#meru

Instagram photos and videos

#meru#perak#ipoh#flowers#lovebouquetflowers#suprisegift#flowersbouquet#flowersbouquet50ringgit#suprisemurahipoh#suprisechocolate#instafamous#hotitem#dinnerplanner#bouquetofflowers#supriseparty#suprisedeliveryipoh#bouquet#saupriseplanner#freshflowersbouquet#supriseplanneripoh#trending#weddingcardecoration

Hashtags #meru for Instagram

Assalamualaikum....
Alhamdulillah usia Nick's Gastro kini hampir mencecah 3 tahun sejak kami beroperasi bermula hujung 2015... Kami sangat terharu dengan penerimaan para pelanggan kami selama ini jesteru kami ingin meluaskan perkhidmatan kami kepada perkhidmatan catering luar khususnya kambing golek.. Ingin kami perkenalkan product terbaru dari Nick's Gastro iaitu Kambing Golek dan Bryani Kambing... Jika ada yang berminat sudilah untuk menghubungi en nik di talian 0127825797 utk pertanyaan lebih lanjut... Terima kasih diatas sokongan semua selama ini dan semoga terus bersama Nicks Gastro... Insya Allah kami akan beri yang terbaik buat pelanggan kami yang dihargai... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#nicksgastro #puncakalam #catering #lamb #kambinggolek #shahalam #meru #sungaibuloh #saujanautama #jomorder


0

Power power๐Ÿ”ฅ


1

Nak kabor ni. Ingat perempuan je ke yang layak beli skincare2 ni? Ingat perempuan je yg patut jaga kulit muka? NO NO NO! Lelaki pon sama hokehhh! Dan Diamond Gold Skincare dirumus khas utk lelaki dan perempuan! ๐Ÿ˜˜
.
So malam iniiiiiii, lisa belanje satu testimoni khas dari kaum Adam kita! Helokkk tak helokkkk kulit muka diaaa?! Haaa jgn cakap kakak tak payunggggg! ๐Ÿคฃ
.
Esok ade cod, ada postage! Serious buyer please whatsapp lisa segera! โค๏ธ
.
KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND
.
#diamondgoldskincare
#dianzvitaminipoh
#vitamilkbooster
#nanolightener
#myleaserum
#agensah
#codipoh
#tambun
#klebang
#bercham
#station18
#kampar
#gopeng
#botani
#meru
#tanjungrambutan
#barbiedollfoundation
#luasrezeki
#luluskkm
#dianzpinkcodipoh


0

Nak kabor ni. Ingat perempuan je ke yang layak beli skincare2 ni? Ingat perempuan je yg patut jaga kulit muka? NO NO NO! Lelaki pon sama hokehhh! Dan Diamond Gold Skincare dirumus khas utk lelaki dan perempuan! ๐Ÿ˜˜
.
So malam iniiiiiii, lisa belanje satu testimoni khas dari kaum Adam kita! Helokkk tak helokkkk kulit muka diaaa?! Haaa jgn cakap kakak tak payunggggg! ๐Ÿคฃ
.
Esok ade cod, ada postage! Serious buyer please whatsapp lisa segera! โค๏ธ
.
KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND
.
#diamondgoldskincare
#dianzvitaminipoh
#vitamilkbooster
#nanolightener
#myleaserum
#agensah
#codipoh
#tambun
#klebang
#bercham
#station18
#kampar
#gopeng
#botani
#meru
#tanjungrambutan
#barbiedollfoundation
#luasrezeki
#luluskkm
#dianzpinkcodipoh


0

Nak kabor ni. Ingat perempuan je ke yang layak beli skincare2 ni? Ingat perempuan je yg patut jaga kulit muka? NO NO NO! Lelaki pon sama hokehhh! Dan Diamond Gold Skincare dirumus khas utk lelaki dan perempuan! ๐Ÿ˜˜
.
So malam iniiiiiii, lisa belanje satu testimoni khas dari kaum Adam kita! Helokkk tak helokkkk kulit muka diaaa?! Haaa jgn cakap kakak tak payunggggg! ๐Ÿคฃ
.
Esok ade cod, ada postage! Serious buyer please whatsapp lisa segera! โค๏ธ
.
KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND
.
#diamondgoldskincare
#dianzvitaminipoh
#vitamilkbooster
#nanolightener
#myleaserum
#agensah
#codipoh
#tambun
#klebang
#bercham
#station18
#kampar
#gopeng
#botani
#meru
#tanjungrambutan
#barbiedollfoundation
#luasrezeki
#luluskkm
#dianzpinkcodipoh


