#merdekasale

Instagram photos and videos

#merdekasale#pulaupinang#dropshipmalaysia#bazarpaknil#bazaarpaknil#pahang#perlis#sabah#dropship#uitm#beevenom4in1#johor#kl#selangor#kelantan#kedah#beevenomskincare#perak#sale#dropshipwanted#merdekarayasale#babycrab#makananviral#babycrabcrispyviral#babycrabcrispy#babycrabcrispymurah#uum#skkmbywawairfan

Hashtags #merdekasale for Instagram

Owlie M
.
🔼 15 inci x 11.5 inci
🔼 RM28.00
🔼 mata & paruh jahit, bukan gam
🔼 Postage RM8 SEM/ RM11 SS (untuk 1-2 pcs)
.
💖 Boleh letak nama. FREE 5 HURUF PERTAMA. Huruf ke-6 dan seterusnya dicaj rm0.20 each .
Kami juga turut menerima tempahan owlie borong. Harga borong semestinya lagi murah tau. Tanpa harga borong pun dah murah, ini kan pulak harga borong 😱😱😱
.
Jom order www.wasap.my/60175632402
.
#sayajualowlie #owlieplushie #bantalburunghantu #convogift #convogiftmurah #birthdaygift #bantalowl #hadiahkonvo #bantalcomel #hadiahhariguru #bantalnama #bantalmurahmalaysia #hadiahbaby #bantalmurah #bantalcouple #bantalkereta #hadiah #handmade #hadiahmurah #merdekasale #salesmerdeka #hadiahbirthday #hadiahcomel #hadiahterlajakmurah #hadiahkawaii #hadiahsweet #hadiahkonvo #hadiahtrending


0

Readystock UK.
Fossil Jori Flap Clutch (maroon)
Cantek dan sgt kemas design ni. Ade 6 pcs je available :D
RM269 only.
Kat msia dalam RM400 gak ni. Ape2 boleh pm 0139294274 :)
.
ETA Mac 2019
Authentic Fossil 🇬🇧#fossiluk #fossilmalaysia #sayajualmurah #crossbody #fossilrumicrossbody #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #birthdays #neelofa #fattzura #iman #bakar #pahang #airasia #mas #fattahanas #merdekasale
#elfiraloy #khaibahar #bazarpaknil #cathkidstonmurah #michaelkorsmurah #marcjacobsmurah #swarovskimurah #furlamurah


0

Owlie S (Owlie Budget)
.
🎁 8 inci × 9 inci
🎁 RM12.00 exc postage
🎁 mata & paruh owlie GAM
🎁 FREE 5 HURUF PERTAMA. Huruf ke-6 dan seterusnya dicaj RM0.20 each
.
Owlie S (Owlie Exclusive)
.
🎁 8 inci × 9 inci
🎁 RM15.00 exc postage
🎁 mata & paruh owlie JAHIT
🎁 FREE 5 HURUF PERTAMA. Huruf ke-6 dan seterusnya dicaj RM0.20 each
🚛 Postage: RM8 SEM / RM11 SS untuk 1-6 pcs owlie
.
Kami juga turut menerima tempahan owlie borong. Harga borong semestinya lagi murah tau. Tanpa harga borong pun dah murah, ini kan pulak harga borong 😱😱😱
.
Jom order www.wasap.my/60175632402
.
#sayajualowlie #owlieplushie #bantalburunghantu #convogift #convogiftmurah #birthdaygift #bantalowl #hadiahkonvo #bantalcomel #hadiahhariguru #bantalnama #bantalmurahmalaysia #hadiahbaby #bantalmurah #bantalcouple #bantalkereta #hadiah #handmade #hadiahmurah #merdekasale #salesmerdeka #hadiahbirthday #hadiahcomel #hadiahterlajakmurah #hadiahkawaii #hadiahsweet #hadiahkonvo #hadiahtrending


