#kurussihat

Instagram photos and videos

#kurussihat#jomkurus#kuruscepat#kurus#nakkurus#kurusdenganselamat#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#ubatkurus#kurusdalam2minggu#supplementkurus#produkkurus#demica#tipskurus#kurusselamat#nakcantik#demicantik#tehkurus#kuruscantik#ingatkurusingatdemica#produkkurusmurah#ubatkurusmurah#dietsihat

Hashtags #kurussihat for Instagram

by @demica_melaka.seremban

BARU JE CONSUME 2-3 HARI, TURUN 4KG
.
Woww! Biar betul?? Alhamdulillah tahniah dear. Jangan give up ya utk turun berat sampai capai target 🎯💕.
.
Sape lagi nak turunkan berat dalam masa singkat??
Klik link pada bio utk order.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #nakkuruskanbadanmalaysia #nakkuruskanbadanbalik #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #demicamelaka #demicaseremban


0

by @rahsia.isteri.bahagia

Sis xmau sembang kencang tau. Sape dah rasa, dia sendiri serah diri cerita kisah "misteri" selepas berladurrar.
.
.
Sayang suami, repair diri. Sayang diri, suruh suami beli. Ehhhh. Rm59.90 sahaja sebotol.


1

by @mummyzara_minishoppe

Anda Penat Mencari Jalan Penyelesaian Masalah Berat Badan dan kulit kusam?

SUDAH DIET, TAPI BERAT BADAN MASIH NAIK?? PERASAAN PUTUS ASA MUNCUL?? TUNGGU DULUUU! MAGIC SLIMWHITE BOLEH MEMBANTU MASALAH ANDA.

ANDA BERHAK MEMILIKI BENTUK BADAN IDAMAN DAN KULIT PUTIH GEBU !! APA ITU MAGIC SLIMWHITE?

Tahu tak, produk diet terbaru yang sedang hangat di pasaran. Magic Slim White membantu anda mencerahkan tubuh badan dan wajah anda serta membakar lemak dan kalori 3x ganda lebih pantas dari plan diet anda sekarang supaya anda boleh lebih cepat tampak kurus, langsing dan menawan berbanding rakan-rakan anda

Jangan lepaskan peluang rebut pada harga promosi

Jika berminat boleh tinggalkan nombor whatsapp atau komen "SAYA NAK" saya akan segera inbox anda

Whatsapp : magicslimwhite.com/601137570671

#msw
#magicslimwhite
#produkviral
#putihkurus
#kulitberminyak
#hapuskulitkusam
#menurunkankolesterol
#magicslim
#pantas
#kurussihat


0

by @demica_melaka.seremban

🌹Anda suri rumah yang ingin sentiasa kelihatan hebat di mata suami tercinta.
.
🌹Dalam masa terdekat anda akan ke majlis-majlis keramaian, kenduri atau ‘reunion’.
.
🌹Anda ingin kelihatan lebih menarik dan menawan ketika di tempat kerja.
.
.
Jom Whatsapp sis. Sis akan bantu capai impian uolsss untuk kurus!
.
🖇Klik link pada bio sekarang.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicamelaka #demicaseremban


0

by @demica_melaka.seremban

Wahhh cantiknya body sis ni. Lentik uolsss 😍dah la selim, perut pun tak terkeluar.
.
#DemicaBengkung boleh tingkatkan confident level uols tau. Kenapa?
.
❇️mampu mengurangkan pengumpulan lemak pada perut,
❇️membetulkan posture badan yg bengkok
❇️bila pakai body akan rasa fit &selesa sangat!😌
.
Nak #bodygoals macam awek Korea?
🔗KLIK LINK PADA BIO.
.
#bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik


0

by @demica__my

Makin berseri-seri pulak akak ni sejak consume #Demica. Mana tidaknya, akak ni share dia mmg ikut tips yg admin bagi antaranya pastikan minum air kosong 2-4 liter sehari. Bila kita tak amalkan minuman manis, dalaman kita dapat dibersihkan dengan baik so kulit akan jadi cantik & lembap 😍.
-
Nak dapatkan lebih tips dari TeamDemica??
Cepat komen NAK! Atau boleh terus dm or whatsappp 013-9159637 💕✨💋 -
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #qurose #qurosefeedback #qurosetestimoni #lemonex #monstalab


