#kopisedap

Instagram photos and videos

#kopisedap#kopi#greencoffee#kopihijau#kurus#kopisihat#minkaffe#kopiherba#jsdsungaibuloh#kopigarambuluh#kopidiet#coffee#kopianggunpesona#stokisjsdsubang#sungaibulohjsd#kopijsd#sgbulohjsd#agenjsdsungaibuloh#kopislim#codjsdhospitalsungaibuloh#jamususukdara#kopijamu#kopihijaumurah#kuruscepat#detoxwater#kopihijauextract

Hashtags #kopisedap for Instagram

by @kopi_combat

Selamat tghri jom datang ke booth mak okid untuk merasa kesedapan & kesegaran kopi ini...
Selama 3 hari bermula hari ini di #mercu
Di mitc melaka.. #kopicombat #kopiantistress #kopisedap #sayajual #sayabeli #sayacari #minkaffe #powerseperticombat #mingguanwanita #dropship #sayasukaminumkopi #kopihipster #vendor


0

by @hazliza14

Jom menGOPI dengan #TamarArabicaCoffee . Sedap kopi ni tau . Kopi ni tiada GULA PUTIH . Manisnya kopi ini datangnya dari ekstrak buah kurma itu sendiri . ☎️0⃣1⃣9⃣2⃣7⃣2⃣5⃣8⃣8⃣3⃣

#Alhaddad_ShahAlam
#kopisedap
#kopiberkhasiat
#gamarab
#tamar
#coffee
#rasakopisebenar
#tanpagulaputih
#produkmuslim
#bersihhalalsuci
#sedaplagiberkhasiat
#halalantoyyiban
#tanpawaswas
#jomhijrah


0

by @qaseh_ana_bigbox

.
.
Sambungan dari post sebelum ni.. Antara manfaat Kopi Hijau 👇 .
.
💚ANTIOXIDANT
Ekstrak biji kopi hijau mempunyai antioksidan yang tinggi kerana kapasiti antioksidan sangat berkaitan dengan asid Chlorogenic, yang merupakan bahan aktif dalam ekstrak kopi hijau. .
.
Kajian menunjukkan bahawa keupayaan antioksidan kopi hijau lebih tinggi berbanding dengan biji kopi yang dipanggang dan ini adalah satu lagi manfaat kopi hijau. .
.
🍃Hasnaa Kopi Hijau by Abby Abadi ni bukan sahaja sangat sedap.. Malah berkhasiat dan istimewa kerana dicampur dengan ramuan2 hebat seperti kopi hijau, habatussauda, white kidney bean, stevia dan lain2. .
.
#HasnaaKoOpiHijau sangat sesuai dijadikan minuman harian kita disamping menjaga kesihatan agar kekal cergas, bertenaga dan awet muda 💚😉 .
.
RM150 sahaja!
30 sachet / box .
.
📮FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia uoolllssss!!!! .
.
Any info dan oder👇
@qaseh_ana_bigbox
📲019 2586608
📲019 2586608 .
.
#kopihijauabbyabadi #HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #kopidiet
#kopisedap #kopikaw #greencoffee #coffeelovers #coffeeaddict addict #coffee #sedap #sihat #kurus #lawas #sembelit #halalanthoyyiban #produkbumiputera #produkmuslim #murahmeriah #terbaik #instagood #instafamous #igdaily #visitmyig #sayajualonline #umaima


1

by @biobeauty_bykakmid

DO YOU LIKE COFFEE?
TERCARI-CARI MINUMAN KESIHATAN YANG SEDAP?
MEH2..LETS TRY MIN KAFFE COFFEE, KOPI BERKOLAGEN & BERMINERAL

