#ldprinted

Instagram photos and videos

#ldprinted#teamlittledariena#tudungkanakkanaktermasyhur#littledariena#terapiinstagram#ajimaura#tudungbudak#surirumah#shawlkanakkanak#shawlbudak#bazarpaknil#tudungkanak2#tudungkanak2termasyur#shawlkanak2#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2

Hashtags #ldprinted for Instagram

Seorang 4 tahun & seorang 7 tahun ✌️
Hijab yang sama corak berlainan ☺️

Yang pasti #LDPRINTED memang awesome sangat sebab selesa dan style. Buat anak-anak yakin berhijab ✌️☺️😍 Berminat jom walk in butik atau klik link wasap
www.wasap.my/60127082643/ldprinted

#qurratuandreana_co
#butikpakaiankanakanak
#stokislittledarienapekan
#hijabkids
#dropshipwanted
#agenwanted
#ajimaura
#followers
#review
#sayajualtudungbudak
#kanakkanak
#erezeki
#eusahawan
#terapiinstagram
#instagood
#tadika
#azizanosman
#tudungbudak
#hijab
#instafamous
#viral
#instadaily
#tudung
#bazarpaknilmurah


0

TERBARU..MUDAH..SIMPLE..🤗
Ia muncul hanya sekali sahaja..
sgt2 limited.😍 NAK TENGOK CORAK LAIN??JOM WASAP YANIE

http://www.wasap.my/+60148080957/printed

http://www.wasap.my/+60148080957/printed

http://www.wasap.my/+60148080957/printed

#LITTLEDARIENA
#LDPRINTED
#TUDUNGKANAKKANAKCANTIK


0

Cantik dariena dalam ld printed shawl instant (2 muka). HARGA RM25 /PC + FREE GIFT 📲 019 566 9790 📲 019 566 9790 📲 019 566 9790
#sayajualshawl #shawlinstant #shawlkanakkanak #ldprinted #littledariena #shawlraya #shawlterbaru #shawlcantikmurah


2

NEW ARRIVAL!!!! LD printed
.
.
Bagi la chance anak2 pulak nak bershawl ni.
.
.
Ciri2 ld printed kegilaan gigirl sekarang ni.⬇️⬇️
.
💕ld printed shawl dua muka
💕material bubble chiffon 💕nampak stylish dan elegan
💕anak2 yang gemar bergaya memang sesuai sangat
💕boleh basuh mesin basuh jer..kain xcepat renyuk, kurang iron
.
💕jom whatsapp jer😉

www.wasap.my/60129013170/LDprinted

#LDprinted
#teamlittledariena
#Dropshipwanted

Inner di jual berasingan😉


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60142986858/printedLD

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

LD Printed ni instant shawl 2 muka. Senang je nak pakai. Sarung 2 kali dah siap.
Akak2 yang beli 2 helai. Corak lain2 pun boleh. Nak corak sama pun ok juga. Cik Mai kasi 1 helai inner kid PERCUMA.

Inner kids RM5 sehelai. Dapat free syokkan. Sape nak kasi kan.

Apa lagi .. jom klik no wasap cik Mai..pilih corak2 cantik & limited.

www.wasap.my/60126488097/printed

#ldprinted
#instantshawl
#shawlbudak
#littledariena
#littledariena_sn9
#littledarienaraub
#anaksolehah
#sarahumamsignature


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60127960804/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawl
#scarf
#tudung
#tudungmurah
#shawlmurah
#tudungbudak
#tudungraya
#instantshawl
#tudungonline
#tudungmalaysia


2

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


1

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


2

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


1

"LITTLE DARIENA ADA LD PRINTED BARU???OMG!!!!" 😱😱😱
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
♥️ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan ♥️ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


0

Selamat Pagi!!🌻🌺 Nak habaq mai ni..Little Dariena ada tudung printed baru taw..cun habis!!!😍😍
.
Instant shawl ni sgt senang dipakai..aci sarung je..harga pulak murah yakmat..RM25 je!!😱😍
.
Ada banyak lagi corak2 menarik..bukan setakat rambang mata..naik juling,berpinar2 dibuatnya!😁
.
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


1

بسم الله الرحمن الرحيم...
Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60194035032/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


2

#alhamdulillah

Permintaan #LDPRINTED memang tinggi tau. Sebab koleksi #limited & corak yang comel.🌸 Jom grab sebelum kehabisan stok 😋
Qurratu Andreana gayakan Kod LD4 😍 .
.

Simple dan selesa dwngan warna yang ceria 😍

Pembelian terus klik link
www.wasap.my/60127082643/LDPRINTED ..
Wassap Butik QA
📞 012-708 2643
📞 018-874 2463
.

#qurratuandreana_co
#butikpakaiankanakanak
#stokislittledarienapekan
#hijabkids
#dropshipwanted
#agenwanted
#ajimaura
#followers
#review
#sayajualtudungbudak
#kanakkanak
#erezeki
#eusahawan
#terapiinstagram
#instagood
#tadika
#azizanosman
#tudungbudak
#hijab
#instafamous
#viral
#instadaily
#tudung
#bazarpaknilmurah


1

New Baby #ldprinted by Little Dariena

Semua corak cantik - cantik tau.

