#kutubarang

Instagram photos and videos

#kutubarang#bazaarpaknil#makkututrusted#sayajualironphilips#philipsiron#kutuiron#ironperfectcareperformer#promosi#instashop#iron#sale#seterikaphilips#ironajaib#ironmagic#seterikaamway#instaonline#seterika#ironmurah#steamgeneratoriron#ironamway#steamiron#ironviral#ironphilipsamway#seterikaphilipsamway

Hashtags #kutubarang for Instagram

Memang best sangat breadmaker dari brand noxxa ni tau!
Sebab apa?
Sebab ianya bukan sekadar breadmaker!
Ianya adalah:
1- Pembuat roti
2- Oven multifungsi
3- Pembakar roti

Ada breadmaker ni senang. Xyah dah nak beli oven ke or nak beli microwave lagi. Dah la brand noxxa ni memang terkenal dengan produk dan teknologi nya yang MUDAH DIGUNAKAN DAN MUDAH FAHAM!
Nak buat roti? Masuk bahan buat roti dlm inner, Tekan je program buat roti dan biarkan.
Nak memanggang or memanaskan semula? Tekan fungsi oven.
Eh,memang bestlah kalau dah ada BM niπŸ‘

TUNAI ATAU ANSURAN KUTU MAMPU MILIK BERSAMA SAYA YA!
#noxxa #noxxabreadmaker #breadmaker #noxxaproducts #noxxakuantan #pembuatrotinoxxa #pembuatroti #makkututrusted #kutubarang #gadgetajaib #jzt


0

JOIN ANSURAN KUTU LEBIH DARI SATU GADGET, AKAN DAPAT EXTRA DISKAUN!
Kutu Set Combo #gadgetviralhome

Jangan lepaskan peluang untuk grab OFFER INI!
Sis buat offer ini sebab dah survey ramai pemain bila dah join kutu satu barang, dia nak join lagi kutu barang lain sbb produk kami ni ada banyak lagi pilihan lain so memang rambang mata dan jadi idaman ramai orang. Jadi sis nak mudahkan anda untuk dapat lebih dari satu barang sekaligus dengan harga diskaun terbaik!

Harga set combo yang sangat berbaloi dan bajet (Sila pm or whatsapp utk detail harga) 😊
.
Apa yg bestnya jika anda join bayaran ansuran kutu set combo ni?

1- Extra diskaun untuk harga gadget dalam set combo
2- Tempoh bayaran ansuran selama 10 bulan sahaja
3- Penghantaran barang percuma
4- Extra free gift best menanti🎁🎁🎁
6- Sampai turn undi anda boleh dapat barang
7- Cabutan undian online akan dibuat di dalam group wasap so adil utk semua pemain.
.
Fb : Syima Zarul
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!
.
#noxxalovers #sayajualnoxxa #setcombo #periuknoxxa #noxxapressurecooker #pressurecooker #periuk #amwaykl #amwayselangor #pengukusnoxxa #noxxabreadmaker #breadmaker #noodlemakernoxxa #jzt #teamsasajzt #teamsyimajzt #kitchenware #sayajualnoxxa #noxxaproducts #igshop #instashop #noxxa #trustedmakkutu #kutuundi #kutubarang #promosi #makkutukenwood


0

LELONG‼️‼️‼️‼️ BUFFET BUJUR 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 1SET 5 BIJI
Harga:- rm130sm including postage

Detail:-
πŸ“Œsaiz
41 CM x 28CM x 6.5CM
πŸ“Œ Blh muat 2pek bihun grng @ 5 pek mee goreng πŸ“Œ5litter
πŸ“Œkaki selit shj
πŸ“Œmade in china
πŸ“Œmaterial tudung half kaca
πŸ“Œtebal. πŸ“Œdibaluti bubble wrap
πŸ“Œsticker fragile πŸ‘‰πŸ»BOLEH OPEN KUTU

#bazaronline #bazarmalaysia #setbuffet #perabotrumah #rakbarang #cadarpatchwork #bazarpaknil #cadarkatil #barangmurah #kedaimalaysia #coversofa #sarungsofa #lelongmurah #cadarmurah #sarungbantal #sarungtilam #cadar5d #cadarviral #cadarcantik #carpetmurah #carpetgebu #langsirtingkap #langsirmurah #langsirrumah #carpet3d #pressurecooker #rakbarang #mainkutu #kutubarang #kutubuffet


0

"KALAU TAKDE HUTANG LANGSUNG TU MEMANG MENIPU LAH"

Tengah mencari gadget rumah yang berkualiti premium dan berjenama hebat akan tetapi banyak yang 'overbudget'? Nak dapatkannya dengan bayaran mampu milik?

