#mandiansusukambing

Instagram photos and videos

#mandiansusukambing#MandianSusuKambing#losyenputihgebu#mimybeauty#mimybeautykualaterengganu#mimybeautyterengganu#MimyBeauty#mandisusu#MimyBeautyPakarKulitAnda#LosyenGebuPutih#SakooraRose#mimybeautykualanerus#VitaminCRosehip#MimybeautyPakarKulitAnda#mimybeautymarang#likeforlike#cerahdansihat#konsisten

Hashtags #mandiansusukambing for Instagram

Payment lagi untuk #setputihkekal . Alhamdulillah .
Sebab puas hati guna #mandiansusukambing & #losyenputihgebu sis comey nak cuba setputihkekal pulak . Tq dearrr ❀️


2

Putih melepak kauuuu...
..
Haaa memang rugi sangat kalau uolls xcuba
#mandiansusukambing mimy heauty..
..
Testimoni yang berjaya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
..
Korang nak?? Meh pm rara laju2
01129301645
..
#teamfarahmeletop
#mimybeautykuantan


0

Sesiapa ada masalah..ekzema bole cuba #mandiansusukambing mimy beauty
..
Dan parut2 pom makin hilang ...selain mencerahkan ianya dapat membantu dalam merawat penyakit kulit ...
..
Pm rara
01129301645
#teamfarahmeletop
#mimybeautykuantan


0

Sesiapa ada masalah..ekzema bole cuba #mandiansusukambing mimy beauty
..
Dan parut2 pom makin hilang ...selain mencerahkan ianya dapat membantu dalam merawat penyakit kulit ...
..
Pm rara
01129301645
#teamfarahmeletop
#mimybeautykuantan


0

Woww testimoni masukk lagii 😍

Customer saya ni cina dan dia langsung tak pndai cakap bahasa melayu,speaking pun xboleh . Tengok betapa gigihnya saya pakai google translate untuk komukasi dengan dia dan jelaskan satu2 produk yg dia tanya . At last dia grab #losyenputihgebu & #mandiansusukambing pada minggu lepas .
Tengok harini pm saya bg feedback kata dia dah fall in love degan mandian&losyen . Bau wangi ,selesa , skin jadi lembut lembap . Dannn palingg syokk nak cuba #setputihkekal pulak . Target dia nak ada all item produk mimybeauty . 😍 alhamdulillah !

Kalau kata saya tipu awak semua boleh google traslate baca apa dia kata πŸ™ƒ

Wehh , cina yg dah putih cantik pun still nak jaga kulit , awak bila lagii ??? Takkan nk bia bkerak sampai bila2 .
Jumm sama2 cantik dengan #mimybeauty .
Dijamin anda semua puas hati 😘😘


0

Siapa nak putih gebus? 5 orang terawal komen β€œspecial” akan dpt special price dan trial mandian susu kambing πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Cepattt cepattt β€οΈπŸ‘‡
.
πŸ“² www.wasap.my/60193776510
#MandianSusuKambing
#MIMYBEAUTY


0

Pagi tadi sempat mandi buih tak..... Ala...X yah berendam pon boleh la guna #MandianSusuKambing dari #MimyBeauty ni.. Kite buat mandi macam kite guna sabun la... Baru le wangi, segar + bersemangat..πŸ€— Yg x sempat tu tak pe.. Balik nnt Cuba tau...😘


0

Pagi tadi sempat mandi buih tak..... Ala...X yah berendam pon boleh la guna #MandianSusuKambing dari #MimyBeauty ni.. Kite buat mandi macam kite guna sabun la... Baru le wangi, segar + bersemangat..πŸ€— Yg x sempat tu tak pe.. Balik nnt Cuba tau...😘 #mandian


0

5 kebaikan mandian susu kambing mimybeauty.
.

Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .

100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .

Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu #mandiansusukambing #kebaikansusukambing #kebaikansusukambingkepadakulit
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

5 kebaikan mandian susu kambing mimybeauty.
.

Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .

100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .

Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu #mandiansusukambing #kebaikansusukambing #kebaikansusukambingkepadakulit
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

5 kebaikan mandian susu kambing mimybeauty.
.

Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .

100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .

Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu #mandiansusukambing #kebaikansusukambing #kebaikansusukambingkepadakulit
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

5 kebaikan mandian susu kambing mimybeauty.
.

Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .

100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .

Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu #mandiansusukambing #kebaikansusukambing #kebaikansusukambingkepadakulit
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

5 kebaikan mandian susu kambing mimybeauty.
.

Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .

100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .

Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu #mandiansusukambing #kebaikansusukambing #kebaikansusukambingkepadakulit
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

Teringin nak SPA 1 badan tapiiiiii.... MAHAL tuuuuu.... Haiiipppp...apa susah2.. #MandianSusuKambing dari #MimyBeauty kan adooo... Jimat uolsss...berbulan2 tahan... Pakai sikit je ...buih byk tau...😍 1 botol boleh share 1 family... Nak berendam buih ke nak mandi buih lama2 pon tak de hal le.... 0196962135
#spa
#spadirumah
#mandibuih


0

Dulu selalu pergi spa, tak buat rambut, sauna, tak sauna buat rambutπŸ˜…, serius Sis Nur tak muhongg. Sis Nur suka gila tengok skin owner spa tu, putih dia putih gile !!
.
Tanya akak tu "akak apa rahsia akak, putih sepok, gebu jah.. "Oh yang, kak miza suka mandi susu jah yang, berendam susu jah."
.
Ehemm, ni baru Sis Nur jumpa mandian susu murah, jimat, berbaloi. Dah setahun dah amalkan. Bru 3botol untuk setahun. Uolls rasa? Kalau idok Sis Nur pi spa sekali habis RM100 smggu..smggu p sekali.. Haishh.. Yg ni 50sen je sehari. Share dengan anak dengan laki. Murah ke murah? 🀩
.
Tanya lah Nek Pah pun, dia pun tahu mandi2 susu ni bila amal boleh putih cerah anjal kalah Si Husna tu kan πŸ˜‚.
#MandianSusuKambing
#MinyBeauty


0

LAKU KERAS!
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0109181493 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


1

#mandiansusukambing:* πŸ’š Menghalus & melembutkan kulit
πŸ’š Memutih & menggebukan kulit secara menyeluruh!
πŸ’š Merawat eczema, kudis. Parut accident di badan dgn berkesan!
πŸ’š Kulit kekal cerah sempurna dr dalam
πŸ’š baby pon boleh pakai
πŸ’š Sangat wangi semerbak & thn lama
πŸ’š Sangat jimat, sebotol tahan 2-3 bulan


1

Rmai dh submit order.
LAKU KERAS!
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


3

Rmai dh submit order
LAKU KERAS!
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


0

Rmai dh submit order
LAKU KERAS!
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


1

RAHSIA YATT HAMZAH KINI TERBONGKAR!!! .
Wow! Dah terbongkar rahsia Yatt Hamzah utk dptkn kulit flawless putih gebu 😘

NAK CANTIK JANGAN MALAS!! .

Hot Selling !!! #7fruitsbodyscrub + #mandiansusukambing buat uolls PUTIH CERAH SEKATA SAMPAI MATI 😱


0

ROSEHIP SPRAY 🌺🌸
.
.
Kelebihan Rosehip Spray Mimy Beauty
- Menganjalkan kulit
- Melicinkan kulit muka
- Melembapkan kulit muka
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Atasi masalah kulit kusam
- Atasi masalah kulit sunburn
- Lembutkan kulit yang kasar
- Kulit muka sentiasa fresh & glowing
- Sesuai until semua jenis kulit muka.
.
.
*Whitening Rosehip Spray:*
πŸ’§ 100% pure water
πŸ’§ 100% rosehip water
.
Wasep link dkt ig πŸ’—πŸ’— #jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatbahaya
#jerawatnanah
#jeragat
#blackheads
#whiteheads
#tonakulit
#tonakukittaksekata
#kulitgelap
#kulitberminyak
#kulitlembap
#kulitkering
#naturalskincare
#produkviral
#naturalproduct
#mimybeauty
#vitamincrosehip
#vitc
#mandiansusukambing
#serum
#egfserummimy
#scrubs
#bodyscrubmimy
#scrubmimybeauty
#losyenputihgebumimy
#losyenputihgebu
#mimybeautyperak
#mimybeautytaiping


