#kurungmuslimah

Instagram photos and videos

#kurungmuslimah#kurungmurah#kurungmoden#kurungcantik#bajukurung#minikurung#ootd#bajukurungmoden#kurungsongket#kurungcotton#bajuraya#terapiinstagram#ajimaura#bajuraya2019#bajukurungraya#muslimah#kurungmalaysia#bajubridesmaid#muslimahfashion#kebayamurah#kurungsongketmurah#uitm#linazcloset#bajusedondon#bajukurungcantik

Hashtags #kurungmuslimah for Instagram

VANESA SUIT batch ke 2
Pandang sekali, terus jatuh hati! 😍
.
🌸 Menggunakan material como crepe yang sangat selesa di pakai, tidak panas, mudah gosok, tidak melekap, lembut beralun dan tahan lasak.
.
🌸 Semestinya nursing friendly dengan zip di tengah
.
🌸 Butang sampul di tangan boleh dibuka, wudhu friendly
.
🌸 Poket sorok di kanan mudahkan simpan barangan kecil
.
🌸 Kemasan pada baju dan seluar dijahit kemas. Butang di baju hanya hiasan
.
🌸 Seluar dengan zip tepi, getah separuh, poket di kanan.
.
🌸 Potongan labuh dan longgar sesuai untuk yang ingin tampil selesa dan muslimah
.
🌸 Ada byk pilihan warna menawan hati dan 6 pilihan saiz.
.
🌸 Harga yg sangat istimewa RM119 SHJ
.
*free pos ke SM, +add RM5/pc SS
.
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
.
Psss..Jangan lepaskan peluang, stok sangat limited
.
* Model menggayakan saiz S, tinggi 160cm heel 4 inci
.
* Mungkin terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
#elhaniclothing #vanesasuit


2

Assalamualaikum siCantik dan Manis di Luar Sana.
.
Pertama kali ribuan Terima Kasih di atas sambutan yang menggalakkan yang kami terima untuk KEBARUNG PRINCESS.
.
Kalini kami hadir kembali dgn Batch yg ke 4, dengan warna yg lebih Freshhh dari ladang. 😘😙😙😘
.
Kebarung princess 4.0 Kini dengan 8 warna bercorakkan songket tabur
.
💕dibuat dari material super selesa, como crepe printed
ia sangat selesa, mudah digosok.
.
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕Mempunyai 8 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Kain Lipat Batik Agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕Kain separuh getah dan berzip.
.
💕 Saiz S - XXL
.
.
🎉HARGA JUALAN KILAT🎉
.
Promosi berlangsung sehingga 3Mac sahaja.
.
Normal Price : RM119 ✖️
PROMO : RM99
.
+ FREE POSTAGE SM
+ ADD RM5/pc SS
.
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
.
Psss : Tag family and ofismate uols tau . Promosi hanya berlangsung sehingga 3Mac sahaja. Setelah itu, harga akan back to normal price. No more promo price lagi. 😅
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
.
#elhaniclothing #kebarungprincess4 #kebarungprincess


1

Assalamualaikum siCantik dan Manis di Luar Sana.
.
Pertama kali ribuan Terima Kasih di atas sambutan yang menggalakkan yang kami terima untuk KEBARUNG PRINCESS.
.
Kalini kami hadir kembali dgn Batch yg ke 4, dengan warna yg lebih Freshhh dari ladang. 😘😙😙😘
.
Kebarung princess 4.0 Kini dengan 8 warna bercorakkan songket tabur
.
💕dibuat dari material super selesa, como crepe printed
ia sangat selesa, mudah digosok.
.
💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕Mempunyai 8 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Kain Lipat Batik Agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕Kain separuh getah dan berzip.
.
💕 Saiz S - XXL
.
.
🎉HARGA JUALAN KILAT🎉
.
Promosi berlangsung sehingga 3Mac sahaja.
.
Normal Price : RM119 ✖️
PROMO : RM99
.
+ FREE POSTAGE SM
+ ADD RM5/pc SS
.
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
.
Psss : Tag family and ofismate uols tau . Promosi hanya berlangsung sehingga 3Mac sahaja. Setelah itu, harga akan back to normal price. No more promo price lagi. 😅
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
.
#elhaniclothing #kebarungprincess4 #kebarungprincess


2

Tengah cari Baju Raya dan Jubah cun untuk Hari Raya dan hari biasa? Dah puas cari masih tak jumpa yang berkenan. Kalau boleh nak cari online shop jer.