0

by @demica2sureglow

BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️
.
4 HARI LOSS 3KG💥
3 HARI LOSS 3KG💥
1 BOX LOSS 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Nak tahu macam mana cara untuk dapatkan berat badan ideal??🤗
.
Whatsapp 01125690093 .
.
#demica #demicantik #atukpesan #paidreview #tiktok #klipviral #syoktube #instafamous #pubg #viral #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

by @demica2sureglow

1 KOTAK TURUN 9KG
.
DULU 59KG SEKARANG 50KG
.
Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model. Adik ni share peha pun makin kecik tau. Yelah lemak² terkumpul semua #Demica berjaya hapuskan😃💃🏻.
.
Sape lagi nak kurus???
Whatsapp 📲01125690093.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #atukpesan #paidreview #tiktok #klipviral #syoktube #mudahnyaberniaga #viral #sale #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

by @demica.kelantan

Hai semua 🙌 🙋🏻‍♀️ Okay sis nak share ⚠️Fungsi Demica⚠️ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? Jom tekan link di bio atau whatsapp 013-9068007 utk lebih details 😘
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

by @demica.murah

Hai semua 🙌 🙋🏻‍♀️ Okay sis nak share ⚠️Fungsi Demica⚠️ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? Jom tekan link di bio atau whatsapp 013-9068007 utk lebih details 😘
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

by @syahmimi_beauty

Hai semua 🙌 🙋🏻‍♀️ Okay sis nak share ⚠️Fungsi Demica⚠️ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? Jom tekan link di bio atau whatsapp 013-9068007 utk lebih details 😘
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

by @diarisihatnana

HERBLAX : BANTU MELANCARKAN PERGERAKAN USUS ANDA❤️
.
.
Info mengenai Herblax:
➡️Bantu melancarkan pergerakan usus (bowel movement)
➡️Mengandungi gabungan daun senna yang mana ianya digunakan secara tradisional untuk melancarkan proses 'pembuangan'
➡️Juga mengandungi buckthorn bark, licorice root, alfalfa leaf, culvers root, fennel seed, anise seed, rhubarb root dan blue malva fower
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#herblax #diet #tipskurus #perutbuncit #masalahperutbuncit #flattummy #slimming #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #obesiti #buasir #sembelit #masalahberatbadan #gemuk #masalahkegemukan #tipsdiet #tipskurus #tipssihat #menudiet #perutboroi #najisberdarah #slimmingtips #dietplan #kuruscepat #kurussihat #kurusdarirumah #jomkurus #sembelithilang #sembelitlawas


0

by @coachnurul

Everything is our mindset
.
Sebenarnya korg tak cukup air tp pergi makan macam2
.
Sbb perut kita ni x boleh nak beza kita Lapar atau perlukan air sebenarnya
.
Makan dah cukup tp air minum 500mls je.. Tu pun air manis
.
X syg bdn ke lama2 kidney problem
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien


0

by @mudah.nak.kurus

Jangan jeles ye uols tgk kami2 ni pengguna teatox medina desire makin selim makin cuns gittew.
.
RENDAM,MINUM,KURUS!!!!!
Mudah ke mudah??
.
Dapatkan sekarang jom.
Meh whatapps lelaju 0138800510 atau tekan je link di bio...😘
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat


1

by @mudah.nak.kurus

Jangan jeles ye uols tgk kami2 ni pengguna teatox medina desire makin selim makin cuns gittew.
.
RENDAM,MINUM,KURUS!!!!!
Mudah ke mudah??
.
Dapatkan sekarang jom.
Meh whatapps lelaju 0138800510 atau tekan je link di bio...😘
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat


0

by @mudah.nak.kurus

Jangan jeles ye uols tgk kami2 ni pengguna teatox medina desire makin selim makin cuns gittew.
.
RENDAM,MINUM,KURUS!!!!!
Mudah ke mudah??
.
Dapatkan sekarang jom.
Meh whatapps lelaju 0138800510 atau tekan je link di bio...😘
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat


0

by @maryamizzati_coach

HAAA PERLU MASA UNTUK SESUATU BERUBAH! .
.
Laptop pun ambil masa , inikan badan kita nak kurus mintak nak kurus 10 hari. Itu jadi angan-angan boleh.
.
.
Enjoy the proces dan journey nak kurus ni. Tambah ilmu supaya tak gemuk balik lepas dah kurus nanti. .
.
#kurussihat #noradanish #rozitachewan #plussizefashion #jomkurus1malaysia #impian #weightlossgoals #dietplan #dietsihat #foodpanda #mealprep

Seremban (City)
1

by @mudah.nak.kurus

Jangan jeles ye uols tgk kami2 ni pengguna teatox medina desire makin selim makin cuns gittew.
.
RENDAM,MINUM,KURUS!!!!!
Mudah ke mudah??
.
Dapatkan sekarang jom.
Meh whatapps lelaju 0138800510 atau tekan je link di bio...😘
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat


0

by @demica.murah

TURUN 4KG LEPAS HABIS SEKOTAK
.
DARI 60KG ➡️ 56KG
.
Hello hello hello. Cer tengok testimoni sis dapat ni. Happy nya dengar baru je consume 1 kotak dah turun 4KG, sebelum ni susah sangat nak kurus.
.
Memang puas hati la. Body makin ada shape uolss cantik sangat!💃🏻 Haa kalau betul² ikut tips confirm kurus punya.
.
Ada lagi yg nak kurus dengan #Demica ?
.
Whatsapp 013-9068007 atau
Klik link pada bio NOW!!❤️
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

by @mudah.nak.kurus

Jangan jeles ye uols tgk kami2 ni pengguna teatox medina desire makin selim makin cuns gittew.
.
RENDAM,MINUM,KURUS!!!!!
Mudah ke mudah??
.
Dapatkan sekarang jom.
Meh whatapps lelaju 0138800510 atau tekan je link di bio...😘
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat


0

by @mudah.nak.kurus

Jangan jeles ye uols tgk kami2 ni pengguna teatox medina desire makin selim makin cuns gittew.
.
RENDAM,MINUM,KURUS!!!!!
Mudah ke mudah??
.
Dapatkan sekarang jom.
Meh whatapps lelaju 0138800510 atau tekan je link di bio...😘
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat


0

by @demica.kelantan

TURUN 4KG LEPAS HABIS SEKOTAK
.
DARI 60KG ➡️ 56KG
.
Hello hello hello. Cer tengok testimoni sis dapat ni. Happy nya dengar baru je consume 1 kotak dah turun 4KG, sebelum ni susah sangat nak kurus.
.
Memang puas hati la. Body makin ada shape uolss cantik sangat!💃🏻 Haa kalau betul² ikut tips confirm kurus punya.
.
Ada lagi yg nak kurus dengan #Demica ?
.
Whatsapp 013-9068007 atau
Klik link pada bio NOW!!❤️
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

by @demica_penang

2 MINGGU TURUN 5KG
.
DARI 59KG➡️54KG
.
Selamat tengah hari. Amacam?? Nak dapat berat ideal macam adik ni juga?? Apa susah, consume je #Demica 1 sachet selepas makan. Body terus selim melim ❤️.
.
Jom Whatsapp 013-4917714 / klik link pada bio IG utk fast response.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #penang #sungaipetani #demicapenang #demicakedah #demicaperlis

KFC Petronas Seberang Jaya
0

by @demicaparitbuntar

2 MINGGU TURUN 5KG
.
DARI 59KG➡️54KG
.
Selamat tengah hari. Amacam?? Nak dapat berat ideal macam adik ni juga?? Apa susah, consume je #Demica 1 sachet selepas makan. Body terus selim melim ❤️.
.
Jom Whatsapp 013-4917714 / klik link pada bio IG utk fast response.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicaperak #demicaparitbuntar

Parit Buntar
0