#kurungtrendy

Instagram photos and videos

#kurungcantik#kurungtrendy#kurungmoden#kurungmurah#kurungmalaysia#kurungmuslimah#kurung#bajukurungmoden#bajukurung#bajukurungraya#bajukurungterkini#bajukurungterbaru#kurunglacecantik#blousecantik#bajukurunglace#kurungviral#kurungladies#kurunglonggar#rayahajisale#bajukurungmalaysia#kurungmodenmurah#kurungplussize

Hashtags #kurungtrendy for Instagram

Anggun Zara in Mid Peach๐ŸŒธ๐ŸŒธ Wow...pandai model mempergayakan Anggun zara n..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
X pernah dengar warna n..tp bila dh tgk cntk pla๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #blousemuslimahmurah
#blousecantik
#blousesimple
#jubahtrendy
#blouselonggar
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#kurungcantik


0

Anggun Zara in Emerald Green๐ŸŒธ๐ŸŒธ Ramai org suka warna emerald green n....Admin tengok model pakai pn nmpak bergaya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #blousemuslimahmurah
#blousecantik
#blousesimple
#jubahtrendy
#blouselonggar
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#kurungcantik


0

Anggun Zara in Olive Gold๐ŸŒธ๐ŸŒธ Olive gold n dya bg aura2 org putih...Admin ska tengok kaler n๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #blousemuslimahmurah
#blousecantik
#blousesimple
#jubahtrendy
#blouselonggar
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#kurungcantik


0

Anggun Zara in Diamond Blue๐ŸŒธ๐ŸŒธ Cantik x wrna dya?cantik kan..rsa mcm nak beli je๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #blousemuslimahmurah
#blousecantik
#blousesimple
#jubahtrendy
#blouselonggar
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#kurungcantik


0

Anggun Zara in Charming Pink๐ŸŒธ๐ŸŒธ Tengah tengok ape tu...tengah tggu prince charming ke??hihi๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Simple yet elegant๐Ÿ’•๐Ÿ’• #blousemuslimahmurah
#blousecantik
#blousesimple
#jubahtrendy
#blouselonggar
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#kurungcantik


0

Anggun Zara in Black๐ŸŒธ๐ŸŒธ Simple tapi nampak elegan bila dipakai..Sesuai untuk semua peringkat umur๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #blousemuslimahmurah
#blousecantik
#blousesimple
#jubahtrendy
#blouselonggar
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#kurungcantik


0

Untuk Hawa Syarie..tggal wrna Hone Gold tau..sbb rmi sgt berminat ngan Hawa Syarie ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Stok tggal saiz XL
#jubahtrendy
#jubahcantikmurah
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#kurungcantik
#blousecantik
#kurtatrendy
#bajuselesadipakai


0

Yang ni pla style kedua

Tutup cardigan utk effect kurus/sederhana๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #jubahtrendy
#jubahcantikmurah
#blousecantik
#kurungtrendy
#kurunglonggar


0

Hawa Syarie ni 2 dalam 1 tau..Nk tahu knp?๐Ÿค”๐Ÿค” Outer cardigan dya blh dibuka utk effect princess, fashion ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hebat kan so klu rsa nak bergaya ckit..blh pki style n

#jubahtrendy
#jubahcantikmurah
#kurungtrendy
#kurunglonggar
#blousecantik
#kurtatrendy


0

Crystal White๐ŸŒธ๐ŸŒธ Crystal white n boleh dipakai untuk pelbagai jenis occasion mcm nikah ke..sanding dinner pn blh tau๐Ÿ˜Š Mungkin ade org ckp putih n nmpk plain..tp sbnrnya x tau..klu majlis nikah, admin lg suka pki wrna putih sbb smple tp nmpk cntk..hihi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kurungtrendy
#kurungcantik
#kurunglonggar
#blousecantik
#kurtatrendy
#bajuselesadipakai


0

Forrest Mint๐ŸŒธ๐ŸŒธ Tengah tgk ape tu?
Tengah pilih baju untuk aidiladha ke?hihi๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Mellina Stylish Kuring n wudhuk friendly tau..so sesuai untuk dibwa solat untuk muslimah yg ingin menunaikan solat sunat adidiladha๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #kurungtrendy
#kurungcantik
#kurunglonggar
#blousecantik
#kurtatrendy
#bajuselesadipakai


