#mikaescarves

Instagram photos and videos

#instantshawl#tudungmuslimah#DD0150#Raya2018#RayaCollection#DDEscarves#Escarves#instantshawllabuh#instantshawlexclusive#NaylaEscarves#tudungeksklusif#TudungLabuhMagik#TudungLabuh#TudungMagikEscarves#WearItFeelIt#TudungMagik#AtwEscarves#mikaescarves#salecucigudang#bawalrossy#Sarongrossy#tudungsarung#naylaseries

Hashtags #mikaescarves for Instagram

Siapa yang selalunya time raya nanti akan jadi #TeamDapur? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .

Tudung raya cantik selalunya akan dipakai pagi-pagi. Bersalam-salaman, bermaaf-maafan, bergambar
.

Bila makin ramai tetamu yang berkunjung, bila pinggan mangkuk makin banyak mendiami sinki- minta dicuci ๐Ÿ˜‹ .
Zasss, TUDUNG PENYELAMAT ni memang sangat MEMBANTU awak wahai gadis #teamDapur! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
CEPAT!

Promo sehingga 11:59malam ni je tau!
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Sebelum lena, izinkan kak L payung video Mika Lebaran kegilaan awak- yang bakal membuatkan suami awak terpana melihat awak. Gituuu ๐Ÿ˜œ .
Sekarang ada DISKAUN 20% tau- sehingga hujung bulan ni je
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Cakkk!!
.

Dia mai dah. Dia mai dahh. Siapa?
.

Cik puan Mika Lebaran kita laa. Dah selamat mendarat kat HQ di Kelantan, alhamdulillah ๐Ÿ˜˜
.

Kotak mana satu awak punya? ๐Ÿ˜
.

Bagi yang masih belum beli, cepat-cepat submit order tau! Sementara tengah ada SALE 20% tu ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Nayla 4.0 saiz XL RM80 sahaja! .

2 warna ni je yang tinggal tau
.

Kalau awak rasa si Nayla ni cantik dipakai oleh gadis muda je- awak silap! Boleh swipe untuk tengok gambar testimoni kami ๐Ÿ˜˜
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah . โ€˜Juadahโ€™ MOREH paling lazat! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’•
.

Terima kasih pihak HQ sebab EXTENDkan PROMO nii
.

Dah sudah- HQ dah kasi can, awak kena bertindak cepat-cepat tau!
.

Bukan apa, tak best tau rasanya bila awak order tudung yang dah SOLD OUT. I feel youuu
.

Oleh itu, cepat bertindak tau awak! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah .

Penangan SALE ESCARVES 2 YEARS JOURNEY, ramai yang dok berebut submit order
.

Ini antara SALE TERMURAH dari Escarves. Untuk awak la, peminat-peminat setia Escarves dan @tudungmagik ๐Ÿ’•
.

Terima kasih semua!
.

Free gift ini, special untuk awak!
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


2

Haiii, baru lepas teraweh ke tu ๐Ÿ‘€
.

Alhamdulillah dipermudahkan urusan teraweh ๐Ÿ˜‰
.

Sekarang Kak L nak jamu awak semua MOREH dengan tudung-tudung ni. .

SELAMAT MENJAMU SELERA! ๐Ÿคฉ
.

p/s: Koleksi Abstract ni adalah antara koleksi ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ dari Tudung Magik. 2 warna ni aje yang tinggal- tu pun dah tak banyak. Jangan cakap kak L tak kabo ye ๐Ÿ˜‰
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150
.


0

Sempena ulangtahun kelahiran Escarves yang ke-2, Puan Founder baik hati SANGAT untuk beri diskaun sebanyak bukan 5%, bukan juga 10%, tetapi 20% untuk SEMUA KOLEKSI ESCARVES. YA, SEMUA!!! ๐Ÿ˜
.

Are you excited? ๐Ÿคฉ
.

DISKAUN 20% untuk SEMUA koleksi Escarves dari Tudung Magik!
.

Bermula SEKARANG!!!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


1


1


2

Awak panggil tudung ni tudung apa?
.

Kak L panggil ni tudung sarung. Ada kawan kak L panggil ni tudung bibik.
.

Tudung paling tak banyak songeh- selalu dok ulang-ulang pakai tudung ni untuk pi teraweh ๐Ÿ™Š
.
Rugi laa kalau awak tak grab sementara harga tengah PROMO niii
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Sempena ulangtahun kelahiran Escarves yang ke-2, Puan Founder baik hati SANGAT untuk beri diskaun sebanyak bukan 5%, bukan juga 10%, tetapi 20% untuk SEMUA KOLEKSI ESCARVES. YA, SEMUA!!! ๐Ÿ˜
.

Are you excited? ๐Ÿคฉ
.

DISKAUN 20% untuk SEMUA koleksi Escarves dari Tudung Magik!
.

Bermula SEKARANG!!!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Inshaa Allah PALING LEWAT Mika Lebaran kegilaan awak ni mendarat di HQ adalah pada 26h Mei ini. .

Dan HQ akan mula proses packing semua order awak sejurus selepas stok sampai.
.
Hahh yang dah order dan buat payment, tak sabar la tuu kan nak sarung si Mika Lebaran yang manih leting ni ๐Ÿ˜˜ . .
Yang belum order tapi NAK SANGAT SANGAT pakai si Mika 5 beradik ni time raya nanti, TOLONG submit order SEKARANG tauu ๐Ÿ˜˜
.

Please jangan tangguh-tangguh dah- risau stok habis dan tak sempat abang posmen pos tudung awak ni sebelum raya ๐Ÿ˜ฅ
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Pagi-pagi ni kak L nak belanja gambar satisfied customer kita pakai #BawalRossy Caroline blue.
Labuh depan belakang- dan yang TERPALING BEST pasal bawal ni ialah- siap inner attached! .

So takyah dah sibuk-sibuk bazir masa nak cari anak tudung yang selalu missing in action tuh ๐Ÿ˜‚
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

โ€œJadilah seperti bunga yang memberikan keharuman bahkan kepada tangan yang telah menghancurkannya." .

Ali bin Abi Thalib .
Psssttt kod warna MAROON DAISY ni pun masih available .

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150


0