#kulitcerah

Instagram photos and videos

#kulitcerah#kulitkusam#jerawathilang#kulitgebu#kulitputih#kulitmulus#dianzvitaminc#kulitsehat#putihgebu#kulitflawless#kulitglowing#pembersihwajah#serumjerawat#skincarehalal#skincareproducts#serumpemutih#skincareterbaik#serumwajah#pencucimuka#feeltabeauty#supplementputih#Feeltaherrazglowserum#penghilangjerawat

Hashtags #kulitcerah for Instagram

Telah hadir inovasi perawatan kulit dari alam. Kandungan buah kiwi, buah delima, dan apel dipercaya mampu membantu menyehatkan, melembapkan melembutkan, mengencangkan, dan mencerahkan kulit. Sangat cocok di pakai untuk semua jenis kulit. Buktikan kualitasnya.! Wa 085706007329 #keshwari #keshwariindonesia #kulitcerahberseri #kulitcerahalami #kulithalus #kulitputih #kulitkencang #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitcantik #kulitkering #moisturizer #backtonature #skincarejogja #skincare #skincarehalal #skincarenatural #kosmetikjogja #wanitaindonesia #olshopbantul #olshopkulonprogo #olshopgunungkidul #playen #parangtritis #sewon #banguntapan #wates #sleman


0

Testimoni dari pemakaian Kezia Skin Expert 😍
Nah utk pengguna setia kezia , kalo sudah cocok menggunakan produk kezia jangan beralih ke lain hati yaa ❤️
Semakin dirutinin pemakaiannya hasil semakin memuaskan ❤️
Thx dear 😘
.
.
Untuk tahu lebih detail produk, harga dan cara pemesanan kezia skin expert bisa hubungi :
.
📲 Fast Respon
Wa Admin : 0877-8559-2992
Line : kezia_indo

#keziaskincare #keziaskinexpert #keziaskinexpertindonesia #keziaclinicindonesia #keziaskinexpertoriginal #creampemutihwajah #creamwajah #creampemutih #creamaman #cremdokter #creamfarmasi #creamwajahaman #creamartis #creamjerawat #creamflek #creamkekinian #creambpom #perawatanwajah #creambooming #klinikkecantikan #whiteningcream #skincareaman #skincarebumil #kulitmulus #kulitcerah #skincarejamannow #uploadkompakan #creamjamannow #creamcewecowo #skincarehits


0

Kamu punya masalah dg kulit wajah berminyak ? Berjerawat ? Komedo ? .
.
Ga usah khawatir sis n bro.. Oriflame punyaaa skin care yang ampuh bangt buat memgatasi masalah kulitmu...
.
.
Yukk order sekarang jugaaaa.. Ada promo loh 😍

#oriflamejogja #skincareoriflame #perawatanpria #perawatanwanita #parfumeoriflame #parfumeimport #kulitcerah #kulitasehat #perawatankulit #oriflameyk #oriflamesweden #testimonioriflame #bisnismudah #onlineshop #tendercare #mahasiswajogja #lipstikmatte #lipstikoriflame #piyungan #prambanan #oriflamejogja #oriflamesemarang #oriflamesolo #oriflameklaten #jogjakerja #jogjaku


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

Jika dulu ramai yang memandang semacam,perasaan tak selesa bila orang yang memandang tu rasa nak muntah je.
.
Saya tahu kamu jijik dengan muka saya kan.
.
Tapi kini saya lebih bahagia dan bisa tertawa dengan rakan rakan sekolah, bila jerawat,bekas bekas da beransur pergi.
Muka tak kusam macam dulu lagi.
.
Lebih confident sekarang.
.
Jangan risau produk kami lulus KKM dan selamat di amalkan sepanjang masa.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Rutin Konsumsi glucogen setiap hari membuat kesehatan terjaga, kulit lembab dan tampak lebih cerah menyeluruh

#kulitmulus #kulitcerah #momentglucogen #awetmuda #cantik


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

Jika dulu ramai yang memandang semacam,perasaan tak selesa bila orang yang memandang tu rasa nak muntah je.
.
Saya tahu kamu jijik dengan muka saya kan.
.
Tapi kini saya lebih bahagia dan bisa tertawa dengan rakan rakan sekolah, bila jerawat,bekas bekas da beransur pergi.
Muka tak kusam macam dulu lagi.
.
Lebih confident sekarang.
.
Jangan risau produk kami lulus KKM dan selamat di amalkan sepanjang masa.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Bosen Pakai Kosmetik Ini Itu Tapi Tidak Ada Yang Berhasil?
Ya Sudah BUANG Uang BUANG Waktu Pula, Belum Lagi Wajah MAKIN Hancur.

Percayakan perawatan wajah Anda hanya dengan Trulum yang 100% berbahan natural, bebas kimia berbahaya, bebas pengawet berbahaya, sertifikat BPOM dan Halal.
Pakai Trulum aja kalau mau bersih wajahnya dari:
- Keriput (dimanapun letaknya)
- Kantong Mata
- Flek Hitam (dimanapun letaknya)
- Garis Tawa
- Jerawat (dimanapun letaknya)
- Komedo (dimanapun letaknya)
- Bopeng Bekas Jerawat
- Bopeng Bekas Cacar
- Bopeng Keturunan
- Pori-Pori Besar
- Wajah Kusam
- Luka Bekas Jahitan (dimanapun letaknya)
- Strecth Marks (dimanapun letaknya)

Benar-benar Solusi All In One masalah kulit dan wajah Anda
Kembalikan rasa percaya diri Anda dengan Trulum All In One.

Trulum satu-satunya produk All In One (5 in 1) di kelasnya...
- Face Toner
- Day Cream
- Night Cream
- Bright Cream
- Eye Serum

Dalam 1 x pemakaian Anda mendapatkan 5 rangkaian manfaat sekaligus

Lebih SIMPLE dan PRAKTIS pemakaiannya kurang dari 5 menit untuk melakukan ritual perawatan wajah Anda.
1. Tinggal semprot-semprot
2. Lalu tepuk-tepuk hingga meresap
3. Kemudian urut dari tengah ke arah luar
4. Selesai

Trulum bekerja hingga 3 lapisan kulit dan memperbaiki sel DNA kulit Anda, tidak sebatas bekerja di permukaan kulit yang hanya menekan penyebab namun tidak memperbaiki dan alhasil sifatnya hanya sementara.

Yuk pakai Trulum dari sekarang, dan lihat kembali wajah Anda 2-3 minggu kemudian, yang lebih bersih, lebih halus dan mulus juga lebih kencang.

Info dan Pemesanan harap langsung ke:
WA: 0811-233-8376 (fast response jam kerja)
[email protected]: trulumeffect (pakai symbol @)
Please No DM or Koment (slow response banget)

#trulum
#trulumsynergy
#trulumproduk
#komedo
#obatkomedo
#komedosaathamil
#obatjerawat
#jerawat
#jerawatnanah
#flekhitam
#bopeng
#keriput
#kantungmata
#poriporiterbuka
#pori2
#perawatanwajah
#perawatankulit
#perawatanrambut
#cantik
#cantikalami
#cantikindonesia
#kulitcerah
#cerah
#cerahputihgebu


0

[Ready Stock NEW] Emina Creammatte Lipstick
Siapaaa yg suka lipstick yg ga bikin bibir kering dan keliatan pecah2? Bolehhh banget nyoba varian Creammatte nya si Emina ini. Walaupun matte, tapi bener2 dah sesuai namanya, teksturnya cream abis. Jadi di bibir ga berasa kering atau menimbulkan efek pecah2. Harganya amat terjangkau apalagi dengan tekstur yg superrr enak, lembut, dan pigmentasinya juwara deh. Tersedia dalam 7 varian warna yg harus banget dimiliki oleh cewe2 yg ngaku2nya pecinta lipstick matte. Ada Chocolava, Fuzzy Wuzzy, Mauvelous, Frost Bite, Flamingo, Jelly Bean, dan Tumbleweed. Buruan koleksi lipstick nya sekarang!

