#mollybeauty

Instagram photos and videos

#mollybeauty#MOLLYBeauty#missvperfume#SassySisters#lipmatte#MISSvperfume#sariyanti#penjagaanwanita#codpenang#codpenangisland#pencuciwanita#teamhoney#MollyTaste#missvperfumemolly#EauDeParfum#sassysisters#terapiinstagram#15ml#missvperfumeoriginal#Ajimaura#codkuantan#keputihan#cikabangsayang#teamMieza#bestselling

Hashtags #mollybeauty for Instagram

BUANG ANGIN SAKAN 😂😂😂 Yes sapa minum JAMU SYANTIK mula mula memang dia keja nak buang angin ja, jangan melepas merata sudah la...haha

Comel kan.. Selain bab buang angin, JAMU SYANTIK pun melawaskan perut & bagi badan tak letih..💪💪 #AgentJamuSyantikPahang


7

Mai la try CORSET PEREMPUAN.. 😂 Yang ni ada 3 hook taw, sb apa? yalah sizing dia ikut berat jgk.. mula2 sangkut yg 1 dulu.. lama2 boleh sangkut nombot 3 tu dh di kira ramping.. pastu kena lak jamu syantik mmg tak ambik masa lama nak slim.
Jgn kata kurus tak buncit naa.. kalo lepas makan tu dia buikk jgk, taw la sb aii pon kurus. Tambah pakai baju ketat.. bila jln dan2 tahan napaih. haha.. Raya haji tak lambat dh, nak pakai kebaya tak dak masalah.. kasi ada shape, shubidu pak pak!! boom boom boom boom boom 🎵🎶 #BeSyantikCorset
#suppliment #kulitcerah #tomatoskin #mollybeauty #mollybeautymurah #missvperfume #vitaminc #vitaminkulit #parut #cela #detox #ajimaura #terapiinstagram #kulitkusam #kulitbermasalah #kolagen #supplementtanpacollagen #collagen #tumitmerekah #supplementdalaman #vitamin #supplementmurah #hormon #liangporiterbuka #putih #cantik #assalamualaikum #selamatpetang


0

Baunya mcm mana sis? ok mai nak ceqhita, ada yg dh besa guna body shop pya perfume dia taw lah bau mcm mana.. yg tak besa cmna pulak?

Kalo ampa nak bau yg agak lembut bak baldu.. ampa boleh try white musk, vanilla or apple blossom.. Kalo ampa nak bau yg agak sweet maneh2 gitu boleh try strawberry or japanese cheery blossom. Tp bau yg maneh ni bila lama2 pkai dia bau soft jgk.

So pilih la nah yg mana ampa suka, alaa grab jela semua apa susah. Bukan mahai pon kenzz.. selit dlm handbag satu. Kot agak2 rushing dlm kreta pon boleh roll it!! RM15 only!! #MollyTaste #EauDeParfum #GelekGelekJer


3

Morning.. pepagi jgn lupa 2 sudu JamuSyantik okays.. sat sat g dia brasa nak buang yg semalam 💨
#JamuSyantik #RM25


4

Ada orang suka bau lembut2.. dia boleh berkawan dgn vanilla, apple blossom & white musk.. Ada org suka bau sweet2 manishh gitu.. dia boleh berkawan dgn strawberry & cherry blossom.. Ada orang tak suka ada bau, dia boleh berkawan dgn ayaq paip.. Ada orang suka bau hapak, dia boleh p kwn dengan kambing.. 🐐

Haa pilih2 bauan mana satu.. 🤣 gurau jerk!! #EDPMollyTaste


2

Ramai dh lock stok #MollyTasteAF unicorn ni.. sorang 300pcs pon ada. Nahaii, sabaq naa.. stok sampai kilang laju2 kita proses. Ada 10 flavor okay.. Stakat hari ni yg dh beli semua cakap bau tak pening, tak menusuk hidung, tak sakit kepala.. walaupon wangi tp tak buat kita rasa pening. Siapa lagi nak dh boleh start order okay. Agent di alukan seluruh malaysia dgn modal serendah RM70.. siap boleh mix flavor lg.


