#jrm

Instagram photos and videos

#jrm#jamuratumalaya#JRM#sendayutinggi#sayajual#stalamdamai#dealerjrm#royalv#trudolly#poesia#tales#sonnet#prosa#sonetos#cuentos#amor#trailadventure#jrmonline#sendayutinggimurah#kalsel#raya2018#enduro#teamrichdolly#fattzura#vdolly#jamu#jrmgazgas#cantik#setberpantang#jamuratumalayaonline#dealersendayutinggi

Hashtags #jrm for Instagram

Vdolly ni sebenarnya ambil SEBELUM ATAU SELEPAS BREAKFAST SIS?
.
Ok. Sebenarnya mana-mana pun boleh. Kalau sis tak ada gastrik sis boleh ambil sebelum sarapan
.
Tapi kalau sis ada gastrik kami sarankan sis ambil lepas sarapan k 😘
.
Apa pun Vdolly memang sangat bagus untuk
💕 Wanita yang sedang dalam pantang untuk baikpulih rahim dan peranakan
💕 Mengetatkan rahim
💕 Bagi anak dara pula sesuai untuk membantu masalah keputihan dan period tak teratur
💕 dan semestinya awet muda lah! Makan jamu u ols. Hehe 😘😂
.
Nak dapatkan vdolly? Dapatkan sekarang. Whatsapp 0145127751 atau click je link di profile 😊
.


1

ROYAL V BY JAMU RATU MALAYA
.
🍭KELEBIHAN ROYAL V BY JRM🍭
.
- Mengecutkan rahim dan mengetatkan otot faraj ✔️
- Memberi perlindungan antioksidan yg kuat✔️
- Menyuburkan rahim wanita utk hamil✔️
- Mengeluarkan keputihan dan bau✔️
- Melancarkan peredaran darah dan kitaran haid✔️
- Mengandungi fiber yg tinggi✔️
- Menegangkan dan mencantikan kulit✔️
- Merawat masalah tombong dan merapatkan pintu rahim✔️
- Menghilangkan keletihan dan kelesuan badan✔️

WHATSAPP FOR ORDER 👇

www.wasap.my/60199320598
.
#sayajual #royalv #jamuketat #jamuratumalaya #trustedseller #visitmyig #postagesetiaphari #bazaronline #womenshealth #jamuoriginal #supplement #jamukeputihan #sihatdalaman #jrm #ctdk #husna #bentong #karak #pahang #herba #rempahratus #original


0

Bila kulit begini adalah kategori jenis kombinasi. Biasanya disebabkan penghasilan sebum berlebihan. Kena pastikan produk yang dipakai tidak terlalu “rich” & yang utama ialah gunakan Makeup Remover. Lakukan proses remove mekap sehingga kapas wajah tidak lagi kotor sebelum mencuci muka. Ia akan mengurangkan masalah jerawat dan bintik hitam atau putih
.
Bagi masalah parut, gabungkan Scar Toner slm steo wajah harian. Gunakan sebelum XNe Facial Spray. Manakala Acne Cream sapukan pada kws paling senang berminyak. Ia akan kontrol minyak di wajah beransur-ansur selain bagus pudarkan parut
.
Slide belakang utk produk yg sesuai bagi wajah begini
.
#sendayutinggi #q&a #lianahalilsendayutinggi #sendayutinggimurah #st #sendayutinggibandarmahkotacheras #dealersendayutinggi #stcheras #stbmc #stalamdamai #stcherasperdana #stbtho #stbatu9cheras #stlangat #stalamdamai #jrm #dealerjrm #makeupservice #makeupbyLH .
Pertanyaan dan detail WhatApps Kak Liana ya!
www.wasap.me/+60182768083
. 📲 +60182768083
📷 @lianahalil_sendayutinggi.jrm
page: lianahalil_sndayutinggi.jrm
💌 nlianahalil@gmail.com


0

Bagi yg alami kekeringan kulit pada beberapa bahagian wajah ada 2 punca pertama iaitu sbb skin dry pada certain area tp berminyak pd kws yg lain, dan kedua di sebabkan alah pada sesetgh bahan dlm produk digunakan
.
Hentikan dahulu Scar Toner dan jangan cuci wajah terlalu lama & kerap. Sapukan Soothing Gel pada kws yg kering atau sensitif utk meredakannya
.
Jangan dibiarkan kws tersebut kering tanpa di rawat kerana ia akan bertukar hitam akibat luka berparut. Dan jgn juga di kopek atau digaru. Sapukan Soothing Gel tebal hingga kulit kembali sihat
.
#sendayutinggi #q&a #lianahalilsendayutinggi #sendayutinggimurah #st #sendayutinggibandarmahkotacheras #dealersendayutinggi #stcheras #stbmc #stalamdamai #stcherasperdana #stbtho #stbatu9cheras #stlangat #stalamdamai #jrm #dealerjrm #makeupservice #makeupbyLH .
Pertanyaan dan detail WhatApps Kak Liana ya!
www.wasap.me/+60182768083
. 📲 +60182768083
📷 @lianahalil_sendayutinggi.jrm
page: lianahalil_sndayutinggi.jrm
💌 nlianahalil@gmail.com


