#modenasgt128

Instagram photos and videos

#modenasgt128#gt128#modenas#kapcaimalaya#motovlogermalaysia#zharif97_#modenasperakcrew#kami#Repost#modenasracingteam#kapcaisado#jenterapejuang#owner#on#santaianakutara#motovlog#santabiarsampai#giler#sukanduaroda#kanjostyle#ridernakal#kamixramai#helmetarc#arcritz#modenaskriss#standardituindah#stphondawave125unitedclub

Hashtags #modenasgt128 for Instagram

Terima kasih sebb tak hampakan sya tak meragam sana sni dan terima kasih sbb sudi layan sya bila kat highway.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#modenasgt128#kaki4stroke#gt128#standituindah


0

Terrrrbaik bosss @zulazhar23
Repost from @zulazhar23 @TopRankRepost #TopRankRepost Alhamdulillah.. Sampai doh weyyhh Kuantan.. Padu lagi motor GT kwn neh.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜„ Tq @shades.gojez .. spek yg saya beli tu membantu mengatasi masalah silau semasa menunggang dan menaikkan peratus kehenseman saya.. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜†๐Ÿค™ #SoloRide #ModenasGT128 #TeamGT128


0

*Ride Mega TTS Modenas Zon Utara 2.0 Anjuran MPC @teluk batik,Perak pd 21/7/2018(Sabtu)* Lokasi RV: *Dataran Atas Shah Alam*
Masa RV: *10pm*
Tarikh RV: 20/7/2018(Jumaat Mlm) mari beramaii2 ke mega TTS Modenas...lgi ramai lg meriahhh...
Wassap 0174269083 utk ketahui maklumat dgan lebih lanjut...pelbagai aktiviti menarik yg ada d sana...๐Ÿ˜˜ #mccmofficials
#modenasct115scommunitymas #modenasct115s #modenas #matmoto #kakifly #kakimoto #kakihighway #kronimodenas #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kapcaisado #kitaridertiadabeza #kriss #duniapermotoran #duaroda #pencintakelajuan #pelesithighway #pencintaduaroda #pelesitrayaumalaysia #jenterasado #jenterapejuang #sukanduaroda #modenasgt128 #modenaskriss #ct115s #ct115ssarawak


2

peneman kekita zaman menuntut ilmu.. JOHOR-SHAH ALAM
#modenas #modenasgt128
#gt128 #kapcaimalaya
#ilmupelitahidup
#matmoto #baranglokal


3

Bersiar siar bersama kuda hitam...
#modenasgt128
#jenteratempatan


0

ๆ— ่ฎบ่ฐ้™ชไฝ ๅœจไธ€่ตท
ๅฎƒๅฐฑไผš้™ชไฝ ไธ€่พˆๅญ
#modenasgt128
gt128


8

#Repost @hafizsupersonix
โ€ข โ€ข โ€ข
Awek Malaysia Or Awek Korea ??
๐Ÿ˜…โœŒ๏ธ
#modenasgt128
#familiaridergroup


0

Kroni standart
#kapcaimalaya
#modenasgt128


3

Hahaha buat lawak time balik kerja pon jadi hahahax.... #modenasgt128 #gt128
#superkapcaifamily
Biar Apa Orang Nak Buat Itu Dia Punya Pasal Laa
Janji Kita Happy Dengan Camera hahahahx... Layannnnn


0

Terpisah Tiada Ganti
Hanya Kenangan Mengubati..
Alhamdulillah hehehe... #syukurselalu #gt128 #modenasgt128 steady...


0

Moto kaw2...
#modenasgt128


0

Gud Bye KCM6182.. Thanks for 6 years.. #AhliKeluargaYusuf
#modenasgt128


0

Mata Eifa #modenas #modenasgt128


1

Aloha si hijau..๐Ÿ’• #modenasgt128


1

Pkai moto ni lak....
#cucukhabis
#modenasgt128


1

Ayuh pulang ke Uitm Puncak Alam, bye2 Penang...
#arcritz #helmetarc #modenas #modenasgt128 #gt128


11

Basuh lagi, esok balik palam dh oii...
#modenas #modenasgt128 #gt128 #puncakalam


0

Setahun setengah je lagi... Sabar ekโ˜บ๏ธ jangan sakit2.. Aku kopek kulit ko sbb ada sbb. #modenasgt128 cc @modenas.malaysia hitam itu menawan...


0

Sepanas mata yang memandang.....panas lg hati abam polis nelihat tiap pusingan roda yg berputar
#motoku
#modenasgt128
#terusmembara


2

Walaupun ramai yang tak suka engkau sbb tak laju macam motor2 yang lain.. tapi bagi aku...engkaulah yang terbaik dari untuk perjalanan jarak jauh dari semua motor yang telah aku pandu uji.. biarlah apa orang kata yang pasti engkau dah buktikan yang engkau dah berjaya bawak aku hingga melepasi sempadan... Terima kasih #ModenasGT128.... โœŒ๏ธ๐Ÿ˜Š
#BiarGambarBercerita
#triptothailand #LimitedEdition
#BiarKapchaiJanjiSampai
#modenas #GT128
#CeritaKita #KameraTikam
#gopro #goprohero4 #hero4
#SayangKetatSendatPadat
#AkuRakyatBiasa
#SuratBawahPintu


2

Alhamdulillah dh selamat sampai, dari Selangor ke Penang... ride yg terakhir utk sem 3, jumpa sem 4 nnty ye...
#gt128 #modenas #helmetarcritz #arcritz #helmetarc #modenasgt128