4

ลิปแมทจิมจุ่ม ราคาน่ารัก แท่งละ 190฿ / 3แท่ง ส่งฟรี / มีให้เลือก 15​ สี //สีสวย ทาง่าย บางเบา ติดทนตลอดวัน
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #lipmatte #MOLLYBeauty


0

โทนส้ม โทนส้ม โทนส้ม🍊🍊
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #lipmatte #MOLLYBeauty


0

Hot promotion 💥💥💥
1 แท่ง 190 บาท ‼️
3 แท่ง 500 บาท free EMS/Kerry ‼️‼️ ลิปแมท คุณภาพดี
สีชัด สีแน่น บางเบา ไม่หนักปาก จาก sassy sisters
ปังทุกเฉด เกรดดีทุกแท่ง ⚡️
มีให้เลือก 15 เฉดสี 📌📌
Line​ ID : tukta_bus

#sassysisters #lipmatte #MOLLYBeauty #ลิปซิส #เครื่องสำอาง #ลิปแมทไม่ติดหลอด


0

15 colors of sassy sisters
สวยทุกสี ดีทุกแท่ง
ปังแค่ไหน ดู ‼️
Line​ ID​ : tukta_bus

#sassysisters #sassysisterslipmatte#MOLLYBeauty


0

Red Tone.. แซ่บ มั่นใจไปอีก

ไปไหนก็ไม่มีเอ้าท์ บอกเลยจ้า
3แท่ง500 พร้อมส่งจ้า
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #lipmatte#MOLLYBeauty


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

💄💄มาๆค่ะ ทาไปเลย 15 สี 💄💄
สวยทุกสี 💋💋
ทาลิปสวยขึ้น จริง✨
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #MOLLYBeauty #lipmatte


0

มอนิ่งคร่า รับลิป 3 แท่งเลยใช่ไหมคะ☺️☺️
Line 🆔 : tukta_bus
#SassySisters #MOLLYBeauty #lipstick


0

#missvperfume new flavour
Yang new ni super wangi taw.
Bau wangi macam nak makan.hehe
Suami pun makin sayang.

Kalau ada keputihan dia tarik keluar abih.
Tak payah pakai pantyliner dah.

Jom cuba?
Klik http://www.wasap.my/60179665308
#missvperfume
#mollybeauty
#missvperfumemolly


1

Heyyy ladies jaga-jaga bila miss V berbau pasti kurang menyenangkan ‼️ 😅😅 Itu tanda-tanda awal missV anda bermasalah .. di jangkiti bakteria dan sebagainya .. jadi perlu bertindak segera ‼️ 😉

Macamana kalau tak sempat nak cuci ❗️
Kadang² terlupa sebab nak kejar masa ❗️

Apa susahnya kalau ada missVperfume by MOLLYS BEAUTY rasa tak sempat sembur 💨 je haaa ..
Wangi pulak tu , bau 🍓

Mudah❗️
senang❗️
jimat masa❗️
Sebotol tahan 3-5 bulan lebih ikut cara pemakaian kita ☺️
Miss v perfume semudah ABC

#missvperfumenewflavour


3

#missvperfume new flavour
Yang new ni super wangi taw.
Bau wangi macam nak makan.hehe
Suami pun makin sayang.

Kalau ada keputihan dia tarik keluar abih.
Tak payah pakai pantyliner dah.

Jom cuba?
Klik http://www.wasap.my/60179665308
#missvperfume
#mollybeauty
#missvperfumemolly


4

MISS V PERFUME BY MOLLY NEW PACKING DGN FORMULA BARU TAMBAHAN "LACTOSERUM" UTK MENCERAHKAN CELAHAN MISS V DGN CEPAT DAN HILANGKAN LEBAM LEBIH BERBALOI DARI PACKING LAMA UOLSS.
.
Setiap pembelian miss v perfume 60ml new flavour strawberry + vanilla anda akan dapat Feminine wash 10ml (Ada dalam kotak miss v perfume) wangi sangat tau feminine wash tu sebab dari ekstrak strawberry.
.
.
Meh try miss V perfume ni.SPRAY² masalah anda akan hilang.😍
.
FUNGSI & KELEBIHAN MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY :
.
🍓 100% organik dengan ekstrak manjakani,sireh dan strawberri
🍓 Hanya spray sahaja tanpa perlu dibilas,mudah dan cepat
🍓 Menghilangkan kegatalan
🍓 Membunuh bakteria dan kulat
🍓 Merawat keputihan
🍓 Mengetatkan faraj
🍓 Memulihkan luka selepas bersalin
🍓 Memberi haruman sepanjang hari
🍓 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍓 Mencegah bau yang kurang enak
🍓 Boleh digunakan semua wanita,anak dara,wanita hamil juga dalam pantang
🍓 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
.
Kandungan Bahan:
Aqua,Ekstrak Manjakani,Ekstrak Strawberry,Sireh,Yogurt,Pengawet,
Pewarna dan Pewangi yg dibenarkan.
.
Whatsapp 017 966 5308 @missvperfume_malaysia


