#lrttamanmelati

Instagram photos and videos

#lrttamanmelati#gombak#like4likes#like4follow#m3mall#terapiinstagram#ajimaura#posseluruhmalaysia#serigombak#sksetapakindah#setapakcentral#smksetapakindah#instalikes#plazaidaman#meeraclekualalumpur#meeraclesetapakdanaukota#codklarea#meeraclegemstonebeauty#menjadidenganmeeracle#skincarehebat#danaukota#indonesia

Hashtags #lrttamanmelati for Instagram

by @meeracle_setapak.danaukota

Nak cari Income sampingan ? Suri rumah nak bantu suami ? Nak duit masuk hari2 even uolls tengah masak dan jaga anak ?
Meh join dropship akak ina, kak ina nak kongsi rezeki sama2 ngan korang ni.. 😁

Nak tak akak bantu ? bahan2 marketing, teknik marketing, teknik close sale semua akak sediakan.. Janji ada semangat nak berjaya & tak mudah putus asa.
Tak mau la harapkan 100% duit suami je.. Nak shopping baju, kasut, mekap ada duit sendiri.. ada simpanan sendiri.. seronok kan ? mau tak seronok poket tebal sentiasa 😍

Pencarian Dropship dibuka sekarang.. Whatsapp kak ina 0123006846 atau klik link kat bio πŸ˜‰

#dropshipwanted
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#serumberlianpertama
#MenjadidenganMeeracle
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakcentral
#m3mall
#danaukota
#gombak
#serigombak
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#lrttamanmelati
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


4

by @meeracle_setapak.danaukota

Nak cari Income sampingan ? Suri rumah nak bantu suami ? Nak duit masuk hari2 even uolls tengah masak dan jaga anak ?
Meh join dropship akak ina, kak ina nak kongsi rezeki sama2 ngan korang ni.. 😁

Nak tak akak bantu ? bahan2 marketing, teknik marketing, teknik close sale semua akak sediakan.. Janji ada semangat nak berjaya & tak mudah putus asa.
Tak mau la harapkan 100% duit suami je.. Nak shopping baju, kasut, mekap ada duit sendiri.. ada simpanan sendiri.. seronok kan ? mau tak seronok poket tebal sentiasa 😍

Pencarian Dropship dibuka sekarang.. Whatsapp kak ina 0123006846 atau klik link kat bio πŸ˜‰

#dropshipwanted
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#formulagemstone
#serumbatupermata
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#gombak
#serigombak
#plazaidaman
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

by @meeracle_gemstone.diamond

Dulu, muka saya kusam sangat. Dah try macam2 produk sampai pakai produk timbang Kilozz pasal nk cantik cepat. Tp harapan nk cantik makin punah, sebab bila kecantikan yg sy Nak tu tak menjadi, malah makin teruk bila sy stop pakai. Ya Allah tak tau mana Nak letak muka masa tu. Cik abang dah mula bebel asyik perabis duit je.
Satu yg digunakan meyakinkan. saya pun try. Alhamdulillah, ck to normal malah lebih cantik dari Yang dulu. Best sangat tau pakai. Kalau sblm nie, pakai produk lain, muka jadi pedih, jerawat tumbuh bersepah. Bila start pkai Meeracle, serum dia power betul. Dah lah macam losyen, tak melekit, Yang paling best terus resap ke kulit. Kalau produk lain yg pernah sy pakai, makin berminyak muka. Sekarang, masalah kulit muka yang kusam tu terus lenyap. Dah boleh lompat bintang sekarang nie. -
Yanie, Melaka

Credit to Yanie Rosdi

Wasap 0195821041
Tahniah! #menjadidenganmeeracle
#testimonimeeracleserum
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#serumberlianpertama
#posdancodavailable
#plazaidaman
#gombak
#srigombak
#giant #petronas
#setapakcentral
#lrttamanmelati
#m3mall
#sksetapakindah
#smksetapakindah
#like4likes
#like4follow


0

by @meeracle_setapak.danaukota

Wowww jangan tak tau. Lelaki pun guna Meeracle tau nak rawat masalah kulit πŸ˜‰
Serum tak melekit, cepat resap. Tahu-tahu jerawat dah menghilang.

Seronok aihhhh!

