETIDAKSTABILAN HORMON ESTROGEN MENGAKIBATKAN :
♥ Kecilnya payudara saya. Bra dari dulu sampai sekarang masih sama saiz.
♥ Kawan cakap punggung saya leper.
♥ Saya dah gemuk dan perut menggeleber
♥ Saya kurus sangat.
♥ Payudara saya kendur dan lembik hilang keanjalan.
♥ Saya pemarah sejak akhir-akhir ni.
♥ Orang kata saya suka mengarah.
♥ Saya tak manja dan kasar.
♥ Haid saya datang sebulan 2 kali.
♥ Suara saya kasar macam lelaki.
♥ Saya malu ada misai di muka.
♥ Bulu kaki saya lebat macam lelaki.
♥ Payudara saya tidak terangsang bila disentuh suami.
♥ Saya ada anemia.
♥ Saya susah tidur malam.
♥ Saya ada diabetes.
♥ Saya nampak tua dari usia.
♥ Saya selalu penat dan letih.
♥ Saya ada keputihan teruk.
♥ Miss V saya berbau 'hanyir'.
♥ Saya rasa dingin nak layan suami di katil.
♥ Vagina saya tak ketat lagi. Kering pula tu
♥ Kulit saya kusam dan menggerutu
♥ Kuku merekah.
♥ Celah peha hitam
_

Saya dah cuba macam-macam produk tapi tak menjadi pun
_

Sis percaya gegadis sangat tak selesa kan dengan masalah yang gegadis hadapi. Sebab tu sis sangat² rekeman gegadis untuk laburkan sikit untuk gegadis selesaikan masalah² gegadis kat atas tu. 😊
_

SESEKALI REWARD & UPGRED DIRI SENDIRI
_

WA 011.32444.600 atau tekan link di bio
_

Follow @pinkladyhq.original untuk tips kecantikan, kesihatan dan kebahagiaan.
_
_
_
#pinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladybodyperfection
#pinkladykualalumpur
#pinkladysingapore
#pinkladybrunei
#pinkladykedah
#pinkladypulaupinang
#pinkladyperlis
#pinkladyjohor
#pinkladylangkawi
#pinkladyputrajaya
#pinkladymelaka
#pinkladybangi
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#student
#surirumah
#bakalpengantin
#cikgusekolah
#jrm
#mamadil
#cshineskincare
#lovepotionbyhushhush
#instafamous
#ootdmalaysia
#testimonipinklady
#timjelitaosem

Kuala Lumpur, Malaysia
3

by @jamuratumalaya_online

Selamat pagi semua followers 😘💕 ANGELICA PLUS HERBS- Gabungan Rawatan Tradisional Cina dan Melayu.

Angelica Plus Herbs merupakan produk yang sangat berkesan dalam memberi penjagaan dalaman wanita dan gadis-gadis. Ianya berfungsi mengatasi masalah wanita yang berkaitan dengan kitaran haid, membuang angin dalam badan, melancarkan peredaran darah, menghilangkan masalah sakit kepala dan sendi, dan banyak lagi. Ianya tidak meningkatkan hormon, oleh itu sangat sesuai untuk golongan yang tidak berkahwin. Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja

Kebaikan Angelica Plus Herbs;
•Sgt baik menurunkan tekanan darah tinggi
•Merawat kencing manis
•Mencegah penyakit jantung
•Mengatasi hepatitis/ hati
•Meningkatkan fungsi kekebalan tubuh
•Mencegah infeksi
•Meningkatkan fungsi dari limpa dan paru-paru
•Menurunkan kadar gula darah
•Mencegah hipertension
•Melambatkan penuaan
•Mencegah berbagai jenis kanser ( antaranya : kanser tulang, kanser payudara , kanser serviks, kanser usus, kanser endometrium, kanser hati, kanser paru-paru, kanser ovari, kanser ginjal)

Dos Pengambilan :
Dewasa 17 tahun keatas :
8biji sekali pengambilan (2x sehari pg dan malam)

Kanak - kanak (Perempuan) - bg yg mempunyai masalah keputihan dll.
7tahun keatas
4biji sekali pengambilan (2x sehari pg dan malam)
.
💚 ANGELICA PLUS HERBS RM55
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim #angelicaplusherbs


0

by @jamuratumalaya_online

Selamat tengah hari 😍😊 CHOCOLATE FIBER LIFE - Merupakan minuman diet coklat panas yang lazat dipenuhi bijiran khusus dari beras perang bersama Oat Betav Glukan dan campuran Malta adalah minuman kesihatan yang dapat menurunkan kolestrol ke paras rendah. Ia juga minuman sihat yang seimbang serta mudah disediakan untuk kekal aktif dan bertenanga.
Sangat baik diambil oleh semua lapisan umur terutamanya wanita hamil, warga emas, kanak-kanak dan golongan yang sibuk serta bagi yang ingin berdiet dengan cara sihat.

