#mandiansusukambing

Instagram photos and videos

#bodyscrubmimy#mandiansusukambing#hilnghitam#losyenputih#MimyBeautyPakarKulitAnda#tiadagatal2#bodycare#kulitkering#teamfarahmeletop#CoDBandartunrazak#Whatsapp013#bodyscrub7fruits#bodyscrubmimybeauty#bodhcare#sental2kulighalus#sentalsentalputih#sikuhitam#pehahitam#pelipathitam#putihgebu#PutihGebuTakJelesKe

Hashtags #mandiansusukambing for Instagram

Dah tak boleh move on dengan losyen putih gebu mimy & mandian susu kambing ni... Bau dia perghhh macam nak makan. Yang paling suka sabun & losyen ni sebab boleh fefeeling macam kat spa gitchuu 💆
.
Lepas mandi kita sapu losyen kulit jadi lembab moist toing2 macam kulit baby😫💕gebusss gitu. Fyi, kalau kulit burn ke haper tak perlu risau lagi sebab ada losyen mimy ni sapu2 dah putih uols 😍 giler ko taknak?
.
Orang lain sapu2 just segarkan badan je tapi iols boleh putih sekali haaaa.😝 mana nak dapat macam ni. Ketiak hitam pon putih!! Lagi penting baby pun boleh pakai.
.
Syok sangat bila pakai. Dia punya best tu rasa macam nak pakai sepanjang masa haaaa😂 i biasa sapu dan gosok lelama. Kesan dia lagi kebabom sebab daki2 pun tanggal. Lama kelamaan kulit jadi cerah je.. ala2 snow white gituu😚😘
.
#WhatsApp jom 👉 wasap.my/60189025729
.
#mimybeautypakarkulitanda #mandiansusukambing #losyenputihgebu


0

makin hari semakin gempak cust share testi, semakin menjadi2!! .
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #Mimybeauty


0

Siapa dah pernah cuba Set putih gebu? Siapa dah cuba dia pasti tahu, kebaikan set putih gebu ni.
Antara benefit ketiga tiga items : *#vitcrosehip mimy:* 🌹membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌹mengecilkan pori pori muka
🌹menghilangkan tanda tanda penuaan
🌹menyelesaikan masalah parut...
🌹kulit glowing dan cerah
🌹membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌹membuang toksin dlm badan
🌹melembutkan kulit
🌹anti oxcidant
🌹kulit lebih tegang
🌹membantu merawat resdung dan eczema *Benefit #mandiansusukambing:* 💚 Menghaluskan kulit
💚 Menggebu and memutihkan kulit
💚 Sangat wangi 💚 Melembutkan kulit
💚 Kulit kekal cerah sempurna
💚 Sebotol tahan 2-3 bulan *Benefit #losyenputihgebu:* ❤️tidak melekit
❤️meresap terus ke dalam kulit bila disapu
❤️tidak berminyak / rimas bila pakai
❤️bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur)
❤️100% kulit lembut serta merta
❤️kesan cerah seawal 3 hari
❤️melembutkan kulit yang kasar
❤️sekatakan tona kulit
❤️menjadikan kulit lebih sihat berseri
❤️atasi masalah kulit kusam
❤️sebotol tahan 2-3 bulan
❤️mengandungi kolagen yg tinggi
❤️sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi
.
Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. Nak cuba?
#teammasayu


0

mandian susu memang sangat bagus untuk kulit!! jom baca tips ni!! nak tau manfaat #MandianSusuKambing #MimyBeauty???? 📲 www.wasap.my/01152394707/mandiansusukambing


0

Yg gelap bole jadi putih uolss
Janji korang konsisten
Tp sbnrnya kan....
..
#MANDIANSUSUKAMBING ni mmg POWER pun..
..
Mmg xsah la klo mndi xde mandian susu kambing ni
..
Wassap rara
01129301645
..
#teamfarahmeletop
#mimybeautykuantan


0

Gebu gebas kan mcm founder dh!
.
Semakin hari semakin gempak cust share testi, semakin menjadi2!! .
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


1

Gebu gebas kan mcm founder dh!
.
Semakin hari semakin gempak cust share testi, semakin menjadi2!! .
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


0

Gebu gebas kan mcm founder dh!
.
Semakin hari semakin gempak cust share testi, semakin menjadi2!! .
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


