#missvperfume

Instagram photos and videos

#missvperfume#missvberbau#terapiinstagram#missvperfumemurah#missvgatal#missv#missvsehat#missvketat#missvwangi#missvharum#bazarpaknil#sayajual#keputihan#missvgelap#pencucimissv#missvlonggar#missvbersih#missvrapat#perawatanmissv#ajimaura#sihat#tudungmurah#haidtanpasakit#ubatkuat#rm39#jspgold#kasutmurah

Hashtags #missvperfume for Instagram

by @magical.spell.elixir.singapore

CELAH MISS V GELAP

Tepi peha gelap dan hitam? Jangan susah hati sangat. Boleh settle kalau rajin.
Okay malam ni nak kongsi resipi cerahkan celah peha tu.
BAHAN BAHAN
1 sudu besar jus lemon
1 sudu besar susu fresh milk
1 sudu kecil serbuk kunyit
1 sudu besar tepung kacang kuda
3 Titis true love magical spell elixir
CARA CARA
1. Sebatikan semua bahan
2. Perlahan lahan buat putaran di kawasan gelap
3. Biarkan seketika
4. Cuci dengan air biasa
5. Amalkan setiap hari
Yang penting kena rajin. Cubalah❤️ Paling best bila beli dua botol true love magical spell elixir dapat free sweet memory body polish limited edition. Sental body polish celah peha dan punggong serta ketiak, dah rasa lembut. Wangi jangan cakap la, bikin en abam teringat ingatt.


1

by @lets_voque

Perlu ke pakai feminine wash?..🤔🤔🤔
.
👉🏻Perlu kerana kawasan vagina adalah tempat pengeluaran bahan perkumuhan dari badan, maka ia adalah tempat terkumpulnya bakteria dan boleh menyebabkan berlaku jangkitan jika tidak dijaga dengan baik.
.
👉🏻Masalah yang sering dihadapi seperti keputihan dan gatal-gatal di kawasan miss V adalah kesan dari penjagaan yang tidak rapi dan kurang menitikberatkan soal kebersihan.
.
👉🏻Pilih pencuci yang mempunyai bahan-bahan yang sesuai untuk merawat masalah di kawasan Miss V.
.
#CQueen


3

by @rumahnutrisinasa

ROSE V NASA

adalah produk terbaru dari PT.NATURAL NUSANTARA yg dibuat khusus untuk wanita yg terbuat dari bahan bahan alami yg berkulitas serta aman di konsumsi

komposisi;
👉Quercus infestoria,Curcuma 👉zedoria,piperis follium,Parameriae
👉cortex,Hibicus flos

Manfaat Rose v nasa
👉mengencangkan organ intim wanita
👉menyeimbangkan kadar ph miss V
👉merapatkan & mengencangkan otot organ wanita
👉mengatasi keputihan
👉menangkal radikal bebas
👉melumasi organ intim wanita yg kering
👉meningkatkan fungsi sesksual wanita
👉cocok di gunakan untuk wanita sehabis melahirkan
👉memulihkan elasitas organ intim wanita
👉Merawat & membersihkan rahim setelah melahirkan
👉memperkuat daya cengram miss V
👉mencegah terkena kanker servik & kanker payudara

Aturan minum
minum 2 sachet ROSE V perhari secara teratur, tuangkan 1 sachet ROSE V kedalam 150 ml air dingin lalu aduk hingga rata & segera di minum,untuk mendapatkan yang maksimal sebaiknya tidak minum apapun selain air putih.