Jom jalan jalan online gallery @yuyuharun.co atau wasap nom yuyu +601117839380 sekarang.

Baju kurung dan Jubah mampu milik. Dari harga RM 69 sahaja. Sedia ada untuk semua😘

#kbqueens #jubahmampumilikno1 #kurungmuslimah


2

Selamat malam semua. Bangkit dan kuatkanlah semangat uols untuk hari esok dan hari yang mendatangkan. Semoga berjaya 💪
.
.
Selamat Malam
.
.
#newdesign #newcollection #bajumurahonline #bajubaru #bajukurung #kurungmuslimah #kurungmoden #muslimahattire #kuantan #jb #bajumuslimahayanna #terapiinstagram #kualalumpur #uitm #bajukurungmurah #dressmuslimah #viral #bajusedondon #wangsamaju #bangsar #bazaarpaknil


0

.
UKURAN KURUNG MINI RAISYA BE 😍😍😍
.
PROMO HARGA PECAH GUDANG sehingga 28/02/2019 🔥🔥🔥
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Harga PROMO RM50
Normal PRICE RM55
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
. [KHAS UNTUK GIRLS KESAYANGAN ANDA]
.
🌼MINI KURUNG RAISYA🌼
.
Siapa yang ada anak perempuan, adik perempuan, anak buah perempuan tu sis sarankan korang try bagi "MINI KURUNG RAISYA" ni kat dorang pulak. Confirm comel 👍😍
.
CIRI2 MINI KURUNG RAISYA
=======================
.
✔️MATERIAL HIGH QUALITY COTTON
✔️BUTANG LEHER
✔️SKIRT LIPAT BATIK
✔️PINGGANG FULL GETAH
✔️SIZE 2,4,6,8,10,12Y
.
KELEBIHAN MATERIAL :
🌸 TIDAK PANAS, LEMBUT & SUPER SELESA
🌸 MUDAH IRON
🌸 TIDAK MENGECUT
🌸 WARNA TIDAK MUDAH LUNTUR
.
Mcm mane nk ORDER??
Mudah sgt..screenshot gambar baju dan klik je link kat bio..
.
#kurungcottonmurah #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglovers #kurungcantik #kurungcotton #promosikurung #kurungpahang #minimoden #kurungmuslimah #englishcotton #kurungkids #kurungdewasa #uitm #politeknik #ukm #kptm #salebaju #minikurungkids #minikurungbudak #kurungbudak #bajubridesmaid #bajusedondon #kurungviral


0

KOLEKSI TERBARU .
JULIA KURUNG MODEN.
.
🥀 Fabric Exclusive Royal Moist Silk .
🥀 Material High quality 💯. 🥀 Material Kain yg lembut dan tidak jarang.
🥀 Corak bunga terkini .
🥀 Design kurung moden.
🥀 Potongan Baju yg labuh melepasi punggung .
🥀 Lose cutting ,tak fit dan terletak
Di badan .
🥀 Berdutt di belakang .
🥀 Zip Di belakang Baju 🥀 hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu 🥀 Kain duyung 🥀 skirt zip ditepi 🥀 pinggang Bergetah kiri dan kanan . .
(+)kualiti jahitan kemas oleh tailor kami yg brpengalaman + mudah iron + warna2 cun melecun + 5 warna hot utk direbut + SAIZ_XS_S_M_L_XL_XXL
+ Free_Postage + READY_STOK
.
HARGA
RM98 SM/RM103 SS
FREE POSTAGE. .
Info&oder WhatsApp
http://www.wasap.my/60108890240 @ klik link di atas 👆.
.
#newcollection
#kurungmoden
#kurungmuslimah
#kurungmesrawuduk
#kurungmurah
#kurungmurahmalaysia
#kurungmampumilik
#kurungfreepostage.
✅lwa


0

Tengah cari Baju Raya dan Jubah cun untuk Hari Raya dan hari biasa? Dah puas cari masih tak jumpa yang berkenan. Kalau boleh nak cari online shop jer.