0

Mengikut perubatan tradisional masyarakat cina, mereka meenggunakan sejenis akar herba Dong Quai untuk rawat senggugut. Dong quai atau juga dikenali sebagai Angelica sinensis sudah digunakan oleh masyarakat china sejak beribu tahun dahulu untuk stabilkan hormon, kurangkan gejala pms dan tingkatkan libido.
.
. 👉Anak dara yang mempunyai masalah jerawat , senggugut, masalah keputihan dan cepat lesu sangat sesuai amalkaan Angelica herb kerana ianya tinggi dengan bahan adaptogen .
.
. ❤️ promo ANGELICA HERB RM 45 .. cepat grab satu Tak kenal Maka Tak Cinta 😍😍😍 .
.

Pembelian dan pertanyaan produk jamuratumalaya👇
.
. 🏠 No 2G Jalan Bestari 6/2 Taman Nusa Bestari Iskandar Puteri Johor Bahru
⌚️8AM - 6PM
🚗 Cod sekitar JOHOR BAHRU
📮 Pos seluruh MALAYSIA SABAH SARAWAK
📱 www.wasap.my/60193848676
📱 www.wasap.my/60193848676
📱 www.wasap.my/60193848676

#angelicaherb
#senggugut
#jrmIskandarPuteriJB
#jamuratumalayajb
#jrm
#sendayutinggi


0

Good morning 💕💕💕
.
Ada apa dengan Trudolly?
.
3 produk hebat 2018 yang anda wajib ada!
.
VDOLLY : jamu modern khas untuk wanita yang ingin sihat dalaman dan tampak cantik di luar 💕 dan suami makin sayang gituu. Hehe
.
BEAUTY BOOSTER: yang ini untuk kulit cerah berseri-seri! Yang ni memang terbukti berkesan! Banyak testimoni positif boleh baca di #trudollyfeedback
.
DETOX PRO: yang ni untuk melancarkan proses penghadaman. Buang toxin dalam badan dan membakar lemak 🔥
.
Cuba ketiga-tiga produk ni sekarang dengan harga lebih rendah dan boleh claim freegift yang super cute! Whatsapp sekarang 01110177997 atau boleh dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia 🇲🇾
.
#fattzura #trudolly #trudollymurah #trudollyputrajaya #trudollyperak #trudollybatugajah #trudollybyfazura #glowup #glowing #flawless #cantik #jamu #jamumodern #setberpantang #raya2018 #nur #vdolly #jrm


0

- Alhamdulillah..
Sorang agent Jsd under team.jsd dah berjaya pregnant lepas Ikhtiar dengan SET ABANG SAYANG
.

FW
MV
SKD
.

Dan ramai lagi sebenarnya dah berjaya hamil lepas Ikhtiar dengan JSD.
.

Kite Ikhtiar yang mana mampu, apapun rezeki dan segala pemberian Tuhan (Allah) yang tentukan😍
.

Nak cuba SET ABANG SAYANG?
.

Yang nak cuba,In Shaa Allah Hani guide sebaik mungkin..
.

Semasa penggunaan SKD, perlu patuhi pantang larang JSD ya.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp kak Ann for more details
📱019 711 0882
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI .

#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara # #jrm #jamuratu # #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdbalakongjaya #teamjsdannur #empireaurafidarich


0

Selalu kita jalani apa adanya,tanpa beban...
#sektortertawa😂😂😂
#jrm
#jrmgazgas
#enduro
#trailadventure
#kalsel


0

Wuja Pinkish
RM50.00 *KEBAIKAN WUJA PINKISH*_

Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit,rambut & kuku selain itu:  Mencerahkan kulit.
 Melembapkan kulit
 Menjana sel-sel kulit baru
 Membantu masalah insomnia
 Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
 Mengurangkan berat badan
 Memberi tenaga tambahan
 Mecerahan bawah mata/ menghindari rabun
 Mengurangkan tekanan
 Melancarkan peredaran darah
 Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
 Antioksidan
 Anti penuaaan
 Menegangkan kulit
 Menghilangkan kesan parut
 Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
 Menyah toksin kulit.
 Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
 Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
 Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
 Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah *Siapa yang elok diamalkan..? WUJA PINKISH*

Lelaki & Wanita.
Kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas.
Sesuai untukbaik
ita hamil.
Ibu mengandung (Pastikan bayi berumur 5 bulan dan ke atas).
Ibu menyusu.
Period (sebab masa perempuan tengah period, hormon akan mengalami perubahan sedikit..jadi kadar serapan bahan yg terkandung
dalam WUJA PINKISH akan menurun). Baru sahaja selepas mengambil ubat (jika ingin consume WUJA PINKISH ini, boleh, tetapi perlu dijarakkan pengambilannya selama 2 hingga 3 jam). Penyakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish
Amalan untuk kesan lebih cepat :

