#juzfit

Instagram photos and videos

#juzfit#ubatkurusmalaysia#juzfitmurah#dtrim#ubatkurus#maxxslimoriginal#qurose#juzfitoriginal#ubatkurusmurah#testimoniqurose#bajuplussizemalaysia#bajuplussize#plussizemalaysia#bajubesarmalaysia#bajubesar#testimonijuzfit#tipskuruscepat#testimonidtrim#testimoniubatkurus#ubatkuruscepat#testimoniubatkurusmalaysia

Hashtags #juzfit for Instagram

JUZFIT
.
KELEBIHAN
.
>Membakar lemak 200% lebih effektif.
>Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar.
>Menambah tenaga anda.
>Membaiki sistem pencernaan (lawas).
>Meningkatkan imunisasi badan.
>Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox.
>Perut terus KEMPIS.
>Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam.
.
Cara pengambilan
.
>TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
>TIADA KESAN SAMPINGAN.
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#juzfit#juzfitmurah#juzfitborong#juzfitmalaysia#juzfitselangor
#juzfitborongmurah#juzfitoriginal#fatburner#juzfitfatburner
#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#ranieesabeauty#kosmetik


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITE™️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
✔️SLIMMEWHITE™️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
✔️SLIMMEWHITE™️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITE™️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITE™️?
✔️SLIMMEWHITE™️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
✔️SLIMMEWHITE™️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
✔️SLIMMEWHITE™️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
✔️SLIMMEWHITE™️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
✔️Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE™️.
✔️SLIMMEWHITE™️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

.
.
.
[Part 2/2] Tonton video ini ⬆️uolls untuk tahu cara terbaik untuk menikmati Lentik Dara Shake (LDS) kita 😍😍😍
.
.
I don't like it, .
.
.
I love love love it ❤️
.
.
How about u guys???
.
.
.


1

JUZFIT TEATOX
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
Apa yang ada didalam kandungan Juzfit Teatox ni ?
.
🍃Green Tea
.
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
.
🍃Garcinia Cambogia
.
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan.
.
🍃Chrysanthemum
.
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi.
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.
.
🍃Folium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar.
.
Rangkuman 4 Kandungan Utama ini menjadikan Juzfit TeaTox detoks yang amat diperlukan anda yang mahu kesannya dalam tempoh 7 hari sahaja.
.
RM42 X 1
WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
.
#juzfitteatox #juzfitteatoxmurah #juzfitteatoxrm42 #juzfitteatoxkluang #juzfitteatoxjohor #juzfitteatoxborong #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatox14days #juzfit #juzfitmurah #juzfitborong #juzfitoriginal #juzfitkluang #juzfitjohor #juzfitmalaysia #juzfitmurahborong #juzfitkurus #juzfitmurahoriginal #juzfitmalaysiamurah #juzfitrm39


0

RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUZFIT TEATOX
.
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
Ramai yang tanya apa beza Teatox dengan Juzfit👆🏻
.
Pengambilan Teatox dengan Juzfit membantu dapatkan Kesan lagi cepat.Kesan bergantung kepada individu,Tahap metabolisme badan & hormon mempengaruhi kesan.
.
Ambil Teatox waktu pagi sebelum atau masa breakfast & Juzfit ambil satu sudu sebelum dinner.And amalkan pemakanan yang sihat okay! everyone can kurus
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #garciniaburnermurah #laromeslimmingserum #izeara6inchserum #gcxfactor #gcxfactormurah #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #juzfitteatox #juzfitteatox14days #juzfitteatoxmurah #gcxfactortestimoni #gcmaxoriginal #jusfit #jusfitmurah #jusfitoriginal #jusfitness #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfithq
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
▶️JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi.
▶️Mengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat.
▶️Mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan.
▶️Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
▶️Mengawal selera makan
▶️Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
▶️Memutih dan mencerahkan kulit
▶️Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
▶️Membaiki sistem percernaan
▶️Mengurangkan masalah perut buncit
▶️Merendahkan kolestrol dalam badan
▶️Meningkatkan metabolisma badan
▶️Melawan kelesuan

Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun:
👉1 sudu pagi sebelum breakfast
👉1 sudu malam sebelum dinner

Tips untuk lebih berkesan :
▶️Minum air masak 3 liter sehari,jaga pemakanan, senaman yang konsisten walau senaman ringan.Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya.

Yang bagusnya bahan-bahan dalam Juzfit ni memang semulajadi dan berkhasiat dari ekstrak buah-buahan :
👉Garcinia Cambogia yang boleh mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga.
👉Acaiberi pula membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh dan mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita.
👉Prun berperanan sebagai menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak.
👉Kurma merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga.

