#jushinec

Instagram photos and videos

#nleebeauty#jushinec#jushinecbynleebeauty#DAN#mirafilzah#bvrcnew#paidreview#nursajat02#SkinPotionOil#instafamouse#ctdk#sariyanti#moodrepubliktour#princessbvrc#bvrlovers#baazaronline#vitamincbynleebeauty#hmpfoundation#jerawat#baazarpaknil#JushineC#nleebeautymurah#Fatimahshow#testomonivitcpowder#luckydraw

Hashtags #jushinec for Instagram

Supplement pencerah dan antibiotik jerawat/jeragat ❗️

RataΒ² yang dah mencuba setiap bulan repeat order sebab nampak hasil yang memuaskan pada diorang πŸ˜‰

Sekarang kita ada buat promosi gift jimat sanpai RM40 dan banyak gift lagi oiii 😍

Wasap.my/601131371877/Bvrcadvanced

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat # #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
http://Wasap.my/60136751345
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C
🍎Untuk merawat sembelit
🍎Memudarkan parut jerawat
🍎Mencerahkan kulit
🍎Memberi tenaga
🍎Merawat masalah jerawat
🍎Merawat kulit kering
🍎Merawat luka
🍎Merawat parut badan
🍎Merawat masalah eyebag/wajah kusam
🍎Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C?
πŸ”°Water
πŸ”°Vit c
πŸ”°Orange emulsion
πŸ”°Xanthan gum
πŸ”°Glucose
πŸ”°lavour orange
πŸ”°Acerolla cherry .Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
Cara Pengambilan
βœ…Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ…minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ…selang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ…Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ…Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
1 botol 200ml
.
#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah


0

🌸JUSHINE C πŸ’• 1 pcs RM 48
πŸ’•Harga borong 10pcs and above . 🌸How to order ?
Sreenshot & direct whatsapp 019-472 6919

#jushinec #jushinecmurah #jushinecoriginal #borongjushinec #borongjushinecmurah #borongjushinecoriginal


0

#JushineC .
1 botol, RM53
2 botol, RM100
.
Agen 5 botol RM198.75
.
DM/WS 0134712469


0

DAH TERCAPAI TARGET NAK SLIM, KULIT PULA MAKIN CERAH!!
BESTNYA TENGOK PERUBAHAN DIRI. ALHAMDULILLAH!!
----------
.
.
Asalnya hanya nak kuruskan badan je. Tapi terkejut sebab kulit semakin cerah!
.
❀️❀️ SLIMMEWHITE NEXLO ❀️❀️
❀️❀️ SLIMMEWHITE NEXLO❀️❀️
.
πŸ‘‰ SlimmeWhite NEXLO membantu anda:
.
βœ”οΈ Hapus lemak 6X lebih pantas
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan
βœ”οΈ Menyekat gula dan karbohidrat
βœ”οΈ Kurang rasa lapar
βœ”οΈ Mencegah penyakit kronik
βœ”οΈ Kulit lebih cantik, cerah & lembab
.
.
Pastu kena guna dua jenis produk ke❓ πŸ‘Eh, tak perlu. cukup dengan satu produk sahaja. Mudah, senang dan memang sedap. All in one!
.
Kalau saya consume ubat hospital tak bahaya ke❓ πŸ‘Tak perlu risau. Sebab produk ni hanya makanan tambahan yang jauh lebih berkhasiat dan lebih baik. In shaa Allah
.
.
"Alhamdulillah baru 1 minggu consume slimmeWhite NEXLO parut kawah kat muka dah kurang dan yang penting, walaupun saya tak mekup pun, nampak glowing je muka," πŸ‘‰Pengambilan 1 SAHCET SlimmeWhite NEXLO setiap hari menjadikan:
.
πŸ“ Badan lebih slim seawal dua minggu
πŸ“ Memutih dan melembabkan kulit
πŸ“ Meningkatkan imunisasi badan
πŸ“ Melambatkan proses monopause
πŸ“ Melancarkan peredaran darah
πŸ“ Hidup lebih ceria dan lebih berkeyakinan
.
"saya baru habis sebotol je sis, terkejut semua baju dan seluar dah longgar sangat. Gembira tak boleh nak cerita sis," - Sue
.
β–·β–·β–· Sangat sesuai untuk lelaki dan juga perempuan
Jom kurus dan cerah dengan mudah dan jimat
.
Nak harga diskaun tak? 😍😍😍
.
☏ Whatsapp <SWN> ke 017-3655767
Cepat-cepat! stok promo terhad
#stokisJushinec #AgentJushineC #stokispenang #JusCantik #JusComel #JushineC #VitaminCantik #LetsCantik #BadanSihat #AgentJushincwanted #CantikBerjemaahJom #NaturaBeauty #terapiinstagram#ushinecMalaysia #PutinGebuGebas #PutihSemulaJadi #JushineC #nleebeauty #Agentjushinecdiperlukan #Dropshipdiperlukan #kepalabatas #almantino #noradanish #fattahamin #fashasandha #mirafilzah