Jom jalan jalan online gallery @yuyuharun.co atau wasap nom yuyu +601117839380 sekarang.

Baju kurung dan Jubah mampu milik. Dari harga RM 69 sahaja. Sedia ada untuk semua😘

#kbqueens #jubahmampumilikno1 #kurungmuslimah


0

READY STOCK ‼️
.
👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE
.
PRICE:RM119
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL S
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Armhole: 16"
Sleeves: 22"
Waist : 29"
Hips : 37"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :26-36"
Hips :34"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
LABEL M
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14.5"
Bust :36"
Armhole :17"
Sleeves :22"
Waist :30"
Hips : 38"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :28-38"
Hips: 36"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
READY STOCK ‼️
👗👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE PLUS SIZE
.
PRICE:RM122
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL XXL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 17.5"
Bust :48"
Armhole: 21"
Sleeves :23.5"
Length: 33"
.
SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :42"
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&XXL
**_refer measurement guide_
-Material denim cotton stretchable with gold lace
-Hidden zip at sleeve and back -skirt mermaid-cut with full elastic waistband
.
To Order klik pada BIO📲
.
#kurungmurah#kurungmuslimah#bajukurung#bajukurungmoden#kurungcantik#bajukurungmurahkurungpeplum#dresscantik#kurungsongketmurah#kurunglace#minikurung#kebayamurah#kebaya#bajukebaya#kurungsongket#kurungcotton#ootd#meletopbaju#jubah#skirtcantik#blouse#palazzo#bajucantik#tshirt#tshirtcantik#bajubatam#bajukurung#minikurung#legging#blousemurah#dressmurahcantik


2

READY STOCK ‼️
.
👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE
.
PRICE:RM119
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL S
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Armhole: 16"
Sleeves: 22"
Waist : 29"
Hips : 37"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :26-36"
Hips :34"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
LABEL M
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14.5"
Bust :36"
Armhole :17"
Sleeves :22"
Waist :30"
Hips : 38"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :28-38"
Hips: 36"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
READY STOCK ‼️
👗👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE PLUS SIZE
.
PRICE:RM122
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL XXL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 17.5"
Bust :48"
Armhole: 21"
Sleeves :23.5"
Length: 33"
.
SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :42"
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&XXL
**_refer measurement guide_
-Material denim cotton stretchable with gold lace
-Hidden zip at sleeve and back -skirt mermaid-cut with full elastic waistband
.
To Order klik pada BIO📲
.
#kurungmurah#kurungmuslimah#bajukurung#bajukurungmoden#kurungcantik#bajukurungmurahkurungpeplum#dresscantik#kurungsongketmurah#kurunglace#minikurung#kebayamurah#kebaya#bajukebaya#kurungsongket#kurungcotton#ootd#meletopbaju#jubah#skirtcantik#blouse#palazzo#bajucantik#tshirt#tshirtcantik#bajubatam#bajukurung#minikurung#legging#blousemurah#dressmurahcantik


0

Tengah cari Baju Raya dan Jubah cun untuk Hari Raya dan hari biasa? Dah puas cari masih tak jumpa yang berkenan. Kalau boleh nak cari online shop jer.

Jom jalan jalan online gallery @yuyuharun.co atau wasap nom yuyu +601117839380 sekarang.

Baju kurung dan Jubah mampu milik. Dari harga RM 69 sahaja. Sedia ada untuk semua😘

