#labu

Instagram photos and videos

#labu#nilai#sendayan#senawang#seremban#sayajualmurah#negerisembilan#sikamat#serembanjaya#tkc#Belonseremban#deliveryseremban#deliverysurpriseseremban#surpriseseremban#anwseremban#tamanjujur#belonmurah#belonsemutsalleh#belonmurahseremban#S2#bungakereta#suprisedelivery#TamanIndah#ainsdale#surpriseplannerseremban

Hashtags #labu for Instagram

Cucur Labu ๐ŸŽƒ dengan menggunakan 3 bahan iaitu tepung cucur lemak manis dari @adabi_consumer ,air dan labu je .
Tak percaya?Cuba tengok video โžก๏ธ ..hehe ๐ŸŒผ @yatiekitchen

#contest #13 #adabi #july #2018 #cook #tag #YKAdabicontest13 #ykadabicontest13
#masak #jemputjemput #labu #cucur #pumpkin #ilovecook #masakansaya #special #recipes #malaysia #favourite #ykadabicontest13


0

Kolak favorit
.
#labu #waluh #pumpkin


0

Alhamdulillah.. mendarat dengan selamat..
Terima kasih juragan..
#gourd
#labu botol
#botol labu
#gourd bottle
#hiasan labu


0

#narasimheru & #labu
Senangnya dapat labu...


0

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah.
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar.
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
Ikrar maju jaya diri.

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan
Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Contoh positive affirmation byk di youtube

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.

2. Sahsiah
Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran
4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner


1

tropang MAASAHAN at hindi MANGIIWAN๐Ÿ˜Ž
#T.I #squad #classmates #FrVr #LABu


0

Seriummi
๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
โ˜•๏ธ Tomato
โ˜•๏ธ Labu
โ˜•๏ธ Air kelapa
โ˜•๏ธ Saffron
โ˜•๏ธ Barli
โ˜•๏ธ Kurma

Boleh diambil oleh;
๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil
๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi
๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
๐Ÿ… Mencegah rasa mual
๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu
๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban
๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil #pregnant #pregnancy #mommy #mama #healthypregnancy


0

Seriummi
๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
โ˜•๏ธ Tomato
โ˜•๏ธ Labu
โ˜•๏ธ Air kelapa
โ˜•๏ธ Saffron
โ˜•๏ธ Barli
โ˜•๏ธ Kurma

Boleh diambil oleh;
๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil
๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi
๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
๐Ÿ… Mencegah rasa mual
๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu
๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban
๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil #pregnant #pregnancy #mommy #mama #healthypregnancy


0

Seriummi
๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
โ˜•๏ธ Tomato
โ˜•๏ธ Labu
โ˜•๏ธ Air kelapa
โ˜•๏ธ Saffron
โ˜•๏ธ Barli
โ˜•๏ธ Kurma

Boleh diambil oleh;
๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil
๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi
๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
๐Ÿ… Mencegah rasa mual
๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu
๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban
๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil #pregnant #pregnancy #mommy #mama #healthypregnancy


0

Tercari-cari perkhidmatan dobi yang menyediakan servis mencuci, penghantaran dan menggosok pakaian anda di Sri Damansara? .

Jom singgah di Laundry Expert! Segala cucian yang anda perlukan ada di sini! .

Lokasi di link ๐Ÿ‘‡
https://goo.gl/maps/1Xi1cjyCi6q

Laundry Expert merupakan diantara kedai yang menggunakan gas memasak yang disalurkan oleh Gas2u. Mengambil gas dari kami adalah salah satu cara mengiklankan perniagaan anda secara percuma!

Berminat?

Hubungi kami kembali melalui; .
๐Ÿ“FB; (https://www.facebook.com/Gas2uMY/)
๐Ÿ“IG; (https://www.instagram.com/gas2umy/). .
๐Ÿ“EMAIL; (www.support@gas2u.com.my)

atau telefon kami di 03-62505030 / 018-6631487

CC Laundry Expert
# GAS2U
#PETRONAS
#gasdelivery
#nationwide
#kepong
#jinjang
#segambut
#damansara
#labu
#negerisembilan
#easy
#fast
#convenient
#cepat
#mudah
#menyenangkan
#jimat


