#matress

Instagram photos and videos

#matress#SeriusSedap#bedsheets#syaqistpatchwork#syaqist#madushuibviral#madu#maduoriginal#madushuib#cadarmurah#dramamelayu#kakidrama#beefactorybyshuib#testimoni#testimony#resepi#unisel#uitm#makananmelayu#resepiorangmelAyu#viral#beefactory#nabilzira#nabillicious#SayaJualsayaMakanSambalEma#sambalbelacan

Hashtags #matress for Instagram

📢Նորույթ հայկական մանկական ապրանքների շուկայում❗❗❗:
Հատուկ առաջարկ այն ծնողներին, ում բալիկները շատ ժամանակ են անցկացնում մանկասայլակում👶👶👶:
Մեր թիմը սիրով տեղեկացնում է, որ մշակել է բոլորովին նոր ապրանքատեսակ Ձեր բալիկի առողջության համար` մանկասայլակի ներդիր✨✨✨:
Բալիկների ողնաշարը կլինի մաքսիմալ ուղիղ, բալիկը ամռանը չի քրտնի, իսկ ձմռանը չի մրսի:
Ապրանքատեսակը պատրաստված է բացառապես էկոլոգիապես մաքուր հումքից:
Մանրամասների համար գրեք մեզ կամ զանգահարեք +37499241321
Հեփի Քիդս Հեփի Քիդս Mega mall #baby #stroller #matress #small #comfort #sleep #babytime


0

Typical neighbors... 😑❌ #neighbors #matress


0

Swipe left ⬅️what do you think of this gorgeous interior? ⭕ Check #linkinbio for #sofa #matress
-
🌍 Located in #Moscow, Russia
📐 Apartment designed by @tsaunya_design -
Follow @interiorofinsta For more. #interiorofinsta -
#interiorismo #interiorgoals
#bookofinteriors #finedecoration #finearchitecture #interiors #interiordesign #interior123 #interiorlovers #interiordecor #bedrooms #bedroomdecor #bedroominspo #interior4you1


25

>>SWIPE LEFT>>
KHAS UNTUK WANITA YG INGIN CANTIK DIMATA SUAMI/BF😉😉😉 ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇
✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
✔BODY MANTAP
✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI

DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION
DIJAMIN 500% BERKESAN😍
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDRA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱

TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 WHATSAPP 0182824154 atau click link kat bio SEKARANG
-
Atau Nak MADU SHUIB? NAK BELI CADAR?? Nak beli sambal??
boleh whatsapp sis!
0182824154
0182824154
0182824154

#pinklady #pl #payudaramontok #cantik #resepiorangmelAyu #makananmelayu #uitm #unisel #resepi #testimony #testimoni
#SeriusSedap
#syaqist #syaqistpatchwork #bedsheets #cadarmurah #matress #madushuib #maduoriginal #madu #madushuibviral #beefactory #beefactorybyshuib #dramamelayu #kakidrama #viral


1

Okey done utk pinggan yg ke-3....hahaha,,,
⠀⠀
Sabar jelahhh yeee
-
-
.
Yang nak order SAMBAL boleh click link Whatsapp ni
http://www.wasap.my/60177227350/sambalDG187
⠀⠀
Atau Nak MADU SHUIB? NAK BELI CADAR??
boleh whatsapp sis!
0182824154
0182824154
0182824154
⠀⠀
#nabilzira #nabillicious #SeriusSedap
#sambalbelacan #resepiorangmelAyu #makananmelayu #uitm #unisel #resepi #testimony #testimoni
#SayaJualsayaMakanSambalEma #SeriusSedap
#syaqist #syaqistpatchwork #bedsheets #cadarmurah #matress #madushuib #maduoriginal #madu #madushuibviral #beefactory #beefactorybyshuib #dramamelayu #kakidrama #viral #SambalBelacanTumbuk #SambalEMAviral #16dec18sambalhq @preview.app


0

🏵PINKLADY kini berwajah baru🏵
🏵Lebih eksklusif kualiti juga padu🏵
🏵Free gift lama bertukar baru🏵
🏵Feedback positif semakin padu🏵 "Its Leather, Eksklusif, Bergaya, dan Pasti Membuat Setiap Wanita Cantik" ➡️SENJATA KECANTIKAN PARA WANITA💥
➡️MAGNET KASIH SAYANG SUAMI💥
➡️KESIHATAN DALAM TERJAMIN💥
➡️ASET LUARAN MENJADI TARIKAN PARA LELAKI💥

