#kurussihat

Instagram photos and videos

#kurussihat#kurus#jomkurus#kuruscepat#nakkurus#tipskurus#sayanakkurus#kuruscantik#ubatkurus#nakkuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdalam2minggu#nakkuruskanbadan#produkkurus#ubatkurusmurah#supplementkurus#klubnalaleh#demicatestimoni#produkkurusmurah#legacys#kurustanpaberlapar#kurusbadan#kopikurus#IngatKurusIngatDemica

Hashtags #kurussihat for Instagram

Diet ikut-ikut kebiasaannya ikut trend semasa..lagi2 kalau diet tu dilakukan di kalangan artis dan jadi viral..memang sah jadi ikutan.
.
Ada juga nak diet tapi takde ilmu. Sikap malas membaca, malas cari mentor antara punca. Yang tau kawan dengan google tapi tu pun selalunya give up
.
Diet solo-solo sebab malu. Risau kena kutuk orang sekeliling. Semua dia lakukan secara sorok2.
.
5 tahun lalu coach amal yg 1&2.
.
Korang yang mana?cer komen.
.
Intake Februari 2019 kini dibuka. Slot terhad. Program #fitsquadbyonline ada
✅ Ilmu
✅ Bimbingan
✅ Love
✅ Result
.
Syarat kemasukan adalah
✔️ umur 18 tahun ke atas
✔️ BMI lebih 23
💁🏼‍♀️ ada Yuran kemasukan

Jr coach mala : www.bit.ly/2SySgFs

#fitsquadbyonline #kuruscoachingbyonline #tipskurus #tipsdietsihat #nakkuruscepat #gemokisawesome #hijabfashion #skipsarapan #sepanggar #kotakinabalusabah #tuarantown #kurussihat #kurusonline #follow4followback #followersinstagram #facebook #astro #2019 #uitmdihatiku #msu #ptpl #barangmurah


0

#Repost @chocofithq (@get_repost)
・・・
#Repost @chocofit.melaka
• • • • •
Wah!! Dah turun 11 kg dengan chocofit! Tahniah sis👏🏻 teruskan lagi! .
.
Korang tunggu apa lagi? Cepat dapatkan chocofit! Whatsapp 0176354571 ataupun klik link di bio
@chocofit.melaka
@chocofit.melaka
@chocofit.melaka .
.
#kurussihat #kuruscepat #chocofit #chocofitmelaka #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #kurus #nakkurus


0

COKLAT KURUS VIRAL‼️
.
Minum air coklat pun boleh kurus?? Wowww biar betul?? Semua orang nak mcm ni😍. Apa kata korang tengok je testimoni yg dah kurus dgn #DemicaCoklat . Confirm lemak korang pun cair bila minum Demica ni.
.
Nak sis bg PERSONAL COACHING sampai kurus utk setiap PEMBELIAN Demica?? .
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni


0

Playing On Your Phone Before Before Bed
-
📱Our bodies have an internal "clock" that is situated in the brain. This clock regulates our circadian rhythm, the 24-hour biological cycle that influences many internal functions
-
👍Most importantly, it determines when our bodies are primed to stay awake and be productive, and when we feel tired and want to go to sleep
-
🤓For this reason, it needs signals from the external environment in order to adjust itself. The most important signals that adjust this internal clock are daylight and darkness.
-
😊This actually makes perfect sense... throughout evolution, brightness meant that it was daytime and that we should be awake and get stuff done, while darkness meant that it was time to sleep and recover.
-
💡But not all light is equal, it is primarily light of a blue wavelength (blue light) that stimulates sensors in the eye to send signals to the brain's internal clock.
-
🔦A study from Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism uggest that blue light in the evening disrupts the brain's natural sleep-wake cycles, which are crucial for optimal function of the body.

This post is credit to @phetfit.

Click the link at my bio profile, complete the survey and get a complementary wellness evaluation to know more about your wellness.
.
.
.
#weightloss #jomeatclean #jomhealthy #weightlosstips #weightlosscommunity #fatlosstips #dieting #dietplan #healthtips #healthydiet #weightlossmotivation #weightlossinspiration #healthy #bodytransformation #fitnessmotivation #coachonline #jomkurus #playphone #nutrition #tipskurus #nakkurus #fitfood #jomsihat #workoutmalaysia #kurussihat #fitspo #fitmalaysia #jomfit #fitnessmalaysia #dietsihat


