#lrttamanmelati

Instagram photos and videos

#lrttamanmelati#gombak#like4likes#like4follow#m3mall#ajimaura#terapiinstagram#serigombak#posseluruhmalaysia#sksetapakindah#smksetapakindah#setapakcentral#instalikes#Meeraclekualalumpur#meeraclegemstonebeauty#plazaidaman#wawazainal#danaukota#Codklarea#batucaves#skincarehebat#meeraclesetapakdanaukota#aerilzafrel

Hashtags #lrttamanmelati for Instagram

Masalah jerawat sepenuh muka berangsur pulih dgn meeracle ๐Ÿ˜
Alhamdulillah.. Tu sebab ramai yg repeat order.. Meeracle mmg best kalau diguna secara konsisten.

Kesan boleh dilihat dlm masa 24 jam sahaja. Berminat nak try serum ajaib ni lelaju wasap tau, akak respon sepantas kilat ๐Ÿ˜

Wasap 0123006846 atau klik link wasap kat bio yer.. #Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclegemstonebeauty
#MenjadidenganMeeracle
#skincarehebat
#posseluruhmalaysia
#codmeeraclekl
#indonesia
#brunei
#thailand
#australia
#setapaksentral
#danaukota
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#m3mall
#lrttamanmelati
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


3

Dalam kalut sakit kepala, bawak berzikir dan muhasabah jap ๐Ÿ˜Š
Sekali tengok fon ade yang wasap tanye harge dan terus bank in.. Allahu.. Tak terucap kata kata, baiknya Allah kan.. Berzikir je terus dia bagi rezeki ๐Ÿ˜

Cuma stok cleanser tengah semput, dengarnye mesin pembuat cleanser tengah jem kat HQ. Moga cepat pulih mesin tu dan stok kembali banyak. Aamiin

Nak try meeracle ? Wasap 0123006846 atau klik link kat bio yer ๐Ÿ˜‰

#MENJADIDENGANMEERACLE
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#plazaidaman
#setapakcentral
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#gombak
#serigombak
#greenwood
#batucaves
#hkl #sogo
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


1

Pes Masakan #IbuSambal ....
Boleh digunakan untuk masak pelbagai jenis masakan. Antaranya #SambalPetai #Kari #TelurDadar #AsamPedas ...
5minit Sahaja untuk masak.
Sebotol RM16 ..
Untuk COD minimum 2 botol + RM5 cas ...
Klu korang nk order by POS pun Boleh ..
Area COD #LrtWangsaMaju #LrtSriRampai #LrtGombak #LrtTamanMelati #JalanMARA #Campbell #JalanTAR ...
Korang Boleh direct text #CikMimiQue http://www.wasap.my/601137427436 utk Sebarang pertanyaan... #IbuSambalCikMimi #PesSambal #Tempatan ...


0

Apaaa???
Belum Makan Lagiiii๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Allahu๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
๐Ÿ‘‰Maaf, Jumaat Usu cuti๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ
*******************************
@usubako2goreng2 juga TERIMA TEMPAHAN dalam kuantiti yang banyak ye๐Ÿ’ช
๐Ÿ‘Harga Pakej : SAMA SAMA SAMA...
โ—RM6 : Set Nasi
โ—RM3.50 : Pecal/Gado2
๐Ÿ‘PERCUMA AIR untuk setiap Set Nasi + PERCUMA ULAM(untuk 20 Set Nasi & ke atas)๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
**********************************
Tempahan : 1@2 hari sebelum pick up
PM CEPATTT : 017-689 5527 | 017-689 5527 | 017-689 5527
zaSSSSSSSSSSS๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต #MakanTengahHariMalamMurah
#Setapak
#WangsaMaju
#TamanSetapakIndah
#TamanMelati
#DanauKota
#SkSetapakIndah
#LRTWangsaMaju
#LRTTamanMelati
#UIAGombak
#UKMKL
#HKL


2

Mehhh usha sikit color code #wawalipmatte ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
๐Ÿ“ฃFREE COD NEAR LRT KELANA JAYA LINE DARI STATION GOMBAK SAMPAI STATION PUTRA HEIGHTS!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ WHATSAPP 01121922269 !!! .
.
GOOD NEWSS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ NEXT WEEK #WAWACOSMETICS AVAILABLE KAT AEON WELLNESS !!! .

