#jualmunafie

Instagram photos and videos

#jualmunafie#munafiemurah#Repost#munafiekorset#munafie#munafieslimmingpants#munafieori#munafiejapan#naturgo#munafieindonesia#munafiepanty#munafiekorsetpelangsing#munafieasli#munafieoriginal#jualmunafiemurah#jualkorset#jualmunafiepants#munafiecamisole#bajumunafie#munafiecamisolemurah#munafiebaju#bajumunafiemurah

Hashtags #jualmunafie for Instagram

#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Ready Munafie Original Slimming Pants! 70-80GRAM

ORI JAPAN :
- Terdapat Tulisan MUNAFIE pada bagian dalam celana
- Terdapat Bungkus Original MUNAFIE
- Terdapat Barcode pada Bungkus MUNAFIE
- Bisa dibuktikan kualitas halus, tebal, 70-80gram

Ready Warna :
- Hitam
- Cream muda
- Coklat
- Abu Abu

Ecer >>> 35.000
50pcs >>> 28.000
100pcs >>> 24.000
500pcs >>> 22.000 (harga PARTAI BESAR)
Lebih dari 500pcs kontak admin ya 😊

Wa atau SMS 08993900037
@gosholic
@gosholic

#munafie #munafie80g #munafie80gram #munafietebal #jualmunafie #munafiemurah #jualmunafiemurah #grosirmunafie #grosirmunafiemurah #munafiejakarta #munafiebandung #munafiemedan #munafiesemarang #pabrikmunafie #munafieecer #originalmunafie #munafieori #munafieoriginaljapan #munafiejapan #munafietebal #suppliermunafie #munafiemurah #munafieecer #munafiepartai


0

#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
・・・
#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
・・・
Munafie Baju Korset / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping

ORIGINAL 100%
KUALITAS : BAHAN TEBAL SUPER MANTAB

WARNA :
COKLAT
HITAM
WHITE
PINK

SIZE : M DAN L

NEW ARRIVAL 2016 **** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
-Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
-Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
-Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
-Meratakan Perut secara instant

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingcamisole #munafiebodyshapingcamisol #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #naturgo #munafiecamisolmurah


0

#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adhecosmetic2 (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adhecosmetic2 (@get_repost)
・・・
Rp32.000
Munafie Baju Korset / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping

ORIGINAL 100%
KUALITAS : BAHAN TEBAL SUPER MANTAB

WARNA :
COKLAT
HITAM
WHITE
PINK

SIZE : M DAN L

NEW ARRIVAL 2016 **** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
-Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
-Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
-Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
-Meratakan Perut secara instant

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingcamisole #munafiebodyshapingcamisol #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #naturgo #munafiecamisolmurah


0

@trueolshop: Harga normal : 65.000
Sale : 50.000

MUNAFIE BOXER
Bisa dipakai cowok & cewek

READY WARNA : HITAM SAJA
MODEL : KORSET CELANA PENDEK
Ukuran : all size

READY !!!
- ADA STICKER TRACKING - ALL SIZE
-ORI 100%!! Fungsi: dapat menutupi lemak perut dalam sekejap, jika rutin akan mengurangi lemak juga.. Bukan kayak bahan murahan loh.. Tapi ini slimming pants yg sangat berkualitas dan berbuat dr bahan khusus menekan lemak dan tidak terjadi iritasi pada kulit bagian perut
#munafie  #munafiemurah  #munafieori  #munafieorimedan  #munafieoriindo  #munafiemurahindo  #munafiecamisole #munafiecamisolemurah #munafiecamishaper #munafiecamishapermurah  #munafieslimpanty  #munafieslimpantymurah  #munafieslimpantyori  #munafieboxer  #munafieboxermurah  #munafieboxerori  #munafieboxerindo#munafiekorset #munafieindonesia #langsing #tubuhideal #munafiejapan#korsetmurah #korsetperut #munafieslimmingpants#munafiepantsmurah #jualkorset #munafiesemarang#jualmunafie #jualkorsetmunafie


0

@trueolshop: Normal price : 120.000
Sale : 90.000

New Collection from Munafie

Munafie Infrared
ready hitam aja

Munafie Japanmengandung INFRA RED FIR yg efektif membakar lemak dan melancarkan aliran darah sangat baik untuk program pelangsingan anda dan menjaga
korset pelangsing dengan infra merah sama seperti di TV adalah model lapisan pakaian dalam dengan tehnologi infra merah ( fir) , yang dapat mengurangi kadar lemak pada tubuh, menurunkan berat badan dan juga menjaga bentuk tubuh, kesehatan dan kebugaran dimanapun anda berada.
Satu Produk, Dengan Multi Manfaat :

