#ldprinted

Instagram photos and videos

#ldprinted#teamlittledariena#tudungkanakkanaktermasyhur#littledariena#tudungbudak#shawlbudak#tudungkanakkanak#shawlduamuka#kidshijabsg#kidshijab#muslimahkids#muslimah#tudungkanak2termasyhur#tudungbudaksingapura#tudungkanak2murah#girlloveit#shawlkanakkanak#ajimaura#tudungkanak2#instantshawlkanak2#shawlbudakmurah

Hashtags #ldprinted for Instagram

Instant shawl ld printed untuk anak-anak bergaya dimusim cuti sekolah. 😍 Nak pakai pergi ke mna mana majlis pun sesuai 😍👍🏼 Serius memang cantik🤗

Kalau nak inner sekali pun boleh. Complete set. Senang kan ? 😋😍👍🏼 Berminat?? Sebrg pertnyaan n order, ws je no kat bawah ni okay 😉👇🏻 Ataupun datang ke je ke butik kami di GM KLANG B3-161
60173137407

#littledariena
#ldprinted
#instantshawl


1

Teman ke ofis hari ni.
#Niqahijabwash #ldprinted #ldaufa #tudungsekolah.
Jom jamu mata bagi yg dekat2 tu.


0

READY STOCK READY STOCK❗❗📣📣 Instant shawl LD printed untuk anak-anak bergaya dimusim cuti sekolah😚

Serius memang cantik.🤗 Sarung sarung je uolssss. Senang ya amattt😍😍 Berminat ? Klik je link ni 👇👇 http://www.wasap.my/60192901566/ldprinted

#littledariena
#ldprinted
#instantshawl


0

NEW ARRIVAL!!!! LD printed
.
.
Bagi la chance anak2 pulak nak bershawl ni.
.
.
Ciri2 ld printed kegilaan gigirl sekarang ni.⬇⬇ 💕ld printed shawl dua muka
💕material bubble chiffon 💕nampak stylish dan elegan
💕anak2 yang gemar bergaya memang sesuai sangat
💕boleh basuh mesin basuh jer..kain xcepat renyuk, kurang iron 💕jom whatsapp je.
http://www.wasap.my/601129455100/printed
#littledariena
#Ldprinted
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2murah
#girlloveit💖
#dropshiprajindiperlukan


0

🍁testimoni ld printed🍁
WOW !! 😍😍 lawanyaaa adik ni tdg pkai ld printed ✨ . Bergayakannn , jom dptkn ld printed di butik little dariena gm klang . 😘
#teamldgmklang #ldprinted #voguegituu #loveit


0

TODAYYYYY 😘

Cik Mai n #teamlittledariena Little Dariena_SN9 akan beradi di Perkampungan Ekspres i bersama #bondanor esok.

Ofkos akan ada bersama koleksi hot ..
#ldaufa
#ldsport
#bawalLD
#ld2loops
#ldprinted
#telekungdwitone

ADA HADIAH ISTIMEWA UNTUK PENGUNJUNG BOOTH YANG BERTUAH 😘

Yang nak jengok2 booth je pun boleh juga..
Meh datang.. jam 8pg - 5ptg

Untuk pertanyaan, wasap je
www.wasap.my/60126488097
www.wasap.my/60126488097

#littledariena
#perkampunganekspresi


0

Ready for tomorrow 😘

Cik Mai n #teamlittledariena Little Dariena_SN9 akan beradi di Perkampungan Ekspres i bersama #bondanor esok.

Ofkos akan ada bersama koleksi hot ..
#ldaufa
#ldsport
#bawalLD
#ld2loops
#ldprinted
#telekungdwitone

ADA HADIAH ISTIMEWA UNTUK PENGUNJUNG BOOTH YANG BERTUAH 😘

Yang nak jengok2 booth je pun boleh juga..
Meh datang.. jam 8pg - 5ptg

Untuk pertanyaan, wasap je
www.wasap.my/60126488097
www.wasap.my/60126488097

#littledariena
#perkampunganekspresi


0

Alhamdulillah.. Stock Hijab LD dah lending tau. Mana yang masih mencari tudung untuk keselesaan anak atau mommies boleh la risik risik ngan kak zai.

Mana tau korank nak pegi travel ke, kenduri kendara dan atau holiday cuti cuti sekolah ni.
Serius Litlle Dariena ni memang best dan kain dia selesa sangat. warna dia pun memang cantik dan memukau sape yg memandangnya. . Dan lagi satu tudung LD ni pakai sarung jek dan tak payah gosok bagai.
Tudung sekolah pun ada tau. Kalau korank beli sekarang dengan 3 helai kak zai bagi free post tau.
Jangan tunggu lama lama tau. Takut nanti warna korank nak cau cincau.. Habis.
Jom wasap kak zai
www.wasap.my/+60182710086/LD

#ld2loops #ldsport #ldclara #Ldbawal #ldtudungsekolah #ldprinted


2

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Tengok lah adik comel kita ni gayakan tudung #ldprinted dari @butikldgmklang ni , cantik tak ? 😍✨❤️🌹 thanks support butik kami adik comel ! 😍🌹 jom ramai ramai serbu @butikldgmklang 😍🌹🌹 #testimonicustomer #ldprinted #littledariena


4

thanks to adik comel ❤️❤️ support our butik 💕✨ #ldprinted #ldaufa 🌸🌸❤️


3

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Hai semua.. Buat apa tu? Dah makan?
Meh tengok koleksi tudung kanak2 Little Dariena ni 😊 WOWWW sgt🤩🤩🤩 LD PRINTED 🌼 Instant Shawl 2 muka
🌼 2 kali sarung dah siap senangkan
🌼 Kain dr material bubbles
🌼 Corak2 yg sangat cantik 🌼 Sesuai dgn usia anak2 dr 4 - 12 tahun 🎀 FREE BROOCH YG COMEL
🎀 Sehelai rm25

JOM PILIH CORAK 😊

Nak order?
Wasap saya Rahimah@ibu tekan link 👇

http://www.wasap.my/+60149754724/ldprinted

#LDprinted
#LittleDariena
#tudungkanak2
#R&Rfamily
#oteing2


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

JOM MAIN TEKA-TEKI.