Satu botol berapa.?-
1 botol 60 kapsul sis, Berbaloi dan jimat, boleh tahan sebulan lebih.👍👍👍 Produk ni dari mana.? ada kelulusan tak.?✔✔✔
- Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang 100% herba organik. Dan, bersijil Halal JAKIM. InsyaAllah selamat digunakan.
Fungsi utama PINKLADY ialah buat bentuk badan wanita jadi bentuk paling ideal, sexy dan berseri-seri 😍😍😍 BERMINAT? JOM TEKAN LINK DI👇👇👇
www.wasap.my/+60182824154/Nak+Order+PinkLady
-
#pinklady #pl #payudaramontok #cantik #resepiorangmelAyu #makananmelayu #uitm #unisel #resepi #testimony #testimoni
#SeriusSedap
#syaqist #syaqistpatchwork #bedsheets #cadarmurah #matress #madushuib #maduoriginal #madu #madushuibviral #beefactory #beefactorybyshuib #dramamelayu #kakidrama #viral


1

[CARA NAK DAPATKAN PAYUDARA MONTOK❗️]
KIRI KANAN ABANG HENSEM PANDANG ❗️
.
.
Mau tak tengok kalau dah dpt body idaman anda ingini, .
Rahsianya hanya consume #pinklady je setiap hari, konsisten , mesti dapat body anda ingini .
Wasap link ada kat bio boleh click sekarang ❗️ .
Nak Tau lebih lagi boleh click link Whatsapp ni
http://chatwasap.com/5800eb
Atau Nak MADU SHUIB? NAK BELI CADAR?? Nak beli sambal??
boleh whatsapp sis!
0182824154
0182824154
0182824154

#pinklady #pl #payudaramontok #cantik #resepiorangmelAyu #makananmelayu #uitm #unisel #resepi #testimony #testimoni
#SeriusSedap
#syaqist #syaqistpatchwork #bedsheets #cadarmurah #matress #madushuib #maduoriginal #madu #madushuibviral #beefactory #beefactorybyshuib #dramamelayu #kakidrama #viral


0

.
\~世界睡眠さんぽ🌎~ アメリカ編🇺🇸/
今回の世界睡眠さんぽでは、アメリカの睡眠事情を紹介したいと思います! ・アメリカの睡眠の現状
睡眠不足は、日本だけでなくアメリカでも問題となっているようです。🧐
OECDの調査によると、アメリカ人の平均睡眠時間は6時間31分です。
その主な要因は、仕事中心のライフスタイルにあると予測できます。📊日々のハードワークに加え自由時間をとるとなると、寝る時間の確保が難しくなるのは想像できる気がしますね。。。😣 それとは別に、アメリカのユニークな睡眠に関する情報を紹介したいと思います!💤 ・ペットとの睡眠🐶
アメリカでは、ペットと寝る人が多いようです。
2015年に実施されたあるリサーチによると、5人のうち3人のアメリカ人がペットを飼っているそうで、ペットを飼っている人のうちの71%が、少なくても時々はペットと一緒に寝るといいます。ペットと寝ると、心理的に安心し、ハッピーになれるのでしょう。☺️ ・パジャマデー👕
アメリカの小学校では、なんとパジャマで登校する日があります!
学校にもよりますが、その日には読書やお昼寝タイムでリラックスする時間があります📖
こどもたちは、自分の好みのパジャマを着て登校します。何だかうきうきしちゃいしますね!🎵 ・スリープオーバー(sleepover)🛏
これは、快眠とは逆効果なイベントかもしれませんが、、笑
日本でもあると思いますが、アメリカでは仲のいい親友を家に招いて、夜になると映画を見たり、ゲームをしたり、ヘアメイクを楽しんだり、楽しいイベントをする習慣があります。🎉それを「スリープオーバー」(お泊り会)と呼んでいます。
アメリカは睡眠時間が不足している現状があるものの、睡眠に関連した楽しいイベントが多めのようです。🍬 次回の世界睡眠散歩は、スペインの睡眠事情にフォーカスしたいと思います!
.
.
.
#シンカシング #睡眠 #寝具 #快眠 #12月 #syncashing #sleep #bedding #december #マットレス #matress #america #sleepover #世界睡眠さんぽ #アメリカ #スリープオーバー