Barangan rumah yang dijual dikedai luar tidak berbaloi dibeli akan kerana interest rate dia yang tinggi?
Waranti barangan yang anda beli dikedai luar tidak dijamin kesahihannya?
Jangan bazirkan duit anda!
SAYA SEDIA MEMBANTU!✌️ Bayaran ansuran mudah KINI DIBUKA! Jom join! (ada yang takde dalam gambar so kalau nak tanya details kenalah wasap mak kutu tau!) 1- Pilihan tempoh ansuran melalui group kutu or ansuran individu!
2- Harga yang lebih mampu milik dan ada diskaun GEGILAAAA lagi!
3- Kos penghantaran PERCUMA ditanggung pihak syarikat utk semua gadget!
4- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!
5- PALING PENTING TIADA DAN TIADA BAYARAN FAEDAH TAMBAHAN WALAUPUN ANDA HUTANG BAYAR BULAN2!!! 6- Peluang jana pendapatan lumayan tapi secara santai dan DAPAT LAGI BARANGAN INI SECARA PERCUMA!

lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

Alhamdulillah..iron yg sis order online mggu lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2.
Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰
Dah bole gosok baju dgn hati girang sb tak lengguhkan tangan dan pinggang pun tak sakit berdiri lama πŸ˜„
.
Promosi bulan Julai beli iron Steam Philips dapat kupon RM20 untuk redeem Sabun SA8 dan kupon RM20 untuk redeem #deodoranviral. Bestnya byk free gift dpt jika shopping bln ni 😍
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


3

NUGET HOMEMADE

1 Isi ayam sahaja ikutlah nak buat banyak dapat banyak. Buat sikit dapat makan sikit je. Huhu

2. Seulas bawang putih dikopek kulitnya dan potong kecil

3. Sebiji carrot disagat

4. 3 keping roti dibuang tepi coklat tu terlebih dahulu. Roti ni pengganti kepada tepung supaya texture ayam tak terlalu padat. Potong dadu

5. Ayam, bawang putih, carrot dan roti yang dah ready tadi masukkan dalam food processor atau blender

6. Masukkan 1 biji telur dalam blender tadi

7. Sedikit air. Agak2 supaya senang nak blend kan tu

8. Sedikit garam. Blend sampai semua bahan hancur

9. Kendian masukkan dalam loyang. Dan kukus selama 20 min

10. Potong nuget yang dah siap dikukus tadi. Ikut suka nak potong macam mana. Cara awak ikut suka awak. Nak buat love ke, rabbit ke. Ikut dan awakπŸ˜„

11. Nuget yang dah dipotong tu celup dalam kuning telur dan celup jugak dalam bread crumbs

12. Dan last sekali gorengkan. SIAP!

13. Ikut korang lah nak makan sambil baring ke tido ke😝

Memang semua kerja ni jadi mudah kalau kita buat guna philips food prosessor.. Jadi kalau korang nak dapatkan Food Prosessor tu..
Meh pm@wasap saya www.wasap.my/60196767678
[email protected] join undi bulanan pun boleh..
.
#foodprocessor #philips #pemprosesmakanan #Philipsfoodprocessor #amway #kutubarang #trustedmakkutu #jzt #kutufoodprocessorphilips #ansuran #gadgetajaib #kitchenware#ajimoura
#terapiinstgram


0

BUFFET BAJET 28CM WITH WARMER
(1SET 4PCS)

RM290.00 SEM,
RM330.00 SS (POS DOMESTIK)
RM370.00 SS (CITYLINK)
INC POS

REQUEST TAMPAL BUNGA ADD RM30
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Boleh beli cash atau kutu. Wassap no fon di profile utk info lanjut ya.
#bazaronline #bazarmalaysia #setbuffet #perabotrumah #rakbarang #cadarpatchwork #bazarpaknil #cadarkatil #barangmurah #kedaimalaysia #coversofa #sarungsofa #lelongmurah #cadarmurah #sarungbantal #sarungtilam #cadar5d #cadarviral #cadarcantik #carpetmurah #carpetgebu #langsirtingkap #langsirmurah #langsirrumah #carpet3d #pressurecooker #rakbarang #mainkutu #kutubarang #kutubuffet