Ada berapa helai tudung #ldprinted yang ditunjukkan dalam video ni?

Siapa jawab dengan tepat dapat HADIAH - TUNAI RM10

Terbuka kepada lelaki dan perempuan

Jawapan yang komen di link ni sahaja diterima👇https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2236386323061823&id=836798883020581

Nota : Bermula sekarang hingga 12mlm ini.

#loveyou
#littledariena_sn9
#anaksolehah


0

Assalamualaikum
Salam sayyidul ayyam

Jumaat yang berkat buat semua 😊

Jom layan koleksi #ldprinted
Semua corak2 sweet tau.
Ngam sangat dengan anak uols. 😁

Nak order nanti DM cik Mai 📲0126488097


1

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

🌹LD PRINTED🌹
Sesekali bergaya dengan Tudung bercorak kan CANTIK.. design pulak stylish.. Boleh memukau simanja anda.. Ld printed✔️
Tudung sarung 2x✔️
Metarial chiffon bubble✔️
Mudah & selesa dipakai✔️
Klik www.wasap.my/601129455100
#littledariena
#Ldprinted
#tudungkanak2cantik
#girlloveit💖


0

💝Ld printed💝
Tudung bercorak yg sangat cantik
Tudung sarung 2x
Metarial chiffon bubble
Selesa sangat bila pakai👍😍
Klik www.wasap.my/601129455100
#littledariena
#Ldprinted
#tudungkanak2CANTIK
#tudungkanak2murah
#girlloveit💖


0

SESEKALI BERTUDUNG CORAK CUN JUGAK KAN... LD PRINTED NI CORAK DIA MEMANG SWEET SANGAT.

Hanya sarung 2 kali dah siap. Simple tapi tetap nampak manis dan menawan sesuai dengan corak-corak comel. ☺☺☺ Tudung corak sesuai sangat dipadankan dengan blouse, t-shirt, jubah, dress & kurung. Kita pulak terbayang-bayang wajah ayu budak comel pakai #ldprinted ni.

Kena cepat. Corak-corak hot ni sekejap je..habis. Menangis tak sudah nanti anak2 moms. Untuk order wassap 0192640603


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena ♥ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali ♥ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun

Untuk order
http://www.wasap.my/601129455100/printedLD2

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITED🚀🚀🚀 #teamlittledariena
#ldprinted
#tudungkanakkanaktermasyhur


0

Cakkk!!!! Happy Saturday.. Jom jalan2 with Ld printed.. Sangat stylish & selesa sepanjang hari👍😊
Klik www.wasap.my/601129455100
#Littledariena
#ldprinted
#tudungsarung2x
#metarialchiffonbubble
#girlloveit


0

AMBOI COMELNYA...AWAT CANTIK SANGAT NI??😍😍
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
.
♥ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan ♥ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


2

AMBOI COMELNYA...AWAT CANTIK SANGAT NI??😍😍
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
.
♥ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan ♥ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


1

AMBOI COMELNYA...AWAT CANTIK SANGAT NI??😍😍
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena:
.
♥ Shawl instant 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara ♥ Material premium chiffon yang lembut & selesa ♥ Ukuran 1.5mx18inci ♥ Inner dijual berasingan ♥ Aneka corak & warna yg cantik2 belaka😍😍 ♥ Sesuai untuk 4-12 tahun
.
💥Cepat2!!Stok sangat2 LIMITED taw..💥
.
Nak order?Whatsapp terus ye mommies 😊 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60102363169(klik link di bio lebih mudah)😉
. #littledariena#ldprinted#tudungkanak2termasyur#shawlbudak#shawlkanak2#shawlkanakkanak#shawlbudakmurah#shawlkanak2murah#instantshawlbudak#tudungbudak#tudungkanak2#tudungbudakmurah#tudungkanak2murah#instantshawlkanak2#surirumah#bazarpaknil#bazaronline#muslimahcilik#ajimaura#terapiinstagram#kualalumpur#johorbahru


2

Simanja yg sukakan tudung bercorak,.Jom risik2 LD PRINTED👍💖comfrim puashati😘
#littledariena
#Ldprinted
#tudungsarung2x
#kemasdanselesa
#girlloveit💖
#dropshiprajindiperlukan
#01129455100


0

Cantik je kan. Kemas dan selesa.
#ldprinted


0

Ld printed
2kali sarung je dah siap cun! #ldprinted#cecomelhijab


0

💖Ld printed💖
Tudung sarung 2x👍
Material chiffon bubble😘
Cantiknya bila gegirl mummy pakai👍🌷
Klik www.wasap.my/601129455100
#Littledariena
#ldprinted
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2murah
#girlloveit


0