#kulitputih

Instagram photos and videos

#kulitputih#pinkladymurah#pinkladybodyperfection#pinklady#bodysexy#murah#badanmantap#montok#badanmontok#breastegang#breastanjal#sale#bodygoals#kulitgebu#jerawathilang#kulitkusam#mantap#boosterwhitening#putihgebu#kulitcerah#kosmetikmurah#skincare#kulitcantik#kulitsehat#badancantik#ubatputih#tipskulitsehat

Hashtags #kulitputih for Instagram

APA CILI API BUAT? SAMPAI DIA KENA TUMBOK

Apa cili api buat? Sampai kena tumbok, sebab masak lomak cili api la, sodapkan.

Apa herraz glow buat? Sampai kena kecam kat insta, sebab membunuh jerawat la, nak cantikan.

Ha uols, ni la serum yang boleh mematikan jerawat yang banyak kat muka tuh, ia menyerap jauh ke dalam liang pori2 kulit wajah.

Yang membantu mematikan jerawat dan mengahalang jerawat dari tumbuh ke kulit wajah uols lagi.

Sebab tuh la herraz glow serum ni amatlah penting dalam kesihatan kulit wajah, supaya melindungi liang2 pori tidak tersumbat dengan kekotoran2.

Please la kesian kat kulit wajah uols ni, kalau la dia boleh cakap, ofcus uols sentap kena marah yo.

Apa cili api buat smpai kena tumbuk? Sebab nak makan makanan sedap la, macam tuh juga..apa herraz glow serum buat? Sampai kena kecam, sebab ramai kata serum power buat kulit wajah cantik la.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

OBSES NAK CANTIK

Tiap kali aku belek muka aku kat air, tiap kali tu la air bergelora rancak serupa macam hati ni warghh

Jerawat dan bintik hitam kat pipi ni, dah mula nampak jelas, kalau di biarkan lama, macam ada potensi nak jadi peta asia ni.

Dulu boleh juga sorok dengan bedak, sekarang ni dah tepek bedak tebal macam opera cina pun ada ha adoi, still boleh nampak bayang2 hitam.

Pergh..sejak kenal herraz glow serum, jerawat dan bintik2 hitam makin pudar dan hilang, kulit terasa licin dan lembut.

Sekarang kalau pakai tudung seget ke selebet ke tetap nampak cun wei, superp kulit muka cantik dan glowing tanpa jerawat dan bintik2 tu sangat menawan.

So obses ke tak? Ofcus obses la, bila da camtik gebom macam ni, giler kau tak selfie hehe.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
.
Dengan harga RM280, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0192441313

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi


0

DALAM MASA 2MINGGU KULIT LICIN DARI BREAKOUT
.
uols ada problem kulit tiberr breakout macam sis nih?
.
Uols boleh grab secret jelly bagi merawat segala masalah kulit muka
.
Lihat testemoni after slurp secret jelly 2 minggu sis ni, kulit jadi licin dan bogel tanpa makeup
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

GLOW KULIT DENGAN HERRAZ GLOW SERUM

Serum bukan untuk makan yer uolss tapi untuk merawat keradangan kulit muka. Bila apply Herraz glow Serum pada kulit rasa soft in touch jer macam tak pakai pape dekat muka.

Bila muka berseri mula la terasa flawless dan glowing. so uolss grab la Herraz Glow Serum ringan tapi padu hasil dia pada kulit uolss untuk stay cantik.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

· · · GLUCELLA HWI SETARA SUNTIK STEMCELL 180JUTA??? Sudah tau suntik stem cell berapa harganya?? Silahkan tanya pada mbah google ya.. dan jangan kaget lihat harganya.. 😂😂 Glucella 180 juta stim cell!!
MANTAPP DI HWI HADIRKAN GLUCELLA STEMCELL APEL + GLUTHATION , HARGA KAKI LIMA KUALITAS BINTANG 5

Mau tau secara lengkap manfaatnya ??? Baik sis , cici , koko , bunda,
Sebelum beli konsultasikan dulu ya.. 😊

Produk 100% aseli. Harus smart buyer ya tanyakan no. I'd penjual agar terjamin keaselianya.
Untuk pemesanan dan tanya jawab produk silahkan hubungi :
1. Inbox saya
2. Whatsapp agnes fer 👉 wa/sms : 081803234242
3. Via [ J&T / JNE / POS / TIKI ]
4. Rek. BCA
5. Format pesan ~ Nama lengkap : ~ Alamat lengkap : - rt /rw : - desa : - kecamatan : - kota - kabupaten ~ Orderan :
Daftar produk
1. Glucella
2. Frutablend
3. Prime skin lotions
4. Prime skin phyto cell serum
5. Wmp [ weight management program ]
6. Cmp [ clasic mulberry powder ]
7. Dtozym [ detox dan enzym ]
8. Calseabone [peninggi anti osteoporosis]
9. NES V
10 . VITAMALE [ stamina prima tahan lama]