0

โžก๏ธPatrol Y61
โบ๏ธTanque de Reemplazo al Original de 147Lts fabricado en Aluminio de 3mm con peto fabricado en hierro negro de 2,5mm โบ๏ธTanque Auxiliar de 70Lts

#TanqueAuxiliar #dobletanque #tank #doubletank #accesorios4x4 #4x4 #rusticos #gasolina #toyota #landcruiser #serie70 #serie80 #4runner #autana #nissan #patrol #dmax #silverado #metaformas #meru #serie75 #serie90 #prado #fortuner #serie80 #fueltank #fuelcell #dakar #fjcruiser #longvan


0

๐Ÿฏโ–ช๏ธUbicaciรณn: Caracas
๐Ÿ’ฐโ–ช๏ธPrecio: 7500 Neg.
๐Ÿ“จโ–ช๏ธContacto: 04242756455
๐Ÿ‘ทโ–ช๏ธInstagram: @lgmz93
๐Ÿ”ฉโ–ซ๏ธMarca: Toyota
๐Ÿš˜โ–ซ๏ธModelo: Meru
๐Ÿ“†โ–ซ๏ธAรฑo: 2007
๐Ÿ“Ÿโ–ซ๏ธKm: 144.000
๐Ÿ”งโ–ซ๏ธTransmisiรณn: sincronica
๐Ÿ“ฅโ–ซ๏ธAcepta Cambio: carro Toyota menor valor y diferencia ๐Ÿ’ณโ–ซ๏ธExtra: *Parachoque con dos faros HID
*rack de techo con barra Led
*suspension old man emu
*Repro pantalla con camara de retroceso
*Flowmaster serie 80
*Bateria Nueva
*Caucho Repuesto nuevo
*3 juegos de llave con control de alarma original.
๐Ÿ“–โ–ซ๏ธUnico Dueรฑo: No
๐Ÿ””โ–ซ๏ธFallas: Ninguna.

#toyota #meru #whatsapp #venezuela #compras #anzoategui #barcelona #vende #auto #negocios #sevende #lecheria #caracas #cars #carros #siguenos #seguir #like4likeย  #tcvzla #jeepvn #multiserviciosji


0

Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? .
โœ”๏ธmemberi kesan yg cepat (30-40min)
โœ”๏ธmenambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri
โœ”๏ธmenambah sensasi ketika bersama
โœ”๏ธtiada lagi ereksi pra matang
.
Yg paling penting, macun ni ๐Ÿ’ฏ% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya!
.
X rugi anda mencuba dgn niat untuk menambahkan lagi kasih sayang suami isteri.
.
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat #rawatlemahtenagabatin
#seriempirenerry #jomdrop
#jomdropnerrys #brandowner
#nerrys #produkviral2018
#palinglaris #lakukeras
#postageseluruhmalaysia #puncakalam #alamsuria #hillpark #setiaalam #saujanautama #sgbuloh #bukitjelutong #shahalam #meru #kapar #kgkuantanklang #Whatsapp_โ˜Ž๏ธ0173710250


0

READY STOCK !!! READY STOCK !!!
.
MADU CINTA โค๏ธ - Untuk kuat lelaki dan perempuan serta asbab ikhtiar untuk pasangan yang ingin cahaya mata
.
Bagi mereka yang nak tingkatkan tenaga batin (lelaki dan perempuan) dan mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata, cubalah Madu Cinta ini yang mana ianya 100% natural dan halal dan mendapatkan kelulusan kkm di Malaysia.
.
#khasiatmadu #madumacun
#ikhtiarhamil #madu
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat #rawatlemahtenagabatin
#seriempirenerry #jomdrop
#jomdropnerrys #brandowner
#nerrys #produkviral2018
#palinglaris #postageseluruhmalaysia #puncakalam #alamsuria #hillpark #setiaalam #saujanautama #sgbuloh #bukitjelutong #shahalam #meru #kapar #kgkuantanklang #Whatsapp_โ˜Ž๏ธ0173710250


0

Sedapnya rasa avacado & banana dari bebj ni.. Freshly made tau.. Khas untuk si comel anda.