1

Gebu gebas kan mcm founder dh!
.
Semakin hari semakin gempak cust share testi, semakin menjadi2!! .
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


0

Gebu gebas kan mcm founder dh!
.
Semakin hari semakin gempak cust share testi, semakin menjadi2!! .
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


0

Gebu gebas kan mcm founder dh!
.
Semakin hari semakin gempak cust share testi, semakin menjadi2!! .
.
SUDAH VIRAL! RamAi dah bukak mata cuba Mimy Beauty sampai artis pn consume dan guna produk #MimybeautyPakarKulitAnda sama! .
.
Mkn ni xjadi mkn tu xjadi meh try rangkaian produk #MimybeautyPakarKulitAnda , formula Vit C rosehip, Vit E dalam #VitCrosehip #superwhiteningmimy mmg berkesan sampai mkn 1-3kapsul 80% dah nampak kesan
.
.
Luaran juga boleh rawat dengan#facialscrub #bodyscrub , #serumemas dan juga #facialspray. Tak tertinggal set #mandiansusukambing dan #losyenputihgebu pergh tiptop.!! .
Jgn syg duit nak cantik, berbaloi produk #MimybeautyShop.
.
Wsap kakak 0195618970 submit order!
.

#gebugebas #quputeh
#worldwideshipping #jemaimaoriginal #whitening #makeup #luluskkm #viral #beautysecretshalicious #beauty #girls #women #magandaglow #likeforlike #likeforfollow #kawaicollagen #aurawhite #likeforlike #ilovemakeup #whiteninginjection #thebeautyhacks


1

Aduhhhh!!! susahnya nak hilang kerak-kerak hitam kat badan😫😫 itulah kan dah cakap carilah mimy beauty barulah putih gebu!!
Klik je link utk order Www.Wasap.my/60123207300

COD area KL #setapak #wangsamaju #klcc
#setsparumah #losyenputihgebu #bodyscrub #7fruitbodyscrub #mandiansusukambing #mimybeauty
#teamatezeasyrich


0

sape cakap dekat rumah xboleh cantik2???😒😒 sekarang dekat rumah pon dah boleh berspa bercantik2 tau!!! dengan Set Spa Rumah je uols dah boleh putih gebu bak salju💖💖
Cod area KL #setapak #wangsamaju #klcc
Www.wasap.my/60123207300

#setsparumah
#losyenputihgebu
#bodyscrub
#mandiansusukambing


0

Jangan terlalu lama berada di dalam zon selasa .
Keluar dr zon selesa dan cari zon tingkatkan hidup anda . .
.
.
.
Mencari 10 orang dropship yg ingin buat duit .


1

Kalau kita ada kemahuan utk ubah muka kita dari dulu sering di kutuk . Kita mesti cari jalan penyelesaiaannya ❤️


2

Happy monday mimybeauty lovers .
Lagi beberapa hari lagi nak raya , dah ready muka glowing cantik di pagi raya?


1

Restock.. Restock.. Dn terus restock utk membntu anda Mengatasi segala masalah! Kena yakin.. In sha Allah berhasil#Agentcheras #losyenputih #Mandiansusukambing #losyenputih
#trustedagent #trustedseller


1

I told you... #mandiansusukambing... #mimybeauty aways the best💕


0

Alhmdulillah.. Produk Mimybeauty.. Semakin di kenal...
#mandiansusukambingmimy.. The best ever.. Skali dh cuba, pasti akan consume lagi.
Perminat boleh whspp aisyah 0135888296
.
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#tiadagatal2
#kulitcntik
#VitaminCRosehip#vitamincmurah
#Whatsapp013-5888296 #mandiansusukambingmimy #Mandiansusukambing #mandian


0

Madu ni sgt banyak kebaikan dia . Pada kulit yg berjerawat mmg patut korang cuba cara diy ni .


5

Mira boleh cod sekitar melaka sampai 14/6/2018 ya . 🌸


6

Selamat Hujung minggu❤️
.
.
So guys apa aktiviti harini? . Ni ada sedikit tips dr mimybeauty 🤗


3

😱😱Jerawat Kronik Pun Hilang😱😱
.
Tak tergoda ke tengok orang lain dah cantik kau muka pon berlopak-lopak lagi!!
.
jom kami bantu hilangkan masalah kulit uols!!


