#koreamalaysia

Instagram photos and videos

#koreamalaysia#healthydieting#infosihat#coachaidaabot#kakidrama#kdrama#onlineweightloseprogram#mindfuleating#teamnickhinhussien#healthyfood#tv3#youcanloseweightfromhome#kpop#uitm#bagstudentmurah#kpopmalaysiashop#um#bagstudentmalaysia#unicornmalaysiashop#bagmurahcantik#bazarpaknil#sweetmalaysia#otd#bagstudent

Hashtags #koreamalaysia for Instagram

by @aida_abot

Khas untuk yang tinggi bawah 160cm.. sebab kita rendah.. senang nampak lebar..
.
Beza dengan orang yang tinggi lebih 165cm.. nampak chubby je lebih berat..
.
Ukuran berat badan ideal seseorang itu bergantung kepada tinggi..
.
Dah tahu berapa berat badan ideal masing??.. cuba komen πŸ‘‡ tinggi & berat ideal uolls.. betul ke tak.. πŸ˜‰
.
.
Turn on Notification untuk tips & info diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


0

by @detoxbyasna

NAK KURUS?
NAK TURUNKAN BERAT BADAN?
NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT?
NAK KECILKAN PEHA PINGGUL LENGAN? .
JOMLAH TRY DETOX TEA INI. LELAKI PEREMPUAN BOLEH CUBA. SLIMYOU DYTOX (KUNING) HARGANYA RM15. KAKI CANTIQ ( PINK ) HARGANYA RM25
.
NAK LAGI BEST BOLEH BELI DUA DUA. KITA PANGGIL SET COMBO. SET COMBO HARGANYA RM40. HARGA DI ATAS BELUM MASUK POSTAGE.
.
WHATSAPP SEKARANG. TIPS PERCUMA KHAS UNTUK CUSTOMER #DetoxByAsna 😘
.
#nakkurus #nakturunkanberat #kecilkanlengan #kecilkanpeha #doublechin #beratbadan #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #resepimasakan #resepidiet #demica #kurus #produkkurusmalaysia #exomalaysia #blackpinkmalaysia #wannaonemalaysia #snsdmalaysia #kpopmalaysia #ikonmalaysia #tipskurus #rahsiakurus #makanandiet #koreamalaysia #losyenkurus #noradanish #aydajebat #jannanick


0

by @aida_abot

Menu 3S - Sempoi, Senang, Sedap
.
Ingredients:-
1 5 oz can tuna chunk in water
1 ripe avocado roughly chopped
1/2 cup cucumber chopped
1/4 cup minced celery
1/4 cup minced red or green onion
2 tbsp chopped fresh cilantro or parsley
1 tbsp olive oil
1 tbsp lemon juice
1/2 tbsp salt
1/2 tbsp ground black pepper
.
Instructions:-
Place all of the ingredients in a medium bowl. Mix with a fork or spoon until the avocado is roughly mashed and mixed through
.
Nak makan dengan roti atau nasi ke?.. tak perlu.. sebab salad, avocado tu adalah karbo kompleks.. lebih baik untuk kawal kalori..
.
Selamat mencuba.. πŸ˜‰
.
.
Turn on Notification untuk tips & info diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


0

by @aida_abot

Avacado Lemak Baik
.
Lemak penting untuk badan.. ada yang baik dan jahat.. yang jahat (trans fat) buat badan jadi gemuk.. yang baik (omega3) tolong buang yang jahat..
.
Avocado antara sumber lemak baik.. sangat bagus dalam proses buang lemak, turunkan berat badan.. proses 'fat burn fat'..
.
Camne nak makan?.. boleh sapu atas roti atau campur dalam tuna salad.. πŸ˜‹
.
.
Turn on Notification untuk tips & info diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