3

Fruit Tart
.
Menu yang ini, admin kena mengaku, berpusu pusu orang order non-stop sampai sanggup admin naik cameron highland semata nak dapatkan strawberry fresh dari atas sana. Jangan tak percaya tau. Hihi
.
Ada ke lagi yang nak tempah fruit tart ni? Pickup di bandar Enstek
.
.
RM40(49pcs)
.
.
.
#cslover #csdelight #csteam #nilai #sepang #bandarensteknilai #bandarbarunilai #klia #klia2 #portdickson #lukut #sgpelek #enstek #kotaserimas #labu #politikniknilai #ipgtekniknilai #cyberjaya #putrajaya #pavlova #hokkaidocupcake #fruittart #strawberry #creampuff #nonamanis #brownies #cheesetart #congobar #desserttable #dessert


0

Aku kecut perut dah tengok๐Ÿ˜ฐ . Dah laa x pakai spect, mustahil Labu kuar baby dah. Terus terpikir Panpan tangkap ape darah2 ni๐Ÿ˜จ. Rupanye
.
.
.
Sos kopok lekor diorg cakar๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ. .
Buat drama lak dua2 ekor ni, x mo bagi snack creamy cat treats#smartheart kat hangpa dua!
#cutecat #panpan #labu #smartheart #catfood #akucing #akuwin #akucingakuwin #dramacat @smartheart_my @smartheartakucing


37

Nasi Teri
By @cookingwithsheila
.
Di Yogyakarta ada kuliner malam ruame bangett. Namanya Nasi Teri di jalan Gejayan. Penasaran tiap lewat antri panjang, akhirnya kesana. Ternyata menunya sederhana hanya kering teri, sayur gori alias nangka muda dan sayur labu siam. Disajikan dengan banyak pilihan lauk lainnya yang bisa kita pilih seperti ayam, telur, tahu dan tempe. Kita bisa pilih lauknya yang kita mau. Jadi kita pesan nasi teri dan pilih lauk tambahan yang kita mau. Hari ini versi saya yah, versi Cooking with Sheila. Sederhana saja saya buat gori gurih, oseng labu siam dan kering teri.ย Gori gurih boleh diganti dengan lodeh nangka muda juga enak banget. Oseng labu siam mau diganti sambal goreng labu siam juga enak deh.. Hari ini saya buat gori gurih dan oseng yah ๐Ÿ˜Šย Saya sajikan dengan sambal terasi dan peyek teri. Yang mau tambahin lauk lain seperti ayam goreng atau telur, boleh juga yah.. Bahan:

Untuk Kering Teri
200 gram teri medan, cuci beberapa kali dan tiriskan
100 gram kacang tanah
60 gram (kurleb 2-3 sdm) gula Jawa, disisir (boleh ditambah kalau suka lebih manis)
3 buah jeruk sambal, ambil airnya
Minyak untuk menggoreng
Bumbu yang dihaluskan kasar:

2 buah cabai rawit merah
2 buah cabai rawit hijau
4 siung bawang putih

Bahan Pelengkap:

Gori Gurih
Oseng Labu Siam tanpa kecap (sy share besok)
Sambal Terasi
Peyek Teri
Nasi putih

Cara membuat:

Untuk Kering Teri โ€“ Gorengย kacang hingga matang dan sisihkan.
โ€“ Goreng teri hingga crispy. Tiriskan.
โ€“ Panaskan 2 sdm minyak dan tumis bumbu yang sudah dihaluskan hingga harum. Tambahkan gula dan air jeruk kemudian masak hingga gula mencair.
โ€“ Masukkan teri, kacang dan aduk rata.
โ€“ Dinginkan dan simpan dalam wadah tertutup. Saya dapat setoples kecil.
โ€“ Untuk penyajian, ambil seporsi nasi. Beri gori gurih dan sedikit kuah dengan oseng labu siam secukupnya. Terakhir tambahkan kering teri, sambal dan peyek.

Selamat makan dehh ๐Ÿ˜Š

#nasiteri #gorigurih #osenglabusiam #labusiam #labu #oseng #teri #video #tradisional #nusantara #indonesianfood #indonesia #masakanindonesia #gorigurih


0

PERIA DAN LABU MASAK LEMAK CILI API
.
1 peria, rendam dgn air garam 30 min dan tos dan rinse under tap water
1 labu
Air
Garam
Sedikit rempah kunyit, optional
Minyak
200ml/ 1 kotak santan kara
.
Bahan tumbuk
1 bwg besar
5 bwg putih
Udang kering, rendam dgn air dan tos. Boleh tukar ke pusu kalau allergic udang kering
1 Lada merah
2 cili padi
ยฝ tsp belacan
.
1. Tumis bahan tumbuk hingga wangi
2. Masukkan rempah kunyit, air dan peria. Kacau sebati dan kasi peria separuh masak
3. Then masukkan sayur labu dan garam. Tambah air jika perlu. Kacau rata
4. Last masukkan santan kacau skejap and siap
.
Masak lama sikit kalau nak sayur labu hancur. Since ada peria, rasa kuahnya pahit sikit. Which I like. Kepahitan hidup sering dialami oleh kita manusia. Dan kadangkala yg pahit itu adalah ubat. Dan sayur peria adalah ubat. (membebel apa ni ๐Ÿ˜‚) #ayaveggies #veggie #veggies #peria #ubat #pahit #kepahitan #labu #santan #lemak