Price listnya:
62.500/varian warna

100% ORI guaranteed!
Free ongkir untuk di daerah salatiga kota dg min. pembelian 20 rb.
Ongkir untuk di luar salatiga 10-15 rb doang kok.

Minat? Chat WA only di 085743163977/line:tasya_rosh

Happy Shopping, Gaesss😁 -Born to be Loved-

#beautiful #cantik #cantikskincare #makeup #uksw #murahdancantik #murah #mahasiswi #mahasiswicantik #mahasiswijogja #mahasiswimalang #mahasiswibandung #mahasiswihits #kecantikankulit #kecantikanwanita #kecantikanwajah #kecantikan #uksw2018 #undip #ugm #uns #semarang #koreanmakeup #skincare #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitmulus #kulit

http://shopee.co.id/madofbeautiness


0

Pernah tak curi-curi guna produk skincare adik beradik? Especially masa mandi, cuci muka acara wajib setiap kali mandi kan? Tetiba mata terpaku kat cleanser kepunyaan adik atau kakak, terus teringin nak cuba. Tipu la kan kalau tak pernah berlaku kejadian macam tu, hiks
.
Macam tu la kisahnya customer VCS sorang ni. Nak repeat order 2 botol cleanser sebab ibu dan kakaknya guna cleanser dalam dendiam. Bila si ibu dah terkena penangan VCGC yang lembut dan kulit rasa selesa, terus interview si anak beli kat mana. Teruja sangat lettew 😉
.
Siapa yang guna VCGC ni, confirm takkan berubah hati tukar cleanser yang lain. Kulit lembut, lembap dan paling best muka rasa bersih selesa sangat. Siapa nak rasa penangan VCGC yang selesa ni? Wasap kak ed kat link ni okay ⬇️⬇️⬇️
.
www wasap.my/60108424243/vcgc
.
#VCSAnnona
#VitaminCSerum


1

Testimoni dari pemakaian Kezia Skin Expert 😍
Nah utk pengguna setia kezia , kalo sudah cocok menggunakan produk kezia jangan beralih ke lain hati yaa ❤️
Semakin dirutinin pemakaiannya hasil semakin memuaskan ❤️
Thx dear 😘
.
.
Untuk tahu lebih detail produk, harga dan cara pemesanan kezia skin expert bisa hubungi :
.
📲 Fast Respon :
Wa Admin : 0878-8600-0389
BBM : 5FA9CFB9

#keziaskincare #keziaskinexpert #keziaskinexpertindonesia #keziaclinicindonesia #keziaskinexpertoriginal #creampemutihwajah #creamwajah #creampemutih #creamaman #cremdokter #creamfarmasi #creamwajahaman #creamartis #creamjerawat #creamflek #creamkekinian #creambpom #perawatanwajah #creambooming #klinikkecantikan #whiteningcream #skincareaman #skincarebumil #kulitmulus #kulitcerah #skincarejamannow #uploadkompakan #creamjamannow #creamcewecowo #skincarehits


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.

Tekan ♥️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! -
Follow:
@therapis.program_kehamilan21
@therapis.program_kehamilan21
@therapis.program_kehamilan21
Yuk yang ingin mendapatkan info medis dan yang ingin mengajukan pertanyaan / keluhan bisa via DM / bisa invit contac kami di bio.
Untuk mendapatkan solusinya (👉TAG DAN SHARE TEMAN KALIAN/TETANGGA/SAUDARA YANG INGIN CEPAT HAMIL👈)
KONSULTASI GRATIS SILAHKAN HUBUNGI:
🐼☎️ WA ;+6287856777623
#kulitlembut #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik


1

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

SETAHUN HANYA SEKALI .
#dianzvitaminc pink 60 biji masih ada stock! Jimat berganda2
.
30 biji RM50
Postage RM7/RM12
60 biji RM90
Postage RM7/RM12
.
.
Kalau nak makan sebiji sehari boleh tahan 2 bulan. Kalau nak #boosterwhitnening boleh tagan sebulan.
.
Ada yang sebotol da nampak kesan. Ada yang 4 botol batu habis jerawat!
.
Jom ploles dengan #dianzvitamin. Ni la satu2nya vitamin yang KakD consume 😉
.
Nak order tekan link di bio
.
.

#dayadianz #dianzvitaminc #vitaminc #kulitcerah #kulitgebu #jerawathilang


0

Effect #cubremi matte foundation memang full coverage. So yg ada parut jerawat, jeragat atau cela2 kt muka tu jgb risau. Cubremi boleh tlg flawless kn muka uolss tau!! 😍
-
RM28 je exc postage
-
Jom try, whatsapp 0124846267 📲


1

RINDU BUAH HATI HADIR?
....
Sudah banyak pasangan yang membuktikannya
Ada yang 15 hari sudah ada tanda2
Ada yang 30 hari
ada juga yang 3 bulan.
Kami bimbing secara bertahap
Tahap I
Tahap II,
Tahap III
...
Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM.
Berkualitas Energi Ultramaroon (Matahari)
Sistem kerja herbal kami 3R CONCEPT :
» RELEASE : Melepaskan/membersihkan seluruh hal yg menghambat proses kerja sistem di dalam tubuh. » REPAIR : Melakukan perbaikan pada kinerja sistem didalam tubuh dgn menggantikan sel2 yg rusak dgn sel2 yg baru dgn nutrisi yg baik. » REJUVENATE : Menyembuhkan secara cepat menjadikan tubuh menjadi lebih muda di banding kondisi sebelumnya.

Amaan... tanpa efek samping.
Natural... alami..
Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar
... ============================== Yuk yang ingin mendapatkan info medis dan yang ingin mengajukan pertanyaan / keluhan bisa via DM / bisa invit contac kami di bio.
Untuk mendapatkan solusinya (👉TAG DAN SHARE TEMAN KALIAN/TETANGGA/SAUDARA YANG INGIN CEPAT HAMIL👈)
KONSULTASI GRATIS SILAHKAN HUBUNGI:
🐼☎️ WA ;+6287856777623
#wardah #cosmetic #kosmetikwardah #lipstikwardah #bedak #bedakwardah #wardahexclusive #wardahbeauty #lipstickmurah #wardahexclusivemattelipcream #lipstickmatte #ootdindo #wardahlipcream #lipstickmurah #bestseller #beautyblogger #reseller #grosir #wardahlipstick #wardahbeauty #wardahcosmetic #lipstick #lips #jakarta #bajumurah #lookbook #wardahlipstick


