#lacepengantin

Instagram photos and videos

#lacepengantin#bajupengantin#lacecantik#butikpengantin#lace#beadedlace#songket#3dlace#brocade#weddingdress#busanapengantin#bridaltailoring#sayajual#prettylace#bajusanding#songketbyshafikamaslan#laceekslusif#batikpastel#persandingan#songketasli#songketdress#perkahwinan#sampin#pernikahan#malaywedding#lacepengantinmurah

Hashtags #lacepengantin for Instagram

BRIDAL SONGKET EXCLUSIVE 12METER
.
Bridal sonet ni exclusive silit tau.. sbb dia ukuran 12m then xpotong lg.. so mmg jimat jg la utk siapa2 yg nk beli byk2..
.
Nak buat baju wedding boleh.. Even nk beli byk2 pakai sedondon pun mmg berbaloi yang ni.. atau nk beli utk dulang girl ke kan.. mmg cantik..
.
.
..Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #lacepengantin #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #pradalace #on9tailor #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #bridal #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


0

Selamat malam uolls.. ok malam ni sebelum tido nk belanja sikit.. cantikkan matching songket bunga tabur + songket bunga penuh?? Mmg lawa tau uolls.. .
.
Tp bagi tau awal-awal yer.. bunga tabur ni akak xde jual meter.. hanya untuk songket bunga penuh shj kami ade jual by meter ok..
.
Cantikkn kalau buat bunga tabur as top & matching kn dengan kain dari songket bunga penuh.. wow!! Pasti meletop😘
.
whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
-
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #lacepengantin #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #bajusanding #onlinetailor #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress
#butikpengantinkualalumpur #personapengantin #sweetsweetkahwin #bajupengantin #butikpengantin


0

Ready stock😍
Pattern per pasang
4.25 meter
Bidang 45
Corak disulam
Bukan yang printed.
High quality💯
.
Jomm dapatkan dengan harga SPECIAL DISCOUNT HARI NI‼️. Terus whatsapp sis ye
.
.
Order/Pertanyaan?
Screenshoot & Click link whatsapp +60139250832 kat bio ig di atas. Jangan sesegan tau
.
.
Whatapp 0139250832
Whatsapp 0139250832
Whatsapp 0139250832
.
.
#songketterengganu #songketborong #kedaisongket #kilangsongket #songketlengantin #borongsongket #3dlace #bajudinner #dresspengantin #handbouquetmalaysia #jakartafashiondesigner #songketcotton #singaporeweddingplanner #muabrunei #bruneiwedding #muslimweddingideas #veilmalaysia #veilbrunei #veilsingapore #songketshop #bridalweek #singaporebrides #bruneibrides #bridetobe #malamberinai #lacepengantin #dulanggirls #bridemaids


3

Exclusive lace

Width : 52"

Price : RM100/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


0

BRIDAL SET SONGKET
.
Ok akak nak share sikit ilmu dengan korang.. ni tang dimaksudkan dengan set bridal songket..
.
Dalam bridal songjet ni ade total lbh kurang 13m kain.. tp kain2 ni kt dh potong2.. ade bhgian utk baju lelaki, bahgian untuk baju ppuan.. ade bhgian tanjak, utk sampin, untuk bengkung.. .
.

Jadi klu yg beli utk nk kawen tu.. mmg sesuai uolls ambik yang set ni la sbb untung satu hrga yang sgt2 berpatutan & uolls dpt full set songket complete utk laki & ppuan.. .
.

Tapi kadang ade juga yang beli set ni nk kongsi pakai anak beranak.. pun boleh juga.. .
Harga set bridal ni hanya RM350.. klu bakal-bakal pengantin beli songket & terus nk jahit dengan akak.. kt bg special lg 10% discount utk hrga songket2 yang kami jual.. huh!! Untung kn??
.
whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
-
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #lacepengantin #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #bajusanding #onlinetailor #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress
#butikpengantinkualalumpur #personapengantin #sweetsweetkahwin #bajupengantin #butikpengantin


0

Exclusive lace

Width : 52"

Price : RM80/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


0

Full embroidered lace

Width : 60"

Price : RM80m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


0

New Design Lace ~ boleh PreOrder jika berminat...buat Gaun Pengantin or #ballgown cantik sangat..Letopppp gitu..nampak Exclusive😍😘💓Swipe👋Swipe 👋Swipe 💃untuk tengok gambar seterusnya..Detail boleh whatsapp ⤵️⤵️⤵️
.
--------------------------------------------------------
>> Www.wasap.my/60173418397
>> Www.wasap.my/60173418397
>> Www.wasap.my/60173418397

#weddinglace #butikpengantin #patching #lacepengantinmurah #designermalaysia
#3dlace #shazanislace #mahligaicinta #lacecantik #lacemurahmalaysia #laceexclusive #sarawakwedding #lacemurah #lacemewah #sabahwedding #lacepengantin #lace3dmurah #kainlacemurah #melakawedding#pearllace #selangorwedding #3dlacemalaysia #kainlace #kualalumpurwedding#johorwedding #penangwedding #kahwin #jakeltextile#beadedlace


