#kulitputih

Instagram photos and videos

#kulitputih#putihgebu#kulitkusam#gebugebas#cantikalami#gebu#serummurahmalaysia#cantik#kosmetikmurah#like4like#kulitgebu#glowing#jerawathilang#produkherbal#produkmurah#lolaempire#produkkecantikanmurah#produkkecantikan#produkmalaysia#jamumontok#jamu#breastserumlola#lolaempire_zana#produk#payudaramontok

Hashtags #kulitputih for Instagram

Nak cantikk glowingg meh cuba set ni πŸ˜™

Boleh klik ⬇️
wasap.my/60142143464/promo+kulit+licin

#dqisteebeauty #skincare #nakcantik #kulit #flawless #gebu #hq #kulitbebasjerawat #kulitputih #ctdk #neelofa #fattzura


0

Whitening treatment baru akan dilancarkan! 😲😲😲
.
Sape nak?? Kita akan bagi harga promo nanti πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
Bukan drip ye! Drip xde kelulusan KKM
.
Tunggu announcement kita tau
.
#newfacial #rawatanbaru #mesowhitening #kulitputih #kulitcerah #kulitflawless #reveusemedispakotabharu


0

Bila cecair pink ni dah belaga dengan jerawat confirm meledak cecair putih dan akhirnya kecut time tu korang tak tak perlu risau nak merana kesakitan yang terasa seperti di iris iris dengan pisau.
.
Sakit perit gatalnya bila korang alami masalah jerawat hanya tuan diri sahaja yang dapat merasainya keperitan penderitaan yang satu tu. .
"Ehh itu kalau seketul jerawat dah sakit bayang kan berpuluh jerawat kat muka? "
.
Please jangan seksa diri sendiri cepat2 cari penawar atau cuba ikhtiar dengan Herraz Glow Serum. Insyaallah ia penawar segala masalah kulit.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0162524412
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Jejakaaa kat luar sana masih bajet macho lagi ke? Sedangkan keliling wajah di hujani jerawat baju euwwww geli weii.
.
Tak payah macho sangat lah kalau awek nak pandang pun geli. Jangan mimpi nak di buat lakiπŸ˜‚
.
Yang seram ditinggalkan awek! aduii korang jangan sedih sgt ye. secret jelly kan hodo. Slurppp jee untuk detox segala toksin yang ada dalam badan korang supaya kulit korang lebih macho sihat.
.
Time tu tanpa segan silu awek datang keliling pinggangπŸ€“.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0162524412
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

Hai hai guys πŸ€—
Pastikan kulit kamu tetap tampil cantik, glowing dan sehat yahh bersama Pusakaayu πŸ˜πŸ€—πŸ˜‡
_________________________________
PAKET BASIC WHITENING SPF50
.
πŸ‘‰ Harga 166.000
πŸ‘‰ Tidak untuk bumil busui πŸ˜‡
βž–βž–βž–
Isi :
βž– Lacos Pepaya
βž– AHA Toner
βž– Sunblock spf50 Pink
βž– Cream Malam HTMH 0,05
.
Manfaat :
πŸ‘‰ Memutihkan sekaligus mencerahkan kulit wajah hingga tampak glowing
πŸ‘‰ Mengangkat sel kulit mati
πŸ‘‰ Membantu melindungi dari sinar matahari
πŸ‘‰ Meratakan warna kulit yang tidak merata
πŸ‘‰ Menghilangkan flek ringan
πŸ‘‰ Cocok digunakan untuk semua jenis kulit, kecuali kulit sensitif dan berjerawat
.
.
Tunggu apa lagi ❕
Yukk guys buruan diorder πŸ˜‰πŸ˜„
_________________________________
Fast Respon :
πŸ‘‰ SMS/WA : 0877 8383 8845
πŸ‘‰ PIN BBM : D03BFBA9
πŸ‘‰ LINE ID : theraskinpusakaayu
πŸ‘‰ Line @mqs3107m (pakai @)
.
⛔️ DILARANG DOUBLE CHAT YA
______
🚚 PENGIRIMAN VIA JNE, WAHANA dan J&T
🏠 PENGIRIMAN DARI KLATEN, JATENG
🏦 REK BANK : BCA, BNI, BRI, MANDIRI
_____
Cek Resi πŸ‘‰ @pusakaayu_resi
Cek Testi πŸ‘‰ @pusakaayu_testimoni
Cek Harga πŸ‘‰ pusakaayu.com/pricelist

#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah


0

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍
.
Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER πŸ˜‰
.
Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH!
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT

SET EXCLUSIVE HARGA WOW
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


0

Heppp suka sgt nampak?Β 
Mestilah suka bila kulit sihat glowing dan flawless kan kan .
.
Nak kulit kelihatan licin fresh glowing? Kami cabar anda konsisten amalkan Herraz Glow Serum selama 3 bulan tanpa stop atau termiss. .
Haa anda akan nampak satu perubahan yang sangat ketara. Kalau dulu wajah kusam?
Kalau dulu wajah penuh jerawat?
Kalau dulu satu muka penuh? parut hitam?
.
After 3bulan anda pasti akan nampak perubahan kulit semakin. Fresh jerawat semakin kurang tumbuh dan parut semakin pudar.
.
Jangan tunggu bertindak sekarang konsisten selamat 3bulan. Anda pasti akan setia bersama Herraz Glow serum.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0179586865 -

#feeltaherrazglowserum
#putihΒ #kulitputihΒ #skincareoriginalΒ #serum#flawlessΒ #cantikΒ #kulitsihatΒ #jomcantik#pencucimukaΒ #kulitmulusΒ #kulitcerah#kulitberminyakΒ #kulitflawlessΒ #skincaremalaysia#skincareproductsΒ #serumwajahΒ #serumjerawat#serumpemutihΒ #jerawathilangΒ #pembersihwajah#kulitsehatΒ #kulitkusamΒ #kulitglowing#kulitgebu#kulitkusamΒ #skincareterbaikΒ #skincarehalal


1

Berbotol-botol dia repeat uolsss itu tandanya terlajakk berkesan kalau tak berkesan. Ehh dia tak akan repeat uolss. .
"Tq sangat kulit muka dah tak ada kusam dan sunburn lagi lepas amalkan Herraz Glow Serum."
.
Kulit rentung akibat sunburn pun boleh di rawat ini kan pula masalah kusam jerawat kering dan berminyak.
.
Herraz Glow Serum penyelamat segala masalah kulit.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0179586865 -
Dropship diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

THERASKIN BREAST MASSAGE CREAM

HARGA 36.000
.
.
Breast Massage Cream Theraskin adalah sebuah cream yang berfungsi untuk mengencangkan kulit dan elastisitas payudara yang kendur yang bisa di sebabkan karena faktor usia, menyusui, pemakaian bra yang kurang tepat, dan beberapa faktor penyebab lain. Cream ini sangat aman karena sudah mendapatkan ijin dari BPOM.
.
Manfaat : >> Membuat payudara menjadi kencang
>> Melancarkan peredaran darah di sekitar payudara
.
Cara Pakai : πŸ‘‰ Oleskan cream breast message pada bagian atas dan bawah payudara
πŸ‘‰ Biarkan hingga mengering
πŸ‘‰ Kemudian bersihkan dengan menggunakan handuk yang lembut
πŸ‘‰ Gunakan dengan rutin selama dua kali seminggu
πŸ‘‰ Dan gunakan pada saat setelah mandi dan malam sebelum tidur .
.
Konsultasi dan Order:
πŸ‘‰ SMS/WA : 0812 1212 2845 πŸ‘‰ PIN BBM : 5D67B4E8
.
🚚 PENGIRIMAN VIA JNE dan J&T
🏦 REK BANK : BCA, BNI, BRI, MANDIRI
#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah


0

- .
FEEDBACK GREENTEA MINT FACE SCRUB
.
Tengok tu,sanggup bangun tido sebab nak try scrub. Sekali cuba terus jatuh cinta. Kalau berkali2?😍
.
Salah satu bahan yg buatkan muka jadi lembut selepas scrub aadalah walnut. Walnut bukan saja melembutkan kulit muka,malah ada vitamin B yg baik untuk anti penuaan dan bantu meng'glowing'kan muka kita tau.
.
Memang tak rugi pon beli scrub ni tau.
Jom rawat kulit muka kita agar kekal yakin!
.
.
WhatsApp 0139372292


1

Antioksidan Cyanos Eira Bantu Hambat Produksi Melanin Akibat Sinar UV
Sering beraktivitas di luar rumah, mau tak mau tubuh akan rentan terpapar sinar matahari secara berlebihan. Akibatnya, kulit bisa saja berubah lebih gelap dan meninggalkan belang di bagian tertentu. Untuk lindungi tubuh dari UVA dan UVB berbahaya, secara alami pigmen melanin akan diproduksi untuk melindungi sel-sel yang terganggu oleh radiasi. Semakin sering Anda terpapar sinar matahari, maka semakin banyak sel kulit yang terganggu, sehingga kulit bisa berubah lebih gelap bahkan kusam karena terjadinya hiperpigmentasi. Pastikan Anda tak hanya mengandalkan tabir surya, tapi juga penuhi nutrisi kulit kaya antioksidan seperti glutathione dalam kandungan Cyanos Eira!

