#kcollysweet17

Instagram photos and videos

#kcollysweet17#kcolly#kcollymurah#kcollyoriginal#kcollyfocuswhitebooster#kcollypinkishskin#kcollypinkishskinmurah#kcolly17#focuswhitebooster#kcollypinkish#satinskinzpremium#heightup#kcollysweet17murah#kcollywhitebooster#likeforlike#kcollymalaysia#perlaking#deejacosmetic#ephyrapremium#kcollyfocuswhiteboosteroriginal

Hashtags #kcollysweet17 for Instagram

Kolagen adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia. Keberadaannya adalah kurang lebih mencapai 30% dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Dia adalah struktur organik pembangun tulang, gigi, sendi, otot, dan kulit. Serat kolagen memiliki daya tahan yang kuat terhadap tekanan.

Seiring bertambahnya usia, tekstur kulit kita akan semakin kendur. Hal ini sangat alamiah karena kolagen yang ada dalam tubuh kita semakin berkurang setiap tahunnya.

Pada saat usia 25 tahun, kulit kita akan mulai kehilangan kolagen 1.5% setiap tahun. Dan kita akan kehilangan 50% kolagen (dari usia 25tahun) pada usia 60 tahun. artinya, berawal dari umur 25 tahun tersebutlah keluhan-keluhan pada kulit akan timbul seperti keriput, kulit kering, tidak kenyal dan sebagainya.

K-Colly Sweet 17 diformulasi untuk mencukupi kebutuhan kolagen dalam tubuh kita, dengan Korean Nanotechnology yang efektif untuk :
- Mencerahkan kulit
- Menjadikan kulit lebih licin
- Memutihkan area lipatan kulit
- Menghambat penuaan dini
- Senantiasa awet muda
- Kulit wajah dan tubuh lebih lembut dan kencang
- Kulit lebih lembab dan merona
.
Ayoo… cukupi kebutuhan kolagen mu dengan mengkonsumsi K-Colly Sweet 17 dan jadikan kulit mu nampak lebih cerah merona dan tubuh mu lebih sehat.
.
Dapatkan K-Colly Sweet 17 dengan harga promo.

Untuk Informasi dan Keterangan lebih lanjut mohon hubungi :0177710612
. #kcolly #kcollypromo #kcolly17 #kcollyindonesia #kcollymurah #promokcolly#kcollysweet17 #kcollyindonesia #inspiringbeauty #whiteningsupplement#prillylatuconsina


0

KCOLLY SWEET 17
.
RM95 SM
RM100 SS
FREE POSTAGE
.
TO ORDER
CLICK LINK IN BIO
OR WHATSAPP +60135582903
.
#kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollysweet17malaysia #kcollysweetseventeen


0

🌿🌸KCOLLY SWEET 17🌸🌿
.
👍🏻✅Keistimewaan K-Colly. .
✔️●Kulit makin putih gebu seluruh badan
✔️●Parut parut jerawat bersih
✔️●Tiada lagi kulit gelap yang kusam
✔️●Kulit makin putih kemerahan
✔️●Fresh dan makin nampak sentiasa muda
✔️●Kulit dan pipi makin anjal dan sekata.
✔️●Tubuh maintain kerana K-Colly membantu mengawal berat badan.
✔️●Memberikan tenaga dan mata lebih bercahaya.
.
⏰📝CARA MAKAN.
.
✔️Masukkan 1 atau 2 scoop/sudu plastik Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔️Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air. .

Rm110 free postage
WhatsApp 0177455785
#kcolly #kcollysweet17#kcollymurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollyfocuswhiteboostermurah #focusbooster #focusboosterkcolly #focuswhitebooster #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkish ##dyxy #deejacosmetic #kdoll #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #sayajualproduk #l4l #bellezacollagen #bellezaadvancemurah #skkmmalaysia #boosterwhiteningmurah


0

🌿🌸KCOLLY SWEET 17🌸🌿
.
👍🏻✅Keistimewaan K-Colly. .
✔️●Kulit makin putih gebu seluruh badan
✔️●Parut parut jerawat bersih
✔️●Tiada lagi kulit gelap yang kusam
✔️●Kulit makin putih kemerahan
✔️●Fresh dan makin nampak sentiasa muda
✔️●Kulit dan pipi makin anjal dan sekata.
✔️●Tubuh maintain kerana K-Colly membantu mengawal berat badan.
✔️●Memberikan tenaga dan mata lebih bercahaya.
.
⏰📝CARA MAKAN.
.
✔️Masukkan 1 atau 2 scoop/sudu plastik Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔️Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air. .