2

New Design Lace ~ boleh PreOrder jika berminat...buat Gaun Pengantin or #ballgown cantik sangat..Letopppp gitu..nampak Exclusive😍😘💓Swipe👋Swipe 👋Swipe 💃untuk tengok gambar seterusnya..Detail boleh whatsapp ⤵️⤵️⤵️
.
--------------------------------------------------------
>> Www.wasap.my/60173418397
>> Www.wasap.my/60173418397
>> Www.wasap.my/60173418397

#weddinglace #butikpengantin #patching #lacepengantinmurah #designermalaysia
#3dlace #shazanislace #mahligaicinta #lacecantik #lacemurahmalaysia #laceexclusive #sarawakwedding #lacemurah #lacemewah #sabahwedding #lacepengantin #lace3dmurah #kainlacemurah #melakawedding#pearllace #selangorwedding #3dlacemalaysia #kainlace #kualalumpurwedding#johorwedding #penangwedding #kahwin #jakeltextile#beadedlace


1

Sedondon bertemakan Batik. Ada banyak lagi ready stock batik sedondon, refer our next post ya. 😘
#batikseragam #batiksedondon #batik #lace #kemejabatik #kurunglace #skirtbatik
#lacepengantin #kondanganstyle #modelmurah


1

Embroidered cotton

Width : 42"

Price : RM50/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


0

Exclusive white lace

Width : 128cm

Price : RM120/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


1

Wah! Cantik & ayu gadis2 melayu kt berbaju songket.. wah!! Akk mmg suke sgt.. songket mmg sentiasa nampak curlass & exclusive.. .
Korang-korang tu ape tunggu lagi.. jom dapatkan songket2 korang dgn akk.. .
whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
-
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #lacepengantin #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #bajusanding #onlinetailor #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress
#butikpengantinkualalumpur #personapengantin #sweetsweetkahwin #bajupengantin #butikpengantin


1

Embroidered cotton

Width : 42"

Price : RM160/3.5m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


1

Exclusive brocade
Width : 52"

Price : RM80/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace #brocade


1

Exclusive sequins lace

Width : 128cm

Price : RM130/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


2

Exclusive brocade
Width : 52"

Price : RM80/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace #brocade


0

Exclusive 3D lace

Width : 128cm

Price : RM130/m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


0

Embroidered cotton

Width : 42"

Price : RM130/3.5m

PM if interested
Or
www.wasap.my/60172247343
Www.wasap.my/60173589403

#lacecantik #lacepengantin #bajupengantin #laceekslusif #sayajual #prettylace


0

SONGKET BUNGA RAYA
.
Songket renun asli.. ukuran gspsg 4.25meter.. ade corak kpl songket di bahgian atas & bawah kain.. .
Bukan cop/printed.. .
Harga asal rm250
Promosi RM150 shj!
.
.
..Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
.
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #lacepengantin #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #bajusanding #onlinetailor #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #butikpengantinkualalumpur #personapengantin #sweetsweetkahwin #bajupengantin #butikpengantin


0

#shazanislacefeedback Alhamdulillah..customer repeat order lagi#3dbeadlace Exclusive Navy Blue...Kali ni nak beli untuk anaknya...katanya harga #lace kami di #Shazanislace lebih murah berbanding "seller online" dan "offline" diluar sana..Terima Kasih sis repeat order lace letop ni dan menyukai kualiti lace kami😘saya jual!!! Ada yang nak cuba lace2 dari Shazanislace sila lah ke #instagram kami..cuci2 mata kot2 ada yang berkenan😍😍Love 💓love💕love💞

#weddinglace #butikpengantin #patching #lacepengantinmurah #designermalaysia
#mahligaicinta #lacecantik #lacemurahmalaysia #laceexclusive #sarawakwedding #lacemurah #lacemewah #sabahwedding #lacepengantin #lace3dmurah #kainlacemurah #melakawedding#selangorwedding #3dlacemalaysia#kualalumpurwedding #ballgown #johorwedding #penangwedding #kahwin#beadedlace


2

Assalamualaikum semua...
#terengganu #terengganukite #sekmung
#sekpenyu #sekkepok
#beautifulterengganu #busana
#busanapengantin #lacepengantin
#fabrik #kain #promosi #lace
#langsir #bridal 📢📢 Berita Gempar! 😱
#supersale 11.11
#supersale 11.11
#supersale 11.11

Khas untuk *Pelanggan Jakel* diluar sana

Fabrik Kain
*BELI 1psg PERCUMA 1psg*

LACE & LANGSIR
*BELI SEMETER PERCUMA SEMETER*

Tempahan LANGSIR 2019
*KINI DIBUKA PENGUKUR & PEMASANGAN PERCUMA*

Dah tunggu apa lagi, Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!! *1 HARI SAHAJA*
*1 HARI SAHAJA*
*1 HARI SAHAJA*

Jom pakat mari ramai-ramai ke @jakelterengganu #gongbadak

#jakelgongbadak #beliawaltempahawal #ingatkainingatjakel


2