#kering

Instagram photos and videos

#kering#berminyak#kusam#sr12bali#skincareaman#skincarebpom#skincarebusui#skincareherbal#komedo#putihalami#flekhitam#jerawatbatu#solusijerawat#sr12kalimantan#sr12sulawesi#sr12sumatera#skincarebumil#sr12bogor#sr12bandung#sr12jakarta#sr12tangerang#sr12rangkas#sr12serang#SR12skincare#jerawat#sr12skincare

Hashtags #kering for Instagram

❤ Tips Pengunaan ❤

Kulit #Normal:

Tekap bedak seperti biasa

Kulit #Kering:

Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.

Kulit #Berminyak:

Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.

Kulit #Sensitif:

Guna bedak jangan lebih dari 4 jam

Guna selang sehari selama seminggu

Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.

#teamFafrSg
#GlowingDDMoistCake

https://api.whatsapp.com/send?phone=6596159484


0

Sekarang wajah ku tidak perlu di tutupi make up tebal... .
.
.
Masih terlihat ada jerawat... iya.. karna saya menghilangkan jerawat secara permanen jadi butuh waktu...
.
.
#bebasjerawat #jerawat #kering #wajah #serum


0

Kuy, ngetrip..🛵🚥



#kering-basah-kering
#bangkapoenya
#mystory


9

🌹NAK JIMAT HINGGIT
🌹NAK JIMAT MASA
🌹NAK JIMAT PAKAI TAHAN LAMA
🌹NAK JIMAT MINYAK KAT MUKA🤭
.
.
Mermatte combo sale tak boleh hegeh. Pasal kejap lagi tak muncul dah HQ kata. Dah suka pakai, kena rembat buat stok dalam lemari nih.
PRICE COMBO 1 SET RM110
Whatsapp 📲0127617780
.
.
#jelita #izreenazmindafc #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #jubah #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #neelofa #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #tontonmy #promosi


1

❤ Tips Pengunaan ❤

Kulit #Normal:

Tekap bedak seperti biasa

Kulit #Kering:

Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.

Kulit #Berminyak:

Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.

Kulit #Sensitif:

Guna bedak jangan lebih dari 4 jam

Guna selang sehari selama seminggu

Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.

#teamfafrsg
#teamdeesyantikisawesome
#NurraysaSGbymsdee


0

Bismillah....#ION #NANO Kacamata kesehatan terbuat dari bahan unik Thermoplastic Rubber (TR) dengan teknologi nano. K-Ion Nano dapat membantu menyegarkan mata, mengurangi berbagai gangguan mata seperti #glukoma, #miopia, #hipermetropi, #astigmatisme,#katarak #floaters, #mata #kering dll. serta dapat digunakan sebagai kacamata ANTIRADIASI !!!!! .
.
.
.
.
.
Bahan unik Ion Nano
1. Thermoplastic Rubber (TR): Warna tidak akan luntur, bingkai lentur, sehingga tidak mudah patah.
2. Anion (Ion Negatif) dan Sinar Infra Merah Jarak Jauh (FIR) terdapat di seluruh bingkai dan gagang kacamata, sehingga terjadi peningkatan energi... #kacamatakionnano
#antiradiasi
#kacamatakekinian


0

🌹NAK JIMAT HINGGIT
🌹NAK JIMAT MASA
🌹NAK JIMAT PAKAI TAHAN LAMA
🌹NAK JIMAT MINYAK KAT MUKA🤭
.
.
Mermatte combo sale tak boleh hegeh. Pasal kejap lagi tak muncul dah HQ kata. Dah suka pakai, kena rembat buat stok dalam lemari nih.
PRICE: Combo Rm110
Whatsapp 📲0127617780
.
.
#jelita #izreenazmindafc #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #jubah #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #neelofa #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #tontonmy #promosi


0

D🌙R🌙E🌙A🌙M
#키링 #kering #레진 # dream #다이어리꾸미기 #다꾸


0

KEBERSIHAN ‘CIK MUNGE’ TERJAGA.

Masalah #ruam dan kulit #kering pada bahagian intim wanita selalu ada bila kita tersilap gunakan produk pencuci intim. Tiap kali berpeluh je confirm gatal gatal pada #Cik_Munge tu. Haish rimas betul lah asyik nak tergaru garu je. Erghhh.
.
.

