#kcolly

Instagram photos and videos

#kcolly#aurawhite#surekencang#olicandy#heightup#sweetcandcup#vgrip#bustupexpress#dianzvitamin#zofeabeautysecret#sayajual#susumaaez#quputeh#bajutidurseksi#sayajualmurah#gambiremas#cantik#vimax#bellezacollagen#skkm#fullplus#secrethormonpil#bustupexpresshq#likeforlike#igshopmalaysia#mervecosmetic#payudarabesar

Hashtags #kcolly for Instagram

C-SHINE SET SKINCARE
FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY !
.
1SET ADA 3 ITEM, LOOSE ITEM JUGA ADA.
πŸ’„CSHINE SERUM
πŸ’„CSHINE BOOSTER
πŸ’„CSHINE SOAP
.
100% ORIGINAL YA..WHATSAPP TERUS KAMI +60174342624
.
New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation.
Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. .
No more common night cream or day cream yang melekit.
Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
Dalam sebulan. dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul
anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka.
C Shine Skincare memang sangat membantu.
.

FUNGSI & KELEBIHAN C-SHINE SET SKINCARE (SERUM)
πŸ’ Kesan pemutihan 3x ganda
πŸ’ Mencegah penuaan kulit
πŸ’ Menghalang kedut
πŸ’ Mencerahkan tona kulit
πŸ’ Mengekalkan keremajaan kulit
πŸ’ Menghilangkan tompok-tompok hitam
πŸ’ Menghilangkan jeragat
πŸ’ Menghilangkan masalah parut jerawat
πŸ’ Melembapkan kulit
.
.

FUNGSI & KELEBIHAN C-SHINE SET SKINCARE (BOOSTER)
πŸ’ Memberi kelembapan yang segar
πŸ’ Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
πŸ’ Menyegar & menyejukkan kulit
πŸ’ Anti penuaan & anti kedut
πŸ’ Menangkis radikal bebas
πŸ’ Menghilangkan jerawat
πŸ’ Menghilangkan parut jerawat
πŸ’ Mengurangkan sun burn
πŸ’ Kulit menjadi gebu berseri
πŸ’ Mengecilkan pori-pori di muka
.
.

FUNGSI CSHINE SOAP
πŸ’Menyingkirkan kotoran dan kulit mati
πŸ’Mengekalkan kelembapan dan kesegaran kulit muka
πŸ’Anti penuaan
πŸ’Meremajakan kulit
πŸ’Menghilangkan bintik hitam pada wajah
πŸ’Menyembuhkan masalah kulit
πŸ’Merawat kulit kering dan sensitif
πŸ’Menjadikan kulit lebih lembut dan bersinar
πŸ’Mencerah dan menegangkan kulit
.
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #beautysecret #cshine #kcolly #emmamaembong #booster #serum #boosterwhitening #uitm #uum #universiti #malaysia


0

Masalah sunburn akibat berkawad pun dah pulih. Makan tak habis lagi sebotol. Baru 1 kapsul #boosterwhitening . Kalau dah habis sebotol rasa rasa melepak tak? 😱 berbaloinya. Hari hari sis terima feedback dari pengguna tau. Alhamdulillah. Semua nya positif. Korang tak nak ke cuba? Tak perlu bersakit sakit buat injection . Tak perlu spend beratus ratus nak cantik . Dengan BW harga mampu milik😘
. .

HARGA ASAL RM80 TAK TERMASOK POS
.
. .🎈SEKARANG HARGA PROMOSI🎈 .
1 botol BW
RM68 SM / RM71 SS

2 botol BW
Rm128 SM/Rm131 ss (Disarankan ambil dua botol untuk kesan yang maksimum)

COMBO BW(biru) + BW PREMIUM(pink)
Rm128 sm / Rm131 ss
.
. .
πŸ“¬HARGA SUDAH TERMASUK POSTAGE
🎁ADA BANYAK FREE GIFT
πŸ’•FREE TIPS CARA MAKAN YG LENGKAP
.
.
. . ❌NO COD ❌NO CALL
.
. πŸ“²πŸ“²WHATSAPP SISRA (AGENT SAH) 0126432447 UNTUK ORDER ATAU KLIK LINK BIRU PADA BIO IG
.
.
#janganCopyCaptionSaya
#boosterwhitening
#TeamKyra
#perlashine
#kapsulmutiara
#kcolly#satinskinz
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow #booster #feedbackbooster #kulitputih #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #whiteningsupplement


1

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

Semua wanita berhak LAWA!!!!! Mcmana nak lawa?
Nak lawa perlu modal dan usaha secara konsisten.

