#kongsirezeki

Instagram photos and videos

#kongsirezeki#beefactory#m3sb#jomkitebermadu#seribeauty#agentwanted#seribeautyofficial#viral#topupmurah#seribeautysenai#seribeautykulai#seribeautyjohor#seribeautyofficialkulai#seritoks#seribeautyofficialjohor#seribeautyofficialsenai#madushuibviral#madushuib#sideincome#rezeki#dropshipwanted#makanansunnah

Hashtags #kongsirezeki for Instagram

Assalamualaikum... โค๏ธ
.
.
๐ŸฏMadu Sarang Lebah by Shuib ๐Ÿฏ .
.
๐ŸOriginal Asliโœ…
๐ŸFresh Dari Ladangโœ…
๐ŸBerkhasiatโœ…
๐ŸMengandungi 1001 Penawarโœ…
๐ŸDiyakini Halalโœ…
๐ŸProduk Bumiputeraโœ…

Untuk order dan sbrg pertanyaan boleh hubungi kami โคต๏ธ
.
.
. โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60104138258/MaduShuib
.
.
. โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60104138221/MaduShuib
.
.
. ๐Ÿ“ฒ #0104138258
.
.
. ๐Ÿ“ฒ #0104138221
.
.
.
๐Ÿš— cod area JB&Kluang
๐Ÿ“ฎ postage ss & sm

#madushuib #madushuibviral #thebeefactoryjohor ##beefactory #madusaranglebah #kongsirezeki #cod #postage #jb #gelangpatah #iskandarputeri #kulai #senai #pekannenas #pasirgudang #tampoi #skudai #larkin #perling #tebrau #ulutiram #masai #kempas #kluang


0

Assalamualaikum, selamat pagi!

Kalau uolls nak kurus secara healthy, mai order Coco-S dengan mommy.

InsyaAllah sebelum 2019, body uolls dah letopss ๐Ÿ˜

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

SELAMAT BEKERJA KEPADA SEMUA!!!! - NASI KAK WOK GAYA ORI -

RM6 JER SEBUNGKUS ๐Ÿ˜ฑ BOLEH FREE DELIVERY PULAK TAU BULAN NI!!! CEPAT ORDER NASI KAK WOK GAYA ORI YG VIRAL NI. SEDAK SENGOTI BOH ๐Ÿ‘ACU TERA DULU, GERENTI TAK RUGI .
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข*OPENING PROMO*๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
*SEPTEMBER SPECIAL DEALS!*
๐Ÿ†“๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ
.
PUT AN END TO THOSE CRAVINGS WITH KL's BEST NASI BERLAUK AT *NASI KAK WOK GAYA ORI* STALL TODAY! ๐Ÿ˜‰
.
*FREE DELIVERY* FOR KL AREA ( 5KM RADIUS DISTANCE )
MINIMUM *20 PAX* ONLY!!!
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
โš ๏ธHURRY UP! CONTACT OUR TEAM NOW TO ORDER / BOOK YOUR *NASI KAK WOK GAYA ORI* STYLE!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
โ˜Ž๏ธCALL / WASSAP TO โ˜Ž๏ธ
โš ๏ธNOWโš ๏ธ
*0129527694*
*0176748078* *01156902186*
.
http://www.wasap.my/60129527694
.
http://www.wasap.my/60176748078
.
DAILY ORDER :
-----------------------
*MONDAY - FRIDAY* *9AM - 11AM*
DELIVERY FROM 12 NOON ONWARDS
.
. *NASI KAK WOK GAYA ORI*
๐Ÿ“JALAN CENDERASARI, TASIK PERDANA, KUALA LUMPUR
( In Front Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan )
.
https://www.instagram.com/p/BmOUMbkFa2S/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=h1l3rhth1g6x
.
@nasikakwokgayaori
@nasikakwokgayaori
@nasikakwokgayaori
.
๐Ÿ LANDMARK : BERHADAPAN JABATAN KESIHATAN WILAYAH PERSEKUTUAN
.
๐Ÿš—WAZE / GOOGLE : JABATAN KESIHATAN WILAYAH PERSEKUTUAN
.
https://g.co/kgs/KJA2rB
.
๐Ÿ“Œ OPENING HOURS : ------------------------------------
MONDAY - FRIDAY
Closed on Public Holidays & Weekends
โฐ 8.00 A.M - 2.30 P.M .
#NasiKakWokGayaOri
#SilaDudukJanganLari
#GayaOri
#WakNik
#NKWGO
.
MOHON KWN2 SAHABAT HANDAI KAUM KELUARGA SUDI SHARE DAN FORWARD BERITA BAIK NI KPD SEMUA!! SEMOGA ALLAH membalas budi baik semua #kongsirezeki ๐Ÿ’– @ Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


