#kurussihat

Instagram photos and videos

#kurussihat#kurus#jomkurus#kuruscepat#nakkurus#kurusdalam2minggu#ubatkurus#produkkurus#sayanakkurus#supplementkurus#nakkuruskanbadan#demica#kurusdenganselamat#nakkuruscepat#Demica#sayajual#tipskurus#bengkungmoden#bengkungmurah#demicantik#produkkurusmurah#ubatkurusmurah#IngatKurusIngatDemica#kurusdengancepat

Hashtags #kurussihat for Instagram

SEMBELIT BUKAN LAGI MASALAH UTAMA SI KECIL
=======================
.
Losyen Secret Correa kan Ada ๐Ÿ˜
.
Bagi anda yang ada anak2 kecil yang mempunyai masalah sembelit yg teruk boleh cuba dan rasai sendiri Losyen Secret Correa. Malah anak kecil yang mengalami selesema juga selamat disapu losyen sejuk sc ni ๐Ÿ˜˜
.
Tidak kesan sampingan pada kulit kerana losyen sejuk ini diformulasi dengan kandungan kolagen untuk mengekalkan kelembapan kulit agar kekal lembut seperti bayi ๐Ÿ˜Š
.
Nak cuba ? Segera hubungi admin di whatsapp 0124616649 atau klik link wasap di BIO ๐Ÿ’•


1

assalamualaikum morning semuaa ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
masih onzzz mood raya ke tuu? ade yg dah kembali bekerja??? hehe.
.
jum kita stick weekdays ni ok track, kita treatmeal sabtu ahad jee. raya2 jugaaa, kesihatan kene jaga tauuu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
#coachizan_din
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome .
.
๐Ÿ“ฒ Coach Izan - 0127819612
.
#kurussihat #kurus #kurustanpasenaman #mealplan #makansihat #makansedap #coachkurus #coachonline #jomkurus #jomkurus1malaysia #jalanjalancarimakan


0

โ€ผ๏ธ. 5 SACHET TURUN 2 KG hanya dengan LEMONEX ADVANCEโ€ผ๏ธ
.
Pengeposan seterusnya 25.6.18 (isnin). Tapi uols boleh ja order macam biasa cuma postage akan start lepas raya.
.
Dah makan lemang ketupat rendang, tak takut ke boroi selepas raya? ๐Ÿ˜ Whatsapp 0124435427 atau klik link whatsapp di bio ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#lemonexmalaysia #lemonexhq #lemonexadvance #lemonexadvancemalaysia #lemonexoriginal #lemonex #lemonexmurah #lemonexmalaysia #lemonexfake #lemonexhologram #lemonexadvancefake #lemonexadvanceoriginal #visitmyig #sayajual #maibeli #kurus #diet #supplementkurus #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #produkgym #sayanakkurus #detoxkurus #jomkurus #kurussihat #reviewmyig #ubatkurus #tehkurus #syawal2018


1

โ€ผ๏ธ2 SACHET TURUN 1 KG hanya dengan LEMONEX ADVANCEโ€ผ๏ธ
.
Pengeposan seterusnya 25.6.18 (isnin). Tapi uols boleh ja order macam biasa cuma postage akan start lepas raya.
.
Dah makan lemang ketupat rendang, tak takut ke boroi selepas raya? ๐Ÿ˜ Whatsapp 0124435427 atau klik link whatsapp di bio ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#lemonexmalaysia #lemonexhq #lemonexadvance #lemonexadvancemalaysia #lemonexoriginal #lemonex #lemonexmurah #lemonexmalaysia #lemonexfake #lemonexhologram #lemonexadvancefake #lemonexadvanceoriginal #visitmyig #sayajual #maibeli #kurus #diet #supplementkurus #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #produkgym #sayanakkurus #detoxkurus #jomkurus #kurussihat #reviewmyig #ubatkurus #tehkurus #syawal2018


0

Ramai yang happy bila dapat duit raya๐ŸŒธ serious tak rugi order dgn leen .. Byk free iten tau.. Order sebelum habis stok๐Ÿ˜
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


5

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ 1 BOX TURUN 7KG๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.๐Ÿ˜ Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


2

Nak kekal kurus cantik kena consistent minum #metime.
Nikmati lah rasa cokolat yang sangat sedap.
Jom try sekarang #metime dapat membantu korang untuk turunkan berat badan.
Siapa yang belum try #metime meh .

Whatsapp 019- 6174657
Whatsapp 019- 6174657
Whatsapp 019- 6174657

#metime
#chocolateflavour
#slimmingdrink
#kurussihat
#metimeshahalam
#metimejohorbahru
#metimemalaysia.hq
#metimenow
#kelebihanmetime
#coklatbagusuntukkurussihat
#minumminumkurussihatgebu


0

SIZE PINGGANG MAKIN KECIL
.
Wowww bestnyaa #jiangzhitea boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi jiangzhitea adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ
.
Ada lagi tak yg nak kurus sementara stok PROMOSI RAYA masih available???
.
Jom cepat2 whatsapp #Qurose
ke . ๐Ÿ“ฒ WS: +60165498801

#sayajual #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat


1

Thanks babe beraya ke rumah + DAPAT FREE 1 BOX #bedrink ๐Ÿ’—
.
.
To BEcustomer yang dah purchase Bedrink jangan buang box yang dah habis, kumpul 10 box untuk redeem 1 box free #bedrink only from @bedrink_masterstockistjb .
.
Nanti kan next posting on her new transformation before & after!!! .
Nak jadi mcm Kita? Tak bersenam tapi kurus cantik Sihat? Flawless!!! ๐Ÿ“ฒ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ6๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ
.
#beraya #rayakansebulan #betheglamorousdrink #betheglamorousdrinkjb #bedrink #bedrinkjb #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #kurussihat #kekalsihat #nakcantik #nakkurus #sayajual #allinone #healthyinandout #halaljakim #produkpertama4dalam1 #slimming