Ada duit tp kedekut, nak cantik tp malas
Angan2 biar terkubur jela... πŸ˜‚

Sapa sngka hitam boleh jd putih. 😝

XPERCAYA??? Memanng sbb belum cuba
Cer cuba sebotol baru tahu.. πŸ˜…
#teamgojeshabis
#dewyglow
#teamgojeshabis #testimonidewyglow #dewyglowmurah #dewygloworiginal #gegarvaganza #dyxy #dianvitamin #kcolly #belleza #susumaaez #queenofmutiara #uforacollagen #makeuptutorial #kdoll #sureglowlotion #neelofa #quputeh #audela #seribella #dianvitamin #produkviral #produkibumengandung #produkibumenyusu #produkibuberpantang #vitamincorganik #dianvitamintestimoni #aurawhite #pamoga #produkputih #cepatputih


0

🌿 CALCIUM TIENS 🌿
.
.
➑️ PASTIKAN yg original dengan barcode .
➑️ free paper
CALCIUM TIENS adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➑️NUTRISI SEMULAJADI.
100BERKESAN.
100SELAMAT.
100-HALAL βœ”οΈ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
βœ”οΈ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
βœ”οΈ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
βœ”οΈ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. .

Consume CALCIUM TIENS dengan KONSISTEN dan amalkan SENAMAN KHAS untuk MENINGGIKAN BADAN. πŸ’ͺBergantung pada metabolisma.

SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
DUDUK di atas ke-2 belah kaki.πŸ‘†
ANGKAT TANGAN tegak ke atas.πŸ‘†
Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
.
πŸ“±WeChat : herbaltiens23 whatsapp: +60 16-503 1846
#bvr #bvrc #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #Kcolly #bvrcollagenoriginal #bvrc #bvrscrub #heightupmurah #heightupmalaysia #heightup #heightuporiginal #heightupmurahoriginal #sayajualheightup #glutacaps #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #auramen #auramenturbo


0

KELEBIHAN SKKM 🌹🌹 🍼

Mencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
🍼Membuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
🍼Dapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
🍼Dapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
🍼Kaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
🍼Baik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu Hamil
🍼Sesuai Untuk Seisi Keluarga

RM55 tdk termasuk pos
Whatsapp 0177455785

100% original from HQ
#susukambingkurmamadu #skkm #bywawairfan #skkmmurah #skkmmalaysia #susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinumoriginal #skkmplatinumskincareoriginal #skkmstrawberrymurah #l4l #igshopmalaysia #likeforlike #kcolly #belleza #susumaaez #likeforfollow #promo #combo #promosimalaysia #produkkecantikanmurah #beautyshop #cantik #flawless #heightup #aurawhite #pipipinkblusher #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #promosi


2

KELEBIHAN SKKM 🌹🌹 🍼

Mencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
🍼Membuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
🍼Dapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
🍼Dapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
🍼Kaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
🍼Baik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu Hamil
🍼Sesuai Untuk Seisi Keluarga

RM55 tdk termasuk pos
Whatsapp 0177455785

100% original from HQ
#susukambingkurmamadu #skkm #bywawairfan #skkmmurah #skkmmalaysia #susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinumoriginal #skkmplatinumskincareoriginal #skkmstrawberrymurah #l4l #igshopmalaysia #likeforlike #kcolly #belleza #susumaaez #likeforfollow #promo #combo #promosimalaysia #produkkecantikanmurah #beautyshop #cantik #flawless #heightup #aurawhite #pipipinkblusher #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #promosi


0

KELEBIHAN SKKM 🌹🌹 🍼

Mencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
🍼Membuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
🍼Dapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
🍼Dapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
🍼Kaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
🍼Baik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu Hamil
🍼Sesuai Untuk Seisi Keluarga

RM55 tdk termasuk pos
Whatsapp 0177455785

100% original from HQ
#susukambingkurmamadu #skkm #bywawairfan #skkmmurah #skkmmalaysia #susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinumoriginal #skkmplatinumskincareoriginal #skkmstrawberrymurah #l4l #igshopmalaysia #likeforlike #kcolly #belleza #susumaaez #likeforfollow #promo #combo #promosimalaysia #produkkecantikanmurah #beautyshop #cantik #flawless #heightup #aurawhite #pipipinkblusher #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #promosi


3

KELEBIHAN SKKM 🌹🌹 🍼

Mencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
🍼Membuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
🍼Dapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
🍼Dapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
🍼Kaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
🍼Baik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu Hamil
🍼Sesuai Untuk Seisi Keluarga