Cyanos Eira merupakan suplemen kulit pertama di Indonesia yang mengandung AFA stem cell USA, Snow Algae Mibelle Biochemistry Swiss, dan Kohjin Glutathione Japan. Seorang dokter ahli kecantikan dan medical trainer, dr. Elvin Erick Gultom, menyebutkan bahwa glutathione memiliki cara kerja dalam menghambat hiperpigmentasi atau produksi melanin (pigmen gelap) yang umumnya diproduksi berlebih akibat paparan radikal bebas dari sinar UV, sehingga kulit dapat menjadi lebih putih dan cerah secara alami dikarenakan produksi melanin yang terhambat. Dengan konsumsi rutin Cyanos Eira, Anda pun dapat memperoleh khasiat yang baik untuk kesehatan kulit, seperti membantu menangkal bebas radikal bebas yang menembus kulit, membantu proses detoksifikasi, membantu menjaga elastisitas kulit serta bantu mencegah tanda-tanda penuaan dini pada kulit. Sedia selalu kebaikan Cyanos Eira dengan antioksidan terbaik untuk kulit Anda!

#cyanoseira #suplemenkulit #vitaminkulit #antioksidan #afastemcell #snowalgae #glutathione #lwg #livewellglobal #millionaireacademy #testimonicyanoseira #skinfood #skincare #nutrisikulit #antiaging #tipscantik #beautyskin #kecantikankulit #lifestyle #gayahidupsehat #testimonieira #perawatankulit #kulitputih #whitening


0

.
Vitamin E Shaklee telah diperbaharui dengan formulasi yang baru. Apa yang terkandung dalam Vitamin E Shaklee? .
.
🌸 Minyak kacang soya .
🌸 Minyak biji gandum (kaya dengan Vitamin E) .
🌸 8 jenis Vitamin E (d-alpha,beta,gama,delta) .
🌸 Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik .
🌸 Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan.
.
Antara Kebaikan Vitamin E : .
.
βœ… Menghilangkan kesan parut dan jeragat .
βœ… Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi .
βœ… Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi).
βœ… Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin .
βœ… Membantu melancarkan peredaran darah .
βœ… Memelihara proses pembekuan darah yang normal .
βœ… Mengatasi masalah keguguran di awal kehamilan (kuatkan rahim) .
βœ… Meningkatkan keseburan lelaki - tingkatkan penghasilan air mani .
.
Vitamin E Shaklee adalah vitamin E yang semulajadi. Ini bermakna, kandungannya juga semulajadi dan bebas bahan kimia. .
.
Kenapa penting bagi anda mendapatkan Vitamin E semula jadi? .
.
β€’ Vitamin E semula jadi adalah lebih mudah diserap berbanding Vitamin E sintetik. .
β€’ Kesukaran penyerapan vitamin E boleh menyebabkan toksin terkumpul dan boleh mewujudkan sel abnormal dalam tubuh kita. .
β€’ Terlalu banyak mengambil vitamin E juga tidak elok untuk tubuh kita.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #shakleekualalumpur #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleebatupahat #shakleeselangor #shakleeterengganu #shakleekl #sayanakcantik #sayajualshaklee #sayanakputih #kulitputih #kulitcerah #kulitcerahberseri


0

- BERBULAN-BULAN ADA MASALAH KULIT.
.
Kenapa suka biarkan kulit bermasalah berbulan bulan baru nak di rawat?
.
Nak kulit cantik kita harus rajin belai usap manjakan baru lah kulit cantik gebu flawless sepanjang masa.
.
Tengok testimony ernie ni kulit berubah cantik bila start manjakan dengan " Herraz Glow Serum". Yang dulu ada masalah kulit sekarang pulih yang dulu ada masalah sunburn sekarang pulih.
.
Uolss? Bila lagi nak belai kulit uolss dengan Herraz Glow Serum? Kami terima last order hari ni tau 😍.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Be Bright Cream (wajah) Superrrr Ajaib!! ✨✨
β˜€οΈDAY CREAM (120rb):
-Memutihkan Instant sekali oles, Permanen setelah pakai rutin.
-SPF 30++ melindungi kulit dari matahari.
-Mencerahkan, Wajah Glowing no Kusam!
-Menghilangkan noda2 di wajah.
-Melembabkan wajah.
-Wajah tampak awet muda
.
πŸŒ™NIGHT CREAM (125rb):
-Memutihkan secara ekstra
-Mencerahkan wajah, No Kusam!
-Menghilangkan bekas2 jerawat / noda di wajah.
-Melembabkan
-Kulit Halus + Kenyal
-Menutrisi, membuat wajah sehat seperti kulit bayi.
-Kulit Glowing Putih Merona
-Meremajakan kulit
.
βœ…Mengandung 4 Pemutih Terbaik:
KEFIR + COLLAGEN + GLUTA + ARBUTIN.
Cara pakai:
Oleskan Day Cream (pagi) atau Night Cream (malam) pada wajah secara merata, setelah cuci muka bersih dan setelah pakai Everwhite Essence Toner.
Setelah pakai Day Cream, boleh pakai bedak / makeup yaa.
.
Jika sebelumnya pakai obat dokter / cream2 keras, wajib jeda dulu 1-2 minggu jangan pakai apa2, agar kulitnya netral dulu yaa, baru pakai cream Everwhite.
Dianjurkan pakai sepaket Be Bright! (Facial wash, Essence Toner, Day Cream, Night Cream) agar hasilnya maksimal dan harganya juga lebih hemat! ☺️
BPOM, FREE Paraben.
No mercury / hydroquinone, aman dipakai ibu hamil, ibu menyusui, anak2, laki2. πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
Kulit Wajah Putih Merona, bersama Be Bright! Face Series ✨✨
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
#everwhite #bebright #paketwajah #jualpemutihwajah #pemutihwajah #pemutihkulit #jualpemutih #jualpemutihkulit #pemutihbpom #pemutihalami #jualpemutihbpom #pemutihwajahbpom #jualpemutihalami #kulitputih #jualpaketwajah #perawatanwajah #pemutihbadan #jualpemutihbadan #pemutihtubuh #pemutihaman #everwhitepku #everwhitepekanbaru


0

Jejakaaa kat luar sana masih bajet macho lagi ke? Sedangkan keliling wajah di hujani jerawat baju euwwww geli weii.
.
Tak payah macho sangat lah kalau awek nak pandang pun geli. Jangan mimpi nak di buat lakiπŸ˜‚
.
Yang seram ditinggalkan awek! aduii korang jangan sedih sgt ye. secret jelly kan hodo. Slurppp jee untuk detox segala toksin yang ada dalam badan korang supaya kulit korang lebih macho sihat.
.
Time tu tanpa segan silu awek datang keliling pinggangπŸ€“.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