0

Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit juga. ๐Ÿ’‹
.
๐ŸŒŸMAGIC SLIMsยฎ๏ธ๐ŸŒŸ
.
Anda rasa beginiโ—๏ธ
.
๐Ÿ“Perut semakin membuncitโ“
๐Ÿ“Semakin hari berat semakin bertambahโ“
๐Ÿ“Susah utk turunkan berat badanโ“
๐Ÿ“Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)โ“
๐Ÿ“Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)โ“
๐Ÿ“Mudah rasa letihโ“
๐Ÿ“Peha bergeselโ“
๐Ÿ“Cepat mengah/penatโ“
๐Ÿ“Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyutโ“
๐Ÿ“Badan lesuโ“
๐Ÿ“Kulit rasa kusamโ“
๐Ÿ“Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuatโ“
๐Ÿ“Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)โ“
.
๐ŸŒบMS SEJAK 2014๐ŸŒบ
.
โ™ฆ๏ธAntara Manfaatnya ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
1. ๐ŸŒŸKURUS :
โœ… Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. ๐ŸŒŸKESIHATAN :
โœ… Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. ๐ŸŒŸKECANTIKKAN :
โœ… Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
โœ…Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 013-2878977

malas nak save no?
klik je link di bio utk autowasap!
free delivery!
free shaker!
free membership!
free gift!
postage setiap hari!
COD AREA KL
.
๐ŸŒWebsite : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman


3

๐Ÿ”ฅUKUR LILIT PINGGANG MAKIN KECIL๐Ÿ”ฅ
.
PINGGANG DARI 41 INCI โžก๏ธ 37 INCI
.
Hai semua..adik ni share sejak minum #Demica dia asyik buang air kecil je. Jangan risau, tu bermaksud #Demica tengah berfungsi utk buang toksin dlm badan korang. Apa yg bestnya size pinggang makin kecil! Fuhh lepasni boleh bergaya sakan laa ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ.
.
Jom Whatsapp 01125690093 utk dapatkan #Demica dgn harga promosi.
.
#demica #demicantik #giftreview #igshopmalaysia #instafamous #giveaway #selamathariraya #sale #paidreview #tiktok #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


3

[Kembali ke Pangkal Jalan.. Sebelum Hanyut ke Lautan Dalam]
.
NAK FORMULA HILANG BERAT, CANTIK SEMULA SELEPAS RAYA??
.
[APA BEZA DIET SENDIRI VS PROGRAM KURUS 21 ONLINE]
.
Diet Sendiri
==========
X Tak ada Bimbingan Coach
X Tak tahu nak makan apa yg sesuai
X Tak serius kerana tiada pemantauan progress
X Tak tahu senaman yang sesuai
X Tak cukup MOTIVASi
X Tak kekal penurunan berat badan. Ada kemungkinan naik semula. ---------------------------------
DAPAT APA JIKA JOIN PROGRAM KURUS 21 HARI ONLINE?
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-
.
* Formula turun berat dan lemak badan dengan pantas dan sihat. Yg bestnya boleh makan nasi jika suka.
* Jadual pemakanan supaya tak pening nak fikir makan apa selama 21 hari.
* Teknik2 exercise yg betul supaya tak perlu bayar duit komitment Gym yg mahal tu.
*Pemantauan progress turun berat sepanjang program.
Kejayaan anda sangat penting untuk kami.
* Personal coaching melalui whattsapp dan Secret Group FB group secara online.

NOTA PENTING!!!!!!
=============== Boleh tunggu dan lihat atau AMBIL TINDAKAN SEGERA. Alami pengalaman turun lemak dalam masa 21 hari.
.

Intake July 2018. Personal & Premium group coaching #KurusSelepasRaya bersama Coach Kartika.Idiris.
.
Click bio โ˜๏ธโ˜๏ธ ๐Ÿ“ฒ Coach Kartika.Idiris 0193326307
.
#kurusselepasraya #bajubesar #turunlemak #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #resepisedap #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #cabaranturunberat #sayanakkurus #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #jubahsouq #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #kurusmudah


1

Malam malam ni Wana nak share, cara kurus paling murah & tak perlu amik masa lebih dari 5 minit sehari pun. Yela, korang kan semua busy kerja, mana ada masa nak pergi gym. Tambah2 raya ni kan asyik makan kat open house je.. Korang just amalkan je LEMONEX ADVANCE ni 1 sachet setiap hari lps berbuka macam Wana buat. 1 botol ada 30 sachet, memang cukup utk sebulan korang minum.
And yang paling best, kulit korang pun akan automatik jadi lebih cerah & licin lepas minum LEMONEX ADVANCE ni. Memang berbaloi2 dapat dua manfaat dalam satu supplemen.

FOLLOW & DM ig shop @jom_kurus_putih utk beli LEMONEX ADVANCE korang k. Pastikan ORIGINAL tau, baru beli.

SELAMAT HARI RAYA korang!