0

Anda berminat dengan barang2 Patchwork? karpet tatami dan lain2 nak beli tp tak mampu nak bayar cash. jangan sedih2 saya ada open kutu barang Seperti cadar dr Pelbagai jenis Cadar yg ada,Toto patchwork,Karpet Patchwork, Karpet Tatami baldu, karpet 3D,Bantal hotel dll.
saya mencari 25org yg terawal utk mengisi kekosongan dlm group kutu G6,G7, G8, G9 dan G10.
Kutu barang RM150 (RM30/bulan x 5org x5bulan) **Akan bermula hujung bulan Julai-November
**Payment pada 28hb@30hb setiap bulan

Jika berminat terus WhatsApp saya segera ke 013 5960595
www.wasap.my/60135960595
tempah tempat anda sekarang sebelum penuh. 😊

#Kutubarang
#Teamkutu
#TrustedMakKutu
FB:Munirah Baharom
FB page/Instagram Cadar Idaman SuriHati


0

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Hafikah yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Malam tadi punya aktiviti.
Lepas hantar ke jb town kita cepat-cepat ke pulai indah pula hantar iron. Sporting betul customer downline saya siap ajak terus masuk bilik minta pasang dan ajarkan guna iron baru nya...
Ala, senang je teruja memasing tengok... 🌹
Lelagi dapat iron board yang besar tu gagah mengangkat naik tangga. Hihihihiiiiii

Cemanapun customer saya semua baik-baik alhamdulillah.
Terima kasih gunakan khidmat saya yaπŸ‘πŸ™
Saya edar iron ni dengan bayaran tunai dan kutu mampu milik tau... Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0142992720 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @sady eleena untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

Alhamdulillah untuk rezeki harini.
Settle penghantaran steam iron philips di jb town.
Pasni ke pulai indah dan kulai pulak.

Nasib baik kereta kita muat nak masukkan 3 set iron + iron board yang besar2 gadang tu.

Ya Allah Kau permudahkanlah urusan penghantaran barang kami kepada pelanggan2 kami... Anak2 kutu sabar ya. Saya sedang settlekan batch by batch.lagipun order online stok iron memang tengah takde. Almaklumlah produk hot kanπŸ”₯

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

BUAT APA BELI KAT LUAR KALAU KAMI TAWARKAN HARGA YANG LEBIH BAIK UNTUK KUALITI YANG SAMA SERTA PELBAGAI FREE GIFT BEST? 😁😁 Ingat sikit eaa.... Beli kat luar tak dapat free iron board.
Beli kat luar tak dapat lagi rebate belian.
Beli kat luar tak dapat bonus.
Bersama saya?
Dapat mcm2 free gift
Dapat keahlian percuma
Tiada interest
Harga lebih murah banding ngan mall
Pilihan bayaran samada nak bayar tunai ke hutang ke ansuran kutu ke semua boleh!
Anda tentukan dan pilihlah ya.
Jadi pengguna bijak.
Cantik takkkk iron baru ni. Merecik takkkk... #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Tggu awk smpi eh... #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..yeke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

#Repost @ezzishoppe
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
ALHAMDULILLAH dah masuk BATCH YANG KE 50 KUTU INSTALLMENT POCKIT+ kami @ezzishoppe

Terima kasih kepada yang join kutu dengan kami since Batch 1 pada tahun 2016 lagi.

KINI Kutu/Installment POCKIT+ BATCH 50 dibuka

Whatsapp 0103540037 for more info

Kekosongan: 3

Mula: SEGERA
.
PROM0 PRICE : RM1131

WARRANTY : 2 TAHUN
Color : Boleh pilih color
.
FOR CASH COD/PICKUP : Bangi Gateway, One Utama, Ikea Damansara

Delivery to your door step at the same day (TnC Apply)

Credit Card Accepted

We are trusted seller since 2014. More feedback #ezzishoppehappycustomer

#strollerpockit
#pockitmalaysia
#kutustroller
#strollermalaysia
#pockitstroller
#gbpockit
#compactstroller
#travelstroller
#kutubarangbaby
#kutubarang
#strollermurah
#lightasafeather
#smallestfold
#extremelycompact
#kutupockit
#installmentpockit
#pockitbangi
#pockitselangor
#pockitikea
#pockitdamansara
#pockitkualalumpur
#pockitplus
#pockitplusmalaysia
#gbpockitplus
#NewPockit
#PockitPlus
#SmallestStroller


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal sis ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..ye ke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?"
So dari suara-suara netizen ni buatkan sis berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Lepas ni Xtakut baju hangit la, kalau dulu pakai iron biasa mesti hangus baju, nak gosok mesti ada kesan hitam kat baju, strees sangat, ibuΒ² kat luar sana Xyah risau dah, iron Phillips kan ade, Xmampu beli cash boleh beli secara ansuran atau join kutu dengan saya, time turn, dpt barang

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"sa yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Kalau orang tanya saya gadget rumah mana yang paling popular, saya akan cakap 4 item ni paling ramai orang cari!