8

Alhamdulillah Syukurr. Tqsm @maru_hemohemo bgi experience boek. #gt128 #modenas #modenasgt128 #gt128feykar #gt128jerai #gt128riders @modenas.malaysia


4

Baby orangeโœŒ๏ธ๐Ÿ˜˜
#gt128 #modenasgt128


2

Gaya tersendiri yang menarik pandangan ramai terhadapnya ๐Ÿ˜œ.
#modenasgt128 #gt128 #italian #modenasracingteam #modenasperakcrew #kapcaimalaya


0

Alhamdulillah, dua2 dah sampai destinasi masing2... kmi budak utaqaaa... penat baqhang, jom lena luhh...
#modenas #hondafuture125 #gt128 #modenasgt128 #puncakalam #perak #penang


0

Esok ride balik puncak alam... Final exam wait for me!!!
#gt128 #modenas #modenasgt128


10

Episod baru dah upload..update vlog di awal tahun 2018..tak dpt nak ride dgn @jomger_rider sebb hujan...haha..takpelah..lain waktu ade..dan kepada abang @izwannohaza ..maaf sebb dalam video ni salah sebut nama..๐Ÿ˜…..jgn lupa subcribes!๐Ÿ™Œ #zharif97_
#motovlogermalaysia
#modenasgt128
#tahunbaru
#bikerslifestyle
#hujanvlog


0

Ini malam kita jumpa,ini malam kita lumba,tengok siapa lebih torque siapa lebih kuasa kuda,tak semua sampai penghujung bila race mula,lokal jepun eropah kategori terbukaโœŒ๏ธโœŒ๏ธ...
#kanjomalamminggu #kakiwangan #kamiโŒramai #kamiโŒmahal #kamiโŒlaju #themalayanriders #TMR#yamahasstwo#modenasdinamik120 #modenasgt128 #kapcaisado #kapcaimalaya #jenterapejuang #familiaridergroup


1

Masih mampu menarik perhatian orang di "Traffic Light" ๐Ÿ˜‚
#modenasgt128 #modenasperakcrew #gt128 #modenasracingteam #kapcaimalaya #kapcaisado #hartadunia #italian


0

Assalamualaikum..selamat pagi ahad hujung minggu..haha..episod bru dah upload. So ade masa bolehlah layan kejap..
#zharif97_
#motovlogermalaysia
#motovlog
#modenasgt128
#aiyaiyai


1

Ada persamaan ke? Haha
#zharif97_
#modenasgt128
#motovlogermalaysia


1

Helmet mana yg menarik untuk buat vlog?
#zharif97_
#ltdhelmet
#modenasgt128
#motovlog


3

#Repost @im53rd (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Done for sau 5.0

#santaianakutara #santabiarsampai #onโŒon #gilerโŒsayang #ownerโŒhensem #kanjostyle #modenasgt128 #ridernakal #kamiโŒrare


0

#Repost @im53rd (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Done for sau 5.0

#santaianakutara #santabiarsampai #onโŒon #gilerโŒsayang #ownerโŒhensem #kanjostyle #modenasgt128 #ridernakal #kamiโŒrare


4

Assalamualaikum..episod baru dah upload..hujung minggu ni boleh layan kejap..haha..gerakluuu.. #zharif97_
#modenasgt128
#aiyaiyai
#motovlogermalaysia
#modenas


0

#Repost @hfdz00_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum W.B.T...Ekzos Leo Vince PNP GT128/Kriss 110 - RM250 (NEGO sipi) + Kickstart Dinamik - RM110 (NEGO sipi) + Footrest Complete - RM170 (NEGO sipi) (POS Buyer Tanggung) (COD Temerloh Dan Berhampiran Sahaja) โ€ขSebab jual nak tampung kos buat lesen keretaโ€ขPM 011-1786-0607
#gt128 #modenasgt128 #kriss110


0

Terima kasih atas comment yg membina..insyaallah akan upgrade video lepas ni.. @fb_crls
#zharif97_
#modenasgt128
#motovlog
#motovlogermalaysia


1

Ep.5 dah upload..ada masa boleh layan kejap..
#zharif97_
#modenasgt128
#motovlog
#ridesantai
#motovlogermalaysia


0

with ma nigga hahah #modenasgt128 #hondawave125


1

Bro cuba ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
Nk pakai mahal mahal x mampu
#kawasakikr150
#modenasgt128
#hondars150rofficialfanclub
#yamaha


2

Abang dgn adik ..dari bapak yg sama ..MODENAS..
#zharif97_ #motovlogermalaysia #modenaskriss #modenasgt128 #gerakluuu


1

Alhamdulillah dah diperbaiki... insyaallah next ride GT128 kasi On hahahahahaha....
#superkapcaifamily #modenasgt128 #limited #malaysia
Morning followers chill2 Okay.. Always smile my friends.... yeahhh...!!!


1

Lama dah tersadai kau ni...takpelah ..sikit2 aku baik pulih kau.. #modenasgt128 #zharif97_ #motovlogermalaysia #gerakluuu


1

Kau la jantungku
#modenasgt128


0

Motor idamanku
#gt128
#modenasgt128


0

Selepas dibaik pulih.. #modenasgt128 #zharif_ #motovlogermalaysia


0

Proses baik pulih...
#modenasgt128 #zharif_ #motovlogermalaysia


0