#kbqueens #jubahmampumilikno1 #kurungmuslimah


0

READY STOCK ‼️
.
👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE
.
PRICE:RM119
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL S
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Armhole: 16"
Sleeves: 22"
Waist : 29"
Hips : 37"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :26-36"
Hips :34"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
LABEL M
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14.5"
Bust :36"
Armhole :17"
Sleeves :22"
Waist :30"
Hips : 38"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :28-38"
Hips: 36"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
READY STOCK ‼️
👗👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE PLUS SIZE
.
PRICE:RM122
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL XXL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 17.5"
Bust :48"
Armhole: 21"
Sleeves :23.5"
Length: 33"
.
SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :42"
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&XXL
**_refer measurement guide_
-Material denim cotton stretchable with gold lace
-Hidden zip at sleeve and back -skirt mermaid-cut with full elastic waistband
.
To Order klik pada BIO📲
.
#kurungmurah#kurungmuslimah#bajukurung#bajukurungmoden#kurungcantik#bajukurungmurahkurungpeplum#dresscantik#kurungsongketmurah#kurunglace#minikurung#kebayamurah#kebaya#bajukebaya#kurungsongket#kurungcotton#ootd#meletopbaju#jubah#skirtcantik#blouse#palazzo#bajucantik#tshirt#tshirtcantik#bajubatam#bajukurung#minikurung#legging#blousemurah#dressmurahcantik


1

READY STOCK ‼️
.
👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE
.
PRICE:RM119
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL S
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Armhole: 16"
Sleeves: 22"
Waist : 29"
Hips : 37"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :26-36"
Hips :34"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
LABEL M
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14.5"
Bust :36"
Armhole :17"
Sleeves :22"
Waist :30"
Hips : 38"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :28-38"
Hips: 36"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
READY STOCK ‼️
👗👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE PLUS SIZE
.
PRICE:RM122
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL XXL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 17.5"
Bust :48"
Armhole: 21"
Sleeves :23.5"
Length: 33"
.
SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :42"
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&XXL
**_refer measurement guide_
-Material denim cotton stretchable with gold lace
-Hidden zip at sleeve and back -skirt mermaid-cut with full elastic waistband
.
To Order klik pada BIO📲
.
#kurungmurah#kurungmuslimah#bajukurung#bajukurungmoden#kurungcantik#bajukurungmurahkurungpeplum#dresscantik#kurungsongketmurah#kurunglace#minikurung#kebayamurah#kebaya#bajukebaya#kurungsongket#kurungcotton#ootd#meletopbaju#jubah#skirtcantik#blouse#palazzo#bajucantik#tshirt#tshirtcantik#bajubatam#bajukurung#minikurung#legging#blousemurah#dressmurahcantik


0

READY STOCK ‼️
.
👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE
.
PRICE:RM119
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL S
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Armhole: 16"
Sleeves: 22"
Waist : 29"
Hips : 37"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :26-36"
Hips :34"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
LABEL M
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14.5"
Bust :36"
Armhole :17"
Sleeves :22"
Waist :30"
Hips : 38"
Length :30"
.
SKIRT:
Waist :28-38"
Hips: 36"
Length :42"
.
✳ ✳ ✳ ✳ ✳
.
READY STOCK ‼️
👗👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG LESTYLACE PLUS SIZE
.
PRICE:RM122
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL XXL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 17.5"
Bust :48"
Armhole: 21"
Sleeves :23.5"
Length: 33"
.
SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :42"
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&XXL
**_refer measurement guide_
-Material denim cotton stretchable with gold lace
-Hidden zip at sleeve and back -skirt mermaid-cut with full elastic waistband
.
To Order klik pada BIO📲
.
#kurungmurah#kurungmuslimah#bajukurung#bajukurungmoden#kurungcantik#bajukurungmurahkurungpeplum#dresscantik#kurungsongketmurah#kurunglace#minikurung#kebayamurah#kebaya#bajukebaya#kurungsongket#kurungcotton#ootd#meletopbaju#jubah#skirtcantik#blouse#palazzo#bajucantik#tshirt#tshirtcantik#bajubatam#bajukurung#minikurung#legging#blousemurah#dressmurahcantik