5

Nak tak hilangkan bau masam Miss V?
Bosan dgn masalah keputihan?
Nak ketatkan kembali Miss v ??
Rimas asyik tergaru-garu sebab Miss V gatal ??
.
Punca kegatalan ni ada byk sebab. Bukan sebab tak jaga kebersihan je ye. Kami tau ramai para wanita yg frustrated sbb walaupun dah jaga kebersihan tapi masih terkena jangkitan kuman dekat bahagian 'situ' kan? Ada juga sebab lain seperti faktor hormon tak menentu, pakai panties yang ketat, ada allergic @ kudis ataupun ada masalah diabetes
.
Molly Miss V Perfume antara produk ‘maintainance’ Miss V terbaik yg dikeluarkan dgn hanya spray saja
.
Mana yg ada keputihan teruk sebelum ni, semuanya dah berkurang & dah pun hilang
🚫 Tak de dah faraj yg berbau hanyir
🚫 Tak de dah dok menggaru gatal2 tu
.
Miss V Perfume by Mollys Beauty dirumus dengan Extract sireh, manjakani serta yogurt yang boleh mencerahkan kawasan faraj yg gelap
.
💜 Antara kebaikan sireh & manjakani 💜
✔️ Menghapus bakteria & kuman yg menimbulkan rasa gatal2
✔️ Membersihkan kotoran di faraj
✔️ Menghilangkan bau yg tak menyenangkan
✔️ Mencegah keputihan
✔️ Mengaktifkan kembali otot vagina
✔️ Mencegah kanser yg berhubung dgn alat sulit
✔️ Melancarkan peredaran haid
✔️ Menyihatkan peranakan wanita (mudah hamil)
.
📲017 966 5308
📲017 966 5308
📲017 966 5308
.
#missvperfume
#mollybeauty #missvperfumemolly #missvperfume #missvperfumeutara #missvperfumebymolly #missvperfumes #missvperfumeoriginal #mollysbeauty #sayajual #missvperfumemolly #missvperfumepromosi #missvperfumemalaysia #sariyanti #jepsari #emmamembong #youcanduit #businessonlinemalaysia #missvperfume #ajimaura #terapiinstagram #missvperfume_malaysia


0

Assalamualaikum, Selamat Malam
Miss V Perfume By Mollys Beauty ( NEW )
.
🌸Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. .
🌸Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🍀 Menghilangkan kegatalan
🍀 Membunuh bakteria dan kulat
🍀 Merawat keputihan
🍀 Mengetatkan faraj
🍀 Memulihkan luka selepas bersalin
🍀 Memberi haruman sepanjang hari
🍀 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍀 Mencegah bau yang kurang enak
🍀 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🍀 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🍀 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🍀 100% organik dan selamat digunakan
🍀 Mencerahkan celahan

#intimsuamiisteri #bazarpaknil #yusufiskandar #setbersalin #bazarpaknilprodukkecantikkan #mollymissv #mollybeauty #ketatkanfaraj #rawatkeputihan #pulihlukabersalin #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopping #instashop #terapiinstagram #Ajimaura #bestproduct #bestselling #teamMieza #cikabangsayang #keputihan #codkuantan #assalamualaikum #mrgrey #missvperfumeoriginal #trustedsellermalaysia


2

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol
Nak order
WhatsApp ➡️0195897697
.
#MISSvperfume #mollybeauty #sariyanti #codpenang #codpenangisland #pencuciwanita #teamhoney #penjagaanwanita


0

🍅 Tomato skin 🍅

Fungsi Tomato Skin Supplement :
* Bertindak sebagai booster whitening
* Bertindak sebagai detox
* 10x lebih cerah
* Mengurangkan berat badan
* Memperbanyakkan susu ibu
* Sesuai utk ibu mengandung
* Melembapkan kulit
* Menghilangkan jerawat, jeragat dan parut
* Memberi efek glow kepada kulit
* Anti penuaan

#tomatoskin
#detox
#cerah
#putih
#mollybeauty


0

Jamu Syantik (Jamu Viral)

100% herba.

Fungi:
1) Melancarkan kitaran haid & kelancaran darah
2) Menurunkan berat badan & menyingkirkan lemak
3) Mencantikkan kulit
4) Menghilangkan bau badan
5) Menghilangkan keputihan dan kegatalan
6) Membantu masalah senggugut
7) Membantu mempercepatkan penghasilan susu badan
8) Sesuai untuk wanita lepas bersalin
9) Menegangkan payudara
10) Mengatasi masalah kentut vagina & mengetatkan kembali
11) Mengatasi masalah kurang nafsu
12) Buang angin dalam badan
13) Menambah tenaga

Cara pengambilan :
2 sudu pagi dan 2 sudu malam. - Minum air putih 1-3liter setiap hari.
- Goncang sebelum minum.