Tapi kalau tak jumpe aeon wellness bole order kat kitee ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ
.
POSTAGE EVERYDAY
SS RM 11 SM RM 8
.
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST !! JOM BELI!
.
WHATSAPP 01121922269 ATAU CLICK LINK DI BIO
.
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama # #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteย #crushlipsmatteviralย #lipmatte#lipmattemurahย #kosmetikย #stokiswangsamaju#bazarpaknilย #malaysiaย #wawazainalย #aerilzafrel


3

GOOD NEWSS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ NEXT WEEK #WAWACOSMETICS AVAILABLE KAT AEON WELLNESS !!!
.
POSTAGE EVERYDAY
SS RM 11 SM RM 8 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST !! JOM BELI!
.
WHATSAPP 01121922269 ATAU CLICK LINK DI BIO
.
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama # #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteย #crushlipsmatteviralย #lipmatte#lipmattemurahย #kosmetikย #stokiswangsamaju#bazarpaknilย #malaysiaย #wawazainalย #aerilzafrel


0

GOOD NEWSS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ NEXT WEEK #WAWACOSMETICS AVAILABLE KAT AEON WELLNESS !!! POSTAGE EVERYDAY
SS RM 11 SM RM 8
.
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST !! JOM BELI!
.
WHATSAPP 01121922269 ATAU CLICK LINK DI BIO
.
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama # #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteย #crushlipsmatteviralย #lipmatte#lipmattemurahย #kosmetikย #stokiswangsamaju#bazarpaknilย #malaysiaย #wawazainalย #aerilzafrel


0

CANTIK BAWAH RM100 !

Nak cantik tak payah la nak berbelanja lebih. Tak perlu seminggu sekali nak pergi facial. Tak perlu nak habis beribu ringgit setiap 2 bulan untuk produk skincare.

Yang ada masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit sensitif dan parut jerawat, tak perlu risau nak pakai produk ape dah. #Meeracle adalah penyelesaian untuk awak semua.
Miliki #MeeracleSerum bawah Rm100 dan boleh digunakan selama 2 bulan untuk satu botol.

Atau dapatkan POTONGAN sebanyak RM29 untuk satu SET MEERACLE.

Jangan lambat, takut lepas ni tak dapat dah harga istimewa ni tau ๐Ÿ˜Œ

Roger Sis Rena Erfina Zollkefli

Atau terus klik je link kat bawah ni tau ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60123006846/PotonganRM29

#mgb000000396 (id member) - agent sah dan berdaftar Meeracle .
#DROPSHIPWANTED
#MENJADIDENGANMEERACLE
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#skincarebatupermata
#limitededition
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#gombak
#serigombak
#batucaves
#plazaidaman
#hkl #sogo
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


0

CANTIK BAWAH RM100 !

Nak cantik tak payah la nak berbelanja lebih. Tak perlu seminggu sekali nak pergi facial. Tak perlu nak habis beribu ringgit setiap 2 bulan untuk produk skincare.

Yang ada masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit sensitif dan parut jerawat, tak perlu risau nak pakai produk ape dah. #Meeracle adalah penyelesaian untuk awak semua.
Miliki #MeeracleSerum bawah Rm100 dan boleh digunakan selama 2 bulan untuk satu botol.

Atau dapatkan POTONGAN sebanyak RM29 untuk satu SET MEERACLE.

Jangan lambat, takut lepas ni tak dapat dah harga istimewa ni tau ๐Ÿ˜Œ

Roger Sis Rena Erfina Zollkefli

Atau terus klik je link kat bio or bawah ni tau ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60123006846/PotonganRM29

#mgb000000396 (id member) - agent sah dan berdaftar Meeracle .
#DROPSHIPWANTED
#MENJADIDENGANMEERACLE
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#skincarebatupermata
#limitededition
#formulagemstonepertamadiasia
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#gombak
#serigombak
#batucaves
#greenwood
#hkl #sogo
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

CANTIK BAWAH RM100 !

Nak cantik tak payah la nak berbelanja lebih. Tak perlu seminggu sekali nak pergi facial. Tak perlu nak habis beribu ringgit setiap 2 bulan untuk produk skincare.

Yang ada masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit sensitif dan parut jerawat, tak perlu risau nak pakai produk ape dah. #Meeracle adalah penyelesaian untuk awak semua.
Miliki #MeeracleSerum bawah Rm100 dan boleh digunakan selama 2 bulan untuk satu botol.

Atau dapatkan POTONGAN sebanyak RM29 untuk satu SET MEERACLE.

