#kerepekcheesesedap

Instagram photos and videos

#kerepekcheesesedap#cheeselover#kerepekcheese#criukcheese#eusahawankptm#popchiz#fyp#kptmkuantan#kerepeksedap#kerepekcheesemurah#popiacheese#hotcheesepop#popchizviral#kerepekcheesemalaysia#bazarpaknil#popchizmalaysia#hotcheesepopmurah#kerepekviral#bobodimana#hotcheesepopmalaysia#cinnamoncheesepop#belgiumchocolatecheesepop

Hashtags #kerepekcheesesedap for Instagram

#kerepekpedas #kerepekcheesepedasgiler #kerepekcheesesedap #kerepekviral #kerepek #kerepekcheese
Sbalang RM10 JER....
Cod area Alor Setar /Jitra
Postage rm3


1

Kerepek popia berperisa cheese(spicy) peket dan dalam bekas..bleh jugak wat tempahan untuk event2 mengikut bajet customer...semoga di lapangkan rezeki..amin
Ade yg berminat @ pertayaan bleh pm or dm di no yg tertera di atas...tq๐Ÿ˜Š
#kerepekmalaysia #kerepekcheesesedap #kerepekcheesepedas #bazarmakananmalaysia #bazaarmakanan #bazaarpaknil #popiacheese #eventplanner #goodies #jombeli #kerepekcheese #popiacheese #popia #sedap #makanan #makansedap #food #kerepekraya #foodie #dijaminsedapdanhalal #dijaminsedap #sedapgiler #maribeli #sedapsangat


3

Popchiz menyelamatkan mereka yang lemas?! Tak percaya jom tonton.
.
.
Jangan lupa click link share and kalau nak ordee boleh pm admin di link yang tertera disini https://linktr.ee/popchiz.pchg or else boleh click di bio untuk menyenangkan urusan.
.
.
Di bungkus dalam balang dan di seal rapi, Popchiz yang beratnya 300gram dan mempunyai 3 rasa bakal menjadi jenama kudap kudapan yang dekat di hati rakyat Malaysia

Berminat boleh click link whatsapp sis diatas ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#popchiz #popchizmalaysia #uitmshahalam #uitmpuncakalam #popchizpchg #popchizviral #popchizmurah #agentpopchiz #kerepekcheese #kerepekcheeseviral #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemurah #bazarpaknil #moodrepublik #nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #uitmpuncakperdana #sayajual #wondercheese
#wondercheese88 #wondercheesemalaysia #wondercheeseviral


1

Nak tanya, korang tahu tak apa itu popchiz? Korang pernah rasa tak sebelum ni? Meh rapat meh dekat ai nak bgtau popchiz tu rasa macam mana.
Kulit popia yang di gomol bersama.
โœ”๏ธpremium cheese
โœ”๏ธlada
โœ”๏ธgula

Di bungkus dalam balang dan di seal rapi, Popchiz yang beratnya 300gram dan mempunyai 3 rasa bakal menjadi jenama kudap kudapan yang dekat di hati rakyat Malaysia

Berminat boleh click link whatsapp sis diatas ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#popchiz #popchizmalaysia #uitmshahalam #uitmpuncakalam #popchizpchg #popchizviral #popchizmurah #agentpopchiz #kerepekcheese #kerepekcheeseviral #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemurah #bazarpaknil #moodrepublik #nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #uitmpuncakperdana #sayajual


2

So we're back!! You gais boleh laa grab criukcheese sekarang๐Ÿ˜
Haaa buat kunyah kunyah masa lepak ke or maybe buat kudap kudap depan tv๐Ÿค” ๐Ÿ˜‚ okay boleh ws terus or dm je ๐Ÿ˜˜

Meh pakat beli ramai ramai!
Ws http://wasap.my/60145230741 untuk menempah!!!
#kerepekcheesesedap #criukcheese #paskal #bobodimana #kptmkuantan #fyp #eusahawankptm


3

CONFIRM TAK CUKUP SEBALANG! "Tak rugi tambah dua balang!" "Menangis sodapnyaaa" "Rangup krap krup krapp!" Duduk bersimpuh manis tersenyum,
Malu menghadap jejaka idaman,
Baca komen terus tersenyum,
Popchiz memang menjadi idaman!