#lemonex #lemonexadvance #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #kurus #detox #kuruscepat #kurussihat #putih #cerah #kulitkusam #zulariffin #dramamonalisa #zarazya #nazimothman


26

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 7KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 70KG โžก๏ธ 63KG
.
Wahhh sape cakap laki takleh kurus?? Haaa ni bukti adik ni berjaya kurus dengan #Demica . Baru je consume 1 kotak lebih, Alhamdulillah berjaya turunkan 7KGโค๏ธ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Tahniah dik! Dah la makin handsome. Nanti repeat order lagi tau..make sure konsisten sampai berjaya capai target ๐ŸŽฏ.
.
Sape lagi nak #Demica& dapatkan harga promosi??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ016-9444934 .
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Hari raya yang mulia ini banyak makanan yang sedap-sedap seperti lemang dan ketupat. Lemak-lemak yang terkumpul boleh menjadikan perut korang buncit & menggeleber ๐Ÿ˜ฑ.
.
Alamakkk macam mana nak selesaikan masalah perut buncit & menggeleber korang? #DemicaBengkung kan ada ..๐Ÿค—๐Ÿ˜‰
.
Alang-alang tengah PROMOSI AIDILFITRI sekarang jom lah selit order sekali. Boleh pakai masa pergi open house tau. Hehe ๐Ÿ˜˜
.
Jom Whatsapp 01125690093 utk info lanjut.
.
#demica #demicantik #giftreview #igshopmalaysia #instafamous #giveaway #selamathariraya #sale #paidreview #tiktok #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


2

๐Ÿ”ฅUKUR LILIT PINGGANG MAKIN KECIL๐Ÿ”ฅ
.
PINGGANG DARI 41 INCI โžก๏ธ 37 INCI
.
Hai semua..adik ni share sejak minum #Demica dia asyik buang air kecil je. Jangan risau, tu bermaksud #Demica tengah berfungsi utk buang toksin dlm badan korang. Apa yg bestnya size pinggang makin kecil! Fuhh lepasni boleh bergaya sakan laa ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ.
.
Jom Whatsapp 016-9444934 utk dapatkan #Demica dgn harga promosi.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

.
๐Ÿ”ฅ1 BOX SETENGAH TURUN 20KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 110KG โžก๏ธ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL โžก๏ธ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ016-9444934
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 2KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 54KG โžก๏ธ 52KG
.
Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG.
.
Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita.
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact admin 016-9444934 .
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


2

Katil bergegar sampai pagi. Terus isteri bertukar manja ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
.
Berryjaga adalah lain daripada yang lain!
.
[+] Tambah Tenaga Batin
[+] Tahan lama
[+] Banyakkan air mani
[+] Zakar lebih tegang
[+] Zakar tak kendur semasa bersama
.
Berryjaga ialah gula-gula. Isap 1 jam sebelum beraksi.
.
100% selamat dan halal
[+] Badan Ringan & Cergas
.
Cergas Terjaga! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
#bjagapower #bjaga #berryjaga #ubijagapower #ubijaga #kurus #sado #perutkempis #mantap #kurus #cantik #tambahtenaga
#kempiskanperut #kurussihat
#diet #kuruscantik #kurusmantap #berryjagapower #kurusdalam2minggu
#workout #buncit
.
P/s: Dapatkan Berryjaga Baru Dengan Harga PROMOSI ๐Ÿ˜˜


0

Inilah Misi Coach ! Cegah Obesiti .. Jom bantu Coach war warkan kesan Obesiti ... Bulan Syawal bukanlah bulan untuk kita set minda kita hanya untuk makan sahaja.. Kawal kalori supaya tidak melebihi dari apa yang badan kita perlu.

Fokus untuk sihat ... dengan jaga berat badan yang ideal dan yang paling penting lemak badan yang ideal

Coach akan buka penyertaan baru untuk Cabaran Hilang Lemak bulan Julai ini.. Hubungi Coach ya http://www.wasap.my/60133956997

#tipsturunlemakcoachmazlina #nakkuruskanbadan #kurus #kurusdarirumah #kurusdaripejabat #kurusonline #communityservice #kurusselamat #kurussihat #kuruscepat #kurus #bajuxxxl #bajuxxl #bajubesar #bajubesarmalaysia #bajubesarcantik #bajukebaya #bajukebayaplussize


0

kenapa nie.. minum kopi tapi kulit yg flawless

minum kopi tapi pinggang jadi kerengga nie

klubna & laleh
kopi viral
rm78+freegift

Harga SET KLUBNA N LALEH .
ORDER COMBO SET = RM 88 (SM) / RM 92 (SS) .
To order click this link:
http://www.wasap.my/60175804566/CoffeeSlimming
.
#kopikurusviral#teamakma
#setkuruskerengga#lapar
#kurusuntuksuami#puasa #kurustanpadiet#slim #kurus#setkuruskerengga #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurussihat#kurusselamatdansihat#jomkurus#jomdiet#detox#perutbuncit#masalahbuncit#makan #kuruslangsing#kurussebelumkawen#kurustanpalapardansenaman


1

Tq dear cust๐Ÿ’–
Cust ni ambik 2 set bengkung superslim,free postage je ualls ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป,sape taknk kan hehhehe
Jangan risau ye sgg2 ,bengkung ni walaupun murah tapi kualiti tiptop,selesa ,tkpanas n paling penting tak bergulung๐Ÿ˜โค๏ธโค๏ธ
.
. Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

Testimoni ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
JOM GRAB #REALBENGKUNG VIRAL yg menjadi kegilaan ramai wanita ini ๐Ÿ˜

QUALITY semestinya ๐Ÿ’ฏbagus!!
โœ”๏ธTAK BERGULUNG/ BERLIPAT ๐Ÿ’ฏ
โœ”๏ธTAK PANAS ๐Ÿ’ฏ
โœ”๏ธADA TULANG YANG FLEXIBLE ๐Ÿ’ฏ
โœ”๏ธMATERIAL STRECTHABLE ๐Ÿ’ฏ
.
SURE PUASS HATII !!!
Yang penting SELESA & tahan lasakโ—๏ธ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Jom akak2 adik2 abg2 kt luar sane tu jgn tunggu2 lagi...Jom dptkan REAL BENGKUNG skrg.