Jangan lambat, takut lepas ni tak dapat dah harga istimewa ni tau ๐Ÿ˜Œ

Roger Sis Rena Erfina Zollkefli

Atau terus klik je link kat bio or bawah ni tau ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60123006846/PotonganRM29

#mgb000000396 (id member) - agent sah dan berdaftar Meeracle .
#DROPSHIPWANTED
#menjadidenganmeeracle
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#skincarebatupermata
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#gombak
#serigombak
#batucaves
#plazaidaman
#hkl#sogo
#limitededition
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


0

Hi ladies! Esok admin cuti, so ada COD & POS, siapa nak order #shadedough or #nutella1KG boleh WA admin 011-26281128 sekarang! ๐Ÿ˜ƒ

Postage jam 11pg, nak join sila order & buat bayaran sebelum jam 12 tgh mlm ni ya ๐Ÿ˜ƒ

TESTER SHADE DOUGH DISEDIAKAN ๐Ÿ’„

#shadedoughbyhaniszalikha #lipbait #mattelipcream #gombak #tamanmelati #greenwood #giantbatucaves #like4like #shadedough #makeupjunkie #makeupjunkiemalaysia #makeupmalaysia #nutella1kg #nutellamurah #freecod #likeforlike #batucaves #srigombak #setapak #danaukota #setapakcentral #greenwood #srigombak #melawati #tamanmelati #wangsamaju #lrttamanmelati #lrtwangsamaju #shellgreenwood #giantbatucaves #tamansamudra


1

#repost @khaininakhalil My Not-so-great-lighting barefaced selfie! Today is the 7th day & My skin is a lot better! At first I thought the cleanser & serum will ruin my skin as my skin is quite sensitive to some types of serum. But I guess this one works on me! I tak tipu eh pls jangan dm I tanya โ€œbetul tak benda ni elokโ€. Haritu my skin breakout teruk sbb minum air banyak sgt & all, i tak amik dairy & chocolate n STILL TERUK. So i kurangkan air & use @meeracle_my to help get rid of that small bumps & Iโ€™m happy now honestly. Soooo want yall to experience this yourself! But first, i nak nominate @syazlinzainal to try it out. I dare you girl ๐Ÿ˜‹

Wasap 0123006846 atau klik link kat bio ๐Ÿ˜‰

#meeracle7dayschallenge
#menjadidenganmeeracle
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakcentral
#danaukota
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#gombak
#serigombak
#batucaves
#hkl #sogo
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


0

#repost @khaininakhalil My Not-so-great-lighting barefaced selfie! Today is the 7th day & My skin is a lot better! At first I thought the cleanser & serum will ruin my skin as my skin is quite sensitive to some types of serum. But I guess this one works on me! I tak tipu eh pls jangan dm I tanya โ€œbetul tak benda ni elokโ€. Haritu my skin breakout teruk sbb minum air banyak sgt & all, i tak amik dairy & chocolate n STILL TERUK. So i kurangkan air & use @meeracle_my to help get rid of that small bumps & Iโ€™m happy now honestly. Soooo want yall to experience this yourself! But first, i nak nominate @syazlinzainal to try it out. I dare you girl ๐Ÿ˜‹

Klik link kat bio for order

#meeracle7dayschallenge
#meeracletestimoni
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#menjadidenganmeeracle
#posseluruhmalaysia
#codkualalumpur
#setapakcentral
#danaukota
#m3mall
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#lrttamanmelati
#gombak
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


0

Penangan serum berhantu, da abis pon kite korek jugak sampai licin lincau ๐Ÿ˜‚

Sayang nak buang selagi tak licin.. Rugi wehhh, serum berlian ni tau, tak mampu beli berlian kite tepek kat muke jelah bagi cantik ๐Ÿ˜†

Nak try? Wasap akk 0123006846
Atau klik link kat bio yer
#menjadidenganmeeracle
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#skincarebatupermata
#readystok
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#gombak
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#hkl #sogo
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


6

Sape yg ada masalah muka breakout akibat salah guna produk, jerawat degil taknak ilang, muka gelap, kusam, jeragat, tona tak sekata, pori besar mcm kulit sunkish, berminyak mcm boleh nak goreng cekodok๐Ÿ˜‚ meh wasap hakak.. InsyaAllah kak ina boleh bantu masalah uols tu ๐Ÿ˜‰

Ws 0123006846 okay..
Atau klik je link kat bio ๐Ÿ˜‰

#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#menjadidenganmeeracle
#posseluruhmalaysia
#codklarea
#skincarehebat
#gombak
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#serigombak
#batucaves
#hkl #sogo
#like4follow
#like4likes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

