#marykay

Instagram photos and videos

#marykay#MaryKay#maquiagem#makeup#dailuspro#daymekeup#fotos#natura#maquiagemx#marykaymalaysia#maquiagembrasil#inglot#makeuplover#loucaspormaquiagem#maccosmetics#anastasiabeverlyhills#makeupartist#automaquiagem#ilovemarykay#mymklife#kryolan#catharinehill#maquiadoradesucesso#vult#maquiadora#michellypalmamakeup

Hashtags #marykay for Instagram

Have to brag on my Mary Kay for a minute. I spent an hour this afternoon, well after I had put my makeup on, mowing my lawn and working in the heat. Minus my having wiped off my lipstick, my makeup still looks Amazing! #marykay #mymakeuprocks #findyourbeautiful


0

Make Social. Aquela pele maravilhosa com um glow lindo. Olhos esfumados com tons marrons e rosados, glitter, batom nude e cílios postiços. 💄💋
@sabriina.arruda

#SemFiltro

#LoveMakeup #MakeupTop #MakeupPower #MaquiadoraPorAmor #MaquiadoresPe #Mac #CatharineHills #Makiê #FandMakeup #BrunaTavares #Maybelline #MaryKay #Vult #Daillus #Eudora #ToqueDeNatureza #Marchetti #Contém1g #Macrillan


0

💄 Make @marykaybrasil 💇🏼‍♀️ Hair @ronnyvidalhair 💅🏻Nails
@madamechicacasadeunhas

Como não tirar foto no espelho?!? 🤷🏼‍♀️😅💁🏼‍♀️🤳 #Selfie #ConsultoraMaryKay #Mirror #MaryKay #AmoMK #AmoMeuTrabalho #Beauty #MakeUp


0

Today, Mary Kay®️ is part of many women's life in more than 35 countries worldwide. Tell me your favourite Mary Kay®️ product below!

I have definitely more than just 1 product that’s my favourite! 😉
Top 3 will be Skinvigorate Cleansing Brush, Soothing Eye Gel & TimeWise Softener

www.marykay.com.sg/Iryani

#iryanzmk #marykaysg #marykaysingapore #MaryKay
#MaryKayMYSG
#BeautyOfConfidence


0

Brush skinvigorate dr Mary Kay ni sememangnya bukan calang calang brush tau❌

Brush cucian muka yg sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆 Skinvigorate cleansing brush bagus dengan kepelbagaian fungsi; 💞mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
💞menyelesaikan masalah white head dan black head
💞menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
💞meningkatkan kadar serapan serum di wajah
💞brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
💞tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana

Hebat bukan?
Semestinye ia jauh lebih hebat dr pobling juga❗️
Pobling hanya melibatkn getaran..
Sangat JAUH BERBEZA❗️
Dengan kelebihn warranty selama setahun❗️❗️
Ya, setahun📣📣
Seriously memang terbaik... Contact me for free consultation!

Farahani ❤️ 0129684851
http://www.wasap.my/60129684851
Mary Kay Beauty Consultant

Or you can visit to my personal website

www.marykay.com.my/sitifarahanimdariffin

#ilovemarykay #marykaymachang #marykay #cccream #mymklife #mache #machang #kelate #kelantan #marykaybeautyconsultant #cantik #flawless #ctdk #beautyofConfidence #sitifarahanimdariffin


0

Компания @MaryKay создана и построена на наследии инноваций. На протяжении 55 лет компания остаётся верна своим традициям и ценностям,вкладывая в развитие и создавая инновационные продукты, основанные на многолетних научных исследованиях.
В течении этого времени было создано множество инновационных и новаторских продуктов и технологий.
#MaryKay
#marykayrussia
#MaryKayKmcomolck


0

Primer foundation yg tersangat best! Jika anda mencari foundation yg color free, tetapi mempunyai perlindungan yg sempurna, primer foundation mary kay jawapannya. Base makeup yg tidak berminyak, non-comedogenic yg mana tidak akan menyumbatkan pori dan mempunyai spf 15 lagi. Pengalaman saya sendiri selepas menggunakan primer ni, skin jadi licin dan softt sgt.

Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY:- 💋Gel yg ringan dan mudah dipakai
💋Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation.
💋Sesuai utk semua jenis kulit
💋Makeup nampak lebih licin dan flawless
💋Memberi perlindungan uv kepada muka
💋 Pori yg besar atau Terbuka tidak akn kelihatan

Cadangan pakai sebelum apply Foundation Mary Kay atau sendirian jika ingin kelihatan natural terurama kpd pelajar sekolah ataupun lelaki ianya tidak melekit.. highly recomended :-) Contact me for free consultation!

Farahani ❤️ 0129684851
http://www.wasap.my/60129684851
Mary Kay Beauty Consultant

Or you can visit to my personal website

www.marykay.com.my/sitifarahanimdariffin

#ilovemarykay #marykaymachang #marykay #mymklife #mache #machang #kelate #kelantan #tanahmerah #pasirputih #marykaybeautyconsultant #cantik #flawless #beautyofConfidence #sitifarahanimdariffin #loveyourskinbyfarahanimk


0

Quer uma pele muito mais iluminada e com tom uniforme, brilho natural, renovação, além da suavização de linhas finas e rugas?

Vitamina C Activating Squares™️ TimeWise®️
Valor: R$ 79,90
#vitaminac #marykay #marykaybrasil #timewise #maybeautyloja


0

#доброеутро 😌 Как вам цвет? Нереально крутые матовые помады у моей @julia_barch 😘 попробуйте, я уверена вам понравится🙋🏻‍♀️а если скажите что от меня, будут приятные бонусы на выбор🎁🎁🎁 #marykay #помадамэрикэй #красотаспасетмир


0

Pening cari skincare yang sesuai dengan kulit?? Dah macam2 cuba masalah kulit x settle juga... Pakai produk sekejap jer ok lepas tu back to asal balik.. Meh saya bantu customize apa item sesuai untuk kulit anda.. Ada jaminan 90 hari lagi.. Produk diformulasikan Oleh pakar kulit.. Tunggu apa lagi.. Jom saya bantu http://wasap.my/60194586247

#marykaymalaysia #marykaylover #marykay #skincare #selamat #skinvigorate #botanical #extraimcome #kulitsihat #jeragat #jerawat #breakout #beauty #makeuplover


0

.
Reward unit. Tahiah gorgeours swan...tahniah achiever...💪💪💪💪🎆🎆🚀🚀💥💥💥💥💥💥💥
..
..
Mahu sertai sis...wasap sis sekarang...😙😙😙. Uols akan d guide A-Z...🎆🎆🎆🎆.
..
..
..
Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...💓💓💓. ❤️Free gift.
❤️Ready stock.
❤️Postage everyday.

BELIEVE ❤️ BEAUTIFUL ❤️ CONFIDENCE ❤️ .
..
☎️ 0125764087 | RATU
👜 Senior Marykay Consultant
_______________________________
#MaryKay
#MaryKaySarawak
#MaryKayPerlis
#MaryKayKedah
#MaryKayPenang
#MarykayPerak
#MaryKayKualaLumpur
#MaryKaySelangor
#MaryKayPahang
#MaryKayMelaka
#MaryKayKuantan
#MaryKayJohor
#MaryKayNegeriSembilan
#MaryKayKelantan
#MaryKayTerengganu
#MaryKaySabah
#MaryKaySubang
#MaryKayFarlim
#MaryKayPutrajaya
#Melacep
#MaryKayMalaysia
#Timewise
#MaryKayPulau
#BotanicalEffect
#MaryKaySeberangJaya
#MaryKayGeorgetown
#MaryKayBukitJambul
#MaryKayKotaBharu
#MaryKayShahAlam
#MaryKayPulauPinang


0

Ritual nosso de cada dia e noite ..
#rejuvenescimentofacial
#antiidade
#marykay


0

Oláaaa meus amores, tudo bem? Hoje eu vim falar pra vocês de uma linha de tratamento para o corpo que é simplesmente MARAVILHOSA. A linha Satin Body de Mary Kay! A linha completa conta com três produtos: O creme esfoliante, o gel de limpeza 2 em 1 e a loção hidratante. #marykay#cuidados#comocorpo#qualidade#resultdonahora# ♥️💁🏻‍♀️


