#kutuiron

Instagram photos and videos

#kutuiron#ironphilips#kutunoxxa#periukmagik#blenderkeanwood#foodprocessor#ironmagik#periuknoxxa#steamiron#blenderajaib#setkutucombo#ironmagic#ironviral#kutuironphilips#bazaarpaknil#ubatgigiglister#ubatgigi#IRONphilipsGC8755#steamironphilips#jzt#sayajualironphilips#sayajual#seterikaphilipsamway#philipsfoodprocessor

Hashtags #kutuiron for Instagram

πŸ”ŠπŸ”Š ViralπŸ”ŠπŸ”Š
Steam iron ( iron magic )

Tak lama lagi nak cuti sekolah dah kan. Masih nak guna cara lama lagi ke ? 🀭
.

Nanti terbakar pula tudung dan baju sekolah yang baru beli. 😊
Meh sis nak share dengan korang. Tak kenal maka tak cinta. Itu lah penangan steam iron ni.
Kerja menggosok menjadi lebih menyeronokkan. Serius. Mana tak nya, gosok kejap je dah siap. Kain pun tak *TERBAKAR tau.* Anak-anak pun *boleh buat sendiri sebab MUDAH dan RINGAN.* "Testimoni :~*
Anak 6 tahun pun dah boleh gosok baju sendiri. Kan senang kerja si mak dekat rumah tu. πŸ˜„ *Jadi sebelum syarikat kenakan SST, baik sahabat-sahabat semua grab masa ni. Sementara MURAH.* πŸ€—

Banyak cara untuk miliki steam iron ni.

Nak hantar ke mana, bagi tau je. Klik sini.... πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60139027002
.
#ironmagic #ironphilips #ironstem #kutuiron


0

IRON MAGIC
IRON MAGIC
IRON MAGIC

Pernah dengar pasal #ironmagic tak.. gosok sekali je siap depan belakang
boleh gosok baju sekolah anak 4 lapis sekaligus
tudung atau shawal 11 lapis siap gosok
gerenti tak terbakar

Haa menarik kan.. serius tak rugi ... dah lah tak perlu lama2 kalau u all grab #ironmagic ni now..kutu pun ada tau.. paling best siap BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK lagi tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š yg lagi best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jadikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

IRON MAGIC
IRON MAGIC
IRON MAGIC

Pernah dengar pasal #ironmagic tak.. gosok sekali je siap depan belakang
boleh gosok baju sekolah anak 4 lapis sekaligus
tudung atau shawal 11 lapis siap gosok
gerenti tak terbakar

Haa menarik kan.. serius tak rugi ... dah lah tak perlu lama2 kalau u all grab #ironmagic ni now..kutu pun ada tau.. paling best siap BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK lagi tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š yg lagi best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jadikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

IRON MAGIC
IRON MAGIC
IRON MAGIC

Pernah dengar pasal #ironmagic tak.. gosok sekali je siap depan belakang
boleh gosok baju sekolah anak 4 lapis sekaligus
tudung atau shawal 11 lapis siap gosok
gerenti tak terbakar

Haa menarik kan.. serius tak rugi ... dah lah tak perlu lama2 kalau u all grab #ironmagic ni now..kutu pun ada tau.. paling best siap BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK lagi tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š yg lagi best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jadikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


1

FREE IRON BOARD ❓❓
BESARNYA‼️‼️ Jom2 join kutu iron

Model baru Philips iron yang lebih cantik dan dengan fungsi yang lebih canggih.

Ciri-ciri tambahan baru:
🌿 *Design lebih cantik* (Black & Gold edition) 🌿 *Lebih ringan*
🌿 *Lebih senyap*,tidak berbunyi-bunyi
🌿 *Watertank boleh dibuka* jadi senang nak tukar air kotor
🌿Tiada lagi tombol
🌿 *Steamboost lebih power*

Macam biasa, still dapat *PERCUMA IRONING BOARD YANG LEBIH BESAR BERNILAI RM499 + FREE POSTAGE!* Nak info lanjut
https://www.wasap.my/60122769707/iron

#kutuironphilips #iron #kutuiron #jombeli #sayajual #hijabista #muar #melaka #muadzam #batupahat #segamat #philipsironamway #tangkak #kluang #selangor #kuantan #felda #baju #jasin #merlimau #dropship #agentwanted


0

IRON MAGIC PHILIPS😍😍😍 uish sakitnya hati iron ni asyik makan kain aje.. penat kena laras suhu pun masih tak panas2... gosok berkali2 masih kedut tau! Penat nyaa la haiii..... Haaa korang mesti merasa pengalaman ni kan.. mari selesaikan masalah
cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