0

2018.07.16(ๆœˆ)โ™ก2018.03.31(ๅœŸ)
ใ‚†ใฟๅ…ˆ่ผฉใŒ่ช•็”Ÿๆ—ฅใƒ—ใƒฌใ‚ผใƒณใƒˆใใ‚ŒใŸ๐Ÿ˜ข๐Ÿ’ฅ
ใ™ใ”ใๅฌ‰ใ—ใ‹ใฃใŸใ€œใ€œ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
ใƒ”ใ‚ขใ‚นๆฌฒใ—ใ‹ใฃใŸใ—ใ€ใ—ใ‹ใ‚‚ใƒดใ‚ฃใƒดใ‚ฃใ‚ขใƒณ
ใฟใ‚“ใชใŒๆŒใฃใฆใชใ„ๆ„Ÿใ˜ใฎใ‚„ใคใ ใ—๐Ÿš*
ใ“ใฎๅคๅคงๆดป่บใงใ™ใ€ไธ€็”Ÿๅคงๅˆ‡ใซใ—ใพใ™
ๆฏŽๅนดๆฏŽๅนดใ‚†ใฟๅ…ˆ่ผฉใ‹ใ‚‰ใฎ่ช•ใƒ—ใƒฌใฏ
ใ†ใกใฎๅฅฝใฟใงใƒ‰ใ‚นใƒˆใƒฉใ‚คใ‚ฏใงใ™๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’•
ๆœฌๅฝ“ใซใ‚ใ‚ŠใŒใจใ†ใ”ใ–ใ„ใพใ™๏ผ๐Ÿ˜Š
ใ†ใกใ‹ใ‚‰ใฎ่ช•ใƒ—ใƒฌใ‚‚ๅพ…ใฃใฆใฆใใ ใ•ใ„ใญใ€œใ€œ
ใ‚†ใฟๅ…ˆ่ผฉใ ใ„ใ™ใใงใ™๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’œ
.
#instagram #instagood #instalike #instapic #viviennewestwood #Earrings #shell #mybirthday #0331 #present #treasure #labu #โค๏ธ๏ธŽ


0

Nasi Teri
Di Yogyakarta ada kuliner malam ruame bangett. Namanya Nasi Teri di jalan Gejayan. Penasaran tiap lewat antri panjang, akhirnya kesana. Ternyata menunya sederhana hanya kering teri, sayur gori alias nangka muda dan sayur labu siam. Disajikan dengan banyak pilihan lauk lainnya yang bisa kita pilih seperti ayam, telur, tahu dan tempe. Kita bisa pilih lauknya yang kita mau. Jadi kita pesan nasi teri dan pilih lauk tambahan yang kita mau. Hari ini versi saya yah, versi Cooking with Sheila. Sederhana saja saya buat gori gurih, oseng labu siam dan kering teri.ย Gori gurih boleh diganti dengan lodeh nangka muda juga enak banget. Oseng labu siam mau diganti sambal goreng labu siam juga enak deh.. Hari ini saya buat gori gurih dan oseng yah ๐Ÿ˜Šย Saya sajikan dengan sambal terasi dan peyek teri. Yang mau tambahin lauk lain seperti ayam goreng atau telur, boleh juga yah.. Bahan:

Untuk Kering Teri
200 gram teri medan, cuci beberapa kali dan tiriskan
100 gram kacang tanah
60 gram (kurleb 2-3 sdm) gula Jawa, disisir (boleh ditambah kalau suka lebih manis)
3 buah jeruk sambal, ambil airnya
Minyak untuk menggoreng
Bumbu yang dihaluskan kasar:

2 buah cabai rawit merah
2 buah cabai rawit hijau
4 siung bawang putih

Bahan Pelengkap:

Gori Gurih
Oseng Labu Siam tanpa kecap (sy share besok)
Sambal Terasi
Peyek Teri
Nasi putih

Cara membuat:

Untuk Kering Teri โ€“ Gorengย kacang hingga matang dan sisihkan.
โ€“ Goreng teri hingga crispy. Tiriskan.
โ€“ Panaskan 2 sdm minyak dan tumis bumbu yang sudah dihaluskan hingga harum. Tambahkan gula dan air jeruk kemudian masak hingga gula mencair.
โ€“ Masukkan teri, kacang dan aduk rata.
โ€“ Dinginkan dan simpan dalam wadah tertutup. Saya dapat setoples kecil.
โ€“ Untuk penyajian, ambil seporsi nasi. Beri gori gurih dan sedikit kuah dengan oseng labu siam secukupnya. Terakhir tambahkan kering teri, sambal dan peyek.