0

Owlie M
.
🔼 15 inci x 11.5 inci
🔼 RM28.00
🔼 mata & paruh jahit, bukan gam
🔼 Postage RM8 SEM/ RM11 SS (untuk 1-2 pcs)
.
💖 Boleh letak nama. FREE 5 HURUF PERTAMA. Huruf ke-6 dan seterusnya dicaj rm0.20 each .
Kami juga turut menerima tempahan owlie borong. Harga borong semestinya lagi murah tau. Tanpa harga borong pun dah murah, ini kan pulak harga borong 😱😱😱
.
Jom order www.wasap.my/60175632402
.
#sayajualowlie #owlieplushie #bantalburunghantu #convogift #convogiftmurah #birthdaygift #bantalowl #hadiahkonvo #bantalcomel #hadiahhariguru #bantalnama #bantalmurahmalaysia #hadiahbaby #bantalmurah #bantalcouple #bantalkereta #hadiah #handmade #hadiahmurah #merdekasale #salesmerdeka #hadiahbirthday #hadiahcomel #hadiahterlajakmurah #hadiahkawaii #hadiahsweet #hadiahkonvo #hadiahtrending


0

FEEDMILK TEE 1.0

KENAPA SIS PATUT MILIKI FEEDMILKTEE 1.0 ?
.
☑️ Exclusive collections feedmilktee atas permintaan ramai #makmakmenyusu akan lebih Nampak AYU,STYLO & senang dipadan kan dgn semua palazzo or skirt
.
☑️ Warna yg terbaik dipilih utk mommy rasa confident ,efek slim bergaya ,& freshh look!menggayakannya.
.
☑️ Material : High Quality cotton tshirt ( Ironless ) Kain yg SEJUK & SELESA bila dipakai
Nampak ❌ nampak GEMUK
.
☑️ Recommended sgt ! - Boleh dipakai tanpa gosok kerana material minimal iron, sejuk , x mudah kedut,malah,TIDAK jarang .
☑️ Wudhuk friendly!
.
☑️ Casual / office wear
☑️ Model memakai size S/M
☑️ Washing- machine friendly
☑️ Berpoket
.
Ada yang dah berkenan nak order? Jom, wassap cjn sekarang. Bole klik kat bio @cjn_momswear. 😊😊.
.
#bajumenyusuoffice #bajumenyusu #selakdansuap #selakje #bffriendly #bfblousecollection #nursingwear #nursingtop #nursingfriendly #bazarpaknil #malaysia #shoppingonline #rayahaji #merdekasale #bajumenyusu #bajukurungmenyusu #newyear #newarrivals


0

FEEDMILK TEE 1.0

KENAPA SIS PATUT MILIKI FEEDMILKTEE 1.0 ?
.
☑️ Exclusive collections feedmilktee atas permintaan ramai #makmakmenyusu akan lebih Nampak AYU,STYLO & senang dipadan kan dgn semua palazzo or skirt
.
☑️ Warna yg terbaik dipilih utk mommy rasa confident ,efek slim bergaya ,& freshh look!menggayakannya.
.
☑️ Material : High Quality cotton tshirt ( Ironless ) Kain yg SEJUK & SELESA bila dipakai
Nampak ❌ nampak GEMUK
.
☑️ Recommended sgt ! - Boleh dipakai tanpa gosok kerana material minimal iron, sejuk , x mudah kedut,malah,TIDAK jarang .
☑️ Wudhuk friendly!
.
☑️ Casual / office wear
☑️ Model memakai size S/M
☑️ Washing- machine friendly
☑️ Berpoket
.
Ada yang dah berkenan nak order? Jom, wassap cjn sekarang. Bole klik kat bio @cjn_momswear. 😊😊.
.
#bajumenyusuoffice #bajumenyusu #selakdansuap #selakje #bffriendly #bfblousecollection #nursingwear #nursingtop #nursingfriendly #bazarpaknil #malaysia #shoppingonline #rayahaji #merdekasale #bajumenyusu #bajukurungmenyusu #newyear #newarrivals