0

SELAMAT BEKERJA KEPADA SEMUA!!!! - NASI KAK WOK GAYA ORI -

RM6 JER SEBUNGKUS ๐Ÿ˜ฑ BOLEH FREE DELIVERY PULAK TAU BULAN NI!!! CEPAT ORDER NASI KAK WOK GAYA ORI YG VIRAL NI. SEDAK SENGOTI BOH ๐Ÿ‘ACU TERA DULU, GERENTI TAK RUGI .
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข*OPENING PROMO*๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
*SEPTEMBER SPECIAL DEALS!*
๐Ÿ†“๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ๐Ÿ†“๏ธ
.
PUT AN END TO THOSE CRAVINGS WITH KL's BEST NASI BERLAUK AT *NASI KAK WOK GAYA ORI* STALL TODAY! ๐Ÿ˜‰
.
*FREE DELIVERY* FOR KL AREA ( 5KM RADIUS DISTANCE )
MINIMUM *20 PAX* ONLY!!!
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
โš ๏ธHURRY UP! CONTACT OUR TEAM NOW TO ORDER / BOOK YOUR *NASI KAK WOK GAYA ORI* STYLE!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
โ˜Ž๏ธCALL / WASSAP TO โ˜Ž๏ธ
โš ๏ธNOWโš ๏ธ
*0129527694*
*0176748078* *01156902186*
.
http://www.wasap.my/60129527694
.
http://www.wasap.my/60176748078
.
DAILY ORDER :
-----------------------
*MONDAY - FRIDAY* *9AM - 11AM*
DELIVERY FROM 12 NOON ONWARDS
.
. *NASI KAK WOK GAYA ORI*
๐Ÿ“JALAN CENDERASARI, TASIK PERDANA, KUALA LUMPUR
( In Front Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan )
.
https://www.instagram.com/p/BmOUMbkFa2S/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=h1l3rhth1g6x
.
@nasikakwokgayaori
@nasikakwokgayaori
@nasikakwokgayaori
.
๐Ÿ LANDMARK : BERHADAPAN JABATAN KESIHATAN WILAYAH PERSEKUTUAN
.
๐Ÿš—WAZE / GOOGLE : JABATAN KESIHATAN WILAYAH PERSEKUTUAN
.
https://g.co/kgs/KJA2rB
.
๐Ÿ“Œ OPENING HOURS : ------------------------------------
MONDAY - FRIDAY
Closed on Public Holidays & Weekends
โฐ 8.00 A.M - 2.30 P.M .
#NasiKakWokGayaOri
#SilaDudukJanganLari
#GayaOri
#WakNik
#NKWGO
.
MOHON KWN2 SAHABAT HANDAI KAUM KELUARGA SUDI SHARE DAN FORWARD BERITA BAIK NI KPD SEMUA!! SEMOGA ALLAH membalas budi baik semua #kongsirezeki ๐Ÿ’– @ Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


