#kempiskanperut

Instagram photos and videos

#kempiskanperut#jomkurus#kurus#kurussihat#kuruscepat#kurussebelumraya#kurusdalam2minggu#kecikkanpeha#kempisperut#kuruscepatselamat#kurusdengancepat#kurusdenganselamat#kurusdengansihat#kurusdenganmudah#kurusselepasbersalin#teamakma#kurussihatcantik#juskurus#kopikuruslentik7hari#kopikurus#klubnalaleh#laleh

Hashtags #kempiskanperut for Instagram

Awak kalau taknak minum teh kurus, boleh try lotion kurus ni. Bagus untuk membakar lemak dari luar πŸ˜‰
.
Tapi kalau awak minum teh kurus, lepas tu sapu lotion maryam ni hasilnya lagi TERBAIK !!!
.
KEBAIKKAN MARYAM LOTION (RM35/100 ML) πŸ‘‡
.
βœ”οΈ Membakar lemak dari luar
βœ”οΈ Membentuk semula bentuk badan
βœ”οΈ Mengempiskan perut
βœ”οΈ Mengecilkan peha dan betis
βœ”οΈ Mengecilkan lengan
βœ”οΈ Melicinkan kulit
βœ”οΈ Menghilangkan selulit
βœ”οΈ Berbau wangi dan menenangkan
βœ”οΈ Tidak melekit

Cod putrajaya/bangi
0129378739
.
.. .
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #teamyayahebat #cabaranposting8x #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #titiancinta #awaksukasayatak #emmamaembong #asyalliee #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #dia


0

NEW ARRIVALS.

Dri-fit legging
Material: polyester/elastane
Size M: Waist 28”-36” Hip 36”-44” Length 34” L: Waist 30”-38” Hip 38”-48” Length 35” XL: Waist 32”-40” Hip 40”-50” Length 35.5”

HARGA : RM99.00 / sehelai

Beli 02 helai harga : RM170.00

Free postage - Malaysia sahaja.

WhatsApp (kak Wan) πŸ“² 012 2550 781

#trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #panty #plussizepanty #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #nakkurus #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepantymalaysia #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra


1

NEW ARRIVALS.

Zumba super stretchable legging
Material: nylon/spandex
Free size: fit max 100kg
Waist: 30”-50”
Hip: 36”-60”
Length: 35”

HARGA : RM80.00 / sehelai

Beli 02 helai harga : RM150.00

Free postage - Malaysia sahaja.

WhatsApp (kak Wan) πŸ“² 012 2550 781

#trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #panty #plussizepanty #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #nakkurus #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepantymalaysia #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra


1

Lepas bersalin badan sis ni memang berisi bagai dipam pam. Nak kurus lepas bersalin memang susah. Susah sangat!!!
.
Tapi dengan adanya Slimming detox tea & Kaki cantiq tea senang-senang je sis ni dapat semula berat badan sebelum mengandung dulu 😍
.
Memang kurus habis. Paling ketara tang lengan & paha. Nak jadi macam ni? Meh order set combo meh. To order Whatapps 011-36208336
.
.
2 SET COMBO + FREE GIFT LOKET EMAS 999 HANYA RM88 SM / RM92 SS TERMASUK POSTAGE (Penggunaan untuk sebulan)
.️
.
To order : Whatapps 011-36208336
.
.
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik


0

Postage : Monday - Friday.
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


1

MAKAN MACAM BELA SAKA!!
.
Tu sebab badan awak naik bagai dipam-pam. Sedar-sedar dah overweight. Lemak berkumpul sana sini.
.
Lepas tu mula la buntu nak cari jalan buang semula lemak-lemak tu.
.
Kopi kurus Klubna & Laleh sesuai untuk awak sebab fungsi dia untuk detox, bakar lemak & kawal selera makan.
.
3 step ni cara terbaik untuk awak turunkan berat dengan jayanya. Jom mulakan misi kurus sekarang.
.
Whatapps 011-36208336
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamnisa #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma #dropshipwanted


0

Harini sape join postage dpt freegift.. Sape nak cepat2.. Set combo rm40.00 dpt freegift. Kalau beli set combo lebih.. Freegift pon lebih2πŸ˜‚
Order now..WA 0129503384

#perutbuncit#buncit#perutmengeleber#kempiskanperut#kempisselepasraya#cantiksemasaraya#losyenpanasbakarlemak#losyenbuangangin#7#losyenhalaljakim#produkmuslim#losyenkuruswangi#teamilafazila#cikguseo#follow#raya2018


0

High waist girdle (Tak bergulung & selesa dipakai serta perut buncit nampak kemas tidak menggeleber & kempis)
Material: cotton & spandex
Waist: 26"-33"
Length: 13"

Harga :

Beli 01 helai harga : RM40.00
Beli 03 helai harga : RM100.00

Free postage - Malaysia sahaja

WhatsApp (kak Wan) πŸ“² 012 2550 781

#trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #panty #plussizepanty #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #nakkurus #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepantymalaysia #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra


1

Bengkung 2-tulang 15pin.
Selesa dipakai ... tidak panas & tidak bergulung.
Material: nylon & spandex
Size S: Waist 23"-33" M: Waist 24"-34" L: Waist 25"-35" XL: Waist 26"-36" 2XL: Waist 27"-37"

Harga : RM60.00
Free postage - Malaysia sahaja

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


2

Postage : Monday - Friday.
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


4

β€˜Teruskan melangkah biarpun kadagkala kaki terseliuh atau terkena duri.’
.