UBAT GIGI GLISTER πŸ˜‰ Wow... Wow!!! Byk syok guna ubat gigi ni taw... UBAT GIGI BERFLUORIDA MULTITINDAKAN 200g

Ubat gigi fluorida antiplak ini mempunyai banyak kelebihan :
1)melindungi gigi daripada kaviti.
2)Memutihkan gigi,
3)menyegarkan nafas
4)membantu menanggalkan kesan pada gigi (rokok, kopi)
5)mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan yang membantu memutihkan gigi
6)Tidak mengandungi peluntur kimia

Ia jugak dapat:
*membersih dengan berkesan
*menghapuskan plak
*menentang kaviti
*memutihkan gigi
*menyegarkan nafas
*pengilatan yang berkesan terhadap enamel
*mengilat tanpa meluntur
*membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau

Kelebihan lain yang tak ada pada ubat gigi lain :
Boleh disapukan pada bisul.

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik #ubatgigiglister #ubatgigi


1

UBAT GIGI GLISTER πŸ˜‰ Wow... Wow!!! Byk syok guna ubat gigi ni taw... UBAT GIGI BERFLUORIDA MULTITINDAKAN 200g

Ubat gigi fluorida antiplak ini mempunyai banyak kelebihan :
1)melindungi gigi daripada kaviti.
2)Memutihkan gigi,
3)menyegarkan nafas
4)membantu menanggalkan kesan pada gigi (rokok, kopi)
5)mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan yang membantu memutihkan gigi
6)Tidak mengandungi peluntur kimia

Ia jugak dapat:
*membersih dengan berkesan
*menghapuskan plak
*menentang kaviti
*memutihkan gigi
*menyegarkan nafas
*pengilatan yang berkesan terhadap enamel
*mengilat tanpa meluntur
*membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau

Kelebihan lain yang tak ada pada ubat gigi lain :
Boleh disapukan pada bisul.

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik #ubatgigiglister #ubatgigi


0

UBAT GIGI GLISTER πŸ˜‰ Wow... Wow!!! Byk syok guna ubat gigi ni taw... UBAT GIGI BERFLUORIDA MULTITINDAKAN 200g

Ubat gigi fluorida antiplak ini mempunyai banyak kelebihan :
1)melindungi gigi daripada kaviti.
2)Memutihkan gigi,
3)menyegarkan nafas
4)membantu menanggalkan kesan pada gigi (rokok, kopi)
5)mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan yang membantu memutihkan gigi
6)Tidak mengandungi peluntur kimia

Ia jugak dapat:
*membersih dengan berkesan
*menghapuskan plak
*menentang kaviti
*memutihkan gigi
*menyegarkan nafas
*pengilatan yang berkesan terhadap enamel
*mengilat tanpa meluntur
*membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau

Kelebihan lain yang tak ada pada ubat gigi lain :
Boleh disapukan pada bisul.

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik #ubatgigiglister #ubatgigi


0

Steam Iron Philips 2018

Kenapa Iron Philips Amway ini mahal

Berbaloi ke beli
PROMOSI BULAN INI
tiada GST ataupun SST
sabun basuh kain SA8 hanya RM5

Meh kita bisik2 kat uollsss βœ”Iron ini sgt powerful, boleh gosok baju kurung sekolah anak2 kain licin 4 HELAI SEKALIGUS. Gosok plg atas dan paling bawah je, siap!!!! Tk pyh gosok satu satu. βœ”Iron ni tk pyh adjust tempreture, sbb dia SMART IRON, dia tahu mcmana nk sesuaikn suhu dan steam dgn material kain ,(teknologi optimal temp)..anak2 pon boleh guna sbb tk pyh adjust suhu, BAJU CONFIRM TAKKAN TERBAKAR!!
.
βœ”Iron ni boleh OFF SENDIRI kalau kita lupa nk tutup plug, sebab within 10 minit dia kesan tkde sebarang pergerakan, terus dia stop sendiri.
.
βœ”Tank air BESAR iaitu 1.8 liter
.
βœ” Baju manik manik, berlian ke, tk pyh nak terbalikkan, gosok je atas tu, smooth je, tkde tersekat-sekat atau tercalar sbb seramik plate iron ni ada steamglide yg make sure semua material sng utk di iron.
.
βœ”Maintenance plg sng, just buang air yg dah ditapis melalui tombol de calc jika lampu merahnya menyala. Nak maintain & servis pun senang sebab TANK BOLEH BUKA!
.
βœ”Satu lg kelebihannya, dapat FREE IRON BOARD KUKUH DAN BESAR ( sesuai dgn saiz iron)
.
βœ”Waranty 2 tahun, tempat servis pon disediakan tau
.
Cash/Kutu???
Klik link wasap di BIO ⬆️⬆️⬆️⬆️
.
.
.
#amwaybymadamsurianie
#ironphilipamway
#amwaypenangsempoi
#amwaypenang #kutuiron