1. Tuangkan 1 paket terus ke bawah lidah (lebih baik penyerapannya pada badan).
2. Kemam dan biarkan sebentar hingga cair dalam mulut.
3. Sebaiknya pengambilan pada waktu malam.
4. Boleh diambil 1 ke 2 paket dalam sehari.
5. Amalkan air putih sekurang-kurang 3 liter sehari.
6. Elakkan pengambilan minuman bercafein dan berkarbonat utk kesan yg lebih baik

#jrm
#pengedarjamuratumalaya
#wujapinkish
#cantikcarasihat
#cantikluardalam
#jamumoden

www.wasap.my/0133079871


0

Kebanyakan wanita mengalami masalah keputihan. Keputihan yang teruk akan menimbulkan bau dan ketidakselesaan . .
.
Kit kecemasan ni, sangat bagus untuk mereka yang nak merawat masalah keputihan. Rawatan luaran dan dalaman sangat penting bagi memastikan keputihan dirawaf dengan baik. .
.
Ada masalah keputihan ? Miss V berbau?
Whatsapp 013-4896236 (Aqilah)
.
.
#putiktelagadara : RM22
#royalv : RM60
#angelicaherbs : RM55
.
.
.
#jrm #jrmcod #jrmonline #jrmkedah #jrmtaiping #jrmalorstar #jrmalorsetar #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaalorsetar #keputihan #missvberbau #missvsihat #missvketat #missvkeputihan


1

Masih di sektor 623
#jrm
#jrmgazgas
#enduro
#trailadventure
#kalsel


0

WOWW !! HARINI NAK KENALKAN SET SKINCARE JAMU RATU MALAYA. YANG MANA AKAK-AKAK NAK CANTIK KEBABOOMM !! GITU BOLEH LAA TRY 1 SET SKINCARE NI 🔥 .
💚 [MARJANE OIL] (RM 50.00) minyak terbaik yang mengandungi herba paling terbaik di dunia untuk melembapkan, mencantikan wajah sambil merawatnya. .
💚 [ZINNIA MAGENTA] (RM 23.00) sabun muka yang diformulakan khas untuk mengecilkan liang pori, memberi kelembapan pada kulit. memudarkan parut dan cela, dan banyak lagi kebaikkannya. .
💚 [BIO MIRACLE ACTION] (RM 69.50) cream dan serum sesuai untuk semua jenis kulit yang berjerawat, berjeragat, menghilang kedutan, melambatkan penuaan, merawat kulit muka kusam.
NAK CANTIK ? NAK LAWAA ? NAK MELETOPP ? NAK ALA ALA DIVAA ? CEPATT CEPATT CEPATT !!! .
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#zinniamagentasoap #marjaneoil #biomiracleaction


1

WOWW !! HARINI NAK KENALKAN SET SKINCARE JAMU RATU MALAYA. YANG MANA AKAK-AKAK NAK CANTIK KEBABOOMM !! GITU BOLEH LAA TRY 1 SET SKINCARE NI 🔥 .
💚 [MARJANE OIL] (RM 50.00) minyak terbaik yang mengandungi herba paling terbaik di dunia untuk melembapkan, mencantikan wajah sambil merawatnya. .
💚 [ZINNIA MAGENTA] (RM 23.00) sabun muka yang diformulakan khas untuk mengecilkan liang pori, memberi kelembapan pada kulit. memudarkan parut dan cela, dan banyak lagi kebaikkannya. .
💚 [BIO MIRACLE ACTION] (RM 69.50) cream dan serum sesuai untuk semua jenis kulit yang berjerawat, berjeragat, menghilang kedutan, melambatkan penuaan, merawat kulit muka kusam.
NAK CANTIK ? NAK LAWAA ? NAK MELETOPP ? NAK ALA ALA DIVAA ? CEPATT CEPATT CEPATT !!! .
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#zinniamagentasoap #marjaneoil #biomiracleaction


0

Nossa missão é servir!!!
#ibccoaching
#JRM
#joserobertomarques


2

And she'll tie you to her with something you can't see, and break - cannot be. And you give her all your soul.
____________________
И привяжeт oна тeбя к сeбe чeм-тo, чeгo нe виднo, а пoрвaть - нeльзя. И oтдaшь ты eй всю дyшy.
°
°
°
°
°
°
°
#TheTudors #Tudors #AnneBoleyn #NatalieDormer {#GameOfThrones #Margaery #Tyrell #MargaeryTyrell} #Cressida #TheHungerGames #CharlesBrandon #HenryCavill {#HenryVIII #JonathanRhysMeyers #JRM #Reign #MaryStuart #MaryQueenOfScots #AdelaideKane #Frary #TobyRegbo #EmiliaClarke #Daenerys #Targaryen #DaenerysTargaryen #Arya #AryaStark #SansaStark} #JonSnow