0

Midnight Blue๐ŸŒธ๐ŸŒธ Warna midnight blue n pn cntk tau..ramai org ckp wrna dya gelap..walaupn tona wrna dya gelap..tp yg admin ska..midnight blue nmpk bergaya klu dipakai๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #kurungtrendy
#kurungbergaya
#kurunglonggar
#kurungcantik
#blousecantik
#kurtatrendy
#bajuselesadipakai


0

Fabulous purple๐ŸŒธ๐ŸŒธ Fabolous sgt...sesuai ngan namanya..Mellisa Stylish Kurung๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #kurungtrendy
#kurungcantik
#blousecantik
#kurtatrendy
#kurunglonggar
#bajuselesadipakai


0

Skycloud Blue๐ŸŒธ๐ŸŒธ Admin suka tgk wrna n..sbb admin ska wrna biru..hihi๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œAdmin pn ade tau..seyes cantik..rugi x beli๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #kurungbergaya
#kurungtrendy
#kurungcantik
#blousecantik
#kurtatrendy
#kurunglonggar
#bajuselesadipakai


0

.
Sale 5HARI dari 17ogos-21ogos
.
Harga asal rm179
.
๐Ÿ’ฅSALE RM109 AJEEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
Cepat cepat cepatttttt
.
Mcm rugi je tau..dah lama suka tapi xgrab kan ..serupa kalau kita dah lama menaruh hati tapi xbertindak..time sale camni la kita rembat kann.. cepat cepat cepaaattttt..
.
lekaihlaa wasap akak
.
019 2038379
.
๐Ÿ’ฅSALE PRE RAYA HAJI RM109 AJEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
HARGA ASAL RM179 TAWW..
.
Jimat rm70 tu adik akak oiiiii๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.
.
.
Kalau ada yg dah lama menaruh hati pada Kurung Qiztinna gojes ni apa lagi inilah masanya anda bertindakk dgn sesegera yg mgkin kerana stok Qiztinna ni dah limited yg amat ni..
.
Wasap akak sepantas kilat taww
.
019 2038379
.
Atau klik aje link wasap di bio tu๐Ÿ˜Š
. .
#kurungqiztinna
#qiztinnakurung
#laurakurung
#kurungmoden
#kurungtrendy
#bajuraya2018
#bajukurunglabuh
#bajukurunglonggar
#bajukurungmoden
#kurungmuslimah
#bajukurungmuslimah
#bynurhafizah
.
Whatsapp 019 2038379
.
ATAU klik aje link wasap di bio tu utk order๐Ÿ˜Š


0

.
Sale 5HARI dari 17ogos-21ogos
.
Harga asal rm179
.
๐Ÿ’ฅSALE RM109 AJEEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
Cepat cepat cepatttttt
.
Mcm rugi je tau..dah lama suka tapi xgrab kan ..serupa kalau kita dah lama menaruh hati tapi xbertindak..time sale camni la kita rembat kann.. cepat cepat cepaaattttt..
.
lekaihlaa wasap akak
.
019 2038379
.
๐Ÿ’ฅSALE PRE RAYA HAJI RM109 AJEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
HARGA ASAL RM179 TAWW..
.
Jimat rm70 tu adik akak oiiiii๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.
.
.
Kalau ada yg dah lama menaruh hati pada Kurung Qiztinna gojes ni apa lagi inilah masanya anda bertindakk dgn sesegera yg mgkin kerana stok Qiztinna ni dah limited yg amat ni..
.
Wasap akak sepantas kilat taww
.
019 2038379
.
Atau klik aje link wasap di bio tu๐Ÿ˜Š
. .
#kurungqiztinna
#qiztinnakurung
#laurakurung
#kurungmoden
#kurungtrendy
#bajuraya2018
#bajukurunglabuh
#bajukurunglonggar
#bajukurungmoden
#kurungmuslimah
#bajukurungmuslimah
#bynurhafizah
.
Whatsapp 019 2038379
.
ATAU klik aje link wasap di bio tu utk order๐Ÿ˜Š