RM55 tdk termasuk pos
Whatsapp 0177455785

100% original from HQ
#susukambingkurmamadu #skkm #bywawairfan #skkmmurah #skkmmalaysia #susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinumoriginal #skkmplatinumskincareoriginal #skkmstrawberrymurah #l4l #igshopmalaysia #likeforlike #kcolly #belleza #susumaaez #likeforfollow #promo #combo #promosimalaysia #produkkecantikanmurah #beautyshop #cantik #flawless #heightup #aurawhite #pipipinkblusher #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #promosi


0

KELEBIHAN SKKM 🌹🌹 🍼

Mencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
🍼Membuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
🍼Dapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
🍼Dapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
🍼Kaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
🍼Baik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu Hamil
🍼Sesuai Untuk Seisi Keluarga

RM55 tdk termasuk pos
Whatsapp 0177455785

100% original from HQ
#susukambingkurmamadu #skkm #bywawairfan #skkmmurah #skkmmalaysia #susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinumoriginal #skkmplatinumskincareoriginal #skkmstrawberrymurah #l4l #igshopmalaysia #likeforlike #kcolly #belleza #susumaaez #likeforfollow #promo #combo #promosimalaysia #produkkecantikanmurah #beautyshop #cantik #flawless #heightup #aurawhite #pipipinkblusher #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #promosi


1

Honey soap 🐝
.
Pakar merawat kulit TANPA :
🐝 rasa pedih
🐝 menipiskan kulit
🐝 membahayakan kulit
.
Kerana sabun #hacare MAMPU :
🐝 merawat masalah kulit
🐝 merawat resdung
🐝 merawat jerawat
🐝 merawat parut
🐝 merawat kulit sensitive
.
Sangat berbaloi, tahan sehingga dua bulan wuuu 😘
.
Sememangnyaa ia fokus tuk merawat kulit yg bermasalah berasaskan madu lebah kelulut 🐝🐝
.
(+) tak percaya??? Tengok sini untuk feedback ohsem dari pengguna ( #testimonihacare / #testimonibeeshine )
.
πŸ’ž those yg send pic skin after n before apply product #HACare, akan dapat free sabun madu 35g next order 😊
πŸ‘‡
CARA ORDER :
.
🏑 walk in butik lala lola, kubang kerian / @mooncouture
πŸ“² whatsapp +6010 5754324
πŸ“± wechat adilazahaimi
.
#HACARE #SABUNMADU #KRIMMADU #SATINSKINZ #KCOLLY #IBUPUTIH #babiesblink #SAYAJUAL #bvrc #ukm #upm #vendorkotabharu #vendorkelantan #vendorwanted #vendorneeded #vendorbutik #quputeh #dherbs #susumaaez #bellaza


0

CANTIK BUKAN PILIHAN TAPI KEMESTIAN
.
Tak perlulah kita pandai makeup bagai.. baju liplap2..
tapi hakikatnya,, payudara kecut bacai buah yang dan busuk kering.. punggung jatuh,, pepeh je,,, bagai bonggol lama yang dah tak rasa lagi..
miss v berbau..erkkk ni paling mengelikan..
.
tak perlu tanya orang lain.. kita sendiri kan geli dengan bau ..
serius cakap sebagai wanita yang melihat dirinya berubah pasti terdetik kat hati, kenape la dah tak cantik macam dulu.. .
lagi terasa bila suami dah mula tegur, mula perli2..
memang sedih kan.. tapi nak buat macam mane.. memnag itu yang kita alami bila meningkat usia,..
bila dah ada anak..
bila dah berkahwin...
.
sebagai wanita umi nak share sikit tips kita kekal cantik.. aset bagi anak dara lagi.. tiada cemuhan, tiada kata perli dari suami..
.
BUST UP EXPRESS adalah produk yang terbaik dan terpantas sekali untuk kamu cuba dan merubah penampilan kamu..
.
✿ Kegunaan, Kebaikkan, & Kelebihan Bust Up Express.
-------------------------------------------------------------------------
√ Mencegah Kanser "Asset Atas" & Kanser Rahim
√ Merapatkan & Mengetatkan "MISS V"
√ Menjadikan kulit lebih tegang, ketat dan lebih β€˜muda’
√ Menambah saiz & Menegangkan "Asset Atas & Bawah"
√ Menyerap dan Mengeluarkan kotoran, Keputihan, Darah beku & Cyst.
√ Mengembalikan dalaman "MISS V" yang berpasir & Meningkatkan kemutan.
√ Mencerahkan kulit wajah ( termasuklah kulit pada bahagian Puncak "Asset Atas" & pangkal peha )
√ GMP (Good Manufacture Product)
√ HALAL
√ Kelulusan KKM
√ Menggunakan Herba-herba Alam Semula-Jadi
.
.
⚠️Direct ws for fast respond⚠️
.
πŸ“² 017-6484862
πŸ“² 017-6484862