0

Yehhhhh... Balik nanti nak mandi guna #MandianSusuKambing #MimyBeauty la... Kita spa la uols....mandi buih gitu..πŸ˜‰ Pasti segar dan wangi setelah seharian di luar kan.. Bertambah le best bila lepas mandi tu kita pakai pulak #LosyenPutihGebu... Best..best...lembut wangi aje kan..... Pasti segar dan selesa.... Jom..jom... 0196962135 @ 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#disiplin
#cerahdansihat
#spa


0

BUKAN CALANG-CALANG SI DEBAB NI.
.
.
Mandian susu kmbing sgt powerful mencerahkan kulit & rawat kulit badan yg bermasalah sprti eczema, kulit kering.. Dgn formula baru lbh power utk korg yg x saba2 nk putih gebu 1 badan 😍😍 .
.
Jummm dptkan skrg.Wasep link dkt bio yee 😘😘 #jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatbahaya
#jerawatnanah
#jeragat
#blackheads
#whiteheads
#tonakulit
#tonakukittaksekata
#kulitgelap
#kulitberminyak
#kulitlembap
#kulitkering
#naturalskincare
#produkviral
#naturalproduct
#mimybeauty
#vitamincrosehip
#vitc
#mandiansusukambing
#serum
#egfserummimy
#scrubs
#bodyscrubmimy
#scrubmimybeauty
#losyenputihgebumimy
#losyenputihgebu
#mimybeautyperak
#mimybeautytaiping


1

Banyak kebaikan mandian susu kambing mimybeauty‼️
.
.
Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .
.
.
100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .
.
.
Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
#Mandiansusukambing #mandisusu #mimybeautyterengganu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus #mimybeautykualaterengganu
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

Banyak kebaikan mandian susu kambing mimybeauty‼️
.
.
Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .
.
.
100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .
.
.
Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
#Mandiansusukambing #mandisusu #mimybeautyterengganu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus #mimybeautykualaterengganu
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

Banyak kebaikan mandian susu kambing mimybeauty‼️
.
.
Tak perlu spend duit bebanyak pun da rasa macam mandi susu di spa .

Wowwww bestnyaaa ❀️❀️ .
.
.
100% susu kambing asli fuhyooo mesti cerah berseri and kulit lagi nampak sehat kan?? Ada masalah kulit kering, bersisik. gatal2, berkudis dn ezema mehlah mandi dgn mandian sabun embek2 ni geranti masslah bole selesai disamping mencerahkn kulit anda!!!! .
.
.
Sebotol bole tahan 3-4 bln...Jimat dn berbaloi2πŸ‘πŸ»πŸ˜˜
.
.
#Mandiansusukambing #mandisusu #mimybeautyterengganu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus #mimybeautykualaterengganu
#MimyBeautyPakarKulitAnda


0

πŸŽ€ MANDIAN SUSU KAMBING MIMY BEAUTY πŸŽ€ .
.
√*Mandian Susu Kambing Mimy Beauty
Wangi. Bau fresh lagi.
Sebotol boleh guna 3-4 bulan.
Sebotol ada 1000ml...
Berkesan seawal 2 minggu penggunaan..
.
.
√*Tak susah pun nak cantik you all. You all mandi hari-hari kan? Mesti tak miss pakai mandian and losyen ni hari-hari. So senangnyerrr nak cantik!! .
.
√*1 botol blh tahan 3-4 bulan u'alls...blh rasai perbezaan selepas 1 kali penggunaan!! Mmg best ❀️
.
.
Keistimewaan mandian susu kambing ‡️
.
.
πŸ’š Menghaluskan kulit
πŸ’š Menggebu and memutihkan kulit
πŸ’š Sangat wangi πŸ’š Melembutkan kulit
πŸ’š Kulit kekal cerah sempurna
πŸ’š Sebotol tahan 3-4 bulan
.
.
Tekan linkπŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60199553155 @ tekan link di bio❀️
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #setsparumah #mimybeautyterengganu #mimybeautykualaterengganu #losyenputihgebu #bodyscrubmimybeauty
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mimybeautykuantan


0

Happynya dia dapat mandi dengan Mandian Susu Kambing MimyBeauty 😍
.
.
Anak suka ibu percayaπŸ˜‡
.
.
Whatsapp 0199553155 @ klik link di bio πŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #mandisusu #mimybeautyterengganu #mimybeautykualaterengganu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus


0

Baby pun boleh guna uolss sebab Mandian Susu Kambing kita 100% daripada susu kambing asli taw. Memang sesuai untuk semua peringkat umur πŸ’•
.
.
Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #mimybeautyterengganu #mimybeautykualaterengganu #bodyscrubmimybeauty #losyenputihgebu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus


0

πŸŽ€ MANDIAN SUSU KAMBING MIMY BEAUTY πŸŽ€ .
.
√*Mandian Susu Kambing Mimy Beauty
Wangi. Bau fresh lagi.
Sebotol boleh guna 3-4 bulan.
Sebotol ada 1000ml...
Berkesan seawal 2 minggu penggunaan..
.
.
√*Tak susah pun nak cantik you all. You all mandi hari-hari kan? Mesti tak miss pakai mandian and losyen ni hari-hari. So senangnyerrr nak cantik!! .
.
√*1 botol blh tahan 3-4 bulan u'alls...blh rasai perbezaan selepas 1 kali penggunaan!! Mmg best ❀️
.
.
Keistimewaan mandian susu kambing ‡️
.
.
πŸ’š Menghaluskan kulit
πŸ’š Menggebu and memutihkan kulit
πŸ’š Sangat wangi πŸ’š Melembutkan kulit
πŸ’š Kulit kekal cerah sempurna
πŸ’š Sebotol tahan 3-4 bulan
.
.
Tekan linkπŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60199553155 @ tekan link di bio❀️
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #setsparumah #mimybeautyterengganu #mimybeautykualaterengganu #losyenputihgebu #bodyscrubmimybeauty
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mimybeautykuantan


0

πŸŽ€ MANDIAN SUSU KAMBING MIMY BEAUTY πŸŽ€ .
.
√*Mandian Susu Kambing Mimy Beauty
Wangi. Bau fresh lagi.
Sebotol boleh guna 3-4 bulan.
Sebotol ada 1000ml...
Berkesan seawal 2 minggu penggunaan..
.
.
√*Tak susah pun nak cantik you all. You all mandi hari-hari kan? Mesti tak miss pakai mandian and losyen ni hari-hari. So senangnyerrr nak cantik!! .
.
√*1 botol blh tahan 3-4 bulan u'alls...blh rasai perbezaan selepas 1 kali penggunaan!! Mmg best ❀️
.
.
Keistimewaan mandian susu kambing ‡️
.
.
πŸ’š Menghaluskan kulit
πŸ’š Menggebu and memutihkan kulit
πŸ’š Sangat wangi πŸ’š Melembutkan kulit
πŸ’š Kulit kekal cerah sempurna
πŸ’š Sebotol tahan 3-4 bulan
.
.
Tekan linkπŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60199553155 @ tekan link di bio❀️
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #setsparumah #mimybeautyterengganu #mimybeautykualaterengganu #losyenputihgebu #bodyscrubmimybeauty
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mimybeautykuantan


0

πŸŽ€ MANDIAN SUSU KAMBING MIMY BEAUTY πŸŽ€ .
.
√*Mandian Susu Kambing Mimy Beauty
Wangi. Bau fresh lagi.
Sebotol boleh guna 3-4 bulan.
Sebotol ada 1000ml...
Berkesan seawal 2 minggu penggunaan..
.
.
√*Tak susah pun nak cantik you all. You all mandi hari-hari kan? Mesti tak miss pakai mandian and losyen ni hari-hari. So senangnyerrr nak cantik!! .
.
√*1 botol blh tahan 3-4 bulan u'alls...blh rasai perbezaan selepas 1 kali penggunaan!! Mmg best ❀️
.
.
Keistimewaan mandian susu kambing ‡️
.
.
πŸ’š Menghaluskan kulit
πŸ’š Menggebu and memutihkan kulit
πŸ’š Sangat wangi πŸ’š Melembutkan kulit
πŸ’š Kulit kekal cerah sempurna
πŸ’š Sebotol tahan 3-4 bulan
.
.
Tekan linkπŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60199553155 @ tekan link di bio❀️
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #setsparumah #mimybeautyterengganu #mimybeautykualaterengganu #losyenputihgebu #bodyscrubmimybeauty
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mimybeautykuantan