Kebaikan;
• Menurunkan kolestrol
• Menyejukkan badan
• Melancarkan buang air besar
• Mengenyangkan dan bagus untuk pelangsingan • Membekalkan tenaga
• Menjadikan jantung lebih sihat
• Membuatkan rasa kenyang
• Menjadikan jantung lebih sihat

Cara pengambilan;
- Bancuh dengan air panas atau suam mengikut kesesuaian. Boleh diambil pada bila-bila masa
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#chocolatefiberlife


0

by @jrmpuchongperdana_nur

Assalamualaikum wanita hebat...buat ape tu😊😊😊😊... Dah breakfast? Pagi ni kak nur nk kongsi tips kopi... 💞💞💞💞🎉🎉🎉KOPI PENGHALANG SIHIR... Wahhhh tajuk tak boleh bla kan😁😁😁... Mentor kak nur pernah pesan, seorang ulama berkongsi ilmu, barang sesiapa yang minum secawan kopi selepas subuh nescaya tidak terkena ilmu sihir atau kedengkian makhluk padanya insyaAllah atas izin Allah... Puas kak nur kaji melalui ilmu scientifik ye la ramai orang moden zaman sekarang semua nak research paper untuk tujuan bukti maka kak nur sejak 12 tahun lalu memang dah kena training cari bahan bukti saintifik maka Allah izinkan satu kajian sahih tentang kopi yang menjawab apa yang kata mentor kak nur tu logik dan Ya Allah Maha Bijaksana ilmuMu Ya Allah yg disampaikan oleh ulama... Kopi akan buat kita alert kan waktu mengantuk, kopi juga bantu tinggikan stamina, kopi juga ada kelebihan menghasilkan hormon gembira dan tenang.. Maka betol la kalau minum kopi satu cawan setiap pagi boleh buat kita cergas dan insyaAllah aura positif boleh tepis aura negatif kan kan kan... kalo lesu sume hinggap kan kan😁😁😁... Kopi diambil pagi elok secawan sehari memadai...ELAK ambil selepas pukul 3petang supaya badan kita boleh rehat naturally waktu malam... Bagi yang ada masalah cyst ke endometriosis ke,kita boleh ambil kopi badang ... Kopi badang ada khasiat extra MACA yang mengandungi adaptogen boleh bantu kita utk stamina, memberi rasa tenang dan tambah tenaga ye... Suami isteri boleh minum...Lelaki perempuan boleh minum...Jimat satu family boleh minum... Ok nanti kak nur share tips lagi ye insyaAllah

#jrmpuchongperdana_nur
#jrm
#jamuratumalaya
#jutawanbonda
#wanitahebat
#hariini#hidup#alhamdulillah
#tips#sihat#mudah#cantik#jimat
#jomsihat
#jomcantik
#jomibadah
#jomsayangidiri
#jomhargaidiri
#puchongperdana
#puchongutama
#puchongpermai
#puchong
#seksyen13shahalam
#seksyen9shahalam
#shahalam
#kopibadang
#testimonijrm
#kopi
#coffeelover


3

by @jrmkuantan

ROYAL V TERBAIIIKKK...❗ Bukan je terbaaiikk dari segi rasa yang sangat sedap, tapi kesan yang dirasai oleh setiap wanita pown confirm awesommee..❤️❤️ Jadikan royal v sebagai supplement tambahan untuk kekalkan luaran yang sihat dan dalaman yang tip top..❤️
Berminat boleh ws 📱0145284492
📱0145284492
📱0145284492 🚘cod (kuantan pahang)
🚚pos (ada)