1

#Anches_AnneBoleynsDiary #Video_AnneBoleynsDiary
It's you. It's always been you❤️
_________________
Ты прoстo любишь чeлoвeка и всё. Дажe нe смoтря на тo, в каких вы oтнoшeниях. С кeм oн, чтo oн гoвoрил. Как oн сдeлал бoльнo. Ты прoстo пpoдoлжаeшь любить этoгo чeлoвeка всeй свoeй душoй.
Вoт и всё.
°
°
°
°
°
°
°
#TheTudors #Tudors #AnneBoleyn #NatalieDormer {#GameOfThrones #Margaery #Tyrell #MargaeryTyrell} #Cressida #TheHungerGames #CharlesBrandon #HenryCavill {#HenryVIII #JonathanRhysMeyers #JRM #Reign #MaryStuart #MaryQueenOfScots #AdelaideKane #Frary #TobyRegbo #EmiliaClarke #Daenerys #Targaryen #DaenerysTargaryen #AryaStark #SansaStark} #JonSnow


11

Hoy se conmemora la partida de Emilio Prud'Homme, considerado uno de los grandes aportadores de la identidad nacional dominicana y aportador de los valores patrios y morales de República Dominicana. Fue el autor y compositor de las letras del Himno Nacional Dominicano. 
Escrito por él mismo en 1883, con música de José Reyes. Emilio Prud'Homme lo corrigió en 1897, cuando se usó por primera vez en actos oficiales del país. A medida que iba pasando el tiempo el himno nacional era cada vez más reconocido en todo el territorio nacional, pero no fue hasta el año 1934 en que el Dictador Rafael Leonidas Trujillo lo consagra como Símbolo nacional e hizo obligatorio que el pueblo le rindiera culto Su homenaje.
.
.
.
#saulmcdougalpresidentejrmsantiago #santiagord #dominicanrepublic #volores #himnonacional #patria #prm #jrm #educando #educar #lajuventudsipuede #símbolos


0

Momento de descontração 🇺🇸🙏verão maravilhoso em Boston!!! Porque até aqui nos ajudou o Senhor😍🇺🇸🙏🇧🇷. Final de férias , retornando para o Brasil 🇧🇷!!! #ibeliveinmiracles #poderdaacao #ibccoaching #coach #deus #poderdaacao #poderdapalavra #jrm #coachmotivacional


4

Hormon sukar diseimbangkan jika kita tidak mengawal stress. Itu punca kebanyakan wanita cepat tua sebelum usia.


Royal V dirumus khas khusus untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kansee dan melemahkan sistem peranakan.


Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit.


Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous.


💚 Royal V RM60 (ahli RM54)
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim #royalv


1

@alexhoeghandersen is definitely our captain of this ship 🌈
-
["I would like to be like you."
"This is why I saved you"
"I am the one."
"You can believe in me."]
-
dt: @halfdanside @alatheias @xlothbrok @beinlausi
my audio | song: eternity
-
[ #vikings #vikingsedit #ivar #ivartheboneless #ivaredit #ivarthebonelessedit #bishopheahmund #heahmund #heahmundedit #jonathanrhysmeyers #jrm #sdcc #omgpage #omgunderrated ]


25

Hormon sukar diseimbangkan jika kita tidak mengawal stress. Itu punca kebanyakan wanita cepat tua sebelum usia.


Royal V dirumus khas khusus untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kansee dan melemahkan sistem peranakan.


Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit.


Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous.


💚 Royal V RM60 (ahli RM54)
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim #royalv


0

Siapa peminat SEDU ARROW dan D’FOLIA kat sini??
Kalau nak tahu, dua produk ni dah lama wujud sejak penubuhan Sendayu Tinggi lagi. Boleh dikatakan produk legend. Dan alhamdulillah ramai yang dah cuba dua produk ni memang sangat berpuas hati.
.🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi

#seduarrow #dfolia


0

Wanna catch me live? I’ve got 2 more shows coming up! Thursday July 26 with @cartwrightcc @cullen134 and then the big event of the summer #packapunch Thursday aug 9! Both are gonna be a great time! I’ll be at Red hot and blue July 26th and then club tropics Aug 9th #doublenames #music #club #freedrinks #dm #jrm #yessir #bigtalk #biggame #offical #itslit #live #show #alternative #clubbangers #getitdone livemusic


2

Outro dia de muita luz, staff na formação em #coaching no #ibc , com #jrm.
Voce reconhece sua melhor e sua pior parte?
Reconheça e cresça!!


