#lipsmattesistho

Instagram photos and videos

#lipsmattemurah#sisthocosmeticmelaka#lipsmattesistho#AgentSistholipmatte#followme#shoppingonline#melaka#thedahlians#baazarpaknil#sistho#sistholipsmattemelaka#dahlians#teamdahlia#dahliansandco#jomcantik#lipscantik#gincu#tutorialmakeup#makeup#love#Visitmyig#flashsale#mixandmatch#feedback#uvprotection#sistholipsmatte

Hashtags #lipsmattesistho for Instagram

Code Baby Muah pun cantik 😍

#LipsmatteSistho
#LipsmttePalingBest


0

Hey Beauty ! Buat pe je tu ? Alamakk bibir pucat pulakkk. πŸ˜žπŸ˜….
.
Jangan risau , sistho lipsmatte kan adaaaa. Haaaaaaa satu kali oles je pon dah ok dah tau 😘.
.
#flashsale still on tau 🌷.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

Hey Beauty ! Buat pe je tu ? Alamakk bibir pucat pulakkk. πŸ˜žπŸ˜….
.
Jangan risau , sistho lipsmatte kan adaaaa. Haaaaaaa satu kali oles je pon dah ok dah tau 😘.
.
#flashsale still on tau 🌷.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

#feedback #mixandmatch .
CODE : NO LIES mix KISS LOVE ( RM50 )
FLASH SALE : RM25 JIMAT RM10
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
❌ TIDAK MELEKIT
❌ TIDAK MEREKAH
❌ TAK MENGERINGKAN BIBIR
❌ BIBIR TAK GELAP
.
It different with the other lipsmatte. Korang patot try it worth it. .
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❀️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : TALKATIVE .
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss πŸ’‹.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


1

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❀️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : Talkative .
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss πŸ’‹.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❀️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : KISS LOVE
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss πŸ’‹.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❀️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : KISS LOVE
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss πŸ’‹.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❀️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : Talkative .
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss πŸ’‹.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❀️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : KISS LOVE
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss πŸ’‹.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


1

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❀️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss πŸ’‹.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

#feedback #mixandmatch .
CODE : Talkative
FLASH SALE : RM25 JIMAT RM10
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
❌ TIDAK MELEKIT
❌ TIDAK MEREKAH
❌ TAK MENGERINGKAN BIBIR
❌ BIBIR TAK GELAP
.
It different with the other lipsmatte. Korang patot try it worth it. .
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

#feedback #mixandmatch .

FLASH SALE : RM25 JIMAT RM10
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
❌ TIDAK MELEKIT
❌ TIDAK MEREKAH
❌ TAK MENGERINGKAN BIBIR
❌ BIBIR TAK GELAP
.
It different with the other lipsmatte. Korang patot try it worth it. .
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

#lipsmatte yang best ever so far. Kebanyakan feedback semua cakap β€œ Lipsmatte Ringan bila dah pakai β€œ
β€œ Warna best also longlasting !”
β€œ Dia Light tak mudah tanggal !”
.
Mengapa perlu bayar lebih jika boleh dapat lipsmatte setanding lipsmatte yang brand mahal - mahal tu gaiss. Nah tengah promo sale dari Sistho Lipsmatte , RM25 sahaja Jimat RM10 tau.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

#feedback #mixandmatch .
Code : Talkative .
Kebaikan Sistho Lipsmatte kami.
.
πŸ’‹ Anti-penuaan
πŸ’‹ Melembutkan kulit bibir
πŸ’‹ Menghaluskan kulit bibir
πŸ’‹ Menghalang Penyerapan sinaran UV
πŸ’‹ Membantu Penyerapan Vitamin A .
.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #bazaronline #lipsmattemurah #bazar #flashsale #november


0