#Jamusyantik
#jamu
#jamuviral
#jamuviralhot
#molly
#mollybeauty


1

MISS V PERFUME by MOLLY BEAUTY🍓 ❤️Menghilangkan kegatalan
❤️Membunuh bakteria dan kulat
❤️Merawat keputihan
❤️Mengetatkan faraj
❤️Memulihkan luka selepas bersalin
❤️Memberi haruman sepanjang hari
❤️Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
❤️Mencegah bau yang kurang enak
❤️Tak perlu menggunakan pantyliner lagi
.
🌸NAK 1 BADAN WANGI - Sembur di miss vee tapi satu badan wangi. Orang sebelah pon akan bau. Tak perlu perfume lagi.
.
🌸TAK PERLU CUCI - Lepas mandi spray jer tak payah susah2 nak bilas. Mudah dibawa ke mana-mana saja tau. Manjakani berupaya membasmi bakteria dan kuman yg mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
🌸HANYA BAHAN ORGANIK - Hanya ada bau tapi tiada rasa. Menggunakan ekstrak buah strawberry untuk bau yg wangi. Selamat digunakan oleh anak dara, wanita dah berkahwin, ibu preggy, ibu berpantang dan semua peringkat umur.
.
🌸KEPUTIHAN AKAN LESAP - Satu hari dah nampak kesannya. Manjakani berupaya membasmi bak teria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak faraj.
.
🌸MENCERAHKAN CELAHAN - Sembur sahaja di celah2 yang gelap tu. InsyaAllah cerah balik. Yogurt boleh kembalikan kecerahan yang disebabkan faktor lembap.)
120ml per botol

Nak order

WhatsApp ➡️0174924412
.
#MISSvperfume #mollybeauty


0

Hot promotion 💥💥💥
1 แท่ง 190 บาท ‼️
3 แท่ง 500 บาท free EMS/Kerry ‼️‼️ ลิปแมท คุณภาพดี
สีชัด สีแน่น บางเบา ไม่หนักปาก จาก sassy sisters
ปังทุกเฉด เกรดดีทุกแท่ง ⚡️
มีให้เลือก 15 เฉดสี 📌📌
Line ID : tukta_bus​
#sassysisters #MOLLYBeauty #lipmatte


0

Hot promotion 💥💥💥
1 แท่ง 190 บาท ‼️
3 แท่ง 500 บาท free EMS/Kerry ‼️‼️ ลิปแมท คุณภาพดี
สีชัด สีแน่น บางเบา ไม่หนักปาก จาก sassy sisters
ปังทุกเฉด เกรดดีทุกแท่ง ⚡️
มีให้เลือก 15 เฉดสี 📌📌
Line​ ID : tukta_bus

#sassysisters #lipmatte #MOLLYBeauty #ลิปซิส #เครื่องสำอาง #ลิปแมทไม่ติดหลอด


0

📌📌S07 Brown sugar
น้ำตาลอิฐสีโปรดของใครหลาย ๆ คน 📽️กดคลิปดูความแน่นของพิกเม้น และความสวยของคุณเค้าได้เลย
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
190.- /500.- (ส่งฟรี) *สีนี้ในคอลเลคชั่นต้องมีนะแนะนำๆ
Line ID​ : tukta_bus
#SassySisters #lipmatte #MOLLYBeauty


0

ถ้าเทอจะไปปาร์ตี้ เราแนะนำสีนี้เลยนะ
#S08Redonfleek จ้าา
แท่งละ 190.- เท่านั้น ‼️‼️
Line​ID​ : tukta_bus
#SassySisters #lipmatte #MOLLYBeauty


0

เลือกสีไม่ได้ก็เหมาไปสวยๆ👍🏻👍🏻 Sassysisters 💋
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #MOLLYBeauty #lipmatte


0

#missvperfume new flavour
Yang new ni super wangi taw.
Bau wangi macam nak makan.hehe
Suami pun makin sayang.

Kalau ada keputihan dia tarik keluar abih.
Tak payah pakai pantyliner dah.

Jom cuba?
Klik http://www.wasap.my/60179665308
#missvperfume
#mollybeauty
#missvperfumemolly


5

สร้างสีสันด้วยสีสวยๆด้วย#Sassy Sisters

1 แท่ง 190/
3แท่ง500 free Ems ทักมาสิจ้ะ
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #lipmatte #MOLLYBeauty


0

Siapa yang nak cantik dengan collagen drinks ni boleh follow @mieza_shoppe_my okay❤️ Fungsi Tomato Skin: * Bertindak sebagai booster whitening
* Bertindak sebagai detox
* 10x lebih cerah * Mengurangkan berat badan
* Memperbanyakkan susu ibu
* Sesuai utk ibu mengandung
* Melembapkan kulit
* Menghilangkan jerawat, jeragat dan parut
* Memberi efek glow kepada kulit
* Anti penuaan