Jika sangat letih berehat seketika cari ubatnya
Dan Setelah itu bangunlah sebagai manusia baru yang sudah pulih sepenuhnya dan terus berlari dan berlari mengejar apa yang diimpi.❀️
.

#MummyAyu
#LeaderSCAwesomeπŸš€ #kempiskanperut #secretcorreakualalumpur #secretcorreaserikembangan #butikscserikembangan #promoraya #losyenkurussejuk


0

TAMPIL LEBIH YAKIN DENGAN ASET SEMPURNA! HANYA YANG TERBAIK DENGAN LOVE POTION ❀️
.
SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Berderet testimoni dari customer kami.
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
πŸ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung
πŸ’‹Menegangkan payudara dan lurah
πŸ’‹Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
πŸ’‹Menghapuskan stretch mark
πŸ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
πŸ’‹Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
πŸ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
πŸ“±Whatsapp "Hush" ke 0192333171
πŸ“±Whatsapp "Hush" ke 0192333171
πŸ“±Whatsapp "Hush" ke 0192333171
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#breastbootycream #produkpayudara #breastpumpmalaysia #krimpayudara #hushhushhq #lovepotionbyhushhush #barangbaby #seksiuntuksuami #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #jubahmoden #mamapapa #tilljannahinshaaallah #kedaisuamiisteri #kempiskanperut #korsetmoden #manjakanioriginal


0

Alhamdulillah sy berpeluang hadir ke Coaches Intensive Training hrni.. doakan sy bw pulang byk ilmu utk dikongsi ya! πŸ˜ŠπŸ’–πŸ’–
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> http://wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #kuihraya #salamsyawal #bajuraya #syawal2018 #gemokisawesome #nakcantik #iphone #kecilkanpeha #primavalet #jalanjalancarimakan #kurussebelumraya #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #raya2018 #nakkurus #jomkurus #onlineshopping #ariani #jakel #kaftan #kebaya2018 #dietcoach #meletop #kuruscepat


0

Makin hari makin risau dengan berat badan?

Jom dapatkan Jiang Zhi Tea
whatsapp : +60 11-5151 8540

#jomkurus #jzt #jztoriginal #kurus #kurusberkesan #trykurus #buanglemak #kecilkanpeha #kempiskanperut #cepatkurus #gemuk


0

Nak kurus cara mudah dan selamat? Jom cuba GulaGulaKurus.

Mudah sebab masuk mulut kemam je macam gula2. Rasa pun sedap tau. Selamat sebab Mince bukan kategori ubat kurus. Tiada bahan kimia berbahaya pun. ibu menyusu baby pun boleh consume πŸ‘©πŸ‘Ά
.
.
Bagi yang masih ragu-ragu kami ada sijil dari pusat racun negara 😍😘
.
Ada lagi yang serius nak kurus? .
whatsapp +60124646014 😊😘


1

Sebab best sangat kopi kurus kita ni terus risik nak jadi agent! Dia tau kalau jual pun berbaloi-baloi sebab memang berkesan 😍
.
Kurus dapat, income dapat. Syok aihhh. Nak kurus? Nak jd dropship kopi kurus Klubna & Laleh?
Whatsapp 011-36208336
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamnisa #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma #dropshipwanted


0

2 minggu loss 15kg 😱
.
Set combo yang harga RM40 tu boleh hilangkan lemak 15kilo dalam 2 minggu je 😱
.
Hebat kan? Meh order cepat. Thank you customers. Semoga berjaya kurus ye 😘
.
.
2 SET COMBO + FREE GIFT LOKET EMAS 999 HANYA RM88 SM / RM92 SS TERMASUK POSTAGE (Penggunaan untuk sebulan)
.️
.
To order : Whatapps 011-36208336
.
.
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik


0

Tak payah pening2. For SERIOUS BUYER boleh terus ws Abil ya πŸ“²0136888831 kite suggest yg best2.


1

Magic!!! Sekelip mata je 7kilo lemak die hilang 😱
.
Dalam masa 9 hari je okeh. Diulang 9 hari! Seluar yang dulunya tm boleh pakai dah boleh pakai sekarang.
.
Nak rase kehebatan teh kurus kita? Whatapps 011-36208336
.
.
2 SET COMBO + FREE GIFT LOKET EMAS 999 HANYA RM88 SM / RM92 SS TERMASUK POSTAGE (Penggunaan untuk sebulan)
.️
.
To order : Whatapps 011-36208336
.
.
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik


0

PLUS SIZE GIRDLE PANTS
ADA SIZE UNTUK BERAT SEHINGGA 180KGβœ”οΈ
.
.
βœ”οΈUntuk uols berbadan comel
βœ”οΈSuper high quality material
βœ”οΈShape shape
βœ”οΈAnti gegar
βœ”οΈPakai rasa lebih confident
βœ”οΈCover guna pantyliner je ntk keselesaan
.
.
Waist dari 35 inci - 60 inci ada size tauu 😘
Harga Rm75sm/Rm80ss
.
.
Jangan tengok pada harga, tapi tengoklah pada kualitinyaa ❀️
.
.
Berminat whatsapp πŸ“²0136888831 for fast reply


1

NEW ITEM FOR PLUSSIZEπŸ’₯πŸ’₯
.
.
Siapa suka pakai legging??
Haa legging ni memang best tau. Kain sejuk je dan tak miang. Boleh pakai belah dalam. So kalau pakai baju kurung ke dress ke bila terselak tak ada la nampak kulit kaki.
.
.
Pemakaian biasa. BUKAN UNTUK SHAPING.
.
.
Free size (waist 32"-54") fit max 120kg
Harga Rm40 free post (ss add rm5)
.
.
WS πŸ“²0136888831 for fast reply


1

Makin hari makin risau dengan berat badan?