Periuk noxxa
Pengukus noxxa
Philips steam iron baru
Philips food processor

Sebab gadget2 ni confirm dapat menjimatkan masa anda, bantu kurangkan beban kerja dan sangat berbaloi dimiliki oleh setiap isi rumah!

Jangan risau dengan bayaran, saya terima tunai dan ansuran secara kutu bulanan!

Kita deal sampai jadi tau...
.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxaselangor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

Assalamulaikum Selamat Pagi

Barangan dapur exclusive 😍 Rugi sapa x grab😱 Senang bayar 1 harga je! dpt 3 barang tau πŸ˜‰ #PeriukNoxxa, #PengukusNoxxa dan #BlenderKenwood. memudahkan kerja rumah anda πŸ‘

#makkututrusted #periuknoxxa #pengukusnoxxa #kutubarang #periukamway #pengukusamway #setkutucombo3barang


0

Ada kwn tu, laju2 order Food Processor. Actually tuan dia kat luar negara. Dia beli & bagi mak dia dulu. Sebab dia nak grab promo 4x bayar tu. Dah tinggal beberapa hari je lagi.

First pay dapat barang Avance Philips Food Processor. Siapa yg tak nak kan.

Jangan cakap akak tak bagitau ye.
Kang tetiba nak, dah habis promo jangan nanges tepi dapur pulak πŸ˜‰

Ada dua blender tau satu utk buat blended ice, satu lagi utk potong bawang, sayuran dan juga uli doh.

Lagi best dpt free gift pulak tu.

Whatsapp cepat2 ye

Www.wasap.my/60126582827

#kutuamway
#kutufoodprocessor
#kutubarang


0

Selamat Petang

Saya adalah pengedar sah gadget rumah ajaib eksklusif Amway.

Terdapat pelbagai pilihan gadget rumah yang sesuai untuk memenuhi keperluan anda dan keluarga.

Boleh belekΒ² facebook saya Siti Hafikah Binti Tarmizi untuk info lanjut.

Kenapa dipanggil gadget ajaib? βœ”οΈ gadget yang memudahkan kerja harian
βœ”οΈmemendekkan tempoh memasak/membuat kerja. βœ”οΈ boleh didapati dengan cara bayaran mudah melalui ansuran kutu yang saya buat tanpa mengenakan apa2 interest!

Follow ig @hafikahtarmizi utk lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/60196767678/iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Hulala Baby Swing ❀️
.
Rm240 , postage RM15 sm
.
Rm51 x sebulan x 5 player
.
1) ADMIM
2)
3)
4)
5)
.
Dah full bru tetap tarikh.
.
BERMINAT DM
@
direct tekan link wassap kat link atas πŸ‘†πŸ˜
.
#kutubaranganbaby #kutubanrangbaby #kutubaranganbayi #kutubarangbayi #kutubarang #kutubarangkanakkanak #kutubabyportableswing #portableswingmurah #portableswing #kutubarang


0

Kalau orang tanya saya gadget rumah mana yang paling popular, saya akan cakap 4 item ni paling ramai orang cari!

Periuk noxxa
Pengukus noxxa
Philips steam iron baru
Philips food processor

Sebab gadget2 ni confirm dapat menjimatkan masa anda, bantu kurangkan beban kerja dan sangat berbaloi dimiliki oleh setiap isi rumah!

Jangan risau dengan bayaran, saya terima tunai dan ansuran secara kutu bulanan!