No added sugar, no added salt & no added msg
.

See you there! . .

Butik dibuka seperti biasa

Waktu operasi:
Isnin - Ahad
10am - 10pm .
Jemput datang ya

Alamat:
Alya Arissa Babystuff
9-1 Jalan Dataran Suria 15/7/1
Dataran Suria
42300 Bandar Puncak Alam
Selangor

Landmark : sebaris MyMydin, tapak pasar malam

Whatsapp https://www.wasap.my/60133235141

Website : alyaarissababystuff.com

#puncakalam
#puncakperdana
#meru
#setiaalam
#shahalam
#kedaibaby
#bazaarpaknil
#saujanautama


0

Hi guys! Kami @ministryoftee baru keluar kan design baru khas utk kemerdekaan bulan depan!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Design kemerdekaan pre order sampai 3/08/18 ni je taww guys!
.
Berminat? Jom ws kami laju laju.. In sha Allah harga antara yg paling rendah utk sublimate ๐Ÿงš๐Ÿคช
.
Ws 01121801655 sekarang guys! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.#mot #motjersi #motjersey #perak #ipoh #meru #futsal #futsaljersey #futsaljersi #futsalmalaysia #sublimationjersey #sayajualjersey #jersimalaysia #jersimurah #jersimalaysiamurah #worldcup2018


0

Hi guys! Kami @ministryoftee baru keluar kan design baru khas utk kemerdekaan bulan depan!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Design kemerdekaan pre order sampai 3/08/18 ni je taww guys!
.
Berminat? Jom ws kami laju laju.. In sha Allah harga antara yg paling rendah utk sublimate ๐Ÿงš๐Ÿคช
.
Ws 01121801655 sekarang guys! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.#mot #motjersi #motjersey #perak #ipoh #meru #futsal #futsaljersey #futsaljersi #futsalmalaysia #sublimationjersey #sayajualjersey #jersimalaysia #jersimurah #jersimalaysiamurah #worldcup2018


0

Alah.. wei baju ini pendeklah!! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
Ha.. sapa pernah alami situasi ini. Sekarang itu bukan masalah lagi. Dengan ๐ŸŒท๐ŸŒท BASIC MINI SKIRT ๐ŸŒท๐ŸŒท boleh menutup bahagian punggung bagi wanita/muslimah. Sesuai dipakai utk jogging, pergi kelas and pergi shopping mall.
.
Serius nampak bergaya sangat. Jom whatsapp/dm/call: 01123383662 (YASMIN). Don't worry, Yasmin sedia bantu anda ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #miniskirt #basicminiskirts #love #natural #muslimahfashion #trend #pakaianmuslimah #pakaianwanita #miniskirt #skirts #selangor #shahalam #meru #pahang #johor #perak


1

Hi guys! Kami @ministryoftee baru keluar kan design baru khas utk kemerdekaan bulan depan!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Design kemerdekaan pre order sampai 3/08/18 ni je taww guys!
.
Berminat? Jom ws kami laju laju.. In sha Allah harga antara yg paling rendah utk sublimate ๐Ÿงš๐Ÿคช
.
Ws 01121801655 sekarang guys! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.#mot #motjersi #motjersey #perak #ipoh #meru #futsal #futsaljersey #futsaljersi #futsalmalaysia #sublimationjersey #sayajualjersey #jersimalaysia #jersimurah #jersimalaysiamurah #worldcup2018


0

En venta los 5 rines de Runner manzana 139 6H no estan doblados ni maltratados detalles solo de uso, Super precio, para mas informacion al 04166121900
#runner #rustico #unavida #machito #autana #meru #jeep #japones #4x4 #todoterreno #offroad #competencia #venezuela #mundo4x4 #territoriojapones #rines #toyota


0

Buenos dias, en venta este juego de rines 15 para machito, autana, montero, manzana 139 6H ideal para competencia. Super precio para mas informacion al 04166121900
#rustico #machito #autana #meru #montero #dmax #jeep #territoriojapones #rines #lujo #venezuela #japones #todoterreno #unavida #descuentos #solorusticos


