#kulitlembap

Instagram photos and videos

#kulitlembap#kulitlembut#youtheffect#youthskincareshaklee#kulitanjal#BisnesWithWNG#WNG#shakleeendau#shakleeserdang#shakleebalakong#shakleeputrajaya#kulitglowing#ryg#cantikdenganyouth#youthviral#youthpromo#jerawat#kulithalus#skincareselamat#skincaremerawat#skincarenatural#kulitlicin#kulitkusam#skincareterbaik

Hashtags #kulitlembap for Instagram

Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG 😍
.
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jugak dalam category supplement. Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Macam Zaty ! 🤓🤓
.
Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.
💗 Tekstur gel yang sangat rigan dan cepat meresap.
💗Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
💗Control minyak.
💗Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
💗Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
💗Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah².
💗Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat.
💗Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Kulit juga perlukan supplement ye kawan-kawan. Kadang-kadang moisturizer sahaja tak cukup. Untuk dapatkan dan maintain kulit sihat, kena bagi supplement pada kulit.
.
Jom cepat grab 🤩. Whatsapp Zaty untuk free consultation ❤️.
.
Setiap pembelian akan dapat :-
🎁 Free postage
🎁 Free gift
🎁 Free MK sample
🎁 Free MK catalogue
.
Love,
Izzaty | MaryKay Beauty Consultant ❤️
+60194760432 @ link in bio
#marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykayoilfreehydratinggel #ofhg #marykaypromotion #moisturizer #kulitlembap


0

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser .
. ❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit
.
❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1
.
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser .
. ❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit
.
❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1
.
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

Pelembap adala wajib guna untuk lock moisture kulit kita.
.
Pelembap yang bagus adalah yang tidak menyumbatkan liang pori dan tak melekit!
.
Youth Age Defense Moisturiser spf 50 adalah pelembap paling best setakat ni.
.
Tak melekit✅
.
Ada sunscren ✅
.
.
#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

I love scrub! Biasanya Ida guna alfalfa complex Shaklee je. .
Memang terbaik!
.
Sampaikan setiap kali ada wedding dikalangan adik beradik, malam sebelum nikah tu satu family scrub muka guna Alfalfa Complex Shaklee 😘
.
Kulit lagi bersih tau lepas scrub😁
.
.
#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

.
.
.
#vcsbyannona
#annona
#cantiktanpasuntik
www.wasap.my/60135801874/vcs


2

Cleanser Youth the best!❤❤❤❤❤
.
Cucian pertama je rasa kulit lembut yang teramat.
.
Walaupun takde buih, tapi tetap membersih dalam sehingga ke liang pori 😀
.
.
#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

KULIT WAJAH SIHAT BERSERI DENGAN SUSU SAKURA
.

