#lovebali

Instagram photos and videos

#lovebali#bali#indonesia#travel#balilife#beach#indonesiatravel#picoftheday#asia#naturephotography#beautifulworld#sunandsea#summer#explorebali#travelblogger#holidays#travelphotography#sunandsand#sunset#pesonaindonesia#photography#baligasm#balitrip#balinese#baliisland#visitbali#myvacation#nature#photobali

Hashtags #lovebali for Instagram

Photo by @esterjiroutova
Such a beautiful memories from Bali🐘
.
.
.
. ➖➖Share & tag us your best moment in Bali with #travelingbali and follow @travelingbali ♥️🌴
.
.
♡Let's explore Bali & around with us♡
Info BOOKING📱whatsapp +62-852-3711-0000
Click http://bit.ly/travelingbali .
.
#travelingbali #travelbali #traveling #balitour #explorebali #baliphototrip #balitripadvisor #balitravelguide #balitourguide #balitransport #baligram #balivacation #baliholiday #visitbali #balilife #bali #baliisland #balidiaries #baliindonesia #lovebali #balitrip #balitravel #wonderfulbali #baligasm #balicili #pesonaindonesia #beautifuldestinations


0

When you are in Ubud, a visit to the Tegenungan waterfall is one of the amazing things to do in Ubud. Culture and nature are two words that come to mind when thinking of Ubud and the surrounding area. Of all the waterfalls in the surrounding area, Tegenungan waterfall is a good choice because it is not too far from Ubud. This is a popular waterfall for good reasons and is worth a visit to this beautiful place on your Bali trip especially if you live in Ubud.

Photo by @pramudiyo.surya
Credit for @travelingbali .
.
Inframe @anikethbafna @shreya26sharma @17abhinav.sharma .
"Thanks for letting us serving you"
.
.
➖➖Share & tag us your best moment in Bali with #travelingbali and follow @travelingbali ♥️🌴
.
. ♡Let's explore Bali & around with us♡
Info BOOKING📱whatsapp +62-852-3711-0000 .
➡️Click http://bit.ly/travelingbali ⬅️
.
.
#travelingbali #travelbali #traveling #balitour #explorebali #baliphototrip #balitripadvisor #balitravelguide #balitourguide #balitransport #baligram #balivacation #baliholiday #visitbali #balilife #bali #baliisland #balidiaries #baliindonesia #lovebali #balitrip #balitravel #wonderfulbali #baligasm #balicili #pesonaindonesia #beautifuldestinations


1

🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩 🇮🇩🇮🇩🇮🇩
My Indonesian friends. 🇭 🇦 🇵 🇵 🇾. INDEPENDENCE. 🇩 🇦 🇾. 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩


1

Current mood...? Just pack my bag and run away somewhere far and remote. I’m tired of living the same routines lives, same soulless people, and same struggle to breath in peace. I just wanna take a break. No questions asked. .
.
.
#island #beautifulisland #barefootisland #beach #beachlife #beautifuldestinations #travel #travelgram #travellife #traveling #travelers #adventure #adventurelife #happineys #igtravel #ilovetravel #naturelife #travelphotography #balilife #baliisland #thebalibible #freedom #travelawesome #lovebali #360bali #explorebali #travelblog #bali


2

This is Katut. Or as he liked to be called 'Fast Jimmy'. I hitched a ride with Jimmy back to my hotel, 6 bintangs down & too lazy to walk. On our trip, I learnt the origins of his nickname; Jimmy claiming to be the quickest and best drug dealer in the heart of Legian / Kuta area. Coke, weed, speed, valium, uppers, downers; the list goes on, with ice & methamphetamines included. After I politely declined his offerings, for the 2nd time; I gave him my 50,000 rupiah & asked if I could take his portrait. "The next Pablo Esobar" he exclaimed as I was shooting. Soon after I was on my way to the villa pool and more beers under the Indonesian sun. Thanks for the lift Jimmy, good guy.