1

Buenos dias, un autolavado express al mejor estilo F1.
.
.
.
.
Buscando filtros para tu vehรญculo en Multifiltrosve los puedes conseguir rรกpido y al mejor precio del mercado!
๐Ÿš˜ ๐Ÿ๐Ÿ” Sรญguenos para mayor informaciรณn y veas la amplia gama de productos que ofrecemos para tu vehรญculo! Fรกcil, rรกpido y al mejor precio! ๐Ÿš˜

WWW.MULTIFILTROSVE.COM.VE

Contactanos para precios a travรฉs del Whatsapp 0412-9820028 ๐Ÿ“ฑ
Multifiltrosve@gmail.com

#Toyota #Chevrolet #Jeep #Suzuki #Mitsubishi #4runner #Machito #Longvan #Rubicon #Explorer #GrandVitara #GrandCherokee #Cherokee #Fortuner #Meru #Roraima #Meru #Prado #GrandVitara #Ford #Sequoia #Tacoma#Filtros #Aceite #FiltroDeAceite #FiltroDeAire #FiltroDeGasolina #CambioDeAceiteADomicilio #TuMejorOpcion #Caracas #Venezuela๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ช


0

๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ #Repost @geriljagalerist with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Tรคna on viimast pรคeva vรตimalik kรผlastada MERU โค๏ธ maalinรคitust Kalaranna Kultuurikuuris! Avatud hilisรตhtuni! Homme รตhul kell 1900 avame Tarrvi Laamanni maalinรคituse "Rannad" #meriliisrinne #meru #growinggreen #tarrvilaamann #beaches #art #exhibition #kaku #kalarannakultuurikuur #geriljagalerist #meruart


0

'Eye teaming' amat penting semasa kita melihat.

Ia melibatkan kedua mata kanan dan kiri guna secara serentak.

Bila mata tidak digunakan serentak, mula datang sakit kepala.. Dan sesetengah orang, satu mata akan mula 'lari'.. Di Hanun Optomedik Centre Ipoh kami ada cara untuk bantu masalah penglihatan di atas ๐Ÿ˜‡

#visiontherapy #matamalas #matalari #juling #rabunjauh #rabunsilau #hanunoptomedik #ipoh #meru #meruraya #perak #maps #amanjaya


0

ใ“ใฎ็ตถๅฆ™ใชใƒ–ใ‚ตใ‚คใ‚ฏๆ„Ÿโ€ฆใ•ใ™ใŒใƒกใƒซๆง˜ใ€‚็ฌ‘
#ใƒœใƒผใƒ€ใƒผใ‚ณใƒชใƒผ #ใƒกใƒซๆง˜ #ใถใ•ใ‹ใ‚ #ใถใ•ใ‹ใ‚็Šฌ #bordercollie #meru #lovely #face #instagood #instalike #instasmile #nice #shot #dog #cute #cutedog


2

Feels like home #Meru


0

Open order masak lemak tempoyak daun kayu
1 bekas rm10
C. O. D caj ikut kawasan klu beli byk cod free
Www.wasap.my/601123769466
#puncakalam #saujanautama #kgbukitcerakah #kgbukithijau #kgbukithijaujeram #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #feldabukitcerakah2 #meru


0

โ€œThe real reward from travelling comes from stepping outside ourselves, our fixed views, beliefs and habits and experiencing the reality through the eyes of the locals or even those of our fellow travellersโ€
๐Ÿ“ธ credit @jaydike *
www.threepeaksafrica.com
*
#threepeaksafrica #kilimanjaro #meru #stepoutsideyourcomfortzone #lifeontheedge #protectporters #active #adventure #challengeme #responsibletravel #mountain #mountainlife #walking #hiking #hikingadventures #climbing #mountaineering #shemovesmountains #exploreeverthing #outdoors #getoutside #tanzania #africa #london #potd


4

En venta ๐Ÿ”ฅ
#toyota
#meru
Aรฑo: 2008
Km: 185 mil
Impecable
5 cauchos nuevos
Ubicacion: #barcelona ๐Ÿ“
Precio: 7.000$โ—๏ธ
Tlf: 0414-8250753
NOO CAMBIOO SOLO EL DINERO


1

Dah balik kerja atau masih di pejabat?
Ketahui 5 cara menghilangkan penat selepas balik kerja

1. Berurut
Berurut adalah salah satu cara merelaxkan badan setelah seharian penat bekerja terutama bagi anda yang seharian berhadapan dengan komputer.