2

Alhamdulillah brg smpai terus depan rumah customer 🚛 !
.
Dapat diskaun setiap produk ❤️
.
Jom dapatkan promo anda !
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
#sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #makeuporiginal #iphoneoriginal #kingafiqq #ame2018 #meletop #fattzura #haqiemrusli #neelofa #demicaubatkurus #demica #ainaaserum #dollita #befaz #scrubdistrict #bubblebutthq #zsinstantwhite #ainaaserum #jrm #dherbs#nurtv3 #cintatiadaganti #dramamonalisa


1

Tahu tak jika anda beli dari 18/7/2018 sehingga 30/7/2018 anda layak untuk join contest beli dan menang tau
.
Hadiahnya sangat la diidamkan oleh semua wanita tau
.
Yeahhh
.
First place : gelang emas
.
Tempat kedua : cincin emas
.
Tempat ketiga : cash RM500 tau 😍🤤 Aduiii saya sendiri pun rasa meleleh je dengar semua hadiah ni tapi kami xboleh join 😅
.
So khas untuk customer trudolly saja. Jom dapatkan dari 17-30 july sahaja ye
.
Nak dapatkan boleh contact #teamrichdolly atau whatsapp saya 016-2050664 💕💕💕 #trudolly
.
#fattzura #trudolly #trudollymurah #trudollyputrajaya #trudollybyfazura #glowup #glowing #flawless #cantik #jamu #jamumodern #setberpantang #raya2018 #nur #vdolly #jrm #tiktokmalaysia #tiktok


1

Tahu tak jika anda beli dari 18/7/2018 sehingga 30/7/2018 anda layak untuk join contest beli dan menang tau
.
Hadiahnya sangat la diidamkan oleh semua wanita tau
.
Yeahhh
.
First place : gelang emas
.
Tempat kedua : cincin emas
.
Tempat ketiga : cash RM500 tau 😍🤤 Aduiii saya sendiri pun rasa meleleh je dengar semua hadiah ni tapi kami xboleh join 😅
.
So khas untuk customer trudolly saja. Jom dapatkan dari 17-30 july sahaja ye
.
Nak dapatkan boleh contact #teamrichdolly atau whatsapp saya 016-2050664 💕💕💕 #trudolly
.
#fattzura #trudolly #trudollymurah #trudollyputrajaya #trudollybyfazura #glowup #glowing #flawless #cantik #jamu #jamumodern #setberpantang #raya2018 #nur #vdolly #jrm #tiktokmalaysia #tiktok


0

Orang finish kita start...😂🤣
Latber 623
#jrm
#jrmgazgas
#trailadventure
#enduro
#banjarbaru
#kalsel


0

Enfim o sétimo dia chegou e chegou com o abraço dessa pessoa iluminada que é o José Roberto Marques! O que está por vir ainda não sei, mas sabemos que será incrível! #ibc #ibccoaching #jrm #joserobertomarques #coach #coachee #coaching #psc #setimodia #empatia #conexao #autoconhecimento #autoresponsabilidade #pnl #7niveis #energia #sp #brasil


3

Creio de coração que tudo nesta vida se renova. Tudo recomeça, tudo renasce, tudo avança. Creio no bem e na força maior que nos move. Creio em dias de paz e que a felicidade acontece quando nos colocamos a favor de todo o bem, em tudo e para todos.#missao#servir#sejaanjo👼#amoraoproximo #Deusteamo#ibc#JRM


7

Saudagar minyak bukan sebarang minyak
.
Minyak Naria Romasty - minyak pengasih dan penyayang 🤣🤣
.
Minyak Khelin Myrha - Minyak Penyembuh 😆😆😆
.
Minyak Floral Aromatheraphy - Minyak Penenang badan fikiran☺️☺️☺️
.
Order/pertanyaan tentang JRM
Whatsapp/Call/SMS
0 1 7 - 9 3 7 3 1 3 8

Maklumat Produk JRM

Website : www.pengedarjrm.com
Instagram : @pengedarjrm
FB pages : www.facebook.com/pengedarjrmonline #jrm #jamuratumalaya #jrmbangi #jrmkajang #jrmbandarseriputra #jrmbandarbukitmahkota #jrmnilai #jrmsalaktinggi #jrmsepang #jrmputrajaya #jrmcyberjaya #jrmserdang #jrmserikembangan #jrmukm #bondarozitaibrahim #pengedarjrm #poslaju #posmalaysia #floralaromatheraphy #nariaromasty #khelinmyrha #saudagarminyak


0

Sebab sekarang kan tengah promo Angelica Plus Herbs ni. Tak tergugat ke tengok testimoni ni 😍
.
FREE COD KUANTAN
.
#jrm #jrmkuantan #jamuratumalayakuantan #jamuratumalaya #pengedarjrmkuantan #codkuantan #carbootkuantan #kuantantv #angelicaplusherbs


0

Jesus toma conta, mais um final de semana começou! Ficar com a família, sair com os amigos, tirar um tempo para você, me diz aí, o que você vai fazer nestes dois dias que temos pela frente? Uhuuul! 💃🕺
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#coaching #coachingcomalma #joserobertomarques #jrm #finaldesemana #descanso