1

Asal lak tak ngam😒 -
-
.
Yang nak order SAMBAL boleh click link Whatsapp ni
http://www.wasap.my/60177227350/sambalDG187
⠀⠀
Atau Nak MADU SHUIB? NAK BELI CADAR??
boleh whatsapp sis!
0182824154
0182824154
0182824154
⠀⠀
#nabilzira #nabillicious #SeriusSedap
#sambalbelacan #resepiorangmelAyu #makananmelayu #uitm #unisel #resepi #testimony #testimoni
#SayaJualsayaMakanSambalEma #SeriusSedap
#syaqist #syaqistpatchwork #bedsheets #cadarmurah #matress #madushuib #maduoriginal #madu #madushuibviral #beefactory #beefactorybyshuib #dramamelayu #kakidrama #viral #SambalBelacanTumbuk #SambalEMAviral #16dec18sambalhq @preview.app


0

Just a clip because I need to film lol😂
-
-
- this was scary😂
-#gymnastics #matress #cheerleading #fornite #paris #australia #love #flip


0

Bukti2 kesedapan sambal belacan tumbuk...bukan sis cakap sembangggg wokeyyy
-
.
Yang nak order SAMBAL boleh click link Whatsapp ni
http://www.wasap.my/60177227350/sambalDG187

Atau Nak MADU SHUIB? NAK BELI CADAR??
boleh whatsapp sis!
0182824154
0182824154
0182824154

#nabilzira #nabillicious #SeriusSedap
#sambalbelacan #resepiorangmelAyu #makananmelayu #tekakorangmelayu #uitm #unisel #resepi #testimony #testimoni
#SayaJualsayaMakanSambalEma #SeriusSedap
#syaqist #syaqistpatchwork #bedsheets #cadarmurah #matress #madushuib #maduoriginal #madu #madushuibviral #beefactory #beefactorybyshuib #dramamelayu #kakidrama #viral #SambalBelacanTumbuk #SambalEMAviral #16dec18sambalhq


0

Jika Anda ingin hidup sehat dan selalu berkecukupan , sesegeralah hubungi kami untuk mendapatkan informasi selanjutnya.
Di bawah ini penjelasan tentang penyakit-penyakit yang bisa disembuhkan dengan menggunakan alat-alat kesehatan yang mustahir dengan menggunakan teknologi terkini adalah:
♻Penyakit jantung
♻Saluran kencing
♻Gangguan vagina
♻Gangguan prustat
♻Wasir dalam/luar
♻Stoke
♻Ayan
♻Impontesi
♻Kandung kemih
♻Diabetes basah & kering
♻Gula
♻Usus buntu
♻Gangguan ginjal
♻Sakit pinggang
♻Radang usus besar
♻Radang kantung empedu
♻Luka lambung
♻Radang usus
♻Nyeri dada
♻Rhenmatik
♻Asam urat
♻Pancreas
♻Hati/Liver
♻Asma
♻Paru-paru
♻Bagi perokok, dapat menyehatkan paru
♻Ginjal
♻Beser di malam hari
♻Bengkak tubuh
♻Kulit bermasalah
♻Jerawat
♻Sakit tenggorokan
♻Tekanan darah tinggi
♻Tekanan darah rendah
♻Tiphus
♻Flu
♻Pusing-pusing
♻Kanker rahim
♻Insomnia (sulit tidur)
♻Keletihan
♻Nyeri Haid
♻Bronkhitis
♻Sulit punya anak
♻Batuk & pernafasan
♻Kolesterol
♻Tumor payudara
♻Kanker payudara
♻Sembelit
Dan masih banyak lagi penyakit yang bisa disembuhkan oleh alat-alat kesehatan
Informasi lebih lanjut
WA : 0895625512397
#matras #matress #matrastiens #matraskesehatan #matrasmurah #matrastiensori #matrastiensmurah #tiensindonesia #produktiens #agentiens #distributortiens #obatherbal #matrassehat #badanpegal #badansehat #alatkesehatabtiens #agenresmitiens