100% Organik dari bunga sakura je.pun dan gabungan vitamin C yang mempunyai 12x ganda khasiatnya. Pastinya membantu mslah jeragat,bintik2 hitam, liang roma terbuka dan masalah qulit kusam tak bermaya.
.
= = = =
.
5 Sebab kenapa Meya Bloom jatuh ke hati awak semua!
.
💞 BAHAN SEMULAJADI- Yes dear memang 100% semulajadi. Gabungan su'su kambing dan sakura boleh merawat masalah qulit yang kusam. Tona qulit yang tak sekata pon boleh sembuh taw. EH JANGAN tak tau sakura membantu qulit anda lebih ce-rah. ofcos sakura ni import dari Jepun ye.
.
💞12x Ganda Vitamin C-Kandungan Meya Bloom ni ada 12x ganda lebih tinggi. Pastinya you all dah taw ape khasiat Vitamin c ni kan. Selain membantu sembuhkan segala masalah qulit seperti Jerawat, Jeragat dan bintik2 hitam. Tak perlu susah2 nak makeup tebal hari raya ni!
.
💞GABUNGAN 4 JENIS BUAH BUAH SEGAR- Dah ada vitamin C kita tambah lagi buah-buahan yang bantu anda kekal cergas ramadhan ni. TOMATO, KURMA,DELIMA DAN STRAVBERY yang mewah. Badan anda pon akan serap semua nutrisi ni. Tak payah pening pening nak carik banyak suplement untuk energy you all
.
💞Su'su kambing. S'usu memang bagi anda tenaga. Kalau terlupa sahur pon anda masih ada energy. Yes memang selamat diminum oleh ibu hamil dan menyusu jugak taw. Tak perlu risau lagi kalau kekurangan su-su dan pada yang ha.mil tak perlu risau be.by anda tak dapat nutrisi lengkap kan. .
💞Sarang burung walet sebagai antioksidan membantu buang segala kotoran dalam ba.dan anda. Yelah anda mesti nak sihat jugak kan. Dah ramadan ni pasti boleh bantu anda diet secara sihat. Jangan kejut kalau ba.dan anda nampak shape yang canteks! pasti cik somi tak pndang tempat lain.
.
hehe,,, SELAMAT MENCUBA
.
#nakcantikcarisaya
#nakcantik
#susukurmamadu
#vitcshaklee
#nakflawless
#kulitkering
#kulitkusam
#susukambingmurah
#sususakura
#susustrawberi
#parutjerawat
#supplementmalaysia
#jualonlinemalaysia
#masalahkulit
#meyabloom
#poriterbuka
#kulitputih
#vitaminkulit
#kulitkusamhilang
#kulitlembap
#promosionlineshop
#sarangburung
#haidtakteratur
#susuibu
#susuibumeriah
#kulitlicin
#kulitbersih
#kulitsehat
#kulitmulus
#kulitsensitif


0

Sebelum guna Youth ni, memang dah cuba macam-macam skincare. Basic set. Tapi end up, yang guna sampai habis, cleanser je.
.
Sejak guna Youth ni, alhamdulillah. Terasa diri dihargai sangat! ❤❤❤❤ First time cuci muka guna cleanser Youth, kulit rasa lembut dan rasa fresh yang teramat!😍
.
Sapu toner Youth, kulit jadi lagi bersih dan macam ada rasa toing-toing kat pipi.
.
Dah 6 bulan bercinta dengan Youth, efek dia sangat awesome! Jerawat cepat kecut. Kulit kusam dah elok. Dan...paling best biji kolesterol dekat tulang pipi belah kanan dah hilang.😘
.
Inilah rahsia jatuh cinta sangat dengan Youth 😍

Tq Youth ❤

#youthstoryeffectRYG
#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


1

Kandungan utama VITAMIN C SERUM by Annona:
.
1️⃣ Vitamin C
◾️ Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan salah pakai kosmetik.
◾️ Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi.
◾️ Mengurangkan tompok hitam pada kulit.
◾️ Meningkatkan keanjalan kulit.
◾️ Memberikan kesan cerah sekata .
2️⃣ Glutathione
◾️ Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam.
◾️ Menghaluskan dan mengecilkan liang pori.
◾️ Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat.
◾️ Memudarkan parut. .
3️⃣ Asid Hyaluronik
◾️ Memelihara kelembapan pada kulit
◾️ Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal. .
4️⃣ Ekstrak daun Saxifraga
◾️ Mempunyai kesan pencerahan pada kulit. ◾️ Bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang pori yang besar. .
5️⃣ Ekstrak akar pokok Peony
◾️ Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit. ◾️ Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit. ◾️ Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah.
.
6️⃣ Ekstrak akar pokok Skullcap
◾️ Melembapkan kulit.
◾️ Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV.
◾️ Membantu meredakan kulit yang sensitif.
.
7️⃣ Ekstrak buah Delima
◾️ Melawan penuaan dan sebagai anti kedut.
.
Wasap ⏩ VCS 011-10387980
.
#kulitlembap #kulitmukaflawless #kulitputihgebu #kulitputih #kulithalus #kulitkusam #kulitkering  #jerawatmerah #jerawatmeradang #parutjerawathilang #jerawatsembuh #jerawatkecut #carahilangkanjerawat #jeragat #ubatjeragat #jeragatdegil #jeragatpudar #jeragathilang #dropshipdiperlukan #parutjerawatberlubang #terapiinstagram #parut #paruthilangcepat #likeforlikes #sayajual #produkkecantikan #serum #agendiperlukan #skincaremurah #skincareselamat


1

KEAJAIBAN SERUM ANTI-AGING SURI&TIFFANY .