Selamat makan dehh ๐Ÿ˜Š

#nasiteri #gorigurih #osenglabusiam #labusiam #labu #oseng #teri #video #tradisional #nusantara #indonesianfood #indonesia #masakanindonesia #gorigurih


36

Assalammualaikum & Hello chuolss
.
.
Jangan lupa singgah tau, #mariamnurboutique buka seperti biasa ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
Online purchase kindly whatsapp 0196832497
.
.
Walk-in
No. 7 Village@Enstek, Persiaran Milenia, Bandar Enstek.
.
Happy Shopping Chuolss ๐Ÿ˜™
.
.
#bandarenstek #vendorconcept #bandarenstekbutik #enstek #nilai #klia #labu #vendorstore #mariamnurboutique #mariamnurlovers #mixnmatch #sepang


0

Labu kuning.. Memiliki serat vit c vit A betakaroten zat besi dan kalium yang sangat di perlukan tubuh....Sweety.. Di kukus.... Empuk manis wangi.... #labu


1

*THANK YOU CUSTOMER* . .
.
.
#kpjseremban
.

Tempahan untuk konvo bouquet,birthday surprise,pujuk memujuk,anniversary dan untuk orang tersayang sebagai tanda menghargai. Untuk sebarang tempahan sila screenshot gambar dan sertakan pakej ya! .
.
U choose,We delivery
*Delivery charges based on surprise location/state
*Place your order THREE days in advance.
*Booking your date first.
.
.

DISCLAIMER : Wrapping,Flower arrangement,shades and bloom size might be slightly different from the picture shown .
.

WHATSAPP ONLY FOR FAST REPLY
Whatsapp 0172475251
Whatsapp 0172475251
Whatsapp 0172475251

#surprisebirthday#birthdayseremban#surprisebirthdaynilai#surprisebirthdaykajang#surprisebirthdaysenawang#birthdaymurah#surprisebirthdayjohor#bouquetflowers#surprisebirthdaymurah#birthdaysurpriseseremban#bouquet#bouquetcantik#bouquetmurahseremban#bouquetselangor#bouquetseremban#bouquetpahang#bouquetkedah#bouquetperlis#bouqueterengganu#bouquetkelantan#birthdaysurprise#seremban#senawang#sendayan#labu#nilai#kajang#serembanjaya


0

Terima kasih adik MUNIRAH BT RAHMAN tlh brjya memiliki PERODUA AXIA G AUTO dgn mudah & cpt. Hgi ISMAM 012 249 9472 โค๏ธINGAT PERODUA INGAT ISMAM โค๏ธ

#nilai #nilaiimpian #usimnilai #salaktinggi #bandarbarusalaktinggi #klia #klia2 #labu #kotawarisan #sepang #kotaseriemas #airaisa #malaysiaairports #malaysiaairlines #malindoair #sendayan #sendayanindah #mantin


1

*THANK YOU CUSTOMER* . .
.
.
#tamannyior
Surprise dari bakal tunang. Sweet! ๐Ÿ˜ .
Tempahan untuk konvo bouquet,birthday surprise,pujuk memujuk,anniversary dan untuk orang tersayang sebagai tanda menghargai. Untuk sebarang tempahan sila screenshot gambar dan sertakan pakej ya! .
.
U choose,We delivery
*Delivery charges based on surprise location/state
*Place your order THREE days in advance.
*Booking your date first.
.
.

DISCLAIMER : Wrapping,Flower arrangement,shades and bloom size might be slightly different from the picture shown .
.

WHATSAPP ONLY FOR FAST REPLY
Whatsapp 0172475251
Whatsapp 0172475251
Whatsapp 0172475251

#surprisebirthday#birthdayseremban#surprisebirthdaynilai#surprisebirthdaykajang#surprisebirthdaysenawang#birthdaymurah#surprisebirthdayjohor#bouquetflowers#surprisebirthdaymurah#birthdaysurpriseseremban#bouquet#bouquetcantik#bouquetmurahseremban#bouquetselangor#bouquetseremban#bouquetpahang#bouquetkedah#bouquetperlis#bouqueterengganu#bouquetkelantan#birthdaysurprise#seremban#senawang#sendayan#labu#nilai#kajang#serembanjaya


0

*THANK YOU CUSTOMER* . .
.
.
Tempahan untuk konvo bouquet,birthday surprise,pujuk memujuk,anniversary dan untuk orang tersayang sebagai tanda menghargai. Untuk sebarang tempahan sila screenshot gambar dan sertakan pakej ya! .
.
U choose,We delivery
*Delivery charges based on surprise location/state
*Place your order THREE days in advance.
*Booking your date first.
.
.

