#kulitmulus

Instagram photos and videos

#kulitmulus#skincare#kulitputih#cantikalami#pemutihwajah#glowing#pemutihkulit#tabitamurahjakarta#tabitasingapura#whitening#tabitajakarta#tabitaglow#tabitaskincare#tabitaglowskincare#tabitamurah#tabitamalaysia#tabitakl#tabitacambodia#skincareampuh#tabitaoriginal#tabitagloworiginal#tabitaskincareori#penghilangjerawat

Hashtags #kulitmulus for Instagram

by @feeltakelantan

Kulit licin Amalkan set Herraz Glow Serum + Secret Jelly jerawat kalau naik sapu2 serum cepat hilang.
.
Ramai yang hanya pentingkan penjagaan luaran sahaja lupa untuk titik beratkan dalaman.
.
Sebenarnya kalau dalam bersih dan sihat uols sapu lah apa sahaja di luar kesan akan nampak lebih cepat kulit pun akan nampak lebih sihat.
.
Kami biasa akan sarankan pelanggan kami untuk cuba set combo untuk kesan yang lebih pantas dan cepat
.
Hasilnya ramai yang puas hati dengan feedback dua ketul produk yg super nie.
.
SEITAP PEMBELIAN SET COMBO PERCUMA LIPTINT LIMITED EDITION.
.
haa stock panas panas! Rebutan pelanggan kami uols. Sebab warna yang cantik, tahan lebih lama, yang paling best perbagai guna boleh di jadikan blusher & juga liptint di bibir.
.
Teringin nak bibir bak Angelina Jolie ? Tak nak bibir kelihatan kusam dan tidak bermaya? Uols patut grab set combo Jelly + Serum sebab kami akn bagi Liptint Limited Edition secara PERCUMA😍

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0179586865‬ -
AGENT diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @eryna_beautyshop

SHHH... RAHSIA NI TAK BOLEH BUAT MAIN-MAIN TAU ! 😲

Rahsia ke'peloles'an rakyat Malaysia terletak di mana ? Terletak di #DianzVitamin la bossku ! 🤗

DIANZ VITAMIN C & E

RM90 / 60biji / PINK
Boleh tahan dua bulan

RM50 / 30biji / PURPLE
Boleh tahan sebulan

FREE SAMPLE / 4biji / WHITE
Bayar kos pos je

Ingin cerah & ploles ?
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #promosiPinkDianz #SetahunSekali


0

by @yakinketawa

September 13, 2018
Different way to pick up girl 😂🤪😎
1000 comment lanjut part 2!!
Sebenarnya miris sih liat netizen suka komen “sok ngerti inggris lo” , padahal bule nya sendiri mereka di ajak ngomong ngerti2 aja kok, yang lebih ngerti kan juga mereka kali 😒
.
🔸🔹🔸
.
FULL VIDEO CEK di: youtube.com/hasanjr11 OR click link in bio 🙏 Don’t forget subscribe!!
.
. .
. 🔽🔽🔽
.
@9gag

#tanpamakeup #sariayu #kulitmulus #cewekindonesia #indonesiangirl #cantikalami #jogja #bandung


0

by @mila_ladiesv

JERAWATANN?
Banyak bekasnya??? 😱😱
Udah kmana2 ga ilang juga tuh jerawat?
Busettt udah habis uang banyak juga ke dokter??
.
Sayang bangettt kamu belum kenal sama ISNOW 😢
.
Mending pakai ISNOW dehh,
GAK PAKE MAHAL
GAK PAKE RIBET
dan PASTI AMPUH & SUPER AMAN karna sudah berizin BPOM MUI GMP lengkap 😍😍
.
RAWAT SEKARANG PAKAI 1 Sachets ISNOW setiap hari sebelum tidur !
.
.

Info pemesanan/konsultasi
Japri mila
Wa. 0853 7134 1199. (fast respons) .
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.


0

by @tabitaskincarestore_tre

BEST SELLER!!!
Paket MURMER N WORTHED BANGETT NIHH... Paket trial Set Tabita Glow
Harga 350.000,-
Paket terdiri dari
1. Facial Soap
2. Toner
3. Day cream ( Cream siang)
4. Night cream (Cream malam)

Ready stock!!! Kinclong , putih alami... Untuk info dan pemesanan
Hp/wa : +62818907139

#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#tabitaphilipines
#tabitavietnam
#tabitathailand
#philippinesskincare
#skincare
#skincarephilippines
#skincarevietnam
#skincarethailand
#kulitputih

