#miracleempire

Instagram photos and videos

#MiracleEmpire#kuruscepat#nakkurus#TeamNira#losyenkurussejuk#LosyenKurusSejukWangi#kurustanpadiet#EffenzeeMyracleLotion#effenzeemyraclelotion#jomkurus#losyenkurus#kurus#Effenzee#kuruspantas#kurussebelumraya#kurussihat#kurusselamat#losyenkurusmurah#fitness#tipskurus#terapiinstagram#kempisperut#lemonex

Hashtags #miracleempire for Instagram

Прогулялись на озеро #miracleempire #diamondking #diamondqueen #белыехаски


0

Jihan Muse juga mengakui losyen sangat bagus untuk ibu pregant.Kenapa effenzee berbanding losyen lain ye😀

Effenzee dengan losyen lain ✅ Kesan pecah lemak Effenzee TERBUKTI lebih pantas seawal 20 MINIT ✅lebih sejuk dan BERAROMA TERAPI ✅Fungsi dan bahan hmpir sama dgn LOSYEN MAHAL tetapi EFFENZEE ade tambahan Jojoba,argan oil serta Marine Collagen yang Terbukti mampu melembab dan mencantikkan Kulit ✅Diuji Sendiri oleh pakar dan doktor ✅Sangat bagus untuk Saraf.Diakui oleh doctor Orthopedic ✅Kandungan dlm 1 tube effenzee lebih banyak 150g😱 ✅Harga Lebih Ekonomi dan diakui pengguna ✅Semua peringkat umur blh guna termasuk anak2 yg hiperaktif @ autisme. Tbukti menenangkan anak2.

#TeamNira #LosyenKurusSejukWangi
#Effenzee #MiracleEmpire #effenzeemyraclelotion
#boostereml
#smartlotion1stdimalaysia
#effenzeemillionaire
#losyenkurus
#losyenkurussejuk
#losyenkurusmurah
#produkkurusmurah
#nakkurus
#jomkurus
#kuruscepat
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kempisperut
#ramping
#fitness
#slimming
#tipskurus
#kevinzahari
#herbalifemalaysia
#lemonex
#shakleemalaysia
#plussizemalaysia
#codwangsamajukl
#sayajual


1

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

KISAH BENAR 😱😱
=============== Nampak tak gambar yang first?
Itulah salah seorang pengguna setia losyen effenzee Cik Puan Lio sejak awal dikeluarkan oktober tahun lepas.
Apa macam?
Bambam sikit kan? 😊
.
Raya pakai baju kurung je.
Kalau pakai kebaya ke, paplum ke, macam sarung nangka sis Lio cAkap.
.
Siapa yang ada masalah macam sis Lio suatu ketika dulu.
Nak tak kami share tips sis Lio boleh turun berat dan maintain macam sekarang?
.
Awak, jangan pernah 'give-up' tau!
Setiap masalah dalam dunia ada penyelesaiannya.
Walaupun dah banyak mencuba.
Orang kata belum berjumpa jodohnya. Gitu. kan?

Masih sempat nk kurus sebelum tahun depan
.
#MiracleEmpire
#TeamNira
#effenzee
#losyenkurussejuk
#3xSlimBooster
#effenzeemyraclelotion
#losyenkurus
#losyenkuruspalingberkesan
#kuruscepat
#nakcepatkurus
#kurusselamat
#terapiinstagram
#agendiperlukan
#jomkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#tipskempiskanperut
#tipskurus
#coachkurus
#dietatkinsmalaysia


1

Selalu 3-5 minit korang rasa boleh buat apa?
.
Biasanya beberapa minitni nak senam pun xcukup kan😅
.
Tapi bestkan bila 3-5 minit korang boleh hilang lemak.
Ini betul-betul bukan main-main ye
.
Setelah apply #losyenkurus #effenzeemyraclelotion kesan memang sangat superb👍🏻
.
#losyenkurussejuk yang berikan kesan #pantas
.
Dah cuba baru tahu cmner kesannya
Nak cuba wasap +601121973066
.
Promosi kaw-kaw pasti anda suka

#miracleempire
#teamnira
#luluskkm
#instafamous
#kurusselamat
#kurussebelumraya
#kurusdalam2minggu
#jomkurus
#kurussihat
#kurustanpadiet
#nakkurus
#nakcepatkurus
#naklangsing
#lotionkorea
#lotionviral
#terapiinstagram


1

Kalau nak duit sampingan 4 angka sebulan
Moh join buat projek buat duit julai

Akak boleh ajar
Kelas bermula malam ini

www.wasap.my/60177617941

Kak pija
Pasir gudang

#projekbuatduit
#projekbuatduitjulai
#daeteam
#miracleempire


0

💖Kenapa Anda perlu Effenzee Drinxtox ✔️Untuk Kempiskan Perut
✔️Halau Toksin dari Badan
✔️Melancarkan Pembuangan
✔️Mencantikkan Kulit
✔️Memberikan Tenaga
✔️Mengelakkan Penyakit Serius
✔️Dapat Tingkatkan Sistem Imunisasi badan
✔️Stabilkan Sistem Dalam Badan
✔️Mengawal Kandungan Gula Dalam Darah 🍹Bahan Utama Drinxtox
Bahan Semula jadi yang terdiri daripada Buah-buahan seperti :
👉Garcinia Camborgia atau Asam Keping
👉Senna Maki
👉Pomegranate atau Delima
👉Goji Berry
👉Psyllium Husk 🇲🇾Satu-satunya Detoks di Malaysia yang Mempunyai Sijil Halal dan Lulus KKM 💎Kandungan : 15 Sachet 1 Botol 🚚Postage:Ikut kawasan