1

😱😱Jerawat Kronik Pun Hilang😱😱
.
.
Tak tergoda ke tengok orang lain dah cantik kau muka pon berlopak-lopak lagi!!
.
.
jom kami bantu hilangkan masalah kulit uols!!
.
.
Wasap klik link di bio 😊


1

Siapa yang masih bingung nyari Body Scrub ?
Ada yang lembut di kulit tapi aromanya kurang wangi . Ada yang aromanya wangi tapi kasar di kulit. Hehe tenang kak kami punya produk dari Aynarra yang bisa menjadi solusi dua permasalahan kakak diatas. Aynarra Exfloating Glow Body Scrub terbuat dari butiran kopi yang lembut dan tentu saja dapat mengangkat sel kulit mati di setiap detail tubuh anda. Keren kan kak.
Dan apa manfaat Pemakaian rutin Aynarra Exfloating Glow Body Scrub selain 2 manfaat diatas ? Tentu saja badan akan lebih bersih dan bersinar , warna kulit merata , mengencangkan kulit , bebas jerawat / noda. Dan yang penting HASIL PERMANENT.
Dijamin Aman tanpa Efeksamping maupun ketergantungan.
Terbukti Original & Ampuh, Garansi uang kembali jika produk palsu/KW
Mau order, mau tanya tanya dulu, atau mau kepoin produk Aynarra yg lain. Boleh banget kak !! Hub. Admin Kami di : ✆✉️
📱WA : 0823-3466-4019 (Fast Respon)
Dapatkan Harga promo . Siap kirim ke luar kota maupun ke Luar Negeri
#produsenskincare#bodyscrub#nightcream#bodylotion#facescrub#bodywash#perawatanwajah#perawatankulit#perawatanbadan#kecantikan#kecantikankulit#kecantikanwajah#kulitcerah#cerahalami#cerahkulit
#kulitkusamhilang #wajahcantikalami #bebasmercury #kulitcantikgebu #keziaskincare #fabilskincare #sahibirdnest #skincaresimple #tabitacambodia #organikproduk #parutberlubang #mandiansusukambing #kulitkusam #kulittegang #liangpori


0

Whitening Facial Scrub Mimy Beauty🍋 ✅Sangat bagus untuk mematikan jerawat ✅Melicinkan kulit wajah
✅Memudarkan parut jerawat & jeragat
✅Kulit menjadi lebih cerah seawal 2 minggu penggunaan
✅Dapat mengatasi masaalah blackheads,kulit kusam, kering & berjerawat
✅Mengecilkan pori-pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Membersihkan kulit muka 100%
✅Menegangkan kulit

Cara Pemakaian : ✔️Selang sehari atau 3x seminggu agar kulit bebas dari sebarang masalah ✔️1 botol tahan sehingga 4/5 Bln . *Whitening Facial Scrub:*
🍋 Butiran halus & sari lemon
*INGREDIENT PRODUK MIMY BEAUTY*

Whatsapp AbeNam 📲 0193679796 dapatkan milik anda sekarang jugak!!
#MimyBeauty
#MinyBeautyPakarKulitAnda
#MimyBeautyPakarKulitGebu
#jerawat #jeragat #kulitkusam
#pori2terbuka #sunburn #akincare
#vitamincrosehip #superwhitening
#egfgoldserum #whiteningfacialscrub
#whiteningrosehipspray #mandiansusukambing
#7fruitsbodyscrub #losyenputihgebu


0

Jom baca tips sikit pagi ni‼️
. .
Madu boleh hilangkan jerawat taw uols😱😱 . .
xde masa nak tempek-tempek madu dekat muka?? alahh xpayah susah-susah..
.
.
consume je Set Putih Kekal Mimy Beauty sure hilang semua cela-cela dekat muka korang !! .
.
Whatsapp tekan je link dkt bio 😘 @ 0124314452

#jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatbahaya
#jerawatnanah
#jeragat
#blackheads
#whiteheads
#tonakulit
#tonakukittaksekata
#kulitgelap
#kulitberminyak
#kulitlembap
#kulitkering
#naturalskincare
#produkviral
#naturalproduct
#mimybeauty
#vitamincrosehip
#vitc
#mandiansusukambing
#serum
#egfserummimy
#scrubs
#bodyscrubmimy
#scrubmimybeauty
#losyenputihgebumimy
#losyenputihgebu
#mimybeautyperak
#mimybeautytaiping


