#kempiskanperut

Instagram photos and videos

#kempiskanperut#bakarlemak#perutbuncit#kuruscepat#perutkempis#losyenkurus#kurus#kempisperut#teakurus#setbersalin#setberpantang#kurusdengancepat#jomkurus#jamu#detox#kurusbadan#losyenkurussejuk#bazarpaknil#kopigelekjawa#kurussihat#losyen#tipsdiet#jamujawa#bazaronline#ketat#jamukurus#pehabesar#breastfeeding

Hashtags #kempiskanperut for Instagram

Siapa sangka Sis ini, πŸ‘†
Berjaya KURUS dengan MAXXSLIM.
.
.
Ramai kenalan Sis terkejut selepas
Saiz 5XL bertukar Saiz L 😱
.
.
Bukti dah ada, jangan ragu dengan MaxXSlim
Lemak bertahun lama pun boleh cair tau.
.
.
WOW sekarang ada #PROMOSI
2 BOTOL : RM100
Rebut harga PROMOSI sekarang,
Jangan lepaskan peluang #KURUS #SIHAT #HARGAJIMAT
.
πŸ“²+6013-4930050
.
.
#detox #detoxbadan #detoxlife #detoxwater #pilkurusselamat #pilkurus #nakkurusbadan #kempiskanperut #hilangkanperutbuncit #cantiksebelumraya #bakalpengantinbaru #tipsdietsehat #dietcepat #dietcarasihat #obatkolestrol #obatkurus #jomkurussihat #setcombomurah #promosiraya #sayajual #theyusufiskandar #gemokisawesome #laraalana #kakiviral #trendingmalaysia


0

KURUS DENGAN KOPI??? 😱
.
Korang perasan tak, banyak supplement yg kita ambik, tak boleh minum kopi sbb bercafein!
.
Tp ni lain naaaa. Kopi kurus kite berjaya buatkan body perempuan jd ramping kerengga! Dah sedap, sape yg jenis x boleh tinggal kopi, boleh minum kopi kurus ni 😘
.
Whatsapp 01139949929
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #teamnisa #kurus7hari #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari #dropshipwanted


2

4 BULAN BERUSAHA TURUN BERAT BADAN, HASILNYA....WOW!
Usaha tak kenal erti penat, berdiet, bersenam ringan walaupun sibuk dengan tugasan harian dan dengan bantuan KOPI HIJAU JERAT MAGIKA, akhirnya dapat turun berat badan, bentuk badan pun semakin cantik, dalaman semakin cergas! Amalan meminum Kopi Hijau Jerat Magika (JM), boleh bantu membakar lemak2 degil dalam badan, kurangkan selera makan dan tak perlu rasa lapar lagi. Siapa nak jadi macam testimoni sekarang?? πŸ™‹β€β™€πŸ˜‰ Pm untuk order.
#TeamYantiYanmal #teamlionmagika
#kopikurusJeratMagika #kopikurus #kopihijaudiet #kopikuruslentik7hari #kopikuruscepat #kurusbadan #makanandiet #kempiskanperut


0

KITA ADALAH PEJUANG❗️
KITA JADIKAN IMPIAN SEBUAH KENYATAAN❗️
.
Jangan mengalah sis.. Allah beri setiap hari yang baru.. setiap saat.. setiap detik yang mendatang.. sebagai peluang untuk kita manfaatkan! .
Kita x boleh nak ulang balik perkara yang dah berlalu.. tapi kita boleh cipta masa depan yang lebih indah dengan mulakan LANGKAH BARU!
Jom lakukan yang TERBAIK❗️
Kita BERTINDAK SEKARANG❗️
πŸ’ͺ🏻πŸ”₯πŸ’ͺ🏻πŸ”₯πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
.
.
PENDAFTARAN PROGRAM TURUN BERAT ONLINE : SEASON 37 (SESI SEPTEMBER 2018)
Program Khas bg yang nak fokus hasil Turun Berat dgn group sokongan, bimbingan dan pemantauan coachπŸ’ͺ🏻πŸ”₯
Special gift 🎁 utk EARLY BIRD! ->> Klik link @ bio atau wasap coach terus untuk full info 🌟
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> http://wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #zalora #ootd #fitmama #makansihat #gemokisawesome #nakcantik #iphone #kecilkanpeha #primavalet #jalanjalancarimakan #kurussebelumraya #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #jomkurus #nakkurus #jomdiet #onlineshopping #ariani #jakel #kaftan #sizebesar #dietcoach #meletop #kuruscepat