0

Rezeki Allah tu luas. Yakin, Sabar & Percaya in shaa Allah rezeki untuk kita itu ada ๐Ÿ˜
.
.
Selamat pagi semua. Dah sarapan? ๐Ÿ˜‰
.
.
Harga : RM23.90 exc postage
.
.
Whatsapp :
Han 018 575 4969
Han 018 575 4969
Han 018 575 4969
@ Klik link kat bio ๐Ÿ˜‰
.
.
#rezeki #bukurezeki #bukurezekikelaspertama #tarikrezeki #magnetrezeki #rezekiAllahluas #rezekiberkah #jemputrezeki #mudahnyamenjemputrezeki #murahrezeki #tipskeluarga #tipskeluargabahagia #tipsmurahrezeki #kongsirezeki #formulatarikrezeki #keluargabahagia #111formulatarikrezeki #berkat #bukuftrviral #bukuftr #bukumotivasi #tipsclosesale #motivasidiri #motivasihati #bukuislamicparenting #marketinglangit #terapijiwa #booknerd #kembalibertuhan #hijrah


0

Hai kesayangan ๐Ÿ˜˜
Ija nak bagi tahu ni, 2 seritoks RM58 tau ! Haa alang2 dah cukup pembelian RM50 tu boleh lah join contest menang iphone macam dalam gambar ni! โค๏ธ
.
U olls tengah buat ape tu? Dah breakfast? ๐Ÿ˜
.
P/s : Tarikh tamat contest 19Nov 2018 ๐Ÿ”ฅ

#seribeautyofficial #desvinaofficial
#desvinavengers #jomdropdesvina
#desvina #gbopbyjomdrop
#seritoks #jomdetoks
#tabletkurus #sihatdancantik
#kkmapproved #codperlis
#kongsirezeki
#postageseluruhmalaysia


0

#Assalamualaikum.. #selamatpagi
#IMKKrians #LastIMKK

Kome #makan #breakfast apa?ย 
#promosihebat #sayangย 
#customerfeedbackย 
#photochallange #novemberphotoaday
#malaysianweddingย 
#sentiasabersyukur #kongsirezeki #popular #petalingjaya #kualalumpur #shahalam #subangjaya #damansara #instajob #onlinemalaysia #igersmalaysia
NAK BUAT AWAL2? BOLEH jer. Seawal 60 hari awal drpd tarikh tamat insurans.
Eh2! Teringat ROADTAX INSURANS nak tamat tempoh. ALAMAK! JENG JENG JENG.. Bajet ada? Cukai jalan PENTING mcm persiapan HARI RAYA tau. Meh halo hakak. Boleh adjust. Mencari rezeki bak kata orang. Hehe.. Kikikiki. Viral kan servis tip top hakak ya? Nnt hakak belanja โ˜• ya. Hehe
R.O.A.D.T.A.X & I.N.S.U.R.A.Nย 
Mehla whtsapp hakak. ๐ŸŒผECCA MURNI RESOURCES ๐ŸŒป01128759027
Sambil2 tu reply segala whatsapp & DM's dlm FB & IG, tetap nak update gak kan apa yg patut kan.. nama pn berniaga.. amin. Hehe.. so jom fokus kerja siapkan tanggungjawab kan. โค Kot2 lah korang teringat dah nak DUE roadtax korang.. boleh halo2 roger hakak eh. โ—โ— Pasal nak hidupkan #insuran, delivery #roadtax / #cukaijalan tu, Anything halo jer hakak , jimat masa & fulus. yg penting clients all #puashati dgn services akak tau. Jangan cakap hakak tak payung ek โ˜” Karaang hakak update ya. Banyak next post hakak nak upload satlagi naaa.. Tungguu... โœ‹โœ InsyaAllah 1 hari SIAP! โœ…โœ… โžกโžกโžก Cepat, senang! Boleh ikut budget. windscreen banjir mcm2 lagi! Mana2 area pn kasitapaw