Berminat Untuk Gaya Hidup Sihat dengan Effenzee?Katakan Ya!
#MiracleEmpire #effenzeemyracledrinxtox #drinxtox #detox #rasaairfanta #sedap #banting #kualalangat #naksihatkurus #nakkurus #nakcantik


0

[ORANG TANYA, MANA P LEMAQQQ HANG? ] .
Orang dok kalut tanya mana p lemaqq hilang. Akak kita ni pun tk tahu nk ckp macam mana, sebab nya lepas je dia consume Losyen Kurus Sejuk Wangi ni, tiba tiba jadi quruihhh!! EH! .
Perbezaan yg sgt sgt ketara uolls pun boleh nampak dgn jelas kan dkt gambar abam kita ni ? Haa so tunggu apa lagi ? Meh whatsapp utk QURUIH bersama! .
Whatsapp Nira 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi #effenzeemyraclelotion
#boostereml
#smartlotion1stdimalaysia
#effenzeemillionaire
#losyenkurus
#losyenkurussejuk
#losyenkurusmurah
#produkkurusmurah
#nakkurus
#jomkurus
#kuruscepat
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kempisperut
#ramping
#fitness
#slimming
#tipskurus
#kevinzahari
#herbalifemalaysia
#lemonex
#shakleemalaysia
#plussizemalaysia
#codjohorbahru
#sayajual


0

[ESKLUSIF] PEMBOHONG!!! SEKARANG NAK PERCAYA ATAU TAK TERPULANG, MACAM MANA BOLEH HILANG "BERAT" LEPAS SAPU DENGAN LOSYEN SEJUK WANGI.. .
.
Terasa ditipu lepas sapu losyen nie. Hilang 6 kg Rasa nak jumpa Founder nak ucap Terima kasih sbb losyen yang diasaskn ni DAH MENJADI... Alhamdullilah... Kalau rajin dan konsisten sapu, berkilo-kilo berat akan hilang.. LOSYEN EFFENZEE MEMANG MELETTOOP!!!
-pengakuan sis-
.
.
Amacam korang nak HILANG BERKILO KILO..... Lebih info. ⬇️⬇️
WhatsAapp Nira 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi


0

BAJU IDAMAN SAYA DAH BOLEH PAKAI 😇😇
===================================== Bestnyaaa dipuji encik Hubby haaa , lemak pun dah ta tauu hilang p mana dahh 😊

Sapa yang cuma EML mesti habaq kata EML ni best sebab lemak dya cuci hilang lesap lagu tuh jaa 😅😅 Part paling best tuh baju idaman dah boleh pakai haa , melaram sakan lah pasni kan perut pun dah tak buncit 😂😂 Eee suka suka suka perempuan kalau baju idaman boleh pakai mesti lompat gembira kan 😁😁 ANDA NAK MACAM ADIK NI DAPAT PAKAI BALIK BAJU IDAMAN , 👉WHATSAPP 011-21973066👈

#MiracleEmpire
#TeamNira #EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi #LosyenKurusSejuk
#Wangi
#effenzeemyraclelotion
#boostereml
#smartlotion1stdimalaysia
#effenzeemillionaire
#losyenkurus
#losyenkurussejuk
#losyenkurusmurah
#produkkurusmurah
#nakkurus
#jomkurus
#kuruscepat
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kempisperut
#ramping
#fitness
#slimming
#tipskurus
#kevinzahari
#herbalifemalaysia
#lemonex
#shakleemalaysia
#plussizemalaysia


0

Asssalamualaikum .

Sebotol ada 180 tablet dan penggunaan sebanyak 6bulan! .
Nak jimat lagi kena grab SEKARANG! .
Antara kelebihan VITAMIN C SHAKLEE : .
🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍊Mengurangkan simptom demam
🍊Mengatasi masalah jerawat degil
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍊Membantu kulit sensitif seperti ezcema & resdung
🍊Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊Menjadikan kulit lebih gebu
🍊Melembapkan kulit dari dalam
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Mengurangkan penyakit selsema
🍊Melindungi badan daripada radikal bebas
🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊Merendahkan tekanan darah tinggi
🍊Memastikan saluran darah mengembang dengan baik
🍊Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊Membantu kelihatan lebih muda
🍊Merendahkan paras insulin 🍊Mengimbangkan sistem dalam badan
🍊Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf
🍊Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan 🍊Menghalang terkena serangan jantung
🍊Mengawal komplikasi diabetes
🍊Mengawal kelemumur
🍊 Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat
🍊Mengelak daripada uban .
Untuk tempahan dan order, boleh wasap Enan tau! . .
Kak pija
Pasir gudang
Miracle empire

#shakleelover
#shakleepasirgudang
#rafizahrahim
#miracleempire
#vitamincsr
#sustainedrelease
#kedaishakleeonline
#setjerawat
#setjeragat
#sethamil
#akakmakanakakjual


0

Rungsing dgn stok lemak yang terkumpul?