Anjuran
Sebaiknya tidak di minum oleh wanita hamil dan yang sedang haid
@@@@@@@@@@@@@@@
Pemesanan/pendaftaran distributor resmi nasa

Telp/WA. 087838328093

#missv #missvketat
#missvkeset #missvkeputihan
#missvbecek #missvberbau
#missvbersih #missvbermasalah
#missvkencang #missvsehat
#missvbau #missvwangi
#missvgatal #missvperfumemurah
#missvlonggar #missvharum
#missvrapet #missvperfume
#missu #missyou #wangianwanita#missvlicin #missvgelap #keset #perawatanmissv #perawatan #perawatanorganintim #perawatanorganintimwanita


0

by @sarrazpinklady

Pink Lady Body Perfection

Kenapa "body perfection"??
❤️ Sebab pinklady product all in one. Lebih 13 fungsi dlm sebotol, memenuhi keperluan tubuh wanita.
Supplement kecantikan dan kesihatan dalaman wanita yg WAJIB dimiliki oleh semua wanita skrg!!! Berminat nak survey atau sebarang pertanyaan boleh terus tekan link dkt bawah 😍

www.wasap.my/601123109773/pinkladynew

Nak ansuran pun boleh. Wasap terus utk details 😘😉 #trustedseller #trustedagent #pinkladyhq #pinkladyoriginal #supplement #viral #produkviral #supplementviral #allinoneproduct #jamu #ketat #missvperfume #jamuperapat #pinkladybangi #zulariffin #aydajebat #quotes #queen #international #likes #share #likeforlikes
#noradanish #neelofa #pinklady


0

by @diana_kosmetik_sibu

Pastikan yg original ya sayanggg 😘😍❤️ Jom ansuran pun diana terima 😊
Syarat ansuran :
☑️ Serious buyer sahaja, no refund.
☑️ Deposit rm30-rm50, boleh bayar 3-4kali ikut kemampuan
☑️ Simpan segala resit bukti pembayaran sampai selesai
☑️ Barang akan di pos oleh HQ setelah selesai pembayaran

www.wasap.my/601133049287/pinkladynew
#trustedseller #trustedagent #pinkladyhq #pinkladyoriginal #supplement #viral #produkviral #supplementviral #allinoneproduct #jamu #ketat #missvperfume #jamuperapat #pinkladybangi #zulariffin #aydajebat #quotes #queen #international #likes #share#teamladyzara


0

by @ubat_keputihan_senggugut

PELIK, PANTYLINER BERSIH JE - 😊😘
.
.
Assalamualaikum kekakak maniss. Alhamdulillah JSP Gold yang letopsss ni terus jadi pilihan ⤵⤵
>> Student
>> Bakal Pengantin
>> Pengantin Baru
>> Ibu berpantang .
.
Tak susah nak hilangkan keputihan dan bau nii cuolss 😊😘👌
.
.
Sekarang tengah promosi
Jimat sangat kalau grab sekarang. .
.
.
Jangan cuba kalau tak tengok lagi feedback letops naw naw !!
@ubat_keputihan_senggugut
@ubat_keputihan_senggugut
@ubat_keputihan_senggugut
.
.


1

by @mudah_hamil.my

Customer ni baru ambil jsp gold , tak sampai 2 minggu dah naik positif ❤️
Alhamdulillah subur dengan jspgold 😍
.
Hasil terbaik kalau kosisten 😏
.
Nak subur, nak hamil meh wassap kak is klik link kat bio
.
Nak tengok testimoni rujuk :-
@mudah_hamil.my
@mudah_hamil.my
@mudah_hamil.my


2

by @magical.spell.elixir.singapore

Miss V Sudah Tak Serapat Dulu?
Relax, jangan risau.
Salah satu masalah yang sering dialami oleh kaum wanita terutamanya yang sudah beranak pinak adalah Miss V yang sudah tidak serapat dulu

Sebenarnya, masalah ini tidak perlu terlalu risau. Ini kerana, kendurkan miss V adalah normal dan semua orang akan lalui fasa ini.
Sejak dua menjak, up pasal miss v, ramai yang meluahkan isi hati bahawa masalah miss v itu yang menjadikan mereka kurang yakin pada diri sendiri , sekaligus tidak mendapat kenikmatan yang maksima ketika mengadakan hubungan kelamin bersama suami.
Ada tiga cara paling mudah nak sarankan. ✅ Senaman kegel dan senaman kemut
✅ Senaman L SHAPE (Sandarkan kedua dua kaki ke dinding sambil sapu true love magical spell elixir dan urut ari ari ke atas ✅ Bertangas atau rendaman faraj.
Andai malas cari bahan bahan untuk tangas. Paling mudah Azuan syorkan 👉🏻 Rebus air yang di letak true love magical spell elixir sampai didih. 👉🏻 Tuang air dalam besen besar 👉🏻 Tambah sikit air biasa bagi suam. 👉🏻 Campak 2 sudu besar garam. 👉🏻 Duduk dan relax selama 10 minit