#jrm#jamuratumalaya
#jrmkuantan
#jrmpahang
#jrmkuantanpahang
#jamu
#jamuratumalayakuantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayapahang
#jamuratumalayakuantanpahang
#wargakuantan#wargapahang
#kuantan#pahang
#codkuantan#codpahang


0

by @nh_rcw

SALAM SEMUA .
.
.kak Z nak bgi info tentang produk JRM VINIFERA FOUNDATION 2 IN 1, SEBAGAI FOUNDATION N CONCEALER 👍👍 .wa 017-2750066 atau tekan link d IG ☺
.
.HARGA RM55 💥
.
.
.COD KL AREA
.POS 1 MSIA
. .CC cream yang ni tahaN 1 TAHUNunnnn....
💕VINIFERA BLEMISH CC CREAM!💕 .
X PERCAYA??!! jom cuba dlu baru tahu kn..hehe

Sape kat sini yang selalu pakai cc cover tapi tak tahan lama?
Lepas tuh bila berpeluh, muka jadi berminyak then bercapuk?
Saya lah tu🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️... hehehe
Dulu saya tak boleh pakai apa2 cream kat muka. Sebab saya kuat berpeluh kat muka. Bila berpeluh kulit muka jadi berminyak dan bercapuk. Kesudahannya memang tak pakai apa2 kat muka kecuali bedak powder. Sehinggakah jumpa produk AJAIB nie, . ❤VINIFERA BLEMISH CC COVER!❤
:
Bila apply kat muka, kita dah tak perlu pakai bedak dah. Muka jadi glowing, parut2 jerawat dah tak kelihatan dn rasa macam WOW! Sangat... BESTTT sangat..
:
Selain tu, CC COVER. nie berfungsi untuk
✔Memberikan perlindungan dari sinaran UVA DAN UVB
✔Menegangkan kulit dan memberikan kelembapan
🦋mencerah dan menaikkan seri wajah
✔Meremajakan kulit
🦋menghilangkan kedutan pada wajah
✔Sesuai untuk kulit normal, berminyak, sensitif dan kering
✔Mengandungi SPF 48+++ #vinifera #jamuratumalaya #cccream

#jrmroyalV #jrm #wujapinkish #peachmengkudu #kulitsihat #royalv #promosijrm #jamuratumalaya #nakcantik #bondarozita #scarfieka #mustanir #putiktelagadara #majundhuha #kurmadhuha #scarfieka #jamu #khasiat #supplement #jamumurah #mustanir #putiktelagadara #fiberlife #minumankesihatan #hotoilmelong #minyakpanas #biobeautyessence #produkbonda #rumahhutan #angelicaherbs #viniferacream #cccream


0

by @jrm_deeyana.dk

Muka cantik dah licin bersih ,
Makeup punya la lawa.
Guna jenama mahal uolss !
.
Tapii tapii jangan la sampai tak basuh cik Bunga.
Baru duduk bersila ,
Dah berbau satu rumah.
Kalau duduk 1 selimut ,
Kesian suami kena hadap bau velacan.
Duduk kat kerusi di bank ,
Lekat bau nya.
Maluuu !
.
Hehehehe.
Biar la cik bunga harum , segar & rapat gitew.
Banyak kebaikan produk ni tau.
.
Harga pun tak mahal untuk 3-5bulan.
100ML cuma RM22 , .
Jangan la bekira sayangg.
Untuk kebahagiaan rumahtangga sendiri.
.
Berminat / untuk penerangan produk ⤵⤵
DM/Whatsapp 📲 0193405758 (klik link di bio)
.
#putiktelagadara #jrm #jamuratumalaya #Team_Jutawan_Bonda_Pahang


0

by @azureenwahab

Pagi2 ni minum kopi ratu pon sedap. Salah satu kebaikan kopi ni membantu menguatkan ingatan dan memberi energy tenaga yg luar biase tau... Sangat2 sedap manis manja2 stevia gituuuuu...😍 #kopiratu #bondarozitaibrahim #jrm #jamuratumalaya

Kemasik
0

by @pesona_jrm

Ingat lagi tak ice cream Malaysia... Nostalgia sungguh

Ice cream versy KOPI RATU...😘😘 Utk pembelian produk, Klik link Di bio..
🚫P/s produk JRM tidak d jual d.kedai Jamu. Lazada Dan shopee
🚫P/s produk JRM tidak d jual d.kedai Jamu,lazada Dan shoppee