Hai hai guys πŸ€—
Yang suka penasaran ingin cepat putih, glow, sehat... Yukk sayy buruan kepoin Ig @theraskin_pusakaayu punya solusinya 😍😍 .
.
_________________________________
PAKET FARMA LEMON WHITE KELLY .
πŸ‘‰ HARGA PRAKTIS 107.000
πŸ‘‰ TIDAK UNTUK BUMIL BUSUI
_________________________________
.
Cukup 107.000 kalian udah dapet sepaket FACIAL WASH LEMON, COMPLETE DAY CREAM, HTMH 0,05
.
.
Manfaat : βž– Memutihkan sekaligus mencerahkan kulit wajah hingga tampak glowing
βž– Mengangkat sel kulit mati
βž– Membantu melindungi wajah dari sinar matahari
βž– Melembabkan kulit wajah
βž– Membantu menyamarkan dan menghilangkan flek
.
.
Lebih Hemat kan sayyyπŸ˜˜πŸ˜πŸ˜‡
Yaiyalah yaπŸ˜ŠπŸ˜‰
.
.
Tunggu apa lagi❕
Yukk sayy buruan diorder 😍😘 Cantik itu engga harus mahalkan 😘😍
.
Konsul? Order? Tanya-tanya?
WA 0877-8383-8845
PIN BBM D03BFBA9
Line @mqs3107m (pakai @ ya)
LINE ID theraskinpusakaayu
.
⛔️ DILARANG DOUBLE CHAT YA 😊

Cek Resi πŸ‘‰ @pusakaayu_resi
Cek Testi πŸ‘‰ @pusakaayu_testimoni
Cek Harga πŸ‘‰ pusakaayu.com/pricelist

#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

- .
Alhamdulillah terharu sangat dapat feedback best macam ni. Tengkiu lovely customer πŸ’Ÿ
.
Nak order? RM38 sebekas. Whatsapp 0139372292


1

Rahasia kulit wajah putih bening dan sehat ya pakai MS GLOW 😍😍😍
Ini dia kelebihan MS GLOW SKINCARE yang gak kamu dapet di skincare lain, hasilnya gak cuma sekedar putih bersih aja, tp juga bening dan licin seperti kulit kaca,waaaahhh 😍😍😍
Kamu mau juga???
BISA BANGET beb... Pakai MS GLOW yuuk
CUSSS DI ORDER,CHAT ADMIN SEKARANG JUGA 😘😘
.
.
Kenapa harus MS GLOW :
- Kandungannya aman bahkan untuk BUMIL dan BUSUI
- Sudah terdaftar BPOM dan telah mendapatkan sertifikat HALAL dari MUI
- Harga TERJANGKAU hasil MAKSIMAL
Tapi pastikan MS GLOW yang kamu beli ORIGINAL ya dear,MS GLOW ORIGINAL DI JUAL RESMI 300rb
JUAL MURAH = PENJUAL TIDAK RESMI = BARANG PALSU
.
.
Semua produk MS GLOW yang RESMI dan ORIGINAL 1000% bisa kamu dapatkan di sini yah dear,admin FAST RESPON dan RAMAH,FREE CONSULT yang TEPAT,dan pengiriman CEPAT
Bisa beli eceran juga ya kalau salah satu dari paket wajah kamu habis
Langsung chat admin yuuukk 😘😘😘
.
.
MS GLOW skincare only 300k
Isi : Night cream,Day cream,Facial wash,Face toner
(free pouch cantik)
.
.
Tersedia 3 jenis paket yg bisa di sesuaikan dengan masalah kulitmu :
ACNE (utk kulit berjerawat,mengatasi jerawat&minyak berlebih)
WHITENING (utk kulit normal,membuat kulit cerah,glowing&kenyal)
ULTIMATE (utk mengatasi flek dan noda hitam di wajah,membuat kulit menjadi kencang)
.
.
Consult/orderπŸ‘‡:
Wa =085697700301 (no call)
Line id =yulibie06
.
.
Salam cantik MS GLOW 😚😚😚
.
. #creamwajah#kulitputih#kulitsehat#cantikalami#perawatanwajah#wajahglowing#putihbersih#mulus#msglow#msglowjakarta#msglowtangerang#msglowtangsel#msglowbintaro#msglowserpong#msglowbsd#msglowciputat#msglowpamulang#msglowori#msglowbogor#msglowdepok#msglowbekasi#msglowindonesia#msglowbycantikskincare#cantikskincare#wajahmulus#perawatankulit


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

.
Vitamin E Shaklee telah diperbaharui dengan formulasi yang baru. Apa yang terkandung dalam Vitamin E Shaklee? .
.
🌸 Minyak kacang soya .
🌸 Minyak biji gandum (kaya dengan Vitamin E) .
🌸 8 jenis Vitamin E (d-alpha,beta,gama,delta) .
🌸 Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik .
🌸 Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan.
.
Antara Kebaikan Vitamin E : .
.
βœ… Menghilangkan kesan parut dan jeragat .
βœ… Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi .
βœ… Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi).
βœ… Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin .
βœ… Membantu melancarkan peredaran darah .
βœ… Memelihara proses pembekuan darah yang normal .
βœ… Mengatasi masalah keguguran di awal kehamilan (kuatkan rahim) .
βœ… Meningkatkan keseburan lelaki - tingkatkan penghasilan air mani .
.
Vitamin E Shaklee adalah vitamin E yang semulajadi. Ini bermakna, kandungannya juga semulajadi dan bebas bahan kimia. .
.
Kenapa penting bagi anda mendapatkan Vitamin E semula jadi? .
.
β€’ Vitamin E semula jadi adalah lebih mudah diserap berbanding Vitamin E sintetik. .
β€’ Kesukaran penyerapan vitamin E boleh menyebabkan toksin terkumpul dan boleh mewujudkan sel abnormal dalam tubuh kita. .
β€’ Terlalu banyak mengambil vitamin E juga tidak elok untuk tubuh kita.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #shakleekualalumpur #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleebatupahat #shakleeselangor #shakleeterengganu #shakleekl #sayanakcantik #sayajualshaklee #sayanakputih #kulitputih #kulitcerah #kulitcerahberseri


0

.
Vitamin E Shaklee telah diperbaharui dengan formulasi yang baru. Apa yang terkandung dalam Vitamin E Shaklee? .
.
🌸 Minyak kacang soya .
🌸 Minyak biji gandum (kaya dengan Vitamin E) .
🌸 8 jenis Vitamin E (d-alpha,beta,gama,delta) .
🌸 Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik .
🌸 Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan.
.
Antara Kebaikan Vitamin E : .
.
βœ… Menghilangkan kesan parut dan jeragat .
βœ… Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi .
βœ… Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi).
βœ… Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin .
βœ… Membantu melancarkan peredaran darah .
βœ… Memelihara proses pembekuan darah yang normal .
βœ… Mengatasi masalah keguguran di awal kehamilan (kuatkan rahim) .
βœ… Meningkatkan keseburan lelaki - tingkatkan penghasilan air mani .
.
Vitamin E Shaklee adalah vitamin E yang semulajadi. Ini bermakna, kandungannya juga semulajadi dan bebas bahan kimia. .
.
Kenapa penting bagi anda mendapatkan Vitamin E semula jadi? .
.
β€’ Vitamin E semula jadi adalah lebih mudah diserap berbanding Vitamin E sintetik. .
β€’ Kesukaran penyerapan vitamin E boleh menyebabkan toksin terkumpul dan boleh mewujudkan sel abnormal dalam tubuh kita. .
β€’ Terlalu banyak mengambil vitamin E juga tidak elok untuk tubuh kita.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #shakleekualalumpur #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleebatupahat #shakleeselangor #shakleeterengganu #shakleekl #sayanakcantik #sayajualshaklee #sayanakputih #kulitputih #kulitcerah #kulitcerahberseri