0

We are ready to transform you all..Season 42 intake February 2019
.
Antara benefit program kami ✔️💯% online
✔️meal plan lengkap 30 hari
✔️topik nutrisi harian
✔️combo workout hanya di rumah
✔️group support yang awesome
.
#teamahmadmizah
#befitonlineprogram
.
Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus
#plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coa
chonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #Malaysia #Korea #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik
#teamnickhinhussien


0

tengok ni xxs coffee ni ada sijil halal tau so selamat sgt utk awk awk semua yg nk cuba 😘😘😘😘
#selamat #halal #sihat #kurussihat


0

#Repost @chocofithq (@get_repost)
・・・
#Repost @chocofit_kelantan
• • • • •
Serius korang sis cakap ni hanya sekotak CHOCOFIT boleh turun berat 3-5kg tubuh badan korang pon dah mengecil molek.... Perut pulak kempis!! Korang makan jew lah ape yg suka tak payah nak berlapar cuma perlu minum air kosong secukupnya. 1sachet CHOCOFIT ibarat korang jogging 5km.

10 FUNGSI CHOCO FIT🍫
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Ape tunggu lagi cepat dapatkan minuman coklat yang terlajak laris dari sis.. 😍😍 Info detail boleh wasap sis
www.wasap.my/60172908525/chocofit

#kurus#slimmingproductmalaysia
#kuruscantik#kuruscepat
#kurussihat#bestslimmingproduct
#chocofit#lemonfit
#chocofitkelantan
#chocofitkotabharu#chocofitjohor#chocofitmalaysia#chocofitselangor#chocofitterengganu#chocofitoriginal
#nakkuruscepat
#zulinazizkurus
#kuruscepat
#sayanakkurus


0

2 BOX TURUN 6KG
.
DARI 58KG ➡️ 52KG
.
Jom baca feedback akak ni. Akak ni masih breastfeeding anak & consume #Demica tapi elokk je turun berat👏🏻. Akak ni cakap malam² pn dia tetap makan nasi & takdelah diet sangat pun.
.
Bf mom pun boleh consume tau, takperlu risau susu badan drop ke apa ke sbb Demica ni selamat diperbuat dari bahan semulajadi terutamanya campuran berry & vitamin C 😍👍🏻.
.
Ada bf mom kat sini nak kurus dengan Demica??
Klik link pada bio ig okay 👌🏻.
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni


0

Tunggu Apa Lagi Bosskur🔥
.
Stok tak banyak dah ni, 2 hari boleh licin stok ni😉Barang laku keras ni
.
Sape sape yang nak order wasap min cepat ok😘
#kurussihat #kuruscepat #appecut #kuruscantik #appecutchocomix


0

WOW! BAZANYEEEE !! KG DAH HILANG! SHAPE BADAN DAH NMPAK💃 #mohonmakanhati 😆
.
.
Tak Pe Awak!! Sempat Lgiiii Ni!! JOM BERTINDAK SKRNG DAPATKAN CHOCOFIT!! Sis Bantu Awak 😍
.
.
MUDAH JE NAK KURUS! MINUM AIR COKELAT JE!!
.
.
.
📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! <except public holiday>
.
.
. ⚡FAST COD: KL ° Shah Alam° Subang °Usj° Ara Damansara ° Sunway°Putraheight° Alam Impian° Bukit Jelutong° Glenmarie ° Puchong° Damansara °Petaling Jaya° Bangsar°Klang° Setia Alam° Kepong° Manjalara° Sg Buloh° Rawang°
.
. .
📲WHATSAPP +601160520998 UNTUK KURUS
📲WHATSAPP +601160520998 UNTUK KURUS
📲WHATSAPP +601160520998 UNTUK KURUS
.
.
#chocofit #lemonfit #lemon #chocofithq
#chocolateforfitness #bazaarpaknil #kurussihat
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #kurus #slimmingproductmalaysia #zahirahmacwilson #nursajat #bestslimmingproductmalaysia #agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #kurusdengancepat #chocofitmalaysia #chocofitsabah #chocofitkl #chocofitkualalumpur #chocofitbangsar #syintagila #zahirahmacwilson #salamjumaat


0

Simple guideline on your diet. .
.
----------------------------------------------
❤️Click link in bio @appecut.by.ziela ❤️
Or u can whatsapp/call 📱 016-6600722
📱 016-6600722
📱 016-6600722
---------------------------------------------- #teamroketappecut
#appecut
#appecutjohor
#appecutsingapore
#appecutmalaysia
#venocut
#venocutjohor
#venocutjb
#venocutmalaysia
#venocutsingapore
#weightlosstransformation
#weightlossjourney
#slimming
#slimmingjourney
#kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kuruscantik