2

Nikmati kelazatan honey stix .
Kelebihan Honey Stix by beefactory
.
MADU STICK "LEBIH MUDAH MENIKMATI MADU SETIAP HARI" ---------------------------------------------------------
Madu Stick adalah 100% madu lebah ๐Ÿasli
.
KEBAIKKAN & KELEBIHAN MADU STICK
๐Ÿฏ. Dapat mengurangkan penyakit batuk dan selsema.
๐Ÿฏ. Menguatkan data ingatan.
๐Ÿฏ. mudah dimakan.
๐Ÿฏ. Bantu memudahkan pengambilan madu setiap hari.
๐Ÿฏ. Sesuai untuk kanak-kanak, bayi dan semua golongan.
๐Ÿฏ. Tiada kesan sampingan. .
.
**Sesuai kalau nak letak dikedai
**Sesuai dibawa travel
.
๐Ÿ mudah dibawa kemana-mana sahaja
๐Ÿ memberi tenaga segera
๐Ÿ sesuai untuk bersantai bersama keluarga dan kawan
๐Ÿ dapat menghilangkan lesu ketika sesak didalam lalu lintas
๐Ÿ boleh juga dicampurkan didalam minuman (mengantikan gula)
.
๐ŸฏMADU STIX Dapat meningkatkan perkembangan otak kanak-kanak๐Ÿ
.
Bagi meningkatkan perkembangan otak kanak-kanak, ibu bapa disarankan untuk rajin mengkonsumsi madu setiap hari agar perkembangan otaknya lebih optimum.
.
๐ŸฏMADU STIX Dapat menyembuhkan batuk dan selsema๐Ÿ
.
Kanak-kanak sangat mudah diserang penyakit seperti batuk dan selsema. Pengambilan madu dipercayai dapat membantu untuk menyembuhkan dan mencegah dua penyakit tersebut.
.
๐ŸฏMADU STIX Dapat melancarkan sistem pencernaan anak๐Ÿ
.
Masalah pencernaan sering berlaku kerana kanak-kanak sering tidak mempedulikan tentang kebersihan makanan dan mereka juga tidak peka terhadap kebersihan tangan mereka sebelum memakan sesuatu. Madu dipercayai dapat membantu sistem pencernaan kanak-kanak dan mengelak masalah pencernaan berlaku.
.๐Ÿ
.
Untuk keterangan lanjut mengenai pembelian boleh tekan link di profile utk direct wsaap atau +6737265782
.
#m3sb
#madushuibviral
#jomkitebermadu
#madushuibbrunei
#madushuibviral
#madushuib
#beefactory
#kongsirezeki
#teamhusna
#PerusahaanNurAmmara


0

Alhamdulillah habis baju kita kena borong ๐Ÿ˜
Cepat sape yang belum dapatkan lagi BAJU MURAH cepat pilih n whatsapp terus! Sementara stock masih ada ๐Ÿ˜˜
.
WHATSAPP
0149155620
0149155620
0149155620
.

#kongsirezeki#bajumurahmalaysia#bajumurah#bajurejectmurah#knittedwear#KNITTEDWEARMURAH#original#streetstylefashion#parttimebussiness#lovebussines#bisnessonline#keranaallah


0

honey make you happy..
.
โ€ข 100% Asli
โ€ข Dijamin Halal
โ€ข Produk 100% Bumiputra
.
Jika berminat menyertai dan menjadi rakan niaga kami sebagai ejen sila hubungi +6737265782 atau klik link wassap di profile @organicwax.brunei .
#beefactory
#m3sb
#kongsirezeki
#jomkitebermadu
#madushuibbrunei
#madushuibviral


0

SAMPAI BILA KENA IKAT PERUT SEBAB DUIT TAK CUKUP?
Nak tambah duit tepi?
Surirumah?
Student?
Jom Join kami!!
Kerja senang jur.
โŒpegang barang,
โŒkeluar modal beli brg,
โŒpos.semua tu kami buat.
โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
.
Kerja awk?
โ–ถkopi pes jurr promot (disediakan tau)
โŒperlu susah nk pi carik merata
โ–ถDEAL dgn customer
.