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

Rahasia kulit wajah putih bening dan sehat ya pakai MS GLOW 😍😍😍
Ini dia kelebihan MS GLOW SKINCARE yang gak kamu dapet di skincare lain, hasilnya gak cuma sekedar putih bersih aja, tp juga bening dan licin seperti kulit kaca,waaaahhh 😍😍😍
Kamu mau juga???
BISA BANGET beb... Pakai MS GLOW yuuk
CUSSS DI ORDER,CHAT ADMIN SEKARANG JUGA 😘😘
.
.
Kenapa harus MS GLOW :
- Kandungannya aman bahkan untuk BUMIL dan BUSUI
- Sudah terdaftar BPOM dan telah mendapatkan sertifikat HALAL dari MUI
- Harga TERJANGKAU hasil MAKSIMAL
Tapi pastikan MS GLOW yang kamu beli ORIGINAL ya dear,MS GLOW ORIGINAL DI JUAL RESMI 300rb
JUAL MURAH = PENJUAL TIDAK RESMI = BARANG PALSU
.
.
Semua produk MS GLOW yang RESMI dan ORIGINAL 1000% bisa kamu dapatkan di sini yah dear,admin FAST RESPON dan RAMAH,FREE CONSULT yang TEPAT,dan pengiriman CEPAT
Bisa beli eceran juga ya kalau salah satu dari paket wajah kamu habis
Langsung chat admin yuuukk 😘😘😘
.
.
MS GLOW skincare only 300k
Isi : Night cream,Day cream,Facial wash,Face toner
(free pouch cantik)
.
.
Tersedia 3 jenis paket yg bisa di sesuaikan dengan masalah kulitmu :
ACNE (utk kulit berjerawat,mengatasi jerawat&minyak berlebih)
WHITENING (utk kulit normal,membuat kulit cerah,glowing&kenyal)
ULTIMATE (utk mengatasi flek dan noda hitam di wajah,membuat kulit menjadi kencang)
.
.
Consult/orderπŸ‘‡:
Wa =085697700301 (no call)
Line id =yulibie06
.
.
Salam cantik MS GLOW 😚😚😚
.
. #creamwajah#kulitputih#kulitsehat#cantikalami#perawatanwajah#wajahglowing#putihbersih#mulus#msglow#msglowjakarta#msglowtangerang#msglowtangsel#msglowbintaro#msglowserpong#msglowbsd#msglowciputat#msglowpamulang#msglowori#msglowbogor#msglowdepok#msglowbekasi#msglowindonesia#msglowbycantikskincare#cantikskincare#wajahmulus#perawatankulit


0

Be Bright Cream (wajah) Superrrr Ajaib!! ✨✨
β˜€οΈDAY CREAM (120rb):
-Memutihkan Instant sekali oles, Permanen setelah pakai rutin.
-SPF 30++ melindungi kulit dari matahari.
-Mencerahkan, Wajah Glowing no Kusam!
-Menghilangkan noda2 di wajah.
-Melembabkan wajah.
-Wajah tampak awet muda
.
πŸŒ™NIGHT CREAM (125rb):
-Memutihkan secara ekstra
-Mencerahkan wajah, No Kusam!
-Menghilangkan bekas2 jerawat / noda di wajah.
-Melembabkan
-Kulit Halus + Kenyal
-Menutrisi, membuat wajah sehat seperti kulit bayi.
-Kulit Glowing Putih Merona
-Meremajakan kulit
.
βœ…Mengandung 4 Pemutih Terbaik:
KEFIR + COLLAGEN + GLUTA + ARBUTIN.
Cara pakai:
Oleskan Day Cream (pagi) atau Night Cream (malam) pada wajah secara merata, setelah cuci muka bersih dan setelah pakai Everwhite Essence Toner.
Setelah pakai Day Cream, boleh pakai bedak / makeup yaa.
.
Jika sebelumnya pakai obat dokter / cream2 keras, wajib jeda dulu 1-2 minggu jangan pakai apa2, agar kulitnya netral dulu yaa, baru pakai cream Everwhite.
Dianjurkan pakai sepaket Be Bright! (Facial wash, Essence Toner, Day Cream, Night Cream) agar hasilnya maksimal dan harganya juga lebih hemat! ☺️
BPOM, FREE Paraben.
No mercury / hydroquinone, aman dipakai ibu hamil, ibu menyusui, anak2, laki2. πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
Kulit Wajah Putih Merona, bersama Be Bright! Face Series ✨✨
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
#everwhite #bebright #paketwajah #jualpemutihwajah #pemutihwajah #pemutihkulit #jualpemutih #jualpemutihkulit #pemutihbpom #pemutihalami #jualpemutihbpom #pemutihwajahbpom #jualpemutihalami #kulitputih #jualpaketwajah #perawatanwajah #pemutihbadan #jualpemutihbadan #pemutihtubuh #pemutihaman #everwhitepku #everwhitepekanbaru


0

β€˜KEMBALI YAKIN DENGAN PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN!’ 😍😍
.
IBU MENGANDUNG PUN BOLEH KENCANG 😍😍
.
TESTIMONIAL LOLA BREAST SERUM:
Nampaknya lepas pakai SERUM ni, BRA dah takde space kosong lagi.
.
Penuh 1 CUP smpai terkeluar. Terpaksa beli baru.
Kali ni yang baru dah tak payah beli yg push up dah.Sebab sekarang MesB saya dah mcm kena pam dah. Terletak cantik dan dah tak londeh.
.
Suami puji hari2 cakap MesB dah cantik dan menawan. . . Meh try LOLA BREAST SERUM sekarang.
Confirm tak menyesal.
Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.

Free pos

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


1

Theraskin Deo Lotion
Harga 20 ribu
Manufactured by
> PT L' ESSENTIAL, POM NA 18110900302

Product knowledge
> Lotion dengan kandungan aluminum zirconicum chlorohydrate, trichlosan dan parfum yang bermanfaat untuk mengurangi produksi keringat (anti perspirant), anti bakterial dan memberikan wangi segar
> Cocok untuk membantu mengatasi bau badan dan mengurangi keringat berlebih
> Isi bersih 20 mL

How to apply
> Oleskan secara merata pada kulit ketiak yang kering dan bersih
> Idealnya digunakan setelah mandi
> Untuk kombinasi pemakaian dengan produk lain harap konsultasikan dengan dokter

Warning
> Aman untuk ibu hamil & menyusui
> Hati-hati untuk kulit sensitif. Kecil kemungkinan iritasi kulit dengan penggunaan produk ini, tapi hentikan pemakaian bila timbul rasa pedih, panas, gatal & kemerahan kulit

Untuk Pemesanan dan Konsultasi Silahkan Hub CS
SMS/WA 0812 1212 2845
PIN BBM 5D67B4E8

#testimonitheraskin #testitheraskin #testimonialtheraskin #theraskinmurah #theraskinori #theraskincare #theraskin #theraskinkosmetik #theraskinoriginal #kosmetikindo #theraskinklaten #theraskinsolo #theraskinindonesia #jualtheraskin #jualkrimdokter #jualkrimwajah #kosmetikori #kosmetikaman #cantikalami #skincareaman #skincaremurah #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #pemutihwajah #pemutihkulit #kulitputih #krimjerawat #skincareindo #krimwajah


0

Nih buat kalian yang masih cari2 gimana cara kurusin badan atau bikin kulit kalian halus.
Cobain produk Everwhite dan Everslim yuk 😘
Udah banyak testimoninya lohπŸ’•πŸ’•
.
.
.
WA: 0818 0894 4891 || Shopee: everwhite solo
.
.
.
.
.
.
.
.
#everwhite #bebright #paketwajah #jualpemutihwajah #pemutihwajah #pemutihkulit #jualpemutih #jualpemutihkulit #pemutihbpom #pemutihalami #jualpemutihbpom #pemutihwajahbpom #jualpemutihalami #kulitputih #jualpaketwajah #perawatanwajah #pemutihbadan #jualpemutihbadan #pemutihtubuh #pemutihaman


0

SHALICIOUS .
Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. πŸ’•
.
Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat.
.
First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu πŸ’•
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


0

SEBELUM DAN SELEPAS PENGGUNAAN PROFIX. PROFIX SANGAT SESUAI UNTUK SETIAP MASALAH KULIT MUKA KORANG!! JOM TRY PROFIX .
Sis nak bantu guide sampai menjadi sesiapa yg ada masalah dibawah ini πŸ‘‡ .
.
βœ… BERLUBANG
βœ… PORI TERBUKA
βœ…JERAWAT
βœ… PARUT JERAWAT
βœ…JERAWAT PASIR
βœ…JERAGAT
βœ… SUNBURN
βœ… PARUT CHICKEN POX
βœ… PARUT KUDIS
βœ… KULIT KERING
.

Stock promosi very2 kritikal,Order sekarang dgn whatsapp kod "PX59" dan hantar ke 0196453294 atau click link di bio πŸ‘†
.
.
P/s : JOIN CONTEST GIVEAWAY Menang 1set Combo Profix+Cleanser setiap bulan!
Syarat:
1)Follow @AYUBY_BEAUTYCARE
2) Spam like&Comment
3) Tag 10org kawan.
Pemenang akan dipilih dan diumumkan setiap hujung bulan jam 9malam!
DEAL! 😘🀘
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profixoriginal
#profixmurah
#profixvitaminmukaberlubang
#wangsamaju
#profixvitaminmukapecah
#profixwangsamaju
#profixkl #jerawat #mukaberlubang #skincare #jerawatpasir #codprofix #parut #parutjerawat #testimonial #kuruscepat #kulitputih #kulit #cantikskincare #nakcantik

Www.ayubyofficial.com


0

Baru 5 hari consume aurora da nmpk hasil...happy sgt2..
.