0

PROMOTION TERHEBAT JULY 2018!
.
Untunglaaaahhhh awak semua!😍 Especially adik-adik yang berusia 12 - 24 tahun dah boleh berMary Kay
.
Harga pun sangat menjimatkan sampai terkejut kita! Ish Mary Kay niii 🙈 sooo happy for all of you! Ibu-Ibu yang tengah mencari skin care terbaik untuk anak-anak remaja, lelaki dan perempuan pun boleh
.
Dapatlah hadiahkan mereka Set ni. Dapat pula FREE CLEAR PROOF CHARCOAL MASK (Worth RM108). Best sungguhhhh Promotion kali ni 😍😍😍
.
Set ini lengkap dengan 5 items paling baik untuk kulit :
🎓Cleansing Gel (Pencuci Muka)
🎓Refreshing Toner .
🎓Moisturizing Gel (Pelembap)
🎓Invigorating Scrub .
🎓Moisturizing Lotion with SPF 30 (Pelembap beserta perlindungan SPF 30)
.
Dan PERCUMA CLEAR PROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK! 😍😍😍
.
Soalan : Sy umur 26 tahun nak pakai yang ni jugak... boleh?
Jawapan : BOLEH. Tiada masalah 😘 .
.
Contact sy ye untuk ketahui kesesuaian kulit anda.
.
Whatsapp for fast response .
Bibi ❤️
0123151260
Independent Beauty Consultant
.
#marykayshahalam
#marykaygombak
#marykaykualaselangorsgbuloh
#marykayampang
#marykayshahalam
#marykaykajang
#marykayselayang
#marykayselayanggombak
#marykayklcc
#marykaysgbuloh
#marykaypahang
#marykaysunway
#marykaybatupahat
#marykaykl
#berusskinvigorate
#marykaypahang
#marykaypenang
#marykaykualaselangor
#bcmarykay
#kualaselangor
#gombak
#kepong
#selayang
#marybatupahat
#marykayjohorbahru
#marykaykualaselangor
#foundationmarykay
#marykaynilai3
#foundationmattemarykay
#botanicaleffect
#marykay
#marykaycheras


0

Assalamualaikum selamat pagi . Semoga murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik kepada semua 😘

#ilovemarykay#ilovemarykayproducts#marykay#marykaymalaysia#marykaykelantan#marykaykubangkerian


0

🌸Apa itu *Satin Body WHIP *?🌸 Selalu kita dengar body lotion, body cream, body butter je kan..
Ni ada body whip pula?🤔
.
Meh nak cerita.
Body whip ni adalah cream yg lebih halus, lebih ringan tapi lebih kelembapan drp body butter & lotion!

Body Whip ni Specially design untuk kulit badan, tangan or kaki yg sangat kering , especially kawasan2 yg perlukan extra lembapan contohnya *Crack heels, kulit yg mengelupas or bersisik*
Kulit rasa lebih lembut & halus 😍❤️
.
Disa
Mary Kay Beauty Consultant
017-2309846


1

A dupla mais perfeita de todas!
Peça o seu pelo direct 😉


1

Esse @jonathannemer entende de coisa boa kkkkkk #marykay #make #fazadiferença #mk


0

Happy Birthday to the next generation of role models Moriah & Michaela!
It was a blast being your featured guest for your birthdays❤️ Birthday with Mae includes:
-Video
-Goal setting exercise -Goody bags for each attendee
-Special gift for the birthday girl/girls
-Prize drawings
Huge thank you to:
Videographer: @monte_law
Music produced by: Hudson Watts
Featured product: Mary Kay Cosmetics
All inquiries regarding Skincare & makeup classes for special events please email maemonroe.faces@gmail.com

#kcesthetician
#marykay
#markayus
#birthdaygirl


0

Aquele antes e depois! Valeu Juliaaaaa 🤩😍 #makeup #ceprotq #maquiagem #gratidão #marykay #boticario #inglot #amei


0

Aí você chega em casa de viagem e se depara com seus presentes Mary Kay que chegaram da conquista trimestral! #estrela #elite #esmeralda #marykay #amomuito ❤️