0

.
Sale 5HARI dari 17ogos-21ogos
.
Harga asal rm179
.
๐Ÿ’ฅSALE RM109 AJEEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
Cepat cepat cepatttttt
.
Mcm rugi je tau..dah lama suka tapi xgrab kan ..serupa kalau kita dah lama menaruh hati tapi xbertindak..time sale camni la kita rembat kann.. cepat cepat cepaaattttt..
.
lekaihlaa wasap akak
.
019 2038379
.
๐Ÿ’ฅSALE PRE RAYA HAJI RM109 AJEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
HARGA ASAL RM179 TAWW..
.
Jimat rm70 tu adik akak oiiiii๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.
.
.
Kalau ada yg dah lama menaruh hati pada Kurung Qiztinna gojes ni apa lagi inilah masanya anda bertindakk dgn sesegera yg mgkin kerana stok Qiztinna ni dah limited yg amat ni..
.
Wasap akak sepantas kilat taww
.
019 2038379
.
Atau klik aje link wasap di bio tu๐Ÿ˜Š
. .
#kurungqiztinna
#qiztinnakurung
#laurakurung
#kurungmoden
#kurungtrendy
#bajuraya2018
#bajukurunglabuh
#bajukurunglonggar
#bajukurungmoden
#kurungmuslimah
#bajukurungmuslimah
#bynurhafizah
.
Whatsapp 019 2038379
.
ATAU klik aje link wasap di bio tu utk order๐Ÿ˜Š


0

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


3

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


1

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


2

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


0

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


1

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


1

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


1

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


0

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


0

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


0

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


1

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


2

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


1

PROMOSI AIDILADHA untuk Kurung Qalisha akan tamat 20.08.18. Tinggal 2 hari je lagi gais!! Cepat!!! Jangan lambat2!!! WhatsApp 0134134757 now!
.
๐ŸŒธ Normal price: RM109
.
Harga PROMO : RM79
.
*xtermasuk pos
.
Cepat grab yours girlsss!! .
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


1

KHIMAR ADHA BY QAMISSQA
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
.
PRICE 1PCS RM189 FREE POSTAGE
.
2PCS RM370 FREE POSTAGE
.
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
.
Mahal ke? Taklah. Sebab apa tau? Sebab beli khimar, percuma tudung sekali tau!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cepat order sekarang 0134134757
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


0

โ™ฅ๏ธ QISYA DIAMONDโ™ฅ๏ธ
.
๐ŸŒธMaterial High Quality Fursan
.
๐ŸŒธNursing Friendly
.
๐ŸŒธWuduk Friendly
.
๐ŸŒธTak Mudah Kedut N Mudah Iron
.
๐ŸŒธ10 warna pilihan .
๐ŸŒธJenis kain tak tertarik N Tak Panas
.
๐ŸŒธFlower Diamond Patch sebelah kanan .
.
๐ŸŒธSaiz XS -3XL
.
HARGA: RM115
FREE POS
.

KALAU NAK BROOCH, ADD ON: RM25
.
Berminat segera whatsApp 0134134757 .
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


0

๐Ÿƒ๐Ÿ MALVEENA๐Ÿ๐Ÿƒ
.
๐ŸŒนJOM TENGOK KEISTEMEWAAN MALVEENA๐ŸŒน
.
๐ŸŒธ MATERIAL
Como crepe Italian. Kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
.
๐ŸŒธ WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink, Violet dan Purple anliner. Rambang mata kan nak pilih warnanye, Semua warna CANTIK dan TRENDY
.
๐ŸŒธ CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design, cutting, Quality dan Jahitan yang terbaik.
.
๐ŸŒธ SIZE
Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai.
.
๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN
.
FREE BROOCH
FREE BROOCH
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
. .
PROMOSI HARGA UNTUK LOVERS
1PCS RM119.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2PCS RM220.00๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @eiradharrazclothes
.
Dan wasap di 0138016645 atau tekan link di bio sahaja ๐Ÿค—