Terus nak jd ejen...wah..bestnye..
.
.jom wasap
0198541454
.


1

JOM BELI DAN MENANG ‼️
Beli BOOSTER FOUNDATION anda layak sertai praduan ini 😍
.
Hadiah yang sangat WOWWW!!
.
1) MOTOR SCOOTER πŸ›΅ yang bernilai RM5000++ .
2)GELANG EMAS 916
3)HAMPER .
@shhazbeauty.ipoh

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin πŸ’Ž
πŸ‘ΈπŸΌMeMutihkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌFull coverage .
πŸ‘ΈπŸΌMaterial yg sngat lembut .
πŸ‘ΈπŸΌMelindungi dr UV ,(SPF 50 ).
πŸ‘ΈπŸΌMesra wuduk .
πŸ‘ΈπŸΌMembaiki kulit muka rosak dan kusam .
πŸ‘ΈπŸΌMengecutkan jerawat .
πŸ‘ΈπŸΌMengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
πŸ‘ΈπŸΌTahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh pakai pada muka dan tangan .
🌟Produk muslim dan HALAL .
🌟LULUS KKM πŸ’“NOT 170307322K πŸ’“.
.
πŸ–€BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASAπŸ–€
.
❌Harga biase Rm120 .
βœ…PROMOSI Rm65 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
0174971863-HQ booster πŸ“².
0174971863-HQ booster πŸ“².
0174971863-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum


0

Rewind the clock with ESK and have your skin feeling brand new. Take our 3 week challenge and see what ESK can do for your skin. (We're pretty confident you will like it - that's why we have a money back guarantee)


1

JOM BELI DAN MENANG ‼️
Beli BOOSTER FOUNDATION anda layak sertai praduan ini 😍
.
Hadiah yang sangat WOWWW!!
.
1) MOTOR SCOOTER πŸ›΅ yang bernilai RM5000++ .
2)GELANG EMAS 916
3)HAMPER .
@shhazbeauty_hq .

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin πŸ’Ž
πŸ‘ΈπŸΌMeMutihkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌFull coverage .
πŸ‘ΈπŸΌMaterial yg sngat lembut .
πŸ‘ΈπŸΌMelindungi dr UV ,(SPF 50 ).
πŸ‘ΈπŸΌMesra wuduk .
πŸ‘ΈπŸΌMembaiki kulit muka rosak dan kusam .
πŸ‘ΈπŸΌMengecutkan jerawat .
πŸ‘ΈπŸΌMengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
πŸ‘ΈπŸΌTahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh pakai pada muka dan tangan .
🌟Produk muslim dan HALAL .
🌟LULUS KKM πŸ’“NOT 170307322K πŸ’“.
.
πŸ–€BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASAπŸ–€
.
❌Harga biase Rm120 .
βœ…PROMOSI Rm65 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
01116825933 booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum


0

JOM BELI DAN MENANG ‼️
Beli BOOSTER FOUNDATION anda layak sertai praduan ini 😍
.
Hadiah yang sangat WOWWW!!
.
1) MOTOR SCOOTER πŸ›΅ yang bernilai RM5000++ .
2)GELANG EMAS 916
3)HAMPER .
@shhazbeauty.ipoh

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin πŸ’Ž
πŸ‘ΈπŸΌMeMutihkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌFull coverage .
πŸ‘ΈπŸΌMaterial yg sngat lembut .
πŸ‘ΈπŸΌMelindungi dr UV ,(SPF 50 ).
πŸ‘ΈπŸΌMesra wuduk .
πŸ‘ΈπŸΌMembaiki kulit muka rosak dan kusam .
πŸ‘ΈπŸΌMengecutkan jerawat .
πŸ‘ΈπŸΌMengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
πŸ‘ΈπŸΌTahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh pakai pada muka dan tangan .
🌟Produk muslim dan HALAL .
🌟LULUS KKM πŸ’“NOT 170307322K πŸ’“.
.
πŸ–€BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASAπŸ–€
.
❌Harga biase Rm120 .
βœ…PROMOSI Rm65 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
0174971863-HQ booster πŸ“².
0174971863-HQ booster πŸ“².
0174971863-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum


0

Masih tak percaya dengan pinklady? Memang rugi la. Lagi satu testimoni berjaya daripada pinklady! Dia kata perubahan slow sikit pun dah nampak Wow dah! Happy betul dapat dengar customer dah mula dapat badan yang diimpikan. 😊😍😍😍
.
Ramai yang repeat order sebab kesan pinklady yang WOW!
Awak yang tengah baca tu, tak geram ke? Badan orang cantik and sihat tapi awak gelebeh sini sana! Sedih. ☹️😭 .
.
wassap "PL" KE +60187824099
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2018 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi


0

JOM BELI DAN MENANG ‼️
Beli BOOSTER FOUNDATION anda layak sertai praduan ini 😍
.
Hadiah yang sangat WOWWW!!
.
1) MOTOR SCOOTER πŸ›΅ yang bernilai RM5000++ .
2)GELANG EMAS 916
3)HAMPER .
@shhazbeauty.ipoh

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin πŸ’Ž
πŸ‘ΈπŸΌMeMutihkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌFull coverage .
πŸ‘ΈπŸΌMaterial yg sngat lembut .
πŸ‘ΈπŸΌMelindungi dr UV ,(SPF 50 ).
πŸ‘ΈπŸΌMesra wuduk .
πŸ‘ΈπŸΌMembaiki kulit muka rosak dan kusam .
πŸ‘ΈπŸΌMengecutkan jerawat .
πŸ‘ΈπŸΌMengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
πŸ‘ΈπŸΌTahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
πŸ‘ΈπŸΌBoleh pakai pada muka dan tangan .
🌟Produk muslim dan HALAL .
🌟LULUS KKM πŸ’“NOT 170307322K πŸ’“.
.
πŸ–€BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASAπŸ–€
.
❌Harga biase Rm120 .
βœ…PROMOSI Rm65 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
0174971863-HQ booster πŸ“².
0174971863-HQ booster πŸ“².
0174971863-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum


0

PERNAH TAK RASA MACAM NI????
Nak payudara montok, gebu, anjal, tegang, bolat besar tapiii....
1. Takut nak inject
2. Takut nak telan pil
3. Takut nak buat pembedahan
Apa kata cuba breast serum.... Cuma calit2 sapu jer kat kawasan breast tu.... Pakai konsisten ikut arahan.. Insyaallah yang berusaha pasti berjaya... opsssss satu lagi..... Boleh juga guna kat bontot tau.... Berminat blh wasap
WWW.WASAP.MY/601133413940/lolaserum

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


2

PERNAH TAK RASA MACAM NI????
Nak payudara montok, gebu, anjal, tegang, bolat besar tapiii....
1. Takut nak inject
2. Takut nak telan pil
3. Takut nak buat pembedahan
Apa kata cuba breast serum.... Cuma calit2 sapu jer kat kawasan breast tu.... Pakai konsisten ikut arahan.. Insyaallah yang berusaha pasti berjaya... opsssss satu lagi..... Boleh juga guna kat bontot tau.... Berminat blh wasap
WWW.WASAP.MY/601133413940/lolaserum

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

PERNAH TAK RASA MACAM NI????
Nak payudara montok, gebu, anjal, tegang, bolat besar tapiii....
1. Takut nak inject
2. Takut nak telan pil
3. Takut nak buat pembedahan
Apa kata cuba breast serum.... Cuma calit2 sapu jer kat kawasan breast tu.... Pakai konsisten ikut arahan.. Insyaallah yang berusaha pasti berjaya... opsssss satu lagi..... Boleh juga guna kat bontot tau.... Berminat blh wasap
WWW.WASAP.MY/601133413940/lolaserum