#dcolonismestica #chocfiberlife #ikimfm
#biomiracleaction #putiktelagadara
#mandianbidaraarab #jamuratulamalaya
#royalV#jamuratumalaya #silkysunscreen
#jrm #jamuratumalayacheras #chocolatefiberlife #jamuratumalayalangat #jamuratumalayakajang
#bondarozitaibrahim #legasijrmstokisampang #legasibondarozitaibrahim #marjaineoil #zinniamagenta #kopi #kopiratu


0

by @jrm_ulutiram__jb

Tidak memudaratkan. Malah sangat selamat dan sesuai sebenarnya bagi wanita hamil yang mengalami masalah keputihan
.
Putik Telaga hanyalah cucian kuaran sahaja. Ia mengandungi bahan antibakterial dan herba yang membekalkan kesegaran dan kebersihan..

Johor Bahru
3

by @jrm_syalinda

🌻Seven Seas Aromatherapy Oil adalah minyak aromaterapi yang berunsurkan herba. Setiap sapuan akan memberi sensasi sejuk dan berangin serta selesa dengan bauan yang menyenangkan. 🌻Berfungsi merawat simptom-simptom seperti
- sengal-sengal sendi
- sakit kepala
- loya
- mabuk kenderaan
- giggitan serangga
- alahan sambil menenangkan. 🌻Ianya juga baik untuk disapu pada tengkuk dan kepala untuk merawat pening atau stress yang menyebabkan urat tegang di kawasan tersebut. 👶Juga sesuai untuk masalah bayi kembung perut.

Khasiat Seven Seas Aromatherapy Oil; 👍 Sensasi sejuk dan berangin.
👍Ekstrak haruman herba aromaterapi.
👍 Memberi kelegaan dan menyegarkan. 📌Kandungan: 👉Camphor
👉 Peppermint 🌸🌸Cara guna: 👉 Sapukan minyak pada bahagian badan yang sakit.
👉Guna mengikut keperluan
#jamuratumalaya
#jrm #jamu #minyakanginbaby


0

by @jamuratumalaya_kuantan

Putik Telaga Dara .

Cuci miss🌹 dengan PTD ni best sangat. Wangi, segar. Hilangkan keputihan, cepat sembuhkan luka lepas bersalin, cantikkan miss 🌹 .

Ada juga yang guna sebagai mandian untuk hilangkan jerawat pd badan. Alhamdulillah berkesan! .

Putik Telaga Dara RM22 .

#putiktelagadara
#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalaya
#JRM
#jamuratumalaya_kuantan #jrmpandan #jrm #jamuratumalayaonline #jrmkuantanbypass #jrmberserah #jrmjayagading #jrmbalok #jrmbukitrangin #jrmtamantas #jrmtanahputih #jrmkuantan #jrmsungaiisap #jrmsungaikarang #jrmpermatangbadak #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakuantan #jamuratumalaya #team_jutawan_bonda_pahang #teamjutawanbonda


1

by @jrm.ipoh_liamurni

Jom dengar apa @bondarozitaibrahim cakap berkenaan bentan.
.
Jangan x percaya pada Bentan wahai anak muda kerana dia memberikan kesan buruk yg panjang sampai kita berusia nanti ..antara topik masa Shooting RTM program Tumit Tinggi
.
Dlm pantang wanita xleh pakai tumit tinggi , situ urat pinggang dn saraf wanita dr situ , keluar rumah masa remang petang ..sedih melampau xboleh ..salah makan pun xboleh dia akn punca sakit saraf ..Pucat ..kebas badan ( byk lagi petua pantang)
.
Bentan ni ada yg nampak serta merta dn ada bg kesan lama nanti dg tua baru rasa . Antaranya ad wanita baru anak 2 Belum sempat tua badan dh uzur ..Jgn terlalu moden sampai abaikan atau benci cara pantang org tua2 lama
.
Kalau xjadi pd badan kita mmg kita akn angkuh deny tapi klu dh kena melilau cari ubatnya ms tu baru caye walhal Bukan senang nk sembuh..Ank2 muda sekarang byk yg x tau sbb parent pun dh xpakai atau mereka sudah x tau adat2 pantang melayu lama
.
Lepas bersalin sbb tu sy sarankan Mustanir makan terus lepas bersalin sbb dia bg tenang ibu dn elak frequensi buruk dr gila meroyan dn ganguan jin, cepat rawat saraf..bayi makin sihat klu susu badan dn elak dr kuning ..Luka bersalin cepat rapat.
kurma dhuha..Magnesium flake atau mandian gel bidara utk rawat kulit ibu dn putik telaga dara..Hot meing sapu pd lemak supaya cepat kurus dn elak meroyan sejuk .
.
.
Klu ibu sembelit dlm pantang minum choc fibre life dia akn lega dn susu byk serta bagus utk tulang ibu dn anaknya..Sy bagi cadangan produk2 ni sbb sy tau wanita nk ceoat kurus dn sihat lepas pantang .Nk badan kemas balik semula