Rm110 free postage
WhatsApp 0177455785
#kcolly #kcollysweet17#kcollymurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollyfocuswhiteboostermurah #focusbooster #focusboosterkcolly #focuswhitebooster #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkish ##dyxy #deejacosmetic #kdoll #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajual #sayajualproduk #l4l #bellezacollagen #bellezaadvancemurah #skkmmalaysia #boosterwhiteningmurah


1

🌟K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER🌟💥 .
KANDUNGAN:
💖L-Glutathione 500mg Plus
💖Pearl powder
💖Sakura extract
💖Tremella Fuciformis
💖Coenzyme Q10
💖Vitamin C
.
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yg membantu anda merasai perubahan kulit yg nyata berbeza.
.
👉8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER :
1- memutihkan seluruh tubuh bdn
2- awet muda & lebih bertenaga
3- melembapkan kulit
4- menghilangkan jerawat
5-membantu menghilangkan jeragat
6-menghilangkan parut
7-melawaskan pembuangan air besar
8- mencerah & memerahkan melanin kulit yg hitam
.
👉CARA PENGAMBILAN:
🔹Amalkan 2 kapsul setiap mlm sebelum tidur beserta segelas air suam.
🔹Atau amal 1 kapsul pg setengah jam sebelum sarapan & 1 kapsul mlm sebelum mkn mlm.
🔹Banyakkan minum air bersih sepnjg hari
.
👉PENYIMPANAN:
🌸Simpan di tempat yg kering di bwh suhu 30°c.
🌸Lindungi dr cahaya & kelembapan!
.
👉60 KAPSUL/botol
👉Tahan selama 1-2 bulan pengambilan!
.

Rm115 inc postage

Whatsapp 0177455785
.
#kcolly #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyfocuswhitebooster #koreancollagen #fatiyalatiff #kcollyfocuswhiteboosteroriginal #vitamincacorbic #juzfit #boosterwhiteningmurah #kdollbeautymurah #deejacosmetic #kdoll #beautysecret #likeforlike


0

🌟K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER🌟💥 .
KANDUNGAN:
💖L-Glutathione 500mg Plus
💖Pearl powder
💖Sakura extract
💖Tremella Fuciformis
💖Coenzyme Q10
💖Vitamin C
.
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yg membantu anda merasai perubahan kulit yg nyata berbeza.
.
👉8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER :
1- memutihkan seluruh tubuh bdn
2- awet muda & lebih bertenaga
3- melembapkan kulit
4- menghilangkan jerawat
5-membantu menghilangkan jeragat
6-menghilangkan parut
7-melawaskan pembuangan air besar
8- mencerah & memerahkan melanin kulit yg hitam
.
👉CARA PENGAMBILAN:
🔹Amalkan 2 kapsul setiap mlm sebelum tidur beserta segelas air suam.
🔹Atau amal 1 kapsul pg setengah jam sebelum sarapan & 1 kapsul mlm sebelum mkn mlm.
🔹Banyakkan minum air bersih sepnjg hari
.
👉PENYIMPANAN:
🌸Simpan di tempat yg kering di bwh suhu 30°c.
🌸Lindungi dr cahaya & kelembapan!
.
👉60 KAPSUL/botol
👉Tahan selama 1-2 bulan pengambilan!
.

Rm115 inc postage

Whatsapp 0177455785
.
#kcolly #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyfocuswhitebooster #koreancollagen #fatiyalatiff #kcollyfocuswhiteboosteroriginal #vitamincacorbic #juzfit #boosterwhiteningmurah #kdollbeautymurah #deejacosmetic #kdoll #beautysecret #likeforlike


1

🍀K-COLLY PINKISH SKIN🍀🍂
.
❤️•Flawless ,Glowing,Firming face and body
❤️•Melambatkan proses penuaan
❤️•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
❤️•Mengurangkan pigmentasi
❤️•Membaiki kerusakan kulit
❤️•Memperbaharui tekstur kulit
❤️•Melembabkan kulit kering
❤️•Mengurangi jerawat
❤️•Melawaskan pembuangan air besar
.
CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN :
.
✔️- Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.
✔️- Kemudian minum air masak / mineral.
✔️- Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.
. .
RM100 free pos
WhatsApp 0177455785
.
#kcolly #kcollymurah #kcollysweet17 #kcollymalaysia #kcolly17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollyoriginal #kcollysweet17malaysia #glutacapsmurah #glutacaps #glutacapsoriginal
#kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollypinkish #kcollypinkishmurah #heightup #kcollyfocuswhitebooster #beautysecretmurah #olicandy #sayajualmurah #likeforlike