0

Done!!! Sebotol lg hr ni #SureTrim 😊
Bestnye grab skrng terus masuk group coaching tau πŸ€—πŸ€—
Di guide oleh COACH FATIN 😍

#SureKurus


1

Done!!! Sebotol lg hr ni #SureTrim 😊
Bestnye grab skrng terus masuk group coaching tau πŸ€—πŸ€—
Di guide oleh COACH FATIN 😍

#SureKurus


1

Done!!! Sebotol lg hr ni #SureTrim 😊
Bestnye grab skrng terus masuk group coaching tau πŸ€—πŸ€—
Di guide oleh COACH FATIN 😍

#SureKurus


1

MasyaAllah Alhamdulillah! Amazing transformation 😱😱😱😱Ina lost 11kg 😱😱😱. Macam pengantin baru je. Asal nak turunkan berat 5kg tapi terturun berat sampai 11kg hasil konsisten folo meal plan. .

Best ke best? .

Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Syima ➑️ 019 559 9399
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop #teamcoachsyima


0

Peminat Korean food pon boleh diet..😍😍😍
.
Kalau dekat korea , diorang panggil kimchi sebagai β€œubat kurus” .. satu penumbuk baru 80kalori dan salah satu karbo kompleks yg bagus untuk diamalkan.
.
Biasanya kimchi campuran kol,sawi,lobak dan bawang putih .. dan banyak lagi resepi yg lain .. high in vitamins cuma agak tinggi garam .. so keep balanced.
.
Dalam program kami , gabungan kimchi + soft tofu memang feveret setiap coachee .. puas hati & kenyang lama‼️
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #senamankurus#kecilkanpeha #shawlmurah#unikl#weightlosschallengeonline#tipskurus#hotfm#jomkurus#tipsdiet#naelofarhijab
#fatburner#trendterkini #jubahmoden#sayanakkurus
#shahalam#airasia#breastfeedingmom
#kempiskanperut #loseweight#kurussihat #fitmama #tv9#onlineshopping
#tudungbawal
#fitcouple


2

Mula2 dulu hanya nak try join .. mana lah tahu dapat kurus betulπŸ˜‚
.
Now dah 5 season bersama kami almost ideal .. tahniah sis zarith .. lost 13kg lemak habis tukar saiz memang nampak ketara , confirm ramai tegur buat diet apa??πŸ˜†
.
Alhamdulillah so far our program dah 2 tahun dan semua dapat feedback yg positif .. cuma yg nak buat betul2 , kena tanya diri sendiri .. kalau buat betul2 , akhir bulan ni macam mana??
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #senamankurus#kecilkanpeha #shawlmurah#unikl#weightlosschallengeonline#tipskurus#hotfm#jomkurus#tipsdiet#naelofarhijab
#fatburner#trendterkini #jubahmoden#sayanakkurus
#shahalam#airasia#breastfeedingmom
#kempiskanperut #loseweight#kurussihat #fitmama #tv9#onlineshopping
#tudungbawal
#fitcouple


2

KESAN TEATOX MEDINA DESIRE NI SEAWAL BRP HARI??
.
Ada yg kesannya seawal 3 hari.
Seawal seminggu.
Depends pd metabolisme,hormon dan jenis lemak.
Xkira seawal berapa hari pun kesannya,awk pasti akan rasa SESUATU klu awk KONSISTEN!!!
.
Jgn la harini minum,esok xminum dah. Pastu selang 3 hari minum semula.
Acane nak kurus cmtu awk 😌

COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
Whatsapp 0178461700
.
#misikurus #youcanloseweightfromhome #kurusdarirumah #dietseimbang #kurusselamat #misimengecil #turunlemak #eatclean #nakkuruskanbadan #nakturunberatbadan #nakdiet #kempiskanperut #gemokisawesome #cabaranturunberatbadan


0

Menu yang simple tapi lengkap macro dan micronutrient dpd karbo, protein, fiber dan good fat. .

Salah satu lunchplate coachee adalah nasi putih, brokoli rebus dan salmon pedas berapi. .

Best ke best kurus makan nasi? .

Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Syima ➑️ 019 559 9399
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop #teamcoachsyima


0

Saya sendiri lost 15kg. Coach saya pun lost 3kg. Kami mempunyai pengalaman yang hampir sama dalam usaha menurunkan berat badan. .

Penting bg kita untuk berguru dengan org yang telah berjaya kerana kita akan melalui setiap fasa yang sama. Bukannya hanya sekadar google tips sana sini. Keberkatan ilmu tu disertai dengan doa. .

Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Syima ➑️ 019 559 9399
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop #teamcoachsyima


0

Lunch Day 12 Season 36: ikan bakar + sup bayam
.
Cara masakan adalah bakar ikan & rebus sup bayam..dan ikut citarasa para peserta. Tidak perlu guna minyak. Hanya air & sedikit garam. Dah siap πŸ˜‹
.
Senang jer nak kurus..meal plan dan resepi dah ada, cuma ikut jer...tak perlu pening2 nak makan apa πŸ˜‰
.
.
Klik link di bio untuk lebih detailπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/601115461964/sihatbonusnyakurus
.(Coach Kamila)
.
#sihatdanbonusnyakurus
#youcanloseweightfromhome
#teamrafiqrazali
#sihatcantik #awetmuda
#kamilakarim85 #lowcarbodiet #senamankurus #kecilkanpeha #tipskurus #weightlosshachallengeonline #hotfm #fatburner #trendterkini #jubahmoden #breastfeedingmom #kempiskanperut #tv9 #loseweight #healthylifestyle #fitmama #onlineshopping #gemukisawesome #jubahbesar #saizbesar


0

PROMOSI MERDEKA RAYA- KOPI JERAT MAGIKA‼️
.
Berita baik kepada semua, MAGIKA HQ nak bagi harga berbaloi2 murah, harga runtuh & mampu milik! Nak tau ke?
.
✳️ Kopi Hijau Jerat Magika ‡️
▢️ 1 @ $21, 5 @ $100
.
πŸ“Œ Kopi JM boleh bantu untuk turun berat badan, dapat bentuk badan idaman dengan cara yang sihat tau! Nak CANTIK, KURUS & SIHAT, harus cuba Kopi Hijau Jerat Magika! πŸ˜‰
.
Klik http://bit.ly/julesbizwa untuk pesanan
.
.
#teamburagas
#kopikurusjeratmagika
#kopikurus
#kopihijaudiet
#kopihijaumurah
#kopikuruslentik7hari
#kopikurusmurahmalaysia
#kopikurusputih
#kopikuruscepat
#kurusbadan
#makanandiet
#kempiskanperut


0

.
.
Inginkan cara mudah memakai bengkung semasa berpantang? Pemakaian bengkung yang kemas dan selesa? Cubalah pakai Bengkung Moden Opah ni, rata-rata pengguna kami berpuas hati dengan bengkung opah. .
.
🌼 BENGKUNG MODEN OPAH 🌼 .
πŸ’§bengkung moden customade yang direka khas untuk ibu bersalin normal atau pembedahan (cesarean).
.
πŸ’§boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin.
.
πŸ’§sokongan kepada perut selepas bersalin agar boleh berdiri lurus dan mudah bergerak. .
πŸ’§untuk elakkan dari rasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin. .
πŸ’§Dapat kurangkan Sakit belakang.
.
πŸ’§Mudah untuk duduk bersandar ketika berpantang.
.
πŸ’§Dapat susukan anak Dengan selesa.
.
🌷Boleh digunakan sebagai korset untuk dipakai ke majlis-majlis.
.
🌷Mudah dibuka Dan dipasang Di Dalam tandas
.
🌷Bila duduk tidak terbuka.
.
🌷Boleh adjust nak ketat atau longgar.
.
.
MATERIAL BENGKUNG OPAH
***************************
.
βœ”οΈ Fabrik dari Cotton Scrub Yang Menyerap peluh.
βœ”οΈ Pelekat velcro berkualiti yang kuat dan tidak mudah tertanggal. βœ”οΈ Lapikan pelekat yang tidak berBulu.
βœ”οΈ Mudah dibersihkan. βœ”οΈ Tak Gatal dipakai
βœ”οΈ Melekat dibadan dan pinggang. βœ”οΈ Tidak bergulung.
.
.
PROMOSI UNTUK ANDA
*******************
.
🚫 Harga Sebenar : RM180.
.
πŸ”Š Harga Diskaun : RM150
.
Free Postage SM
Postage RM 11 ss
.
.
πŸ“² www.wasap.my/+60192559114/bengkung
.
.
#bengkung
#bengkungmoden
#bengkungtradisional
#bengkungbersalincizer
#bengkungberslinnormal
#bengkungbersalinbedah
#bengkungkempiskanperut
#bengkungpelekatvelcro
#bengkunglekat
#korset
#kempiskanperut
#perutboroi
#perutbuncit
#corset
#bengkungbersalin
#bengkungberpantang
#bengkungczer
#bengkungslim
#mengandung
#hamil
#pregnant
#bajubaby
#barangbayi
#bajumengandung
#bersalin
#berpantang
#setberpantang
#setbersalin
#jamu
#jamuberpantang