DISCLAIMER : Wrapping,Flower arrangement,shades and bloom size might be slightly different from the picture shown .
.

WHATSAPP ONLY FOR FAST REPLY
Whatsapp 0172475251
Whatsapp 0172475251
Whatsapp 0172475251

#surprisebirthday#birthdayseremban#surprisebirthdaynilai#surprisebirthdaykajang#surprisebirthdaysenawang#birthdaymurah#surprisebirthdayjohor#bouquetflowers#surprisebirthdaymurah#birthdaysurpriseseremban#bouquet#bouquetcantik#bouquetmurahseremban#bouquetselangor#bouquetseremban#bouquetpahang#bouquetkedah#bouquetperlis#bouqueterengganu#bouquetkelantan#birthdaysurprise#seremban#senawang#sendayan#labu#nilai#kajang#serembanjaya


0

Menu hari ini ๐Ÿ˜
๐ŸŸ ikan goreng bumbu ๐Ÿต labu
๐Ÿข tempe bacem
Mari makaaaaann ๐Ÿ˜‰

#menuharini #keluargaku #doyanmasak #tempebacem #labu #ikangorengtepung #marimakan #doyanmakan #menusederhana #makanansimple


1

Pagiii Sahabat Cooking with Sheila, hari ini saya share video Nasi Teri yaaa, nanti siang saya kasi resepnya. Nah kemarin saya sudah share gori gurih, itu merupakan salah satu pelengkap nasi teri nya. Untuk oseng labu siam nya besok ya saya share. Yummmyyyyyy ๐Ÿ˜. Oiya untuk step by step Nasi Teri ini yukkk cek di IGTV Cooking with Sheila yaaa... #nasiteri #gorigurih #osenglabusiam #labusiam #labu #oseng #teri #video #videomasak #pagipagi #cookingwithsheila


14

BACA CAPTION!!! ASALAMUALAIKUM .
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini JUMAAT 20/7
.
Untuk nak order dan details sila terus klik wasap link ๐Ÿ“ฒ di bio ig akk .K. sumi akn bgi details semua. JGN DM PLSSS!! .
.

PICKUP POINT 20/7 โคต๏ธ
๐Ÿš—Dataran Gemilang P4 Putrajaya. .
๐Ÿš—Bangi Gateway ,
๐Ÿš—Tesco Bdr Puteri, Bangi. .
๐Ÿš—Tesco Nilai .
.
.
#Putrajaya #datarangemilangputrajaya
#BangiGateway #BandarBaruBangi #perbadananputrajaya #TescoNilai #TescoBdrPuteri #BandarbaruNilai #Ukm #Usim #Kptm #BangiCentral #Bangi #BukitMahkota #Kuis #Mantin #Pajam #Sepang #BandarBaruSalakTinggi #Kotaseriemas #Labu #Nilai #terapiinstagram #Baazarpaknil #pulutkuningrendangzz #resepiyatiekitchen #dengkil - #regrann


0

Lampu Led Dekorasi Halloween
๐ŸŽƒPanjang 3 meter
๐ŸŽƒIsi 10 lampu
๐ŸŽƒMenyala warna warni
๐ŸŽƒMenggunakan baterai umum 3pc
๐ŸŽƒDiameter ๐ŸŽƒ 6cm

Grosir/partai & eceran welcome

Wa : 085852987787
Line : @topengkoe (pakai @)
Tokopedia.com/jafaaccessories
Bukalapak.com/jafaaccessories
Shopee.com/topeng_koe

#topengkoe #topeng #mask #lampu #led #labu #lampudekorasi #dekorasi #lamp #halloween
#pumpkin #grosir #lampuhias