Nak kata tak pernah cuba gunakan produk lain, dah guna macam-macam jenis pencuci intim pun masih tak berkesan lagi. Malah, kulit makin kering dan menyebabkan kita tidak selesa dan rasa rimas.
.
.

Kadang kadang kurang berkeyakinan lah bila nak berhadapan dengan kawan kawan. Bukan apa, cuma risau kalau tetiba kawan kawan terbau hanyir dari diri kita. Lagi lagi pulak bila dapat tahu bau hanyir tu keluar dari bahagian intim. Malunyaaaaa.
.
.

Kini dah tak perlu nak malu lagi. Banyak perubahan positif sejak menggunakan pencuci V-Hygiene. Masalah ruam dan kulit kering dah hilang. Kulit pun sentiasa lembab dan berbau wangi macam bau Sireh.
.
.

Kebersihan ‘Cik Munge’ dah terjaga. Tiap kali nak jumpa kawan kawan pun lebih berkeyakinan. Happynyaaaaa.

Terima kasih V-Hygiene!

http://rahsiaintimwanita.wasap.my/

#cik sao
#0102983025
#cucicucimantap


0

FACE CREAM ALOE VERA

Face Cream yang bertindak merawat kulit dalam tempoh penjagaan. Kebaikan madu memang tidak asing lagi dapat mengembalikan keanjalan dan kelembapan kulit wajah.
Aloe vera memang sangat dikenali dengan sifat memulihnya, ia mampu memulihkan wajah yang terbakar kerana sunburn, mampu mempercepatkan proses penyembuhan luka, dan mampu melembutkan kulit wajah.
Aloe vera sangat sesuai untuk semua jenis kulit wajah, kerana ia mampu merawat masalah jerawat atau any skin problem tanpa mengeringkan wajah anda!

KEBAIKAN
1)Mencegah pertumbuhan jerawat
2)Mencerahkan kulit muka dan sekatakan tona
3)Mengecilkan pori dan menganjalkan wajah
4)Anti penuaan serta mengurangkan garis halus dan kasar
5)Melembapkan kulit sepanjang masa
6)Mencerahkan kawasan mata yang lebam
7)Menganjalkan dan menegangkan kulit muka

Nak cantik? Just klik link di bio for fast response
.
Let's beauty with The Beauty Hacks
.
Whatsapp 📲 014-7946576
Postage RM7 SM | RM11 SS 📬
COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras
.
#dahliansandco #thedahlians #thebeautyhacks #sabunkunyitmurah #facescrubmurah #facemaskmurah #facecreammurah #skincaremurah #bodycaremurah #kulitsunburn #scrubmurah #maskmurah #creammurah #jerawat #jeragat #kusam #poribesar #kering #berminyak #visitmyig #tipskecantikan #sistholipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmatteviral
#thebeautyhackskl #thebeautyhacksselangor #maskerkunyit #maskerkunyitmurah #harimaumalaya


0

🌹NAK JIMAT HINGGIT
🌹NAK JIMAT MASA
🌹NAK JIMAT PAKAI TAHAN LAMA
🌹NAK JIMAT MINYAK KAT MUKA🤭
.
.
Mermatte combo sale tak boleh hegeh. Pasal kejap lagi tak muncul dah HQ kata. Dah suka pakai, kena rembat buat stok dalam lemari nih.
Whatsapp 📲0127617780
.
.
#jelita #izreenazmindafc #kulitgelap #ritarudaini #awekmelayu #poriporibesar #kulai #berminyak #tiadabahankimia #petuacantik #kering #tipskecutkanjerawat #mesrasolat #jubah #parutjerawat #cerah #selafazcinta #kulitsensitif #hadiahanniversary #neelofa #jerawat #belajarmekap #tanpapengelupasan #datoaliffshukri #kulitlembap #bintikhitam #pencucimuka #tudung #tontonmy #promosi


1

Nk cantik? Selain penjagaan luaran penjagaan dalaman adalah penting. Close Up fruits for skin yg diperkaya dgn vit c dan tinggi antioksidan dpt membantu penjagaan dalaman dan luaran. Bg yg malas mkn buah2an tu bleh amalkn close up .
.. rasanya sgt sedap dan mudah dibawa kemana2 😙