0

Jus herba moden #HUMAIRAPUREHERBS bantu mempercepatkan proses 5x ganda bakar lemak, mengenyangkan dan memberi tenaga seharian! Ia juga sekat selera makan korang yg membuak-buak 24jam asyik nak mengunyah tu.
.
Tak perlu risau, jus kami 100% berasaskan herba semulajadi dan buah-buahan je tau. Rasa pun sgt laa sedap😍
.
#teamwawamasyuk #humairapureherbs #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant
#slime #slim #slimmingworld
#kurussihat
#kurusiki #kurusonline #juskurusviral #juskurushalal #juskuruslangsing #juskurusready #cantikcantik #cantiksexy #cantikbanget #cantikhijab #wanitacantik #cantikk #cantikamihalal


1

Haii gaiss sape2 nak kurus tapi xnak daet sebab makanan semua sedap2 kan..
Jgn risau meh hakak perkenalkan set combo (SDT+KCT)..
Ia akann detox badan anda .. 😱😱
Nak tau lebih detail wasap hakak ok dear .. 😘
.
💰HARGA EXC POSTAGE
👉Slimyou dytox tea⏩ RM15
👉Kakicantiq⏩RM25
👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40
📮 Postage : RM8SM/RM12SS .
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimmteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #skinnytea #skinnyteatox #kuruscantik #slimcantik #kurussihat #teaslim #teaslimming #medinadesire #slimmingteatox #detox #detoxmurah #slimming #bazaronline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #shoopingonline #teaslimmingmurah


0

Apa itu LEMON FIT🍋?
.
.
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
Fungsi Lemon Fit🍋:-
.
.
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
.

KANDUNGAN LEMON FIT
🍋 Serbuk Buah Lemon
🍋 Limau Gedang
🍋 Garcinia Cambogia
🍋 Teh Hijau
🍋 Extrak Buah Sitrus
🍋 Guarana
🍋 Vitamin C & Stevia
.
Rm 48 - 10 sachet ( diambil pada waktu malam)
.
. 📮POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!! <except public holiday>
.
.
. ⚡FAST COD: KL ° Shah Alam° Subang °Usj° Ara Damansara ° Sunway°Putraheight° Alam Impian° Bukit Jelutong° Glenmarie ° Puchong° Damansara °Petaling Jaya° Bangsar°Klang° Setia Alam° Kepong° Manjalara° Sg Buloh° Rawang°
.
. .
📲WHATSAPP +601160520998 UNTUK KURUS
📲WHATSAPP +601160520998 UNTUK KURUS
📲WHATSAPP +601160520998 UNTUK KURUS
.

#chocofit #kurussihat #agentwantedmalaysia #chocofit #chocofitshahalam #chocofitselangor #chocofitmalaysia #surerichteam #surerichteam #chocofitbayanbaru #surerichxhelly #chocofitpenang #lemonfit
#ubatkurus #ubatkurusberkesan #chocofitserikembangan #ubatkurusmurah #chocofitcyberjaya #chocofitkualalumpur #chocofitkajang #chocofitampang #chocofitcheras #chocofitmalaysia #kurus #kuruscepat #chocofitmurah #chocofitsarawak #chocofitsabah


0

Haii gaiss sape2 nak kurus tapi xnak daet sebab makanan semua sedap2 kan..
Jgn risau meh hakak perkenalkan set combo (SDT+KCT)..
Ia akann detox badan anda .. 😱😱
Nak tau lebih detail wasap hakak ok dear .. 😘
.
💰HARGA EXC POSTAGE
👉Slimyou dytox tea⏩ RM15
👉Kakicantiq⏩RM25
👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40
📮 Postage : RM8SM/RM12SS .
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimmteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #skinnytea #skinnyteatox #kuruscantik #slimcantik #kurussihat #teaslim #teaslimming #medinadesire #slimmingteatox #detox #detoxmurah #slimming #bazaronline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #shoopingonline #teaslimmingmurah


0

.
Latest one saya dengar diet pramugari 😂😂 macam-macam idea diet orang kita.
.
Anda pula tengah buat diet jenis apa? 😃😃 Cuba komen sikit
.
Apapun diet anda buat tiada yg perfect dan bagus dari salah satu .. lengkap dari segi nutrisi dan defisit kalori.. cukuplah ia sesuai untuk diri anda.. .
.
Enjoy nak follow diet yang anda buat sampai ideal..Dan apa-apa diet mesti combine dengan konsisten..💪🏻💪🏻💪🏻
.
#tobefit_aliuda
#coach_aliuda
#teamrafiqrazali
#youcanloseweightfromhome
Huda : +60106548954
Husaali : +60105576987
.
#tobefit_aliuda
#coach_aliuda
#teamnickhinhussien
#sihatdanbonusnyakurus
#herbalifemalaysia
#herbalife
#creacionbysitinurhaliza
#ctdk
#kecilkanpeha
#tipscantik
#dietkirakalori
#kurussihat
#kurusdarirumah
#kalori
#plussize
#jomsihat
#kurusdaripejabat
#jomkurus2019
#kempiskanperut
#turunlemak
#kurus
#tipsdiet
#eatclean
#perutbuncit
#pipitembam
#misimengecil
#azamkurus2019
#pakejpengantin