Pemesanan
Wa : 0818907139


0

by @tabitaglow.id

BEST SELLER!!!
Paket MURMER N WORTHED BANGETT NIHH... Paket trial Set Tabita Glow
Harga 350.000,-
Paket terdiri dari
1. Facial Soap
2. Toner
3. Day cream ( Cream siang)
4. Night cream (Cream malam)

Ready stock!!! Kinclong , putih alami... Untuk info dan pemesanan
Hp/wa : +62818907139

#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#tabitaphilipines
#tabitavietnam
#tabitathailand
#philippinesskincare
#skincare
#skincarephilippines
#skincarevietnam
#skincarethailand
#kulitputih

Pemesanan
Wa : 0818907139


0

by @tabitaskincare.tre

BEST SELLER!!!
Paket MURMER N WORTHED BANGETT NIHH... Paket trial Set Tabita Glow
Harga 350.000,-
Paket terdiri dari
1. Facial Soap
2. Toner
3. Day cream ( Cream siang)
4. Night cream (Cream malam)

Ready stock!!! Kinclong , putih alami... Untuk info dan pemesanan
Hp/wa : +62818907139

#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#tabitaphilipines
#tabitavietnam
#tabitathailand
#philippinesskincare
#skincare
#skincarephilippines
#skincarevietnam
#skincarethailand
#kulitputih

Pemesanan
Wa : 0818907139


0

by @farhamohamed81

KELEBIHAN INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION

Suka tak kalau pakai body lotion, sapu-sapu terus putih?

Ramai orang suka putih instant especially perempuan. Jom kami nak ajak anda putih sama-sama dengan #InstantPearlGlow Body Lotion 😍😍😍 Apa yang best body lotion ni? + Body lotion ni boleh memutihkan bahagian badan yang diingini. Contoh nak putih kat tangan, sapu je dan dalam masa beberapa saat dah nampak putih + Boleh hilangkan parut sebab body lotion ni mengandungi Sweet Almond Oil dan Vitamin E + Kaya dengan Aloe Vera yang membantu melembapkan kulit + Kandungan Vitamin C, Collagen, Arbutin & Pearl Powder boleh mencerahkan kulit + Bebas bahan kimia berbahaya dan tiada kandungan alkohol

Harga Asal: RM25
Harga Promosi: RM17

#serimenantibeauty
#kolagen
#wangi
#jelita
#kecantikan
#organik
#skincareorganik
#suplimen
#cantikmenawan
#cantikalami
#kulitbersih
#kulitmulus
#nurraysahq
#NSPbandarseriputra
#dropshipdiperlukan
#NEPdiperlukan
#NurraysaSeniorPartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#UsahawanJutawan
#nurraysabandarseriputra
#bukitmahkota
#bandarseriputra
#ukm
#kuis
#bangi

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
0

by @tabitaskincare.tre

Mau muka Glowing n putih bgini???
Bisa lohh hanya dengan 250.000,-
Travel Set Tabita!!!
Ready Stock!!!
For order
WA 0818907139

Tabita Glow Original
Terbukti ampuh untuk memutihkan dan membersihkan jerawat dan flek hitam....
produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit .
berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain

1-Mengatasi jerawat.
2-Mencerahkan kulit yang kusam
3-Memutihkan kulit
4-Meratakan warna kulit yang tidak rata
5-Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
6-Menyamarkan dan menghilangkan flek serta 7-noda pada wajah
8-Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
9-Meremajakan dan mengencangkan kulit.
10-menjadikan wajah selalu awet muda

For order n fast respond please
WA 0818907139
#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#kulitputih
#tabitapenang
#tabitaglowjohor
#tabitakl
#tabitacambodia
#pemutihwajah
#pemutihkulit
#skincare
#tabitajakarta
#tabitaglowori
#tabitaglowmurah
#tabitaglowmedanmurah
#tabitaglowmedanori


0

by @tabitaglow.id

Mau muka Glowing n putih bgini???
Bisa lohh hanya dengan 250.000,-
Travel Set Tabita!!!
Ready Stock!!!
For order
WA 0818907139

Tabita Glow Original
Terbukti ampuh untuk memutihkan dan membersihkan jerawat dan flek hitam....
produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit .
berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain

1-Mengatasi jerawat.
2-Mencerahkan kulit yang kusam
3-Memutihkan kulit
4-Meratakan warna kulit yang tidak rata
5-Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
6-Menyamarkan dan menghilangkan flek serta 7-noda pada wajah
8-Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
9-Meremajakan dan mengencangkan kulit.
10-menjadikan wajah selalu awet muda