4

Dah kemam #tomatoskin malam ini? "Kulit dah putih licin, boleh tak stop makan supplement"..?? Kenapa nak stop? Kalau dah nampak kesan teruskan consume syg laaa nak benti makan #tomatoskin

Booster whitening 10x ganda u ols. ❤️


5

Kak moly buat mini perfume ni sb ramai org pompuan ni tambah2 mak anak kecik, yg kerja ofis, sentiasa bz dan mudah lupa.. Yg kami taw kalo nak cepat mesti mekap dl sikit2, pakai tudung terus keluaq.. tak dan nak pikiaq wangi2.. Tp dgn adanya mini perfume dlm beg, masa tgh drive nk sampai ke destinasi tu dan la selop tangan dlm beg ambik perfume.. gelek2 kt tangan, roll dkt tudung ckit dah siap.
Kalau yg keja ofis tu masa dia berjalan nak masuk ataupon dlm lif org pakat sedut mcm sedut udara nyaman sb wangi. haha.. Tak caya? kena cuba esok jgk!! confirm ada yg tya “hg pakai perfume apa ni?” lg terkejut kalo habaq kt dia perfume RM15. ☺️ RM15 tp wangi mcm yg harga RM500.. kau ade?
#EDPMollyTaste #bolehbawasolat #NonAlcohol


2

Ada orang suka bau lembut2.. dia boleh berkawan dgn vanilla, apple blossom & white musk.. Ada org suka bau sweet2 manishh gitu.. dia boleh berkawan dgn strawberry & cherry blossom.. Ada orang tak suka ada bau, dia boleh berkawan dgn ayaq paip.. Ada orang suka bau hapak, dia boleh p kwn dengan kambing.. 🐐

Haa pilih2 bauan mana satu.. 🤣 gurau jerk!! #EDPMollyTaste


6

Ting ting tang ting... sila sambung, hahah.. ni dia 5 pujaan hati dinda.. sapa nak sunting? hari rabu ready stock.. sebotol ni boleh tahan 5 bulan sb jenis roll on. Calit sikit2 ja bau semerbak.. RM15 ja sebotol.. HQ dah open order nah.. cpt2 submit sebelum kehabisan stok. 🌸 Vanilla By Body Shop
🌸 Strawberry By Body Shop
🌸 Japanese Cherry Blossom By Body Shop
🌸 White Musk By Body Shop
🌸 Apple Blossom By Body Shop ~ Tahan 18 jam ~
~ Boleh bawa solat ~
~ Non Alcohol ~
~ 100% pati ~

Admin: www.wasap.my/60179665308
#MollyTaste #EauDeParfum #15ml


2

Ting ting tang ting... sila sambung, hahah.. ni dia 5 pujaan hati dinda.. sapa nak sunting? hari rabu ready stock.. sebotol ni boleh tahan 5 bulan sb jenis roll on. Calit sikit2 ja bau semerbak.. RM15 ja sebotol.. HQ dah open order nah.. cpt2 submit sebelum kehabisan stok. 🌸 Vanilla By Body Shop
🌸 Strawberry By Body Shop
🌸 Japanese Cherry Blossom By Body Shop
🌸 White Musk By Body Shop
🌸 Apple Blossom By Body Shop ~ Tahan 18 jam ~
~ Boleh bawa solat ~
~ Non Alcohol ~
~ 100% pati ~

Admin: www.wasap.my/60179665308
#MollyTaste #EauDeParfum #15ml


3

Baunya mcm mana sis? ok mai nak ceqhita, ada yg dh besa guna body shop pya perfume dia taw lah bau mcm mana.. yg tak besa cmna pulak?

Kalo ampa nak bau yg agak lembut bak baldu.. ampa boleh try white musk, vanilla or apple blossom.. Kalo ampa nak bau yg agak sweet maneh2 gitu boleh try strawberry or japanese cheery blossom. Tp bau yg maneh ni bila lama2 pkai dia bau soft jgk.