Serum berupaya MELEMBAPKAN wajah selama 72jam. .

Menegangkan kulit wajah yang kendur, akibat kekurangan kolagen dalam badan. .

Melambatkan proses penuaan pada kulit wajah. .

Mengecilkan pori-pori di wajah dan mengangkat sel kulit mati. .

Bahan Flavanoid dalam serum ia kaya anti oksidan untuk detox dan neutralkan kulit wajah. .

Cicatrizant sangat baik untuk sembuhkan luka jerawat dan radang kulit.
Cubalahh. Anda pasti kagum dengan hasilnyaa.
WA 013-2527622
COD KLANG VALLEY .

#suritiffany #suritiffanyampang #Selamat #skincareselamat #skincareterbaik #skincareterbaik #skincareMalaysia #skincaremerawat #skincarekkmapproved #skincarenatural #merawatmasalahkulit #merawatwajah skincare #skincaremerawat #pakarjagakulit #skincareroutine #skincarenatural #skincareshop #natural #merawatjerawat #cegahjerawat #cerahkulit #kulitlembap #skindetox #profmuhaya #neelofa #profmuhayaquotes #bebaskimia #bebaskimiabahaya #kolagen #kulitkusam #skincareselamat #nomercury #nohydroquinon #nochemical


1

PERBEZAAN SEBELUM & SELEPAS GUNA SERUM SURI & TIFFANY .

Serum berupaya MELEMBAPKAN wajah selama 72jam. .

Menegangkan kulit wajah yang kendur, akibat kekurangan kolagen dalam badan. .

Melambatkan proses penuaan pada kulit wajah. .

Mengecilkan pori-pori di wajah dan mengangkat sel kulit mati. .

Bahan Flavanoid dalam serum ia kaya anti oksidan untuk detox dan neutralkan kulit wajah. .

Cicatrizant sangat baik untuk sembuhkan luka jerawat dan radang kulit.
Cubalahh. Anda pasti kagum dengan hasilnyaa.
WA 013-2527622
COD KLANG VALLEY .

#suritiffany #suritiffanyampang #Selamat #skincareselamat #skincareterbaik #skincareterbaik #skincareMalaysia #skincaremerawat #skincarekkmapproved #skincarenatural #merawatmasalahkulit #merawatwajah skincare #skincaremerawat #pakarjagakulit #skincareroutine #skincarenatural #skincareshop #natural #merawatjerawat #cegahjerawat #cerahkulit #kulitlembap #skindetox #profmuhaya #neelofa #profmuhayaquotes #bebaskimia #bebaskimiabahaya #kolagen #kulitkusam #skincareselamat #nomercury #nohydroquinon #nochemical


1

My morning face 😊
Ni adalah muka saya selepas cuci muka dengan Youth cleanser. Sangat berbeza dari sebelum2 ni iaitu sebelum kenal Youth skincare lagi. Gambar ni tak pakai secalit bedak pun tau. Hanya wajah yang sangarlt bersih selepas mencuci muka dan pakai toner. Youth beri harapan baru pada kulit saya..sooo bestt, kulit tak kering langsung malah sangat lembap dan lembut serta halus saja. Bulan ni promo youth free radiance c+e. Klik link di bio jika ada sebarang pertanyaan okey

#youthstoryeffectryg #jomshaklee #skincaretips #skincare #organicskincare #pencucimukaorganik #toneryouth #tonerorganik #kulittakkering #kulitlembap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulithaluscerah #kesayangan #syukurselalu


0

Time syejuukk syejukk hujan gini, jom layan susu rizqi mix nestum.