Ingat tau โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป
MAKIN LAMA LEMAK MAKIN TEPU,SO MAKIN LAMBAT LA NAK SLIM ๐Ÿ‘๐Ÿผ REAL BENGKUNG MAKE YOU REAL SLIM ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป AVAILABLE ALL SIZE๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โœ… XS-โœ… XXL .
whatsapp 016-5425212โ€ผ๏ธโค๏ธ
.
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
#telukintan #bengkungtelukintan #bengkung #girdle #realbengkungperak #bengkungperak


0

MASALAH PERUT MENGELEBEH??? PERUT BUNCIT???
BADAN X RAMPING???? Boleh cuba REAL BENGKUNG+ REAL GIRDLE NI Kegilaan ramai wanita โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Tahan lama dan tahan lasak ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Muat pakai baju lama smpai sekarang.
perut pon xbuncit ๐Ÿ˜‚ โžก๏ธAvailable saiz XS/S/M/L/XL/XXL

Pinggang jadi SLIM terusss!!!
RUGI TAK CUBA UOLLS!!! Dptkan body goals target ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera! 016-5425212 atau klik link dekat bio sis โฌ†๏ธ
.
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
#telukintan #bengkungtelukintan #bengkung #girdle #realbengkungperak #bengkungperak


0

Fewiiit.... Kapsul pencair lemak yang ada KKM ni memang buatkan ku jatuh cinta. .
.
Beza... Memang berbeza.
Tak sampai sekotak Puri5 dah nampak. Susut bebenau kata orang melaka. ๐Ÿ˜.
.
.
Puri5 memang handal membuang sisa toksin dalam usus kita.
Makan 2 kapsul sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. .
.
Kesannya seawal seminggu pengambilan. Kapsul ni lulus kkm tau, apa yang penting sekali berasaskan bahan asli semulajadi. Tanpa bahan terlarang. .
Harga asal RM 149 Harga Promosi Terjun Gaung Rm 38 sahaja. Belum termasuk postage tau. .
.
Rugi tak grab.
#puri5
#puri5hq
#puri5pencairlemak
#kapsulpencairlemak
#ubatcairlemak #ubatkurus #kuruscepat #kurusmudah #kurussihat #luluskkm


0

๐Ÿ”ฅCONSUME 2 BOX, TURUN 7KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 90KG โžก๏ธ 83KG
.
Wowww bestnya adik ni box kedua dah turun 7KG. Makin handsome pulak tu sekarang bila body makin fit ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป. Nanti konsisten consume tau semoga berjaya dapat berat badan ideal.
.
Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus? Apa lagi minum #Demica la jawabnya!๐Ÿ˜
.
Takkan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 012-2589624.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

๐Ÿ”ฅ1 MINGGU TURUN 1.5KG๐Ÿ”ฅ
.
Wowww tak habis sekotak dah turun 1.5KG
.
Terkejut mula2 adik ni timbang serius tak percaya. Sebelum ni susah sangat berat nak turun tp bila consume je #Demica Alhamdulillah puas hati ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Paling best bila ada inch loss, seluar kerja longgar uolsss ๐Ÿ˜. Adik ni tak harapkan #Demica semata-mata, tp usaha utk exercise hari2 paling kurang pun jogging ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
Nak kurus dengan Demica??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-4917714 atau klik link pada bio.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

๐Ÿ”ฅ1 MINGGU TURUN 1.5KG๐Ÿ”ฅ
.
Wowww tak habis sekotak dah turun 1.5KG
.
Terkejut mula2 adik ni timbang serius tak percaya. Sebelum ni susah sangat berat nak turun tp bila consume je #Demica Alhamdulillah puas hati ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Paling best bila ada inch loss, seluar kerja longgar uolsss ๐Ÿ˜. Adik ni tak harapkan #Demica semata-mata, tp usaha utk exercise hari2 paling kurang pun jogging ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
Nak kurus dengan Demica??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-4917714 atau klik link pada bio.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

Raya tu raya juga, pemakanan kena kawal sikit.. Boleh amalkan SET COMBO kami untuk detox balik perut kita sebab makan macam2 raya ni.

Dm or Wa 0163268840


2

Y E N G2. D E L G A D O
Produk Q-RUS berbentuk tablet gula-gula rasa masam manis.. Memang sedap dan mudah sangat nak diamalkan.. Tinggi Khasiat dari Berries.. โœ”๏ธ Membakar lemak degil
โœ”๏ธ Buang toksid
โœ”๏ธ Melawaskan
โœ”๏ธ Meningkatkan tenaga
โœ”๏ธ Merawat masalah sembelit dan cirit birit
โœ”๏ธ Menghalang pembentukkan lemak
โœ”๏ธ Mengawal selera makan
โœ”๏ธ Menjaga kestabilan gula dan darah
โœ”๏ธ Menurunkan risiko diabetes
โœ”๏ธ Membantu penyerapan zat besi
โœ”๏ธ Mengempiskan perut
โœ”๏ธ Awet Muda โค๏ธ#kaksue @masterstokisyeng2 peneraju #teamsensesuezyeng2 #wakilsahyeng2 #yenghq Produk #yeng2puteh #yengyengjamu #yeng2kurus #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #yeng2delgado Whatsapp #0163335036 #berikurus untuk #kurussihat #jamucokelatsedap untuk #kesihatandalaman #jamuberpantang #gula2kolagen untuk #putihsekata seluruh badan #Assalamuaaikum #assalamualaikum #malaysiaonlineshopping #bazaarpaknil #kedaijamu #puchong #selangor ๐ŸŒน