So pilih la nah yg mana ampa suka, alaa grab jela semua apa susah. Bukan mahai pon kenzz.. selit dlm handbag satu. Kot agak2 rushing dlm kreta pon boleh roll it!! RM15 only!! #MollyTaste #EauDeParfum #GelekGelekJer


4

Assalamualaikum, Selamat Malam .
Miss V Perfume By Mollys Beauty ( NEW )
.
🌸Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. .
🌸Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🍀 Menghilangkan kegatalan
🍀 Membunuh bakteria dan kulat
🍀 Merawat keputihan
🍀 Mengetatkan faraj
🍀 Memulihkan luka selepas bersalin
🍀 Memberi haruman sepanjang hari
🍀 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍀 Mencegah bau yang kurang enak
🍀 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🍀 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🍀 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🍀 100% organik dan selamat digunakan
🍀 Mencerahkan celahan

#intimsuamiisteri #bazarpaknil #yusufiskandar #setbersalin #bazarpaknilprodukkecantikkan #mollymissv #mollybeauty #ketatkanfaraj #rawatkeputihan #pulihlukabersalin #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopping #instashop #terapiinstagram #Ajimaura #bestproduct #bestselling #teamMieza #cikabangsayang #keputihan #codkuantan #assalamualaikum #mrgrey #missvperfumeoriginal #trustedsellermalaysia


2

"BAKAL PENGANTIN,PENGANTIN BARU,PENGANTIN LAMA?" 😘 meh try kak vee kita ni,konpem cik abg jatuh cinta bekali2..ramai dh cuba mmg best sgt..
.
.
ciri2nya simple,tak perlu cuci..juz spray n biar..nanti dia sedut sgala yg xcantik di dalam tu bertukar jd cantik molek.wangi sepanjang hari mcm pakai perfume mahal2..
.
.
whattsap "mvp" - 017 966 5308


4

Ting ting tang ting... sila sambung, hahah.. ni dia 5 pujaan hati dinda.. sapa nak sunting? hari rabu ready stock.. sebotol ni boleh tahan 5 bulan sb jenis roll on. Calit sikit2 ja bau semerbak.. RM15 ja sebotol.. HQ dah open order nah.. cpt2 submit sebelum kehabisan stok. 🌸 Vanilla By Body Shop
🌸 Strawberry By Body Shop
🌸 Japanese Cherry Blossom By Body Shop
🌸 White Musk By Body Shop
🌸 Apple Blossom By Body Shop ~ Tahan 18 jam ~
~ Boleh bawa solat ~
~ Non Alcohol ~
~ 100% pati ~

Admin: www.wasap.my/60179665308
#MollyTaste #EauDeParfum #15ml


3

Ting ting tang ting... sila sambung, hahah.. ni dia 5 pujaan hati dinda.. sapa nak sunting? hari rabu ready stock.. sebotol ni boleh tahan 5 bulan sb jenis roll on. Calit sikit2 ja bau semerbak.. RM15 ja sebotol.. HQ dah open order nah.. cpt2 submit sebelum kehabisan stok. 🌸 Vanilla By Body Shop
🌸 Strawberry By Body Shop
🌸 Japanese Cherry Blossom By Body Shop
🌸 White Musk By Body Shop
🌸 Apple Blossom By Body Shop ~ Tahan 18 jam ~
~ Boleh bawa solat ~
~ Non Alcohol ~
~ 100% pati ~

Admin: www.wasap.my/60179665308
#MollyTaste #EauDeParfum #15ml


3

Ting ting tang ting... sila sambung, hahah.. ni dia 5 pujaan hati dinda.. sapa nak sunting? hari rabu ready stock.. sebotol ni boleh tahan 5 bulan sb jenis roll on. Calit sikit2 ja bau semerbak.. RM15 ja sebotol.. HQ dah open order nah.. cpt2 submit sebelum kehabisan stok. 🌸 Vanilla By Body Shop
🌸 Strawberry By Body Shop
🌸 Japanese Cherry Blossom By Body Shop
🌸 White Musk By Body Shop
🌸 Apple Blossom By Body Shop ~ Tahan 18 jam ~
~ Boleh bawa solat ~
~ Non Alcohol ~
~ 100% pati ~

Admin: www.wasap.my/60179665308
#MollyTaste #EauDeParfum #15ml


4

Ting ting tang ting... sila sambung, hahah.. ni dia 5 pujaan hati dinda.. sapa nak sunting? hari rabu ready stock.. sebotol ni boleh tahan 5 bulan sb jenis roll on. Calit sikit2 ja bau semerbak.. RM15 ja sebotol.. HQ dah open order nah.. cpt2 submit sebelum kehabisan stok. 🌸 Vanilla By Body Shop
🌸 Strawberry By Body Shop
🌸 Japanese Cherry Blossom By Body Shop
🌸 White Musk By Body Shop
🌸 Apple Blossom By Body Shop ~ Tahan 18 jam ~
~ Boleh bawa solat ~
~ Non Alcohol ~
~ 100% pati ~

Admin: www.wasap.my/60179665308
#MollyTaste #EauDeParfum #15ml


2

#missvperfume new flavour
Yang new ni super wangi taw.
Bau wangi macam nak makan.hehe
Suami pun makin sayang.