0

by @aida_abot

Khasiat Betik
.
Rendah Kalori
- sebiji betik kecil yang 500g hanya mengandungi 68 kalori.. sesuai untuk kawal pengambilan kalori harian.. bantu turun berat badan..
.
Tinggi Serat
- sepotongan kecil betik, dapat menyediakan 2.7g serat.. bantu pencernaan, penyerapan nutrisi.. juga kawal gula dalam darah..
.
Rendah Lemak
- sepotong betik, hanya mengandungi 0.41g lemak.. antara buahan yang rendah lemak.. bantu proses turun berat..
.
Tinggi Air
- sepotong betik mengandungi 138g atau 89% kandungan air.. bantu hidrasi badan.. lancarkan penyelarasan sistem badan.. tingkatkan metabolisme badan.. πŸ˜‰
.
.
Turn on Notification untuk tips & info diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


2

by @taeho_huge_sky

λ§λ ˆμ΄μ‹œμ•„μ—μ„œ λ‚ μ•„μ˜¨ μΉœκ΅¬λ“€.
ν•¨κ»˜ ν•œ 일주일, μ›ƒμŒκ½ƒμ΄ ν™œμ§ 폈던 μ‹œκ°„.
또 ν•˜λ‚˜μ˜ 보물이 될 μΆ”μ–΅.
Precious memories with you! Thank you!

#global #friends #koreamalaysia #wisconsin


1

by @aida_abot

WHY ANDA NAK TURUN BERAT?..
.
Kurus & Slim tu memamg rasa best.. tapi lagi best kalau Cergas & Bebas Penyakit kan.. nak buat aktiviti ape² pun lebih mudah.. can enjoy life more with our love ones.. 😍
.
Salam Jumaat uolls.. 😘
.
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


0

by @product_skincare_online

1) Etude House 0.2 Therapy Air Mask-Damask rose 20ml (Rm4.50)
2)Innesfree pocket Shake Modelling Mask-Rose (Rm18.00)
3)Mamonde Flowerlab Essence Mask 25ml (Rm6.00)
4)Nature Republic Real Nature Mask Sheet 23ml (Rm4.50)
5)Innesfree My real Squeeze mask 20ml (Rm4.50)
:
:
:
#productkorea #product #skincare #skincareroutineΒ  #productoriginal #malaysia #2018 #koreanproduct #koreamalaysia #productmalaysia #dermags #cantik #menarik #menawan #loveyourskin #produkmurah #originalkorea #worthit #dontregret #tryme #malaysiaskincare #murah #berbaloi #puashati #terbaik
#productskincareonline

Selangor
0

by @product_skincare_online

The skin is the largest organ in the body and acts as a barrier against UV radiation, chemical and other physical pollution. The antioxidant in rose water protect the cell in the skin against damage. According to European Journal of Pharmaceutical & Medical Research said that used to mask the odour of extract, also quite effective against acne.
:
:
:
#productkorea #product #skincare #skincareroutineΒ  #productoriginal #malaysia #2018 #koreanproduct #koreamalaysia #productmalaysia #cantik #menarik #menawan #loveyourskin #produkmurah #originalkorea #worthit #dontregret #tryme #malaysiaskincare #murah #berbaloi #puashati #terbaik

Selangor
0

by @product_skincare_online

Kelima sunnah nabi, sedekah pada yg memerlukan, tetpi sedekh yg pling baik adalh pada darah daging kita sendri, jgn pernh mnyesal bersedekh, ganjarannya amat besar
:
:
:
#islam #dakwah #malaysia #malaysiaskincare #2018 #koreanproduct #koreamalaysia #terbaik #kehidupan #amalan #usaha #sunnah #islamituindah


0

by @aida_abot

Hilang terus double-chin.. nampak dagu yang runcing tu..🀧
.
LemakΒ² kalau dah menguasai badan.. memang mempengaruhi rupa wajah dan merubah bentuk badan seseorang.. sebab tu kadangΒ² walaupun kita ni muda lagi, orang panggil makcik.. status still cik, orang panggil puan..
.
Hanya dengan mengubah diet sahaja.. lemak ini dapat dibuang.. selamanya.. Alhamdullilah.. Tahniah buat Puan Intan yang telah berjaya transformasi diri bersama program #YouCanLoseWeightFromHome ..
.
Anda bila lagi??.. πŸ˜‰
.
Boleh click link di BIO or direct WhatsApp untuk belajar cara diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233294
.
#semuabolehkurus #brunei #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


