#makeupevent

Instagram photos and videos

#makeupevent#makeup#makeupartist#mua#makeupsanding#makeupnikah#makeupwisuda#makeupphotoshoot#makeupwedding#makeuptunang#muakl#makeupaddict#makeuptutorial#muamalaysia#makeupdinner#beauty#makeupflawless#makeuplamaran#makeupbertandang#makeupparty#muaselangor#makeupnatural#makeupmurah#makeuppengantin#makeuphijab

Hashtags #makeupevent for Instagram

No makeup makeup for Ms. Nia πŸ˜ŠπŸ’„
.
.
For more info
---
WA : 0812 9115 7933


1

No makeup makeup for Ms. Nia πŸ˜ŠπŸ’„
.
.
For more info
---
WA : 0812 9115 7933


1

International Makeup Expo atau IMAE akan hadir kembali tanggal 5-7 Oktober 2018 di Balai Kartini Jakarta. Untuk semua pencinta makeup wajib banget dateng ke acara beauty tahunan yang keren ini. Selain bisa belanja makeup brand favorit kamu, kamu juga bisa nonton makeup show dan ikutan berbagai makeup workshop yang akan dipandu oleh Top MUA di Indonesia.
Yuk ikutan
β€’ @anintapinta β€’ @egiandry β€’ @fadiahct β€’ @fera_vey β€’ @adjengput
#IMAE2018giveaway untuk memenangkan salah satu makeup workshop pilihanmu. Follow @imaeofficial untuk tata caranya. Pemenang akan di pilih secara random dan diumumkan tanggal 31 July 2018.
πŸ’„
International Makeup Expo (IMAE) 5-7 October 2018 at Balai Kartini Expo Center.
www.imaeofficial.com
@imaeofficial β€’
#indonesianmakeupbrand #proudlyindonesian
#imae2018 #makeupexpojakarta #muaindonesia #dizaraevent #makeupjunkies #mua #makeupaddict #indobeauty #makeupgram #makeupevent #indomakeup #beauty #makeup #instamakeup #event #beautyjunkies #beautyadict #instabeautyblogger #internationalmakeupexpojakarta #makeupexpojakarta #eventjakarta #indoblogger #indovlogger #makeupartist #makeupartistjakarta #beauty


1

HIGHLY RECOMMENDED !! Korang masih tak nak cuba? Taknak ke glowing and flawless sebelum kluar rumah, muka tak breakout, makin sihat, jerawat makin kecut, glowing plak tu.. Hanya dengan DYXY korang akan nampak cantik sekelip mata, muka tak breakout, malah makin sihat 😘😘
.
.
DYXY best sebab :-
βœ”οΈBC CREAM full coverage, mengandungi SPF 50, serta mengandungi ekstrak Arbutin untuk mencerahkan kulit wajah
βœ”οΈFACE MIST yang mengandungi ekstrak GREEN TEA yang boleh merawat kulit dari dalam, semburan nano yang terus meresap jauh ke dalam kulit
βœ”οΈBRUSH yang mempunyai bulu yang padat dan menjadikan sapuan lebih rata
βœ”οΈLIPSTIK mempunyai 3 fungsi iaitu sebagai lipstik, eyeshadow dan blusher
βœ”οΈMASCARA yang melentikkan bulu mata, water proof, mudah dicuci
.
.
Dah in love dgn DYXY ? Jangan tunggu lamaΒ². Nanti melepas pulak set PROMOSI DYXY
JOM WHATSAPP .
.
πŸ“²+601121909847
πŸ“²+601121909847
πŸ“²+601121909847
.
.
LAGI BEST ADA PROMO TAK MASUK AKAL 😱😱SUPER DUPER JIMAT🎁SIAP EXTRA GIFT TAU

Bulan ni, kami dari #teambieena ada buat LUCKY DRAW tau
Awak beli 3 item ke atas, layak join LUCKY DRAW menang handbag RAYA

JOM PM segera. PROMOSI SELAGI STOK MASIH ADA
.
.
#DyxyCosmetics #BcCreamDyxy #BcCreamMalaysia #BcCreamMurah #MesraWudhuk #FoundationViral #FoundationMalaysia #LulusKKM #SPF50
#LipstikDyxy #MascaraDyxy #BrushDyxy #FaceMistDyxy #GreenTeaFaceMist #MakeupSpray
#CompactPowder #LoosePowder #Concealer #MuaMalaysia #MakeupTunang #MakeupEvent #JanganBenciCintaku #DyxyMeru #DyxyShahAlam #DyxySetiaAlam #DyxySaujanaUtama