Jom dapatkan Jiang Zhi Tea
whatsapp :+60 11-3664 5884
#jomkurus #jzt #jztoriginal #kurus #kurusberkesan #trykurus #buanglemak #kecilkanpeha #kempiskanperut #cepatkurus #gemuk


0

Dah seminggu kita beRAYA.. Korang maintain langsing atau makin lebaran sekarang? πŸ™ŠπŸ™Š. .

My client. Masalah size badan.. Nak kemaskan bentuk badan sebelum majlis perkahwinan beliau lagi 2 hari. Tgk betulΒ²..
Perut buncit pun hilang. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa kemas seluruh badan. Helok sgtlah waktu yg ada ni utk korang pakai PB cantikkan badan macam kakak nih.
.
Kalau korang ada masalah size badan tu carilah alternative utk kemaskan badan. Salah satunya pakai our Korset Peramping Badan glemer nih.. Jangan nampakkan sgt malas jaga badan.. Redho je gelebehΒ² dgn lelemak & selulit.
.

#GrabNowOrNever !!!! A few days left. Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.

#agentpremiumbeautiful #janapendapatan
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Bengkung infra red 3 in 1

Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh
** Menurunkan berat badan
** Menjaga bentuk tubuh
** Menyihatkan badan

3 pcs set
_ 1 pc corset suit
_ 1 pc girdle short
_ 1 pc slim underwear

Wasap 010 9309253...tq

#korsetmoden #bengkung
#misikurus#nakslim
#kurustanpaberlapar #nakkurus
#bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus
#korset #nakkuruscepat #bentukbadan
#kurussihat#turunberatbadan
#kurusselamat #kurussebelumraya #korsetmudah
#kurus#jomkurus #kecilkanpeha
#ramping #kurustanpasenaman#bengkungmoden
#kempiskanperut #korsetbersalin #bajukurus
#korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah
#tipskuruscepat
#naksihat
#jomkurus
#kurustanpasenaman


2

Waaa dah selim cantik dah customer kite. Memang ketara kurus sangat ni tahniah πŸ‘
.
To order : Whatapps 011-36208336
.
.
2 SET COMBO + FREE GIFT LOKET EMAS 999 HANYA RM88 SM / RM92 SS TERMASUK POSTAGE (Penggunaan untuk sebulan)
.️
.
To order : Whatapps 011-36208336
.
.
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik


0

Jangan memain dengan #kopikurusviral ni tau!!!
.
Pembakar lemak dalam diam. Senyap-senyap je die buang lemak-lemak dalam badan awak tu.
.
Tetiba nanti eh baju seluar lama dah muat lah!! Eh dah loss 7.4kg lah!! Dalam masa yang singkat je 18 hari.
.
Tahniah sis Aidah πŸ‘ Nampak makin muda dia bila dah kurus. Nak jadi macam ni? Whatsapp 011-36208336
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamnisa #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma #dropshipwanted


0

Bagi mengelakkan tubuh menggeleber dan TURUN BERAT BADAN DENGAN SIHAT Adalah SANGAT PENTING utk sis bina otot dan mengekalkannya. .
Protein yang kita makan dan juga yang terkandung dalam tubuh badan kita dibina dari unit2 kecil Asid Amino (Blok Asas Pembinaan). .
Asid Amino ini boleh diandaikan seperti huruf dalam Abjad ABC. Kita guna 26 huruf untuk bina perkataan yg kita menulis dan bercakap. Bagi protein, kita ada 20 asid amino yang dirantai bersama membina unit Protein. .
Seperti mana kita membina perkataan, tidak kesemua 26 huruf digunakan utk setiap perkataan. Begitu juga tidak semua asid amino digunakan utk membina protein yang berbeza2 fungsi san strukturnya. .
Kita memerlukan kumpulan asid amnio sbg bahan mentah asas membina protien badan kita seperti enzim, hormon, fungsi immun, pengangkutan nutrient , dan protein yang membina struktur tulang, kulit, rambut, kuku, otot!
.
Protein juga memberi tenaga utk menyokong aktiviti Harian kita, disamping bina dan kekalkan jisim otot.
Badan yg kurang protein akan menjadi Lemah tidak bermaya. Badan pula akan mengambil protein drp otot kita utk menyokong sistem badan!
Akibatnya, Otot badan berkurangan, tubuh akan menggeleber!
Pilihan Protein dari Soya adalah yg paling senang untuk dicerna! Apabila pencernaan sempurna, tubuh dpt menyerap nutrient ini dgn mudah lalu membina tubuh badan yg sihat! 🌟
.
.
Insya Allah.. Ilmu berkaitan PROTEIN akan memberi sis KELEBIHAN INI. Coach kongsi ilmu drp kamarulklang.blogspot.com ini.. Semoga bermanfaat 😍
.
β€”>> coach menyediakan PROGRAM GAYA HIDUP SIHAT & PROGRAM TURUN BERAT yg menitik beratkan keperluan zat yg lengkap agar sis capai target JADI LEBIH SIHAT!
Klik link @ Bio atau wasap coach terus utk info lanjut ya!
.
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> http://wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #kuihraya #salamsyawal #bajuraya #syawal2018 #gemokisawesome #nakcantik #iphone #kecilkanpeha #primavalet #jalanjalancarimakan #kurussebelumraya #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #raya2018 #nakkurus #jomkurus #onlineshopping #ariani #jakel #kaftan #kebaya2018 #dietcoach #meletop #kuruscepat