#juzfit #juzfitmalaysia #juzfitmurah #juzfitborong #juzfitofficial #juskurus #ubatkurus #supplementkurus #dtrim #maxxslim #slimmewhite #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #flawlesstea #garceniaburner #vshapehibevenom #juzfitori #izeara #opaslim #farrafatburner #halangdanbakar #sexyladylotion #slimmingbooster #provencap #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

🌸JUZFIT 💕 1 pcs RM 43
💕Harga borong 10pcs and above . 🌸How to order ?
Sreenshot & direct whatsapp 019-472 6919

#juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #borongjuzfit #borongjuzfitmurah #borongjuzfitoriginal


0

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
DEEJA COSMETIC 5 IN 1
.
Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : .
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya..
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano
.
CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1.
.
Cara Penggunaan utk Malam :
.
-cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
.
#deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmetichq #deejacosmeticborong #deejacosmetic5in1 #deejacosmetic5in1murah #deejacosmetic5in1original #tatiskincare #tatiskincareoriginal #farhanabeautycare #satinskinzfacial #satinskinzskincare #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinum #laserserum #ibuputihninaskincare #mamom #mamommilkbooster #juzfit #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitborong #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

JUZ FIT .
PROMO! RM40 (POS RM7SM/RM11SS)

KELEBIHAN JUZ FIT
😊️Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
👉Mengawal selera makan
👉Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
👉Memutih dan mencerahkan kulit
👉Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
👉Membaiki sistem percernaan
👉Mengurangkan masalah perut buncit
👉Merendahkan kolestrol dalam badan
👉Meningkatkan metabolisma badan
👉Melawan kelesuan
.
👉😊Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun:
.👍👍👍👍👍👍
1 sudu pagi sebelum breakfast
1 sudu malam sebelum dinner

www.wasap.my/01128753153
#juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal


0

JUZFIT
.
✔️ Jus no 1 untuk kurus dan mencantikan kulit
✔️ Membakar lemak 200% lebih efektif
✔️ Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
✔️ Mengawal selera makan
✔️ Tambah Tenaga
✔️ Membaiki sistem pencernaan (lawas)
✔️ Perut terus kempis
✔️ Meningkatkan imunisasi badan
✔️ Muka sentiasa segar dan tidak kusam (DETOX)
✔️ Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox .
✔️ Sesuai untuk laki dan perempuan
✔️ Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum
.
RM39 X 1
WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
.
#juzfit #juzfitmurah #juzfitborong #juzfitoriginal #juzfitkluang #juzfitjohor #juzfitmalaysia #juzfitmurahborong #juzfitkurus #juzfitmurahoriginal #juzfitmalaysiamurah #juzfitrm39


0

Juzfit Teatox
.
Kelebihan Juzfit Teatox :
.
🍃Green Tea
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan
.
🍃Garcinia Cambogia
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan
.
🍃Chrysanthemum
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi
.
🍃Folium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar
.
#juzfit
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah


1

JUZFIT
.
http://Wasap.my/60136751345
.
JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi
💟Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
💟Mengawal selera makan
💟Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
💟Memutih dan mencerahkan kulit
💟Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
💟Membaiki sistem percernaan
💟Mengurangkan masalah perut buncit
💟Merendahkan kolestrol dalam badan
💟Meningkatkan metabolisma badan
💟Melawan kelesuan
.
💐Cara pengambilannya pun senang, tak payah bancuh pun:
✅1 sudu pagi sebelum breakfast
✅1 sudu malam sebelum dinner
.
❤️Tips untuk lebih berkesan :
🌺Minum air masak 3 liter sehari
🌺jaga pemakanan,senaman yang konsisten walau senaman ringan
🌺Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya
.
💟BAHAN-BAHAN💟
💟Garcinia Cambogia
✅Mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain
✅Berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga .
💟Acaiberi💟
✅membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh
✅mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita. .
💟Prun💟
✅Berperanan menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak .
💟Kurma💟
✅Merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga.
.
#juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #sayajualjuzfit #sayajualjuzfitmurah #sayajualjuzfitoriginal


0

BELLEZA COLLAGEN
.
1 X RM70
2 X RM130
.
🐾 FREE POSTAGE
🐾 FREE GIFT
🐾 100% ORIGINAL
.
❣️ WHATSAPP +60125318441
OR TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO
.
#belleza #bellezacollagen #aurawhite #azanis #deejacosmetic #tatiskincare #glowglowing #olicandy #kcolly #secretskinkawai #juzfit #perlacoffee


0

Juzfit
.
Kelebihan Juzfit :
.
💥 Membakar lemak 200% lebih effektif
💥 Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
💥 Menambah tenaga anda
💥Membaiki sistem pencernaan (lawas)
💥 Meningkatkan imunisasi badan
💥 Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
💥 Perut terus KEMPIS 💥 Muka sentiasa segar dan tidak kusam
.
#juzfit
#juzfitmurah
#kuruscepat


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Tips Kurus Wanita Bekerja
.
Start your journey with Juzfit! Get Yours now! 💋
.
Everyone can kurus now! Click link at bio to order!❤️
.
Whatsapp or DM
📲0166656490
📲0166656490
📲0166656490

#juzfitteatox #nightroutine #morningroutine #daretobefit #juzfit #juzfit_melawati #juzfitofficial #lemonex #kurus #olicandy #juzfitofficial #bazarpaknil #trudolly #dyxyteam #dyxy #kurustanpaberlapar #dropship #qurose #qurosemurah #juzfitmalaysia #magikasnow #juzfitchiaseed #juzfit_ainun #everyonecankurus