#bajuraya #kurungplain #kurung #kurunglayer #kurungmalveena #kurungcomocrepeitalian #kurungmurah #kurungmoden #kurungtrendy #kurungcomfortable #kurungfreepostage #bajurayahaji #bajucantik #kurungcantik #kurungkendurikahwin #kurungmalaysia #kurungsimple #kurungcantik #kurungplussize #kurungmerdekaraya #kurungnewdesign #kurungmuslimah #kurungmampumilik #kurungkonvo #bajukonvo #kurungaidiladha #designmuslimahteamsyima #terapiinstagram #ajimaura


1

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


2

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


1

๐Ÿ”ฅCLAUDYA SUIT IN VERSATILE CARDIGAN๐Ÿ”ฅ

#1. KEUNIKAN DESIGN YG โ€˜MULTI-STYEโ€™. Ini yang paling rare! Dengan 1 jubah shj uols boleh pakai 1 suit atau jubah shj atau cardigan shj yang di โ€˜mix n matchโ€™ dengan palazzo atau skirt. Sgt โ€˜fleksibel & modernโ€™ dan yang paling sangat sangat sangat menarik rekaan ni, ia mengekalkan identiti muslimah modern yg sgt sopan! .
.
#2. BERCORAK PRINTED MODERN YG EKSKLUSIF
Jarang2 dapat jumpa baju muslimah yang bercorak modern bukan? Jadikan jubah cardigan ni sebagai koleksi PERTAMA uols. Confirm tak menyesal..
.
.
#3. KOMBINASI WARNA โ€˜FRESHโ€™
Gabungan warna yang sangat โ€˜freshโ€™, sejuk mata memandang. Wajib kumpulkan kesemua warna-warna ni, seriously!
.
.
#4. BF & WUDHU FRIENDLY
Mesra wudhuโ€™ & mesra menyusu utk mommies. Zip ditangan dan didada siap terjahit uols.
.
.
#5. POKET STYLO DIJAHIT DI BAHAGIAN CARDIGAN
Poket yg sgt โ€˜styloโ€™ dan dijahit dengan metal tag โ€˜eksklusifโ€™ JWโ€™s. Bukan jer boleh letak barang tapi boleh buatkan uols nampak lebih bergaya.

#6. MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Less ironing, tak panas, sgt selesa diimport khas dari luar negara
___________________________
.
HARGA: RM 139
Include postage tau uols! .
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-
.
Berminat? Boleh whatsApp 0134134757 now! ๐Ÿ˜˜
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia #jubah #jubahtrendy #jubahstylo #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahviral #jubahraya2018


2

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


1

๐Ÿ†• ๐Ÿ†•
๐Ÿ’•SET COUPLE IMAN SOFEA ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒ KURTA IMAN๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธREADY BUTANG
โžก๏ธLEHER CEKAK MUSANG
โžก๏ธSIZE XS SAMPAI 2XL
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธKOCEK SEBELAH KANAN
.
HANYA RM65 SM / RM70 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
๐ŸŒ KURUNG SOFEA๐ŸŒ 
.
โžก๏ธMATERIAL PEACH KOSHIBO
โžก๏ธ9 WARNA YANG TIP TOP
โžก๏ธZIP BF DIDADA
โžก๏ธTANGAN LEPAS
โžก๏ธCUTTING LOOSE
โžก๏ธTIADA DAT DIBELAKANG.
โžก๏ธMATERIAL YG TAK LEKAP DI BADAN
โ†ช๏ธKAIN A CUT
โ†ช๏ธGETAH KIRI DAN KANAN
โ†ช๏ธCUTTING LOOSE DIPUNGGUNG
โ†ช๏ธAVAILABLE SZE XS SAMPAI 2XL

HANYA RM75 SM / RM80 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE โŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒโŒ
.
HARGA COMBO KURTA IMAN & KURUNG SOFEA
.
HANYA RM130 SM / RM140 SS
๐Ÿ“ฎINCLUDE POSTAGE
.
BERMINATโ“โ“
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0149471821 atau klik link whatsapp at bio
.
#clothbymyrsha