3

Memang takkan menyesal kalau cuba set putih kekal . .
Satu set Rm 180 tahan sebulan
Whatapps to order untuk special Price 😙
.
To order 0176936954


2

Siapa yang masih bingung nyari Body Scrub ?
Ada yang lembut di kulit tapi aromanya kurang wangi . Ada yang aromanya wangi tapi kasar di kulit. Hehe tenang kak kami punya produk dari Aynarra yang bisa menjadi solusi dua permasalahan kakak diatas. Aynarra Exfloating Glow Body Scrub terbuat dari butiran kopi yang lembut dan tentu saja dapat mengangkat sel kulit mati di setiap detail tubuh anda. Keren kan kak.
Dan apa manfaat Pemakaian rutin Aynarra Exfloating Glow Body Scrub selain 2 manfaat diatas ? Tentu saja badan akan lebih bersih dan bersinar , warna kulit merata , mengencangkan kulit , bebas jerawat / noda. Dan yang penting HASIL PERMANENT.
Dijamin Aman tanpa Efeksamping maupun ketergantungan.
Terbukti Original & Ampuh, Garansi uang kembali jika produk palsu/KW
Mau order, mau tanya tanya dulu, atau mau kepoin produk Aynarra yg lain. Boleh banget kak !! Hub. Admin Kami di : ✆✉️
📱WA : 0823-3466-4019 (Fast Respon)
Dapatkan Harga promo . Siap kirim ke luar kota maupun ke Luar Negeri
#produsenskincare#bodyscrub#nightcream#bodylotion#facescrub#bodywash#perawatanwajah#perawatankulit#perawatanbadan#kecantikan#kecantikankulit#kecantikanwajah#kulitcerah#cerahalami#cerahkulit
#kulitkusamhilang #wajahcantikalami #bebasmercury #kulitcantikgebu #keziaskincare #fabilskincare #sahibirdnest #skincaresimple #tabitacambodia #organikproduk #parutberlubang #mandiansusukambing #kulitkusam #kulittegang #liangpori


0

TAK PAYAH INJECT- INJECT ‼️ "Akak cuma amalkan supplement set putih kekal Mimy Beauty je. Alhamdulillah, ketara sangat perubahan yang akak dapat. Tahniah Mimy sebab keluarkan produk yang best ni"

Putih gebu bukan putih pucat lesi tau. Putih gebu ni orang tengok mesti gerammmm 😁

#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

TAK PAYAH INJECT- INJECT ‼️ "Akak cuma amalkan supplement set putih kekal Mimy Beauty je. Alhamdulillah, ketara sangat perubahan yang akak dapat. Tahniah Mimy sebab keluarkan produk yang best ni"

Putih gebu bukan putih pucat lesi tau. Putih gebu ni orang tengok mesti gerammmm 😁

#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

TAK PAYAH INJECT- INJECT ‼️ "Akak cuma amalkan supplement set putih kekal Mimy Beauty je. Alhamdulillah, ketara sangat perubahan yang akak dapat. Tahniah Mimy sebab keluarkan produk yang best ni"

Putih gebu bukan putih pucat lesi tau. Putih gebu ni orang tengok mesti gerammmm 😁

#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


1

Nak kulit super glowing?
Jom cuba set putih kekal by mimy beauty, bukan setakat glowing je tau tapi mampu licinkan kulit, kecutkan jerawat, hilangkan parut & yang penting boleh kawal minyak dari dalam tau!
Nak keluar rumah tanpa solekan tebal jom #whatsapp aisyah 0135888296
.
.
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

Nak kulit super glowing?
Jom cuba set putih kekal by mimy beauty, bukan setakat glowing je tau tapi mampu licinkan kulit, kecutkan jerawat, hilangkan parut & yang penting boleh kawal minyak dari dalam tau!
Nak keluar rumah tanpa solekan tebal jom #whatsapp aisyah 0135888296
.
.
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

Nak kulit super glowing?
Jom cuba set putih kekal by mimy beauty, bukan setakat glowing je tau tapi mampu licinkan kulit, kecutkan jerawat, hilangkan parut & yang penting boleh kawal minyak dari dalam tau!
Nak keluar rumah tanpa solekan tebal jom #whatsapp aisyah 0135888296
.
.
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


