#kutuiron

Instagram photos and videos

#kutuiron#steamiron#bazaarpaknil#sayajualironphilips#ironviral#ironmagic#instashop#seterikaphilips#ironajaib#philipsiron#iron#ironperfectcareperformer#steamgeneratoriron#seterika#instaonline#ironmurah#makkututrusted#igers#promosi#promosiironphilips#kutubarang#sale#ironphilips#trustedmakkutu#ironamway

Hashtags #kutuiron for Instagram

Dah ada ke belom?
Memang rata-rata yang guna iron ni semuanya berpuas hati sangat-sangat AlhamdulillahπŸ€—
.
Ada byk kelebihan dia tp ni antara point penting kenapa korang kena ada satu iron ni kat rumah?
.
🌹Tak lenguhkan tangan langsung. Tekan steam dia akan bergerak lembut
🌹Anak sekolah dah boleh belajar guna iron sendiri
🌹auto lock. Kurang risiko iron jatuh
🌹ada iron pad. Utk iron terletak dengan baik
🌹Kain confirm 100%xkan terbakar
🌹Tak payah risau kalau terlupa tutup suis sbb dia auto off kalau kt tak pegang dia selama 20 minit. 🌹Lebih ringan
🌹Lebih senyap
🌹Design color cantik tak nampak kotor
🌹Senang cuci tank
🌹Senang tukar air
🌹Mudah digunakan. 🌹Dapat lagi iron board besar percuma je
.
Eh panjang lah kalau nak listkan korang bukan nak baca sangat pun. Semua tny hargaaaa je dari kualiti kannn hihihii... Jangan susahkan diri iron baju guna iron jenis lama. .
Awak tengok awak cakap mahal?
Ada tanya tak pasal program ansuran yang saya buat tanpa faedah selama 10 bulan tu?
Mampu milik wehhh..
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaybrunei #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


2

Alhamdulillah. Ptg td player kutu di JB dah dpt iron magic ni. Mekaceh pada sasa my bisnes partner yg tlg COD iron viral ni. Itu pentingnya ada team work πŸ€—πŸ˜Š
.
Yg masih belum miliki iron viral ni jom grab sekarang sebelum promosi berakhir 31 ogos 2018. Sis bagi harga istimewa utk belian tunai sempena raya haji dan hari merdeka. PERCUMA ironing board size XXL dan PERCUMA Sabun SA8.
.
Kalau tak mampu beli tunai bole join kutu bersama group kami. Ada 3 slot kekosongan kutu. Masuk nama dulu. Byr kutu gaji nanti. Join kutu lagi byk free gift sis nak bagi uoall..Lps group penuh kita terus buat cabutan undi utk tentukan giliran kutu. Mana tahu rezeki anda dpt turn ke 2 ke 3 ke 4 πŸ€—πŸ˜ƒπŸ˜„
. .
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje #jomtanyasaya #customerfeedbacknq


0

RAMAI DAH TAHU PASAL STEAM IRON NI KAN?😊
MESTI RAMAI DAH SURVEY2 HARGA IRON NI πŸ˜„

Actually, ada banyak model dan fungsi berlainan. So jangan tersalah pilih, dan jangan hentam main beli barang elektrik premium cmni kat lazada ke apa kalau ada masalah kan susahπŸ™„
.
Ada steam iron yang mempunyai fungsi yang lebih kurang sama seperti iron saya ni tapi harganya jauh2 lebih mahal. Ada yang jual lebih murah sebab lain model dan spec serta tiada percuma apa2. Rugi.
.
Bagi saya, steam iron paling terbaru ni adalah yang paling sesuai untuk kegunaan isi rumah, sesuai untuk anak-anak yang nak belajar gosok baju sendiri dan paling penting percuma papan iron yang sungguh besar!

So khas untuk warga Cheras dan Kajang saya nak bagi special price je untuk belian tunai sepanjang bulan kemerdekaan ini!

Boleh terus whatsap saya http://gadgetajaib.wasap.my atau klik link wasap di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
Terima kasih
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #ironsteamphilips #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje #jomtanyasaya


0

TUNAI, ANSURAN KUTU DAN ANSURAN PERSENDIRIAN DISEDIAKAN OLEH SAYA! πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci. πŸ€—Lebih ringan. πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor! πŸ€—Senang refill air
πŸ€—Tapak iron tahan karat dan calar (super glide) πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan. πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar. πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop! πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar! πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ’ WARANTI SELAMA 2 TAHUN. JIKA ADA MASALAH BOLEH BAWA KE MANA-MANA CAWANGAN AMWAY BERDEKATAN.
Jom dapatkannya dari saya!
Puan sasa 0133940574 (link wasap di ig bio)
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #sayajual #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #bazaarpaknil #ironmagic #ironajaib #ironviral #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #gadgetrumah #gosokbaju