0

FEEDMILK TEE 1.0

KENAPA SIS PATUT MILIKI FEEDMILKTEE 1.0 ?
.
☑️ Exclusive collections feedmilktee atas permintaan ramai #makmakmenyusu akan lebih Nampak AYU,STYLO & senang dipadan kan dgn semua palazzo or skirt
.
☑️ Warna yg terbaik dipilih utk mommy rasa confident ,efek slim bergaya ,& freshh look!menggayakannya.
.
☑️ Material : High Quality cotton tshirt ( Ironless ) Kain yg SEJUK & SELESA bila dipakai
Nampak ❌ nampak GEMUK
.
☑️ Recommended sgt ! - Boleh dipakai tanpa gosok kerana material minimal iron, sejuk , x mudah kedut,malah,TIDAK jarang .
☑️ Wudhuk friendly!
.
☑️ Casual / office wear
☑️ Model memakai size S/M
☑️ Washing- machine friendly
☑️ Berpoket
.
Ada yang dah berkenan nak order? Jom, wassap cjn sekarang. Bole klik kat bio @cjn_momswear. 😊😊.
.
#bajumenyusuoffice #bajumenyusu #selakdansuap #selakje #bffriendly #bfblousecollection #nursingwear #nursingtop #nursingfriendly #bazarpaknil #malaysia #shoppingonline #rayahaji #merdekasale #bajumenyusu #bajukurungmenyusu #newyear #newarrivals


0

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


0

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


0

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


1

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


0

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


0

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


0

Kenapa saya memilih BEE VENOM 4IN1 sebagai produk pilihan? Kerana kesemua bahan dalam setiap item BEE VENOM 4IN1 adalah 100% ORGANIK dan tidak akan sama sekali merosakkan kulit dan menipiskan kulit wajah.
-
KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1:
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
-
-
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #merdekasale #merdekaraya #sale


1

Kenapa saya memilih BEE VENOM 4IN1 sebagai produk pilihan? Kerana kesemua bahan dalam setiap item BEE VENOM 4IN1 adalah 100% ORGANIK dan tidak akan sama sekali merosakkan kulit dan menipiskan kulit wajah.
-
KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1:
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
-
-
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #merdekasale #merdekaraya #sale


1

Kenapa saya memilih BEE VENOM 4IN1 sebagai produk pilihan? Kerana kesemua bahan dalam setiap item BEE VENOM 4IN1 adalah 100% ORGANIK dan tidak akan sama sekali merosakkan kulit dan menipiskan kulit wajah.
-
KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1:
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
-
-
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #merdekasale #merdekaraya #sale


0

Kenapa saya memilih BEE VENOM 4IN1 sebagai produk pilihan? Kerana kesemua bahan dalam setiap item BEE VENOM 4IN1 adalah 100% ORGANIK dan tidak akan sama sekali merosakkan kulit dan menipiskan kulit wajah.
-
KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1:
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
-
-
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #merdekasale #merdekaraya #sale


0

Kenapa saya memilih BEE VENOM 4IN1 sebagai produk pilihan? Kerana kesemua bahan dalam setiap item BEE VENOM 4IN1 adalah 100% ORGANIK dan tidak akan sama sekali merosakkan kulit dan menipiskan kulit wajah.
-
KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1:
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
-
-
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #merdekasale #merdekaraya #sale


2

Kenapa saya memilih BEE VENOM 4IN1 sebagai produk pilihan? Kerana kesemua bahan dalam setiap item BEE VENOM 4IN1 adalah 100% ORGANIK dan tidak akan sama sekali merosakkan kulit dan menipiskan kulit wajah.
-
KEISTIMEWAAN BEE VENOM 4IN1:
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
-
-
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #merdekasale #merdekaraya #sale