1. Mengecilkan PERUT
2. Menaikkan PAYUDARA
3. Mengencangkan PAHA & PANTAT
4. Melangsingkan PINGGUL
5. Melancarkan ALIRAN DARAH
6. Mencegah SAKIT PINGGANG
7. Menyusutkan LINGKAR PINGGANG
8. Mengurangi LEMAK DI BELAKANG LENGAN
9. Menyokong TULANG PUNGGUNG & BAGIAN TEPI BADAN
10. Menegakkan PUNGGUNG YANG BUNGKUK -terdapat nomor tracking, yg bisa di cek di website asli munafie!
Original 100%
#bajumunafietermurah #bajumunafiemurah#bajumunafie #munafiebaju#munafiekorsetslim #munafiekorsetpelangsingperut #munafiekorsetpelangsing #munafiekorsetmurah #munafiekorset #jualmunafieanty #jualmunafiediindonesia #jualmunafiebatam #jualmunafieasli #jualmunafiemedan #jualmunafieready #jualmunafietermurah #jualmunafieslimmingpants #jualmunafiegrosir #jualmunafieoriginal #jualmunafiemalang #jualmunafiepanty #jualmunafiejapan #jualmunafiepantsmurah #jualmunafieori #jualmunafiepants #munafiekorset #munafiekorsetmurah #munafiekorsetpelangsing #munafiekorsetpelangsingperut #munafiekorsetmurahori #jualmunafie #jualmunafiemurah #jualmunafiepants #jualmunafieori #jualmunafiepantsmurah#jualmunafiepants #jualmunafieready #jualmunafietermurah #jualmunafieslimmingpants#jualmunafiegrosir #jualmunafieoriginal#munafiemurah


0

@trueolshop: Idr 80.000
botol isi 70ml (BPOM NA 18180700324)
Fungsi Dead Sea Salt : 1. Mengangkat dan meregenerasi sel kulit mati 2. Mengangkat debu dan kotoran 3. Membersihkan kulit ke bagian terdalam pori-pori yang tidak bisa dibersihkan oleh air 4. Memutihkan kulit 5. Memberikan vitamin pada kulit 6. Menghilangkan bau pada kulit 7. Memudarkan flek hitam atau bekas jerawat Sejumlah penelitian telah membuktikan bahwa lumpur dan garam yang terkandung didalam laut mati memiliki manfaat untuk mengobati beberapa penyakit seperti psoriasis karena bisa memperbaiki kondisi dan mengurangi kekambuhannya. Membantu kulit kering dengan mengganti elektrolit yang hilang, bisa mengobati beberapa masalah dermatologi seperti eksim, jerawat, rematik, sakit sendi, dan masalah sirkulasi dan saraf. Selain itu, garam Laut Mati juga bisa bertindak sebagai desinfektan yang bisa mengeluarkan zat berbahaya dari kulit. Kandungan garam Laut Mati merupakan cara terbaik untuk menjaga kelembaban dan mineral kulit dan ini merupakan pertahanan alami untuk melawan penuaan kulit, dan keriput pada kulit.

#jualbogdeadseasalt#jualbog#bog#bogdead #bogdeadseasalt #deadseasalt #jualdeadseasalt#munafieindonesia #langsing  #munafieslimmingpants#munafiepantsmurah #jualkorset #jualmunafie  #munafiemurah  #munafieboxermurah#glutainfinitymurah #glutainfinityindo #jualglutapancea #panceamurah #suntikputih #glutalapunzelpremium #glutalapunzelpremiumasli #jualglutalapunzelpremium#jualnaturerepublic #naturerepublicori #naturerepublikasli #jualaloeveragel #jualaloevera #jualaloeveramurah


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
MUNAFIE SLIM PANTY
Ready ya, Kualitas OKE Punya ^^.
beratnya yg 80gr

boleh bandingkan dengan kualitas yang lainnya (ini yg kualitas super)

Buruan di beli daripada kehabisan

Ready Warna :
- Cream (Nude) : READY
- Brown : READY
- Hitam : READY
- Grey : READY

Notes : Kasih Keterangan ya ^^ #munafieindonesia #munafie #munafiepanty #munafiemurah #munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing #munafieslimmingpants #munafieasli #munafiekorset #munafieoriginal #jualmunafie #naturgo


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adheherbalculture (@get_repost)
・・・
#Repost @adheherbalculture (@get_repost)
・・・
Rp32.000
Munafie Baju Korset / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping

ORIGINAL 100%
KUALITAS : BAHAN TEBAL SUPER MANTAB

WARNA :
COKLAT
HITAM
WHITE
PINK

SIZE : M DAN L

NEW ARRIVAL 2016 **** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
-Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
-Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
-Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
-Meratakan Perut secara instant

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingcamisole #munafiebodyshapingcamisol #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #naturgo #munafiecamisolmurah


0

#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Munafie Slimming Pants.

Ingin ke pergi ke pesta, tapi malu pake dress yang bodycon 😫😫😫
Sekarang engga lagi deh, karena ada Munafie Slimming Pants, saat pake perut kamu langsung kempes tertahan dan kamu langsung bisa pergi ke pesta bebas pake baju bodycon sekalipun 😍😍
.
Ahhh keren bangett sihh produknyaa 👌🏻👌🏻 Pokoknya wajib punya nih say, biar kalo lagi mau pake dress-dress bodycon gitu gak takut lagi deh ^_^
.
Apa sih keunggulan Munafie dari korset2 biasa yang lainnya?? - Desaign super kece badai
- Bahan sangat elastis dan lembut
- Nyaman dipakai
- Tidak membuat ketat bahkan sesak
- Mengencangkan pinggang, perut serta bokong
_______________________________
#munafie #munafieori #munafiemurah #munafiejapan #munafiepants #munafiepanty #munafiekorset #munafieindo #munafieasli #munafiehighquality #munafiegrosir #munafieslimming #munafiepromo #munafieslimmingpants #munafieslimmingpanty #slimmingpants #slimmingpanties #slimmingpanty #slimmingpantsmurah #slimmingperut #jualmunafie #jualmunafiemurah #jualmunafiepants #jualmunafiepantsmurah #jualmunafieoriginal #jualmunafieoriginalmurah #jualmunafieslimmingpants #jualmunafieslimmingpantsmurah


0

#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
・・・
#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
・・・
Munafie Baju Korset / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping

ORIGINAL 100%
KUALITAS : BAHAN TEBAL SUPER MANTAB

WARNA :
COKLAT
HITAM
WHITE
PINK

SIZE : M DAN L

NEW ARRIVAL 2016 **** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
-Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
-Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
-Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
-Meratakan Perut secara instant

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingcamisole #munafiebodyshapingcamisol #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #naturgo #munafiecamisolmurah


0

KORSET MUNAFIE CELANA 35.000
Korset munafie Atasan 40.000
Korset Munafie cocok mencegah supaya perutnya tidak membuncit.