0

Letop ke tak letopss feedback macam ni? Nak rasa sendiri kehebatan Mandian Susu Kambing by Mimy Beauty??
.
.
Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandisusu #mandiansusukambing #mimybeautyterengganu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus #mimybeautykualaterengganu #mimybeautypakarkulitanda


0

Bila guna Mandian Susu Kambing ni memang jimat. Berbulan-bulan boleh guna taw. Sebab teksturnya yg pekat likat. So xyah pening2 nak fikir kena keluarkan duit tiap2 bulan 😁
.
.
Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandisusu #mandiansusukambing #mimybeautyterengganu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus #mimybeautykualaterengganu


0

Letop ke tak letopss feedback macam ni? Nak rasa sendiri kehebatan Mandian Susu Kambing by Mimy Beauty??
.
.
Whatsapp 0199553155 @ klik link di bioπŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandisusu #mandiansusukambing #mimybeautyterengganu #mimybeautymarang #mimybeautykualanerus #mimybeautykualaterengganu #mimybeautypakarkulitanda


0

Siapa yang belum cuba Mandian Susu Kambing by Mimy Beauty memang tersangat-sangat rugi sebab mandian ni memang lain dari yang lain taw!
.
.
Bukan takat mencerahkan kulit, malah mampu merawat kulit yang bermasalah seperti gatal2, ekzema, jerawat badan dan juga parut badan πŸ˜‡
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bio πŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu


0

Siapa yang belum cuba Mandian Susu Kambing by Mimy Beauty memang tersangat-sangat rugi sebab mandian ni memang lain dari yang lain taw!
.
.
Bukan takat mencerahkan kulit, malah mampu merawat kulit yang bermasalah seperti gatal2, ekzema, jerawat badan dan juga parut badan πŸ˜‡
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bio πŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu


0

Siapa yang belum cuba Mandian Susu Kambing by Mimy Beauty memang tersangat-sangat rugi sebab mandian ni memang lain dari yang lain taw!
.
.
Bukan takat mencerahkan kulit, malah mampu merawat kulit yang bermasalah seperti gatal2, ekzema, jerawat badan dan juga parut badan πŸ˜‡
.
.
Macam mana nak dapatkan? Whatsapp 0199553155 @ klik link di bio πŸ’‹
.
.
#mimybeauty #mandiansusukambing #mimybeautykualaterengganu #mimybeautyterengganu


0

SPA DI RUMAH SENDIRI SETIAP HARI! 😍😍 ❗️❗️
.
Gosok2 putih ! gosok licin ! gosok2 lgi putih stu badan. wowwww
Mak n anak semua boleh putihh ok!! Jimatt wt kt rumah jee.. Scrub badan, then berendam dgn #mandiansusukambing, lps tu sapu #losyenputihgebu!! MEMANG PUTIH GEBU LEPAS TU!! bayi n kanak2 pn boleh pakai taw sabun ni πŸ€—


0

#Mandiansusukambing superbb best. Bukan takat blh segarkan badan, blh putihkan skali tau.. Best ke best ??πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜πŸ˜


0

LOSYEN PUTIH GEBU POWER!!! .
.
Ramai yg fall in love dgn losyen ni sbb dia bukan putih instant basuh2 hilang taw. Dia meresap jauhh ke dlm kulit n memutihkan dgn pantas n berkesan!! .
.
Bukan bole pakai kt bdn je, kt muka pn boleh. 😍 nak dptkan consultation percume jumm dm πŸ€—
.
.
Link wasep dkt bio 😘

#jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatbahaya
#jerawatnanah
#jeragat
#blackheads
#whiteheads
#tonakulit
#tonakukittaksekata
#kulitgelap
#kulitberminyak
#kulitlembap
#kulitkering
#naturalskincare
#produkviral
#naturalproduct
#mimybeauty
#vitamincrosehip
#vitc
#mandiansusukambing
#serum
#egfserummimy
#scrubs
#bodyscrubmimy
#scrubmimybeauty
#losyenputihgebumimy
#losyenputihgebu
#mimybeautyperak
#mimybeautytaiping


0

Ini le akibatnya jika anda mandi menggunakan Mandian Susu Kambing dari Mimy Beauty...πŸ€— Mau cuba kaaa.... Silakan... 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#displin
#cerahdansihat
#setspa
#mandiansusukambing
#mandisusu
#losyentangan
#spadirumah


