#meru

Instagram photos and videos

#meru#shahalam#kapar#setiaalam#puncakalam#klang#Rutas_Vzla4x4#majlisperkahwinan#aiskrimmurah#aiskrimmalaysia#kateringicecream#kateringaiskrim#kateringaiskrimmalaysia#kateringaiskrimshahalam#kateringperkahwinan#majliskahwin#aiskrimsetialam#aiskrimshahalalm#carboothsale#aiskrimmeru#aiskrimkualalumpur#setialam

Hashtags #meru for Instagram

Thanks a lot @meru_cabs 😊😊 #Repost @meru_cabs (@get_repost)
・・・
We're pleased to announce our winners of the contest. Congratulations! Your voucher for HiCare services will reach your inbox soon!

#meru #meruhaina #merucabs #winner #competition


0

We're pleased to announce our winners of the contest. Congratulations! Your voucher for HiCare services will reach your inbox soon!

#meru #meruhaina #merucabs #winner #competition


4

RS cucumber ni abah buh timun yang real. Sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali.
Yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. Hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.
.
Kalau hampa pakai timun biasa tu. Tenyeh getah timun pun hampa akan dapat result yang sama. Abah cuma mudahkan. Buat dalam bentuk serum dan sabun. .
Kalau muka kusam pun sama. Hampa pakai rs serum kali pertama tu pun hampa dah dapat rasa muka hampa tegang ja. Rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. . .
.
.
Nak try??Whatsapp
Klik link dkt bio.
.
📲017.6171.181
.
📪Postage(sm) RM8 (ss) RM12
Nk dapatkan free postage?? do redeem your free shipping at shopee
.
🚗 klang/shah alam/kota kemuning/meru/setia alam/puncak alam/kuala selangor/ijok
.Tempat lain boleh whatsapp ye.
.
#timun #serum #sabunmuka #serumtimun  #rsteamonika
#sabuntimun #serumtimun
#rscucumber  #rsteamonshahalam
#rsteamonpuncakalam #klang
#ijok #kualaselangor #meru #shahalam #puncakalam #kapar #sungaibesar #rsteamonklang #jerawathilang
#jerawatkronik #jeragatpudar #jomcantik  #kulitberminyak #cikguseo #tipskecantikanbyata


0

Mengapa kulit anda memerlukan Beauty Booster?
.
🍓Mengembalikan keanjalan kulit dan seri wajah
🍓Menghilangkan kesan parut jerawat
🍓Mengawal sel- sel kulit wajah daripada rosak
🍓Mengubati penyakit kulit dan kulit kering
🍓Kulit akan kelihatan lebih cerah, anjal dan gebu


1

🍓BEAUTY BOOSTER 🍓
.
For glowing skin. Beauty Booster membantu mencerahkan kulit, merawat kulit bermasalah, oily, jerawat dan sebagainya.
.
Kebanyakkan customer boleh nampak kesan selepas 2 minggu penggunaan. Kalau konsisten guna memang sgt padu resultnya. Tak percaya? Mai cuba. 😘


1

Hai korang, dah lunch ke tu? Lunch tadi makan apa?
.
Ha after lunch jangan lupa makan Beauty Booster. Tak perlu telan dengan air. Just kunyah lepas tu flawless
.
Rasa strawberry tau. Sedap gila 👍🏻


1

Sekarang hari-hari kami berada di menara celcom. Teringin nk rasa talam Linds Sugar? Boleh whatsapp di nombor 016-3155751
#talam #kolekacang #kuihmelayu #kuihtalam #cod #codavailable #shahalam #sgbuloh #meru #kl #selangor


1

CHECK MADU ANDA ASLI KE TAK✔️ Salah satu cara nak check madu tu asli ke tak adalah dengan ambil sedikit madu,
Letakkan di atas pinggan ,
Letakkan sedikit air,
Dan pusingkan air di dalam pinggan itu seperti di dalam video.