Kulit popia yang di gomol bersama โœ”๏ธpremium cheese
โœ”๏ธlada
โœ”๏ธgula

Di bungkus dalam balang dan di seal rapi, Popchiz yang beratnya 300gram dan mempunyai 3 rasa bakal menjadi jenama kudap kudapan yang dekat di hati rakyat Malaysia

Berminat boleh click link whatsapp sis diatas ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#popchiz #popchizmalaysia #uitmshahalam #uitmpuncakalam #popchizpchg #popchizviral #popchizmurah #agentpopchiz #kerepekcheese #kerepekcheeseviral #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemurah #bazarpaknil #moodrepublik #nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #uitmpuncakperdana #sayajual


1

CONFIRM TAK CUKUP SEBALANG! "Tak rugi tambah dua balang!" "Menangis sodapnyaaa" "Rangup krap krup krapp!" Duduk bersimpuh manis tersenyum,
Malu menghadap jejaka idaman,
Baca komen terus tersenyum,
Popchiz memang menjadi idaman!

Kulit popia yang di gomol bersama โœ”๏ธpremium cheese
โœ”๏ธlada
โœ”๏ธgula

Di bungkus dalam balang dan di seal rapi, Popchiz yang beratnya 300gram dan mempunyai 3 rasa bakal menjadi jenama kudap kudapan yang dekat di hati rakyat Malaysia

Berminat boleh click link whatsapp sis diatas ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#popchiz #popchizmalaysia #uitmshahalam #uitmpuncakalam #popchizpchg #popchizviral #popchizmurah #agentpopchiz #kerepekcheese #kerepekcheeseviral #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemurah #bazarpaknil #moodrepublik #nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #uitmpuncakperdana #sayajual


3

Kalau pos rm13... Klaw cod rm10 jer awak2... Cod area Alor Setar/Jitra
#kerepek #kerepekcheesesedap #kerepekviral #kerepekpedas


0

~~Hot Cheese Pop ~~
.
Sekali suap gerenti tak boleh berhenti ๐Ÿ˜œ
.
Ada 3 Perasa:
๐Ÿ‘๐Ÿป Hot Cheese Pop
๐Ÿ‘๐Ÿป Belgium Choc Cheese Pop
๐Ÿ‘๐Ÿป Cinnimon Cheese Pop
.
Rasa lemak keju premium yang cukup UMMPH!~
.
Memang cair di lidah ..Ya.. Caaaaaaaair di lidah~
.
Memang lain dari yang lain !!~
.
Pedas pedas manis ... Semanis senyuman anda ๐Ÿ˜Š
.
Untuk order boleh wasap 0134952735 (link ada di bio) ๐Ÿ˜‹
.
#hotcheesepop #hotcheesepopmurah #kerepekcheesesedap


1

Raihan Cheese ready untuk terbang ke mana saja. Homemade dibuat bila ada tempahan untuk menjamin kesegaran produk.
240g hanya RM10 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Tempah 4 paket ke atas FREE postage

Rasa setanding kerepek cis yang ada di pasaran.
JOM GRAB SEKARANG
.
BOLEH DIRECT WHATAPPS KE NO www.wasap.my/60145118440

#RAIHANCHEESE
#RANGUPSEDAPNIKMAT
#Codareaalorgajah
#RAIHANCHEESESIMPANGAMPAT
#kerepekcheesesedap


0

Raihan Cheese ready untuk terbang ke mana saja. Homemade dibuat bila ada tempahan untuk menjamin kesegaran produk.
240g hanya RM10 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Tempah 4 paket ke atas FREE postage

Rasa setanding kerepek cis yang ada di pasaran.
JOM GRAB SEKARANG
.
BOLEH DIRECT WHATAPPS KE NO www.wasap.my/60145118440

#RAIHANCHEESE
#RANGUPSEDAPNIKMAT
#Codareaalorgajah
#RAIHANCHEESESIMPANGAMPAT
#kerepekcheesesedap