5

プールでモーニング🍹エッグベネディクトがめちゃめちゃおいしかった🌟
.
.
.
「Cabina Bali」
.
.
.
#bali #balitrip #trip #girlstrip #summer #summervacation #pool #instagood #lovebali #balicafe #cabinabali #バリ旅 #バリ旅行 #バリカフェ#島カフェ #タビジョ #女子旅 #インスタ映え #カビナバリ #モーニング #🇮🇩


1

#Throwbackthursday, Bali⛱️


2

Another big swell


4

Sunset yang tenggelam. Tak akan seindah, tanpa kau di sini~~ 💞💞🌴🌊🌻 📷 : @maicapalo
.
.
.
.
Tekan 'like' dan klik 'follow' akun kami.
Pantengin terus #galeriwanitadunia untuk foto-foto terbaru wanita seantero dunia.
Terimakasih
.
.
.
.
.
.
---''---''---"---"---"---"---"---"---"---"---" #galeriwanitadunia #wanitadunia
#galeriwanitaasia #wanitaasia #perempuancantik #perempuanindonesia #gadiscantik #gadisindonesia #wanitaidaman #seksi #seksiindo #lovebali #balilove #asianmodels #cuteasian #instaasians #sexyasians #asianbabes #asianbabe #asiansexy #asianwoman #sexylook #igbabes #womancrush #beachbum #bikinilife #beachlover #beachtime #beachbabes #beachbabe


0

Planning to be there again#loveBali#loveTheBeach❤️


0

Пробежаться по рисовому полю 🌱😀Выставлю две фотографии в разных обработках. Думаю, что первая все же лучше(?) Всем доброго вечера, мои хорошие! #любимыйбали #моядоченька #убуд #ubud #путешествие #пейзаж #прекрасноерядом #фотографмаринамудрова #прекрасноерядом #пейзаж #экзотика #lovebali #bali #baliisland #paradisebali #trevel #instavacation #ilovetravel #travelphotography #worldtraveler #mytravelgram #mytravelstory #lnstatravel #interestingthingstodo


7

Ubud at night - throwback


2

Ubud market - throwback


1

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart🌿


#waterfall #kantolampo #kantolampowaterfall #bali #baligram #landscape #landscapephotography #travel #travelblogger #trip #adventure #world #love #view #beautiful_world #beautifuldestinations #lovebali #balicili


7

Proklamasi

Kami bangsa Indonesia dengan ini menjatakan kemerdekaan Indonesia.
Hal2 jang mengenai pemindahan kekoeasaan d.l.l., diselenggarakan
dengan tjara saksama dan dalam tempoh jang sesingkat-singkatnja.

Djakarta, 17 - 8 - '05
Wakil2 bangsa Indonesia.

MERDEKA!!!! #dirgahayurepublikindonesia #makambungkarno #blitar #indonesia #surabaya #wisatablitar #nongkrong #holidays #liburan #photography #backpacker #cowok #surabaya #indonesia #explorer #keren #travelling #traveller #instagram #instaboy #lovebali #photoshoot #beach #amazing #manly #manlyman #haveaniceday #loveyourself #like4like #follow4follow


0

Happy wedding tel!😊💋👑 Masih gagal move on dari acara hajatan ngana deh. (Netijen harap maklum)