0

2018.07.16(ๆœˆ)
ใฟใชใจ็ฅญใ€œใ€œ๐ŸŽ†*
ใพใ˜่‰ฒใ€…็ฝ้›ฃใ ใ‚‰ใ‘ใ€ใ€
่กŒใใฎ้…ใ™ใŽใŸใ—
ไฝ“่ชฟๆ‚ชใ™ใŽใŸใ—
ใ‚†ใฟๅ…ˆ่ผฉๅพ…ใŸใ›ใกใ‚ƒใฃใŸใ—
ใ‚“ใใใใ‚๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ’ฆใ”ใ‚ใ‚“ใชใ•ใ„...
ใฟใชใจ็ฅญใ‚Šใฏใ‚‚ใ†่กŒใ‹ใชใ„โ—Ž
ใงใ‚‚ไปŠๅนดๅˆใฎใ‹ใๆฐท็พŽๅ‘ณใ—ใ‹ใฃใŸ๐Ÿง๐ŸŒŸ
ใพใŸ้Šใ‚“ใงใใ ใ•ใ„โ•โค๏ธ๏ธŽ
.
#instagram #instagood #instalike #purikura #puri #labu


6

Lampu Led Dekorasi Halloween
๐ŸŽƒPanjang 3 meter
๐ŸŽƒIsi 10 lampu
๐ŸŽƒMenyala warna warni
๐ŸŽƒMenggunakan baterai umum 3pc
๐ŸŽƒDiameter ๐ŸŽƒ 6cm

Grosir/partai & eceran welcome

Wa : 085852987787
Line : @topengkoe (pakai @)
Tokopedia.com/jafaaccessories
Bukalapak.com/jafaaccessories
Shopee.com/topeng_koe

#topengkoe #topeng #mask #lampu #led #labu #lampudekorasi #dekorasi #lamp #halloween
#pumpkin #grosir #lampuhias


0

Punca rahim kembang โœ๏ธkerap minum ais.
โœ๏ธbanyak mengambil makanan yang sejuk seperti sayur kangkung, kacang panjang
โœ๏ธapabila keguguran, wanita tidak berpantang dengan baik
โœ๏ธtidak pantang dengan sempurna selepas bersalin ๐Ÿ˜ฑkesan daripada rahim kembang, kadar untuk hamil rendah dan jika bersama suami tidak dapat merasakan nikmat. Apa anda akan lakukan sekiran doktor atau bidan mengesahkan anda mengalami masalah rahim kembang???? Sila ambil langkah segera.. .

Jom rawat dengan jamu noni
www.wasap.my/+60146176150
#manjakaniasli #manjakani #jamu #jamumanjakani #jamunoni #jamunoniseremban #jamumurah #jamumalaysia #luluslabkkm #sayajual #homemade #sayajualsayamakan #sayajualmurah #igshop #igshopmalaysia #insta #instashopping #bazarpaknil #ampangan #sikamat #seremban #senawang #sendayan #labu #rasah #hospitaltuakujaafar #uitm #uitmseremban #uitmseremban3


0

Danhobak atau Labu Korea adalah buah kaya nutrisi yang banyak digemari masyakarat Korea karena rasanya yang manis dan lezat. Selain karena rasanya, buah dengan daging berwarna kuning ini juga digemari karena memiliki banyak manfaat bagi kesehatan tubuh.
.
.
#KoreanFood #Foodstagram #Foodporn #Foodlover #food #foodie #kfood #KoreanSnack #cemilan #snack #cemilankorea #korea #jastipkorea #jastip #giveaway #makanankorea #givaway #korean #koreanstyle #koreastyle #kfood #jakarta #koreaselatan #labu #labukorea


1

Flaschen-Abfรผllen fรผr die #kega (Kellerรคmter Gewerbeausstellung) bei uns im schรถnen #kelleramt ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป
Wir freuen uns, vom 24. August 2018 bis 26. August 2018 ein Teil der #kega18 zu sein!
Infos zur KEGA gibt es hier: www.kega18.ch
.
.
#Drรผรผklang #Fernlicht #Bremslicht #Nachtbus #Blinker #Rรผckspiegel #bier #bierkรถnig #beer #brauerei #brewery #craftbeer #brewer #brauhaus #sudhaus #labu #LaBelle #geniessen #prost #cheers #lagerbeer #amberbeer #porter #paleale #dinkel #dinkelbier #oberlunkhofen


0

manggis berbulu tu pon nampak sedap ๐Ÿคค
.
www.emeliaveterinary.com

#KlinikHaiwan
#VeterinaryClinic
#CatSpayNeuterClinic
#KlinikKembiriKucing
#Sendayan
#Seremban
#Labu
#Jimah
#Gadong
#PortDickson


0

DILEMA HANTU MASAK & MAKAN ๐Ÿ‘ป

Ahem ahemmm

Tadaaaaaaa

Hehehe

Siapkan bingka labu ๐Ÿ˜‹

Adoi.

Baru turun 2kg dari bekalan lemak hari raya yang 4kg.

