#missvperfume

Instagram photos and videos

#missvperfume#bazarpaknil#missvperfumemurah#omgmascara#minkaffe#sayajual#missvperfumes#jusgoyangrapat#supplementtinggi#bazaarmurah#instagrammalaysia#bazaronline#trustedsellermalaysia#heightup#heightupmurah#elites7#elites7fatburner#elites7fatburnermurah#elitefatburner#kosmetikmurah#perfumefaraway#susumaez

Hashtags #missvperfume for Instagram

#missvperfume new flavour
Yang new ni super wangi taw.
Bau wangi macam nak makan.hehe
Suami pun makin sayang.

Kalau ada keputihan dia tarik keluar abih.
Tak payah pakai pantyliner dah.

Jom cuba?
Klik http://www.wasap.my/60179665308
#missvperfume
#mollybeauty
#missvperfumemolly


2

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 0193444248


3

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 0193444248


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 0193444248


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 0193444248


1


1


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 0193444248


1


1


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1


1


1

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
โ˜˜๏ธSekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada โค๏ธ
.
๐Ÿ’ฐRm65 , 100ml utk 2 bulan .
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1


1


1

๐Ÿ“ MISS V PERFUME ๐Ÿ“ ๐Ÿ“Miss V Perfume by Molly Beauty kembali dengan wajah baru!! Bahan baru "#LACTOSERUM", yang berfungsi untuk mencerahkan celah ****. Kali ni sure lagi meletopssss uoollssss โ—๏ธ
โค๏ธ Perfume Miss V by Molly โค๏ธ
KENTUT FARAJ, LONGGAR, KEPUTIHAN, BERBAU??
.
Spray Spray Spray Miss V Perfume . Segala masalah .. . ๐Ÿ“Keputihan HILANG
๐Ÿ“Masalah bau BUSUK HILANG
๐Ÿ“Masalah gatal HILANG
๐Ÿ“Cik V KETAT .
.
Bukan utk yg dah kahwin jer tauuu. Anak dara pon boleh guna lagi2 yang nak kahwin tu.. Boleh merawat dari sekarang. Sayangilah miss V anda ๐Ÿ˜˜ nak pakai lama oiii

Fungsi Miss V Perfume :-
โœ… mencerahkan celah โœ…Menghilangkan kegatalan
โœ…Membunuh bakteria dan kulat
โœ…Merawat keputihan
โœ…Mengetatkan faraj
โœ…Memulihkan luka selepas bersalin
โœ…Memberi haruman sepanjang hari
โœ…Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
โœ…Mencegah bau yang kurang enak
โœ…Tidak perlu meggunakan pantyliner
Nak order?
.
WhatsApp 017 966 5308 ๐Ÿ“ฒ .
#assalamualaikum
#teamMieza
#missvperfume #kelipkelipkotalondon #missvperfume_malaysia #mollysbeauty #missglitterspray #missvberbau #keputihan #farajlonggar #farajgatal #missvperfumebymollybeauty #aydajebat #syafiqkyle #missvperfumeoriginal #missvperfumemurah #jannanick #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #kuantan #pahang


2

MissVperfume new flavour.. Produk khas dari ektrak MANJAKANI, SIREH, STRAWBERY, LACTOSERUM dengan bau yang sangat wangi harum strawberry dan vanilla.. kekal keharuman sepanjang hari

MERAWAT
MENGETAT
MEMIKAT
Rm55 sahaja tidak termasok pos.. Wsup 017 966 5308


1

.
LOVER HYGIENE FEMININE WASH
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari
.
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V
.
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar
.
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut
.
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V
.
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V
.
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ’ฐHarga pun berpatutan awak.
.
โœ… 100ml - RM 65
โœ… Penggunaan sehingga 2-3 bulan
.
Tak termasuk caj postage.
.
๐Ÿ“ฒ Nak Order ?
Terus whatsApp 013-4013261 atau klik link yang ada di bio ya.
.
COD Area Bukit Mertajam :
.
๐Ÿšจ Petronas Tanah Liat
๐Ÿšจ Shell Kubang Semang
๐Ÿšจ Ayam Ori Kubang Semang
๐Ÿšจ Econsave (Summit BM Plaza)
๐Ÿšจ Petronas Bandar Perda
๐Ÿšจ Aeon Big Seberang Jaya
.
.


1

.
LOVER HYGIENE FEMININE WASH
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari
.
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V
.
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar
.
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut
.
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V
.
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V
.
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ’ฐHarga pun berpatutan awak.
.
โœ… 100ml - RM 65
โœ… Penggunaan sehingga 2-3 bulan
.
Tak termasuk caj postage.
.
๐Ÿ“ฒ Nak Order ?
Terus whatsApp 013-4013261 atau klik link yang ada di bio ya.
.
COD Area Bukit Mertajam :
.
๐Ÿšจ Petronas Tanah Liat
๐Ÿšจ Shell Kubang Semang
๐Ÿšจ Ayam Ori Kubang Semang
๐Ÿšจ Econsave (Summit BM Plaza)
๐Ÿšจ Petronas Bandar Perda
๐Ÿšจ Aeon Big Seberang Jaya
.
.


