#miracleempire

Instagram photos and videos

#miracleempire#bazarpaknil#iklanbrunei#agendiperlukan#tipskurus#bruneifm#jomfit#jomkurus#kuruscantik#kuruscepat#kurussihat#nakkuruscepat#jomkurus1malaysia#teamiedamizan#MiracleEmpire#terapiinstagram#Effenzee#losyenkurus#IMLegacy#nakkurus#TeamIedaMizan#imlegacy#losyenkurussejuk#kurusdarirumah#losyenajaib

Hashtags #miracleempire for Instagram

LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT & SELAMAT.

KHAS UTK BERAT 60KG KEATAS
Saya tak diet! Saya tak jogging!
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul )
Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK pagi dan malam.. ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
2hari lost 3kg
2minggu lost 10kg
1 bulan lost 18kg

tinggalkan No Telefon untuk sy send rahsia ini.

Ataupun Komen "SAYA NAK"
kami akan respon dengan segera!

#jusspencairlemak
#jusskempisperut
#miracleempire


1

LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT & SELAMAT.

KHAS UTK BERAT 60KG KEATAS
Saya tak diet! Saya tak jogging!
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul )
Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK pagi dan malam.. ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
2hari lost 3kg
2minggu lost 10kg
1 bulan lost 18kg

tinggalkan No Telefon untuk sy send rahsia ini.

Ataupun Komen "SAYA NAK"
kami akan respon dengan segera!

#jusspencairlemak
#jusskempisperut
#miracleempire


1

LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT & SELAMAT.

KHAS UTK BERAT 60KG KEATAS
Saya tak diet! Saya tak jogging!
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul )
Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK pagi dan malam.. ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
2hari lost 3kg
2minggu lost 10kg
1 bulan lost 18kg

tinggalkan No Telefon untuk sy send rahsia ini.

Ataupun Komen "SAYA NAK"
kami akan respon dengan segera!

#jusspencairlemak
#jusskempisperut
#miracleempire


1

Kalau belum pernah minum detox yang rasa grape ini lah 1 1nye detox rasa yang sedap. .
Bukan hanya sedap, tapi control selera makan.
.
Kak jangan takut, detox ni akan buat perut rasa kenyang dan perlawasan yang best. .
Tak ada berlaku ceri beri yang menyiksakan. Malah membantu mengurangkan kolestrol dalam badan.
.
Ada pelanggan yang bacaan kolestrol dia tinggi, setelah konsisten selama 2minggu bacaan kolestrol menurun sangat mendadak.
.
Sedap dan senang diminum. Tak perlu shake2. Hanya bancuh mcm biasa sahaja. 😉
.
Yang lepas berpantang baru amalkan selama 2minggu. Alhamdulilah susu makin meriah dan selera makan so so. .
Kalau x lepas menyusukan baby macam apa gigil dia. Tapi skung ada rasa perubahan yang ketara. Bahan Pysilium Husk yang ada dalam detox ni buat perut kita rasa kenyang.
.
www.effenzee.com.my
#teamiedamizan
#imlegacy
#miracleempire
#kurus
#nakkuruscepat
#tipskurus
#tipskuruscepat
#drinxtox
#losyenkuruseffenzee
#effenzeemyracle
#detoksemulajadi
#iklanbrunei
#bruneifm
#kurusselamat
#kuruscantik
#kurustanpaberlapar
#kuruslangsing
#jomfit
#jomzumba
#fat2fit
#losyenkurusssejuk
#detoks
#lentikdara
#agendiperlukan