1

Bagi mengelakkan tubuh menggeleber dan TURUN BERAT BADAN DENGAN SIHAT Adalah SANGAT PENTING utk sis bina otot dan mengekalkannya. .
Protein yang kita makan dan juga yang terkandung dalam tubuh badan kita dibina dari unit2 kecil Asid Amino (Blok Asas Pembinaan). .
Asid Amino ini boleh diandaikan seperti huruf dalam Abjad ABC. Kita guna 26 huruf untuk bina perkataan yg kita menulis dan bercakap. Bagi protein, kita ada 20 asid amino yang dirantai bersama membina unit Protein. .
Seperti mana kita membina perkataan, tidak kesemua 26 huruf digunakan utk setiap perkataan. Begitu juga tidak semua asid amino digunakan utk membina protein yang berbeza2 fungsi san strukturnya. .
Kita memerlukan kumpulan asid amnio sbg bahan mentah asas membina protien badan kita seperti enzim, hormon, fungsi immun, pengangkutan nutrient , dan protein yang membina struktur tulang, kulit, rambut, kuku, otot!
.
Protein juga memberi tenaga utk menyokong aktiviti Harian kita, disamping bina dan kekalkan jisim otot.
Badan yg kurang protein akan menjadi Lemah tidak bermaya. Badan pula akan mengambil protein drp otot kita utk menyokong sistem badan!
Akibatnya, Otot badan berkurangan, tubuh akan menggeleber!
Pilihan Protein dari Soya adalah yg paling senang untuk dicerna! Apabila pencernaan sempurna, tubuh dpt menyerap nutrient ini dgn mudah lalu membina tubuh badan yg sihat! 🌟
.
.
Insya Allah.. Ilmu berkaitan PROTEIN akan memberi sis KELEBIHAN INI. Coach kongsi ilmu drp kamarulklang.blogspot.com ini.. Semoga bermanfaat 😍
.
β€”>> coach menyediakan PROGRAM GAYA HIDUP SIHAT & PROGRAM TURUN BERAT yg menitik beratkan keperluan zat yg lengkap agar sis capai target JADI LEBIH SIHAT!
Klik link @ Bio atau wasap coach terus utk info lanjut ya!
.
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> http://wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #kuihraya #salamsyawal #bajuraya #syawal2018 #gemokisawesome #nakcantik #iphone #kecilkanpeha #primavalet #jalanjalancarimakan #kurussebelumraya #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #raya2018 #nakkurus #jomkurus #onlineshopping #ariani #jakel #kaftan #kebaya2018 #dietcoach #meletop #kuruscepat


0

Slim'N Lift Slimming singlet for men
.
.Sesuai untuk lelaki perut boroi

Diperbuat menggunakan teknologi baru untuk mencegah buncit dan meratakan perut.
.
.mudah dipakai
* kelihatan kurus serta-merta
*menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit
* kain tidak panas dan tidak gatal
*membantu pembentukan badan sasa
*mencegah sakit belakang
*menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat.
.
.. Saiz: S/M/L/XL/XXL
Chest: 81-100cm/101-120cm/131-140cm/141-160cm/161-180cm
Singlet Lenght: 56cm/ 60cm/ 60cm/ 61cm/ 62cm
.
RM33.00 free postage
.
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253

#kempiskanperut #kuruspantas
#herbakurus #nakslim#singletkempisperut
#jomkurus #nakkurus#bengkung
#singletkempisperut#korsetmoden #kurusselamat #bajukurus
#korsetlelaki #singletlelaki #singletcegahboroi
#lelakiperkasa #turunberatbadan#ubatkurus
#jomkurus #lelakimaskulin #sayanakkurus #singletkurus
#korsetperut #lelakihebat #cegahbuncit
#cegahbuncit #cegahboroi#singletlelaki
#produklelaki #abangsado #bajukurus
#korsetkurus #lelakisejati #singletkurus
#singletperutbuncit
#tehkurus


0

Walau berat badan dah lebih 100kg, Set kopi kurus Klubna & Laleh tetap boleh kikis lelemaks dalam badan customer kite ni.
.
Sis dayah ni pulak loss 10kg dalam masa 18 hari penggunaan Klubna & Laleh secara konsisten. Makin comey cik misi kita. Tahniah πŸ‘
.
Ada yang berat badan lebih 100kg?
Jangan putus asa untuk kurus. Masih ada harapan dengan Klubna & Laleh.
.
To order : Whatsapp 011-36208336
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamnisa #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma #dropshipwanted


0

Dah seminggu kita beRAYA.. Korang maintain langsing atau makin lebaran sekarang? πŸ™ŠπŸ™Š. .

My client. Masalah size badan.. Nak kemaskan bentuk badan sebelum majlis perkahwinan beliau lagi 2 hari. Tgk betulΒ²..
Perut buncit pun hilang. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa kemas seluruh badan. Helok sgtlah waktu yg ada ni utk korang pakai PB cantikkan badan macam kakak nih.
.
Kalau korang ada masalah size badan tu carilah alternative utk kemaskan badan. Salah satunya pakai our Korset Peramping Badan glemer nih.. Jangan nampakkan sgt malas jaga badan.. Redho je gelebehΒ² dgn lelemak & selulit.
.

#GrabNowOrNever !!!! A few days left. Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.