Ws 0134808996 untuk info dan produk 😊
#regrann #jrmmeruipoh #jrm #jrmipoh #produkjrm #ipoh #meru #perak #produkpantang #bersalin #pantang #mustanir #kurmadhuha #magnesiumflake #gelmandianbidara #putiktelagadara #royalv #kopiratu #chocolatefiberlife #hotoilmelong #sayajualsayapakai #agensahjrm


0

by @jrmkuantan

INGAT..❗❗
.
HOT OIL MELON, BUKAN DEDORANT TAPI MINYAK PANAS YANG MANA SEKALI ROLL PANAS SAMPAI KE PAGI..👍👍
.
Hot oil melon ni sangat bagus untuk uollss yang selalu alami masalah sakit sendi, lengguh-lengguh badan & pinggang, wanita dalam pantang dan wanita selalu alamu masalah senggugut..😉😉 Berminat boleh ws 📱0145284492
📱0145284492
📱0145284492 🚘cod (kuantan pahang)
🚚pos (ada)

#jrm#jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayapahang #jamuratumalayakuantan #jamuratumalayakuantanphg #wargapahang #wargakuantan #kuantan #pahang #codkuantan #codseluruhkawasankuantan


0

by @fae_jamu_ratu_malaya

Si kecil-comel SILKY SUNSCREEN✨ *******************************************
Diperbuat dari herba-herba terbaik yang sangat bermanfaat untuk kesihatan kulit. Memberi kelembapan pada kulit, tekstur yang licin, ringan dan sapuan rata pada kulit wajah, serta melindungi kulit daripada sinaran UVA dan B.

Kebaikkan Silky Sunscreen:
-Teksturnya licin bak sutera, tidak melekit dan mudah disapu pada kulit wajah.
-Melembabkan kulit wajah.
-Melindungi kulit daripada sinaran berbahaya UVA dan UVB.
-Mencegah kekeringan dan kemerahan kulit.
-Menyingkirkan lebihan sebum minyak dari kulit yang menyebabkan jerawat.
-Menutup parut dan mengatasi masalah kulit kusam serta tona kulit tidak sekata.

SILKY SUNSCREEN RM27
Sebekas tahan 3bulan‼️ Ready stock 📲📲www.wasap.my/60127158094/silkysunscreen
#jrm #jrmonline #silkysunblock #skincare #jamuratumalaya #produkherba


0

by @fae_jamu_ratu_malaya

Alhamdulillah rezeki pagi ni... KOPI RATU + BISKUT MARIE je...
I ❤ KOPI RATU... #jrm
#jrmulutiram
#jrmjb


0

by @fazilah_jrmpenang

Salam semua...
Hari ni sis nak share ttg Minyak Naria Romasty..sesuatu yg unik pd minyak ni krn ia bersifat dwi fungsi..iaitu utk kebaikan lelaki n wanita..utk kesejahteraan suami isteri..diformulasi dr herba n bhn2 yg sukar ditemui pd masa kini..n sy sendiri dah cuba pki minyak ni..😊😊😊 alhamdulillah dgn izin Allah ianya bkesan 😉😉 www.wasap.my/+601132381457/jrmproduct
www.wasap.my/+60194956979/jrmproduct

#jrmpenang #jrmagenpulaupinang #minyaknariaromasty #wujapinkish #silkysunscreen #royalV #mustanir #colonisdmestica #pengedarsahjrmpenang #pengedarsahjrm #royalv #kopiratu #jamuratumalaya #jrm #kopibadang #jamuratumalayapenang #zinniamagenta #merdekasales #jrmpulaupinang