For order n fast respond please
WA 0818907139
#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#kulitputih
#tabitapenang
#tabitaglowjohor
#tabitakl
#tabitacambodia
#pemutihwajah
#pemutihkulit
#skincare
#tabitajakarta
#tabitaglowori
#tabitaglowmurah
#tabitaglowmedanmurah
#tabitaglowmedanori


0

by @tabitaskincarestore_tre

Mau muka Glowing n putih bgini???
Bisa lohh hanya dengan 250.000,-
Travel Set Tabita!!!
Ready Stock!!!
For order
WA 0818907139

Tabita Glow Original
Terbukti ampuh untuk memutihkan dan membersihkan jerawat dan flek hitam....
produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit .
berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain

1-Mengatasi jerawat.
2-Mencerahkan kulit yang kusam
3-Memutihkan kulit
4-Meratakan warna kulit yang tidak rata
5-Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
6-Menyamarkan dan menghilangkan flek serta 7-noda pada wajah
8-Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
9-Meremajakan dan mengencangkan kulit.
10-menjadikan wajah selalu awet muda

For order n fast respond please
WA 0818907139
#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#kulitputih
#tabitapenang
#tabitaglowjohor
#tabitakl
#tabitacambodia
#pemutihwajah
#pemutihkulit
#skincare
#tabitajakarta
#tabitaglowori
#tabitaglowmurah
#tabitaglowmedanmurah
#tabitaglowmedanori


0

by @yohaninfinesseshop.id

Minum Isnow efeknya sekujur tubuh, ga cuman wajah syantik yg sok cantik 😁😁 tp emg cantik beneran.. Orang cantik gak akan blg cantik, tp org lain yg blg...🤣🤣 Km jgn sok syantik☺☺😉 kalo blm minum ISNOW INFINESSE
Isnow....
Emang lagi Santiek.. tik..tik.. Chat aja lags klo pengen Santik.. More info :
Fb : Hani infinesse
IG :yohan_990
Wa 081332828688 .
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.


0

by @aurynauryan95

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi
Mila
Wa 0853 7134 1199. (Fast response) .
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.


0

by @yohaninfinesseshop.id

ISNOWALGAE adalah Terobosan pertama dunia kecantikan berupa serbuk yang diformulasikan dari bahan terbaik seperti SNOWALGAE, APEL STEMCELL, GRAPE STEMCELL, GOJIBERRY, COLLAGEN, GLUTATION, PEARL EXTRACT yang bekerja
memberikan nutrisi pada kulit dari dalam dan berguna untuk menjaga daya tahan tubuh sehari hari serta persendian.

Manfaat ISNOWALGAE :
1. Membantu meningkatkan produksi kolagen kulit sehingga berperan sebagai anti aging agent
2. Membantu proses regenerasi sel-sel kulit dan menjaga elastisitas kulit
3. Membantu mengatasi kulit kering dan kusam
4. Sebagai sumber antioksidan bagi kesehatan kulit dan tubuh
5. Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit
6. Membantu menyamarkan flek-flek hitam dan noda hitam bekas jerawat.

Cara konsumsi ISNOWALGAE :
1 sachet malam hari. Tanpa Seduh langsung tuang ke mulut / dibawah lidah dan rasakan sensasinyaaaa 😍

isinya 20sachet/box... BISA UNTUK 20 HARI pemakaian 😉

Dijamin paling lengkap,paling murah untuk produk sejenis di pasaran!! Info pemesanan/konsultasi
Fb : Hani infinesse
IG :yohan_990
Wa 081332828688 .
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah - #regrann


0

by @tabitaskincarestore_tre

Setiap hari Testi cyin....
Tabita Glow Original
Terbukti ampuh untuk memutihkan dan membersihkan jerawat dan flek hitam....
produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit .
Harga dimulai dari Rp 350.000- 600.000. berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain

1-Mengatasi jerawat.
2-Mencerahkan kulit yang kusam
3-Memutihkan kulit
4-Meratakan warna kulit yang tidak rata
5-Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
6-Menyamarkan dan menghilangkan flek serta 7-noda pada wajah
8-Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
9-Meremajakan dan mengencangkan kulit.
10-menjadikan wajah selalu awet muda

For order n fast respond please
WA 0818907139
#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#kulitputih
#tabitapenang
#tabitaglowjohor
#tabitakl
#tabitacambodia
#pemutihwajah
#pemutihkulit
#skincare
#tabitajakarta
#tabitaglowori
#tabitaglowmurah
#tabitaglowmedanmurah
#tabitaglowmedanori