0

.
KURUNG MINI RAISYA BE 😍😍😍
.
PROMO HARGA PECAH GUDANG sehingga 28/02/2019 🔥🔥🔥
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Harga PROMO RM50
Normal PRICE RM55
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
. [KHAS UNTUK GIRLS KESAYANGAN ANDA]
.
🌼MINI KURUNG RAISYA🌼
.
Siapa yang ada anak perempuan, adik perempuan, anak buah perempuan tu sis sarankan korang try bagi "MINI KURUNG RAISYA" ni kat dorang pulak. Confirm comel 👍😍
.
CIRI2 MINI KURUNG RAISYA
=======================
.
✔️MATERIAL HIGH QUALITY COTTON
✔️BUTANG LEHER
✔️SKIRT LIPAT BATIK
✔️PINGGANG FULL GETAH
✔️SIZE 2,4,6,8,10,12Y
.
KELEBIHAN MATERIAL :
🌸 TIDAK PANAS, LEMBUT & SUPER SELESA
🌸 MUDAH IRON
🌸 TIDAK MENGECUT
🌸 WARNA TIDAK MUDAH LUNTUR
.
Mcm mane nk ORDER??
Mudah sgt..screenshot gambar baju dan klik je link kat bio..
.
#kurungcottonmurah #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglovers #kurungcantik #kurungcotton #promosikurung #kurungpahang #minimoden #kurungmuslimah #englishcotton #kurungkids #kurungdewasa #uitm #politeknik #ukm #kptm #salebaju #minikurungkids #minikurungbudak #kurungbudak #bajubridesmaid #bajusedondon #kurungviral


0

Bisiing supaa nak rayaa dok dalam van pun, selamat tak terpancit tanya jenooh nak lambai tangan tepi. Iyoolaa yg nak lambai tuu miss universe-kaaaan takut abang trafik kena turun sebab ketaa semuaa tersangkut nak mai tolong miss universe. . .
.
Manaa idoknyaa . Setakat geng turuun kampung pakaat main pandang kecik besaq besaarr jaa. Heraaan . Riuuhh sangaat kaa miss universe nii. .
.
Ituu tak paa orang yg tengok kecik besaq. Nii kalaauu ayaam tengok atas bawah hampaa nak kata apa ?? . Jenuuh nak halauu . Dia nak ikooot jaa. .
.
Dah nak ikut biaq ja laa kan . Dua tiga langkah penaat laa tuu .heheheh . Sekalii baruuu nak posing ala2 team nasyid . .
.
Maaaakkk oiiiiiiiii !!!!!
__
Catalog : #FeliciaBlouseTHN
.
.
+60195277980
+60195277980
__
#AbayaMuslimah #blouseteacher #jubahsyarie #blousemuslimah #bajukelas #bajuraya2019 #ajimaura #terapiinstagram #bitealteam #bazaronline #blouselabuh #bffriendly #nursingfriendly #shawlfree #jubahmuslimah #freepostage #freepostage #jubahmurah #kurungmuslimah #CardiganMuslimah #muslimahwear #usim #jubahfreepostage #muslimahattire #Pallazo #newdesignnlouse #shawllabuh


1

[[ NEW ARRIVAL ]] SYASYA KURUNG PERSIS GAYA MODEL.
.
Corak yang unik menampilkan penampilan luar biasa, Yang penting masih menutup aurat. .
Opss 😜 Kurung Syasya juga mesra BF. Best kan 😍
.
Ehh buat cikgu² nak pakai baju sedondon pown syantek. Auchhh luar biasa 😍
.
👗 ISTIMEWA SYASYA KURUNG 👗 .
.
🤩 Baju Labuh Menutupi Punggung
🤩 MESRA BF ( Ada zip sorok didepan) .
🤩 MESRA WUDHUK ( Lengan mudah diselak) 🤩 Size available XS S M L XL XXL 3XL
🤩 Cutting Loose Berdutt Belakang
🤩 Cutting Kain Mermaid .
🤩 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
.

HARGA : RM105/ RM110 SS .
.
❣ SILA AMBIL KIRA FAKTOR PENCAHAYAAN DALAM 5%-10%
. .
👉 STOK MASUK AKAN TERUS POS BAGI YANG DAH PAYMENT .
👉 PRE ORDER SEHINGGA 28.FEB.2019
.
Pertanyaan dan oder whatsapp
http://www.wasap.my/+601111506825
.
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajukurungmoden
#kurungmini
#kurungsongket
#bajukurungmurahmalaysia
#kurungmuslimah
#kurungmalaysia
#bajukurungterkini
#bajukurungmurah
#kurungmoden
#bajukurungcantik
#butikonline
#bajukurungonline
#bajuraya2019
#bajuraya
#bajukurungmodernmurah
#bajurayamalaysia #bajurayaterkini
#kurungraya
#bajukurungraya
#bajurayacantik #bajurayasedondon
#modesty
#hijabfashion
#hijabstyle
#kurungsongket
#muslimah
#fashion
#bajukurungplain
#hijabers