Kita deal sampai jadi tau... Follow ig @hafikahtarmizi utk lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU TAK OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜–
.
korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan...
macam mana nak atasi masalah ni...
jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎
.
BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
.
Oppssss..😲😲
Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚
✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Skrg sis dah open GROUP KUTU OGOS
Boleh booked nama dulu
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board size XXL

wasap.my/60133889802/Iron
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

X de lagi bercucuran air mata…
Walaupun berkilo-kilo korang membawang..
Sekarang membawang makin seronok..
Membawang makin pantas…

Kalau setakat 5 kilo bawang…
Zrasss… x sampai seminit siap..
Sampai tak sempat makcik bawang lain membebel…

Kalau guna philips food prosessor ni..
Bukan kerja membawang je jadi cepat & seronok..
Tapi kalau nak mentimun, mengentang, memandan,melobak..
Memang best gilerlah.. Apa lagi.. Jom grap philips food prosessor ni..
Kalau makcik bawang lain tau korang belum ada food prosessor ni..
Habis laa.. Memang jadi β€œbahan” la kau.. Meh pm@wassap kita ok..
Boleh bayar cash atau join group undi… ..
#foodprocessor #philips #pemprosesmakanan #Philipsfoodprocessor #amway #kutubarang #trustedmakkutu #jzt #kutufoodprocessorphilips #ansuran #gadgetajaib #kitchenware


3

X de lagi bercucuran air mata…
Walaupun berkilo-kilo korang membawang..
Sekarang membawang makin seronok..
Membawang makin pantas…

Kalau setakat 5 kilo bawang…
Zrasss… x sampai seminit siap..
Sampai tak sempat makcik bawang lain membebel…

Kalau guna philips food prosessor ni..
Bukan kerja membawang je jadi cepat & seronok..
Tapi kalau nak mentimun, mengentang, memandan,melobak..
Memang best gilerlah.. Apa lagi.. Jom grap philips food prosessor ni..
Kalau makcik bawang lain tau korang belum ada food prosessor ni..
Habis laa.. Memang jadi β€œbahan” la kau.. Meh pm@wassap kita ok..
Boleh bayar cash atau join group kutu undi…

#foodprocessor #philips #pemprosesmakanan #Philipsfoodprocessor #amway #kutubarang #trustedmakkutu #jzt #kutufoodprocessorphilips #ansuran #gadgetajaib #kitchenware#ajimoura#terapiinstagram


0

Tak de lagi bercucuran air mata…
Walaupun berkilo-kilo korang membawang..
Sekarang membawang makin seronok..
Membawang makin pantas…

Kalau setakat 5 kilo bawang…
Zrasss… tak sampai seminit siap..
Sampai tak sempat makcik bawang lain membebel…

Kalau guna philips food prosessor ni..
Bukan kerja membawang je jadi cepat & seronok..
Tapi kalau nak mentimun,mengentang, memandan,melobak..
Memang best gilerlah..
.
Apa lagi..
Jom grap philips food prosessor ni..
Kalau makcik bawang lain tau korang belum ada food prosessor ni..
Habis laa..
Memang jadi β€œbahan” la kau..
.
Meh pm@wassap kita ok..
Boleh bayar cash atau join group undi…
.
#foodprocessor #philips #pemprosesmakanan #Philipsfoodprocessor #amway #kutubarang #trustedmakkutu #jzt #kutufoodprocessorphilips #ansuran #gadgetajaib #kitchenware #blenderajaib


2

#THI50KVIRAL_00000 "SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/601116858924/Iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Jom join kutu steam iron bersama saya!
Slot baru mula bayar gaji Julai ni ya.
Tempoh kutu 10 bulan sahaja.
Info lanjut wasap 0133940574 (Puan Sasa)
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸

Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info promosi terkini!

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @r33naa3har untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
.
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


5

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Assalamulaikum selamat ptg....
Barang dapur exclusive rugi sapa x grab..senang bayar 1 harga je rm150x10bulan dpt 3 barang tau... Periuk noxxa,pengukus noxxa dan blender kenwood memudahkan kerja rumah anda..
www.wasap.my/60172243493/setcombo3brg1harga.
#makkututrusted #periuknoxxa #pengukusnoxxa #kutubarang #periukamway #pengukusamway


0

JOIN ANSURAN KUTU LEBIH DARI SATU GADGET, AKAN DAPAT EXTRA DISKAUN!
Kutu Set Combo #gadgetrumahbyHafikah

Jangan lepaskan peluang untuk grab OFFER INI! Saya buat offer ini sebab dah survey ramai pemain bila dah join kutu satu barang, dia nak join lagi kutu barang lain sbb produk kami ni ada banyak lagi pilihan lain so memang rambang mata dan jadi idaman ramai orang. Jadi saya nak mudahkan anda untuk dapat lebih dari satu barang sekaligus dengan harga diskaun terbaik!

Harga set combo yang sangat berbaloi dan bajet (Sila pm or whatsapp utk detail harga) 😊Apa yg bestnya jika anda join bayaran ansuran kutu set combo ni?

