#mekapmudah

Instagram photos and videos

#mekapmudah#codayerhitam#teamgodzillaesumilynns#obsessbytiaattiah#codrengit#codbatupahat#codsengarang#postageseluruhmalaysia#freepostage#mekapsimple#mekapcantik#dewiobsess#dewiremaja#majalahremaja#dewiremajaobsess#dewiremajaxobsess#dewiremajaxobsesscosmetics#dewiremaja1819#teamayuamin#alhaalfastokist

Hashtags #mekapmudah for Instagram

Tudiaaa !! Menawan sungguh lahhh!!! .

Sakit hatii sis tgk bulus mata dia nk tarik2πŸ˜‚πŸ˜‚
Sis jeles tauu!! .

Youalls tak bergetaq ke tulan rusuk tuu!! .

Haaaa kalau getaq
Wasaap sis laju2 .

Www.wasap.my/60166130035/mascara . .

#alhaalfapenang
#alhaalfastokist
#alhaalfaset
#alhaalfalens #alhaalfaskinbooster #alhaalfaklang #alhaalfamurah #alhaalfaoriginal #alhaalfamascara #alhaalfaserum #mekapservis #mekapartis #mekapmurahmalaysia #mekapkahwin #mekapmudah #mekapevent #mekapbajet #mekapdinner #muaartis #muamalaysia #muashahalam #muashahalammurah #mua


3

Lipmatte by Obsess Cosmetic ni,
.
Tak mengeringkan
Tak melekit
Tak mudah tanggal walaupun korang makan2. .
Dah tak susah nak calit balik setiap suapan.
Dari pagi ke petang,
Color maintain jek! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.

#teamgodzillaesumilynns #teamayuamin
#obsessbytiaattiah #codrengit #codbatupahat #codsengarang #codayerhitam #postageseluruhmalaysia #freepostage
#mekapsimple #mekapcantik #mekapmudah #dewiobsess #dewiremaja #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja1819


0

Lipmatte by Obsess Cosmetic ni tersangat lah best nye.
.
πŸ’„Ada Argan oil
πŸ’„Ada Shea butter
πŸ’„ Ada Vitamin E .
Jom la kita kongsi2kan kebaikan Lipmatte Obsess ni. 😍
.

#teamgodzillaesumilynns #teamayuamin
#obsessbytiaattiah #codrengit #codbatupahat #codsengarang #codayerhitam #postageseluruhmalaysia #freepostage
#mekapsimple #mekapcantik #mekapmudah #dewiobsess #dewiremaja #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja1819


0

.
.
Feel a good sensation on your lips with sobella lipmatte. ❀️ .
.
Wasap ke 0192691127 @ terus tekan link yerπŸ€—


2

.
.
Takkan bibir & pipi je cantik? Mata pun nak cantik jugak uolls.
.

Barulah bertambah seri diwajah. Haa gitewww! 😍❀️ .
.
Wasap ke 0192691127 @ terus tekan link yerπŸ€—


2

.
.
Warna yang paling hot. Code just peach. .

Warna natural yang sesuai dengan semua jenis kulit. ❀️ .
.
Wasap ke 0192691127 @ terus tekan link yerπŸ€—


2

.
.
Code pink guava , warna pink muda yang sangat sesuai untuk sesiapa yang nak nampak sweet ala-ala korean look. 😍😍 .
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)


1

.
.
Blusher brown sugar on her cheeks. Onz sangat warna yang ni. Nampak natural. .
Sesuai untuk daily makeup korang yang nak simple jer. .
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)


2

.
.
10 shades of SobellaEyeshadow.πŸ”₯
.

Which one you prefer the most? Nude shades or bold shades? πŸ˜πŸ€—
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)


2

.
.
8 color yang bakal melabuhkan tirai tak lama lagi. Lepas ni tak restock dah edisi yang ni. .
Korang dah grab ke utk buat koleksi?
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)


1

.
.
Because of your smile, you make life more beautiful. - Thich Nhat Hanh
.
Sobella Lipmatte code : Mas Ayu ❀️ .
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)


1

.
.
8 warna Sobella Raya Edition yang dah sipi-sipi tinggal. .

Better grab sekarang Sebab semua warna ni kita TAKKAN RESTOCK dah.πŸ’„
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)


1

Ting ting tang ting..
Tara ting ting ke ting tang ting..
.
.
Eh ternyanyi pulak bila nampak si pipi merah ni. 🀭🀭🀭
.
Nak dapatkan pipi merah dengan cepat dan mudah?
Whatsapp Tia at +60135343354 tau. .
.

#teamgodzillaesumilynns #teamayuamin
#obsessbytiaattiah #codrengit #codbatupahat #codsengarang #codayerhitam #postageseluruhmalaysia #freepostage
#mekapsimple #mekapcantik #mekapmudah #dewiobsess #dewiremaja #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja1819


0

Blush me softly with your obsession 😘😘😘
.
.
Haih kiut miut sangat blusher diorang ni.
Senang nak bawak mana2.
Tak yah risau blusher pecah dalam handbag. .
Nak dapatkan cek mek molek ni?
Klik link kat bio tau. 😊😊😁😊😁😊
.
.

#teamgodzillaesumilynns #teamayuamin
#obsessbytiaattiah #codrengit #codbatupahat #codsengarang #codayerhitam #postageseluruhmalaysia #freepostage
#mekapsimple #mekapcantik #mekapmudah #dewiobsess #dewiremaja #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja1819


0