Walawehhh! Yummehhh! Sedap giloss uols 😋

Perut kenyang hati gumbira. Hehe .

#Mamadil
#Susurizqi
#Susukambingrasaaiskrim #untukkulitcantik #makanansunnah #hapusjerawat #rawataneczema #rawatsembelit #kulitlembap #hilangkulitkusam
#MamadilKuantan


2

Pengguna tegar Krim Berubat !! Scar Acne Therapy Cream mampu bantu anda miliki kulit selembut bayi.

Nak rasa macam mana?
Usya whatsapp : 013 3917148 .
.
@nurfellabeauty.official .
.
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #kulitlicin #kulitlembap #kkm #kosmetikmurah #kulitbreakout #krimberubat #krimparut #KrimPuaka #skincare #skin #breakout #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #produkkosmetik #produkkorea #somebymi #nbkrim #ScarAcneCream


0

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser .
❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit
.
❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1
.
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser .
❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit
.
❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1
.
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang?
.
✅ 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya
✅ 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi
✅ Tidak menyebabkan allergic reaction
✅ Tidak menyumbatkan liang pori
✅ Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free
✅ Tidak memedihkan mata
✅ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger!
✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Bebas Gluten
.
.
Nak dapatkan Youth ni, klik link kat bio tu tau 😊

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

ESP shaklee merupakan makanan tambahan yang kaya dengan sumber protein. Protein sangat penting untuk kesihatan tubuh.

Protein juga sangat penting untuk kesihatan kulit.

Gabungan ESP shaklee dengan beberapa produk shaklee yang lain bantu menyelesaikan masalah anda.

Jom dapatkan set kombo pilihan anda.

Hubungi saya di 0193901309 atau anda juga boleh DM saya 😊. #espshaklee #setkombo #setshaklee #suplemen #supplement #setkesihatanshaklee #setkulitshaklee #kulitsihatdancantik #kulitberjerawat #kulitlicin #kulitberjeragat #kulitlembap #kulitcerah #kulitlembab #glashaklee #shakleecollagenpowder #sustainedreleasevitacplusshaklee #omegaguardshaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #pengedarsahshakleesabah #pengedarshakleesabah #posseluruhmalaysia


1

Wajib guna sunscreen setiap hari walaupun dalam rumah.
.
Nak mudah...guna je Youth Age Defense Moisturiser SPF 50. .
Pelembap yang lengkap dengan sunscreen tau!😘 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

Tidur dalam keadaan kulit muka bersih dan bebas dari make up !.
.
Guna Cleanser Youth!
.
Jadi 2 in 1. Make up remover dan jugak untuk cuci muka 😊
.

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit
.
❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1
.
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


1

YOUTH Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit
.
❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1
.
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

#youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#WNG #ryg #BisnesWithWNG


0

{ SET CANTIK STUDENT }
.
menjadi seorang student bukanlah muda sebab kita memerlukan tenaga yang cukup. Bila penat dan tak sempat nak jaga muka mula lah MISS #jerawat bawak geng 😭
.
Okay say no more to miss #jerawat and kulit kusam sebab ESP dan VIT C dapat membantu anda selesaikan masalah tersebut
.
🌼 Kebaikan #ESP 🌼
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang denDenhamgan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
🍊 Kebaikan #VITAMINC🍊
.
✨mengatasi jerawat degil, berpasir dan bernasi
✨mempertingkatkan sistem pertahanan badan
✨ melembapkan kulit dari dalam badan ✨ mengurangkan simptom demam
✨ menguatkan dinding salur darah
✨mengurangkan kedut dan tanda penuaan
✨memperbaiki parut kulit
✨membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung
✨menjadikan kulit lebih cerah semulajadi
✨ merangsang pembentukan kolagen dalam badan
✨mencegah dan memerangi kanser
✨ membantu insomnia
✨ melindungi kulit daripada sinaran UV
✨membantu menyembuhkan luka ✨memperbaiki gusi berdarah
.
Sekarang ni ain tengah buat promosi ! grab yours now sebelum harga kembali asal 😍😍
.
AIN
0133455467
.
#shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokpanglimagarang #shakleemalaysia #shakleetestimoni #shakleeselangor #shakleejourney #vitaminc #vitaminsea #syantik #kulitmulus #kulitcantik #kulithalus #parutjerawat #parutluka #parutaccident #kulitlembap #imunbadan #dayatahanbadan #student #studentshahalam #studentklang