4

.
ALHAMDULILLAH BERATUS PESERTA BERJAYA SIHAT CERGAS BERTENAGA DAN BONUS DARINYA KURUS,DENGAN PROGRAM YCLWFH!!! Jadikn 2018 sebagai tahun perubahan kesihatan dan tubuh badan yang anda impikan..
.
Apa perbedaan turun berat sendiri dgn memasuki PROGRAM YCLWFH .
Diet sendiri :
.
โŒ Tak ada bimbingan COACH.
โŒ Tak tahu MAKANAN apa yg sesuai.
โŒ Tak Serius sebab tak ada orang PANTAU progress.
โŒ Tak tahu SENAMAN yg sesuai.
โŒ Tak ada MOTIVASI.
โŒ Kebarangkalian NAIK BERAT badan semula lebih tinggi ๐Ÿ˜
.
============================
APA YANG ANDA AKAN DAPAT DENGAN PROGRAM YCLWFH ?.
โœ… JADUAL PEMAKANAN supaya tidak pening nak makan apa.
โœ… ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan berterusan, mudah dari rumah anda.
โœ… TIPS & RAHSIA turun berat dgn pantas walaupun makan nasi.
โœ… COACH PERIBADI (bayangkan anda ada tempat rujukan jika ada apa2 persoalan)
โœ… PEMANTAUAN dari coach selama sebulan supaya anda lebih berdisiplin.
โœ… Dibekalkan dengan makanan Nutrisi Canggih untuk Sarapan Pagi dan/atau Makan Malam selama sebulan.
โœ… Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group
.
p/s : Anda boleh pilih untuk terus tunggu dah lihat perubahan orang lain selepas sebulan, atau anda sendiri yang mengalami perubahan itu. Masa akan tetap berlalu, sekejap sahaja tempoh sebulan tu.. tak cuba, tak tahu kan?

PENDAFTARAN YCLWFH Musim ke 35 telah dibuka slot terhad kepada 40Peserta shj.PASTIKAN TEMPAT ANDA..
.
Sila klik bio di atas atau.
PM ๐Ÿ“ฒ0193364592.
.
#coachzuleah .
#teamummiladyinblack.
#teamnickhinhussien
#jubahbesar
#jomkurus
#syukurselalu
#kurussihat
#gemukisawesome
#kurusisawesome
#fattofit
#fattzura


0

MASALAH PERUT MENGELEBEH??? PERUT BUNCIT???
BADAN X RAMPING???? Boleh cuba REAL BENGKUNG+ REAL GIRDLE NI Kegilaan ramai wanita โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Tahan lama dan tahan lasak ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Muat pakai baju lama smpai sekarang.
perut pon xbuncit ๐Ÿ˜‚ โžก๏ธAvailable saiz XS/S/M/L/XL/XXL
.
Pinggang jadi SLIM terusss!!!
RUGI TAK CUBA UOLLS!!! Dptkan body goals target ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera! 019-4222214 atau klik link dekat bio sis โฌ†๏ธ ๐Ÿ“ฑ .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
#telukintan #bengkungtelukintan #bengkung #girdle #realbengkungperak #bengkungperak


1

LOSE 4KG,
Hello hello hello. Cer tengok adik ni. Alhamdulillah hasil consume secara konsisten & betul2 disiplin semasa diet! ๐Ÿ˜‰๐ŸŒท Happy nya dengar bila customer sis berjaya capai target berat masing2. Memang puas hati la. Haa kalau betul2 ikut tips sis confirm kurus punya.
-
-
Ada lagi tak yg nak kurus ???
-
Whatsapp terus ke nombor 012-2589624.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


2

1 KOTAK LOSE 12KG
.
Wahhhh betul2 puas hati kalau macam ni. Lemak pada pipi & bawah dagu dah berkurang! Sebelum ni nak tengok leher kena selak2 lemak dulu, sekarang dah takde leher berlipat ๐Ÿ˜. Alhamdulillah sis tumpang happy utk awk. Congrats!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
.
Sape nak sis guide dari size XL kepada size XS??
.
JOM PAKAT KURUS...!!
Whatsapp 012-2589624 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #ctdk #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #rayaraya


1

LOSE 12KG, -
Hello hello hello. Cer tengok adik ni. Alhamdulillah hasil consume secara konsisten & betul2 disiplin semasa diet! ๐Ÿ˜‰๐ŸŒท Happy nya dengar bila customer sis berjaya capai target berat masing2. Memang puas hati la. Haa kalau betul2 ikut tips sis confirm kurus punya.
-
-
Ada lagi tak yg nak kurus???
-
Whatsapp terus ke nombor 012-2589624.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

Hai semua ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Okay sis nak share โš ๏ธFungsi Demicaโš ๏ธ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau โ€œinch lossโ€ dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? #Demica sekarang ada PROMOSI tau.
Jom tekan link di bio atau whatsapp 013-9068007 utk lebih details ๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


1

BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYA. .
Korang tak perasan ke berat dah mula naik skrng ni? ๐Ÿค” Cuba pergi timbang, dah berapa KG?๐Ÿคจ Lemak-lemak yang korang kumpul masa raya tu boleh lah buang skrg dgn #DemicaSupplement.
.
Opss lupa nak tanya Lemang, ketupat dan rendang makan banyak ke??๐Ÿค” Perut dah kedepan tu. Jomm lah cover perut tu dgn #Demicabengkung. Malu lah perut yg pergi dulu.
.
Jom cepat-cepat dapatkan #demica supplement & #demicabengkung untuk buang segala lelemak yang korang makan masa raya, kan dah janji nak kurus dan cantik sama-sama.
.
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018.