Nak order? Wasap akak 0123006846 atau klik je link wasap kat bio yerπŸ˜‰

#meeracleeyda
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#Formulagemstone
#codklarea
#dropshipwanted
#posseluruhmalaysia
#codkualalumpur
#setapakcentral
#danaukota
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#batucaves
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#ctdk #noradanish
#fattzura
#cantikdenganmeeracle
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

by @igshopsyasya

😍 PROMOSI HARI MALAYSIA!
RM 59
RM 59
RM 59
RM 59

NORMAL PRICE RM 69
POSTAGE EVERYDAY
SS RM 11 SM RM 8
.
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST !! JOM BELI!
.
WHATSAPP 01121922269 ATAU CLICK LINK DI BIO
.
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama #lipmattemalaysiabest #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteΒ #crushlipsmatteviralΒ #lipmatte#lipmattemurahΒ #kosmetikΒ #stokiswangsamaju#bazarpaknilΒ #malaysiaΒ #wawazainalΒ #aerilzafrel


0

by @igshopsyasya

😍 PROMOSI HARI MALAYSIA!
RM 59
RM 59
RM 59
RM 59

NORMAL PRICE RM 69
POSTAGE EVERYDAY
SS RM 11 SM RM 8
.
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST !! JOM BELI!
.
WHATSAPP 01121922269 ATAU CLICK LINK DI BIO
.
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama #lipmattemalaysiabest #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteΒ #crushlipsmatteviralΒ #lipmatte#lipmattemurahΒ #kosmetikΒ #stokiswangsamaju#bazarpaknilΒ #malaysiaΒ #wawazainalΒ #aerilzafrel


0

by @igshopsyasya

😍 PROMOSI HARI MALAYSIA!
RM 59
RM 59
RM 59
RM 59

NORMAL PRICE RM 69
POSTAGE EVERYDAY
SS RM 11 SM RM 8
.
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST !! JOM BELI!
.
WHATSAPP 01121922269 ATAU CLICK LINK DI BIO
.
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama #lipmattemalaysiabest #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteΒ #crushlipsmatteviralΒ #lipmatte#lipmattemurahΒ #kosmetikΒ #stokiswangsamaju#bazarpaknilΒ #malaysiaΒ #wawazainalΒ #aerilzafrel


0

by @ohhcheesekuttabur

Sempat lagi semalam petang cod #cheesekut kat #lrttamanmelati .
.
Terima kasih ye... lucky adik cantik ni, semalam petang wasap order semalam petang jugak dapat. Kebetulan akak tengah buat customers yg order untuk hari ni. .
.
Uolls yg nak order, wasap 012 6561542 atau tekan link www.wasap.my/60126561542
.
Self Pick-up - Taman Danau Kota, Setapak, KL
COD - Setapak/Taman Melati/Taman Melawati/Wangsa Maju/Sentul/Jalan Gombak/Jalan Genting Kelang/Berjaya Times Square Mall dll)

Area lain - Boleh kumpul order, kami hantar.

#ohhcheesekuttabur
#cheesekutkl
#cheesekutsetapak
#cheesekutoat
#cheesekutoreo
#cheesekutnestum
#cheesekutmilo
#cheesekutmango
#cheesekutstrawberry
#cheesekutsedap #biskutcheese #minicheesekut #cheesekuttabur #cheesebiskut #cheesekutleleh #cheese #biskut #biskutsedap #cheesecake #teatime #minumpetang #dessert #memangyummy #terbaikπŸ‘ #pastisedap #surerepeat

M3 Shopping Mall
1

by @meeracle_setapak.danaukota

Jika uols baru nak berjinak2 biz online, uols boleh bermula dengan menjadi dropship meeracle dulu, sebab ianya senang tak pening pale dok fikir modal .
Kelebihan DROPSHIP * tak perlu modal & pegang stok
* tak perlu keluar pos barang
* lokasi dan masa yang fleksibel * produk high demand & sentiasa ramai permintaan/repeat
* mudah memulakannya
* mudah mengendalikan * sesuai bagi suri rumah, student, kerja part time, penganggur dan yg perlukan duit tambahan.
.
Ramai peniaga online telah berjaya menjana pendapatan hanya dengan menjadi dropship. .
Uols juga boleh berjaya sekiranya uols rajin, konsisten sharing dan tak mudah putus asa, keep sharing online & offline. Tak mustahil uols boleh jana pendapatan sehingga 4 angka hanya dengan bekerja di rumah sebagai dropship. 😍
.
Jom join dropship meeracle bersama kak ina, kita beranakkan duit secara berjamaah nak tak ?
Wasap 0123006846 atau klik link kat bio
.
#dropshipdialualukan
#meeraclerena
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#produkviral
#skincarehebat
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#setapakcentral
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

by @meeracle_setapak.danaukota

Jika uols baru nak berjinak2 biz online, uols boleh bermula dengan menjadi dropship meeracle dulu, sebab ianya senang tak pening pale dok fikir modal .
Kelebihan DROPSHIP * tak perlu modal & pegang stok
* tak perlu keluar pos barang
* lokasi dan masa yang fleksibel * produk high demand & sentiasa ramai permintaan/repeat
* mudah memulakannya
* mudah mengendalikan * sesuai bagi suri rumah, student, kerja part time, penganggur dan yg perlukan duit tambahan.
.
Ramai peniaga online telah berjaya menjana pendapatan hanya dengan menjadi dropship. .
Uols juga boleh berjaya sekiranya uols rajin, konsisten sharing dan tak mudah putus asa, keep sharing online & offline. Tak mustahil uols boleh jana pendapatan sehingga 4 angka hanya dengan bekerja di rumah sebagai dropship. 😍
.
Jom join dropship meeracle bersama kak ina, kita beranakkan duit secara berjamaah nak tak ?
Wasap 0123006846 atau klik link kat bio πŸ˜‰
.
#dropshipdialualukan
#meeraclerena
#Meeraclekualalumpur
#setapakdanaukota
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#skincarehebat
#setapakcentral
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