0

BERAT BADAN TURUN TAK SAMPAI SEMINGGU!!! 😱WOW TERKEJUT
Kulit pun semakin cerah dan Jelita sgt!!!wow best n jimatkan!!!
NAK TAHU X RAHSIA!!! JOM PM SEKARANG
"Dulu Hari2 suami tegur badan makin kembang,nak keluar rumah pun malu dengan orang sekliling 😩 . Dah cuba macam2 produk tapi tetap sama, ohhh sadis..Duit pun dah habis banyak..macam mana ni??" Jangan risau in sha Allah ad penyelesaiannya πŸ˜„ πŸ‘‰Anda dapat kulit cerah n menawan
πŸ‘‰Anda dapat berat badan yang anda inginkan
πŸ‘‰Bukan Hanya fokus berat badan,banyak lagi manfaatnya 😍

jom wassap 017-3655767

Takkan tak nak badan Cun,Dan putih bukan untuk org lain, untuk suami jugak kan 😘wow bestnye!!
#stokisJushinec #AgentJushineC #stokispenang #JusCantik #JusComel #JushineC #VitaminCantik #LetsCantik #BadanSihat #AgentJushincwanted #CantikBerjemaahJom #NaturaBeauty #terapiinstagram#ushinecMalaysia #PutinGebuGebas #PutihSemulaJadi #JushineC #nleebeauty #Agentjushinecdiperlukan #Dropshipdiperlukan #kepalabatas #almantino #noradanish #fattahamin #fashasandha #mirafilzah


0

Senang dan Mudah bila consume Slimemwhite NEXLO nih πŸ‘οΏ½.
Rasanye NEXLO sedap dan mudah diminumπŸ™‚πŸ˜ Mudah sahaja tips dan boleh turun berkilo-kilo..Tak percaya??Sis akan bantu anda semua!!Jom kita kurus dan cantik sebelum raya!!Takut tak berkesan!?Jangan risau sy pun consume,juga SlimemwhiteNEXLO .saya akan guide,testimoni pun dah banyak! HARGA PROMOSI COMBO SET DISKAUN kaw kaw punya..Jom wassap taip "SWN" ke ☎️ 017-3655767
#stokisJushinec #AgentJushineC #stokispenang #JusCantik #JusComel #JushineC #VitaminCantik #LetsCantik #BadanSihat #AgentJushincwanted #CantikBerjemaahJom #NaturaBeauty #terapiinstagram#ushinecMalaysia #PutinGebuGebas #PutihSemulaJadi #JushineC #nleebeauty #Agentjushinecdiperlukan #Dropshipdiperlukan #kepalabatas #almantino #noradanish #fattahamin #fashasandha #mirafilzah


0

REAL TESTIMONI!!! WITH REAL CUSTOMER!!! SUE TAK TAU NAK HABAQ MCM MANA LAGI!!! NAK BAGI TAU YANG NEXLO NI BETUL2 BERKESAN!! TAK SAMA MCM PRODUK LAIN!!! NEXLO NI MEMANG BERKESAN!!! TGK LA TESTIMONI CUSTOMER NI!!! SUE NAK BANTU ANDA KURUS SEBELUM RAYA!!! JOM PM SUE!!! WASSAP SUE CEPAT!!! TAIP "SWN" KE 017-3655767

JOM WASSAP SUE TUNGGU NAK GUIDE DAN BANTU ANDA SEMUA YANG ADA MASALAH BERAT BADAN!!! KITA BOLEH KURUS DGN SLIMMEWHITENEXLO!!!!
#stokisJushinec #AgentJushineC #stokispenang #JusCantik #JusComel #JushineC #VitaminCantik #LetsCantik #BadanSihat #AgentJushincwanted #CantikBerjemaahJom #NaturaBeauty #terapiinstagram#ushinecMalaysia #PutinGebuGebas #PutihSemulaJadi #JushineC #nleebeauty #Agentjushinecdiperlukan #Dropshipdiperlukan #kepalabatas #almantino #noradanish #fattahamin #fashasandha #mirafilzah