1

WOWOW CHOCOCRISPY CHINESE NEW YEAR SALE 4 JAR RM35 SAHAJA 😱🏮🏮‼️
.
📢📢Kepada peminat tegar coklat, CHOCOCRISPY menawarkan KEPUASAN PADU kepada anda‼️‼️
.
🍫coklat yang padu leleh untuk anda 😍😋🤤
🍫tak perlu rendam dalam air panas, hanya perlu buka penutup dan terus makan, MUDAHNYA‼️😍
🍫jaminan coklat yang sedap adalah 💯💯💯
🍫bubble rice yang rangup kriuk kriuk bunyinya😋
🍫harga mampu milik hanya RM9 setiap satu jar 😍🤩
🍫terdapat dalam 2 pilihan coklat iaitu MILKCHOC & WHITECHOC dengan 4 topping hebat 🤩🤩
.
🍩kitkat
🍩oreo
🍩milo nugget
🍩kinder bueno
.
Order sekarang sementara stok masih ada. 📞📱Whatsapp 012-4369613/ 017-5974834 sekarang‼️‼️
.
🍫RM9 / jar
🚗COD sekitar Butterworth, Pulau Pinang
📮📦Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾 .
#chocojar #chococrispy #milonuggets #oreo #kitkat #kinderbueno #baganajam #tamandesamurni #butterworth #permatangpauh #sungaidua #kepalabatas #seberangjaya #murahmurah #penambathati #customerfeedback #coklatlangkawimurah #instashop #hantaranmurah #doorgift #paidreviewmurah #uitmpp #kmpp #politeknikseberangperai #smkdhas #chinesenewyear2019 #jommasuktv #merdekasale #kitapunya #sayangimalaysiaku🇲🇾


0

🙏🏼Selamat menyambut Hari Thaipusam daripada @chipchocoshop 👳🏾‍♂️💐
.
.
WOWOW CHOCOCRISPY CHINESE NEW YEAR SALE 4 JAR RM35 SAHAJA 😱🏮🏮‼️
.
📢📢Kepada peminat tegar coklat, CHOCOCRISPY menawarkan KEPUASAN PADU kepada anda‼️‼️
.
🍫coklat yang padu leleh untuk anda 😍😋🤤
🍫tak perlu rendam dalam air panas, hanya perlu buka penutup dan terus makan, MUDAHNYA‼️😍
🍫jaminan coklat yang sedap adalah 💯💯💯
🍫bubble rice yang rangup kriuk kriuk bunyinya😋
🍫harga mampu milik hanya RM9 setiap satu jar 😍🤩
🍫terdapat dalam 2 pilihan coklat iaitu MILKCHOC & WHITECHOC dengan 4 topping hebat 🤩🤩
.
🍩kitkat
🍩oreo
🍩milo nugget
🍩kinder bueno
.
Order sekarang sementara stok masih ada. 📞📱Whatsapp 012-4369613/ 017-5974834 sekarang‼️‼️
.
🍫RM9 / jar
🚗COD sekitar Butterworth, Pulau Pinang
📮📦Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾 .
#chocojar #chococrispy #milonuggets #oreo #kitkat #kinderbueno #baganajam #tamandesamurni #butterworth #permatangpauh #sungaidua #kepalabatas #seberangjaya #murahmurah #penambathati #customerfeedback #coklatlangkawimurah #instashop #hantaranmurah #doorgift #paidreviewmurah #uitmpp #kmpp #politeknikseberangperai #smkdhas #chinesenewyear2019 #jommasuktv #merdekasale #kitapunya #sayangimalaysiaku🇲🇾