Anda nk cantik?
READY STOCK 📢📢 CLOSE UP FRUITS FOR SKIN By Qasrina Caras
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 🍊mengandungi vitamin C dan 100% ekstrak buah buahan mix berry, delima & oren.
Fungsi :
🍊Mencerahkan & menyihatkan kulit wajah dan badan secara sekata
🍇Memudarkan parut jerawat dan badan
🍊Menutup liang pori di wajah
🍇Mengurangkan kulit berminyak
🍊Merawat kulit yang bermasalah seperti kering, tumit merekah dan kulit kusam.
🍇Mengurangkan eyebag
🍊Merawat resdung dan alergi
🍇Menyihatkan kuku & rambut 🍊merawat secara perlahan masalah bintik2 hitam 🍇membantu menurunkan berat badan
menguatkan gusi dan gigi
🍊merawat masalah darah tinggi,stress,migrain & kencing manis
menstabilkan hormon
Cara pengunaan :-
🤗kemam 1 sachet setiap pagi semasa perut kosong atau sebelum tidur 👉🏻 pastikan minum air secukupnya untuk kesan yang berganda (1liter untuk 25kg berat badan) sehari. 👉🏻Boleh juga dicampur kedalam air jus 👸🏻🤴🏻SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN.
KANAK-KANAK DAN DEWASA.

SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG, MENYUSU DAN DALAM PANTANG.
Dan rasa pun sedap 😋😋😋
WhatsApp saya laju laju 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ #letscantik#cantik#cerah#flawless#kulitsihat#kulitsekata#jerawat#kering#resdung#alergi#eyebag#kuku#rambut#bibir#gusi#gigi#migrain#hormon#caras#closeup#qasrinacaras#seluruhm'sia#kl#selangor#ampang#cheras#fruitsforskin#postage#cod#


4

Work Day 💪🏼
今天上班穿新配的制服上班❤️
如果公司再幫我配這個小包當制包🙏🏻
這樣真的就更完美了🥰
美美的黑色羊皮革小包現貨1個唷🙋‍♂️
快點一起美起來吧💋
喜歡的話就快點私訊我吧📝
#BALENCIAGA #instagood #instagram #instalife #instagramers #instalike #instadaily #taiwan #kaohsiung #daily #happy #smile #enjoy #boy #work #gay #selfie #like4like #travel #travelgram #traveling #Kering #foodie #台灣 #高雄 #矮子吃貨的櫃哥人生 #上班 #巴黎世家 #漢神百貨


3

Pevita Pearce mengatakan masalah rambut yang kerap dia hadapi adalah rambut kusam dan kering. Sebabnya, wanita 26 tahun ini sering menggunakan alat catok dan pengering rambut.
.
.
Buat kamu yang juga punya masalah serupa, yuk simak bagaimana @pevpearce melakukan perawatan rambut setelah keramas di cantika.com (link di bio)
.
.
.
#cantika #cantik #kutipan #motivasi #tips #aktivitas #kesehatan #kecantikan #mode #makanan #wanita #perawatan #rambut #minyakalami #catok #sampo #kondisioner #kering #bahanalami #pevitapearce #masalahrambut


3

Bleached hair and ikat messy messy pun no worries about rambut damage ka kusut ka, because faithfleur kan ada hair mist, hair serum, shampo, conditioner and hair tonic.
.
Pakai ja whole set dan see the results in as early as 2 weeks to 2 months.
.
www.faithfleur.my

#faithfleurbyctymary
#teamf3
#stokisgoldsabah


2

Yuk say di order sahabat Jafra 💕
.
.
.
Untuk kukit sensitive yah .
.
Mini Shooting, produknya yg mini yah
.
.
.
Yuk di order.
.
.
.
#jaframini#jafraku#jafraindonesia#miniorder#kulitsensitive#berminyak#normal#kering#jafra#


0

.
.
Coffe soap.
.
merupakan sabun wajah yg mengandung bubuk kopi untuk mengatasi wajah kusam, flek hitam dan noda bekas jerawat. Manfaat lainnya, kopi dapat mengecilkan pori, mencegah timbulnya jerawat, melembutkan, menghaluskan, serta mengurangi minyak wajah.
.
.
#sr12serang #sr12rangkas #sr12tangerang #sr12jakarta #sr12bandung #sr12bogor #sr12bali #sr12sumatera #sr12sulawesi #sr12kalimantan #solusijerawat #jerawatbatu #flekhitam #putihalami #komedo #kering #kusam #berminyak #skincareherbal #skincarebusui #skincarebumil #skincarebpom #skincareaman #sr12skincare


0