Berminat? Ws 01112728766 tapi "saya berminat nak jadi DS"
#dropship #dropshipwanted #dropship #reseller #kongsirezeki #bazarpaknil #malaysia #rezeki #rezekibersama #sideincome #janapendapatan #janapendapatanharian
#uitm #upm #usm #detox #makan #makeuptutorial #makeup #sihat #diet #tiktokmalaysia #pilkurus #murah #murahmurah #jana #dropshipmalaysia #dropshipping #assalamualaikumcinta #ootd


2

Morning โค๏ธ
Alhamdulillah rezeki.
Tq kpd pembeli. Jangan risau walaupun reject item quality ok ๐Ÿ‘Œ. Reject tu drpd segi tersalah tagging, baju display, kotor sikit, tercarik sikit xda major defects pon ๐Ÿ˜Š dan bukan baju bundle / prelove ok ๐Ÿ˜‰ kadang ad yg dpt brand H&M, uniqlo, forever 21. Bergantung kpd saiz, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜˜

#kongsirezeki#bajumurahmalaysia#bajumurah#bajurejectmurah#knittedwear#KNITTEDWEARMURAH#original#streetstylefashion#parttimebussiness#lovebussines#bisnessonline#keranaallah


0

ุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…

Fikir yang baik-baik
Cakap yang baik-baik
Buat yang baik-baik
InshaAllah yang datang semua baik-baik ๐Ÿ˜Š
Syukur Alhamdulillah
Assalamualaikum & selamat pagi sahabat hebat ๐Ÿค—๐Ÿค—
Salam menjemput rezeki uolss
Meh kita ber#jsk dulu pepagi ni๐Ÿค—๐Ÿค—
suku cawan #juskunyit #jussedap ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ ni
InshaaAllah bila awak dah cuba minum #JamuSeriKasih ni badan awak dah jadi ringan jerr ๐Ÿค—๐Ÿค— lebih-lebih lagi bila awak bangun pagi terus rasa segor, badan pun ringan di angin lalu & bertenaga ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชmacam sang badang gitu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š โŒtiada lagi badan lesu & kaki menyucuk-nyucuk awak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #JAMUSERIKASIH mmg CENGGINI ๐Ÿ‘๐Ÿ‘InsyaAllah semua masalah dibawah boleh diatasi:- โŒSENGUGUT
โŒKEPUTIHAN
โŒSAKIT BADAN
โŒSAKIT TUMIT KAKI
โŒKOLESTROL TINGGI
โŒBAU PADA BADAN & VAGINA

HASILNYA.... โœ…BADAN CERGAS
โœ…MERAPAT
โœ…MENGETATKAN
โœ…SUAMI SUKA
โœ…AWET MUDA

Ramai yg dah merasainya dengan syarat kena konsisten yea uollss โ˜โ˜โ˜
Kena cuba baru percaya ๐Ÿ˜

Meh klik link dkt bawah yea.
Harga tak Mahal mana pun
RM15/500ML jerr uolsss

Nak SIHAT ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Nak CANTIK ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
โŒboleh KEDEKUT ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
๐ŸŒฟSIHAT DIDALAM CANTIK DILUAR๐ŸŒฟ

Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60125492188
www.wasap.my/60125492188
www.wasap.my/6012549218

#agentjsk #jamu #jamukunyit #jamusihat #jamumodern #jamuviral #kekalsihat #energybooster #minumankesihatan #produkjsk #jsk #juskunyit #juskencur #jus #jussedap #kongsirezeki #magnetrezeki #rezekiAllahluas #teamjskshida #agentserikembangan #agentkltown #agentbangikajang #agentkualakangsar #agentlenggong #akakmimumakakjual #kenakonsisten
#semogaistiqomah #semogabermanfaat


0

Simkad Rebutan rakyat Malaysia...
ToneWow... Anda suka dibayar?
Pm/dm Saya segera...
0129185161

#orizalbiz
#kakisimkad
#kongsirezeki
#tonewow
#sideincome
#sayangimalaysiaku
#terengganumajuberkatsejahtera


0

Morning!!! Jom mulakan hari dengan senyuman.

