#kptmipoh

Instagram photos and videos

#kptmipoh#puo#ipoh#kptm#kptmbangi#uitm#ukm#dropshipdiperlukan#agenttopup#zulofa#fattzurafairytale#kuis#agenttopupmurah#agenttopupneeded#feedbackagenttopuphazira#politeknik#upm#zulofalovers#agent#dropshipneeded#fattzurafairytales#dropshipwanted#topup#fattzuraloverz#fattzuraonly#agenttopupwanted#uia#fattzuratiedtheknot

Hashtags #kptmipoh for Instagram

by @limb_of_guns

Save the date!! Because on this 22th September we will attend CTFKL event and meet our new exciting collection from @limb_of_guns 🔥🔥🔥
.
Date : 22/9/2018
Venue : Station Lrt Ara Damansara
Time : 8am - 3pm
.
See you guys there!
.
#WePlayWeCollect_n_WeBurn #limbofguns #LoG #toysaddict #toys #best #letsplay #collector #collection #Malaysia #MELAKA #IPOH #ACTIONFIGURE #VINTAGETOYS #POWEROFYOUNGER #kptmipoh #naesha #CTFKL


0

by @qimiey_jersey

PROMOSI SEHINGGA 30 SEPTEMBER INI SAHAJA 💃💃💃💃💃 Siapa kat sini peminat Juventus dan Ronaldo

Mari dapatkan jersi Juventus home
bagi seasson 2018/2019

Saiz
S,M,L,XL

Harga
Player issue Rm 50
Fans issue Rm 45
1 patch dan sponsor Rm 10
nama dan nombor Rm 25

Pos
Semenanjung RM 5
Sabah & Serawak RM 10

PROMOSI !!!💃💃💃💃
free postage bagi pembelian 3 keatas
sehingga 30 September 2018

Berminat??
whatapp saya segera dgn click link di bio,Dm dan comment

#mara
#UiTM
#uitmdihatiku
#kktmrembau
#kktmkemaman
#kptmipoh
#kptmkb
#kptmipoh
#jerseymurah
#jersibola


2

by @agenttopuphazira

Dalam kehidupan, semakin jauh atau dekatnya jarak antara impian dan kenyataan hanya kita sendiri yang tahu dan boleh mengukurnya. Orang lain hanya mampu meneka sahaja. Orang lain hanya boleh memberikan semangat, nasihat, idea dan bantuan untuk anda. Orang lain juga boleh meremehkan anda, mentertawakan anda, menarik anda, menahan anda dan menjauhkan anda dari impian dan kejayaan.
Tetapi orang yg paling penting adalah diri anda sendiri dan bukan orang lain! Sikap anda, mindset anda, keputusan anda dan usaha anda menentukan seberapa cepat anda mencapai kejayaan.
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagi❤
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #feedbackagenttopuphazira

Bangi, Malaysia
3

by @rempeyek_ketagih_ipoh

Mana nak cari rempeyek yg sedap x kedekut cheese serbuk cili rempah semua tu , rangup dan x berminyak yg pasti x muak😋

Comfirm ketagih kalau korang try peyek neh. Makan sekali berebut sekampung ! haha.. Ada yang nak cuba ? @rempeyek_ketagih

1 Balang RM23 & 1 pack RM12

#warongwanrose #warongcherose #puo #padangpoloipoh #tamancempakaipoh #tamancempaka #ipohjaya #tamanampang #gunungrapat #smksa #kptmipoh #sarapan #nasilemak #meekari #sedap #sksa #suraualhuda #murahmurah #nasibudget #ayamrempah #rempeyekkakten #repeyekketagih #CheeseandSpicy #AGENTIPOH #ipohjaya #ipohcity #ipohfood #ipohcityawesome #kpjipoh #pantaihospitalipoh #greentownipoh


1

by @agenttopuphazira

Sering ada masalah kewangan?💸
Nak berniaga tapi modal kecil?😣
.
Anda boleh selesaikan masalah anda dengan menjadi AGENT TOPUP!🤳
Sebab apa?
Sebab agent topup ni antara bisnes yang mudah dan tak perlu pening kepala sebab hanya menggunakan handphone je dan modal boleh starting dalam jumlah yang sedikit😱
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagi❤
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #feedbackagenttopuphazira