0

by @fae_jamu_ratu_malaya

Chocolate Fiber Life mengandungi sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan
.
Kebaikan choc fiber life:
.
-Turunkan kolestrol
-Melancarkan sistem penghadaman
-Mengurangkan penyakit kencing manis
-Membekalkan tenaga
-Menjadikan jantung lebih sihat
-Menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi
-Mengandungi Vitamin E, Vitamin B, Asid Folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi
-Menguatkan tulang dan gigi
.
Choc Fiber mengandungi gula stevia dan bukan gula tebu. Tiada masalah bagi pesakit kencing manis untuk amalkan produk ini
.
Chocolate Fiber Life RM63 (15sachet)
Ready stok
📲📲 www.wasap.my/60127158094/chocfiberlife

#jrmfeedback #jamuratumalaya #testimonial #testimoni #jrm #bondarozitajrm #jutawanbonda


0

by @substokisjrmiskandarputerijb

R-Duse🍉🍉🍉
.
R-Duse patut dijadikan minuman supplemen seharian setiap orang. Bukan saja sebab rasanya yang sedap, tetapi sangat bagus bekalkan banyak khasiat yang diperlukan badan. ️Keenakannya rasa daripada jus buah tembikai susu, yogurt, garcinia cambogia, green tea & kulit kentang. Manfaatnya membantu mengalakkan sistem badan berfungsi lebih cepat untuk menyingkirkan toksin & lemak. Ekstrak buah-buahan yang kaya dengan fiber, vitamin & antioksidan membantu meningkatkan kesihatan dalaman yang membentuk luaran yang sihat & cantik.
.
Ready stok di Outlet Jamu Ratu Malaya Iskandar Puteri JB👇
.
Pembelian dan pertanyaan:
.
🏠 No 2G Jalan Bestari 6/2 Taman Nusa Bestari Iskandar Puteri Johor Bahru
⌚8AM - 6PM
🚗 Cod sekitar JOHOR BAHRU
📮 Pos seluruh MALAYSIA SABAH SARAWAK
📱 www.wasap.my/60193848676
.
#jrmiskandarputeri #jamuratumalayajb #jamuratumalaya #rduse #codjb #jb #delivery #deliveryjb #nusajaya #johor #jrm #st #sendayutinggi


0

by @jrm.puncakperdana_nanie.adnan

Royal V ni sgt best ... Kentut Vagina pun dah takde ... jgn kan keputihan ..mmg bersih tau ... Berminat klik di bio link untuk wasap nanie 💕💕
.
#Pengedar #Sah #JRM #PuncakPerdana , #ShahAlam
🌹 Nanie Adnan
🆔 JB2066S
📮 #Postage setiap hari
Pengeposan Produk JRM seluruh Malaysia.
.
🚘 #COD - Shah Alam Puncak Perdana/#Saujana Utama / #AlamBudiman / #CahayaSPK / #SunwayKayangan / #DenaiAlam / #KgMelayuSubang / #BukitJelutong / #TTDIJaya / #Sek13ShahAlam/ #Glenmarie
.
🏠 #Self #pick #up #PuncakPerdana / #BukitJelutong
📱 *013 - 251 7247*
.
#LegasiJrmAmpang
#SihatBijakCantikBeraniBerubah
#bondarozitaibrahim
#royalv #kurmadhuha #mustanir #putiktelagadara #kopiratu

Shah Alam, Malaysia
0

by @fae_jamu_ratu_malaya

GANDINGAN MANTAP UNTUK MASALAH JERAWAT DAN PUDARKAN JERAGAT.
Wuja pinkish +Marjane oil 🍇Wuja Pinkish (RM50) campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya cerah dengan sekata, gebu & lebih bersinar dari dalam. 💧Marjane oil (RM50) ialah minyak wajah terbaik yang terbukti berkesan melembapkan, mencantikkan wajah sambil merawat kulit.

Ready stok
📲www.wassp.my/60127158094/jrm
#jrm #jrmjb #jrmsingapore #jrmkotatinggi #rumahhutan #skincare #skincareproducts #setbersalinmurah #slimmingproduct #jrmonline


0

by @fae_jamu_ratu_malaya

KURMA DHUHA
Diperbuat dari ekstrak kurma dan diadun dengan minyak serta herba terpilih yang sangat sesuai untuk membuang angin dalam badan,hilangkan sakit sendi,energy booster,lenguh badan,membuang darah beku ketika haid dan nifas serta 1001 khasiat lain.