1

Assalamualaikum
Selamat Pagi .
Kenapa kak moly galak kan semua perempuan guna miss v perfume? sebab part tu no 1 dari semua bahagian pd body.. Dulu orang tak pentingkan sgt bab tu, skrg kena pentingkan sb makanan yg kita mkn hari2 boleh sebabkan byk masalah dalaman.. Keputihan la.. kencing tak lawas la, gatal la.. jerawat la.. mcm2 lagi.. miss v ni mudah, spray jer Insyaallah dpt hilangkan semua masalah tu.. Tak da yg lebih mudah dr spray, pastu tak yah cuci plak.. mudah kan? so siapa yg belum mula, baik mula dr sekarang.. โ˜บ๏ธ . http://www.wassap.my/60179665308
.
#missvperfume #missvperfumenewflavour #sumpahwangi #missvperfume_travelset #missvperfumemollybeautymurah #missvperfumemollysbeautyoriginal #missvperfumemollymurah #mollybeautymissvperfumemurah #mollybeautymissvperfume #missvperfumemollybeautyoriginal #mollybeautymissvperfumeoriginal #missvperfumes #aydajebat #syafiqkyle #noradanish #santaijim #santaibmf #bukitgambangresortcity #kuantan #bussinessonline #yusufiskandar #youcanduit #kkm #femininewash #wangimissv #ajimaura #terapiinstagram #sariyanti


2

๐Ÿ“ Hunny Bunny Miss v Perfume
Rm35 x 1pc
Borong Rm30 (min.3 pcs shj!!!)
Harga tak termasuk pos

Tekan link di bawah utk respon lebih cepat๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
www.wasap.my/60199892385
www.wasap.my/60179474090

Spray je, miss v tak gatal lagi๐Ÿ‘
Spray je, keputihan pun hilang ๐Ÿ‘
Spray je, miss v terus wangi
Spray je, selesa sepanjang hari๐Ÿ‘

Bahan terkandung strawberry,manjakani,serapat,sireh, whitening๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ .
FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
โœ…Menghilangkan kegatalan
โœ…Membunuh bakteria dan kulat
โœ…Merawat keputihan
โœ…Mengetatkan faraj
โœ…Memulihkan luka selepas bersalin
โœ…Memberi haruman 24jam sepanjang hari
โœ…Mencegah kegatalan,kulat serta ketidakselesaan
โœ…Mencegah bau yang kurang enak

SIAPA YANG BOLEH GUNA HUNNY BUNNY MISS V PERFUME NI??
โค๏ธanak dara 18+++(yang mempunyai masalah keputihan)
โค๏ธwanita yang sudah berkahwin
โค๏ธIbu berpantang
โค๏ธIbu mengandung
100% organik dan selamat digunakan๐Ÿ˜

CARA PENGGUNAAN HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
๐Ÿ“Selepas mencuci bahagian miss v anda, keringkan terlebih dahulu .
๐Ÿ“Kemudian semburkan Hunny Bunny spray pada jarak 15cm, seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau .
๐Ÿ“Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
๐Ÿ“Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.

Time period tak digalakkan untuk spray

#kosmetikmurahkelantan #kosmetikmurah #mekapmurah #hunnybunnymurah #hunnybunny #pewangimissv #missvperfume #hunnybunnymissvperfume


1

Bestnya guna #MissVPerfume ni...... โ–ช๏ธMiss v makin ketat mcm baru kahwin
โ–ช๏ธKeputihan akan hilang
โ–ช๏ธKegatalan di miss v hilang
โ–ช๏ธBau2 hanyir akan terus lenyap
โ–ช๏ธHaid kembali teratur
โ–ช๏ธCelah peha pun makin cerah
โ–ช๏ธ3 bulan pun tak habis lagi..memang tahan lama
Wassap miza skrang ye
017 966 5308


4

๐Ÿ“ MISS V PERFUME ๐Ÿ“ ๐Ÿ“Miss V Perfume by Molly Beauty kembali dengan wajah baru!! Bahan baru "#LACTOSERUM", yang berfungsi untuk mencerahkan celah ****. Kali ni sure lagi meletopssss uoollssss โ—๏ธ
โค๏ธ Perfume Miss V by Molly โค๏ธ
KENTUT FARAJ, LONGGAR, KEPUTIHAN, BERBAU??
.
Spray Spray Spray Miss V Perfume . Segala masalah .. . ๐Ÿ“Keputihan HILANG
๐Ÿ“Masalah bau BUSUK HILANG
๐Ÿ“Masalah gatal HILANG
๐Ÿ“Cik V KETAT .
.
Bukan utk yg dah kahwin jer tauuu. Anak dara pon boleh guna lagi2 yang nak kahwin tu.. Boleh merawat dari sekarang. Sayangilah miss V anda ๐Ÿ˜˜ nak pakai lama oiii