#agentpremiumbeautiful #janapendapatan
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

SAYA MAHU KURUS, TAPI TAK TAHU MACAM MANA... Tak tahu cara senang, mudah dan pastinya sihat untuk kurus, dapat bentuk badan idaman dan turun berat badan? Senang saja, cuba Kopi Hijau Jerat Magika (JM) untuk dapat apa yang diingini. Sebab kandungan utama dalam Kopi JM iaitu kopi hijau, chia seed dan spirulina sangat membantu proses penurunan berat badan, mengenyangkan dan bantu kawal selera makan tu. Alhamdulillah, banyak testimoni berjaya turunkan berat badan + bentuk badan idaman. 😊 Jom tengok testimoni2 berjaya tu ‡️

Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ‡️
Kina 018-9004861

#kinalegacy
#leadermagikakl
#kopikurusjeratmagika
#kopikurus
#kopihijaudiet
#kopihijaumurah
#kopikuruslentik7hari
#kopikurusmurahmalaysia
#kopikurusputih
#kopikuruscepat
#kurusbadan
#makanandiet
#kempiskanperut
#agentwanted
#stokiswanted


0

Slim'N Lift Slimming singlet for men
.
.Sesuai untuk lelaki perut boroi

Diperbuat menggunakan teknologi baru untuk mencegah buncit dan meratakan perut.
.
.mudah dipakai
* kelihatan kurus serta-merta
*menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit
* kain tidak panas dan tidak gatal
*membantu pembentukan badan sasa
*mencegah sakit belakang
*menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat.
.
.. Saiz: S/M/L/XL/XXL
Chest: 81-100cm/101-120cm/131-140cm/141-160cm/161-180cm
Singlet Lenght: 56cm/ 60cm/ 60cm/ 61cm/ 62cm
.
RM33.00 free postage
.
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253

#kempiskanperut #kuruspantas
#herbakurus #nakslim#singletkempisperut
#jomkurus #nakkurus#bengkung
#singletkempisperut#korsetmoden #kurusselamat #bajukurus
#korsetlelaki #singletlelaki #singletcegahboroi
#lelakiperkasa #turunberatbadan#ubatkurus
#jomkurus #lelakimaskulin #sayanakkurus #singletkurus
#korsetperut #lelakihebat #cegahbuncit
#cegahbuncit #cegahboroi#singletlelaki
#produklelaki #abangsado #bajukurus
#korsetkurus #lelakisejati #singletkurus
#singletperutbuncit
#tehkurus


0

Bengkung infra red 3 in 1

Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh
** Menurunkan berat badan
** Menjaga bentuk tubuh
** Menyihatkan badan

3 pcs set
_ 1 pc corset suit
_ 1 pc girdle short
_ 1 pc slim underwear

Wasap 010 9309253...tq

#korsetmoden #bengkung
#misikurus#nakslim
#kurustanpaberlapar #nakkurus
#bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus
#korset #nakkuruscepat #bentukbadan
#kurussihat#turunberatbadan
#kurusselamat #kurussebelumraya #korsetmudah
#kurus#jomkurus #kecilkanpeha
#ramping #kurustanpasenaman#bengkungmoden
#kempiskanperut #korsetbersalin #bajukurus
#korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah
#tipskuruscepat
#naksihat
#jomkurus
#kurustanpasenaman


3

Psss.. kali ni coach x share resepi. Coach kongsi kalori juadah raya Sbb confirm sis akan spend masa beraya ke sana sini dan kurang berada Di dapur utk belajar masak sihat kan..? πŸ˜€πŸ˜…
.
Ni kalori dlm makanan2 sedap Enak tu so sis boleh prepare siap2 brapa LIMIT MAKANAN pd setiap kunjungan.. supaya.. berat masih dikawal tatkala sibuk beraya 😊🌟🌟
.
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> http://wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #kuihraya #salamsyawal #bajuraya #syawal2018 #gemokisawesome #nakcantik #iphone #kecilkanpeha #primavalet #jalanjalancarimakan #kurussebelumraya #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #raya2018 #nakkurus #jomkurus #onlineshopping #ariani #jakel #kaftan #kebaya2018 #dietcoach #meletop #kuruscepat


0

Sakit hatiii je kann kalau balik kampung hujung minggu gini pastu terserempak la pulak member sekolah yang dah lama tak jumpa sekali dia tegur 'ehh, apsal ko makin gemookk. haha' rasa nak cili jee mulut dia tuu. taulah hot 😑😭
.
.
jangan risau uollss, lepas consume mince konpemm semua member tegur napa makin kurus, bukan member lama je, orang yang hari2 kita jumpa punn akan tegur taw. Sebab memang ketara perubahan ittew. mince ni memang power lahh bab kecikkan inci yang terlebih besar tuu. bukan sorang je taw, ramai gilaaa bagi feedback macam ni haa
.
.
tu nak try la tuu. ambik cepat no whatsapp ni hari ni siti nak bagi special price + special gift. hari ni je taww. whatsapp SEKARANG 0124646014 😍😘


2

MasyaAllah tabarakallah... Semua team coach online social media bersedia untuk Intensive Online Training 5.0 πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Kepada yang ingin whatsapp untuk slot musim 35 edisi Julai masih dibuka. Cepat3, slot dah tak banyak... Sebab ramai nak book nak kurus selepas raya. .
.
Klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/601115461964/sihatbonusnyakurus
.(Jr Coach Kamila)
.
#sihatdanbonusnyakurus
#youcanloseweightfromhome
#teamrafiqrazali
#sihatcantik #awetmuda
#kamilakarim85 #lowcarbodiet #senamankurus #kecilkanpeha #tipskurus #weightlosshachallengeonline #hotfm #fatburner #trendterkini #jubahmoden #sayanakkurus #breastfeedingmom #kempiskanperut #tv9 #loseweight #kurussihat #fitmama #onlineshopping #fitcouple