STOK ADALAH TERHAD UNTUK DEMICA SUPPLEMENT & DEMICA BENGKUNG..!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฐ
.
Dan yang paling special kami juga tawarkan FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA untuk produk laku keras ni. .
.
Cepat Whatsapp 012-2589624 now!๐Ÿ’™
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

Anda ada msalah berat badan ? ๐Ÿ˜ซ
Pembuangan yg tidak lawas ? ๐Ÿ˜–
Perut buncit ? ๐Ÿ˜ž
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? ๐Ÿ˜ท

Takpe, jangan risau ๐Ÿ˜Ž sis ada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜ Jomm cuba minum detox tea medina desire ๐Ÿ˜‹
Mesti awak akan rasa best โ—๏ธ dan akan dapat result yg awesome ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAโ„ข๏ธ RM15
๐Ÿ‘‰2) KAKI CANTIQโ„ข๏ธ(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang#teamilafazila#kurussebelumraya


1

BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYA. .
.
Korang tak perasan ke berat dah mula naik skrng ni? ๐Ÿค” Cuba pergi timbang, dah berapa KG?๐Ÿคจ Lemak-lemak yang korang kumpul masa raya tu boleh lah buang skrg dgn #DemicaSupplement.
.
Jom cepat-cepat dapatkan #demica untuk buang segala lelemak yang korang makan masa raya, kan dah janji nak kurus dan cantik sama-sama..
.
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018.

STOK ADALAH TERHAD..!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฐ
.
Cepat Whatsapp 012-2589624 . now!๐Ÿ’™
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #demicakelantan #demicakotabharu #supplementkurus #kurus #demicakb #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


1

BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SELEPAS RAYA. .
.
Macamne raya.? Sis nak tanya Lemang, ketupat dan rendang makan banyak ke??๐Ÿค” Perut dah kedepan tu. Jomm lah cover perut tu dgn #Demicabengkung. Malu lah perut yg pergi dulu.
.
Jom cepat-cepat dapatkan #demica supplement & #demicabengkung untuk buang segala lelemak yang korang makan masa raya, kan dah janji nak kurus dan cantik sama-sama.
.
.
PROMOSI BERMULA DARI 20 JUN 2018 SEHINGGA 5 JULAI 2018.

STOK ADALAH TERHAD..!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฐ
.
Cepat Whatsapp 012-2589624. now!๐Ÿ’™
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #demicakb #supplementkurus #kurus #Demicakotabharu #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #demicakelantan #sayankkurus


0

Anda ada msalah berat badan ? ๐Ÿ˜ซ
Pembuangan yg tidak lawas ? ๐Ÿ˜–
Perut buncit ? ๐Ÿ˜ž
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? ๐Ÿ˜ท

Takpe, jangan risau ๐Ÿ˜Ž sis ada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜ Jomm cuba minum detox tea medina desire ๐Ÿ˜‹
Mesti awak akan rasa best โ—๏ธ dan akan dapat result yg awesome ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAโ„ข๏ธ RM15
๐Ÿ‘‰2) KAKI CANTIQโ„ข๏ธ(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#teamilafazila#kurussebelumraya


0

Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
.
KELEBIHAN DEMICA
โœ…Tiada cirit birit.
โœ…Tak perlu DIET KETAT
โœ…100% ekstrak buah-buahan.
โœ…Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
โœ…Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
โœ…Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.๐Ÿ˜˜
.
NAK KURUS KAN????
.
Jom Whatsapp 013-4917714.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
.
KELEBIHAN DEMICA
โœ…Tiada cirit birit.
โœ…Tak perlu DIET KETAT
โœ…100% ekstrak buah-buahan.
โœ…Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
โœ…Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
โœ…Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.๐Ÿ˜˜
.
NAK KURUS KAN????
.
Jom Whatsapp 013-4917714 .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

๐Ÿ”ฅ1 BOX SETENGAH TURUN 20KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 110KG โžก๏ธ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL โžก๏ธ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

Nyummy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sedap giler mango smoothie arini..rasa nak nak nak lagi..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Ingredients :
1. Pelam tonggek (hahaha ni nama kak lynda @mercatobeautysolution bagi ni)
2. Green apple
3. Oat
4. Plain yogurt
5. Whey protein
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat


2

๐Ÿ”ฅ1 BOX SETENGAH TURUN 20KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 110KG โžก๏ธ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL โžก๏ธ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

J A M U. C O K E L A T. S E D A P. aka. J A M U. C H O C O. Y E N G2 โญ๏ธโญ๏ธ" SIAPA SANGKA JAMU SESEDAP CANDY COKELAT? " โฎ๏ธโฎ๏ธ Ni haa... Mai sini, Kak Sue nak cerita sikit. .

Dulu2 kan bila kita dengar jer JAMU, trus rasa takut kan? Especially jamu lepas bersalin..mak aiiiii.... pahit nye tu, tak boleh tahan... betul tak?

Haaaa..... sekarang ni. Tak yah la nak kerut2 muka tu .... ambik je #jamucokelatsedap aka #jamuchocoyeng2 ni...mesti nak lagi..sedapppp weh. Rasa coklat.
Dibawakan ISTIMEWA untuk sesiapa yg takut makan JAMU.

Dah lah tu, TAKDE pulak PANTANG LARANG yang membebankan.