Ni macam nak menambahkan balik ๐Ÿ˜ฉ
.
Jiran sedekahkan labu.

Sayang lah kan.

Kalau buat sayur memang tak ada yang nak sentuh.

Buat kuih macam ni.

Confirm habis! ๐Ÿ˜‰
.
Alhamdulillah

Rezeki dapat labu.

Mana nutrisi yang terkurang harini kita ikhtiar dari pengambilan supplement.

Nak juga supplement?

Boleh ja roger Zmah. ๐Ÿ“ฒ

#shaklee
#supplements
#kurus
#cantik
#ideal
#sihat
#sayamakansayajual
#sharingiscaring
#healthylifestyles
#healthy
#lifestyle
#motivasi
#motivation
#selfreminder
#rutine
#daily
#variety
#collagen
#youth
#skincare
#organic
#beyondorganic
#promojuly
#bingka
#labu
#pumpkin
#kuih
#traditional


0

Tiga tahun lebih membangun getlatela dengan penuh cinta dan keyakinan. Terlihat mudah, lancar dan baik-baik saja namun nyatanya ada banyak halangan dan rintangan. Hari-hari dilalui dengan selalu berikhtiar dan bersyukur. Ini yang menjadi kekuatan Poetela dan getlatela mampu bertahan hingga hari ini. Cinta ini yang membuat Poetela mengenal dan dikenal banyak orang. Terimakasih buat seluruh #latelacious yang sudah ada sejak dari awal dan setia hingga hari ini.

Selama 3 tahun ini kita hanya produksi donat latela, dari yang rasa โ€œbatatโ€ dan bentuk yang tidak karuan, hingga bisa diterima oleh konsumen. Dengan berjalan waktu kita terus berbenah dan memperbaiki kualitas. Alhamdulillah saat ini kita hadir dengan kemasan yang lebih baik special untuk #latelacious semua. Kini donat latela dapat hadir dengan lebih kece di setiap suasana kalian. Sudah cobain latela dengan wajah barunya?
--
#LebihAsik #LebihUnyu #KemasanBaru #donat #donatmini #getlatela #donatasyik #donathalal #donatlabudantela #dunkin #cokelat #donuts #cemilan #snack #jajananaceh #oleholehaceh #makanansehat #labu #ubiungu #ibucerdas #anaksehat #makanankhas


6

Selamat pagi #latelacious!
Alhamdulillah kini Donat latela hadir dengan kemasan baru yang lebih asik dan lebih unyu. Special untuk kalian semua yang sudah setia bersama Getlatela sepanjang perjalanan kami. Terima kasih atas dukungan #latelacious semua. Insyaallah kami akan terus berusaha untuk memberikan yang terbaik dan semakin baik ke depan.
--
#LebihAsik #LebihUnyu #KemasanBaru #donat #donatmini #getlatela #donatasyik #donathalal #donatlabudantela #dunkin #cokelat #donuts #cemilan #snack #jajananaceh #oleholehaceh #makanansehat #labu #ubiungu #ibucerdas #anaksehat #makanankhas


0

Rumah brkembar semi d

Booking cumo seribu

2 master bedroom
2 bedroom
3 bathroom

PERCUMO SPA
PERCUMO MOT
PERCUMO DISKAUN
PERCUMO REBAT
PERCUMO HADIAH MISTERI
Unit TERHAD

Rumah pakai batu bata merah.
Dijamin sojuk.

www.wasap.my/601116466616

Reez
Sifu Hartanah Anda

#modesty # malaysiabaharu #tunm #dsai #dsn #ootd #raya2018 #mediaprima #dramasangat #ctdk #tanyalahustaz #putrajaya #enstek #kotaseriemas #labu #jijan #nilai #putrajaya #salaktinggi #dengkil #kerajaan #swasta #wiradigital #sifureez #reezproperties #klia #jakel #zemart #primavalet #hijab


4

BACA CAPTION!!! ASALAMUALAIKUM .
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini JUMAAT 20/7
.
Untuk nak order dan details sila terus klik wasap link ๐Ÿ“ฒ di bio ig akk .K. sumi akn bgi details semua. JGN DM PLSSS!! .
.