0

{ SET CANTIK STUDENT }
.
menjadi seorang student bukanlah muda sebab kita memerlukan tenaga yang cukup. Bila penat dan tak sempat nak jaga muka mula lah MISS #jerawat bawak geng 😭
.
Okay say no more to miss #jerawat and kulit kusam sebab ESP dan VIT C dapat membantu anda selesaikan masalah tersebut
.
🌼 Kebaikan #ESP 🌼
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang denDenhamgan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
🍊 Kebaikan #VITAMINC🍊
.
✨mengatasi jerawat degil, berpasir dan bernasi
✨mempertingkatkan sistem pertahanan badan
✨ melembapkan kulit dari dalam badan ✨ mengurangkan simptom demam
✨ menguatkan dinding salur darah
✨mengurangkan kedut dan tanda penuaan
✨memperbaiki parut kulit
✨membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung
✨menjadikan kulit lebih cerah semulajadi
✨ merangsang pembentukan kolagen dalam badan
✨mencegah dan memerangi kanser
✨ membantu insomnia
✨ melindungi kulit daripada sinaran UV
✨membantu menyembuhkan luka ✨memperbaiki gusi berdarah
.
Sekarang ni ain tengah buat promosi ! grab yours now sebelum harga kembali asal 😍😍
.
AIN
0133455467
.
#shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokpanglimagarang #shakleemalaysia #shakleetestimoni #shakleeselangor #shakleejourney #vitaminc #vitaminsea #syantik #kulitmulus #kulitcantik #kulithalus #parutjerawat #parutluka #parutaccident #kulitlembap #imunbadan #dayatahanbadan #student #studentshahalam #studentklang


0

{ SET CANTIK STUDENT }
.
menjadi seorang student bukanlah muda sebab kita memerlukan tenaga yang cukup. Bila penat dan tak sempat nak jaga muka mula lah MISS #jerawat bawak geng 😭
.
Okay say no more to miss #jerawat and kulit kusam sebab ESP dan VIT C dapat membantu anda selesaikan masalah tersebut
.
🌼 Kebaikan #ESP 🌼
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang denDenhamgan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
🍊 Kebaikan #VITAMINC🍊
.
✨mengatasi jerawat degil, berpasir dan bernasi
✨mempertingkatkan sistem pertahanan badan
✨ melembapkan kulit dari dalam badan ✨ mengurangkan simptom demam
✨ menguatkan dinding salur darah
✨mengurangkan kedut dan tanda penuaan
✨memperbaiki parut kulit
✨membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung
✨menjadikan kulit lebih cerah semulajadi
✨ merangsang pembentukan kolagen dalam badan
✨mencegah dan memerangi kanser
✨ membantu insomnia
✨ melindungi kulit daripada sinaran UV
✨membantu menyembuhkan luka ✨memperbaiki gusi berdarah
.
Sekarang ni ain tengah buat promosi ! grab yours now sebelum harga kembali asal 😍😍
.
AIN
0133455467
.
#shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokpanglimagarang #shakleemalaysia #shakleetestimoni #shakleeselangor #shakleejourney #vitaminc #vitaminsea #syantik #kulitmulus #kulitcantik #kulithalus #parutjerawat #parutluka #parutaccident #kulitlembap #imunbadan #dayatahanbadan #student #studentshahalam #studentklang


0