#masalahkulit

Instagram photos and videos

Parut di hati, tiada siapa yang tahu.
Parut di wajah, VCS boleh bantu.💕
.
.
Special utk hari ni, Free Postage utk korang taw.
.
.
Whatsapp VITC ke 012 939 4864 sekarang taw. .
.
Saya tungguuu.. 😉


1

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum
Hii 🙋🙋🙋 Sesiapa yang mengalami masalah seperti :-
1) Senggugut
2) Miss V tak ketat.
3) Haid tidak teratur.
4) Libido wanita 😩
5) Keputihan.
In Shaa Allah, Pink lady akan merawat semua masalah diatas.
Bukan merawat miss v sahaja malah banyak lagi manfaat yang lain.
.
Testimoni2 tersebut membuktika keberkesanan ❤️PINK LADY BODY PERFECTION❤️. .
Berminat boleh la whatsapp Nura ke 📲014-3688573
#pinklady #nurapinklady #nuramoon1309 #rawatmasalahwanita #pinkladybodyperfection #rawatpayudara #besarpayudara #gebupayudara #perapatv #kurus #berisi #remajakankulit #lebatkanrambut # #senggugut #haidteratur #emosistabil #tambahsusubadan #jerawat #masalahkulit #jeragat #parut #dara #keputihan #mudahhamil #osteoporosis #bahansemulajadi #denganpinkladyInShaaAllahakanmemgubahhidupmu #darihujungrambuthinggahujungkaki #tsunade #lucyheartfilia


1

Deenaemir pakai Set Basic??
.
Patutlah comey.
.
SET BASIC. Paling ringkas!
.
Nak tahu kenapa?
.
Waktu muka tengah breakout tu, muka berada dalam keadaan yang sangat sensitive. Tak perlu guna macam macam produk. Akan buat kulit lebih teruk. Dan kesannya lebih teruk lagi.
.
So guna Deep Gel Cleanser untuk neutralkan semula PH wajah. Dan paling penting gunakan Serum Booster untuk untuk kecutkan jerawat dan berikan "soothing effect" untuk rasa kelegaan pada kulit yang pedih dan nipis!
.
Cukup sekadar SET BASIC je dulu.
.
Gunakan secara konsisten setiap pagi. Dan, saksikan perubahan pada kulit wajah anda.
.
019-4662001
Farhana


1

SEMAKIN HARI SEMAKIN RAMAI YANG PUTIH!
.
.
Nak putih? Nak gebu? Cara paling mudah kemam kemam belleza collagen je. Tengok cust ni kulit semakin cerah dah dari sebelum ni. Kan dah kate Belleza new edition ni 2x kali kesan pencerahan!!
.
.
Nak harga PROMOSI ? Jom cepat wasap efa sementara stock masih ade ni 012-9197944. HURRY UP!!
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat


0

TESTIMONI PERLASHINE💕💕
RASA MALU DI KHALAYAK RAMAI?
NAK TEGUR JEJAKA IDAMAN TAPI SEGAN?
SAMPAI BILA NAK JADI BEGINI?
.
.
Ramai wanita yang jadi down bila Miss J bertandang di wajah. Lebih-lebih lagi bila buat presentation, rasa macam orang perli aje bila lihat muka yang penuh dengan jerawat. Bila nak jumpa BF kena tepek foundation tebal-tebal. Sampai bila nak biarkan masalah jerawat menghantui hidup??
.
.
Sebenarnya ada banyak faktor punca jerawat. Antaranya adalah :
🌼 Hormon tak stabil
🌼 Pemakanan tak seimbang
🌼 Jangkitan bakteria
🌼 Stress
🌼 Penggunaan kosmetik tidak betul
.
.
Bila kulit muka kita bermasalah mesti kita akan rasa murung dan tak yakin kannn?
.
.
Dulu sis2 ni mengalami masalah jerawat yang agak serius. Semenjak berjumpa Perlashine tak cari yang lain dah.. Kini jerawat pun dah takut nak singgah. Kulitnya menjadi semakin licin dan glowing.
.
.
Fungsi perlashine:
🌼 Merawat masalah jerawat halus, jerawat pasir, jerawat batu dan jerawat hasil pemakaian produk kecantikan yang salah.
🌼 Memudarkan parut jerawat, parut kemalangan serta parut demam campak secara efektif
🌼 Mengurangkan penghasilan minyak di sekitar Zon-T wajah.
.
.
Hanya Perlashine kapsul mutiara yang ada KKM dan sijil halal JAKIM.
.
.
Jom cepat bertindak! Sesiapa yang ingin mencuba perlashine boleh klik:
➡ whatsapp —> 011-10027325