0

Dalam bola sepak mcm2 boleh berlaku.
.
Tak sengaja Ter gol πŸ˜‚
.
Sepanyol vs Iran.
World cup 2018.
.
.
.
B-Jaga x360 adalah lain daripada yang lain!
.
[+] Tambah Tenaga
[+] Tambah Tenaga Batin
[+] Menahan Lapar
[+] MEMBAKAR Lemak
[+] KEMPISKAN Perut
[+] Badan Ringan & Cergas
.
Cergas Terjaga! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#bjagapower #bjaga #ubijagapower #ubijaga #kurus #sado #perutkempis #mantap #kurus #cantik #tambahtenaga
#kempiskanperut #kurussihat
#diet #kuruscantik #kurusmantap #kurusdalam2minggu
#workout #buncit
.
P/s: Dapatkan B-Jaga x360 Berhologram Baru Dengan Harga PROMOSI 😘


0

Lepas raya punya penangan. .
Abes semua melantak masa raya.
.
Sekarang masa utk kempiskan perut & tambahkan tenaga πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
.
B-Jaga x360 adalah lain daripada yang lain!
.
[+] Tambah Tenaga
[+] Tambah Tenaga Batin
[+] Menahan Lapar
[+] MEMBAKAR Lemak
[+] KEMPISKAN Perut
[+] Badan Ringan & Cergas
.
Cergas Terjaga! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#bjagapower #bjaga #ubijagapower #ubijaga #kurus #sado #perutkempis #mantap #kurus #cantik #tambahtenaga
#kempiskanperut #kurussihat
#diet #kuruscantik #kurusmantap #kurusdalam2minggu
#workout #buncit
.
P/s: Dapatkan B-Jaga x360 Baru Dengan Harga PROMOSI 😘


0

NEW ARRIVALS.
ZUMBA ladies ... kaki gym ... peminat leggings ... jangan cuci mata je .... meh! Whatsapp cepat ... jika berminat ya.😊😊😊 Graphic print leggings
Material: nylon/spandex
Free size: fits size L/XL
Waist: 30”-42”
Hip: 38”-54”
Length: 37”

Harga : RM80.00 / sehelai.
Free postage - Malaysia sahaja

#trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizekorset #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


7

NEW ARRIVALS.
ZUMBA ladies ... kaki gym ... peminat leggings ... jangan cuci mata je .... meh! Whatsapp cepat ... jika berminat ya.😊😊😊 Graphic print leggings
Material: nylon/spandex
Free size: fits size L/XL
Waist: 30”-42”
Hip: 38”-54”
Length: 37”

Harga : RM80.00 / sehelai.
Free postage - Malaysia sahaja

#trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizekorset #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


3

Postage : Monday - Friday.
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


3

Turun 19kg terus orang ingat budak kolej .. sape nak jadi macam tu πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
Jom kita dengar story daripada senior program fauziah.
.
Assalamualaikum, saya Fauziah berumur 36 tahun, mula join YCLWFH Season 26 dengan berat badan 82.9kg. Berat yg mcm tu buat saya sakit lutut dan cepat penat. Pernah diet kalori dan makan ubat kurus, hasilnya memang turun berat tapi naik balik berganda-ganda. Alhamdulillah bertemu dengan ig Coach Rafiq, join program dan total lost setakat ini 19kg, , masih usaha utk ideal weight, ideal fatπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😍πŸ”₯
.
Yg serius nak ada penampilan baru .. ada big day nanti .. pendaftaran utk sesi July masih dibuka dan boleh click link Di bio IG utk details programπŸ€—
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #senamankurus#kecilkanpeha #shawlmurah#unikl#weightlosschallengeonline#tipskurus#hotfm#jomkurus#tipsdiet#naelofarhijab
#fatburner#trendterkini #jubahmoden#sayanakkurus
#shahalam#airasia#breastfeedingmom
#kempiskanperut #loseweight#kurussihat #fitmama #tv9#onlineshopping
#tudungbawal
#fitcouple


6

Hanya yang serius nak bakar lemak kaw-kaw.
.
.
Berminat nak cuba CARBOFLEX, DEFLEX ?
.
Hubungi @nrz_arissa #ArissaBeautyHub SEKARANG !
.
WhatsApp πŸ“² KLIK Link Bio di Profile.
WhatsApp πŸ“² KLIK Link Bio di Profile.
WhatsApp πŸ“² KLIK Link Bio di Profile.
.
----------------------------------------------------
SET PROMOSI HOT SELLER
----------------------------------------------------
1) 2 Carboflex - Rm200
.
2) Carboflex + Deflex - Rm200
.
3) 1 Deflex + 1 Future Genius (free) - Rm100
.
4) 2 Deflex + 1 Future Genius (free) - Rm180
.
.
.
#carboflex #adavecarboflex #caboflexstokis #carboflextestimoni #carboflexharga #carboflexcla #oilflex #deflex #cellex #beautiflex