Kalau ada keputihan dia tarik keluar abih.
Tak payah pakai pantyliner dah.

Jom cuba?
Klik http://www.wasap.my/60179665308
#missvperfume
#mollybeauty
#missvperfumemolly


10

Assalamualaikum, Selamat Petang . .
Miss V Perfume By Mollys Beauty ( NEW )
.
🌸Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. .
🌸Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🍀 Menghilangkan kegatalan
🍀 Membunuh bakteria dan kulat
🍀 Merawat keputihan
🍀 Mengetatkan faraj
🍀 Memulihkan luka selepas bersalin
🍀 Memberi haruman sepanjang hari
🍀 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍀 Mencegah bau yang kurang enak
🍀 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🍀 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🍀 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🍀 100% organik dan selamat digunakan
🍀 Mencerahkan celahan

#intimsuamiisteri #bazarpaknil #yusufiskandar #setbersalin #bazarpaknilprodukkecantikkan #mollymissv #mollybeauty #ketatkanfaraj #rawatkeputihan #pulihlukabersalin #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopping #instashop #terapiinstagram #Ajimaura #bestproduct #bestselling #teamMieza #cikabangsayang #biteallteam #keputihan #codkuantan #assalamualaikum #mrgrey #missvperfumeoriginal #trustedsellermalaysia


1

FENOMENA TERKINI MISS V PERFUME 🍓🍓 Produk intim khas buat WANITA !!!!! tapi disukai semua SUAMI !!! ✔️Mengetatkan FARAJ
✔️Mencerah CELAH PEHA YANG HITAM
✔️Menghilangkan KEPUTIHAN DAHSYAT !!!
✔️Mewangikan MISS V..Bau manis stobbery..sgtttt mengiurkan
✔️Merawat luka selepas bersalin
✔️Melancarkan haid...kalau lama x period or selalu sangkut2 period boleh try 😘

Dijamin puas hati !!! Tak kawen pun boleh guna... " SPRAY2 TERUS KETAT, SUAMI TERTAMBAT....PASTI HEBAT "💕💕 📲 0 1 7 9 6 6 5 3 0 8

#missvperfume #missvperfumebymollysbeauty


4

โทนหวานแบบนี้ ต้องมี บอกเลยห้ามพลาด 💢‼️
ลิปแมทเนื้อบางเบา ทาง่าย ไม่หนักปาก ไม่แห้งขุย อยากให้ลอง แล้วจะรัก❤️

ราคาเบาๆเพียงแท่งละ 190.- 💢สุดคุ้ม ซื้อครบ 3 แท่ง 500.- (ส่งฟรี )
Line​ID​ : tukta_bus​
#sassysisters #MOLLYBeauty


0

Assalamualaikum, Selamat Pagi . .
Miss V Perfume By Mollys Beauty ( NEW )
.
🌸Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. .
🌸Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🍀 Menghilangkan kegatalan
🍀 Membunuh bakteria dan kulat
🍀 Merawat keputihan
🍀 Mengetatkan faraj
🍀 Memulihkan luka selepas bersalin
🍀 Memberi haruman sepanjang hari
🍀 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍀 Mencegah bau yang kurang enak
🍀 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🍀 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🍀 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🍀 100% organik dan selamat digunakan
🍀 Mencerahkan celahan


7

Assalamualaikum, Selamat Pagi . .
Miss V Perfume By Mollys Beauty ( NEW )
.
🌸Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. .
🌸Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🍀 Menghilangkan kegatalan
🍀 Membunuh bakteria dan kulat
🍀 Merawat keputihan
🍀 Mengetatkan faraj
🍀 Memulihkan luka selepas bersalin
🍀 Memberi haruman sepanjang hari
🍀 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍀 Mencegah bau yang kurang enak
🍀 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🍀 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🍀 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🍀 100% organik dan selamat digunakan
🍀 Mencerahkan celahan

#intimsuamiisteri #bazarpaknil #yusufiskandar #setbersalin #bazarpaknilprodukkecantikkan #mollymissv #mollybeauty #ketatkanfaraj #rawatkeputihan #pulihlukabersalin #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopping #instashop #terapiinstagram #Ajimaura #bestproduct #bestselling #teamMieza #cikabangsayang #keputihan #codkuantan #sayaanakpahang #lafazkankalimahcintamu #tiadaarahjodohkita #missvperfumeoriginal #trustedsellermalaysia


0

S06 มุมนี้พี่ขอ ☺️☺️
สวยมัก
190 ​บาท สั่งเลยจ้า
LINE ID : tukta_bus
#SassySisters #MOLLYBeauty #lipmatte