Resultnya :
Akan terhasil bentuk Hexagon seakan-akan bentuk sarang lebah.
Bentuk hexagon ini terhasil daripada memory cell madu

QUEEN B HONEY SEMEMANGNYA MADU ASLI 👍👍👍 SEDAP, MANTAP & PADU 😎😋🍯🍯 Whatsapp 0167343759 sekarang
atau klik je (link di bio): http://0167343759.wasap.my/
#maduasli #queenb #queenbhoney #honeybar #honeycomb #madusarang #madusaranglebah #cod #meru #klang #kapar #shahalam #puncakalam #banting #bangi


1

Yang beli treatment cushion, tasya suggest korang beli loose powder sekali 😉

Sebabbbbbbbbbb
Loose powder ni tak de colour so ia tak kan ubah colour foundation korang tau 😛

Yang muka berminyak harus pakai loose powder 🌸

Rm59
#obsesscosmetics #obsess cosmeticssetiaalam #setiaalam #setiacitymall #klangparade #oneutama #makeupmalaysia #setiatauipan #temerloh #meru #kapar #serijati #serimutiara #ecoardence #setiacitypark #serikasturi #seribaidurisetiaalam #seripinang #seriintan #uitmshahalam #shahalam #squadsyiera #elyamor


0

Na guevonada lo deseo😱🔥🔥🔥
.
.
.
Necesitas publicar👇🏻:
Tu carro en venta🚗
Tu tienda virtual o física📈
Accesorios en venta 🔦
Repuestos en venta ⚙️🔩🛠
🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥
Activa las notificaciones y enterate de las ultimas‼️👇🏻
.
@Superusticos4wd
@Superusticos4wd
@Superusticos4wd
.
🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥
.
Envíanos tu foto o vídeo 🚀😎
.
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
#Toyota#Jeep#Rusticos#Viper#Arb#4wd#Rusticos#LandRover#Tacoma#Mundo4x4#Patrol#Caracas#Venezuela#Warn#Kavak#FJ40#Hembrita#Landcruiser#Toyotaoffroad#Nissan#4wd#Girld#Mudterrain#Overland#Truck#Offroad#Rally#Machito#Meru#Autana#Tendencia#Superusticos4wd


2

@Regran_ed from @zawanizainal - 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Baiknyaaa ayah!! 👱🏼‍♂️
Terima Kasih Abang Salleh mempercayai #homemade #pureebaby @babyeatsbyjustlixa tiba2 wassap tanya pasal #babyfood ni pulak. Saspen.. 😙 rupanya untuk Anakanda yang baru operate tonsil 🥰🤩
.
@zawanizainal #0133043638
#makananbaby #makananbabyberkhasiat #frozenfood #makananberkhasiat #foodonthego #panaskanje .
.

#shahalam #kotakemuning #uitmshahalam #proton #rimbayu #putraheights #bandarsaujanaputra #puchong #serikembangan #putrajaya #cyberjaya #16sierra #d’alpinia #rantaupanjang #puncakalam #meru #kapar #portklang


0

Sedar atau tak, anda mungkin penghidap RESDUNG jika anda alami SIMPTOM RESDUNG seperti dibawah:
.
👉 Hidung tersumbat & berair
👉 Kerap bersin dipersekitaran sejuk
👉 Nafas berbau
👉 Lendir selalu keluar daripada hidung & tekak
👉 Terasa sakit dibahagian kepala
👉 Tidur berdengkur
👉Berjerawat
👉Gatal gatal di muka
.

Jangan biarkan RESDUNG menjadi semakin teruk sehingga anda perlu menjalani pembedahan yang mahal.
ANDA PERLU BERTINDAK SEGERA!
.

Kami di JAMU SUSUK DARA boleh bantu anda untuk merawat masalah RESDUNG anda.
.

Rawat masalah RESDUNG anda dengan SABUN CLEAR SKIN JSD.
.

Berminat boleh PM | Whatsapp
Kak Honeyz
019-345 8729
AGEN SAH JSD
@ klik link di Bio
.

SABUN CLEAR SKIN - RM38.90
.
.
#jamususukdara #jsd #sabunclearskin #sabunsinus #sabunresdung #sabunjsd #resdungteruk #parutjerawat #jerawatbatu #sayajual #sayajualjsd #jsdperak #agenjsd #agenjsdipoh #sabah #sarawak #perak #ipoh #meru #codmeruperak #codchemorperak #teamhanirich #empireaurafidarich


0