Korset Munafie terbuat dari bahan yang sangat lembut dan nyaman dipakai. Didesain untuk Menyusutkan bentuk perut yang membuncit secara alami.
Bisa buat hadiah istri

Partner
@candrabagashop
@grosirsabunsere
@termosanimalmurah
@tokoku.arkalifa

Info. 081294102082

#CelanaMunafie #CelanapendekMunafie #HargakorsetMunafie #munafiemurah #HargaMunafie #jualMunafie #KorsetMunafie #ManfaatMunafie #Munafi #Munafie #MunafieCelana #Munafie #HargaMunafie #japanMunafie #korsetMunafie #Munafiepants #MunafieslimPants #MunafieSlimmingPants


0

#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Idr 80.000

Fungsi Dead Sea Salt : 1. Mengangkat dan meregenerasi sel kulit mati 2. Mengangkat debu dan kotoran 3. Membersihkan kulit ke bagian terdalam pori-pori yang tidak bisa dibersihkan oleh air 4. Memutihkan kulit 5. Memberikan vitamin pada kulit 6. Menghilangkan bau pada kulit 7. Memudarkan flek hitam atau bekas jerawat Sejumlah penelitian telah membuktikan bahwa lumpur dan garam yang terkandung didalam laut mati memiliki manfaat untuk mengobati beberapa penyakit seperti psoriasis karena bisa memperbaiki kondisi dan mengurangi kekambuhannya. Membantu kulit kering dengan mengganti elektrolit yang hilang, bisa mengobati beberapa masalah dermatologi seperti eksim, jerawat, rematik, sakit sendi, dan masalah sirkulasi dan saraf. Selain itu, garam Laut Mati juga bisa bertindak sebagai desinfektan yang bisa mengeluarkan zat berbahaya dari kulit. Kandungan garam Laut Mati merupakan cara terbaik untuk menjaga kelembaban dan mineral kulit dan ini merupakan pertahanan alami untuk melawan penuaan kulit, dan keriput pada kulit.

#jualbogdeadseasalt#jualbog#bog#bogdead #bogdeadseasalt #deadseasalt #jualdeadseasalt#munafieindonesia #langsing  #munafieslimmingpants#munafiepantsmurah #jualkorset #jualmunafie  #munafiemurah  #munafieboxermurah#glutainfinitymurah #glutainfinityindo #jualglutapancea #panceamurah #suntikputih #glutalapunzelpremium #glutalapunzelpremiumasli #jualglutalapunzelpremium#jualnaturerepublic #naturerepublicori #naturerepublikasli #jualaloeveragel #jualaloevera #jualaloeveramurah#oceancellfacialsoap


0

Idr 130.000
Dapat paket 1bog dead sea salt dan 1 oceancell facial soap

penemuan terbaru untuk kecantikan kulit wanita. Sabun yg terbuat dari ganggang laut dan garam laut dan green tea berguna untuk membersihkan wajah dan mencerahkan wajah secara alami efektif...meratakan warna kulit wajah dan membantu menghilangkan flek hitam diwajah dan membuang sel sel mati di kulit.. cara pemakaian basahi wajah dengan air, gosokkan sabun pada telapak tangan lalu beri air secukupnya hingga berbentuk busa, usapkan busa secara lembut dan merata pada wajah bilas kembali wajah dengan air hingga bersih

Fungsi Dead Sea Salt : 1. Mengangkat dan meregenerasi sel kulit mati 2. Mengangkat debu dan kotoran 3. Membersihkan kulit ke bagian terdalam pori-pori yang tidak bisa dibersihkan oleh air 4. Memutihkan kulit 5. Memberikan vitamin pada kulit 6. Menghilangkan bau pada kulit 7. Memudarkan flek hitam atau bekas jerawat Sejumlah penelitian telah membuktikan bahwa lumpur dan garam yang terkandung didalam laut mati memiliki manfaat untuk mengobati beberapa penyakit seperti psoriasis karena bisa memperbaiki kondisi dan mengurangi kekambuhannya. Membantu kulit kering dengan mengganti elektrolit yang hilang, bisa mengobati beberapa masalah dermatologi seperti eksim, jerawat, rematik, sakit sendi, dan masalah sirkulasi dan saraf. Selain itu, garam Laut Mati juga bisa bertindak sebagai desinfektan yang bisa mengeluarkan zat berbahaya dari kulit. Kandungan garam Laut Mati merupakan cara terbaik untuk menjaga kelembaban dan mineral kulit dan ini merupakan pertahanan alami untuk melawan penuaan kulit, dan keriput pada kulit.