Kalau nak lagi bagus. Jaga pemakanan.
Mengikut kajian, salah satu cara mengencangkan Miss V ialah dengan jaga pemakanan.
Kenapa?

Kerana Miss V akan mengendur akibat proses penuaan. Proses penuaan disebabkan oleh berkurangnya kolagen dan elastin.

Lebih teruk lagi, apabila kadar kolagen dan elastin dalam tubuh badan akan menurun akibat daripada radikal bebas yang merosakkan sel-sel dalam lapisan kulit Miss V.

Jadi, mengikut sumber, untuk atasinya, kita perlu ambil makanan yang kaya antioksidan. Dan di sarankan, elakkan minuman beralkohol, makanan ada bahan pengawet, serta elakkan merokok.
Semua tu adalah sumber radikal bebas yang mengganggu kadar kolagen dan elastin pada area kewanitaan kita tu.
Jadi, nak semantop dan sekencang dulu, rajin rajin la jaga❤️ Jangan lupa, spray True love Magical spell elixir kat miss v tu sambil urut urut di bahagian ari ari dan celah kangkang tu sama. Barulahhhhhhh mengancam kan?
Nak mengancam? Wasap jer Azuan di +6586997769


1

by @missvperfume_malaysia

nak ketat ?
nak wangi mcm awal2 usia perkahwinan dlu ?? cuma spray je kak.. serius !
ramai sis2 kat luar sne tuu dh berjaya tau.. 99% customer bg positif feedback !

SERIUS NAK IKAT SUAMI , TERUS WHATSAPP SYE !
Psttt ; anak dara pun blh pakai.. jgn risau 😊 PRODUK MALAYSIA , ADA KKM !

Jom pakat cuba ;
Pm inbox @ wassap +6017 966 5308

www.wasap.my/60179665308 😊
.
#missvperfume #missvperfumenewflavour #sumpahwangi #missvperfume_travelset #missvperfumemollybeautymurah #missvperfumemollysbeautyoriginal #missvperfumemollymurah #mollybeautymissvperfumemurah #mollybeautymissvperfume #missvperfumemollybeautyoriginal #mollybeautymissvperfumeoriginal #missvperfumes #aydajebat #syafiqkyle #noradanish #santaijim #santaibmf #bukitgambangresortcity #kuantan #bussinessonline #yusufiskandar #youcanduit #kkm #femininewash #wangimissv #ajimaura #terapiinstagram #sariyanti

Kuantan
0

by @nurulasmaqshahadan

HOMEMADE PRODUK JER, TAPI SERUM YANG LUAR BIASA DAN MAGIK‼️‼️ Ada satu produk baek yang buat orang #ketagih pakai dan asyik nak spray spray ja. 💧Spray muka 💧 Spray buah dada 💧 Spray punggong 💧 Spray miss v 💧 Spray perut 💧 Spray kulit kepala 💧 Spray Ketiak

Sebab 1 drop true love magical spell elixir ni ada 50 kali magik! Spray jer kat mana mana yang suka, true love magical spell elixir akan buat magik kat tempat yang kena spray tu.
Produk ni telah upgrade #FORMULA. Jadi, produk ni #KHAS untuk awak dengan harga yang super gila #MURAH!
Memandangkan produk ni adalah homemade, maka pengeluaran dia sangatlah limited.