0

Try to avoid shimmer highlighter if you have textured skin. I like to use @hourglasscosmetics ambient lighting to give a healthy glow to my client. This type of powder pakai banyak mana pun tak apa. So smooth! #makeupbytieqazai


4

Look smokey brown harini sape nak tngok look smokey brown ni boleh tengok dekat FB kakbed buat live add FB kakbed SITI ZUBAIDAH okey😘.. Sape suka look ni double tap sikit 😍.. Sape Nk booking makeup meh dm kakbed πŸ€—.. Cepat jgn terlambt nanti tarikh uolls dikebas org lain πŸ˜…


1

MAKEUP THROWBACK πŸ’• πŸ’“
.
Sis throwback je mampu buat masa sekarang sebab sis tengah cuti bersalin & berpantang sampai 17August 2018.
Tapi sis still on for those yang nak booking makeup start 18 August and onwards.
Ada yang tengah mencari MUA untuk majlis korang ke..
Jom risik2 harga dengan amal..
InsyaAllah berpatutan dengan hasil nyaaa..
Jangan lambat2 tau nanti date yang korang nak full, lagi2 hot date yang mmg orang ramai kawin.. So siapa nak makeup.. Whatsapp je sis okay.
First booking, first serve.
❀️Booking fees serendah RM50 πŸ™ˆ
❀️Price makeup INCLUDING transport charge & hijab styling 😘
.
.
.
For booking & any inquiries
Whatsapp πŸ‘‰πŸΌ 01136683286
Whatsapp πŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/601136683286
.
Book your slot now.
Booking with payment πŸ’•
.
.
.
#muakl #muaselangor #muakepong #muaselayang #muashahalam #muakajang #muabangi #muakualalumpur #muasegambut #muasetapak #muaklang #muaklselangor #muasepang #muaputrajaya #muapuncakalam #muasungaibuloh #muaklmurah #muadamansara #muaampang #muacheras #muasubang #muagombak
#makeupsanding
#makeupnikah
#makeupbertandang
#makeuptunang
#makeupevent
#makeupdinner
#makeupconvo
#makeupbajet


0

L’anno scorso guardavo i #nyxfaceawards attraverso i blog di @deborafullimakeup e @theladyxoxo per seguire questa serata, quest’anno sono stata invitata. Vi potete immaginare l’esaltazione? Sembra stupido ma per me Γ¨ stato un traguardo, una serata pazzesca che mi porterΓ² sempre nel cuore (e nelle gambe, i lividi non accennano ad andarsene)πŸ–€ Non smetterΓ² mai di ringraziare il team di @nyxcosmetics_italy, siete magnifici! Ora provo a taggarvi tutti anche se sarΓ  un’impresa epica hahaha @alemoravoice @makeupbyblu @chiarabullo_makeup @sorvix @_andreacimatti @gloriafair @lacindina @myvisionbeauty @rastalien_makeup @mecgee_sg @redgirlwithcurves @arezius @nicolepallado @merisiel_irum @sofiasandrii @elecktra_bionic @miwumiru @marta_and_stitch_theoneearcat @_andreacimatti @damn.tee @sorvix @allaboutsondra @camillacantinimua @erika_bons_mua @valentiinapzz @lucreziabona #nyxfaceawards #memories #party #dresscode #burlesque #finale #nyxprofessionalmakeup #nyxcosmeticsitaly #makeup #makeupevent #makeupcompetition #makeuplover #makeupjunkies


17

.
Muka kusam tak bermaya??😞😞
.
Meh kita bantu adik/kakak/makcik jadi flawless glowing dan cantik dalam masa 3 minit jer. Yess only 3 minutes!! Dah tak payah nak apply make up tebal2. Pakai nipis2 pon dah cantik. .
.
DYXY BC CREAM ni tak bercapuk. Muka kita akan sentiasa kelihatan glowing mowing ✨✨. Best sangat pakai.
.
.
Jom whatsapp sis laju2 sebab ramai yang dah cantik dgn DYXY COSMETICS ni. Anda bila lagi?
.
Whatsapp
πŸ“² 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #projekraya #teamFL #teamAyuyu #teambieena