1

7 HARI BERKESAN!! .
Set ringkas untuk merawat dan menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam, parut akibat kesan jerawat, kulit yang berkedut akibat penuaan (Awet Muda). Mampu membersihkan kulit wajah atau muka secara mendalam dan terperinci, terbukti mampu menghilangkan segala kekotoran dan membuatkan kulit wajah halus, putih dan cerah, tanpa pengelupasan dan tidak memedihkan.
.
KELEBIHAN:
1️⃣Merawat dan menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam, parut akibat kesan jerawat, kulit yang berkedut akibat penuaan (Awet Muda)
2️⃣Mampu membersihkan kulit wajah atau muka secara mendalam dan terperinci
3️⃣Terbukti mampu menghilangkan segala kekotoran dan membuatkan kulit wajah halus, putih dan cerah
4️⃣Tanpa pengelupasan dan tidak memedihkan
5️⃣Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
6️⃣Kesan dapat dilihat dan dirasai seawal 7 hari
7️⃣Patuhi cara penggunaan yang betul bagi mendapatkan kesan terbaik
.
.
.
FREE CONSULTATION👄
FREEGIFT💝
FREE POS📬
COD🏍️
.
📞 www.wasap.my/601126112618/setrawatan
.
Follow my fanpage~ Jie Signature - Cantiqa Skincare
Follow my fb group~ Cantiqa Miracle Skincare*Purest Skin
.
Testimoni klik sini ▶️ https://www.facebook.com/pg/cantiqapurestskin/photos/
.
#sisjie
#agencantiqa
#cantiqaskincare
#cantiqaangels
#TeamSuperb
#cantiqagolden
#jelatek
#jalanjelatek
#klcc
#kualalumpur
#setiawangsa
#Au2
#keramat
#melawati
#ampang
#greateasternmall
#ampangpoint
#nakcantik #kulitcerah #kulitflawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulitmuka #setrawatancantiqa #produkkecantikan #parutjerawat #masalahjerawat #kulitcantik #awetmuda


0

Ramai yang menghadapi masalah kulit berjerawat dan berparut pulih dengan kulit baru yang lebih sihat, cerah dan bersih hasil konsisten BVRC ADVANCED.
.
.
Kebanyakan masalah jerawat yang dihadapi adalah jerawat hormon , jerawat resdung , jerawat batu , jerawat bernanah , jerawat pasir dan sebagainya. Tapi tu semua boleh dirawat dengan BVRC ADVANCED. Jangan ingat orang perempuan je boleh consume, ehh orang laki pun boleh jugak tauu. Jangan tunggu lagi, cepat rawat dan cegah jerawat anda sekarang sebelum kronik.
.
.
Fast respons, klik link whatsapp di bio


1

Haiii Semuaaaa ❤️❤️❤️❤️
Apa sih Manfaat nya Glucella???
Nah aku kasih tau nihh 😊
Manfaat Glucella adalah:
👇👇👇
1. Membantu meningkatkan produksi kolagen kulit sehingga berperan sebagai antiaging agent
2. Membantu proses regenerasi sel-sel kulit dan menjaga elastisitas kulit
3. Membantu mengatasi kulit kering dan kusam
4. Sebagai sumber antioksidan bagi kesehatan kulit dan tubuh
5. Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit
6. Membantu menyamarkan flek-flek hitam dan noda-noda hitam bekas jerawat.
.
BOSS HERBAL INDONESIA
INFO BISNIS DAN ORDER 👇🏻👇🏻👇🏻
Junia Bigbos HWI👑
Fast response ⏬⏬⏬
📱Line: dollphine
📩Wa: 082180403244
💌web: www.klikhwi.com/junia
RESELLER WELCOME 😀
NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍 📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri 📦 Produk dijamin ORI 100%
📦 Dicari Calon Agen Resmi HWI yang mau penghasilan tambahan 50rb-200rb/hari, minat chat me ya..
.
Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified
www.hwiverified.com (dilindungi badan hukum) Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan! .
Salam,
Number 1️⃣ Online Bussiness
GET YOUR UNLIMITED LIFE STYLE
#glucella #glucellahwi #glucellahwioriginal #glucellahwimurah #glucellamurah #glucellaasli #glucella #glucellamurah #glucellahwi #glucellaasli #glucellaori #glucellajakarta #glucellahwioriginal #glucellamurahbanget #glucellaajib #glucellaherbal #kulitcerah #glowing #herbal #pemutih - #regrann


0

Besar Kecil itu Pilihan! 😊

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria 😆

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊

Chat kami sekarang di : 📲 Line. : dokterbeauty.id
📲 WA. : 082119030673

Sudah ratusan org terbantu punya payudara yang di idam-idamkan hanya dlm 1-2 minggu saja, aman & tentunya tanpa efek samping.
BERGARANSI 100JIKA TIDAK ADA PERUBAHAN.

#kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #tradisional #olshopmks #olshopmurah #makassar #follow #follback #barangmurah #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #kebutuhanrumahtangga #prettydoll #prettydollshampoo #shampoo #shampo #rambut #kecantikanrambut #kesehatanwanita


1

Testimoni dari pemakaian Kezia Skin Expert 😍
Nah utk pengguna setia kezia , kalo sudah cocok menggunakan produk kezia jangan beralih ke lain hati yaa ❤️
Semakin dirutinin pemakaiannya hasil semakin memuaskan ❤️
Thx dear 😘
.
.
Untuk tahu lebih detail produk, harga dan cara pemesanan kezia skin expert bisa hubungi :
.
📲 Fast Respon : Admin 1
Wa Admin 1 : 0813-1819-5858
Line @ : @keziaadm1 (@ikut diketik)
Line 1 : keziaadm1
.
📲 Fast Respon : Admin 2
Wa Admin 2 : 0813-1819-5959
Line @ : @keziaadm2 (@ikut diketik)
Line 2 : keziaadm2

#keziaskincare #keziaskinexpert #keziaskinexpertindonesia #keziaclinicindonesia #keziaskinexpertoriginal #creampemutihwajah #creamwajah #creampemutih #creamaman #cremdokter #creamfarmasi #creamwajahaman #creamartis #creamjerawat #creamflek #creamkekinian #creambpom #perawatanwajah #creambooming #klinikkecantikan #whiteningcream #skincareaman #skincarebumil #kulitmulus #kulitcerah #skincarejamannow #uploadkompakan #creamjamannow #creamcewecowo #skincarehits


0

Hai semua 😉
.
Perkara yang paling buat Ama gembira selain temgok bonus statement sendiri ialah bila customer bagi testimoni puas hati lepas consume Shaklee 😄
.

It feels really satisfying. Khusus yang nak repair kulit but tak ada budget nak ambik full set Ama always sugest suplement yang berpatutan dengan kondisi awak semua as starting 😊
.
Yang selalu jadi hot demand of cos lah ESP & Vitamin C ❤️ cutomer Ama ni start ambik Vitamin C beberapa bulan lepas.
.
And bulan ni dia datang semula tambah ESP pulak 😄 alhamdulillah dia sendiri dah nampak effect konsisten Vitamin C selama ni.
.
Itu baru feeling diri sendiri. Kawan diaa sendiri cakap muka makin glowing 😍
.
Ama tak mahu overclaim sana sini. But siapa yang keep konsisten, dengar segala tips yang Ama bagi mesti akan datang dengan feedback yamg positif sangat 😉
.
Jangan makan supplements celup celup kejap makan kejap tak makan lepas tuh tanya kenapa kesan lambat lah tak effective tau. .
Itu ceq tak boleh tolong laaa. Hehe
.
Your Favouritr SID
Amalina Ismail
019-9500561
.
#miracleshaklee #mmigers #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleepulaupinang #shakleekepalabatas #vitamine #pengedarshakleepenang #pengedarshakleepulaupinang #quaintrelleshaklee #collagenshaklee #espshaklee #vitamineshaklee
#collagenpowder #shaklee #teampermata2018 #shakleeeffect #shakleereview
#setcantik #kulitgebu #kulitcantik #kulitcerah #jerawat #jeragat #parutjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #promosishaklee #kulitglowing


0

Alhamdulillah customer ni sharing feedback tau uols kulit wajah dia kurang berminyak lepas amalkan herraz glow serum.

Herraz glow serum membantu mengecilkan pore tau korang . Haa sebab tu bila pore kecil pengeluaran minyak normal.