Fungsi Miss V Perfume :-
โœ… mencerahkan celah โœ…Menghilangkan kegatalan
โœ…Membunuh bakteria dan kulat
โœ…Merawat keputihan
โœ…Mengetatkan faraj
โœ…Memulihkan luka selepas bersalin
โœ…Memberi haruman sepanjang hari
โœ…Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
โœ…Mencegah bau yang kurang enak
โœ…Tidak perlu meggunakan pantyliner
Nak order?
.
WhatsApp 017 966 5308 ๐Ÿ“ฒ .
#assalamualaikum
#teamMieza
#missvperfume #dekatkanjarakkita #pinjamkanhatiku #missvperfume_malaysia #mollysbeauty #missglitterspray #missvberbau #keputihan #farajlonggar #farajgatal #missvperfumebymollybeauty #aydajebat #syafiqkyle #missvperfumeoriginal #missvperfumemurah #jannanick #fattzura #kekasihpaksarela #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #kuantan #bukitgambangresortcity #pahang


1

JADILAH RAKYAT MALAYSIA BERTUAH
*********************************************
Masa Remaja Bukan Pandai Jaga missV kan?
Bila dah naik anak Dara Mula Risau!
Bila Dah Mula Kerja Lagi Risau!
Adakah anda berada di situasi ini?
Siapa betul serius ingin hilangkan keputihan dan kegatalan.
Masalah bau?? masanya telah tiba utk anda
menggunakan Feminin Hygiene Mist
memang telah terbukti berkesan.
Tengok adik dalam video ni pun dah terpesona. Ia bukan je untuk wanita berkahwin, ibu mengandung dan dlm pantang bahkan untk remaja dan sidara macam kite.. (hehe mama ruby ni remaja lagi ke๐Ÿคญ๐Ÿคญ) Sangatlah berbaloi dan jimat berganda untuk kegunaan melebihi 2 bulan
dengan 1 harga!
Anda serius sila click๐Ÿ‘‡
http://RubyFHM1.wasap.my

#feminineWash #feminineHygiene #femininewashmanjakani
#femininecare #9Herbs #preggymom #spraymissv #missvperfume #missvberbau #missvcare #pembersihwanita #ibumengandung #ibuhamil #gatalmissv #keputihanhilang
#masalahwanita #masalahkeputihan


1

Menyimpan memori di depan salah satu kbanggaan rakyat Malaysia ๐Ÿ˜˜

Puas hati dapat tgk bermacam jenis hidupan laut. Anak muka masam sbb penat dan takut tgk ikan ada mcm2 jnis kecik besor. Pasti akan dtg lg ๐Ÿค—

#aquaria #jalanjalan #ootd #aidijuma #puddingmontox #missvperfume


0

Anda Mahu Kelihatan Cantik? .
Anda Mahu Kulit Putih Gebu & Licin seawal Pakai ?
.
Tak Perlu Ambil Suntikan, Hanya Perlu Memakai WMP Untuk Memutihkan Kulit, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan ๐Ÿ˜Ž
.
Ramai Yang Telah Menggunakan WMP & Feedback From Customers Sangat Memuaskan.

Harga PROMO & FREE POSTAGE JUST 2 DAYS !!! :
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


0

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel ๐Ÿ˜˜

Boyfriend, jangan jadi pendek.
.
untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah. โ˜Ž๏ธ WS : +60172819450

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


0

Miss V Perfume

Miss v perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat untuk membantu masalah intim wanita. Gabungan dua wangian iaitu strawberry dan vanilla dapat memberi impak yang setanding wangian bertaraf dunia, wangian ini adalah semulajadi dan selamat digunakan.
Kandungan bahan :
Aqua, ekstrak manjakani, ekstrak strawberry, vanilla tropika, sireh, yogurt, lactoserum, aloe vera, Dermasooth, pengawet, pewarna dan pewangi yang dibenarkan. .
Fungsi
. : ๐Ÿ“Extra wangi dan extra grip
๐Ÿ“Menghilangkan kegatalan
๐Ÿ“Membunuh bakteria dan kulat
๐Ÿ“Merawat keputihan
๐Ÿ“Mengetatkan faraj
๐Ÿ“Memulihkan luka selepas bersalin
๐Ÿ“Memberi haruman sepanjang hari
๐Ÿ“Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
๐Ÿ“Mencegah bau yang kurang enak
๐Ÿ“Tidak perlu menggunakan pantyliner lagi
๐Ÿ“Boleh digunakan oleh ibu hamil 7 bulan ke bawah atau selepas berpantang
๐Ÿ“Boleh spray sekerap mungkin setiap hari
๐Ÿ“100% semulajadi dan selamat digunakan ๐Ÿ“Mencerahkan celahan

Cara penggunaan :
Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu, kemudian semburkan Miss V Perfume pada jarak 15cm, seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh di spray terus ke panties(seluar dalam) untuk menghalang bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yang anda mahu.