0

🐳🌸LI DA SLIMMING PILL🌸🐳
.
HARGA :
1-Rm32
2-Rm60
.
LI DA SLIMMING PILL
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida !!
😍😍
Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras?
😱😱😱😱😱😱
Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
Recommended products lida pluss! Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat. Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja. 💚💚
👉Lida plus.. 👉Power!
👉Kuasa Memerah lemak kaw kaw 👉Target Penurunan sehingga 15kg sebulan 💚💚
Fungsi Utama :
👉Memecahkan lemak degil 👉Menghapuskan berat badan berlebihan
👉Memerah toxin perah lemak
👉Mematikan selera makan 👉Meningkatkan tenaga badan 👉Aktif Fresh bertenaga 👉Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat. 💚💚
Kelebihan :
📌Strong dan gerenti kurus 📌Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol
📌Target masa utk turunkan 12-30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis
Tetapi gerenti! 💚💚
Bebas cirit birit ✔️No side effect
✔️Lulus FDA
✔️Ada kelulusan GMP
✔️Mexico punya bukan china
✔️Pada bottle ada details kelulusan product
✔️Halal ✔️100%vegetarian capsule
✔️Tidak ada gelatin bentuk powder ✔️lcartine beepoleen
✔️Bebas sibutramin ✔️Bebas bahan pengawet
💚💚
Cara makan:
1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari. (bergantung pada berat badan)
💚💚
Bahan Utama lida plus : Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine. 💚💚
Target Utama: 🔥Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung. ❌Tiada pantang larang
✅Sesuai utk lelaki dan wanita berumur 18 tahun ke atas 65 tahun kebawah
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik.
Darah tinggi, diabetis, gastrik boleh ambil.
.
Whtsapp +60195007987
.
#dtrim #dtrimmurah #gcmaxoriginal #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #pureslim7d #provencaps #lidamurah #lidaslimming #lidaslimmingmurah #lidaweightlosscapsule #lidaweightlosscapsulemurah #lidaweightlosscapsuleoriginal #shampoosantan #shampoosantanmyhomelab #minyakekstrakbelacakherbhousejohor #minyakekstrakbelacakoriginalherbhousejohor #gcxfactor #bellasinus #bellaformulasinus #sinussc60 #bellaformulasinusmurah


0

🍂🍃BUE WOMEN CANDY🍃🍂
.
🌸 MANFAAT 🌸
✔️ Menambah saiz payudara
✔️ Menegangkan payudara & punggung yang kendur
✔️ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan
✔️Merawat masalah-masalah berkaitan rahim antaranya seperti masalah keputihan
✔️Menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencing
✔️Mengetatkan vagina .
✔️ Menghilangkan bau badan & bau peluh
✔️Mencegah & mengurangkan penyakit Migrain
✔️Menjadikan kulit lebih lembut & awet muda
✔️ Mencerahkan kulit termasuklah kulit di bahagian puting payudara
✔️Menganjalkan kulit yang melendut
✔️Melambatkan proses penuaan
✔️ Melancarkan aliran darah & membuatkan anda tubuh lebih cergas & bertenaga
.
.

Whatsapp 0195007987
.
#maxxslim #juskekaldara #coffeecupdwhiteningbooster #dianzvitamilkbooster #deejacosmetic #dietboosterchiaseed #emmabeautskin5in1 #juzfit #kdollbeautyskincare #sabunkopi #minnkaffe #polishfacenina #qmqueenofmutiara #shhazbeautybooster #bustupexpress #bustupexpressoriginal #bustupexpressborong #buewomencandy #womencandybustupexpress #womencandybustupexpressmurah #buewomencandymurah #pipipinkblusher


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


1

Korang nak kurus sebab apa?? Betul kita semua nak kurus..
Tapi setiap kita sebab kenapa nak kurus mesti lain2 kan.. Ada yg nak kurus sebab
💘nak dapat kesihatan yg baik ..
💘nak nampak lebih cantik dan hensem ..
💘nak dapat baby ..
💘nak kahwin ..
💘nak pakai baju saiz kecik ..
💘atau pun dah tak snggup org kutuk saiz kita .. Tak kisah sebab apa sekali pun .. kalau hangpa betul2 serius nak buat satu perubahan dalam hidup anda pada tahun 2018 ini .. tak perlu nak kata nantilah .. nak pikir kan dulu .. mahal lah .. dan pelbagai alasan yang lain ..
.
Sekarang jugak terus tekan link bio di atas utk kami team coach bantu anda mendapat berat ideal anda ..inshaAllah dalam masa 10hari sahaja anda pasti dapat turunkan 3 ke 5 kg..saya sgt yakin..🔥🔥🔥 ➰WA 0194473007➰

#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITE™️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
✔️SLIMMEWHITE™️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
✔️SLIMMEWHITE™️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITE™️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITE™️?
✔️SLIMMEWHITE™️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
✔️SLIMMEWHITE™️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
✔️SLIMMEWHITE™️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
✔️SLIMMEWHITE™️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
✔️Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE™️.
✔️SLIMMEWHITE™️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

🔥 JUZFIT 🔥
.
Harga sale :
1- Rm50
2- Rm97
.

Kebaikan juzfit : 🔥Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
🔥Mengawal selera makan
🔥Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
🔥Memutih dan mencerahkan kulit
🔥Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
🔥Membaiki sistem percernaan
🔥Mengurangkan masalah perut buncit
🔥Merendahkan kolestrol dalam badan
🔥Meningkatkan metabolisma badan
🔥Melawan kelesuan
.
Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun: 🥄1 sudu pagi sebelum breakfast
🥄1 sudu malam sebelum dinner
.
Tips untuk lebih berkesan : Minum air masak 3 liter sehari,jaga pemakanan,senaman yang konsisten walau senaman ringan.Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya.