0

Jika Anda ingin hidup sehat dan selalu berkecukupan , sesegeralah hubungi kami untuk mendapatkan informasi selanjutnya.
Di bawah ini penjelasan tentang penyakit-penyakit yang bisa disembuhkan dengan menggunakan alat-alat kesehatan yang mustahir dengan menggunakan teknologi terkini adalah:
♻Penyakit jantung
♻Saluran kencing
♻Gangguan vagina
♻Gangguan prustat
♻Wasir dalam/luar
♻Stoke
♻Ayan
♻Impontesi
♻Kandung kemih
♻Diabetes basah & kering
♻Gula
♻Usus buntu
♻Gangguan ginjal
♻Sakit pinggang
♻Radang usus besar
♻Radang kantung empedu
♻Luka lambung
♻Radang usus
♻Nyeri dada
♻Rhenmatik
♻Asam urat
♻Pancreas
♻Hati/Liver
♻Asma
♻Paru-paru
♻Bagi perokok, dapat menyehatkan paru
♻Ginjal
♻Beser di malam hari
♻Bengkak tubuh
♻Kulit bermasalah
♻Jerawat
♻Sakit tenggorokan
♻Tekanan darah tinggi
♻Tekanan darah rendah
♻Tiphus
♻Flu
♻Pusing-pusing
♻Kanker rahim
♻Insomnia (sulit tidur)
♻Keletihan
♻Nyeri Haid
♻Bronkhitis
♻Sulit punya anak
♻Batuk & pernafasan
♻Kolesterol
♻Tumor payudara
♻Kanker payudara
♻Sembelit
Dan masih banyak lagi penyakit yang bisa disembuhkan oleh alat-alat kesehatan
Informasi lebih lanjut
WA : 0895625512397
#matras #matress #matrastiens #matraskesehatan #matrasmurah #matrastiensori #matrastiensmurah #tiensindonesia #produktiens #agentiens #distributortiens #obatherbal #matrassehat #badanpegal #badansehat #alatkesehatabtiens #agenresmitiens


0

Jika Anda ingin hidup sehat dan selalu berkecukupan , sesegeralah hubungi kami untuk mendapatkan informasi selanjutnya.
Di bawah ini penjelasan tentang penyakit-penyakit yang bisa disembuhkan dengan menggunakan alat-alat kesehatan yang mustahir dengan menggunakan teknologi terkini adalah:
♻Penyakit jantung
♻Saluran kencing
♻Gangguan vagina
♻Gangguan prustat
♻Wasir dalam/luar
♻Stoke
♻Ayan
♻Impontesi
♻Kandung kemih
♻Diabetes basah & kering
♻Gula
♻Usus buntu
♻Gangguan ginjal
♻Sakit pinggang
♻Radang usus besar
♻Radang kantung empedu
♻Luka lambung
♻Radang usus
♻Nyeri dada
♻Rhenmatik
♻Asam urat
♻Pancreas
♻Hati/Liver
♻Asma
♻Paru-paru
♻Bagi perokok, dapat menyehatkan paru
♻Ginjal
♻Beser di malam hari
♻Bengkak tubuh
♻Kulit bermasalah
♻Jerawat
♻Sakit tenggorokan
♻Tekanan darah tinggi
♻Tekanan darah rendah
♻Tiphus
♻Flu
♻Pusing-pusing
♻Kanker rahim
♻Insomnia (sulit tidur)
♻Keletihan
♻Nyeri Haid
♻Bronkhitis
♻Sulit punya anak
♻Batuk & pernafasan
♻Kolesterol
♻Tumor payudara
♻Kanker payudara
♻Sembelit
Dan masih banyak lagi penyakit yang bisa disembuhkan oleh alat-alat kesehatan
Informasi lebih lanjut
WA : 0895625512397
#matras #matress #matrastiens #matraskesehatan #matrasmurah #matrastiensori #matrastiensmurah #tiensindonesia #produktiens #agentiens #distributortiens #obatherbal #matrassehat #badanpegal #badansehat #alatkesehatabtiens #agenresmitiens