Untuk kali pertama ambil (jika anda jenis banyak angin) akan keluar segala angin dalam badan,terkentut dan sendawa.😁
Boleh diambil oleh lelaki dan wanita..ibu lepas bersalin sangat bagus untuk melancarkan darah nifas,hilangkan sakit sendi,urat,angin insyaAllah keluar.. Sebekas RM100
Ready stock👇🏻
📲📲www.wasap.my/60127158094/kurmadhuha

#kurmadhuha #jamuratumalaya #jrm #mustanir #promojrm #jrmjb #jrmsg #jrmkt #sendayutinggi #bondarozita


0

by @ardiana__jrmseremban.n9

Bonda Rozita share ilmu tentang bentan
.
Jangan x percaya pada Bentan wahai anak muda kerana dia memberikan kesan buruk yg panjang sampai kita berusia nanti ..antara topik masa Shooting RTM program Tumit Tinggi
.
Dlm pantang wanita xleh pakai tumit tinggi , situ urat pinggang dn saraf wanita dr situ , keluar rumah masa remang petang ..sedih melampau xboleh ..salah makan pun xboleh dia akn punca sakit saraf ..Pucat ..kebas badan ( byk lagi petua pantang)
.
Bentan ni ada yg nampak serta merta dn ada bg kesan lama nanti dg tua baru rasa . Antaranya ad wanita baru anak 2 Belum sempat tua badan dh uzur ..Jgn terlalu moden sampai abaikan atau benci cara pantang org tua2 lama
.
Kalau xjadi pd badan kita mmg kita akn angkuh deny tapi klu dh kena melilau cari ubatnya ms tu baru caye walhal Bukan senang nk sembuh..Ank2 muda sekarang byk yg x tau sbb parent pun dh xpakai atau mereka sudah x tau adat2 pantang melayu lama
.
Lepas bersalin sbb tu sy sarankan Mustanir makan terus lepas bersalin sbb dia bg tenang ibu dn elak frequensi buruk dr gila meroyan dn ganguan jin, cepat rawat saraf..bayi makin sihat klu susu badan dn elak dr kuning ..Luka bersalin cepat rapat.
kurma dhuha..Magnesium flake atau mandian gel bidara utk rawat kulit ibu dn putik telaga dara..Hot meing sapu pd lemak supaya cepat kurus dn elak meroyan sejuk .
.
.
Klu ibu sembelit dlm pantang minum choc fibre life dia akn lega dn susu byk serta bagus utk tulang ibu dn anaknya..Sy bagi cadangan produk2 ni sbb sy tau wanita nk ceoat kurus dn sihat lepas pantang .Nk badan kemas balik semula
.
Lokasi bilik pengantin , bilik kaca yg empuk khayal indah sesuai utk honey moon saja..(Free lunch diwarong bonda)
.
Follow @rumah.terapi.alam 
Booking urut : 0192212617/0167719343

Grup yg dtg makan di w up booking di Warong bonda : ‭ ‭0132879343
.
Nak sewa chalet atau bilik diRumah sungai : 0162472133
.
Jom dapatkan produk Jrm dari saya Diana ( JB2222S ) .
📦 Produk Ready Stok 📦
🚘 Free COD:- Area Seremban
📮 Pos seluruh Malaysia
📲 Whatsapp=012-614 9433
.