0

Pakai sikit pon dah ok.... Banyak buihnye... Memang boleh tahan lama & jimat la... Berbaloi guna Mandian Susu Kambing ni... 1 family boleh guna sama...πŸ€— 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#displin
#cerahdansihat
#setspa
#mandiansusukambing
#mandisusu
#losyentangan
#spadirumah


0

Pakai sikit pon dah ok.... Banyak buihnye... Memang boleh tahan lama & jimat la... Berbaloi guna Mandian Susu Kambing ni... 1 family boleh guna sama...πŸ€— 0196962135 @ 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#displin
#cerahdansihat
#setspa
#mandiansusukambing
#mandisusu
#losyentangan
#spadirumahlover


1

Ini le akibatnya jika anda mandi menggunakan Mandian Susu Kambing dari Mimy Beauty...πŸ€— Mau cuba kaaa.... Silakan... 0196962135 @ 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#displin
#cerahdansihat
#setspa
#mandiansusukambing
#mandisusu
#losyentangan
#spadirumah


0

Mandian Susu Kambing by Mimy Beauty βœ”οΈ Menghalus & melembutkan kulit seperti bayi βœ”οΈ Memutih & menggebukan kulit secara menyeluruh βœ”οΈ Merawat eczema, kudis, parut accident di badan dgn berkesan! βœ”οΈ Kulit kekal cerah sempurna dr dalam βœ”οΈ Baby & kanak2 pon boleh pakai βœ”οΈ Sangat wangi semerbak & thn lama di badan βœ”οΈ Sangat jimat, sebotol tahan 2-3 bulan bergantung kepada kekerapan penggunaan

Silakan... 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#displin
#cerahdansihat


0

Mandian Susu Kambing by Mimy Beauty βœ”οΈ Menghalus & melembutkan kulit seperti bayi βœ”οΈ Memutih & menggebukan kulit secara menyeluruh βœ”οΈ Merawat eczema, kudis, parut accident di badan dgn berkesan! βœ”οΈ Kulit kekal cerah sempurna dr dalam βœ”οΈ Baby & kanak2 pon boleh pakai βœ”οΈ Sangat wangi semerbak & thn lama di badan βœ”οΈ Sangat jimat, sebotol tahan 2-3 bulan bergantung kepada kekerapan penggunaan

Silakan... 0196962135 @ 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#disiplin
#cerahdansihat


0

Siapa yg nk cpt putih, yg nk kahwin sbulan dua lagi, nk kulit gebu ?? haaa meh cuba #mandiansusukambing #mimybeauty ni
x susah pun, buat mcm sabun mandi biasa tu je
pakai 1 pump je ckup utk cover 1 badan skali mandi... Rm60 sbotol blh guna 3-4 bulan, ade 1000ml.. Mcm x percaya.... tapi percayalah.... ni mmg benar2 berlakuπŸ˜‚πŸ˜‚ dari gelap giler skrg jadi putih giler!! Cuma mandi susu hari2.... guna losyen mimy je... dlm masa 2 minggu!! Siapa nk putih cepat mmg sy suggest sgt guna set ni ok..


2

Xyah nak sorok2 tgn dh lps ni taw
Sebab dgn #MandianSusuKambing ni tgn dan muka akan jadi sama tona je❀️


0

Tadaaaa...πŸ€— Gigih akk mengedit seblom keluar dik non oiii...πŸ˜‚ Nampak tak....πŸ‘€
Hasil konsisten telah membuahkan hasil... Sapa mau cepat2 ye.... Sementara stok masih panaz lagi ni.... 0196962135 @ 0126099260

#MimyBeauty
#VitaminCRosehip
#SakooraRose
#MandianSusuKambing
#LosyenGebuPutih
#konsisten
#displin
#cerahdansihat


0

Lebih pekat. Lebih wangi. Lebih berat. Lebih jimat. Lebih cerahkan kulit.
#MandianSusuKambing
#MimyBeauty


0

#Mandiansusukambing

Satu satunya mandian yang mencerahkan kulit ! Mengurangkan kegelapan uolls yg bermaharaja lela di celah celah pelipat uolls . Memberikan kulit bersih cerah dan bersih seluruh badan . jerawat badan ? kulit kering ?
Jom mandi mandi dengan susu. InshaaAllah putih bin gebu uolls nanti😍