Jika pore terlalu besar ia akan menjadi punca belakunya pengeluaran minyak terlalu banyak. Akhirnya minyak yang berlebihan akan terjadi jerawat di sekitar muka.

So jalan yang terbaik mestilah mengecilkan liang pore. Supaya penghasilan minyak pada wajah normal.

Kalau nak kulit sihat bertindak amalkan susuk wajah no 1. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0194613406

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Bingung cari produk perawatan wajah dengan bahan alami ??? JS GOLD aja ya sist 😉😊 Sepaket harga 377 rb dapat 4 Produk
♥️JS Gold Facial Wash ♥️JS Gold Facial Toner ♥️JS Gold Serum
💝 Gluberry Collagen Drink

Mau Order ❓ 👇🏻
08179210274
http://susyrs.premiumglow.id/
bit.ly/Susy4jvm

#skincare #bahanalami #pencerah #lighten #skin #perawatankulit #satuteam #kulitcerahalami #glowingskin #kulitcerah #serumok #paketserum #serumkolagen #serumvitc #vitc #licorice #bisniskeren #peluangusaha #kolagen #manfaatkolagen #4jovem #gluberry #antiaging #flekhitam


0

Penah tidak, uols rasa hilang kepercayaan dengan semua produk? Rasa semua produk tidak mendatangkan manfaat pada diri uols.
.
Kalau sebelum ni asal nampak iklan tergodaa terpikat sekarang hati mula tawar dan hilang kepercayaan. “katanya 7 keturunanan jerawat jeragat boleh hilang” tapi.... jerawat makin teruk jeragat makin muncul.
.
Maaf, apply lahh beribu produk sekali pun kalau dalaman tidak penah dibilas dan cuci masalah kulit tetap akan semakin teruk, malahh boleh buat diri uols hilang keyakinan diri atas sebab hanya masalah Kulit je.
.
@feelta #SecretJelly boleh bantu uols tanpa perlu bertukar produk beribu kali hanya slurppp je secara konsisten toksin uols tersingkir tanpa sengaja.
Amalkan set combo bersama #HerrazGlowSerum uols akan nampak kesan lagi ketara💋.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0194613406
AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Bila cecair pink ni dah belaga dengan jerawat confirm meledak cecair putih dan akhirnya kecut time tu korang tak tak perlu risau nak merana kesakitan yang terasa seperti di iris iris dengan pisau.
.
Sakit perit gatalnya bila korang alami masalah jerawat hanya tuan diri sahaja yang dapat merasainya keperitan penderitaan yang satu tu. .
"Ehh itu kalau seketul jerawat dah sakit bayang kan berpuluh jerawat kat muka? "
.
Please jangan seksa diri sendiri cepat2 cari penawar atau cuba ikhtiar dengan Herraz Glow Serum. Insyaallah ia penawar segala masalah kulit.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0194613406
AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

✅SAKIT KANSER
✅BUAH PINGGANG
✅ JANTUNG
.
.
➡️ Pesakit mengalami penyakit kronik perlu dapatkan nasihat daripada doktor masing-masing
.
.
KOLESTROL TINGGI .
Boleh di amalkan bagi mereka yang mempunyai tahap kolestrol tinggi . Minum 1x sehari boleh pilih antara pagi atau petang
.

CYST @ PERNAH ADA CYST .
Boleh di amalkan seperti biasa
.
Minum air dengan kuantiti yang lebih
.

GOUT
.
Boleh diminum 1x sehari
.
Bancuh cair @ dalam mug
.

KENCING MANIS / DARAH TINNGGI .
Boleh diminum seperti biasa .
Bancuh ikut sukatan yang di tetapkan 1tea cup
.
Minum 1x sehari .
Lebihkan air

BERAPA LITER AIR PERLU DIMINUM SEHARI .
2-3 liter sehari untuk kesan lebih pantas
.
.

MAKANAN YANG PERLU DI ELAKKAN .
Makanan berminyak .
Masakan yang di masak 2x atau dipanaskan .
.
Makanan berlemak, bersantan
.
Fast food mcd / kfc / pizza
.
Minuman berAis .

Jom cuba LEVITASI Vitamin C
😍😍😍 Grab yours now! WhatsApp 📲 Jika berminat boleh terus clik link tersebut http://www.wasap.my/60145376395


2

JANGAN SAMPAI TERPOTONG LIDAH 😆
Nak slurppp punya pasal lidah hilang ehhh ehh. Pagi ni uols dah slurppp satu sachet belum?
.
Jangan lupa slurpp untuk dapat kulit yang lembab sihat bersih, bila kulit dapat nutrisi yg lengkap automatic kulit akan kurang masalah seperti jerawat jeragat pigmentation dan kering.
.
Okey lahh adimin nak pergi slurppp sat😋.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0174950209 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

[Ready Stock NEW] Emina Cheeklit
Ga lengkap rasanya kalo udah dandan cantik2, eh pipinya keliatan kusem bin pucet. Pastinya make up yg udah hampir sempurna itu ga bener2 memuaskan. Nah, untuk itu pastikan blush on kalian bener2 nampak di apple of the cheek kalian. Caranya gimana? Beli dan pakailah blush on yg sesuai dengan shade muka dannn sesuain dengan tema make up look kalian hari itu. Nah, pasti bingung milih2 blush on yg warnanya itu2 aja? Ga usah galaw lagi yaa karena Emina punya solusinya. Menawarkan 6 varian warna yg bisa banget dibeli dan dipake sesuai dg kebutuhan kalian dan warna kulit kalian pastinya. Warnanya ada apa aja emangnya? Ada bittersweet, cotton candy, violet berry, cherry blossom dan sugar cane. Lucu2 dan murah loo, Sist. Mana pigmented banget lagi. Aman pula. Komplit dah. Yuk dibeli Emina Cheeklit nyaa.

Price listnya :
35 rb/varian warna

100% ori karena dibeli di toko kosmetik Emina ternama.
Free ongkir untuk di daerah salatiga kota dg min. pembelian 20 rb.
Ongkir untuk di luar salatiga 10-15 rb doang kok.

Minat? Chat WA only di 085743163977/line:tasya_rosh

Happy Shopping, Gaesss😀 -Born to be Loved-

#beautiful #cantik #cantikskincare #makeup #uksw #murahdancantik #murah #mahasiswi #mahasiswicantik #mahasiswijogja #mahasiswimalang #mahasiswibandung #mahasiswihits #kecantikankulit #kecantikanwanita #kecantikanwajah #kecantikan #uksw2018 #undip #ugm #uns #semarang #koreanmakeup #skincare #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitmulus #kulit

http://shopee.co.id/madofbeautiness


1

Besar Kecil itu Pilihan! 😊

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria 😆

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊

Chat kami sekarang di : 📲 Line. : dokterbeauty.id
📲 WA. : 082119030673

Sudah ratusan org terbantu punya payudara yang di idam-idamkan hanya dlm 1-2 minggu saja, aman & tentunya tanpa efek samping.
BERGARANSI 100JIKA TIDAK ADA PERUBAHAN.

#kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #tradisional #olshopmks #olshopmurah #makassar #follow #follback #barangmurah #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #kebutuhanrumahtangga #prettydoll #prettydollshampoo #shampoo #shampo #rambut #kecantikanrambut #kesehatanwanita


0

Kejamnya Jerawat Pasir!
Jerawat pasir akan buat kulit semakin kering
Jerawat pasir akan buat kulit wajah kelihatan mengerutu
Jerawat pasir akan buat kulit kelihatan lebih tua
Jerawat pasir akan membuat kulit wajah anda tiada seri
.
Jadi penting tak singkirkan jerawat di wajah uols?
.
Dapatkan Herraz Glow Serum ini untuk merawat masalah jerawat pasir anda.
" Flawless , Glowing Dan Mulus " dengan whatapps
+6‭0174950209‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Cihhhhhh tak ada seri langsung tengok muka sendiri. Tengok kulit awek tu kemain cantik lagi flawless gebu licin lahh jealous nyaa.
.
" Penah korang rasa cemburu betul dengan seseorang tu atas sebab kulit dia licin cantik sihat dan gadis tu tidak membuat solekan yang tebal pada wajah nya?"
.
Sedangkan diri sendiri perlukan makeup 10 inci untuk nampak cantik?
.
Jika itu masalah korang jangan risau penawar di depan mata dengan amalkan kosisten Herraz Glow Serum masalah kulit kusam bukan alasan lagi.
.
Dah tak perlu jealous dengan wanita lain!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0174950209 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Kenapa perlu beli serum Ainaa ni?🤔
.
✔️Harga mampu milik
✔️Tekstur serum best!!
✔️Bau serum wangi😍
✔️Boleh mengecutkan jerawat
✔️Melembutkan kulit
✔️Kulit rasa segar dan lebih cerah
✔️Memudarkan parut jerawat
✔️Mengecilkan pori
.
Best kan serum Ainaa ni?!😍😍
Jom dapatkan awak punya sekarang!!
.
Whatsapp atau dm ja nah ☺️♥️
‼️0175157125‼️
.
🚙COD NIBONG TEBAL | PARIT BUNTAR | BANDAR BAHARU | .
#kulitsihat #kulitcerah #nsanibongtebal #nsaparitbuntar #nsabandarbaharu#nsabeautyserum


0

Bila cecair pink ni dah belaga dengan jerawat confirm meledak cecair putih dan akhirnya kecut time tu korang tak tak perlu risau nak merana kesakitan yang terasa seperti di iris iris dengan pisau.
.
Sakit perit gatalnya bila korang alami masalah jerawat hanya tuan diri sahaja yang dapat merasainya keperitan penderitaan yang satu tu. .
"Ehh itu kalau seketul jerawat dah sakit bayang kan berpuluh jerawat kat muka? "
.
Please jangan seksa diri sendiri cepat2 cari penawar atau cuba ikhtiar dengan Herraz Glow Serum. Insyaallah ia penawar segala masalah kulit.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0179586865‬ -
AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Apa bahan utama dalam Greentea Mint Face Scrub nie sis? Apa beza dia dengan skrub lain?
-
Bahan-bahan yang digunakan dalam skrub kami semuanya Premium Quality Ingredients uolls. Setiap bahan ada fungsi masing-masing
-
🌱 Greentea
Untuk menghalang pembentukan jerawat sambil melindungi kulit anda dan memudarkan parut
-
🌱 Peppermint
Untuk menyejukkan kulit and menutup lubang pori uolls
-
🌱 Argan Oil
Untuk mengembalikan kelembapak kulit uolls sambil repair kulit rosak
-
🌱 Walnut Seed
Untuk buang sel kulit mati, bintik-bintik hitam dan putih, tanpa merosakkan kulit anda.
-
Best kan bahan-bahan dia? Sebab tuh kulit kelihatan lebih sihat dan glowing setiap kali uolls skrub muka guna Greentea Mint Face Scrub nie 💕
-
Dapatkan semua kebaikan ini dengan harga Rm 38 ONLY!! Murah kan chuolls? Dah lar tahan 2-3 bulan
-
Cepat DM or whatsapp ciksue segera. Just tekan jer link kat bio tuh yaa 😘


1

Hampa semua nak tau dak apa kekuatan dalam 5 produk ni?
.
Sbb tu kami yang pengguna Shaklee ni memang syg dengan 5 item ni 🤗

Travel p mana2 pun mesti dak tinggai aih

Hampa semua nak tau dak? Angkat tangan lekaih 🤣 Honey nak share ni haha
.
📲 017-2477414 (Honey)
.
#shakleeportdickson #shakleeseremban
#shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetdetox #shakleesihat #shakleelovers #shakleeeffective #shakleethebest #masalahjerawat #kulitkusam #shakleenatural #vitacshaklee #espshaklee #vitaeshaklee #shakleepengedarsah #kulitcerah #kulitglowing #jerawathilang #jeragathilang #kencingmanisturun #gastrikhilang #parutpudar #bisneswithbre


0

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn 👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin...
-
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasiaa_cepat_hamil
@rahasiaa_cepat_hamil
@rahasiaa_cepat_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
✔️ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik


0

GAMBAR BOGEL

Ni bukan post 18sx tau❎

Tapi cikwa nak tunjuk gambar bogel muka tanpa sebarang krim siang, krim malam, foundation, bedak dan sebagainya

Lepas mandi, selet toner dan terus solat

Powernya Youth!
Dia bersihkan kotoran sampai ke dalam lapisan kulit. Lama-lama pakai memang boleh nampak kesan dia

Ramai sangat-sangat lepas pakai skincare viral ni cuba keluar rumah dengan naked face. Kalau yang nak bersolek pun, nipis-nipis je dah nampak ayu

Youth memang power
Cikwa sendiri pakai sebab tu berani promote. Memang berkesan meremajakan kulit👍

#pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeJB #shakleejohorbahru #shakleenusajaya #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #produkkesihatan
#awetmuda
#kulitgebu #kulitcantik
#kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat
#hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee #produkkecantikan


0

Sebenarnya apa sih perbedaan komedo dan jerawat?
.

Kesibukan hari demi hari pasti membuat kamu lelah dan mungkin kamu tidak sempat membersihkan wajahmu sepenuhnya sehingga wajah sering berkomedo dan bahkan berjerawat.
.
Jerawat biasanya berwarna putih karena nanah atau merah saat meradang, sedangkan komedo dapat berwarna hitam atau putih.
Warna merah pada jerawat ini bisa muncul karena terjadi peradangan pada kulit. Sementara komedo bukan terjadi karena peradangan, melainkan karena proses oksidasi.
Jika dilihat dari ukurannya, komedo berbentuk lebih kecil, bahkan terkadang kita tidak menyadari bahwa kita memiliki komedo. Sementara itu, jerawat bisa mempunyai ukuran yang cukup besar.
.
Masalah kulit tersebut akan hilang dengan lakukan perawatan facial di Chloe Kalena.
Terdapat banyak pilihan facial untuk hilangkan jerawat dan komedomu, namun perawatan tersebut tergantung pada kondisi kulit kamu ya. .
Sebelum lakukan perawatan di Chloe Kalena, kamu bisa konsultasikan masalah kulitmu kepada dokter, perawatan mana yang cocok untuk kebutuhan kulitmu.
One Cabin One Person, ketika lakukan perawatan kamu tidak berbagi ruangan dengan orang lain. Jadi ruangan perawatan kami akan menjada privasi kamu.
.
Yuk ajak kulitmu ke Chloe Kalena untuk nikmati perawatan dari kami :)
.
#klinikkecantikan #klinikkecantikanjakarta #klinikkecantikanjakartaselatan #klinkkkecantikanbintaro #klinikkecantikankelapagading #klinikkecantikanlebakbulus #klinikkeantikanbandarlampung #beautyclinic #skincare #rejuvenationlaser #laserrejuv #lasertreatment #radiofrequency #rftretmant #rf #pengencangankulit #kulitcerah #kulitkencang #kerutan #resultareevwerything
#ultralift #ultralifthifu #ultralifttreatment #ultralifthifutreatment #promotreatment #klinikkecantikan #klinikkecantikanjakarta #perawatanjerawat
#iplhairremoval #iplhairremovalunderam #hilangkanbulu #klinikjerawat


0

.
Anak Adalah Anugerah Terindah Bagi Setiap Orang Tua - Kebahagiaan yang paling berkesan bagi sepasang pengantin baru adalah perkawinan.

