#kptmipoh

Instagram photos and videos

#kptmipoh#puo#kptm#kptmbangi#uitm#ipohfood#ipoh#kuis#zulofa#chocojarleleh#ipohchocojar#uniklrcmp#ipohfooddelivery#premiumchoclate#ipohdelivery#codipoh#chocojarviral#chocojaripoh#ipohbakers#ipohcod#ukm#bazarpaknil#uia#manjoi#fattzuraloverz#fattzuraonly#fattzuratiedtheknot#fattzura#fattzurafairytales#fattzurafairytale

Hashtags #kptmipoh for Instagram

Assalamualaikum
🎇Warga Ipoh yg nk mkn Swedish almond kek x perlu lg ke ikea krn kami menerima tempahan 🎇Kami menggunakan orcs,pure butter telur bebas antibiotik dan serbuk badam.Kek ni tidak menggunakan sebarang tepung.
🎇Kami open order utk Ahad ni dan ianye terhad.Pek mini RM15 sebiji RM50 size 7 inci. 🎇www.wasap.my/60125698081 atau klik kt bio klik link ws .cas cod RM0 .60/km

#ipohdeliveryfood #glutenfree #ipoh#ipohfoods #ipohkualakangsar #ipohawesomecity #ipohmalitalaksombong #tamanperpaduan #tanjungrambutan #berchamraya #tamanpakatanjaya #hrpb #kskb #uniklipoh #kpjipoh #pantaihospitalipoh #lostworldoftambun #kptmipoh #puo#keksedapipoh #homemade #gengbakersmmc


4

R I N D U .... RINDU NAK SARUNG JUBAH KONVO ... IN SHAA ALLAH .. ADA REZEKI KITA SARUNG UNTUK DEGREE ... YEAHHH ... #kptmipoh
#konvokptm33


0

Bisnes ni sesuai untuk pengemar topup❤
.
Servis yang pantas dan mudah👍🏻Biz ni juga mampu menjana pendapatan yang lumayan. Tak percaya? Boleh pm Hazira sekarang🤗
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang😊Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 8 orang sahaja lagi🔥
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers


0

Special Promo for Cleanser and Skinvigorate Brush!! Nak risik harga dipersilakan wasap Fizah
.
☎019-519 4953 (klik di bio profile) .
Or Dm Now😘
.
#combosales#uitm#uum#ukm#unimaps#unikl#kptmalorsetar#kptmbangi#kptmipoh#uitmmachang#politeknikjitra#sephora#innisfree#marykay#kulitcantik#kulitsihat#gegarvaganza5


2

TQSM dear cstmer sudi share feedback dgn kakfyz.. balang pon besaq wehh.. tp wlpon balang besaq chocojar ni berhantu weh, sekelip mata je boleh licin sebalang tuu sbb once dh mkn mmg susah nk berenti, tau2 licin je stu balang dahh🤤😋
.
.
Yg berminat utk dapatkan chocojar ni boleh terus whtsapp kakfyz ya 017-4106096. ada COD available setiap hari ye ulls, kecuali if ada hal2 tertentu yg tak dpt dielakkan😉
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback


0

Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dh selamat mendarat.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback


0

Choco Jar Viral melelehhh !! 🤤
🍫 Topping Kitkat 🍫
-
✅ COKLAT PREMIUM
✅ BERTIH JAGUNG RANGUP
✅ TAK PERLU RENDAM
✅ COKLAT LANGSUNG TAK MUAK
✅ 100% HALAL
.
.
Whatsapp kakfyz cepatt2 untuk place your order 017-4106096.. Available for COD & Pos yaa😉
.
✅ COD cas mengikut kawasan
🚘 COD Area : PUO, Unikl Ipoh, Greentown, Pekan Ipoh, Ampang, Gunung Rapat, Rapat Setia, Tmn cempaka, Medan gopeng, Aeon kinta city, Tambun, Medan gopeng, Botani & sekitarnya
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh


1

TQSM dear cstmer sudi share feedback dgn kakfyz.. balang pon besaq wehh.. tp wlpon balang besaq chocojar ni berhantu weh, sekelip mata je boleh licin sebalang tuu sbb once dh mkn mmg susah nk berenti, tau2 licin je stu balang dahh🤤😋
.
.
Yg berminat utk dapatkan chocojar ni boleh terus whtsapp kakfyz ya 017-4106096. ada COD available setiap hari ye ulls, kecuali if ada hal2 tertentu yg tak dpt dielakkan😉
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback


0

Kenapa perlu join bisnes ni?
.
Sebab 100% rakyat Malaysia memerlukan topup setiap hari untuk call, mesej dan langgan internet. Betul kan? Jadi disini kita mengambil peluang tersebut untuk menjadi Agent Topup.
.
Anda pasti mahu yang mudah kan? Bisnes topup ni kita hanya gunakan telefon bimbit sahaja untuk akseskan topup ke dalam nombor kita dan customer. Mudah kan? Ha jomlah join bisnes topup ni. Whatsapp Hazira untuk guide anda dengan lebih mendalam😄
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang😊Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 8 orang sahaja lagi🔥
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers


5

Kenapa perlu join bisnes ni?
.
Sebab 100% rakyat Malaysia memerlukan topup setiap hari untuk call, mesej dan langgan internet. Betul kan? Jadi disini kita mengambil peluang tersebut untuk menjadi Agent Topup.
.
Anda pasti mahu yang mudah kan? Bisnes topup ni kita hanya gunakan telefon bimbit sahaja untuk akseskan topup ke dalam nombor kita dan customer. Mudah kan? Ha jomlah join bisnes topup ni. Whatsapp Hazira untuk guide anda dengan lebih mendalam😄
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang😊Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 8 orang sahaja lagi🔥
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers


7

Kenapa perlu join bisnes ni? .
Sebab 100% rakyat Malaysia memerlukan topup setiap hari untuk call, mesej dan langgan internet. Betul kan? Jadi disini kita mengambil peluang tersebut untuk menjadi Agent Topup.
.
Anda pasti mahu yang mudah kan? Bisnes topup ni kita hanya gunakan telefon bimbit sahaja untuk akseskan topup ke dalam nombor kita dan customer. Mudah kan? Ha jomlah join bisnes topup ni. Whatsapp Hazira untuk guide anda dengan lebih mendalam😄
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang😊Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 8 orang sahaja lagi🔥
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers


6

Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dh selamat mendarat pagi tadi.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback


2

Choco Jar Viral melelehhh !! 🤤
🍫 Topping Oreo 🍫
-
✅ COKLAT PREMIUM
✅ BERTIH JAGUNG RANGUP
✅ TAK PERLU RENDAM
✅ COKLAT LANGSUNG TAK MUAK
✅ 100% HALAL
.
.
Whatsapp kakfyz cepatt2 untuk place your order 017-4106096.. no payment no reserve tau!
.
📦Postage RM8sm / RM12ss
🚘 COD Area : PUO, Unikl Ipoh, Greentown, Pekan Ipoh, Ampang, Gunung Rapat, Rapat Setia, Tmn cempaka, Medan gopeng, Aeon kinta city, Tambun, Medan gopeng & sekitarnya
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh


0

Bila jadi Agent Topup ni, nak topupkan no sendiri pon senang👍Bukan topupkan orang lain je dapat untung, topupkan diri sendiri pon dapat untung jugak tau😍Tu belum dapat untung sebab bayar bil lagi😘
.
Sekarang Hazira ada buat promosi yuran rm30 untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager🔥
.
Jom cepat DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang🤗Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 8 orang yang terawal sahaja lagi🌸
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #zulofa


4

Bila jadi Agent Topup ni, nak topupkan no sendiri pon senang👍Bukan topupkan orang lain je dapat untung, topupkan diri sendiri pon dapat untung jugak tau😍Tu belum dapat untung sebab bayar bil lagi😘
.
Sekarang Hazira ada buat promosi yuran rm30 untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager🔥
.
Jom cepat DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang🤗Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 8 orang yang terawal sahaja lagi🌸
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #zulofa


0

TQSM dear cstmer sudi share feedback dgn kakfyz.. balang pon besaq wehh.. tp wlpon balang besaq chocojar ni berhantu weh, sekelip mata je boleh licin sebalang tuu sbb once dh mkn mmg susah nk berenti, tau2 licin je stu balang dahh🤤😋
.
.
Yg berminat utk dapatkan chocojar ni boleh terus whtsapp kakfyz ya 017-4106096. ada COD available setiap hari ye ulls, kecuali if ada hal2 tertentu yg tak dpt dielakkan😉
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback


0

Bila jadi Agent Topup ni, nak topupkan no sendiri pon senang👍Bukan topupkan orang lain je dapat untung, topupkan diri sendiri pon dapat untung jugak tau😍Tu belum dapat untung sebab bayar bil lagi😘
.
Sekarang Hazira ada buat promosi yuran rm30 untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager🔥
.
Jom cepat DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang🤗Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 8 orang yang terawal sahaja lagi🌸
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #zulofa


2

Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dh semakin menyusut ni.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback


0

ALL STARF

#Repost @my_name_is_fadzil with @repostapp
・・・
First Friendly with new jersy.. Road Tour Penang..Walaupun kalah tapi enjoy lawan dgn org pengalaman..Nice game nice tour..Tq KPTM Ipoh for the bus and tq kepada yang sponsor Jersi All Starf Baru..😎👍🏻👍🏻 #kptmipoh #kptm #penang #friendly #bolasepak #allstarf #sepaksepak #vateran #hobby #eight #photo #photographer


2

"Teruskan mengejar demi mencapai masa depan yang lebih baik dan cerah"

Tingkatkan usaha & lebihkan latihan untuk berada pada satu level yang lebih baik.