0

#Mandiansusukambing by #MimyBeauty!!😘 Guna mcm sabun mandi biasa je... sebotol ada 1000ml taw!!.. Boleh tahan 3-4 bulan sebotol ni!!....Serious best gilerr!!πŸ˜†πŸ˜† Ramai dah jatuh cinta!❀️


0

Belum cuba whitening facial scrub mimy beauty? Acer tengok ni πŸ‘‡ βœ”οΈTahan 3 ke 4 bulan, sangat jimat!! βœ”οΈmengecutkan jerawat dengan berkesan!!
βœ”οΈLepas scrub rasa BERSIH LICIN KULIT MEMANG LAIN terbaikk. βœ”οΈBlackhead n whitehead hilang terus!! βœ”οΈMuka jadi glowing dan lembut
βœ”οΈJeragat semua hilang
βœ”οΈMengawal minyak pada kulit

Apa tunggu lagi order cepat sayang.
Jom dapatkan kulit yang sihat dan cantik hari ini ❀️ #Whatsapp_0177068808
#mimybeautypasirgudang
#mimybeautyjb
#teamumisuperpower2
#SakooraRose 🌸
#vitcrosehipmimy
#losyenputihgebu
#rosehipspraymimy
#whiteningfacialscrub
#egfgoldserum
#mandiansusukambing
#7fruitsbodyscrub
#superwhiteningmimy


0

Satu bdn akn jadi putih bila korang konsisten amalkan #MandianSusuKambing
Dah la wangii.. Byk plak kbaikan dlm sbtl mandian susu kambing ni
Uols pun patut cuba taw


0

Pening nak cari mandian yg wangi, boleh cerahkn kulit, lembut?? Ada yg wangi tpi tak boleh mencerahkn kulit??
Ada yg lembut tpi tak wangi??
mcm mane ni??mne nak cari lgi?? Jom cari kat sini!!
Tak yah pening2 dlm sebotol #mandiansusukambingmimy mcm2 ada tau!!!!πŸ˜‰πŸ˜˜ www.wasap.my/601137153314

#Teammekty
#MandianSusuKambing


0

Fuhhhhh... lega & selesa rasanya... Sampai aje rumah terus bermandian dengan #SusuKambing by #MimyBeauty
Memang besttttt....banyak wangiii oooo... Baru le selesa nak tido... Oppsss..sebelum tu.... Sapulah dulu dengan #LosyenGebuPutih ... #setspa
#mandiansusukambing
#mandisusu
#losyentangan


0

HARI2 MANDI SUSU, HARI2 SAPU LOSYEN mandi
SEDAR2 JE DAH GEBU, KULIT PUN LEMBUT JE MACAM KULIT BABY

Tahan 3bln++ #Mandiansusukambing 1000ml RM60,
#losyenputihgebu 250ml RM65 *psttt..klo korang mls mndi tu mslh korang yea😜

#mimybeautypakarkulitanda


0

Satu bdn akn jadi putih bila korang konsisten amalkan #MandianSusuKambing
Dah la wangii.. Byk plak kbaikan dlm sbtl mandian susu kambing ni
Uols pun patut cuba taw


0

Bukan susah pun nak putih
Mandi2 je pun dah bole putih
Semestinya dgn #MandianSusuKambing dr Mimybeauty ❀️


0

Xyah nak sorok2 tgn dh lps ni taw
Sebab dgn #MandianSusuKambing ni tgn dan muka akan jadi sama tona je❀️


0

hahh senangnye laa kunyah-kunyah je😍😍😍😍
.
dengan kunyah pon uols boleh jadi cantik taw!! xpayah nak bancuh shake2 bagai...
.
bukak tudung botol ambil sebiji n terus kunyah!!! .
nak x??? DM now!!


1

hahh senangnye laa kunyah-kunyah je😍😍😍😍
.
dengan kunyah pon uols boleh jadi cantik taw!! xpayah nak bancuh shake2 bagai...
.
bukak tudung botol ambil sebiji n terus kunyah!!! .
nak x??? DM now!!


1

Ini adalah kebaikan dalam Sakoora Rose yg uols patut tahu. .
.
Baca tau ia sgt penting πŸ€—


1