Tapi, coba tanyakan ke setiap pasangan suami istri yang telah mempunyai keturunan, tentang manakah yang lebih membahagiakan antara peristiwa perkawinan dan mendapatkan anak.? Mereka akan serentak menjawab :
“ Mendapat anak ”
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tetap optimis bapak dan ibu yg sampai saat ini belum juga mendapat momongan, silahkan konsultasi dan temukan solusinya.
-
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasiaa_cepat_hamil
@rahasiaa_cepat_hamil
@rahasiaa_cepat_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
✔️ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik


0

DULU KUSAM, JERAWAT!
sekarang sempurna bagai bidadari. " korang mesti tertanya tanya rahsia dia kan ".
.
Tak perlu di sorokkan lagi ini memang dah terbukti berkesan " Hanya Amalkn Herraz Glow Serum kulit fresh, lembab dan hilang masalah jerawat.
.
Raya tak lama lagi menjelang korang tak mau ke? Cantik bagai bidadari? Kalau biarkan kulit rosak takut jadi bahan membawang oleh orang2.
.
Jadi korang kena rawat dari sekarang tau. Alaaaa murah je baru rm39 je. Jangan kedekut dengan kulit wajah sendiri!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus de
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Apabila usia meningkat, kita dinasihatkan pakai serum. Serum dikatakan bertindak lagi hebat daripada krim pelembap. Tapi tahukah apa sebenarnya fungsi serum kepada kecantikan kulit?
.
Serum biasanya hadir dalam bentuk cecair jernih, bertekstur ringan dan bebas minyak. Ia juga sering dipanggil sebagai eliksir. Walaupun sering dibotolkan dalam sebuah botol yang kecil tetapi serum mengandungi sejumlah bahan aktif yang terbaik untuk kulit wajah. Serum biasanya memiliki konsentrasi tinggi bahan aktif seperti asid amino, antioksidan, vitamin, pencerah kulit, peptida, hidrasi, atau eksfoliasi.
.
Semua keperluan untuk mengekalkan kecantikan terdapat di dalam serum termasuk vitamin dan antioksida yang berfungsi menembus masuk ke dasar kulit lebih jauh, pantas, mudah berbanding dengan cecair pelembap biasa. Kuasa serum meresap jauh ke dasar kulit melalui molekul zatnya yang merupakan partikel kecil dan bekerja jauh lebih tinggi sebanyak 10 kali ganda berbanding krim wajah biasa.
.
.
FREE CONSULTATION👄
FREEGIFT💝
FREE POS📬
COD🏍️
.
📞 www.wasap.my/601126112618/serumajaib
.
Follow my fanpage~ Jie Signature - Cantiqa Skincare
Follow my fb group~ Cantiqa Miracle Skincare*Purest Skin
.
Testimoni klik sini ▶️ https://www.facebook.com/pg/cantiqapurestskin/photos/
.
#sisjie
#agencantiqa
#cantiqaskincare
#cantiqaangels
#TeamSuperb
#cantiqagolden
#jelatek
#jalanjelatek
#klcc
#kualalumpur
#setiawangsa
#Au2
#keramat
#melawati
#ampang
#greateasternmall
#ampangpoint
#nakcantik #kulitcerah #kulitflawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulitmuka #serumflawlessadvance #produkkecantikan #parutjerawat #masalahjerawat #kulitcantik #awetmuda


0

Siapa nak cuba sample rs cucumber ni secara percuma? Korang cuma bayar duit postage ja RM8. Nak? komen “SAYA NAK”
.
.
#rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat


0

- Jerawat kecut dalam 1 malam - lepas 3 hari pori mengecil
- Muka dah tak berminyak
- Kulit rasa lembab dan lembut .
.
Now nak bagi ja kat hampa . Sapa nak sample percuma? komen "NAK"
@ wasapp 011 15389425
.
#rscucumber #rscucumberkedah #rstimun #organik #freesample #skincareorganik #timun #cucumber #tipscantik #petuakulitcantik #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #kedah #kedahan


0

Dah penat consume itu ini tapi zero effect? Mixberry Powder la jawapannya. Kemam kemam je, kulit terus bertukar persis snow white.
.
.
Mixberry powder sangat menjadi kegilaan ramai sebab effect yang lebih cepat dan sangat berkesan. Kuantiti yang banyak, sebotol boleh tahan 2-3 bulan tau. Wow, jimat banyak tuu😍😍
.
.
Ingredients terpilih didalam Mixberry Powder memberikan effect putih satu badan, kulit anjal, jerawat yang bagai cendawan tumbuh semua lari, parut hitam yang banyak penuh di muka beransur hilang. Yang tinggal adalah kulit yang cantik dan sihat. Semua orang impikan kulit yang cantik dan sihat. Oleh itu, pilihlah supplement yang sesuai dan berkesan.
.
.
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
Cara consume yang tersangat lah senang. Boleh kemam sahaja atau boleh mix terlebih dahulu dengan air dan minum. Pastikan konsisten minum air 2-3 liter sehari untuk kesan yang lebih maksimum. Dan jangan lupa jaga pemakanan juga.😘
.
.
.
Nak sis guide sampai kulit putih gebu? 📲Whatsapp Mira 0173980757 atau terus klik link di profile for fast respond.😘
[mira guide yang order dengan mira je.]


2

TESTIMONI ESP SHAKLEE
.
Alhamdulillah. Dapat feedback customer after consume ESP.
.
✔️ MUKA MAKIN CERAH!
✔️ JERAWAT DAH KURANG!
.
Nak dapatkan setong ESP anda hari ini? Boleh whatsapp Deeba okay!
.
Love,
Deeba
0133933473
Your Fevret SID
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#omegaguardshaklee
#testimoniesp
#beauty
#beautytips
#jerawat
#parutjerawat
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitcantik
#shakleeeffect
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleeuitm
#setkulitcantik
#energybooster
#milkbooster
#skinsolution
#supplements
#naturalproducts
#healthyproducts
#shakleejourney
#testimonishaklee
#shakleebydeeba


1

Konsisten dengan herraz glow serum, pasti tak mengecewakan. Walaupun berpanas terik, muka maintain comei 😍
Tak berminyak, tak bercapuk, dan yg paling best TAK SUNBURN. Lepas ni tak risau dah kalau nak pergi holiday, nak pergi picnic tepi laut, atau nak bersukan tengah panas. -

Dengan adanya VITAMIN C dan APPLE STEMCEL dalam herraz glow serum ni, kulit kita terlindung dari sinar matahari. Takdela terbakar kan?
Nak cantik berseri flawless dan glowing Wasap 0139466115
DROPSHIP diperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Ready banyak nature republic ya dear mari habisakan.. #wajahsensitive #sensitifskin #kusam #kulitcerah #obatjerawat #acneskincare #gel #naturerepublicaloeveragel #