0

.
🌸MARY KAY FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF15 🌸
.
Kenapa pentingnya foundation primer sebelum pemakaian foundation ??? 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Berfungsi sebagai 👇👇
🌸 base untuk makeup
🌸 buat makeup tahan lebih lama sehingga 8 jam
🌸 mengelakkan foundation yang kita pakai kelihatan bertompok-tompok, berminyak dan melekit-lekit..
🌸memiliki spf15 yang dapat melindungi kulit dari sinaran UV.
🌸 memberikan kesan lebih sekata, halus, licin pada solekan wajah.
🌸 sangat sesuai untuk pengguna yang ada masalah liang pori besar, parut2 jerawat dan tona kulit tidak sekata.
.
💢Banyak yang tidak tahu dan tidak ambil peduli tentang pentingnya primer ini. Kalau digunakan bersama dengan Marykay liquid foundation, gerenti muka u olls flowless sepanjang hari..
.
www.wasap.my/60122725935 .
#marykay #marykaymalaysia #foudationprimer #kualalumpur #selangor #igstoremalaysia #onlineshopmalaysia #cosmeticmarykay #vscomalaysia #igersmalaysia


0

Quando sua modelo arrasa na Make e no look

#maquiagem #fotos #marykay #daymekeup #natura #dailuspro #maquiandoamiga


0

Maquiagem usando só produtos baratinhos 💄😍💫✨
Base: Pausa para feminices
Corretivo: Mary Kay
Contorno: Pó da Vult
Iluminador: Natura
Sombras: Paleta Ruby Rose
.
.
.
.
.
.
.
#boanoite #make #makeup #maquiagem #automaquiagem #maquiagemcolorida #Colors #Pausaparafeminices #Vult #Natura #MaryKay #RubyRose


0

" Pastikan Anda Hanya Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan merbahaya! "
.
✦Brillant Supplement✦ (For Bright & Glow Skin) - berfungsi memutih, melembap, menyinar dan melembutkan kulit wajah serta seluruh badan.
.
" Tak sangka baru ambil Brillant 3 Hari kulit makin lembap, lepas seminggu kulit makin CERAH!! Allhamdullilah dalam banyak2 produk dah cuba, Brillant paling berkesan sgt utk saya "
.
Focus /10 :
(7) WHITENING
(2) HYDRATION
(1) GLOW
.
Khas utk wanita yg inginkan KULIT CERAH, PUTIH dan GLOWING. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
⏩ Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
💕 Kecantikan
✔️ Menjadikan kulit lebih putih dan cerah sehingga ketahap maksima
✔️ Menjadikan kulit lebih lembap, halus dan gebu
✔️ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Memudarkan bekas parut jerawat
.
💕 Kesihatan
✔️ Membantu menstabilkan tekanan darah
✔️ Memberikan tenaga serta merta
✔️ Memberikan tidur yang nyenyak
✔️ Merawat keputihan pada alat sulit wanita
✔️ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya
.
Produk adalah Selamat & Berkesan
* Sesuai utk ibu mengandung dan breastfeeding
.
Cara Pemakanan
✔️ Hanya koyakkan sachet dan minum.
✔️ 1 sachet sebelum sarapan ATAU 1 sachet sebelum tidur.
.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : Puchong, Seri Kembangan, Bangi Shah Alam, USJ & Glenmarie
.
Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
.
#brillant
#brillantbyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty


0

Querés una piel brillante y sana??? Con el nuevo set TimeWise 3D podras tener la piel que deseas y en muy simples pasos!!! Consultame si estas interesada en probarlos💞
#MaryKay #marykayargentina #ElRosaCambiaVidas


0

☀️☀️☀️
💎Домашний уход за кожей лица – одно из самых важных правил для того, чтобы кожа выглядела здоровой и естественной.

Лицо женщины – показатель ее ухоженности и красоты. Чтобы лицо всегда выглядело здоровым и свежим, коже необходим правильный уход.

👉Основные этапы домашнего ухода за кожей всем известны: очищение, тонизирование, увлажнение.

Каждый этап по своему важен, но вот увлажнение кожи зачастую остаётся без должного внимания. А ведь именно увлажняющие средства отвечают за гладкость, упругость и молодость кожи.

Этап увлажнения не зависит от типа кожи. Многие ошибочно думают, что если кожа жирная, то увлажнение может усугубить проблемы. Это глубокое заблуждение!
Даже жирная кожа может стать обезвоженной при неправильном уходе.

💦Увлажняющий крем

Наносится крем на лицо по массажным линиям. Важно определить нужное количество – больше, не значит лучше.

Дневной крем должен быть нанесен не позже, чем за 30 минут до появления на улице – ему нужно успеть полностью впитаться.

А ночной – не позднее, чем за час до сна, а лучше еще раньше. Крем более эффективно воздействует на кожу, когда лицо подвижно. Во сне мышцы расслабляются, замедляется микроциркуляция, что может привести к застаиванию крема и появлению отечности по утрам.