Itu dia, salah seorang customer @krispykraby . Thank you for your order. ๐ŸŒธ

Bdw siapa yg nak makan kerepek cheese, boleh follow @cheesechaserz . Ni lah owner dia. Confirm dap dap emmm . ๐Ÿคค

#kongsirezeki
#lovefood
#IKS
#cheese
#kudapketam
#junkfood
#COD
#setiaalam


0

.
Beg ๐ŸŽ’๐ŸŽ’ sekolah baru lagi gaissss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .... Ini kali corak2 lgi cute miut bikin geram ja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ... .
.
Sesuai utk sekolah rendah .... Nk guna utk g jejalan pon bole ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚ .... .
.
๐Ÿ‘‰ Rm54 excl post ... .
.
DM or wassap ikin 0135318435
.
.
#begmurah2
#begbudak
#begsekolahcomel
#begsekolahmalaysia
#beg
#begmurahcantik
#begsekolahmurah
#begsekolahbudak
#begbudakcomel
#begmurah
#begcantik
#begsekolah
#begmurahmalaysia
#kongsirezeki
#murahrezeki
#syukurselalu
#sayajualmurah
#bazaronline
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknilonline
#igshop
#instastory
#instagood
#instafamous
#instadaily
#instagoodness


1

.
Beg ๐ŸŽ’๐ŸŽ’ sekolah baru lagi gaissss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .... Ini kali corak2 lgi cute miut bikin geram ja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ... .
.
Sesuai utk sekolah rendah .... Nk guna utk g jejalan pon bole ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚ .... .
.
๐Ÿ‘‰ Rm54 excl post ... .
.
DM or wassap ikin 0135318435
.
.
#begmurah2
#begbudak
#begsekolahcomel
#begsekolahmalaysia
#beg
#begmurahcantik
#begsekolahmurah
#begsekolahbudak
#begbudakcomel
#begsekolah
#begmurah
#begcantik
#kongsirezeki
#murahrezeki
#syukurselalu
#sayajualmurah
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazarpaknilmurah
#igshop
#instastory
#instagood
#instafamous
#instadaily
#instagoodness


0

TAHUKAH U OLLS?
.
.
Panjang usus kita adalah 6x ganda tinggi badan kita! Sisa makanan yang terbuang akan menghasilkan toksin. Toksin ini membawa pelbagai penyakit kepada kita! ๐Ÿ™Š
.
.
Seberapa yakin anda bahawa usus anda bebas daripada toksin?๐Ÿ˜ .
.
#sembelit
#seritoks
#faktaseritoks
#kongsirezeki
#seribeautyofficial
#seribeautyofficialjohor
#seribeautyofficialkulai
#seribeautyofficialsenai
#seribeauty
#seribeautyjohor
#seribeautykulai
#seribeautysenai


0

Honey Sachet 3 in 1, boleh dimakan untuk seisi keluarga. Satu kotak mengandungi 15 sachet. Jom dapatkan sekarang! ๐Ÿ

100% Asli dari Ladang
100% Produk Bumiputera
100% Dijamin Halal

Untuk pertanyaan atau pembelian hubungi kami di 019-7794290 atau 012-3324290.