0

[[ NEW ARRIVAL ]] SYASYA KURUNG PERSIS GAYA MODEL.
.
Corak yang unik menampilkan penampilan luar biasa, Yang penting masih menutup aurat. .
Opss 😜 Kurung Syasya juga mesra BF. Best kan 😍
.
Ehh buat cikgu² nak pakai baju sedondon pown syantek. Auchhh luar biasa 😍
.
👗 ISTIMEWA SYASYA KURUNG 👗 .
.
🤩 Baju Labuh Menutupi Punggung
🤩 MESRA BF ( Ada zip sorok didepan) .
🤩 MESRA WUDHUK ( Lengan mudah diselak) 🤩 Size available XS S M L XL XXL 3XL
🤩 Cutting Loose Berdutt Belakang
🤩 Cutting Kain Mermaid .
🤩 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
.

HARGA : RM105/ RM110 SS .
.
❣ SILA AMBIL KIRA FAKTOR PENCAHAYAAN DALAM 5%-10%
. .
👉 STOK MASUK AKAN TERUS POS BAGI YANG DAH PAYMENT .
👉 PRE ORDER SEHINGGA 28.FEB.2019
.
Pertanyaan dan oder whatsapp
http://www.wasap.my/+601111506825
.
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajukurungmoden
#kurungmini
#kurungsongket
#bajukurungmurahmalaysia
#kurungmuslimah
#kurungmalaysia
#bajukurungterkini
#bajukurungmurah
#kurungmoden
#bajukurungcantik
#butikonline
#bajukurungonline
#bajuraya2019
#bajuraya
#bajukurungmodernmurah
#bajurayamalaysia #bajurayaterkini
#kurungraya
#bajukurungraya
#bajurayacantik #bajurayasedondon
#modesty
#hijabfashion
#hijabstyle
#kurungsongket
#muslimah
#fashion
#bajukurungplain
#hijabers


1

.
KURUNG MINI RAISYA BE 😍😍😍
.
PROMO HARGA PECAH GUDANG sehingga 28/02/2019 🔥🔥🔥
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Harga PROMO RM50
Normal PRICE RM55
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
. [KHAS UNTUK GIRLS KESAYANGAN ANDA]
.
🌼MINI KURUNG RAISYA🌼
.
Siapa yang ada anak perempuan, adik perempuan, anak buah perempuan tu sis sarankan korang try bagi "MINI KURUNG RAISYA" ni kat dorang pulak. Confirm comel 👍😍
.
CIRI2 MINI KURUNG RAISYA
=======================
.
✔️MATERIAL HIGH QUALITY COTTON
✔️BUTANG LEHER
✔️SKIRT LIPAT BATIK
✔️PINGGANG FULL GETAH
✔️SIZE 2,4,6,8,10,12Y
.
KELEBIHAN MATERIAL :
🌸 TIDAK PANAS, LEMBUT & SUPER SELESA
🌸 MUDAH IRON
🌸 TIDAK MENGECUT
🌸 WARNA TIDAK MUDAH LUNTUR
.
Mcm mane nk ORDER??
Mudah sgt..screenshot gambar baju dan klik je link kat bio..
.
#kurungcottonmurah #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglovers #kurungcantik #kurungcotton #promosikurung #kurungpahang #minimoden #kurungmuslimah #englishcotton #kurungkids #kurungdewasa #uitm #politeknik #ukm #kptm #salebaju #minikurungkids #minikurungbudak #kurungbudak #bajubridesmaid #bajusedondon #kurungviral