1

.
.
Inginkan cara mudah memakai bengkung semasa berpantang? Pemakaian bengkung yang kemas dan selesa? Cubalah pakai Bengkung Moden Opah ni, rata-rata pengguna kami berpuas hati dengan bengkung opah. .
.
🌼 BENGKUNG MODEN OPAH 🌼 .
πŸ’§bengkung moden customade yang direka khas untuk ibu bersalin normal atau pembedahan (cesarean).
.
πŸ’§boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin.
.
πŸ’§sokongan kepada perut selepas bersalin agar boleh berdiri lurus dan mudah bergerak. .
πŸ’§untuk elakkan dari rasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin. .
πŸ’§Dapat kurangkan Sakit belakang.
.
πŸ’§Mudah untuk duduk bersandar ketika berpantang.
.
πŸ’§Dapat susukan anak Dengan selesa.
.
🌷Boleh digunakan sebagai korset untuk dipakai ke majlis-majlis.
.
🌷Mudah dibuka Dan dipasang Di Dalam tandas
.
🌷Bila duduk tidak terbuka.
.
🌷Boleh adjust nak ketat atau longgar.
.
.
MATERIAL BENGKUNG OPAH
***************************
.
βœ”οΈ Fabrik dari Cotton Scrub Yang Menyerap peluh.
βœ”οΈ Pelekat velcro berkualiti yang kuat dan tidak mudah tertanggal. βœ”οΈ Lapikan pelekat yang tidak berBulu.
βœ”οΈ Mudah dibersihkan. βœ”οΈ Tak Gatal dipakai
βœ”οΈ Melekat dibadan dan pinggang. βœ”οΈ Tidak bergulung.
.
.
PROMOSI UNTUK ANDA
*******************
.
🚫 Harga Sebenar : RM180.
.
πŸ”Š Harga Diskaun : RM150
.
Free Postage SM
Postage RM 11 ss
.
.
πŸ“² www.wasap.my/+60192559114/bengkung
.
.
#bengkung
#bengkungmoden
#bengkungtradisional
#bengkungbersalincizer
#bengkungberslinnormal
#bengkungbersalinbedah
#bengkungkempiskanperut
#bengkungpelekatvelcro
#bengkunglekat
#korset
#kempiskanperut
#perutboroi
#perutbuncit
#corset
#bengkungbersalin
#bengkungberpantang
#bengkungczer
#bengkungslim
#mengandung
#hamil
#pregnant
#bajubaby
#barangbayi
#bajumengandung
#bersalin
#berpantang
#setberpantang
#setbersalin
#jamu
#jamuberpantang


0

.
Inginkan cara mudah memakai bengkung semasa berpantang? Pemakaian bengkung yang kemas dan selesa? Cubalah pakai Bengkung Moden Opah ni, rata-rata pengguna kami berpuas hati dengan bengkung opah. .
.
🌼 BENGKUNG MODEN OPAH 🌼 .
πŸ’§bengkung moden customade yang direka khas untuk ibu bersalin normal atau pembedahan (cesarean).
.
πŸ’§boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin.
.
πŸ’§sokongan kepada perut selepas bersalin agar boleh berdiri lurus dan mudah bergerak. .
πŸ’§untuk elakkan dari rasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin. .
πŸ’§Dapat kurangkan Sakit belakang.
.
πŸ’§Mudah untuk duduk bersandar ketika berpantang.
.
πŸ’§Dapat susukan anak Dengan selesa.
.
🌷Boleh digunakan sebagai korset untuk dipakai ke majlis-majlis.
.
🌷Mudah dibuka Dan dipasang Di Dalam tandas
.
🌷Bila duduk tidak terbuka.
.
🌷Boleh adjust nak ketat atau longgar.
.
.
MATERIAL BENGKUNG OPAH
***************************
.
βœ”οΈ Fabrik dari Cotton Scrub Yang Menyerap peluh.
βœ”οΈ Pelekat velcro berkualiti yang kuat dan tidak mudah tertanggal. βœ”οΈ Lapikan pelekat yang tidak berBulu.
βœ”οΈ Mudah dibersihkan. βœ”οΈ Tak Gatal dipakai
βœ”οΈ Melekat dibadan dan pinggang. βœ”οΈ Tidak bergulung.
.
.
PROMOSI UNTUK ANDA
*******************
.
🚫 Harga Sebenar : RM180.
.
πŸ”Š Harga Diskaun : RM150
.
Free Postage SM
Postage RM 11 ss
.
.
πŸ“² www.wasap.my/+60192559114/bengkung
.
.
#bengkung
#bengkungmoden
#bengkungtradisional
#bengkungbersalincizer
#bengkungberslinnormal
#bengkungbersalinbedah
#bengkungkempiskanperut
#bengkungpelekatvelcro
#bengkunglekat
#korset
#kempiskanperut
#perutboroi
#perutbuncit
#corset
#bengkungbersalin
#bengkungberpantang
#bengkungczer
#bengkungslim
#mengandung
#hamil
#pregnant
#bajubaby
#barangbayi
#bajumengandung
#bersalin
#berpantang
#setberpantang
#setbersalin
#jamu
#jamuberpantang