Ada special free gift menanti awak 😊
.
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak"

#MMLShahAlam
#perlashinekapsulmutiara
#perlashineselangor
#EzzaSensei
#EzzaBeautyEmpire
#Perlashineshahalam
#produkkecantikan
#shahalam
#jakarta
#jerawat
#jeragat
#masalahkulit
#bazarpaknil
#sayajualmurah
#love
#bts

Shah Alam, Malaysia
0

Bahan Dan Khasiat ivmist.
. 🔹Habbatus Sauda- antibakteria,melancarkan buang angin,sakit perut,batuk,asma DLL
. 🔹Esktrak Argan - Pelembab Kulit,Jerawat dan Bekas Jerawat,Anti Penuaan,serta pelbagai khasiat lain untuk kulit
. 🔹Serai - melegakan sendi dan saraf,merawat bengkak-bengkak,Melegakan senggugut,Mencantikkan kulit
. 🔹Eucalytus/Kayu Putih - melegakan sakit kepala,sakit gigi,meringankan penafasan,mengatasi kulit berminyak.
. 🔹Halia-mengeluarkan angin dalam badan, muntah-muntah, cirit-birit,sakit perut, menghangatkan badan dan membantu penghadaman makanan.
. 🔹Halia Bara- Mencegah mabuk perjalanan, Melembutkan rambut,sel kulit mati.Pilihan Terbaik untuk buang angin.
. 🔹Kelapa dara- bermanfaat bagi kesihatan rambut dan kulit . 🔹Limau purut- mengekalkan kelembapan kulit. merawat kulit kepala, luka, lebam dan gigitan serangga berbisa.TERBAIK UNTUK PENJAGAAN RAMBUT & KULIT KEPALA
. 🔹Pudina- membantu untuk meringakan pernafasan akibat selsema,hidung berair,paru-paru dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.
.

Dengan pelbagai khasiat Herba diatas menjadikan IV Mist Oil sebagai minyak serba guna untuk pelbagai masalah anda,terutamanya masalah luaran.
.

whatapps 013 6741517 untuk pertanyaan lanjut
.
#ivmist
#ivtbright
#ekzema
#gatalkulit
#jeragat
#jerawat
#jerawatbatu
#ruambayi
#alergik
#kurap
#kudis
#hilangkanruam
#ketuat
#jerawatpasir
#gigitanserangga
#kutu
#kelumumur
#kulitkusam
#kulitkering
#masalahkulit
#ibumengandung
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#setberpantang
#berpantang
#urutantradisional
#minyakurut
#setberpantangmurah


0

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum
Haii

Pink lady adalah jawapan yang terbaik untuk merawat masalah dalaman dan luaran anda. (a) Merawat aset seperti memantapkan, membaik pulih tisu, menegangkan dan membesarkan. . (b) Mengetatkan miss V. . (c) Tingkatkan libido wanita. . (d) Mengekalkan tingkat kolagen dalam badan. . (e) Meremajakan kulit. . (f) Mengurangkan keguguran rambut. . (g) Menurunkan berat badan. . (h) Anti penuaan. . (i) Melancarkan peredaran darah. . (j) Mengelakkan osteoporosis. . (k) Melambatkan menopause. 😃In Shaa Allah, Pink Lady akan mengubah hidupmu😃