#perut #buncit #lengan #geleber #peha #besar #saiz #xxl

Inilah masalah terbesar rakyat malaysia
Nak #exercise tak ada masa
Nak #diet memang tak lah

Kini saya ada jalan penyelesaiannya
Hanya minum sehari sekali
Minum 2x lagi 👍
Tak perlu makan #obatkurus
Sebotol ada 15 sachet

Anda rajin anda #kurus
Whatsapp saya untuk detail
016 9107876

#MiracleEmpire #effenzeemyracledrinxtox #drinxtox #rasaairfanta #sedap #banting


2

================================
DAGU BERLAPIS DAH KURANG!
================================
.
Wahhhhhhhh! Dah nampak susut. Lama-lama terus mengecil la sis kita. Alhamdulillah, losyen EML sesuai untuk sis.
.
Apa dia? Dagu berlapis pun kurang? Lepas ni runcing la dagu. V-shape gituuuuu 😍😍 #MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi #kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


2

Awak, kan da g tau Effenzee boleh jugak untuk ibu mengandung.
.
Mabuk-mabuk tu kan, morning sickness, loya-loya , insya allah boleh legakan.
.
Sebab nya dalam effenzee ada 1 aroma terapi tau. Bagus kalau kita bau dia, segar jer rasa. Mampu tenangkan awak jugak kalau yang dalam Stress tu.
.
Pada yang tak bape suka pada minyak-minyak angin lain, losyen panas lain try la Effenzee ni.
Mesti tersuka 😉
.
.
❄️ LOSYEN SEJUK WANGI EFFENZEE ❄️ Untuk lebih mudah sila Whatsaapp 011-21973066
.
Terima kasih 😉

#MiracleEmpire
#TeamNira
#effenzee #losyensejukwangi #losyenpelbagaimanfaat #effenzeemyraclelotion #emllovers #effenzeefeedback #effenzeefeedback #losyenibuberpantang #losyenibumengandung #losyenseisikeluarga #losyenbayi #losyenbaby


0

Badan Rasa Rilex Lepas Penat Bekerja.

Alhamdulillah lepas sapu eml badan terasa sangat rilex je malah tiada lagi rasa penat bekerja,betul2 lega sangat dengan eml ni malas sejuk pulak tu.

Korang patut cuba
Wasap 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi
#CodWangsaMajuKL #kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


0

PANAS! PANAS! PANAS! #FEEDBACK SEGERA! "Ada yang Kempis perut Sepantas 1 Malam"
.
.
Feedback ni kami dapat tak sampai 20 Hari!

Beli 1 terus repeat 3 Unit , langsung tak menyesal.

Ini antara sebahagian Feedback yang diberi oleh pelanggan yang merasai sendiri Losyen Effenzee. .
.
Siapa lagi nak kami bantu kempiskan Perut dengan berkesan?
wasap 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi


0

================================
DAGU BERLAPIS DAH KURANG!
================================
.
Wahhhhhhhh! Dah nampak susut. Lama-lama terus mengecil la sis kita. Alhamdulillah, losyen EML sesuai untuk sis.
.
Apa dia? Dagu berlapis pun kurang? Lepas ni runcing la dagu. V-shape gituuuuu 😍😍 #MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi
#kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


0

“DULU KALAU ISTERI AJAK SELFIE ,SUAMI BUAT TAK TAHU JER.. KATANYA SEGAN, RUPANYA MALU DAGU ISTERI BERLAPIS LAPIS..TAPI LEPAS GUNA LOSYEN INI.......
.
.
.
.
Nk pegi dating pun kena pikir 70 kali, takot bila dating, buat x hirau jer. Huhu. Sekali tu, pernah kena tinggal bila pegi jalan2, terpaksa balik naik grab... segan la tapi, sejak ada satu produk ni, haaaa, x sempat ajak dating, suami dah ready duk dpn rumah nk ajak g dating….baru tau..hehehe
.
produk ape tu?
mestilah. LOSYEN EML!
Tu diaaa.. Dagu runcing! !
Jangan kecam lama-lama.
.

Lebih info wasap 011-21973066(nira)
#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi


0

PUTUS ASA TENGOK LEMAK BERLAMBAK DEKAT PERUT?
.
💘Bagi yang bermetabolisme rendah, anda akan mengambil sedikit lebih masa dari orang lain untuk smackdown lemak-lemak kat perut tu.
.
💘Tapi TANPA anda putus asa dan teruskan sapuan sehingga #3Botol, anda akan sangat berpuashati. Senget badan sikit, ha tengok tu, kan leper dah!
.
💘 Percayalah, "Siapa yang berusaha,
Pasti berjaya"
.
.
💕Apekate wassap 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#kurus
#coachkurus
#kurusmudah
#kuruscepat
#kurussihat
#kurusselamat
#kuruscantik
#kuruskanbadan
#kurusdalam2minggu
#kurusdengancepat
#kuruslangsing
#coachmurah
#fitness
#dietatkins
#bazaaronline
#bazarpaknil
#berjayakurus
#terapiinstagram
#perutbuncit
#nakkurus
#nakkuruscepat
#nakkuruskanbadan
#meletop
#lotionviral


0

2 tube je dah hilang 6kg! BERBALOI KE BERBALOI? 😁
.
.
Pastu berbaloi jika kita konsisten cara penggunaan dan semangat nak turunkan berat badan tu membuak-buak.
.
.
Siapa kata nak kurus tu tak mudah? Mudah sangat ok. Cuma diri kita je yang nak pilih samada memudahkan atau menyusahkan? ☺️
.