1

Seronok betul bila tenok PERRUBAHAN RAKAN2 WLC ONLINE yang dah berjaya TURUN BERAT ni kan?
.
coach PERCAYA sedikit sebanyak, sis pun terINSPIRASI juga 😊🌟
.
diorg boleh, insya Allah.. sis pun boleh juga! yang penting, set betul2 MATLAMAT YANG JEL.AS :
πŸ”₯ nak turun berat brapa kg..?
πŸ”₯ nak result bila..?
πŸ”₯ nak guna teknik apa untuk capai target..?
.
Coach doakan yang TERBAIK utk sis! .
bagi yang berhajat untuk join program, nak belajar teknik, perlukan sokongan serta pemantauan peribadi, insya Allah next season akan dibuka utk pendaftaran. STAY TUNED! 😊🌟
.
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> http://wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #syawal2018 #gemokisawesome #iphone #kecilkanpeha #primavalet #jalanjalancarimakan #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #nakkurus #jomkurus #onlineshopping #ariani #jakel #kebaya2018 #dietcoach #meletop #kuruscepat #malaysiabaru #caradiet #azamkurus2018 #rayasakan #tunmahadhir #kalori


2

Walau berat badan dah lebih 100kg, Set kopi kurus Klubna & Laleh tetap boleh kikis lelemaks dalam badan customer kite ni.
.
Sis Faridah loss 9kg dalam tempoh tak sampai 2 minggu tau. Tahniah πŸ‘
.
Ada yang berat badan lebih 100kg? Jangan putus asa untuk kurus. Masih ada harapan dengan Klubna & Laleh. Whatsapp 011-36208336
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamnisa #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma #dropshipwanted


1

Tudia.......
.
🌷 Paha makin kecik
🌷 Lengan makin kecik
🌷 Perut makin kempis
🌷 Loss 7kg 1 set combo πŸ‘
.
Nak macam ni? Whatsapp 011-36208336
.
.
2 SET COMBO + FREE GIFT LOKET EMAS 999 HANYA RM88 SM / RM92 SS TERMASUK POSTAGE (Penggunaan untuk sebulan)
.️
.
To order : Whatapps 011-36208336
.
.
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik


0

Korang dah ada #perisaibadan ke belum? Raya ke ENAM ramai komplen baju dah tak muat, ketat sendat! 😱😱😱
.
Kan akk dah pesan sebelum raya pakai PB ni.. #TakNakGemukLepasRaya.. #RayaKanSebulan. Sempat nak pasang badan.. Pakai PB sekarang membantu elak membela lelemak badan melimpah-limpah..
.
Sekarang masa sesuai kalian pakai PB.
Harga mampu milik.. Menjunam teruk sebab takde GST.. Alang2 beli, belikan sekali utk mak & adik-adik sama.. 10 terawal harini Azza bagi Harga PB TERLAJAK MURAH.. Korang nak KURUS SEHARI kan.. Haaaa dengan PB, INSTANT SHAPING 5 MINIT.. .

HARGA HAPPY HOUR SPECIAL FOR TODAY 🀩
.
Kalau nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. Register RM47 jerr.. Sambil pakai PB PERCUMA boleh kita #janapendapatan lumayan Setiap bulan.. .
. .

#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Tudiaaa bulan puasa pun jadi cergas! πŸ˜„ Alhamdulillah lepas minum Klubna & Laleh ni korang akan rasa lebih bertenaga & kenyang je.
.
Perut tak meragam berdendang mintak diisi makanan lagi dah 😝 Pembuangan pun lawas. Yeayy kurus la korang 😘
.
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
.
🌷Laleh (Fibre) :
.
βœ…Minum malam sebelum tidur
βœ…Fungsi πŸ‘‡
βœ”οΈMerampingkan perut
βœ”οΈMengatasi masalah sembelit
βœ”οΈMembuang lemak berlebihan di bahagian perut
βœ”οΈMengurangkan kolestrol
βœ”οΈMencuci usus dari toksin
βœ”οΈMemberi tenaga kepada badan
.
Bahan-bahan Laleh :
πŸ‘‰ LEMON POWDER
πŸ‘‰ OAT POWDER
πŸ‘‰ CRAPE SEED
πŸ‘‰ PURPLE POTATO
πŸ‘‰ CITRIC ACID
πŸ‘‰ TRICAICIUM PHOSPATE
πŸ‘‰ SUCRALOSE
πŸ‘‰ MALTODEXTRIN
πŸ‘‰ APPLE FIBER
πŸ‘‰ PSYLLIUM HUSK
.
πŸ“±To order : Whatsapp 92478964
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#kurus
#kuruscepat
#kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah
#kecikkanpeha
#kempisperut
#kempiskanperut
#kurusselepasbersalin #kurussebelumraya
#jomkurus
#juskurus
#kurussihat
#kurussihatcantik
#klubna
#laleh
#klubnalaleh
#kopikurus
#kopikuruslentik7hari
#trifiqd
#trifiqdkalon
#kalontfd
#kalonsg


0

Tudiaaa bulan puasa pun jadi cergas! πŸ˜„ Alhamdulillah lepas minum Klubna & Laleh ni korang akan rasa lebih bertenaga & kenyang je.
.
Perut tak meragam berdendang mintak diisi makanan lagi dah 😝 Pembuangan pun lawas. Yeayy kurus la korang 😘
.
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