0

🍀K-COLLY PINKISH SKIN🍀🍂
.
❤️•Flawless ,Glowing,Firming face and body
❤️•Melambatkan proses penuaan
❤️•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
❤️•Mengurangkan pigmentasi
❤️•Membaiki kerusakan kulit
❤️•Memperbaharui tekstur kulit
❤️•Melembabkan kulit kering
❤️•Mengurangi jerawat
❤️•Melawaskan pembuangan air besar
.
CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN :
.
✔️- Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.
✔️- Kemudian minum air masak / mineral.
✔️- Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.
. .
RM100 free pos
WhatsApp 0177455785
.
#kcolly #kcollymurah #kcollysweet17 #kcollymalaysia #kcolly17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollyoriginal #kcollysweet17malaysia #glutacapsmurah #glutacaps #glutacapsoriginal
#kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollypinkish #kcollypinkishmurah #heightup #kcollyfocuswhitebooster #beautysecretmurah #olicandy #sayajualmurah #likeforlike


0

RM 80 exc pos
.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔️ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔️ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔️ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔️ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔️ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔️ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔️ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔️ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔️ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔️ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔️ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔️ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
✔️ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit atau telapak kaki
✔️ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔️ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔️ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔️ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
Untuk Order DM//WhatsApp 0174141684
.
#kcolly#kcollysweet17#kcollysuppliment#kcollywhitebooster#kcollypinkishskin#kcollymurah#kcollyoriginal#kcollyborongmurah#kcollyborongoriginal#kcollyborongmurahori#kcollyori


0

Hye dear..bagi yg ada keinginan nak jadi pramugari or krja2 yg memerlukan ketinggian yg cukup tinggi tu,
jom laa oder tienspeninggibadan ni.. sesuai utk lelaki mahupun perempuan.. so Grab it now guys... 😄 ☎️ whatsapp : +60149809760
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL

#kcollysweet17 #kcollymurah #kcollymalaysia #kcollyselangor #kcollyshahalam #heightup #viral #best #dcu #love #masak #autocad #mlbb #tzuan #avengers #deadpool2 #perksfeedback #supreme #whitebooster #heightupmurah #heightuporiginal #heightupmalaysia


0

RM90
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
*K-COLLY PINKISH SKIN*
Crystal Tomato(Gluta semulajadi),Vitamin C,Coenzyme Q10,Peptide,L-Cysteine,Nutroxsun,Maltodextrin,Berry Extract.
•Flawless ,Glowing,Firming face and body
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
Tomato Putih
Bagaimana tomato putih boleh membantu mencerahkan kulit anda?
.
Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Dr Alain Khaiat, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid todak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh memutihkan kulit. #kcollypinkishskin #kcolly #pinkishskin

CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN : - Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.
- Kemudian minum air masak / mineral.
- Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.

ISI KANDUNGAN : 250 GM / BOTOL
.
#kcolly #kcollymurah #kcollysweet17 #kcollymalaysia #kcolly17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollyoriginal #kcollysweet17malaysia #glutacapsmurah #glutacaps500mgplus #glutacaps #glutacapsoriginal #dianzvitamincne
#kcollypinkishskin #kcollycombo #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollypinkish #kcollypinkishmurah #kcollypinkishoriginal