Yang bagusnya bahan-bahan dalam Juzfit ni memang semulajadi dan berkhasiat dari ekstrak buah-buahan :
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee if fake ✅
Ready stok
.
Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

To order. Whatapp 📲 +6013-2402196 .

#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #garciniaburnermurah #laromeslimmingserum #izeara6inchserum #gcxfactor #gcxfactormurah #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactortestimoni #gcmaxoriginal #jusfit #jusfitmurah #jusfitoriginal #jusfitness #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfithq


0

🔥SECRET CORREA LOSYEN KURUS SEJUK 🔥
.
HARGA :
1- RM74
2- RM145
.
Secret Correa merupakan satu-satunya Losyen Kurus Sejuk Pertama di Asia yang mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia Dan juga Kementerian Kesihatan Brunei.
.
Losyen sangat selamat digunakan oleh semua golongan kerana bahannya yang terkandung adalah bahan berkualiti dan juga semulajadi.
.
Losyen juga bukan sekadar utk kurus malahan sangat bagus utk mencantikkan kulit dan juga melancarkan peredaran darah. ✔️ Beribu-ribu TESTIMONI
✔️ Dah pun keluar TV dan radio
✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔️ Terdapat 33 billboard serata malaysia dan seringkali terpampang di majalah dan akhbar
✔️ Losyen bercolagen dan multifungsi
✔️ Dari baby sampai la ke org tua boleh guna
✔️ Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil
✔️ Hilangkan stretch marks dan eczema
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ Tidak perlu berlapar
✔️ Tidak wajib bersenam
✔️ Metabolisma cepat naik
✔️ Cepat mencairkan lemak
✔️ Dijamin berat badan menurun
✔️ Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka
✔️ Lemak mula cair dari dalam
✔️ Perut makin mengecil
✔️ Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah.
✔️ 100% ramuan herba semulajadi
✔️Ada KKM dan HALAL JAKIM
✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔️ Menyusu Badan tiada masalah.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5
.
To order Whatapp 📲 +6013-2402196
.
#dtrim #dtrimmurah #gcmaxoriginal #juzfit #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #mazslimp #provencaps #juskurus #ubatkurus #maryamlotion #maryamlotionmurah #maryamlotionoriginal #maryam6inchloss #maryamlotionkurus #secretcorrea #secretcorrealotion #secretcorreamurah #secretcorrealosyenkurussejuk


0

RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
▶️JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi.
▶️Mengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat.
▶️Mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan.
▶️Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
▶️Mengawal selera makan
▶️Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
▶️Memutih dan mencerahkan kulit
▶️Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
▶️Membaiki sistem percernaan
▶️Mengurangkan masalah perut buncit
▶️Merendahkan kolestrol dalam badan
▶️Meningkatkan metabolisma badan
▶️Melawan kelesuan

Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun:
👉1 sudu pagi sebelum breakfast
👉1 sudu malam sebelum dinner

Tips untuk lebih berkesan :
▶️Minum air masak 3 liter sehari,jaga pemakanan, senaman yang konsisten walau senaman ringan.Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya.

Yang bagusnya bahan-bahan dalam Juzfit ni memang semulajadi dan berkhasiat dari ekstrak buah-buahan :
👉Garcinia Cambogia yang boleh mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga.
👉Acaiberi pula membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh dan mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita.
👉Prun berperanan sebagai menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak.
👉Kurma merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga.

#juzfit #juzfitmalaysia #juzfitmurah #juzfitborong #juzfitofficial #juskurus #ubatkurus #supplementkurus #dtrim #maxxslim #slimmewhite #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #flawlesstea #garceniaburner #vshapehibevenom #juzfitori #izeara #opaslim #farrafatburner #halangdanbakar #sexyladylotion #slimmingbooster #provencap #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
DEEJA COSMETIC 5 IN 1
.
Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : .
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya..
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano
.
CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1.
.
Cara Penggunaan utk Malam :
.
-cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
.
#deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmetichq #deejacosmeticborong #deejacosmetic5in1 #deejacosmetic5in1murah #deejacosmetic5in1original #tatiskincare #tatiskincareoriginal #farhanabeautycare #satinskinzfacial #satinskinzskincare #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinum #laserserum #ibuputihninaskincare #mamom #mamommilkbooster #juzfit #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitborong #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1

🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔
Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Maysara Collection. .
📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
✅Latar belakang internet 🌎yang baik
✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru
✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
✅tiada yuran
✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock
✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈️
✅komisen / untung atas angin anda dapat
✅berumur 18tahun dan ke atas
✅mempunyai online banking
✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha!
.

Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #dropshipagent #magicjelly #olicandy #tatiglowwhiteshapers #susukambingkurmamadu #maxxslim #juskekaldara #coffeecupdwhiteningbooster #dianzvitamilkbooster #deejacosmetic #dietboosterchiaseed #nurraysabeauty #juzfit #kdollbeautyskincare #sabunkopi #minnkaffe #polishfacenina #qmqueenofmutiara #dyxybccream #dyxycosmetics


1

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


0

JAMU ASLI FROM INDONESIA NOW BERADA DI PASARAN MALAYSIA😍😊 #jamumutyara #malindo
Cepat2 DM saya langsung or whatsap saja yah kerna anda berpeluang mdpat 🎁 special dri saya inshallah😍😘 jadi cepat2 langsung DM & WHATSAPP yah kakak😍😘 📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam
Oh iyaa kalo ingt menjadi AGENT or DROPSHIP jgk bole langsung WHATSAPP or DM saya yah kakakak😍😘😘
📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam

Founder of #mutyarabeauty @tyaarifinnw
#jamuasli #jamumodern
#jamumutyara #mutyarabeauty
#mutyarashahalam #gugusansumatra #deinaslimaxjuice
#susumaaez #jamumakdara #jamunenek
#juslentikdara #juzfit #detox #setberpantang #postmama #jusmamariam
#moeder #ladiescollagen #mutyaraselangorrich #testimonijamumutyara


0

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
GC X FACTOR™️
BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™️ FAT BURNER produk keluaran Malaysia,
membantu anda menurunkan Berat Badan
Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™️ FAT BURNER
✔️ Membakar lemak degil dengan pantas
✔️ Menghalang pembentukan lemak baru
✔️ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔️ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔️ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔️ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔️ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔️ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔️ Membantu mencantikkan kulit
✔️ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔️ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔️ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔️ Mengurangkan selera makan
✔️ Meningkatkan metabolisma badan
✔️ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress

ISI KANDUNGAN
> Garcinia Cambogia
> Glutathione
> Habbatussauda
> Guarana
> White Kidney Beans
> Red Ginger
> Green Tea
> Pomegranate
> Gymnema Slyvestre
> Stevia
> Hyaluronic Acid
> L-carnitine
> Ginko Biloba
> Rasberry ketone

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN
✔️ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik )
✔️ Minum minima 2 liter air kosong sehari
✔️ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
✔️ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
✔️ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa
dalam proses penurunan berat badan

#gcxfactor™️ #gcxfactor #gcxfactortestimoni #gcxfactormurah #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactormurah #dijaminsampai
#gcxtestimoni #gcxkurus #gcxubatkurus
#gcxjuskurus #gcx #gcxfactororiginal #juzfit #gcmax #dtrim #sayanakkurus #ubatkurus #nakkurus #herbalife #sayajual #buanglemak
#juzfitmurah #lemonex #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil


1

JAMU ASLI FROM INDONESIA NOW BERADA DI PASARAN MALAYSIA😍😊 #jamumutyara #malindo
Cepat2 DM saya langsung or whatsap saja yah kerna anda berpeluang mdpat 🎁 special dri saya inshallah😍😘 jadi cepat2 langsung DM & WHATSAPP yah kakak😍😘 📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam
Oh iyaa kalo ingt menjadi AGENT or DROPSHIP jgk bole langsung WHATSAPP or DM saya yah kakakak😍😘😘
📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam

Founder of #mutyarabeauty @tyaarifinnw
#jamuasli #jamumodern
#jamumutyara #mutyarabeauty
#mutyarashahalam #gugusansumatra #deinaslimaxjuice
#susumaaez #jamumakdara #jamunenek
#juslentikdara #juzfit #detox #setberpantang #postmama #jusmamariam
#moeder #ladiescollagen #mutyaraselangorrich #testimonijamumutyara


2

JAMU ASLI FROM INDONESIA NOW BERADA DI PASARAN MALAYSIA😍😊 #jamumutyara #malindo
Cepat2 DM saya langsung or whatsap saja yah kerna anda berpeluang mdpat 🎁 special dri saya inshallah😍😘 jadi cepat2 langsung DM & WHATSAPP yah kakak😍😘 📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam
Oh iyaa kalo ingt menjadi AGENT or DROPSHIP jgk bole langsung WHATSAPP or DM saya yah kakakak😍😘😘
📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam

Founder of #mutyarabeauty @tyaarifinnw
#jamuasli #jamumodern
#jamumutyara #mutyarabeauty
#mutyarashahalam #gugusansumatra #deinaslimaxjuice
#susumaaez #jamumakdara #jamunenek
#juslentikdara #juzfit #detox #setberpantang #postmama #jusmamariam
#moeder #ladiescollagen #mutyaraselangorrich #testimonijamumutyara


0

Selamat Petang Semua🤩
.
Nak kurus dan cantik dengan sihat minum lah juzfit dan teatiox😎
.
Dengan formulasi baru tambahan African Mango & lemon mengandungi fiber yang sangat tinggi mampu untuk turunkan berat badan,membakar lemak lebih cepat & dapat memberi tenaga sepanjang hari.
Bagus untuk diet yang sihat kerana dapat menyingkir lemak berlebihan dalam tubuh badan😍

Jom dapatkan sekarang! Everyone can kurus now! Click link at bio to order atau sila ws 013-9048225

#everyonecankurus #juzfit #daretobefit #sayanakkurus #sihatdancantik👍🏻


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 0174204470 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


1

JUZFIT
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif.
💥Mengawal selera makan.
💥Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari.
💥Memutih dan mencerahkan kulit.
💥Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox.
💥Membaiki sistem percernaan.
💥Mengurangkan masalah perut buncit.
💥Merendahkan kolestrol dalam badan.
💥Meningkatkan metabolisma badan.
💥Melawan kelesuan.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️1 sudu pagi sebelum breakfast.
➡️1 sudu malam sebelum dinner.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#juzfit#juzfitmurah#juzfitborong#juzfitborongkurah#juzfitoriginal#juzfitmalaysia#juzfitmurahborong#effatihah#detox#detoxmurah#detoxmalaysia#truedetox#truetoxglow#detoxborong#detoxbadan#slimming#slimmingproduct#kurus#ubatkurus#ubatkurusmurah#ubatkurusmalaysia#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#borongmurah#kosmetikmurahmlaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼


0

JAMU ASLI FROM INDONESIA NOW BERADA DI PASARAN MALAYSIA😍😊 #jamumutyara #malindo
Cepat2 DM saya langsung or whatsap saja yah kerna anda berpeluang mdpat 🎁 special dri saya inshallah😍😘 jadi cepat2 langsung DM & WHATSAPP yah kakak😍😘 📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam
Oh iyaa kalo ingt menjadi AGENT or DROPSHIP jgk bole langsung WHATSAPP or DM saya yah kakakak😍😘😘
📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam

Founder of #mutyarabeauty @tyaarifinnw
#jamuasli #jamumodern
#jamumutyara #mutyarabeauty
#mutyarashahalam #gugusansumatra #deinaslimaxjuice
#susumaaez #jamumakdara #jamunenek
#juslentikdara #juzfit #detox #setberpantang #postmama #jusmamariam
#moeder #ladiescollagen #mutyaraselangorrich #testimonijamumutyara


0

JAMU ASLI FROM INDONESIA NOW BERADA DI PASARAN MALAYSIA😍😊 #jamumutyara #malindo
Cepat2 DM saya langsung or whatsap saja yah kerna anda berpeluang mdpat 🎁 special dri saya inshallah😍😘 jadi cepat2 langsung DM & WHATSAPP yah kakak😍😘 📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam
Oh iyaa kalo ingt menjadi AGENT or DROPSHIP jgk bole langsung WHATSAPP or DM saya yah kakakak😍😘😘
📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam

Founder of #mutyarabeauty @tyaarifinnw
#jamuasli #jamumodern
#jamumutyara #mutyarabeauty
#mutyarashahalam #gugusansumatra #deinaslimaxjuice
#susumaaez #jamumakdara #jamunenek
#juslentikdara #juzfit #detox #setberpantang #postmama #jusmamariam
#moeder #ladiescollagen #mutyaraselangorrich #testimonijamumutyara


1

JAMU ASLI FROM INDONESIA NOW BERADA DI PASARAN MALAYSIA😍😊 #jamumutyara #malindo
Cepat2 DM saya langsung or whatsap saja yah kerna anda berpeluang mdpat 🎁 special dri saya inshallah😍😘 jadi cepat2 langsung DM & WHATSAPP yah kakak😍😘 📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam
Oh iyaa kalo ingt menjadi AGENT or DROPSHIP jgk bole langsung WHATSAPP or DM saya yah kakakak😍😘😘
📱 01156311019
Ig: @mutyarabeauty_shahalam

Founder of #mutyarabeauty @tyaarifinnw
#jamuasli #jamumodern
#jamumutyara #mutyarabeauty
#mutyarashahalam #gugusansumatra #deinaslimaxjuice
#susumaaez #jamumakdara #jamunenek
#juslentikdara #juzfit #detox #setberpantang #postmama #jusmamariam
#moeder #ladiescollagen #mutyaraselangorrich #testimonijamumutyara


0

TURUN 5KILO MINUM 1 SET COMBO
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SAPA CAKAP AWAK TAK CANTIK❓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
awak taksah meratapi kalau ada orang KUTUK awak cakap awak BURUK la TAKCANTIK la HUDUH la. takyah awak sesedih nageh dkt bucu katil tu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
RUGI dek non RUGI 😤
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
apa awak kena buat awak kena BUKTIKAN dekat dorang yang awak pun CANTIK jugak. lepastu nanti awk bole FLIP SHAWL depan dorg
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
comfirm dorang TERCENGANG 😝
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
customer kita sorang ni sent gambar FEEDBACK dia lepas minum DARY TEATOX tau. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
jujur cakap dayah pun TERKEJUTS + TERCENGANG jap. dulu alahai ghupe dia macam nampak tua dari usia ... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
TAPI sekarang Ya Ampun, COMEL dah uolls 🙀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
kemain lawa dah KURUIH nampak muda daru usia khen ❓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
tu DOUBLE CHIN dah takda lagi tau, comfirm menangis nangis pakwe pakwe yang dulu tingalkan dia lepas tengok dia sekarang dah mcm MODEL INSTA 😝
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LENGAN pun dah TAKSADO 🙀 yelah semua sebab MINUM DARY TEA
.
PIPI TEMBAM2 pun dah takde. Persis kila perry sangat dah ni 👻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ALHAMDULILLAH tak rugilah cuba DARY TEATOX NI RM40 belum masuk POSTAGE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
kalau korang nak KURUIH boleh ajeee tapi kenalah try DARY TEA dulu jangan ler sombong sombong.

Wasap kekcya http://www.wasap.my/60179370441/kurus .
.

#bajukurungsaree #bajukurung #juzfit #thebeautyhacks #prelovedmalaysia #dexandra #vintagepantsmalaysia #sistholipmatte #tudungbawalmurah #pakejpercutianmurah #okayafoundation #dianzvitamin #pureslim7d #duckscarve #maryjardin #trueisland #dyxy #bukhoor #qurosetestimoni #turkishdelights #kdollbeauty #telekungmurah #sobella #shawlkeknismurah #jsd #medinadesire #teatoxmurah #manisanturki


0

Ai nak Lanjer Testimoni Lolita lagi
Hari2 hujan testimoni dr customers Ai.