0

TUNAI, ANSURAN KUTU DAN ANSURAN PERSENDIRIAN DISEDIAKAN OLEH SAYA! πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci. πŸ€—Lebih ringan. πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor! πŸ€—Senang refill air
πŸ€—Tapak iron tahan karat dan calar (super glide) πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan. πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar. πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop! πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar! πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ’ WARANTI SELAMA 2 TAHUN. JIKA ADA MASALAH BOLEH BAWA KE MANA-MANA CAWANGAN AMWAY BERDEKATAN.
Jom dapatkannya dari saya!
Puan sasa 0133940574 (link wasap di ig bio)
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #sayajual #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #bazaarpaknil #ironmagic #ironajaib #ironviral #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #gadgetrumah #gosokbaju


0

TUNAI, ANSURAN KUTU DAN ANSURAN PERSENDIRIAN DISEDIAKAN OLEH SAYA! πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci. πŸ€—Lebih ringan. πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor! πŸ€—Senang refill air
πŸ€—Tapak iron tahan karat dan calar (super glide) πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan. πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar. πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop! πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar! πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ’ WARANTI SELAMA 2 TAHUN. JIKA ADA MASALAH BOLEH BAWA KE MANA-MANA CAWANGAN AMWAY BERDEKATAN.
Jom dapatkannya dari saya!
Puan sasa 0133940574 (link wasap di ig bio)
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #sayajual #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #bazaarpaknil #ironmagic #ironajaib #ironviral #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #gadgetrumah #gosokbaju


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

Real tertimoni kat ig penyanyi sitisarahraissuddin. Yg suaminya Shuib tu. Dia up video suaminya, Shuib tlg iron sbb dia iron sendiri dah 2 helai tudung terbakar. Shuib risau duit habis beli tudung πŸ˜…πŸ˜‚
.
Nampak tak?
Korang bole baca dan tengok sendiri di instagramnya πŸ€—
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje #jomtanyasaya #testimonicustomer


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


2

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

BELI IRON DAPAT PERCUMA PAPAN GOSOK YG BESAR GEDABAK SUKANYAAAπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’š hai u all suka tak beli iron best dapat pulak percume board.. yg best tu saiz board besar dan tinggi so no more sakit2 pinggang lepas menggosok .. dan saiz iron board lebar jsdikan space nak gosok lagi besar dan cepat kan kerja tau... percaya tak klau sis cakap iron board ada warranty 2 tahun sama dgn iron.. jadi cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

Sukanya Mama,

Bila da jumpa #IronMagic memang ala membeli menang memakai!pakai sampai lunyai,bertahun tak ada masalah iron.Bila lama,wayar bergesel,board jadi hitam sikit je.

Cover Iron da sarungkan,wah bukan cantik je malah selamat untuk digunakan seisi keluarga.Wayar iron tersorok rupa buruknya,senang je pasang pulak tu. untuk anak-anak dan diri sendiri pun gembira tak terkata.

Terima Kasih yang bagi feedback lepas guna cover iron Philips ni,jiran2 Mama je beli sekarang ni.awak belum ada #ironmagic boleh buat KUTU iron.

Meh bisik
012 6380843
012 6380843
012 6380843

#berbaloisangat #kutuIron #philips #seronok #jompakai #jimatmasa #coveriron #covernoxxa #best


9

Berminat dgn PROMO Iron + FREE ironing board ???. Kami menyediakan pakej instalment untuk anda !
.
Philips Steam Iron Perfectcare Performer Gc8755
.
FREE IRONING BOARD!!!
FREE DELIVERY πŸ“¦
.
WHATSAPP πŸ“² 0187729428
.
#kerjarumah
#kerjamenggosoklebihmudah
#ironphilips
#PhilipsNoBurn
#sayajualironphilips
#hadiahuntukisteri
#hadiah #anniversary #birthday #hadiahbirthday #malaysia #kutuiron


0

IRON MAGIC PHILIPS😍😍😍 uish sakitnya hati iron ni asyik makan kain aje.. penat kena laras suhu pun masih tak panas2... gosok berkali2 masih kedut tau! Penat nyaa la haiii..... Haaa korang mesti merasa pengalaman ni kan.. mari selesaikan masalah
cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

IRON MAGIC PHILIPS😍😍😍 uish sakitnya hati iron ni asyik makan kain aje.. penat kena laras suhu pun masih tak panas2... gosok berkali2 masih kedut tau! Penat nyaa la haiii..... Haaa korang mesti merasa pengalaman ni kan.. mari selesaikan masalah
cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


2

IRON MAGIC PHILIPS😍😍😍 uish sakitnya hati iron ni asyik makan kain aje.. penat kena laras suhu pun masih tak panas2... gosok berkali2 masih kedut tau! Penat nyaa la haiii..... Haaa korang mesti merasa pengalaman ni kan.. mari selesaikan masalah
cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

IRON MAGIC PHILIPS😍😍😍 uish sakitnya hati iron ni asyik makan kain aje.. penat kena laras suhu pun masih tak panas2... gosok berkali2 masih kedut tau! Penat nyaa la haiii..... Haaa korang mesti merasa pengalaman ni kan.. mari selesaikan masalah
cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU?

SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?

Jom dapatkannya dari saya!
TUNAI DENGAN HARGA ISTIMEWA DAN KUTU 10 BULAN DISEDIAKAN!

Puan Rokiah 018-2880817 (Boleh klik link kat ig bio jugak ya)
.
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


0

Kutu Batch 2.0 bru bukak! Start upcoming gaji.. book your slot now!Nak details, klik link kat bio ok😘

#kutunoxxa #kutuiron #kutuironviral #ironviral #ironmagik #periukserbaguna #noxxapressurecooker


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH UNGU TU?

SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?

Jom dapatkannya dari saya!
TUNAI DENGAN HARGA ISTIMEWA DAN KUTU 10 BULAN DISEDIAKAN!
Puan Nora 0133889802 (Boleh klik link kat ig bio jugak ya)
.
.
.
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #ironsteamphilips #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje #jomtanyasaya


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU? πŸ‘DAN AWAK TAHU TAK SEBENARNYA AWAK BOLEH DAPAT STEAM IRON NI DENGAN PERCUMA??? SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?πŸ™„ Jom dapatkannya dari saya!

TUNAI DENGAN HARGA ISTIMEWA DAN KUTU 10 BULAN DISEDIAKAN!
Puan sasa 0133940574 (Boleh klik link kat ig bio jugak ya)
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU? πŸ‘DAN AWAK TAHU TAK SEBENARNYA AWAK BOLEH DAPAT STEAM IRON NI DENGAN PERCUMA??? SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?πŸ™„ Jom dapatkannya dari saya!

TUNAI DENGAN HARGA ISTIMEWA DAN KUTU 10 BULAN DISEDIAKAN!
Puan sasa 0133940574 (Boleh klik link kat ig bio jugak ya)
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU?

SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?

Jom dapatkannya dari saya!
TUNAI DENGAN HARGA ISTIMEWA DAN KUTU 10 BULAN DISEDIAKAN!
Puan sasa 0133940574 (Boleh klik link kat ig bio jugak ya)
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU?

SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?

Jom dapatkannya dari saya!
TUNAI DENGAN HARGA ISTIMEWA DAN KUTU 10 BULAN DISEDIAKAN!
Puan sasa 0133940574 (Boleh klik link kat ig bio jugak ya)
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

IRON MAGIC PHILIPS😍😍😍 uish sakitnya hati iron ni asyik makan kain aje.. penat kena laras suhu pun masih tak panas2... gosok berkali2 masih kedut tau! Penat nyaa la haiii..... Haaa korang mesti merasa pengalaman ni kan.. mari selesaikan masalah
cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


2

Sapa ada tudung atau baju yg ada banyak batu atau manik2.
Memang menangis kalau nak gosok kan..?
Kalau x gosok x cun la pulak..
Tapi lepas guna iron philips ni..
Gosok tudung yg ada batu ..
No problem
Jalan terus jer..
Tapak iron tu pun tak calar..
Yg paling sis suka..
Tudung compem tak kan terbakor..
Kalau tudung2 yg nipis tu kan sensitip..
Kalau iron terlebih panas..
Habis la..Berlobang…
Iron philip ni ada sensor utk protek tudung kita..
No burn gerenti.. kata iron tu..
.
Apa lagi.. Jom grap seketul iron ni..
Puas hati kalau pakai..
Nak beli cash atau nak join group kutu undi iron ni..
Uolls pm kat sis
Kalau wasap lagi cun πŸ‘
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #ironsteamphilips #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


0

RAMAI YANG MINAT TAPI TAKUT NAK TANYA HARGA SEBAB MAHAL?

KAN SAYA ADA BUAT KUTUπŸ€—
INSHAALLAH MAMPU MILIK DAN BERBALOI KITA DAPATKAN IRON NI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN MENGGOSOK!

HARGA IRON BARU NI LEBIH MURAH DARI YANG LAMA TAU!

JOM JOIN GROUP KUTU SAYA!


1

Alhamdulilah..dah sampai pun #ironviral yg sis order untuk player kutu. Lps ni dah bole gosok baju2 kerja dgn hati girang..tgn tak lengguh pinggan pun tak sakit. Letrik pun jimat sbb sehelai baju 1 minit je siap licin πŸ€—πŸ˜Š
.
Ada lagi nak join kutu iron dgn group sis?
Ada 6 slot kekosongan kutu.
Bole masuk nama dulu. Bayar kutu masa gaji nanti 😊
.
#philipsiron #ironperfectcareperformance #steamiron #iron #steamgeneratoriron #gc8755 #philipsirongc8755 #modelgc8755 #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #ctdk #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironphilipsperfectcareperformance #ironmagic #ironajaib #ironviral #jommainkutu #makkututrusted #trustedmakkutu #bazaarpaknil #fattzura #bizonlinesantai #customerfeedbacknq


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU?

SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?