#MiracleEmpire
#TeamNira
#testimonieffenzee
#losyenkurussejuk
#slimminglotion
#losyenkurus
#promoramadhanraya
#kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


1

[BERSEDIAKAH ANDA MENGHADAPI BULAN RAMADHAN]

Mesti dah tak sabar menempuh bulan ini. Pejam Celik dah tinggal beberapa hari nak menghadapi bulan Ramadhan.
Bulan Ramadhan nanti jangan lupa taw untuk bersahur.

Kenapa perlu risau lagi #effenzee kan ada

Dalam ni dah cukup membantu anda ketika berpuasa nanti.
3 x booster yang mampu mengekalkan tenaga anda ketika bulan puasa.

Bagi yang ada pedih hulu hati
Effenzee juga dapat membantu anda ketika bulan puasa nanti taw. Boleh sama2 berpuasa nanti kan.

In shaa Allah
Pasti anda akan kekal bertenaga ketika berpuasa.

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi


0

Sharing dari cikgu sekolah,pada mulanya pinggang sakit sangat sebab dok banyak kerja buat dan dok menghadap pc je,so cikgu pun cuba sapu dengan Effenzee memang tak sangka hasilnya macam 👍😊 Wasap sini 011-21973066
utk info lebih effenzee

#MiracleEmpire
#TeamNiraOhsem
#Effenzee
#LosyenKurusSejuk
#Wangi
#effenzeemyraclelotion
#boostereml
#smartlotion1stdimalaysia
#effenzeemillionaire
#losyenkurus
#losyenkurussejuk
#losyenkurusmurah
#produkkurusmurah
#nakkurus
#jomkurus
#kuruscepat
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kempisperut
#ramping
#fitness
#slimming
#tipskurus
#kevinzahari
#herbalifemalaysia
#lemonex
#shakleemalaysia
#plussizemalaysia


0

BUKAN SENANG NAK HILANGKAN SELULIT DEGIL TAU! .
Yupp. Ibu ibu dkt luar sana yg pernah mengalami masalah selulit mesti tahu kan betapa susah nya nk hilangkan kesan tu. .
Tapi tidak lagi lepas consume losyen eml Pakej sekali SELULIT + PEHA MAKIN RATA
.
Whatsapp 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi


0

Perut rasa buncit semacam
Dan akhirnya buat teknik kejut lemak dan inilah hasilnya

Ada juga yg tak tahu
Yg dah ramai yg berjayq
INCH LOSS kan Perut
Yang berlemak tu
Cuma dengan Sapuan EML
Wassap ler ke 011-21937066
Nnti sy sharekan cara
Yg telah terbukti
Dapat bantu kurangkan
Perut yg Extra Buncit tu

#MiracleEmpire
#TeamNira
#LosyenKurusSejukWangi
#EffenzeeMyracleLotion
#CODWangsaMajuKL
#PerutKempis
#LosyenViral
#Multifungsi


0

Jihan Muse juga mengakui losyen sangat bagus untuk ibu pregant.Kenapa effenzee berbanding losyen lain ye😀

Effenzee dengan losyen lain ✅ Kesan pecah lemak Effenzee TERBUKTI lebih pantas seawal 20 MINIT ✅lebih sejuk dan BERAROMA TERAPI ✅Fungsi dan bahan hmpir sama dgn LOSYEN MAHAL tetapi EFFENZEE ade tambahan Jojoba,argan oil serta Marine Collagen yang Terbukti mampu melembab dan mencantikkan Kulit ✅Diuji Sendiri oleh pakar dan doktor ✅Sangat bagus untuk Saraf.Diakui oleh doctor Orthopedic ✅Kandungan dlm 1 tube effenzee lebih banyak 150g😱 ✅Harga Lebih Ekonomi dan diakui pengguna ✅Semua peringkat umur blh guna termasuk anak2 yg hiperaktif @ autisme. Tbukti menenangkan anak2.

#NiraAwesome #LosyenKurusSejukWangi
#Effenzee #MiracleEmpire


0

.
Dapat kurus, dapat sihat semula.. Alhamdulillah... result 2 in 1 dalam 1 produk... .
.
Tapi dengan bahan2 yg ada dalam Effenzee, banyak masalah kesihatan yg lain boleh dirawat.. inshaa Allah...
.
.
Rasa sejuk dingin, hangat yg tak pijar, aroma yang wangi memang snagat bagi keselesaan pda si pemakai... dan disebabkan ini golongan anak2 pun makin suka dengan Effenzee..
.
.
Lotion Effenzee smart lotion yang pertama di Malaysia 👏🏻 Wasap 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi
#CODWangsaMajuKL
#coachkurus
#LosyenKurus
#losyenkurusmurah
#losyenajaib
#losyenviral
#losyensejuk
#losyenkuruswangi
#losyenkuruswanginosatudimalaysia
#losyensejukberkolagen
#lsoyensejukajaib
#kurusbadan
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadiet
#kurustanpasenam
#kurusdanlangsing
#kurusdenganpantas
#kurussebelumnikah
#terapiinstagram
#dropshipwanted
#benjol
#bengkak
#sakitbadan
#berpantang
#kurusselepasbersalin