Semua pakat2 dok qisau dah. Berat naik cepat ja. Mcm belon.
Nak turunkan berat kemain susahnya. Byk berhabisan duit dr beli produk kurus yg mahal2, end up kesan x seperti yg dijanjikan.
Tp jgn pandang sinis taw dgn produk kurus yg murah2 ni. Lolita cuma rm55 jer masa yg diperlukan hanya 10 hari utk nampak kesan. Kira sekotak utk program 10 hari utk kurus.

Kalo rasa RM55 mahal yg amat xpe lah cuba buat diet secara sihat tp lambat la kesannya yea dok.

Kalo rasa dan yakin RM55 ni blh beri kepuasan utk uols Insyallah korang xkan rugi dgn Lolita.
.
Nak tahu lebih lanjut
Meh wassap ai
Insyallah ai bantu mana yg mampu
.
.
➰WA 019 3994270 ➰
.
.
#maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia


1

JUZFIT FEEDBACK😍
.
Tak susah pun turun berat badan dengan Juzfit.Dengan formulasi baru tambahan African Mango & Lemon mengandungi fiber yang sangat tinggi mampu untuk turunkan berat badan,membakar lemak lebih cepat & dapat memberi tenaga sepanjang hari.
.
Everyone can kurus now! Click link at bio to order!
.
#daretobefit #juzfitfeedback #everyonecankurus #juzfit


1

A healthy body starts with a healthy mind. Let’s start control what you put in your body💕
.
These are the benefits of Juzfit
.
🍋Control appetite
🍋Reduces cholesterol
🍋Helps in whitening of skin
🍋Helps with the digestive system
🍋Increases metabolism of the body
🍋Burns out fat 5 times more effectively
🍋Boost up energy that last for the whole day
.
Start your journey with Juzfit! Get Yours now! 💋
.
Whatsapp or DM
📲0166656490
📲0166656490
📲0166656490

#juzfitteatox #nightroutine #morningroutine #daretobefit #juzfit #juzfit_melawati #juzfitofficial #lemonex #kurus #olicandy #juzfitofficial #bazarpaknil #trudolly #dyxyteam #dyxy #kurustanpaberlapar #dropship #qurose #qurosemurah #juzfitmalaysia #magikasnow #juzfitchiaseed #juzfit_ainun #everyonecankurus


0

Good morning. Sarapan apa harini?❤️
.
Sebelum sarapan jangan lupa ambil secawan juzfit okay. Pengambilan juzfit dapat membuang toksin di dalam badan, membantu sistem pencernaan dan juga bantu menurunkan berat badan.
#juzfit #juzfitjdt #juzfitteatox #everyonecankurus #daretobefit


0

🌿🌸1 MINUTE MIRACLE MASCARA 🌸🌿
.
HARGA :
1- RM45
2-RM80
+ postage RM7 SM/ RM11 SS
.
✔️ Extra Liquid
✔️ New Chocolate Flavor
✔️ Extra Mirco Fiberr
✔️ Free Transfomer Curler

BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA!

Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata..
Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona!
.
Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni....
.
Mascara yang Paling senang untuk Dicuci...
Korang tak PERLU nak guna air pun...
Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !!
.
KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
✔️Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
✔️Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
✔️Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
✔️Membuatkan mata lebih galak
✔️Tidak bergumpal / comot
✔️Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)
.
BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN :
✔️Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata
✔️Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif)
✔️Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
✔️Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria)
✔️Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
.
Whatsapp 0195007987
.

#farhanabeautycare #miraclemascara #miraclemascaramurah #1minutemiraclemascara #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #okaya #okayamurah #okayaoriginal #1minutemiraclemascaraoriginal #1minutemiraclemascaramurah #juzfitteatox #juzfitteatox14days #juzfitteatoxmurah #gcmaxoriginal #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitness #juzfithq #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxborong #lemonex #qurose #qurosemurah #quroseborong #qurosemalaysia #quroselimitededition


0

🌿🌸JUZFIT TEATOX 🌸🌿
.
HARGA :

1-RM50
2-Rm95
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
Apa yang ada didalam kandungan Juzfit Teatox ni ?
.
🍃Green Tea
.
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
.
🍃Garcinia Cambogia
.
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan.
.
🍃Chrysanthemum
.
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi.
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.
.
🍃Folium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar.
.
Rangkuman 4 Kandungan Utama ini menjadikan Juzfit TeaTox detoks yang amat diperlukan anda yang mahu kesannya dalam tempoh 7 hari sahaja.
.
Whatsapp 📲 019-500 7987
.
#figureup #figureupmurah #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #gcxfactor #gcxfactormurah #farhanabeautycare #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #juzfitteatox #juzfitteatox14days #juzfitteatoxmurah #gcmaxoriginal #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitness #juzfithq #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxborong #lemonex #qurose #qurosemurah #quroseborong #qurosemalaysia #quroselimitededition