65

Tahu tak jika anda beli dari 18/7/2018 sehingga 30/7/2018 anda layak untuk join contest beli dan menang tau
.
Hadiahnya sangat la diidamkan oleh semua wanita tau
.
Yeahhh
.
First place : gelang emas
.
Tempat kedua : cincin emas
.
Tempat ketiga : cash RM500 tau 😍🤤 Aduiii saya sendiri pun rasa meleleh je dengar semua hadiah ni tapi kami xboleh join 😅
.
So khas untuk customer trudolly saja. Jom dapatkan dari 17-30 july sahaja ye
.
Nak dapatkan boleh contact #teamrichdolly atau whatsapp saya 016-2050664 💕💕💕 #trudolly
.
#fattzura #trudolly #trudollymurah #trudollyputrajaya #trudollybyfazura #glowup #glowing #flawless #cantik #jamu #jamumodern #setberpantang #raya2018 #nur #vdolly #jrm #tiktokmalaysia #tiktok


0

📣📣PROMOSI IKIM sehingga 13 Mei 2018📣📣
.
❣️ KOPI RATU 😱
RM40 Semenanjung
RM43 Sabah Sarawak
.
Minuman kecantikan khas untuk wanita
✔️Kurang rasa pahit herba ginkgo biloba, ginseng, bacopa dan black cohosh
✔️Menguatkan memori
✔️Melancarkan perjalanan darah
✔️Mengurangkan masalah sendi
✔️Merangsang hormon dan suplemen lengkap sangat berkhasiat untuk semua golongan
.
Siapa yang boleh guna
✔️Hanya untuk wanita
✔️Remaja
✔️Wanita bekerjaya
✔️Ibu menyusu
✔️Wanita berpantang
.
Siapa yang tak boleh guna
❌Wanita hamil
❌Orang menghidap hipertirod
.
Cara pengambilan
➡️Minum pada waktu pagi sahaja jika untuk diet
➡️Jika diminum pada waktu malam akan menyebab kan sukar tidur
➡️Selepas bersalin (maksima sehari 2 kali atau 2 sachet sahaja)
.
Pengambilan bersama Royal V
➡️Kurangkan dos Royal V
➡️Caranya ambil Kopi Ratu Pagi dan Royal V waktu petang
.
Kandungan
15 sachet x 20g
.
Normal Price
RM43
.
Tidak termasuk penghantaran
.
Whatsapp +60182558780
FB Page: Wanita dan Kesihatan
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasijrmampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kualalumpur #kopiratu #kopikesihatan #hormonwanita #herba #badanletih
#keputihan #sukarhamil
.


1

Pada yang nak kurus tapi x boleh nak control makan. Boleh amalkan #rduse . Sangat bagus untuk elak daripada makan banyak.
Macam mana nak dapatkan?
Whatsapp : 013-4896236.
RDUSE : RM55
.
.
.
#jrm #jamuratumalayakedah #jrmkedah #jrmonline #jrmtaiping #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayataiping #jamuratumalaya #jrmalorstar #jamuratumalayaalorsetar #rdusejrm #nakkurus #nakkuruscepat #nakslim #nakslimlepasbersalin #nakcantik


1

Engine on ,edisi 98JRM....
Latber Yonif 623
#jrm
#jrmgazgas
#enduro
#trailadventure
#kalsel


0

promosi smpai esok je..rm45, sape nk try or boleh contact sis ye, smpai esom je tau promo ni, jimat RM10
#angelica #jrm #jamuratumalaya


0

singkirkan toksin jrm
#JRM #codsetialam #jamuratumalaya #wujapinkish
#rduse

promosi smpai esok je..cepat sapa2 yang nk try.


0

Jamu Modern versi Chewable tablet by Fazura
.
Kini tiada lagi rasa kelat dan culas nak makan jamu sebab jamu Vdolly ni wangi dan sedap!
.
Mudah diambil. Kunyah-kunyah je. Flavor raspberry mmg xjemu nak makan. Hehe
.
Jamu Vdolly ni bagus untuk WANITA yang mengambil berat tentang masalah
1️⃣ Keputihan
2️⃣ Faraj longgar berlendir
3️⃣ Cepat letih
4️⃣ Period tidak teratur
.
Akak-akak dan adik-adik jangan murung lagi ye. Amalkan Jamu Vdolly memang best sangat! Nak travel pun xrisau sebab vdolly ni mudah dibawa ke mana-mana ♥️
.
Whatsapp skrg!
.
#vdolly #jamumoden #jamu #jamubonda #rv #jrm #vsireh #jamumalaysia #keputihan #teamrichdolly


0

COD area BUKIT BANGKONG - ULU CHUCHOH - SG PELEK pulak.. .
Alhamdulillah, rezeki. .
Tqvm semua customer tersayang yang sentiasa beri sokongan pada Cikgu Rozie. .
Sayang korang.. 😘😘😘
.
Yang nak order produk JRM, jangan malu-malu dm @ wasap ye.. .
Cikgu Rozie tak sombong maaa... 😎
.
.
📲018.2850274
📲018.2850274
📲018.2850274
.
.
#jamuratumalaya #jrm
#codbanting #codmorib #codsgpelek #jrmonline #jrmonlineorder #jrmonlinedealer #posseluruhmalaysia