1

Fuiyoooo glowingnyaa‼️
.
.
Sis, betul ke Cik Miwa Myra Azman tak cucuk?
Ada, cucuk kat ATM dik, 😂🤣
.
.
Dia cuma guna Set Putih Kekal oi,
Sebab tu laaa muka dia glowing semacam,
Ingat main2 ke dik non?
.
.
Wasep link dkt profile @ 0124314452

#jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatbahaya
#jerawatnanah
#jeragat
#blackheads
#whiteheads
#tonakulit
#tonakukittaksekata
#kulitgelap
#kulitberminyak
#kulitlembap
#kulitkering
#naturalskincare
#produkviral
#naturalproduct
#mimybeauty
#vitamincrosehip
#vitc
#mandiansusukambing
#serum
#egfserummimy
#scrubs
#bodyscrubmimy
#scrubmimybeauty
#losyenputihgebumimy
#losyenputihgebu
#mimybeautyperak
#mimybeautytaiping


4

Guna apa ehhh?
.
.
Sis dah biasa sangat dengan soalan ni dik 😂
Memang ramai yang nak kulit flawless macam ni kan kan?
.
.
Rahsianya ada di tangan sis, meh whatsapp laju2
.
.
Modal serendah RM2 sehari, alamak dah terbocor rahsia sikit 🙈
.
.
Klik link waseo dkt profile @ 0124314452

#jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatbahaya
#jerawatnanah
#jeragat
#blackheads
#whiteheads
#tonakulit
#tonakukittaksekata
#kulitgelap
#kulitberminyak
#kulitlembap
#kulitkering
#naturalskincare
#produkviral
#naturalproduct
#mimybeauty
#vitamincrosehip
#vitc
#mandiansusukambing
#serum
#egfserummimy
#scrubs
#bodyscrubmimy
#scrubmimybeauty
#losyenputihgebumimy
#losyenputihgebu
#mimybeautyperak
#mimybeautytaiping


0

Kini angan2 boleh jadi kenyataan‼️

Pasti ramai yang dah lama idamkan kulit putih gebu seluruh badan, kulit halus mulus gebus gebas kan?
.
.
So jom sama2 putih gebu dgn Set Putih Kekal❤️ 5 orang yang whtsapp paling laju akan dpt special price😍😍
.
.
Klik wasep link dkt profile 😘 @ 0124314452

#jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatbahaya
#jerawatnanah
#jeragat
#blackheads
#whiteheads
#tonakulit
#tonakukittaksekata
#kulitgelap
#kulitberminyak
#kulitlembap
#kulitkering
#naturalskincare
#produkviral
#naturalproduct
#mimybeauty
#vitamincrosehip
#vitc
#mandiansusukambing
#serum
#egfserummimy
#scrubs
#bodyscrubmimy
#scrubmimybeauty
#losyenputihgebumimy
#losyenputihgebu
#mimybeautyperak
#mimybeautytaiping


0

Siapa yang masih bingung nyari Body Scrub ?
Ada yang lembut di kulit tapi aromanya kurang wangi . Ada yang aromanya wangi tapi kasar di kulit. Hehe tenang kak kami punya produk dari Aynarra yang bisa menjadi solusi dua permasalahan kakak diatas. Aynarra Exfloating Glow Body Scrub terbuat dari butiran kopi yang lembut dan tentu saja dapat mengangkat sel kulit mati di setiap detail tubuh anda. Keren kan kak.
Dan apa manfaat Pemakaian rutin Aynarra Exfloating Glow Body Scrub selain 2 manfaat diatas ? Tentu saja badan akan lebih bersih dan bersinar , warna kulit merata , mengencangkan kulit , bebas jerawat / noda. Dan yang penting HASIL PERMANENT.
Dijamin Aman tanpa Efeksamping maupun ketergantungan.
Terbukti Original & Ampuh, Garansi uang kembali jika produk palsu/KW
Mau order, mau tanya tanya dulu, atau mau kepoin produk Aynarra yg lain. Boleh banget kak !! Hub. Admin Kami di : ✆✉️
📱WA : 0823-3466-4019 (Fast Respon)
Dapatkan Harga promo . Siap kirim ke luar kota maupun ke Luar Negeri
#produsenskincare#bodyscrub#nightcream#bodylotion#facescrub#bodywash#perawatanwajah#perawatankulit#perawatanbadan#kecantikan#kecantikankulit#kecantikanwajah#kulitcerah#cerahalami#cerahkulit
#kulitkusamhilang #wajahcantikalami #bebasmercury #kulitcantikgebu #keziaskincare #fabilskincare #sahibirdnest #skincaresimple #tabitacambodia #organikproduk #parutberlubang #mandiansusukambing #kulitkusam #kulittegang #liangpori