1

Kalau belum pernah minum detox yang rasa grape ini lah 1 1nye detox rasa yang sedap. .
Bukan hanya sedap, tapi control selera makan.
.
Kak jangan takut, detox ni akan buat perut rasa kenyang dan perlawasan yang best. .
Tak ada berlaku ceri beri yang menyiksakan. Malah membantu mengurangkan kolestrol dalam badan.
.
Ada pelanggan yang bacaan kolestrol dia tinggi, setelah konsisten selama 2minggu bacaan kolestrol menurun sangat mendadak.
.
Sedap dan senang diminum. Tak perlu shake2. Hanya bancuh mcm biasa sahaja. 😉
.
Yang lepas berpantang baru amalkan selama 2minggu. Alhamdulilah susu makin meriah dan selera makan so so. .
Kalau x lepas menyusukan baby macam apa gigil dia. Tapi skung ada rasa perubahan yang ketara. Bahan Pysilium Husk yang ada dalam detox ni buat perut kita rasa kenyang.
.
www.effenzee.com.my
#teamiedamizan
#imlegacy
#miracleempire
#kurus
#nakkuruscepat
#tipskurus
#tipskuruscepat
#drinxtox
#losyenkuruseffenzee
#effenzeemyracle
#detoksemulajadi
#iklanbrunei
#bruneifm
#kurusselamat
#kuruscantik
#kurustanpaberlapar
#kuruslangsing
#jomfit
#jomzumba
#fat2fit
#losyenkurusssejuk
#detoks
#lentikdara
#agendiperlukan


0

Kalau belum pernah minum detox yang rasa grape ini lah 1 1nye detox rasa yang sedap. .
Bukan hanya sedap, tapi control selera makan.
.
Kak jangan takut, detox ni akan buat perut rasa kenyang dan perlawasan yang best. .
Tak ada berlaku ceri beri yang menyiksakan. Malah membantu mengurangkan kolestrol dalam badan.
.
Ada pelanggan yang bacaan kolestrol dia tinggi, setelah konsisten selama 2minggu bacaan kolestrol menurun sangat mendadak.
.
Sedap dan senang diminum. Tak perlu shake2. Hanya bancuh mcm biasa sahaja. 😉
.
Yang lepas berpantang baru amalkan selama 2minggu. Alhamdulilah susu makin meriah dan selera makan so so. .
Kalau x lepas menyusukan baby macam apa gigil dia. Tapi skung ada rasa perubahan yang ketara. Bahan Pysilium Husk yang ada dalam detox ni buat perut kita rasa kenyang.
.
www.effenzee.com.my
#teamiedamizan
#imlegacy
#miracleempire
#kurus
#nakkuruscepat
#tipskurus
#tipskuruscepat
#drinxtox
#losyenkuruseffenzee
#effenzeemyracle
#detoksemulajadi
#iklanbrunei
#bruneifm
#kurusselamat
#kuruscantik
#kurustanpaberlapar
#kuruslangsing
#jomfit
#jomzumba
#fat2fit
#losyenkurusssejuk
#detoks
#lentikdara
#agendiperlukan


1

Alhamdulilah bila dah guna memang tahu kesannya yang EML ni sangat berbaloi dan pasti menjadi pengguna tegar. In sha Allah.
.
🌸100% TIDAK PANAS
🌸100% TIDAK MELEKIT
🌸100% TIDAK BERMINYAK
🌸100% TIDAK MEMEDIHKAN KULIT
💞100% BERBAU HARUM EKLUSIF
💞100% MEMBERIKAN KESEGARAN
.
BOLEH DISAPU DIKAWASAN LEMAK SEPERTI :-
❤️BAWAH DAGU
❤️BAWAH LENGAN
❤️SELURUH PEHA ❤️SELURUH BETIS
❤️SELURUH PERUT
❤️SELURUH PINGGANG
.
BOLEH DIGUNAKAN KEPADA MEREKA YANG MENCARI PRODUK UNTUK
.
🌟berjaya kurus.
🌟berjaya turunkan berat badan.
🌟berjaya kecilkan peha 🌟berjaya mengempiskan perut 🌟berjaya mengecilkan lengan 🌟berjaya menghapuskan lemak bawah dagu (double chin)
.
Boleh dipakai bila2 masa.
.
NOTIS PENTING
JIKA ADA SESIAPA MEMPUNYAI SUKAR TIDUR, ANAK² YANG HYPER AKTIF, SAKIT SENDIR SARAF,SLIPDICS BOLEH SAPUKAN LASER TREATMENT KEATASNYA.
.
IBU MENGANDUNG BOLEH GUNAKANNYA DAN BOLEH MEMBANTU MENGHILANGKAN MABUK KETIKA MENGANDUNG KECUALI DILARANG SAPU KEATAS PERUT😍.
.
EFFENZEE MIRACLE LOTION IALAH TREATMENT TIADA EFEK BERBAHAYA UNTUK PENGGUNA.
.
Tahan sebulan mengikut cara pemakaian..dengan efek yg👍👍
.
📲whatsapp : 012-7020 930
.
#imlegacy
#teamiedamizan
#miracleempire
#effenzeejohor
#agendiperlukan
#killosslotion
#kurussihat
#kuruscepat
#kuruscantik
#nakkurus
#nakkuruscepat
#nakkuruskanbadan
#jomkurus
#bruneifm
#iklanbrunei
#bazarpaknil
#tipskurus
#jomkurus1malaysia
#jomfit
#gerentikurus
#kurusselamat
#terapiinstagram
#effenzee