Akhirnya dream wedding lo sejak bocah ingusan bisa terwujud ya. Sejak 12 tahun lalu karna ulah lo nama gue yg bagus ini berubah jadi Ope perkara lo cadel doang yak. Gue keinget pas baru puber banget di SMP udah sering gitu ngayal2 siang bolong ngomongin masa depan. Trus suka bikin konsep idup di kala kelas panas, ribut dan ga ada guru. Bahkan gue kangen saat2 cabut ekskul hari sabtu dan melipir nyari warnet. Atau sekedar kerumah w buat ngelanjutin obrolan ga penting, nulis2 nama anak karangan sendiri dari abjad A-Z (semoga nanti kepake buat ngasih nama Tutu kecil atau Alex Jr.)
Mon maap pas sma gue dulu sombong susah diajak main, trus kalo pas kuliah balik jkt juga susah2 ditemuin. Wkwk tapi kita tak perlu drama dan baper yhaaaa tetep keep in touch sampe usia yg taq remajha lagi. Tau-tau lu kewong aja. Gapapa lah duluan abis ini juga si ulan aja dulu. Gue masih mencari kitab suci ke barat.
Menjelang hajatan dengan sedikit drama kehidupan w yg complicated ini gue seneng bisa di invite diantara 30 orang sepesial di kawinan bule. Sebelum mendarat di bali h-sekian ada yg ngambek2 gitu lah, ada yg belom di acc cutinya, trus ada yg cancell lah, ada yg gapunya duit lah wkwkwk. Tapi jalan juga kan semua ini berkat doa ibu. So blessed bisa kabur sedetik ke pulau dewata, bisa liburan yg cocoknya buat orang gawe dan suntuk, kalo gue macam kebanyakan liburan dikira kaya padahal mah... Aminin aja.
Thanks buat axseel yg sedia jadi kang potret di tiap sudut destinasi kita di bali, dan ulan my sexy driver yg sabar dan taq cengeng. "Eh salah belok lan puter balik" tau-tau gue ditengah sawah aja hikssss :( emang dasar navigator amatir. Love u guys. W heran kok lu berdua nyambung aja ya wkwk. Next hangout bareng lg yaaa my GAC team.

Astrella and Alex, wish you lots of love, joy, and happiness💋🖤
+++ Iya w gendut ok. Santai aja jan komen.
#MrAndMrsKiselev #TutiKawin #Tutibikinbayibule #Tutisoldout #LoveBali


1

Unreleased ...and that’s what I miss! Placidity and harmony of Bali, I do my best to retain it in my heart here amongst the concrete walls #homeiswheretheheartis #lovebali #bali #sunset #beautifulsunset #amazingasia #southeastasia #riceterraces #soundofnature


1

Satu lagi kemegahan Patung Garuda Wisnu Kencana yang diabadikan oleh @lindy_soegito . Patung yang telah berdiri dengan gagah di GWK Cultural Park kini menjadi ikon landmark terbesar yang ada di Indonesia. Kisah petualangan Garuda dalam mencari Air Tirta Amertha dapat juga anda saksikan dalam pertunjukkan Kecak Garuda Wisnu yang hadir setiap hari pukul 18.30 WITA di Amphitheatre, GWK Cultural Park. Yuk, beli tiketnya sekarang di gwkbali.com
___________

Another magnificent shot of Garuda Wisnu Kencana statue taken by @lindy_soegito . Garuda Wisnu Kencana soaring majestically at GWK Cultural Park become the most iconic landmark in Indonesia. The tale of Garuda's adventure to fing Tirtha Amertha also featured in a traditional Garuda Wisnu Kecak dance, performing everyday, 6.30 PM at Amphitheatre. Get your admission ticket now at gwkbali.com

#gwk #gwkbali #balinese #balilife #balineseculture #lovebali #baligasm #balibible #balineseart #culture #bepartofgwkhistory #visitbali #indtravel #wonderfulindonesia #landmarkbali #budaya #budayabali #infiatravel #travel #traveling #bali #wanderlusting #travelpostdaily #amazingpictures #travelpost #wandergram #instatravelgram #amazingplace #travelphotos #beautifuldestination


1

Oh kaca juga nih negara beda #xxipark23 #lovebali #bali🌴 #mirrorselfie


0

Tips klu lagi nuris duit pas sana pas sini.. agar teteup sehat dan kenyang . Beli buah potong banyak di indomart kok ...bisa nt dinner or breakfast .#lovebali #baliisthebest #traveller_art #travellingram