0

Semakin hari semakin banyak feedback positif yg kita terima dari pengguna2 Effenzee. Semua happy bila nampak hasilnya sendiri. Jangan kate u ols je happy, Nira lagi bertambah2 happy-nyeee sebab berbaloi rasenya kongsikan benda yg baik dan dapat bantu orang selesaikan masalah 😇😇 Belum cuba belum tau kan..Dah cuba pasti nak repeat lagi dan lagi

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#Effenzee #kongsikanperkarayangbaik2je
#LosyenKurusSejukWangi
#EffenzeeMyracleLotion
#CodWangsaMajuKL
#losyenkurus
#losyenkurusejuk
#losyensejuk
#losyenmurah
#losyenkuruswangi
#losyenviral
#losyenajaib
#losyencepatkurus
#kurus
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurussihat
#kurusraya
#kuruspantas
#kurusbajet
#kuruscantik
#bazarpaknil
#kevinzahri
#terapiinstagram
#onlineshoptrusted#Effenzee


0

BAGUSNYA BERPANTANG DENGAN EML
============================== Berat turun berkilo-kilo.
Badan pulak makin susut.
Selain sapu di badan, di dagu pun boleh sapu.
Hasilnya, double chin hilang
Dagu pun makin runcing.
Yg penting, BADAN DAN MUKA DAH TAK BULAT :D

Wasap +601121973066

#MiracleEmpire #TeamNira #EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi
#KurusLepasBersalin #doublechin #selulit #stretchmark #kuruskanbadan #stretchmarkhilang #slimmingcollagen #langsing #vshape #effenzeemyraclelotion #pinggangramping #kurus #cairlemak #losyenmultifungsi #losyensejuk #turunberat #perutbuncit #kesanseawal3hari #doublechin #buanglemak #nakkurus #reshape #weightloss


0

PEHA Dah tak gaduh lagi

Kejam betul lah EML ni😱

Habis Di kerjakannyer lelemak tu
Bangun pagi PEHA cheahhh tak berlaga lagi
hilang 1 inc
Terbaik lah👍👍 So, sapa yang ada masalah peha selalu bergaduh
Cepat2 pm tau.
Kita kasi setel masalah tu. 😘😘 Wasap 01121973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#Effenzemyraclelotion
#losyenkurussejukmewangi
#Codwangsamajukl #kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


1

Alhamdulillah.. Effenzee membantu melegakan simptom2 semput... Penyembuhan dari Allah.. namun kita perlu ikhtiar dalam mencari kesembuhan tanpa menyakitkan pesakit...
Wasap 01121973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion#kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia
#LosyenKurusSejukWangi


2

HAPPYNYA BILA KURUS

#SharingIsCaring

Yelah badan dan semakin slim,
Bukan mudah bagi mereka nak hilang kg
Usaha dengan cepat,
Konsisten amalkan,
Sapu2 sampai dapat berat yang di target,
Tak ada istilah sapu separuh jalan.
.
Memang dia layak,
Tahniah dari kami,
Anda selepas ini ya,
Yang penting usaha kena pantas merebut EML😍😍 #MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#LosyenKurusSejukWangi
#EffenzeeMyracleLotion
#LotionPencairLemak
#kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


7

Alhamdulillah..
.
.
MUJUR ADA LOTION EFFENZEE

MA bgtau kaki sakit sebab berjalan jauh .Apa lagi jalan kaki naik KRAM. nasib baik EML ada lepas tu ma sapu & urut sakit guna EML, dah hilang rasa KRAM tu. Dah boleh bergerak semula. Esoknya jalan jauh dah tak rasa sakit. .
.
Syukur....
.
Dengan effenzee sapu je peredaran darah berjalan lancar. Yang mana ada rasa sakit2 pinggang, lenguh2 tu ha boleh la cuba sapu EML ni
.
SAPU, TEPUK² KURUS
.
WHATSAPP +6011-21973066
#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi
#losyensejuukjer
#CODWangsaMajuKL
#kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


11

SELUAR MAKIN LONGGAR LEPAS GUNA Effenzee ?
.
Effenzee tu apa?
.
Effenzee Myracle Lotion
Losyen kurus yang sejuk dan wangi!
.
Ramai yg inch loss lepas guna losyen ni
Mudah dan selesa
.
Sesuai untuk yang nak reshape bahagian2 tertentu
Selamat dan berkesan!
.
Wassap Nira 011-21973066
Atau komen EML kat bawah ye .

Saya yakin korang nak meminang losyen botol hijau ni sekarang!