Apa istimewanya KOpi Min Kaffe ni? 🎀Tiada sebarang bahan kimia
🎀 Halal & lulus KKM
🎀 Tanpa gula & kolestrol ☑ KOPI dan GARAM !! Jadi Mineral Coffee adalah satu-satunya minuman kopi yang pertama di Malaysia yang dicampurkan dengan garam asli – GARAM BULUH yang mana GARAM BULUH ini mempunyai MAGNESIUM yang tinggi dan dapat menggalakkan penyerapan kalsium. ------------------------------------------------------------------
Rata-rata orang yang da pernah cuba sekali Min Kaffe mmg akan REPEAT lagi😉
------------------------------------------------------------------ Min Kaffe ni sangat addictive sebab aroma biji kopi Robusta dari Vietnam dan Garam Buluh dari Korea..membuatkn Min Kaffe rase lemak2 gitu, baunya pun wangi..memang sangat2 umpphhh😍😍 And yang paling best Min Kaffe..
☕ hilangkan MENGANTUK
☕ jadikan wajah AWET MUDA
☕ hilangkan ANGIN BADAN
☕ kurangkan TEKANAN DARAH
☕ sesuai untuk penghidap DIABETES
☕ MILKBOOSTER utk breastfeeding mommies
Yang lagi PENTING!!!!
😻 MIN KAFFE hilangkan LEMAK BADAN💃

Jom cube Min Kaffe hari ni😘
HANYA RM31 SEKOTAK (20 STICKS)

Pastikan Original Baru Beli 📲PM /WHATSAPP SEGERA:
www.wasap.my/0197695933/minkaffe

#shom #kopigarambuluh #kopisedap #minkaffe #berkhasiat #bertenaga #murah #coffee #ctdk #missfazura #Malaysia #singapura #brunei #Indonesia #income #kotatinggi #mersing #pulautioman #parttime #bazarpaknil #bazaronline #BTGff_Titans #jemputrezeki #sayatitanhebat210918

Kota Tinggi
0

by @biobeauty_bykakmid

💞 ألسلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 💖اَللَّهُمَّ صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا
 مُحَمَّدٍ
Selamat siang buat semua
Salam Jumaat Penghulu Segala Hari
Selamat Menjemput Rezeki
Moga Dipermudahkan Segala Urusan..aamiin 😊

#kopigarambuluh #kopisedap #berkhasiat #bertenaga #shom #agensahhaio #income #MinKaffe #produkviral #insta #ctdk #popular #korea #sayaminumsayajual #rakanniagadiperlukan #BTGff_Titans #sayatitanhebat210918


0

by @kijalena_beach_bnb

I may not take great pics but I do know how to take good breakfast..all time favorite hot ghee Capati homemade, to dip with dry dhall veg curry. Moringa coffee on the side peeps...


3

by @bebosscoffee

Bapak Presiden sebelom pidato kenegaraan menyeruput segelas Cold Latte, wah pasti pidatonya bakal lancar dari pagi sampe sore non stop, mantap Pak!

Di BeBoss Coffee kami hanya menggunakan bahan2 berkualitas dan segar dan semua diproses dengan level sebagaimana kebanyakan cafe2 besar melakukannya, tapi pada harga yang jauh lebih bersahabat. 14k untuk segelas fresh ice cold sweet creamy latte itu sayang sekali kalau dilewatkan.

Kami ada diseberang kolam renang citra garden 2 kalideres Jakbar, atau scan QR code utk instant lokasi di googlemap. Wa ke 087883707932 untuk delivery.

Jadi ayo ke BeBoss Coffee hari ini dan sip it like a BOSS!

#kopi
#kopisedap
#kopienak
#minumkopi
#ngopipagi
#ngopidulu
#ayongopi
#kopihitam
#kopilatte
#caffelatte
#latte
#minumandingin
#coldlatte
#minum
#enak
#sedap
#nikmat
#maknyus
#bakmienyanlong
#kalideres
#jakartabarat
#jakarta
#indonesia

BeBoss Coffee
1

by @jamususukdara_jsd_malaysia

Untuk lebih bertenaga sepanjang hari 😉

Amalkan minum Kopi Anggun Pesona.
.
KOPI ANGGUN PESONA
RM57.90/10SACHET
.

#kopianggunpesona
#jamususukdara #kopisedap #kopislim #kopijamu #kopiherba #kopijsd #jsdsungaibuloh #sungaibulohjsd #stokisjsdsubang #agenjsdsungaibuloh #sgbulohjsd #codjsdhospitalsungaibuloh


2

by @jsd_sungaibuloh

Untuk lebih bertenaga sepanjang hari 😉

Amalkan minum Kopi Anggun Pesona.
.
KOPI ANGGUN PESONA
RM57.90/10SACHET
.

