#meknaandmokka

Instagram photos and videos

#meknaandmokka#diarymekna#storyneverends#bestfriendgoals#girlsdayout#thelife#themekna#bestfriend#myob#belongstonobody#justbeme#memyselfandi#thetruthhurts#enjoyinglifetothefullest#lifestyle#livestyle#lovestyle#lovegram#livegram#lifegram#bff#picgram#thefreedoom#behindthesong#girlshangout#meknacakapje#instahappiness

Hashtags #meknaandmokka for Instagram

Still in tb mood 😏😏
.
Making fun with best friend 👭
Sometimes having fun with your best friend is all the therapy you need 💋💋
.
Berbekalkan lampu dalam kereta, suddenly macam Ter- romantic sangat je gambar nie 😂😂
Oh! Si sepet sorang nie kadang kadang memang suka senyum tak ikhlas 😏😏
.
#diarymekna #storyneverends #tbsundaypic #sundaystory #sundayfunday #sundate #girlsdayout #girlshangout #bestfriend #bestfriendgoals #meknaandmokka #havingfun #makingfun #enjoyingourday #lifestyle #livestyle #lovestyle #lovelovelove #themekna #thelife #thetruthhurts #thefreedoom #belongstonobody #myob #meknacakapje


0

- BILA BILA -
🎵 Selagi bulan dan bintang
Menyinar malammu terang
Selama itu ku sayang
Kamu sampai bila-bila 🎵
.
Si bongsu yg berteman, menemankan si bongsu yg tak berteman 😎😎
.
Tak boleh move on lagi dengan serangga yg acah acah butterfly terbang terbalik nak ngorat Mekna atas meja tu..
.
Nasib baik ada pari pari aii nie tolong jaga Mekna yg penakut macam gajah nampak tikus 😂😂
.
#diarymekna #storyneverends #tbsundaypic #girlsdayout #bestfriend #bestfriendgoals #sister #sisters #lifegram #livegram #lovegram #picgram #lovelovelove #themekna #thelife #thetruthhurts #thefreedoom #behindthesmile #behindthesong #meknaandmokka #memyselfandi #justbeme #enjoyinglifetothefullest #belongstonobody #myob


0

Bukan buli --
Nie tanda saya sayang ko awok sangat sangat, walaupun yg sebenarnya saya termalu tak sengaja dengan yg ada d depan tu 😂😂😂😂
.
Redha je lah ye Mokka kena layan Mekna 😘😘😘😘
.
#diarymekna #storyneverends #sundaystory #sundate #girlsdayout #bestfriend #bestfriendgoals #meknaandmokka #lifestyle #livestyle #lovestyle #lifegram #livegram #lovegram #picgram #instaphoto #instajoy #instahappiness #themekna #thelife #thetruthhurts #kisahkaudanaku #memyselfandi #justbeme #enjoyinglifetothefullest #meknacakapje


0

Dsiram layu, Dbiar mati --
Dsayang salah, Dbenci sakit --
Mekna SHARE THIS SONG with you, Mokka 😉😉
.
Terasa Seperti kau ada ddepan ku
Bila Ku tatapi gambar wajahmu
Rindunya rasa sungguh tak terkata
.
Tertanya Dhati adakah dia sama
Merasa Seperti yang aku rasa
Andai Ada katakanlah
.
Jujur aku merindukan dirimu
Walau apa pun yang telah berlaku
Dkala Malam tiba ku termimpi dirimu
Dwaktu pagi pula ku terbayang wajahmu
Beginikah Seksanya saat engkau dan aku kini menjauh
.
Walau Kau dan aku mungkin takkan bersatu
Namun Cinta padamu takkan gugur begitu jika
Kita Saling menyinta dan saling merindu
.
#diarymekna #storyneverends #tbpic #song #songs #lyric #lyrics #quotes #quotesoflife #fridaysayings #fridaywords #lifegram #livegram #lovegram #girlsdayout #girlshavingfun #bff #bestfriendgoals #themekna #thelife #thetruthhurts #behindthesong #meknaandmokka #memyselfandi #justbeme #enjoyinglifetothefullest #belongstonobody


0

Still tak boleh move on lagi dengan dia --
.
Dah jumpa sekali nie, tak tau bila lagi boleh jumpa..
Masa selalu dengki dengan we both 😂😂
.
Eh! Masa ke yg dengki??
Ke Mekna yg selalu takda masa eh 😁😁
.
Okay! I wasn't feeling good at all..
Today is supposed to ✈!! Sedih!! Sedih!! Sedih!!
Tengah lepak pun teringat ingat 😞😞
.
#diarymekna #storyneverends #tbfriday #girlsdayout #girlshavingfun #girlinhijab #bff #bestfriend #bestfriendgoals #bestie #meknaandmokka #livegram #lifegram #lovegram #picgram #themekna #thelife #thetruthhurts #thekindness #cancelledvacation #aonangbeachindreams #memyselfandi #justbeme #enjoyinglifetothefullest #belongstonobody #myob


0

Saja nak throwback dan flashback sikit..
Dah lama sangat tak jumpa sejak mek dah jarang turun site and jarang ada dekat TM..
Esok kita jumpa eh, p rempit sama sama..
Rindu ngatt aihhhhh 😘😘
Motor mek pun sampai dah taknak hidup dah bila di start sebab lama sangat tak bergerak 😂😂
Rindu kawan ke, rindu nak merempit sebenarnya eh?? 😁😁
.
#tb #throwbackpic #throwbackhangout #bff #bestfriend #bestfriendforever #meknaandmokka #theoneandonly #cantbereplaced #gonnaseeyousoon #havingfuntogether #enjoyinglifetogether #roundtheworld #dowhatwewant #dowhatwelove #dowhatwecan #insta #instagram #instagramers #instabuddies #instafriend #instajoy #instahappiness #instalife #instalove


0

The end of the page