0

by @slim_beautyfull_center

KAMU PUNYA MASALAH KULIT?
Jerawat, kusam, flek, kulit sensitif, kerut ??
.
ISNOWALGAE satu2nya supplement herbal yg super lengkap komposisinya loh..
.
Udah tau snow algae??
Itu merupakan ganggang merah yg udah terkenal banget di Eropa untuk kecantikan kulitmu.
Dan kini yang PERTAMA hadir di Indonesia dari bahan" yg di import langsung dari EROPA 😍😍
Jd km ga usa jauh2 lg atau kirim dengan ongkos yg super mahal dari sana
.
More info :
YENI Distributor infinesse SE-INDONESIA
📲 WA : 082362961409
📲line. : 082362961409
📲 Ig : Shuyen_herbal center
📲 Ig :Slim_beautyfulcenter
📲 Ig : Yeni_miss ladies v
📲 Fb : Yeni setia

#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.


0

by @tabitaglow.id

Setiap hari Testi cyin....
Tabita Glow Original
Terbukti ampuh untuk memutihkan dan membersihkan jerawat dan flek hitam....
produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit .
Harga dimulai dari Rp 350.000- 600.000. berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain

1-Mengatasi jerawat.
2-Mencerahkan kulit yang kusam
3-Memutihkan kulit
4-Meratakan warna kulit yang tidak rata
5-Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
6-Menyamarkan dan menghilangkan flek serta 7-noda pada wajah
8-Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
9-Meremajakan dan mengencangkan kulit.
10-menjadikan wajah selalu awet muda

For order n fast respond please
WA 0818907139
#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#kulitputih
#tabitapenang
#tabitaglowjohor
#tabitakl
#tabitacambodia
#pemutihwajah
#pemutihkulit
#skincare
#tabitajakarta
#tabitaglowori
#tabitaglowmurah
#tabitaglowmedanmurah
#tabitaglowmedanori


1

by @tabitaskincare.tre

Setiap hari Testi cyin....
Tabita Glow Original
Terbukti ampuh untuk memutihkan dan membersihkan jerawat dan flek hitam....
produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit .
Harga dimulai dari Rp 350.000- 600.000. berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain

1-Mengatasi jerawat.
2-Mencerahkan kulit yang kusam
3-Memutihkan kulit
4-Meratakan warna kulit yang tidak rata
5-Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
6-Menyamarkan dan menghilangkan flek serta 7-noda pada wajah
8-Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
9-Meremajakan dan mengencangkan kulit.
10-menjadikan wajah selalu awet muda

For order n fast respond please
WA 0818907139
#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#kulitputih
#tabitapenang
#tabitaglowjohor
#tabitakl
#tabitacambodia
#pemutihwajah
#pemutihkulit
#skincare
#tabitajakarta
#tabitaglowori
#tabitaglowmurah
#tabitaglowmedanmurah
#tabitaglowmedanori


0

by @purbasariafif19

Percaya deh buat kamu yg ngerasa paling ribet pake bulmat palsu atau malah alergi, setelah kamu kenal ini hidupmu terasa lebih simple 😊😊 Yay karna si maskara ini bisa merubah bulu mata kamu jadi lebih lentik, tebal dan panjang 😍 😍
Luar biasanya si maskara ini gk jadi serbuk yg bisa bikin mata kelilipan, justru maskara ini nempel berjam2 dan lebih tahan lama ❤️❤️ Mau dong punya bulmat idaman tanpa ribet?

Tanya bisnis jafra:
WA 087885517556

#jafra #jafraskincare #jafracosmetics #kosmetik #beautycare #skincare #bodycare #beauty #beautifull #love #royaljelly #loosepowderjafra #royaljellyliftconcentrate #rjlc #concentrate #bopeng #kulitmulus #glowing #bulumatalentik #bulumatatebal #bulumatabervolume #bulmattebal #bulmatlentik #bulmatbervolume #maskara #mascara #maskarajafra #mascarajafra #maskarawaterproofjafra #mascarawaterproofjafra


0

by @annona_vcsbymimi

Sapa kenal dengan akak ni kasi like sikif? No wonder la kulit bersih. Pakai vcs💕


1

by @ratu.ladiesv

ISNOWALGAE adalah Terobosan pertama dunia kecantikan berupa serbuk yang diformulasikan dari bahan terbaik seperti SNOWALGAE, APEL STEMCELL, GRAPE STEMCELL, GOJIBERRY, COLLAGEN, GLUTATION, PEARL EXTRACT yang bekerja
memberikan nutrisi pada kulit dari dalam dan berguna untuk menjaga daya tahan tubuh sehari hari serta persendian.