Tengok ni..
Abam sado pun dah mula guna Meeracle Gemstone wey , abam2 yang tak berapa sado tu tak kan nak tengok je? Kalau tak sado sekurangnya biarlah muka bersih sikit kan.
.
Penjagaan wajah sekarang sangat penting tau, tak kira laki atau perempuan. Takkan nak jumpa bakal mak mertua dengan muka berminyak dan berjerawat kan? silap-silap mak mertua korang sental dengan sabun Axion baru tau ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Korang kan da tengok sebelum ni, Abamยฒ lain pon dah byk yang guna meeracle tau ๐Ÿ˜Œ

Nak order? Meh klik link kat bio yer ๐Ÿ˜‰

#sayamenjadidenganmeeracle
#sesuaiuntuklelakidanperempuan
#kulitsihattakkirajantina
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#serumberlianpertama
#cleanserbatupermata
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakcentral
#danaukota
#gombak
#m3mall
#smksetapakindah
#lrttamanmelati
#sksetapakindah
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#like4follow
#like4likes
#ajimaura
#terapiinstagram


0

Let's ride to the motogp event-- Dapatkan tiket untuk menyaksikan motorgp di #shelltamanmelati, gegarkan event motogp bersama rakan rakan.. #motogp2018
#shellmalaysia
#shelltamanmelati
#setapak
#pvcondo
#lrtgombak
#lrttamanmelati
#tamanmelati
#gengmotorbesar
#genggombak
#gengmotor
#motorcycle
#motorsport
#motogp


1

Akak nak cari 10 orang rakan niaga (dropship) yang betul2 serius je.. Yang main2 taknak.. Nak yang serius je tau sebab akak nak guide sampai jadi, suri rumah, student atau penganggur dialu alukan sebab mereka lebih banyak masa nak pegang fon ๐Ÿ˜… janji konsisten sharing, sabar, bersungguh2 dan komitmen tinggi nak berjaya buat duit.

Awak buat awak yang dapat! Bukan awak buat akak yg dapat! Surirumah tu taknak ke beranakkan duit bulan2 yang cik suami bagi tu? Rugiii tau dok melangup je membawang, duit tak dapat dosa yg bertambah ๐Ÿ˜†

Takde modal pon takpe dulu.. Takyah amik stok dulu.. Just rm30 je utk pendaftaran & dapat No ID, tshirt serta bunting.. Dah boleh onzz
Nak tolong korang jana income sendiri ni.. Taknak ke?
Wasap 0123006846 atau klik link kat bio yer ๐Ÿ˜‰

#jomberanakkanduitberjamaah
#teammeeracle
#incomekepokkepok
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#skincarehebat
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#gombak
#plazaidaman
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


3

First time jumpe produk yg berkesan mcm ni, patut la laku keras #meeracle ni.. Sape yg dah cuba je tau kehebatannya, rata2 customer kami memang BERPUAS HATI dan TAKNAK BERTUKAR KE YANG LAIN DAH... HEHE.. ๐Ÿ˜Œ

Wasap 0123006846 atau klik je link kat bio yer

WE ๐Ÿ’— MEERACLE.. I GIVE FIVE STARSโญโญโญโญโญ ๐Ÿ˜œ

#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#plazaidaman
#gombak
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#setapakcentral
#danaukota
#wangsamaju
#sksetapakindah
#smksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#hkl #sogo
#like4follow
#like4likes
#ajimaura
#instalikes
#terapiinstagram


5

Alhamdulillah.. Bersyukur sentiasa tak kira banyak ke sedikit.. Inshaa Allah akan ditambah lagi oleh sang pemberi rezeki ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak order meeracle jom wasap kak ina
0123006846 atau klik link kat bio yer ๐Ÿ˜‰

#Meeraclekualalumpur
#menjadidenganmeeracle
#meeraclegemstonebeauty
#posseluruhmalaysia
#codklarea
#setapakdanaukota
#m3mall
#lrttamanmelati
#gombak
#plazaidaman
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#wangsamaju
#sentul
#skincarehebat
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


0

Hai uolls โœ‹๐Ÿป๐Ÿ˜ Haa meh sini akak nak bagitau sebab ramai yang tanye kenapa MEERACLE GEMSTONE SERUM Sahaja da ckup xperlu krim siang dan malam...
.
Sebab dah ada 5 kelebihan taw dalam MEERACLE GEMSTONE SERUM ni... ๐Ÿ˜ฎโ˜บ serum ni bole buat kulit kite cantik dan sihat taw..mana yang nak merawat kulit muka dan bermacam2 lagi masalah.. boleh la apply meeracle ni kesan yang amat ketara ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ Belom cuba belom tau, kalau dah cuba terus jatuh cinta โค jom whatsapp akak untuk dapatkan ๐Ÿ˜˜ 0123006846 atau klik link kat bio yer ๐Ÿ˜
.
www.meeracle.com.my
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia
#Meeraclekualalumpur
#posdancodavailable
#setapakcentral
#gombak
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

