#landrovermalaysia

Instagram photos and videos

#landrovermalaysia#warnwinch#landrover#landroverphotoalbum#landroverdefender#onelifeliveit#britishicon#landroverexperience#sirehpark#jdt#boomracing#johorcrawlerteam#asiatees#rc4wd#cameltrophy#axialadventures#scaleadventures#AxialRacing#offroad#nature#scx10ii#defender90#johordarultakzim#landrover70years

Hashtags #landrovermalaysia for Instagram

Sneaking a quick drive in between assignment down days. Some softcore offroading. #latakijang #defender #defenderdoublecab #defender110 #landrovermalaysia #defendermalaysia #landrover


1

Cari..Searching... #landroverdefender #landrovermalaysia


1

FOR SALE! - 2015 Land Rover Defender for SALE NOW #kualalumpur

Price Negotiable!

Comment below your offers - and we will get in touch with you. ~ 2198 CC
~ Manufactured 2015, UK Spec Unreg
~ Brand new original SMC unit ~ 2.2L Turbocharged diesel 170HP
~ Upgrade Bilstein suspension ~ Momo Millenium steering wheel ~ Corbeau sport bucket seats

#carsalemalaysia #luxurylifestyle #zaibimotorclub #zaistyle #luxurylifestyle #luxury_club #zaibimotorclub #exclusive #zaibimotor #luxurycars #malaysialuxurycars #needforspeed #supercarsbuzz #supercarquotes #luxuryquotes #millionairemindset #millionairequotes #enzoferrari #zaibimotorquotes #lamborghiniaventador #lamborghini #lamborghinimalaysia #lamborghiniownersmalaysia #landrover #landroverdefender #landrovermalaysia


0

Dah tak pergi basuh Carwash dekat 2 bulan? .
.
.
Apa dah jadi dengan kereta abg Zin ni... .
.
.
Abg dah pakai Coating kat honda fd dan kancil memang *bagus serupa kereta baru*. .
.
.
Cat *berkilat sepanjang hari kena hujan 2 ke 3x masih berkilat tak terjejas*.
.
.
Yang menariknya.. .
.
Abg Zin tak pernah basuh lagi. Cuma ambil air satu baldi lap ajo.
.
.
Memang power produk ni... 👍
.
.
Saje nak share pengalaman customer Yang dah pakai Coating. .
.
Kami percaya anda Akan dapat inspirasi Dan confident untuk Cuba produk ni lepas tengok pengalaman dia. .
.
.
Siapa nak kereta dia sentiasa berkilat Dan kekal bersih, boleh terus tekan link whatsapp kat bio profile.
.
.
#Hondamalaysia #toyotamalaysia #toyotaMY #toyotaalphardmalaysia #toyotavellfiremalaysia
#vtecmalaysia #viosmalaysia #bmwmalaysia #nissanmalaysia #hondacitymalaysia #hondacivicmalaysia #hondajazzmalaysia #4x4malaysia #hondavtecmalaysia #galerikereta #minimalaysia #kiamalaysia #jiwakelajuan #jacketkoyaksociety #wilayahpermotoran #volkswagenmalaysia #vwmalaysia #mazdamalaysia #mitsubishimalaysia #mercedesmalaysia #mercedesbenzmalaysia
#landrovermalaysia #fdmalaysia #fd2rmalaysia


0