Sempoi kan Jamu Ni.. Cer tengok kat bawah...tu semua๐Ÿ‘‡

KESAN YANG AKAN YOU ALL RASA; โ™ฅ๏ธ Mengurangkan masalah keputihan dan kegatalan missV
โ™ฅ๏ธ Mencegahkan pembiakan sel prakanser
โ™ฅ๏ธ Melewatkan proses penuaan
โ™ฅ๏ธ Mengecutkan rahim
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah (terutama yang bermasalah haid)
โ™ฅ๏ธ Melancarkan proses kelahiran bayi
โ™ฅ๏ธ Menguatkan rahim
โ™ฅ๏ธ Anti-flatulence iaitu membantu membuang angin berlebihan dalam badan
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan symptom buasir
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan rasa sakit sendi dan sengal
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan hormone
โ™ฅ๏ธ Menambahkan tenaga badan terutama selepas bersalin
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan masalah kerosakan rambut โ™ฅ๏ธ Memantapkan tisu yang memerlukan hormone estrogen
โ™ฅ๏ธ Menegang tisu faraj yang longgar
โ™ฅ๏ธ Menegangkan payudara
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan bengkak selepas bersalin
โ™ฅ๏ธ Anti-oksidan, awet muda
โ™ฅ๏ธ Mencegah jerawat
โ™ฅ๏ธ Pencegahan diabetes melalui khasiat Gallic Acid
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan lebihan mucus dan lelehan di vagina
โ™ฅ๏ธ Merawat luka dalaman dan luaran (terutama selepas bersalin)
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan masalah faraj berbau
โ™ฅ๏ธ Menguatkan tulang dan gigi
โ™ฅ๏ธ Mencegah kanser servik dan payudara โ™ฅ๏ธ Menaikkan seri wajah โ€œ
JAMU SEDAP, SEMPOI, SELAMAT โ€œ โค๏ธ#kaksue @masterstokisyeng2 peneraju #teamsensesuezyeng2 #wakilsahyeng2 #yenghq Produk #yeng2puteh #yengyengjamu #yeng2kurus #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #yeng2delgado Whatsapp #0163335036 #berikurus untuk #kurussihat #jamucokelatsedap untuk #kesihatandalaman #jamuberpantang #gula2kolagen untuk #putihsekata seluruh badan #Assalamuaaikum #assalamualaikum #malaysiaonlineshopping #bazaarpaknil #kedaijamu #puchong #selangor ๐ŸŒน


7

Thanks babe beraya ke rumah + DAPAT FREE 1 BOX #bedrink ๐Ÿ’—
.
.
To BEcustomer yang dah purchase Bedrink jangan buang box yang dah habis, kumpul 10 box untuk redeem 1 box free #bedrink only from @bedrink_masterstockistjb .
.
Nanti kan next posting on her new transformation before & after!!! .
Nak jadi mcm Kita? Tak bersenam tapi kurus cantik Sihat? Flawless!!! ๐Ÿ“ฒ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ6๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ
.
#beraya #rayakansebulan #betheglamorousdrink #betheglamorousdrinkjb #bedrink #bedrinkjb #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #kurussihat #kekalsihat #nakcantik #nakkurus #sayajual #allinone #healthyinandout #halaljakim #produkpertama4dalam1 #slimming


0

๐Ÿ”ฅ1 BOX SETENGAH TURUN 20KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 110KG โžก๏ธ 90KG
.
Wahhhhh power sangat ni! Gempak la adik ni berjaya turun 20KG padahal baru je consume tak sampai 2 KOTAK. Size baju dah kecik satu size dari XXXL โžก๏ธ XXL . Alhamdulillah tahniah!
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jangan risau tau sbb kami akan guide korang sampai capai target! Tips kurus & info diet kami akan share secara personal dgn korang.๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ฅ
.
Nak diet dengan #Demica ??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Hai semua ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Okay sis nak share โš ๏ธFungsi Demicaโš ๏ธ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau โ€œinch lossโ€ dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? #Demica sekarang ada PROMOSI tau.
Jom tekan link di bio atau whatsapp 012-2589624 utk lebih details ๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha??
.
Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, โ€œEhh apasal peha kau besar sangat?โ€
.
#Demica sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh.
.
Nak peha selim macam awek Korea tak??
Cepat Whatsapp 012-2589624 โ€ผ๏ธ
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Hai semua ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Okay sis nak share โš ๏ธFungsi Demicaโš ๏ธ dengan korang.
.
1.Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
.
3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
.
4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6.Kesan kehilangan berat badan atau โ€œinch lossโ€ dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? #Demica sekarang ada PROMOSI tau.
Jom tekan link di bio atau whatsapp 012-2589624 utk lebih details ๐Ÿ˜˜
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

๐Ÿ”ฅLOSE 16KG LEPAS CONSUME 3 BOX๐Ÿ”ฅ
.
Dari 79KG โžก๏ธ 63KG
.
Haaa kalau nak tahu, akak ni pn join #TeamDemica jugak tau. Kalau nak org yakin kita jual ubat kurus & boleh guide orang sampai kurus, kita kena buktikan kita boleh guide diri sendiri dulu tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Ada sape2 lagi nak #TeamDemica guide sampai kurus?? Kitorang nak bagi free coaching & tips dengan setiap pembelian #Demica .
.
Jom Whatsapp 013-4917714 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

๐Ÿ”ฅLOSE 16KG LEPAS CONSUME 3 BOX๐Ÿ”ฅ
.
Dari 79KG โžก๏ธ 63KG
.
Haaa kalau nak tahu, akak ni pn join #TeamDemica jugak tau. Kalau nak org yakin kita jual ubat kurus & boleh guide orang sampai kurus, kita kena buktikan kita boleh guide diri sendiri dulu tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Ada sape2 lagi nak #TeamDemica guide sampai kurus?? Kitorang nak bagi free coaching & tips dengan setiap pembelian #Demica .
.
Jom Whatsapp 0134917714 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

Sebelum ni brt naik mendadak sbb ambil perancang keluarga.
Tp berjaya jgk turunkan brt bdan dgn set combo teatox kita.
Makin slim cantik berseri mommy kte sorg ni tahniah๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Mommy2 nak turunkan brt bdan?
Jom dapatkan set combo
.