0

RM184
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Siapa nak combo dua2 ni? Murah2 je saya jual.
.
Apa beza dua ni?
Kcolly sweet 17 (Kiri) lebih kepada merawat masalah dalaman seperti kulit, kuku, penghadaman Dan lain2 masalah dalaman
.
Kcolly white booster pula fokus kepada pencerahan kulit
.
Jangan risau!! Keduanya boleh diambil serentak!! Ready stock!
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollywhitebooster #kcollycombo #kcollycombomurah #kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah #kcollysweet17murah #kcollyori #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollymurah #satinskinz #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #kcollypinkishskinmurah #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER
.
KANDUNGAN:
L-Glutathione 500mg Plus
Pearl powder
Sakura extract
Tremella Fuciformis
Coenzyme Q10
Vitamin C
.
GEBU YG ANJAL REMAJA SERTA SIHAT PUTIH MERONA .
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yg membantu anda merasai perubahan kulit yg nyata berbeza.
.
8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER :
1- memutihkan seluruh tubuh bdn
2- awet muda & lebih bertenaga
3- melembapkan kulit
4- menghilangkan jerawat
5-membantu menghilangkan jeragat
6-menghilangkan parut
7-melawaskan pembuangan air besar
8- mencerah & memerahkan melanin kulit yg hitam
.
CARA PENGAMBILAN:
🔹Amalkan 2 kapsul setiap mlm sebelum tidur beserta segelas air suam.
🔹Atau amal 1 kapsul pg setengah jam sebelum sarapan & 1 kapsul mlm sebelum mkn mlm.
🔹Banyakkan minum air bersih sepnjg hari
.
PENYIMPANAN:
Simpan di tempat yg kering di bwh suhu 30°c.
Lindungi dr cahaya & kelembapan!
.
60 KAPSUL/botol
Tahan selama 1-2 bulan pengambilan!
.
.
#kcolly #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskin #babiesblink #nanolightenercream
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal #focuswhitebooster #ruangrezekihanania #lokalah #beautyproducts #beautycare


0

RM96
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY
.
JOM DPTKN SEKARANG KCOLLY YG TERLAJAK HABIS NI...NK PUTIH2 BAGAI GUNALAH KCOLLY... Kebaikan dan Kelebihan K-Colly Sweet 17 Korean Whitening Collagen Yang Murah Ini: - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu-ibu yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit dan telapak kaki
- Mengecilkan pori-pori kulit kesan daripada kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja serta wanita mengandung.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
#kcolly #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious #azanisscarserum #bustupexpress #sweetcandcup #zofeabeautysecret #babiesblink #nanolightenercream
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal #focuswhitebooster #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #beautyproducts #beautycare


0

3 kapsul wajah dah pinkish😍😍😍
oMG! ! Syukur.anda wajib miliki Booster whitening 🌹 Putihkan kulit 5xganda. So siapa yang ada burn tu, nak kulit putih balik makan je bw. Rawatan dari dalam badan, so lagi cepat kesan berbanding korang sapu lotion or apa apa krim 🌹Menghilangkan jerawat. Jerawat korang boleh kecut tau. Yang ada masalah jerawat agak teruk, i suggest makan bw. 🌹Memudarkan parut. Haa siapa je yang takde parut kan? Tak kisah lah parut kena gigit nyamuk ke parut apa apa pun, inshaaAllah lama lama pudar kalau consume bw ni 🌹Menghilangkan bintik hitam serta eyebag. Eyebag kemain tebal dah macam mata panda. Kalau makan bw ,eyebag pun kurang tau

WhatsApp 60145182579

#kcollysweet17 #kcollycollagen #kcolly #sgblogshop #kkolly #kwhite #beauty #skin #collagen #healthcare #whitening #carousellsg #capsulmutiaraasli #capsulmutiara #ubatputihcapsulmutiara #ubatputihmalaysia #supplimentputihberkesan #ubatputihno1malaysia #ubatputihviral #izaraaishah #izaraadib #kcolly #satinskin #seribella #perlashine #perlaking #pamoga #pamogaquputeh #celopatra #jemaima #ubatputihjemaima


0

3 kapsul wajah dah pinkish😍😍😍
oMG! ! Syukur.anda wajib miliki Booster whitening 🌹 Putihkan kulit 5xganda. So siapa yang ada burn tu, nak kulit putih balik makan je bw. Rawatan dari dalam badan, so lagi cepat kesan berbanding korang sapu lotion or apa apa krim 🌹Menghilangkan jerawat. Jerawat korang boleh kecut tau. Yang ada masalah jerawat agak teruk, i suggest makan bw. 🌹Memudarkan parut. Haa siapa je yang takde parut kan? Tak kisah lah parut kena gigit nyamuk ke parut apa apa pun, inshaaAllah lama lama pudar kalau consume bw ni 🌹Menghilangkan bintik hitam serta eyebag. Eyebag kemain tebal dah macam mata panda. Kalau makan bw ,eyebag pun kurang tau

