#looksdifferent

Instagram photos and videos

#looksdifferent#mtharyono#perawatanwajah#hanyadiYoungerLooks#moreyoungerlooksgood#moreyoungerlessolder#modernlaser#modernlaserclinic#treatment#beautyclinic#beauty#kecantikan#klinikkecantikan#porisgaga#YesLooksCool#porisindah#porisparadise#gogirl#golady#gowoman#YoungerLooks#YesLookingCool#alamsutera#goyounger

Hashtags #looksdifferent for Instagram

.
Pertama - tama kami ucapkan terima kasih buat seluruh pelanggan setia kami, disamping itu kami akan terus belajar agar menjaga kualitas pelayanan kami.
.
Selain memiliki alat yang berstandart internasional dan ruang tunggu yang nyaman, kami juga mau mendengar segala bentuk saran maupun kritik, semua demi kenyamanan pelanggan.
.
Sooo... tunggu apa lagi, kita punya 3 cabang dan kamu bisa pilih yang paling dekat dengan rumah mu yaa... 😉


6

💖💖💖🦋🦋🦋. They will see changes on your skin.#different #skin#skincaretips #rodanandfields #products #skinbetter #looksdifferent #glow


1

Anestesi topikal adalah obat bius lokal yang digunakan untuk mematikan permukaan bagian tubuh. Anastesi topical ini dapat digunakan untuk mati rasa setiap area kulit serta depan bola mata, bagian dalam hidung, telinga atau tenggorokan, dalam anus dan daerah genital. Anestesi topikal tersedia dalam krim, salep, aerosol, semprotan, lotion, dan jel.
.
Nah klo proses ini ditempat biasaanya dilakukan sebelum laser yahh sis... agar muka kita menjadii "baal" akan tetapi ga semua customer mau karena ada beberapa kulit yang ga cocok dengan proses ini.


1

Have a GREAT Sunday Everybody.. 😉💛


1

.
Hai Young People, have a nice weekend.. Taukah kamu kita punya modern laser and skin treatment?
.
Manfaat teknologi laser untuk kulit wajah sudah diterapkan untuk mengobati jerawat, membuat kulit wajah lebih cerah, hingga menyamarkan noda hitam yang membandel. Selain itu, perawatan laser ini juga banyak digunakan untuk merangsang regenerasi kolagen, dan mengurangi produksi minyak yang dapat menyebabkan jerawat
.
Karena kami menggunakan alat yang canggih, modern dan berstandart internasional soo, jangan takut atau kuatir yaahh..
.
Yang mau tanya2 lebih lanjut bisa WA ke No yang di Bio kita ya 💛


2

Him: Want #Chinese Me: Sure Him: What ?
Me: #ShrimpinLobsterSauce Him: Arrives home with #dinner Me: It #looksdifferent from what I #remember ! 🤔 Lol!!
#stillgood 😂🤣😂 #takeout #buffet #fridays 🧧🥡🥢🥠😋


1

Talk to em Ju!! 💪🏽💪🏽💪🏽 S/O to Coach @gp4ubabybangers for The Opportunity for My Son n Nephew to Play in the State Flag Tournament!! #HeSaidHeWasThrowingUpPeace #LooksDifferent #HeSaidBuddyWasTrynaFightHisBrotherTrio 😂😂😂


13

.
#DIDYOUKNOW
Fungsi dari Oil Control ini adalah untuk membantu membersihkan kulit wajah dari kotoran, debu dan sisa make-up. Dan Mengandung bahan anti acne yang dapat membantu merawat kulit wajah yang berjerawat
.
.
Cara Pemakaian mudah bgt lhoo,
Basahi wajah dengan air, tuangkan YL Facial Wash Acne pada telapak tangan dan beri sedikit air kemudian usapkan keseluruh wajah dengan gerakan melingkar keluar. Basuhi dengan air hingga bersih. Hindari pemakaian di sekitar mata. .
.
.
Selamat Mencoba ya ❤


13

Stay exactly where you are by choosing the same things over and over.

This is obvious, right?

Changing nothing about your thoughts, beliefs, or daily actions will change nothing about your life.

If you are anxious, overwhelmed, or frustrated with your life and you keep doing the same things, talking to the same people, thinking the same thoughts, you are going to keep feeling anxious, overwhelmed, and frustrated.

The patterns you have learned, and the habits you have formed, no matter how unhealthy or harmful, are comfortable. They are safe. They are known and certain. You don't have to do much stretching to stay within them.

It's when you start to think that maybe, just maybe, there is better way - maybe there is a better feeling pattern, a better experience to be had - that you start to feel the apprehension.

Read:  EVEN EXPERIENCES THAT ARE BETTER THAN YOUR PRESENT REALITY WILL BE RIDDLED WITH FEAR AND UNCERTAINTY AND APPREHENSION BECAUSE YOU HAVE NEVER EXPERIENCED THEM BEFORE. THAT IS NORMAL AND EXACTLY WHAT YOU NEED TO BREAKTHROUGH TO EXPERIENCE THE BETTER REALITY.