3

๐ŸŽ‰Kurung Qiztinna On sale๐ŸŽŠ
.
Sale 5HARI dari 17ogos-21ogos
.
Harga asal rm179
.
๐Ÿ’ฅSALE RM109 AJEEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
Cepat cepat cepatttttt
.
Mcm rugi je tau..dah lama suka tapi xgrab kan ..serupa kalau kita dah lama menaruh hati tapi xbertindak..time sale camni la kita rembat kann.. cepat cepat cepaaattttt..
.
lekaihlaa wasap akak
.
019 2038379
.
๐Ÿ’ฅSALE PRE RAYA HAJI RM109 AJEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
HARGA ASAL RM179 TAWW..
.
Jimat rm70 tu adik akak oiiiii๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.
.
.
Kalau ada yg dah lama menaruh hati pada Kurung Qiztinna gojes ni apa lagi inilah masanya anda bertindakk dgn sesegera yg mgkin kerana stok Qiztinna ni dah limited yg amat ni..
.
Wasap akak sepantas kilat taww
.
019 2038379
.
Atau klik aje link wasap di bio tu๐Ÿ˜Š
. .
#kurungqiztinna
#qiztinnakurung
#laurakurung
#kurungmoden
#kurungtrendy
#bajuraya2018
#bajukurunglabuh
#bajukurunglonggar
#bajukurungmoden
#kurungmuslimah
#bajukurungmuslimah
#bynurhafizah
.
Whatsapp 019 2038379
.
ATAU klik aje link wasap di bio tu utk order๐Ÿ˜Š


0

๐ŸŽ‰Kurung Qiztinna On sale๐ŸŽŠ
.
Sale 5HARI dari 17ogos-21ogos
.
Harga asal rm179
.
๐Ÿ’ฅSALE RM109 AJEEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
Cepat cepat cepatttttt
.
Mcm rugi je tau..dah lama suka tapi xgrab kan ..serupa kalau kita dah lama menaruh hati tapi xbertindak..time sale camni la kita rembat kann.. cepat cepat cepaaattttt..
.
lekaihlaa wasap akak
.
019 2038379
.
๐Ÿ’ฅSALE PRE RAYA HAJI RM109 AJEEEE๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ
.
HARGA ASAL RM179 TAWW..
.
Jimat rm70 tu adik akak oiiiii๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.
.
.
Kalau ada yg dah lama menaruh hati pada Kurung Qiztinna gojes ni apa lagi inilah masanya anda bertindakk dgn sesegera yg mgkin kerana stok Qiztinna ni dah limited yg amat ni..
.
Wasap akak sepantas kilat taww
.
019 2038379
.
Atau klik aje link wasap di bio tu๐Ÿ˜Š
.

#kurungqiztinna
#qiztinnakurung
#laurakurung
#kurungmoden
#kurungtrendy
#bajuraya2018
#bajukurunglabuh
#bajukurunglonggar
#bajukurungmoden
#kurungmuslimah
#bajukurungmuslimah
#bynurhafizah
.
Whatsapp 019 2038379
.
ATAU klik aje link wasap di bio tu utk order๐Ÿ˜Š


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

MAYA KURUNG .
============
.

Jenis Fabrik:
MossCrepe Printed - sejuk, anti kedut, jatuh cantik beralun, kain serap peluh, selesa pakai time panas & sejuk
Stretchable, jadi ukuran tetap longgar walaupun size kecil. .
Saiz:
S,M,L,XL
.

Code Maya Kurung
.
============
.
01 Soft pink
02 Soft gren
03 Soft brown
04 Grey . * BF Friendly (Hidden Zip)
* Friendly Wudhuk (Loose Cuff)
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


1

AFYA KURUNG ============
.

Jenis Fabrik:
MossCrepe Printed - sejuk, anti kedut, jatuh cantik beralun, kain serap peluh, selesa pakai time panas & sejuk
Stretchable, jadi ukuran tetap longgar walaupun size kecil. .
Saiz:
S,M,L,XL

Code Afya Kurung
.
============
.
01 Soft purple .
02 Soft pink
.
03 Nude .
04 Grey .
* BF Friendly (Hidden Zip)
.
* Friendly Wudhuk (Loose Cuff)
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


0

HANNA KURUNG ============
.
Jenis Fabrik:
Amor Crepe Printed - sejuk, anti kedut, jatuh cantik beralun, kain serap peluh, selesa pakai time panas&sejuk
.
Best pakai sebab lembut dan senang untuk dijaga. .
Saiz:
S,M,L,XL
.
Code Hanna Kurung
============
01 Nude
.
02 Mint green
.
03 Soft purple
. * BF Friendly (Hidden Zip)
.
* Friendly Wudhuk (Hidden Zip)
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