0

Egf Gold Serum Mimy Beauty
Nak hilangkan parut?
Nak kulit halus dan flawless?
Nak kecutkan jerawat?
Dah ramai yang jatuh cinta dengan egf serum. Nampak macam oily tapi tak, mudah sangat meresap dalam kulit. Ianya boleh melembutkan kulit, memudarkan bintik hitam, jeragat dan mengecilkan liang pori.

Jum whatsapp 0135888296
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#CoDBandartunrazak
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

Egf Gold Serum Mimy Beauty
Nak hilangkan parut?
Nak kulit halus dan flawless?
Nak kecutkan jerawat?
Dah ramai yang jatuh cinta dengan egf serum. Nampak macam oily tapi tak, mudah sangat meresap dalam kulit. Ianya boleh melembutkan kulit, memudarkan bintik hitam, jeragat dan mengecilkan liang pori.

Jum whatsapp 0135888296
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#CoDBandartunrazak
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

Egf Gold Serum Mimy Beauty
Nak hilangkan parut?
Nak kulit halus dan flawless?
Nak kecutkan jerawat?
Dah ramai yang jatuh cinta dengan egf serum. Nampak macam oily tapi tak, mudah sangat meresap dalam kulit. Ianya boleh melembutkan kulit, memudarkan bintik hitam, jeragat dan mengecilkan liang pori.

Jum whatsapp 0135888296
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#CoDBandartunrazak
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


1

Egf gold serum mimy beauty
Nak hilangkan parut?
Nak kulit halus dan flawless?
Nak kecutkan jerawat?
Dah ramai yang jatuh cinta dengan egf serum. Nampak macam oily tapi tak, mudah sangat meresap dalam kulit. Ianya boleh melembutkan kulit, memudarkan bintik hitam, jeragat dan mengecilkan liang pori.. Jom try!!!
Blh tingglkn no wasap👇👇
www.wasap.my/60135888296
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mandiansusukambing #losyenputih#bodyscrubmimy#superwhiteningmimy #spraywhiteningrosehip#facescrubmimybeauty#egfserummimy#unikl#uniklbusinesshcool#VitaminCRosehip #VitaminCRosehip #vitaminc #vitamincusa#luluskkm#tiadagatal2#kulitputih#kulitanjal#kulitanjal#kulitputihgebu#aurawhite #produtviral#likeforlike#worldwideshipping #muabella#kulitaloomawesome#bodycare#unikl#unimap #unimas#jomgadiskitacntik


1

Egf gold serum mimy beauty
Nak hilangkan parut?
Nak kulit halus dan flawless?
Nak kecutkan jerawat?
Dah ramai yang jatuh cinta dengan egf serum. Nampak macam oily tapi tak, mudah sangat meresap dalam kulit. Ianya boleh melembutkan kulit, memudarkan bintik hitam, jeragat dan mengecilkan liang pori.. Jom try!!!
Blh tingglkn no wasap👇👇
www.wasap.my/60135888296
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mandiansusukambing #losyenputih#bodyscrubmimy#superwhiteningmimy #spraywhiteningrosehip#facescrubmimybeauty#egfserummimy#unikl#uniklbusinesshcool#VitaminCRosehip #VitaminCRosehip #vitaminc #vitamincusa#luluskkm#tiadagatal2#kulitputih#kulitanjal#kulitanjal#kulitputihgebu#aurawhite #produtviral#likeforlike#worldwideshipping #muabella#kulitaloomawesome#bodycare#unikl#unimap #unimas#jomgadiskitacntik


