#lipsmattesistho

Instagram photos and videos

#lipsmattemurah#sisthocosmeticmelaka#lipsmattesistho#teamdahlia#dahlians#melaka#thedahlians#baazarpaknil#sistho#sistholipsmattemelaka#dahliansandco#followme#jomcantik#lipscantik#gincu#tutorialmakeup#makeup#love#Visitmyig#AgentSistholipmatte#shoppingonline#flashsale#feedback#mixandmatch#bazaronline#sistholipsmatte

Hashtags #lipsmattesistho for Instagram

#feedback #mixandmatch .
CODE : NO LIES mix KISS LOVE ( RM50 )
FLASH SALE : RM25 JIMAT RM10
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
❌ TIDAK MELEKIT
❌ TIDAK MEREKAH
❌ TAK MENGERINGKAN BIBIR
❌ BIBIR TAK GELAP
.
It different with the other lipsmatte. Korang patot try it worth it. .
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❤️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : TALKATIVE .
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss 💋.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❤️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : Talkative .
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss 💋.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❤️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : KISS LOVE
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss 💋.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❤️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : KISS LOVE
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss 💋.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❤️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : Talkative .
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss 💋.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❤️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
Code : KISS LOVE
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss 💋.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


2

Bibir cantik genu dengan sapuan dari Lipsmatte Sistho gaiss. Wow wow wow bukan? Warna dia menarikk tertarik gittew.
.
Harga promo lagi gaiss, jangan lupe grab this product ❤️.
.
RM25 sahaja JIMAT RM10 !
.
Jom cantikkk, tak kan Kak Dahyu nak cantikk sorang sorang gaiss 💋.
.
Whatsapp 012-3313441 or kalau malas nak save num click je kat link bio tu ok.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #flashsale #promotion #promosi #sistholipsmatte #sisthocosmeticmelaka


0

#feedback #mixandmatch .
CODE : Talkative
FLASH SALE : RM25 JIMAT RM10
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
❌ TIDAK MELEKIT
❌ TIDAK MEREKAH
❌ TAK MENGERINGKAN BIBIR
❌ BIBIR TAK GELAP
.
It different with the other lipsmatte. Korang patot try it worth it. .
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

#feedback #mixandmatch .

FLASH SALE : RM25 JIMAT RM10
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
❌ TIDAK MELEKIT
❌ TIDAK MEREKAH
❌ TAK MENGERINGKAN BIBIR
❌ BIBIR TAK GELAP
.
It different with the other lipsmatte. Korang patot try it worth it. .
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


1

#lipsmatte yang best ever so far. Kebanyakan feedback semua cakap “ Lipsmatte Ringan bila dah pakai “
“ Warna best also longlasting !”
“ Dia Light tak mudah tanggal !”
.
Mengapa perlu bayar lebih jika boleh dapat lipsmatte setanding lipsmatte yang brand mahal - mahal tu gaiss. Nah tengah promo sale dari Sistho Lipsmatte , RM25 sahaja Jimat RM10 tau.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme


0

#feedback #mixandmatch .
Code : Talkative .
Kebaikan Sistho Lipsmatte kami.
.
💋 Anti-penuaan
💋 Melembutkan kulit bibir
💋 Menghaluskan kulit bibir
💋 Menghalang Penyerapan sinaran UV
💋 Membantu Penyerapan Vitamin A .
.
.
#AgentSistholipmatte #lipsmattemurah #Visitmyig #love #makeup #tutorialmakeup #gincu #lipscantik #jomcantik #dahliansandco #teamdahlia #dahlians #lipsmattesistho #sistholipsmattemelaka #sisthocosmeticmelaka #sistho #baazarpaknil #thedahlians #melaka #shoppingonline #followme #bazaronline #lipsmattemurah #bazar #flashsale #november


0