Whatsapp segera ke 0133949647 "Nak TLMSE"

#missv
#missvketat
#missvperfume
#missvwangi
#missvsehat
#missvlonggar
#missvberbau
#missvgatal
#missvharum
#missvbersih
#missvrapat
#missvgelap
#missvrapat
#perawatanmissv


0

by @lets_voque

DAH TAK GATAL❗❗❗
.
Serius puas hati pakai LA FEMME nie...👍🏽👍🏽👍🏽
.
Miss V dulu asyik gatal-gatal sekarang dah ok... dah tak da merah-merah lagi, syukur sangat...😊😊😊
.
Pastu, perasan yang miss V makin cerah...pinkish gitu... hepi sangat...😍😍😍
.
#CQueen


3

by @firza_deamor.my

“TRUE LOVE MAGICAL SPELL ELIXIR”

Bukan sekadar serum wajah boleh jd serum untuk rambut, miss b,miss v.. senang cerita 1 love potion utk 1 badan... 1. kulit muka
2. kulit kepala
3. tegangkan miss b
4. sihatkan miss v
5. montokkan punggong
6. kempiskan perut
7. kulit badan gatal gatal dan kering

PRODUK INI ADALAH
100 peratus homemade
100 peratus gabungan herba, bunga bungaan, perapan kristal dan meteorite serta beberapa essential oil yang terpilih

jadi 100 peratus adalah dari sumber yang halal dan bermutu tinggi dan ada air zam zam sekali

#missvketat
#missvperfume
#missvwangi
#missvsehat
#missvberbau
#missvgatal
#farajlonggar
#farajberbau
#farajgatal
#farajbecak
#faraj
#kentutfaraj
#farajtakberbau
#ketatkanfaraj
#farajkering
#farajketat
#farajberbaubusuk
#kegatalanfaraj
#farajj
#vagina
#firzadeamor


0

by @aqiela_kosmetik

Keistimewaan Hunny Bunny Miss V Perfume
🌸Menghilangkan kegatalan
🌸Membunuh bakteria dan kulat
🌸Merawat keputihan
🌸Mengetatkan faraj
🌸Memulihkan luka selepas bersalin
🌸Memberi haruman 24 jam sepanjang hari
🌸Mencegah kegatalan, kulat serta ketidakselesaan
🌸Mencegah bau yang kurang enak
.
Cara Penggunaan Hunny Bunny Miss V Perfume
🌸Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
🌸Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung .
🌸Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray
🌸Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja anda mahu.
🌸Boleh disembur terus ke seluar dalam untuk menghalang bau.
🌸Tidak digalakkan untuk spray ketika haid .
.
#purplebeautyhouse #sayajual #hunnybunny #missvperfume #hunnybunnymissvperfume #hunnybunnymissv #perfumemissv #pewangimissv #missvperfumemurah #sayajual #sayajualmissvperfume #sayajualperfumemissvoriginal #sayajualperfumemissvmurah #sayajualhunnybunnymissv #sayajualhunnybunny#hunnybunnymissvmurah #hunnybunny #hunnybunnymissv #hunnybunnymissvperfume #hunnybunnymissvperfumemurah #hunnybunnymissvperfumeoriginal
#hunnybunnymissv #hunnybunnyoriginal #perfumerm38 #perfumemissv #hunnybunnymissvhargaborong #perfumemissvborong #hargamurah #onlineshopmurah #missvborong #onlineshopborongmurah


2

by @lets_voque

Rasa miss V bau kurang senang, bau masiam...bau kepam...tak selesanya...😂😂😂
.
1 sebab miss V berbau, pakai spender ketat atau material tak sesuai, tiada pengudaraan...❌❌❌
.
Jom wangikan miss V dengan bauan bunga ROSE semulajadi... 😍😍😍
.
Bila dah wangi, kita pun rasa selesa kan...❤❤❤
.
#CQueen