0

Thankyou for having me , FOR MAKEUP SANDING 😘 β€’ CLIK LINK BIRU DI BIO WHATSAPP 0162380305 UNTUK QUOTA & BEST PRICE β€’ PRICE FROM RM80 β€’ NOT INCLUDE TRANSPORT β€’ >>CHARGE TO GO TO UR HOME<<
√√SHAHA ALAM AREA UNTIL I CITY = RM20-40
√√KL AREA UNTIL KLANG LAMA = RM30-50

#MAKEUPSERVIS #MAKEUP
#MAKEUPTUNANG #MAKEUPKAHWIN #MAKEUPSANDING #MAKEUPDINNER #MAKEUPMAKEUP #MAKEUPEVENT #MAKEUPSHAHALAM #MAKEUPKL #MAKEUPCANTIK #MAKEUPMURAH #MAKEUPCONVO #MAKEUPPHOTOSHOOT #MAKEUPBAJET


0

Makeup By Me
Kening Teknik Gam
18.7.2018
.
Client request tak nak heavy
.
Job by Butik Ayuni Wedding Gallery
.
http://www.wasap.my/60192088092
.
#MuaPerak #MuaKL #MuaIpoh #MuaTravel #MakeupSanding #MakeupNikah #MakeupTunang #MakeupDinner #MakeupBridesMaid #MakeupEvent #MakeupPhotoShoot


0

Whatsapp/call leya-0105650680
#Makeupevent
#Makeupsanding


0

Whatsapp/call leya-0105650680
#Makeupevent
#Makeupsanding


0

Whatsapp/call leya-0105650680
#Makeupevent
#Makeupsanding


1

Reposted from @rama_jee
.
Early Bird diperpanjang s/d 20 Juli 2018
β€’
β€’
Wedding makeup is different than your everyday makeup, but the key to beautiful wedding makeup is how to make it β€œlast long and flawless” for certain period of time. Dibutuhkan ketrampilan khusus untuk dapat menghasilkan makeup yang flawless dan tahan lama.
Untuk itu @rama_jee akan mengajarkan teknik makeup untuk International Bridal pada tanggal 6 Oktober 2018 di IMAE
-
Hubungi 083891219000 (wa only) untuk pendaftaran.
Dapatkan harga early bird untuk pendaftaran sebelum tanggal 20 Juli 2018
-
#ramajee #bridalmakeupjakarta #periaspengantin #RamaJee2018
#indonesianmakeupbrand #proudlyindonesian
#imae2018 #makeupexpojakarta #muaindonesia #dizaraevent #makeupjunkies #mua #makeupaddict #indobeauty #makeupgram #makeupevent #indomakeup #beauty #makeup #instamakeup #event #beautyjunkies #beautyadict #instabeautyblogger #internationalmakeupexpojakarta #makeupexpojakarta #eventjakarta #indoblogger #indovlogger #makeupartist
β€’
IMAE will be held 5-7 October 2018 at Balai Kartini Expo Center, Jakarta
...
...
...


0

.
》Wedding (traditional/modern).
》Prawedding (indoor/outdoor).
》Engagement/Pertunangan.
》Maternity.
》Paket Wisuda/Yudisium/Sumpah.
》Foto & Video.
》Event/Party.
》Dekorasi Pengantin & Alat pesta.
.
β˜†INFO PRICELIST :
πŸ“² WA :082234371401 - 085236926517
.
- Sharing info gratis.
- Bisa menyesuaikan dengan budget.
- Menerima jasa make up di luar kota.
- Asisten berkualitas.
.
#MakeupGraduation #Makeupwisuda #MakeupEvent #Makeuppengantin #MakeupEngagement #MakeupPrewed #MuaJember #MuaBanyuwangi #MuaBondowoso #MuaProbolinggo #MuaSitubondo #MuaLumajang #MuaSurabayaΒ  #PeriasJember #Riaspengantin #Unmuhjember #Wisudanmuh #Unmuhhits #Wisudaunej #Unejhits #Unejcantik #Poltekjember #Wisudapoltek #Jember #Jemberhits #Jemberbanget #Jembercantik