0

by @aida_abot

Lunch Plate Coachees today.. πŸ˜‹
.
Protein dari ayam.. grilled buat satay or kebab.. portion sebesar tapak tangan..
.
Karbo dari spaghetti.. pilih yang wholemeal atau organik lebih bagus.. portion sebesar penumbuk tangan..
.
Nak makan sedapΒ² pun boleh turun berat badan??.. Boleh click link di BIO or direct WhatsApp untuk belajar cara diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


0

by @aida_abot

3hb November terus masuk group coaching , tak payah nak pening-pening nak makan apa, nak buat apa .. A ke Z AKAN DIAJAR, khas buat yang tak sabar nak kurus.. boleh terus refer testimoni.. insyaAllah..
.
REGISTER NOW!!
.
YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah 1 program aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara online.. personal coaching.. tips dan panduan.. whatsapp group support.. contestants kit di pos ke rumah dan hadiah hamper sebagai bonus..
.
Apa beza diet sendiri dengan memasuki program YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME?
.
DIET SENDIRI TAK ADA πŸ‘‡ :-
-πŸ‘©β€πŸ« Bimbingan Coach..
-🍚 Tidak tahu makanan apa yg sesuai dan apa itu meal plan ..
-πŸ” Tak faham berapa kolari kena makan.. apa protein, apa karbo dan apa fiber..
-πŸ‘©β€πŸ’» Tak tahu nak rujuk pada siapa, makan betul ke tak..
-πŸ™…β€β™€οΈ Tak serius sebab tak da orang nak monitor progress..
-πŸ‘©β€πŸŽ“ Tidak ada motivasi, untuk naik berat badan balik sangat tinggi sebab tak tahu nak maintain..
-🎁 kalau turun banyak pun, tak ada siapa nak bagi hadiah..
.
APA YANG AKAN ANDA DAPAT BILA JOIN PROGRAM πŸ‘‡ :-
+πŸ“‘ 30hari jadual pemakanan (MEAL PLAN) proper termasuk snacking 10am & 5pm supaya mudah anda nak makan apa sebulan..
+‍♀️ COMBO WORKOUT STEP BY STEP bersama Persenal trainer & Specialist berpengalaman lebih 10 tahun melalui Channel Telegram dan Ebook senaman juga akan diberi kepada peserta..
+πŸ‘Έ 30hari Tips turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi..
+πŸ‘©β€πŸ« Personal Coach (boleh tanya personal jika ada cabaran dalam turun berat badan)
+️‍♀️ Pemantauan dari coach selama 30 hari supaya anda lebih berdisiplin..
+πŸ‘­ Dapat berlajar dan bersama dengan team dan kawan2 yang sentiasa bersemangat dan amazing..
+πŸ“² Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp..
+🎁 Hadiah hamper nutrition bernilai rm1000, rm500 dan rm250 untuk peratus yang tinggi..
.
Boleh click link di BIO or direct WhatsApp untuk belajar cara diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


1

by @aida_abot

Perut Makin Naik
.
Walaupun aktif bersukan.. main futsal, badminton.. bakar kalori.. tetapi perut tetap naik.. mungkin sebab dah jadi habit perkaraΒ² ni.. sukar nak kawal berat badan..
.
Semoga membantu uolls yang mencari jawapan untuk part ni.. Tag & Share jika membantu.. πŸ˜‰
.
.
Turn on Notification untuk tips & info diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