1

by @sacha_ayob

Ada orang ingat kekita yang pakai Miss V Perfume tu untuk 'rapat' semata. Banyak lagi tau kebaikannya. Antara kebaikan yang paling ketara ialah ianya dapat merawat keputihan. Even yang kronik2 cam berketul2 tu In Shaa Allah boleh diatasi. Kena rajin jelah spray2 ols.
.
Kita share testimoni pasal customer yang mengalami masalah keputihan tu. Jangan geli tengok sudahler. Tapi itu memang realiti. HikHik. 🤗
.
#MissVPerfumeSpray
#RM39
#MurahJurHargaSekarangTau
.
COD CYBERJAYA PUTRAJAYA SEMENYIH KAJANG BANGI SERDANG BALAKONG
.
Whatsapp http://www.wasap.my/60122266097 atau link di bio for fast response. 😁
.
#Alhamdulillah
#missvperfumebymollysbeauty #missvperfumemurah #missvperfume #onlineshopping #onlinestore
#bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencucimissv #femininespray #femininespraymurah


0

by @magical.spell.elixir.singapore

Alahai, kenapa laa wangi sangat MISS V nie.. Memang 'falling in love' sangat!
Kelmarin kerja, letih sangat. Rasa keputihan keluar banyak, macam berbau pun ada. Tapi, saya tak fikir panjang terus beli TRUE LOVE MAGICAL SPELL ELIXIR dari FB Azuan Abd Rahman

Alhamdulillah, sepanjang menggunakan TLMSE, bila buat kerja keputihan yang ada tak keluar banyak. Tak berbau dah CIK V
Lagi berbunga bunga Cik V Manis kita! Yang semestinya TLMSE tahan lama. Boleh bawa ke mana saja. ☺

Siapa nak Cik V Manis berbunga boleh terus whatsapp Azuan 📞+6586997769


1

by @hafizuddin803

Keistimewaan Hunny Bunny Miss V Perfume
🌸Menghilangkan kegatalan
🌸Membunuh bakteria dan kulat
🌸Merawat keputihan
🌸Mengetatkan faraj
🌸Memulihkan luka selepas bersalin
🌸Memberi haruman 24 jam sepanjang hari
🌸Mencegah kegatalan, kulat serta ketidakselesaan
🌸Mencegah bau yang kurang enak
.
Cara Penggunaan Hunny Bunny Miss V Perfume
🌸Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
🌸Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung .
🌸Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray
🌸Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja anda mahu.
🌸Boleh disembur terus ke seluar dalam untuk menghalang bau.
🌸Tidak digalakkan untuk spray ketika haid .
.
#purplebeautyhouse #sayajual #hunnybunny #missvperfume #hunnybunnymissvperfume #hunnybunnymissv #perfumemissv #pewangimissv #missvperfumemurah #sayajual #sayajualmissvperfume #sayajualperfumemissvoriginal #sayajualperfumemissvmurah #sayajualhunnybunnymissv #sayajualhunnybunny#hunnybunnymissvmurah #hunnybunny #hunnybunnymissv #hunnybunnymissvperfume #hunnybunnymissvperfumemurah #hunnybunnymissvperfumeoriginal
#hunnybunnymissv #hunnybunnyoriginal #perfumerm38 #perfumemissv #hunnybunnymissvhargaborong #perfumemissvborong #hargamurah #onlineshopmurah #missvborong #onlineshopborongmurah


0

by @hushhush_lovepotion_24

- Semekar bunga di pagi hari, begitula aset kita selepas di urut manja dengan Krim Love Potion.
.
Dijamin selamat💕
Diakui keberkesanannya💕
Diyakini berbaloi💕
.
Promo Jimat masih berjalan adikkakak manis cuma perlu klik link pada BIO untuk milikinya.
.
💙Satu Jar Tahan 2 Bulan
💙Beribu testimoni
💙Kesan seawal 3hari
.
Jom sembang!