#jualbogdeadseasalt#jualbog#bog#bogdead #bogdeadseasalt #deadseasalt #jualdeadseasalt#munafieindonesia #langsing  #munafieslimmingpants#munafiepantsmurah #jualkorset #jualmunafie  #munafiemurah  #munafieboxermurah#glutainfinitymurah #glutainfinityindo #jualglutapancea #panceamurah #suntikputih #glutalapunzelpremium #glutalapunzelpremiumasli #jualglutalapunzelpremium#jualnaturerepublic #naturerepublicori #naturerepublikasli #jualaloeveragel #jualaloevera #jualaloeveramurah#oceancellfacialsoap


0

#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Idr 55.000
penemuan terbaru untuk kecantikan kulit wanita. Sabun yg terbuat dari ganggang laut dan garam laut dan green tea berguna untuk membersihkan wajah dan mencerahkan wajah secara alami efektif...meratakan warna kulit wajah dan membantu menghilangkan flek hitam diwajah dan membuang sel sel mati di kulit.. cara pemakaian basahi wajah dengan air, gosokkan sabun pada telapak tangan lalu beri air secukupnya hingga berbentuk busa, usapkan busa secara lembut dan merata pada wajah bilas kembali wajah dengan air hingga bersih

#jualbogdeadseasalt#jualbog#bog#bogdead #bogdeadseasalt #deadseasalt #jualdeadseasalt#munafieindonesia #langsing  #munafieslimmingpants#munafiepantsmurah #jualkorset #jualmunafie  #munafiemurah  #munafieboxermurah#glutainfinitymurah #glutainfinityindo #jualglutapancea #panceamurah #suntikputih #glutalapunzelpremium #glutalapunzelpremiumasli #jualglutalapunzelpremium#jualnaturerepublic #naturerepublicori #naturerepublikasli #jualaloeveragel #jualaloevera #jualaloeveramurah#oceancellfacialsoap


0

@sweetyberry89new supplier tangan pertama alat rumah tangga & alat kecantikan TERMURAH dan TERLENGKAP!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

4 Step Waist Trimmer Rp 135.000
Calorie Shaper for Waist Rp 80.000
Nose Up Rp 35.000

AC Genggam Rp 100.000
Happycall king size 32cm Rp 350.000
Dermaroller Rp 190.000
SHAKE N TAKE 1botol Rp 165.000
SHAKE N TAKE 2botol Rp 195.000
Magic Lunchbox Rp 145.000

Dan ratusan produk lainnya

#JPTsweetyberry89new3

#waistshaper #jualwaistshaper #jualkorset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #waistshaperindonesia #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korset4step #waistshapermurah #waistshaperjakarta #jualmunafie #munafiemurah #jualpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingalami #pelangsingtubuh
#jualnoseup #noseup #noseupmurah #noseclip #noseuporiginal #noseupori #nosesecretmurah #jualnosesecret


0

@sweetyberry89new supplier tangan pertama alat rumah tangga & alat kecantikan TERMURAH dan TERLENGKAP!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

4 Step Waist Trimmer Rp 135.000
Calorie Shaper for Waist Rp 80.000
Nose Up Rp 35.000

AC Genggam Rp 100.000
Happycall king size 32cm Rp 350.000
Dermaroller Rp 190.000
SHAKE N TAKE 1botol Rp 165.000
SHAKE N TAKE 2botol Rp 195.000
Magic Lunchbox Rp 145.000

Dan ratusan produk lainnya

#JPTsweetyberry89new3

#waistshaper #jualwaistshaper #jualkorset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #waistshaperindonesia #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korset4step #waistshapermurah #waistshaperjakarta #jualmunafie #munafiemurah #jualpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingalami #pelangsingtubuh
#jualnoseup #noseup #noseupmurah #noseclip #noseuporiginal #noseupori #nosesecretmurah #jualnosesecret


0

@sweetyberry89new supplier tangan pertama alat rumah tangga & alat kecantikan TERMURAH dan TERLENGKAP!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

4 Step Waist Trimmer Rp 135.000
Calorie Shaper for Waist Rp 80.000
Nose Up Rp 35.000

AC Genggam Rp 100.000
Happycall king size 32cm Rp 350.000
Dermaroller Rp 190.000
SHAKE N TAKE 1botol Rp 165.000
SHAKE N TAKE 2botol Rp 195.000
Magic Lunchbox Rp 145.000

Dan ratusan produk lainnya

#JPTsweetyberry89new3

#waistshaper #jualwaistshaper #jualkorset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #waistshaperindonesia #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korset4step #waistshapermurah #waistshaperjakarta #jualmunafie #munafiemurah #jualpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingalami #pelangsingtubuh
#jualnoseup #noseup #noseupmurah #noseclip #noseuporiginal #noseupori #nosesecretmurah #jualnosesecret


0

#Repost @adhehwistokisofficiall (@get_repost)
・・・
#Repost @adhehwistokisofficiall (@get_repost)
・・・
Rp32.000
Munafie Baju Korset / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping

ORIGINAL 100%
KUALITAS : BAHAN TEBAL SUPER MANTAB

WARNA :
COKLAT
HITAM
WHITE
PINK

SIZE : M DAN L

NEW ARRIVAL 2016 **** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
-Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
-Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
-Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
-Meratakan Perut secara instant

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingcamisole #munafiebodyshapingcamisol #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #naturgo #munafiecamisolmurah