1

Alhamdulillah selesai penghantaran #ironmagicphilips ke tangan anak2 kutu kami di Taman Pelangi Semenyih, Bdr Saujana Putra & Shah Alam.... Next kite nak pi ke Slim River, Perak pula...πŸ˜‰ So u ols ada yang belum miliki IRON MAGIC ni tak.. nak mudahkan kerja menggosok anda dgn gadget canggih ni tak.. mari pm sis.. nak tengok2 dulu pun boleh😊

IRON MAGIC
IRON MAGIC
IRON MAGIC
cepat grab #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. BELI IRON SIAP DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK lagi tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š yg lagi best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok ..percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. http://www.wasap.my/0136293757_iron

#kutuiron #ironphilips #steamiron #ironmagic #ironviral


0

Alhamdulillah selesai penghantaran #ironmagicphilips ke tangan anak2 kutu kami di Taman Pelangi Semenyih, Bdr Saujana Putra & Shah Alam.... Next kite nak pi ke Slim River, Perak pula...πŸ˜‰ So u ols ada yang belum miliki IRON MAGIC ni tak.. nak mudahkan kerja menggosok anda dgn gadget canggih ni tak.. mari pm sis.. nak tengok2 dulu pun boleh😊

IRON MAGIC
IRON MAGIC
IRON MAGIC
cepat grab #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. BELI IRON SIAP DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK lagi tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š yg lagi best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok ..percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. http://www.wasap.my/0136293757_iron

#kutuiron #ironphilips #steamiron #ironmagic #ironviral


0

Alhamdulillah selesai penghantaran #ironmagicphilips ke tangan anak2 kutu kami di Taman Pelangi Semenyih, Bdr Saujana Putra & Shah Alam.... Next kite nak pi ke Slim River, Perak pula...πŸ˜‰ So u ols ada yang belum miliki IRON MAGIC ni tak.. nak mudahkan kerja menggosok anda dgn gadget canggih ni tak.. mari pm sis.. nak tengok2 dulu pun boleh😊

IRON MAGIC
IRON MAGIC
IRON MAGIC
cepat grab #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. BELI IRON SIAP DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK lagi tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š yg lagi best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok ..percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. http://www.wasap.my/0136293757_iron

#kutuiron #ironphilips #steamiron #ironmagic #ironviral


0

Alhamdulillah selesai penghantaran #ironmagicphilips ke tangan anak2 kutu kami di Taman Pelangi Semenyih, Bdr Saujana Putra & Shah Alam.... Next kite nak pi ke Slim River, Perak pula...πŸ˜‰ So u ols ada yang belum miliki IRON MAGIC ni tak.. nak mudahkan kerja menggosok anda dgn gadget canggih ni tak.. mari pm sis.. nak tengok2 dulu pun boleh😊

IRON MAGIC
IRON MAGIC
IRON MAGIC
cepat grab #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. BELI IRON SIAP DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK lagi tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š yg lagi best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok ..percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. http://www.wasap.my/0136293757_iron

#kutuiron #ironphilips #steamiron #ironmagic #ironviral


0

.
STEAM IRON VIRAL PHILIPS
SI HITAM MANIS YG MENAWAN😍😍😍
.
MAHAL SIKIT TAPI TETAP MENDAPAT SAMBUTAN SEBAB APA? .
NI HA KELEBIHAN IRON PHILIPS BARU NI πŸ˜²πŸ‘πŸ‘
.
βœ”οΈTank boleh buka
βœ”οΈ Lebih ringan
βœ”οΈ Design lebih cantik/ Tak nampak kotor
βœ”οΈ Cara decalc lebih senang.
βœ”οΈ Tank 1.8liter
βœ”οΈ Pressure lbh tinggi 6.5 bar meaning lebih licin dan lebih lancar pergerakan iron
βœ”οΈ Tiada bunyi bising
βœ”οΈ Tiada tombol
β™₯️ANAK-ANAK DAH BOLEH BELAJAR IRON BAJU SENDIRI
βœ”οΈ Suis automatik terpadam jika tidak disentuh selama 20 minit
βœ”οΈ JAMINAN WARANTI 2 TAHUN
βœ”οΈ FREE DELIVERY
βœ”οΈ FREE IRON BOARD PALING BESAR DIMUKA BUMI
.
✌️ Berminat nak dapatkan iron
DM/ wasap kak Lina 0196767678
.
.
.
#philipsironperfectcare #steamiron #kutuironphilips #kutuiron #steamironphilips #philipsiron #sayajualironphilips #jzt #teamsasajzt #seterikaphilipsamway #seterikaamway #philipsironperfectcareperformer #sayajual #bazaarpaknil