3

by @meeracle_setapak.danaukota

Jika uols baru nak berjinak2 biz online, uols boleh bermula dengan menjadi dropship meeracle dulu, sebab ianya senang tak pening pale dok fikir modal .
Kelebihan DROPSHIP * tak perlu modal & pegang stok
* tak perlu keluar pos barang
* lokasi dan masa yang fleksibel * produk high demand & sentiasa ramai permintaan/repeat
* mudah memulakannya
* mudah mengendalikan * sesuai bagi suri rumah, student, kerja part time, penganggur dan yg perlukan duit tambahan.
.
Ramai peniaga online telah berjaya menjana pendapatan hanya dengan menjadi dropship. .
Uols juga boleh berjaya sekiranya uols rajin, konsisten sharing dan tak mudah putus asa, keep sharing online & offline. Tak mustahil uols boleh jana pendapatan sehingga 4 angka hanya dengan bekerja di rumah sebagai dropship. 😍
.
Jom join dropship meeracle bersama kak ina, kita beranakkan duit secara berjamaah nak tak ?
Wasap 0123006846 atau klik link kat bio
.
#dropshipdialualukan
#meeraclerena
#Meeraclekualalumpur
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#setapakdanaukota
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#brunei
#indonesia
#singapura
#thailand
#australia
#skincarehebat
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

by @meeracle_setapak.danaukota

Bile kite jadi peniaga yang jujur, customer pon akan percaya tuk repeat ngan kite balik nanti. Inshaa Allah πŸ‘

Contoh camni haa.. Senang closing dan tak berkira duit balance.. Mostly lelaki sumenye camtu kan.. 😁
Alhamdulillah.. Jadi la gak tu wat beli gula2 haha πŸ˜…πŸ˜‚ #imtrustedseller
#MenjadidenganMeeracle
#posseluruhmalaysia
#codklarea
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#setapakcentral
#danaukota
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#skincarehebat
#formulagemstone
#like4follow
#like4likes
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


1

by @meeracle_setapak.danaukota

DROPSHIP DIPERLUKAN!!! 🚻

1 SET UNTUNG RM17 SEHARI
5 SET UNTUNG RM85 SEHARI
1 BULAN RM85 X 30= RM2550!!! KALAU JUAL 1 SET JE SEHARI ?
RM17 X 30 = RM510 SEBULAN
DUIT MASUK JE TU.. TANPA KELUAR MODAL😱

SIAPA NAK BAGI BANYAK TU?? DOK UMAH JE SAMBIL ONLINE PEGANG FON,
DUIT KEPOK2 MASUK AKAUN BANK πŸ’°πŸ’°
β˜‘TAK PERLU KELUAR POS BARANG.
β˜‘TAK PERLU PEGANG STOCK & KUAR MODAL
β˜‘BAHAN MARKETING SEMUA DISEDIAKAN
β˜‘TINGGAL COPY & PASTE SAHAJA
DAN TUNGGU PM @ DUIT MASUK
Klik sini for detail
www.wasap.my/60123006846
Atau klik link kat bio

#MenjadidenganMeeracle
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#skincarehebat
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#danaukota #setapakcentral
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


1

by @meeracle_setapak.danaukota

Dengan consistent MEERACLE rasa CONFIDENT ,
tidak lagi malu & rasa rendah diri .

hilang rasa rimas dengan jerawat .
tidak lagi segan dan malu untuk berselfie .