#kopianggunpesona
#jamususukdara #kopisedap #kopislim #kopijamu #kopiherba #kopijsd #jsdsungaibuloh #sungaibulohjsd #stokisjsdsubang #agenjsdsungaibuloh #sgbulohjsd #codjsdhospitalsungaibuloh


0

by @jsd.selangor

Untuk lebih bertenaga sepanjang hari 😉

Amalkan minum Kopi Anggun Pesona.
.
KOPI ANGGUN PESONA
RM57.90/10SACHET
.

#kopianggunpesona
#jamususukdara #kopisedap #kopislim #kopijamu #kopiherba #kopijsd #jsdsungaibuloh #sungaibulohjsd #stokisjsdsubang #agenjsdsungaibuloh #sgbulohjsd #codjsdhospitalsungaibuloh


0

by @jamususukdara_teamyaty

Untuk lebih bertenaga sepanjang hari 😉

Amalkan minum Kopi Anggun Pesona.
.
KOPI ANGGUN PESONA
RM57.90/10SACHET
.

#kopianggunpesona
#jamususukdara #kopisedap #kopislim #kopijamu #kopiherba #kopijsd #jsdsungaibuloh #sungaibulohjsd #stokisjsdsubang #agenjsdsungaibuloh #sgbulohjsd #codjsdhospitalsungaibuloh


0

by @kurus.cepat

Wahai kaum Hawa 35 tahun ke atas.
Dah lebih 6 bulan diet nasi.
Berat turun sekilo je.
.
Metabolisma anda dah kurang.
Faktor usia meningkat.
Makan sikit. Berat bertingkat-tingkat.
.
Setiap pagi dan petang.
Tak perlu skip makan
Selama 30 hari konsisten.
Hirup green Kopi asam keping.
.
Pelawasan lancar.
Perut rata.
Berat turun minimum 5 kilo.
.
Rasa sedap. Tak Macam minum air kurus yang biasa meloyakan.
.
Tingkatkan metabolisma.
Lemak Mudah dibakar.
Baru maintain saiz M Setiap masa.
Tiada lah wajah nampak tua dari usia.
.
Kopi CANTIK Sihat
Beli 3 kotak PERCUMA 1 kotak
Order sekarang 📲 017-6227083


3

by @kopitoni_kopikopi

Just drink , feel the taste and get the inspires.
Its originally coffee bean from Sidikalang ,north sumatera .
Enjoy the sensation.

Its really sensational.

Just contact and order.
WA. 081510441707
.
.
#kopi
#kopitiam
#kopisidikalang
#kopisedap
#kopistarbuck
#kopinusantara
#kopiarabica
#kopiluwak
#kopirobusta


1

by @tips.kurus.sihat._

Macam mana ye nak kurus dengan cepat?
.
Salah satu faktor dia adalah cara pemakanan. Macam mana tu? Haa kalau awak exercise 24 jam pun tapi amalkan makanan tak sihat, macam mana nak kurus? 🤔 Sarapan makan french fries, nugget ala2 orang western tapi awak tau tak kandungan dia berlipat kali ganda dari nasi?
.
.
Taknak makan nasi tapi makan junkfood. Lagi kelaut namanya tu. Paling penting jangan skip karbohidrat ! Makan boleh tapi jangan berlebihan. Untuk nasi, satu genggam tangan dah cukup.
❌JUNKFOOD
❌AIR MANIS
.
.
📲Whatsapp 0126109400 untuk sebarang pertanyaan dan order
.
#klubnalaleh #klubna #laleh #medinadesire #medinadesireofficial #kurus #kopi #kopikurus #kopikurusviral #kopiviral #kopisedap #latte #badansihat #badankurus #slimming #terbaik #pahakecil #lengankecil #kerenggakurus #slim #badanslim #kopikurusmurahmalaysia #kopikurusmurah #kopikurusmalaysia #kopikurusmelaka #kopikurusmurahmelaka #kopihijaumurah #greencoffee #kopihijau