SLIMMING DETOX TEAโ„ข๏ธ : RM15
KAKI CANTIQ โ„ข๏ธ(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0105677817
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

Power ke x?
Set combo teatox ni klu awk dh beli,mmg terkejut tau dgn hasil dia.
Kesan seawal seminggu!!!
Lemak2 degil semua kena kikis.
Jom dapatkan sekarang.
Whats app 0105677817
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

BADAN KECIK.. TAPI PERUT BUNCIT LEPAS BERSALIN CZER LAGI LA SEDIHH..!!! Masalah selepas bersalin.. badan kecik itu biasa.. tp yg luar biasa.. PERUT BUNCIT.. mcm mengandung lagi.. ๐Ÿคฃ tak boleh nk kecik dah.. Jom awakยฒ semua.. jangan bagi alasan lagi.. sekarang bengkung superslim dah ada ade pelbagai size tau khas utk hilangkan buncit tu.. jom la grab sebelum stok abis... http://wasap.my/60105677817/BengkungSUPERSLIM
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

Pesanan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Betul kan. Dah elok puasa 30 hari, jaga makan minum, elak itu ini. Tapi bila Hari Raya, lupa semua. Boleh terkejut sistem pencernaan bila di asak masuk macam2 makanan minuman yang semuaa tinggi kalori. Pil Chi Kit Teck Aun pun laris amat time raya ni selain panadol dgn eno ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Hari Raya tak salah, yang tak betulnya pengambilan makanan tanpa henti dan terkawal oleh diri kita sendiri. Jangan jadikan Raya alasan untuk awak benarkan semua makanan masuk ke dalam badan. Berpada-pada.
Rayakan sebulan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Misi kurus klik www.wasap.my/60105677817
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

Hi uallss,roz tgh busy packing bengkung superslim untuk cust2 tersyg,berminat nk join postage meh pm,confirm ualls tk mnyesal beli sbb bengkung ni murah n best sgt2๐Ÿ’ƒ๐Ÿป,
Pm ye ualls smentara stok masih ade๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Rm40 free postage seluruh malaysiaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ http://wasap.my/60105677817/BengkungSUPERSLIM
Rm40 free postage seluruh malaysiaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ http://wasap.my/60105677817/BengkungSUPERSLIM
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

Bila customer happy.
Roz sebagai seller lg double happy sbb dpt bntu dorg capai impian utk kurus semula.
Konsisten consume teatox n Ikut tips yg roz bagi in sha Allah awk boleh dapatkan kesan menakjubkan hasil consume teatox power ni.
To order whatapps 0105677817
.
SLIMMING DETOX TEAโ„ข๏ธ : RM15
KAKI CANTIQ โ„ข๏ธ(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0105677817
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

MURAH DAN BERKESAN!!!
.
Paling best bila kita dapat beli produk dgn kos paling rendah tapi sgt berkesan kan??
.
Korg boleh dapatkan dgn medina desire teatox.
1 set combo pasti akn rasa perubahan klu awk konsisten pengambilan. .
Lemak di perut peha dan lengan terutamanya pasti kalah dgn teatox medina. .
SLIMMING DETOX TEAโ„ข๏ธ : RM15
KAKI CANTIQ โ„ข๏ธ(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0105677817.
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

Super Slim Bengkung โ— 3 lapisan cangkuk senang ditutup senang tutup perut buncit โ— Kain yang bernafas boleh digunakan sepanjang hari โ— Bertulang 100% tidak bergulung
.. Rm40 free postage seluruh malaysiaโ€ผ๏ธ Rm40 free postage seluruh malaysiaโ€ผ๏ธ http://wasap.my/60105677817/BengkungSUPERSLIM
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

PETANDA KEADAAN BODY ANDA DAH CAPAI TAHAP KEGEMUKKAN ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ 1. Semakin hari berat badan semakin bertambah
2. Perutt semakin membuncit
3. Badan rasa cepat lesu
4. Mudah rasa letih
5. Badan cepat rasa mengah /penat
6. Peha bergesel
7. Selalu rasa senggal dan berdenyut pada lutut, pinggang dan tumit kaki

Consume je teatox,semua masalh berat bdn anda boleh selesai โ˜บ๏ธ
Ws:0105677817
.
Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


0

1 minit to say goodbye peruutt BONCET !
.
Hot Sell produk! Harga MURAH sgt!!! Rm40 sahje,free postage tauuuuโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
โ˜… SUPER SLIM WAIST TRAINER โ˜…
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL .
Specifications
โ–ถ๏ธSgt2 SENANG PAKAI, โญ๏ธblh pakai di office, kahwin, event, after baby birth (POST-partum) dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat untuk menutup perut boncit,material sgt selesa.
.
โ–ถ๏ธ100% tutup perut boncit (3 lapis cangkuk adjustable tau)
.
โ–ถ๏ธ100% tak bergulung sbb bertulang (spiral cord)
.
โค๏ธ100% latex, sangat SELESA ๐Ÿ“ฒ
http://wasap.my/60105677817/BengkungSUPERSLIM

Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk?
Klik je link ni ye http://wasap.my/60105677817 . , . ,
.
. , #misikurussebelumraya #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmurah #bengkungmoden


1