#ldprinted

Instagram photos and videos

#ldprinted#teamlittledariena#tudungbudak#shawlbudak#tudungkanakkanak#kidshijab#shawlduamuka#tudungkanak2termasyhur#muslimahkids#kidshijabsg#tudungbudaksingapura#muslimah#tudungkanakkanaktermasyhur#littledariena#ajimaura#shawlkanakkanak#bazarpaknil#tudungkanak2termasyur#shawlbudakmurah#instantshawlkanak2

Hashtags #ldprinted for Instagram

by @sazura_saad

Instant shawl ld printed
RM25 (free size 4-10 thn)

2 HELAI KE ATAS DPT👇👇 FREE POSTAGE
FREE BROOCH

HARI NI SHJ UTK PROMO HARI MALAYSIA. 📲 019 566 9790 (KAK ZURA)

#littledariena #instantshawl #instantshawlkids
#ldprinted #shawlkanakkanak #shawlraya #shawlmurah #shawlkanakkanakcantik


1

by @littledariena_sn9

SESEKALI BERTUDUNG CORAK CUN JUGAK KAN... LD PRINTED NI CORAK DIA MEMANG SWEET SANGAT.

Hanya sarung 2 kali dah siap. Simple tapi tetap nampak manis dan menawan sesuai dengan corak-corak comel. ☺☺☺ Tudung corak sesuai sangat dipadankan dengan blouse, t-shirt, jubah, dress & kurung. Kita pulak terbayang-bayang wajah ayu budak comel pakai #ldprinted ni.

Kena cepat. Corak-corak hot ni sekejap je..habis. Menangis tak sudah nanti anak2 moms. Untuk order klik👇

www.wasap.my/60126488097/ldprinted

#teamlittledariena #littledariena_sn9 #littledarienaraub #littledariena #littledareinaawesome #littledarienaseremban
#agentwanted #akademiinsta #ajimaura #anaksolehah #tudungkanakanaktermashyur #tudung #tudung2muka #instantshawl #shawl #butiktudung #hijabi


3

by @kids_fashion_trendy

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @nurashikin.ishak

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60194142419/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @masmira67

Sweet and sour bila sicilik berhijab 🧕🧕🏻
Corak floral memang sinonim dengan anak gurl 🌼🌸 Jom pilih 1 untuk sicilik mommies.
#ldprinted koleksi limited yang perlu mommies grab 😍 ⤵PEMBELIAN⤵
www.wasap.my/60174048029/ldprinted


0

by @hahibarmz

Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
Hanya RM25 exc pos
Untuk order,klik 👇🏻🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
📲www.wasap.my/60173581422

#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @hahibarmz

Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
Hanya RM25 exc pos
Untuk order,klik 👇🏻🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
📲www.wasap.my/60173581422

#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @hahibarmz

Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
Hanya RM25 exc pos
Untuk order,klik 👇🏻🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
📲www.wasap.my/60173581422

#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @hahibarmz

Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
Hanya RM25 exc pos

Untuk order,klik 👇🏻🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
📲www.wasap.my/60173581422

#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @noraishah_saad

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER "LD PRINTED"
Tinggal 3helai jeee corak ni||||
.
.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60133350380/printedLD3pcs

Jgn terlepas peluang kerana CORAK NI TGGAL 3HELAI SHJ🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @dhiabatrisyacollection

"Selamat pagi semua!! Comel kan LD PRINTED ni??"😀😃
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan ♥ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

by @dhiabatrisyacollection

"Selamat pagi semua!! Comel kan LD PRINTED ni??"😀😃
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan ♥ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

by @dhiabatrisyacollection

"Selamat pagi semua!! Comel kan LD PRINTED ni??"😀😃
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan ♥ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

by @kids_fashion_trendy

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @sazura_saad

📢📢LAST DAY PROMO MERDEKA PRODUK LITTLE DARIENA 📢📢 Setiap pembelian 3 helai ke atas produk little dariena layak untuk mendapat pelbagai FREE GIFT seperti brooch dan sehelai inner kids atau paper bag LD dan FREE POSTAGE. 🎇🎇Tawaran sah sehingga 31 OGOS 2018 jam 11.59 malam. 🎇🎇 http://www.wasap.my/60195669790/berminatLD

http://www.wasap.my/60195669790/berminatLD

http://www.wasap.my/60195669790/berminatLD

#ldclara #ldsport #shawllily #ldprinted #ldaufa #littledariena #teamAdRisHana #tudungkanakkanak #tudungmurah #TudungSekolah #tudungkanakkanakcantikdanselesa


1

by @kids_fashion_trendy

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @hannadariena_tudung_kanak2

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129257629/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @kamiliahijabs

.
♥️ Printed 2face design
♥️ Bubble Chiffon material
♥️ Simple yet stylish
♥️ Machine washable
♥️ One size fits 4-12 years old
♥️ Well liked amongst pre-teens
.
‼️Ready Stock‼️
💜$12
💜Free inner with every purchase
.
#teamlittledariena #ldprinted
#tudungkanak2termasyhur
#muslimah #muslimahkids #kidshijab #kidshijabsg #tudungbudak #shawlduamuka #shawlbudak #tudungkanakkanak #tudungbudaksingapura


0

by @qurratuandreana_co

MERDEKA RAYA SALES.. SETIAP BELIAN 4 HELAI akan dapat FREE POS & FREE GIFT

Mommies hanya pilih mana-mana koleksi Little Dariena hijab yang menjadi pilihan hati sicilik.
#ldsport #ldaufa #ldprinted #shawllily #bawalkids #ld2loops #ldqaseh #ldclara

Kemudian terus wasap butik dan maklumkan koleksi serta umur anak kepada kami.

Wasap butik 012 708 2643
Wasap butik 012 708 2643

Boutique Qurratu Andreana & Co
0