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60194144206
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


0

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


0

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
http://Wasap.my/60136751345
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C
🍎Untuk merawat sembelit
🍎Memudarkan parut jerawat
🍎Mencerahkan kulit
🍎Memberi tenaga
🍎Merawat masalah jerawat
🍎Merawat kulit kering
🍎Merawat luka
🍎Merawat parut badan
🍎Merawat masalah eyebag/wajah kusam
🍎Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C?
πŸ”°Water
πŸ”°Vit c
πŸ”°Orange emulsion
πŸ”°Xanthan gum
πŸ”°Glucose
πŸ”°lavour orange
πŸ”°Acerolla cherry .Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
Cara Pengambilan
βœ…Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ…minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ…selang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ…Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ…Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
1 botol 200ml
.
#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah


0

ARTIS FARAH LEE MENGAKU TAK ADA PRODUK LAIN YANG BOLEH LAWAN RADIANCE SIGNATURE πŸ’˜πŸ’˜
.
Sejak Radiance Signature dikeluarkan pada tahun 2013, hingga kini pengguna yg pernanh consume dulu cari balik Radiance Signature sebab dah pernah tukar ke produk lain tapi kesanya tak sama. .
Gabungan terbaik kualiti premium bahan kandungan Radiance Signature dengan RnD yang dibuat dengan teliti memberikan kesan terbaik kepada badan pengguna. Jangan risau ia tak merbahaya seperti kesan krim kilo terlarang. Ianya selamat dan diyakini 😊
.
BELI 2 EXCLUSIVE PACK PERCUMA 1 TRAVEL PACK SEHINGGA 31 JULAI 2018
.
Kami ada buat FREE DELIVERY untuk selected area. Kalau nak COD boleh je 😊 Kami cover kawasan ni :
.
🚩PUCHONG
🚩SHAH ALAM
🚩BANDAR BARU BANGI
🚩PUTRAJAYA
🚩SERI KEMBANGAN
🚩SERDANG
.
Kalau sis berminat boleh terus whatsapp tau untuk tahu cara pembelian atau nak tanya apa pun boleh 😊
.
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
.
#radiancesignature #nucifera #slimmewhite #okaya #jushinec #vitaminc #puddingmontox #babiesblink #shhazbeauty #jemaima #slimrich #tati #secretcorrea #feryal #lidaslimming #mylea #befit #juzfit #deejacosmetic #dianzvitamin #kcolly #satinskinz #dms #dnars #kdolly #belleza


0

ARTIS AIEN ZAHALAN MINUM RADIANCE SIGNATURE DARI SEBELUM PREGNANT. KULIT AIEN MAKIN CANTIK. KULIT BABY PUN CERAH COMEL πŸ˜™πŸ˜™
.
Kandungan bahan-bahan seperti madu, delima & kurma sangat baik sebagai anti oksidan dan pembekal tenaga. Pasti wanita-wanita inginkan badan yang cergas untuk menjalani aktiviti harian. Pengambilan Radiance Signature setiap hari dapat membantu memberikan rasa bertenaga dan kulit juga dilindungi dengan kesan vitamin C yg terkandung di dalam setiap produk keluaran Radiance Signature. .
.
Kami ada buat FREE DELIVERY untuk selected area. Kalau nak COD boleh je 😊 Kami cover kawasan ni :
.
🚩PUCHONG
🚩SHAH ALAM
🚩BANDAR BARU BANGI
🚩PUTRAJAYA
🚩SERI KEMBANGAN
🚩SERDANG
.
Kalau sis berminat boleh terus whatsapp tau untuk tahu cara pembelian atau nak tanya apa pun boleh 😊
.
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
.
#radiancesignature
#radiancesignature #nucifera #slimmewhite #okaya #jushinec #vitaminc #pootehturboo #puddingmontox #babiesblink #shhazbeauty #jemaima #slimrich #tati


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Sicomel & sicantik manis.

HARGA :
1 botol Rm53 ( postage Rm7sm/Rm11ss )
2 botol Rm100 ( postage Rm8sm/Rm12ss )

ORDER :
Whatsapp 0172585957 @ tekan link dibio ya.