Atau klik link πŸ‘‡

https://tinyurl.com/hzlx2l8 .
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara


0

CANTIK BUKAN PILIHAN TAPI KEMESTIAN
.
Tak perlulah kita pandai makeup bagai.. baju liplap2..
tapi hakikatnya,, payudara kecut bacai buah yang dan busuk kering.. punggung jatuh,, pepeh je,,, bagai bonggol lama yang dah tak rasa lagi..
miss v berbau..erkkk ni paling mengelikan..
.
tak perlu tanya orang lain.. kita sendiri kan geli dengan bau ..
serius cakap sebagai wanita yang melihat dirinya berubah pasti terdetik kat hati, kenape la dah tak cantik macam dulu.. .
lagi terasa bila suami dah mula tegur, mula perli2..
memang sedih kan.. tapi nak buat macam mane.. memnag itu yang kita alami bila meningkat usia,..
bila dah ada anak..
bila dah berkahwin...
.
sebagai wanita umi nak share sikit tips kita kekal cantik.. aset bagi anak dara lagi.. tiada cemuhan, tiada kata perli dari suami..
.
BUST UP EXPRESS adalah produk yang terbaik dan terpantas sekali untuk kamu cuba dan merubah penampilan kamu..
.
✿ Kegunaan, Kebaikkan, & Kelebihan Bust Up Express.
-------------------------------------------------------------------------
√ Mencegah Kanser "Asset Atas" & Kanser Rahim
√ Merapatkan & Mengetatkan "MISS V"
√ Menjadikan kulit lebih tegang, ketat dan lebih β€˜muda’
√ Menambah saiz & Menegangkan "Asset Atas & Bawah"
√ Menyerap dan Mengeluarkan kotoran, Keputihan, Darah beku & Cyst.
√ Mengembalikan dalaman "MISS V" yang berpasir & Meningkatkan kemutan.
√ Mencerahkan kulit wajah ( termasuklah kulit pada bahagian Puncak "Asset Atas" & pangkal peha )
√ GMP (Good Manufacture Product)
√ HALAL
√ Kelulusan KKM
√ Menggunakan Herba-herba Alam Semula-Jadi
.
.
⚠️Direct ws for fast respond⚠️
.
πŸ“² 017-6484862
πŸ“² 017-6484862

Atau klik link πŸ‘‡

https://tinyurl.com/hzlx2l8 .
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara


0

CANTIK BUKAN PILIHAN TAPI KEMESTIAN
.
Tak perlulah kita pandai makeup bagai.. baju liplap2..
tapi hakikatnya,, payudara kecut bacai buah yang dan busuk kering.. punggung jatuh,, pepeh je,,, bagai bonggol lama yang dah tak rasa lagi..
miss v berbau..erkkk ni paling mengelikan..
.
tak perlu tanya orang lain.. kita sendiri kan geli dengan bau ..
serius cakap sebagai wanita yang melihat dirinya berubah pasti terdetik kat hati, kenape la dah tak cantik macam dulu.. .
lagi terasa bila suami dah mula tegur, mula perli2..
memang sedih kan.. tapi nak buat macam mane.. memnag itu yang kita alami bila meningkat usia,..
bila dah ada anak..
bila dah berkahwin...
.
sebagai wanita umi nak share sikit tips kita kekal cantik.. aset bagi anak dara lagi.. tiada cemuhan, tiada kata perli dari suami..
.
BUST UP EXPRESS adalah produk yang terbaik dan terpantas sekali untuk kamu cuba dan merubah penampilan kamu..
.
✿ Kegunaan, Kebaikkan, & Kelebihan Bust Up Express.
-------------------------------------------------------------------------
√ Mencegah Kanser "Asset Atas" & Kanser Rahim
√ Merapatkan & Mengetatkan "MISS V"
√ Menjadikan kulit lebih tegang, ketat dan lebih β€˜muda’
√ Menambah saiz & Menegangkan "Asset Atas & Bawah"
√ Menyerap dan Mengeluarkan kotoran, Keputihan, Darah beku & Cyst.
√ Mengembalikan dalaman "MISS V" yang berpasir & Meningkatkan kemutan.
√ Mencerahkan kulit wajah ( termasuklah kulit pada bahagian Puncak "Asset Atas" & pangkal peha )
√ GMP (Good Manufacture Product)
√ HALAL
√ Kelulusan KKM
√ Menggunakan Herba-herba Alam Semula-Jadi
.
.
⚠️Direct ws for fast respond⚠️
.
πŸ“² 017-6484862
πŸ“² 017-6484862

Atau klik link πŸ‘‡

https://tinyurl.com/hzlx2l8 .
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara


0

ANGAN NAK MACAM BARU-BARU KAWIN, KALAU SUAMI TEGUR TU CEPAT- CEPAT CARI PENYELESAIAN.. SUAMI PON.. SEKALI LA BANTU ISTERI TU..
.
akak kenalkan kat awak
gune je BUST UP EXPRESS ni..
consume je konsisten..
pastu..
pakat2 montok sama2, ketat sama2..
bagi ancaman jadi mengancam..
.
.
BUST UP EXPRESS akan bagi awak keyakinan yang tinggi..
payudara yang kembali montok, bulat
miss v yang ketat
punggung yang anjal
muke aweks mude.
.
Jom jadi ahli #bustupexpress skrg. BUE ni akan bantu mengembalikan kejelitaan you all sebagai wanita..
Dengan menambah keyakinan serta membuat wanita lain cemburu..
.
Bahan yang digunakan sgt selamat 100% ye
Ade kelulusan kkm
Boleh membesarkan payudara anda, montok gebu, anjal, ketatkan miss v, hilangkan keputihan dan juga pinkisskan puting

OFFER NOVEMBER!!!!
RAMAI YG GRAB PEK BELI 2 PERCUMA 1 LIPSTICK KOLEGEN
SAMPAI ADMIN TAK CUKUP TANGAN YOU ALL...
NAK JUGA???
.
⚠️Direct ws for fast respond⚠️
.
πŸ“² 017-6484862
πŸ“² 017-6484862

Atau klik link πŸ‘‡

https://tinyurl.com/hzlx2l8 .
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara


0

ANGAN NAK MACAM BARU-BARU KAWIN, KALAU SUAMI TEGUR TU CEPAT- CEPAT CARI PENYELESAIAN.. SUAMI PON.. SEKALI LA BANTU ISTERI TU..
.
akak kenalkan kat awak
gune je BUST UP EXPRESS ni..
consume je konsisten..
pastu..
pakat2 montok sama2, ketat sama2..
bagi ancaman jadi mengancam..
.
.
BUST UP EXPRESS akan bagi awak keyakinan yang tinggi..
payudara yang kembali montok, bulat
miss v yang ketat
punggung yang anjal
muke aweks mude.
.
Jom jadi ahli #bustupexpress skrg. BUE ni akan bantu mengembalikan kejelitaan you all sebagai wanita..
Dengan menambah keyakinan serta membuat wanita lain cemburu..
.
Bahan yang digunakan sgt selamat 100% ye
Ade kelulusan kkm
Boleh membesarkan payudara anda, montok gebu, anjal, ketatkan miss v, hilangkan keputihan dan juga pinkisskan puting

OFFER NOVEMBER!!!!
RAMAI YG GRAB PEK BELI 2 PERCUMA 1 LIPSTICK KOLEGEN
SAMPAI ADMIN TAK CUKUP TANGAN YOU ALL...
NAK JUGA???
.
⚠️Direct ws for fast respond⚠️
.
πŸ“² 017-6484862
πŸ“² 017-6484862

Atau klik link πŸ‘‡

https://tinyurl.com/hzlx2l8 .
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara


0

ANGAN NAK MACAM BARU-BARU KAWIN, KALAU SUAMI TEGUR TU CEPAT- CEPAT CARI PENYELESAIAN.. SUAMI PON.. SEKALI LA BANTU ISTERI TU..
.
akak kenalkan kat awak
gune je BUST UP EXPRESS ni..
consume je konsisten..
pastu..
pakat2 montok sama2, ketat sama2..
bagi ancaman jadi mengancam..
.
.
BUST UP EXPRESS akan bagi awak keyakinan yang tinggi..
payudara yang kembali montok, bulat
miss v yang ketat
punggung yang anjal
muke aweks mude.
.
Jom jadi ahli #bustupexpress skrg. BUE ni akan bantu mengembalikan kejelitaan you all sebagai wanita..
Dengan menambah keyakinan serta membuat wanita lain cemburu..
.
Bahan yang digunakan sgt selamat 100% ye
Ade kelulusan kkm
Boleh membesarkan payudara anda, montok gebu, anjal, ketatkan miss v, hilangkan keputihan dan juga pinkisskan puting

OFFER NOVEMBER!!!!
RAMAI YG GRAB PEK BELI 2 PERCUMA 1 LIPSTICK KOLEGEN
SAMPAI ADMIN TAK CUKUP TANGAN YOU ALL...
NAK JUGA???
.
⚠️Direct ws for fast respond⚠️
.
πŸ“² 017-6484862
πŸ“² 017-6484862

Atau klik link πŸ‘‡

https://tinyurl.com/hzlx2l8 .
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara


0

NAK CANTIK TANPA RISIKO ?? DAH PENAT BERTUKAR TUKAR PRODUCT ?? Sakit hati tengok Muka Putih Tangan Hitam ??.
.
.
SKKM fomulasi dari susu Kambing , Kurma , Madu, Creamer Tanpa Tenusu sangat sangat MESRA Pengguna ! Sesuai untuk semua jenis kulit, Peringkat umur dan TIADA PANTANG LARANG . .
SKKM disyorkan kerana mempunyai bahan bahan yang berkhasiat dan Sunnah serta mampu memberi kesan yang HEBAT kepada penggunanya !