WhatsApp 60145182579

#kcollysweet17 #kcollycollagen #kcolly #sgblogshop #kkolly #kwhite #beauty #skin #collagen #healthcare #whitening #carousellsg #capsulmutiaraasli #capsulmutiara #ubatputihcapsulmutiara #ubatputihmalaysia #supplimentputihberkesan #ubatputihno1malaysia #ubatputihviral #izaraaishah #izaraadib #kcolly #satinskin #seribella #perlashine #perlaking #pamoga #pamogaquputeh #celopatra #jemaima #ubatputihjemaima


0

3 kapsul wajah dah pinkish😍😍😍
oMG! ! Syukur.anda wajib miliki Booster whitening 🌹 Putihkan kulit 5xganda. So siapa yang ada burn tu, nak kulit putih balik makan je bw. Rawatan dari dalam badan, so lagi cepat kesan berbanding korang sapu lotion or apa apa krim 🌹Menghilangkan jerawat. Jerawat korang boleh kecut tau. Yang ada masalah jerawat agak teruk, i suggest makan bw. 🌹Memudarkan parut. Haa siapa je yang takde parut kan? Tak kisah lah parut kena gigit nyamuk ke parut apa apa pun, inshaaAllah lama lama pudar kalau consume bw ni 🌹Menghilangkan bintik hitam serta eyebag. Eyebag kemain tebal dah macam mata panda. Kalau makan bw ,eyebag pun kurang tau

WhatsApp 60145182579

#kcollysweet17 #kcollycollagen #kcolly #sgblogshop #kkolly #kwhite #beauty #skin #collagen #healthcare #whitening #carousellsg #capsulmutiaraasli #capsulmutiara #ubatputihcapsulmutiara #ubatputihmalaysia #supplimentputihberkesan #ubatputihno1malaysia #ubatputihviral #izaraaishah #izaraadib #kcolly #satinskin #seribella #perlashine #perlaking #pamoga #pamogaquputeh #celopatra #jemaima #ubatputihjemaima


0

PEARL WHITE JAMU JELITA

Price rm36.00
Whatsapps: 01110901623 .
RAHSIA AWET MUDA & PENCERAHAN YG MENYELURUH

KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS?
1. Membantu mencerah keseluruhan badan
2. Wajah akan lebih bersih & cerah
3. Ada kelulusan kkm
4. Selamat diamalkan ibu mengandung, ibu menyusukan anak & time period pun boleh minum.
5. Harga berpatutan utk kesan yg mabeless!
.
KANDUNGAN JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS:
Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3X Stem-Cell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Astaxanthin, Argan, Pearl, Rose Alps.
.

CARA MINUM JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS :
- Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dgn 120ml air, goncang menggunakan shaker @ kacau di dlm gelas sehingga larut
- Untuk kesan nutrisi yg lebih optimum, anda disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pg & sebelum tidur mlm
.
.
#jamujelita #pearlwhite #pearlwhitejamujelita #jamujelitaproducts #jamujelitapearlwhite #jamujelitaoriginal #pearlwhiteoriginal #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhitemurah #pearlwhitemurah #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollybooster #kcollyfocuswhitebooster #kcollyoriginal #satinskinzmurah #satinskinzpremium #ephyrapremium #ephyraskinbar #ephyrapremiummurah #ephyramurah #24kmaskgoldmurah #dianzvitaminbaru #dianvitaminbaru #dianzfloralmask #chriszenfoundation #redbellabodywash #redbellamurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipprodukkecantikan


0

K COLLY SWEET 17
RM95 SM/ RM100SS

KEUNGGULAN DAN MANFAAT YANG BEST DENGAN K-COLLY:
✔️39 VITAMIN, MINERAL & NUTRISI HEBAT
✔️DIPERKAYA DENGAN SERBUK MUTIARA
✔️MENINGKATKAN KELEMBAPAN KULIT
✔️MENCERAH DAN MEMUTIHKAN KULIT
✔️MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
✔️MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
✔️MEMULIHKAN SAKIT SENDI DAN OTOT
✔️MENGURANGKAN KOLESTEROL

Keistimewaan K-Colly ✔️●Kulit makin putih gebu seluruh badan
✔️●Parut parut jerawat bersih
✔️●Tiada lagi kulit gelap yang kusam
✔️●Kulit makin putih kemerahan
✔️●Fresh dan makin nampak sentiasa muda
✔️●Kulit dan pipi makin anjal dan sekata.
✔️●Tubuh maintain kerana K-Colly membantu mengawal berat badan.
✔️●Memberikan tenaga dan mata lebih bercahaya

CARA MAKAN
✔️Masukkan 1 atau 2 scoop/sudu plastik Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔️Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air.