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#Effenzee
#LosyenKurusSejuk
#KempisPerut
#PahaKecil
#Pinggangramping


0

SAKA LEMAK' DEGIL HILANG PERGI MANA...?🤔🤔
.
Pasti sis kita teruja bila HILANG 4INCI😱😱. Biar gambar berbicara.👇🏻.Losyen EML memang gila-gila BAKAR LEMAK !!! Kau rasa......🤓🤓🤓
👇🏻👇🏻👇🏻Takkan nak tengok jer..😱😱
.
.Teruja tak bila sis berjaya BAKAR LEMAK‼️‼️
.
wasap 011-21973066(nira)

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#LosyenKurusSejukWangi
#effenzeemyraclelotion
#kurus
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#jomkurus
#kurussebelumraya
#nakkurus
#kurusdalam2minggu
#kurussebelumraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#ubatkurus
#losyenkurussejuk
#agendiperlukan
#bazaronline
#wanitahariini
#meletops
#dietatkinsmalaysia


3

Jihan Muse juga mengakui losyen sangat bagus untuk ibu pregant.Kenapa effenzee berbanding losyen lain ye😀

Effenzee dengan losyen lain ✅ Kesan pecah lemak Effenzee TERBUKTI lebih pantas seawal 20 MINIT ✅lebih sejuk dan BERAROMA TERAPI ✅Fungsi dan bahan hmpir sama dgn LOSYEN MAHAL tetapi EFFENZEE ade tambahan Jojoba,argan oil serta Marine Collagen yang Terbukti mampu melembab dan mencantikkan Kulit ✅Diuji Sendiri oleh pakar dan doktor ✅Sangat bagus untuk Saraf.Diakui oleh doctor Orthopedic ✅Kandungan dlm 1 tube effenzee lebih banyak 150g😱 ✅Harga Lebih Ekonomi dan diakui pengguna ✅Semua peringkat umur blh guna termasuk anak2 yg hiperaktif @ autisme. Tbukti menenangkan anak2.

#NiraAwesome #LosyenKurusSejukWangi
#Effenzee #MiracleEmpire


0

[TESTIMONI PENGGUNA EFFENZEE]
.
.
losyen effenzee sejuk dan wangi. Boleh juga membantu bila terkena benda panas atau melecur. .
.
Bagusnya sebab fungsi yang pelbagai.
Mahu order? - 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#LosyenKurusSejukWangi
#EffenzeeMyracleLotion
#CodWangsaMajuKL


0

[ORANG TANYA, MANA P LEMAQQQ HANG? ] .
Orang dok kalut tanya mana p lemaqq hilang. Akak kita ni pun tk tahu nk ckp macam mana, sebab nya lepas je dia consume Losyen Kurus Sejuk Wangi ni, tiba tiba jadi quruihhh!! EH! .
Perbezaan yg sgt sgt ketara uolls pun boleh nampak dgn jelas kan dkt gambar abam kita ni ? Haa so tunggu apa lagi ? Meh whatsapp utk QURUIH bersama! .
Whatsapp Nira 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi
#kurusdalam2mingggu
#kuruscepat
#kurussihat
#bengkung
#lemonexmalaysia


0

Effenzee Myracle Lotion.
Losyen viral yang mempunyai pelbagai kegunaan. .
Bonusnya!!!!! Bukan khas untuk membakar lemak saja tapi isi kandungannya boleh👇👇
Membantu......
⚘mengempiskan perut buncit
⚘memudarkan strechmark
⚘melancarkan peredaran darah semasa haid
⚘mengurangkan lenguh sakit lutut, tulang belakang, pinggang
⚘melegakan sakit batuk dan banyak lagi.❤️😍😍😍 #MiracleEmpire
#TeamNira
#losyenkurussejuk
#losyensejuk #Viral
#kurus #kurustanpadiet
#ctdk #fattzura
#takadacintasepertimu
#kurussebelumraya
#cairkanlemak


0

* Anda gemuk air * Anda gemuk daging
* Anda gemuk angin
* Nak kempis perut yg buncit
* Nak hilangkan selulit di perut * Nak runcingkan dagu

Saya berhajat nak berkongsi dgn anda produk yg sangat hebat... Saya sendiri pun sudah guna... Sangat berkesan... Sekarang saya nk share dgn anda yg ada msalah yg sama dgn saya.... Add saya atau WhatsApp +60169107876

#effenzee #MiracleEmpire #MisiKurusRaya #kurustanpadiet #kuruscepat #KurusSejukWangi #3xbooster #naksihatkurus #nakcantik #kurussebelumraya #selamat #jk1m #selulit #gemukisawesome #banting #dropshipwanted #BisnesDariRumah


5

Lemak dibadan makin bertahta? Dah cuba macam2 tapi takde kesan?
Nak hilangkan lemak degil cara mudah? Rajin rajin sapu saja..berkilo-kilo turun. Badan ringan bertenaga..perut pun kempis. Tak exercise pun ok.

Wassap sy..lg cepat saya reply..
+6016 9107876

#Effenzee #miracleempire #kurussejukwangi #KurusSejuk #losyenkurus #losyenviral #nakcantik #fitmom #losyenkuruswangi #kuruscepat #selulit #losyenmultifungsi #kurusbadan #kuruspantas #kurustanpadiet #kurusselamat #kurustanpalapar #kuruscepatselamat #jk1m #coachkurus #kevinzahri #perutbuncit #banting #ajimaura #bisnesdarirumah#dropshipwanted #sideincome #retailerbanting