0

โ™ฅ๏ธalexandra exclusive โ™ฅ๏ธ
.
RM137 include postage ๐ŸŽ‰.
.
โ™ฅ๏ธMaterial:lace and moss crepe | nett skirt .
โ™ฅ๏ธsize : S M L XL XXL
.
โ™ฅ๏ธhigh lace berkualiti
.
โ™ฅ๏ธhidden zip belakang baju
.
โ™ฅ๏ธfull lining
.
Grab yours now at 0134134757
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


2

This one latest design tau uols! Nama dia KURUNG MELLINA. .
Kurung Mellina tengah promo now till 18 August 2018 ๐Ÿ”ฅ
.
HARGA PROMOSI ONLY RM 159!!.
. โœ… FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA โœ… HARGA SELARAS SIZE S HINGGA 5XL PLUSSIZE
.
Kalau nak tahu details kurung mellina boleh whatsApp 0134134757 ๐Ÿ˜Š.
.
#kurung #kurungcantik #kurungmuslimah #kurungplussize #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


0

RM99 je uolls flowy2 macam ni. Takkan taknak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Munna Kebaya ni buat pakai utk raya pun boleh, pegi event pun boleh, pegi kelas pun cantik!! .
Meh order sekarang. WhatsApp 0134134757.
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


1

๐Ÿ’‹Ferra Exlusive ๐Ÿ’‹
.
.

Price : RM125 include postage .
Apa yg best pasal Ferra Exclusive ni...
. โ™ฅ๏ธMaterial:full lace with full lining skirt net โ™ฅ๏ธsize : S, M, L, XL, XXL
. โ™ฅ๏ธhigh lace berkualiti
. โ™ฅ๏ธhidden zip belakang baju
. โ™ฅ๏ธfull lining
.
Jom order now at 0134134757 ๐ŸŒธ.
.
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


2

๐Ÿ”ฅRosalinda Exclusive ๐Ÿ”ฅ
.

Price: RM140 free postage.
.
Mahal?? Takdelah. Sebab apa tau, haa baca ni .
. ๐ŸŒผMaterial : lace full lining with moss crepe + manik . . . ๐ŸŒผpingang bergetah
. ๐ŸŒผdiamond bahagian pingang depan .
. ๐ŸŒผzip belakang baju.
. ๐ŸŒผhidden zip tgn (wudhu).
.
Haa berbaloi kan uoll? WhatsApp 0134134757 now to grab yours ๐Ÿ˜˜
#kurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungladies #kurungtrendy #kurungviral #kurunglacecantik #kurungmoden
#bajukurung #bajukurungraya #rayahajisale #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #bajukurungterbaru #bajukurungmalaysia


1

DINA KURUNG PRINTED
BATCH 2.0

HARGA
RM119 FREE POSTAGE SM
SS +RM5
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” APA YG BEST SGT DGN DINA KURUNG PRINTED NI?
.
~MATERIAL VIETNAM SILK DAN PEARL SKIN - Material baju VIETNAM SILK dan skirt plak material satin pearl skin. Mmg senang iron dan lembut sgt. Selesa sgt kalau uolls nak pi mn2 seharian. ~ADA HIASAN DIAMOND DIPERGELANGAN TANGAN - kat bhagian tgn tu di hiasi diamond supaya uolls nampak lagi berseri dan anggun. ~10 WARNA CORAK YG GORGEOUS YG MEMIKAT - Dina kurung didatangkan dgn kombinasi 10 warna yg sgt hot & spicy. Mesti uolls rambang mata nk pilih nntii. ~ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN - dina kurung ada button kecil kt pergelangan tgn utk buka dan tutup... ~MUDAH MENYUSU - Mommies yg nk menyusu ank x perlu riso tau sbb kat baju tu ada zip. Buka je zip tu bila nk menyusukn ank. ~ADA SAIZ S HINGGA XXL - uolls yg badan kecik hingga plus size pun boleh pakai kurung Dina ye..mmg best kan
.
To order : www.wasap.my/601110049165/berminat .
#plussize #blouseplussize #dressplussize #bajuplussize #jubahplussize #kurungplussize
#bajumuslimah #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey
#DINAKURUNGPRINTEDBATCH2.0