#ardiana_jrmseremban.n9
#jrm
#jrmseremban
#cod
#pengedarsahjrm


0

by @jrm.klang_farisha

#Repost @bondarozitaibrahim
• • •
Jangan x percaya pada Bentan wahai anak muda kerana dia memberikan kesan buruk yg panjang sampai kita berusia nanti ..antara topik masa Shooting RTM program Tumit Tinggi
.
Dlm pantang wanita xleh pakai tumit tinggi , situ urat pinggang dn saraf wanita dr situ , keluar rumah masa remang petang ..sedih melampau xboleh ..salah makan pun xboleh dia akn punca sakit saraf ..Pucat ..kebas badan ( byk lagi petua pantang)
.
Bentan ni ada yg nampak serta merta dn ada bg kesan lama nanti dg tua baru rasa . Antaranya ad wanita baru anak 2 Belum sempat tua badan dh uzur ..Jgn terlalu moden sampai abaikan atau benci cara pantang org tua2 lama
.
Kalau xjadi pd badan kita mmg kita akn angkuh deny tapi klu dh kena melilau cari ubatnya ms tu baru caye walhal Bukan senang nk sembuh..Ank2 muda sekarang byk yg x tau sbb parent pun dh xpakai atau mereka sudah x tau adat2 pantang melayu lama
.
Lepas bersalin sbb tu sy sarankan Mustanir makan terus lepas bersalin sbb dia bg tenang ibu dn elak frequensi buruk dr gila meroyan dn ganguan jin, cepat rawat saraf..bayi makin sihat klu susu badan dn elak dr kuning ..Luka bersalin cepat rapat.
kurma dhuha..Magnesium flake atau mandian gel bidara utk rawat kulit ibu dn putik telaga dara..Hot meing sapu pd lemak supaya cepat kurus dn elak meroyan sejuk .
.
.
Klu ibu sembelit dlm pantang minum choc fibre life dia akn lega dn susu byk serta bagus utk tulang ibu dn anaknya..Sy bagi cadangan produk2 ni sbb sy tau wanita nk ceoat kurus dn sihat lepas pantang .Nk badan kemas balik semula
.
#jrm #mustanir #royalv #kurmadhuha #gelbidara #kopiratu


1

by @aziha_jamuratumalaya

@Regran_ed from @bondarozitaibrahim
.
🍇Tetamu klu dtg warong bonda mesti borong kurma dhuha.. 4 ke 5 kotak sorang tu dh biasa.
.
🍇tetamu dr Sarawak borong byk2 sbb dh pakai sgt berkesan kulit makin cantik badan segar
.
🍇Sbb sini lbh murah dr pasaran..
.
🍇Kurma dhuha ada pd semua pengedar sy ..Stok sy x bayk ..Cari dekat pengedar2 sy ada..!! Stok sgt x byk.!!
.
🍇Kurma Dhuha sgt bagus kesannya utk bantu penyembuhan penyakit atau org sukar nak bergerak..byk sgt kelebihan amal kurma dhuha...hanya yg dh pernah makan tau kesannya !!
.
🍇Sgt mujarab Allah izinkan keberkesanannya walau namanya sekadar kurma dhuha..!!
.
🍇Sy belajar sikit dr kitab tabib2 perubatan tanah arab mengunakan campuran herba minyak2 penawar kesakitan sendi..saraf..buang racun dlm darah dn badan, subhanallah sgt byk kebaikannya sbb tu sy yakin dgn apa sy buat.
.
🍇Kitab2 lama perubatan tanah arab ni diamalkan beribu2 tahun lalu daripada zaman Nabi Adam AS untuk isterinya Siti Hawa ..Nabi Musa di zaman Firaun..sehingga kezaman Rasullulullah SAW..
.
🍇Formula unik dari tanah Arab inilah yang bonda buat dlm kurma Dhuha.
Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha.
.
🍇Antara inti bahannya dr gabungan pati2 minyak herba tanah arab ..jintan rom & madu akasia..
.
🍇Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan kurma dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat...
.
🍇Orang yang ada masalah gastrik ..gerd .. alergi salah makanan berangin..paling menarik kurma dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim ..sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!!..Lega perut kempis..
.
🍇Jika anda bermasalah darah beku.. trombosis.. sakit sendi susah gerak.. lenguh badan sangat cepat selepas makan kurma dhuha ni membantu baik pulih, Insya Allah..!!..
.
🍇Kerana ia berkaitan dengan darah saraf kecil dan darah yg ada byk toksin badan sakit dn sukar bergerak..
Ready stok n xbnyk, wasap sy 0127303177
.
#kurma dhuha #kurma #dhuha #jamuratumalayaonline
#jrmselatan #jamu #tqAllah #jamuratumalaya #jrm #jamuviral #popiasimpul #bondarozitaibrahim #jrmjb #jrmkulai #jrmbandartenggara #jrmkluang #posseluruhmalaysia #zara #produkherba #pengedarsah #bestseller

Bandar Tenggara
0