4

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
Whatsapp only
0169319904

FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :
Menghilangkan kegatalan
Membunuh bakteria dan kulat
Merawat keputihan
Mengetatkan faraj
Memulihkan luka selepas bersalin
Memberi haruman 24jam sepanjang hari
Mencegah kegatalan,kulat serta ketidakselesaan
Mencegah bau yang kurang enak.

#missvperfume
#hunnybunnymissvperfume
#hunnybunnyperfume
#hunnybunnyperfumemurah


0

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

LOVER HYGINE WASH
=================
.
.
๐ŸŒธMembantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
.
๐ŸŒธMengurangkan masalah keputihan yang kronik
.
๐ŸŒธMemulihkan luka2 melecet yang tidak selesa
.
๐ŸŒธMenghalang pertumbuhan jerawat pada Miss V
.
๐ŸŒธMemberikan rasa selesa dan nyaman sepanjang hari .
๐ŸŒธMencegah bau tajam Miss V
.
๐ŸŒธMenstabilkan pH Miss V .
๐ŸŒธWangian segar sungguh menggoda dan mengujakan
.
๐ŸŒธMengetatkan Miss V yang longgar .
๐ŸŒธSejuk dingin asli yang mengurangkan kesakitan senggugut .
๐ŸŒธAnti Bakteria & Fungus
.
๐ŸŒธMenganjalkan kulit Miss V .
๐ŸŒธMengawal kelembapan Miss V .
Bersih , Segar & Mantap Menggoda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐRM65
๐Ÿ“ฒwasap 01161461761


1

๐Ÿ“- SENANG PAKAI SPRAY JE MISSVPERFUME MOLLY - ๐Ÿ“
.
.
Sapa xjatuh cinta dengan miss v perfume by mollybeauty ni memang tipu la..
.
.
Sebotol jimat sangat2 tahan 2 bulan ke atas .
.
MISS V Perfume new flavour yang baru ni super duper hot permintaan dy
Yang pasti simpan kat mana pon colour dy xkan luntur sebab bukan tiruan ya
.
.
+ banyak benefit dalam 1botol
-Keputihan
-Period
-Miss V longgar
-Miss v becak
-Bau wangi strawberry vanilla tropikal
DLL
.
.
Sekotak rm55 exc postage ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
WA 017 966 5308
WA 017 966 5308
WA 017 966 5308 .
.
#missvperfume #missvperfumemolly #missvperfumepromosi #missvperfumemalaysia #sariyanti #lactoserum #extrastrawberries #happyday #happylife #youcanduit #kkm #bazarpaknil #bazarkarat #jualan #jualanmurah #Ajimaura #igsokongan #terapiinstagram #kuantan #gambang #kualalumpur #selangor #johor #perak #pahang #youcanduit #businessonlinemalaysia #missvperfume #MollysBeauty #janganbencicintaku


1

Bestnya guna #MissVPerfume ni...... โ–ช๏ธMiss v makin ketat mcm baru kahwin
โ–ช๏ธKeputihan akan hilang
โ–ช๏ธKegatalan di miss v hilang
โ–ช๏ธBau2 hanyir akan terus lenyap
โ–ช๏ธHaid kembali teratur
โ–ช๏ธCelah peha pun makin cerah
โ–ช๏ธ3 bulan pun tak habis lagi..memang tahan lama .


4

#missvperfume new flavour

Extra wangi dan extra grip
โœ“ Menghilangkan kegatalan
โœ“ Membunuh bakteria dan kulat
โœ“ Merawat keputihan
โœ“ Mengetatkan faraj
โœ“ Memberikan efek soothing selepas mencukur
โœ“ Memulihkan luka selepas bersalin
โœ“ Memberi haruman sepanjang hari
โœ“ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
โœ“ Mencegah bau yang kurang enak
โœ“ Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
โœ“ Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
โœ“ Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
โœ“ 100% semulajadi dan selamat digunakan
โœ“ Mencerahkan celahan

Anak dara dan ibu mengandung pun sesuai guna.. โœ”๏ธfree feminine wash 10ml

Rm55sm /rm60ss exc pos
Nak cuba?
Whatsapp 017 966 5308


2

AURAWHITE GOLD COLLAGEN
RM115 FREE POSTAGE
01126282609

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
AURAWHITE GOLD COLLAGEN
Membaik pulih struktur kulit
Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
Mengurangkan garisan halus dan keduta
Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat,
pigmentasi dan tompok hitam.
Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
Meningkatkan penghasilan susu ibu
Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
Mengatasi masalah lenguh badan
Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit

#perfumecheta #minkaffe #bazarpaknil #terapiresdung #beaumama #omgmascara #maskvietnam #perfumeviral #rr4u #omgmascara #minkaffe #vitcglutaserum #susumaez #sabunhoneyglow #farsaliserum #perlacoffee #pomadesuavecito #jamusurutayu #perfumefaraway #bazarpaknil #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #foundationdermacol #susumaaez #missvperfume #glowglowing #bedakarab #farsali #amirnapills #concealer