Berminat boleh whatsapp Nura ke 📲014-3688573
#pinklady #nurapinklady #nuramoon1309 #rawatmasalahwanita #pinkladybodyperfection #rawatpayudara #besarpayudara #gebupayudara #perapatv #kurus #berisi #remajakankulit #lebatkanrambut # #senggugut #haidteratur #emosistabil #tambahsusubadan #jerawat #masalahkulit #jeragat #parut #dara #keputihan #mudahhamil #osteoporosis #bahanherbal #denganpinkladyInShaaAllahakanmemgubahhidupmu #darihujungrambuthinggahujungkaki #tsunade #lucyheartfilia


2

MELEPAK KAU! YANG PUTIH SEMAKIN PUTIH.
.
.
Ishh makin melepak-lepak lah makan belleza collagen ni. Suke gilos! Siapa yang tak suka kan kulit makin cerah, glowing-glowing lagi 😍
.
.
Jom WhatsApp Yaya utk order 017 9269400
.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulus #visitmyigshop #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat


0

Promosi sempena Hari Osteoporosis Sedunia!! Beli 3 botol Ostematrix dapat diskaun 5%!! Hari ni last tau!! .
.
. . 📌Berminat untuk mendapatkan produk shaklee? .
.
. . ✅whatsapp je saya di 012-6102263 atau tekan link whatsapp di profile IG ni
.
.
👸 Your trusted SID 😉 ajuyarashid.com
.

#lecithinmurah #vitamincshaklee #espshakleemurah #setkurusshaklee #colagenpowdershaklee #vivixshaklee #kulitcantiktanpacela #omegaguard #kurus #diabetes #shakleeputraheights #shakleepuchong #shakleealammegah #sayajualshaklee #alfafashaklee #espshaklee #kulitcantik #masalahkulit #shakleekinrara #shakleeserikembangan #awetmuda #kolesterol #setkulitshaklee #setmenyusushaklee .

Kedai Vitamin Putra Heights
0

[ PENCEGAHAN ] ✅
.
Setelah dijelaskan sebelumnya tentang 'komedo' saatnya membahas pencegahannya.
ada banyak cara untuk mencegah dan mengobati komedo, dengan pola hidup sehat, gaya hidup, lingkungan dan banyak lagi.

Yang dijelaskan diatas adalah pencegahan awal mengatasi Komedo.

Sangat dianjurkan untuk menghilangkan 'komedo' dengan
makan makanan sehat, olahraga teratur, menggunakan obat herbal alami, maupun dengan perawatan dari dokter kulit.
Salah satu produk Mabello Indonesia yang ampuh untuk mencegah dan mengobati komedo yaitu 'Masker Hitam (Peeling) Alami'
Masker yang terbuat dari 100% bahan alami yang aman dan berkhasiat.
Selain itu juga bisa mengangkat kotoran di wajah termasuk komedo, menyegarkan hingga mencerahkan bagian gelap di kulit.
🍀✔️❤️👌
.
SAATNYA BERALIH
KE PRODUK ALAMI
.
selalu ingat ya #PakekiMABELLO
Segera dapatkan produknya di Distributor resmi juga Reseller kami di Kota anda.
Yuk bergabung bersama kami
Dan dapatkan berbagai keuntungan. 🙏
.
⬇⬇ Kontak/Kritik/Saran⬇⬇
.
(source: www.alodokter.com)
Wa: 082292448886
Fb: Aisyah mabello sulsel

#PakekiMABELLO
#mabelloIndonesia
#komedo #masalahkulit
#hidupsehat #support #kerja #masker #mabello
#cvidlanwaranieperkasa
#lulurbugismabello #makassar
#sulawesiselatan #indonesia
#sehat #cantik #follow
#produk #special #sehat
#peluangbisnis #recomended
#bisnis #obatjerawat #kutipan
#sahabat #keluarga #hits #alami

Kantor Mabello Aisyah
1