0

by @warunkengkong

Mau kudapan ajaib yang ringan tapi mengenyangkan?
Nih kenalin, TAHU TELOR SURABAYA. Telornya double, tahunya berjubel, sausnya endooool. Rasanya gurih, crispy, dicocol saus manis-manis asam pedas, ughh... memantul, cuuu!
Cuma 15K untuk menu favorit bercitarasa tradisional ini. Pake nasi juga bisa.
Jangan lupa dijajal kalo mampir ya. Engkong tunggu hadirnya malam ini juga. Hehe..
.
.
#kutipanengkonghariini:
Jangan selalu menganggap kesengsaraan itu ujian. Siapa tau hukuman, kan?
Sedikit introspeksi bisa mengubah perspektifmu.
.
Kesengsaraan itu kadang-kadang harga yang tengah kamu bayar hari ini, untuk sesuatu yang kamu beli kemarin.
.
.
Sampai bersukacita di Warunk Engkong~
.
Alamat Warunk Engkong:
Ruko Grand Galaxy City
Jl Boulevard Raya, Blok RGB No. 77
Galaxy - Bekasi Selatan (dari Kalimalang lewatin GGP Mal, sebelah DR Waffles)
Info: 085218474888 (WA)
.
.
Fasilitas:
✅Wifi
✅Live music saban sabtu & minggu
✅Open mic (coming soon)
✅Music TV
✅Mushala
✅Nobar
✅Mabar
✅Ultah, meeting, workshop
✅Charger spot
✅Karaoke
✅Request jutaan lagu
✅Perpustakaan mini
✅Pinjam buku gratis
✅Request menu sendiri
✅Foto/video gratis
✅Souvenir (selama persediaan aman)
✅Spray anti nyamuk (penting!) 😂
.
.
Salam sehangat rumah dari Engkong~
#Kopi #kopipalingnikmat #kopienak #kopisedap #kopibelitung #kopiindonesia #kulinerbekasi #kulinerjkt #cafehits #cafehitsbekasi #cafebekasi #cafebaru #warkophits #kulinerindonesia #kulinernusantara


8

by @abby_abadi112

Repost from @qaseh_ana_bigbox @TopRankRepost #TopRankRepost .
.
Antara manfaat Kopi Hijau 👇👇 .
.
💚MENURUNKAN TEKANAN DARAH .
.
Ekstrak biji kopi hijau telah dimasukkan ke dalam ujian dalam kajian klinikal untuk melihat adakah ia mempunyai kesan ke atas subjek hipertensi ringan dan tekanan darah mereka. Adakah ini salah satu khasiat kopi hijau juga? .
.
Mari terus membaca… .
.
Subjek dibahagikan kepada 2 kumpulan. Kumpulan A diberikan CGA (asid klorogenik) dari ekstrak kopi hijau. Dan kumpulan B diberi plasebo (suplemen palsu). Tekanan darah dicatatkan sepanjang ujian. .
.
Keputusan?… .
.
Kumpulan GCA mempunyai hasil yang lebih baik semasa tempoh kajian klinikal. Tekanan darah kumpulan GCA menurun dengan ketara berbanding kumpulan B iaitu plasebo yang diberikan. .
Asid klorogenik dari ekstrak biji kopi hijau berkesan untuk menurunkan tekanan darah dan selamat bagi mereka yang mempunyai tekanan darah tinggi. .
.
💚MENINGKATKAN MOOD DAN KOGNISI .
.
Kafein didokumenkan dengan banyak maklumat melalui kajian klinikal yang ia dapat membantu meningkatkan mood dan fungsi kognitif. Tetapi adakah kopi hijau mempunyai manfaat ini? .
.
Dalam kajian yang melibatkan orang dewasa yang sihat, asid klorogenik yang terdapat dalam kopi hijau dapat meningkatkan mood apabila dipasangkan dengan sumber kafein seperti dari kopi. Kopi hijau juga mengandungi kafein. Asid klorogenik + kafein dapat membantu meningkatkan mood.
.
Bagi fungsi kognitif, asid klorogenik nampaknya tidak mempunyai kesan jika diambil secara bersendirian. Walau bagaimanapun, diambil secara sintaktik dengan kafein, ia juga boleh membantu melindungi fungsi kognitif otak. .
.
Bersambung.... .
.
#kopihijauabbyabadi #HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #kopidiet
#kopisedap #kopikaw #greencoffee #coffeelovers #coffeeaddict addict #coffee #sedap #sihat #kurus #lawas #sembelit #halalanthoyyiban #produkbumiputera #produkmuslim #murahmeriah #terbaik #instagood #instafamous #igdaily #visitmyig #sayajualonline #umaima - #regrann