sila whatsapp 0145121087

#kcollymurah #kcolly #kcollysweet17 #kcolly17 #kcollyoriginal


0

PROMOSI HEBAT!!!🎉🎉🎉 (HARGA ASAL RM169)
.
.
SEKARANG!!! satu botol kcollysweet 17 hanya RM115 SAHAJA!! STILL ON SALE NI.. Jangan lepaskan peluang ye.. 😍😍😍
.
.
Lagi satu dear, awak akan dapat free gift yang BERBALOI BALOI SGT 😱😱😱 iaitu KCOLLY LASHES yang berharga rm39.90 tapi sekarang PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN KCOLLYSWEET17🎉🎉🎉
Jimat RM101.90 tauu😱😱😱 berbaloinyee.. Dah laa murah pastu dapat free gift lagi nii... PLUS FREE POSTAGE TAUU!!! .
.

Cepat2 grab sementara stok masih ada.
WATSAPP NO 📱01137584213 SEGERA!
#kcolly
#whitebooster
#kwhite38
#jannanick
#kcollysweet17
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#aaisyahdhiarana
#sayajualprodukkecantikan
#makeupartismalaysia
#barangmakeupmurah
#foundationmalaysia


2

OKAYA EYEBROW GEL
*ready stock* ‼️
.
============================
OKAYA EYEBROW GEL
.
ATTENTION OKAYA LOVERS!!!!
.
*OKAYA EYEBROW GEL* produk terbaru dari OKAYA BEAUTY baru sahaja di perkenalkan kepada umum ! Bestnya ! Nak lukis kening sekarang dah mudah ! 😍
.
*OKAYA EYEBROW GEL*
4gram & complete with eyebrow brush
============================
❤️ Mudah di apply
❤️ Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan )
❤️ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA
❤️ Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau 😍
.
#okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrowgel #browcara #etudehouse #nyxmalaysia#silkygirlmalaysia #essencemalaysia #sayajualmurah #muamalaysia #makeupnikah #okayafoundationoriginal #okayamurah #bellamua #maybellinemalaysia #kcollysweet17 #flawlessface #iflawless #iflawlessmurah #makeupbajet #muabellaz


0

Kulit gelap dan SUSAH NAK PUTIH?

Dah cuba injection ataupun gluta lain tp kurang menampat hati?

Ingin memiliki kulit cantik, sehat bersih, dan bercahaya serta bebas dari jerawat dalam waktu yang cepat?

Anda tidak perlu risau lagi, kini telah hadir pemutih kulit yang berkualiti iaitu Gluta Panacea.
Gluta panacea B&B v By Pang Kwangchanok (CEO Wink White) adalah produk kecantikan premium asli dari Thailand. Gluta Panacea sudah banyak digunakan oleh artis – artis thailand. Gluta Panacea dikeluarkan oleh Wink White Thailand.
BUKAN JE PUTIH saja tp “SUPER PUTIH “, yang luar biasa , kulit pun bersih

Didatangi direct dari Thailand.. Produk ini cukup famous di Thailand mahupun di Indonesia.

Lulus FDA DAN GMP INTERNATIONAL DAN THAILAND

GLUTA PANACEA FDA NUMBER: 11-1-03654-0023

ISI KANDUNGAN : 30 CAPSULE

#glutapancea #glutapanceamalaysia #glutapaneamurah #sayajualglutapancea #jomputih #shhazwhiteningbooster #kcollysweet17 #sayajualmurah #beautysecret #gegarvaganza #neelofa #secretplusmalaysia #sayanakcantik #fattahaminz #shhazbeautybooster #jemaimawhitening #monstalab #lemonex #sayanakcantik #vitamincmalaysia #vitamincpahangpharma #glutalachel #glutafrozen #glutalapunzel #injectionvitaminC #bellamua #riffadhati #alhaalfa #uqashasenrose #noradanish #okayafoundation


2

Don't forget #kcolly "kulit yang kusam membuatkan wajah kelihatan tidak bermaya,pengambilan K-Colly Collagen setiap hari memberi kesan kulit yang semakin cerah sekata berseri "

KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔️Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔️Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔️Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔️Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔️Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔️Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔️Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔️Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔️Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔️Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔️Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔️Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔️Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔️Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔️Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔️Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔️Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster


0

K-colly sentiasa laku..DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyoriginal #kcolly17 #kcollysweetseventeen #koreancollagen #koreancollagenswwet17 #koreancollagensweetsevent


0