0

READY STOCK UBAT GIGI GLISTER πŸ˜‰
Wow... Wow!!! Byk syok guna ubat gigi ni taw... UBAT GIGI BERFLUORIDA MULTITINDAKAN 200g

Ubat gigi fluorida antiplak ini mempunyai banyak kelebihan :
1)melindungi gigi daripada kaviti.
2)Memutihkan gigi,
3)menyegarkan nafas
4)membantu menanggalkan kesan pada gigi (rokok, kopi)
5)mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan yang membantu memutihkan gigi
6)Tidak mengandungi peluntur kimia

Ia jugak dapat:
*membersih dengan berkesan
*menghapuskan plak
*menentang kaviti
*memutihkan gigi
*menyegarkan nafas
*pengilatan yang berkesan terhadap enamel
*mengilat tanpa meluntur
*membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau

Kelebihan lain yang tak ada pada ubat gigi lain :
Boleh disapukan pada bisul.

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik #ubatgigiglister #ubatgigi


0

READY STOCK UBAT GIGI GLISTER πŸ˜‰
Wow... Wow!!! Byk syok guna ubat gigi ni taw... UBAT GIGI BERFLUORIDA MULTITINDAKAN 200g

Ubat gigi fluorida antiplak ini mempunyai banyak kelebihan :
1)melindungi gigi daripada kaviti.
2)Memutihkan gigi,
3)menyegarkan nafas
4)membantu menanggalkan kesan pada gigi (rokok, kopi)
5)mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan yang membantu memutihkan gigi
6)Tidak mengandungi peluntur kimia

Ia jugak dapat:
*membersih dengan berkesan
*menghapuskan plak
*menentang kaviti
*memutihkan gigi
*menyegarkan nafas
*pengilatan yang berkesan terhadap enamel
*mengilat tanpa meluntur
*membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau

Kelebihan lain yang tak ada pada ubat gigi lain :
Boleh disapukan pada bisul.

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik #ubatgigiglister #ubatgigi


0

READY STOCK UBAT GIGI GLISTER πŸ˜‰
Wow... Wow!!! Byk syok guna ubat gigi ni taw... UBAT GIGI BERFLUORIDA MULTITINDAKAN 200g

Ubat gigi fluorida antiplak ini mempunyai banyak kelebihan :
1)melindungi gigi daripada kaviti.
2)Memutihkan gigi,
3)menyegarkan nafas
4)membantu menanggalkan kesan pada gigi (rokok, kopi)
5)mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan yang membantu memutihkan gigi
6)Tidak mengandungi peluntur kimia

Ia jugak dapat:
*membersih dengan berkesan
*menghapuskan plak
*menentang kaviti
*memutihkan gigi
*menyegarkan nafas
*pengilatan yang berkesan terhadap enamel
*mengilat tanpa meluntur
*membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau

Kelebihan lain yang tak ada pada ubat gigi lain :
Boleh disapukan pada bisul.

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik #ubatgigiglister #ubatgigi


0

Ciri-ciri Philips PerfectCare Performer Steam Generator Iron GC8755 ➑️Dijamin tidak meninggalkan kesan terbakar pada semua pakaian yang boleh diseterika. ➑️Smart Calc-Clean, fungsi penyahkerakan dan pembersihan bersepadu melindungi seterika. ➑️Kunci pembawa pintar bersepadu untuk keselamatan dan mengangkut lebih mudah dengan sebelah tangan. ➑️Stim sedia digunakan dalam masa 2 minit dan boleh diisi semula pada bila-bila masa semasa menyeterika. ➑️Fungsi keselamatan automatik untuk penjimatan tenaga.

Berminat WhatsApp sis,
.
www.wasap.my/60125391114
#kutuiron
#kutuironphilips
#ironphilips


0

Ciri-ciri Philips PerfectCare Performer Steam Generator Iron GC8755 ➑️Dijamin tidak meninggalkan kesan terbakar pada semua pakaian yang boleh diseterika. ➑️Smart Calc-Clean, fungsi penyahkerakan dan pembersihan bersepadu melindungi seterika. ➑️Kunci pembawa pintar bersepadu untuk keselamatan dan mengangkut lebih mudah dengan sebelah tangan. ➑️Stim sedia digunakan dalam masa 2 minit dan boleh diisi semula pada bila-bila masa semasa menyeterika. ➑️Fungsi keselamatan automatik untuk penjimatan tenaga.

