#malaysiaonlineshopping Instagram Instagram photos and videos

Susu Maaez dah sampai Korea, bila lagi nak sampai ke dalam hati awak.. ? 😙😙.. Good Morning uolss ❤️❤️
.
.
.
Okaylah nak citer ni Fungsi Susu Maaez, Susu Untuk Kulit & IQ
.
Kandungan Susu Maaez;
.
👉Sarang Burung
👉Susu Kambing
👉Habbatus Sauda
👉Buah Tin
👉Kismis
👉Kurma
👉Delime
👉Biji Aprikot
👉Madu
👉Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.
Kelebihan Susu Maaez;
👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
👉Memberikan tenaga dan mengekalka kecergasan
👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
👉Mengurangkan masalah keguguran rambut
.
Whatsapp Azie +60125809489 untuk order atau nak tanya apa-apa soalan
.
.
.
#sayajual #bazaarpaknil #malaysiaonlineshopping #vsco #vscocam #igers #igersmalaysia #like4like #likesforlikes #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #kualalumpur #bazaaronline #pretty #bazaaronlinemalaysia #sayajual #bazaarkarat #neelofa #ctdk #mirafilzah #mehsandarpadakulagi #igersmalaysia #prettygirl #cantik #letscantik #handsome #korea #revolutionarylove #whileyouweresleeping


1

Motif OKTOBER CERIA 😍

SOCKS MOTIF SHABBY CHIC
Original dan limited edition by sashee heejab

Cuma di sashee bisa dapetin kaos kaki motif dengan design limited dan GAK PASARAN
jadi cuma kamuu yang punyaa..
Iya kamuuu!😘 Spesifikasi : 🌻Bahan spandek Nylon yang Lembut & Adem
🌻Motif Unik dengan varian printing variatif, 🌻 Awet dan tidak luntur
🌻 Anti gerah

Ukuran kaos kaki dewasa 32cm
Ukuran kaos kaki anak 26cm
Bisa langsung wapri ke wa 085646220118 boleh inbox juga kok

#shoes #footwear #socksbeautifull #footwears #foot #sasheesockssidoarjo #sasheesocksjombang #sasheesocksoriginal #socks #socksindonesia #syar'i #hijrah#sockslover #socksholidayparty #socksholic #socksfetish #sockswag #footwearlover #footwearholic #footwearslovers #fashionhijab #türkei #brunaihijab #malaysiaonlineshopping #doha #hijabstyle


0

Motif OKTOBER CERIA 😍

SOCKS MOTIF SHABBY CHIC
Original dan limited edition by sashee heejab

Cuma di sashee bisa dapetin kaos kaki motif dengan design limited dan GAK PASARAN
jadi cuma kamuu yang punyaa..
Iya kamuuu!😘 Spesifikasi : 🌻Bahan spandek Nylon yang Lembut & Adem
🌻Motif Unik dengan varian printing variatif, 🌻 Awet dan tidak luntur
🌻 Anti gerah

Ukuran kaos kaki dewasa 32cm
Ukuran kaos kaki anak 26cm
Bisa langsung wapri ke wa 085646220118 boleh inbox juga kok

#shoes #footwear #socksbeautifull #footwears #foot #sasheesockssidoarjo #sasheesocksjombang #sasheesocksoriginal #socks #socksindonesia #syar'i #hijrah#sockslover #socksholidayparty #socksholic #socksfetish #sockswag #footwearlover #footwearholic #footwearslovers #fashionhijab #türkei #brunaihijab #malaysiaonlineshopping #doha #hijabstyle


0

Pagi2 rase sejuk2 mandi kan dgn lulur halia bagi badan hangat dan membakar lemak2 dan juga membuang angin..bau2 herba mmg menyegarkan..😅😅..Saya akan buat mandian dari halia utk memudahkan uollss suka travel sane sini..Jom berlulur utk kulit badan yg mulus..Lepas ni nak cari bunga rose segar nak mandi bunga sekali..😍😍 #organikhawa
#organiclover
#lulur
#scrubpanas
#scrubkurus
#igsellermalaysia
#kedaionline
#malaysiaonlineshopping


1

Baby Gift Set terdiri drpd
1.Baby bottle 9oz (2 pcs) with teat
2.Baby bottle 5oz with teat
3.One Touch Canister
4.Formula Dispenser
5.Gift Box
6.Free Gift Milestone Card atau sticker

Satu set lengkap untuk bayi.Sesuai dijadikan hadiah.

Hanya RM101 sahaja... WA017-6932720


1

Siapa yang ada masalah kulit teruk yang dah lama alami? Atau sedara mara, kawan-kawan yang ada masalah kulit yang teruk dari yang kecil sehinggalah yang besar sampai tak mampu di hilangkan dengan ubat klinik, farmasi, atau ubat traditional. Dah cuba macam-macam cara tapi tak berkesan? .
.
Okay jangan stresss dieya nak bantu korang suggest pada yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat stress, down atau rasa kurang keyakinan tu sebab korang ada lagi 1 jalan penyelesain iaitu dengan #susumaaez. Susu ni dah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit.
.
.
Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah, jadi sembuh sepenuhnya. .
.
Tak percaya? Dieya gebang semata? Korang boleh tengok previous post kami. Mesti terkejut dengan result dia 😍
.
.
☎️ Whatsapp dieyaa cecepattt 60143342115,
.
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #collagenproduk #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #penyakitkulitkronik #penyakitkronik #sayajual #sayaconsume #susukambingmurah #susukambingasli


0

.
WAH EXCITEDNYE SIS DENGAN PROMOSI EXCLUSIVE NIH !
.
SEMUA SANDAL KOD SE HARGA SAMA! .
Cepat order sebelum saiz habis!
.
.
NAK ODER WHATSAPP sis syg 👉🏻 012-7500396 📲 atau boleh klik link www.wasap.my/60127500396 jer.. . mudah dan lagi cepat,siapa cepat dia dapat 😜
.
#kasutlawa
.
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
*KELEBIHAN KASUT INI* ✍🏻Finishing tiptop. ✍🏻Quality tapak premium gred.
.
.

ukuran tapak

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Harga : RM38sm / RM40ss
Postage : FREE
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #malaysiaonlineshopping #sitinordiana #onlineshoppingmalaysia #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #fattzura #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #barangmurahmalaysia #merdeka #bangkitbersama #sayajual #sayajualkasut


3

SWEATER KOREAN GIRLS
Material : POLYESTER
Size : M, L, XL, XXL 😍

Measurement

Saiz Panjang Dada Bahu

M 60 90 36

L 61 94 37

XL 62 108 38

XXL 63 116 40

RM42 TAK TERMASUK POS
ADD POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

PRE ORDER 3-4 WEEKS

Cara order : Screenshot pic dekat admin +60125919014

#sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #onlineshoppers #instashopmalaysia #instashopping #igmalaysia #igshopmy #wesell #malaysiaonlineclothing #malaysiaonlineshopping #malaysiashop #hotselling #bodycondressmurah #bodycondressmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #johor #sabah #sarawak #jomshoppingonline #fashionaddict


2