💦Увлажняющая маска.

Это тоже одно необходимое средство для дополнительного увлажнения кожи лица. Ведь часто обычного увлажняющего крема недостаточно, чтобы восстановить необходимый баланс влаги в коже и гелевые маски являются отличным решением.

Например Маска- гель для лица Mary Kay "Таймвайз" увлажняющая и обновляющая. Ее уникальность заключается в том, что она имеет гелевую структуру бледно-розового цвета, после нанесения на лицо, она впитывается и становится невидимой на лице, ее можно наносить как днём, так и оставлять на все ночь.
Она не только удерживает влагу в коже, но и обеспечивает коже: очищение, укрепление, тонизирование, придания упругости коже, а также смягчение, разглаживание морщинок изнутри, уменьшение пор, успокоение кожи.

Уход за кожей в домашних условиях непременно должен поддерживаться ежедневным использованием увлажняющего крема и увлажняющий маски 1-2 раза в неделю.


2

Самый любимый запах❤️ услышав аромат этих духов вы почувствуете себя более увереннее и привлекательнее😘 В НАЛИЧИИ ПО СУПЕР ЦЕНЕ. #marykay #sale #love #parfum #mkstore #tashkent #kazahstan #russia #lovelove #onelove #musthave #marryme #iloveyou


0

Ter uma rotina de pele noturna é essencial para repor o colágeno com a estimulação da vitamina noturna que traz mais firmeza a pele, mas o melhor mesmo 😱 é iniciar lavando a pele com 3 em 1 💕, vitamina noturna e hidratar como se não ouvesse amanhã 😱😍💕😝🙈 #EuEscolhiMaryKay #juntaspodemoscuidardasuapele
#JuntasPodemosMais
#marykaydobrasil
#MaryKay
#MaryKayPiracicaba


0

A combinação perfeita para peles sensíveis. #consultoradebeleza #marykay


0

🎆 ** ATTENTION ** 🎆 ° Have you ever run an online ad? ° Boosted a post? ° Printed out flyers? ° Ran a TV commercial? ° Spent money on Print ads? ° Purchased leads or traffic? 😱 All to find that the views and conversions on your ad pale in comparison to the money spent? Do you own a storefront? Are you a service provider? Are you a realtor? Do you sell products online or offline? Ever feel like you are too shy to spark the conversation to talk to someone about your business?
If you or anyone that you know owns or runs a small business and would like to advertise to thousands of potential customers at a fraction of the cost DM me to find out about a new & innovative product that is helping business owners advertise their business and gets results.
#entrepreneur #networkmarketing #mca #avon #cbd #marykay #thrive #itworks #mua #realestate #realtor #realestateagent #realestatebroker #mortgagebroker #personaltrainer #fes #partyplanner #weddingplanner #photographer #contractor #independentconsultant #financialadvisor #taxpreparer #insuranceagent #insurancebroker


1

❌ATENÇÃO❌
Mega promoção D'luxe. Não perca tempo! Válida até o dia 15 de agosto ou enquanto durar o estoque.
A partir de 100,00 em qualquer marca revendia na D'Luxe vc ganha na hora um lindo batom.
#Eudora #Natura #Hinode #MaryKay
APROVEITEM 😍😍😍


0

.
.
bintang malam setia.. seperti dirimu....🎤🎼 .
.
pagi yang produktif maybe?☺️ semalam saya ada baca pos dari kak senior sy yg sy kagumi , kak Nurul Husna Amalina .

antaranya, beza orang berjaya dan tak berjaya ni, alarm dia sekali sahaja.
kalau dia kunci jam pukul 5.00 -dia bangun pukul 5.00.
No No No takde 5.15,5.30,5.45 last skli pukul 8.00 hmm hmm

Tq kak husna sentiasa sebarkan goodvibes☺️
moga akak terus berjaya dalam Shaklee❤️ pagi ni lepas siap siap diri terus ke pejabat pos, pintu tak bukak lagi kakjiee dah tunggu kat situ😌 maklumlah kita ada jadual harian kita nak buat apa lepas ni nak buat apa lepas ni dalam tempoh tertntu.

moga barang barang Mary Kay selamat sampai ke tangan customers saya di 3 Negeri ❤️ ada sesiapa nak beauty talk dengan kakjiee? jangan malu jangan segan ws me .