0

DETAIL PRODUK AIREEN KURUNG
.
✅ ALL ITEM READY STOCK
.
✅ HIGH QUALITY ROYAL SILK
.
✅ WUDHUK & NURSING FRIENDLY
.
✅ TIADA POTONGAN PINGGANG
. ✅ POKET SEBELAH KANAN
.
✅ KAIN POTONGAN DUYUNG
.
✅ KAIN MEMPUNYAI ZIP TEPI
.
✅ [ SAIZ ] XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
➡️ 5 COLOR YANG EXCLUSIVE.
.
HARGA : RM99
POSTAGE : RM8/ RM12 SS
.
Pertanyaan dan oder whatsapp
http://www.wasap.my/+601111506825
.
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajukurungmoden
#kurungmini
#kurungsongket
#bajukurungmurahmalaysia
#kurungmuslimah
#kurungmalaysia
#bajukurungterkini
#bajukurungmurah
#kurungmoden
#bajukurungcantik
#butikonline
#bajukurungonline
#bajuraya2019
#bajuraya
#bajukurungmodernmurah
#bajurayamalaysia #bajurayaterkini
#kurungraya
#bajukurungraya
#bajurayacantik #bajurayasedondon
#modesty
#hijabfashion
#hijabstyle
#kurungsongket
#muslimah
#fashion
#hijab
#hijabers


0

Tengah cari Baju Raya dan Jubah cun untuk Hari Raya dan hari biasa? Dah puas cari masih tak jumpa yang berkenan. Kalau boleh nak cari online shop jer.

Jom jalan jalan online gallery @yuyuharun.co atau wasap nom yuyu +601117839380 sekarang.

Baju kurung dan Jubah mampu milik. Dari harga RM 69 sahaja. Sedia ada untuk semua😘

#kbqueens #jubahmampumilikno1 #kurungmuslimah


1

Tengah cari Baju Raya dan Jubah cun untuk Hari Raya dan hari biasa? Dah puas cari masih tak jumpa yang berkenan. Kalau boleh nak cari online shop jer.

Jom jalan jalan online gallery @yuyuharun.co atau wasap nom yuyu +601117839380 sekarang.

Baju kurung dan Jubah mampu milik. Dari harga RM 69 sahaja. Sedia ada untuk semua😘

#kbqueens #jubahmampumilikno1 #kurungmuslimah


0

Tengah cari Baju Raya dan Jubah cun untuk Hari Raya dan hari biasa? Dah puas cari masih tak jumpa yang berkenan. Kalau boleh nak cari online shop jer.

Jom jalan jalan online gallery @yuyuharun.co atau wasap nom yuyu +601117839380 sekarang.

Baju kurung dan Jubah mampu milik. Dari harga RM 69 sahaja. Sedia ada untuk semua😘

#kbqueens #jubahmampumilikno1 #kurungmuslimah


1

Sapa yg tak suka peplum comel ni. Awk pakai dgn selendang/bawal mmg comel and ayu😘 harga brapa? murah jerr😉
.
👑PREORDER PROMOTION LESS 10%😱🔥 : STOCK ARRIVE 1/3/2019👑
.
ZARA PEPLUM
.
Price : RM117 SM/ RM121 SS (LESS 10% FOR PREORDER CUST WITH FULL PAYMENT)
Material : Cotton Strechable
Size : S ,M ,L/XL
.
🖌 Trendy and wanted design for RAYA 2019
🖌 Hidden zip at sleeves and back
🖌 2 layered skirt with horsehair braid
🖌Elastic waist skirt
.
#kurungmoden #kurunglawa #kurungwanita #kurungmuslimah #kurungmurah #kurungberkualiti #kurungcantik #agentkedah #kurungnampakkurus #trendingclothes #sayajualkurungmoden #kurungmurahcantik #kurungselesa #kurungkainselesa #kedaionline #kurungmalaysia #kurungtrending #kainlembut #kainsejuk #freepostage #trustedseller #trustedagent #jualmurah