0

#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

@trueolshop: Harga normal : 65.000
Sale : 50.000

MUNAFIE BOXER
Bisa dipakai cowok & cewek

READY WARNA : HITAM SAJA
MODEL : KORSET CELANA PENDEK
Ukuran : all size

READY !!!
- ADA STICKER TRACKING - ALL SIZE
-ORI 100%!! Fungsi: dapat menutupi lemak perut dalam sekejap, jika rutin akan mengurangi lemak juga.. Bukan kayak bahan murahan loh.. Tapi ini slimming pants yg sangat berkualitas dan berbuat dr bahan khusus menekan lemak dan tidak terjadi iritasi pada kulit bagian perut
#munafie  #munafiemurah  #munafieori  #munafieorimedan  #munafieoriindo  #munafiemurahindo  #munafiecamisole #munafiecamisolemurah #munafiecamishaper #munafiecamishapermurah  #munafieslimpanty  #munafieslimpantymurah  #munafieslimpantyori  #munafieboxer  #munafieboxermurah  #munafieboxerori  #munafieboxerindo#munafiekorset #munafieindonesia #langsing #tubuhideal #munafiejapan#korsetmurah #korsetperut #munafieslimmingpants#munafiepantsmurah #jualkorset #munafiesemarang#jualmunafie #jualkorsetmunafie


0

@trueolshop: Normal price : 120.000
Sale : 90.000

New Collection from Munafie

Munafie Infrared
ready hitam aja

Munafie Japanmengandung INFRA RED FIR yg efektif membakar lemak dan melancarkan aliran darah sangat baik untuk program pelangsingan anda dan menjaga
korset pelangsing dengan infra merah sama seperti di TV adalah model lapisan pakaian dalam dengan tehnologi infra merah ( fir) , yang dapat mengurangi kadar lemak pada tubuh, menurunkan berat badan dan juga menjaga bentuk tubuh, kesehatan dan kebugaran dimanapun anda berada.
Satu Produk, Dengan Multi Manfaat :

1. Mengecilkan PERUT
2. Menaikkan PAYUDARA
3. Mengencangkan PAHA & PANTAT
4. Melangsingkan PINGGUL
5. Melancarkan ALIRAN DARAH
6. Mencegah SAKIT PINGGANG
7. Menyusutkan LINGKAR PINGGANG
8. Mengurangi LEMAK DI BELAKANG LENGAN
9. Menyokong TULANG PUNGGUNG & BAGIAN TEPI BADAN
10. Menegakkan PUNGGUNG YANG BUNGKUK -terdapat nomor tracking, yg bisa di cek di website asli munafie!
Original 100%
#bajumunafietermurah #bajumunafiemurah#bajumunafie #munafiebaju#munafiekorsetslim #munafiekorsetpelangsingperut #munafiekorsetpelangsing #munafiekorsetmurah #munafiekorset #jualmunafieanty #jualmunafiediindonesia #jualmunafiebatam #jualmunafieasli #jualmunafiemedan #jualmunafieready #jualmunafietermurah #jualmunafieslimmingpants #jualmunafiegrosir #jualmunafieoriginal #jualmunafiemalang #jualmunafiepanty #jualmunafiejapan #jualmunafiepantsmurah #jualmunafieori #jualmunafiepants #munafiekorset #munafiekorsetmurah #munafiekorsetpelangsing #munafiekorsetpelangsingperut #munafiekorsetmurahori #jualmunafie #jualmunafiemurah #jualmunafiepants #jualmunafieori #jualmunafiepantsmurah#jualmunafiepants #jualmunafieready #jualmunafietermurah #jualmunafieslimmingpants#jualmunafiegrosir #jualmunafieoriginal#munafiemurah


0

@trueolshop: Idr 80.000
botol isi 70ml (BPOM NA 18180700324)
Fungsi Dead Sea Salt : 1. Mengangkat dan meregenerasi sel kulit mati 2. Mengangkat debu dan kotoran 3. Membersihkan kulit ke bagian terdalam pori-pori yang tidak bisa dibersihkan oleh air 4. Memutihkan kulit 5. Memberikan vitamin pada kulit 6. Menghilangkan bau pada kulit 7. Memudarkan flek hitam atau bekas jerawat Sejumlah penelitian telah membuktikan bahwa lumpur dan garam yang terkandung didalam laut mati memiliki manfaat untuk mengobati beberapa penyakit seperti psoriasis karena bisa memperbaiki kondisi dan mengurangi kekambuhannya. Membantu kulit kering dengan mengganti elektrolit yang hilang, bisa mengobati beberapa masalah dermatologi seperti eksim, jerawat, rematik, sakit sendi, dan masalah sirkulasi dan saraf. Selain itu, garam Laut Mati juga bisa bertindak sebagai desinfektan yang bisa mengeluarkan zat berbahaya dari kulit. Kandungan garam Laut Mati merupakan cara terbaik untuk menjaga kelembaban dan mineral kulit dan ini merupakan pertahanan alami untuk melawan penuaan kulit, dan keriput pada kulit.

#jualbogdeadseasalt#jualbog#bog#bogdead #bogdeadseasalt #deadseasalt #jualdeadseasalt#munafieindonesia #langsing  #munafieslimmingpants#munafiepantsmurah #jualkorset #jualmunafie  #munafiemurah  #munafieboxermurah#glutainfinitymurah #glutainfinityindo #jualglutapancea #panceamurah #suntikputih #glutalapunzelpremium #glutalapunzelpremiumasli #jualglutalapunzelpremium#jualnaturerepublic #naturerepublicori #naturerepublikasli #jualaloeveragel #jualaloevera #jualaloeveramurah


0

MUNAFIE LACE LONG SLIM PANTS / MUNAFIE PANJANG PAKAI KAWAT PENYANGGA
Harga Rp. 54.000/pc
Berat 150gr
NB : MERK TALLY
JADI TIDAK ADA TULISAN MUNAFIE, TIDAK ADA PLASTIK TULISAN MUNAFIE
BARANG DAN KUALITAS JAMIN BAGUS
KORSET slim pant DENGAN KAWAT PENYANGGA ( TANPA RENDA YA!!!!!!!!!!!!! )