0

PEARL WHITE PINKY +PLUS

KHASIAT PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA โœ”๏ธMenjadikan anda tampil lebih anggun dan awet muda dari dalam
โœ”๏ธMeningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
โœ”๏ธMencerahkan kulit wajah dan seluruh tubuh badan
โœ”๏ธMengatasi masalah pigmentasi serta tona kulit yang tidak sekata
โœ”๏ธMengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
โœ”๏ธMengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
โœ”๏ธMengatasi masalah kulit kering, kasar dan kusam
โœ”๏ธMemudarkan kesan parut
โœ”๏ธMembantu mempercepatkan pemulihan luka
โœ”๏ธMengecilkan liang pori agar kulit anda tampil lebih halus dan sempurna
โœ”๏ธMengatasi masalah radang, jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam serta kesan rekahan
โœ”๏ธMelindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas dan sinaran ultraviolet (UV)
โœ”๏ธTurut berupaya meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan tubuh badan secara menyeluruh

CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA โœ”๏ธCampurkan 1 sudu Pearl White Pinky Plus bersama 150 ml air.
โœ”๏ธKacau dengan sudu atau goncang menggunakan shaker yang disediakan.
โœ”๏ธAmalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan waktu tidur.

400gm
RM37 FREE POSTAGE
1000gm
RM85 FREE POSTAGE

DM/WA 01126282609
#perfumecheta #minkaffe #bazarpaknil #terapiresdung #beaumama #omgmascara #maskvietnam #perfumeviral #rr4u #omgmascara #minkaffe #vitcglutaserum #susumaez #sabunhoneyglow #farsaliserum #perlacoffee #pomadesuavecito #jamusurutayu #perfumefaraway #bazarpaknil #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #foundationdermacol #susumaaez #missvperfume #glowglowing #bedakarab #farsali #amirnapills #concealer


1

Ready Stok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PEARL WHITE PUTIH MULUS JAMU JELITA
Harga Rm35
FREE POSTAGE
.
minuman khusus utk pencerahan, kecantikan, dan kegebuan kulit yg menyeluruh..
.
CARA PENGAMBILAN :
2 KALI SETIAP PAGI, SEBELUM SARAPAN DAN SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR.
ambil satu scoop PEARL WHITE PUTIH MULUS bersama 150ml air dan goncang.
** Disarankan ambil PEARL WHITE PUTIH MULUS 15minit sblum sarapan dan sebelum tidur.
.
KESAN SEAWAL 7 HARI,,
KULIT TERASA LEMBUT, LEMBAB, GEBU, DAN ANJAL.

SESUAI UNTUK :
- KULIT BERJERAWAT, BERPARUT, BERJERAGAT, KULIT KUSAM, - KULIT NORMAL, KULIT BERMINYAK.
.
BAHAN2:
COLLAGEN, BLUEBERRY, VITAMIN C, CITRIC ASID, BLACKCURRANT, ACEROLLA CERRY, ASTAXANTHIN, PINEBARK, TOMATO.

01126282609
#perfumecheta #minkaffe #bazarpaknil #terapiresdung #beaumama #omgmascara #maskvietnam #perfumeviral #rr4u #omgmascara #minkaffe #vitcglutaserum #susumaez #sabunhoneyglow #farsaliserum #perlacoffee #pomadesuavecito #jamusurutayu #perfumefaraway #bazarpaknil #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #foundationdermacol #susumaaez #missvperfume #glowglowing #bedakarab #farsali #amirnapills #concealer


0

10 KALI GANDA BERKESAN UNTUK KULIT CERAH & PINKISH
Keluaran Terbaru dan Terkini Dari N'Shhaz Beauty ialah ๐ŸŒธ BOOSTER WHITENING PREMIUM !! ๐ŸŒธ

Kali ini Booster Whitening dengan formula yang 10 kali lebih berkesan dan yang menariknya BQ Premium ini berbentuk sachet dan bukannya berbentuk pil .