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

Tiberrrrrr! Okey lahh nak cerita pengalaman Osza pagi tadi. Berpeluhh dahi sebab dapat mimpi yang kulit Osza ni tumbuh blackhead kalau lah tumbuh jeragat boleh gilaaa agaknyaaπŸ˜‚
.
Celik je mata pagi tadi terus cuci muka sapu " Herraz Glow Serum" takut sangat jadi kenyataan.
.
Hahaha sempat tilik muka dekat cermin " Alhamdulillah masih flawless blackhead xde jeragat pun xde πŸ˜‚.
.
Insyaallah konsisten pakai pagi malam kulit tak hinggap tahi lalat berbisaaa tu 😁. Seram kan dan dua benda hitam ni.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
www.wasap.my/60143450899
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PERNAH TAK RASA MACAM NI????
Nak payudara montok, gebu, anjal, tegang, bolat besar tapiii....
1. Takut nak inject
2. Takut nak telan pil
3. Takut nak buat pembedahan
Apa kata cuba breast serum.... Cuma calit2 sapu jer kat kawasan breast tu.... Pakai konsisten ikut arahan.. Insyaallah yang berusaha pasti berjaya... opsssss satu lagi..... Boleh juga guna kat bontot tau.... Berminat blh wasap
WWW.WASAP.MY/601133413940/lolaserum

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


0

1. Putih Bersih

Pada dasarnya, putih bukan ciri khas warna kulit bangsa Indonesia. Warna kulit ini biasanya dimiliki oleh mereka yang memiliki darah Tionghoa atau Western. Namun secara ajaib, orang-orang berkulit putih di Indonesia ternyata memiliki pesona yang luar biasa.
Berbeda dengan bangsa Barat yang kulitnya berwarna pucat, orang-orang berkulit putih di Indonesia.

2. Kuning Langsat

Bukan putih, sebenarnya warna yang lebih cocok untuk menggambarkan orang Indonesia adalah kuning langsat. Pada dasarnya, orang-orang berkulit cerah di Indonesia memiliki sedikit warna kekuningan yang hangat. Orang-orang Jawa zaman dulu bahkan menjadikan kult kuning langsat sebagai simbol kulit cantik yang sebenarnya. Tidak heran jika warna ini selalu ada dalam daftar kosmetik yang ada di negeri kita. Seperti halnya kulit putih, kuning langsat juga bersifat fleksibel sehingga bisa beradaptasi dengan berbagai variasi make-up. Jika dirawat dengan baik.

3. Sawo Matang/Coklat

Orang berkulit sawo matang adalah populasi terbesar yang ada di Nusantara. Warna kulit yang merupakan ciri khas ras Mongoloid-Melayu ini banyak tersebar di Indonesia. Walau beberapa orang berkulit sawo matang masih kurang percaya diri dengan penampilannya, nyatanya kini sudah mulai banyak yang menyadari keindahannya yang eksotis.
4. Hitam

Bagi kalian yang merasa berkulit hitam, berhentilah meratapi nasib. Nyatanya, kulit hitamnya orang Indonesia justru dianggap seksi oleh orang luar.
______________________________________________
IG : https://www.instagram.com/nizwahbeauty26/
FP : https://www.facebook.com/nizwahhealtandbeauty/
Alamat 🏠 : Jl. Proklamasi raya ruko kolintang no. 10Mekarjaya/Sukmajaya, Depok II Tengah 16411
☎️ : (021) 7717227
Whatsapp : 0812 9422 7245

#klinik #klinikkecantikan #klinikkecantikandepok #depok #klinikkecantikanmuslimah #klinikkecantikanmuslimahdepok #rftreatment #kulitberminyak #kulitputih #bebasjerawat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilangΒ  #follow #follback #whitening #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #facialtreatment #facial #rambut #kecantikanwajah #kesehatanwanita


0

CARMELA WHITENING SOAP ---------------------------------------------------- .
CARMELA WHITENING SOAP .
Girls yg mengalami kulit wajah bermasalah & berjerawat wajib grab CARMELA WHITENING SOAP !! .
CARMELA WHITENING SOAP dapat menyelesaikan masalah anda.. Nah sy share dgn awk2 semua 😘😘 kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
.
- merencatkan black/white heads
- Menjadikan kulit lembut
- Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
- Merawat parut dan jerawat
- Membersihkan sel-sel kulit mati
- Anti-aging
- Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :-
> lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
> mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
> mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
> mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
> suri rumah yang ingin menambat hati suami
> sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.. .
.
Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
> 100% tiada bahan kimia yang berbahaya
> 100% tidak menggelupas
> 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
> 100% tiada paraben
> 100% natural & halal
> 100% diuji didalam makmal
> 100% mendapat kelulusan
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
.
.
🌹Harga RM50 sahaja 🌹
Belum termasuk postage*
.
Nak tips kesan pantas tak minum Susu Maaez & guna sabun Carmela Whitening Soap? Meh whatsapp sis 0135925117 cepat πŸ’• Taknak ke uolss cantik berseri-seri , kulit wajah bersih selalu 😍


1

1. Putih Bersih

Pada dasarnya, putih bukan ciri khas warna kulit bangsa Indonesia. Warna kulit ini biasanya dimiliki oleh mereka yang memiliki darah Tionghoa atau Western. Namun secara ajaib, orang-orang berkulit putih di Indonesia ternyata memiliki pesona yang luar biasa.
Berbeda dengan bangsa Barat yang kulitnya berwarna pucat, orang-orang berkulit putih di Indonesia.

2. Kuning Langsat

Bukan putih, sebenarnya warna yang lebih cocok untuk menggambarkan orang Indonesia adalah kuning langsat. Pada dasarnya, orang-orang berkulit cerah di Indonesia memiliki sedikit warna kekuningan yang hangat. Orang-orang Jawa zaman dulu bahkan menjadikan kult kuning langsat sebagai simbol kulit cantik yang sebenarnya. Tidak heran jika warna ini selalu ada dalam daftar kosmetik yang ada di negeri kita. Seperti halnya kulit putih, kuning langsat juga bersifat fleksibel sehingga bisa beradaptasi dengan berbagai variasi make-up. Jika dirawat dengan baik.

3. Sawo Matang/Coklat

Orang berkulit sawo matang adalah populasi terbesar yang ada di Nusantara. Warna kulit yang merupakan ciri khas ras Mongoloid-Melayu ini banyak tersebar di Indonesia. Walau beberapa orang berkulit sawo matang masih kurang percaya diri dengan penampilannya, nyatanya kini sudah mulai banyak yang menyadari keindahannya yang eksotis.
4. Hitam

Bagi kalian yang merasa berkulit hitam, berhentilah meratapi nasib. Nyatanya, kulit hitamnya orang Indonesia justru dianggap seksi oleh orang luar.
______________________________________________
IG : https://www.instagram.com/nizwahbeauty26/
FP : https://www.facebook.com/nizwahhealtandbeauty/
Alamat 🏠 : Jl. Proklamasi raya ruko kolintang no. 10Mekarjaya/Sukmajaya, Depok II Tengah 16411
☎️ : (021) 7717227
Whatsapp : 0812 9422 7245

#klinik #klinikkecantikan #klinikkecantikandepok #depok #klinikkecantikanmuslimah #klinikkecantikanmuslimahdepok #rftreatment #kulitberminyak #kulitputih #bebasjerawat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilangΒ  #follow #follback #whitening #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #facialtreatment #facial #rambut #kecantikanwajah #kesehatanwanita


0

1. Putih Bersih

Pada dasarnya, putih bukan ciri khas warna kulit bangsa Indonesia. Warna kulit ini biasanya dimiliki oleh mereka yang memiliki darah Tionghoa atau Western. Namun secara ajaib, orang-orang berkulit putih di Indonesia ternyata memiliki pesona yang luar biasa.
Berbeda dengan bangsa Barat yang kulitnya berwarna pucat, orang-orang berkulit putih di Indonesia.

2. Kuning Langsat

Bukan putih, sebenarnya warna yang lebih cocok untuk menggambarkan orang Indonesia adalah kuning langsat. Pada dasarnya, orang-orang berkulit cerah di Indonesia memiliki sedikit warna kekuningan yang hangat. Orang-orang Jawa zaman dulu bahkan menjadikan kult kuning langsat sebagai simbol kulit cantik yang sebenarnya. Tidak heran jika warna ini selalu ada dalam daftar kosmetik yang ada di negeri kita. Seperti halnya kulit putih, kuning langsat juga bersifat fleksibel sehingga bisa beradaptasi dengan berbagai variasi make-up. Jika dirawat dengan baik.