0

SENANG JE NAK MAKAN PROTEIN
.
Dulu awal diet,choice protein saya always ayam..Sebab senang kn! Nak dapat senang,nk masak pon senang..Tapi lama2 jemu la..
.
Pastu try tukar pada salmon & ikan bakar...haaa baru la syok makan! Variety la sikit😍
.
Nak berdiet jgn buat makanan yg kita sendiri x lalu nak makan..Kita nak makan untk jangka masa lama,bukan sekadar satu fasa je. Sejujurnya saya sndri smpai sekarang susah sangat nk telan air lemon sbb memang tak suka benda masamπŸ˜‚ So kalau korg ade cara nak sedapkn air lemon tu,boleh la share✌🏻
.
Coach Qila 011-26455898
.
#getfitnowonline #onlinecoaching #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #diet #kuruscepat #makanandiet #produkkurus #kurus #dietcepat #kurusselepasbersalin #diet #kurussebelumkahwin #kecilkanpeha #senamankurus #jomkurus #kempiskanperut #kurussihat #aeontaiping #bajuraya2018 #gymtaiping #zumbataiping #kurussebelumraya
#tamantasiktaiping #programkurus


2

Yeay!!!! Congrats Ina! πŸ‘πŸ‘πŸ‘Seluar jeans 10 tahun lps dah boleh pakai😱😱. Bayangkan!! Betapa excited nya dia πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Wow! Really amazingπŸ‘ .

Best ke best? .

Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Syima ➑️ 019 559 9399
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop #teamcoachsyima


0

Tips mudah untuk tentukan saiz portion karbo (nasi), protein (ikan/ ayam) dan sayur adalah ikut ukuran tangan kita sendiri. .

Best ke best? .

Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Syima ➑️ 019 559 9399
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop #teamcoachsyima


1

Mula2 dulu hanya nak try join .. mana lah tahu dapat kurus betulπŸ˜‚
.
Now dah 5 season bersama kami almost ideal .. tahniah sis zarith .. lost 13kg lemak habis tukar saiz memang nampak ketara , confirm ramai tegur buat diet apa??πŸ˜†
.
Alhamdulillah so far our program dah 2 tahun dan semua dapat feedback yg positif .. cuma yg nak buat betul2 , kena tanya diri sendiri .. kalau buat betul2 , akhir bulan ni macam mana??
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #senamankurus#kecilkanpeha #shawlmurah#unikl#weightlosschallengeonline#tipskurus#hotfm#jomkurus#tipsdiet#naelofarhijab
#fatburner#trendterkini #jubahmoden#sayanakkurus
#shahalam#airasia#breastfeedingmom
#kempiskanperut #loseweight#kurussihat #fitmama #tv9#onlineshopping
#tudungbawal
#fitcouple


0

#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing #PinggangSecekakdenganPB . Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#kuruspantas dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan pantas langsing #PinggangSecekakdenganPB . Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan kemas #PinggangSecekakdenganPB . Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin #korsetpembakarlemak
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #pelangsingcepat #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

4 BULAN BERUSAHA TURUN BERAT BADAN, HASILNYA....WOW! .
Usaha tak kenal erti penat, berdiet, bersenam ringan walaupun sibuk dengan tugasan harian dan dengan bantuan KOPI HIJAU JERAT MAGIKA, akhirnya dapat turun berat badan, bentuk badan pun semakin cantik, dalaman semakin cergas! .
Amalan meminum Kopi Hijau Jerat Magika (JM), boleh bantu membakar lemak2 degil dalam badan, kurangkan selera makan dan tak perlu rasa lapar lagi. .
Siapa nak jadi macam testimoni sekarang?? πŸ™‹β€β™€πŸ˜‰
.
Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ‡️