Perhatikan gambar !! TIDAK Ada RENDA/ LACE di CELANA DENGAN KAWAT PENYANGGA

PERUT BESAR MELEBEEERR KEMANA - MANA $1
TENTU DENGAN SLIM PANTS
TAPI KALI INI BUKAN HANYA UNTUK PERUT SAJA LOH
LONG PANT LEBIH PANJANG DIBANDING YANG BIASA
LIAT SAMPAI DIBAWAH PAYUDARA ANDA
SEHINGGA PENAMPILAN LEBIH LANGSING
ENAK DIPAKAI

DENGAN KAWAT PENYANGGAH & BAHAN BERKWALITAS NYLON
MENYERAP KERINGAT

FREE SIZE
HITAM
#MUNAFIEPANJANG
#JUALMUNAFIE
#MUNAFIEKAWAT
#MUNAFIE
#KORSETMURAH


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

ON SALE
.
MUNAFIE SLIMMING PANTS
.
**PROMOOOOO LAGIIII**
.
.
Buy 2 pcs GET 1 FREE

Munafie Singlet / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping .
**** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
Meratakan Perut secara instant

WARNA : COKLAT BIRU MUDA DAN HITAM
SIZE : M DAN L
IDR 74.000

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingcamisole #munafiebodyshapingcamisol #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #munafiecamisolmurah


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
MUNAFIE SLIM PANTY
Ready ya, Kualitas OKE Punya ^^.
beratnya yg 80gr

boleh bandingkan dengan kualitas yang lainnya (ini yg kualitas super)

Buruan di beli daripada kehabisan

Ready Warna :
- Cream (Nude) : READY
- Brown : READY
- Hitam : READY
- Grey : READY

Notes : Kasih Keterangan ya ^^ #munafieindonesia #munafie #munafiepanty #munafiemurah #munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing #munafieslimmingpants #munafieasli #munafiekorset #munafieoriginal #jualmunafie #naturgobandung


0

Mau liat foto dan video real nya? Cek di @girinsexycatalog
.
.
Kode : GS0024

PRICE : Rp. 42.000,-
.

SIZE : ALSIZE FIT TO 38

VARIANT : HITAM / PUTIH / MERAH / CREAM

NOTE :
- bahan nylon elastis adem

#bralette #jualbralette #bralettejakarta #bralettemurah #bralettebagus #bralette6strap #braletteimport #braletterenda #bralettesexy #bralettekeren #bikini #bralettetermurah #jualbralettemurah #jualbra #bra #bramurah #munafie #jualmunafie #tanktop #jualtanktop


0

Mau liat foto dan video real nya? Cek di @girinsexycatalog
.
.
Kode : GS0024

PRICE : Rp. 42.000,-
.

SIZE : ALSIZE FIT TO 38

VARIANT : HITAM / PUTIH / MERAH / CREAM

NOTE :
- bahan nylon elastis adem

#bralette #jualbralette #bralettejakarta #bralettemurah #bralettebagus #bralette6strap #braletteimport #braletterenda #bralettesexy #bralettekeren #bikini #bralettetermurah #jualbralettemurah #jualbra #bra #bramurah #munafie #jualmunafie #tanktop #jualtanktop


0

Mau liat foto dan video real nya? Cek di @girinsexycatalog
.
.
Kode : GS0024

PRICE : Rp. 42.000,-
.

SIZE : ALSIZE FIT TO 38

VARIANT : HITAM / PUTIH / MERAH / CREAM

NOTE :
- bahan nylon elastis adem

#bralette #jualbralette #bralettejakarta #bralettemurah #bralettebagus #bralette6strap #braletteimport #braletterenda #bralettesexy #bralettekeren #bikini #bralettetermurah #jualbralettemurah #jualbra #bra #bramurah #munafie #jualmunafie #tanktop #jualtanktop


0

#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Grosir Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Grosir Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU - UNGGU - PINK
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
Rp32.000
Munafie Baju Korset / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping

ORIGINAL 100%
KUALITAS : BAHAN TEBAL SUPER MANTAB

WARNA :
COKLAT
HITAM
WHITE
PINK

SIZE : M DAN L

NEW ARRIVAL 2016 **** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
-Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
-Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
-Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
-Meratakan Perut secara instant

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingcamisole #munafiebodyshapingcamisol #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #naturgo #munafiecamisolmurah


0

#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

yes, i love u more than anything..my bra😜
in frame : BASIC BANDEAU✨
ini sih semua cewek harus punya di dlm dilemarinya sihhh😆😆
Gampang buat di match sama apapun! Buat tidur pun masih OKE bgt🤩
Paduin sama sheer top juga keren! Jd gak malu2in gitu yaa drpd pake bra biasa😂
FREESIZE ya beb, ukuranny muat sampe size 38, udh ada cup nya juga jd gausah pake bh lagi😃 bahannya? Dijamin bakal jatuh cintaaaaa💘💘💘
price : 75,000 || Black, White, Nude
.
Buy now before it out of stock! 💕
LINE : @SLT0967T ( use @ )
Whatsapp : 0812.9558.3819
.
#jualbra #jualpushupbra #jualangelbra #angelbra #supplierbra #jualmunafie #jualbralette #jualbralettemurah #jualbikini #munafiemurah #jualkemben #jualtanktop #jualbikiniimport #jualbh #bhmurah #suppliermurah #jualcelanadalam #juallingerieindonesia #lingerimurah #jualpanties #jualpantiesmurah #juallasenza #lasenzaoriginal #jualnubra #jualsheertop #jualcoverup #jualouter #jualcardigan #jualswimwear #jualswimsuit