Jom dapatkannya dari saya!
Puan sasa 0133940574
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

IRON MAGIC PHILIPS😍😍😍 uish sakitnya hati iron ni asyik makan kain aje.. penat kena laras suhu pun masih tak panas2... gosok berkali2 masih kedut tau! Penat nyaa la haiii..... Haaa korang mesti merasa pengalaman ni kan.. mari selesaikan masalah
cubalah #ironmagic #IRONphilipsGC8755 #steamiron #kutuiron #ironviral

Kelebihan iron ni banyak okeyh!
1. Tank boleh buka senang nak refill air
2. Lebih ringan (budak2 pun boleh guna)
3. Cara decalc lebih senang.
4. Tank besar 1.8L
5. Pressure lbh tinggi 6.5 bar (cepat panas dan kuasa wap lebih kuat)
6. boleh gosok kain secara mendatar dan menegak
7. gosok depan shj dah cukup (boleh gosok tudung / shawl 11 lapis sekaligus)
7. Tiada bunyi bising
8. Tiada tombol
9. Child safety sbb ada lock
10. Percuma iron board besar
11. Beli dgn kami percuma delivery beserta tunjuk cara guna
12. Warranty 2 tahun
Meleleh tak air liur tengok iron philips baru ni? senang dan mudah.. Jom bisik2.. cash boleh,kutu pon boleh.. http://www.wasap.my/0136293757_iron


0

Ada sesiapa yang nak Philip's Iron Steam πŸ™‹β€β™€οΈ sebelum SST dilaksanakan.

Rojer cepat! Takut nangis tepi bucu katil je nanti
😁😁😁
CASH, KUTU & ANSURAN semua ada

Or, ada tanya saya macamana NAK DAPAT PERCUMA? 😍
Cari saya la nanti saya explain details!
.
πŸ€—Puan Nora rakan iron moden anda 0133889802.
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #ironsteamphilips #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


1

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU?

SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

FAKTA YANG RAMAI ORANG TAK TAHU MENGENAI PHILIPS STEAM IRON TERBARUπŸ‘‡

AWAK TAHU TAK WALAUPUN DIA KELUAR MODEL BARU WARNA HITAM, HARGA DIA LAGI MURAH DARI MODEL LAMA YANG WARNA PUTIH TU?

SO? TAKKAN NAK TUNGGU SST BARU NAK BELI?

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Ngeh ngeh ngeh

Kisah malam2 g anto iron board besar gedabak ni. Penuh kancil kak mon taw. Sebbaik dekat je.
Yg jauh jgn risau2. Amway terus je antau depan umah korang.

#ironamwaymurah
#kutuiron
#kedaikakmon


0

Kutu iron philips 3 lg tmpat kosong

Berminat whatsapp yana 0135151844

#ironphilipsamway #ironphilips #kutuiron #kutuironphilips


0

Alhamdulillah..Iron steamer Philips yg sy order untuk cust beli cash, arini dah selamat sampai kepada pemiliknya 😍 Sy jual ye 😊

Ada lagi ke yg belum memiliki iron steam philips model baru ni. Jom masuk nama dlm group kutu harga promosi. Kalau beli tunai ada diskaun special. Kalau tak nak join kutu bole buat bayaran ansuran 4X. Free ironing board, free postage πŸ€—πŸ˜Š #ironsteam #ironsteamphilips #ironlatestmodel #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #gc8755 #promosikutu #promosikutuironsteamphilips #promosiphilips #makkutuphilips #trustedmakkutu #makkututrusted #jommainkutu #kutuiron #freeironingboard #freepostage


0

Alhamdulillah..iron yg sis order online mggu lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2.
Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰
Dah bole gosok baju dgn hati girang sb tak lengguhkan tangan dan pinggang pun tak sakit berdiri lama πŸ˜„
.
Promosi bulan Ogos beli atau join kutu iron Steam Philips FREE DEODORAN VIRAL 😍
.
Boleh masuk nama dulu. Ada beberapa slot kekosongan kutu. Bole bayar kutu masa gaji ogos nanti 😊
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilip #seterikaphilip #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

Alhamdulillah..player kutu update iron yg ditunggu2 dah sampai dgn selamat. Semoga iron magic ni dpt memudahkan kerja2 menggosok mereka sekeluarga.
.
YANG BELUM ADA IRON BARU NI, SAYA NAK BAGI HARGA SPECIAL TAU JIKA BELI CASH DENGAN FREE DEODORANT VIRAL
.
NAK JOIN KUTU STEAM IRON NI PUN BOLEH MASUK NAMA SEKARANG!
KITA MULA BAYAR MASA GAJI HJG BULAN OGOS NI
JANJI BOOKING SLOT SESIAP OK.
.
Whatsapp saya 0133889802
Link wasap ada di ig bio πŸ‘†
.
#philipsiron #ironperfectcareperformance #steamiron #iron #steamgeneratoriron #gc8755 #philipsirongc8755 #modelgc8755 #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #ctdk #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironphilipsperfectcareperformance #ironmagic #ironajaib #ironviral #jommainkutu #makkututrusted #trustedmakkutu #bazaarpaknil #fattzura #bizonlinesantai #customerfeedbacknq


0

hebat iron nie🌞🌞
Iron ni mmg jiwa kental πŸ˜‚
Segala onak duri batu liku semua dia redah je tanpa meninggalkan kesan calar atau terbakar‼️
batu2 semua dia langgar dgn senyum je😁😁😁
.
Mmg super hebatπŸ‘πŸΌ
Jom mengkutu dengan saya
Harga kasih sayang saya bagi yg nk cash..
FREE iron board besar size XXL
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