3. Sawo Matang/Coklat

Orang berkulit sawo matang adalah populasi terbesar yang ada di Nusantara. Warna kulit yang merupakan ciri khas ras Mongoloid-Melayu ini banyak tersebar di Indonesia. Walau beberapa orang berkulit sawo matang masih kurang percaya diri dengan penampilannya, nyatanya kini sudah mulai banyak yang menyadari keindahannya yang eksotis.
4. Hitam

Bagi kalian yang merasa berkulit hitam, berhentilah meratapi nasib. Nyatanya, kulit hitamnya orang Indonesia justru dianggap seksi oleh orang luar.
______________________________________________
IG : https://www.instagram.com/nizwahbeauty26/
FP : https://www.facebook.com/nizwahhealtandbeauty/
Alamat 🏠 : Jl. Proklamasi raya ruko kolintang no. 10Mekarjaya/Sukmajaya, Depok II Tengah 16411
☎️ : (021) 7717227
Whatsapp : 0812 9422 7245

#klinik #klinikkecantikan #klinikkecantikandepok #depok #klinikkecantikanmuslimah #klinikkecantikanmuslimahdepok #rftreatment #kulitberminyak #kulitputih #bebasjerawat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilangΒ  #follow #follback #whitening #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #facialtreatment #facial #rambut #kecantikanwajah #kesehatanwanita


0

PERNAH TAK RASA MACAM NI????
Nak payudara montok, gebu, anjal, tegang, bolat besar tapiii....
1. Takut nak inject
2. Takut nak telan pil
3. Takut nak buat pembedahan
Apa kata cuba breast serum.... Cuma calit2 sapu jer kat kawasan breast tu.... Pakai konsisten ikut arahan.. Insyaallah yang berusaha pasti berjaya... opsssss satu lagi..... Boleh juga guna kat bontot tau.... Berminat blh wasap
WWW.WASAP.MY/601133413940/lolaserum

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


1

Real testi!!!!!NO TIPU TIPU!!!PASTIKAN TABITA YG KALIAN PAKAI ORIGINAL YAA..SPY BISA DPT HASIL SPT INI😍😍😍😍 KULIT WAJAH MULUS, KINCLONG, GLOWING, KENYAL...
TABITA GLOW , ..SDH DAPAT SABUN, TONER, CREAM SIANG, CREAM MALAM..
FOR ORDER PLS.WA 087874746365

Produk kecantikan tabitaglow skin careΒ cocokΒ  utk semua jenis kulit .berbagai masalah kulit yg sudah terbuktiΒ  dapat diatasi antara lain

1-Mengatasi jerawat.
2-Mencerahkan kulit yang kusam
3-Memutihkan kulit
4-Meratakan warna kulit yang tidak rata
5-Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
6-Menyamarkan dan menghilangkan flek serta 7-noda pada wajah
8-Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
9-Meremajakan dan mengencangkan kulit.
10-menjadikan wajah selalu awet muda

#Tabitaglowskincare
#Tabitaglow
#tabitamurah
#tabitajakarta
#tabitaskincare
#kulitmulus
#skincareampuh
#whitening
#skincare
#glowing
#kulitmulus
#tabitaskincareori
#tabitamalaysia
#tabitaoriginal
#tabitagloworiginal
#tabitamurahjakarta
#tabitacambodia
#tabitasingapura
#tabitaKL
#kulitputih
#tabitapenang
#tabitaglowjohor
#tabitakl
#tabitacambodia
#pemutihwajah
#pemutihkulit
#skincare
#tabitajakarta
#nyaicosmetic


0

Setuju ke idok? 😝 .
.
Ni Ryna nak bgthu sikit, kalau kawan2 down, jangan bagi kata2 negatif, sebab tu akan buatkan dia lagi teruk 😘
.
.
************************************
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN:
.
πŸ‘Melembapkan kulit
πŸ‘Melambatkan proses penuaan
πŸ‘Melindungi kulit dari sinar UV
πŸ‘Melancarkan proses pencernaan
πŸ‘Mencerahkan kulit
πŸ‘Menjadikan kulit glowing secara natural.
πŸ‘Membantu mengatasi masalah kulit kusam
πŸ‘Mencerahkan kulit seluruh badan
πŸ‘Sekatakan tona kulit
.
.
Lekas WhatsApp Ryna sekarang untuk order. Kalau lambat stok habis, melepas laa nak cantik, putih mata laa nak handsome 😭😭😭
.
.
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)


1

😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .

Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?
.

JANGAN RISAU! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ’• PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! πŸ’• .
🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
. πŸ‘πŸ» Fountain makanan tambahan belia
. πŸ‘πŸ» Peningkatan Payudara dan ketegasan
. πŸ‘πŸ» Payudara yang lebih besar dan punggung bulat
. πŸ‘πŸ» Mengetatkan faraj dan peremajaan
. πŸ‘πŸ» Kesihatan faraj dan libido
. πŸ‘πŸ» Mengekalkan kolagen dan tahap elastin
. πŸ‘πŸ» Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh
. πŸ‘πŸ» Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut
. πŸ‘πŸ» Berkesan untuk penurunan berat badan
. πŸ‘πŸ» High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan
. πŸ‘πŸ» Meningkatkan aliran darah
. πŸ‘πŸ» Mencegah risiko osteoporosis
. πŸ‘πŸ» Menentang gejala menopause
. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .

Dengan harga RM280, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. πŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌ . .

berminat ? whatapps sis πŸ‘‡πŸΌ .
"PL" KE 010-3594332 "PL" KE 010-3594332 "PL" KE 010-3594332 .

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi


0

😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .

Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?
.

JANGAN RISAU! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ’• PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! πŸ’• .
🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
. πŸ‘πŸ» Fountain makanan tambahan belia
. πŸ‘πŸ» Peningkatan Payudara dan ketegasan
. πŸ‘πŸ» Payudara yang lebih besar dan punggung bulat
. πŸ‘πŸ» Mengetatkan faraj dan peremajaan
. πŸ‘πŸ» Kesihatan faraj dan libido
. πŸ‘πŸ» Mengekalkan kolagen dan tahap elastin
. πŸ‘πŸ» Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh
. πŸ‘πŸ» Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut
. πŸ‘πŸ» Berkesan untuk penurunan berat badan
. πŸ‘πŸ» High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan
. πŸ‘πŸ» Meningkatkan aliran darah
. πŸ‘πŸ» Mencegah risiko osteoporosis
. πŸ‘πŸ» Menentang gejala menopause
. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .

Dengan harga RM280, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. πŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌ . .

berminat ? whatapps sis πŸ‘‡πŸΌ .
"PL" KE 010-3594332 "PL" KE 010-3594332 "PL" KE 010-3594332 .

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi


0

PERNAH TAK RASA MACAM NI????
Nak payudara montok, gebu, anjal, tegang, bolat besar tapiii....
1. Takut nak inject
2. Takut nak telan pil
3. Takut nak buat pembedahan
Apa kata cuba breast serum.... Cuma calit2 sapu jer kat kawasan breast tu.... Pakai konsisten ikut arahan.. Insyaallah yang berusaha pasti berjaya... opsssss satu lagi..... Boleh juga guna kat bontot tau.... Berminat blh wasap
WWW.WASAP.MY/601133413940/lolaserum

#like4like
#breastserumlola #lolaempire #lolaempire_zana #jamumontok #produkmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produk #produkmurah #produkherbal #jamu #payudaramontok #glowing #putihgebu #kulitputih #gebu #gebugebas #serummurah #serummurahmalaysia #cantik #cantikcantik #cantiksehat #cantikalami #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah


1

Yang masih galau sm si mungil hijau cekidot yukss reviewnya...
β€’