#beefactory #beefactorykuching #beefactorysarawak #maduasli #madulebah #madusarang #madushuib #shuibsepahtu #kongsirezeki #makanansunnah #kamekmiaksarawak #teamkuching #kuchingsarawak


0

๐Ÿ”ฅHARGA PROMOSI UNTUK STUDENT ๐Ÿ”ฅ
.
.
Pelajar ? Sudah tentu anda tak ada duit yang mencukupi. Sebab hari hari kena keluarkan duit beli makanan la print assignment la ini la itu la. Macam macam kan.
.
.
Penat nak buat kerja part time ? Sebab balik dari kelas pon dah penat ๐Ÿ˜ช
.
.
Jom jadi macam saya โ— Hanya jadi agent topup anda boleh menyelesaikan masalah itu. .
.
Kerja dia mcm mana โ“ Mudah ja kerja main phone ๐Ÿ“ฑ dan promote kat social media ๐Ÿ’ป
.
.
Pendapatan bulanan hampir mencecah sehingga rm1800 ++ ๐Ÿ’ฐ
.
.
JIKA BERMINAT ? ๐Ÿ“ฒWhatsapp Zati Segera 0172500319โ—atau tekan link di bio
.
.
#agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik #viral #kongsirezeki #alhamdullilah #syukur


1

๐Ÿ”ฅHARGA PROMOSI UNTUK STUDENT ๐Ÿ”ฅ
.
.
Pelajar ? Sudah tentu anda tak ada duit yang mencukupi. Sebab hari hari kena keluarkan duit beli makanan la print assignment la ini la itu la. Macam macam kan.
.
.
Penat nak buat kerja part time ? Sebab balik dari kelas pon dah penat ๐Ÿ˜ช
.
.
Jom jadi macam saya โ— Hanya jadi agent topup anda boleh menyelesaikan masalah itu. .
.
Kerja dia mcm mana โ“ Mudah ja kerja main phone ๐Ÿ“ฑ dan promote kat social media ๐Ÿ’ป
.
.
Pendapatan bulanan hampir mencecah sehingga rm1800 ++ ๐Ÿ’ฐ
.
.
JIKA BERMINAT ? ๐Ÿ“ฒWhatsapp Zati Segera 0172500319โ—atau tekan link di bio
.
.
#agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik #viral #kongsirezeki #alhamdullilah #syukur


0

๐Ÿ”ฅHARGA PROMOSI UNTUK STUDENT ๐Ÿ”ฅ
.
.
Pelajar ? Sudah tentu anda tak ada duit yang mencukupi. Sebab hari hari kena keluarkan duit beli makanan la print assignment la ini la itu la. Macam macam kan.
.
.
Penat nak buat kerja part time ? Sebab balik dari kelas pon dah penat ๐Ÿ˜ช
.
.
Jom jadi macam saya โ— Hanya jadi agent topup anda boleh menyelesaikan masalah itu. .
.
Kerja dia mcm mana โ“ Mudah ja kerja main phone ๐Ÿ“ฑ dan promote kat social media ๐Ÿ’ป
.
.
Pendapatan bulanan hampir mencecah sehingga rm1800 ++ ๐Ÿ’ฐ
.
.
JIKA BERMINAT ? ๐Ÿ“ฒWhatsapp Zati Segera 0172500319โ—atau tekan link di bio
.
.
#agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik #viral #kongsirezeki #alhamdullilah #syukur


0

Duppp dappp duppp dappp
Berdebar jantung kita wakkkkkk tengok beg sandang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Comellll pulakkk rasanya beg ni
Kita rasa macam nak grab la pulak๐Ÿ˜ญ.
.
cantik dan exclusive dari kami uolssss suke x????.
.
Pada yang berminat dan ingin menempah corak terkini dan ekslusif , boleh terus ke link http://www.wasap.my/60163727861/begbatik.
.
#JemariOKU #ppdkwt #begtote #batikGANU #HeritageTRG #BET #BatikEkslusifTerengganu
#beg #bag #bagbatik #begbatik #kongsirezeki #batik #totebag #totebeg #totebagbatik #totebegbatik #bagheritageterengganu #handmade #okuproduct #wakaftapai #terengganu #marang #cantik #kainbatik #bajubatik #amazing #wow #songket #begsongket