JOM BERSKKM .
Whatapp : 0177455785 SEKARANG!

100% original from HQ
#susukambingkurmamadu #skkm #bywawairfan #skkmmurah #skkmmalaysia #susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamaduplatinumoriginal #skkmplatinumskincareoriginal #skkmstrawberrymurah #l4l #igshopmalaysia #likeforlike #kcolly #belleza #susumaaez #likeforfollow #promo #combo #promosimalaysia #produkkecantikanmurah #beautyshop #cantik #flawless #heightup #aurawhite #pipipinkblusher #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #promosi


1

Menyesal tau kalau tak cuba ALORA CORRECTIVE PIGMENT BOOSTER dari sekarang,πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Hari-hari kami dapat feedback!
.
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ❀️❀️ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless tanpa masalah kulit muka 🎈🎈 .
😘Menghilangkan parut lama
😘Menghilangkan JERAGAT 😘Mengecilkan liang roma terbuka
😘Mengecutkan JERAWAT
😘Kulit gebu,lembap & pinkish
.
πŸ“±WHATSAPP :-
.
.
➑️0146346376
.
#aloraskinz
#aloraserum
#alorateamfana

Uncle Chua Signature,Kuala Terengganu
1

Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta πŸ˜­πŸ’•
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. πŸ’ͺ Nak cantik kena la konsisten.
.
.
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan toksin dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS πŸ“¬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen


0

.
Jom dapatkan produk glowglowing cantek weyyy..
100% Original
LULUS KKM
HALAL
.
.
Senarai Harga Glowglowing
.
●GLOW GLOWING 4IN1: RM43
●GLOW GLOWING 5IN1: RM53
●GLOW GLOWING PUTIH COLLAGEN: RM43
●GLOW GLOWING NYAM NYAM: RM43
●GLOW GLOWING FOUNDATION: RM43
●GLOW GLOWING DARA ANGGUN KOPI SAUDA: RM30
.
β˜…GLOW GLOWING LOOSE ITEMβ˜…
»»GLOW GLOWING ASTRIGEN: RM26
»»GLOW GLOWING SABUN: RM18
»»GLOW GLOWING PINKY DAY CREAM: RM22
»»GLOW GLOWING DAY CREAM: RM22
»»GLOW GLOWING NIGHT CREAM: RM22
»»GLOW GLOWING NIGHT GLOWING CREAM: RM23
»»GLOW GLOWING TONER TREATMENT: RM25
»»GLOW GLOWING SERUM: RM33
.
Free Gift
Postage tambah RM7sm/RM11ss
whatsap 0196862266
.
.
MENGALAMI MASALAH BEGINI???
β–Ί Jerawat naik sukar hilang
β–Ί kulit berminyak & gelap
β–Ί Jeragat susah hilang
β–Ί Parut & bintik hitam
β–Ί Pori terbuka
β–Ί Garis halus mula kelihatan( penuaan)
ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu.. MESTI TAK PERCAYA kan?
Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!! 1 set tahan 1 bulan - 45 hari

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :

Mencerah & melembutkan kulit
Melambatkan penuaan (kulit tegang)
Mengecilkan liang pori terbuka
Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
Menghilangkan bintik hitam& parut jerawat
Menjadikan tona kulit sekata
.
1 set tahan 1 bulan ke 45 hari.

#sweetcandcup #igshopmalaysia
#bazaarpaknil #visitmyig #sayajualmurah #sayajual #surekencang #bustupexpress #zofeabeautysecret #ninaskincare #symabeauty #nikkoplacenta #perlacoffee #perlaexclusive #advanceslim #sabunalrazi #glutacaps #babiesblink #beaumama #heightup #olicandy #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #belvya #kcolly #aurawhite #glutacap
#glowglowing #glowglowingoriginal