0

Bila cecair pink ni dah belaga dengan jerawat confirm meledak cecair putih dan akhirnya kecut time tu korang tak tak perlu risau nak merana kesakitan yang terasa seperti di iris iris dengan pisau.
.
Sakit perit gatalnya bila korang alami masalah jerawat hanya tuan diri sahaja yang dapat merasainya keperitan penderitaan yang satu tu. .
"Ehh itu kalau seketul jerawat dah sakit bayang kan berpuluh jerawat kat muka? "
.
Please jangan seksa diri sendiri cepat2 cari penawar atau cuba ikhtiar dengan Herraz Glow Serum. Insyaallah ia penawar segala masalah kulit.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Cantiks, menghapus make up hanya dengan sabun cuci muka saja itu tidak cukup. Dengan oil cleanser kamu dapat membersihkan wajah dari segala kotoran dan make up waterproof dengan lebih efektif. Membersihkan kulit termasuk tahapan yang paling penting dalam merawat kulit wajah Cantiks, karena percuma kita memakai skin care apabila wajah kita masih belum terlalu bersih.
Dan jangan lupa, tidak kalah penting untuk menjaga kesehatan kulit dari dalam yaitu dengan mengkonsumsi Skinfit secara rutin.
#Skinfit #suplemenkulit #kulitcantik #kulitsehat #kulitcerah #kesehatankulit #koreanskincare #skincare


0

Yakin pembersih kamu bisa mengangkat makeup, kotoran, sekaligus merawat kulitmu?
.
Cobain deh alat pembersih yang praktis ini, hanya butuh 2 menit loh...!
.
STOCK REBUTAN !!!
1 alat, 2 menit, 7 manfaat sekaligus:
.
1. Pembaruan kulit wajah
2. Menghaluskan wajah
3. Mencerahkan wajah
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit lebih bersih.
.
Yukk, miliki skin care pembersih ini sekarang juga! ORDER DAN DAPATKAN FREE ONGKIR* pekan ini → DM ya @nusarah.id 🙂
.
.
#perawatanalami #perawatanmuka #awetmuda #pemutihkulit #penghaluskulit #perawatanwajah #pembersihwajah #perawatankulit #pemutihkulit #lulurwajah #bekasjerawat #kulitlembut #kulitcerah #pengencangwajah #lumispa #ageloclumispa #cleansertreatment #skincare #antiaging #CobaLumiSpaSarahYuk #nuskin


0

Yakin pembersih kamu bisa mengangkat makeup, kotoran, sekaligus merawat kulitmu?
.
Cobain deh alat pembersih yang praktis ini, hanya butuh 2 menit loh...!
.
STOCK REBUTAN !!!
1 alat, 2 menit, 7 manfaat sekaligus:
.
1. Pembaruan kulit wajah
2. Menghaluskan wajah
3. Mencerahkan wajah
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit lebih bersih.
.
Yukk, miliki skin care pembersih ini sekarang juga! ORDER DAN DAPATKAN FREE ONGKIR* pekan ini → DM ya @nusarah.id 🙂
.
.
#perawatanalami #perawatanmuka #awetmuda #pemutihkulit #penghaluskulit #perawatanwajah #pembersihwajah #perawatankulit #pemutihkulit #lulurwajah #bekasjerawat #kulitlembut #kulitcerah #pengencangwajah #lumispa #ageloclumispa #cleansertreatment #skincare #antiaging #CobaLumiSpaSarahYuk #nuskin


0

Habuan pagi hari utk yang nak cantik and berseri sentiasa

Ada promo collagen ni tau
Whatsapp Sya kalau nak
0196216890


1

Apa sih bedanya Galvanic Spa dg Device lain ? .
.
Sementara yg lain hanya bekerja di permukaan kulit saja .... Galvanic Spa dan serumnya, bekerja optimal , sampai lapisan Dermis kulit .... .
Mereset kulit, memampukan kulit menghasilkan Kolagen dan Elastin kembali seperti saat berusia 20 tahunan.
.
Sementara Produk lain juga menawarkan kecerahan kulit, kekencangan kulit, tetapi mereka Tidak dapat menjanjikan KEMUDAAN HARI DEMI HARI seperti yang di dapat dengan pemakaian Ageloc.
.

Memperbaiki kulit dari akar nya , Pelan tapi pasti, kulit akan tampak lebih cerah, lebih halus, lebih rata warnanya ( kulit ber flek ), kerut berkurang, dan lebih sehat ...😊
.
Sayangi Kulit Anda, Tidak perlu pakai bahan bahan kimia yg menimbulkan ketergantungan untuk cantik sesaat. . .
.
Galvanic Spa terbukti aman, serumnya mengandung bahan bahan alami dan yg tdk berbahaya untuk tubuh dan kulit. Dan tidak menimbulkan ketergantungan.
.
Gunakan seminggu 2 kali untuk hasil yg optimal. .
.
Free konsultasi & order :
08.171717.6008
.
4.200rb ❌
3.450rb ✅
.
HARGA MEMBER, Selalu ready stock terbaru (expired lama) & jamin ORI
Welcome, member baru! .
Bisa cicil + free gift


1

Dapatkan konsultasi anda dengan menghubungi kami di 019-9444816
.
.
▶️Cleanser - membantu menyingkirkan kotoran, mengimbangi lebihan minyak pd kulit dan mencerahkan kulit secara semulajadi.
.
.
▶️Softener - membantu mengimbangi pH kulit, mengecilkan liang2 pori, memberi perlindungan dari unsur mineral seperti klorin ketika membersihkan wajah.
.
.
▶️Serum - menganjalkan kulit, membantu menghilangkan garis2 kedutan halus, menghalang pigmentasi (jeragat), membantu merawat masalah seperti parut, jeragat, sun burn, mengecilkan liang pori, mengimbangi lebihan minyak serta membantu mengatasi masalah kulit kering dan kusam.
.
.
▶️Moisturiser - membantu mengekalkan kelembapan kulit dan membantu merawat kulit dengan meningkatkan skin barrier. Skin barrier yg kukuh penting untuk pertahanan kulit dari persekitaran luaran.
.
.
▶️Refining cream - membantu mengembalikan keseimbangan lembapan pd kulit, membantu menggalakkan pembaharuan sel kulit, membantu cerahkab kulit dan merawat tekstur kulit, melindungi dari sinar uv.
.
.
#dermags #dermagskulai #dermagswithlove #naturalproduct #rndproduct #produkselamat #bazar #bazaronline #cleanser #softener #toner #serum #refiningcream #serumhebat #jeragat #antipenuaan #kulitcerah #kulitkusam #jerawat


0

Amazing gila dengan ESP !
E- Energizing
S- Soy
P- Protein

Dengar je ENERGIZING korang dah boleh agak

Minuman protein yang memberi tenaga yang berpanjangan untuk kita

Takda rasa lesu lemau mengantuk time kerja

Sebab apa ? Sebab ESP ni ada rendah glycemix index (GI) yang mana dia provide kita dengan tenaga and maintain blood sugar level kita supaya rendah.
Low GI means sugar will be broken down slowly and releasing it SLOWLY into the system.
Sebab tu orang diabetis pon okay je amalkan ESP . Takda masalah
Need energy booster? Then you should try ESP.
Ada anak anak yang nak beli untuk parents ? Ada student yang selalu letih dan tak dapat fokus time belajar

Meh try ESP dah alang alang tengah promo . Confirmm nak repeat order even tak promo 🙈🙈🙈 Whatsapp sini
www.wasap.my/60196216890


1

Sya elak minum kopi dengan amalkan ESP

Tak mau minum kopi

Sebab kopi tak bagus. Sebab sya tak dapat nak kawal emosi bila nampak kopi

Ampa minum satu cawan ! Sya boleh habiskan satu jug 😩😩😩 Sekali teguk ja hurmm terus bertambah dari satu ke dua ke tiga cawan and at last ! HABIS SATU JUG

Hang gila ka ?
Padahal sendiri tahu kopi itu tak bagus . So nak tak nak sya kawal

Better minum ESP dari minum kopi

ESP bantu sya bertenaga sepanjang hari✅
ESP bantu sya kawal nafsu makan sya ✅
ESP bantu kurangkan masalah sensitif sya ✅

Sekarang misi amalkan set detox and cantik dengan Shaklee . Dah lama sya cuba buat

Tapi kejap on kejap off . Tak pernah nak konsisten

Sejenis badan cepat naik ! Sejenis kulit cepat sensiti ! Sejenis kalah dengan nafsu bila tengok makanam sedap sedap

November masa untuk berubah !