Manfaat utama Tegreen97:
1. Melindungi sel & DNA dr kerusakan radikal bebas, PENTING buat yg suka naik pesawat, mobil,motor polusi udara yg membahayakan , stress , perokok , asap rokok, racun sintetis dr makanan yg kita makan atau obat yg kita konsumsi
β€’
2. Antioksidan yg sangat kuat,
– 100x lebih efektif dari vit. C biasa
– 25x lebih efektif dari vit. E
– 2x lebih efektif dari antioksidan yg terdapat dalam anggur merah.sangat bagus utk kesehatan kulit dan mencerahkan kulit dari dalam.
β€’
3. Menghambat terjadinya kanker
β€’
4. Untuk kasus diabetes, memperbaiki metabolisme lipid dan glukosa, menambah sensivitas insulin
β€’
5. Untuk obesitas,Tegreen menyeimbangkan penimbunan dan pembakaran lemak.
β€’
6. Membantu program penurunan berat badan (lemak tidak berguna) melalui air seni
β€’
1 kapsul tegreen setara dengan:
8 gelas jus anggur, 100x lebih efektif dibanding vit. C biasa, 25x lebih efektif dibanding vitamin E.
β€’
Pemakaian :
Semua orang dewasa yang peduli tentang kesehatan sel jangka panjang dan tingkat antioksidan mereka harus mengkonsumsi Tegreen97. Setiap orang dengan kesibukan, kepanikan atau gaya hidup yang penuh tekanan atau yang sering terpapar polusi bisa mendapatkan manfaat dari penambahan
Tegreen97. β€’
Konsumsi 2x sehari dengan makan pagi dan makan malam Anda..
tersedia dua kemasan ya isi 30 caps dan 120caps. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
KONSULTASI, TANYA HARGA, ORDER, OPEN RE-SELLER AND BUSINESS OPPORTUNITY kontak BIO πŸ™‹
WA : 081398009721

#tegreennuskin #tegreen
#suplemenkesehatan #suntikputih #endyprastyo
#injection #suplemennuskin #nuskinbekasi #like4like #like4follow #follow4like #instalike #instafollow #followme #followers
#nuskinjakarta #produknuskin #kulitputih #vitaminE #vitaminC #antioksidan #langsing #dietsehat #antikanker #prostat
#infonuskin #promonuskin
#galvanicspa #tipskecantikan
#tipskesehatan


0

Yang masih galau sm si mungil hijau cekidot yukss reviewnya...
β€’

Manfaat utama Tegreen97:
1. Melindungi sel & DNA dr kerusakan radikal bebas, PENTING buat yg suka naik pesawat, mobil,motor polusi udara yg membahayakan , stress , perokok , asap rokok, racun sintetis dr makanan yg kita makan atau obat yg kita konsumsi
β€’
2. Antioksidan yg sangat kuat,
– 100x lebih efektif dari vit. C biasa
– 25x lebih efektif dari vit. E
– 2x lebih efektif dari antioksidan yg terdapat dalam anggur merah.sangat bagus utk kesehatan kulit dan mencerahkan kulit dari dalam.
β€’
3. Menghambat terjadinya kanker
β€’
4. Untuk kasus diabetes, memperbaiki metabolisme lipid dan glukosa, menambah sensivitas insulin
β€’
5. Untuk obesitas,Tegreen menyeimbangkan penimbunan dan pembakaran lemak.
β€’
6. Membantu program penurunan berat badan (lemak tidak berguna) melalui air seni
β€’
1 kapsul tegreen setara dengan:
8 gelas jus anggur, 100x lebih efektif dibanding vit. C biasa, 25x lebih efektif dibanding vitamin E.
β€’
Pemakaian :
Semua orang dewasa yang peduli tentang kesehatan sel jangka panjang dan tingkat antioksidan mereka harus mengkonsumsi Tegreen97. Setiap orang dengan kesibukan, kepanikan atau gaya hidup yang penuh tekanan atau yang sering terpapar polusi bisa mendapatkan manfaat dari penambahan
Tegreen97. β€’
Konsumsi 2x sehari dengan makan pagi dan makan malam Anda..
tersedia dua kemasan ya isi 30 caps dan 120caps. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
KONSULTASI, TANYA HARGA, ORDER, OPEN RE-SELLER AND BUSINESS OPPORTUNITY kontak BIO πŸ™‹
WA : 081398009721

#tegreennuskin #tegreen
#suplemenkesehatan #suntikputih #endyprastyo
#injection #suplemennuskin #nuskinbekasi #like4like #like4follow #follow4like #instalike #instafollow #followme #followers
#nuskinjakarta #produknuskin #kulitputih #vitaminE #vitaminC #antioksidan #langsing #dietsehat #antikanker #prostat
#infonuskin #promonuskin
#galvanicspa #tipskecantikan
#tipskesehatan


0

VIRAL! TAK PAKAI BLUSHER TAPI PIPI PINK. CEMANA TU? Tag sikit kawan korang yang nak cantik tu, ryna nak belanja Calla BeautSkin ni ❀️
.
.
Fuyoo, tak pakai apa2 pun kat muka, tapi pipi tu ada pink-pink. Rupanya hakak manis ni makan Calla BeautSkin je uii. Nak tahu lagi Calla Beautskin ni boleh buat apa? Jom baca kat bawah ni;
.
.
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN:
.
πŸ‘Melembapkan kulit
πŸ‘Melambatkan proses penuaan
πŸ‘Melindungi kulit dari sinar UV
πŸ‘Melancarkan proses pencernaan
πŸ‘Mencerahkan kulit
πŸ‘Menjadikan kulit glowing secara natural.
πŸ‘Membantu mengatasi masalah kulit kusam
πŸ‘Mencerahkan kulit seluruh badan
πŸ‘Sekatakan tona kulit
.
.
Siapa yang dapatkan daripada Ryna, Ryna janji 3 benda ni:
.
.
🌟 BEST SERVICE
🌟 FREE GUIDE
🌟 FREE TIPS
.
.
Harga Normal RM129. Tapi sekarang Ryna nak bagi harga super RUNTUH! Bapak giler giler murah Ryna nak bagi. Haaa apa lagi.....
.
.
Lekas WhatsApp Ryna sekarang untuk order. Kalau lambat stok habis, melepas laa nak cantik, putih mata laa nak handsome 😭😭😭
.
.
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)


1

VIRAL! TAK PAKAI BLUSHER TAPI PIPI PINK. CEMANA TU? Tag sikit kawan korang yang nak cantik tu, ryna nak belanja Calla BeautSkin ni ❀️
.
.
Fuyoo, tak pakai apa2 pun kat muka, tapi pipi tu ada pink-pink. Rupanya hakak manis ni makan Calla BeautSkin je uii. Nak tahu lagi Calla Beautskin ni boleh buat apa? Jom baca kat bawah ni;
.
.
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN:
.
πŸ‘Melembapkan kulit
πŸ‘Melambatkan proses penuaan
πŸ‘Melindungi kulit dari sinar UV
πŸ‘Melancarkan proses pencernaan
πŸ‘Mencerahkan kulit
πŸ‘Menjadikan kulit glowing secara natural.
πŸ‘Membantu mengatasi masalah kulit kusam
πŸ‘Mencerahkan kulit seluruh badan
πŸ‘Sekatakan tona kulit
.
.
Siapa yang dapatkan daripada Ryna, Ryna janji 3 benda ni:
.
.
🌟 BEST SERVICE
🌟 FREE GUIDE
🌟 FREE TIPS
.
.
Harga Normal RM129. Tapi sekarang Ryna nak bagi harga super RUNTUH! Bapak giler giler murah Ryna nak bagi. Haaa apa lagi.....
.
.
Lekas WhatsApp Ryna sekarang untuk order. Kalau lambat stok habis, melepas laa nak cantik, putih mata laa nak handsome 😭😭😭
.
.
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)
πŸ“±WhatsApp : +60175860892 (Ryna)


1

Assalamualaikum
.
Good morning kesayangan semua..!!! Jgn lupa amik AURORA SX PREMIUM pagi ni ya dear and 2 litre of plain water per day ya..!!
.
You guys can see the different dkt diri i sndiri kan.before and after die pny beza tu mmg sgt2 la ketara..Dulu kalau tak bedak muka Masya Allah sembab n very pale.Skrg ni xpyh pakai bedak pn org kata muka mcm pakai bedak.
.
Alhamdulillah kalau kite konsisten dan bersabar pasti akan dpt result nyer yg positive.Jgn putus asa ya.In Sha Allah.Jom order Aurora skrg jomm.!!!!
.
.
Promo RM130 + free sabun bernilai RM25 + free postage.
.
Whatsapp Bella 0122801433 utk sebarang pertanyaan/order.


1

Promosi masih berlangsung!
.
1BOX RM130 + free postage + free sabun bernilai RM25 (N.P:RM180)


1