Kepada mereka yang ragu-ragu untuk mengambil pil atau kapsul, BWPREMIUM ini adalah paling sesuai untuk anda! N'Shhaz BW PREMIUMhadir dalam bentuk serbuk yang hanya perlu dikemam-kemam sahaja dalam mulut. Tidak perlu dibancuh. Berperisa " Passion Fruit " yang sangat sedap dan amat mudah dimakan ๐Ÿ‡ 15 KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN Nโ€™SHHAZ BW PREMIUMBOOSTERWHITENING: โœ”๏ธ Kulit putih 10x ganda โœ”๏ธ Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari โœ”๏ธ Menghilangkan parut lama โœ”๏ธ Mengecilkan liang roma terbuka โœ”๏ธ Mengecutkan jerawat โœ”๏ธ Menyingkirkan toksin dalam badan โœ”๏ธ Kulit gebu, lembab dan pinkish โœ”๏ธ Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam. โœ”๏ธ Kaya dengan Vitamin buah-buahan (Passion Fruit) โœ”๏ธ Menghilangkan kantong mata (eyebag) โœ”๏ธ Menegangkan kulit muka โœ”๏ธ Melancarkan peredaran darah โœ”๏ธ Menghaluskan kulit โœ”๏ธ Mengsekatakan tona kulit seluruh badan โœ”๏ธ Ibu menyusu digalakkan, Bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi lebih cerah โœ”๏ธ Rasa yang Sangat sedap (perisa passion fruit) โœ”๏ธ Mampu merawat kulit dari dalam โœ”๏ธ Jerawat jeragat semua hilang โœ”๏ธ Tidak ada kesan sampingan โœ”๏ธ Ibu menyusu digalakkan ambil โœ”๏ธ Formula dari korea โœ”๏ธ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) โœ”๏ธ HALAL & 100% Buatan Bumiputera Islam. ๐Ÿ’ Cara Makan Booster Whitening Premium Nshhaz ๐Ÿ’
Ambil 1 sachet sehari waktu malam sebelum tidur, cuma kemam didalam mulut sahaja (rasa masam-masam manis)
Wajib Minum air putih 2-3 liter sehari
Jangan minum minuman Berkafien dan air kelapa

Rm60
Exc postage

HARGA pasaran RM85

01126282609

#perfumecheta #minkaffe #bazarpaknil #terapiresdung #beaumama #omgmascara #maskvietnam #perfumeviral #rr4u #omgmascara #minkaffe #vitcglutaserum #susumaez #sabunhoneyglow #farsaliserum #perlacoffee #pomadesuavecito #jamusurutayu #perfumefaraway #bazarpaknil #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #foundationdermacol #susumaaez #missvperfume #glowglowing #bedakarab #farsali #amirnapills


0

ยป ยป ยป ยป .
Open Order :
.
.
๐Ÿƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CMโ“
.
.

Alasan Memilih Product kite :
โœ”๏ธ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
โœ”๏ธ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
โœ”๏ธ TESTIMONI RIBUAN
โœ”๏ธ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ konsultasi โ•
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ ongkir seluruh indonesia ๐Ÿšš ๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ post to malaysiaโœˆ๏ธ singapore โœˆ๏ธ brunai โœˆ๏ธ worldwide ๐ŸŒŽ ๐Ÿ’ณ Pembayaran melalui
Via : ( WesternUnion - MAYBANK - PAYPALL) .
.
๐Ÿ“ฆINFO :
๐Ÿ“ฑWechat : doctorkejaptinggii
๐Ÿ“ฑWhatsapp: +60 11-5151 8540
.
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya ๐Ÿ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


0

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
Harga RM48 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
KEBAIKAN DAN MANFAAT
๐Ÿ’ฅMenghilangkan kegatalan
๐Ÿ’ฅMembunuh bakteria dan kulat
๐Ÿ’ฅMerawat keputihan
๐Ÿ’ฅMengetatkan faraj
๐Ÿ’ฅMemulihkan luka selepas bersalin
๐Ÿ’ฅMemberi haruman 24jam sepanjang hari
๐Ÿ’ฅMencegah kegatalan, kulat serta ketidakselesaan
๐Ÿ’ฅMencegah bau yang kurang enak.
#Ellsyabeauty
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธSelepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
โžก๏ธKemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung .
โžก๏ธTidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau.
โžก๏ธBoleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
โžก๏ธBoleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
โžก๏ธTime period Tak digalakkan untuk Spray
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
#hunnybunnymissvperfume
#hunnybunnymissvperfumemurah
#hunnybunnymissvperfumemurahborong
#hunnybunnymissvperfumeborongmurah
#missvperfumemurah #missvperfumewangi #missvperfumeborong #missvperfume
#perfumemissv #bazarpaknil
#onlineshopmurah #onlinemurah #igkosmetikmurah #pemborongkosmetikmurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ


0

#missvperfume new flavour

Extra wangi dan extra grip
โœ“ Menghilangkan kegatalan
โœ“ Membunuh bakteria dan kulat
โœ“ Merawat keputihan
โœ“ Mengetatkan faraj
โœ“ Memberikan efek soothing selepas mencukur
โœ“ Memulihkan luka selepas bersalin
โœ“ Memberi haruman sepanjang hari
โœ“ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
โœ“ Mencegah bau yang kurang enak
โœ“ Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
โœ“ Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
โœ“ Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
โœ“ 100% semulajadi dan selamat digunakan
โœ“ Mencerahkan celahan