0

Egf gold serum mimy beauty
Nak hilangkan parut?
Nak kulit halus dan flawless?
Nak kecutkan jerawat?
Dah ramai yang jatuh cinta dengan egf serum. Nampak macam oily tapi tak, mudah sangat meresap dalam kulit. Ianya boleh melembutkan kulit, memudarkan bintik hitam, jeragat dan mengecilkan liang pori.. Jom try!!!
Blh tingglkn no wasap👇👇
www.wasap.my/60135888296
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mandiansusukambing #losyenputih#bodyscrubmimy#superwhiteningmimy #spraywhiteningrosehip#facescrubmimybeauty#egfserummimy#unikl#uniklbusinesshcool#VitaminCRosehip #VitaminCRosehip #vitaminc #vitamincusa#luluskkm#tiadagatal2#kulitputih#kulitanjal#kulitanjal#kulitputihgebu#aurawhite #produtviral#likeforlike#worldwideshipping #muabella#kulitaloomawesome#bodycare#unikl#unimap #unimas#jomgadiskitacntik


0

Apa Super Whitening Mimy Beauty ni?? Super Whitening Mimy Beauty ialah sebagai Booster untuk membantu mempercepatkn proses pemutihan. 🌹🌹 Bagi sesiapa yg amalkan Vitamin C Rosehip Mimy Beauty, boleh consume lagi with Super Whitening nie untuk kesan yg lebih OPTIMUM! 😊😊
Makan sebiji sebelum tidur💤💤 (30biji utk sebulan)

#MimyBeautyPakarKulitGebu
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

Apa Super Whitening Mimy Beauty ni?? Super Whitening Mimy Beauty ialah sebagai Booster untuk membantu mempercepatkn proses pemutihan. 🌹🌹 Bagi sesiapa yg amalkan Vitamin C Rosehip Mimy Beauty, boleh consume lagi with Super Whitening nie untuk kesan yg lebih OPTIMUM! 😊😊
Makan sebiji sebelum tidur💤💤 (30biji utk sebulan)

#MimyBeautyPakarKulitGebu
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

Apa Super Whitening Mimy Beauty ni?? Super Whitening Mimy Beauty ialah sebagai Booster untuk membantu mempercepatkn proses pemutihan. 🌹🌹 Bagi sesiapa yg amalkan Vitamin C Rosehip Mimy Beauty, boleh consume lagi with Super Whitening nie untuk kesan yg lebih OPTIMUM! 😊😊
Makan sebiji sebelum tidur💤💤 (30biji utk sebulan)

#MimyBeautyPakarKulitGebu
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop
#bodyscrubmimybeauty
#bodyscrub7fruits
#sentalsentalwangi
#Whatsapp013-5888296 #CoDBandartunrazak #TeamFarahMeletop #kulitkering# #tiadagatal2 #PutihGebuTakJelesKe #putihgebu
#hilnghitam #pelipathitam #pehahitam#sikuhitam #bodycare #hilnghitam #sentalsentalputih#sental2kulighalus#bodyscrubmimy #bodhcare#sagubadannkputih#bodyscrubmimy #thebest#mandiansusukambing #losyenputih #pastijatuhcinta


0

L E H E R B E R D A K I
dengan gunanya #mandiansusukambing + #losyenputihgebu kulit makin gebu , daki yang lama jadi kerak pun dah makin kurang . Putih satu badan , gebu gebas dari hujung rambut hingga hujung kaki nok . Rugi uolls tak jadi Yang terawal 😎

P/S : HOT SELLER guys , sape cepat dia untung . Untuk fast Response , boleh klik link wassap dekat bio profile 🤗

#mandiansusukambing #mandiansusukambingmimy #mandiansusukambingmimybeauty #losyenputihgebu #losyenputihgebumimybeauty #losyenputihgebumimy #agentmimybeauty
#agentmimybeautymelaka #mimybeautymelaka