#lovepotionbyhushhush #awekcendol #suamisayang #boobietrap #jamutuntejajb #awaksangatnakal
#breastupcream #buttcream
#bodymontok #fattzura
#skinnyjeans #candybar
#pushup #magiccream
#sexydress #lingeriemalaysia #fooddeliverykl #katering #syimagreencoffee #breastbootycream #greencoffee #cumicumi #missvperfume #mollymissvperfume #kendurikahwin #krimpayudara #mothercaremalaysia #milkboostermalaysia
#missfazura
#bobodimana


1

by @ubat_keputihan_senggugut

Sapa kat sini nak sihat luar dalam serta menaikkan seri wajah ?
.
Ramai wanita yang sukakan kecantikkan. Betul kan ?

Dah cantik luaran mesti nak dalaman sekali sempurna untuk tambat hati kekasih hati iaitu suami.
Memperkenalkan satu supplement yang khas untuk wanita yang nak sihat dan cantik diluar sana 😚
ala-ala jamu githuw, rasa sedap dan senangnya nak amalkan.
yang bestnya formula terbaru ni berbentuk serbuk. Tak yah bancuh, koyak sachet tuang terus ke dalam mulut lepas tuh kemam2. ❤️ rasa apa jsp ni ?
jsp ni rasa strawberry, memang lebih rasa kepada buah-buahan.
So sesiapa yang susah sangat nak makan jamu, disarankan mencuba jspgold ni tau.
Siapa lagi yang boleh cuba jsp ni ?
Opcosss : ❤️ Anak dara
❤️ Wanita selepas berpantang
❤️ Wanita yang ikhtiar hamil
❤️ Wanita yang nak kekal awet muda dan sihat dalaman

Siapa yang DILARANG makan jsp ni ?
👉🏻 Wanita hamil
👉🏻 Pesakit kanser, buah pinggang dan juga jantung

100% berasaskan bahan semula jadi, Haruslah ada KKM & HALAL 😍
.
📲wassap 012-7251244 untuk info lanjut


1

by @mudah_hamil.my

Assalamualaikum & selamat pagi ❤️
.
1 sachet jspgold setiap hari membantu untuk cantikkan dalaman dan meningkatkan kesuburan.
Jsp juga membantu untuk kekalkan awet muda 😍
.
Rm55 sahaja.. Murah je cukup sebulan
.
Klik link wassap kat bio utk info lanjut


2

by @mollys_beautymy

ADA⤵
🍓Masalah KEPUTIHAN
🍓Masalah KEGATALAN

JANGAN RISAU⤵
MISS V PERFUME InshaAllah Boleh Selesai Masalah Uolsz Tu.

Jangan Biar Lama Lama Takut Jadi Penyakit Lain Plak! 🍓🍓
BERBAU WANGI
SEJUK DAN BERANGIN

Jagalah Kebersihan MISS V Dengan MISS V PERFUME By MOLLY BEAUTY
.
#missvperfumebymolly #newpackaging #70ml #OmbreEdition #RM39 #missvperfume #missvperfumepahang #mollysbeauty #missglitter #missvberbau #ajimaura #terapiinstagram #kuantan #pahang #gambang #mollysbeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #kkm #femininewash #wangimissv #berangin #lactoserum #extrastrawberries #happyday #happylife #youcanduit

Kuantan
1

by @mollys_beautymy

ADA⤵
🍓Masalah KEPUTIHAN
🍓Masalah KEGATALAN

JANGAN RISAU⤵
MISS V PERFUME InshaAllah Boleh Selesai Masalah Uolsz Tu.

Jangan Biar Lama Lama Takut Jadi Penyakit Lain Plak! 🍓🍓
BERBAU WANGI
SEJUK DAN BERANGIN

Jagalah Kebersihan MISS V Dengan MISS V PERFUME By MOLLY BEAUTY
.
#missvperfumebymolly #newpackaging #70ml #OmbreEdition #RM39 #missvperfume #missvperfumepahang #mollysbeauty #missglitter #missvberbau #ajimaura #terapiinstagram #kuantan #pahang #gambang #mollysbeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #kkm #femininewash #wangimissv #berangin #lactoserum #extrastrawberries #happyday #happylife #youcanduit