1- Extra diskaun untuk harga gadget dalam set combo
2- Tempoh bayaran ansuran selama 10 bulan sahaja
3- Penghantaran barang percuma
4- Extra free gift best menanti🎁🎁🎁
6- Sampai turn undi anda boleh dapat barang
7- Cabutan undian online akan dibuat di dalam group wasap so adil utk semua pemain.
Fb : Siti Hafikah Binti Tarmizi
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!
#noxxalovers #sayajualnoxxa #setcombo #periuknoxxa #noxxapressurecooker #pressurecooker #periuk #amwaykulai #amwayjohor #pengukusnoxxa #noxxabreadmaker #breadmaker #noodlemakernoxxa #jzt #teamsasajzt #kitchenware #sayajualnoxxa #noxxaproducts #igshop #instashop #noxxa #trustedmakkutu #kutuundi #kutubarang #promosi


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
Kak lina 0196767778

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

JOIN ANSURAN KUTU LEBIH DARI SATU GADGET, AKAN DAPAT EXTRA DISKAUN!
Kutu Set Combo #gadgetviralhome

Jangan lepaskan peluang untuk grab OFFER INI!
Sis buat offer ini sebab dah survey ramai pemain bila dah join kutu satu barang, dia nak join lagi kutu barang lain sbb produk kami ni ada banyak lagi pilihan lain so memang rambang mata dan jadi idaman ramai orang. Jadi sis nak mudahkan anda untuk dapat lebih dari satu barang sekaligus dengan harga diskaun terbaik!

Harga set combo yang sangat berbaloi dan bajet (Sila pm or whatsapp utk detail harga) 😊
.
Apa yg bestnya jika anda join bayaran ansuran kutu set combo ni?

1- Extra diskaun untuk harga gadget dalam set combo
2- Tempoh bayaran ansuran selama 10 bulan sahaja
3- Penghantaran barang percuma
4- Extra free gift best menanti🎁🎁🎁
6- Sampai turn undi anda boleh dapat barang
7- Cabutan undian online akan dibuat di dalam group wasap so adil utk semua pemain.
.
Fb : Syima Zarul
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!
.
#noxxalovers #sayajualnoxxa #setcombo #periuknoxxa #noxxapressurecooker #pressurecooker #periuk #amwaykl #amwayselangor #pengukusnoxxa #noxxabreadmaker #breadmaker #noodlemakernoxxa #jzt #teamsasajzt #kitchenware #sayajualnoxxa #noxxaproducts #igshop #instashop #noxxa #trustedmakkutu #kutuundi #kutubarang #promosi #makkutukenwood


0

Wow... set combo berbaloi nie gadget rumah ekslusif.. www.wasap.my/60172243493/setcombo
#mkkututrusted #periuknoxxa #pungukusnoxxa #balenderkenwood
#cash #kutubarang


0

RESEPI BEBOLA DAGING FP

Satu blok daging Alana
200gram breadcrumbs
Perasakan dengan garam, lada sulah atau lada hitam kalau suka

Bahan tumis

Dua biji bawang holland
Tiga sudu buttercup
Perisakan ikut selera jika suka

Kisar daging Alana dalam Philips Avance Food Processor dengan kelajuan maksimum terus untuk lima saat.

Kemudian , berenti kejap untuk masukkan breadcrumbs dan bahan tumis tu tadi. Sambung kisar dengan kelajuan maksimum sehingga menjadi doh.

Bentukkan bersama anak anak, dan bila siap susun dalam steamer Noxxa, stim untuk 15 minit.

Memang mudah kerja kalau ada philips prosessor ni.. Ditambah lagi dengan pengukus noxxa..
Makin rajin nak masak kan…

Jadi pd sesapa yg belum ada Philips food prosessor dan pengukus noxxa..
Bolehlah [email protected] wassap tepi kat saya..
Nak bayar cash atau join group kutu pun boleh..
Korang wassap tau..
.
#foodprocessor #philips #pemprosesmakanan #Philipsfoodprocessor #amway #kutubarang #trustedmakkutu #jzt #kutufoodprocessorphilips #ansuran #gadgetajaib #kitchenware #pengukusnoxxa #foodsteamernoxxa #noxxafoodsteamer #pengukusmakanannoxxa


0

"KALAU TAKDE HUTANG LANGSUNG TU MEMANG MENIPU LAH"

Tengah mencari gadget rumah yang berkualiti premium dan berjenama hebat akan tetapi banyak yang 'overbudget'? Nak dapatkannya dengan bayaran mampu milik?