0

#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

@sweetyberry89new supplier tangan pertama alat rumah tangga & alat kecantikan TERMURAH dan TERLENGKAP!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

4 Step Waist Trimmer Rp 135.000
Calorie Shaper for Waist Rp 80.000
Nose Up Rp 35.000

AC Genggam Rp 100.000
Happycall king size 32cm Rp 350.000
Dermaroller Rp 190.000
SHAKE N TAKE 1botol Rp 165.000
SHAKE N TAKE 2botol Rp 195.000
Magic Lunchbox Rp 145.000

Dan ratusan produk lainnya

#JPTsweetyberry89new3

#waistshaper #jualwaistshaper #jualkorset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #waistshaperindonesia #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korset4step #waistshapermurah #waistshaperjakarta #jualmunafie #munafiemurah #jualpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingalami #pelangsingtubuh
#jualnoseup #noseup #noseupmurah #noseclip #noseuporiginal #noseupori #nosesecretmurah #jualnosesecret


0

@sweetyberry89new supplier tangan pertama alat rumah tangga & alat kecantikan TERMURAH dan TERLENGKAP!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

4 Step Waist Trimmer Rp 135.000
Calorie Shaper for Waist Rp 80.000
Nose Up Rp 35.000

AC Genggam Rp 100.000
Happycall king size 32cm Rp 350.000
Dermaroller Rp 190.000
SHAKE N TAKE 1botol Rp 165.000
SHAKE N TAKE 2botol Rp 195.000
Magic Lunchbox Rp 145.000

Dan ratusan produk lainnya

#JPTsweetyberry89new3

#waistshaper #jualwaistshaper #jualkorset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #waistshaperindonesia #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korset4step #waistshapermurah #waistshaperjakarta #jualmunafie #munafiemurah #jualpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingalami #pelangsingtubuh
#jualnoseup #noseup #noseupmurah #noseclip #noseuporiginal #noseupori #nosesecretmurah #jualnosesecret


0

@sweetyberry89new supplier tangan pertama alat rumah tangga & alat kecantikan TERMURAH dan TERLENGKAP!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

4 Step Waist Trimmer Rp 135.000
Calorie Shaper for Waist Rp 80.000
Nose Up Rp 35.000

AC Genggam Rp 100.000
Happycall king size 32cm Rp 350.000
Dermaroller Rp 190.000
SHAKE N TAKE 1botol Rp 165.000
SHAKE N TAKE 2botol Rp 195.000
Magic Lunchbox Rp 145.000

Dan ratusan produk lainnya

#JPTsweetyberry89new3

#waistshaper #jualwaistshaper #jualkorset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #waistshaperindonesia #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korset4step #waistshapermurah #waistshaperjakarta #jualmunafie #munafiemurah #jualpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingalami #pelangsingtubuh
#jualnoseup #noseup #noseupmurah #noseclip #noseuporiginal #noseupori #nosesecretmurah #jualnosesecret


0

#Repost @beautymandiri (@get_repost)
・・・
Grosir Rp:32.000/pch
Munafie Baju Korset / Munafie Camisole / Munafie Body Shaping

ORIGINAL 100%
KUALITAS : BAHAN TEBAL SUPER MANTAB

WARNA :
COKLAT
HITAM
WHITE
PINK

SIZE : M DAN L

NEW ARRIVAL 2016 **** HIGH QUALITY PRODUCT ***** KEMASAN TERDAPAT TULISAN MUNAFIE

RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR
PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL

Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang.
Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas.

FUNGSI :
-Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang.
-Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri.
-Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang.
-Meratakan Perut secara instant

#bajumunafie #bajumunafiemurah
#bajumunafietermurah #bajumunafieasli #bajumunafieori
#bajumunafieoriginal #munafiebaju
#munafiebodyshaping #munafiebodyshapingmurah
#munafiecamisole #jualmunafie #jualmunafiemurah #munafiekorset #munafiecamisolemurah #munafiecamisoleoriginal #munafiecamisol #naturgo #munafiecamisolmurah


0

Grosir Rp 22.000/pch
ALL SIZE / FREE SIZE

MUNAFIE SLIMMING PANTS
Made in japan

Fungsi: dapat menutupi lemak perut dalam sekejap, jika rutin akan mengurangi lemak juga.. Bukan kayak bahan murahan loh.. Tapi ini slimming pants yang sangat berqualitas dan berbuat dr bahan2 khusus menekan lemak dan tidak terjadi iritasi pasa kulit bagian perut.ready : coklat .
.
#munafieori #munafieindo #jualmunafie #munafiepanty #naturgo #munafieasli #munafiejapanoriginal #munafieslimming #munafiegrosir #munafieslimmingpants #munafie #munafiekorset #jualmunafiepants #korsetmunafie #munafiepants #munafiejapan #munafiemurah #munafieoriginalmurah