Nb : yuk banyak promo hari ini pesan sekarang juga!! jaga aset dari mulai KECANTIKAN, KESEHATAN, dan SEX , semua produk ada disini. ====================================
Pengiriman bisa dari dalam dan luar negeri
Barang aman 100% sampai tujuan JAMINAN UANG KEMBALI !!! ==================================== #hwiindonesia #glucella #glucellahwi #glucellamurah #glucellaasli #glucellajakarta #kulitputih #kulitputihalami #kulitcantik #kulitsehat #glucellasemarang #glucellaori #glucellayogyakarta #glucellamedan #glucellabandung #glucellapapua #glucellakalimantan #glucellasulawesi #cantik #cantikalamihalal


0

Jom putih 10kali ganda dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
.
✔️Perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 🍇 🍈 ✔️SATU BOX UNTUK SEBULAN .
.
.
✔️PROMOSI RM70
NORMAL PRICE - RM85
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅012 7845192
✅012 7845192
✅012 7845192
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap


0

LOST KG !
.
.
DAH RAMAI YANG BERCAKAP TENTANGNYA ! TENTANG KLUBNA DAN LALEH SET YANG BOLEH MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN ! DAN INI SALAH SATU TESTIMONI DARIPDA SALAH SEORANG YANG DAH CONSUME KLUBNA DAN LALEH !
.
.
Kopi yg buat orang bergaduh sbb nak turun kan berat badan dengan sepantas satu set minum!!!! Setiap pembelian anda akan dapat kejutan yang bakal membuat anda tersenyum !
.
KLUBNA&LALEH
jom whatapp 0147425900 naura atau klik link diprofile
.
BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ .
💎kopi sedap level 5 bintang
💎kopi bole lost seminggu 3-5kg
💎kopi memberi tenaga
💎kopi rasa kopi orang kaya
💎kopi rasa kenyang 48 jam
💎kopi menahan selera makan

HARGA:RM78.00/1SET
SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.
.
#gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kulitputih #kulitbersih #taknakgemok #jomkurus #kopikurusviral #teakurus #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #gemok #sehat #medina #klubna #laleh #kopi #teh #senamanpagi #gayahidupsehat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #teamjet


0

Serius RM99.90 je?? 😱😱 . .

Stok makin susut. Dah tak banyak dah tinggal. Memang ramaii sungguhh laa grab promo kebabOm murahh ni! .

Sebelum ni FULL SET MARY JARDIN RM252. Sekarang hanya RM99.90. Rugiii tak grab sekarang! .

Sebelum stok abis, mehh cecepat whatsapp sis untuk details ye. Tekan je link whatsapp kat atas. 😊 .

#MjAnnajah#MaryJardindungun#MaryJardinTerengganu#maryjardinpaka#maryjardinkerteh#maryjardinterengganu#kulitputih#kulitcantik#kulitsehat#flawless#rawatjerawat#jeragatpudar#naturalskincare#skincareroutine#faceoil


0

Jom putih 10kali ganda dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
.
✔️Perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 🍇 🍈 ✔️SATU BOX UNTUK SEBULAN .
.
.
✔️PROMOSI RM70
NORMAL PRICE - RM85
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅012 7845192
✅012 7845192
✅012 7845192
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap


0

Wah makin banyak nih yang pake masker spirulina, yuk coba juga dan dapetin wajah impian kamu sekarang !!.
.
Masker Spirulina itu komposisi utama nya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget utk kesehatan kulit. Nutrisi 2 pcs masker nya = Nutrisi 0,5kg sayur & buah :). Manfaat Masker Spirulina :
1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami
2. Memperhalus tekstur kulit wajah
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo
4. Mengencangkan kulit wajah
5. Mengatasi kulit kering
6. Kalau diminum bisa untuk menggemukkan badan

Lalu kenapa sih harus beli Masker Spirulina ? :
- Karena masker spirulina terbuat dari 100 persen bahan alami
- Tidak mengandung bahan kimia berbahaya
- Tidak ada efek samping
- Tidak ada efek ketergantungan