Sis ni ada masalah bekas jerwat dan parut hitam
dalam 2 minggu dia dah dapat kesan seperti gambar ketiga
nak cantik kena sabar .. kena terus pakai tanpa alasan
.
.
++++++++++++++++++
APA ITU MEERACLE ++++++++++++++++++
πŸ‘‰ MUDAH
Tidak perlu pakai krim siang krim malam lagi
.
πŸ‘‰ JIMAT
Beli satu tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam satu botol ajaib ini
.
πŸ‘‰ TEKSTUR RINGAN
Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat masuk dalam kulit muka
.
πŸ‘‰ GLOWING
Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik.Muka nampak β€œpinkish”! .
Ada lagi 1 GOODNEWS* Packaging baru nih mengandungi Extra Gemstone.
.
.
Wanita dan kecntikan tidak dapat dipisahkan
Buat keputusan yang tepat untuk kulit anda kelihatan sihat dan bersinar dengan indah, sepanjang hari, setiap hari.
.
www.wasap.my/60123006846 atau klik je link kat bio

#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#MenjadidenganMeeracle
#posseluruhmalaysia
#indonesia
#brunei
#singapore
#thailand
#australia
#sabahsarawak
#Codklarea
#gombak
#m3mall
#lrttamanmelati
#serigombak
#setapakcentral
#danaukota
#petronas
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


2

by @igshopsyasya

WOAH MASIH ADA MASA LAGII SEBELUM 17 SEPTEMBER!!! BELI 2 WAWA SERUM DAPAT FREE CABUTAN BERTUAH HADIAH LOKET EMAS!!!!
BOTOL AIR!!
FREE GIFT!!
.
1PCS RM 69
2 PCS RM 138 !! POSTAGE RM 8 SM
RM 11 SS
SETIAP HARI!
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA
.
WEEKEND
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST !! JOM BELI!
.
WHATSAPP 01121922269 atau click link di bio. .
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama #lipmattemalaysiabest #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteΒ #crushlipsmatteviralΒ #lipmatte#lipmattemurahΒ #kosmetikΒ #stokiswangsamaju#bazarpaknilΒ #malaysiaΒ #wawazainalΒ #aerilzafrel


0

by @meeracle_setapak.danaukota

Done Restok Alhamdulillah..
Moga sales kak ina harini dan seterusnya makin laju aamiin... Tq Eyda Sulaiman dah motivated & brain wash akak untuk lebih baik lagi lepas ni inshaa Allah 😁πŸ’ͺ Nak order ? Klik link kat bio yer

#restokdanrepeatorder
#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#posseluruhmalaysia
#indonesia
#singapore
#thailand
#brunei
#australia
#Codklarea
#setapakcentral
#gombak
#plazaidaman
#m3mall
#lrttamanmelati
#like4follow
#like4likes
#ajimaura
#terapiinstagram


1

by @meeracle_setapak.danaukota

#Repost @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat.
.
Kalau tak percaya boleh tengok testimoni di @meeracle_my.feedback.

Wasap kak ina 0123006846 @ klik je link kat bio 😊
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#posseluruhmalaysia
#Codklarea
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#setapakcentral
#danaukota
#m3mall
#lrttamanmelati
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#like4likes
#like4follow
#instalikes
#ajimaura
#terapiinstagram


1

by @igshopsyasya

WAWA SERUM 😍😍😍😍
.
EVERYDAY
FREE COD NEARBY LRT KELANA JAYA LINE
POSTAGE SS RM 11 SM RM 8
.
ON WEEKEND
FREE COD KTM NILAI
FREE COD AREA BBST
.
FREE GIFT PUN ADA !!!
.
WHATSAPP 01121922269 atau click link di bio. .
#lrttamanmelati #klsentral #sekitarlrtkl #serumwawa #serumbagus #serumkecutkanjerawat #wawazainal.
#wawacosmetics #wawacrushlipmate #crushcosmetics #lipmattetahanlama #lipmattemalaysiabest #lipmattemalaysia #crushlipmatteclassy #feedbackcrushlipmatte
#sayajual #lipmatte #lipstik #wawazainal #aerilzafrel #crushcosmetic #crushlipmatte
#crushlipsmatteΒ #crushlipsmatteviralΒ #lipmatte#lipmattemurahΒ #kosmetikΒ #stokiswangsamaju#bazarpaknilΒ #malaysiaΒ #wawazainalΒ #aerilzafrel


0

by @meeracle_setapak.danaukota

Usia hanya pada angka.. 😍
Miliki kulit sihat adalah impian setiap orang tak kira lelaki dan wanita, muda ke tua.. Lumrah wanita nak cantik walaupun dah berusia.. Macam makcik ni haa.. Nampak tak perbedaan SEBELUM dan SELEPAS ber Meeracle ?? Psstt.. Dah ramai cucu tau..
Haaa tepok πŸ‘πŸ‘
#MenjadidenganMeeracle

Wasap kak ina 0123006846 atau klik link kat bio 😊

#Meeraclekualalumpur
#meeraclesetapakdanaukota
#meeraclegemstonebeauty
#serumberlianpertama
#cleanserbatupermata
#skincarehebat
#posseluruhmalaysia
#codsetapakdanaukota
#plazaidaman
#gombak
#serigombak
#setapakcentral
#danaukota
#smksetapakindah
#sksetapakindah
#m3mall
#lrttamanmelati
#petronas
#like4follow
#like4likes
#ajimaura
#terapiinstagram


3