2

Ramai yang kata lotion ni lotion magic.
Kenapa jadi lagu tu?

Mana taknye sekali sapu leh hilangkan 2-3inchi
dalam masa 5minit.
Tapi jangan salah faham hilang awal2 tu adalah angin pada perut. Kalau xkerap sapu, inci tu leh kembali semula. Tapi bila kerap sapu inci tuboleh bertambah kurang lagi tau.

Belum lagi dengan kesan yang pakai pada bahu bila stress n tegang urat. Masya Allah, kesan melegakan tu cepat dapat dirasai sendiri, sebab lotion ni bersifat sejuk dan segar dengan haruman bauan yg menenangkan.

So kalau yang kata peha dia macam balak, cuba bercinta dengan lotion ni,
In Shaa Allah dari balak jadi kayu getah 🙈 tapi wajib konsisten.

Nak dapatkan DISKAUN 20%
whatsapp @hayatbeautymall #0139341925

#CoretanEffenzee


3

HABIS UNTUNG AKU!! Ya #Effenzee gila-gila buat Promo
sehingga habis untungku..Korang Jimat RM40😱
Huwaaa.
.
Tapi oklah selagi ada untung dengan anda
Dapat pula testimoni
Mana tidaknya ramai yang grab pakej jimatni
.
Pasti berikan feedback best
Anda Berjaya saya pasti suka
Semakin banyak bukti kami kumpul hasil guna #EffenzeeMyracle dan #Drinxtox ini
.
Takkan tengok je.Tekan disini untuk terus ketuk pintu skrin hakak www.waspa.my/601121973066/NakSetEffenzee
.
Jangan lupa beri salam ye

www.effenzee.com.my

#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#MiracleEmpire


0

HABIS UNTUNG AKU!! Ya #Effenzee gila-gila buat Promo
sehingga habis untungku..Korang Jimat RM40😱
Huwaaa.
.
Tapi oklah selagi ada untung dengan anda
Dapat pula testimoni
Mana tidaknya ramai yang grab pakej jimatni
.
Pasti berikan feedback best
Anda Berjaya saya pasti suka
Semakin banyak bukti kami kumpul hasil guna #EffenzeeMyracle dan #Drinxtox ini
.
Takkan tengok je.Tekan disini untuk terus ketuk pintu skrin hakak www.waspa.my/601121973066/NakSetEffenzee
.
Jangan lupa beri salam ye

www.effenzee.com.my

#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#MiracleEmpire


0

HABIS UNTUNG AKU!! Ya #Effenzee gila-gila buat Promo
sehingga habis untungku..Korang Jimat RM40😱
Huwaaa.
.
Tapi oklah selagi ada untung dengan anda
Dapat pula testimoni
Mana tidaknya ramai yang grab pakej jimatni
.
Pasti berikan feedback best
Anda Berjaya saya pasti suka
Semakin banyak bukti kami kumpul hasil guna #EffenzeeMyracle dan #Drinxtox ini
.
Takkan tengok je.Tekan disini untuk terus ketuk pintu skrin hakak www.waspa.my/601121973066/NakSetEffenzee
.
Jangan lupa beri salam ye

www.effenzee.com.my

#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#MiracleEmpire


0