PICKUP POINT 20/7 โคต๏ธ
๐Ÿš—Dataran Gemilang P4 Putrajaya. ๐Ÿš—Bangi Gateway ,
๐Ÿš—Tesco Bdr Puteri, Bangi. .
๐Ÿš—Tesco Nilai .
.
.
#Putrajaya #datarangemilangputrajaya
#BangiGateway #BandarBaruBangi #perbadananputrajaya #TescoNilai #TescoBdrPuteri #BandarbaruNilai #Ukm #Usim #Kptm #BangiCentral #Bangi #BukitMahkota #Kuis #Mantin #Pajam #Sepang #BandarBaruSalakTinggi #Kotaseriemas #Labu #Nilai #terapiinstagram #Baazarpaknil #pulutkuningrendangzz #resepiyatiekitchen #dengkil - #regrann


2

BACA CAPTION!!! ASALAMUALAIKUM .
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini JUMAAT 20/7
.
Untuk nak order dan details sila terus klik wasap link ๐Ÿ“ฒ di bio ig akk .K. sumi akn bgi details semua. JGN DM PLSSS!! .
.

PICKUP POINT โคต๏ธ
๐Ÿš—Dataran Gemilang P4 Putrajaya. ๐Ÿš—Bangi Gateway ,
๐Ÿš—Tesco Bdr Puteri, Bangi. .
๐Ÿš—Tesco Nilai .
.
.
#Putrajaya #datarangemilangputrajaya
#BangiGateway #BandarBaruBangi #perbadananputrajaya #TescoNilai #TescoBdrPuteri #BandarbaruNilai #Ukm #Usim #Kptm #BangiCentral #Bangi #BukitMahkota #Kuis #Mantin #Pajam #Sepang #BandarBaruSalakTinggi #Kotaseriemas #Labu #Nilai #terapiinstagram #Baazarpaknil #pulutkuningrendangzz #resepiyatiekitchen #dengkil


4

3 SIRIESSS
Dah nak masuk 3 siri dan ke atas ni mula lah kan badan sakit-sakit
KEPUTIHAN melanda, RAHIM kembang
Faktornya sebab dan pernah bersalin
Banyak minum cafien
Banyak makan makanan sejuk
Semua dah tak macam masa ANAK DARA
PERUT pun makin MEMBUNCIT
Apa kata atasi masalah ni dengan JAMU NONi
JAMU yang Banyak KHASIAT dan mampu milik ๐Ÿ”ธWhatsapp Order๐Ÿ”ธ
๐ŸŒฟ๐ŸŒนhttp://wasap.my/+60146176150

#manjakaniasli #manjakani #jamu #jamumanjakani #jamunoni #jamunoniseremban #jamumurah #jamumalaysia #luluslabkkm #sayajual #homemade #sayajualsayamakan #sayajualmurah #igshop #igshopmalaysia #insta #instashopping #bazarpaknil #ampangan #sikamat #seremban #senawang #sendayan #labu #rasah #hospitaltuakujaafar #uitm #uitmseremban #uitmseremban3


0

Nak nampak awek muda dari usia... Amalkan ๐Ÿ’‹JAMU NONI๐Ÿ’‹... ๐Ÿ’‹JAMU NONI๐Ÿ’‹ bukan setakat tu sahaja, ia membuatkan anda lebih bergetah dari sekarang...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yang penting "KONSISTAN" dalam mengamalkannya...
Hasil yg dimiliki, mmg buat anda rasa lebih bersemangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช untuk berhadapan dgn org lain.. ๐Ÿ”Š๐Ÿ”ŠNoni bukan cakap, tapi ini kenyataan dari kehebatan ๐ŸŒฐMANJAKANI๐ŸŒฐ

Meh amalkan jamu noni mudah dan selamat www.wasap.my/+60146176150

#manjakaniasli #manjakani #jamu #jamumanjakani #jamunoni #jamunoniseremban #jamumurah #jamumalaysia #luluslabkkm #sayajual #homemade #sayajualsayamakan #sayajualmurah #igshop #igshopmalaysia #insta #instashopping #bazarpaknil #ampangan #sikamat #seremban #senawang #sendayan #labu #rasah #hospitaltuakujaafar #uitm #uitmseremban #uitmseremban3


0

Selamat mencari rezeki and good morning NSA lovers ...
.
Pagi ni nak tunjuk sikit kebaikan Ainaa Serum dan testimoni daripada pengguna Ainaa Serum
.
Alhamdulillah, semoga ada manfaat untuk pengguna semua ๐Ÿ˜
.
Click je link di bio untuk order ๐Ÿ˜
.
.
.
โค๏ธREADY STOCK GUYSS โค๏ธ
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaaserumpasirputeh #ainaaserumperak #ainaaproducts #tanjungmalim #pasirputeh #nilai #labu #upsibest #upsi #syafiqahaina #hanzmahamad #anakabah #terlajaklaris #sicomelpiplmerah #serumviral #cleanserviral #nsateammija #nsalovers


3