4

by @myjuerneys

🎀 GREEN COFFEE KARYSMA
.
.
Apa beza KOPI HIJAU dengan produk lain?☕️☕️
.
✔️Mengandungi 100 % khasiat semulajadi biji kopi
✔️Gabungan ramuan terhebat ~ Ekstrak Kopi Hijau+ Marin Kolagen+Susu Kambing & Goji
✔️Berfungsi untuk 3 dalam 1 ~ Kesihatan, Kecantikan dan Tenaga
✔️Rasa yang Sedaap ( Kurang Manis dan Creamy)
✔️Harga mampu milik dan sangat-sangat berbaloi ( Walaupun mengandungi bahan ramuan yang high quality seperti Kolagen Marin , Ekstrak Kopi Hijau dan Susu Kambing)
✔️Dijamin selamat dan tiada bahan kimia
✔️Disahkan Halal dan berdaftar dengan KKM
✔️Mendapat banyak response positif
.
📦 READY STOCK
.
.
.
❣️ Nak special offer retail / borong?
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
Click link dekat bio @myjuerneys
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#myjuerneys #myjuerneyskarysmacoffee #sayajual #nakkurus #nakkurus #kopikurus #vitamin #kopihijau #greencoffee #karysmacoffee #kopisedap


0

by @voodoo_skincare_kl_selangor

Haaaa...nampak tak...??? Ala2 omputih kononya...😂 I kokak buah dan #kopipink je uollss untuk lunch...😄 Korang adooo???🤗 #kopisedap
#kopisihat
#bertenaga
#jomsarapan
#sarapanpagiku
#kopitanpakafein
#PINKISHBEAUTYCOSMETIC
#lunchtime
#buahbuahan
#makantengahari


0

by @jewelnpearl_beauty_outlet

Sis Mel tak janji manis tapi sis nak kata sis suka kopi Perla yang sedap dan banyak kebaikan! Dan bila ada customers bagi feedbacks macamni, best tau!yang penting kita ikhtiar saja dan enjoy apa yang sudah kita usahakan😊
.
.
Perla Coffee Exclusive kopi bukan sebarang kopi ya juga bukanlah ubat tetapi hanya minuman yang mempunyai banyak khasiat👍🏻sebab dengan Perla Coffee Exclusive sis boleh memiliki:
☕️kulit putih, gebu, berseri
☕️badan bertenaga, membentuk badan sis ala2 kerengga
☕️dalaman sihat, bersih
.
.
Perla Coffee Exclusive sgt jimat dan berbaloi, BND27 saja boleh enjoy minum 1 bulan..jangan cakap mahal tau,5 kopi starbucks sis masih mampu..ni kn Perla Coffee Exclusive boleh minum bila2 masa dalam satu bulan, boleh order cepat dgn sis Mel soon ya😘😘📲📲 #perlacoffeeexclusivebn #teamciknana #kopicantik #kopibest #kopisedap #bruonline #bruneidaily #bruneionlineshop


0

by @kopihijau.hq

OFFER SEHINGGA 50% !!
.
HOT SALE TERHAD 40 KOTAK SHAJA😱😱
.
CEPAT GRAB SKRG ❗❗
.
HARI INI.JUGAK SIS POSKN 😱😱
.
http://www.wasap.my/60132706302/pmkopihijau
http://www.wasap.my/60132706302/pmkopihijau
.
.
#kopihijau #kopihijauextract #kapsulkopihijau #kuruscepat #kurusawal #membekarlemakpantas #greencoffee #kapsulkopihijau
#kopihijau #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kurus #kuruscepat #detox #detoxwater #cantik #tenaga #energyboost #crossfit #herba #kopisedap #kopisihat #alanakopihijau #greencoffee #alanagreencoffee #kopi
.