I love you so much, but let me be really really clear with you right now. You are NOT going to transform your life by continuing to make the same decisions over and over. And know that sometimes the outside might look different, but the MOTIVATION and internal reality is EXACTLY THE SAME, so nothing will really change. Don't fool yourself into thinking it is something different when really it is the same choice just a different face.

Radical change, which is anything that is drastically different from your present reality, is only possible through massive amounts of discomfort and fear AND moving through and forward anyway.
If you want support in moving through this discomfort & fear & uncertainty, PM me.

I am offering free Activation Sessions where we will get CLEAR on your patterns, your struggles & your deeper desires, THEN we will create a practical (and radical) action plan for getting you through the muck and reconnected to the life you truly want. You have to take action, or nothing will change. 🔥PM me or comment below to claim your free session.🔥


3

.
Hai2, young people aku mau jelasin sedikit nih mengenai bedak ini atau biasa disebut "loose powder", bedak ini memiliki tekstur lembut ketika diaplikasikan...
.
Bedak tabur memang terasa lebih ringan pada wajah, dan baik diaplikasikan dengan powder brush untuk hasil yang lebih rata dan natural.
.
Nah, alasannya kenapa kamu harus beli bedak dr kami, karena kami menggunakan pelarut air bukan oil. Pelaut air namanya pulvus hydro. Jadi cocok buat kulit over oily atau jerawat...
.
Tunggu apa lagi, langsung dioder aja yaa sis ❤


4

Hmmm....I’ve been told something ‘interesting’ is happening behind this front door at one of our builds at Sea Haven Yeppoon.....the frames are up and the house has been wrapped ready for our bricklayers, so best we go in and check it out.... ....These ceilings look different. Not too sure what’s going on here 🤔. Could it be that they are raked ceilings? A nice touch for a little something different!
#chriswarrenhomes #builder #seahaven #rakedceilings #progressupdate #somethingdifferent #looksdifferent #somethinginteresting @keppeldevelopments


0

Hai young people, apa kabar hari ini??
Waktunya makan siang nih, jangan sampe telat yah dan jangan lupa untuk makan makanan yang sehat dan bergizi.
.
Yang sudah buat janji dengan kita hari ini, ditunggu kehadirannya yahh.. Have a nice day 💛


6

When the night has come, and the land is dark 🎵😝
#thebundshanghai #looksdifferent #nightview #standbyme #shanghailife #editionhotels


0

Tahukah kamu CC Cream dengan kandungan SPF yang kegunaannya untuk melindungi kulit wajah dari efek buruk sinar matahari. Dan kegunaan lainnya adalah untuk membuat warna kulit wajah tampak merata (tidak belang)
.
Karena kita memakai bahan khusus, dijamin aman deh. Soo.. jgn ragu buat pakai cc cream kita untuk perawatan sehari hari kamu yah.. 😉


7

Finally I cut my hair a bit shorter 🤣🤣🤣 Thank you buat yg udah nemenin aku hr ini 😘😘 Untuj yg nanya aku potong rambut dimana, aku selalu potong di @irwanteamhairdesign Central Park dengan Mas Nathan 😁😁 #mynewhair #cutmyhair #shorthair #looksdifferent #likeforlikes #like4likes #potd #photooftheday #happysunday #instaphoto #instapic #instagram #instahair #beautifulmoment


6

When you realise that what you think you see in the mirror is nothing like what other people see.
I thought I looked a little thinner in the face and like there was some happiness in my eyes.
When really all I look is tired. Always.
#edinburgh #life #selfie #whatilooklike #whatotherpeoplesee #looksdifferent #tired #sleepyeyes #alwaysexhausted


7

Just Until I get my new Srt 10 wheel 😬#looksdifferent #stocks #kindalikeit #teamempire


8

Taukah kamu masker wajah memiliki berbagai manfaat ?
1. Melembapkan kulit wajah
2. Mendetoksifikasi racun dalam kulit
3. Membuat wajah lebih cerah
4. Mengatasi komedo dan jerawat
5. Mengharuskan kulit wajah
6. Mengencangkan kulit wajah yang kendur
7. Mencegah penuaan dini
.
NAH, tunggu apa lagi?? Jangan ragu2 lagi untuk datang ke tempat kami apalagi dengan harga yang terjangkau kamu sudah mendapatkan perawatan dan pelayanan yang baik juga tentunya. ditunggu kehadirannya ya.