0

Raihan Cheese ready untuk terbang ke mana saja. Homemade dibuat bila ada tempahan untuk menjamin kesegaran produk.
240g hanya RM10 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Tempah 4 paket ke atas FREE postage

Rasa setanding kerepek cis yang ada di pasaran.
JOM GRAB SEKARANG
.
BOLEH DIRECT WHATAPPS KE NO www.wasap.my/60145118440

#RAIHANCHEESE
#RANGUPSEDAPNIKMAT
#Codareaalorgajah
#RAIHANCHEESESIMPANGAMPAT
#kerepekcheesesedap


1

Happy Deepavali bagi yang menyambut. Selamat bercuti kepada semua yg bercuti hari ni. Semoga semua yg ternampak post ni dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan hari ni dan diberi kesejahteraan hidup.
.
Terima kasih buat yg order dari @hotcheesepopmurah. Seperti biasa tracking number akan diberi melalui SMS. Kalau sedap boleh repeat order lg. Terima kasih byk2.
.
Balang besar RM25 (600gm)
Balang kecil RM10 (200gm)
*exclude postage
.
๐Ÿ”ฅHot Cheese Pop
๐Ÿ”ฅCinnamon Cheese Pop
๐Ÿ”ฅBelgium Chocolate Cheese Pop
.
Boleh screenshot gambar & whatsapp ๐Ÿ‘‰ 0169749411 ๐Ÿ˜œ
.
#hotcheesepop #hotcheesepopmurah #hotcheesepopmalaysia #hotcheesepopmurahmalaysia #hotcheesepopmurahmurah #cinnamoncheesepop #belgiumchocolatecheesepop #kerepekcheesemurah #kerepeksedap #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemalaysia #chocolatecheesepop #hotcheesepopRM10 #hotcheesepopRM25


0

Amboi....๐Ÿ˜‚ Sampai mintak bantuan utk ubat ketagih... Kemain lagi ye.... Nampak sangat ramai yang ketagih ye.... Sabar2...bantuan akan segera sampai...๐Ÿค— #SimpulKasihKetagih
#SKK
#kerepekcheesesedap


0

Fuhh ! Testimoni peminat tegar #popchiz

Hebat betul penangan #popchiz ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Diorang dah rasa!

Awak tak nak cuba ke?? Sekali cuba pasti jatuh hati tau ๐Ÿ˜˜

CUKUP KE SEBALANG?

Whatsapp 0182950002
Whatsapp 0182950002

#popchizviral
#popchiz #popchizgombak #popchizbatucaves #kerjamudah #kerjakosong #kerepekcheesesedap #jjcm #agentwanted #DuitTepi #lawakgiler #lawaking #himpunanlawakmalays #lawakkeder #lawakhangit #coduia #codkl #codgombak #codampang


1

Yeh! Sampai CCC dgn selamat
Buka penutup ngap terus dlm office ๐Ÿ˜„ sebalang.. Lagi sebalang buat bekal dekat rumah
Anak2 suke sgt sebab kerepek ne
Rangup, rasa light cheese tak muak & tidak berminyak
Nak boleh postage ke seluruh Malaysia ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
#kerepekcheese
#kerepekcheesesedap #kerepekhalalcheese #cheesehalal #cheezycheesechips #kerepekcheeserangup #kerepekcheeseshahalam


1

Adik beradik ni sedap tau. Ramai selalu order perisa ni. HOT dgn CHOC Chesse Pop. Korg pun try la order adik beradik ni.
.
Balang besar RM25 (600gm)
Balang kecil RM10 (200gm)
*exclude postage
.
๐Ÿ”ฅHot Cheese Pop
๐Ÿ”ฅCinnamon Cheese Pop
๐Ÿ”ฅBelgium Chocolate Cheese Pop
.
Boleh screenshot gambar & whatsapp ๐Ÿ‘‰ 0169749411 ๐Ÿ˜œ
.
#hotcheesepop #hotcheesepopmurah #hotcheesepopmalaysia #hotcheesepopmurahmalaysia #hotcheesepopmurahmurah #cinnamoncheesepop #belgiumchocolatecheesepop #kerepekcheesemurah #kerepeksedap #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemalaysia #chocolatecheesepop #hotcheesepopRM10 #hotcheesepopRM25