Barangan rumah yang dijual dikedai luar tidak berbaloi dibeli akan kerana interest rate dia yang tinggi?
Waranti barangan yang anda beli dikedai luar tidak dijamin kesahihannya?
Jangan bazirkan duit anda!
SAYA SEDIA MEMBANTU!✌️ Bayaran ansuran mudah KINI DIBUKA! Jom join! (ada yang takde dalam gambar so kalau nak tanya details kenalah wasap mak kutu tau!) 1- Pilihan tempoh ansuran melalui group kutu or ansuran individu!
2- Harga yang lebih mampu milik dan ada diskaun GEGILAAAA lagi!
3- Kos penghantaran PERCUMA ditanggung pihak syarikat utk semua gadget!
4- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!
5- PALING PENTING TIADA DAN TIADA BAYARAN FAEDAH TAMBAHAN WALAUPUN ANDA HUTANG BAYAR BULAN2!!! 6- Peluang jana pendapatan lumayan tapi secara santai dan DAPAT LAGI BARANGAN INI SECARA PERCUMA!

Follow ig @hafikahtarmizi utk lebih banyak info dan promosi terkini!
Klik link kat bio or kat fb sila tgk komen ea untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

"KALAU TAKDE HUTANG LANGSUNG TU MEMANG MENIPU LAH"

Tengah mencari gadget rumah yang berkualiti premium dan berjenama hebat akan tetapi banyak yang 'overbudget'? Nak dapatkannya dengan bayaran mampu milik?

Barangan rumah yang dijual dikedai luar tidak berbaloi dibeli akan kerana interest rate dia yang tinggi?
Waranti barangan yang anda beli dikedai luar tidak dijamin kesahihannya?
Jangan bazirkan duit anda!

SAYA SEDIA MEMBANTU!✌️ Bayaran ansuran mudah KINI DIBUKA! Jom join! (ada yang takde dalam gambar so kalau nak tanya details kenalah wasap mak kutu tau!) 1- Pilihan tempoh ansuran melalui group kutu or ansuran individu!
2- Harga yang lebih mampu milik dan ada diskaun GEGILAAAA lagi!
3- Kos penghantaran PERCUMA ditanggung pihak syarikat utk semua gadget!
4- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!

5- PALING PENTING TIADA DAN TIADA BAYARAN FAEDAH TAMBAHAN WALAUPUN ANDA HUTANG BAYAR BULAN2!!! 6- Peluang jana pendapatan lumayan tapi secara santai dan DAPAT LAGI BARANGAN INI SECARA PERCUMA!

Klik link kat bio untuk link wasap.
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


0

Bila suami memahami isteri..memudahkan kerja isteriΒ² dirumah..salah satu caranya... bila suami bagi hadiah Iron yg jdi idaman wanitaΒ² ni pd isteri...ape yg isteri rasa?... mesti lah rasa bersyukur & seronok... tugas Iron baju keje suami, baju sek anakΒ²...nampak mudah...tpi cuba korang buat... X berpeluh satu bdn... tapi bila diberi hadiah istimewa Iron paling pantas ni... senyum lebar lahh kita para isteriΒ² ye.. X sempat nak peluh dah settle gosok baju... X sampai 5 minit dpt berhelaiΒ² baju digosok..sgtΒ² best πŸ‘πŸΌ. bila dah bgi isteri hadiah power ni..baru lah dpt anugerah suami paling mithali tahun ni..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†.. 😎Nak 1 set iron..
😎free iron board besar..
😎free postage seluruh malaysia.
🎈Jom tgh komen dibawah..
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah :

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaran TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau.. #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

FEEDBACK MANA YANG SEMPAT JE.
INI ANTARA FEEDBACK MEREKAΒ² YANG DAH PERNAH JOIN KUTU BARANG BERSAMA SAYA

KEPAKARAN SAYA ADALAH MEMBANTU RAMAI ORANG MENDAPAT BARANGAN IDAMAN DENGAN HARGA DAN PILIHAN CARA BAYARAN MAMPU MILIK!
SAYA ADALAH MAK KUTU YANG BOLEH DIPERCAYAI! 😊🌹 DAH ADA LEBIH DARI 50++ ANAK KUTU DI BAWAH KELOLAAN SAYA DAN ALHAMDULILLAH GROUP SEMAKIN BERKEMBANGπŸ€—πŸ‘ βœ”οΈPRODUK BERKUALITI TINGGI
WARANTI DIJAMIN
βœ”οΈCAJ PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA
βœ”οΈPILIHAN BAYARAN TUNAI ATAU ANSURAN, SERTA KUTU MUDAH 10 BULAN TANPA FAEDAH
βœ”οΈUPDATE PROMOSI-PROMOSI MENARIK SETIAP BULAN! βœ”οΈBELIAN TANPA GST BERMULA 1 JUN 2018 (BOLEH DAPAT HARGA BARANG EXTRA DISKAUN!) UNTUK INFO LANJUT BOLEH TERUS WHATSAPP KE 011-16858924 (HAFIKAH)
. . . . .
#noxxa #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamironphilips #philipsairfryer #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxapressurecooker #blender #periukviral #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxajohor #kutubarang #makkututrusted #jzt #bazaarpaknil #sayajualnoxxa