1

Sb iron board ni besar.. kite tupe wak jahit ats ni.. haha.. jahit seluar koyok jah. Nk jahit sepsang bju sis dop panda lg..πŸ˜…
.
Yg petim stabil.. tinggi pun bleh laras ikut tinggi kita..πŸ˜†
.
Free! Dgn syarat beli iron nye..😊
.
Gudnite! Sapo nk blh masuk grop kutu nk stat hujg bln 8 ni.. terhad 10 org segrop. Sapo pm dlu dia dpt turn no.1 . .
www.wasap.my/60139027002/kutu+iron
.
#amwayironphilips #ironperfectcareperformer #ironphilips #kutuiron #sayaaboamway


2

Alhamdulillah.. suami pn leh bantu iron baju keje.. tmbh2 klo wife mmg pki uniforn hari2 g keje.. Phillips PerfectCare Aqua a.k.a steam iron sangat lah membantu.. Aku rally petang nie iron baju. Hehe.. steam iron nie memang melajukan keje2 iron la.. tapi kalo menaip insta nie, delay ckit.. hahaha.. Berminat x nak ader unit nie 1 kat umah? Sila PM wife aku yer... valid AMWAY member.. promote la ckit..kn.. wasap.my/60135923799

#Amway #Phillips #KutuIron #Kutu2xBayar


4

PROMOSI STEAM IRON VIRAL IDAMAN RAMAI KEMBALI DATANG DIBULAN OGOS!!!
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Ramai nak merdeka jugak ni dari guna iron jenis lama kan. Sampai bila kita nak rasa waktu menggosok adalah waktu yang paling membosan dan memenatkan ye tak??? Nah, bulan ni ada promo steam iron so cepat2lah grab!

Stock iron ni pun kalau direstock, kejap je habis tau!
So siapa kata mahal?

Mahal ke? Ada tanya program ansuran mudah yang saya buat tak?

Cari saya la nanti saya explain details.
Tqsm
πŸ€—rakan iron moden anda 0127419005
.
.
.
.
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


1

PROMOSI STEAM IRON VIRAL IDAMAN RAMAI KEMBALI DATANG DIBULAN OGOS!!!
.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
Ramai nak merdeka jugak ni dari guna iron jenis lama kan. Sampai bila kita nak rasa waktu menggosok adalah waktu yang paling membosan dan memenatkan ye tak??? Nah, bulan ni ada promo steam iron so cepat2lah grab!
.
Stock iron ni pun kalau direstock, kejap je habis tau!
.
So siapa kata mahal?

Mahal ke? Ada tanya program ansuran mudah yang saya buat tak?

Or, ada tanya saya macamana NAK DAPAT PERCUMA?
Cari saya la nanti saya explain details.
Tqsm
πŸ€—Kak Lina rakan iron moden anda 0196767678
.
.
.
.
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


1

PROMOSI STEAM IRON VIRAL IDAMAN RAMAI KEMBALI DATANG DIBULAN OGOS!!!
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Ramai nak merdeka jugak ni dari guna iron jenis lama kan. Sampai bila kita nak rasa waktu menggosok adalah waktu yang paling membosan dan memenatkan ye tak???
.
Nah, bulan ni ada promo steam iron so cepat2lah grab!
Stock iron ni pun kalau direstock, kejap je habis tau!
.
So siapa kata mahal?
.Mahal ke? Ada tanya program ansuran mudah yang saya buat tak?

Or, ada tanya saya macamana NAK DAPAT PERCUMA?
Cari saya la nanti saya explain details.Tqsm
.
πŸ€—Puan Nora rakan iron moden anda 0133889802.
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


0

PROMOSI STEAM IRON VIRAL IDAMAN RAMAI KEMBALI DATANG DIBULAN OGOS!!!
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Ramai nak merdeka jugak ni dari guna iron jenis lama kan. Sampai bila kita nak rasa waktu menggosok adalah waktu yang paling membosan dan memenatkan ye tak??? Nah, bulan ni ada promo steam iron so cepat2lah grab!
Stock iron ni pun kalau direstock, kejap je habis tau!
So siapa kata mahal?

Mahal ke? Ada tanya program ansuran mudah yang saya buat tak?

Or, ada tanya saya macamana NAK DAPAT PERCUMA?
Cari saya la nanti saya explain details.
Tqsm
πŸ€—Puan Sasa rakan iron moden anda 0133940574 .
.
.
.
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #bazaarpaknil #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje


1

Alhamdulillah... Urusan COD Iron steamer Philips untuk cust beli cash arini dah selamat sampai kepada pemiliknya 😍 Sy jual ye 😊

Ada lagi ke yg belum memiliki iron steam philips model baru ni. Jom masuk nama dlm group kutu harga promosi. Kalau beli tunai ada diskaun special. Kalau tak nak join kutu bole buat bayaran ansuran 4X. Free ironing board, free postage dan free gift special πŸ€—πŸ˜Š #ironsteam #ironsteamphilips #ironlatestmodel #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #gc8755 #promosikutu #promosikutuironsteamphilips #promosiphilips #makkutuphilips #trustedmakkutu #makkututrusted #jommainkutu #kutuiron #freeironingboard #freepostage


0

Pemain kutu update iron magic dah selamat sampai ke tangannya. Alhamdulillah. Semoga iron ni dpt membantu memudahkan kerja2 menggosok utk mereka sekeluarga. Aminn yra.
.
Ada lg ke yg nak join kutu iron dgn group sis? Jom masuk nama ada beberapa slot kekosongan kutu 😊
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilip #seterikaphilip #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

Kutu Bulanan...!!!πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Teringin nak guna barang2 berkualiti. Tapi bajet cukup2 je tiap2 bulan.😱😱 Nak beli secara tunai lambat lagi.