Sapa nak cantik and kurus sama sama dengan sya ??? #misikurus55kgbersamasya


1

CANTIK JELITA AWET MUDA SENANTIASA
.
Inginkan kulit idaman bersih tanpa cela ??
.
Untuk yang bertanya , apa yang perlu amik untuk skin cantik??
.
✔️Energizing Soy Protein (ESP)
.
➡️ penting untuk membentuk kolagen pada kulit dan membuatkan kulit bertambah gebu
➡️ mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit dengan sekara
➡️mengecilkan pori-pori muka. ➡️Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru .
.
✔️VITAMIN E
.
💃🏼Vitamin penting untuk kecantikan kulit. 💃🏼Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida, menyerikan wajah yang kusam. 💃🏼Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit. 💃🏼Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik. 💃🏼Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering. 💃🏼Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit. 💃🏼Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit, menghilangkan parut-parut, mengecilkan pori-pori muka. 💃🏼awet muda .
.
✔️VITAMIN C
.
✨bagus untuk kesihatan
✨mengatasi masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
✨Melindungi dan membaiki kulit ✨Bahan utama dalam sintesis kolagen. ✨Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab jika diamalkan secara konsisten
✨Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh .
.
✔️VIVIX
😻 hormon menjadi stabil & mengurangkan rasa stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat. 😻Menaikkan seri wajah
😻Menjadi awet muda
.
Dah ready nak grab ??? Whatsapp sekarang 🙆🏻


1

SET BAJET UNTUK STUDENT

Ramai je student lately lately dah mula nak bersupplement

Nak jaga penampilan , nak jaga kesihatan ! Bagi Sya waktu kita muda ni lah perlunya kita topup supplement untuk badan kita

Sering tido lambat , assignmment belambak lambak , kerap penat , lesu

Makan pulak kebanyakan nya nakan benda benda mengarut , banyak junk food untuk menjimatkan masa

Sya suggest student yang mencari supplement untuk amik set ni

Vitamin c bagus untuk imun sistem badan . Elak dari senang kena demam , batuk , slesama

Kalau amalkan secara konsisten boleh mencantikkan kulit wajah . Wajah lebih cerah

B complex membantu student student untuk lebih fokus , tak mudah stress , lebih bertenaga

B complex ni vitamin untuk beauty ! Lebih berseri kalau diamalkan selalu

Student ? Mencari untuk kesihatan dan kecantikan ?? Ini pilihan anda ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 Whatsapp sya ☺️☺️☺️
019.621.6890


1

[Pre-order dikirim dalam 3-4 hari] Benton Aloe BHA Toner 200 mL.
Toner berbahan dasar aloe vera ini berfungsi sebagai soothing dan hydrating kulit kita loh. Bahannya dijamin alami deh tanpa campuran chemical aneh2nya. Teksturnya cair khas toner2 yg lainnya. Selain itu toner ini bisa banget buat primer sebelum pake segala macam skin care kita yg lainnya. Pokoknya recommended banget buat yg pingin kulitnya makin segar dan kinclong. Yuk buruan order Benton Aloe BHA Tonernya.

Price listnya :
200 mL= 200 rb

100% ORI guaranteed!
Free ongkir untuk di daerah salatiga kota dg min. pembelian 20 rb.
Ongkir untuk di luar salatiga 10-15 rb doang kok.

Minat? Chat WA only di 085743163977/line:tasya_rosh

Happy Shopping, Gaesss

#beautiful #cantik #cantikskincare #makeup #uksw #murahdancantik #murah #mahasiswi #mahasiswicantik #mahasiswijogja #mahasiswimalang #mahasiswibandung #mahasiswihits #kecantikankulit #kecantikanwanita #kecantikanwajah #kecantikan #uksw2018 #undip #ugm #uns #semarang #koreanmakeup #skincare #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitmulus #kulit

http://shopee.co.id/madofbeautiness


0

CARI LOTION YANG GA SEKEDAR LOTION AJA? Mau lotion yang multi fungsi, bermanfaat banget untuk kulit???
.
Saatnya kenalan sama
PERENNIAL BODY LOTION ❤️
.
Perennial Intense Body Moisturizer yang akan melindungi kulit tubuh dari kekeringan dan menjadikan kulit senantiasa sehat, lembab, semakin segar dan nyaman sepanjang hari.
.
Nu Skin Perennial Intense Body Moisturizer adalah pelembab menyeluruh pertama yang mengandung IBR - Dormin senyawa alami yanf dihasilkan oleh umbi - umbi an.
.
Fungsi IBR Dormin:
🔽Melindungi kulit, memberi kekenyalan dan meningkatkan daya tahan jaringan sel - sel kulit tubuh,
🔽Melembabkan dan melembutkan kulit,
🔽Tidak Mengandung pewangi sehingga tidak menyebabkan iritasi. 🔽Ampuh menyamarkan bekas luka
.
Only 215rb loh
Order yuk... 08.171717.6008
.
HARGA MEMBER, Selalu ready stock terbaru (expired lama) & jamin ORI
Welcome, new member


1

NU COLOUR BEDAK PADAT/DRY PRESSED POWDER
mencari bedak yg sesuai dg jenis kulitmu? Nu Colour Bedak Padat dari Nuskin memberikan pilihan yg sangat tepat dan selaras untuk make up cantikmu.

Bedak padat ini terdiri dari 3 jenis pilihan warna yg bisa kamu sesuaikan dg jenis kulitmu, yaitu:
1.Creamy Ivory
2.Porcelaine Beige
3.Natural Honey

Bedak ini teksturnya halus dan tidak menyumbat pori2, dan sangat cocok untuk semua jenis kulit.

Powder : only 210rb
Wadah : only 80rb

Order yuk... 08.171717.6008

Selalu ready stock terbaru, expired lama, dan harga member loh


1

SCION Feminine Wash
.
WARNING!!!!
JANGAN  ASAL  PILIH  PEMBERSIH  KEWANITAAN..!!!
.
🙊Asal wanginya kebangetan lgsg dibeli (padahal mengandung alkohol dgn kadar ph ntah berpa...hadehh!)
🙈 iklan  dan  kemasannya  menarik..ikut2an belii2 ajaa.. (Hello..terkena  sugesti..apalgi ngeliyat sabunnya melimpah loh..loh..itu kan bahaya bngeet)
🙉 pilih sendiri dengar2 harga murah.. gak  dicek  terlebih  dahulu  aman  apa  gak lgsg belii(bpom, asli, kehalalannya)
.
So....
Ini  daerah  kewanitaan  kamu yg  sangat  penting  loh  bunda  dan  sistaa. Kamu  harus  jelii 😣😱 Kalau saya pilih "SCION Feminine  Wash" .
Why??
1. Yang  paling  nomer WAHID Adalah  kandungan  phnya  udh  disesuaikan  dgn  daerah  kewanitaan
2. Mencegah  keputihan  dan  menghilangkan  keputihan
3. Antibakteri
4. Mencegah  kanker  sejak  dini
5. Memberikan  sensasi  segar  dan  wangi (nihh  bonus  spesialnya Hihi)
.
Recomended untuk seluruh wanita Indonesia.
.
Order sekarang yuk... 08.171717.6008
.
selalu ready stock terbaru, expired lama, harga distributor, pasti mueah dan asli


1