1

by @detoxbyasna

NAK KURUS?
NAK TURUNKAN BERAT BADAN?
NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT?
NAK KECILKAN PEHA PINGGUL LENGAN? .
JOMLAH TRY DETOX TEA INI. LELAKI PEREMPUAN BOLEH CUBA. SLIMYOU DYTOX (KUNING) HARGANYA RM15. KAKI CANTIQ ( PINK ) HARGANYA RM25
.
NAK LAGI BEST BOLEH BELI DUA DUA. KITA PANGGIL SET COMBO. SET COMBO HARGANYA RM40. HARGA DI ATAS BELUM MASUK POSTAGE.
.
WHATSAPP SEKARANG. TIPS PERCUMA KHAS UNTUK CUSTOMER #DetoxByAsna 😘
.
#nakkurus #nakturunkanberat #kecilkanlengan #kecilkanpeha #doublechin #beratbadan #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #resepimasakan #resepidiet #demica #kurus #produkkurusmalaysia #exomalaysia #blackpinkmalaysia #wannaonemalaysia #snsdmalaysia #kpopmalaysia #ikonmalaysia #tipskurus #rahsiakurus #makanandiet #koreamalaysia #losyenkurus #noradanish #aydajebat #jannanick


1

by @detoxbyasna

SET COMBO KURUS !
BUKAN RM200
BUKAN RM100
BUKAN RM60

TAPI RM40 UNTUK DUA PACK TEA !

LELAKI DAN PEREMPUAN BOLEH DAPATKAN
KITA AKAN SEDIAKAN TIPS PERCUMA UNTUK ANDA.
TIPS KURUS PANTAS!
KESAN PANTAS!
HA SANGAT BERBALOI !

DENGAN RM40 UNTUK PENGGUNAAN 17 HARI

SEMPAT KE TURUN? 😳
KALAU FOLLOW TIPS BETUL BETUL, SEMPAT SAJA! 😜

KAKI CANTIQ MINUM PAGI
SLIMYOU MINUM MALAM
WHATSAPP 0195227571 SEKARANG 😘
#nakkurus #nakkuruspantas #kuruspantas #losyenkurus #sapukurus #makanankurus #kurusmalaysia #produkkurus #demica #tehkurus #kuruscepat #kecilkanpeha #kecilkanlengan #hilangkandoublechin #pinkladymalaysia #kpopmalaysia #twicemalaysia #got7malaysia #btsmalaysia #koreamalaysia #umt #umk #usm #uitm


0

by @koreangirlinkl

Fluffy pancake and fruits... for when i need the sugar but want to trick my body into thinking im eating healthy @fruits_of_afternoon #koreangirlinmalaysia #koreangirlinkl #koreamalaysia #seoul #seoulcafe #seoultravel #travelseoul #travelkorea #koreatravel

μ˜€ν›„μ˜κ³ΌμΌ
0

by @koreangirlinkl

Going off to work μΆœκ·Όν•˜λŠ” 쀑 #koreangirlinmalaysia #koreangirlinkl #koreamalaysia


0

by @aida_abot

Senaman Kempis Perut
.
Sambil² layan drama depan tv tu boleh la bakar sikit kalori.. kuatkan core muscle.. penting untuk postur dan keseimbangan badan.. 😍
.
.
Turn on Notification untuk tips & info diet sihat online..
.
#TeamNickhinHussien
#CoachAidaAbot
.
Coach Aida Yusoff +60125233204
.
#YouCanLoseWeightFromHome #infosihat #healthydieting #mindfuleating #healthyfood #onlineweightloseprogram #kakidrama #tv3 #kdrama #koreamalaysia


3

by @koreanhubs_myza

μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”[annyeong]!
.
.
Hey. Awak awak dah bergetoks belomπŸ˜‰

#vegitoksmooncat #vegitoks #koreaskincare #koreaproduct #koreanhubs #koreamalaysia #miracleset #viralcleanser


0

by @koreangirlinkl

#BTS as Puma models in malaysia! λ§λ ˆμ΄μ‹œμ•„μ—μ„œ ν“¨λ§ˆ λͺ¨λΈ ν•˜λŠ” #λ°©νƒ„μ†Œλ…„λ‹¨ #sunwaypyramid #koreangirlinmalaysia #koreamalaysia #kpop #koreangirlinkl

Sunway Pyramid
2