2

Kulit kering perlukan penjagaan yang betul sebab kalau kita biarkan sahaja, ia boleh menyebabkan kulit kita cepat berkedut dan muka akan kelihatan lebih tua sebelum usia. Whitening & Moisturise Cleanser membantu melembap, menyingkirkan kotoran dan juga mencegah pigmentasi seperti jeragat.
.
Brightening & Moisturise Cleanser RM33.00 (ahli RM29.70)
.
#sendayutinggi #brscleanser #lianahalilsendayutinggi #sendayutinggimurah #st #sendayutinggibandarmahkotacheras #dealersendayutinggi #stcheras #stbmc #stalamdamai #stcherasperdana #stbtho #stbatu9cheras #stlangat #stalamdamai #jrm #dealerjrm #makeupservice #makeupbyLH .
Pertanyaan dan detail WhatApps Kak Liana ya!
www.wasap.me/+60182768083
. 📲 +60182768083
📷 @lianahalil_sendayutinggi.jrm
page: lianahalil_sndayutinggi.jrm
💌 nlianahalil@gmail.com


0

Kulit kering akan mempercepatkan penuaan. Jangan lupa Brightening Series Moisturiser setiap kali sebelum bersolek. Ia penting utk menghasilkan kulit yg translucent dan anjal
.

#sendayutinggi #skincare #lianahalilsendayutinggi #sendayutinggimurah #st #sendayutinggibandarmahkotacheras #dealersendayutinggi #stcheras #stbmc #stalamdamai #stcherasperdana #stbtho #stbatu9cheras #stlangat #stalamdamai #jrm #dealerjrm #makeupservice #makeupbyLH .
Pertanyaan dan detail WhatApps Kak Liana ya!
www.wasap.me/+60182768083
. 📲 +60182768083
📷 @lianahalil_sendayutinggi.jrm
page: lianahalil_sndayutinggi.jrm
💌 nlianahalil@gmail.com


0

We do not remember days, we remember moments...
___________________
Мы не запоминаем дни, мы запоминаем моменты...
°
°
°
°
°
°
°
#TheTudors #Tudors #AnneBoleyn #NatalieDormer {#GameOfThrones #Margaery #Tyrell #MargaeryTyrell} #Cressida #TheHungerGames #CharlesBrandon #HenryCavill {#HenryVIII #JonathanRhysMeyers #JRM #Reign #MaryStuart #MaryQueenOfScots #AdelaideKane #Frary #TobyRegbo #EmiliaClarke #Daenerys #Targaryen #DaenerysTargaryen #Arya #AryaStark #SansaStark} #JonSnow


0

..........Sel sel parut jerawat berlubang adalah sel sel yang rosak tetapi amat lemah dan tidak mampu untuk pulih dengan baik dan efektif. Kita perlu pastikan sel sel sihat dan bertenaga dengan pengambilan kolagen . Semakin berusia kolagen semakin kurang.
.
. 😎 DAPATKAN PROMOS R-DUSE + WUJA PINKISH RM 82 jimat rm 23❤️❤️
.
.

Pembelian dan pertanyaan produk jamuratumalaya👇
.
. 🏠 No 2G Jalan Bestari 6/2 Taman Nusa Bestari Iskandar Puteri Johor Bahru ⌚️8AM - 6PM
🚗 Cod sekitar JOHOR BAHRU
📮 Pos seluruh MALAYSIA SABAH SARAWAK
📱 www.wasap.my/60193848676
📱 www.wasap.my/60193848676
📱 www.wasap.my/60193848676

#wujapinkish
#rduse
#jrmIskandarPuteriJB
#jamuratumalayajb
#jrm
#sendayutinggi


0

Super Hyaluronic Acid mampu memerangkap lembapan 6 kali ganda seperti span. Boleh ditambah pada step regim skincare harian kerana ia mampu memberikan kesan wajah glowing dan mengelakkan kedutan. Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 )
.
.
#sendayutinggi #haserum #lianahalilsendayutinggi #sendayutinggimurah #st #sendayutinggibandarmahkotacheras #dealersendayutinggi #stcheras #stbmc #stalamdamai #stcherasperdana #stbtho #stbatu9cheras #stlangat #stalamdamai #jrm #dealerjrm #makeupservice #makeupbyLH .
Pertanyaan dan detail WhatApps Kak Liana ya!
www.wasap.me/+60182768083
. 📲 +60182768083
📷 @lianahalil_sendayutinggi.jrm
page: lianahalil_sndayutinggi.jrm
💌 nlianahalil@gmail.com


0

🌺Pernah cuba x Naria Romasti..??..Ni paling hot rebutan tetamu beli di rumah hutan .. lelaki malu2 je nak beli..Isteri lah yg belikan ..ha ha..minyak ni kebaikan Dwi fungsi utk lelaki & wanita boleh pakai..menafaatnya utk Lelaki lbh kpd batin.. Bagus sekali buat wanita bantu nk cantik atau tegangkan balik payudaranya..Minyak ni x banyak sy boleh buat pun , sbb susah nak dapat bahan2 mentahnya.. Repeat ramai sgt sbb sgt berkesan.. Kalau sapu pagi pada payudara yg kendur.. paling cepat petang dah rasa kesan awalan (ada yg lambat dalam 4 hari baru rasa )