0

WOWOW CHOCOCRISPY CHINESE NEW YEAR SALE 4 JAR RM35 SAHAJA 😱🏮🏮‼️
.
📢📢Kepada peminat tegar coklat, CHOCOCRISPY menawarkan KEPUASAN PADU kepada anda‼️‼️
.
🍫coklat yang padu leleh untuk anda 😍😋🤤
🍫tak perlu rendam dalam air panas, hanya perlu buka penutup dan terus makan, MUDAHNYA‼️😍
🍫jaminan coklat yang sedap adalah 💯💯💯
🍫bubble rice yang rangup kriuk kriuk bunyinya😋
🍫harga mampu milik hanya RM9 setiap satu jar 😍🤩
🍫terdapat dalam 2 pilihan coklat iaitu MILKCHOC & WHITECHOC dengan 4 topping hebat 🤩🤩
.
🍩kitkat
🍩oreo
🍩milo nugget
🍩kinder bueno
.
Order sekarang sementara stok masih ada. 📞📱Whatsapp 012-4369613/ 017-5974834 sekarang‼️‼️
.
🍫RM9 / jar
🚗COD sekitar Butterworth, Pulau Pinang
📮📦Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾 .
#chocojar #chococrispy #milonuggets #oreo #kitkat #kinderbueno #baganajam #tamandesamurni #butterworth #permatangpauh #sungaidua #kepalabatas #seberangjaya #murahmurah #penambathati #customerfeedback #coklatlangkawimurah #instashop #hantaranmurah #doorgift #paidreviewmurah #uitmpp #kmpp #politeknikseberangperai #smkdhas #chinesenewyear2019 #jommasuktv #merdekasale #kitapunya #sayangimalaysiaku🇲🇾


0

WOWOW CHOCOCRISPY CHINESE NEW YEAR SALE 4 JAR RM35 SAHAJA 😱🏮🏮‼️
.
📢📢Kepada peminat tegar coklat, CHOCOCRISPY menawarkan KEPUASAN PADU kepada anda‼️‼️
.
🍫coklat yang padu leleh untuk anda 😍😋🤤
🍫tak perlu rendam dalam air panas, hanya perlu buka penutup dan terus makan, MUDAHNYA‼️😍
🍫jaminan coklat yang sedap adalah 💯💯💯
🍫bubble rice yang rangup kriuk kriuk bunyinya😋
🍫harga mampu milik hanya RM9 setiap satu jar 😍🤩
🍫terdapat dalam 2 pilihan coklat iaitu MILKCHOC & WHITECHOC dengan 4 topping hebat 🤩🤩
.
🍩kitkat
🍩oreo
🍩milo nugget
🍩kinder bueno
.
Order sekarang sementara stok masih ada. 📞📱Whatsapp 012-4369613/ 017-5974834 sekarang‼️‼️
.
🍫RM9 / jar
🚗COD sekitar Butterworth, Pulau Pinang
📮📦Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾 .
#chocojar #chococrispy #milonuggets #oreo #kitkat #kinderbueno #baganajam #tamandesamurni #butterworth #permatangpauh #sungaidua #kepalabatas #seberangjaya #murahmurah #penambathati #customerfeedback #coklatlangkawimurah #instashop #hantaranmurah #doorgift #paidreviewmurah #uitmpp #kmpp #politeknikseberangperai #smkdhas #chinesenewyear2019 #jommasuktv #merdekasale #kitapunya #sayangimalaysiaku🇲🇾


0

WOWOW CHOCOCRISPY CHINESE NEW YEAR SALE 4 JAR RM35 SAHAJA 😱🏮🏮‼️
.
📢📢Kepada peminat tegar coklat, CHOCOCRISPY menawarkan KEPUASAN PADU kepada anda‼️‼️
.
🍫coklat yang padu leleh untuk anda 😍😋🤤
🍫tak perlu rendam dalam air panas, hanya perlu buka penutup dan terus makan, MUDAHNYA‼️😍
🍫jaminan coklat yang sedap adalah 💯💯💯
🍫bubble rice yang rangup kriuk kriuk bunyinya😋
🍫harga mampu milik hanya RM9 setiap satu jar 😍🤩
🍫terdapat dalam 2 pilihan coklat iaitu MILKCHOC & WHITECHOC dengan 4 topping hebat 🤩🤩
.
🍩kitkat
🍩oreo
🍩milo nugget
🍩kinder bueno
.
Order sekarang sementara stok masih ada. 📞📱Whatsapp 012-4369613/ 017-5974834 sekarang‼️‼️
.
🍫RM9 / jar
🚗COD sekitar Butterworth, Pulau Pinang
📮📦Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾 .
#chocojar #chococrispy #milonuggets #oreo #kitkat #kinderbueno #baganajam #tamandesamurni #butterworth #permatangpauh #sungaidua #kepalabatas #seberangjaya #murahmurah #penambathati #customerfeedback #coklatlangkawimurah #instashop #hantaranmurah #doorgift #paidreviewmurah #uitmpp #kmpp #politeknikseberangperai #smkdhas #chinesenewyear2019 #jommasuktv #merdekasale #kitapunya #sayangimalaysiaku🇲🇾