Dengan ini, kami menyediakan pakej2 kutu dengan harga mampu milik adik kakak semua. Pilih je barang2 idaman anda😍😍 dan tak perlu risau dengan harga πŸ’΅ yang kami tawarkan.
Bayaran boleh buat selepas dapat gaji. Kan mudah... Anda happy, kami senang hati.

Wasap.my/60132855372/join+kutu

#kutubarangletrik #kutuiron #kutunoxxa #Ctshoppekkb


0

Philips steamer iron..
Confirm baju tak terbakar..
Bukan cobaan..ini betulΒ²..
Iron sebelah depan sebelah belakang pun tak payah iron dah..jimat masa anda.. CASH @ KUTU BAGI YANG BERMINAT..
FREE IRON BOARD BESAQ GEDABAK
FREE POSTAGE

www.wasap.my/60174780727
#ironviral #iron #ironphilips #philips #philipssteamiron #trusted #trustedseller #trustedibukutu #kutugadget #kutu #kutuiron #i


0

Trah ada buat kutu iron philips..ada sapa nak join kami? Tmpt utk bulan 10 - 6 .2019 masih kosong.jom join...murah tau 🌷Kelebihan Iron steam Philips🌷

Apa keistimewaan iron ini?
Iron philips ni memiliki auto temperature.

Memang tiada button bulat untuk adjust suhu. Hal ini disebabkan iron ini mempunyai teknologi OptimalTemp yang membolehkan kita menyerika apa saja jenis kain tanpa perlu mengubah suhu.
Bukan itu saja, seterika ini ultra light iron, quicker and iron more in less time.
Hanya sekali lalu sahaja dah mampu untuk melicinkan kedutan depan belakang pakaian kita. Paling best ianya safe dan tidak membakar baju.
Kalau terlupa nak tutup suis dan terbiar seterika tu atas baju tanpa menutup suis pun kain tidak akan terbakar atau rosak. Tank airnya adalah detachable.
Jadi senang nak isi air dan buang air. Guna air paip pun boleh. Iron ni mempunyai sistem auto-decalc. Sampai satu masa, lampu auto-decalc ini akan menyala. Maksudnya kena buang air melalui corong yang ada pada tank tu.

Teknologi tapaknya sudah di tingkatkan kepada SteamGlide Plus yang mana tahan karat, tidak mudah bercalar dan mudah untuk membuang kekotoran yang melekat meskipun gula-gula getah. Malah, ia di reka khas untuk memudahkan gosokan di atas permukaan yang licin seperti tudung/ kameja licin.

#seluarbudak #seluarbudakmurah
#ironsteammurah #ironsteamphilips #kutuiron
#ironphilips #steamironmurah #steamironmalaysia


1

Ada lagi yang masih mengidamkan iron viral ni?

Marilah Sis bantu awak realisasikan idaman tu agar menjadi realiti.

Andai rasa berat nak beli tunai..sis bantu awak membeli secara ansuran bulanan atau kutu.

Bayar sikit-sikit lama-lama jadilah hak mutlak. Ok kan?
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironmagik #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikasteam #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilips #seterikaphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Dah ada ke belom?
Memang rata-rata yang guna iron ni semuanya berpuas hati sangat-sangat AlhamdulillahπŸ€—
.
Ada byk kelebihan dia tp ni antara point penting kenapa korang kena ada satu iron ni kat rumah?
.
🌹Tak lenguhkan tangan langsung. Tekan steam dia akan bergerak lembut
🌹Anak sekolah dah boleh belajar guna iron sendiri
🌹auto lock. Kurang risiko iron jatuh
🌹ada iron pad. Utk iron terletak dengan baik
🌹Kain confirm 100%xkan terbakar
🌹Tak payah risau kalau terlupa tutup suis sbb dia auto off kalau kt tak pegang dia selama 20 minit. 🌹Lebih ringan
🌹Lebih senyap
🌹Design color cantik tak nampak kotor
🌹Senang cuci tank
🌹Senang tukar air
🌹Mudah digunakan. 🌹Dapat lagi iron board besar percuma je
.
Eh panjang lah kalau nak listkan korang bukan nak baca sangat pun. Semua tny hargaaaa je dari kualiti kannn hihihii... Jangan susahkan diri iron baju guna iron jenis lama. .
Awak tengok awak cakap mahal?
Ada tanya tak pasal program ansuran yang saya buat tanpa faedah selama 10 bulan tu?
Mampu milik wehhh.. .
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaybrunei #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