Stok belum sampai di tangan cik Mai ni .. dah de yanh risik.

Harga?? Hanya RM25 sahaja.
Free brooch comel.

10 pembeli terawal akan menerima sehelai inner kids.
Cepat-cepat submit booking order.

Untuk order klik je no wassap cik Mai
www.wasap.my/60126488097/newbaby

Apa tunggu lagi .. meh pm cepat.
😃😃😃 #littledariena
#newbaby
#anaksolehah
#agentwnated
#raub
#negerisembilandarulkhusus


0

New Baby #ldprinted by Little Dariena

Semua corak cantik - cantik tau.

Stok belum sampai di tangan cik Mai ni .. dah de yanh risik.

Harga?? Hanya RM25 sahaja.
Free brooch comel.

10 pembeli terawal akan menerima sehelai inner kids.
Cepat-cepat submit booking order.

Untuk order klik je no wassap cik Mai
www.wasap.my/60126488097/newbaby

Apa tunggu lagi .. meh pm cepat.
😃😃😃 #littledariena
#newbaby
#anaksolehah
#agentwnated
#raub
#negerisembilan


0

Manisnya adik aufa dalam ld printed warna biru lembut😍😍😍 Bestkan dapat bergaya mcm ibu juge😉

Nak order wasap kak zura ye

http://www.wasap.my/60195669790/ldprinted

#littledariena
#ldprintedshawl #ldprinted #shawlinstant #shawlkanakkanak #sayajualshawl #shawlanak #shawlcantik


1

#WEREOPEN
#LETSSHOPPING

Butik dah BUKA seperti biasa 😍 ✍️ Dapatkan hijab kids #LDPRINTED yang tengah letup di pasaran sekarang ‼️ Dengan corak2 yang super cute untuk simanja mommies.

Hanya 2 hari stok dah tinggal 10% sahaja lagi. Betul2 tsunami LD PRINTED minggu ini 😂
.
. 🚶🚶Jom walk in butik kami di
BUTIK PAKAIAN KANAK-KANAK
QURRATU ANDREANA & CO
A9 & A10 TINGKAT BAWAH
ARKED MARA 2
JALAN ENGKU MUDA MANSOR
26600 PEKAN PAHANG DM

Isnin-Jumaat
🕗8am-5pm🕖
Sabtu
🕙10am-6pm🕕
Ahad ⛔️Tutup⛔️
.
.
⤵️Pertanyaan terus Wassap Butik kami ⤵️
✔️www.wasap.my/0127082643/ldprinted
✔️www.wasap.my/0127082643/ldprinted

#qurratuandreana_co
#butikpakaiankanakanak
#stokislittledarienapekan
#hijabkids
#dropshipwanted
#agenwanted
#ajimaura
#followers
#review
#sayajualtudungbudak
#kanakkanak
#erezeki
#eusahawan
#terapiinstagram
#instagood
#tadika
#azizanosman
#tudungbudak
#hijab
#instafamous
#viral
#instadaily
#tudung
#bazarpaknil


1

"ALAAA...SANTIK NYER KLAU ANK MAMA DPT PAKAI LITTLE DARIENA NIE..AUWWWW!" excitednya kami nak war-warkan koleksi batch terbaru LD printed
.
.
Koleksi kali ini instant shawl chiffon printed dengan corak yang comel untuk kanak-kanak. .
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.

#LDPRINTED
#LITTLEDARIENA
#TUDUNGKANAK2TERMASHUR


0

Ooo...yeah!Oooo....yeah!
Hq dah pos la ld printed...
Sabaq ye mana yang order tu...
#ldprinted


0

YEAY!!!😍😍 Confirm depa yang order LD PRINTED tu tak sabaq2 nak dapat kat tangan kan. Hq dah pos tau..tunggu dengan kesabaran deh 😉

Nanti dah sampai. Fiqah habaq nooohhhhh... #LDPRINTED
#CORAKBARU
#TUDUNGKANAK2TERMASHUR


0

YEAY!!!😍😍 Confirm depa yang order LD PRINTED tu tak sabaq2 nak dapat kat tangan kan. Hq dah pos tau..tunggu dengan kesabaran deh 😉

Nanti dah sampai. Fiqah habaq nooohhhhh... #LDPRINTED
#CORAKBARU
#TUDUNGKANAK2TERMASHUR


0

SESEKALI BERTUDUNG CORAK CUN JUGAK KAN... LD PRINTED NI CORAK DIA MEMANG SWEET SANGAT.

Hanya sarung 2 kali dah siap. Simple tapi tetap nampak manis dan menawan sesuai dengan corak-corak comel. ☺️☺️☺️ Tudung corak sesuai sangat dipadankan dengan blouse, t-shirt, jubah, dress & kurung. Kita pulak terbayang-bayang wajah ayu budak comel pakai #ldprinted ni.

