#lipbait

Instagram photos and videos

#shadedough#lipbait#shadedoughbyhaniszalikha#lipmatte#igshopping#igshopmalaysia#lipstick#likeforlike#sayajual#farahanimrazak#sobella#shawl#makeupmurahmalaysia#faraalipbuttersquad#faraaantioxidantlipbutter#gombak#like4like#tamanmelati#greenwood#likeforfollow#mattelipcream#makeupjunkiemalaysia#giantbatucaves

Hashtags #lipbait for Instagram

Bagi yg mempunyai masalah bibir kering boleh pakat cuba Faraa Lip Butter by FarahanimRazak
.
Bila bibir dah kering dan pucat secara tak langsung muka kita pun nampak lesu and tak bermaya. So dgn mengoleskan FLB confirmmm!! cik akak cik adik punya bibir terus kelihatan pink jambuuu gituww~ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Yang penting ianya 100% bahan natural, no chemical, ikut warna darah dan mesra solat๐Ÿ’•
Confirm lah jatuh cinta dgn FLB ni!
Bibir pun sihat, segar & lembap sentiasa๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒwhatsApp 013-7997862 or klik saja kat ig profile
๐Ÿš—COD KULIM, TAMAN SELASIH, LUNAS
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad
#dropship #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #sobella #marykay #lipbait #kekechallenge #meletop #astroria#faraalipbutterpenang #faraalipbutterkulimkedah #faraapbutterkulim


0

For the mullet run. #lipbait


10

I was once told the best big trout bait is a little trout. #lipbait #keepitlegal


1

Code: Cinnamon rolls
Nude brown shades
Korang boleh beli #shadedough kat Shopee, bukan dapat FREE SHIPPING je, FREE GIFT sekali! Klik link kat bio laju2, esok ada postage!
RM55 each
#shadedough #lipbait #shadedoughbyhaniszalikha #likeforlike #lipmatte #mattelipcream #makeupjunkie #makeupjunkiemalaysia #shadedoughgombak #gombak #shopeeshipsfree #shopee #freeshipping #freepostage #likeforfollow #like4like


0

Bagi yg mempunyai masalah bibir kering boleh pakat cuba Faraa Lip Butter by FarahanimRazak
.
Bila bibir dah kering dan pucat secara tak langsung muka kita pun nampak lesu and tak bermaya. So dgn mengoleskan FLB confirmmm!! cik akak cik adik punya bibir terus kelihatan pink jambuuu gituww~ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Yang penting ianya 100% bahan natural, no chemical, ikut warna darah dan mesra solat๐Ÿ’•
Confirm lah jatuh cinta dgn FLB ni!
Bibir pun sihat, segar & lembap sentiasa๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒwhatsApp 0137997861 or klik saja kt ig profile
๐Ÿš—COD AVAILABLE kulim&sg. Ular,Taman selasih. ๐Ÿ“ฎCod every day.
#farahanimrazak#faraalipbutterpenang
#faraalipbutterkulimkedah #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad
#dropship #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #sobella #marykay #lipbait #kekechallenge #meletop #astroria


0

Bagi yg mempunyai masalah bibir kering boleh pakat cuba Faraa Lip Butter by FarahanimRazak
.
Bila bibir dah kering dan pucat secara tak langsung muka kita pun nampak lesu and tak bermaya. So dgn mengoleskan FLB confirmmm!! cik akak cik adik punya bibir terus kelihatan pink jambuuu gituww~ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Yang penting ianya 100% bahan natural, no chemical, ikut warna darah dan mesra solat๐Ÿ’•
Confirm lah jatuh cinta dgn FLB ni!
Bibir pun sihat, segar & lembap sentiasa๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒwhatsApp 0107075314 or klik saja kat ig profile
๐Ÿš—COD AVAILABLE JB&MERSING
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SM&SS
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad
#dropship #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #sobella #marykay #lipbait #kekechallenge #meletop #astroria


0

Bagi yg mempunyai masalah bibir kering boleh pakat cuba Faraa Lip Butter by FarahanimRazak
.
Bila bibir dah kering dan pucat secara tak langsung muka kita pun nampak lesu and tak bermaya. So dgn mengoleskan FLB confirmmm!! cik akak cik adik punya bibir terus kelihatan pink jambuuu gituww~ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Yang penting ianya 100% bahan natural, no chemical, ikut warna darah dan mesra solat๐Ÿ’•
Confirm lah jatuh cinta dgn FLB ni!
Bibir pun sihat, segar & lembap sentiasa๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒwhatsApp 0107075314 or klik saja kt ig profile
๐Ÿš—COD AVAILABLE JB&MERSING
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SM&SS
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad
#dropship #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #sobella #marykay #lipbait #kekechallenge #meletop #astroria


0

Bagi yg mempunyai masalah bibir kering boleh pakat cuba Faraa Lip Butter by FarahanimRazak
.
Bila bibir dah kering dan pucat secara tak langsung muka kita pun nampak lesu and tak bermaya. So dgn mengoleskan FLB confirmmm!! cik akak cik adik punya bibir terus kelihatan pink jambuuu gituww~ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Yang penting ianya 100% bahan natural, no chemical, ikut warna darah dan mesra solat๐Ÿ’•
Confirm lah jatuh cinta dgn FLB ni!
Bibir pun sihat, segar & lembap sentiasa๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒKLIK SAJA NOMBOR WASSAP KT IG PROFILE KAMI
๐Ÿš—COD AVAILABLE JB&MERSING
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SM&SS
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad
#dropship #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #sobella #marykay #lipbait #kekechallenge #meletop #astroria


1

Bagi yg mempunyai masalah bibir kering boleh pakat cuba Faraa Lip Butter by FarahanimRazak
.
Bila bibir dah kering dan pucat secara tak langsung muka kita pun nampak lesu and tak bermaya. So dgn mengoleskan FLB confirmmm!! cik akak cik adik punya bibir terus kelihatan pink jambuuu gituww~ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Yang penting ianya 100% bahan natural, no chemical, ikut warna darah dan mesra solat๐Ÿ’•
Confirm lah jatuh cinta dgn FLB ni!
Bibir pun sihat, segar & lembap sentiasa๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒKLIK SAJA NOMBOR WASSAP KT IG PROFILE KAMI
๐Ÿš—COD AVAILABLE JB&MERSING
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SM&SS
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad
#dropship #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #sobella #marykay #lipbait #kekechallenge #meletop #astroria


1

Bagi yg mempunyai masalah bibir kering boleh pakat cuba Faraa Lip Butter by FarahanimRazak
.
Bila bibir dah kering dan pucat secara tak langsung muka kita pun nampak lesu and tak bermaya. So dgn mengoleskan FLB confirmmm!! cik akak cik adik punya bibir terus kelihatan pink jambuuu gituww~ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Yang penting ianya 100% bahan natural, no chemical, ikut warna darah dan mesra solat๐Ÿ’•
Confirm lah jatuh cinta dgn FLB ni!
Bibir pun sihat, segar & lembap sentiasa๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒKLIK SAJA NOMBOR WASSAP KT IG PROFILE KAMI
๐Ÿš—COD AVAILABLE JB&MERSING
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SM&SS
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad
#dropship #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #tudungruffle #shawl #baju #kasut #teamphia #sobella #marykay #lipbait #kekechallenge #meletop #astroria


0