Masker herbal ini pun sudah terdaftar di BPPOM, Depkes, Halal MUI, FDA (BPOM USA), TGA (BPOM australia)
Nomor lisensi BPOM: 
POM TR 032 326 321
Sangat AMAN dan BERKUALITAS DUNIA.
.
.
Untuk infonya langsung hubungi kontak admin di bawah ini.. Salah satunya aja ya, trimakasih 😊 📱LINE :@eud5581h (pakai @)
📱WA : 082277046793
.
NO KOMENT DI INSTAGRAM / NO DM , LANGSUNG CHAT KE KONTAK DIATAS GUYS🤗
#flek #komedo #jerawat #kusam #kulitputih#maskerwajah #maskeralami #spirulina#perawatanwajahalami #perawatanwajah#kosmetikalami
#maskerspirulina #maskerwajahalami #tipshilangkanjerawat #tiens #liptint #wardah #purbasari


0

Ada nampak mummy happy?
ADA NAMPAK MUMMY HAPPY???
.
Mummy xnk simpan lagi rahsia ni😣mummy nk share produk yg mumny amalkan❤😘
.
Mummy amalkan pinklady body perfection untuk badan kelihatan CANTIK,GEBU,GEBAS,MONTOK,MENAWAN ala2 Kim.K gitcheww😍😍
.
Jom dapatkan pinklady uolss🌹
.
BELUM CUBA BELUM TAHU..
SUDAH CUBA,CANTIK LA U..😙
.
#pinklady #pinkladymurah #murah #sale #pinkladybodyperfection #breastanjal #breastegang #kulitputih #badanmontok #montok #bodysexy #bodygoals #badanmantap #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal


0

SECRET JELLY BUAT DIRI MEMPERSONA
.
Pernah uols terfikir buat orang lain lihat diri kita jadi mempersona
.
bukan pada lelaki sahaja tapi pada perempuan juga tertarik untuk memandang
.
Hanya perlukan produk dari feelta beauty dan grab secret jelly buat uols penuh putih berseri
.
Cantik bukan pada wajah tapi pada warna kulit juga menjadi aura penting dalam kecantikan
.
Kalau la lelaki pun pm miss ella nak puteh gebu, ini kan uols yang perempuan, jangan rasa terkalah sudah lah😉
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam


0

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbbb 😭
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻
.
.
BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
.
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsul mutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium


0

PUNCA BADAN LESU DI PAGI HARI
.
Every days uols sentiasa rasa tak bersemagat
.
1.Rasa letih di setiap hari?
2.Rasa tak bermaya?
3.Malas?
4.Badmood?
5.Tekanan emosi
6.tidak cukup tidur
7.buat keje selalu mengeluh penat even keje tak berat
.
Amalkan la routin setiap hari uols dengan supplement yang pelbagai nutrisi dan vitamain secret jelly nih
.
Agar setiap pagi dan setiap hari uols akan sentiasa rasa aura2 positif dan always bertenaga dan rasa lebih segar
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

DTP fungsinya untuk elokkan sunburn , putih , pulihkan period , sembelit , senggugut , jeragat , kulit kusam . Suriasoap pun sama sygg , jeragat , parut , kurangkan minyak , kulit kering , kecilkan liang pori . Haa byk laa sygg . Cot grabb syngg tak menyesal punyaa . Kesan dia wow wow sgtt 😍
.
DTP mmg elok sebab DETOX + WHITENNING tau sayang . 2 in 1 dah laa 1sachet ada 6gram tak rugi beli yea awak . Tahan sebulan .
.
.
#dtplovers
#diamondtomatoplusdtp #terpaksacantikdiamondtomatoplus
#agentdiperlukan
#stokistdiperlukan
#stokistwanted
#dropshipdiperlukan
#petuahilangkanjerawat
#petuacantik
#produkviral2018
#produkviral
#tomatoputihmurah
#putihgebu
#kulitputih
#hilangparut
#hilangjerawat
#hilangjeragat
#jomjadicantik
#supplementkulit


0

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbbb 😭
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻
.
.
BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
.
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsul mutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium


0

Ada nampak mummy happy?
ADA NAMPAK MUMMY HAPPY???
.
Mummy xnk simpan lagi rahsia ni😣mummy nk share produk yg mumny amalkan❤😘
.
Mummy amalkan pinklady body perfection untuk badan kelihatan CANTIK,GEBU,GEBAS,MONTOK,MENAWAN ala2 Kim.K gitcheww😍😍
.
Jom dapatkan pinklady uolss🌹
.
BELUM CUBA BELUM TAHU..
SUDAH CUBA,CANTIK LA U..😙
.
#pinklady #pinkladymurah #murah #sale #pinkladybodyperfection #breastanjal #breastegang #kulitputih #badanmontok #montok #bodysexy #bodygoals #badanmantap #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal


0

Ada nampak mummy happy?
ADA NAMPAK MUMMY HAPPY???
.
Mummy xnk simpan lagi rahsia ni😣mummy nk share produk yg mumny amalkan❤😘
.
Mummy amalkan pinklady body perfection untuk badan kelihatan CANTIK,GEBU,GEBAS,MONTOK,MENAWAN ala2 Kim.K gitcheww😍😍
.
Jom dapatkan pinklady uolss🌹
.
BELUM CUBA BELUM TAHU..
SUDAH CUBA,CANTIK LA U..😙
.
#pinklady #pinkladymurah #murah #sale #pinkladybodyperfection #breastanjal #breastegang #kulitputih #badanmontok #montok #bodysexy #bodygoals #badanmantap


0

Ada nampak mummy happy?
ADA NAMPAK MUMMY HAPPY???
.
Mummy xnk simpan lagi rahsia ni😣mummy nk share produk yg mumny amalkan❤😘
.
Mummy amalkan pinklady body perfection untuk badan kelihatan CANTIK,GEBU,GEBAS,MONTOK,MENAWAN ala2 Kim.K gitcheww😍😍
.
Jom dapatkan pinklady uolss🌹
.
BELUM CUBA BELUM TAHU..
SUDAH CUBA,CANTIK LA U..😙
.
#pinklady #pinkladymurah #murah #sale #pinkladybodyperfection #breastanjal #breastegang #kulitputih #badanmontok #montok #bodysexy #bodygoals #badanmantap #teamdayahpinklady #dayahempire #pinkladyoriginal


0

BB JUICE GWI memang the best pokok nya 😘
💗 Jerawat aja kabur.....
💗 Flek hitam minggat.....
💗 Wajah jd kenyal...
💗 Kulit jd halus lembut...
💗 Adem anyesss....😍
Cocok buat cewek cowok bumil busui bundha sista semuanya DECH
Yuk dipesan langsung wa saja 083845183685
Fariatul umaya GSP

#bbjuice #minumankesehatan #juskesehatan #kulitputih #kulitkinclong #pemutihherbal #pemutihalami #pemutihwajah #pemutihkulit #putihrata #pemutihbadan #juspemutihbadan #minumanpemutihbadan #herbalpemutihbadan #fff #lfl #kesehatankulit #kinclong


0

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbbb 😭
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻
.
.
BOOSTER WHITENING 🌸
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
😍Meh pm laju2 📲 0127845192
.
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #nshhazbeauty #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap


0

“Alhamdulillah tak menyesal consume Calla Beautskin ni, kulit makin cerah, putih dan glowing !”
.
Yay ! Seronoknyaaaaa tengok kulit pengguna Calla Beautskin dah bertukar putih-putih melati, merah-merah delima ni. Tak sia-sia consume Calla Beautskin😍
.
Kalau korang nak tahu, buah Peach 🍑 merupakan bahan utama Calla Beautskin. Kandungan vitamin C yang terdapat dalam buah Peach merupakan antioksidan kuat yang dapat melambatkan proses penuaan, termasuk dapat mengurangkan kedutan, garis-garis halus dan lingkaran hitam.
.
Selain itu, buah Peach juga sangat berkhasiat dalam mengatasi masalah ;
.
i) Kulit kering
ii) Kulit berminyak
iii) Mencegah jerawat
iiii) Melembapkan kulit
v) Membantu penyembuhkan luka
vi) Mengecilkan pori terbuka
Dan banyak lagi khasiat dan kebaikan buah Peach.
.
.
Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat memutih dan mencerahkan kulit, pilih lah Calla Beautskin😚
.
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #pinkladyoriginalhq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018


0

Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY??
Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈
Nak tahu sebab apa?

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Sy sedia membantu sis..
Wasap sy kalau malu nak PM 😀

http://www.wasap.my/60164347474 /PinkLadyMantap

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm
#missvketat #badancantik #kulitgebu #kulitputih


0

Jerawat kecit dan bekas jerawat dah pudar 😍
.
👌Binaan asas utk kulit, rambut dan kuku adalah protein. Apabila sel kita sihat, segala fungsi setiap tisu dan organ juga jadi baik dan sihat dan ia pasti memberikan kita kesihatan optimum dan kulit yang cantik. So, protein ESP adalah terbaik untuk kulit.
.
💥ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
.
💥Protein ESP Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.
.
JOM ESP, click ⤵️
www.wasap.my/60192275759
.
#shaklee #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #espshaklee #soyprotein #protein #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setcantik #setparut #setparutshaklee #parut #pudarparut #sunburn #hilangkanjerawat #hilangkanparut #jerawathilang #parutjerawat #terapiinstagram #shakleesubangjaya #shakleeusj


3