0

Duppp dappp duppp dappp
Berdebar jantung kita wakkkkkk tengok beg sandang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Comellll pulakkk rasanya beg ni
Kita rasa macam nak grab la pulak๐Ÿ˜ญ.
.
cantik dan exclusive dari kami uolssss suke x????.
.
Pada yang berminat dan ingin menempah corak terkini dan ekslusif , boleh terus ke link http://www.wasap.my/60163727861/begbatik.
.
#JemariOKU #ppdkwt #begtote #batikGANU #HeritageTRG #BET #BatikEkslusifTerengganu
#beg #bag #bagbatik #begbatik #kongsirezeki #batik #totebag #totebeg #totebagbatik #totebegbatik #bagheritageterengganu #handmade #okuproduct #wakaftapai #terengganu #marang #cantik #kainbatik #bajubatik #amazing #wow #songket #begsongket


0

Duppp dappp duppp dappp
Berdebar jantung kita wakkkkkk tengok beg sandang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Comellll pulakkk rasanya beg ni
Kita rasa macam nak grab la pulak๐Ÿ˜ญ.
.
cantik dan exclusive dari kami uolssss suke x????.
.
Pada yang berminat dan ingin menempah corak terkini dan ekslusif , boleh terus ke link http://www.wasap.my/60163727861/begbatik.
.
#JemariOKU #ppdkwt #begtote #batikGANU #HeritageTRG #BET #BatikEkslusifTerengganu
#beg #bag #bagbatik #begbatik #kongsirezeki #batik #totebag #totebeg #totebagbatik #totebegbatik #bagheritageterengganu #handmade #okuproduct #wakaftapai #terengganu #marang #cantik #kainbatik #bajubatik #amazing #wow #songket #begsongket


0

Duppp dappp duppp dappp
Berdebar jantung kita wakkkkkk tengok beg sandang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Comellll pulakkk rasanya beg ni
Kita rasa macam nak grab la pulak๐Ÿ˜ญ.
.
cantik dan exclusive dari kami uolssss suke x????.
.
Pada yang berminat dan ingin menempah corak terkini dan ekslusif , boleh terus ke link http://www.wasap.my/60163727861/begbatik.
.
#JemariOKU #ppdkwt #begtote #batikGANU #HeritageTRG #BET #BatikEkslusifTerengganu
#beg #bag #bagbatik #begbatik #kongsirezeki #batik #totebag #totebeg #totebagbatik #totebegbatik #bagheritageterengganu #handmade #okuproduct #wakaftapai #terengganu #marang #cantik #kainbatik #bajubatik #amazing #wow #songket #begsongket


0

TAHUKAH U OLLS?
.
.
Panjang usus kita adalah 6x ganda tinggi badan kita! Sisa makanan yang terbuang akan menghasilkan toksin. Toksin ini membawa pelbagai penyakit kepada kita! ๐Ÿ™Š
.
.
Seberapa yakin anda bahawa usus anda bebas daripada toksin?๐Ÿ˜ .
.
#sembelit
#seritoks
#faktaseritoks
#kongsirezeki
#seribeautyofficial
#seribeautyofficialjohor
#seribeautyofficialkulai
#seribeautyofficialsenai
#seribeauty
#seribeautyjohor
#seribeautykulai
#seribeautysenai


0

TAHUKAH U OLLS?
.
.
Panjang usus kita adalah 6x ganda tinggi badan kita! Sisa makanan yang terbuang akan menghasilkan toksin. Toksin ini membawa pelbagai penyakit kepada kita! ๐Ÿ™Š
.
.
Seberapa yakin anda bahawa usus anda bebas daripada toksin?๐Ÿ˜ .
.
#sembelit
#seritoks
#faktaseritoks
#kongsirezeki
#seribeautyofficial
#seribeautyofficialjohor
#seribeautyofficialkulai
#seribeautyofficialsenai
#seribeauty
#seribeautyjohor
#seribeautykulai
#seribeautysenai


0