0

New design - Salwa Kurung

Material : Royal Crepe (soft) & Soft Lace
Cutting baju : kurung moden labuh (ada dart belakang)
Cutting skirt : mermaid 6 panel (fully getah ,boleh strecth sampai 4' lg)

Warna available :
1. Baby Blue
2. Dusty Orange
3. Nude Brown
4. Dusty Purple

Harga : RM129 excld postage

Nota : item tak boleh tukar size, warna atau design.
ITEM READY STOCK
____
Postage : RM10SM/RM12SS
www.wasap.my/601110049165/berminat .
To order : whatsapp 0127558447
.
#salwakurung #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungsalwa


0

New design - ๐ŸŒนSalwa Kurung๐ŸŒน
.
Material : Royal Crepe (soft) & Soft Lace
Cutting baju : kurung moden labuh (ada dart belakang)
Cutting skirt : mermaid 6 panel (fully getah ,boleh strecth sampai 4' lg)

Warna available :
1. Baby Blue
2. Dusty Orange
3. Nude Brown
4. Dusty Purple

Harga promosi : RM135 excld postage
Harga asal : RM179
Nota : item tak boleh tukar size, warna atau design.
ITEM READY STOCK
____

Harga Promosi |
RM135 ONLY
Postage : RM10SM/RM12SS
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#salwakurung #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungsalwa
#haylaempire
#kurungmurahcantik


1

New design - ๐ŸŒนSalwa Kurung๐ŸŒน
.
Material : Royal Crepe (soft) & Soft Lace
Cutting baju : kurung moden labuh (ada dart belakang)
Cutting skirt : mermaid 6 panel (fully getah ,boleh strecth sampai 4' lg)

Warna available :
1. Baby Blue
2. Dusty Orange
3. Nude Brown
4. Dusty Purple

Harga promosi : RM135 excld postage
Harga asal : RM179
Nota : item tak boleh tukar size, warna atau design.
ITEM READY STOCK
____

Harga Promosi |
RM135 ONLY
Postage : RM10SM/RM12SS
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#salwakurung #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungsalwa
#haylaempire
#kurungmurahcantik


0

New design - ๐ŸŒนSalwa Kurung๐ŸŒน
.
Material : Royal Crepe (soft) & Soft Lace
Cutting baju : kurung moden labuh (ada dart belakang)
Cutting skirt : mermaid 6 panel (fully getah ,boleh strecth sampai 4' lg)

Warna available :
1. Baby Blue
2. Dusty Orange
3. Nude Brown
4. Dusty Purple

Harga promosi : RM135 excld postage
Harga asal : RM179
Nota : item tak boleh tukar size, warna atau design.
ITEM READY STOCK
____

Harga Promosi |
RM135 ONLY
Postage : RM10SM/RM12SS
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#salwakurung #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungsalwa
#haylaempire
#kurungmurahcantik


0

New design - ๐ŸŒนSalwa Kurung๐ŸŒน
.
Material : Royal Crepe (soft) & Soft Lace
Cutting baju : kurung moden labuh (ada dart belakang)
Cutting skirt : mermaid 6 panel (fully getah ,boleh strecth sampai 4' lg)

Warna available :
1. Baby Blue
2. Dusty Orange
3. Nude Brown
4. Dusty Purple

Harga promosi : RM135 excld postage
Harga asal : RM179
Nota : item tak boleh tukar size, warna atau design.
ITEM READY STOCK
____

Harga Promosi |
RM135 ONLY
Postage : RM10SM/RM12SS
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#salwakurung #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungsalwa
#haylaempire
#kurungmurahcantik


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

NEW COLLECTION SISTERHOOD .
NEA KURUNG MAYA
minimalist with cotton series for comfortable and freedom outfits
.
Price : RM219 ( Promo RM169)
SAVE RM50
Material: Cotton .
Recommend: Wear with accessories to look more stylish and elegant
.
#neakurungmaya #neasisterhoodseries
#neacottonseries #kurungkedahmoden #kurungkedahmurah #minimalisfashion #backtobasics #kurungkedahplain #kurungkedahcantik #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #kurungtradisional #kurungtrendy