#promosimerdekaraya
#promosi merdeka #kopikurusjeratmagika
#kopikurus
#kopihijaudiet
#kopikuruslentik7hari
#kopikurusmurahmalaysia
#kopikuruscepat
#kurusbadan
#makanandiet
#kempiskanperut #cabarankurus
#kurusbadan #kurusselepasbersalin #kurus #kuruscantik #kurussihat #ubatkurus #kurusdalam2minggu #jomkurus #kurusdalam7hari #kurustanpasenaman #kurussebelumraya #kurustanpadiet #sayanakkurus #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #kuruslangsing #produkkurus


0

KAKI CANTIQ SLIMMING TEA πŸŽ€

Slimming&Detox tea (Kuning) Night *Fokus untuk kurus dan kempiskan perut* -Melangsingkan badan
-Mengecilkan perut buncit
-Merawat kencing manis
-Merawat obesiti
-Meningkatkan metabolisme -Membuang toksin dalam badan

Kaki Cantiq Tea (Pink) Morning
*Fungsi untuk kecilakn paha dan lengan* -Membuang air berlebihan dalam badan
-Melawaskan kencing
-Menahan rasa lapar

Berminat dm πŸ‘

#sayajual #sayajualteadetox #sayajualdetox #detoxtea #detoxteamurah #teadetox #teadetoxmurah #teakurus #slimmingtea #slimmingteamurah #slimtea #slimteadetox #kempiskanperut #buanglemak #perutbuncit #buangselulit #kuruscepat #kurussihat #kurusselamat #jomkurus #tipskurus #supplementkurus #onlinebusiness #businessonline


0

Pipi pau??? Soalan pemes di dalam group coaching. .
Fahamkan betul-betul ya. Pipi pau berpunca daripada banyak makan makanan manis seperti roti, kek, kuih muih dan air manis. .

Tips pertama kecikkan pipi pau adalah dengan kurangkan manis. Awak dah cukup manis😊, tak perlu tambah gula 😊. Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Syima ➑️ 019 559 9399
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop #teamcoachsyima


0

Penting utk kita tahu kalori yang diperlukan oleh badan kita. Kalori ni macam minyak kereta. Kalau kereta tu besar maka minyak yang nak diisi pun banyak lah.
.
Punca badan jadi gemuk sebab kalori yang diambil lebih dari badan perlukan. .

Keperluan kalori ni berbeza-beza setiap individu bergantung pada: .
.
βœ”οΈSaiz badan
βœ”οΈUsia
βœ”οΈJantina
βœ”οΈAktiviti harian .
.
Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Haliza Akmar ➑️ 012 217 0547
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop


0

Nak order tapi tidak tahu bagaimana caranya ?
.
Senang saja
.
Whatsapp " Saya nak kurus " ke 0198028001
.
Raya da beberapa hari berlalu, mesti berat pun da naik mendadak kan sebab banyak sangat makan
.
Jom detox and kuruskan badan anda semula dengan Tea dari Medina Desire
.
Jangan risau, saya akan balas secepat yang mungkin dan saya akan guide anda .
.

#sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus#supplementkurus#teamilafazila #onlinebusiness #businessonline


0

Nak order tapi tidak tahu bagaimana caranya ?
.
Senang saja
.
Whatsapp " Saya nak kurus " ke 0198028001
.
Raya da beberapa hari berlalu, mesti berat pun da naik mendadak kan sebab banyak sangat makan
.
Jom detox and kuruskan badan anda semula dengan Tea dari Medina Desire
.
Jangan risau, saya akan balas secepat yang mungkin dan saya akan guide anda .
.

#sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus#supplementkurus#teamilafazila #onlinebusiness #businessonline


0

Nak order tapi tidak tahu bagaimana caranya ?
.
Senang saja
.
Whatsapp " Saya nak kurus " ke 0198028001
.
Raya da beberapa hari berlalu, mesti berat pun da naik mendadak kan sebab banyak sangat makan
.
Jom detox and kuruskan badan anda semula dengan Tea dari Medina Desire
.
Jangan risau, saya akan balas secepat yang mungkin dan saya akan guide anda .
.

#sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus#supplementkurus#teamilafazila #onlinebusiness #businessonline


0

4 BULAN BERUSAHA TURUN BERAT BADAN, HASILNYA....WOW!
Usaha tak kenal erti penat, berdiet, bersenam ringan walaupun sibuk dengan tugasan harian dan dengan bantuan KOPI HIJAU JERAT MAGIKA, akhirnya dapat turun berat badan, bentuk badan pun semakin cantik, dalaman semakin cergas! Amalan meminum Kopi Hijau Jerat Magika (JM), boleh bantu membakar lemak2 degil dalam badan, kurangkan selera makan dan tak perlu rasa lapar lagi. Siapa nak jadi macam testimoni sekarang?? πŸ™‹β€β™€πŸ˜‰ Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ‡️

#kopikurusjeratmagika
#kopikurus
#kopihijaudiet
#kopihijaumurah
#kopikuruslentik7hari
#kopikurusmurahmalaysia
#kopikurusputih
#kopikuruscepat
#kurusbadan
#makanandiet
#kempiskanperut


1

MasyaAllah Alhamdulillah, amazing transformation @eliziahh_rahman . Lost 15kg dalam masa 3 bulan sahaja 😱😱😱. Pinggang pun dh kecik. Dah rupa anak dara. 😍😍😍😍 . Jom, ikuti sharing dpd Ramziah . " mmg ketara kak... berubah 180 darjah ... sekarang lebih cergas.... dulu selepas sarapan ja mesti mengantuk walaupun tidur mlm cukup.... kesihatan pula semakin baik.... dulu saya mengalami sakit pinggang hingga tgh belakang (mungkin kesan sampingan 4 kali czer) & tapak kaki... bila bangun tido kena ambik masa untuk trun katil & berdiri.... tp alhamdullilah masalah tu dah tak ada lagi... senang utk beribadat & rutin harian yg padat... kesan pada kulit pula.... mmg ada perubahan tak byk sedikit ttp ada.... kulit saya mmg jenis allergic terutama bahagian muka & belakang badan... sbb saya ada sinus ... silap mkn mesti naik jerawat ... tp sejak amalkan eat clean... 80% dah dapat atasi.... paling ketara bila bacaan kolestrol dah kembali normal iaitu 4.3 berbanding dulu hampir capai paras kolestrol tinggi 5.1"
.

Tahniah @eliziahh_rahman πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Best ke best? Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Syima ➑️ 019 559 9399
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop #teamcoachsyima


3

Hi Gais...Jom transform diri dlm 10 hari. .
.
**13kg turun dgn beauteaslim/lolita. Makan hati beb...makan hati berulang jantung.**πŸ’‹
.
. Kalo tak cuba tak senang duduk.
Bila tak senang duduk mula la mulut nak mengunyah. Sedar tak sedar berat naik lagi 1kg 2kg minggu nie. Cukup hujung bulan nie nak sambut Hari Raya AidilAdha baju raya yg tempah 2bulan lepas kemain retis lagi dah tak boleh pakai.πŸ˜†πŸ˜œ
. Hampa nak tgu apa lagi?
Meh la cuba lolita ni. 10 hari k, ai janji hampa semua blh turun 5kg. Syarat wajib mudah jer. Air kosong wajib 3l sehari. . Apa yg best lolita ni tak membuat kan kita asyik nak memerut jer ke tandas 5-6 kali sehari. . Tak perlu nak senaman bagai. Tapi kalo boleh senaman lagi bagus untuk kesihatan hampa. . Diet? Tak perlu diet ketat. Cuma malam nasi stop la selepas 7 mlm. .
.
P/s : Dulu ai pun pernah terkena dengan detox tea yang buat cirit birit. Penat lah setiap hari nak ke toilet tapi tak kurus2 pun πŸ˜‚
.
.
Ready stock ya..
Harga: RM55 exc postage
Program: 10 hari kita cairkan 5kg
.
πŸ’•WA 012 4175051πŸ’•
πŸ’•WA 012 4175051πŸ’•
.
.
#Kurus
#Nakkuruskanbadan
#Kuruscantik
#Buanglemak
#Nakkurus
#Testimonikurus
#Kuruslangsing
#Kuruspantas
#Losyenkurus
#Kempiskanperut
#Pahang
#sayajual
#kuruscepat
#kuantan
#melaka #selangor #usahawanonline #kualalumpur #ipoh #perak #johor #sarawak #sabah