0

Siapa nampak n love pic nie cer belanja love love love πŸ’–πŸ’–πŸ’–. Thank you frenzz.
M A K E U P B Y J U N I Z A J O H A
#makeupbyjunizajoha #muatemerloh #mentakab #jerantut #kuantan #pahang #makeupevent #makeupdinner #makeuppengantin #tunang #nikah #sanding #wedding #makeupkonvo


2

B A C K S T A G E B A B E S Go team Italy! Beautiful setting in Milano and super energetic team. We had a blast, thanks to my BS babe @allybegood for inviting me ❀️@diormakeup @peterphilipsmakeup #dior #diormakeupartist #makeupartist #makeuptraining #diortravelretail #travelretail #makeupevent #makeupaddict #diorbackstage #milano #hotelbiancamariapalace #italy #lovemyjob


2

.
ALL IN ONE!!
.
.
Ramai ke yang dah tahu pasal produk terbaru ni? CARYA COSMETICS 😘.
.
.
Carya ni founder dia MUA NURUL. Baru launch puasa tahun ni. Tapi makin ramai MUA yang guna.
.
.
Sebabnya senang nak g mana2 bawa make up kit ni je. Dalam ni dah ada bronzer, Highlighter, 3 colour eyeshadow, blusher, 3 colour lipcream, blusher brush, multipurpose brush.
.
.
Pallete dalam Carya ni pun boleh guna utk eyebrow.
.
.
Tapi, kalau xnak guna pallete pun xpe, sbb setiap pembelian akan dpt velvet pouch bag + eyebrow Carya 😊.
.
.
Sesuai utk photoshoot, event atau utk make up harian.
.
.
Yang lagi best, pergi mana2 tak yah pening nak bawak make up macam2. Bawak Carya je cukup. Jimat space 😁.
.
.
Haaa termenung ape lagi jom dapatkan sekarang. Whatsapp lelaju
πŸ“² 0145347345
πŸ“² 0145347345
πŸ“² 0145347345

#caryacosmetics #makeupkit #muanurul #eyeshadow #bronzer #highlighter #blusher #lipcream #blusherbrush #multipurposebrush #eyebrow #photoshoot #makeupevent #makeupartist #makeupbynurulmf #janganbencicintaku #sejutarasabuatadelia


0

Laku keras kaler ni!! Memang jadi idaman setiap kastemer! Ini pun dupe brand mekap omputih. Harga punya lahhhhh jauh beza!
Kualiti level level omputeh ai tell yu! Takut lepas beli terus menangis bucu katil mengenangkan duit beribu dah hangus beli barang mekap berjenama!
.
Hahhh..sekarang ada promo. Budak darjah lima dengan darjah tiga pun boleh beli. 🀀
.
πŸ¦„ Harga : RM36
.
Siap ada pree gift lagiii! DM atau wasep kakak maanis 0168437852 lelaju!
Nanti kakak reply tawww 😘


1

Haven't done a little tutorial for you guys, so here you go! πŸ™ŒπŸ» This simple glam look can be worn either day or night. Just add a black liner and smoked out bottom lashes for a night's out! πŸ’«

Remember FORMAL BOOKINGS are still OPEN,
send a direct message to inquire & check availabilities!! Facebook Page: https://m.facebook.com/Alx.Makeupartistry/

#Alxmakeupartistry #formal #beauty #makeup #makeuplook #aspiringmodels #makeuptutorial #mua #eyemakeup #eyebrows #eyeshadow #eyeshadowtutorial #eyeshadowlooks #canberramakeupartist #canberra #canberramua #canberramodel #cbrmakeupartist #cbrmua #aspiringmua #makeup #debut #18thmakeup #makeupwedding #birthdayglam #birthdaymakeup #makeupbirthday #eventmakeup #makeupevent #makeuponpoint


5

Canvas for today .
Model : @natashaaa.i β€’
Fd : @schatzhq β€’
Makeup by khurimazlanart
Contact no : 0198318163
Dinner β€’ tunang β€’ nikah β€’ sanding
#makeupklang #makeupshahalam #makeupcantik #makeupletups #makeupbykhuri #khurimazlan #makeup #makeuplooks #makeupwedding #makeupevent #makeupcun


1

Canvas for today .
Model : @natashaaa.i β€’
Fd : @schatzhq β€’
Makeup by khurimazlanart
Contact no : 0198318163
Dinner β€’ tunang β€’ nikah β€’ sanding
#makeupklang #makeupshahalam #makeupcantik #makeupletups #makeupbykhuri #khurimazlan #makeup #makeuplooks #makeupwedding #makeupevent #makeupcun