For fast respond,Whatsapp kakjiee🌸 📲www.wasap.my/+60139020342
📲www.wasap.my/+60139020342
📲www.wasap.my/+60139020342

#lipstickmarykay
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare#zulariffin


0

Removes make up @ germs 85% better than you cleansing by hand actually then this brush also allows your skincare products to absorb better more quickly 🤗 #marykay #cleansingbrushmarykay


0

Vermelho ♥️♥️♥️
Cílios ♥️♥️♥️


3

So excited about this challenge! We are SO CLOSE to reaching this goal of $1 Million Timewise Miracle Set 3D Sets!! And when we reach the goal, #MaryKay will donate $1 Million to the Mary Kay Foundation. ..
Did you know the Mary Kay Foundation supports 2 main causes? Donating money for research for treatment and finding cures for cancers that affect women AND domestic violence education and prevention. ..
You can help! Purchase a Timewise Miracle Set 3D from your Independent Beauty Consultant! #Timewise3D #skincare #pinkchanginglives


0

Minha amiga, cliente e nossa noivinha de setembro! @michelearnhold ♥️♥️♥️••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••. 💜
Make Up e Hair / Dia da Noiva / Formandas / Debutantes
Agendamentos: 📲👉🏻(35)98882-4261 (WhatsApp) (35) 98875-9110 (WhatsApp) ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••. 💜Sobrancelhas (Design e Micropigmentação)
Agendamentos: 📲👉🏻(35)98882-4261 (WhatsApp) ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••. #studiolt #lorrainymakeup #thaináhair #lovemake #contem1g #marykay #maccosmetics #makeupforever #makeup #mekeuplover #maquiagemmx #maquiagem #maquiagemdossonhos #makeupprofissional #mac #dengosdemulher #maccosmetics #inglot #makeupprofesional #penteados #penteadosdivas #penteadosluxo #penteadosmadrinhas #hairstyler #hairstyle #hairstyles #hairstyleideias #hairstyleforgirls


1

Nothing like a relaxing evening with one of your BEST girlfriends of many many years.....Mary Kay National Sales Director, Natalie Privette-Jones❣️💄👄💅🏾👠 #herownboss #marykay #national #knockoutarea
It’s ALWAYS an incredible time when WE get together....we love out back by the water❣️ The conversations are always great and full of “substance” and inspiration! But....then WE leave time for our “girlfriend chatter”😜😍 #friendsforlife #realdeal #loveher


0

Blurry but still a #Clientphoto from #Snapchat my girl @teeteemarie87. She is also a #Mkay Consultant hit her up to get your #Marykay #beauty products ✌️👏👌


1

Ya están aquí los productos nuevos! y por supuesto nuestros productos top de siempre! ¿cual es el tuyo? #marykay


0

Retomando los deberes !!!! Campeona mi chica #mividamarykay #marykay #elrosacambiavidas #marykay


0

Chegando!
Quer dar um cuidado especial ao seu cabelo? Fácil!

Oléo Multifuncional Elixir de Luxe, 7 óleos essenciais e 7 benefícios, em 1 só produto.

Argan, abedul, jasmin flor de porcelana, flor de lótus, macadâmia e monoi do Taiti.

Vitalidade, brilho, menos frizz, suavidade, hidratação, força e redução de pontas duplas

#Lbel #Empreendedorismo #MMN #Sucesso #Brasil #Make #Maquiagem #Hair

#Tratamento

#MaryKay #Hinode #Polishop #Contem1g #cordeiro #Cordeiropolis #RioClaro
#SantaGertrudes #Cosmopolis #Americana #Araras #Iracemapolis #Piracicaba #MogiGuacu #MogiMirim #ArturNogueira #Limeira #Tatui #Caragua #Ubatuba #Divinolandia


1

Ah que delicia de aula!minha aluna linda super dedicada ,amei dar aula pra vc karina,vc ficou mais linda ainda e agora ja vai saber se maquiar melhor ainda ne!
Curso de automaquiagem, vem fazer tbm?
Agende ja seu horario!
016994570120
#makeup #amomake #catarinehill
#makeevida #eudora #marykay #rubyrose #universodamaquiagem_oficial
#maquiadora #makelovers


0

Caixa chegou e eu estou no momento estoquista! #escolhimarykay vamos fazer #sessoesdebeleza #marykay


0