3

CCC terbang ke Cyberjaya ๐Ÿ˜ƒ
Tq @rohani253 sudi order CCC
Bagi Sesiapa yg tingal jauh tak dpt COD boleh kami Pos laju
Kan senang to..
Cepat promosi Pos Rm 2.00 aje Bulan October utk sebalang
November Pos Rm 4.00 sebalang ye
CCC ne rasa nya TIDAK terlalu berminyak, terlalu byk rasa Cheese (cepat muak).
Rasa yg light2, Cuba sebalang sure nak repeat lagi ๐Ÿ˜ƒ

Meh wasap 0126987442
#kerepekcheesehalal #kerepekcheese #cheeseshahalam #kerepekcheesesedap #rasaringan #jajansedap #homemadecheezycheesechips #cheezycheesechips


0

โMengetahui perkara yang betul tidak memadai dan bermakna jika tidak melakukan perkara yang betul.โž โœจ Assalamualaikum & Selamat Pagi ๐ŸŒž Popchiz~ Rugi Kalau Tak Cuba ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŽ€ #EjenDiperlukan / #DropshipWanted
#popchiz #popchizmalaysia #popchizselangor #popchizgombak #popchizselayang #popchizsedap #kerepekcheesesedap #kerepekviral #kerepekpopiacheese #kerepek #kerjamudah #kerjakosong #kerjakosongmalaysia #parttimejob #partimejob #parodimeletop #crunchiz #cheesebomb #cheesebombviral #hospitalselayang #uia #iium #kolej #kolejvokasional #rider #runnermalaysia


2

Assalamuaikum semua
Ready stock kerepek ubi stelo yg ni adalah berperisa chesse sgt sedap sehingga menjilat jari... โ€˜krup...krup..krup...Emmm Daapnyeโ€™

RM3.50 shj utk 1 pack ni ๐Ÿ˜

#ubichesse
#kerepeksedap
#kerepekcheesesedap


4

Sape2 lg yg dh received parcel dari @hotcheesepopmurah boleh share ke whtsapp 0169749411. Sy sgt2 hargai, lg kalo korg nk feedback kecik tapak tgn stadium bola sy tadahkan ๐Ÿ˜Š
.
Balang besar RM25 (600gm)
Balang kecil RM10 (200gm)
*exclude postage
.
๐Ÿ”ฅHot Cheese Pop
๐Ÿ”ฅCinnamon Cheese Pop
๐Ÿ”ฅBelgium Chocolate Cheese Pop
.
Boleh screenshot gambar & whatsapp ๐Ÿ‘‰ 0169749411 ๐Ÿ˜œ
.
#hotcheesepop #hotcheesepopmurah #hotcheesepopmalaysia #hotcheesepopmurahmalaysia #hotcheesepopmurahmurah #cinnamoncheesepop #belgiumchocolatecheesepop #kerepekcheesemurah #kerepeksedap #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemalaysia #chocolatecheesepop #hotcheesepopRM10 #hotcheesepopRM25


1

Goodmorning! Semoga urusan korg semua dipermudahkan hari ni. Semoga rezeki korg sntiasa melimpah ruah insyaAllah. Positive vibes ๐Ÿ˜Š
.
.
Balang besar RM25 (600gm)
Balang kecil RM10 (200gm)
*exclude postage
.
๐Ÿ”ฅHot Cheese Pop
๐Ÿ”ฅCinnamon Cheese Pop
๐Ÿ”ฅBelgium Chocolate Cheese Pop
.
Boleh screenshot gambar & whatsapp ๐Ÿ‘‰ 0169749411 ๐Ÿ˜œ
.
#hotcheesepop #hotcheesepopmurah #hotcheesepopmalaysia #hotcheesepopmurahmalaysia #hotcheesepopmurahmurah #cinnamoncheesepop #belgiumchocolatecheesepop #kerepekcheesemurah #kerepeksedap #kerepekcheesesedap #kerepekcheesemalaysia #chocolatecheesepop #hotcheesepopRM10 #hotcheesepopRM25


0