0

Jika Anda ingin hidup sehat dan selalu berkecukupan , sesegeralah hubungi kami untuk mendapatkan informasi selanjutnya.
Di bawah ini penjelasan tentang penyakit-penyakit yang bisa disembuhkan dengan menggunakan alat-alat kesehatan yang mustahir dengan menggunakan teknologi terkini adalah:
♻Penyakit jantung
♻Saluran kencing
♻Gangguan vagina
♻Gangguan prustat
♻Wasir dalam/luar
♻Stoke
♻Ayan
♻Impontesi
♻Kandung kemih
♻Diabetes basah & kering
♻Gula
♻Usus buntu
♻Gangguan ginjal
♻Sakit pinggang
♻Radang usus besar
♻Radang kantung empedu
♻Luka lambung
♻Radang usus
♻Nyeri dada
♻Rhenmatik
♻Asam urat
♻Pancreas
♻Hati/Liver
♻Asma
♻Paru-paru
♻Bagi perokok, dapat menyehatkan paru
♻Ginjal
♻Beser di malam hari
♻Bengkak tubuh
♻Kulit bermasalah
♻Jerawat
♻Sakit tenggorokan
♻Tekanan darah tinggi
♻Tekanan darah rendah
♻Tiphus
♻Flu
♻Pusing-pusing
♻Kanker rahim
♻Insomnia (sulit tidur)
♻Keletihan
♻Nyeri Haid
♻Bronkhitis
♻Sulit punya anak
♻Batuk & pernafasan
♻Kolesterol
♻Tumor payudara
♻Kanker payudara
♻Sembelit
Dan masih banyak lagi penyakit yang bisa disembuhkan oleh alat-alat kesehatan
Informasi lebih lanjut
WA : 0895625512397
#matras #matress #matrastiens #matraskesehatan #matrasmurah #matrastiensori #matrastiensmurah #tiensindonesia #produktiens #agentiens #distributortiens #obatherbal #matrassehat #badanpegal #badansehat #alatkesehatabtiens #agenresmitiens


0

#Repost @interiorofinsta
・・・
Perfect Materials Combination! 👌🏻😍 ⭕ Check #Linkbio for #matress
-
Follow @interiorofinsta for more. #interiorofinsta
-
Warm and Cozy bedroom design by Vladimir Nikiforov
___
#bedrooms #woodlovers #interiorismo #interiorlovers #wooden #architect #home #homedecor #housebeautiful #interiorgoals #homestyle #bedroomdecor #housegoals #decorationideas #decorador


7

Rezeki farmasi fajr marang pagi tadi 15disember..1 unit katil pesakit dah pun terjual..slesai pun COD ke rumah customer..apepun ,tiada pencapaian tanpa usaha..so, anda bile lagi..byk lagi jenis katil pesakit mengikut permintaan customer..yg biase, 2 function, 3 function, manual & auto..customer request, kami order..insyallh dlm plg lewat pun 1minggu akan kami terima dari supplier di penang..so dptkan segera katil pesakit dgn harga terendah hanya di farmasi fajr marang..atau blh juga dptkan di farmasi fajr sdn.bhd di taman permint makmur area gong badak..dptkan juga barangan rehab yg lain, yg pasti harga mampu milik..blh pm for details atau whatssup direct 01129380455..jom jom 😇

#katilpesakit
#farmasifajrmarang
#farmasifajrsdnbhd
#wheelchair
#crutches
#shouldercrutches
#weightscale
#oxygencylinder
#suctionpump
#backjoy
#sleepsound
#matress
#gabungananakterengganu
#sekpenyu
#commodechair
#walkingframe
#walkingstick
#pedalexerciser
#kerusisolat
#bloodpressuremonitor
#glucosemeter
#breastpump
#bedpan
#unisexurinal


0

Sape nak!!! Sape nak!!! Cepatlah pm kita,,,nanti kita gosip2 psl sambal belacan ni errr
.
Yang nak order SAMBAL boleh click link Whatsapp ni
http://www.wasap.my/60177227350/sambalDG187

Atau Nak MADU SHUIB? NAK BELI CADAR??
boleh whatsapp sis!
0182824154
0182824154
0182824154

#nabilzira #nabillicious #SeriusSedap
#sambalbelacan #resepiorangmelAyu #makananmelayu #tekakorangmelayu #uitm #unisel #resepi #testimony #testimoni
#SayaJualsayaMakanSambalEma #SeriusSedap
#syaqist #syaqistpatchwork #bedsheets #cadarmurah #matress #madushuib #maduoriginal #madu #madushuibviral #beefactory #beefactorybyshuib #dramamelayu #kakidrama #viral #SambalBelacanTumbuk #SambalEMAviral #15dec18sambalhq