0

1 SET LOST 12KG 😱
Byk sgt perubahan kata sis ni.
Sbb dulu berat ssh nk turun skrg lps detox eh mcm air pulak berat dia turun.
Drpd 100kg ke 88kg.
Nombor depan pun dh bertukar, size baju confirm2 la makin kecik kan.
Wow best sgt ni dpt kurus cara sihat dgn teh organik tanpa bahan kimia tanpa kesan sampingan.
Haa harga student je uolls ruginya kalau tak grab skrg !

✔ SET COMBO RM40
✔ FREE BOTTLE
✔ FREE TIPS KURUS
✔ FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK

📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1

IF DAY 23
#IF16H

Last meal hari ini. Mee rebus je uols. Semangkuk cukup. Stop okey walaupun dalam hati berteriak suruh tambah padahal dah kenyang. Bawak-bawak la insaf Cik Jah ooii!

#IF #intermittentfasting #eatclean #OMAD #IF #IF16H #IF18H #F19H #IF17H #CikJahcuba #IF12H #intermittentfasting #eatclean #eatcleanwithcikjah #homemade #sukusukuseparuh #mealprep #eatcleandiet #healthyfood #mealprepideas #dietkalori #dietfood #dietsihat #makan #kurussihat #kurus


0

Sblm kahwin kurus.. lps kahwin bambam... Anak dh 4 bertambah bambam lps tu kurus balik gara2 minum chocofit 😊 alhamdulillah...
.
Penangan chocofit 1 box boleh turun 3-7kg...
KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫Membakar lemak & kalori dgn pantas
🍫Meningkatkan metabolisma dengan selamat
🍫Mengurangkan selera makan
🍫Mencantikkan kulit
🍫Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
🍫Lulus kementerian kesihatan
🍫Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
🍫100% tiada kesan sampingan
.
Utk dptkn Chocofit boleh terus 📲WhatsApp :0123441517
📲WhatsApp :0123441517
📲WhatsApp :0123441517

📍Self pickup point: Shell Seksyen 17 Shah Alam
✔️POS Seluruh Malaysia
✔️COD Setiap Hari
Shah Alam • Setia Alam • Klang • Kota Kemuning • Jln Kebun • Bukit Jelutong • Alam Impian • Subang • Petaling Jaya • Puncak Alam • USJ • Putrajaya • Puchong • Cyberjaya
. #chocofitshahalam #chocofitklang #chocofitsetiaalam #chocofitsubang #chocofitpetalingjaya #chocofitputrajaya #chocofitkotakemuning #chocofitpuchong #likeforfollow #kuruscepat #kurussihat #plussize
#bigsize #kurus #cantik #slim #kurustanpaberlapar #agentdropshipwanted #agentchocofitshahalam #codchocofitshahalam


0

TAMPIL LANGSING DAN MENAWAN DGN BIZZY BODDY

Formulasi terbaik  As Legacy Dato Aliff Syukri

Anda banyak angin?
Perut sentiasa kembung?
Semput, mengah dan penat?
Selera x dapat dikawal?
Berat berlebihan?
Kadar kalestrol yg tinggi?
Dah cuba berbagai produk untuk kurus?
Tapi x kurus- kurus juga..lagi gemuk adalah... Apa kata anda cuba Bizzy Body Perisa green tea + susu yang enak.. pasti anda suka... Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik  duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... KEBAIKKAN:
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyinkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit
✅supply vitamin ke dalam badan

#bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia # #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia


0

2 BULAN TURUN 14KG
.
Nak tips cepat kurus dgn #Demica ??
.
1️⃣Wajib makan SARAPAN.
Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang.
.
So lepas makan terus consume 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk kesan kenyang lebih lama.
.
2️⃣Berhenti makan SEBELUM kenyang
Bersederhana dalam pengambilan makanan.
.
Jgn makan sampai tak larat nak bangun pulak tau. Demica mengandungi raspberry ketone utk bantu masalah pencernaan korang. So makanan korang mkn tak sempat jadi lemak!🙅‍♀️
.
Sape lagi nak kurus dgn Demica??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat


0

Terror ke tak terror? Nak tahu meh sayang2 semua try Trufitz
Click link bio 👆🏻 <<010.561.2767
<<010.561.2767
<<010.561.2767

#trudollyteamsophie #trufitz #trudollygombak #trudollyampang #kuruscepat #kurussihat


0

SEBULAN LOST 12KG 😱
Dulu 1kg pun ssh nk hilang skrg 12kg sekali hilang wow!
Tudiaa penangan berdetox bkn biasa2 uolls.
Drpd 115kg skrg 103kg.
Org yg jarang detox confirm berat laju turun masa awal2 detox.
Sbbnya ni proses utk air berlebihan dlm bdn awk dikeluarkan sbb tu cpt lose weight.
Haa nk tau more info? Meh la roger jeera okay 👌

✔ SET COMBO RM40
✔ FREE BOTTLE
✔ FREE TIPS KURUS
✔ FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK

📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1

Hai korang dah ada yang cuba #Demica ??
-
Dah cuba?? Okay good 👍🏻👏🏻 Anda selangkah lagi utk kurus! Kalau belum cuba kena cepat2 grab Demica supaya azam kurus 2019 tercapai 😍
-
Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara;
1)Bancuh dgn 150ml air kosong
Atau
2)Kemam2 je macam gula2.
-
Yang penting kena consume 1 sachet 30 minit sebelum breakfast/ sblm lunch/ sblm dinner/ sblm pergi gym -
Komen SAYA NAK
Atau
Whatsapp 019-4912803 fast respond.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

SIAPA SERIUS NAK MULA KURUS 2019 NI??!!..
DM OR KOMEN DI BAWAH..
.
✔ Diet tanpa berlapar . Makan 5-6 kali sehari
✔ Setiap peserta akan diberi kontestant kit
✔ Mudah & Fleksibel..Janji ada smartphone
✔ 100% Online
✔ Group support yg aktif
✔ Coaching terbaik dari coach-coach yang mmng terbukti ada result (coach-coach juga berasal dr peserta program , pernah gemuk & brjaya kurus dgn proses yg sama, & brjaya maintain dgn baik.)
✔ Meal Plan 30 hari
✔Boleh makan nasi
✔Info & topik pemakanan setiap hari
✔ Combo workout & exercise video & workbook ✔ & Soooo Much more......
.
Purata penurunan peserta setiap musim 4-10kg.
.
Coach Yanti - 017 2694 096
.
#kurusdarirumah #befitprogramonlinecoaching
#teamahmadmizah
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #BHonline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3


0

TURUN 8KG,NK REPEAT ORDER
-
Hai korang selamat mLam. Wowww adik ni share feedback ikhlas pasal dia sikittt lagi nak capai target. Best tauuu dia dapat turun 8KG, -
Ada lagi yang nak #TeamDemica bagi FREE COACHING??
-
Cepat komen SAYA NAK kat bawah ni
atau
Whatsapp 019-4912803 utk direct chat dgn sis.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

TQ sis..😘😘..sye Jual ye...sis Beli 2 botol terus n dpt FREE GIFT personal scale..wahh🙆🙆🙆.
.
.
@fairfitseremban
@fairfitseremban .
☎0176634028
☎0176634028
.
.
C.O.D A.R.E.A
👉SELURUH
🚗NILAI
🚗SEREMBAN
🚗LABU
🚗TIROI
🚗SENAWANG
🚗SUNGAI GADUT
🚗PEDAS
🚗LINGGI
🚗REMBAU
🚗KOTA
🚗TAMPIN
🚗KUALA PILAH
🚗PAROI
🚗JELEBU
🚗GEMAS
🚗 SEPANG
🚗KLIA
🚗 KLIA2
🚗 SEPANG
🚗BANTING
.
POSTAGE FREE 🚚📦 FREE SAHAJA HARGA SAMA MACAM COD🤗💃📦📦..ADA FREE GIFT SEKALI🎁🎁🎁
.
.
#fairfithq #fairfitseremban #fairfitsenawang #fairfitnilai #fairfittampin #fairfitkuruscerah #fairfitbest #demanfairfit #fairfit #kuruscerah #tipscantik #tipsdiet #trustedagentfairfit #kurusputihserentak #testimonifairfit #fairfitpower #fairfitmurah #fairfitsungaigadut #fairfitpedas #fairfitlinggi #fairfitrembau #fairfirkota #kurussihat #demamfairfit#denorgtampin#fairfitklia#fairfitklia2#fairfitbanting.


0