0

🌸JEMAIMA WHITENING PILLS🌸
. ✅KEBAIKAN & KEISTIMEWAAN JEMAIMA WHITENING PILLS : .
🌻 Sebagai anti oksidan bagi kulit
🌻 Wajah putih halus merona untuk jangka panjang
🌻 Meningkatkan kecerahan & kelembutan kulit
🌻 Menjadikan kulit kencang, lembap, licin & kenyal
🌻 Mengurangi garis2 halus & kedutan juga pigmentasi / jeragat
🌻 Mengurangi radang kulit / kulit sensitif 🌻 Mengatasi bintik hitam, kulit bermiyak, kusam dan menghilangkan bekas jerawat
🌻 Menjadikan bibir & puting breast yg hitam kembali pink semulajadi
🌻 Memutihkan ketiak, siku, celahan lipatan2 pada tubuh yang kusam / hitam
🌻 Mencegah jerawat & mempercepat proses penyembuhan jerawat
🌻 Mensekatakan tona warna kulit & membuat kulit bersinar
🌻 Menguatkan kuku & rambut
🌻 Mengecilkan pori2
🌻 Mengaktifkan penghasilan kolagen secara semulajadi dalam tubuh
🌻 Merangsang penghasilan sel2 kulit baru
🌻 Sangat bagus untuk mereka yang banyak aktiviti luar, bersukan & berjemur kerana kulit anda kini lebih power menentang sunburn!
.
CARA MAKAN JEMAIMA WHITENING PILLS :
♥️ 1 kapsul pagi sebelum sarapan
♥️ 1 kapsul malam sebelum tidur
♥️ Penggunaan untuk 30 hari
♥️ Sesuai untuk usia 16 tahun ke atas
♥️ Boleh diambil ibu mengandung 6 bulan keatas
♥️ Boleh diambil ketika period

ISI KANDUNGAN : 30KAPSUL / BOTOL .📲WHTSAPP 0195007987

#kakicantiqtea #kakicantiq #slimmingdetoxtea
#jemaima #jemaimapills #jemaimabeauty #jemaimawhiteningpills #jemaimawhiteningpillsmurah #jemaimawhiteningpillsoriginal #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #susukambingkurmamadu #honeybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenommultisolutioncream #jemaimabeautybooster #mamom #mamommilkbooster #vitamilkmilkbooster #vitamilk #juzfit #juzfitmurah #maxxslim #maxxslimmurah #juskekaldara #juskekaldaramurah #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah


0

.
.
.
"Tak kenal maka tak cinta."
.
.
.


3

.
.
.
Cabaran Kurus Lentik Dara .
.
.
⬆️⬆️⬆️ Jus Lentik Dara bantu berat turun 4KG je...bolehlahhhhh daripada pulun diet dan susah payah bersenam tapi berat tak turun² pastu makin naik plak...apoooo?!!! 🤣
.
.
.


3

GOOD NEWS GAISS!! PROMOSI FREE POSTAGE UTK SET B DITERUSKAN SAMPAI BULAN HUJUNG BULAN JULAI NI!! YEAYYY 🤗 .
.
Siapa tak grab lagi tu yang nak tunggu gaji tu masih sempat ye. Jangan risau. Dijamin korang jatuh cintaaa. .
.
.

#bajukurungsaree #bajukurung #juzfit #thebeautyhacks #prelovedmalaysia #dexandra #vintagepantsmalaysia #sistholipmatte #tudungbawalmurah #pakejpercutianmurah #okayafoundation #dianzvitamin #pureslim7d #duckscarve #maryjardin #trueisland #dyxy #bukhoor #qurosetestimoni #turkishdelights #kdollbeauty #telekungmurah #sobella #shawlkeknismurah #jsd #medinadesire #teatoxmurah #manisanturki


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITE™️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
✔️SLIMMEWHITE™️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
✔️SLIMMEWHITE™️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITE™️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITE™️?
✔️SLIMMEWHITE™️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
✔️SLIMMEWHITE™️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
✔️SLIMMEWHITE™️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
✔️SLIMMEWHITE™️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
✔️Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE™️.
✔️SLIMMEWHITE™️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1

www.effatihah.com
.
LEMONEX
.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
⊗ Tenaga bertambah
⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
⊗ Kurus dalam masa 14 hari
.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍊Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
🍊Minum air 2-3L sehari
🍊Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula
.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🍊 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🍊 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🍊 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7
#effatihah
.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
.
#lemonex#lemonexmurah#lemonexborong#lemonexoriginal#lemonexborongmurah#lemonexoriginalmurah#lemonexviral#lemonextract#ubatkurus#bazarpaknil#igkosmetikmurah#lemonexoriborong#effatihah#juzfit#elites7#truedetox#weightlosssuppliment#pemborongmurah#igkesihatanmurah#igborongmurah#lemonexori


0

RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
JUZFIT TEATOX
.
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
Ramai yang tanya apa beza Teatox dengan Juzfit👆🏻
.
Pengambilan Teatox dengan Juzfit membantu dapatkan Kesan lagi cepat.Kesan bergantung kepada individu,Tahap metabolisme badan & hormon mempengaruhi kesan.
.
Ambil Teatox waktu pagi sebelum atau masa breakfast & Juzfit ambil satu sudu sebelum dinner.And amalkan pemakanan yang sihat okay! everyone can kurus
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #garciniaburnermurah #laromeslimmingserum #izeara6inchserum #gcxfactor #gcxfactormurah #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #juzfitteatox #juzfitteatox14days #juzfitteatoxmurah #gcxfactortestimoni #gcmaxoriginal #jusfit #jusfitmurah #jusfitoriginal #jusfitness #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfithq
#sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0