1

CASH DAN KUTU BERSAMA SAYA!
Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.

BERMINAT WASAP 0133940574 SEKARANG!
#philipsiron #philips #ironsteam #philipsteamiron #philipsironperfectcareperformer #sayajualiron #trustedmakkutu #makkutu #kutubarang #electricalitems #gadgetrumahsasa #sayajual #irongc8755 #philips #bazaarpaknil #iron #seterikaphilips #seterikastim


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tao

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

OPEN NEW GROUP KUTU UNTUK JULY TAHUN 2018

Masih ramai yang teringin barang2 elektrik yang tengah hot viral ni tapi kurang berkemampuan.

Jom join kutu group saya dimana saya akan bagi special gift untuk 10 org yang terawal yang bagi nama hari ini...ya hanya 10 terawal!!! Tinggalkan nama dan no fon untuk saya wasap dan add masuk group wasap saya...segala syarat dan keterangan lebih lanjut akan diterangkan dlm group tersebut.

Mengikut terma dan syarat sahaja yang boleh join group wasap saya.

www.wasap.my/+60184604416

#kutubarang #kutu #elektrik #periuk #iron #mudah #cepat #berbaloi #cikgu #kerajaan #surirumah #raya #penang #malaysia #kedah #perlis #periukajaib #perak #kualalumpur #selangor #melaka #johor #peniaga #sabah #sarawak #satumalaysia #pahang #kelantan #melaka #terengganu


1

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , tak akan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem tak terbakor walaupun iron masih on..
Skarang iron philips dah keluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila..
Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai tak dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

πŸ”₯BATCH 4πŸ”₯ *Kutu IPHONE 6s+ 128gb * πŸ’«RM170/month/10 playerπŸ’«

Mana yang serius boleh pm sis untuk lock turn uolls. Yang joybook boleh main jauhjauh. Sis taaaa suka tau org memain ni🀭

Apa best join kutu ni?πŸ€”
πŸ”₯100% original USA set
πŸ”₯Warranty setahun
πŸ”₯Warna boleh pilih
πŸ”₯Freegift berlambakk πŸ”₯Player wajib bagi Ic depan belakang
πŸ”₯Dah lock turn, takmau lari lari
πŸ”₯Penipu akan diviralkan di sosialmedia
πŸ”₯Akan dilaporkan pada pihak yang berkuasa

Sis buat kutu untuk uolls yang nak pakai iphone tapi tak kesampaian lagi.

Pm segera http://www.wasap.my/+60138478147/hainakjoinkutu .
.
#kutuiphone #kutu #kutubaru #kutubarang #kutumurah #trusted #giveawaymalaysia #giveawayiphone #giveaway


129

Full blossom set πŸ˜„

Ingin memiliki semua ni? Servings, jug, mugs, bowls and plates? Jom join kutu blossom.
RM80 x 5 months

Siapa cepat dia dapat πŸ˜„

Jom dm or ws http://www.wasap.my/60172427213

#tupperware
#tupperwarebrands
#tupperwarebrandsmalaysia
#tupperwarebrandssingapore
#tupperwarebrandsmalaysiasingapore
#sale
#colourful
#gift
#bazaarpaknil
#doorgift
#freegift
#prosperity
#promotion
#july
#kutubarang


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


1

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

DW original nak cash/kutu sama harga

DW MELLROSE ORIGINAL
sale sepanjang musim RM280 je

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0

Stock very limited & original ye sis!
DW original nak cash/kutu sama harga

Siap box semua, warranty 1 taun

Nak berkutu pun boleh, slot RM50
Nak 5 player je, ckup org boleh jalan

#amyhouzDW
#amy_dwwatch #kutubarang #kutujamtangan #jamtanganbyamy #jamtanganmalaysia #sayajualjamtanganonline


0