0

Hi Gais...Jom transform diri dlm 10 hari. .
.
**13kg turun dgn beauteaslim/lolita. Makan hati beb...makan hati berulang jantung.**πŸ’‹
.
. Kalo tak cuba tak senang duduk.
Bila tak senang duduk mula la mulut nak mengunyah. Sedar tak sedar berat naik lagi 1kg 2kg minggu nie. Cukup hujung bulan nie nak sambut Hari Raya AidilAdha baju raya yg tempah 2bulan lepas kemain retis lagi dah tak boleh pakai.πŸ˜†πŸ˜œ
. Hampa nak tgu apa lagi?
Meh la cuba lolita ni. 10 hari k, ai janji hampa semua blh turun 5kg. Syarat wajib mudah jer. Air kosong wajib 3l sehari. . Apa yg best lolita ni tak membuat kan kita asyik nak memerut jer ke tandas 5-6 kali sehari. . Tak perlu nak senaman bagai. Tapi kalo boleh senaman lagi bagus untuk kesihatan hampa. . Diet? Tak perlu diet ketat. Cuma malam nasi stop la selepas 7 mlm. .
.
P/s : Dulu ai pun pernah terkena dengan detox tea yang buat cirit birit. Penat lah setiap hari nak ke toilet tapi tak kurus2 pun πŸ˜‚
.
.
Ready stock ya..
Harga: RM55 exc postage
Program: 10 hari kita cairkan 5kg
.
πŸ’•WA 012 4175051πŸ’•
πŸ’•WA 012 4175051πŸ’•
.
.
#Kurus
#Nakkuruskanbadan
#Kuruscantik
#Buanglemak
#Nakkurus
#Testimonikurus
#Kuruslangsing
#Kuruspantas
#Losyenkurus
#Kempiskanperut
#Pahang
#sayajual
#kuruscepat
#kuantan
#melaka #selangor #usahawanonline #kualalumpur #ipoh #perak #johor #sarawak #sabah


0

PENDAFTARAN PROGRAM #GETFITNOWONLINE UNTUK INTAKE BULAN SEPTEMBER DAH DIBUKA! 😍
.
πŸ§•πŸ» WANITA SAHAJA πŸ§•πŸ»
.
❌ tak tahu nak makan apa untuk bakar lemak?
❌ nak bersenam di rumah tapi tak tahu cara?
❌ sibuk jaga anak dan buat keje rumah sampai takde masa nak ke gym?
❌ nak kurus tapi orang sekeliling tak support?
.
Dont worry program coaching #getfitnowonline ada solution untuk masalah ni semua!!!
.
Ada add on value dalam program #getfitnowonline yang sangat BERNILAI untuk semua peserta yang mendaftar intake bulan September 2018. Anda kini boleh bersenam di rumah dengan bimbingan certified personal trainers secara online 100%!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Combo workout plan ni akan diberi pada peserta tanpa perlu bayar yuran extra dan akan dapat juga bersama ebook step by step tau! 😱 TANPA YURAN EXTRA!!! 😱
.
Pendaftaran intake bulan September akan berakhir pada 31 Ogos 2018. Click link di bio ig @coachilyani untuk book slot anda sebelum terlambat! πŸ‘†πŸΌ
.
.
.
.
.
#perutbuncit #sayanakkurus #jomkurus #jk1m #kuruscepat #dietkurus #kurusdenganherbalife #kuruscantik #herbalifemalaysia #herbalifekl #kempiskanperut #kecilkanpeha #tiktokmalaysia #fashionvalet #duckcosmetics #ootdmalaysia #instafamousmalaysia #bajusaizbesar #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #kuruscepat #duckscarves #arianiootd #ducktravels #fvootd #blouselabuh #blouselabuhmurah #turun5kgsebulan


2

Postage : Monday - Friday.
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


1

Postage : Monday - Friday.
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


1

FEEDBACK BENGKUNG 8 TULANG
βœ”οΈSelesa
βœ”οΈTulang tidak menyucuk
.
.
Kalau you all nak pakai bengkung dengan harga budget, try bengkung super BEST SELLING ni! Harga murah tapi pakai best gilaa
.
.
Berminat? Whatsapp πŸ“²0136888831 for fast reply
.
.
More feedback click #curvessbabe


2

Postage : Monday - Friday.
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #plussizepantymalaysia #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty


0

Menggerunkan! Hampir separuh penduduk Malaysia adalah gemuk. .
Punca kegemukan bukan lah kerana penduduk Malaysia kurang bersenam tapi sebenarnya TIDAK MENJAGA PEMAKANAN.
.
Nak turun kan berat kena lah baiki PUNCA. Baiki amalan pemakanan tak sihat selama ni. Bukan ambil jalan mudah. Makan pil, sapu krim, guna sabun @ main spray-spray je boleh kurus.
.
Kalau masih buntu tak tahu nak mula macam mana. Carilah coach yg dapat membantu. .
Pendaftaran Kurus Online Coaching Season 37 sudah dibuka πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
. βœ… Meal plan zig zag & resepi sihat
βœ… Personal Coach βœ… WhatsappGroup Support
βœ… Daily topic coaching
βœ… Home workout Video
βœ… πŸ’―% online πŸ“²
.
Klik link di bio untuk mendaftar
.
.
Coach Haliza Akmar ➑️ 012 217 0547
.
#eatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop


2