0

๐ŸŽ‰CLEARANCE STOCK๐ŸŽ‰ . ๐ŸŒนBaju Kurung Moden๐ŸŒน
.
๐Ÿ’MATERIAL : โœ… english cotton gred A
โœ… Kain % English Cotton.
โœ… Kain lembut dan sejuk. โœ… Kain senang di iron. โœ… Kain yang tidak mengecut. โœ… warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun โœ… kain cotton yg mudah dijaga
.
HARGA : RM65SM/RM70SS
FREE POS

PROSES POSOUT 1-3 HARI
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#bajumuslimah #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungcotton #kurungdhiacotton #clearancestock #penghabisanstok
#haylaempire #bajucotton
#bajumurahcantik


0

๐ŸŽ‰CLEARANCE STOCK๐ŸŽ‰ . ๐ŸŒนBaju Kurung Moden๐ŸŒน
.
๐Ÿ’MATERIAL : โœ… english cotton gred A
โœ… Kain % English Cotton.
โœ… Kain lembut dan sejuk. โœ… Kain senang di iron. โœ… Kain yang tidak mengecut. โœ… warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun โœ… kain cotton yg mudah dijaga
.
HARGA : RM65SM/RM70SS
FREE POS

PROSES POSOUT 1-3 HARI
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#bajumuslimah #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungcotton #kurungdhiacotton #clearancestock #penghabisanstok
#haylaempire #bajucotton
#bajumurahcantik


0

๐ŸŽ‰CLEARANCE STOCK๐ŸŽ‰ . ๐ŸŒนBaju Kurung Moden๐ŸŒน
.
๐Ÿ’MATERIAL : โœ… english cotton gred A
โœ… Kain % English Cotton.
โœ… Kain lembut dan sejuk. โœ… Kain senang di iron. โœ… Kain yang tidak mengecut. โœ… warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun โœ… kain cotton yg mudah dijaga
.
HARGA : RM65SM/RM70SS
FREE POS

PROSES POSOUT 1-3 HARI
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#bajumuslimah #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungcotton #kurungdhiacotton #clearancestock #penghabisanstok
#haylaempire #bajucotton
#bajumurahcantik


0

๐ŸŽ‰CLEARANCE STOCK๐ŸŽ‰ . ๐ŸŒนBaju Kurung Moden๐ŸŒน
.
๐Ÿ’MATERIAL : โœ… english cotton gred A
โœ… Kain % English Cotton.
โœ… Kain lembut dan sejuk. โœ… Kain senang di iron. โœ… Kain yang tidak mengecut. โœ… warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun โœ… kain cotton yg mudah dijaga
.
HARGA : RM65SM/RM70SS
FREE POS

PROSES POSOUT 1-3 HARI
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#bajumuslimah #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungcotton #kurungdhiacotton #clearancestock #penghabisanstok
#haylaempire #bajucotton
#bajumurahcantik


0

๐ŸŽ‰CLEARANCE STOCK๐ŸŽ‰ . ๐ŸŒนBaju Kurung Moden๐ŸŒน
.
๐Ÿ’MATERIAL : โœ… english cotton gred A
โœ… Kain % English Cotton.
โœ… Kain lembut dan sejuk. โœ… Kain senang di iron. โœ… Kain yang tidak mengecut. โœ… warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun โœ… kain cotton yg mudah dijaga
.
HARGA : RM65SM/RM70SS
FREE POS

PROSES POSOUT 1-3 HARI
.
To order : whatsapp 0173975954
.
#bajumuslimah #bajuexclusivemurah
#kurungexclusive #kurungmoden
#kurungmurah #kurungtrendy #kurungmodenmurah
#kurungmurahmalaysia #dressmurahmalaysia
#hargakasihsayang
#sayajualkurung #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungmuslimah #bajukurungmurah #afzads #kurungcantik #kurungbridesmaid #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #kurungcotton #kurungdhiacotton #clearancestock #penghabisanstok
#haylaempire #bajucotton
#bajumurahcantik


0