0

Jom korang submit order before 2pm ya bebeh
.
HOTSELLING‼️ HOTSELLING‼️🔥🔥🔥
Nak cantik ? Nak putih gebu flawless tapi xde bajet? .
.
Nak kesan sepantas injection? .
.
Anda ada mslh ni 👇🏻👇🏻
✏️Kulit gelap
✏️Jerawat
✏️jeragat
✏️Parut
✏️Kulit kusam
✏️liang roma terbuka
.
.
Meh try rangkaian set #mimybeauty utk :
.
💞 buang toksin 1 bdn - elak jerawat pd bdn dan muka n galak keberkesanan supplement yg kita makan
💞cerah 1 badan hingga perubahan tona 5x lebih cerah
💞memutihkan bahagian lipatan2
💞kulit jadi lebih gebu,lembap dan tegang
💞menaikkan seri rona merah jambu pd kulit
💞membantu hentikan jerawat pd muka dan badan
💞membantu hilangkan parut pd wajah dan badan
💞memberi tenaga elak lesu sepanjang hari
💞membantu hilangkan jeragat dan eyebag . .
.
Selamat dan BEBAS KIMIA! .
Beli set COMBO dapat FREE POSTAGE.
.
.
0195618970 wsap kakak 📲📲
.
#gebugebas #3kapsuldahputih #igers #ig #followforfollow #followme #follow4follow #supplements #whitening #glowglowing  #whiteningpills 
#bvrmurah #vitaminC #minyakbelacak
#jemaimaoriginal #serumemas#ubatputih #suplimentpalingmujarab #losyenputih #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #mandiansusukambing #serumMurah #aurawhite #promosi


0

Jom korang submit order before 2pm ya bebeh
.
HOTSELLING‼️ HOTSELLING‼️🔥🔥🔥
Nak cantik ? Nak putih gebu flawless tapi xde bajet? .
.
Nak kesan sepantas injection? .
.
Anda ada mslh ni 👇🏻👇🏻
✏️Kulit gelap
✏️Jerawat
✏️jeragat
✏️Parut
✏️Kulit kusam
✏️liang roma terbuka
.
.
Meh try rangkaian set #mimybeauty utk :
.
💞 buang toksin 1 bdn - elak jerawat pd bdn dan muka n galak keberkesanan supplement yg kita makan
💞cerah 1 badan hingga perubahan tona 5x lebih cerah
💞memutihkan bahagian lipatan2
💞kulit jadi lebih gebu,lembap dan tegang
💞menaikkan seri rona merah jambu pd kulit
💞membantu hentikan jerawat pd muka dan badan
💞membantu hilangkan parut pd wajah dan badan
💞memberi tenaga elak lesu sepanjang hari
💞membantu hilangkan jeragat dan eyebag . .
.
Selamat dan BEBAS KIMIA! .
Beli set COMBO dapat FREE POSTAGE.
.
.
0195618970 wsap kakak 📲📲
.
#gebugebas #3kapsuldahputih #igers #ig #followforfollow #followme #follow4follow #supplements #whitening #glowglowing  #whiteningpills 
#bvrmurah #vitaminC #minyakbelacak
#jemaimaoriginal #serumemas#ubatputih #suplimentpalingmujarab #losyenputih #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #mandiansusukambing #serumMurah #aurawhite #promosi


0

Jom korang submit order before 2pm ya bebeh
.
HOTSELLING‼️ HOTSELLING‼️🔥🔥🔥
Nak cantik ? Nak putih gebu flawless tapi xde bajet? .
.
Nak kesan sepantas injection? .
.
Anda ada mslh ni 👇🏻👇🏻
✏️Kulit gelap
✏️Jerawat
✏️jeragat
✏️Parut
✏️Kulit kusam
✏️liang roma terbuka
.
.
Meh try rangkaian set #mimybeauty utk :
.
💞 buang toksin 1 bdn - elak jerawat pd bdn dan muka n galak keberkesanan supplement yg kita makan
💞cerah 1 badan hingga perubahan tona 5x lebih cerah
💞memutihkan bahagian lipatan2
💞kulit jadi lebih gebu,lembap dan tegang
💞menaikkan seri rona merah jambu pd kulit
💞membantu hentikan jerawat pd muka dan badan
💞membantu hilangkan parut pd wajah dan badan
💞memberi tenaga elak lesu sepanjang hari
💞membantu hilangkan jeragat dan eyebag . .
.
Selamat dan BEBAS KIMIA! .
Beli set COMBO dapat FREE POSTAGE.
.
.
0195618970 wsap kakak 📲📲
.
#gebugebas #3kapsuldahputih #igers #ig #followforfollow #followme #follow4follow #supplements #whitening #glowglowing  #whiteningpills 
#bvrmurah #vitaminC #minyakbelacak
#jemaimaoriginal #serumemas#ubatputih #suplimentpalingmujarab #losyenputih #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #mandiansusukambing #serumMurah #aurawhite #promosi


0

The end of the page