7

Wowoieeee!!! 4Inch loss selepas 4hari menggunakan effenzee. Apa tu effenzee?? Effenzee losyen yang boleh membantu pecahkan lemak lemak degil pada badan kita. Loayen ni SEJUK ja. Tapi pantas membakar lemak kerana adanya agen pembakar lemak yang hebat. Di gabungkan dengan marine collaben yang dapat membantu menegangkan semula kulit kulit yang gelebeh. . Losyen sejuk. Tidak melekit & mudah menyerap. Bau pun fresh. . Kini mommies bole senyum nampak gigi. Effenzee akan membamtu impian mommies menjadi realiti. . Wassap Nira 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#Effenzee
#losyenkurus
#nakkurus
#strecthmark
#berpantang
#bersalin
#antiselulit
#antistrecthmark
#perutbesar
#kurus
#kurusmudah
#kurusbadan
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruspantas
#lenganbesar
#pehabesar

Nira Hamzah Nira Hamzah II Man Uv


1

20 minit LOSS 2.5INCH!!! . EFFENZEE bergabung dengan WORKOUT memang HEBAT!!! . Terbukti berkesan GERENTI TAK AKAN PEDIHKAN KULIT Losyen sejuk walaupun pakai semasa workout. . Bagi yg dah penat workout tapi lambat turun inch, memang kena PINANG EFFENZEE LAJU LAJU. . Wasap 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#Effenzee
#fitness
#lossinch #buanglemakperut #buanglemakpeha #nakkuruskanbadan


0

[TAK DIET PUN] Berat badan dapat turun 4KG . Apa.rahsianya?? . Rahsianya lumur badan dengan Effenzee myracle Lotion Buat secara konsisten Ikut cara gegar lemak Cukup minum air kosong . Ha!! Kan dapat result tuh 4 kg lesap . Jangan tengok ja tau. Mana tau awak pinang effenzee hari ni esok nampak solid gitewww😍😍 .

Wasap 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#Effenzee
#doublechin #selulit #stretchmark #kuruskanbadan #stretchmarkhilang #slimmingcollagen #langsing #vshape #effenzeemyraclelotion #pinggangramping #kurus #cairlemak #losyenmultifungsi #losyensejuk #turunberat #perutbuncit #kesanseawal3hari #doublechin #buanglemak #nakkurus #reshape #weightloss #losyenkurussejuk #daguruncing #sembelit #atasissembelit


0

[ MUSUH UTAMA ANDA ADALAH PERUT BUNCIT ?? ] .
Haaa yg ni mmg tkleh nk ckp apa lah. Laki ke perempuan ke, mmg tk boleh nak lari dari PERUT BUNCIT. Betul ? 😏
.
Kita tak boleh nk lari tapi kita boleh CEGAH 😎😎 Macam mana nak cegah ? Haaaa pakai Losyen EML lah 😘
.
Whatsapp 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#LosyenKurusSejukWangi
#EffenzeeMyracleLotion
#CODWangsaMajuKL
#LosyenKurus
#losyenkurusmurah
#losyenajaib
#losyenviral
#losyensejuk
#losyenkuruswangi
#losyenkuruswanginosatudimalaysia
#losyensejukberkolagen
#lsoyensejukajaib
#kurusbadan
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadiet
#kurustanpasenam
#kurusdanlangsing
#kurusdenganpantas
#kurussebelumnikah
#terapiinstagram
#dropshipwanted
#benjol
#bengkak
#sakitbadan
#berpantang
#kurusselepasbersalin


0

BAJU IDAMAN SAYA DAH BOLEH PAKAI 😇😇
===================================== Bestnyaaa dipuji encik Hubby haaa , lemak pun dah ta tauu hilang p mana dahh 😊

Sapa yang cuma EML mesti habaq kata EML ni best sebab lemak dya cuci hilang lesap lagu tuh jaa 😅😅 Part paling best tuh baju idaman dah boleh pakai haa , melaram sakan lah pasni kan perut pun dah tak buncit 😂😂 Eee suka suka suka perempuan kalau baju idaman boleh pakai mesti lompat gembira kan 😁😁 ANDA NAK MACAM ADIK NI DAPAT PAKAI BALIK BAJU IDAMAN , 👉WHATSAPP 011-21973066👈

#MiracleEmpire
#TeamNira #EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi #LosyenKurusSejuk
#Wangi
#effenzeemyraclelotion
#boostereml
#smartlotion1stdimalaysia
#effenzeemillionaire
#losyenkurus
#losyenkurussejuk
#losyenkurusmurah
#produkkurusmurah
#nakkurus
#jomkurus
#kuruscepat
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kempisperut
#ramping
#fitness
#slimming
#tipskurus
#kevinzahari
#herbalifemalaysia
#lemonex
#shakleemalaysia
#plussizemalaysia


0

Wowoieeee!!! 4Inch loss selepas 4hari menggunakan effenzee. Apa tu effenzee?? Effenzee losyen yang boleh membantu pecahkan lemak lemak degil pada badan kita. Loayen ni SEJUK ja. Tapi pantas membakar lemak kerana adanya agen pembakar lemak yang hebat. Di gabungkan dengan marine collaben yang dapat membantu menegangkan semula kulit kulit yang gelebeh. . Losyen sejuk. Tidak melekit & mudah menyerap. Bau pun fresh. . Kini mommies bole senyum nampak gigi. Effenzee akan membamtu impian mommies menjadi realiti. . Wassap Nira 011-21973066