IRON VIRAL IRON VIRAL πŸ“’πŸ“£
.
IRON PHILIPS PERFECTCARE PERFORMER (GC8755) πŸ§₯πŸ‘šπŸ‘•πŸ‘–πŸ‘”πŸ‘˜
πŸ‘šAuto adjust tahap kepanasan fabrik (auto adjust suhu).
πŸ‘š FREE iron board XXL bernilai RM499
πŸ‘š sangat sesuai utk badan beruniform @ tailor @ dobi kecil-kecilan
πŸ‘š Jimat masa & Tenaga (semua baju iron one side sahaja dan tak lenguhkan tangan sebab teknologi steamboost nya membantu iron dgn mudah)
πŸ‘šSutera berbatu@manik mudah diseterika dgn sekali gosok tanpa tesekat @ rosak.
πŸ‘šTapak iron SuperGlide Plus confirm takkan karat dan tahan calar.
πŸ‘š Tidak perlu risau terlupa off elektrik (Akan auto off selepas 10minit terbiar).
πŸ‘š Dual Safety lock iron takkan jatuh dari base.
πŸ‘š full detachable tank 1.8 liter iron 2.5 hours non stop.πŸ‘š Silent Steam Technology (teknologi steam tanpa bunyi).
πŸ‘š Preassure 6.5 bar
.
πŸ‘š Wajib dimiliki oleh SURIRUMAH dan WANITA YG BEKERJA

BERMINAT?? πŸ˜πŸ˜ƒ
Boleh bayaran secara TUNAI / KUTU πŸ˜πŸ‘πŸ»
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironmagik #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikasteam #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilips #seterikaphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Alahai…. Best jer tengok kawan2 yg dah guna iron philips ni..
πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
Kalau dari dulu beli k an bagus.. 😌😌
Skrg ni baru tau bagusnya iron ni.
...emmmm dah join kutu iron ni..
Tapi… Belum cukup lagi ahlinya…
😞😞 Kalau korang nak join, pm@wasap kiter yer…
😁😁😁😁😁 Lagi cepat cukup ahli…
Cepat le kita mula…
Lagi cepat dapat iron ni…

Eee…. Tak sabar pulakkk..
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Berminat:
www.wasap.my/60124829612

#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaybrunei #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang #like4like


1

Ada lagi yang masih mengidamkan #Seterika_Viral ni?
.
Marilah Kak Siti bantu awak realisasikan idaman tu agar menjadi realiti.
.
Andai rasa berat nak beli tunai, Kak Siti bantu awak membeli secara ansuran bulanan atau kutu. .
Bayar sikit-sikit lama-lama jadilah hak mutlak. Ok kan?
.
#Seterika_Philips
#DijaminKainTakTerbakar #kutuseterika10bulan #kutuseterikaphilips #kutuphilips #kutuiron #simpangrenggam


0

Kenapa nak bazirkan duit RM2, 3K hanya untuk beli iron yang lebih mahal kalau iron yang kami ada juga sama canggih dan mempunyai FUNGSI DAN KEGUNAAN YANG SAMA?

1️⃣ Mudah digunakan. Tekan on, tunggu sebentar untuk hidupkan steam nya dan boleh mula menggosok.
2️⃣ Ciri keselamatan yang tinggi. Ada lock untuk pastikan iron tidak terjatuh dengan mudah, ada iron pad untuk melindungi tapak iron, ada butang steam dibahagian pemegang iron untuk kita kawal jumlah steam yang kt mahu.
3️⃣ 100% confirm kain tidak akan terbakar kerana iron ni automatik boleh detect jenis fabrik dan kepanasan yang sesuai.
4️⃣ Steamboost yang tinggi mampu melicinkan fabrik walaupun dengan sekali gosokan.
5️⃣ Tangki air mudah dibuka dan dibawa ke sinki untuk memudahkan refill air.
6️⃣ Senang jaga, boleh dibawa kemana-mana. Tidak terlampau berat pun.
7️⃣ Jaminan waranti kerosakan selama 2 tahun. Iron biasa setahun je.
8️⃣ Pilihan cara bayaran mudah bersama saya samada tunai atau ansuran. Tanpa bunga, dan PERCUMA LAGI PAPAN IRON YANG LEBIH BESAR BERNILAI RM499!


1

Regrann from @mak.kutu.barangan.rumah - Dah ada ke belom?
Memang rata-rata yang guna iron ni semuanya berpuas hati sangat-sangat AlhamdulillahπŸ€—
.
Ada byk kelebihan dia tp ni antara point penting kenapa korang kena ada satu iron ni kat rumah?
.
🌹Tak lenguhkan tangan langsung. Tekan steam dia akan bergerak lembut
🌹Anak sekolah dah boleh belajar guna iron sendiri
🌹auto lock. Kurang risiko iron jatuh
🌹ada iron pad. Utk iron terletak dengan baik
🌹Kain confirm 100%xkan terbakar
🌹Tak payah risau kalau terlupa tutup suis sbb dia auto off kalau kt tak pegang dia selama 20 minit. 🌹Lebih ringan
🌹Lebih senyap
🌹Design color cantik tak nampak kotor
🌹Senang cuci tank
🌹Senang tukar air
🌹Mudah digunakan. 🌹Dapat lagi iron board besar percuma je
.
Eh panjang lah kalau nak listkan korang bukan nak baca sangat pun. Semua tny hargaaaa je dari kualiti kannn hihihii... Jangan susahkan diri iron baju guna iron jenis lama. .
Awak tengok awak cakap mahal?
Ada tanya tak pasal program ansuran yang saya buat tanpa faedah selama 10 bulan tu?
Mampu milik wehhh.. .
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaybrunei #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