Selangor
0

by @cheesekutzipoh

Jom cod cheesekut dulu. Settle untuk batch 3😘 Yang mana nak order lagi boleh whatsapp atau dm jaa! Stock terhad disebabkan kekangan masa😛 Siapa nak order boleh pm sis!! Stock limit! Next COD hari Jumaat ni pulak😁 Thankyou for support sis!❤️ #cheesekut #cheesekutmurah #cheesekutipoh #kptmipoh

Ipoh, Perak
0

by @naza.trade.empire

Asalamualaikum ade yang cadang nak sewa kereta bole booking direct whatsapp 01137003710 utk slot minggu nie masih ade yang kosong 🙏 ape ape roger yerr
#keretasewaipoh
#keretasewaperak
#keretasewa
#ipohcarrental
#ipoh
#ipohcity
#ipohmali
#uniklipoh
#kptmipoh
#uitmsriiskandar
#utpsriiskandar
#mapsipoh
#lostworldoftambun
#peraktour
#ipohtour
#ipohvacay
#ipohholiday
#privatedriver
#malaysia

Ipoh, Perak
2

by @cheesekutzipoh

thankyou bro, pukul 1 pagi pickup cheesekut dengan sis☺️ #cheesekutsedap #cheesekutmurah #cheesekutmurahipoh #kptmipoh

College Poly-Tech Mara Ipoh
0

by @kita.gadjet

KES CUBAAN MEMBUNUH‼️jgn jadi mcm brother ni‼️dia mmg membahayakan nyawa dia. Battery iphone 6 dia dah kembung teruk. Mmg tunggu letop iphone tu..mmg bahayakan! kalau Iphone tu ada kt dlm kete ? hbis letup kete tu!! Jadi nak jadikan cerita dia buat pilihan yg bijak dia tukar dgn @kita.gadjet .So insyaallah iphone dia dijamin selamat😊👍🏼
.
.
#iphonerepairmurah #iphonelcdreplacement #iphonebatteryreplacement #iphonemurah #ipoh #kptmipoh #puo #kitagadjet

Ipoh, Perak
2

by @inspirekptmas

Pertandingan Koir KPTM Se-Malaysia 2018
23 September 2018 | Auditorium RTM Kedah

KPTM Alor Setar sebagai tuan rumah untuk Pertandingan Koir KPTM Se- Malaysia 2018 mengalu- alukan kehadiran semua kontigen KPTM seluruh Malaysia bersama menjayakan program ini.

#KoirKPTM
#KPTMAlorSetar
#KPTMIpoh
#KPTMBangi
#KPTMKuantan
#KPTMBatuPahat
#KPTMKotaBharu
#KPTMKesedar
#KUPTM


0

by @dh.bag

Adidas totebag
Color: Black
Price: RM12 exclude postage
WhatsApp: 01120733617
COD Rapat Setia/ Kptmipoh/Kulim
#totebag #totebagmurah #cutetotebag #totebagipoh #adidasbag #sales #creativeentrepreneurship #totebagkulim #rapatsetia #kptmipoh #finalproject


0

by @dh.bag

For those who like black color and simple design, Here it is😍!! Dm right now😉
#totebag #totebagmurah #cutetotebag #totebagipoh #simpletotebag #blacktotebag #sales #creativeentrepreneurship #totebagkulim #rapatsetia #kptmipoh #finalproject


0

by @agenttopuphazira

Sering ada masalah kewangan?💸
Nak berniaga tapi modal kecil?😣
.
Anda boleh selesaikan masalah anda dengan menjadi AGENT TOPUP!🤳
Sebab apa?
Sebab agent topup ni antara bisnes yang mudah dan tak perlu pening kepala sebab hanya menggunakan handphone je dan modal boleh starting dalam jumlah yang sedikit😱
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagi❤
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #feedbackagenttopuphazira