0

Menyesal tau kalau tak cuba ALORA CORRECTIVE PIGMENT BOOSTER dari sekarang,πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Hari-hari kami dapat feedback!
.
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ❀️❀️ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless tanpa masalah kulit muka 🎈🎈 .
😘Menghilangkan parut lama
😘Menghilangkan JERAGAT 😘Mengecilkan liang roma terbuka
😘Mengecutkan JERAWAT
😘Kulit gebu,lembap & pinkish
.
πŸ“±WHATSAPP :-
.
.
➑️0146346376
.
#aloraskinz
#aloraserum
#alorateamfana


1

Masih tercari-cari produk yang sesuai untuk dapatkan PAYUDARA dan PUNGGUNG yang TEGANG dan MANTOP?
.
Khas untuk mereka yang nakkan perubahan di payudara , punggung , miss v sahaja !!! yang tak nak tak perlu cuba okey πŸ˜‰
.
BUST UP EXPESS ternyata boleh merubah uollss 😘😘
.
πŸ’‹ Result tip top
πŸ’‹ Packaging cantik
πŸ’‹ Rasa sedap
πŸ’‹ Lulus KKM
.
NAK JAMINAN SIAP PAKEJ 4 DALAM 1 !!
.
PAYUDARA BESAR , BULAT , TEGANG DAN TEJOJOL
** Yang buat suami awak tengok sampai mengeram..
🀀
MISS V KETAT DAN PADAT ** Sampai abg rasa macam malam2 pertama awak dengan dia..
πŸ˜‹
PUNGGUNG MENGANJAL DAN TONGEK ** Buat suami cemburu dengan awak, kalau boleh nak peluk je.
😍
MUKA LICIN DAN V-SHAPE ** Pasti sentiasa tergoda..
😘
.
Memang rugi sangatlah kalau tak grab sekarang kan! Diskaun bukannya selalu iollss nak kasi diskaun banyak-banyak
.
Whatsapp sekarang ya
sebelum stok habis lesap 😊
⚠️Direct ws for fast respond⚠️
.
πŸ“² 017-6484862
πŸ“² 017-6484862

Atau klik link πŸ‘‡

https://tinyurl.com/hzlx2l8 .
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara


0

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Sure Kencang
.
1 botol : 50ml
.
10 KEAJAIBAN SURE KENCANG BREAST SERUM
β‹™Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
β‹™Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia
β‹™Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
β‹™Mengetatkan vagina agar kembali seperti anak dara
β‹™Mencerahkan kulit dan mengilangkan kedutan
β‹™Menyeimbangkan saiz payudara wanita
β‹™Membesarkan payudara yang kecil
β‹™Melembutkan dan mencerahkan kulit
β‹™Mengeluarkan puting yang tenggelam
β‹™Melancarkan peredaran darah
.
CARA PENGGUNAAN SURE KENCANG BREAST SERUM
➨Sapu beberapa titis serum pada payudara dan punggung 2 kali sehari, waktu pagi dan malam
➨Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan
➨Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari
.
Sapu selama 2 minit di bahagian payudara dan punggung anda sebanyak 2 kali sehari iaitu:
β‹™Selepas anda bangun tidur dan
β‹™Sebelum anda tidur malam.
.
#surekencang #surekencangmurah #surekencangoriginal #surekencangmalaysia #sayajualsurekencang #ephyra #ephyramurah #ephyraoriginal #ephyraskinbar #skinbarephyra #skinbarephyramurah #ephyraskinbarmurah #ephyratrial #ephyratrialmurah #laromemurah #radiance#radiancemurah#satinskinz #secretkawaimurah #perlacapsulemurah #perlaexclusive #bustup #heightupmurah #KColly #Kcollymurah #jamusurutayumurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Cara paling berkesan untuk tinggi?

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. πŸ˜™

Apa itu CALCIUM TIENS??
βœ”οΈ CALCIUM TIENSℒ️ adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat.
CALCIUM TIENSℒ️ telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ βœ”οΈ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN
RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! βœ”οΈ Scientifically Researched & Proven Height Formula : βœ”οΈ CUBA CALCIUM TIENS SEKARANGℒ️ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK

NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi β˜…

Ready stok.Jika berminat

#heightup #kcolly #focuswhitebooster #inspiringbeauty #beautysolution #whiteningsupplement #suppllementtinggi #tinggi #naktinggi #cepattinggi #mestitinggi #heighup #growthup #calciumtiens #boletinggi #cepattinggi #serawak #comel #berkesantinggi #mestitinggi #lawatinggi


0

Cara paling berkesan untuk tinggi?