0

Sapa yg tak suka peplum comel ni. Awk pakai dgn selendang/bawal mmg comel and ayu😘 harga brapa? murah jerr😉
.
👑PREORDER PROMOTION LESS 10%😱🔥 : STOCK ARRIVE 1/3/2019👑
.
ZARA PEPLUM
.
Price : RM117 SM/ RM121 SS (LESS 10% FOR PREORDER CUST WITH FULL PAYMENT)
Material : Cotton Strechable
Size : S ,M ,L/XL
.
🖌 Trendy and wanted design for RAYA 2019
🖌 Hidden zip at sleeves and back
🖌 2 layered skirt with horsehair braid
🖌Elastic waist skirt
.
#kurungmoden #kurunglawa #kurungwanita #kurungmuslimah #kurungmurah #kurungberkualiti #kurungcantik #agentkedah #kurungnampakkurus #trendingclothes #sayajualkurungmoden #kurungmurahcantik #kurungselesa #kurungkainselesa #kedaionline #kurungmalaysia #kurungtrending #kainlembut #kainsejuk #freepostage #trustedseller #trustedagent #jualmurah


0

Testimoni Kurung Rafeeka
.
Code : KF10
Size : M
.
.
#elhaniclothing #kurungrafeeka


2

Sapa yg tak suka peplum comel ni. Awk pakai dgn selendang/bawal mmg comel and ayu😘 harga brapa? murah jerr😉
.
👑PREORDER PROMOTION LESS 10%😱🔥 : STOCK ARRIVE 1/3/2019👑
.
ZARA PEPLUM
.
Price : RM117 SM/ RM121 SS (LESS 10% FOR PREORDER CUST WITH FULL PAYMENT)
Material : Cotton Strechable
Size : S ,M ,L/XL
.
🖌 Trendy and wanted design for RAYA 2019
🖌 Hidden zip at sleeves and back
🖌 2 layered skirt with horsehair braid
🖌Elastic waist skirt
.
#kurungmoden #kurunglawa #kurungwanita #kurungmuslimah #kurungmurah #kurungberkualiti #kurungcantik #agentkedah #kurungnampakkurus #trendingclothes #sayajualkurungmoden #kurungmurahcantik #kurungselesa #kurungkainselesa #kedaionline #kurungmalaysia #kurungtrending #kainlembut #kainsejuk #freepostage #trustedseller #trustedagent #jualmurah


0

Sapa yg tak suka peplum comel ni. Awk pakai dgn selendang/bawal mmg comel and ayu😘 harga brapa? murah jerr😉
.
👑PREORDER PROMOTION LESS 10%😱🔥 : STOCK ARRIVE 1/3/2019👑
.
ZARA PEPLUM
.
Price : RM117 SM/ RM121 SS (LESS 10% FOR PREORDER CUST WITH FULL PAYMENT)
Material : Cotton Strechable
Size : S ,M ,L/XL
.
🖌 Trendy and wanted design for RAYA 2019
🖌 Hidden zip at sleeves and back
🖌 2 layered skirt with horsehair braid
🖌Elastic waist skirt
.
#kurungmoden #kurunglawa #kurungwanita #kurungmuslimah #kurungmurah #kurungberkualiti #kurungcantik #agentkedah #kurungnampakkurus #trendingclothes #sayajualkurungmoden #kurungmurahcantik #kurungselesa #kurungkainselesa #kedaionline #kurungmalaysia #kurungtrending #kainlembut #kainsejuk #freepostage #trustedseller #trustedagent #jualmurah


0

Sapa yg tak suka peplum comel ni. Awk pakai dgn selendang/bawal mmg comel and ayu😘 harga brapa? murah jerr😉
.
👑PREORDER PROMOTION LESS 10%😱🔥 : STOCK ARRIVE 1/3/2019👑
.
ZARA PEPLUM
.
Price : RM117 SM/ RM121 SS (LESS 10% FOR PREORDER CUST WITH FULL PAYMENT)
Material : Cotton Strechable
Size : S ,M ,L/XL
.
🖌 Trendy and wanted design for RAYA 2019
🖌 Hidden zip at sleeves and back
🖌 2 layered skirt with horsehair braid
🖌Elastic waist skirt
.
#kurungmoden #kurunglawa #kurungwanita #kurungmuslimah #kurungmurah #kurungberkualiti #kurungcantik #agentkedah #kurungnampakkurus #trendingclothes #sayajualkurungmoden #kurungmurahcantik #kurungselesa #kurungkainselesa #kedaionline #kurungmalaysia #kurungtrending #kainlembut #kainsejuk #freepostage #trustedseller #trustedagent #jualmurah


0