Kajang, Malaysia
1

by @nursbreadpudding

OPEN ORDER BREAD PUDDING. 🍞🍞🍞
.
Your healthier lifestyle start from now!!!.
.
🍞 BREAD PUDDING + 🍯 CUSTARD SOS
📌 KISMIS
📌 TWIN CHIPS
📌 CHOCOLATE CHIPS
.
Choose your favourite~ 😍.
.
📲 http://www.wasap.my/60179920793 (IPOH)
📲 http://www.wasap.my/60123841329 (KKB/RASA/BATANGKALI)
.
#malaysiaday # special #openorder #kkb #rasa #batangkali #ipoh #ipohmali #kptm #kptmipoh #dessert #digitalentrepreneur #weddingipoh #goodies #goodiesbagipoh #chooseyours #weddingselangor #wedding #goodiesmurah #pastisedap #yummy #goodiesbag #goodiesbagselangor


0

by @kita.gadjet

Pensyarah kptm ipoh ni tak puas hati😡😡 dgn brg dan servis saya! kalini dia hntr lagi iphone 5 kawan dia untuk tukar LCD DAN BATTERY!! .
.
#iphonerepairmurah #iphonelcdreplacement #iphonebatteryreplacement #iphonemurah #ipoh #kptmipoh #puo #kitagadjet

Ipoh, Perak
2

by @agenttopuphazira

Sering ada masalah kewangan?💸
Nak berniaga tapi modal kecil?😣
.
Anda boleh selesaikan masalah anda dengan menjadi AGENT TOPUP!🤳
Sebab apa?
Sebab agent topup ni antara bisnes yang mudah dan tak perlu pening kepala sebab hanya menggunakan handphone je dan modal boleh starting dalam jumlah yang sedikit😱
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagi❤
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #feedbackagenttopuphazira

Bandar Baru Bangi
0

by @agenttopuphazira

🆕CARA-CARA NAK DAFTAR JADI TEAM AAMOBILETOPUP🆕 ✅ WHATSAPP HAZIRA
✅PILIH PAKEJ LEVEL ✅BANK IN YURAN PENDAFTARAN
✅BERI DETAIL ANDA & NO HANDPHONE
✅TUNGGU SMS PENGESAHAN
😱TAHNIAH ANDA SUDAH BOLEH JUAL TOPUP🎉 SEMUDAH ABC JE KAN?😂
👨‍💻TERBUKA KEPADA PELAJAR, SURI RUMAH DAN PEKERJA!
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagi❤
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #feedbackagenttopuphazira

Kajang, Malaysia
0

by @agenttopuphazira

🆕CARA-CARA NAK DAFTAR JADI TEAM AAMOBILETOPUP🆕 ✅ WHATSAPP HAZIRA
✅PILIH PAKEJ LEVEL ✅BANK IN YURAN PENDAFTARAN
✅BERI DETAIL ANDA & NO HANDPHONE
✅TUNGGU SMS PENGESAHAN
😱TAHNIAH ANDA SUDAH BOLEH JUAL TOPUP🎉 SEMUDAH ABC JE KAN?😂
👨‍💻TERBUKA KEPADA PELAJAR, SURI RUMAH DAN PEKERJA!
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagi❤
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #feedbackagenttopuphazira

Bandar Baru Bangi
1

by @agenttopuphazira

🆕CARA-CARA NAK DAFTAR JADI TEAM AAMOBILETOPUP🆕 ✅ WHATSAPP HAZIRA
✅PILIH PAKEJ LEVEL ✅BANK IN YURAN PENDAFTARAN
✅BERI DETAIL ANDA & NO HANDPHONE
✅TUNGGU SMS PENGESAHAN
😱TAHNIAH ANDA SUDAH BOLEH JUAL TOPUP🎉 SEMUDAH ABC JE KAN?😂
👨‍💻TERBUKA KEPADA PELAJAR, SURI RUMAH DAN PEKERJA!
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagi❤
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers #feedbackagenttopuphazira

Bangi Wonderland Themepark & Resort
1