Berikan tumpuan pada bahagian badan seperti bahu, leher, kepala dan kaki. Berurut membantu melancarkan perjalanan darah dan menghindari badan dari stress

2. Mendengar muzik
Muzik dengan alunan lembut boleh menjadi terapi untuk jiwa. Pilih muzik instrumental untuk membuatkan fikiran kita tenang dan relax

3. Mandi dengan air panas
Isi tub mandi dengan air panas dan titiskan sedikit wangian aroma terapi dan berendamlah dengan relaks.

Kalau tak ada tub mandi, guna baldi pun boleh.Isi baldi dengan air panas suam suam kuku dan titiskan wangian aroma terapi. Jiruskan badan pelan-pelan dengan air suam tersebut.

4. Minum secawan coklat panas atau secawan teh

5. Tarik nafas dalam dalam
Ketika kita stress pengaliran darah menuju ke otak berjalan tidak lancar sehingga menyebabkan gerak kerja jantung dan pengaliran zat zat yang diperlukan seluruh badan menjadi tidak baik.

Menarik nafas dalam-dalam dapat membantu membawa oksigen ke otak dan menyebabkan fikiran kita menjadi lebih segar. Sebaiknya cari tempat yang mempunyai udara yang segar seperti di taman atau di kawasan banyak pokok

Inilah antara cara menghilangkan penat selepas seharian bekerja

#tips #office #sihat #tipskerja #kerja #blouse #jacket #haleemaapparel #meruklang #setiaalam #puncakalam #bukitraja #meru #hijabista #top #longtop #modest #modestapparel #hijabis #muslimah


10

Cake for jamuan raya office. Size 10x14. Sambung dua sebab oven haluih. Disebabkan utk opis sendiri.. Bleh la try buat resepi baru. bebudak opis mmg tukang test RnD kek2 kita pon. ๐Ÿ˜‚ #freshcream #freshcreamcake #chocolatecake #keksirap #sheetcake #meru #kekipoh #ipohcakes #ipohbakers #taipingbaker #kektaiping #taipingcakes #taiping #ipohcityawesome


0

Alhamdulillah customer kami berpuas hati dengan servis kami dan kualiti baju kami.ย  Hope order lagi ye :)
.
Untuk maklumat lanjut, boleh layari website kami www.custom.my atau boleh hubungi kami ditalian 0134845800 / 055280854.
.
๐Ÿ‘‰ WWW.CUSTOM.MY
Klik link whatsapp ini untuk pertanyaan lebih lanjut
๐Ÿ‘‰ http://custommy.wasap.my
.
#testimoni #custommy #custombaju #customsticker #custombag #customjersey #customsportshirt #customfabric #customdesign #bajuprint #sportshirt #printjersey #meru #ipoh #perak


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ :
LOC ๐Ÿ’ : MANJOI
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


1

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ :
LOC ๐Ÿ’ : MANJOI
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ :
LOC ๐Ÿ’ : MANJOI
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


1

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ :
LOC ๐Ÿ’ : MANJOI
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


1

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ : IZZATY
LOC ๐Ÿ’ : ASRAMA HRPB
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


1

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ : IZZATY
LOC ๐Ÿ’ : ASRAMA HRPB
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


0

4WDing, camping and fishing is what we live for!
.
Follow us for daily inspiration to get out there and enjoy life!
.
Credit @ronny_dahl
#meru #letsgoplaces #jeep #mudding #vehicle #brisbane #expedition #onelife #tacoma #carinstagram #crawling #jeeps #4wd #westernaustralia #aussie #wakesurf #queensland #bluemerleaussie #wakesurfing #whitetaildeer


0

Regrann from @haleemaapparel - HALEEMA APPAREL GIVEAWAY CONTEST

Nak dapatkan sepasang Kurung Aleena yang gojes dari #haleemaapparel ni secara percuma tak?