Xpanas minyak ni.. lepas sapu rasa sgt tegang..mekar..berdenyut .x selesa sbb sakit mcm bengkak mekar itu normal sebenarnya...Insya Allah lepas sebulan lagi cantik breast jadinya..!!(70 ke 80% yg komen pd sy macam tu). Bahan2 aktif tu merangsang darah dan kolagen kelenjar menegang dn menegakan sbb tu dwi fungsi (bahan aktif dr bahan2 exotic)

Kesan begini lbh kuat dn power.. Berbayk2 syukur pd Allah atas nikmat afiat kesembuhan dn kebaikan Naria Romasty ..Allah izinkan byk sgt dah dapt menyelamatkan dan mengindahkan hubungan perkahwinan yg halal.. Harga pengenalan masih RM85..Asal Rm95...(tahan lama minyak ni pakai sikit je)

Sebarang pertanyaan tentang Minyak Naira Romasty atau produk-produk Jamu Ratu Malaya(JRM) yang lain boleh tekan link dibawah👇👇👇📲📲 www.wasap.my/60134597308

#jrm
#naria
#jomtry
#hotitem
#bestsale
#jamuratumalaya
#lelakidanperempuan


0

BERPULUH RIBU BOTOL JRM TELAH TERJUAL
RAMAI TELAH MENIKMATI KEISTIMEWAANNYA

Hanya yang mengamalkan tahu kehebatannya!
Sebiji sehari cukup membantu
🌱 100% HERBA TERPILIH BERKUALITI TINGGI 🌱

JRM dikhususkan utk merawat masalah zahir batin wanita.
RAMAI yg berpuas hati dgn hasilnya yg MENGANCAM, MENYENGAT, MENGGODA.

Bahan herba terpilih: Manjakani, Cinnamon (Kayu Manis), Serapat, Kacip Fatimah, Saffron, Halia & Habbastussauda (Jintan Hitam). Herba HEBAT tradisi turun temurun dpt membantu merawat masalah kewanitaan dari hujung rambut sampai hujung kaki. 💊 Hanya telan 1 biji sehari utk penjagaan lengkap luar dalam.

Tak perlu berbelanja mahal anda akan dapat:
-body bergetah
-kulit berseri
-badan sihat
-bertenaga sepanjang hari. -awet muda.

JRM produk terlaris Menawan Dunia
Jamu Moden dalam Kapsul.
Pilihan UTAMA wanita masa kini

Whatsapp <JRM>0129090181
Whatsapp <JRM>0129090181
Whatsapp <JRM>0129090181

#jamurapatmenawan
#menawandunia
#trustedseller
#jrm
#pilmenawanperawan
#jamususukdara
#jamukampung
#jamutradisional
#pengantin100hari
#ciksempurna
#halalkanhatiyangkucuri
#kahwin
#isteri
#kelantan
#terengganu
#pahang
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#putrajaya
#perak
#kedah
#perlis
#sabah
#sarawak


0

3 produk hebat 2018 yang anda wajib cuba

VDOLLY : jamu modern khas untuk wanita yang ingin sihat dalaman dan tampak cantik di luar 💕 dan suami makin sayang gituu. Hehe

BEAUTY BOOSTER: yang ini untuk kulit cerah berseri-seri! Yang ni memang terbukti berkesan! Banyak testimoni positif boleh baca di #trudollyfeedback

DETOX PRO: yang ni untuk melancarkan proses penghadaman. Buang toxin dalam badan dan membakar lemak 🔥

Cuba ketiga-tiga produk ni sekarang

Whatsapp sekarang 0179356529 atau boleh dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia 🇲🇾 #fattzura #trudolly #trudollymurah #trudollyputrajaya #trudollybyfazura #glowup #glowing #flawless #cantik #jamu #jamumodern #setberpantang #raya2018 #nur #vdolly #jrm


0

3 produk hebat 2018 yang anda wajib cuba

VDOLLY : jamu modern khas untuk wanita yang ingin sihat dalaman dan tampak cantik di luar 💕 dan suami makin sayang gituu. Hehe

BEAUTY BOOSTER: yang ini untuk kulit cerah berseri-seri! Yang ni memang terbukti berkesan! Banyak testimoni positif boleh baca di #trudollyfeedback

DETOX PRO: yang ni untuk melancarkan proses penghadaman. Buang toxin dalam badan dan membakar lemak 🔥

Cuba ketiga-tiga produk ni sekarang
Whatsapp sekarang 0179356529 atau boleh dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia 🇲🇾 #fattzura #trudolly #trudollymurah #trudollyputrajaya #trudollybyfazura #glowup #glowing #flawless #cantik #jamu #jamumodern #setberpantang #raya2018 #nur #vdolly #jrm


0

Marley, 7 yo, Queen of attitude
👑 #sorrybro


3