Hai korang..
Jangan lupa rutin tiap2 pagi cuci muka dengan Meeracle Facial Cleanser yee.. Ianya membersihkan kotoran di wajah secara lembut tetapi menyeluruh. Kulit akan menjadi lebih lembut dan selesa. ๐Ÿ˜

Wasap 0123006846 atau lebih senang klik link kat bio ๐Ÿ˜‰
.
.
#cantikbebasceladenganmeeracle
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#setapakdanaukota
#posseluruhmalaysia
#indonesia
#brunei
#singapore
#indonesia
#australia
#codkualalumpur
#gombak
#greenwood
#serigombak
#batucaves
#setapakcentral
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#skincarehebat
#skincarebatupermata
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

Train station staff is watching you ๐Ÿ˜น #straycat #blackcatsofinstagram #cat #lrttamanmelati #kucing #kucingjalanan #kucinghitam


0

Guna meeracle serum best jerawat tak naik malah muka semakin berseri2 tau, hepi sangat customer kite.. uols taknak ke try?

Tak cuba tak tau, dah cuba baru tau dan rasa sendiri penangannya. Ketika itulah baru muncul penyesalan... Nape la tak guna dari dulu huhu.. ๐Ÿ˜œ

Nak cuba jom wasap akak.. Akak akan guide sampai uols cantek tek tek.. Wasap #0123006846 atau klik je lah link kat bio tu ๐Ÿ‘‡

#readystok #posdancodavailable #area setapak #gombak #batucaves #serigombak
#setapakcentral
#danaukota
#plazaidaman
#m3mall
#sksetapakindah
#smksetapakindah
#lrttamanmelati
#posseluruhmalaysia
#indonesia
#brunei
#singapore
#thailand
#australia
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


1

FENOMENA MEERACLE DI MALAYSIA !!
.
Fokus utama MEERACLE yang menjadi solusi segala cela kulit wajah dengan formulasi unik berbentuk lotion mampu merawat jeragat, jerawat, pori terbuka, bintik hitam, kulit kusam dan segala cela di wajah.
.
Produk yang sangat eksklusif namun ditawarkan dengan harga yang sangat mampu milik kepada wanita2 Malaysia yang ingin merasai menggunakan produk bertaraf antarabangsa. ๐Ÿ˜
.
Nak try ? Wasap sini +60123006846
Atau klik link kat bio yer ๐Ÿ˜‰
.
#menjadidenganmeeracle
#Meeraclekualalumpur
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclerena
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#greenwood
#batucaves
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

Putik Telaga Dara (Pencuci intim wanita)

Dirumus dari herba terpilih dari bahan semulajadi yang sangat berkesan sebagai pencuci wanita dengan teknologi nano. Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi bahan anti-septik untuk penyembuhan luka dan jangkitan bakteria. Bau semulajdi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yang lama.

Teknologi nano dan bahan kolagen memudahkan kesannya untuk meresap jauh ke dalam kulit vagina yang sangat sensitif. Wanita semakin berusia bentuk vagina menjadi tidak cantik dan kendur.
Bahan aktif
Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil
Piper Betle Extract
Labisia Pumila (Kacip Fatimah) Extract
Stichopus Horrens (Sea Cucumber) Extract

Kelebihan PTD ๐Ÿ”˜Menegangkan struktur kulit vagina
๐Ÿ”˜Mengetatkan bahagian luaran
๐Ÿ”˜Mencantikan kembali bentuk vagina
๐Ÿ”˜Menghilangkan kegatalan akibat keputihan
๐Ÿ”˜Menghilangkan kulat, bakteria, dan fungus
๐Ÿ”˜Menghilangkan bau yg tidak enak
๐Ÿ”˜Mengawal keputihan
๐Ÿ”˜Sangat baik di amalkan 10 minit sebelum hubungan seksual
๐Ÿ”˜Sangat selesa dan segar dipakai semasa haid
๐Ÿ”˜Selamat untuk wanita hamil yg banyak keputihan
๐Ÿ”˜Merawat luka dengan cepat wanita slps bersalin ๐Ÿ”˜Tahan lama kesegarannya ๐Ÿ”˜Pekat dan menjimatkan

Dpatkan yg tulen hanya dr Pengedar Sah JRM GOMBAK KL
www.wasap.my/60122426188

COD sekitar #Gombak #wangsamaju #lrttamanmelati
Self Pick up #Dayabumi

#putiktelagadara
#jamuratumalaya


0