Berminat WhatsApp sis,
.
www.wasap.my/60125391114
.
Klik linked kat bio

#ironphilipsmurah
#ironphilips
#kutuiron
#amwayonline #whi


0

PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

Promosi bulan Oct-Nov ni ialah 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, anda tak perlu bibik utk bantu anda menyiapkan proses memasak di dapur.. Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Kena lah bertukar dgn FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


0

PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

Promosi bulan Oct-Nov ni ialah 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, anda tak perlu bibik utk bantu anda menyiapkan proses memasak di dapur.. Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Kena lah bertukar dgn FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


0

PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

Promosi bulan Oct-Nov ni ialah 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, anda tak perlu bibik utk bantu anda menyiapkan proses memasak di dapur.. Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Kena lah bertukar dgn FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


0

PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

Promosi bulan Oct-Nov ni ialah 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, anda tak perlu bibik utk bantu anda menyiapkan proses memasak di dapur.. Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Kena lah bertukar dgn FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


0

PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

Promosi bulan Oct-Nov ni ialah 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, anda tak perlu bibik utk bantu anda menyiapkan proses memasak di dapur.. Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Kena lah bertukar dgn FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


0

PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

Promosi bulan Oct-Nov ni ialah 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, anda tak perlu bibik utk bantu anda menyiapkan proses memasak di dapur.. Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Kena lah bertukar dgn FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


1

Permintaan lebih tinggi dari pengeluaran. Tapi tak salah kalau kita nak open lagi group baru sebab permintaan yang tinggi. Sebab orang dah makin pentingkan kualiti sebenarnya dari harga. Kalau kualiti bagus, waranti ada tak mustahil ramai je yang boleh commit payment. Bayaran pun ansur-ansur

Berminat whatsapp 011-16858924 link wasap www.wasap.my/601116858924 .
.
.
#ironphilips #ironajaib #ironviral #steamiron #steamironphilips #seterikaphilipsamway #kutuironphilips #kutuiron #sayajualironphilips #bazaarpaknil #jzt #TEAMSASAJZT #bisnesantai


0

Iron Philips idaman surirumah mahupun suribekerja πŸ˜„πŸ˜…
.
Jom milikinya Untuk memudahkan membantu kerja harian.😘😘
.
www.wasap.my/60125391114
.
#philipsiron #ironphilipsmurah #kutuiron


0

PROMO HEBAT ANSURAN 4X BAYAR PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

BAYAR SEKALI TERUS DAPAT BARANG SIAP FREE GIFT!

Hye u alls saje nak bagitau lagi ni promosi bulan Oct-Nov ni masih OPEN tau.. iaitu promo hebat 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, satu food processor ibarat anda menggaji 5 pembantu tau
Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Sesiapa yg ada bisnes makanan atau suka memasak memang kena dapatkan FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


0

PROMO HEBAT ANSURAN 4X BAYAR PHILIPS AVANCE FOOD PROCESSOR

BAYAR SEKALI TERUS DAPAT BARANG SIAP FREE GIFT!

Hye u alls saje nak bagitau lagi ni promosi bulan Oct-Nov ni masih OPEN tau.. iaitu promo hebat 'bibik' FOOD PROCESSOR yg paling memudahkan kan kerja, satu food processor ibarat anda menggaji 5 pembantu tau
Campak-campak Zupp! Zupp! Shrekk! Shrekk! .
.
terus settle nk lumat kentang, nk hiris bawang, nk cincang, nk potong bulat nipis buat kerepek pisang, nk potong memanjang buat acar, nk uli roti, nk kisar daging, nk buat ice blended, nk blend cili tanpa air, nk buat sambal belacan, dan yg selalu je beli blender baru sebab blend cili lama sikit je blender cepat rosak.. .
Sesiapa yg ada bisnes makanan atau suka memasak memang kena dapatkan FP ni luarbiasa ketahanan, pelbagai guna, mudah & jimat masa di dapur... .

Moh rembat cepat!! Sape nk join blh wasap πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Utk ketahui lebih lanjut cepat pm sekarang,

www.wasap.my/+60136293757

#setkutucombo #periuknoxxa #kutunoxxa #kutuiron #ironmagik #ironphilips #foodprocessor #blenderajaib #blenderkeanwood #periukmagik


0