0

Canvas for today .
Model : @natashaaa.i β€’
Fd : @schatzhq β€’
Makeup by khurimazlanart
Contact no : 0198318163
Dinner β€’ tunang β€’ nikah β€’ sanding
#makeupklang #makeupshahalam #makeupcantik #makeupletups #makeupbykhuri #khurimazlan #makeup #makeuplooks #makeupwedding #makeupevent #makeupcun


0

Terima kasih kawan 😊 Alhamdulillah selesai hari koko dekat sekolah.. Terima yamg sudi bermakeup and berhenna yeπŸ’•
#hennadesigns #hennamariaishak
#hennakluang #hennakluang
#hennabandartenggara #henna_art
#makeupevent #makeupforfun
#makeupkluang


2

.
ALL IN ONE!!
.
.
Ramai ke yang dah tahu pasal produk terbaru ni? CARYA COSMETICS 😘.
.
.
Carya ni founder dia MUA NURUL. Baru launch puasa tahun ni. Tapi makin ramai MUA yang guna.
.
.
Sebabnya senang nak g mana2 bawa make up kit ni je. Dalam ni dah ada bronzer, Highlighter, 3 colour eyeshadow, blusher, 3 colour lipcream, blusher brush, multipurpose brush.
.
.
Pallete dalam Carya ni pun boleh guna utk eyebrow.
.
.
Tapi, kalau xnak guna pallete pun xpe, sbb setiap pembelian akan dpt velvet pouch bag + eyebrow Carya 😊.
.
.
Sesuai utk photoshoot, event atau utk make up harian.
.
.
Yang lagi best, pergi mana2 tak yah pening nak bawak make up macam2. Bawak Carya je cukup. Jimat space 😁.
.
.
Haaa termenung ape lagi jom dapatkan sekarang. Whatsapp lelaju
πŸ“² 0145347345
πŸ“² 0145347345
πŸ“² 0145347345

#caryacosmetics #makeupkit #muanurul #eyeshadow #bronzer #highlighter #blusher #lipcream #blusherbrush #multipurposebrush #eyebrow #photoshoot #makeupevent #makeupartist #makeupbynurulmf #janganbencicintaku #sejutarasabuatadelia


1

.
ALL IN ONE!!
.
.
Ramai ke yang dah tahu pasal produk terbaru ni? CARYA COSMETICS 😘.
.
.
Carya ni founder dia MUA NURUL. Baru launch puasa tahun ni. Tapi makin ramai MUA yang guna.
.
.
Sebabnya senang nak g mana2 bawa make up kit ni je. Dalam ni dah ada bronzer, Highlighter, 3 colour eyeshadow, blusher, 3 colour lipcream, blusher brush, multipurpose brush.
.
.
Pallete dalam Carya ni pun boleh guna utk eyebrow.
.
.
Tapi, kalau xnak guna pallete pun xpe, sbb setiap pembelian akan dpt velvet pouch bag + eyebrow Carya 😊.
.
.
Sesuai utk photoshoot, event atau utk make up harian.
.
.
Yang lagi best, pergi mana2 tak yah pening nak bawak make up macam2. Bawak Carya je cukup. Jimat space 😁.
.
.
Haaa termenung ape lagi jom dapatkan sekarang. Whatsapp lelaju
πŸ“² 0145347345
πŸ“² 0145347345
πŸ“² 0145347345

#caryacosmetics #makeupkit #muanurul #eyeshadow #bronzer #highlighter #blusher #lipcream #blusherbrush #multipurposebrush #eyebrow #photoshoot #makeupevent #makeupartist #makeupbynurulmf #janganbencicintaku #sejutarasabuatadelia


0

Makeup by me for Bollywood theme wedding reception. Whatsapp for book your slotπŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60103370072#malaywedding #makeupevent #makeupartist #makeupwedding #makandammelaka #makeupaddict #makeupartistmelaka #muatampin #muamelaka #muaalorgajah #muamasjidtanah #muajasin #muamalaysia


0

.
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
.