Senang jer nak dapatkan:

1. Komen NAK di ruang komen dan SHARE di profile.
2. Tag 3 rakan anda
3. Anda dan 3 rakan anda mestilah like dan follow page @haleemaapparel

Pemenang akan dipilih secara rawak dan akan diumumkan pada 17 Julai 2018

Selamat mencuba๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #tagdanmenang #tagbff #bajukurung #kurunglace #nakbagi #bajupercuma #tagandwinmalaysia #tagandwingiveaway #meru #klang #shahalam #giveaway #giveaway2018 #contest #giveawaymalaysia #tagandwin #menanghadiah #muslimah #tudung # - #regrann


1

4WDing, camping and fishing is what we live for!
.
Follow us for daily inspiration to get out there and enjoy life!
.
Credit @intentsoffroad
#cummins #jeepbeef #australian #nation #bush #rusticos #carswithoutlimits #thisiswa #gmc #instacar #meru #fisherman #yachting #hunting #supercar #fishinglife


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ : IRSALINA
LOC ๐Ÿ’ : MYDIN MERU
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


1

Tonight its KIKWETU NIGHT with #Qthe Dj offering you the best #rhumba and #african music @i604lounge .
.
#i604lounge #merufinest #meru #merunightlife #makutano #miraa #tuesday #tuesdaymotivation


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ : IRSALINA
LOC ๐Ÿ’ : MYDIN MERU
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


2

Tonight its KIKWETU NIGHT with #Qthe Dj offering you the best #rhumba and #african music @i604lounge .
.
#i604lounge #merufinest #meru #merunightlife #makutano #miraa #tuesday #tuesdaymotivation


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ : IRSALINA
LOC ๐Ÿ’ : MYDIN MERU
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


0

Tonight its KIKWETU NIGHT with #Qthe Dj offering you the best #rhumba and #african music @i604lounge .
.
#i604lounge #merufinest #meru #merunightlife #makutano #miraa #tuesday #tuesdaymotivation


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ : IRSALINA
LOC ๐Ÿ’ : MYDIN MERU
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ :
LOC ๐Ÿ’ : SELF PICKUP
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


1

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ :
LOC ๐Ÿ’ : CHEMOR
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


0

THANK YOU FOR DEALING WITH US
RECEIVER ๐Ÿ’ :
LOC ๐Ÿ’ : CHEMOR
.
NAK BAGI HADIAH ISTIMEWA UNTUK KESAYANGAN ? TAK SEMPAT NK BELI HADIAH? JOM WHATAPPS RYNA ๐ŸŽ .
011 12438663 ๐Ÿ“ฑ
SURPRISE DELIVERY IPOH ๐Ÿš—๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿฌ .
Fresh Flower ๐Ÿ’โš˜
RynnLove Bouquet ๐Ÿ’ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.๐Ÿ˜™ #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecorationย  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery ๐Ÿ˜Š


1

.
Hadiah anda untuk yang tersayang.
=======================
Promosi "SALAM AIDILADHA"
=======================
Tawaran istimewa untuk pelanggan #DastoGranola yang sentiasa teruja dan ternanti-nanti promo sempena bulan haji.
Hadiahkan buat kenalan yang akan menunaikan haji tahun ni.
Kita sama-sama REBUT pahala. Jom!
Jemput klik , link order di profile.
#sisgranolajiha
#DastoGranolaRich
#DastoGranolaShahAlam
#DastoGranolaKlang
**Promo istimewa dari HQ**


6

.
Hadiah anda untuk yang tersayang.
=======================
Promosi "SALAM AIDILADHA"
=======================
Tawaran istimewa untuk pelanggan #DastoGranola yang sentiasa teruja dan ternanti-nanti promo sempena bulan haji.
Hadiahkan buat kenalan yang akan menunaikan haji tahun ni.
Kita sama-sama REBUT pahala. Jom!
Jemput klik , link order di profile.
#sisgranolajiha
#DastoGranolaRich
#DastoGranolaShahAlam
#DastoGranolaKlang
**Promo istimewa dari HQ**


6

.
Hadiah anda untuk yang tersayang.
=======================
Promosi "SALAM AIDILADHA"
=======================
Tawaran istimewa untuk pelanggan #DastoGranola yang sentiasa teruja dan ternanti-nanti promo sempena bulan haji.
Hadiahkan buat kenalan yang akan menunaikan haji tahun ni.
Kita sama-sama REBUT pahala. Jom!
Jemput klik , link order di profile.
#sisgranolajiha
#DastoGranolaRich
#DastoGranolaShahAlam
#DastoGranolaKlang
**Promo istimewa dari HQ**


5