#MiracleEmpire
#TeamNiraAwesome
#Effenzee
#losyenkurus
#nakkurus
#strecthmark
#berpantang
#bersalin
#antiselulit
#antistrecthmark
#perutbesar
#kurus
#kurusmudah
#kurusbadan
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruspantas
#lenganbesar
#pehabesar


0

Effenzee Myracle Lotion 🌸100% TIDAK PANAS
🌸100% TIDAK MELEKIT
🌸100% TIDAK BERMINYAK
🌸100% TIDAK MEMEDIHKAN KULIT
💞100% BERBAU HARUM EKLUSIF
💞100% MEMBERIKAN KESEGARAN

BOLEH DISAPU DIKAWASAN LEMAK SEPERTI :-
❤️BAWAH DAGU
❤️BAWAH LENGAN
❤️SELURUH PEHA ❤️SELURUH BETIS
❤️SELURUH PERUT
❤️SELURUH PINGGANG

BOLEH DIGUNAKAN KEPADA MEREKA YANG MENCARI PRODUK UNTUK 🌟berjaya kurus.
🌟berjaya turunkan berat badan.
🌟berjaya kecilkan peha 🌟berjaya mengempiskan perut 🌟berjaya mengecilkan lengan 🌟berjaya menghapuskan lemak bawah dagu (double chin)

www.wasap.my/60169107876/effenzee

#MiracleEmpire #effenzee #losyenkurus #LosyenKurusSejukWangi #EffenzeeMyracleLotion #nakkurus #nakcantik #dropshipwanted #bisnesdarirumah #banting #kualalangat


0

BAGUSNYA BERPANTANG DENGAN EML
============================== Berat turun berkilo-kilo.
Badan pulak makin susut.
Selain sapu di badan, di dagu pun boleh sapu.
Hasilnya, double chin hilang
Dagu pun makin runcing.
Yg penting, BADAN DAN MUKA DAH TAK BULAT :D

Wasap +601121973066

#MiracleEmpire #TeamNira #EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi
#KurusLepasBersalin #doublechin #selulit #stretchmark #kuruskanbadan #stretchmarkhilang #slimmingcollagen #langsing #vshape #effenzeemyraclelotion #pinggangramping #kurus #cairlemak #losyenmultifungsi #losyensejuk #turunberat #perutbuncit #kesanseawal3hari #doublechin #buanglemak #nakkurus #reshape #weightloss


0

[SELAMAT TINGGAL OH JERAGAT]
.
Kaum hawa selalu dihantui dengan jeragat. Ada tu dah jadi tompokan hitam seperti sebuah pulau. Sedihkan.
.
Sebenarnya jeragat ialah sejenis penyakit kulit yang tidak bahaya akan tetapi kehadirannya menyebabkan kulit wajah seseorang kelihatan tidak sihat selain menjejaskan penampilan.
.
Ada sesetengah tu ditepek-tepek pondisen tebal-tebal dengan harapan pulau tersebut boleh dikaburi. Bila makeup cair lain pula jadinya. Kesian..kesian..
.
Apa kata hakak-hakak sapukan Effenzee Myracle Lotion ni kawasan jeragat tersebut. Dalam Effenzee ada Marine Collagen dan Argan Oil. Depa ni berfungsi bagi kulit muka hakak bak perawan kembali. Tak nak ke? .
Testimoni di bawah konsisten guna Effenzee selama 2 minggu pada kulit wajahnya. Tu diaaa...makin pudar dah jeragatnya. Macam ni nak keluar dengan husben pun rasa tak malu kan... #MiracleEmpire
#TeamNira
#LosyenKurusSejukWangi
#EffenzeeMyracleLotion
#CodWangsaMajuKL #doublechin #selulit #stretchmark #kuruskanbadan #stretchmarkhilang #slimmingcollagen #langsing #vshape #effenzeemyraclelotion #pinggangramping #kurus #cairlemak #losyenmultifungsi #losyensejuk #turunberat #perutbuncit #kesanseawal3hari #doublechin #buanglemak #nakkurus #reshape #weightloss


0

“DULU KALAU ISTERI AJAK SELFIE ,SUAMI BUAT TAK TAHU JER.. KATANYA SEGAN, RUPANYA MALU DAGU ISTERI BERLAPIS LAPIS..TAPI LEPAS GUNA LOSYEN INI.......
.
.
.
.
Nk pegi dating pun kena pikir 70 kali, takot bila dating, buat x hirau jer. Huhu. Sekali tu, pernah kena tinggal bila pegi jalan2, terpaksa balik naik grab... segan la tapi, sejak ada satu produk ni, haaaa, x sempat ajak dating, suami dah ready duk dpn rumah nk ajak g dating….baru tau..hehehe
.
produk ape tu?
mestilah. LOSYEN EML!
Tu diaaa.. Dagu runcing! !
Jangan kecam lama-lama.
.

Lebih info wasap 011-21973066(nira)
#MiracleEmpire
#TeamNira
#EffenzeeMyracleLotion
#LosyenKurusSejukWangi #doublechin #selulit #stretchmark #kuruskanbadan #stretchmarkhilang #slimmingcollagen #langsing #vshape #effenzeemyraclelotion #pinggangramping #kurus #cairlemak #losyenmultifungsi #losyensejuk #turunberat #perutbuncit #kesanseawal3hari #doublechin #buanglemak #nakkurus #reshape #weightloss


0