Anak dara dan ibu mengandung pun sesuai guna.. โœ”๏ธfree feminine wash 10ml

Rm55sm /rm60ss exc pos
Nak cuba?
Whatsapp 017 966 5308


5

๐Ÿ“ MISS V PERFUME ๐Ÿ“ ๐Ÿ“Miss V Perfume by Molly Beauty kembali dengan wajah baru!! Bahan baru "#LACTOSERUM", yang berfungsi untuk mencerahkan celah ****. Kali ni sure lagi meletopssss uoollssss โ—๏ธ
โค๏ธ Perfume Miss V by Molly โค๏ธ
KENTUT FARAJ, LONGGAR, KEPUTIHAN, BERBAU??
.
Spray Spray Spray Miss V Perfume . Segala masalah .. . ๐Ÿ“Keputihan HILANG
๐Ÿ“Masalah bau BUSUK HILANG
๐Ÿ“Masalah gatal HILANG
๐Ÿ“Cik V KETAT .
.
Bukan utk yg dah kahwin jer tauuu. Anak dara pon boleh guna lagi2 yang nak kahwin tu.. Boleh merawat dari sekarang. Sayangilah miss V anda ๐Ÿ˜˜ nak pakai lama oiii

Fungsi Miss V Perfume :-
โœ… mencerahkan celah โœ…Menghilangkan kegatalan
โœ…Membunuh bakteria dan kulat
โœ…Merawat keputihan
โœ…Mengetatkan faraj
โœ…Memulihkan luka selepas bersalin
โœ…Memberi haruman sepanjang hari
โœ…Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
โœ…Mencegah bau yang kurang enak
โœ…Tidak perlu meggunakan pantyliner
Nak order?
.
WhatsApp 017 966 5308 ๐Ÿ“ฒ .
#assalamualaikum
#teamMieza
#missvperfume #dekatkanjarakkita #pinjamkanhatiku #missvperfume_malaysia #mollysbeauty #missglitterspray #missvberbau #keputihan #farajlonggar #farajgatal #missvperfumebymollybeauty #aydajebat #syafiqkyle #missvperfumeoriginal #missvperfumemurah #santaijim #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintakut #pengantin100hari #pahang #like4like


3

MISS V PERFUME STRAWBERRY + VANILLA
RM 55 SM RM 60 SS

Bahan baru "LACTOSERUM", yang berfungsi untuk mencerahkan celah.
Kali ni sure lagi meletopssss uoollssss โค๏ธ Perfume Miss V by Molly โค๏ธ

KENTUT FARAJ, LONGGAR, KEPUTIHAN, BERBAU?? Spray Spray Spray Miss V Perfume . Segala masalah :
๐Ÿ“Keputihan HILANG
๐Ÿ“Masalah bau HILANG
๐Ÿ“Masalah gatal HILANG
๐Ÿ“Cik V KETAT
.
Bukan utk yg dah kahwin jer tauuu. Anak dara pon boleh guna lagi2 yang nak kahwin tu.. Boleh merawat dari sekarang. Sayangilah miss V anda ๐Ÿ˜˜ nak pakai lama oiii

Fungsi Miss V Perfume : ๐Ÿ’žMencerahkan celah
๐Ÿ’žMenghilangkan kegatalan
๐Ÿ’žMembunuh bakteria dan kulat
๐Ÿ’žMerawat keputihan
๐Ÿ’žMengetatkan faraj
๐Ÿ’žMemulihkan luka selepas bersalin
๐Ÿ’žMemberi haruman sepanjang hari
๐Ÿ’žMencegah kegatalan serta ketidakselesaan
๐Ÿ’žMencegah bau yang kurang enak
๐Ÿ’žTidak perlu meggunakan pantyliner lagi

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@tynnybeautyshop
@tynnybeautyshop
#missvperfume #missvperfumeori


0

JSD FEMININE WASH
.
๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ
.
KEBAIKANย JSD MISS V FEMININE WASH
๐ŸŒธMerapatkan vagina. ๐ŸŒธMerawat keputihan dan kegatalan. #dyrazbeaute ๐ŸŒธMembasmi kuman dan fungus.
๐ŸŒธNyaman dan memberi keselesaan pada mereka
yang kerap berpeluh.
๐ŸŒธSesuai untuk mereka yang berkulit sensitif.
.
๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ
.
CARA PENGGUNAAN JSDย MISS V FEMININE WASH
.
๐ŸŒ€Basahkan permukaan faraj.
๐ŸŒ€Picit sedikit Feminine ๐ŸŒ€Wash ke atas tapak tangan.
๐ŸŒ€Gosok seperti biasa. ๐ŸŒ€Lap kering. #dyrazbeaute ๐ŸŒ€Blh digunakan bila-bila masa walaupun ketika haid.
๐ŸŒ€Tahan sehingga 2 bulan penggunaan
.
๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ
.
Whatsapp 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang sekiranya produk terbukti tiruan. .
๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
.
#jsdfemininewash#jamususukdaramurah#jsdfemininewashborong#jsdfemininewashperfumeborongmurah#jsdfemininewashshahalam#jsdfemininewasgmurahborong#dyrazbeaute #jsdmurah#jamususukdaraborong#missvwashborongmurah#pemborongshahalam#missvperfume#borongmurah#cosmeticsborong#hunnybunnymissvperfume#missvperfumemurah#kosmetikmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahonline#pemborongkosmetikshahalam#pemborongkosmetikmurah#dyrazbeaute