0

ไหนคะหน้าป่วย❓❓ เห็นแต่หน้าสวยด้วยลิปซิสใกล้ไกล❤️ S10💋
Line 🆔 : tukta_bus
#Sassysisters💄💄 #MOLLYBeauty


0

💐MISS V PERFUME BY MOLLY BEAUTY (NEW PACKING)💐
.
MISS V PERFUME 🍓NEW FLAVOUR🍓 + FREE GIFT (Feminine Wash)
.
🌟SEBOTOL boleh Tahan 3-5 Bulan🌟
.
Kandungan Bahan:
🌟Serious 🌟Ekstrak Manjakani 🌟Ekstrak Strawberry 🌟Sireh 🌟Lactoserum 🌟Yogurt 🌟Pengawit 🌟Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.
.
📍New : Tambahan Bahan Lactoserum digunakan untuk mencerahkan cecelahan yg gelap
.
📍Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari🌸🍓🌸🍓 Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja💁
.
📍Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🌹 Menghilangkan kegatalan
🌹 Membunuh bakteria dan kulat
🌹 Merawat keputihan
🌹 Mengetatkan faraj
🌹 Memulihkan luka selepas bersalin
🌹 Memberi haruman sepanjang hari
🌹 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🌹 Mencegah bau yang kurang enak
🌹 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🌹 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🌹 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🌹 100% organik dan selamat digunakan
🌹 Mencerahkan celahan
.
👉HARGA : RM50
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#missvperfume #missvperfumemurah #missvperfumemolly #mollymissvperfume  #epyhrapremium #ephyraMurah #ephyraoriginal #manjasireh #manjasirehmurah #manjasirehoriginal #jsd #juslentikdara #jamuyounggold #hunnybunnymissvperfume #mollysmissglitter #olicandy #zofeabeautysecret #pencucimissv #krimputihmissv #manjasirehfyqa #manjasirehkrimputih #missvperfume #mollybeauty


0

💐MISS V PERFUME BY MOLLY BEAUTY (NEW PACKING)💐
.
MISS V PERFUME 🍓NEW FLAVOUR🍓 + FREE GIFT (Feminine Wash)
.
🌟SEBOTOL boleh Tahan 3-5 Bulan🌟
.
Kandungan Bahan:
🌟Serious 🌟Ekstrak Manjakani 🌟Ekstrak Strawberry 🌟Sireh 🌟Lactoserum 🌟Yogurt 🌟Pengawit 🌟Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.
.
📍New : Tambahan Bahan Lactoserum digunakan untuk mencerahkan cecelahan yg gelap
.
📍Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari🌸🍓🌸🍓 Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja💁
.
📍Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🌹 Menghilangkan kegatalan
🌹 Membunuh bakteria dan kulat
🌹 Merawat keputihan
🌹 Mengetatkan faraj
🌹 Memulihkan luka selepas bersalin
🌹 Memberi haruman sepanjang hari
🌹 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🌹 Mencegah bau yang kurang enak
🌹 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🌹 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🌹 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🌹 100% organik dan selamat digunakan
🌹 Mencerahkan celahan
.
👉HARGA : RM50
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#missvperfume #missvperfumemurah #missvperfumemolly #mollymissvperfume  #epyhrapremium #ephyraMurah #ephyraoriginal #manjasireh #manjasirehmurah #manjasirehoriginal #jsd #juslentikdara #jamuyounggold #hunnybunnymissvperfume #mollysmissglitter #olicandy #zofeabeautysecret #pencucimissv #krimputihmissv #manjasirehfyqa #manjasirehkrimputih #missvperfume #mollybeauty


0

สวยแซ่บต้องเบอร์นี้เลยค่ะ. S08 👄💕👄 สวยแบบนี้ แค่190 พร้อมส่งทักมาได้เลยจ้า😁

Line 🆔: tukta_bus
#SassySisters #MOLLYBeauty #lipmatte


0

Siapa nak free paperbag ni.?? ok gaiss untuk 10 customer terawal sis bagi paper bag ni
.
Jom order sekarang uolls .
Whatsapp 017 966 5308


12

15 สี เพื่อเธอ 😍😍😍
#SassySisters สั่งเลยจ้าาา​ 190 ก็สวยได้
Line​ID​ : tukta_bus
#พร้อมส่งมักกกก #SassySisters #MOLLYBeauty


0

ลิป S04+S05
คิ้ว 02 light brown
#sassysisters
สวยมากขนลุกแล้วววววว

จากพี่โบว์ Jirutchaya Suksomboon
สั่งได้นะจ๊ะ
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #MOLLYBeauty #lipmatte


0

หือออออ ความ S06 ❤️
สั่งจ้า สั่ง
Line​ ID​ : tukta_bus
#SassySisters #MOLLYBeauty


0