Kena cepat. Corak-corak hot ni sekejap je..habis. Menangis tak sudah nanti anak2 moms.


0

Ok sempat posing 2 corak je 🤣
Ratu nak pergi KAFA ni mommy 😅
Bising dia bila mommy suruh posed dulu 🤣🤣
.
.
...
#ldprinted kod LD1 tinggal 2 pieces ok. Merecik tau rugi tak grab 😍

Klik link wassap lekaih 👇
www.wasap.my/60127082643/LDprinted

#qurratuandreana_co
#butikpakaiankanakanak
#stokislittledarienapekan
#hijabkids
#dropshipwanted
#agenwanted
#ajimaura
#followers
#review
#sayajualtudungbudak
#kanakkanak
#erezeki
#eusahawan
#terapiinstagram
#instagood
#tadika
#azizanosman
#tudungbudak
#hijab
#instafamous
#viral
#instadaily
#tudung
#bazarpaknilmurah


0

Selamat pagi Ahad. Assalamualaikum semua.
Smile plisss..💟💟 #newprinted
#ldprinted
#littledariena
#pencarianagen


0

Cantikknyaaa .. TUDUNG APA TU❓😱 Keluaran baru Little Dariena ke ❓ya mommy .. 😊
Koleksi Little Dariena mendapat sambutan yang hangat kerana dari segi kualitinya, jenis kain, dan juga patern yang menarik dan sesuai digayakan dengan mudah apa lagi patuh syariah .. 👍👍 #LDPRINTED


0

Cantikknyaaa .. TUDUNG APA TU❓😱 Keluaran baru Little Dariena ke ❓ya mommy .. 😊
Koleksi Little Dariena mendapat sambutan yang hangat kerana dari segi kualitinya, jenis kain, dan juga patern yang menarik dan sesuai digayakan dengan mudah apa lagi patuh syariah .. 👍👍 #LDPRINTED


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Morning sunshine 😍

#ldprinted
#klik Www.wasap.my/60105104167/ldprinted


0

❤️LD printed❤️
Hitam menawan
Tudung sarung 2x
Metarial chiffon bubble
Mudah & selesa digayakan
Inner berasingan
STOK LIMITED
Berminat jom pm no👇👇
#Littledariena
#ldprinted
#tudungkanak2cantik
#girlloveit
#01129455100


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60137407694/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#tudungsarung
#tudungsicomel
#sarungsarungteruscantik


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun ♥️ 11 corak pilihan

Untuk order
013 4689824

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun ♥️ 11 corak pilihan

Untuk order
013 4689824

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun ♥️ 11 corak pilihan

Untuk order
013 4689824

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun ♥️ 11 corak pilihan

Untuk order
013 4689824

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

LD printed💙
New design❤️
Ada 11 pilihan warna yg menarik minat sicomel😊
Tudung sarung 2x
Design yg sangat stylish
Metarial chiffon bubble
Mudah & selesa dipakai
Free brooch comel
#Littledariena
#ldprinted
#tudungkanak2cantik
#girlloveit
#01129455100
👇👇👇


1

New Printed by LD dah release....harap cukup la stokk...jgn ada yg nangis tk dpt printed baru ni ya

#littledariena
#tudungkanak2termasyhur
#ldprinted


0

Our SUPER DUPER CUTE "LD PRINTED"

Wah excited nak war-warkan koleksi batch terbaru LD printed
.
.
Koleksi kali ini instant shawl chiffon printed dengan corak yang comel untuk kanak-kanak. .
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx22inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Price!! RM 25 / helai

Untuk order :
whatsapp "ld printed"
Ke..
→www.wasap.my/60142986858/ldprinted
→www.wasap.my/60142986858/ldprinted
→www.wasap.my/60142986858/ldprinted

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED

ANAK ANDA PASTI BANGGA DAPAT JADI YG TERAWAL MEMILIKI SHAWL TERBARU LITTLE DARIENA

#teamLDzura
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

syantik ke chomel??
.
#ldprinted


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil
#shawl2loops


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil
#terapiinstagram


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop
#bazaarpaknil


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena
.
♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Harga : RM25
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids
#igshop


0

Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara
.
♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa
.
♥️ Ukuran 1.5mx18inci
.
♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali
.
♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini
.
♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
Untuk order boleh wasap Jue di 0172921104 atau klik aje link di bio..
.
Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀
.
#teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#shawlprinted
#shawlprintedbudak
#shawlkids


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
013 4689824

Jangan terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
013 4689824

Jangan terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
013 4689824

Jangan terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60142986858/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60125337738/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60125337738/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


2

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60125337738/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60125337738/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60137407694/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur
#tudungkanakkanak
#tudungsicomel


2

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥️ Ukuran 1.5mx18inci ♥️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/60124874311/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


2