0

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel ๐Ÿ˜˜

Boyfriend, jangan jadi pendek.
.
untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah. โ˜Ž๏ธ WS : +60172819450

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


0

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel ๐Ÿ˜˜

Boyfriend, jangan jadi pendek.
.
untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah. โ˜Ž๏ธ WS : +60172819450

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


0

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel ๐Ÿ˜˜

Boyfriend, jangan jadi pendek.
.
untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah. โ˜Ž๏ธ WS : +60172819450

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


0

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel ๐Ÿ˜˜

Boyfriend, jangan jadi pendek.
.
untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah. โ˜Ž๏ธ WS : +60172819450

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


0

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel ๐Ÿ˜˜

Boyfriend, jangan jadi pendek.
.
untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah. โ˜Ž๏ธ WS : +60172819450

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi


1

VGRIP SERUM PENGETAT VAGINA
RM85 termasuk post.
.
Kelebihan:
โœ”๏ธKebaikan Vgrip Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
โœ”๏ธFungsi V Grip Membantu Faraj menjadi ketat sebanyak 300%
โœ”๏ธMembantu Menjadikan anda โ€œpengantin baruโ€ secara automatik
โœ”๏ธMembantu Menjadi dara semula tanpa perlu bersusahpayah
โœ”๏ธMembantu Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama
โœ”๏ธMembantu Penyelamat ketika suami memberikan signal โ€œkecemasanโ€
โœ”๏ธMembantu Pulihdara setelah melahirkan
โœ”๏ธV grip hygiene Membantu Merawat keputihan
โœ”๏ธV grip hygiene Membantu Menghilangkan bauan kurang enak
โœ”๏ธV grip feminine Membantu Merawat kegatalan
โœ”๏ธV grip feminine Membantu Membaiki tisu2 dinding vagina.
โœ”๏ธkebaikan vgrip serum Membantu Menjadikan vagina lebih sensitif
โœ”๏ธkebaikan vgrip serum Membantu Menguatkan otot-otot vagina.
โœ”๏ธMembantu Mengemaskan ruang faraj
โœ”๏ธTidak berminyak
โœ”๏ธSejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat
โœ”๏ธSuami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini.
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#vgrip #pengetatvagina #vgripserum #vgriporiginal #missv #ketat #kembalidara #fresh #keputihan #original #hygiene #virgin #serum #mantap #power #terbaik #promosi #sayajual #missvperfume #missvketat #makeup #mua #bengkungviral #inner #serums


0

VGRIP SERUM PENGETAT VAGINA
RM85 termasuk post.
.
Kelebihan:
โœ”๏ธKebaikan Vgrip Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
โœ”๏ธFungsi V Grip Membantu Faraj menjadi ketat sebanyak 300%
โœ”๏ธMembantu Menjadikan anda โ€œpengantin baruโ€ secara automatik
โœ”๏ธMembantu Menjadi dara semula tanpa perlu bersusahpayah
โœ”๏ธMembantu Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama
โœ”๏ธMembantu Penyelamat ketika suami memberikan signal โ€œkecemasanโ€
โœ”๏ธMembantu Pulihdara setelah melahirkan
โœ”๏ธV grip hygiene Membantu Merawat keputihan
โœ”๏ธV grip hygiene Membantu Menghilangkan bauan kurang enak
โœ”๏ธV grip feminine Membantu Merawat kegatalan
โœ”๏ธV grip feminine Membantu Membaiki tisu2 dinding vagina.
โœ”๏ธkebaikan vgrip serum Membantu Menjadikan vagina lebih sensitif
โœ”๏ธkebaikan vgrip serum Membantu Menguatkan otot-otot vagina.
โœ”๏ธMembantu Mengemaskan ruang faraj
โœ”๏ธTidak berminyak
โœ”๏ธSejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat
โœ”๏ธSuami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini.
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#vgrip #pengetatvagina #vgripserum #vgriporiginal #missv #ketat #kembalidara #fresh #keputihan #original #hygiene #virgin #serum #mantap #power #terbaik #promosi #sayajual #missvperfume #missvketat #makeup #mua #bengkungviral #inner #serums


1

#missvperfume new flavour

Extra wangi dan extra grip
โœ“ Menghilangkan kegatalan
โœ“ Membunuh bakteria dan kulat
โœ“ Merawat keputihan
โœ“ Mengetatkan faraj
โœ“ Memberikan efek soothing selepas mencukur
โœ“ Memulihkan luka selepas bersalin
โœ“ Memberi haruman sepanjang hari
โœ“ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
โœ“ Mencegah bau yang kurang enak
โœ“ Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
โœ“ Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
โœ“ Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
โœ“ 100% semulajadi dan selamat digunakan
โœ“ Mencerahkan celahan

Anak dara dan ibu mengandung pun sesuai guna.. โœ”๏ธfree feminine wash 10ml

Rm55sm /rm60ss exc pos
Nak cuba?
Whatsapp 017 966 5308


4