Kuantan
0

by @kebaya.exclusive.ryanaz

🌷NEW ARRIVAL - TIARA (Exclusive batik edition) 🌷
.
✔ Anggun dan bergaya sopan dengan berkebaya pendek yang menutupi pinggul.
.
✔Potongan kebaya berdat di depan &, belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan si pemakai.
.
✔Special Material Modern Design Batik Cotton yg mewah dan tektur yang lembut, ringan dan selesa.
.
✔ Gabungan Kain lipat /selisih batik yang patuh syariah (tidak nampak kaki).
.
✔BF FRIENDLY - zip sembunyi di bahagian depan kebaya menggantikan butang.
.
✔ EDISI TERHAD dari saiz S, M, L dan XL

HARGA NORMAL:
RM179 exclude postage
.
‼️PROMOSI‼️(sehingga 31/10/18)
RM169 exclude postage
📦📦 POSTAGE RM7 SM / RM12 SS

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #bokittamalaysia #innersnowcap #calaqisya #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #scrubmurah #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #maduasli #minyakargan #serumparut #waxmurah #sobella #dyxy #furaiha #tupperwaremurah #tudungkekaboo #nurraysa #missvperfume #ryanazcollection #meeraclegemstonebeauty


0

by @cikima21

JAGA-JAGA ⚠️ Suami melekat lepas sembur💦#MissVPerfume by Molly 💥 Extra Wangi
💥 Extra Grip !!
💥 Hilangkan Gatal² 💥 Rawat Keputihan Kuning Berbau
💥 Pulihkan Luka Bersalin
💥 Cerahkan Celah Peha

ANAK DARA, MAK DARA WAJIB CUBA !

#RM39 sahaja exc postage !


0

by @dari_wanita_untuk_wanita

BUKAN SEKADAR SERUM WAJAH

untuk merawat masalah miss v caranya cukup mudah!

1. goncang
2. spray di miss v 2-3 kali selepas mandi "1 DROP 50x MORE MAGIC"
#missv
#missvketat
#missvperfume
#missvwangi
#missvsehat
#missvlonggar
#missvberbau
#missvgatal
#missvharum
#missvbersih
#missvrapat
#missvgelap


0

by @missvperfume_azieprodukberry

KENTUT FARAJ? LONGGAR? KEPUTIHAN? BERBAU?? CELAHAN GELAP? GATAL2?

Spray je, hilang gatal gatal Miss V
Spray je, keputihan pun lari
Spray je, Miss V terus wangi
Spray je, selesa sepanjang hari

Semuanya hilang semudah ABC hanya dengan MISS V PERFUME.

Tak perlu insert
Tak perlu jamu
Tak perlu cuci

Cuma SPRAY sahaja. Tak perlu bilas. Masalah ini hilang Cik V anda terus wangi aroma strawberry. Encik suami pun melekat hari hari. 😋

Harga:
❤️1 kotak= rm39
Free gift perfume Victoria secret 10ml. Sapa cepat dia dapat 😋

Nak ke dear? 😊🙋 komen cepat nk bli satu2 boleh nk bli combo lg la berbaloi. 🤗 #missvperfume #keputihan


0

by @galleria_ellsya

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM48 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Menghilangkan kegatalan
💥Membunuh bakteria dan kulat
💥Merawat keputihan
💥Mengetatkan faraj
💥Memulihkan luka selepas bersalin
💥Memberi haruman 24jam sepanjang hari
💥Mencegah kegatalan, kulat serta ketidakselesaan
💥Mencegah bau yang kurang enak.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
➡️Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung .
➡️Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau.
➡️Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
➡️Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
➡️Time period Tak digalakkan untuk Spray
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#hunnybunnymissvperfume
#hunnybunnymissvperfumemurah
#hunnybunnymissvperfumemurahborong
#hunnybunnymissvperfumeborongmurah
#missvperfumemurah #missvperfumewangi #missvperfumeborong #missvperfume
#perfumemissv #bazarpaknil
#onlineshopmurah #onlinemurah #igkosmetikmurah #pemborongkosmetikmurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼


1