0

Ready Rp 22.000/pch
ALL SIZE / FREE SIZE

MUNAFIE SLIMMING PANTS
Made in japan

Fungsi: dapat menutupi lemak perut dalam sekejap, jika rutin akan mengurangi lemak juga.. Bukan kayak bahan murahan loh.. Tapi ini slimming pants yang sangat berqualitas dan berbuat dr bahan2 khusus menekan lemak dan tidak terjadi iritasi pasa kulit bagian perut.ready : coklat .
.
#munafieori #jualmunafiemurah #munafieindo #jualmunafie #munafiepanty #naturgo #munafiejakarta #munafiepantymurah #munafieoriginalmurah #munafieoriginaljapan #munafieasli #munafiejapanoriginal #munafieslimming #munafiegrosir #munafieslimmingpants #munafie #munafiekorset #jualmunafiepants #korsetmunafie #munafieslimmingpant #munafiepanties #munafiemalang #munafiepants #munafiejapan #munafiemurah #munafieoriginal


0

Bismillah
.
Paket Munafie Pants & camisole..
Best seller !!!!
.
Munafie pants & camisole terbuat dari bahan yang sangat lembut dan nyaman di pakai. Didesain tidak menyiksa saat di pakai.
.
Manfaat Munafie pants & camisole..
- Membantu menekan lemak di perut dan Mengangkat pantat.
- Membantu mengencangkan pinggang dan pingul.
- membantu mengangkat payudara
.
Beberapa kelebihan MUNAFIE pants & camisole :
-Nyaman dipakai dan tidak membuat gerah.
-Membantu anda terlihat langsing.
- Harga terjangkau.
- Elastis dan pas di badan.
- cara pemakaian sangat mudah
.
.
Harga Set Munafie tebal: 95.000
.
Fast respon : 083844770875
.
#munafie
#munafiepanty
#munafiemurah
#munafieori
#munafiejapan
#munafieindo
#munafiepants
#munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli
#munafiekorset
#munafiecamisole
#munafieoriginal
#setmunafie
#paketmunafie
#munafiejogja
#paketmunafiejogja
#paketmunafiemurahjogja #jualmunafieslimmingpants #jualmunafiepantsmurah #jualmunafie #jualmunafieori #jualmunafieoriginal #jualkorsetmunafie #jualkorsetpelangsing #korsetpelangsing #korsetmelahirkan #korsethamil #korsetperut #korsetpengecilperut


0

#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Munafie Pants
.
Munafie pants terbuat dari bahan yang sangat lembut dan nyaman di pakai.
.
Manfaat Munafie Pants :
- Melangsingkan perut buncit dan Mengangkat pantat.
- Membantu mengencangkan pinggang dan pingul.
.
Kelebihan:
- Nyaman dipakai dan tidak bikin gerah.
- Membantu anda terlihat bikin langsing.
- Harga terjangkau.
- Elastis dan Fit di badan.
- Mudah dipakai
- Insyaallah muat BB kurang lebih 70kg
.
Pilihan warna : cream, black,
Harga size M: 45.000
Harga size L: 55.000
.
#korset
#korsetmunafie
#munafie
#korsetpelangsing
#munafiepanty
#munafiemurah
#munafieori
#munafiejapan
#munafieindo
#munafiepants
#munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli
#munafiekorset
#munafiecamisole
#munafieoriginal
#setmunafie
#paketmunafie
#munafiejogja
#paketmunafiejogja
#paketmunafiemurahjogja #jualmunafie #jualmunafiemurah #jualmunafiepants #jualmunafieori #jualmunafiepantsmurah #jualmunafieslimmingpants #jualkorsetmunafie #jualmunafiepants #jualpelangsing


0

#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0

Halter halter halteeerrr💋
Meet our sexy & sweet halter bralette✨
“WANDA”
yes, cup bra are included and it’s off pairs cup! So u can wash it or change it if u want😍 btw, it’s FREESIZE up to size 38💘 all material are sooooo soft & strech. You’ll be fallin in love in again & again with this cute bra!♥️♥️♥️
.
price : 105,000 || Black & White
.
Buy now before it out of stock! 💕
LINE : @SLT0967T ( use @ )
Whatsapp : 0812.9558.3819
.
#jualbra #jualpushupbra #jualangelbra #angelbra #supplierbra #jualmunafie #jualbralette #jualbralettemurah #jualbikini #munafiemurah #jualkemben #jualtanktop #jualbikiniimport #jualbh #bhmurah #suppliermurah #jualcelanadalam #juallingerieindonesia #lingerimurah #jualpanties #jualpantiesmurah #juallasenza #lasenzaoriginal #jualnubra #jualsheertop #jualcoverup #jualouter #jualcardigan #jualswimwear #jualswimsuit


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


2

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
MUNAFIE SLIM PANTY
Ready ya, Kualitas OKE Punya ^^.
beratnya yg 80gr

boleh bandingkan dengan kualitas yang lainnya (ini yg kualitas super)

Buruan di beli daripada kehabisan

Ready Warna :
- Cream (Nude) : READY
- Brown : READY
- Hitam : READY
- Grey : READY

Notes : Kasih Keterangan ya ^^ #munafieindonesia #munafie #munafiepanty #munafiemurah #munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing #munafieslimmingpants #munafieasli #munafiekorset #munafieoriginal #jualmunafie #naturgo


0

#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp22.000 /pcs
#naturgo
Munafie slimming pants !!
Best seller from JAPAN !

PILIHAN PRODUK / WARNA : - HITAM - CREAM - COKLAT
- ABU
#munafieindonesia
#munafie
#munafiepanty #munafiemurah
#munafieori #munafiejapan #munafiekorsetpelangsing
#munafieslimmingpants
#munafieasli #munafiekorset
#munafieoriginal
#jualmunafie


0