#JushineC #JushineCPuchong #JushineCBukitJalil #JushineCPuncakJalil #JushineCTamanEquine #JushineCReadyStock #JusVitaminC #VitaminC


4

Cara nak sukat Jushine C.. minum 5-10ml sehari..
.
#JushineC #PahTipah
.
Goncang | Tuang | Minum | Comel
.
DM/WS +60134712469


0

❀️ JUSHINE C BY NLEE BEAUTY ❀️ .
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C πŸ’πŸŠ
βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan
.
APA BAHAN-BAHAN JUSHINE CπŸŠπŸ’?
➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum
βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.
.
1 botol 200ml
.
Pertanyaan/order:
πŸ‘‰ whatsapp 017-473 4227
πŸ‘‰ dm @farfy.beautyshop
.
#nleebeauty #jushinec #jushinecbynleebeauty #jushinecnleebeauty #nleebeautyproducts #nleebeautyvitamincpowder #dianzvitamin #dianzvitc #dianzvit


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

KENAPA AWAK CANTIK SANGAT? πŸ˜™ SEBAB SAYA MINUM RADIANCE SIGNATURE LAH.. PRODUK SELAMAT & BERKUALITI. SAYA TAK PAKAI KRIM KILO. SAYA NAK KULIT SIHAT & CANTIK. .
Whitening & Glowing Series keluaran Radiance Signature kini packaging terbaru dengan kualiti terbaik! Gabungan bahan-bahan premium seperti kolagen, vitamin c, acaiberi, glutathione, delima, madu, kurma dll menjadikan kulit sihat & cerah. .
Kenapa ramai yg masih mencari produk Radiance Signature? Sebab ia produk yg terbaik dan diyakini. .
Setiap Exclusive Pack ada 20 sachet. Dalam setiap sachet mengandungi 20ml gabungan bahan-bahan terbaik untuk kesihatan & kecantikan kulit sis.
.
πŸ”˜ACAIBERI -antioksidan
πŸ”˜DELIMA - kulit cantik
πŸ”˜KURMA - antibody
πŸ”˜MADU - energy booster
πŸ”˜VITAMIN C - skin protector
πŸ”˜KOLAGEN - antiaging
πŸ”˜GLUTATHIONE - whitening
.
PROMOSI BUY 2 EXCLUSIVE PACK FREE 1 TRAVEL PACK 10 SACHET (BERNILAI RM108) SEHINGGA 31 JULAI 2018 πŸ˜„πŸ˜„ .
Kami ada buat FREE DELIVERY untuk selected area. Kalau nak COD boleh je 😊 Kami cover kawasan ni :
.
🚩PUCHONG
🚩SHAH ALAM
🚩BANDAR BARU BANGI
🚩PUTRAJAYA
🚩SERI KEMBANGAN
🚩SERDANG
.
Kalau sis berminat boleh terus whatsapp tau untuk tahu cara pembelian atau nak tanya apa pun boleh 😊
.
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
.
#radiancesignature #radiancesignaturemurah
#radiancesignatureoriginal
#radiancesignature #nucifera #slimmewhite #okaya #puddingmontox #babiesblink #shhazbeauty #jemaima #slimrich #tati #feryal #mamom #lidaslimming #mylea #deejacosmetic #dianzvitamin #kcolly #satinskinz #dms #dnars #kdolly #belleza


1

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
http://Wasap.my/60136751345
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C
🍎Untuk merawat sembelit
🍎Memudarkan parut jerawat
🍎Mencerahkan kulit
🍎Memberi tenaga
🍎Merawat masalah jerawat
🍎Merawat kulit kering
🍎Merawat luka
🍎Merawat parut badan
🍎Merawat masalah eyebag/wajah kusam
🍎Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C?
πŸ”°Water
πŸ”°Vit c
πŸ”°Orange emulsion
πŸ”°Xanthan gum
πŸ”°Glucose
πŸ”°lavour orange
πŸ”°Acerolla cherry .Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
Cara Pengambilan
βœ…Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ…minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ…selang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ…Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ…Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
1 botol 200ml
.
#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah


0

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
Rm57 sm / rm62 ss
=====================================
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY .
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C πŸ’πŸŠ
βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan
.
APA BAHAN-BAHAN JUSHINE CπŸŠπŸ’?
➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry .
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak min um βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml


1

BELI 2 EXCLUSIVE PACK BRILLANT PERCUMA 1 TRAVEL PACK 10 SACHET BERNILAI RM119 ❀️❀️
.
Setiap Exclusive Pack ada 20 sachet. Dalam setiap sachet mengandungi 20ml gabungan bahan-bahan terbaik untuk kesihatan & kecantikan kulit sis.
.
πŸ”˜ACAIBERI -antioksidan (new)
πŸ”˜DELIMA - kulit cantik
πŸ”˜KURMA - antibody
πŸ”˜MADU - energy booster
πŸ”˜VITAMIN C - skin protector
πŸ”˜KOLAGEN - antiaging
πŸ”˜GLUTATHIONE - whitening (new)
πŸ”˜HYALURONIC ACID - moist skin (new)
.
Kami ada buat FREE DELIVERY untuk selected area. Kalau nak COD boleh je 😊 Kami cover kawasan ni :
.
🚩PUCHONG
🚩SHAH ALAM
🚩BANDAR BARU BANGI
🚩PUTRAJAYA
🚩SERI KEMBANGAN
🚩SERDANG
.
Kalau sis berminat boleh terus whatsapp tau untuk tahu cara pembelian atau nak tanya apa pun boleh 😊
.
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
πŸ“² 0193735128 (Fast respond)
.
#radiancesignature #radiancesignaturemurah
#radiancesignatureoriginal
#radiancesignature #nucifera #slimmewhite #okaya #puddingmontox #babiesblink #shhazbeauty #jemaima #slimrich #tati #feryal #mamom #lidaslimming #mylea #deejacosmetic #dianzvitamin #kcolly #satinskinz #dms #dnars #kdolly #belleza


1

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1

Dah minum JUSHINE C harini?
.
APA BAHAN-BAHAN JUSHINE CπŸ‹?
.
➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry.
.
βœ”οΈSESUAI UTK KANAK-KANAK, REMAJA, WANITA DAN LELAKI DEWASA, ORANG TUA.
βœ”οΈSESUAI UNTUK IBU HAMIL SEAWAL 2 BULAN, IBU MENYUSU, WANITA DALAM PANTANG.
βœ”οΈSESUAI UTK MEREKA YANG ADA ALAHAN TERHADAP SEAFOOD.
.
KEBAIKAN
βœ”οΈUtk merawat sembelit
βœ”οΈmemudarkan parut jerawat
βœ”οΈmencerahkan kulit
βœ”οΈmemberi tenaga
βœ”οΈmerawat masalah jerawat
βœ”οΈmerawat kulit kering

Cara Pengambilan.
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10ml sahaja.
βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

Pantang
βœ”οΈJarakkan 3 jam jika minum air yang bercaffein.
βœ”οΈPastikan ambil 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.

HARGA :
1 botol Rm53 ( postage Rm7sm/Rm11ss )
2 botol Rm100 ( postage Rm8sm/Rm12ss )

ORDER :
Whatsapp 0172585957 @ tekan link dibio ya.

#JushineC #JushineCPuchong #JushineCBukitJalil #JushineCPuncakJalil #JushineCTamanEquine #JushineCReadyStock #JusVitaminC #VitaminC


0

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

BELIAN 2 BOX SERUM DAPAT CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS ! .

Whatsaap segera : +60194144206
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #Paidreviewmalaysia #review #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


3

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60194144206
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

- - [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60194144206
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


1

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +0194144206
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +0185734005
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


1

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60185734005
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


1

[ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60185734005
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


2

[ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60185734005.
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


1

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60185734005
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

[ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

BELIAN 2 BOX SERUM DAPAT CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS ! .

Whatsaap segera : +60185734005.
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #Paidreviewmalaysia #review #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

[ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

BELIAN 2 BOX SERUM DAPAT CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS ! .

Whatsaap segera : +60185734005.
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #Paidreviewmalaysia #review #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


1

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
http://Wasap.my/60136751345
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C
🍎Untuk merawat sembelit
🍎Memudarkan parut jerawat
🍎Mencerahkan kulit
🍎Memberi tenaga
🍎Merawat masalah jerawat
🍎Merawat kulit kering
🍎Merawat luka
🍎Merawat parut badan
🍎Merawat masalah eyebag/wajah kusam
🍎Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C?
πŸ”°Water
πŸ”°Vit c
πŸ”°Orange emulsion
πŸ”°Xanthan gum
πŸ”°Glucose
πŸ”°lavour orange
πŸ”°Acerolla cherry .Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
Cara Pengambilan
βœ…Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ…minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ…selang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ…Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ…Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
1 botol 200ml
.
#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


3

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #bebytoratora #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