1

by @kopihijau.hq

OFFER SEHINGGA 50% !!
.
HOT SALE TERHAD 40 KOTAK SHAJA😱😱
.
CEPAT GRAB SKRG ❗❗
.
HARI INI.JUGAK SIS POSKN 😱😱
.
http://www.wasap.my/60132706302/pmkopihijau
http://www.wasap.my/60132706302/pmkopihijau
.
.
#kopihijau #kopihijauextract #kapsulkopihijau #kuruscepat #kurusawal #membekarlemakpantas #greencoffee #kapsulkopihijau
#kopihijau #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kurus #kuruscepat #detox #detoxwater #cantik #tenaga #energyboost #crossfit #herba #kopisedap #kopisihat #alanakopihijau #greencoffee #alanagreencoffee #kopi
.


2

by @kopihijau.hq

.
OFFER SEHINGGA 50% !!
.
HOT SALE TERHAD 40 KOTAK SHAJA😱😱
.
CEPAT GRAB SKRG ❗❗
.
HARI INI.JUGAK SIS POSKN 😱😱
.
http://www.wasap.my/60132706302/pmkopihijau
http://www.wasap.my/60132706302/pmkopihijau
.
.
#kopihijau #kopihijauextract #kapsulkopihijau #kuruscepat #kurusawal #membekarlemakpantas #greencoffee #kapsulkopihijau
#kopihijau #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kurus #kuruscepat #detox #detoxwater #cantik #tenaga #energyboost #crossfit #herba #kopisedap #kopisihat #alanakopihijau #greencoffee #alanagreencoffee #kopi
.


1

by @sitirinatulaisyah

Minkaffe = kopi garam buluh tanpa gula.
Boleh elakkan kita minum minuman manis dan bergula. Sbb minkaffe sedap tak tawar even takde gula. Minkaffe ni sangat bagus utk energy booster. .

http://www.wasap.my/60179475070
.
#kopipower #kopisedap #kopistudent #kopikurus #kopikuat #kopikaw #garlic #bawangputih #setkempisperut #setkurusbajet ##tambahstamina #tambahtenaga #hidupsihat #hilangmengantuk #hilangtension #kecantikan #kecantikan #keluarga #malaysia #sabahserawak #sarapanpagi #minumpagi #godek2 #golek2


0

by @sarifahidris_81

Inilah satu satunya kopi yang ada campuran garam buluh. Juga satu satunya kopi yang boleh diminum oleh orang yang ada migrain.

Done min kaffe secawan ✅

#KopiGaramBuluh #KopiSedap #kopiviral #Kopisihat #MinKaffe #darahtinggi #migrainbolehminum #kencingmanis #HBlow


1

by @nurull_haidaa

Inilah satu satunya kopi yang ada campuran garam buluh. Juga satu satunya kopi yang boleh diminum oleh orang yang ada migrain.

Done min kaffe secawan ✅

#KopiGaramBuluh #KopiSedap #kopiviral #Kopisihat #MinKaffe #darahtinggi #migrainbolehminum #kencingmanis #HBlow

Bandar Saujana Putra
1

by @blockcafe_official

Good morning! Thank you, customers. Have a nice day!

Kami menyediakan perkhidmatan katering dan ruang majlis. Baby September dan Oktober boleh booking awal kalau nak buat majlis birthday di Blockcafe.

Info & booking:
🌐 www.blockspace.my/blockcafe
📱+601161119754/+601128030095
📞+60361770896
🏢 No. 59, Lorong Perusahaan Ringan 1, Kaw. Perusahaan Ringan Seri Gombak, 68100 Bt. Caves Selangor (near Prima Sri Gombak)
.
.
#cafe #cafegombak #cafekl #cafesentul #cateringkl #cateringgombak #eventspacegombak #eventspace #blockcafe #lunch #breakfast #dinner #kopigombak #coffeesentul #coffeegombak #kopigombak #kopisedap #cafewangsamaju


0