#modenasgt128

Instagram photos and videos

#modenasgt128#gt128#modenas#modenasperakcrew#kapcaimalaya#zharif97_#motovlogermalaysia#kami#modenasracingteam#Repost#familiaridergroup#motovlog#kapcaisado#on#owner#santaianakutara#giler#ridernakal#santabiarsampai#kanjostyle#agvrider#agvrossi#italian#jenterapejuang#bikerslifestyle#puncakalam#helmetarc

Hashtags #modenasgt128 for Instagram

#Repost @hafizsupersonix
β€’ β€’ β€’
Awek Malaysia Or Awek Korea ??
πŸ˜…βœŒοΈ
#modenasgt128
#familiaridergroup


0

Kroni standart
#kapcaimalaya
#modenasgt128


3

Awek Malaysia Or Awek Korea ??
πŸ˜…βœŒοΈ
#modenasgt128
#familiaridergroup


2

Hahaha buat lawak time balik kerja pon jadi hahahax.... #modenasgt128 #gt128
#superkapcaifamily
Biar Apa Orang Nak Buat Itu Dia Punya Pasal Laa
Janji Kita Happy Dengan Camera hahahahx... Layannnnn


0

Terpisah Tiada Ganti
Hanya Kenangan Mengubati..
Alhamdulillah hehehe... #syukurselalu #gt128 #modenasgt128 steady...


0

Moto kaw2...
#modenasgt128


0

Mandi Dulu Cik MentadakπŸƒ.
πŸ˜‚βœŒοΈπŸοΈοΈ #modenasgt128
#familiaridergroup
#kuningdiraja
#ManaGengLain?😞


0

Mata Eifa #modenas #modenasgt128


1

Aloha si hijau..πŸ’• #modenasgt128


1

Pkai moto ni lak....
#cucukhabis
#modenasgt128


1

Ayuh pulang ke Uitm Puncak Alam, bye2 Penang...
#arcritz #helmetarc #modenas #modenasgt128 #gt128


4

Basuh lagi, esok balik palam dh oii...
#modenas #modenasgt128 #gt128 #puncakalam


0

Sepanas mata yang memandang.....panas lg hati abam polis nelihat tiap pusingan roda yg berputar
#motoku
#modenasgt128
#terusmembara


2

Walaupun ramai yang tak suka engkau sbb tak laju macam motor2 yang lain.. tapi bagi aku...engkaulah yang terbaik dari untuk perjalanan jarak jauh dari semua motor yang telah aku pandu uji.. biarlah apa orang kata yang pasti engkau dah buktikan yang engkau dah berjaya bawak aku hingga melepasi sempadan... Terima kasih #ModenasGT128.... ✌️😊
#BiarGambarBercerita
#triptothailand #LimitedEdition
#BiarKapchaiJanjiSampai
#modenas #GT128
#CeritaKita #KameraTikam
#gopro #goprohero4 #hero4
#SayangKetatSendatPadat
#AkuRakyatBiasa
#SuratBawahPintu


2

Alhamdulillah dh selamat sampai, dari Selangor ke Penang... ride yg terakhir utk sem 3, jumpa sem 4 nnty ye...
#gt128 #modenas #helmetarcritz #arcritz #helmetarc #modenasgt128


8

Alhamdulillah Syukurr. Tqsm @maru_hemohemo bgi experience boek. #gt128 #modenas #modenasgt128 #gt128feykar #gt128jerai #gt128riders @modenas.malaysia


4

Baby orange✌️😘
#gt128 #modenasgt128


2

Gaya tersendiri yang menarik pandangan ramai terhadapnya 😜.
#modenasgt128 #gt128 #italian #modenasracingteam #modenasperakcrew #kapcaimalaya


0

Alhamdulillah, dua2 dah sampai destinasi masing2... kmi budak utaqaaa... penat baqhang, jom lena luhh...
#modenas #hondafuture125 #gt128 #modenasgt128 #puncakalam #perak #penang


0

Esok ride balik puncak alam... Final exam wait for me!!!
#gt128 #modenas #modenasgt128


7

Episod baru dah upload..update vlog di awal tahun 2018..tak dpt nak ride dgn @jomger_rider sebb hujan...haha..takpelah..lain waktu ade..dan kepada abang @izwannohaza ..maaf sebb dalam video ni salah sebut nama..πŸ˜…..jgn lupa subcribes!πŸ™Œ #zharif97_
#motovlogermalaysia
#modenasgt128
#tahunbaru
#bikerslifestyle
#hujanvlog


0

Ini malam kita jumpa,ini malam kita lumba,tengok siapa lebih torque siapa lebih kuasa kuda,tak semua sampai penghujung bila race mula,lokal jepun eropah kategori terbuka✌️✌️...
#kanjomalamminggu #kakiwangan #kami❌ramai #kami❌mahal #kami❌laju #themalayanriders #TMR#yamahasstwo#modenasdinamik120 #modenasgt128 #kapcaisado #kapcaimalaya #jenterapejuang #familiaridergroup


1

Masih mampu menarik perhatian orang di "Traffic Light" πŸ˜‚
#modenasgt128 #modenasperakcrew #gt128 #modenasracingteam #kapcaimalaya #kapcaisado #hartadunia #italian


0

Assalamualaikum..selamat pagi ahad hujung minggu..haha..episod bru dah upload. So ade masa bolehlah layan kejap..
#zharif97_
#motovlogermalaysia
#motovlog
#modenasgt128
#aiyaiyai


1

Ada persamaan ke? Haha
#zharif97_
#modenasgt128
#motovlogermalaysia


1

Helmet mana yg menarik untuk buat vlog?
#zharif97_
#ltdhelmet
#modenasgt128
#motovlog


3

#Repost @im53rd (@get_repost)
・・・
Done for sau 5.0

#santaianakutara #santabiarsampai #on❌on #giler❌sayang #owner❌hensem #kanjostyle #modenasgt128 #ridernakal #kami❌rare


3

Assalamualaikum..episod baru dah upload..hujung minggu ni boleh layan kejap..haha..gerakluuu.. #zharif97_
#modenasgt128
#aiyaiyai
#motovlogermalaysia
#modenas


0

#Repost @hfdz00_ (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum W.B.T...Ekzos Leo Vince PNP GT128/Kriss 110 - RM250 (NEGO sipi) + Kickstart Dinamik - RM110 (NEGO sipi) + Footrest Complete - RM170 (NEGO sipi) (POS Buyer Tanggung) (COD Temerloh Dan Berhampiran Sahaja) β€’Sebab jual nak tampung kos buat lesen keretaβ€’PM 011-1786-0607
#gt128 #modenasgt128 #kriss110


0

Terima kasih atas comment yg membina..insyaallah akan upgrade video lepas ni.. @fb_crls
#zharif97_
#modenasgt128
#motovlog
#motovlogermalaysia


1

Ep.5 dah upload..ada masa boleh layan kejap..
#zharif97_
#modenasgt128
#motovlog
#ridesantai
#motovlogermalaysia


0

with ma nigga hahah #modenasgt128 #hondawave125


1

The end of the page