9

(3/3) Handsome Park Ri Hwan with Adorable Junior Park Ri Hwan in "BUBBLEGUM" Drama! Ah, They are so Freakin' Cuteee..! ♥♥♥
📷 Photo Credit: Lee Dong Wook's Official Instagram

#이동욱x #LDW #LeeDongWook #DongWook #Wookie #JungRyeoWon #3YearsOfBubblegum #Bubblegum #KoreanDrama #KoreanActor #Korean #Actor #Model #Artist #Singer #KActor #KModel #KPop #KDrama #OST #Music #Song #LooksDifferent #VanillaAcoustic #LeeDongWookAdmirer


0

(2/3) And This One is My MOST FAV Scene in "BUBBLEGUM" Drama..! Just Look at the Way Park Ri Hwan Treats Heang Ah by hugging Her from Behind Like that and Holding Her Hands while Staring at Her with Full of Affection and Love to His Woman... ♥♥♥
📷 Photo Credit: Lee Dong Wook's Official Instagram

#이동욱 #LDW #LeeDongWook #DongWook #Wookie #JungRyeoWon #3YearsOfBubblegum #Bubblegum #KoreanDrama #KoreanActor #Korean #Actor #Model #Artist #Singer #KActor #KModel #KPop #KDrama #OST #Music #Song #LooksDifferent #VanillaAcoustic #LeeDongWookAdmirer


0

(1/3) So Guys, "BUBBLEGUM" is One of My Favorite Dramas of All Lee Dong Wook Oppa's Dramas..! The Story is Packed Well and in Accordance with the Reality of Life Made this Drama Looks More Natural and Alive. And the Love Story that is Shown in This Drama is Also Packaged and Displayed with a Unique and Cute Ways Between the Two Best Friends, 'Park Ri Hwan' & 'Heang Ah' Who Have been Friends Since Childhood and Eventually Fell in Love each other When They've Grown up. And I Think the Whole Story of This Drama is Related to the Title "BUBBLEGUM". ♥♥♥
📷 Photo Credit: Lee Dong Wook's Official Instagram

#이동욱 #LDW #LeeDongWook #DongWook #Wookie #JungRyeoWon #3YearsOfBubblegum #Bubblegum #KoreanDrama #KoreanActor #Korean #Actor #Model #Artist #Singer #KActor #KModel #KPop #KDrama #OST #Music #Song #LooksDifferent #VanillaAcoustic #LeeDongWookAdmirer


0

(3/3) 3 Years of "BUBBLEGUM" Drama (tvN - 2015) ♥♥♥
Since 26th of Oct 2018 was the 3rd Anniversary of "Bubblegum" Drama, So I'd Like to Share My Most Fav OST from This Drama "LOOKS DIFFERENT" Sung by 'Vanilla Acoustic' 🎶🎶🎶
🎥 Video Credit/Copyright: 'Respective Owner'

#이동욱 #LDW #LeeDongWook #DongWook #Wookie #JungRyeoWon #3YearsOfBubblegum #Bubblegum #KoreanDrama #KoreanActor #Korean #Actor #Model #Artist #Singer #KActor #KModel #KPop #KDrama #OST #Music #Song #LooksDifferent #VanillaAcoustic #LeeDongWookAdmirer


0

(2/3) 3 Years of "BUBBLEGUM" Drama (tvN - 2015) ♥♥♥
Since 26th of Oct 2018 was the 3rd Anniversary of "Bubblegum" Drama, So I'd Like to Share My Most Fav OST from This Drama "LOOKS DIFFERENT" Sung by 'Vanilla Acoustic' 🎶🎶🎶
🎥 Video Credit/Copyright: 'Respective Owner'

#이동욱 #LDW #LeeDongWook #DongWook #Wookie #JungRyeoWon #3YearsOfBubblegum #Bubblegum #KoreanDrama #KoreanActor #Korean #Actor #Model #Artist #Singer #KActor #KModel #KPop #KDrama #OST #Music #Song #LooksDifferent #VanillaAcoustic #LeeDongWookAdmirer


1

(1/3) 3 Years of "BUBBLEGUM" Drama (tvN - 2015) ♥♥♥
Since 26th of Oct 2018 was the 3rd Anniversary of "Bubblegum" Drama, So I'd Like to Share My Most Fav OST from This Drama "LOOKS DIFFERENT" Sung by 'Vanilla Acoustic' 🎶🎶🎶
🎥 Video Credit/Copyright: 'Respective Owner'

#이동욱 #LDW #LeeDongWook #DongWook #Wookie #JungRyeoWon #3YearsOfBubblegum #Bubblegum #KoreanDrama #KoreanActor #Korean #Actor #Model #Artist #Singer #KActor #KModel #KPop #KDrama #OST #Music #Song #LooksDifferent #VanillaAcoustic #LeeDongWookAdmirer


0

#tahukahkamu
Sering kali setelah bepergian kita masih jarang membersihan muka kita dan itu dapat menyebabkan jerawat? Atau berkali2 sudah cobain pembersih tp ga cocok dengan muka kamu?
.
Nah sekarang jangan kuatir lagi "Facial Wash Acne" dari Younger Looks dengan bahan alami dan khusus dijamin membersihkan kulit dengan mengangkat kotoran debu dan sisa2 tata rias yang menempel pada kulit wajah karena dengan adanya kandungan salicylic acid membantu merawat kulit yang berjerawat.


3