0

🏄🏾‍♂️🌊☀️ Лови волну 🙌🏼#lovebali


0

ОХ УЖ ЭТИ АЗИАТЫ👿😂
.
.
Будучи на Бали, мы хотели сфотографироваться на смотровой площадке, куда выстроилась очередь людей, жадущая, как и мы😂, заполучить крутую фотку в Инстаграм 😂👌. Стоят, ждут, мы тоже пристроились😊. На площадке крутится компания китайцев. Сфоткались в анфас, в профиль, жопки сфоткали, платья показали, минут через 20 отошли. Окей. Очередь начала двигаться молньеносно. Каждому из стоявших нужно было максимум 3 минуты, чтобы сделать кадр мечты 😂👌, и вскоре площадка была нашей👌.
.
.
Я быстро сфотографировала мужа, потом мы также быстро попросили сфотографировать нас, и наступила моя очередь (поверьте, и минуты не прошло!). Но в тот самый момент, когда я улыбнулась для фото, китаянка, которая до этого устроила себе получасовую фотосессию👌, решила, что больше она ждать не намерена👌, и загородив меня, стала смащно позировать под щелчки камеры ее подруги. .
.
Тут мое терпение лопнуло😈. Поняв, что хорошего кадра мне не дождаться, я встала прямо перед ней, и заявив мужу "фоткай"😂😂😂, стала кривляться перед камерой, изображая из себя супермодель😂. Фред ржал, но подыгрывал: " Вот так, супер! Ага, а теперь повернись! Шикарно! Посмотри на меня, ооо, какой взгляд😂". Китаянка охренела, сморщилась, и уставилась на меня😂. Она явно не понимала, в чем дело😂. Народ в очереди стал хохотать в голос😂.
.
.
Покривлявшись пару минут, я отошла в сторону, и стала хохотать с мужем😂. Фоток оттуда у меня нормальных не вышло, зато есть что вспомнить😂😂.
.
.
Знакомая ситуация?😂😂😂. Всем отличного вечера 😘.


28

Patung Garuda Wisnu Kencana yang memiliki bentang hingga 64 meter disebut sebagai patung terlebar di dunia. Kemegahannya menjadikan Patung Garuda Wisnu Kencana sebagai landmark paling ikonik di Bali. Jadi, kapan giliranmu datang berkunjung ke GWK Cultural Park? Beli tiket masuknya di gwkbali.com sekarang juga!
___________

The Garuda Wisnu Kencana statue, with its 64 meter wide termed as the largest statue in the world. Garuda Wisnu Kencana has become the most iconic landmark in Bali. So, when will you visit GWK Cultural Park? Get your admissino ticket now at gwkbali.com!


3

° Le voyage est la seule chose qu'on achète et qui nous rend plus riche. 🌍✈️. ° Il y a tout juste un an, à cette heure ci, nous étions en plein vol direction Bali. ° Ce voyage aura marqué ma vie à jamais.
#nostalgie #souvenir #bali🌴 #indonesia #remember #travel #voyager #lovelife #lovebali #culture #luwakcoffee #temple #ilesdesdieux


0

Spend your time loving your life 🌸


1

The best travel moments are the quiet ones. The popular sites are great, and we do visit them when we go to new places, but looking back, our best memories are usually the ones away from the crowds. .
Here are my top three travel memories:
.
1️⃣ Myanmar: Riding my e-bike to a remote temple in Bagan in the middle of the night. It was dark, cold and full of bugs. But it was worth it when I got to the top in time for sunrise.
2️⃣ Bali: It was raining hard one afternoon so we decided to stay in. We turned on some Billie Holiday and danced while listening to the rain.
3️⃣ Peru: Seeing the Milky Way for the first time with my very own eye on the Inca trail hike. It was the second night, everyone had gone to bed to get ready for another longer day of trekking. I was walking to my tent and looked up to see the millions of stars in the sky.
.
I am curious, comment below and let me know your best travel memories⤵️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#girlsborntotravel #acolorstory #ilovetotravel #thediscoverer #teamcanon #postcardplaces #roamtheworld #lifeafter9to5 #lifeofadventure #stayandwander #travelandlife #femaletravelbloggers #pursuepretty #thetravelwomen #wearetravelgirls #livetheadventure #livecolofully #liveauthentic #balilife #baliphotography  #explorebali #lovebali #visitbali #balilove #baliisland #beautifulhotel #livinthedream #livinthelife #nusapenida #canonusa


62

Abaikan sandalnya..


2