0

Jika Anda ingin hidup sehat dan selalu berkecukupan , sesegeralah hubungi kami untuk mendapatkan informasi selanjutnya.
Di bawah ini penjelasan tentang penyakit-penyakit yang bisa disembuhkan dengan menggunakan alat-alat kesehatan yang mustahir dengan menggunakan teknologi terkini adalah:
♻Penyakit jantung
♻Saluran kencing
♻Gangguan vagina
♻Gangguan prustat
♻Wasir dalam/luar
♻Stoke
♻Ayan
♻Impontesi
♻Kandung kemih
♻Diabetes basah & kering
♻Gula
♻Usus buntu
♻Gangguan ginjal
♻Sakit pinggang
♻Radang usus besar
♻Radang kantung empedu
♻Luka lambung
♻Radang usus
♻Nyeri dada
♻Rhenmatik
♻Asam urat
♻Pancreas
♻Hati/Liver
♻Asma
♻Paru-paru
♻Bagi perokok, dapat menyehatkan paru
♻Ginjal
♻Beser di malam hari
♻Bengkak tubuh
♻Kulit bermasalah
♻Jerawat
♻Sakit tenggorokan
♻Tekanan darah tinggi
♻Tekanan darah rendah
♻Tiphus
♻Flu
♻Pusing-pusing
♻Kanker rahim
♻Insomnia (sulit tidur)
♻Keletihan
♻Nyeri Haid
♻Bronkhitis
♻Sulit punya anak
♻Batuk & pernafasan
♻Kolesterol
♻Tumor payudara
♻Kanker payudara
♻Sembelit
Dan masih banyak lagi penyakit yang bisa disembuhkan oleh alat-alat kesehatan
Informasi lebih lanjut
WA : 0895625512397
#matras #matress #matrastiens #matraskesehatan #matrasmurah #matrastiensori #matrastiensmurah #tiensindonesia #produktiens #agentiens #distributortiens #obatherbal #matrassehat #badanpegal #badansehat #alatkesehatabtiens #agenresmitiens


0

Jika Anda ingin hidup sehat dan selalu berkecukupan , sesegeralah hubungi kami untuk mendapatkan informasi selanjutnya.
Di bawah ini penjelasan tentang penyakit-penyakit yang bisa disembuhkan dengan menggunakan alat-alat kesehatan yang mustahir dengan menggunakan teknologi terkini adalah:
♻Penyakit jantung
♻Saluran kencing
♻Gangguan vagina
♻Gangguan prustat
♻Wasir dalam/luar
♻Stoke
♻Ayan
♻Impontesi
♻Kandung kemih
♻Diabetes basah & kering
♻Gula
♻Usus buntu
♻Gangguan ginjal
♻Sakit pinggang
♻Radang usus besar
♻Radang kantung empedu
♻Luka lambung
♻Radang usus
♻Nyeri dada
♻Rhenmatik
♻Asam urat
♻Pancreas
♻Hati/Liver
♻Asma
♻Paru-paru
♻Bagi perokok, dapat menyehatkan paru
♻Ginjal
♻Beser di malam hari
♻Bengkak tubuh
♻Kulit bermasalah
♻Jerawat
♻Sakit tenggorokan
♻Tekanan darah tinggi
♻Tekanan darah rendah
♻Tiphus
♻Flu
♻Pusing-pusing
♻Kanker rahim
♻Insomnia (sulit tidur)
♻Keletihan
♻Nyeri Haid
♻Bronkhitis
♻Sulit punya anak
♻Batuk & pernafasan
♻Kolesterol
♻Tumor payudara
♻Kanker payudara
♻Sembelit
Dan masih banyak lagi penyakit yang bisa disembuhkan oleh alat-alat kesehatan
Informasi lebih lanjut
WA : 0895625512397
#matras #matress #matrastiens #matraskesehatan #matrasmurah #matrastiensori #matrastiensmurah #tiensindonesia #produktiens #agentiens #distributortiens #obatherbal #matrassehat #badanpegal #badansehat #alatkesehatabtiens #agenresmitiens


0