πŸ“Œ Jangan piki lama sangat tau, siapaΒ² yg nak join group kutu cepatΒ² bertindak!
.
πŸ’— Design lebih cantik (Black & Gold edition).
πŸ’— Lebih ringan.
πŸ’— Lebih senyap, tidak berbunyi-bunyi.
πŸ’—Watertank boleh dibuka jadi senang nak tukar air kotor.
πŸ’— Tiada lagi tombol.
πŸ’— Steamboost lebih power.
.
πŸ‘‰Macam biasa, still dapat πŸ‘‡
*PERCUMA IRONING BOARD YANG LEBIH BESAR*
*FREE GIFT SPECIAL*
*FREE POSTAGE*

Whatsapp saya cepat sebelum group kutu penuh!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironmagik #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikasteam #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilips #seterikaphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

Dah ada ke belom?
Memang rata-rata yang guna iron ni semuanya berpuas hati sangat-sangat AlhamdulillahπŸ€—

Ada byk kelebihan dia tp ni antara point penting kenapa korang kena ada satu iron ni kat rumah
🌹Tak lenguhkan tangan langsung. Tekan steam dia akan bergerak lembut
🌹Anak sekolah dah boleh belajar guna iron sendiri
🌹auto lock. Kurang risiko iron jatuh
🌹ada iron pad. Utk iron terletak dengan baik
🌹Kain confirm 100%xkan terbakar
🌹Xyah risau kalau terlupa tutup suis sbb dia auto off kalau kt tak pegang dia selama 20 minit.
🌹Lebih ringan
🌹Lebih senyap
🌹Design color cantik xnampak kotor
🌹Senang cuci tank
🌹Senang tukar air
🌹Mudah digunakan.
🌹Dapat lagi iron board besar percuma je

Eh panjang lah kalau nak listkan korang bukan nak baca sangat pun. Semua tny hargaaaa je dari kualiti kannn hihihii... Jangan susahkan diri iron baju guna iron jenis lama.
Awak tengok awak cakap mahal?
Ada tanya tak pasal program ansuran yang saya buat tanpa faedah selama 10 bulan tu?
Mampu milik wehhh #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

New Iron Philips generation..Cantik sangat ni..tengok warna pun dah terpikat kan πŸ˜„..yang masih berfikir2 tu..jangan tunggu lelama ... mai kita tengok apa yang bestnya iron nih ,
...
Kelebihan iron baru :
πŸ’tank boleh buka
πŸ’lebih ringan
πŸ’cara decalc lebih senang
πŸ’tank 1.8L
πŸ’pressure lebih tinggi 6.5
πŸ’tiada bunyi bising
πŸ’tiada tombol
πŸ’delivery percuma
...
Yang penting iron board FREE tau πŸ˜‰
... Free delivery to your homes 🏠 .

#PhilipsNoBurn
#noburnguarantee
#sayajualironphilips
#ironphilips
#philipsiron
#ironajaib
#steamiron
#garmentsteamer
#kerjamenggosoklebihmudah
#kerjarumah #hadiahuntukisteri #hadiahbirthday #anniversarygift
#malaysia #sayajual #bolehbayaransuran
#instalmentditerima
#instalmentacceptedβœ”οΈ #pencariananakkutu
#kutuiron
#kutuironphilips


2

Ada orang sanggup menggajikan amah dan bayar rm1000 sebulan hanya kerana nak minta mereka gosokkan baju kerja atau baju sekolah anak2 anda... πŸ˜…
Ini kenyataan tau...
Sebab benda yang paling malas kita nak buat adalah mengenai hal baju yang berbakul2 tu kannn😏

Apa salahnya spend cuma 10 bulan bayaran ansuran mudah pastu dapat memiliki steam iron hebat ni secara kekal?
Confirm jimat banyakkkkk duit, lebih puas hati dan takde rasa malas dah nak iron baju!!! .
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Ada orang sanggup menggajikan amah dan bayar rm1000 sebulan hanya kerana nak minta mereka gosokkan baju kerja atau baju sekolah anak2 anda... πŸ˜…
Ini kenyataan tau...
Sebab benda yang paling malas kita nak buat adalah mengenai hal baju yang berbakul2 tu kannn😏

Apa salahnya spend cuma 10 bulan bayaran ansuran mudah pastu dapat memiliki steam iron hebat ni secara kekal?
Confirm jimat banyakkkkk duit, lebih puas hati dan takde rasa malas dah nak iron baju!!! Follow page Engku Online lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Berminat dgn PROMO Iron + FREE ironing board ???. Kami menyediakan pakej instalment untuk anda !
.
Philips Steam Iron Perfectcare Performer Gc8755
.
FREE IRONING BOARD!!!
FREE DELIVERY πŸ“¦
.
WHATSAPP πŸ“² 0187729428
.
#kerjarumah
#kerjamenggosoklebihmudah
#ironphilips
#PhilipsNoBurn
#sayajualironphilips
#hadiahuntukisteri
#hadiah #anniversary #birthday #hadiahbirthday #malaysia #kutuiron


0