0

WOWOW CHOCOCRISPY CHINESE NEW YEAR SALE 4 JAR RM35 SAHAJA 😱🏮🏮‼️
.
📢📢Kepada peminat tegar coklat, CHOCOCRISPY menawarkan KEPUASAN PADU kepada anda‼️‼️
.
🍫coklat yang padu leleh untuk anda 😍😋🤤
🍫tak perlu rendam dalam air panas, hanya perlu buka penutup dan terus makan, MUDAHNYA‼️😍
🍫jaminan coklat yang sedap adalah 💯💯💯
🍫bubble rice yang rangup kriuk kriuk bunyinya😋
🍫harga mampu milik hanya RM9 setiap satu jar 😍🤩
🍫terdapat dalam 2 pilihan coklat iaitu MILKCHOC & WHITECHOC dengan 4 topping hebat 🤩🤩
.
🍩kitkat
🍩oreo
🍩milo nugget
🍩kinder bueno
.
Order sekarang sementara stok masih ada. 📞📱Whatsapp 012-4369613/ 017-5974834 sekarang‼️‼️
.
🍫RM9 / jar
🚗COD sekitar Butterworth, Pulau Pinang
📮📦Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾 .
#chocojar #chococrispy #milonuggets #oreo #kitkat #kinderbueno #baganajam #tamandesamurni #butterworth #permatangpauh #sungaidua #kepalabatas #seberangjaya #murahmurah #penambathati #customerfeedback #coklatlangkawimurah #instashop #hantaranmurah #doorgift #paidreviewmurah #uitmpp #kmpp #politeknikseberangperai #smkdhas #chinesenewyear2019 #jommasuktv #merdekasale #kitapunya #sayangimalaysiaku🇲🇾


0

🙏🏼Selamat menyambut Hari Thaipusam daripada @chococrispy_fabulous 👳🏾‍♂️💐
.
.
WOWOW CHOCOCRISPY CHINESE NEW YEAR SALE 4 JAR RM35 SAHAJA 😱🏮🏮‼️
.
📢📢Kepada peminat tegar coklat, CHOCOCRISPY menawarkan KEPUASAN PADU kepada anda‼️‼️
.
🍫coklat yang padu leleh untuk anda 😍😋🤤
🍫tak perlu rendam dalam air panas, hanya perlu buka penutup dan terus makan, MUDAHNYA‼️😍
🍫jaminan coklat yang sedap adalah 💯💯💯
🍫bubble rice yang rangup kriuk kriuk bunyinya😋
🍫harga mampu milik hanya RM9 setiap satu jar 😍🤩
🍫terdapat dalam 2 pilihan coklat iaitu MILKCHOC & WHITECHOC dengan 4 topping hebat 🤩🤩
.
🍩kitkat
🍩oreo
🍩milo nugget
🍩kinder bueno
.
Order sekarang sementara stok masih ada. 📞📱Whatsapp 012-4369613/ 017-5974834 sekarang‼️‼️
.
🍫RM9 / jar
🚗COD sekitar Butterworth, Pulau Pinang
📮📦Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾 .
#chocojar #chococrispy #milonuggets #oreo #kitkat #kinderbueno #baganajam #tamandesamurni #butterworth #permatangpauh #sungaidua #kepalabatas #seberangjaya #murahmurah #penambathati #customerfeedback #coklatlangkawimurah #instashop #hantaranmurah #doorgift #paidreviewmurah #uitmpp #kmpp #politeknikseberangperai #smkdhas #chinesenewyear2019 #jommasuktv #merdekasale #kitapunya #sayangimalaysiaku🇲🇾


0

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


2

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


1

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


1

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan


0