3

PROMO HADIAH KASIH SAYANG😘😘😘 Dengan setiap pembelian BVRC ADVANCED ,kami layakkan anda memilih salah satu set hadiah yang anda mahuuu.. Boleh pilih
SET A , SET B , atau SET C
Cepat cepat..!! Kami hadkan untuk 100 orang pertama sahaja ya.. Terlepass peluang tak ulang lagi dah.. Cepat2..❀️❀️ Whatsapp bvrc advanced gift ke

Www.wasap.my/+601131371877

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

πŸŒΌπŸ’žJUSHINE C BY NLEE BEAUTY πŸ’žπŸŒΌ
.
OPEN FOR DROPSHIP/ AGENT
WHTSAPP 0193851102

ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C πŸ’πŸŠ
βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE CπŸŠπŸ’?
➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml
.
#jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecnleebeautyoriginal #dropshipneeded #dropshipwanted
#myleafrecklesserum #myleafrecklesserumborong #myleafrecklesserummurah #myleafrecklesserummalaysia #applefiberqueenmutiara #applefiberqueenmutiaramurah #applefiberqueenmutiaraborong #lidaslimmingpill #lidaslimmingpillmurah #lidaslimmingpillborong #iflawlessarganoil #iflawlessarganoilmurah #iflawlessarganoilborong


1

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

FOLLOW πŸ‘‰ @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
πŸ’‹FREE SUDU. πŸ’‹FREE BOTOL AIR. πŸ’‹FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
πŸ“Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
πŸ“Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
πŸ“Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
πŸ“Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
πŸ“Anti penuaan dan anti kedut.
πŸ“Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
πŸ“Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
πŸ“Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
πŸ“Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
βœ…wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
βœ…ibu mengandung
βœ…ibu yang menyusukan bayi
βœ…boleh diambil ketika haid
βœ…mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
βœ…perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
βœ…mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
πŸ‘MENCERAHKAN KULIT
πŸ‘MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
πŸ‘MEMUDARKAN PARUT. .
πŸ‘KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
πŸ‘MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
πŸ‘MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
πŸ‘ LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call πŸ“΅
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

Jushine C by NLEE Beauty
.
Kelebihan Jushine C ny NLEE Beauty :
.
🍊 Merawat sembelit
🍊 Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat
🍊 Mencerahkan kulit secara sekata
🍊 Memberi tenaga berpanjangan
🍊 Mengecut dan mematikan jerawat
🍊 Melembabkan kulit kering
🍊 Mencepatkan penyembuhan luka
🍊 Menghilangkan eyebag, kulit kusam
🍊 Merawat parut di badan
🍊 Meningkatkan sistem imun badan
🍊 Merawat senggugut dan period tidak teratur
🍊 Menghilangkan sunburn
.
#jushinec
#jushinecmurah
#nleebeauty


0

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
http://Wasap.my/60136751345
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C
🍎Untuk merawat sembelit
🍎Memudarkan parut jerawat
🍎Mencerahkan kulit
🍎Memberi tenaga
🍎Merawat masalah jerawat
🍎Merawat kulit kering
🍎Merawat luka
🍎Merawat parut badan
🍎Merawat masalah eyebag/wajah kusam
🍎Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C?
πŸ”°Water
πŸ”°Vit c
πŸ”°Orange emulsion
πŸ”°Xanthan gum
πŸ”°Glucose
πŸ”°lavour orange
πŸ”°Acerolla cherry .Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
Cara Pengambilan
βœ…Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ…minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ…selang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ…Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ…Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
1 botol 200ml
.
#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah


0

RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUSHINE C BY NLEE BEAUTY
.
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C βœ”οΈ Untuk merawat sembelit
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat
βœ”οΈ Merawat kulit kering
βœ”οΈ Merawat luka
βœ”οΈ Merawat parut badan
βœ”οΈ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
βœ”οΈ Meningkatkan imunisasi badan

APA BAHAN-BAHAN JUSHINE ➑️Water
➑️Vit c
➑️Orange emulsion
➑️Xanthan gum
➑️Glucose
➑️Flavour orange
➑️Acerolla cherry
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume tau:
πŸ’ Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
πŸ’ Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.

Cara Pengambilan
βœ”οΈSehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
βœ”οΈ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
βœ”οΈselang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum βœ”οΈJangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
βœ”οΈMinum air kosong selepas minum jus ini.

1 botol 200ml

#jushinec #jushinecmurah #jushinecnleebeauty #jushinecnleebeautymurah #jushinecbynleebeauty #jushinecbynleebeautymurah #nleebeauty #nleebeautymurah #vitamincmurah #vitaminc
#pahangpharma #nlee #nleebeautymurah #vitcmurah #vitc
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0