#bolasepak #eight #citacita #semangat #hobi #hobby #soccer #friendly #kptmipoh #kptm #kejar #speed #kerjayaan


5

Choco Jar Viral melelehhh !! 🤤
🍫 RM 15 / BALANG 🍫
-
✅ COKLAT PREMIUM
✅ BERTIH JAGUNG RANGUP
✅ TAK PERLU RENDAM
✅ COKLAT LANGSUNG TAK MUAK
✅ 100% HALAL
.
.
Whatsapp kakfyz cepatt2 untuk place your order 017-4106096.. Available for COD & Pos yaa😉
.
✅ COD cas mengikut kawasan
🚘 COD Area : PUO, Unikl Ipoh, Greentown, Pekan Ipoh, Ampang, Gunung Rapat, Rapat Setia, Tmn cempaka, Medan gopeng, Aeon kinta city, Tambun, Medan gopeng, Botani & sekitarnya
.
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh


1

BUKAN BIASA BIASA, IPHONE 7 TERUS CUSTOMER KAMI BELI!

HARGA MEMANG PROMOSI HABIS, SIAPA YANG TAKNAK KAN!! Terimakasih customer dari Kangar, beli iPhone 7 32GB (GOLD) dengan @gadgetbyshaq. Harap customer puas hati 😊

Ada yang cari iPhone 7 harga PROMO lagi? Mai whatsapp bro shaq 011-32283998 kita goncang bagi jadi.

#iphonemurahipoh #iphonemurahperlis #iphonemurahpadangbesar #iphonemurahkedah #iphonemurahalorsetar #iphonemurah #iphonetrustedseller #unimap #uum #uitmarau #uitmkedah #uitmperak #ptss #puo #polimas #unikl #kptmalorsetar #kptmipoh #kskb #kuips


3

NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
✔ Button Badge Pin
✔ Keychain Button
✔ Keychain Mirror
✔ Keychain Arcrylic
✔ Magnetic Card
.
✔ Saiz 44mm & 58mm
.
✔ Cetakan Berkualiti
✔ Glossy/Matte
.
■■HARGA SERENDAH 85SEN■■
.
✔ Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
▶▶▶📲 017-4059334 (wawa)◀◀◀
.

Jangan lupa follow
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge


0

NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
✔ Button Badge Pin
✔ Keychain Button
✔ Keychain Mirror
✔ Keychain Arcrylic
✔ Magnetic Card
.
✔ Saiz 44mm & 58mm
.
✔ Cetakan Berkualiti
✔ Glossy/Matte
.
■■HARGA SERENDAH 85SEN■■
.
✔ Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
▶▶▶📲 017-4059334 (wawa)◀◀◀
.

Jangan lupa follow
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge


1

NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
✔ Button Badge Pin
✔ Keychain Button
✔ Keychain Mirror
✔ Keychain Arcrylic
✔ Magnetic Card
.
✔ Saiz 44mm & 58mm
.
✔ Cetakan Berkualiti
✔ Glossy/Matte
.
■■HARGA SERENDAH 85SEN■■
.
✔ Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
▶▶▶📲 017-4059334 (wawa)◀◀◀
.

Jangan lupa follow
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge


0

NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
✔ Button Badge Pin
✔ Keychain Button
✔ Keychain Mirror
✔ Keychain Arcrylic
✔ Magnetic Card
.
✔ Saiz 44mm & 58mm
.
✔ Cetakan Berkualiti
✔ Glossy/Matte
.
■■HARGA SERENDAH 85SEN■■
.
✔ Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
▶▶▶📲 017-4059334 (wawa)◀◀◀
.

Jangan lupa follow
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge


0

NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
✔ Button Badge Pin
✔ Keychain Button
✔ Keychain Mirror
✔ Keychain Arcrylic
✔ Magnetic Card
.
✔ Saiz 44mm & 58mm
.
✔ Cetakan Berkualiti
✔ Glossy/Matte
.
■■HARGA SERENDAH 85SEN■■
.
✔ Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
▶▶▶📲 017-4059334 (wawa)◀◀◀
.

Jangan lupa follow
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge


0

NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
✔ Button Badge Pin
✔ Keychain Button
✔ Keychain Mirror
✔ Keychain Arcrylic
✔ Magnetic Card
.
✔ Saiz 44mm & 58mm
.
✔ Cetakan Berkualiti
✔ Glossy/Matte
.
■■HARGA SERENDAH 85SEN■■
.
✔ Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
▶▶▶📲 017-4059334 (wawa)◀◀◀
.

Jangan lupa follow
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit
👉 @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge


0