Manfaat ISNOWALGAE :
1. Membantu meningkatkan produksi kolagen kulit sehingga berperan sebagai anti aging agent
2. Membantu proses regenerasi sel-sel kulit dan menjaga elastisitas kulit
3. Membantu mengatasi kulit kering dan kusam
4. Sebagai sumber antioksidan bagi kesehatan kulit dan tubuh
5. Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit
6. Membantu menyamarkan flek-flek hitam dan noda hitam bekas jerawat.

Cara konsumsi ISNOWALGAE :
1 sachet malam hari. Tanpa Seduh langsung tuang ke mulut / dibawah lidah dan rasakan sensasinyaaaa 😍

isinya 20sachet/box... BISA UNTUK 20 HARI pemakaian 😉

Dijamin paling lengkap,paling murah untuk produk sejenis di pasaran!! ==========================================
Info / Order Produk :
________________________________
🤗 DESY RATNA 🤗

WA 082335956343
WA 083115455571

________________________________ ==========================================
NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍
RESELLER WELCOME 😘
==========================================
📦Produk dijamin ORI 100%
📦 Pelayanan yang Memuaskan
📦Melayani pengiriman dalam & luar negeri ==========================================
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah


1

by @naazulkefle

[ MASALAH KULIT BROKEN HILANG ]
.
Pisssttt korang yang ada masalah kulit rosak macam sis ni cepat guna Herraz glow serum.
.
Sebab herraz glow serum ni fungsinya untuk merawat masalah kulit yang rosak akibat radikal bebas, tersalah produk, mengunakan produk yang bermakuri, dan kulit yang rosak akibat sunburn.
.
Pastikan korang rawat dengan herraz glow serum.😊
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0135345741
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @elanishbeauty.official

.
PRODUK APE NI? LAIN MACAM JE..
Sukenyaaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!… Serius tak tipu. Muka rasa FRESH and moist sgt. Baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. Serum ni dibuat dri bahan2 semulajadi mcm propolis, ekstrak biji delima, witch hazel dan byk bahan yg mmg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ada masalah kulit kusam ke jerawat ke jeragat ke apa kat cuba skrg. Konpem x nyesal nye la. Iolls dh try..uolls bila lg??
.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677 / +601110221101
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/pmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih


0

by @wdec_izana

Sapa ada masalah kulit parut dalam berlekuk lekuk? .
.
Nak hapuskan kulit yang kasar secara sihat dan selamat? .
.
Komen NAK 🙋
ATAU terus wasap sekarang .
.
👇👇👇
.
.
012 9066631
.
.
LULUS KKM DAN HALAL .
Swipe Untuk next testimoni
#krimAntiKerepot#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeTanjungMalim
#WomenDesireeShahAlam #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty


0

by @ranimaherani

Repost GLUCOLA GEL MCI

Glucola Gel sangat aman dipakai oleh semua umur.

1. Terbuat dari bahah alami yang sudah teruji secara klinis yaitu mengandung bahan Gluthathione kualitas Grade “A” dan Collagen
2. Sudah terdaftar BPOM
3. Dapat digunakan di seluruh wajah serta kulit tubuh
4. Tidak menimbulkan efek samping
5. Tidak mengandung bahan pemutih maupun bahan kimia berbahaya lainnya
6. Tidak menimbulkan kulit kering

Manfaat Glucola Gel, di antaranya yaitu :
– Menjadikan kulit cerah dan lembut
- membantu menghilangkan bekas jerawat
– Membantu regenerasi dan metabolisme kulit
– Menjaga kelembaban alami kulit
– Mengangkat kotoran dan sel – sel kulit mati dari kulit tubuh dan wajah
– Melindungi kulit dari efek buruk paparan sinar matahari serta polusi
– Melindungi kulit dari ruangan ber AC
– Membantu menutrisi kulit
– Kulit akan terasa licin , halus sehingga nampak awet muda.

Cara penggunaan MGI Glucola Gel :
1. Ambil glucola gel di ujung jari dan tempelkan ke pipi dan gosok secara memutar
2. Gosok perlahan dan merata dari dagu hingga dahi
3. Oleskan pada kantung mata dan tekan secara perlahan.
4. Dibilas dengan air

GLUCOLA GEL 100gr Rp. 650.000
KEMASAN MINI 15 GRAM SEDIA JUGA YA.

BETTER LIFE WITH MCI ❤️ Contact Me :

WA 0821-1771-2288

#mci #mcindonesia #bioglass #lsw #lsm #aura #pendant #magicstick #nanospray #radiasihp #biomini #antiradiasi #alatkesehatan #alatkecantikan #bioglassmci #kulitmulus #nanospraymci #kalungkesehatan #bengkak
#lsmmci #alergimakanan #facialathome #bebasjerawat


0