1

BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS β€œ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda β€œβ—οΈ
.
.
.
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Pernah beli dgn kami?
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG‼️
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
.
.
.
β€œ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY PERFECT @ BASIC β€œβ—οΈ
.
.
Paling best COMPLETE SETβ€οΈπŸ’• .
.
.
βœ”οΈDYXY BCCREAM FOUNDATION βœ”οΈDYXY GREEB TEA FACE MIST
βœ”οΈDYXY BRUSH
πŸ’„DYXY LIPSTICK MATTE πŸ‘οΈ DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT‼️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sgt )
( bibir cantik suci )
.
.
.
πŸ’•BERITA BAIKπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.
.
Harga EXTRA Diskaun‼️
.
.
.
Harga EXTRA Diskaun β€ΌοΈπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰
.
.
.
.
Ada free gift lagi ❓woah😍😍😍😍
10 gift awak dapat taw! - >>whatsapp untuk pertanyaan & order βœ”οΈ+60105530880

Atau lebih senang klik terus link di bio..πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
#DyxyCosmetics #BcCreamDyxy #BcCreamMalaysia #BcCreamMurah #MesraWudhuk #FoundationViral #FoundationMalaysia #LulusKKM #SPF50
#LipstikDyxy #MascaraDyxy #BrushDyxy #FaceMistDyxy #GreenTeaFaceMist #MakeupSpray
#CompactPowder #LoosePowder #Concealer #MuaMalaysia #MakeupTunang #MakeupEvent #JanganBenciCintaku #DyxyMeru #DyxyShahAlam #DyxySetiaAlam #DyxySaujanaUtama


0

Promo still on sampai 23/7. Jom grab the promo, jimat rm18 tau.


1

Moisturiser, makeup primer & SUN BLOCK SPF 15 dalam satu botol! 😱😱😱 Sebab tulah nama dia LUXURY MAGIC ELIXIR ❀️❀️❀️ Our bestseller products πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Must-HAVE untuk mereka yg sayangkan kulit masing-masing!! Magic Elixir dalam botol kaca exclusive ni saiz 50ml SESUAI untuk semua jenis kulit! ALL SKIN TYPES!! 😱😱😱
.
Texture yg tak terlalu creamy dan juga tak terlalu jelly membuatkan ianya sesuai utk semua jenis kulit dari VERY dry to VERY oily skin!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Diperkaya dengan VITAMIN C dan HONEY BEE VENOM sebagai ingredient treatment utama for boosting collagen production, healing dan treat kulit pemakai agar lebih sihat dan cantik!! ❀️
.
Ianya juga melindungi wajah dari sinar UV yg tidak melampau dengan adanya #sunblock SPF15 dalamnya! So takyah risau dengan sun protection!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Ianya juga kaya dengan moisturising active ingredients yg bagus seperti ARGAN OIL EXTRACT dan SHEA BUTTER dengan formula hebat tidak berminyak 😱😱😱 Memberikan hydration pada skin agar lebih sihat dan tahan lama makeup! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Formula cepat meresap ke kulit tanpa oily feeling! 😱😱😱
.
Selain itu, extra moisturising diberikan dengan kehadiran ingredient BROWN ALGAE yang terbukti to soften & smoothen the skin DAN juga bagus sebagai antibacterial serta natural antioxidant! 😎😎😎
.
To further lock the moisture, LUXURY MAGIC ELIXIR juga diperkaya dengan natural intercell medium iaitu Hyaluronic Acid dalam bentuk sodium (garam) yang bertindak lebih bagus dari jenis lain dan mampu tahan moisture on skin up to 8 hours!! 😱😱😱
.
Botol kaca juga di pilih supaya tidak berlaku sebarang chemical reaction diantara bekas dan isi seperti risiko yg dialami jika menggunakan botol plastic! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Wear it before makeup atau as skincare regime! You will notice a better skin in times! ❀️❀️❀️
.
HANYA RM92 sahaja
Grab nowβ€ΌοΈπŸ•ŠοΈ ❀️❀️❀️
.
.
.
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² WHATSAPP 0129737007 😍😍.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupevent #makeupnikah #makeupsanding #makeupkl #makeupartistkl #makeuplover #sayajual #makeupmurah #makeupnude #glow #nakflawless #makeupkonvo #raya2018 #zalora #eyeshadow #hariraya #foundation #glowingskincare #nrcosmetics #vegas_nay #beautyjunkie #beautybloggers #makeupblogger #nrcfoundation #muamalaysia #nakedface #norvina


3