Tudiaaa bulan puasa pun jadi cergas! πŸ˜„ Alhamdulillah lepas minum Klubna & Laleh ni korang akan rasa lebih bertenaga & kenyang je.
.
Perut tak meragam berdendang mintak diisi makanan lagi dah 😝 Pembuangan pun lawas. Yeayy kurus la korang 😘
.
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
.
πŸ‘‰ Klubna vs Laleh (PRODUK LULUS KKM)
.
🌷Klubna (Green coffee)
.
βœ… Minum pagi sebelum sarapan
βœ… Fungsi πŸ‘‡
βœ”οΈKawal selera makan
βœ”οΈRasa kenyang lebih lama
βœ”οΈBuang lebihan air dalam badan (lemak air)
βœ”οΈMembakar lemak tepu
βœ”οΈMembantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
.
.
Bahan-bahan Klubna :
πŸ‘‰ GREEN COFFEE
πŸ‘‰ KOPI ROBUSTA
πŸ‘‰ BERAS PERANG
πŸ‘‰ LEMON POWDER
πŸ‘‰ FRUCTOOLIGOSACCHHARIDE
πŸ‘‰ GRAPE SEED
πŸ‘‰ ARABIC GUM
πŸ‘‰ GARCINIA CAMBOGIA
πŸ‘‰ FIBER APPLE
πŸ‘‰ PSYLLIUM HUSK
.
.
πŸ“±To order : Whatsapp 92478964
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#kurus
#kuruscepat
#kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah
#kecikkanpeha
#kempisperut
#kempiskanperut #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya
#jomkurus
#juskurus
#kurussihat
#kurussihatcantik
#klubna
#laleh
#klubnalaleh
#kopikurus
#kopikuruslentik7hari
#trifiqd
#trifiqdkalon
#kalontfd
#kalonsg


0

Introducing to you KLUBNA & LALEH, its our latest edition products & here we're launching it 😘
.
.
KOPI KURUS YANG VIRAL SEKARANG!
.
Mana taknya, kopi kurus Klubna & Laleh bakal buatkan body kite kecik macam kerengga 😍
.
Jom order sekarang!
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#kurus
#kuruscepat
#kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah
#kecikkanpeha
#kempisperut
#kempiskanperut #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya
#jomkurus
#kurussihat
#kurussihatcantik
#klubna
#laleh
#klubnalaleh
#kopikurus
#kopikuruslentik7hari
#trifiqd
#trifiqdkalon
#kalontfd
#kalonsg


0

FULL PAKEJ UNTUK BERJAYA KURUS!!! 😍
πŸ‘‰ Pembuangan lawas
πŸ‘‰ Sentiasa rasa kenyang
πŸ‘‰ Selera makan berkurang
.
Bila kita sentiasa rasa kenyang, kita automatic jadi kurang makan. Sebab tu bila mnum set kurus kerengga ni, badan kita cepat kurus 😘
.
Dan yang paling best!!! Rasa Klubna & Laleh sangat sedap. Confirm boleh minum hingga titisan terakhir 😍
.
Jom dapatkan set kurus kerengga ni sekarang. .
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

FULL PAKEJ UNTUK BERJAYA KURUS!!! 😍
πŸ‘‰ Pembuangan lawas
πŸ‘‰ Sentiasa rasa kenyang
πŸ‘‰ Selera makan berkurang
.
Bila kita sentiasa rasa kenyang, kita automatic jadi kurang makan. Sebab tu bila mnum set kurus kerengga ni, badan kita cepat kurus 😘
.
Dan yang paling best!!! Rasa Klubna & Laleh sangat sedap. Confirm boleh minum hingga titisan terakhir 😍
.
Jom dapatkan set kurus kerengga ni sekarang. .
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

FULL PAKEJ UNTUK BERJAYA KURUS!!! 😍
πŸ‘‰ Pembuangan lawas
πŸ‘‰ Sentiasa rasa kenyang
πŸ‘‰ Selera makan berkurang
.
Bila kita sentiasa rasa kenyang, kita automatic jadi kurang makan. Sebab tu bila mnum set kurus kerengga ni, badan kita cepat kurus 😘
.
Dan yang paling best!!! Rasa Klubna & Laleh sangat sedap. Confirm boleh minum hingga titisan terakhir 😍
.
Jom dapatkan set kurus kerengga ni sekarang. .
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

Apa yang special dengan Klubna & Laleh ni? Klubna & Laleh ni akan buatkan kita rasa kenyang seharian!
.
Sampaikan waktu nak berbuka pun, tak lalu nak makan nasi sebab masih kenyang 😍 Yang ade masalah gastrik pun tak sakit. Alhamdulillah πŸ˜„
.
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

Apa yang special dengan Klubna & Laleh ni? Klubna & Laleh ni akan buatkan kita rasa kenyang seharian!
.
Sampaikan waktu nak berbuka pun, tak lalu nak makan nasi sebab masih kenyang 😍 Yang ade masalah gastrik pun tak sakit. Alhamdulillah πŸ˜„ .
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

Apa yang special dengan Klubna & Laleh ni? Klubna & Laleh ni akan buatkan kita rasa kenyang seharian!
.
Sampaikan waktu nak berbuka pun, tak lalu nak makan nasi sebab masih kenyang 😍 Yang ade masalah gastrik pun tak sakit. Alhamdulillah πŸ˜„ .
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamakma #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #teamakma


0

SEDAPNYA KEK!!
SEDAPNYA PIZZA!!
SEDAPNYA AYAM PERCIK!!
SEDAPNYA LAKSA!!
.
Kalau dulu semua nak beli, semua nak makan. Tapi sekarang???
.
Tengok makanan sedap-sedap pun tak selera. Sebab apa? Perut tak lapar membuak-buak. Sentiasa rasa kenyang. Nafsu nak makan pun berkurang 😍
.
KLUBNA & LALEH SEKAT SELERA MAKAN!!
.
Jom cuba sekarang baru korang tau penangannya. Whatsapp .
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamnisa #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #dropshipwanted


0