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. πŸ˜™

Apa itu CALCIUM TIENS??
βœ”οΈ CALCIUM TIENSℒ️ adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat.
CALCIUM TIENSℒ️ telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ βœ”οΈ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN
RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! βœ”οΈ Scientifically Researched & Proven Height Formula : βœ”οΈ CUBA CALCIUM TIENS SEKARANGℒ️ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK

NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi β˜…

Ready stok.Jika berminat

#heightup #kcolly #focuswhitebooster #inspiringbeauty #beautysolution #whiteningsupplement #suppllementtinggi #tinggi #naktinggi #cepattinggi #mestitinggi #heighup #growthup #calciumtiens #boletinggi #cepattinggi #serawak #comel #berkesantinggi #mestitinggi #lawatinggi


0

Menyesal tau kalau tak cuba ALORA CORRECTIVE PIGMENT BOOSTER dari sekarang,πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ Hari-hari kami dapat feedback!

Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ❀️❀️ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless tanpa masalah kulit muka 🎈🎈 .
😘Menghilangkan parut lama
😘Menghilangkan JERAGAT 😘Mengecilkan liang roma terbuka
😘Mengecutkan JERAWAT
😘Kulit gebu,lembap & pinkish πŸ“±WHATSAPP :- ➑️ +60143220061
➑️ +60143220061

#aloraskinz
#aloraserum
#aurawhite #kcolly #glutacaps #satinskinz #olicandy #babiesblink #perlacoffee #quputeh #dianzvitamin #sweetcandcup #bustupexpress #symabeauty #zofeabeautysecret #vgrip #belvya #nikkoplacenta #advanceslim #ninaskincare #perlaexclusive #surekencang #sabunalrazi #beaumama #tatiskincare #perlaking #dnars #dms360 #azanisscarserum #iope

Kuala Terengganu
0

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEE VENOM SKINCARE 4IN1
.
Membantu menghilangkn jeragat
Merawat kulit kusam
Menghilangkan jerawat
Menghilangkn parut
Meremajakan kulit
Anti penuaan
Meredakan kemerahan kulit
Menutup lubang pori yang terbuka
Menggebu dan menghaluskan kulit
Meratakan tona kulit
Mengurangkab minyak
.
KANDUNGAN BEE VENOM
SKINCARE 4IN1
.
Bee Venom Honey Liquid Cleanser
Bee Venom Moisturiser & Repairing
Bee Venom Sunblock Foundation
Bee Venom Serum
.
CARA PENGGUNAAN BEE VENOM
SKINCARE 4IN1
.
Bersihkn wajah terlebih dahulu dengan Bee venom honey liquid cleanser
Lap kering dengan tuala bersih
Ambil 1 kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dari bawah wajah
menghala ke atas wajah, sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata
biarkan 2-3 min serum itu meresap
Sapu rata bee venom moisturizer
*boleh pakai siang atau malam
Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah
ATAU sebagai sapuan asas(foundation) sebelum memakai mekap
*dipakai waktu siang sahaja
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio πŸ˜‰
.
#beevenom #beevenommurah #beevenom4in1 #beevenomcream #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomoriginal #beevenomskincare #beevenom4in1murah #beevenomcleanser #beevenommalaysia #tatiskincare #glowglowing5in1 #princessbvrc #bvrc #kcolly #gelamani #manjakaseh #quputeh #azanis #mudface


0

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
PRINCESS BVRC
.
Princess Bvrc ialah merupakan antara produk memutih kulit tersenarai dalam
membantu anda yang menginginkan kulit dua kali ganda putih dalam masa
terdekat!!!.Princess Bvrc membantu menjadikan akak-akak semua cantik
dan berseri macam puteri sebagaimana bertepatan dengan namanya.
.
Jom dapatkan kulit yang sihat,cerah,cantik dan bebas dari cela dengan
mengamalkan produk kecantikan Princess Bvrc. Jom order sekarang!!
Tak try rugi taw.. .
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PRINCESS BVRC
.
Membantu merapatkan saluran faraj.
Membantu mencantikkan kulit seluruh badan.
Melicinkan kulit wajah.
menghilangkan parut hitam dan berlubang.
Merawat masalah jerawat dan jeragat.
Memerah bibir faraj dan puting payudara.
Mencerah celah peha,belakang leher,siku,tumit dan
bawah ketiak.
Membesarkan punggung.
Membantu membesarkan payudara.
Mencerahkan penglihatan mata.
Mencantkkan kuku dan melebatkan rambut.
Mengecut dan menyihatkan rahim.
Membantu menstabilkan hormon.
.
CARA PENGGUNAAN PRINCESS BVRC
.
Sehari satu sachet 30 minit selepas breakfast
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio πŸ˜‰
.
#princessbvrc #princessbvrcmurah #princessbvrcoriginal #princessbvrcskincare #princessbvrcmalaysia #tatiskincare #bvrc #bvrcmurah #kcolly #azanis #mudface #glowglowingskincare #bellezaadvanced #bazaarpaknil #pilhormoncina


0